bouwkundig interieur meubels architectuur tekenwerk kunst visualisatie studie portfolio Unger Beerends

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "bouwkundig interieur meubels architectuur tekenwerk kunst visualisatie studie portfolio Unger Beerends"

Transcriptie

1 meubels bouwkundig interieur kunst tekenwerk architectuur visualisatie studie portfolio Unger Beerends

2 Meubels 2012 Tafel met poot van blauwgeschilderd staal en tafelblad van bowlingbaan. Badkamerkast van hout, transparant polyester en glitters. Achter de kast hangt de CV-ketel, daarom is de kast in zijn geheel uitneembaar, Salontafeltje, van hout polyester en 4 wielen. Verrijdbaar en uitklapbaar, voor de luiwammessen onder ons. Badkamer 2012 In een sousterrain ontwierp en bouwde ik een badkamer. De badkamer staat als een los object in de ruimte. Vloer, wanden, plafond en meubels zijn geheel van polyester gemaakt. De ruimte is uitgevoerd in drie kleuren en op een organische manier vormgegeven. Vanuit het bad heeft men zicht op de naastliggende slaapkamer en de tuin.

3 diverse projecten en plannen Atelier van Lieshout Meerdere disciplines komen samen in het werk van Atelier van Lieshout. De meest gebruikte materialen zijn polyester, staal en hout. De hiernaast afgebeelde hotelcapsule is de eerste van een serie stapelbare modules die ik samen met Joep van Lieshout ontwierp. Het meest voorname in dit bouwwerk is voor mij de balans tussen estethiek en waterdichtheid. Vanwege de strakke uitvoering zijn de techniek & structuur, de combinatie van diverse materialen en de minimale details uiterst belangrijk. De stichting WORM nodigde het Atelier uit om een deel van hun nieuwe pand te verbouwen. De muren van de verschillende ruimtes zijn gemaakt van roestig staal en glas. Ik verzorgde divers teken- en regelwerk en bouwde een groot deel van deze bunker voor de overlevenden. Onder is afgebeeld het ontwerp van een privé bibliotheek voor een kunstverzamelaar in Zwitserland, door mij ontworpen. Naast boekenplanken bevat de bibiotheek ook een bed, bad en WC, zodat er lekker gelezen kan worden. Voor de jaarlijkse Bayreuth Festspiele ontwierp Atelier van Lieshout het decor voor de opera Tännhauser van Richard Wagner. Ik verzorgde de grove uitwerking van alle machines, meubels en props die er op het toneel aanwezig zijn en onderhield de Duitse contacten.

4 TU Delft Afstudeerproject 2009 Renovatiestudio RMIT, richting architectuur, bood een project in Boedapest aan. In de joodse volkswijk Erszebethvaros ontwierp ik een getto museum. De basis van het ontwerp is het leven in het getto tijdens WOII. Ik ontwierp een onderwereld die is opgebouwd als een overzichtelijk labirint en een bovenwereld die bestaat uit open en lichte zalen. De twee werelden zijn verbonden, maar ook losgekoppeld door hun verschillende vormgeving. Het complex ligt aan een stedelijke route en bevat woningen, commerciële ruimte en het getto museum. De materialisatie sluit aan op de bestaande omgeving, maar contrasteert ter plaatse van een leeg plein in het centrum van een bouwblok. De entree naar het museum zit verstopt in de achterkant van een gemetselde blinde muur van een bestaand gebouw. Dit gebouw negeert de structuur van het museum en accentueert zo de entree. Vanaf de ingang daalt de bezoeker af naar de verborgen onderwereld, ondergrondse museumschalen. Vanaf hier is de toegang naar de bovengrondse museumzalen. Deze staan op sommige plaatsen in contact met de openbare bovenwereld en het centrale plein.

5 interieur proper stok Mei Architecten en stedenbouwers Bij Mei werkte ik twee jaar als junior architect. De projecten liepen uiteen van stedenbouwkundig plan tot gebouw- en interieur ontwerp. Rechts afgebeeld is het interieur voor Proper Stok. Bijzonder is de combinatie van algemene en specifieke ruimtes. De vergaderruimtes zijn specifiek ontworpen, terwijl generieke werkplekken zijn ondergebracht in een open ruimte. Constructie en installaties zijn in het zicht gelaten, contrasterend met zachte stoffen en gladde glaswanden. Ik tekende de plattegronden en 3d-schetsen, onderzocht de materialisatie en onderhield contacten met uitvoerderenden en leveranciers. studio SML TU-Delft 2008 Links afgebeeld is een studieproject voor een oud bedrijventerrein in Maastricht. Het ontwerp bestaat uit een stedenbouwkundig plan, drie gebouwen en de detaillering hiervan. Uitgangspunt van het stedenbouwkundig plan is de schakeling van pleinen. Aan één van deze pleinen staat het afgebeelde gebouw. Binnen dit gebouw zijn wonen, werken, culturele functies en openbare ruimte met elkaar gecombineerd. Ontworpen in samenwerking met twee medestudenten. Tekeningen gemaakt in sketchup en nabewerkt in photoshop.

6 énergie sombre dans une nuit blance Niek Kemps Mijn samenwerking als bouwkundige met kunstenaar Niek Kemps begon met het ontwerpen van een onzichtbare dakconstructie voor een paviljoen in een Duitse cementgroeve. Deze samenwerking werd vervolgd met de uitwerking en uitvoering van een raamwerk van 10x3 meter in de voormalige edelsmedenschool in Amsterdam. Het metalen frame aan de atriumzijde bevat 30 minuten brandwerend glas met print. Aan de trappenhuiszijde staat gelaagd glas met print, de grootste panelen zijn 1,5 x 4 meter. De wanden zijn gestucd en van een schildering voorzien. blok 17 Döll - Atelier voor Bouwkunst Het recentelijk opgeleverde blok 17 op IJburg bestaat uit 15 zeer verschillende woongebouwen, appartementen, starterswoningen, grondgebonden woningen, gehandicapten woningen. Daarnaast zijn er een stallingsgarage, commercïele ruimte en een kinderdagverblijf in opgenomen. Bij Döll werkte ik als bouwkundige en heb in teamverband onderdelen van dit ontwerp uitgewerkt, zoals de woningplattegronden, terreininrichting, installaties, kozijnstaten en het uizetten van de koppenmaten van de bakstenen gevels. Het project is fysiek niet groot, maar wat betreft het aantal invloedrijke partijen, de duur van het project en de bouwstromen heeft het wel alle kenmerken van een echt bouwwerk.

7 hotelkamers Atelier van Lieshout In het Amsterdamse Lloydhotel is kunstenaars en architecten, waaronder Atelier van Lieshout, gevraagd één of meerdere hotelkamers te ontwerpen. Mijn bijdrage aan het hotel bestaat uit de gedeeltelijke uitvoering van de Classical Music Room, een dubbel hoge kamer met gebogen trap, entresol, toilet en douche en multi-vrouwen bed en uit de uitvoering van de Rock Music Room, een volledig houten kamer met polyester badkamer en multi-vrouwen bed. De uitvoerenden kregen een rudimentaire schets en konden zelf ter plekke veel ontwerpbeslissingen nemen. Hieronder afgebeeld is een vissermanshuisje voor een particuliere kunstverzamelaar, door mij uitgevoerd voor Atelier van Lieshout. afstudeerproject HTS Rotterdam 2004 Met drie HTS studenten stelden wij ons ten doel een modulair bouwsysteem te ontwikkelen. Met dit systeem ontwierpen we twee gebouwen, een woning en een informatiecentrum, en werkten deze uit op bouwkundig niveau. Het hiernaast afgebeelde project is het ontwerp voor een informatiecentrum bij Rotterdam CS. Het is bedoeld als tijdelijk gebouw gedurende de verbouwing van het station. Een eis was dat het eenvoudig gedemonteerd en getransporteerd kon worden. Mijn rol binnen de groep was het verzinnen van een systeem, hiermee een constructief ontwerp maken en de constructieve uitwerking van het systeem.

8 handwerk 1999-heden Onderstaande kersenhouten tafel en de esdoorn kaptafel zijn eindexamenwerkstukken voor de meubelvakschool in Amsterdam. Deze periode werkte ik veel voor meubelmakers en timmerbedrijven. Ook had ik eigen projecten, zoals de veranda rond een huisje aan de Vegt, hiernaast afgebeeld. Nog steeds maak ik meubels, zoals de stalen kast, de polyester kast en de bowlingbaantafel. Tevens verbouw ik mijn huis. Curriculim vitae werkervaring heden Zelfstandig, verscheidene architectonische, bouwkundige en uitvoerende werkzaamheden Atelier van Lieshout, ontwerper en uitvoerende Zelfstandig, verscheidene architectonische, bouwkundige en uitvoerende werkzaamheden Mei Architecten en stedenbouwkundigen, junior architect Döll - Atelier voor bouwkunst, bouwkundige Niek Kemps, realisatie van energie sombre dans une nuit blanche 2005 free lancer bij diverse bedrijven, o.a. bouwkundige voor architectenburo MBW en meubelmaker voor timmerbedrijf Klief 2004 Atelier van Lieshout, meubelmaker diverse werkzaamheden bij meubelmakers, een restaurateur, een botenbouwer en beeldend kunstenaars pianohandel Mos & Spetter, bijbaan als piano restaurateur stages Kruunenberg Van der Erve Architecten Academie van Bouwkunst te Amsterdam 1999 Niek Kemps, kunstenaar Toon Agterberg, interieur- en meubelmaker opleidingen Master opleiding TU Delft - Bouwkunde, diploma 2004 Masterclass Steel Construction HBO Bouwkunde te Amsterdam en Rotterdam, diploma MBO Meubelvakschool te Amsterdam, diploma HAVO (Nederlands, Engels, wiskunde B, natuurkunde, scheikunde en handvaardigheid), diploma software Autocad, Vector Works, Google Sketchup, Adobe pakket, Microsoft Office personalia geboren: te Gouda adres: 3022 VB 37a, Rotteram telefoon: ungerbeerends@gmail.com rijbewijs: b

9

PERSONALIA OPLEIDINGEN WERKERVARING OVERIGE. Geboortedatum 17 juli Burgerlijke staat

PERSONALIA OPLEIDINGEN WERKERVARING OVERIGE. Geboortedatum 17 juli Burgerlijke staat PERSONALIA Naam Landman Voornaam Josje Geboortedatum 17 juli 1986 Nationaliteit Nederlandse Burgerlijke staat Gehuwd Rijbewijzen A en B Telefoon 06-34533970 Email info@josjelandman.nl Website www.josjelandman.nl

Nadere informatie

Naam: Leek Adres: Meester Bollplein 8 Voornamen: Jacobus Cornelis Postcode: 1754 KK Roepnaam: Jaap Woonplaats: Burgerbrug

Naam: Leek Adres: Meester Bollplein 8 Voornamen: Jacobus Cornelis Postcode: 1754 KK Roepnaam: Jaap Woonplaats: Burgerbrug CURRICULUM VITAE J A A P L E E K Personalia Naam: Leek Adres: Meester Bollplein 8 Voornamen: Jacobus Cornelis Postcode: 1754 KK Roepnaam: Jaap Woonplaats: Burgerbrug Geboortedatum: 12 juli 1986 Titel:

Nadere informatie

Verbouwing van een herenhuis in Amsterdam-Zuid

Verbouwing van een herenhuis in Amsterdam-Zuid Verbouwing van een herenhuis in Amsterdam-Zuid Foeliestraat 16 1011 TM Amsterdam Tel +31 (0)20 4230303 Fax +31 (0)20 4230404 E-mail info@morikokira.nl Internet www.morikokira.nl Verbouwing herenhuis in

Nadere informatie

2007 : Cursus wiskunde aan de Hogeschool van Amsterdam

2007 : Cursus wiskunde aan de Hogeschool van Amsterdam Curriculum Vitae Persoonlijke gegevens Naam : Guido Boeters Adres : Wijde Wormer 222 2905 TZ Capelle aan den IJssel Telefoon : 06-28 398 222 E-mail : guidoboeters@gmail.com Info : www.guidoboeters.nl Geboren

Nadere informatie

G R O U N D E D A R C H I T E C T U R E. Studio Rolf.fr i.s.m. Zecc Architecten. Zwarte Parel Rotterdam Zuid

G R O U N D E D A R C H I T E C T U R E. Studio Rolf.fr i.s.m. Zecc Architecten. Zwarte Parel Rotterdam Zuid zwarte parel rotterdam ZUID titel ontwerp voorgevel ontwerp interieur programma periode Zwarte Parel Rotterdam Zuid Studio Rolf.fr i.s.m. Zecc Architecten Studio Rolf.fr woning en atelier 2008-2010 Maatschappelijke

Nadere informatie

Portfolio Richard van der Zee

Portfolio Richard van der Zee Portfolio Richard van der Zee Richard van der Zee Telefoon: + 8 E-mail: vanderzeerichard@gmail.com Adres: Klaverkamp 8, 7908 MH, Hoogeveen Website: Rzee.nl CV Educatie: 07- Gestart master architectuur

Nadere informatie

Appartement François Didier, Concept

Appartement François Didier, Concept Appartement François Didier, Concept Hallo Eric, Mijn naam is François Didier. Ik kom uit Zuid Frankrijk, waar ik een wijngaard heb.dit ik van mijn ouders heb geërfd. Ik ben in de bloei van mijn leven

Nadere informatie

AMSTELBLOCKET TE KOOP! APPARTEMENTEN AMSTELKWARTIER

AMSTELBLOCKET TE KOOP! APPARTEMENTEN AMSTELKWARTIER AMSTELBLOCKET TE KOOP! APPARTEMENTEN AMSTELKWARTIER architect studio PROTOTYPE www.studioprototype.nl adviseur constructie constructie adviesbureau F. Wiggers adviseur installaties ABT bouwtechnisch adviesbureau

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE OSCAR VAN STRIJP

CURRICULUM VITAE OSCAR VAN STRIJP CURRICULUM VITAE OSCAR VAN STRIJP CURRICULUM VITAE OSCAR VAN STRIJP 2 OSCAR VAN STRIJP 27 oktober 1961 van Duinwater 25 2497 ZN Den Haag 06 39696111 ARCHITECTENREGISTER 1.961201.020 WERKERVARING 2010 -

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Personalia: Klaas Op den Velde Geb. datum: 07-09-1958 Burgerlijke staat: gehuwd Adres: Kloosterstraat 5 1411RS Naarden

Curriculum Vitae. Personalia: Klaas Op den Velde Geb. datum: 07-09-1958 Burgerlijke staat: gehuwd Adres: Kloosterstraat 5 1411RS Naarden Curriculum Vitae Personalia: Naam: Klaas Op den Velde Geb. datum: 07-09-1958 Burgerlijke staat: gehuwd Adres: Kloosterstraat 5 1411RS Naarden Tel. Thuis: 035 6946792 Mobiel: 06-23835294 e-mail: klaasodv@gmail.com

Nadere informatie

Project 179 Huize Vreeburg

Project 179 Huize Vreeburg Project 179 Huize Vreeburg Dorpsstraat 66, Rosmalen Oprachtgever: SonderJansen, Rosmalen april 2011 - maart 2014 Landschapsarchitect: Anne Laansma, Esch Ontwerp tafels: Roderick Vos, s-hertogenbosch Fotograaf:

Nadere informatie

Appartementencomplex Hoflaan. inzendingen ARC 2015 - INTERIEUR. PEÑA architecture

Appartementencomplex Hoflaan. inzendingen ARC 2015 - INTERIEUR. PEÑA architecture 2 1 Appartementencomplex Hoflaan inzendingen ARC 2015 - INTERIEUR PEÑA architecture 0 Project informatie: Project: Appartementen complex Hoflaan Adres: Hoflaan 60, 3062 JJ, Kralingen in Rotterdam Opdrachtgevers:

Nadere informatie

HilberinkboscH architecten Wamberg sM - berlicum t Huize Vreeburg Rosmalen 179

HilberinkboscH architecten Wamberg sM - berlicum t Huize Vreeburg Rosmalen 179 HilberinkboscH architecten Wamberg 5-5258sM - berlicum t.073-6900136 - hetburo@hb-a.nl Huize Vreeburg Rosmalen 179 Huize Vreeburg In Rosmalen op de hoek van de samenkomst van twee historische dorpslinten,

Nadere informatie

PGEM complex, Doetinchem. Meike Savelkouls

PGEM complex, Doetinchem. Meike Savelkouls PGEM complex, Doetinchem Meike Savelkouls Waarom is het PGEM complex een Rijksmonument? Waarom is het PGEM complex een Rijksmonument? Mede vanwege zijn industriële verleden als nutsbedrijf. Waarom is het

Nadere informatie

Custom meubels Cadeauwinkel KKeC Rotterdam

Custom meubels Cadeauwinkel KKeC Rotterdam Custom meubels Cadeauwinkel KKeC Rotterdam De plek Aan het begin van de Rotterdamse koopgoot ligt de cadeauwinkel KKeC. Het ontwerpersduo Elise & Anton Zoetmulder ontwierpen in samenwerking met Jeanne

Nadere informatie

Eén Blok Stad. hp architecten

Eén Blok Stad. hp architecten / Rotterdam kluswoning #1 opdrachtgever: Raffael en Stephanie ontwerp: 2010 / realisatie: 2011 interieur i.s.m. Merel Smit bouwer: VOF de Dochteronderneming Van aankoopadvies tot droomhuis In de wijk het

Nadere informatie

Verbouwing pand aan de Heisteeg in het centrum van Amsterdam

Verbouwing pand aan de Heisteeg in het centrum van Amsterdam Verbouwing pand aan de Heisteeg in het centrum van Amsterdam Foeliestraat 16 1011 TM Amsterdam Tel +31 (0)20 4230303 Fax +31 (0)20 4230404 E-mail info@morikokira.nl Internet www.morikokira.nl Verbouwing

Nadere informatie

STUDIO FARRIS ARCHITECTS BVBA KORTE KLARENSTRAAT 4/ ANTWERP - BELGIUM T

STUDIO FARRIS ARCHITECTS BVBA KORTE KLARENSTRAAT 4/ ANTWERP - BELGIUM T 1 STUDIO FARRIS ARCHITECTS BVBA KORTE KLARENSTRAAT 4/4 2000 ANTWERP - BELGIUM STUDIO@STUDIOFARRIS.COM T + 32 3 237 64 18 WWW.STUDIOFARRIS.COM BTW BE0807 219 251 2 STABLE Studio Farris Architects heeft

Nadere informatie

Villa s Kleine Rieteiland. van den Oever, Zaaijer & Partners architecten, Amsterdam IJBURG

Villa s Kleine Rieteiland. van den Oever, Zaaijer & Partners architecten, Amsterdam IJBURG Villa s Kleine Rieteiland van den Oever, Zaaijer & Partners architecten, Amsterdam IJBURG Inleiding Zo rond de kerst van 1999 las ik in de NRC dat er een nieuw eiland in de maak was. Het heette het Kleine

Nadere informatie

transformatie voorgevel voor transformatie achtergevel voor transformatie

transformatie voorgevel voor transformatie achtergevel voor transformatie villa aan de dijk Ten Noorden van Rotterdam staat de vrijstaande villa aan een sloot op een oude dijk. Aan de voorzijde lijkt het gebouw een 1-laagse bungalow uit de jaren 60 en oogt ingetogen in het heterogene

Nadere informatie

Rotterdamse Academie van Bouwkunst. Pre-master Architectuur & Techniek. Informatiebrochure

Rotterdamse Academie van Bouwkunst. Pre-master Architectuur & Techniek. Informatiebrochure Rotterdamse Academie van Bouwkunst Pre-master Architectuur & Techniek Informatiebrochure De pre-master Architectuur & Techniek brengt binnen een half jaar je technische kennis op peil: de kennis op constructief

Nadere informatie

hidden village - globalarchitects

hidden village - globalarchitects hidden village - globalarchitects Hidden Village is een huis van 170 m2 ontworpen voor een familie, bestaande uit 2 ouders met 2 kinderen. Het concept van de woning is dat van een verborgen dorp, zowel

Nadere informatie

THOMAS CORNELIS PORTFOLIO student ir.-architect website: www.thomascornelis.be email: thomascornelis@gmail.com phone: +32 (0) 478 51 60 29

THOMAS CORNELIS PORTFOLIO student ir.-architect website: www.thomascornelis.be email: thomascornelis@gmail.com phone: +32 (0) 478 51 60 29 THOMAS CORNELIS PORTFOLIO student ir.-architect website: www.thomascornelis.be email: thomascornelis@gmail.com phone: +32 (0) 478 51 60 29 THOMAS CORNELIS CURRICULUM VITAE PERSOONSGEGEVENS Naam Thomas

Nadere informatie

Wanneer : September 2008 t/m januari 2012

Wanneer : September 2008 t/m januari 2012 Curriculum Vitae Persoonlijke gegevens Naam Voornaam : Jonkman : Ilse Opleidingen September 1999 t/m augustus 2005 Heerbeeck College te Best Opleiding : VWO Diploma : VWO-diploma behaald in mei 2005 :

Nadere informatie

Portfolio. Architectenmarkt Capelle aan den IJssel

Portfolio. Architectenmarkt Capelle aan den IJssel Portfolio Architectenmarkt Capelle aan den IJssel Kavelwoning.nl de website met moderne zelfbouw woningen voor particulieren Kavelwoning.nl is opgezet door met als doel om het woningaanbod voor particulieren

Nadere informatie

hoe woondromen uitkomen...

hoe woondromen uitkomen... architect van woondromen W www.studioschelling.nl M info@studioschelling.nl T 06-45916743 hoe woondromen uitkomen... Inleiding Studio Schelling is volledig ingericht voor het realiseren van woondromen

Nadere informatie

MAS KERADE. 09-11 van der breggen architecten

MAS KERADE. 09-11 van der breggen architecten MAS KERADE 09-11 Anders bouwen met Maskerade Kwaliteit Flexibel Gezond Milieubewust Bouwen in Hout Lavendelheide 21 9202 PD Drachten Tel. 0512 53 95 35 Duurzaam Industrieel Scheepmakershaven 29 E 3011

Nadere informatie

creating tomorrow Bouwkunde hva techniek

creating tomorrow Bouwkunde hva techniek creating tomorrow 2013 2014 Bouwkunde hva techniek HVA TECHNIEK bouwkunde 2013-2014 Bouwkunde: studeren in dé bouwplaats van Nederland Bouwkunde studeren in Amsterdam biedt veel uitdagingen. Want als er

Nadere informatie

studio RIANKNOP Baarsjesweg HM Amsterdam

studio RIANKNOP Baarsjesweg HM Amsterdam Studio RIANKNOP, een in Amsterdam gevestigde studio voor interieurarchitectuur, ontwerpt uitgesproken interieurs. Sterk conceptuele ontwerpen die een verhaal vertellen waarin opdrachtgever, gebruikers,

Nadere informatie

Project Company Webcast foto s Jeroen Musch. Lamp Company Webcast

Project Company Webcast foto s Jeroen Musch. Lamp Company Webcast Project Company Webcast foto s Jeroen Musch De nieuwe werkplek van het bedrijf Company Webcast heeft een industrieel karakter met een vrije hoogte van 4,9 meter en grote vensters. De enorme hoeveelheid

Nadere informatie

MIJN EIGEN STRAAT 8 TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN IN DE STRATEN IN VEENENDAAL-OOST

MIJN EIGEN STRAAT 8 TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN IN DE STRATEN IN VEENENDAAL-OOST MIJN EIGEN STRAAT TYPE A 8 TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN IN DE STRATEN IN VEENENDAAL-OOST Door te luisteren, door samen te kijken naar mogelijkheden en oplossingen en door partijen samen te brengen is er

Nadere informatie

P R O J E C T F O L D E R

P R O J E C T F O L D E R PROJECTFOLDER Brakel Wandsystemen: een kwalitatief modulair wandsysteem met onbegrensde mogelijkheden. State-of-the-art in esthetiek, design, afwerking en details. Onbegrensd in keuzes, materialen en vormgeving.

Nadere informatie

Appartementen Van Alkemadestraat, Rotterdam

Appartementen Van Alkemadestraat, Rotterdam Appartementen Van Alkemadestraat, Rotterdam Twee appartementen in de Van Alkemadestraat moeten verbouwd worden, zodat ze verhuurbaar zijn voor een goede prijs. Nummer 14 is in een minder goede staat dan

Nadere informatie

Portfolio Dirk Sampiemon

Portfolio Dirk Sampiemon Portfolio Dirk Sampiemon Personalia Naam: Dirk Sampiemon Geboortedatum: 19-10-1962 Adres: Wilgenlaan 135 Postcode: 4871 VC Etten-Leur Telefoon: 076-7850119 Mobiel: 06-23644655 E-mail: dirk_sam@hotmail.com

Nadere informatie

AANVULLING BIJ CURRICULUM VITAE 1

AANVULLING BIJ CURRICULUM VITAE 1 AANVULLING BIJ CURRICULUM VITAE 1 Personalia Naam : Ivo Arentsen Telefoonnummer : 06 50 69 08 68 E-mail : ivoarentsen@hotmail.com Werkzaamheden / ervaring 2012: Eigenaar IVO bouwtechniek Onder de naam

Nadere informatie

Jan des Bouvrie Academie, interior design & styling - hbo bachelor

Jan des Bouvrie Academie, interior design & styling - hbo bachelor Jan des Bouvrie Academie, interior design & styling - hbo bachelor De opleiding interior design & Styling - hbo bachelor Mensen zien hun omgeving steeds meer als een verlengstuk van hun persoonlijkheid.

Nadere informatie

Het bruidspaar bepaald de sfeer! Ontworpen door Erwin Post

Het bruidspaar bepaald de sfeer! Ontworpen door Erwin Post Het bruidspaar bepaald de sfeer! Ontworpen door Erwin Post Ontwerpvisie Voor het ontwerp heb ik gekeken naar de trouwlocaties die er zijn in de buurt van Emmen. Dat zijn over het algemeen romantische

Nadere informatie

RoboHouse Delft. RoboHouse Architectuur MAKEN

RoboHouse Delft. RoboHouse Architectuur MAKEN Delft In het voormalig biotechnologie gebouw van de TU Delft heeft Studio ArchitectuurMAKEN het ontwerp gerealiseerd voor. Het ontwerp bestaat naast een renovatie van zowel het historische pand als de

Nadere informatie

Project Interieur woonhuis In opdracht van particulier Plaats Rotterdam Ontwerp 1997 Realisatie 1997 Uitvoering door Monster Meubel BV

Project Interieur woonhuis In opdracht van particulier Plaats Rotterdam Ontwerp 1997 Realisatie 1997 Uitvoering door Monster Meubel BV Verbouwing van een keuken met toevoeging van enkele kasten. Uitgangspunt bij het ontwerp is dat klassiek en modern een harmonieus geheel kunnen vormen. De keuken is geheel uitgevoerd in wit gelakt mdf

Nadere informatie

deel 3/3 Project Studio Amsterdam

deel 3/3 Project Studio Amsterdam deel 3/3 Project Studio Amsterdam INTRODUCTIE Dit boekje is volledig gericht op het hoofdproject van de Minor Architectuur aan de Academie van Bouwkunst in Amsterdam. Het hoofddoel van dit project is het

Nadere informatie

MIJN EIGEN STRAAT 8 TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN IN DE STRATEN IN VEENENDAAL-OOST

MIJN EIGEN STRAAT 8 TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN IN DE STRATEN IN VEENENDAAL-OOST MIJN EIGEN STRAAT TYPE C1 8 TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN IN DE STRATEN IN VEENENDAAL-OOST MIJN EIGEN STRAAT Wonen naar eigen smaak! Zo persoonlijk kan wonen zijn Mijn eigen straat is een nieuwbouwproject

Nadere informatie

ETCETERA RECLAMEBUREAU. architectencollectief demunnik-dejong-steinhauser

ETCETERA RECLAMEBUREAU. architectencollectief demunnik-dejong-steinhauser ETCETERA RECLAMEBUREAU architectencollectief demunnik-dejong-steinhauser ETCETERA, Amsterdam Reclamebureau Etcetera zocht een partij die hun no-nonsense identiteit ruimtelijk wist te vertalen. De vraag

Nadere informatie

Stadswoning Spoorpunt, Rotterdam

Stadswoning Spoorpunt, Rotterdam Stadswoning Spoorpunt, Rotterdam Het interieur bij aanvang van het project in 2017. Gerealiseerd ontwerp in 2019: de keuken en de trap zijn in het hart van het huis gepositioneerd. In de eerste en tweede

Nadere informatie

Winfried van Zeeland Van den Berg Kruisheer Elffers Architecten l april 2014

Winfried van Zeeland Van den Berg Kruisheer Elffers Architecten l april 2014 Winfried van Zeeland Van den Berg Kruisheer Elffers Architecten l april 2014 Inhoud Inleiding Aanleiding Cornelis Elffers Vergelijkbare werken Historische betekenis van de school Het pand Kunstwerken Het

Nadere informatie

00020_16~APPARTEMENT VESTER / 1

00020_16~APPARTEMENT VESTER / 1 00020_16~APPARTEMENT VESTER / 1 Appartement Vester uitbreiding interieur, Amsterdam Programma: een extra verdieping van 50 m2 met werkkamer, een extra ouderslaapkamer en badkamer, een vernieuwde keuken

Nadere informatie

Plattegrond Type A-1. schaal 1:50

Plattegrond Type A-1. schaal 1:50 A-9 1004 Facilitaire ruimtes Plattegrond Type A-1 A-7 1003 A-4 1002 binnenplaats bergingen A-1 1001 begane grond gebouw A totaal woonoppervlak van 88,1 m 2 woonkamer/keuken van 42,8 m 2 keuken voorzien

Nadere informatie

Onze passie branding en design

Onze passie branding en design Amber & Marloes November 2015 Introductie Welkom bij de guidelines van Amber & Marloes. Dit document is opgesteld zodat je een beter beeld krijgt van wie Amber & Marloes zijn en wat hun passie is. Tevens

Nadere informatie

PORTFOLIOPLAN 1/5. Student: Tim van Dartel Student nr: 0720444. Datum: Maart 2011 Plaats: Eindhoven

PORTFOLIOPLAN 1/5. Student: Tim van Dartel Student nr: 0720444. Datum: Maart 2011 Plaats: Eindhoven 1/5 Student: Tim van Dartel Student nr: 0720444 Datum: Maart 2011 Plaats: Eindhoven Dit portfolioplan is gemaakt in het kader van het vak 7PF03 (Masterportfolio) aan de Technische Universiteit Eindhoven.

Nadere informatie

Landgoed Sparrendaal Noord Brabant, Nederland

Landgoed Sparrendaal Noord Brabant, Nederland Landgoed Sparrendaal Noord Brabant, Nederland 2 Landgoed Sparrendaal 3 4 Landgoed Sparrendaal Landgoed Sparrendaal DE LUXE VAN PRIVACY EN ELEGANTE ARCHITECTUUR Landgoed Sparrendaal in het zuiden van Nederland

Nadere informatie

Situatie. voormalig indië terrein almelo

Situatie. voormalig indië terrein almelo 1 2 3 4 Situatie 5 voormalig indië terrein almelo Huidige situatie plangebied 6 7 stedenbouwkundig plan bestemmingsverkeer 8 9 sfeerimpressie sfeerimpressie http://www.marchicucine.it/produzione/vintage-kitchen-loft.html

Nadere informatie

Datum. Kenmerk 13 / 04 / B1373-OT-welstand-001/mw

Datum. Kenmerk 13 / 04 / B1373-OT-welstand-001/mw Datum 13 / 04 / 2017 Kenmerk B1373-OT-welstand-001/mw Toelichting ontwerp De Voorste Venne. Deze notitie geeft een korte toelichting op het voorliggende ontwerp voor de verbouwing/renovatie van De Voorste

Nadere informatie

Ontwerpen met de architecten-blik van Nynke Joustra

Ontwerpen met de architecten-blik van Nynke Joustra Ontwerpen met de architecten-blik van Nynke Joustra De rieten kap is als een rok die je optilt om uitzicht te krijgen, en die tegelijk naar de grond reikt om privacy te bereiken Wat maakt een huisontwerp

Nadere informatie

FARALDA KRAAN HOTEL NDSM Amsterdam

FARALDA KRAAN HOTEL NDSM Amsterdam FARALDA KRAAN HOTEL NDSM Amsterdam Visie Document 17.01.2013 IAA Architecten Architectonisch concept Faralda kraan De Faraldakraan maakt na de verbouwing een belangrijk deel uit van het nieuwe levendige

Nadere informatie

Brochure. Oeverstraat 28 - Wijk Bij Duurstede. Vraagprijs ,-- k.k.

Brochure. Oeverstraat 28 - Wijk Bij Duurstede. Vraagprijs ,-- k.k. Brochure Oeverstraat 28 - Wijk Bij Duurstede Vraagprijs 575.000,-- k.k. Omschrijving Oeverstraat 28 - Wijk bij Duurstede In het historische centrum van Wijk bij Duurstede, op loopafstand van de pittoreske

Nadere informatie

Faculteit Bouwkunde Leerstoel ADE. OEFEN-Tentamen Architectuur en Techniek Vakcode: 7T8X0 ALGEMENE TOELICHTING

Faculteit Bouwkunde Leerstoel ADE. OEFEN-Tentamen Architectuur en Techniek Vakcode: 7T8X0 ALGEMENE TOELICHTING Faculteit Bouwkunde Leerstoel ADE OEFEN-Tentamen Architectuur en Techniek Vakcode: 7T8X0 ALGEMENE TOELICHTING - LET OP: Dit is een oud tentamen waarbij de stof wat anders was dan nu; andere architecten

Nadere informatie

Beide verdiepingen van dit nieuwe hoofdkantoor bieden voldoende ruimte voor werknemers om te werken, verzamelen, te ontmoeten en ademen.

Beide verdiepingen van dit nieuwe hoofdkantoor bieden voldoende ruimte voor werknemers om te werken, verzamelen, te ontmoeten en ademen. Studio RIANKNOP, een in Amsterdam gevestigde studio voor interieurarchitectuur, ontwerpt uitgesproken interieurs. Sterk conceptuele ontwerpen die een verhaal vertellen waarin opdrachtgever, gebruikers,

Nadere informatie

Drijvend wonen tegen wateroverlast

Drijvend wonen tegen wateroverlast Float House Delft Drijvend wonen tegen wateroverlast Glaskloksingel centrum Delft Door de toenemende verharding in veel steden is er te weinig waterberging bij overvloedige regens. Het is één van de redenen

Nadere informatie

SCHOOL 7 bibliotheek Den Helder

SCHOOL 7 bibliotheek Den Helder SCHOOL 7 bibliotheek Den Helder SCHOOL 7 bibliotheek Den Helder SCHOOL 7 BIBLIOTHEEK DEN HELDER van Veen Architecten en Mars interieurarchitecten Crooswijksesingel 50F 3034CJ Rotterdam www.vanveenarchitecten.nl

Nadere informatie

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Ben jij klaar voor de volgende stap? Ben jij klaar voor de volgende stap? 3037 CB Rotterdam Vraagprijs 172.500,- k.k. Omschrijving Aan een leuk pleintje gelegen zeer netjes onderhouden 2-kamer appartement op de begane grond met een heerlijke

Nadere informatie

woonark arnhem - quub interior concepts

woonark arnhem - quub interior concepts Essentie van het woonark interieur van quub interior concepts: Het verstollen van visie. Inleiding: quub interior concepts werd gevraagd om voor de eigenaren van een nieuw te bouwen woonark, een uniek

Nadere informatie

De Gouverneur Stijlvol en tijdloos wonen aan de rand van Limburgs mooiste...

De Gouverneur Stijlvol en tijdloos wonen aan de rand van Limburgs mooiste... De Gouverneur Stijlvol en tijdloos wonen aan de rand van Limburgs mooiste... Tiendschuurpad De Gouverneur Stijlvol en tijdloos wonen aan de rand van Limburgs mooiste... Stater Aan de rand van Limburgs

Nadere informatie

Kennis en ervaring Brede kennis en ervaring, creatieve en kritische houding resulteren in oplossingen die realistisch, efficiënt, esthetisch,

Kennis en ervaring Brede kennis en ervaring, creatieve en kritische houding resulteren in oplossingen die realistisch, efficiënt, esthetisch, Juni: de Meet&Greet in het Haagse stadhuis ben diverse kaveloptanten onze inloopeekuren bezocht amenwerking met de BAM is een inforieavond georganiseerd en zijn de eerste etsontwerpen voor Isabellaland

Nadere informatie

TE KOOP: Mendelssohnplein 34 A 3131 RJ Vlaardingen

TE KOOP: Mendelssohnplein 34 A 3131 RJ Vlaardingen TE KOOP: Mendelssohnplein 34 A 3131 RJ Vlaardingen Hargplein 118 3121 VG Schiedam t: 010-246 44 44 e: info@ankebodewes.nl i: www.ankebodewes.nl Omschrijving Zoekt u een betaalbare benedenwoning met een

Nadere informatie

Nieuwe invulling voor binnengebieden in de binnenstad van Amsterdam

Nieuwe invulling voor binnengebieden in de binnenstad van Amsterdam Nieuwe invulling voor binnengebieden in de binnenstad van Amsterdam Afstudeervoorstel Ivar van der Zwan afstudeervoorstel Ivar van der Zwan Academie van Bouwkunst Amsterdam richting architectuur 7 september

Nadere informatie

Oude Amersfoortseweg 4 te Hilversum

Oude Amersfoortseweg 4 te Hilversum T: 035-631 91 91 F: 035-621 03 08 Groest 22 1211 EC HILVERSUM info@wvmakelaardij.nl www.wvmakelaardij.nl WILT U WONEN IN EEN COMPLEET GERENOVEERD APPARTEMENT MET EIGEN TUIN TEGEN HET CENTRUM VAN HILVERSUM?

Nadere informatie

lezingen organiseren alsmede huisvesting bieden aan door haar hulp naar in Nederland verblijvende gastdocenten aan de universiteit.

lezingen organiseren alsmede huisvesting bieden aan door haar hulp naar in Nederland verblijvende gastdocenten aan de universiteit. De verbouwing van de voormalige Technische School aan het Timorplein in Stadsdeel Zeeburg maakt onderdeel uit van een ambitieus project om de Indische buurt een nieuwe sociaal-economische impuls te geven.

Nadere informatie

TYPE 3A BN 37 TYPE 3A TYPE 3B TYPE 3B TYPE 3A BN 33 TYPE 2 BN 05 BN 31 TYPE 2 BN 29 TYPE 2 BN 28 BN 08 BN 09 / 10 BN 26 TYPE 1B BN 24

TYPE 3A BN 37 TYPE 3A TYPE 3B TYPE 3B TYPE 3A BN 33 TYPE 2 BN 05 BN 31 TYPE 2 BN 29 TYPE 2 BN 28 BN 08 BN 09 / 10 BN 26 TYPE 1B BN 24 13 De woningen tla Wes ndse tuin t raa anst m uis H e i Jop BN 01 8 7 TYPE 3A TYPE 3A TYPE 3A BN 02 6 BN 38 TYPE 3A TYPE 3A BN 33 BN 04 2 BN 34 1 BN 32 TYPE 1E 3 BN 35 BN 05 BN 31 TYPE 1D 10 x Woningtype

Nadere informatie

Geheel grachtenpand met dakterras op de. Woonoppervlakte 325 m² Aantal kamers 7. www.engelvoelkers.com/amsterdam. Leidsegracht 102 Amsterdam Centrum

Geheel grachtenpand met dakterras op de. Woonoppervlakte 325 m² Aantal kamers 7. www.engelvoelkers.com/amsterdam. Leidsegracht 102 Amsterdam Centrum Geheel grachtenpand met dakterras op de Woonoppervlakte 325 m² Aantal kamers 7 Vraagprijs 2.195.000 EUR www.engelvoelkers.com/amsterdam Beschrijving Gerenoveerd en licht grachtenpand van 325 m2. Het huis

Nadere informatie

Burgemeester Meineszlaan 69 B, 3022 BC Rotterdam

Burgemeester Meineszlaan 69 B, 3022 BC Rotterdam Burgemeester Meineszlaan 69 B, 3022 BC Rotterdam Vraagprijs 475.000,00 kosten koper vandevijver makelaardij Omschrijving Burgemeester Meineszlaan 69 B, 3022 BC Rotterdam Karakteristieke 6-kamer benedenwoning

Nadere informatie

Checklist beoordelen woning

Checklist beoordelen woning Checklist beoordelen woning versie mei 2012 Algemeen Zijn er tekeningen van de woning? Zijn dit alleen indelingstekeningen of ook bouwkundige en constructieve tekeningen? Hoe recent zijn de tekeningen?

Nadere informatie

Collectie gemeente Zwartewaterland - deelcollectie Genemuiden

Collectie gemeente Zwartewaterland - deelcollectie Genemuiden Interieurinrichting gemeentehuis Genemuiden. Deze inventarisatie van het meubilair in het gemeentehuis van Genemuiden beperkt zich tot de interieuronderdelen die in 1968 door binnenhuisarchitect Dirk van

Nadere informatie

Onderzoek naar ontsluitingsmogelijkheid Portiekontsluiting

Onderzoek naar ontsluitingsmogelijkheid Portiekontsluiting Onderzoek naar ontsluitingsmogelijkheid Portiekontsluiting In dit verslag heb ik het over de ontsluitingsmogelijkheid via een portiek. Hierin zal ik het hebben over wat een portiekontsluiting nou precies

Nadere informatie

BALBOAPLEIN, SCHOOL EN WONINGEN AMSTERDAM

BALBOAPLEIN, SCHOOL EN WONINGEN AMSTERDAM BALBOAPLEIN, SCHOOL EN WONINGEN AMSTERDAM OMSCHRIJVING PROJECT BALBOAPLEIN Met de afbraak van de Joop Westerweelschool kwam er een bouwterrein vrij van ongeveer 100 bij 50 meter, gelegen tussen het Balboaplein

Nadere informatie

vignet Nieuw samengesteld

vignet Nieuw samengesteld 2 vignet Nieuw samengesteld Hoe maak je van twee kleine vakantieappartementen aan zee een modulaire woon- en werkplek voor een koppel, maar waar ook veel logees welkom zijn? Architecte Sofie De Clercq

Nadere informatie

levendige open ruimte rond de woning

levendige open ruimte rond de woning levendige open ruimte rond de woning P5 Presentatie 25 januari 2013 Mariska Pelgrim (1303287) Studio Dwelling At Home in the City / The [in] complete city Ontwerplocatie: De Hallen, AMSTERDAM Mentoren:

Nadere informatie

Verbouwing theaterzaal COC Amsterdam

Verbouwing theaterzaal COC Amsterdam Verbouwing theaterzaal COC Amsterdam achtergrond voorjaar 2000 kreeg Inbo Amsterdam het verzoek van het Amsterdams COC om mee te denken over de gebruiksmogelijkheden van de bovenzaal in het pand van het

Nadere informatie

TE KOOP: Sint Liduinastraat 74 A 3117 CV Schiedam

TE KOOP: Sint Liduinastraat 74 A 3117 CV Schiedam TE KOOP: Sint Liduinastraat 74 A 3117 CV Schiedam Hargplein 118 3121 VG Schiedam t: 010-246 44 44 e: info@ankebodewes.nl i: www.ankebodewes.nl Omschrijving Wij hebben de eer deze sfeervolle twee laagse

Nadere informatie

Ben je uitgekeken op je badkamer? Wil je hem eens flink aanpakken? Maar vind je het lastig om een nieuwe indeling te maken voor de ruimte?

Ben je uitgekeken op je badkamer? Wil je hem eens flink aanpakken? Maar vind je het lastig om een nieuwe indeling te maken voor de ruimte? Checklist InLEIDING Ben je uitgekeken op je badkamer? Wil je hem eens flink aanpakken? Maar vind je het lastig om een nieuwe indeling te maken voor de ruimte? Bij het verbouwen van een badkamer komt heel

Nadere informatie

TE KOOP Pastorie Wezenstraat 70 Den Helder. Vraagprijs: 365.000,- k.k. www.reliplan.nl

TE KOOP Pastorie Wezenstraat 70 Den Helder. Vraagprijs: 365.000,- k.k. www.reliplan.nl TE KOOP Pastorie Wezenstraat 70 Den Helder Vraagprijs: 365.000,- k.k. www.reliplan.nl 2 Object Object Dit object betreft de pastorie van de voormalige Evangelisch Lutherse Kerk. Ligging Het object is gelegen

Nadere informatie

Onderzoek Groep energieke restauratie

Onderzoek Groep energieke restauratie Onderzoek Groep energieke restauratie Energie Karakteristieken Boerderijen en Kerken Advies rapport Kerk Thema: 4.3 /4.4 Afstuderen Project: Energieke restauratie Opdrachtgever: B. Boschma Datum: 4-6-2012e

Nadere informatie

Marcel Breuer Amerikaanse Ambassade

Marcel Breuer Amerikaanse Ambassade Marcel Breuer Amerikaanse Ambassade Eindpresentatie herontwikkelingsvisie Lous Hagg-Kleingeld & Thijs Brienen 1 20 Aanpak Aanleiding Vrijkomen ambassade VVE Doel van onderzoek Analyse Stedenbouwkundige

Nadere informatie

Groningen 16 2014-2015. Hout en Meubel. www.alfa-college.nl

Groningen 16 2014-2015. Hout en Meubel. www.alfa-college.nl Groningen 16 2014-2015 Hout en Meubel www.alfa-college.nl Jouw opleiding volg je bij het Alfa-college Het Alfa-college is het christelijk regionaal opleidingencentrum voor Noord- en Oost-Nederland. Deze

Nadere informatie

Wonen in een comfortabele. rietenkapvilla. Gevarieerd wonen in de gilden. 7 royale. bouwkavels te koop vanaf e 255, 00. per m 2 (incl.

Wonen in een comfortabele. rietenkapvilla. Gevarieerd wonen in de gilden. 7 royale. bouwkavels te koop vanaf e 255, 00. per m 2 (incl. Wonen in een comfortabele rietenkapvilla? 7 royale bouwkavels te koop vanaf e 255, 00 per m 2 (incl. BTW) Gevarieerd wonen in de gilden Toekomstige Hanzelijn Dronten geeft je de ruimte De woonwijk De Gilden

Nadere informatie

sikkelkruid 11 3824 PN AMERSFOORT

sikkelkruid 11 3824 PN AMERSFOORT sikkelkruid 11 3824 PN AMERSFOORT sikkelkruid 11 In de zeer gewilde wijk Nieuwland gelegen tussenwoning. Alstublieft. Met veel plezier presenteer ik u de verkoopbrochure van de Sikkelkruid 11 te Amersfoort.

Nadere informatie

Schoonouwenseweg 28, Stolwijk Vraagprijs 696.000 k.k.

Schoonouwenseweg 28, Stolwijk Vraagprijs 696.000 k.k. Schoonouwenseweg 28, Stolwijk Vraagprijs 696.000 k.k. Historisch: In 1930 als dienstzijnde voormalige agrarische bedrijfswoning gebouwd om zelfstandig klein te kunnen boeren en tevens in samenwerking dienst

Nadere informatie

september 1997 - juni 2003 VWO, profiel E & M; keuzevakken: natuurkunde en scheikunde

september 1997 - juni 2003 VWO, profiel E & M; keuzevakken: natuurkunde en scheikunde Curriculum Vitae ing. Ard-Jan Lootens Persoonlijke gegevens: Achternaam: Lootens Voornaam: Jannis Adriaan; roepnaam: Ard-Jan Adres: Sonny Rollinsstraat 101, 3543 GR Utrecht Tel. nummer thuis: 030-785 17

Nadere informatie

It West 12 - Oudega. Vraagprijs 409.000,-- kosten koper

It West 12 - Oudega. Vraagprijs 409.000,-- kosten koper It West 12 - Oudega Vraagprijs 409.000,-- kosten koper It West 12 - Oudega WONEN EN WERKEN IN VOORMALIG SCHOOLGEBOUW Op prima locatie in het gemoedelijke dorp Oudega is dit gerenoveerde voormalige schoolgebouw

Nadere informatie

OBJECT ADRES ANDERS. Woon-winkelpand met aantrekkelijk atelier, appartement, garage. perceel 1045m 2. Weststraat 3 4527 BR Aardenburg VASTGOED

OBJECT ADRES ANDERS. Woon-winkelpand met aantrekkelijk atelier, appartement, garage. perceel 1045m 2. Weststraat 3 4527 BR Aardenburg VASTGOED ANDERS VASTGOED OBJECT Woon-winkelpand met aantrekkelijk atelier, appartement, garage. perceel 1045m 2 ADRES Weststraat 3 4527 BR Aardenburg Anders Vastgoed Zuidzandsestraat 8 4501 AP Oostburg Tel. 00

Nadere informatie

156 Abraham & Boddaert Verbouwing van monumentale school tot woongroep met ateliers en Boddaertcentrum Oosterparkbuurt, Amsterdam

156 Abraham & Boddaert Verbouwing van monumentale school tot woongroep met ateliers en Boddaertcentrum Oosterparkbuurt, Amsterdam 156 Abraham & Boddaert Verbouwing van monumentale school tot woongroep met ateliers en Boddaertcentrum Oosterparkbuurt, Amsterdam VILLANOVA architecten, Rotterdam, 1996 Project 156 - Abraham/Boddaert Verbouwing

Nadere informatie

Project 150 Voormalig woonhuis en kantoor architect van der Laan Gele Hoeve, Rosmalen

Project 150 Voormalig woonhuis en kantoor architect van der Laan Gele Hoeve, Rosmalen Project 150 Voormalig woonhuis en kantoor architect van der Laan Gele Hoeve, Rosmalen Opdrachtgever: Particulier januari 2010 - juni 2012 Tuinontwerp: P.A.M. Buijs, Vught, 1956 & 2012 Fotograaf: René de

Nadere informatie

TE KOOP. Raalterweg 6-6a, 8124 AD Wesepe. Vraagprijs ,- kosten koper

TE KOOP. Raalterweg 6-6a, 8124 AD Wesepe. Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP Raalterweg 6-6a, 8124 AD Vraagprijs 895.000,- kosten koper Omschrijving In, aan de weg (N348) tussen Deventer en Raalte, staat deze prachtige royale (bedrijfs)woning (bouwjaar 1938) met kantoor,

Nadere informatie

Ontwerp gastenverblijf

Ontwerp gastenverblijf Auteur: Meggie Van Dael Studentnummer: 1265024 Klas: BBE2BK Datum: 31-05-2014 Opdrachtgever: Dhr. Sap Ontwerp gastenverblijf Bosvilla, Heesch Inhoudsopgave Analyse locatie Analysetekening (schaal 1:200)

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Persoonlijke gegevens

Curriculum Vitae. Persoonlijke gegevens Curriculum Vitae Persoonlijke gegevens naam roepnaam adres postcode mobiele nummer mail nationaliteit geboortedatum geboorteplaats geslacht burgerlijke staat rijbewijs website Jeroen Giessenburg Jeroen

Nadere informatie

Alba s Play. ANA ROCHA architecture

Alba s Play. ANA ROCHA architecture Alba s Play ANA ROCHA architecture Alba s Play Kluswoning: Het designers duo Carvalho & Bernau kocht van de gemeente Den Haag twee klaslokalen in een voormalig schoolgebouw en buurtcentrum op de Witte

Nadere informatie

Adviescommissie Omgevingskwaliteit

Adviescommissie Omgevingskwaliteit Adviescommissie Omgevingskwaliteit Datum: 31 januari 2019 Aanwezig: Jean-Paul Kerstens, Joyce van Sprundel, Herman de Kovel, Jan Dröge, Iris Thewessen, Paul Achterberg Prins Mauritsstraat 60 Straat/gebied:

Nadere informatie

Casa Confetti, De Uithof in Utrecht door Marlies Rohmer

Casa Confetti, De Uithof in Utrecht door Marlies Rohmer Langs de centrale busbaan van De Uithof in Utrecht wordt op basis van een ontwerp van Marlies Rohmer een studentencomplex van 380 zelfstandige en geclusterde kamers gebouwd. Ze zijn ondergebracht in een

Nadere informatie

Wynand Fockink Amsterdam Inzending ARC 2014 Interieur 29-08-2014 Wynand Fockink - Amsterdam. pagina 1

Wynand Fockink Amsterdam Inzending ARC 2014 Interieur 29-08-2014 Wynand Fockink - Amsterdam. pagina 1 Wynand Fockink Amsterdam Inzending ARC 2014 Interieur 29-08-2014 pagina 1 Wynand Fockink: van stokerij tot ontmoetingsplek Sinds jaar en dag is in het hart van Amsterdam, in een klein steegje achter de

Nadere informatie

TE KOOP: Boerhaavelaan 9 A 3112 LA Schiedam

TE KOOP: Boerhaavelaan 9 A 3112 LA Schiedam TE KOOP: Boerhaavelaan 9 A 3112 LA Schiedam Hargplein 118 3121 VG Schiedam t: 010-246 44 44 e: info@ankebodewes.nl i: www.ankebodewes.nl Omschrijving Deze 3-kamerwoning verdeeld over 1,5e verdieping ligt

Nadere informatie