/ heden Zwangerschapsverlof 2 e kindje: Niek

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "4 2015 / heden Zwangerschapsverlof 2 e kindje: Niek"

Transcriptie

1 Persoonlijke gegevens Naam: Marloes Brandehof - Timmermans Woonplaats: Krimpen aan den IJssel Telefoonnummer: Geboortedatum: 12 november 1981 Rijbewijs: A en B, in bezit van eigen vervoer Opleidingen/cursussen 2004 / 2009 HBO Vastgoed & Makelaardij (deeltijd), diploma 2008 / 2009 Agressiebeheersing / Huurrecht / Basis voor werken binnen een corporatie / Incasso 2008 Aanpak Overlast 2006 Kennismaking met de volkshuisvesting 1999 / 2003 MBO Bank & Verzekeringen (deeltijd), diploma 2000 / 2001 Nibe, Basiskennis Bankproducten, certificaat Nibe, Oriëntatie Financiële instellingen, certificaat 1994 / 1999 HAVO, diploma Werkervaring Juntos Corporatiediensten /heden Januari 2011 heb ik Juntos Corporatiediensten opgestart. Juntos Corporatiediensten biedt projectmatige ondersteuning op het gebied van herstructurering, leefbaarheid en wijkontwikkeling. Het spaanse woord juntos betekent samen. Ik denk dat in de corparatiewereld bijna alles te realiseren is door een goede samenwerking met de vele verschillende partijen die een maatschappelijke onderneming met zich meebrengt. Wanneer een project breed gedragen wordt heb je de meeste kans op succes! / heden Zwangerschapsverlof 2 e kindje: Niek / Dudok Wonen Adviseur Woonactiviteiten Ik ontwikkelde in deze functie projectvoorstellen op het gebied van sociaal beheer. Ik coördineerde grote herstructureringsprojecten en projecten op gebied van bewonersparticipatie, wooncarriere enz. Ik handelde complexere individuele klantvragen af. Ik was contactpersoon voor de stakeholders in de regio en onderhield het netwerk / Havensteder Woonconsulent IJsselmonde Ik nam de woonconsulent waar in IJsselmonde. Er was een personeelswisseling en voor de tussenliggende periode zette ik de lopende zaken door. Met name overlastzaken, maar ook afrekening service en stookkosten en de totale financiële afwikkeling met de bewoners na een grote brand / Dudok Wonen Sociaal Projectbegeleider Voor dit renovatieproject aan de Johannes Huslaan heb ik de verantwoordelijkheid voor de participatie, communicatie en bewonersbegeleiding.

2 / Qua Wonen Verhuurmakelaar Als investering in mezelf liep ik stage als verhuurmakelaar. Ik heb de juiste opleiding en relevante werkervaring maar ik wil mijn kennis weer up-to-date krijgen. De functie verhuurmakelaar wordt steeds interessanter, iedere corporatie wil de leegstand terugdringen en dit mag meer creatief. Ik wil me graag verbreden op de markt en daarom deze stage / Zwangerschapsverlof 1 ste kindje: Vajenne / Havensteder Wijkconsulent Ommoord Voor 2 dagen in de week verving ik de wijkconsulent. Als wijkconsulent ben je het aanspreekpunt in de wijk voor alle externe partijen op wijkniveau. Ik begeleide leefbaarheidsprojecten en nam de regie in het oplossen van lastige vraagstukken / Havensteder Woonconsulent Vreewijk Voor 2 dagen in de week nam ik de zaken waar van de woonconsulent in de wijk Vreewijk. Onder andere meegewerkt aan het instroomexperiment in Vreewijk, zie wwwwoneninvreewijk.nl Verder overlastzaken, pandenoverleg met gemeente en wijkagenten, jaarlijkse servicekostenafhandeling met betrokken partijen, hennepaanpak en bewonersparticipatie / Havensteder (via Steingoed) - Bewonersbegeleider Ik deed een paar uur in de week de sociale begeleiding van project Erasmuskwartier in het oude Noorden. Ik verzorgde de communicatie, bewonersbegeleiding en de bewonersparticipatie / Havensteder Wijkconsulent de Hoeken, Capelle aan den IJssel Deze periode heb ik gewerkt als wijkconsulent bij Havensteder op de afdeling wijkontwikkeling. Ik ben het aanspreekpunt voor bewonerscommissies, huurdersvereniging en betrokken vrijwilligers in de wijk. Ook speelden er renovatie en sloop projecten die ik begeleide. Binnen deze functie was ik projectleider voor de volgende WWI-projecten: 1. Buurten met Uitzicht Digitaal, waaronder Opzetten van de Twitterende Flat Opzetten van de goed functionerende buurtwebsite Opzetten van Narrowcast-schermen voor bij de lift in de 8 portieken Opstarten van een goed lopend computerlokaal Opstarten van computercursussen voor bewoners 2. Energiebewust Leven: dmv bewonersavonden, tips en gebruik van een energiebesparende site het gedrag van de bewoners te veranderen. De gemiddelde besparing voor 1400 woningen was 6,5%!

3 3. Sport en Beweging, een programma opzetten om bewoners aan het sporten te krijgen. Om zo hun gezondheid te verbeteren en contact tussen buren te verbeteren. 4. Ken je Buren, projectvoorstel uitgewerkt. Niet zelf verder uitgerold. Ook heb ik hier verschillende kleine projecten opgepakt zoals: Het opzetten van een rapport en plan van aanpak voor een kritische bewonersgroep over hoe nu verder, het opzetten van groenbeleid, sociale begeleiding bij verkoop van een geheel complex. Werkervaring Steingoed Professionals / / Comwonen - Wijkconsulent Ommoord Vervanging van een zwangerschapsverlof. In Ommoord heb je te maken met een zeer kritische bewonerscommissie / Comwonen - Bewonersbegeleider Bij Comwonen deed ik de begeleiding van project de hoge Bloem 4 op de Peppelweg. Ik verzorgde de communicatie, bewonersbegeleiding en de bewonersparticipatie / Qua Wonen - Sociaal Projectbegeleider energieprojecten Quawonen heeft een nieuw energiebeleid ontwikkeld en heeft de doelstelling in 10 jaar 30% van de totale energiekosten te besparen. Dit doen zij door hun woningen complexgewijs te isoleren en zij proberen de huurders meer bewust van hun eigen gebruik te maken door middel van een internetsite. Ik ben hier aan het begin van de uitvoeringsfase ingestapt en heb samen met de projectleider de informatievoorziening rond het energiebeleid opgestart. Ik heb de volledige communicatie naar de bewoners verzorgt en informatiebijeenkomsten gehouden. Ook heb ik me bezig gehouden met de implementatie van de nieuwe energiebesparende internetsite, ik heb bij de verschillende kantoren voorlichting gegeven aan collega s over de werking van de mijneloket / Werving en Selectie consulent Ik heb ondersteuning geboden op kantoor van Steingoed bij het plaatsen van werkzoekenden binnen corporaties. De juiste match maken tussen corporaties en werkzoekenden om mensen aan te kunnen nemen op detacheerbasis of gelijk in vaste dienst / Qua Wonen - Sociaal Projectbegeleider Bij Qua Wonen heb ik zelfstandig zes kleinere projecten begeleid, zowel sloop als groot onderhoud. De functie bestaat uit bewonersbegeleiding, communicatie en bewonersparticipatie. Qua Wonen heeft hun woningbezit in de dorpen binnen de Krimpenerwaard. De projecten waaraan ik heb gewerkt hadden gemiddeld 30 woningen. Bij Qua Wonen hechten zij veel belang aan bewonersparticipatie. Tijdens het overleg met deze kleinere bewonersgroepen zat ik de vergadering voor.

4 / Woonstad Crooswijk - Sociaal Projectbegeleider Binnen het WBR heb ik het Project Grote Woningen begeleid in Nieuw Crooswijk. Binnen dit project zijn kleine woningen grondig gerenoveerd en samengevoegd tot grote woningen. De nieuwe woningen zijn te duur voor de huidige bewoners dus zij moesten voor de grondige renovatie worden uit verhuisd. Ik heb deze huurders geholpen met het zoeken van nieuwe huisvesting en het uitverhuizen / Haag Wonen - Herhuisvestingsconsulent / Beheerconsulent In deze functie heb ik voornamelijk het voortraject gedaan voor een gevarieerd project in het Zeeheldenkwartier. Het project bestaat uit zeven kleine bijzondere locaties waar Haag Wonen Nieuwbouw en Kluswoningen wilde gaan realiseren. Bij dit project hebben we te maken gehad met veel weerstand van de bewoners, bewonerscommissies, huurderverenigingen en de politiek. Ook heb ik hier gewerkt als beheerconsulent. Deze functie bestaat uit sociaal beheer, overlast, beleid, projecten en Vve / Waterweg Wonen - Bewonersbegeleider Mijn eerste opdracht via Steingoed was bij Waterweg Wonen te Vlaardingen op de afdeling Sociaal Beheer. Mijn werkzaamheden waren voornamelijk als bewonersbegeleider tijdens renovatie en sloopprojecten in Holy Zuid-Oost. Deze functie bestaat hier uit: het begeleiden van de bewoners tijdens renovatie of sloopproces, wisselwoningen regelen, uitverhuizen, conflictbemiddeling tussen bewoners en aannemers, klachtenafhandeling, bouwvergaderingen bijwonen en opkomen voor de belangen van de bewoners. Ook heb ik hier enige ervaring opgedaan als verhuurmakelaar, de verhuurmakelaar verzorgt hier het gehele traject vanaf opzegging van de oude huurder tot en met de verhuur van de woning aan de nieuwe klant. Overige werkervaringen / Sophie s / Woodstock / Saloon Tex in Kos (Griekenland) Al jaren wilde ik eens voor een aantal maanden naar het buitenland om te werken. Nu ik plotseling zonder baan kwam zag ik mijn kans om het werkelijk te doen. Ik heb een ontzettend leuke periode gehad in Kos en ik heb hier gewerkt als serveerster en propper. Ik heb het eigenlijk ervaren als een betaalde vakantie! / Mook / Lokkerbol Makelaardij - Makelaar Mijn werkzaamheden als assistent makelaar waren woningen bezichtigen en in verkoop nemen, onderhandelen, contacten onderhouden met koper en verkoper. Ook heb ik hier verschillende binnendienst werkzaamheden verricht.

5 / Direkt Uitzendbureau - Intercedente Mijn werkzaamheden waren hier het onderhouden van contacten met bestaande en potentiële opdrachtgevers met eigen verantwoordelijkheid voor de uitbouw van de markt. De juiste persoon aan de juiste baan helpen, intakes houden met werkzoekenden, eigen administratie bijhouden. Verder heb ik hier leidinggevende ervaring opgedaan als vervangend vestigingsmanager. Intern heb ik diverse commerciële en communicatieve trainingen gevolgd binnen dit bedrijf / Verdoold Makelaars - Assistent Makelaar Mijn werkzaamheden als assistent makelaar waren woningen bezichtigen en in verkoop nemen, onderhandelen, contacten onderhouden met koper en verkoper, aankoopopdrachten verzorgen en afhandelen. Verder verving ik 1 dag in de week de secretaresse met alle bijkomende werkzaamheden / Rabobank Nederlek - Quick-service Hier hield ik mij bezig met alle Kas/Balie werkzaamheden, het signaleren van verkooppunten bij de klanten en doorverwijzen naar de adviseurs. Diverse Bankcursussen voor Cliënten Advies gevolgd. Hobby s Salsadansen, Tennis & Water.

Algemene inleiding 3. Inleiding Ambacht 5. Leefbaarheidsprojecten 2015 Ambacht 7

Algemene inleiding 3. Inleiding Ambacht 5. Leefbaarheidsprojecten 2015 Ambacht 7 2 0 1 5 Algemene inleiding 3 Inleiding Ambacht 5 Leefbaarheidsprojecten 2015 Ambacht 7 2 Inleiding Waarom doen wij aan leefbaarheid? Waterweg Wonen wil actief bewoners betrekken bij hun woon- en leefomgeving.

Nadere informatie

dat haar woning wordt gesloopt?

dat haar woning wordt gesloopt? Integrale benadering voor het omgaan met bewoners bij sloop en renovatie. Hoe vertelt u haar dat haar woning wordt gesloopt? Steingoed Trainingen en Professionals 34 Bewonersbegeleiding bij sloop en renovatie.

Nadere informatie

Curriculum vitae Hélène Fokker

Curriculum vitae Hélène Fokker Persoonlijke gegevens Hélène Fokker Naam: Hélène Fokker Voornamen: Hélène Maria Catharina Adriana Adres: Burgemeester Hoffmanplein 30A Postcode en woonplaats: 3071 XL Rotterdam Telefoonnummer: 06-15901333

Nadere informatie

Sollicitatieformulier

Sollicitatieformulier Assistent zuivelchef De personeelsadvertentie in de krant van afgelopen week Naam en voorletters: Jan Claessens Adres: Lelylaan 6 Ons dorp Telefoonnummer: 0523-999999 Geboortedatum: 2 februari 1986 VMBO,

Nadere informatie

Concept advies Participatie

Concept advies Participatie John van Veen senior adviseur Woonbond Kennis- en Adviescentrum november 2011 Concept advies Participatie Inleiding Op 18 oktober 2011 is een groep van 21 huurders van Lefier van start gegaan om in een

Nadere informatie

Functieprofiel. Medewerker. vacature Functie. Woonconsulent sociaal beheer Afdeling. Wonen Manager

Functieprofiel. Medewerker. vacature Functie. Woonconsulent sociaal beheer Afdeling. Wonen Manager Functieprofiel Medewerker vacature Functie Woonconsulent sociaal beheer Afdeling Wonen Manager M. Melissen Opgesteld door A. Bouman HRM-functionaris i.s.m. M. Melissen Datum 6 oktober 2009 Functienummer

Nadere informatie

Profielschets. Bestuur Huurdersplatform SOR

Profielschets. Bestuur Huurdersplatform SOR Profielschets Bestuur Huurdersplatform SOR 1 november 2018 Inhoud 1. Inleiding op SOR en het bestuur van het Huurdersplatform 3 1.1 Beschrijving SOR 3 1.2 Beschrijving (bestuur) Huurdersplatform SOR 3

Nadere informatie

JOBspot Werving & Selectie en arbeidsmarktcommunicatie. Zuidspuistraat 6, 3231 AW Brielle, tel.: +31(0)181-413466, info@jobspot.nu www.jobspot.

JOBspot Werving & Selectie en arbeidsmarktcommunicatie. Zuidspuistraat 6, 3231 AW Brielle, tel.: +31(0)181-413466, info@jobspot.nu www.jobspot. Naam: Robbert Geboortejaar: 1987 Woonplaats: Capelle aan den IJssel Opleidingen: 09/2005 05/2010 Bachelor of Business Administration (BBA), Facility management NHTV Breda University of Applied Sciences

Nadere informatie

Profielschets Vastgoedbeheerder

Profielschets Vastgoedbeheerder Profielschets Vastgoedbeheerder Centraal Orgaan opvang asielzoekers ERLY the consulting company Opdrachtgever: COA Datum: januari 2015 Adviseur: dhr. Tristan Vos Centraal Orgaan opvang asielzoekers Het

Nadere informatie

Een bewonerscommissie opzetten, iets voor u?

Een bewonerscommissie opzetten, iets voor u? Een bewonerscommissie opzetten, iets voor u? Meedenken en meedoen Portaal wil graag dat u tevreden bent over uw woning en woonomgeving. Om dit goed te organiseren, is informatie over uw woonomgeving erg

Nadere informatie

Inleiding. Stand van zaken. nr. 7

Inleiding. Stand van zaken. nr. 7 nr. 7 Inleiding Het is alweer een tijdje geleden dat u van ons een nieuwsbrief heeft ontvangen. Wij willen u wel graag op de hoogte houden wat er op dit moment achter de schermen gebeurt. Hierover vindt

Nadere informatie

ReorganisatieStaedion: Inzichtin de nieuwe organisatieen nieuwe functies. Bijeenkomst Algemene LedenvergaderingHVS Op 26 november 2014

ReorganisatieStaedion: Inzichtin de nieuwe organisatieen nieuwe functies. Bijeenkomst Algemene LedenvergaderingHVS Op 26 november 2014 ReorganisatieStaedion: Inzichtin de nieuwe organisatieen nieuwe functies Bijeenkomst Algemene LedenvergaderingHVS Op 26 november 2014 2 Sinds 1 september is Staedion gereorganiseerd. De aanleiding hiertoe

Nadere informatie

Verkorte versie. wonen doen we samen

Verkorte versie. wonen doen we samen Verkorte versie ondernemingsplan Jaarverslag 2012013-2017 wonen doen we samen Inhoud 1 VOORWOORD...3 2 TOTSTANDKOMING...4 3 WIE ZIJN WIJ...5 3.1 Onze missie...5 3.2 Onze visie: Wonen doen we samen...5

Nadere informatie

Beleidsplan Leefbaarheid en Participatie vervolg 2016

Beleidsplan Leefbaarheid en Participatie vervolg 2016 Beleidsplan 2017-2018. Leefbaarheid en Participatie vervolg 2016 Opgemaakt door het bestuur van de Stichting Huurdersbelangen Zuid Limburg. Bestemd voor: Voorzitter Bewonerscommissies aangesloten bij SHZL.

Nadere informatie

Vereniging van Eigenaren. Vastgoeddiensten in vertrouwde handen. mijn-thuis.nl

Vereniging van Eigenaren. Vastgoeddiensten in vertrouwde handen. mijn-thuis.nl Vereniging van Eigenaren in vertrouwde handen thuis ondersteunt op alle niveaus en neemt initiatief Vereniging van Eigenaren in vertrouwde handen thuis is specialist op het gebied van beheer van vastgoed.

Nadere informatie

Bewonersbegeleiding. met Emma. Een zorg minder DETACHERING INTERIM PROJECT

Bewonersbegeleiding. met Emma. Een zorg minder DETACHERING INTERIM PROJECT Een zorg minder Bewonersbegeleiding met Emma DETACHERING INTERIM PROJECT INHOUDSOPGAVE Ik ben Emma 4 6 Juridisch 8 Sociaal 16 Communicatie 18 Stappenplan 20 Ondersteuning 28 2 3 HOI, IK BEN EMMA Emma is

Nadere informatie

Het Utrechts Participatie Model & Algemeen Sociaal Plan (ASP) Publieksversie 2018

Het Utrechts Participatie Model & Algemeen Sociaal Plan (ASP) Publieksversie 2018 Het Utrechts Participatie Model & Algemeen Sociaal Plan (ASP) Publieksversie 2018 Het Utrechts Participatie Model & Algemeen Sociaal Plan Groot onderhoud, renovatie of sloop? Wat gaat er gebeuren met uw

Nadere informatie

Woonoppervlakte 75 m 2 Vraagprijs 112.500,- kosten koper TE KOOP. Henry Moorepassage 48 Capelle aan den IJssel

Woonoppervlakte 75 m 2 Vraagprijs 112.500,- kosten koper TE KOOP. Henry Moorepassage 48 Capelle aan den IJssel Woonoppervlakte 75 m 2 Vraagprijs 112.500,- kosten koper TE KOOP Henry Moorepassage 48 Capelle aan den IJssel ALGEMEEN INDELING Fraai gelegen licht 3 kamer appartement op de 1e verdieping in een verzorgd

Nadere informatie

Woonoppervlakte 110 m 2 Vraagprijs 149.900,- kosten koper TE KOOP. Nansenplaats 177 Rotterdam

Woonoppervlakte 110 m 2 Vraagprijs 149.900,- kosten koper TE KOOP. Nansenplaats 177 Rotterdam Woonoppervlakte 110 m 2 Vraagprijs 149.900,- kosten koper TE KOOP Nansenplaats 177 Rotterdam ALGEMEEN INDELING In verband met vertrek naar het buitenland wordt deze 5 kamerwoning te koop aangeboden. De

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Werkervaring. Als zzp-er onder de naam Mindgap vanaf december 2007 tot heden:

Curriculum Vitae. Werkervaring. Als zzp-er onder de naam Mindgap vanaf december 2007 tot heden: Curriculum Vitae Naam Evers Voornaam Martijn E-mail martijn@mindgap.nl Website www.mindgap.nl Geboortedatum/plaats 1 november 1968 te Apeldoorn Nationaliteit Nederlandse Telefoonnummer 06-51192632 Profiel

Nadere informatie

Woonoppervlakte 55 m 2 TE HUUR. Nansenplaats 175 Rotterdam

Woonoppervlakte 55 m 2 TE HUUR. Nansenplaats 175 Rotterdam Woonoppervlakte 55 m 2 TE HUUR Nansenplaats 175 Rotterdam ALGEMEEN INDELING Royaal 2-kamer appartement te huur met zonnig balkon op de 5e verdieping! In het representatieve complex, gelegen aan de Nansenplaats

Nadere informatie

Huizen. Luxe keuken. Vrij uitzicht. Twee goede slaapkamers. Moderne bouw. Eigen parkeerplaats. Ringweg-Kruiskamp 71 H, 3814 TE Amersfoort H47 H47

Huizen. Luxe keuken. Vrij uitzicht. Twee goede slaapkamers. Moderne bouw. Eigen parkeerplaats. Ringweg-Kruiskamp 71 H, 3814 TE Amersfoort H47 H47 Huizen vanhendriks Ringweg-Kruiskamp 71 H, 3814 TE Amersfoort Vrij uitzicht Moderne bouw Twee goede slaapkamers Luxe keuken Eigen parkeerplaats H47 H47 Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte Inhoud Bouwjaar

Nadere informatie

Beleidsplan 2010-2015

Beleidsplan 2010-2015 Beleidsplan 2010-2015 In dit beleidsplan vindt u onderwerpen waaraan de huurdersvereniging werkt en wil blijven werken. Voor een deel staan in dit plan uitgangspunten vermeld die u terugvindt in de Statuten

Nadere informatie

Jaarplan 2016 concept HBV Leiden

Jaarplan 2016 concept HBV Leiden Jaarplan 2016 concept HBV Leiden CONCEPT Jaarplan HBV Leiden 2016 1 Actuele ontwikkelingen Nieuwe Woningwet De nieuwe Woningwet heeft grote impact op de corporaties. De corporatie moet zich richten op

Nadere informatie

Sloop/vervangende nieuwbouw Johannes Poststraat 25 t/m 63 (oneven) Pater Bleijsstraat 1 t/m 6 in Hoorn

Sloop/vervangende nieuwbouw Johannes Poststraat 25 t/m 63 (oneven) Pater Bleijsstraat 1 t/m 6 in Hoorn Sloop/vervangende nieuwbouw Johannes Poststraat 25 t/m 63 (oneven) Pater Bleijsstraat 1 t/m 6 in Hoorn Wat heeft Intermaris besloten? Intermaris heeft besloten uw woning niet te renoveren, maar om de 26

Nadere informatie

Voortgangsverslag. Blok 1. Erwin Pols

Voortgangsverslag. Blok 1. Erwin Pols Voortgangsverslag Blok 1 Erwin Pols Voortgangsverslag Blok 1 E. Pols Nieuwerkerk a/d IJssel 13-11-2012 Unica Installatietechniek B.V. Voorwoord Op de opleiding AD projectleider techniek is het noodzakelijk

Nadere informatie

9,65 x 15,8 mm. Oranjebuurt. 4,9 x 5,25 mm. bewonersbijeenkomst 16 oktober 2013, 19.30 uur in de Drijvershof

9,65 x 15,8 mm. Oranjebuurt. 4,9 x 5,25 mm. bewonersbijeenkomst 16 oktober 2013, 19.30 uur in de Drijvershof 9,65 x 15,8 mm Oranjebuurt 4,9 x 5,25 mm bewonersbijeenkomst 16 oktober 2013, 19.30 uur in de Drijvershof Bewonersbijeenkomst, woensdag 16 oktober 2013 om 19.30 uur in de Drijvershof. Aanwezigen: Namens

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF augustus 2013

NIEUWSBRIEF augustus 2013 Merwedestraat 1A 1823 VK Alkmaar 072 515 65 21 info@boekhoudopleiding.nl www.boekhoudopleiding.nl NIEUWSBRIEF augustus 2013 In deze nieuwsbrief Nieuw: Praktijkdiploma Secretariaat Totale aanbod Student

Nadere informatie

Toekomst Sluisweg verslag bewonersavond 13 mei 2014

Toekomst Sluisweg verslag bewonersavond 13 mei 2014 Toekomst Sluisweg verslag bewonersavond 13 mei 2014 Verslag van de bijeenkomst met de bewoners van de Sluisweg op dinsdag 13 mei 2014 om 19.30 uur in het EMS gebouw aan de Sluisweg 67 E. Aanwezigen: Van

Nadere informatie

Profiel & Curriculum Vitae Sylvita Meertens

Profiel & Curriculum Vitae Sylvita Meertens creatief en leergierig Sylvita is altijd op zoek naar nieuwe, creatieve manieren. Zij denkt out of the box en wenst graag vernieuwend bezig zijn. Sylvita staat open voor de expertise en ervaringen van

Nadere informatie

TE HUUR. Prinsenstraat 5a Dalfsen. 1.250,- p/m Excl. BTW. Winkelpand in het centrum van Dalfsen. Prinsenstraat 10 7721 AJ Dalfsen 0529-432058

TE HUUR. Prinsenstraat 5a Dalfsen. 1.250,- p/m Excl. BTW. Winkelpand in het centrum van Dalfsen. Prinsenstraat 10 7721 AJ Dalfsen 0529-432058 TE HUUR Winkelpand in het centrum van Dalfsen. t 1.250,- p/m Excl. BTW Prinsenstraat 5a Dalfsen Prinsenstraat 10 7721 AJ Dalfsen 0529-432058 goudzwaard.nl info@goudzwaard.nl Dalfsen Dalfsen ligt in het

Nadere informatie

Solliciteren via de uitzendsector DECEMBER 2014

Solliciteren via de uitzendsector DECEMBER 2014 Solliciteren via de uitzendsector DECEMBER 2014 algemeen 2 Algemene principes 3 PARTIJEN BIJ UITZENDARBEID Volwaardig werk = rechten en plichten Werk zoeken via uitzend? Snel, ervaring, CV, korte opeenvolgende

Nadere informatie

Advies over leven, leren, wonen en werken met een visuele beperking

Advies over leven, leren, wonen en werken met een visuele beperking Advies over leven, leren, wonen en werken met een visuele beperking Visio: voor al uw vragen Ik ben slechtziend, kan ik toch zelfstandig wonen en reizen? Door mijn plotselinge slechtziendheid, kost het

Nadere informatie

Dienstenpakketten Overzicht. www.renthousevastgoed.nl

Dienstenpakketten Overzicht. www.renthousevastgoed.nl Dienstenpakketten Overzicht www.renthousevastgoed.nl Inhoud Introductie Dienstenpakketten Verhuur Supportpakket Bemiddelingspakket Compleet Verhuurpakket Compleet Beheer- en Verhuurpakket Tarieven Overzicht

Nadere informatie

Nieuwe. Tekst Johnny van de Vliert, foto Mechteld Jansen. bpm

Nieuwe. Tekst Johnny van de Vliert, foto Mechteld Jansen. bpm Nieuwe afdeling in de keten Tekst Johnny van de Vliert, foto Mechteld Jansen Visser & Smit Hanab is een aannemersbedrijf waarvan de business unit Distributie de uitvoering voor zijn rekening neemt. Om

Nadere informatie

Welkom! In deze brochure vindt u algemene informatie over onze organisatie en leest u hoe u kunt meedenken en meepraten over ons beleid.

Welkom! In deze brochure vindt u algemene informatie over onze organisatie en leest u hoe u kunt meedenken en meepraten over ons beleid. Welkom! In deze brochure vindt u algemene informatie over onze organisatie en leest u hoe u kunt meedenken en meepraten over ons beleid. Inhoud Welkom thuis pagina 3 U praat mee... pagina 6 Onze organisatie

Nadere informatie

Ondernemingsplan 2009-2014. 10 beloften van Portaal Nijmegen

Ondernemingsplan 2009-2014. 10 beloften van Portaal Nijmegen Ondernemingsplan 2009-2014 10 beloften van Portaal Nijmegen 1 Beloofd! Meer dan 100 jaar oud Als rond de vorige eeuwwisseling de eerste woningbouwverenigingen worden opgericht, is één daarvan Woningvereeniging

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Profiel. Werkervaring. Als zzp-er onder de naam Mindgap vanaf december 2007 tot heden: martijn@mindgap.nl

Curriculum Vitae. Profiel. Werkervaring. Als zzp-er onder de naam Mindgap vanaf december 2007 tot heden: martijn@mindgap.nl Curriculum Vitae Naam Evers Voornaam Martijn E-mail martijn@mindgap.nl Website www.mindgap.nl Geboortedatum/plaats 1 november 1968 te Apeldoorn Nationaliteit Nederlandse Telefoonnummer 06-51192632 Profiel

Nadere informatie

POP. Persoonlijk ontwikkelingsplan. Robin van Heijningen

POP. Persoonlijk ontwikkelingsplan. Robin van Heijningen 1 POP Persoonlijk ontwikkelingsplan Robin van Heijningen 2 POP Persoonlijk ontwikkelingsplan Robin van Heijningen Hillegom 17 oktober 2013 Schoonderbeek Installatietechniek 3 Persoonlijk ontwikkelingsplan

Nadere informatie

Wonen.nl. 3 redenen om te verhuren via 123Wonen

Wonen.nl. 3 redenen om te verhuren via 123Wonen Wonen.nl 3 redenen om te verhuren via 123Wonen Ervaring en expertise scheelt u heel wat zorgen Uw Verhuurmakelaar Bij de keuze voor een goede vastgoedpartner gaat u weloverwogen te werk. U kiest voor

Nadere informatie

Vragen en antwoorden nav bijeenkomst 25 juni en vragen gesteld door bewonerscommissie De Binding

Vragen en antwoorden nav bijeenkomst 25 juni en vragen gesteld door bewonerscommissie De Binding Vragen en antwoorden nav bijeenkomst 25 juni en vragen gesteld door bewonerscommissie De Binding Algemene vragen De vakantieperiode begint nu, kunnen we het niet wat rustiger aan doen, om iedereen de gelegenheid

Nadere informatie

Bijdrage van woningcorporaties aan leefbare buurten in Amsterdam

Bijdrage van woningcorporaties aan leefbare buurten in Amsterdam Pagina 1 / 6 Bijdrage van woningcorporaties aan leefbare buurten in Amsterdam Veel gehoord en gelezen is dat inzet op leefbaarheid geen verantwoordelijkheid en kerntaak meer is van woningcorporaties. Handen

Nadere informatie

Benut alle kansen van zonnepanelen

Benut alle kansen van zonnepanelen 1 Benut alle kansen van zonnepanelen 2 5 voorbeelden: Pitch 1 3 Vabi Assets dag 2015 Klik om een thema te maken Vabi Assets dag 2015 Goed Wonen Joris Wismans 2650 woningen Toekomst Duurzaam woningbezit

Nadere informatie

Bericht. Inhoud. Bericht van onze directeur-bestuurder. Bericht van de raad van commissarissen. Het huisvesten van onze doelgroep

Bericht. Inhoud. Bericht van onze directeur-bestuurder. Bericht van de raad van commissarissen. Het huisvesten van onze doelgroep Jaarverslag 2017 Inhoud Bericht VAN ONZE DIRECTEUR-BESTUURDER Bericht van onze directeur-bestuurder Bericht van de raad van commissarissen Het huisvesten van onze doelgroep De kwaliteit van onze woningen

Nadere informatie

Handleiding voor bewonerscommissies

Handleiding voor bewonerscommissies Handleiding voor bewonerscommissies I. Inleiding... 3 II. Visie op participatie... 3 III. Een bewonerscommissie oprichten... 3 A. Oprichten, hoe doe ik dat?... 4 B. De leden... 4 IV. Overleg... 5 A. Overleg

Nadere informatie

Sollicitatie hints & tips

Sollicitatie hints & tips Sollicitatie hints & tips Sollicitatietips Solliciteren is een vak apart. Schiet je met hagel of schiet je gericht op een voor jou passende vacature. Om teleurstellingen te voorkomen adviseren wij om gericht

Nadere informatie

Allure Uitzendbureau

Allure Uitzendbureau Have a nice job! Allure Uitzendbureau De beste resultaten worden behaald door plezier in het werk en via de weg van persoonlijke betrokkenheid op alle fronten. Onder dat motto is Allure Uitzendbureau

Nadere informatie

het nieuwe Lefier wat verandert er voor u?

het nieuwe Lefier wat verandert er voor u? het nieuwe Lefier wat verandert er voor u? ruimte om te leven Lefier is een wooncorporatie in Noord-Nederland, met haar werkgebied in de gemeenten Borger-Odoorn, Emmen, Groningen, Hoogezand-Sappemeer en

Nadere informatie

Geeft mensen de ruimte. kalender

Geeft mensen de ruimte. kalender Geeft mensen de ruimte Waardevol wonen en leven januari 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 1 januari Nieuwjaarsdag Wij vinden het belangrijk dat u goed

Nadere informatie

Profielschets. Vastgoedontwikkelaar. Centraal Orgaan opvang asielzoekers

Profielschets. Vastgoedontwikkelaar. Centraal Orgaan opvang asielzoekers Profielschets Vastgoedontwikkelaar Centraal Orgaan opvang asielzoekers ERLY the consulting company Datum: Augustus 2015 Opdrachtgever: Centraal Orgaan opvang asielzoekers Adviseur ERLY: mr. drs. Tristan

Nadere informatie

Concept Beleidsplan 2014-2018. Huurdersvereniging Brederode

Concept Beleidsplan 2014-2018. Huurdersvereniging Brederode Concept Beleidsplan 2014-2018 Huurdersvereniging Brederode 1 1. Voorwoord In dit beleidsplan vindt u onderwerpen waaraan de huurdersvereniging werkt en wil blijven werken. Voor een deel staan in dit plan

Nadere informatie

Kerncijfers. Versterking commerciële kracht binnendienst. Astrid van de Bovekamp D & O Personele Diensten

Kerncijfers. Versterking commerciële kracht binnendienst. Astrid van de Bovekamp D & O Personele Diensten Kerncijfers Versterking commerciële kracht binnendienst Astrid van de Bovekamp D & O Personele Diensten 1 Kennismaking Astrid van de Bovekamp Praktisch advies en begeleiding van assurantieondernemers op

Nadere informatie

Woonoppervlakte 78 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Mari Andriessenrade 72 Capelle aan den IJssel

Woonoppervlakte 78 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Mari Andriessenrade 72 Capelle aan den IJssel Woonoppervlakte 78 m 2 Vraagprijs 100.000,- kosten koper TE KOOP Mari Andriessenrade 72 Capelle aan den IJssel ALGEMEEN INDELING Fraai gelegen drie kamer hoekappartement op de 3e verdieping van een verzorgd

Nadere informatie

G E E F T O N D E R N E M E R S D E R U I M T E. mtr. w I. M i. een overzicht van onze dienstverlening WALTMANN&Co. BEDRIJFSHUISVESTING

G E E F T O N D E R N E M E R S D E R U I M T E. mtr. w I. M i. een overzicht van onze dienstverlening WALTMANN&Co. BEDRIJFSHUISVESTING p WALTMANN&CO. Bedrijfshuisvesting G E E F T O N D E R N E M E R S D E R U I M T E M i mtr w I een overzicht van onze dienstverlening BEDRIJFSHUISVESTING Waltmann & Co. Makelaars: Een begrip in de Drechtsteden

Nadere informatie

Veelgestelde vragen Josephwijk Roosendaal

Veelgestelde vragen Josephwijk Roosendaal Veelgestelde vragen Josephwijk Roosendaal Gildenbondstraat 2 t/m 48 (even) 1 t/m 9 en 13 t/m 59 (oneven) Tulpstraat 2 t/m 16 (even) en 15 t/m 29 (oneven) St.Josephstraat 31 t/m 35 en 57 t/m 61 (oneven)

Nadere informatie

Spoorboekje voor bewonerscommissies

Spoorboekje voor bewonerscommissies Spoorboekje voor bewonerscommissies INHOUDSOPGAVE Pagina 1. Waarom dit spoorboekje 2 2. Bewonerscommissies in het kort 2 2.1 Aantal leden bewonerscommissie 2.2 Externe adviseurs 2.3 Werkzaamheden 3. Mozaïek

Nadere informatie

Profiel & Curriculum Vitae Erik van Oostveen

Profiel & Curriculum Vitae Erik van Oostveen Plezier in het werk, bedenker en meedenker Probleemoplossend, innovatief, crisismanagement, lange termijn visie, maatwerk en samen doen. Dat kunt u van Erik verwachten. Motiverend voor anderen en ondernemend

Nadere informatie

Verantwoording 2014. De parlementaire enquêtecommissie komt met haar aanbevelingen

Verantwoording 2014. De parlementaire enquêtecommissie komt met haar aanbevelingen Verantwoording 2014 4 februari 2015 Bewonerscommissiedag 2015 Terugblik op 2014 De verhuurdersheffing is een feit De parlementaire enquêtecommissie komt met haar aanbevelingen Betaalbaarheid staat onder

Nadere informatie

Samenwerkingsovereenkomst Staedion en Huurdersvereniging Staedion. 23 juni 2016

Samenwerkingsovereenkomst Staedion en Huurdersvereniging Staedion. 23 juni 2016 Samenwerkingsovereenkomst Staedion en Huurdersvereniging Staedion 23 juni 2016 Reglement participatie van Bewonerscommissies Staedion Overwegingen dat de verhuurder Staedion met dit reglement nadere invulling

Nadere informatie

TANDARTSASSISTENTE. Lis Hendriks 11 NOVEMBER 2013. Sectorwerkstuk HET ASSINK LYCEUM

TANDARTSASSISTENTE. Lis Hendriks 11 NOVEMBER 2013. Sectorwerkstuk HET ASSINK LYCEUM TANDARTSASSISTENTE Lis Hendriks 11 NOVEMBER 2013 HET ASSINK LYCEUM Sectorwerkstuk Inhoudsopgave Inleiding... 3 Waarom heb je voor deze opleiding gekozen? Waarom zou je voor deze opleiding kiezen?... 3

Nadere informatie

Gegevens... Werkervaring L ivre...

Gegevens... Werkervaring L ivre... Gegevens Naam drs. L. Herpers Geboortedatum 4 februari 1983 e-mail lieke@l-ivre.nl Telefoon 06 14 547 543 Werkervaring L ivre Wonen en Werken in de Wijk (WW&W) Projectleider (Januari 2012 heden) Als projectleider

Nadere informatie

Een bewonerscommissie Hoe werkt dat eigenlijk?

Een bewonerscommissie Hoe werkt dat eigenlijk? Een bewonerscommissie Hoe werkt dat eigenlijk? Als huurder kunt u meedenken en meebeslissen We vinden het belangrijk dat u zich als huurder thuis voelt in uw huis, uw woongebouw en in uw buurt. Daarom

Nadere informatie

Beknopt jaaroverzicht Een solide basis met zichtbare resultaten.

Beknopt jaaroverzicht Een solide basis met zichtbare resultaten. Beknopt jaaroverzicht 2015 Een solide basis met zichtbare resultaten. Verhuur Samenstelling van onze 80.000 bewoners Ouderen (65+) Studenten/jongeren 12 persoonshuishoudens Allochtonen Grote gezinnen 15%

Nadere informatie

WONEN IN BEWEGING I N F O R M A T I E B R O C H U R E

WONEN IN BEWEGING I N F O R M A T I E B R O C H U R E WONEN IN BEWEGING I N F O R M A T I E B R O C H U R E Wonen in beweging De CWS is een woningcorporatie in beweging. Een professionele, klantgerichte organisatie die staat voor goed wonen in een aantrekkelijke

Nadere informatie

Even voorstellen: mijn naam is Marga Oostveen

Even voorstellen: mijn naam is Marga Oostveen Even voorstellen: mijn naam is Marga Oostveen In het dagelijkse leven ben ik Cartografisch vormgever bij de provincie Utrecht en werk 32 uur in dienstverband. Ik ben (mede) verantwoordelijk voor het vertalen

Nadere informatie

Presentatie Alert. Resultaten van enquête ondernemingsstrategie

Presentatie Alert. Resultaten van enquête ondernemingsstrategie Presentatie Alert Resultaten van enquête ondernemingsstrategie Digitale enquête Ingevuld door vijf groepen : Medewerkers (271) Klanten (1.217) Stakeholders (188) Woningzoekenden (1.914) Social media (109)

Nadere informatie

Drachten. Tjaarda 318. Gerenoveerd en samengevoegd 3 kamerappartement. altijd open op woonaccent.nl

Drachten. Tjaarda 318. Gerenoveerd en samengevoegd 3 kamerappartement. altijd open op woonaccent.nl Drachten Tjaarda 318 Gerenoveerd en samengevoegd 3 kamerappartement altijd open op woonaccent.nl Woonaccent Makelaars Friesland Alles over de woning aan de Tjaarda 318 Op de derde verdieping bevind zicht

Nadere informatie

Woonoppervlakte 80 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Aernt Bruunstraat 14 Rotterdam

Woonoppervlakte 80 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Aernt Bruunstraat 14 Rotterdam Woonoppervlakte 80 m 2 Vraagprijs 127.500,- kosten koper TE KOOP Aernt Bruunstraat 14 Rotterdam ALGEMEEN De ruim opgezette en groene wijk "Het Lage Land" is een oase van rust met metro, snelwegen, Kralingse

Nadere informatie

SAMEN BOUWEN VLAANDEREN

SAMEN BOUWEN VLAANDEREN aan ZEEUWS- VLAANDEREN Samen bouwen Dit is de gezamenlijke visie van Clavis, Woonstichting Hulst en Woongoed Zeeuws- Vlaanderen op de sociale volkshuisvesting in Zeeuws-Vlaanderen. Ons motto: samen bouwen.

Nadere informatie

Deze brochure is belangrijk voor jongeren tussen 15 en 23 jaar, die zich bij het Jongerenloket van DWI melden.

Deze brochure is belangrijk voor jongeren tussen 15 en 23 jaar, die zich bij het Jongerenloket van DWI melden. Jongeren In deze brochure 3 Welkom bij het Jongerenloket 4 Snel aan het werk of naar school 5 Niet snel aan het werk of naar school 6 Het Jongerenloket doet nog meer voor jou 7 Schema: hoe begeleidt het

Nadere informatie

STOK Werkplan 2013 / vastgesteld op 3 december

STOK Werkplan 2013 / vastgesteld op 3 december STOK WERKPLAN 2013 De vereniging STOK behartigt de belangen van huurders van Bo-Ex wanneer het gaat over zaken, die vele of alle huurders aangaan. Het STOK-bestuur vergadert maandelijks en heeft circa

Nadere informatie

Ondernemerschap in Nederland

Ondernemerschap in Nederland Ondernemerschap in Nederland Je neemt deel aan het profiel Ondernemerschap. Dit betekent dat je erover denkt om in de toekomst als ondernemer te gaan werken. Dat is anders dan werken in loondienst. Dan

Nadere informatie

Contextbeschrijving. Kevin de Ram

Contextbeschrijving. Kevin de Ram Contextbeschrijving Kevin de Ram Contextbeschrijving Kevin de Ram Ammerstol Unica Installatietechniek B.V. november 2015 Kevin de Ram Contextbeschrijving 1 Voorwoord Mijn naam is Kevin de Ram. Ik ben werkzaam

Nadere informatie

Martine Groeneveld. Personalia. : Groeneveld Voornaam : Martine Geboortedatum : 5 mei 1982 Geboorteplaats : Utrecht. Profiel

Martine Groeneveld. Personalia. : Groeneveld Voornaam : Martine Geboortedatum : 5 mei 1982 Geboorteplaats : Utrecht. Profiel Martine Groeneveld Personalia Naam : Groeneveld Voornaam : Martine Geboortedatum : 5 mei 1982 Geboorteplaats : Utrecht Profiel Als ik iets aanpak, ga ik er voor de volle 100% voor om het tot een goed einde

Nadere informatie

mbo groene ruimte Laat jij Nederland genieten van groen?

mbo groene ruimte Laat jij Nederland genieten van groen? mbo groene ruimte 2016 2017 Laat jij Nederland genieten van groen? mbo groene ruimte Genieten van groen Ben je graag actief in de groene buitenruimte? In de zon, maar ook in weer en wind? Maak jij (vak)

Nadere informatie

dienstenaanbod Resultaat met bewoners

dienstenaanbod Resultaat met bewoners dienstenaanbod Resultaat met bewoners Inhoud Het ASW: resultaat met bewoners 2 Ondersteuning en advisering van bewoners en bewonerscommissies 3 Advisering van Huurdersorganisaties 5 Bewonersgestuurde Wijkontwikkeling

Nadere informatie

Bewonersscan 2015. T.b.v. Waardwonen. Karima Chafia. Presentatie. Klantlogo aanpassen in diamodel

Bewonersscan 2015. T.b.v. Waardwonen. Karima Chafia. Presentatie. Klantlogo aanpassen in diamodel Bewonersscan 2015 Presentatie T.b.v. Waardwonen Karima Chafia Klantlogo 1 Onderzoeksverantwoording 2 Dienstverlening 3 Woning 4 Buurt en leefbaarheid 5 Conclusies Methode onderzoek In totaal zijn er 844

Nadere informatie

Handboek huurdersorganisaties. Deel 8: De bewonerscommissie

Handboek huurdersorganisaties. Deel 8: De bewonerscommissie Handboek huurdersorganisaties Deel 8: De bewonerscommissie Handboek huurdersorganisaties Deel 8 De bewonerscommissie Succesvolle voorbeelden uit de praktijk Handboek huurdersorganisaties Deel 8: De bewonerscommissie

Nadere informatie

Koopsom 136.800,- k.k.

Koopsom 136.800,- k.k. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Makelaarskantoor

Nadere informatie

Van elk lid van de Raad van Commissarissen wordt verwacht dat hij of zij:

Van elk lid van de Raad van Commissarissen wordt verwacht dat hij of zij: Profielschets Raad van Commissarissen 1. Doel profielschets Deze profielschets dient een tweeledig doel. Enerzijds kan met deze profielschets een goede en afgewogen selectie van de nieuwe leden gemaakt

Nadere informatie

Leefbaarheidsplan Holy 2016

Leefbaarheidsplan Holy 2016 Leefbaarheidsplan Holy 2016 2 Algemene inleiding 3 Inleiding Holy 5 Leefbaarheidsprojecten 2016 Holy 7 3 Inleiding Waarom doen wij aan leefbaarheid? Onze missie, verwoord in ons nieuwe bedrijfsplan, geeft

Nadere informatie

Passie voor mensen Ruimte voor groei

Passie voor mensen Ruimte voor groei Passie voor mensen Ruimte voor groei Hermia Brummelkamp, projectleider wijkontwikkeling: Mensen die ons nodig hebben, kunnen rekenen op persoonlijke aandacht. De rayonopzichter die bij mensen thuiskomt,

Nadere informatie

beleid: juli 2006, versie: 2014

beleid: juli 2006, versie: 2014 Zorgeloos huren beleid: juli 2006, versie: 2014 Waterweg Wonen verhuurt circa 12.000 woningen in Vlaardingen. Een aanzienlijk deel van die woningen is bereikbaar voor huishoudens met lage inkomens die

Nadere informatie

Profielschets. Vastgoedbeheerder. Centraal Orgaan opvang asielzoekers

Profielschets. Vastgoedbeheerder. Centraal Orgaan opvang asielzoekers Profielschets Vastgoedbeheerder Centraal Orgaan opvang asielzoekers ERLY the consulting company Datum: Augustus 2015 Opdrachtgever: Centraal Orgaan opvang asielzoekers Adviseur ERLY: mr. drs. Tristan Vos

Nadere informatie

FNV Professionals. Krachtige mensen die zich ontwikkelen, elkaar ontmoeten en samenwerken

FNV Professionals. Krachtige mensen die zich ontwikkelen, elkaar ontmoeten en samenwerken FNV Professionals Krachtige mensen die zich ontwikkelen, elkaar ontmoeten en samenwerken Visie FNV Professionals Krachtige mensen die de regie nemen en samen verder willen komen Mensen die verantwoordelijkheden

Nadere informatie

3 redenen om te verhuren via 123Wonen Verhuur & Vastgoedmanagement onder één dak

3 redenen om te verhuren via 123Wonen Verhuur & Vastgoedmanagement onder één dak 3 redenen om te verhuren via 123Wonen Verhuur & Vastgoedmanagement onder één dak Een eerste kennismaking met uw vastgoedpartner 123Wonen D u m la v Ne l n! Ervaring en expertise scheelt u heel wat zorgen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Oktober2011-Extra Editie Speciaal voor huurders van Woonpartners-MH

Nieuwsbrief Oktober2011-Extra Editie Speciaal voor huurders van Woonpartners-MH Een collage van wooneenheden en complexen waar bewonerscommissies actief zijn in Gouda De bewonerscommissie heeft bij u in de woonomgeving/complex een belangrijke functie als aanspreekpunt namens u met

Nadere informatie

Koopsom 136.800,- k.k.

Koopsom 136.800,- k.k. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Makelaarskantoor

Nadere informatie

HOE PAK IK DIT AAN? Handvatten voor de invulling van de Dag van de Mobiliteit

HOE PAK IK DIT AAN? Handvatten voor de invulling van de Dag van de Mobiliteit HOE PAK IK DIT AAN? Handvatten voor de invulling van de Dag van de Mobiliteit INHOUD Tips en trucs... 3 Ter inspiratie: verslagen van deelnemers... 5 2 Tips en trucs Tips om tot een goede invulling van

Nadere informatie

Huurdersorganisatie bijeenkomst Huurders betrekken bij het beleid van Vecht en Omstreken Loenen, 16 oktober

Huurdersorganisatie bijeenkomst Huurders betrekken bij het beleid van Vecht en Omstreken Loenen, 16 oktober Huurdersorganisatie bijeenkomst Huurders betrekken bij het beleid van Vecht en Omstreken Loenen, 16 oktober Programma 1. Inleiding 2. Conclusies uit bewonersbijeenkomsten september 3. Trends huurdersparticipatie

Nadere informatie

Klant & Strategie. Plaats in de organisatie:

Klant & Strategie. Plaats in de organisatie: Functienaam: Sector: Afdeling: teammanager Klant Klant & Strategie Klant Plaats in de organisatie: De teammanager Klant verricht zijn werkzaamheden onder de verantwoordelijkheid van de manager Klant &

Nadere informatie

1. Inleiding. 2. hvvreewijk, de vereniging. Steunpunt in Vreewijk. Personele ondersteuning. Deskundigheid. Het bestuur

1. Inleiding. 2. hvvreewijk, de vereniging. Steunpunt in Vreewijk. Personele ondersteuning. Deskundigheid. Het bestuur Werkplan & Begroting 2015 1. Inleiding Onze missie kan worden omschreven als: In samenwerking met bewoners, Havensteder en wijkpartijen werken aan een betaalbaar mooi, groen, leefbaar, Vreewijk waar mensen

Nadere informatie

Asbest. Informatie over onze woningen

Asbest. Informatie over onze woningen Asbest Informatie over onze woningen beleid: september 2011, versie: 2013 Waterweg Wonen verhuurt circa 12.000 woningen in Vlaardingen. Een aanzienlijk deel van die woningen is bereikbaar voor huishoudens

Nadere informatie

Vraagstelling. 3. Hoe ga je met elkaar aan het werk; welke vaardigheden en competenties zijn nodig?

Vraagstelling. 3. Hoe ga je met elkaar aan het werk; welke vaardigheden en competenties zijn nodig? Vraagstelling 1. Wat vragen opdrachtgevers en gebruikers werkelijk en hoe kunnen aanbieders kansen pakken door hun dromen waar te maken? 2. Hoe ontstaat een win-win situatie door gebruik te maken van elkaars

Nadere informatie

Prestatieveld WMO. Het geven van informatie, advies en cliëntondersteuning

Prestatieveld WMO. Het geven van informatie, advies en cliëntondersteuning Prestatieveld WMO Het geven van informatie, advies en cliëntondersteuning Basisvragen Op welke wijze kan het loket een bijdrage leveren: - het doel en de uitgangspunten van de WMO te realiseren - aan de

Nadere informatie

1. Portfolio van de leerling 1

1. Portfolio van de leerling 1 1. Portfolio van de leerling 1 Handleiding voor de leerling Dit is het doorstroomportfolio van de leerling. Om je in te schrijven voor een mbo-opleiding moet je dit portfolio zo volledig mogelijk invullen.

Nadere informatie

Profielschets. Vastgoedregisseur (projectontwikkeling) Centraal Orgaan opvang asielzoekers

Profielschets. Vastgoedregisseur (projectontwikkeling) Centraal Orgaan opvang asielzoekers Profielschets Vastgoedregisseur (projectontwikkeling) Centraal Orgaan opvang asielzoekers ERLY the consulting company Datum: April 2016 Opdrachtgever: Centraal Orgaan opvang asielzoekers Adviseur ERLY:

Nadere informatie

Terugblik en vooruitblik

Terugblik en vooruitblik Klantreizen Inhoud Terugblik en vooruitblik Theorie: operational excellence en momenten van service, waarheid en intimiteit Projectresultaat Procesmodel (CORA/Porter) irt klantreizen Voorbeeld werksessie

Nadere informatie