SYSTEMAT Jumet, technisch integratiecenter en geavanceerde logistieke diensten

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "SYSTEMAT Jumet, technisch integratiecenter en geavanceerde logistieke diensten"

Transcriptie

1 SYSTEMAT Jumet, technisch integratiecenter en geavanceerde logistieke diensten Het is niet toevallig dat SYSTEMAT de bevoorrechte partner is geworden van talrijke erkende kleine en grote ondernemingen in alle sectoren. Om zo goed mogelijk aan de wensen van zijn klanten te voldoen, beschikt SYSTEMAT over performante infrastructuren en uiterst bekwaam personeel voor het globale beheer van de levenscyclus van uw IT-structuur; van levering van nieuw materiaal tot beheer van gebruikt materiaal en van configuratie van materiaal op maat tot systeeminstallatie en -onderhoud. De inzet van de logistiek Het concurrentievermogen wordt steeds meer bepaald door de logistieke uitmuntendheid. P performante transportinfrastructuren P kwalitatief hoogwaardige dienstverlening, aan de beste prijs P geografische nabijheid van de dienstverleners Een ideale geografische ligging Jumet, waar het Technical Integration Centre (TIC) met zijn geavanceerde logistieke diensten is gevestigd, bevindt zich in het midden van Wallonië, in het hart van Europa. P op het punt waar drie landen samenkomen: Frankrijk, Duitsland en Nederland P mogelijkheid om, binnen 8 uur met de vrachtwagen, ruim 60% van de Europese consumptiemarkt te bestrijken P in de kern van de zogenaamde Europese logistieke banaan (de meest aantrekkelijke regio s voor logistieke investeringen) P op het voornaamste Europese verkeersknooppunt. vlakbij (op 500 meter) een internationale luchthaven (Brussels South Airport) Systemat Sud SA ZI Jumet-Allée Centrale 6040 Jumet T. +32 (0) F. +32 (0)

2 Faciliteiten op maat van uw ambities Het TIC van Jumet beschikt over één van de meest ontwikkelde logistieke centra van Europa. P 5,5 hectare grond P vierkante meter aan laboratoria P vierkante meter aan kantoorruimte P vierkante meter aan opslagruimte (4.500 pallets) P opslagcapaciteit van pallets P totale configuratiecapaciteit van pc s/dag Een hightech -tool bij uitstek Een infrastructuur, tools en menselijk potentieel die uw meest ambitieuze hightech -projecten tot een goed einde zullen brengen. P capaciteit om IT-apparatuur te monteren, vooraf te configureren en te testen (servers, pc s, PDA s, GSM s, enz.) P PC refurbishment (opslag, herconfiguratie, doorverkoop, donatie, enz.) P leveringen op maat (markering, barcode, box customization, opvolging van garanties, enz.) P belangrijke resources ter plaatse op vlak van IT-capaciteit (opslag,asp, BCRS, enz.) en telecommunicatie Een professioneel team staat tot uw dienst Het TIC van Jumet beschikt over deskundige werknemers met een hoge productiviteit (België onderscheidt zich in Europa door het hoogste productiviteitsniveau uitgedrukt in BBP per werknemer). P ruim 10 jaar ervaring (sinds 1995) wat betreft geavanceerde logistiek P hooggeschoolde en gecertificeerde specialisten (ISO, SPM, ITIL, enz.) P regelmatig herziene kennisniveaus, permanente educatie P meertaligheid SYSTEMAT Jumet ZI Jumet - Allée Centrale 52 B 6040 Jumet Tel. +32 (0) Fax +32 (0) Systemat Sud SA is een filiaal van Systemat NV

3 SYSTEMAT Charleroi, verhuur van receptie-, kantoor- & opslagruimten SYSTEMAT beschikt in Jumet op een steenworp afstand van de internationale luchthaven van Charleroi (Brussels South Airport) en op het voornaamste Europese verkeersknooppunt (de A54 en E42 sluiten daarop aan) over moderne infrastructuren waar klanten onthaald kunnen worden. Op een terrein van 5,5 hectare met meer dan 200 parkeerplaatsen met beveiligde toegang biedt SYSTEMAT zijn infrastructuren aan voor verhuur op korte, middellange en lange termijn voor: recepties, seminaries, opleidingen en evenementen; kantoorruimten & BCRS-infrastructuren; opslagruimten. Een ideale ligging SYSTEMAT Jumet ligt in het midden van Wallonië, in het hart van Europa. P op het punt waar 3 landen samenkomen: Frankrijk, Duitsland & Nederland; P op het voornaamste Europese verkeersknooppunt, vlakbij (op 500m) een internationale luchthaven (Brussels South Airport); P in de kern van de zogenaamde logistieke banaan (de meest aantrekkelijke regio s voor logistieke investeringen). Een comfortabele, ultramoderne en beveiligde vestiging Op een totale oppervlakte van 5,5 hectare beschikt SYSTEMAT in Jumet over ultramoderne en comfortabele infrastructuren die in 2000 zijn gebouwd en met name 5100 vierkante meter aan kantoorruimte en 7000 vierkante meter aan opslagruimte bevatten. Bovendien zijn er meer dan 200 parkeerplaatsen, een receptiezaal van 450 vierkante meter waar 500 personen kunnen worden verwelkomd, een auditorium met 135 zitplaatsen, enz. Receptiezalen voor seminaries & evenementen De receptiezaal van Jumet kan tot 500 personen verwelkomen. De infrastructuur bevat een ruime inkomhal, een grote zaal van 450 vierkante meter met verplaatsbare tussenwanden, parket, Systemat Sud SA ZI Jumet-Allée Centrale 6040 Jumet T. +32 (0) F. +32 (0)

4 airconditioning, wand- en bloemdecoraties, een bar, een ingerichte keuken, een garderobe en sanitaire voorzieningen. En dan is er ook nog de privéparking met beveiligde toegang voor zo n 200 wagens. Ideaal voor uw evenementen voor klanten of om er een interne mededeling te doen die zo meer kracht zal hebben. Auditorium De receptiezaal kan op verzoek worden ingericht als ultramodern auditorium met airconditioning met 135 zitplaatsen (opstelling zoals in de bioscoop). Ook zijn er een podium, groot scherm, automatiseringssysteem met data-, internet- en telefoonaansluiting, geluidsinstallatie en versterkers met allerlei microfoons, projector van het type Barco en multimediaspeler (tape/cd/dvd), dimverlichting, enz. voorzien die allemaal via touchscreen kunnen worden ingesteld. Leslokalen Leslokalen van minimaal 8 plaatsen zijn voor verhuur beschikbaar op alle vestigingen van SYSTEMAT (Antwerpen, Lasne, Luik en Luxemburg). In Jumet is er een extra groot lokaal voorzien waar tot 80 personen terechtkunnen. Alle lokalen zijn voorzien van borden met markeerstiften, projectieschermen en nieuwe computers die op het netwerk zijn aangesloten. Er zijn ingerichte kantines voor de pauze en lunch, en in de directe omgeving is er een ruime keuze aan goede eetgelegenheden. Kantoorruimten & BCRS-infrastructuren Een groot aantal kantoorruimten, al dan niet met tussenschotten, zijn voor verhuur beschikbaar. Deze zijn standaard uitgerust met data-, internet- en telefoonaansluiting. Ze zijn beschikbaar met of zonder meubilair en computers, al dan niet geïntegreerd met andere computerdomeinen (van de klant). Ze zijn voorzien van de nodige uitrusting: opbergkasten of rekken, een garderobe, sanitaire voorzieningen, enz. Deze infrastructuren kunnen van pas komen indien er zich een ramp (of een ander geval van overmacht) bij onze klanten zou voordoen. Zij kunnen zo binnen een paar uur tijd hun voltallige personeel of een deel ervan in een vertrouwde omgeving weer aan het werk zetten en hun gegevens en gebruikelijke verbindingen recupereren. Opslagruimten Er staan ook grote, verwarmde opslagruimten tot de beschikking van onze klanten, met laad- en loskades (ook gelijkvloers), voor opslag op de grond of in racks met behulp van geavanceerde heftoestellen die elektronisch vanaf de grond worden bediend. De voor klanten beschikbare opslagcapaciteit van Systemat Charleroi bedraagt kubieke meter, wat op ongeveer pallets neerkomt. SYSTEMAT Charleroi ZI Jumet - Allée Centrale 52 B 6040 Jumet Tél. +32 (0) Fax +32 (0) Gebouw te huur/te koop Tot slot beschikt Systemat naast zijn vestiging in Jumet nog een ander gebouw met een capaciteit van 600 vierkante meter aan kantoren en ongeveer kubieke meter aan opslagruimte. Dit gebouw staat momenteel leeg en is beschikbaar voor langetermijnverhuur of verkoop. Systemat Sud SA is een dochteronderneming van Systemat NV

5 SYSTEMAT Charleroi, Business Continuity & Recovery Services Uw behoeften Uw onderneming wordt geconfronteerd met de toenemende eisen van klanten, partners en prospecten. De hoge beschikbaarheid van uw informatiesysteem vormt vandaag de dag een grote behoefte. U wenst de betrouwbare werking van uw infrastructuur te waarborgen. Daarnaast wenst u te beschikken over hersteloplossingen voor een eventuele ramp. Niemand is namelijk beschermd tegen technische of menselijke fouten, vandalisme of zelfs een overstroming of brand. Kortom, u zoekt een globale continuïteits- en hersteloplossing. Onze bijdrage De ononderbroken werking van de onderneming hangt grotendeels af van de continue werking van de ICT-infrastructuur. Door middel van zijn BCRS-oplossing (Business Continuity & Recovery Services) biedt Systemat u de beschikbaarheidsgarantie die u verwacht. Systemat ondersteunt u in geval van een ramp door u dagelijks bij te staan bij het stabiliseren en optimaliseren van uw systemen en het onderhoud ervan te vereenvoudigen. Dit varieert van beschikbaarstelling van vervangend materiaal of back-upoplossingen, implementatie van «clustering»- oplossingen en SAN s tot ontwerp en uitvoering van complexe «full disaster recovery»-scenario's. Sterke punten van de BCRS van Systemat Beschikbaarstelling van oplossingen op hardware-, software- en organisatorisch gebied die de ononderbroken werking van uw ICT-infrastructuur waarborgen. Systemat kan u kantoorruimten, servers, microcomputers en netwerkapparatuur aanbieden (tot 300 werkstations binnen maximaal 4 uur). Reproductie van uw werkomgeving Door uw organisatorisch model te integreren, reproduceren de servers en werkstations van de BCRS van Systemat de gestandaardiseerde image van uw onderneming, inclusief de laatst opgeslagen gegevens; uw personeel zal dus volgens de gebruikelijke werkwijze weer aan de slag kunnen. Systemat Sud SA ZI Jumet-Allée Centrale 6040 Jumet T. +32 (0) F. +32 (0)

6 P Onvoorziene omstandigheden voorspellen P Zorgen voor continuïteit van de activiteiten P Gevalideerde procedures P Materiaal en ruimten ter beschikking P Technische expertise P Modulaire contracten Inspelen op de behoeften door bestaande systemen te auditeren. Systemat ontwikkelt samen met u speciale herinstallatieprocedures en voert specifieke validatietests uit voor het heropstarten van de volledige ICT-infrastructuur (servers, besturingssystemen, applicaties, gegevens en telecommunicatie). Identificatie van kritische onderdelen Systemat kan heel snel de kritische applicaties opsporen en de nodige wijzigingen aanbrengen waardoor het gemakkelijker wordt de gegevens in geval van een ernstig probleem terug te vinden. Op dagelijkse basis versterkt deze opvolging op doeltreffende wijze de stabiliteit van de systemen. Simulatie- en validatietests Als aandachtig waarnemer van de evolutie van uw infrastructuur en uw werkwijze evalueert Systemat constant de risico s die verbonden zijn aan de beschikbaarheid van de applicaties en gegevens, en zorgt voor de nodige middelen om die beschikbaarheid te verzekeren. Bekwaam personeel tot uw beschikking Het BCRS-team van Systemat bestaat wat betreft België en Luxemburg uit een vijftiental hooggeschoolde medewerkers. Technische specialisten, maar ook ingenieurs en consultants kunnen dit team altijd nog komen versterken. De mogelijkheid voor aansluiting tussen kritische servers op afstand via WAN-verbindingen op maat. Uw informatiesysteem staat niet meer op zichzelf; zo kan u zoals altijd blijven samenwerken met het hoofdkantoor, uw dochtermaatschappijen of uw partners. Moduleerbare contracten Daar het begrip «hoge beschikbaarheid» voor elke onderneming verschilt en zeer uiteenlopende behoeften kan dekken, getuigt Systemat van een grote flexibiliteit wat betreft zijn dienstverlening. Zijn diensten variëren namelijk van de beschikbaarstelling van materiaal tot het volledig herstel van de gehele ICT-infrastructuur bij een ramp. SYSTEMAT Charleroi ZI Jumet - Allée Centrale 52 B 6040 Jumet Tél. +32 (0) Fax +32 (0) Geanticipeerde maatregelen op maat om ervoor te zorgen dat uw infrastructuur bij een ramp blijft werken. Systemat Sud SA is een dochteronderneming van Systemat NV

7 SYSTEMAT Charleroi, hostingoplossingen en ASP-diensten Informatica is ongetwijfeld het beste antwoord op de noodzaak van goed beheer en goede communicatie in het bedrijf. Maar hoe kan men de voortdurende ontwikkeling bijbenen zonder er overweldigd door te worden? Vandaag de dag kunt u alle beslommeringen van het beheer van de informaticainfrastructuur van u afzetten en toch genieten van de kracht ervan waar en wanneer u dat wilt. Het enige waarvoor u moet zorgen is een internetbrowser. Dat is alles! Voor al het andere wordt gezorgd, namelijk in ons «data center» dat door medewerkers aldaar wordt beheerd volgens regels die een op zichzelf staande structuur als de uwe zowel op technisch als op financieel vlak nooit zou kunnen nakomen. Zo hebt u altijd toegang tot uw applicaties en gegevens. Zij hangen niet meer van uw medewerkers of uitrusting af en, wat nog belangrijker is, zij worden in optimale omstandigheden bewaard. Verschillende soorten hosting P Shared Hosting: u wordt op een server gehost die wordt gedeeld met andere klanten (zoals: websites) P Dedicated Hosting: uw applicatie wordt op één van onze servers gehost, waarbij de schijfruimte volledig voor uw project is bestemd (zoals databases, clientapplicaties) P Colocation/Housing: u plaatst uw server in onze infrastructuur (zoals gecentraliseerde «groeps»-applicaties) P ASP: u wenst van een dienst gebruik te maken zonder u druk te maken over de infrastructuur (zoals mail, secured messaging, enz.). Voordelen van hosting P Toegankelijkheid: eenvoudige toegang ongeacht de plaats van aansluiting (bij u of ongeacht waar er een internetverbinding is); P Kostenbesparing: u maakt gebruik van een geavanceerde gedeelde infrastructuur zonder te hoeven investeren in materiaal; P Gemak: u hoeft uw serverpark niet meer zelf te beheren; P Controle: u geniet van SLA s (Service Level Agreements); P Veiligheid: de systemen die uw applicaties hosten, bevinden zich in een volledig beveiligde omgeving; P Betrouwbaarheid: uw applicaties worden 24u/24 in ons «datacenter» bewaakt. Systemat Sud SA ZI Jumet-Allée Centrale 6040 Jumet T. +32 (0) F. +32 (0)

8 De oplossingen van Systemat De hosting van het materiaal geschiedt op de vestiging van Jumet (Charleroi). SYSTEMAT beschikt er over een speciaal ingericht gebouw waar de hoogste mate van veiligheid wordt verzekerd. Dankzij deze infrastructuur kan Systemat u een zeer hoge beschikbaarheid garanderen middels: P Redundantie van de servers; P Redundantie van de actieve componenten van het netwerk; P Redundantie wat betreft schijven; P Verbinding met internet via 2 providers. Bovendien houden de UPS-systemen de server gedurende één uur online in geval van een stroomstoring of eventuele microonderbrekingen. En een brandbeschermingssysteem garandeert de algemene veiligheid van de infrastructuur. De onderdelen van de hostinginfrastructuur SYSTEMAT Charleroi ZI Jumet - Allée Centrale 52 B 6040 Jumet Tél. +32 (0) Fax +32 (0) P Gedeelde Systemat-firewall en toegangsbeveiliging P Lokaal netwerk (10/100 Mbits) - Redundante automatische switch P Antivirus file system P Regelmatige installatie van de Services packs & Security patches P Dagelijkse back-up op schijf P Bescherming van de infrastructuur P UPS-eenheid voor bescherming tegen stroomstoringen P Redundante internetverbinding P Service Level Agreements P Gebruiksstatistieken P Werkkantoor & fysieke toegang tot de servers P Automatische monitoring 24u/24 7d/7 P Service Desk / Support / Bijstand P Bandbreedtebeheer P Bediening van de servers op afstand Systemat Sud SA is een dochteronderneming van Systemat NV

Betrouwbare ICT-oplossingen op maat van uw kmo

Betrouwbare ICT-oplossingen op maat van uw kmo Betrouwbare ICT-oplossingen op maat van uw kmo Belgacom: uw ICT-partner Meer dan ooit neemt de ICT (Information and Communication Technology) een belangrijke plaats in in de dagelijkse werking van kmo

Nadere informatie

White paper: introductie van Cloud Computing

White paper: introductie van Cloud Computing White paper: introductie van Cloud Computing Introductie Cloud computing De explosieve groei van cloud oplossingen en diensten in de afgelopen periode is een situatie die vergelijkbaar is met de meeste

Nadere informatie

RealDolmen, uw gids naar een private cloud in uw datacenter

RealDolmen, uw gids naar een private cloud in uw datacenter RealDolmen, uw gids naar een private cloud in uw datacenter De cloud begint in uw datacenter. Een exotisch begrip is de cloud al lang niet meer. Maar dat betekent nog niet dat iedereen dezelfde defi nitie

Nadere informatie

BoardroomIT. De moderne machinekamer. datacenter & cloud

BoardroomIT. De moderne machinekamer. datacenter & cloud Een commerciële bijlage van ICT Media, verspreid door Het Financieele Dagblad BoardroomIT datacenter & cloud www.it-executive.nl www.ictmedia.nl april 2014 7 Olav Roes 9 (Rabobank): Altijd bereikbaar en

Nadere informatie

IN DE CLOUD TIPS OM EFFICIËNTER TE WERKEN ALLES WAT U NOG NIET WIST OVER OFFICE 365. Alleen maar voordelen voor de kmo

IN DE CLOUD TIPS OM EFFICIËNTER TE WERKEN ALLES WAT U NOG NIET WIST OVER OFFICE 365. Alleen maar voordelen voor de kmo Microsoft IN DE CLOUD Alleen maar voordelen voor de kmo ALLES WAT U NOG NIET WIST OVER OFFICE 365 Financiële verrassingen bij Office 365 zijn vandaag uit den boze. (Stageco) TIPS OM EFFICIËNTER TE WERKEN

Nadere informatie

CLOUD COMPUTING OVER SLIMMER WERKEN IN DE WOLKEN

CLOUD COMPUTING OVER SLIMMER WERKEN IN DE WOLKEN CLOUD COMPUTING OVER SLIMMER WERKEN IN DE WOLKEN EEN WHITE PAPER INTRODUCTIE ORGANISATIES KUNNEN NIET MEER OM CLOUD COMPUTING HEEN. VOOR VEEL BEDRIJVEN IS HET NIET MEER DE VRAAG ÓF ZE IN DE CLOUD GAAN

Nadere informatie

De public cloud: Het einde van de traditionele hosting providers?

De public cloud: Het einde van de traditionele hosting providers? De public cloud: Het einde van de traditionele hosting providers? Auteur: Reinout Dotinga Quality Assured Services B.V. Thorbeckestraat 53 2613 BV DELFT KvK 60679905 INHOUDSOPGAVE: 1. INLEIDING 3 2. VOOR

Nadere informatie

Masterproef Data Center Management gebaseerd op COBIT

Masterproef Data Center Management gebaseerd op COBIT Masterproef Data Center Management gebaseerd op COBIT Studiegebied Industriële wetenschappen en technologie Opleiding Master in de industriële wetenschappen: elektronica-ict Afstudeerrichting Informatie-

Nadere informatie

Cloud Computing voor het MKB: eigen server of Cloud server?

Cloud Computing voor het MKB: eigen server of Cloud server? Whitepaper Cloud Computing voor het MKB: eigen server of Cloud server? Wanneer een kantoorserver moet worden vervangen, staat het management daarbij voor de keuze om op de traditionele manier te blijven

Nadere informatie

Kiest u nu een ICT maatpak dat morgen ook nog exact past?

Kiest u nu een ICT maatpak dat morgen ook nog exact past? Kiest u nu een ICT maatpak dat morgen ook nog exact past? PerfICTion levert eigentijdse ICT oplossingen, die zich aanpassen aan de actuele behoefte van uw organisatie. Of het nu gaat om proactieve service

Nadere informatie

Cloudcomputing. Een kans voor de Belgische economie

Cloudcomputing. Een kans voor de Belgische economie Cloudcomputing Een kans voor de Belgische economie Cloudcomputing Een kans voor de Belgische economie ii Federale Overheidsdienst Economie, K.M.O., Middenstand en Energie Vooruitgangstraat 50 1210 Brussel

Nadere informatie

Plan van aanpak technische infrastructuur en applicaties

Plan van aanpak technische infrastructuur en applicaties Plan van aanpak technische infrastructuur en applicaties 1 juni 2011 Versie 1.0 1 Inleiding 1.1 Context Begin 2011 is gebleken dat de stand van zaken m.b.t. de infrastructuur en de organisatie van de ICT

Nadere informatie

CONNECTING THE DOTS, CREATING CHEMISTRY. jaarverslag 2014

CONNECTING THE DOTS, CREATING CHEMISTRY. jaarverslag 2014 CONNECTING THE DOTS, CREATING CHEMISTRY jaarverslag 2014 1 4 CONNECTING THE DOTS, CREATING CHEMISTRY 2 0 1 4, het jaar van de chemie... tussen landen, tussen mensen INHOUDSTAFEL 1. VOORWOORD...4 2. KERNCIJFERS...8

Nadere informatie

Business case. Online contact centers

Business case. Online contact centers Business case Online contact centers 1 Versie Inhoud 1. Inleiding... 3 2. De verschillende alternatieven... 3 2.1 Optie 1: inhouse contactcenter... 3 2.2 Optie 2: facilitair contactcenter... 4 2.3 Online

Nadere informatie

Het grote kleine cloudhandboek voor ondernemers

Het grote kleine cloudhandboek voor ondernemers Het grote kleine cloudhandboek voor ondernemers Binnen 5 minuten uw cloudvragen beantwoord Wat is de cloud eigenlijk? Wat kan ik ermee? Hoe (on)veilig is de cloud? Wat kost het overstappen naar de cloud?

Nadere informatie

CCBE Richtlijnen voor het gebruik van CLOUD COMPUTING SERVICES door advocaten

CCBE Richtlijnen voor het gebruik van CLOUD COMPUTING SERVICES door advocaten CCBE Richtlijnen voor het gebruik van CLOUD COMPUTING SERVICES door advocaten (vrije vertaling van officiële Engelstalige versie) (v1.0 d.d. 5 december 2012) Inhoud I. INLEIDING... 2 1. Reikwijdte van

Nadere informatie

UW WERKPLEK ONLINE IN DE CLOUD BESCHIKBAAR OP

UW WERKPLEK ONLINE IN DE CLOUD BESCHIKBAAR OP UW WERKPLEK ONLINE IN DE CLOUD BESCHIKBAAR OP UW WERKPLEK ONLINE IN DE CLOUD 2 Utica de Cloud provider 3 Werkplek Online 5 Mail Online 6 Utica Workspace 365 7 VoIP Online 11 Server Online 12 Backup Online

Nadere informatie

Time for change. Tijd voor een nieuwe kijk op uw IT. Moderner, Eenvoudiger, Veiliger, Beter. www.perfiction.be

Time for change. Tijd voor een nieuwe kijk op uw IT. Moderner, Eenvoudiger, Veiliger, Beter. www.perfiction.be Tijd voor een nieuwe kijk op uw IT Moderner, Eenvoudiger, Veiliger, Beter PerfICTion levert eigentijdse ICT oplossingen, die zich aanpassen aan de actuele behoefte van uw organisatie. Of het nu gaat om

Nadere informatie

White Paper - Quality as a Service & Waarom de Cloud? CeneSam, Februari 2014

White Paper - Quality as a Service & Waarom de Cloud? CeneSam, Februari 2014 White Paper - Quality as a Service & Waarom de Cloud? CeneSam, Februari 2014 Executive summary Cloud computing is een veelgehoorde term. Cloud computing is geen architectuurconcept maar een manier om een

Nadere informatie

portimagazine december 2011 Assurnet

portimagazine december 2011 Assurnet portimagazine december 2011 Assurnet 3 Editoriaal 4 PortiLink Professional Ruimere keuze en goedkopere tarieven 6 Port-e-Mail Mobiele e-mailoplossing voor de moderne makelaar 8 Christophe Cloesen, Informaticadirecteur

Nadere informatie

De voordelen van cloudnetwerken

De voordelen van cloudnetwerken whitepaper De voordelen van cloudnetwerken Cloudnetwerken inschakelen om de IT-kosten te verlagen en de IT-productiviteit te verhogen Inleiding Er ligt een voortdurende druk op organisaties in zowel de

Nadere informatie

Overstappen naar de cloud

Overstappen naar de cloud Cloud Overstappen naar de cloud Waarom en hoe. Een kort overzicht. White paper Cloud 1 Proximus_whitepaper_Cloud_NL-02.indd 1 27/05/15 11:47 De leverancier van digitale diensten B2C Commercieel Succes

Nadere informatie

Whitepaper Hybride Cloud

Whitepaper Hybride Cloud Whitepaper it starts here Whitepaper Inhoudsopgave 1. Inleiding...3 2. Wat is de cloud?...4 2.1 Typen clouds...4 2.2 Cloud service modellen...5 2.3 Uitdagingen voor de IT-professional...6 2.4 De gewijzigde

Nadere informatie

Een onafhankelijke special van Reflex Uitgeverij Cloud Computing

Een onafhankelijke special van Reflex Uitgeverij Cloud Computing Een onafhankelijke special van Reflex Uitgeverij Cloud Computing Een ontmoeting met de cloud Pagina 4 Trends in IT Pagina 6 Informatie achter slot en grendel Pagina 12 Glasvezel: hogesnelheidslijn voor

Nadere informatie

breedband gekoppeld Catalogus 2015 Aanbieders & Diensten

breedband gekoppeld Catalogus 2015 Aanbieders & Diensten breedband gekoppeld Catalogus 2015 Aanbieders & www.ndix.net Geachte lezer, Bedrijven en instellingen zijn meer en meer afhankelijk van ICT-faciliteiten. Naast een lage prijs speelt de kwaliteit daarvan

Nadere informatie

Informatieset Uw ICT, altijd en overal

Informatieset Uw ICT, altijd en overal Informatieset Uw ICT, altijd en overal Tendenz ICT is aangesloten bij: Wie zijn wij? TendenZ ICT is uw ervaren ICT-partner die u adviseert, ondersteunt en volledig kan ontzorgen op het gebied van al uw

Nadere informatie

werken in de zorg de ict-werkplek voor ziekenhuizen Your business technologists. Powering progress

werken in de zorg de ict-werkplek voor ziekenhuizen Your business technologists. Powering progress efficiënt werken in de zorg de ict-werkplek voor ziekenhuizen Your business technologists. Powering progress 2 Efficiënt werken in de zorg Efficiënt werkpleken databeheer in ziekenhuizen Zorgprocessen

Nadere informatie

IT voor het MKB IT die aansluit op uw businessbehoefte geeft u de ruimte om te ondernemen

IT voor het MKB IT die aansluit op uw businessbehoefte geeft u de ruimte om te ondernemen September/Oktober 2014 IT voor het MKB IT die aansluit op uw businessbehoefte geeft u de ruimte om te ondernemen Veerman ICT Services B.V. Gewenten 4-4704 RD ROOSENDAAL Telefoonnummer 0165-56 19 53 Fax

Nadere informatie

Er is een focus-verschuiving

Er is een focus-verschuiving DIT IS EEN BIJLAGE BIJ DAGBLAD DE TELEGRAAF. DE INHOUD VAN DEZE BIJLAGE VALT NIET ONDER DE HOOFDREDACTIONELE VERANTWOORDELIJKHEID. Nr.1/juni 2010 Toegankelij k, betaalbaar en een snelle implementatie BUSINESS

Nadere informatie