SYSTEMAT Jumet, technisch integratiecenter en geavanceerde logistieke diensten

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "SYSTEMAT Jumet, technisch integratiecenter en geavanceerde logistieke diensten"

Transcriptie

1 SYSTEMAT Jumet, technisch integratiecenter en geavanceerde logistieke diensten Het is niet toevallig dat SYSTEMAT de bevoorrechte partner is geworden van talrijke erkende kleine en grote ondernemingen in alle sectoren. Om zo goed mogelijk aan de wensen van zijn klanten te voldoen, beschikt SYSTEMAT over performante infrastructuren en uiterst bekwaam personeel voor het globale beheer van de levenscyclus van uw IT-structuur; van levering van nieuw materiaal tot beheer van gebruikt materiaal en van configuratie van materiaal op maat tot systeeminstallatie en -onderhoud. De inzet van de logistiek Het concurrentievermogen wordt steeds meer bepaald door de logistieke uitmuntendheid. P performante transportinfrastructuren P kwalitatief hoogwaardige dienstverlening, aan de beste prijs P geografische nabijheid van de dienstverleners Een ideale geografische ligging Jumet, waar het Technical Integration Centre (TIC) met zijn geavanceerde logistieke diensten is gevestigd, bevindt zich in het midden van Wallonië, in het hart van Europa. P op het punt waar drie landen samenkomen: Frankrijk, Duitsland en Nederland P mogelijkheid om, binnen 8 uur met de vrachtwagen, ruim 60% van de Europese consumptiemarkt te bestrijken P in de kern van de zogenaamde Europese logistieke banaan (de meest aantrekkelijke regio s voor logistieke investeringen) P op het voornaamste Europese verkeersknooppunt. vlakbij (op 500 meter) een internationale luchthaven (Brussels South Airport) Systemat Sud SA ZI Jumet-Allée Centrale 6040 Jumet T. +32 (0) F. +32 (0)

2 Faciliteiten op maat van uw ambities Het TIC van Jumet beschikt over één van de meest ontwikkelde logistieke centra van Europa. P 5,5 hectare grond P vierkante meter aan laboratoria P vierkante meter aan kantoorruimte P vierkante meter aan opslagruimte (4.500 pallets) P opslagcapaciteit van pallets P totale configuratiecapaciteit van pc s/dag Een hightech -tool bij uitstek Een infrastructuur, tools en menselijk potentieel die uw meest ambitieuze hightech -projecten tot een goed einde zullen brengen. P capaciteit om IT-apparatuur te monteren, vooraf te configureren en te testen (servers, pc s, PDA s, GSM s, enz.) P PC refurbishment (opslag, herconfiguratie, doorverkoop, donatie, enz.) P leveringen op maat (markering, barcode, box customization, opvolging van garanties, enz.) P belangrijke resources ter plaatse op vlak van IT-capaciteit (opslag,asp, BCRS, enz.) en telecommunicatie Een professioneel team staat tot uw dienst Het TIC van Jumet beschikt over deskundige werknemers met een hoge productiviteit (België onderscheidt zich in Europa door het hoogste productiviteitsniveau uitgedrukt in BBP per werknemer). P ruim 10 jaar ervaring (sinds 1995) wat betreft geavanceerde logistiek P hooggeschoolde en gecertificeerde specialisten (ISO, SPM, ITIL, enz.) P regelmatig herziene kennisniveaus, permanente educatie P meertaligheid SYSTEMAT Jumet ZI Jumet - Allée Centrale 52 B 6040 Jumet Tel. +32 (0) Fax +32 (0) Systemat Sud SA is een filiaal van Systemat NV

3 SYSTEMAT Charleroi, verhuur van receptie-, kantoor- & opslagruimten SYSTEMAT beschikt in Jumet op een steenworp afstand van de internationale luchthaven van Charleroi (Brussels South Airport) en op het voornaamste Europese verkeersknooppunt (de A54 en E42 sluiten daarop aan) over moderne infrastructuren waar klanten onthaald kunnen worden. Op een terrein van 5,5 hectare met meer dan 200 parkeerplaatsen met beveiligde toegang biedt SYSTEMAT zijn infrastructuren aan voor verhuur op korte, middellange en lange termijn voor: recepties, seminaries, opleidingen en evenementen; kantoorruimten & BCRS-infrastructuren; opslagruimten. Een ideale ligging SYSTEMAT Jumet ligt in het midden van Wallonië, in het hart van Europa. P op het punt waar 3 landen samenkomen: Frankrijk, Duitsland & Nederland; P op het voornaamste Europese verkeersknooppunt, vlakbij (op 500m) een internationale luchthaven (Brussels South Airport); P in de kern van de zogenaamde logistieke banaan (de meest aantrekkelijke regio s voor logistieke investeringen). Een comfortabele, ultramoderne en beveiligde vestiging Op een totale oppervlakte van 5,5 hectare beschikt SYSTEMAT in Jumet over ultramoderne en comfortabele infrastructuren die in 2000 zijn gebouwd en met name 5100 vierkante meter aan kantoorruimte en 7000 vierkante meter aan opslagruimte bevatten. Bovendien zijn er meer dan 200 parkeerplaatsen, een receptiezaal van 450 vierkante meter waar 500 personen kunnen worden verwelkomd, een auditorium met 135 zitplaatsen, enz. Receptiezalen voor seminaries & evenementen De receptiezaal van Jumet kan tot 500 personen verwelkomen. De infrastructuur bevat een ruime inkomhal, een grote zaal van 450 vierkante meter met verplaatsbare tussenwanden, parket, Systemat Sud SA ZI Jumet-Allée Centrale 6040 Jumet T. +32 (0) F. +32 (0)

4 airconditioning, wand- en bloemdecoraties, een bar, een ingerichte keuken, een garderobe en sanitaire voorzieningen. En dan is er ook nog de privéparking met beveiligde toegang voor zo n 200 wagens. Ideaal voor uw evenementen voor klanten of om er een interne mededeling te doen die zo meer kracht zal hebben. Auditorium De receptiezaal kan op verzoek worden ingericht als ultramodern auditorium met airconditioning met 135 zitplaatsen (opstelling zoals in de bioscoop). Ook zijn er een podium, groot scherm, automatiseringssysteem met data-, internet- en telefoonaansluiting, geluidsinstallatie en versterkers met allerlei microfoons, projector van het type Barco en multimediaspeler (tape/cd/dvd), dimverlichting, enz. voorzien die allemaal via touchscreen kunnen worden ingesteld. Leslokalen Leslokalen van minimaal 8 plaatsen zijn voor verhuur beschikbaar op alle vestigingen van SYSTEMAT (Antwerpen, Lasne, Luik en Luxemburg). In Jumet is er een extra groot lokaal voorzien waar tot 80 personen terechtkunnen. Alle lokalen zijn voorzien van borden met markeerstiften, projectieschermen en nieuwe computers die op het netwerk zijn aangesloten. Er zijn ingerichte kantines voor de pauze en lunch, en in de directe omgeving is er een ruime keuze aan goede eetgelegenheden. Kantoorruimten & BCRS-infrastructuren Een groot aantal kantoorruimten, al dan niet met tussenschotten, zijn voor verhuur beschikbaar. Deze zijn standaard uitgerust met data-, internet- en telefoonaansluiting. Ze zijn beschikbaar met of zonder meubilair en computers, al dan niet geïntegreerd met andere computerdomeinen (van de klant). Ze zijn voorzien van de nodige uitrusting: opbergkasten of rekken, een garderobe, sanitaire voorzieningen, enz. Deze infrastructuren kunnen van pas komen indien er zich een ramp (of een ander geval van overmacht) bij onze klanten zou voordoen. Zij kunnen zo binnen een paar uur tijd hun voltallige personeel of een deel ervan in een vertrouwde omgeving weer aan het werk zetten en hun gegevens en gebruikelijke verbindingen recupereren. Opslagruimten Er staan ook grote, verwarmde opslagruimten tot de beschikking van onze klanten, met laad- en loskades (ook gelijkvloers), voor opslag op de grond of in racks met behulp van geavanceerde heftoestellen die elektronisch vanaf de grond worden bediend. De voor klanten beschikbare opslagcapaciteit van Systemat Charleroi bedraagt kubieke meter, wat op ongeveer pallets neerkomt. SYSTEMAT Charleroi ZI Jumet - Allée Centrale 52 B 6040 Jumet Tél. +32 (0) Fax +32 (0) Gebouw te huur/te koop Tot slot beschikt Systemat naast zijn vestiging in Jumet nog een ander gebouw met een capaciteit van 600 vierkante meter aan kantoren en ongeveer kubieke meter aan opslagruimte. Dit gebouw staat momenteel leeg en is beschikbaar voor langetermijnverhuur of verkoop. Systemat Sud SA is een dochteronderneming van Systemat NV

5 SYSTEMAT Charleroi, Business Continuity & Recovery Services Uw behoeften Uw onderneming wordt geconfronteerd met de toenemende eisen van klanten, partners en prospecten. De hoge beschikbaarheid van uw informatiesysteem vormt vandaag de dag een grote behoefte. U wenst de betrouwbare werking van uw infrastructuur te waarborgen. Daarnaast wenst u te beschikken over hersteloplossingen voor een eventuele ramp. Niemand is namelijk beschermd tegen technische of menselijke fouten, vandalisme of zelfs een overstroming of brand. Kortom, u zoekt een globale continuïteits- en hersteloplossing. Onze bijdrage De ononderbroken werking van de onderneming hangt grotendeels af van de continue werking van de ICT-infrastructuur. Door middel van zijn BCRS-oplossing (Business Continuity & Recovery Services) biedt Systemat u de beschikbaarheidsgarantie die u verwacht. Systemat ondersteunt u in geval van een ramp door u dagelijks bij te staan bij het stabiliseren en optimaliseren van uw systemen en het onderhoud ervan te vereenvoudigen. Dit varieert van beschikbaarstelling van vervangend materiaal of back-upoplossingen, implementatie van «clustering»- oplossingen en SAN s tot ontwerp en uitvoering van complexe «full disaster recovery»-scenario's. Sterke punten van de BCRS van Systemat Beschikbaarstelling van oplossingen op hardware-, software- en organisatorisch gebied die de ononderbroken werking van uw ICT-infrastructuur waarborgen. Systemat kan u kantoorruimten, servers, microcomputers en netwerkapparatuur aanbieden (tot 300 werkstations binnen maximaal 4 uur). Reproductie van uw werkomgeving Door uw organisatorisch model te integreren, reproduceren de servers en werkstations van de BCRS van Systemat de gestandaardiseerde image van uw onderneming, inclusief de laatst opgeslagen gegevens; uw personeel zal dus volgens de gebruikelijke werkwijze weer aan de slag kunnen. Systemat Sud SA ZI Jumet-Allée Centrale 6040 Jumet T. +32 (0) F. +32 (0)

6 P Onvoorziene omstandigheden voorspellen P Zorgen voor continuïteit van de activiteiten P Gevalideerde procedures P Materiaal en ruimten ter beschikking P Technische expertise P Modulaire contracten Inspelen op de behoeften door bestaande systemen te auditeren. Systemat ontwikkelt samen met u speciale herinstallatieprocedures en voert specifieke validatietests uit voor het heropstarten van de volledige ICT-infrastructuur (servers, besturingssystemen, applicaties, gegevens en telecommunicatie). Identificatie van kritische onderdelen Systemat kan heel snel de kritische applicaties opsporen en de nodige wijzigingen aanbrengen waardoor het gemakkelijker wordt de gegevens in geval van een ernstig probleem terug te vinden. Op dagelijkse basis versterkt deze opvolging op doeltreffende wijze de stabiliteit van de systemen. Simulatie- en validatietests Als aandachtig waarnemer van de evolutie van uw infrastructuur en uw werkwijze evalueert Systemat constant de risico s die verbonden zijn aan de beschikbaarheid van de applicaties en gegevens, en zorgt voor de nodige middelen om die beschikbaarheid te verzekeren. Bekwaam personeel tot uw beschikking Het BCRS-team van Systemat bestaat wat betreft België en Luxemburg uit een vijftiental hooggeschoolde medewerkers. Technische specialisten, maar ook ingenieurs en consultants kunnen dit team altijd nog komen versterken. De mogelijkheid voor aansluiting tussen kritische servers op afstand via WAN-verbindingen op maat. Uw informatiesysteem staat niet meer op zichzelf; zo kan u zoals altijd blijven samenwerken met het hoofdkantoor, uw dochtermaatschappijen of uw partners. Moduleerbare contracten Daar het begrip «hoge beschikbaarheid» voor elke onderneming verschilt en zeer uiteenlopende behoeften kan dekken, getuigt Systemat van een grote flexibiliteit wat betreft zijn dienstverlening. Zijn diensten variëren namelijk van de beschikbaarstelling van materiaal tot het volledig herstel van de gehele ICT-infrastructuur bij een ramp. SYSTEMAT Charleroi ZI Jumet - Allée Centrale 52 B 6040 Jumet Tél. +32 (0) Fax +32 (0) Geanticipeerde maatregelen op maat om ervoor te zorgen dat uw infrastructuur bij een ramp blijft werken. Systemat Sud SA is een dochteronderneming van Systemat NV

7 SYSTEMAT Charleroi, hostingoplossingen en ASP-diensten Informatica is ongetwijfeld het beste antwoord op de noodzaak van goed beheer en goede communicatie in het bedrijf. Maar hoe kan men de voortdurende ontwikkeling bijbenen zonder er overweldigd door te worden? Vandaag de dag kunt u alle beslommeringen van het beheer van de informaticainfrastructuur van u afzetten en toch genieten van de kracht ervan waar en wanneer u dat wilt. Het enige waarvoor u moet zorgen is een internetbrowser. Dat is alles! Voor al het andere wordt gezorgd, namelijk in ons «data center» dat door medewerkers aldaar wordt beheerd volgens regels die een op zichzelf staande structuur als de uwe zowel op technisch als op financieel vlak nooit zou kunnen nakomen. Zo hebt u altijd toegang tot uw applicaties en gegevens. Zij hangen niet meer van uw medewerkers of uitrusting af en, wat nog belangrijker is, zij worden in optimale omstandigheden bewaard. Verschillende soorten hosting P Shared Hosting: u wordt op een server gehost die wordt gedeeld met andere klanten (zoals: websites) P Dedicated Hosting: uw applicatie wordt op één van onze servers gehost, waarbij de schijfruimte volledig voor uw project is bestemd (zoals databases, clientapplicaties) P Colocation/Housing: u plaatst uw server in onze infrastructuur (zoals gecentraliseerde «groeps»-applicaties) P ASP: u wenst van een dienst gebruik te maken zonder u druk te maken over de infrastructuur (zoals mail, secured messaging, enz.). Voordelen van hosting P Toegankelijkheid: eenvoudige toegang ongeacht de plaats van aansluiting (bij u of ongeacht waar er een internetverbinding is); P Kostenbesparing: u maakt gebruik van een geavanceerde gedeelde infrastructuur zonder te hoeven investeren in materiaal; P Gemak: u hoeft uw serverpark niet meer zelf te beheren; P Controle: u geniet van SLA s (Service Level Agreements); P Veiligheid: de systemen die uw applicaties hosten, bevinden zich in een volledig beveiligde omgeving; P Betrouwbaarheid: uw applicaties worden 24u/24 in ons «datacenter» bewaakt. Systemat Sud SA ZI Jumet-Allée Centrale 6040 Jumet T. +32 (0) F. +32 (0)

8 De oplossingen van Systemat De hosting van het materiaal geschiedt op de vestiging van Jumet (Charleroi). SYSTEMAT beschikt er over een speciaal ingericht gebouw waar de hoogste mate van veiligheid wordt verzekerd. Dankzij deze infrastructuur kan Systemat u een zeer hoge beschikbaarheid garanderen middels: P Redundantie van de servers; P Redundantie van de actieve componenten van het netwerk; P Redundantie wat betreft schijven; P Verbinding met internet via 2 providers. Bovendien houden de UPS-systemen de server gedurende één uur online in geval van een stroomstoring of eventuele microonderbrekingen. En een brandbeschermingssysteem garandeert de algemene veiligheid van de infrastructuur. De onderdelen van de hostinginfrastructuur SYSTEMAT Charleroi ZI Jumet - Allée Centrale 52 B 6040 Jumet Tél. +32 (0) Fax +32 (0) P Gedeelde Systemat-firewall en toegangsbeveiliging P Lokaal netwerk (10/100 Mbits) - Redundante automatische switch P Antivirus file system P Regelmatige installatie van de Services packs & Security patches P Dagelijkse back-up op schijf P Bescherming van de infrastructuur P UPS-eenheid voor bescherming tegen stroomstoringen P Redundante internetverbinding P Service Level Agreements P Gebruiksstatistieken P Werkkantoor & fysieke toegang tot de servers P Automatische monitoring 24u/24 7d/7 P Service Desk / Support / Bijstand P Bandbreedtebeheer P Bediening van de servers op afstand Systemat Sud SA is een dochteronderneming van Systemat NV

in verhuur van IT en multimedia.

in verhuur van IT en multimedia. in verhuur van IT en multimedia. slim veilig voordelig bezoekers hebben de boodschap ontvangen Livingston levert jaarlijks voor meer dan 200 beurzen, evenementen en congressen IT-oplossingen op maat. Dit

Nadere informatie

Cloud Services Uw routekaart naar heldere IT oplossingen

Cloud Services Uw routekaart naar heldere IT oplossingen Cloud Services Uw routekaart naar heldere IT oplossingen Uw IT schaalbaar, altijd vernieuwend en effectief beschikbaar > Het volledige gemak van de Cloud voor uw IT oplossingen > Goede schaalbaarheid en

Nadere informatie

zorgeloos werken in de cloud

zorgeloos werken in de cloud metacom cloud functionele mogelijkheden zorgeloos werken in de cloud vanmeijel.nl bouwen kan simpeler Metacom is één van de meest bedrijfskritische applicaties binnen uw organisatie. De beschikbaarheid,

Nadere informatie

Werken zonder zorgen met uw ICT bij u op locatie

Werken zonder zorgen met uw ICT bij u op locatie Werken zonder zorgen met uw ICT bij u op locatie Naast de mogelijkheden om uw programmatuur en gegevens bij Drie-O via Evy 2.0 in de cloud te hosten hebt u ook de mogelijkheid om uw ICT omgeving bij u

Nadere informatie

DE BUSINESS CASE VOOR DE ASP OPLOSSING VAN CRM RESULTANTS VOOR ONDERWIJSINSTELLINGEN

DE BUSINESS CASE VOOR DE ASP OPLOSSING VAN CRM RESULTANTS VOOR ONDERWIJSINSTELLINGEN DE BUSINESS CASE VOOR DE ASP OPLOSSING VAN CRM RESULTANTS VOOR ONDERWIJSINSTELLINGEN Inleiding CRM Resultants biedt aan haar klanten de keuze om Microsoft Dynamics CRM in huis te installeren, of om de

Nadere informatie

Zorgeloze ICT, alles voor elkaar

Zorgeloze ICT, alles voor elkaar Zorgeloze ICT, Over ICT Concept ICT Concept is de ICT-partner met ruime ervaring in de juridische sector. Uw (online) werkplek optimaal inrichten en laten functioneren is ons specialisme. De combinatie

Nadere informatie

Oplossingen overzicht voor Traderouter > 02/11/2010

Oplossingen overzicht voor Traderouter > 02/11/2010 Oplossingen overzicht voor Traderouter > 02/11/2010 Netconnex is opgericht in 2004 (Gezeteld in Belgie maar het hoofd datacenter gelegen in Nederland [omgeving Amsterdam]). Zeer gestaag groeiende onderneming

Nadere informatie

Solcon Datacenter. Een eigen datacenter dat voldoet aan de hoogste eisen van beveiliging, efficiëntie en snelheid. www.solcon.nl

Solcon Datacenter. Een eigen datacenter dat voldoet aan de hoogste eisen van beveiliging, efficiëntie en snelheid. www.solcon.nl Solcon Datacenter Een eigen datacenter dat voldoet aan de hoogste eisen van beveiliging, efficiëntie en snelheid Vragen? Solcon Sales: 0321-385656 Eigen datacenter, gemakkelijk bereikbaar in het midden

Nadere informatie

Cloud Hosting Checklist it starts here

Cloud Hosting Checklist it starts here Previder Coud Hosting Checkist it starts here Coud Hosting Checkist pagina 2 De 10 punten waar u over na moet denken As u gebruik wit gaan maken van coud hosting zijn een aanta punten van groot beang.

Nadere informatie

Bedrijfszekerheid. Altijd in bedrijf ACHTER ELK SUCCES SCHUILT EEN GOED COMPUTERPLAN

Bedrijfszekerheid. Altijd in bedrijf ACHTER ELK SUCCES SCHUILT EEN GOED COMPUTERPLAN Bedrijfszekerheid Altijd in bedrijf ACHTER ELK SUCCES SCHUILT EEN GOED COMPUTERPLAN Altijd in bedrijf Onderwerpen Liveplan remote beheer Firmtel Telefonie Liveplan server backup LivePlan Remote Beheer

Nadere informatie

it diensten alles voor uw bedrijfscontinuïteit

it diensten alles voor uw bedrijfscontinuïteit it diensten alles voor uw bedrijfscontinuïteit Kantoor- en bedrijfsautomatisering it diensten alles voor uw bedrijfscontinuïteit vanboxtel is naast gerenommeerd automatiseerder van logistieke processen,

Nadere informatie

Garandeer de continuïteit van uw dienstverlening

Garandeer de continuïteit van uw dienstverlening Whitepaper Garandeer de continuïteit van uw dienstverlening Hoe voorkomt u downtime? Hoe vermindert u de impact als het toch optreedt? Hoe bent u zo snel mogelijk weer online? INHOUD» Technische mogelijkheden»

Nadere informatie

Application Hosting : Intelligent Hosting

Application Hosting : Intelligent Hosting Application Hosting : Intelligent Hosting Januari 2012 [Kies de datum] Inleiding WideXS is een Nederlandse aanbieder van internetoplossingen en met ruim 15 jaar ervaring een begrip in de markt. In deze

Nadere informatie

Bedrijfsprofiel. Chaussée de Louvain 435 1380 Lasne T. +32 2 352 83 11 F. +32 2 352 83 00 www.systemat.com

Bedrijfsprofiel. Chaussée de Louvain 435 1380 Lasne T. +32 2 352 83 11 F. +32 2 352 83 00 www.systemat.com 1 Bedrijfsprofiel 2009 Systemat nv Chaussée de Louvain 435 1380 Lasne T. +32 2 352 83 11 F. +32 2 352 83 00 www.systemat.com bedrijfsprofiel ÉÉN GROEP, ÉÉN MISSIE, ÉÉN INGESTELDHEID Systemat is de bevoorrechte

Nadere informatie

BACK-UP & DISASTER RECOVERY Een geoptimaliseerd end-to-end verhaal in onze Enterprise cloud

BACK-UP & DISASTER RECOVERY Een geoptimaliseerd end-to-end verhaal in onze Enterprise cloud BACK-UP & DISASTER RECOVERY Een geoptimaliseerd end-to-end verhaal in onze Enterprise cloud stel uw data veilig De data van uw bedrijf zijn heilig. Daar is elke ondernemer het over eens. Een bedrijf zonder

Nadere informatie

DICHTBIJ EN BETROUWBAAR Een betrouwbaar, milieubewust en innovatief datacentrum bij u in de regio.

DICHTBIJ EN BETROUWBAAR Een betrouwbaar, milieubewust en innovatief datacentrum bij u in de regio. DICHTBIJ EN BETROUWBAAR Een betrouwbaar, milieubewust en innovatief datacentrum bij u in de regio. EEN UITERST MODERN EN KLANTVRIENDELIJK DATACENTRUM. Gelegen op een perfecte locatie tussen Groningen en

Nadere informatie

PRIVATE, PUBLIC OF HYBRID CLOUD: VIND NU DE OPLOSSING DIE BIJ U PAST Versie: Aantal pagina s: 10

PRIVATE, PUBLIC OF HYBRID CLOUD: VIND NU DE OPLOSSING DIE BIJ U PAST Versie: Aantal pagina s: 10 PRIVATE, PUBLIC OF HYBRID CLOUD: VIND NU DE OPLOSSING DIE BIJ U PAST Versie: 2017-08-04 Aantal pagina s: 10 Inhoud Inleiding: belang van een veilige ICT-omgeving... 3 Voordelen van de cloud... 4 Public

Nadere informatie

Elke digitale reis start met een vertrekpunt Hyperconverged Infrastructure as a Service

Elke digitale reis start met een vertrekpunt Hyperconverged Infrastructure as a Service Elke digitale reis start met een vertrekpunt Hyperconverged Infrastructure as a Service Roger Kellerman Solution Consultant Dell Digital Transformation Event 15 juni 2017 Digitale Transformatie is iets

Nadere informatie

Een alledaags gegeven

Een alledaags gegeven Venice in een SAAS omgeving 8 September, 2010 Een alledaags gegeven Elektriciteit, water, gas, telefonie zijn enkele van de basisbenodigdheden waar we als consumenten en bdij bedrijven continu gebruik

Nadere informatie

Naar de cloud: drie praktische scenario s. Zet een applicatiegerichte cloudinfrastructuur op. whitepaper

Naar de cloud: drie praktische scenario s. Zet een applicatiegerichte cloudinfrastructuur op. whitepaper Naar de cloud: drie praktische scenario s Zet een applicatiegerichte cloudinfrastructuur op whitepaper Naar de cloud: drie praktische scenario s Veel bedrijven maken of overwegen een transitie naar de

Nadere informatie

Corporate Fibernet. Ultrabetrouwbaar internet voor bedrijfskritische toepassingen. back-u

Corporate Fibernet. Ultrabetrouwbaar internet voor bedrijfskritische toepassingen. back-u Corporate Fibernet Ultrabetrouwbaar internet voor bedrijfskritische toepassingen SL als Met VD p! back-u Professioneel internet op maat en met garanties Vlot en betrouwbaar internetverkeer is cruciaal

Nadere informatie

Vervang uw verouderde hardware

Vervang uw verouderde hardware Whitepaper Vervang uw verouderde hardware Dedicated of Cloud? Alles over virtualisatie. Wat is het, hoe werkt het en wat zijn de voordelen? INHOUD» Wat is virtualisatie?» Wat is een Virtual Server?» Besparen

Nadere informatie

Hoe zorgt u voor maximale uptime met minimale inspanning?

Hoe zorgt u voor maximale uptime met minimale inspanning? Hoe zorgt u voor maximale uptime met minimale inspanning? Qi ict Delftechpark 35-37 2628 XJ Delft T: +31 15 888 04 44 F: +31 15 888 04 45 E: info@qi.nl I: www.qi.nl De service-overeenkomsten van Qi ict

Nadere informatie

Gerust aan het werk MET ALLE INFORMATIE OVER ONZE CLOUD WERKPLEK.

Gerust aan het werk MET ALLE INFORMATIE OVER ONZE CLOUD WERKPLEK. Gerust aan het werk MET ALLE INFORMATIE OVER ONZE CLOUD WERKPLEK. Cloud werkplek Wat is het? De cloudwerkplek van Hupra is een Windows 8.1. desktop die altijd en overal via het internet toegankelijk is.

Nadere informatie

5000 Serie Modulaire brandmeldcentrale Net zo flexibel als uw ideeën

5000 Serie Modulaire brandmeldcentrale Net zo flexibel als uw ideeën 5000 Serie Modulaire brandmeldcentrale Net zo flexibel als uw ideeën 2 U hoeft zich geen zorgen meer te maken met de 5000 Serie Modulaire brandmeldcentrale Het systeem wordt gedefinieerd door uw wensen

Nadere informatie

APPLICATIONNET MISSIE. De missie van ApplicationNet: Complete dienstverlening rondom digitale werkplek

APPLICATIONNET MISSIE. De missie van ApplicationNet: Complete dienstverlening rondom digitale werkplek Maarten de Vries Telefoon: 06-5161 1426 E-mail vriesm@vapplicationnet.nl Internet www.applicationnet.nl Informatie info@applicationnet.nl APPLICATIONNET MISSIE De missie van ApplicationNet: Complete dienstverlening

Nadere informatie

Peelland ICT Online Back-up

Peelland ICT Online Back-up Peelland ICT Online Back-up Peelland ICT biedt volledig in eigen beheer online back-up aan. Hiermee voorzien wij onze klanten van de laatste nieuwe back-up mogelijkheden en technieken. Risico s conventionele

Nadere informatie

SLA Hosting camerabeelden

SLA Hosting camerabeelden SLA Hosting camerabeelden DAXIS WEB B.V. Maagdenburgstraat 22 7421 ZC Deventer 1 DEFINITIES 3 2 BESCHIKBAARHEID DIENSTEN 5 2.1 BESCHIKBAARHEID DATACENTER 5 2.2 ALGEMENE BESCHIKBAARHEID VAN HET NETWERK

Nadere informatie

Kostenefficiënt, flexibel en ultrabetrouwbaar bedrijfsvestigingen met elkaar verbinden

Kostenefficiënt, flexibel en ultrabetrouwbaar bedrijfsvestigingen met elkaar verbinden IP-VPN van Telenet Kostenefficiënt, flexibel en ultrabetrouwbaar bedrijfsvestigingen met elkaar verbinden De veelzijdigste VPN-oplossing om uw vestigingen te verbinden U wilt dat de verschillende vestigingen

Nadere informatie

Databeveiliging en Hosting Asperion

Databeveiliging en Hosting Asperion Databeveiliging en Hosting Asperion www.asperion.nl info@asperion.nl Het Asperion Datacenter Uw gegevens veilig en professioneel bewaard Administraties bevatten vertrouwelijke informatie en daar moet vanzelfsprekend

Nadere informatie

Optimaliseer uw infrastructuur met virtualisatie en SAN

Optimaliseer uw infrastructuur met virtualisatie en SAN Optimaliseer uw infrastructuur met virtualisatie en SAN Matthias Vanthorre (Cevi) Agenda Uitdagingen Server virtualisatie Storage virtualisatie HA / DR / BC HA/DR: een stap verder Meerdere sites Netwerk

Nadere informatie

BACK-UP & DISASTER RECOVERY Een geoptimaliseerd end-to-end verhaal in onze Enterprise cloud

BACK-UP & DISASTER RECOVERY Een geoptimaliseerd end-to-end verhaal in onze Enterprise cloud BACK-UP & DISASTER RECOVERY Een geoptimaliseerd end-to-end verhaal in onze Enterprise cloud stel uw data veilig De data van uw bedrijf zijn heilig. Daar is elke ondernemer het over eens. Een bedrijf zonder

Nadere informatie

SERVICE LEVEL AGREEMENT

SERVICE LEVEL AGREEMENT SERVICE LEVEL AGREEMENT 5612 AJ EINDHOVEN T: 040-2390741 F: 040-2390742 E: info@centis-backup.eu w: www.centis-backup.eu 1. INHOUDSOPGAVE 1. Inhoudsopgave......2 2. Definities....2 3. Beveiliging......3

Nadere informatie

bedrijfsbrochure maak kennis met iunxi

bedrijfsbrochure maak kennis met iunxi bedrijfsbrochure maak kennis met iunxi De infrastructuur van een metropool als Hong Kong kan vergeleken worden met de ICT-infrastructuur van een organisatie, waar de kwaliteit, beschikbaarheid en schaalbaarheid

Nadere informatie

Brochure Business Continuity & ICT

Brochure Business Continuity & ICT Brochure it starts here Brochure Inhoudsopgave 1....3 2. Quickscan...4 3. Concrete oplossingen...5 3.1 Cloud Backup...5 3.2 Vervangende connectivity...5 3.3 ICT vanuit het datacenter...5 3.4 ICT uitwijkcentrum...5

Nadere informatie

Implementatiemodellen online werken

Implementatiemodellen online werken Gerard Bottemanne, onderzoeksbureau GBNED www.ictaccountancy.nl Twee uitersten: 1. Software en gegevens lokaal 2. Software en gegevens bij ASP aanbieder Eerst begrippen voor de beeldvorming.. De begrippen

Nadere informatie

Service Level Agreements

Service Level Agreements Service Level Agreements Support / Helpdesk Voor vragen of problemen kan u zich steeds wenden tot de helpdesk. De SLA contracten geven u hierbij echter garanties en een duidelijke omkadering wat er wel

Nadere informatie

De IT en infrastructuur direct weer up-and-running na een incident

De IT en infrastructuur direct weer up-and-running na een incident Alles bij 5W staat in het teken van het veiligstellen van uw data. Of dat nu gaat over de veilige opslag van data, de (mobiele) communicatie van data, of het veiligstellen van uw data in noodsituaties:

Nadere informatie

BeCloud. Belgacom. Cloud. Services.

BeCloud. Belgacom. Cloud. Services. Cloud Computing Steven Dewinter Steven.Dewinter@belgacom.be February 13 th, 2012 Cloud computing is niet nieuw. Het is een evolutie, geen revolutie! Personal Computer, Tekstverwerker, Rekenblad, MS DOS,..

Nadere informatie

Hostbasket. Het hosting en cloud computing aanbod van Telenet

Hostbasket. Het hosting en cloud computing aanbod van Telenet Hostbasket Het hosting en cloud computing aanbod van Telenet 1 Uw IT in betrouwbare handen Uw IT infrastructuur en software uitbesteden zonder zorgen en investering zodat u zich volledig kunt concentreren

Nadere informatie

Ingram Micro Flexible Services

Ingram Micro Flexible Services Ingram Micro Flexible Services De aanvragen die u vandaag als reseller krijgt, zijn anders dan die van enkele jaren geleden. Uw klanten zijn niet langer uitsluitend op zoek naar producten, maar hebben

Nadere informatie

Praesideo Digitaal Public Address- en ontruimingssysteem Zorg dat elke boodschap overkomt, onder alle omstandigheden

Praesideo Digitaal Public Address- en ontruimingssysteem Zorg dat elke boodschap overkomt, onder alle omstandigheden Praesideo Digitaal Public Address- en ontruimingssysteem Zorg dat elke boodschap overkomt, onder alle omstandigheden 2 Praesideo Public Address- en ontruimingssystemen van Bosch Informeer en bescherm uw

Nadere informatie

ALLES WAT U MOET WETEN OVER. HUPRA s CLOUDWERKPLEK. Werken waar en wanneer u maar wilt!

ALLES WAT U MOET WETEN OVER. HUPRA s CLOUDWERKPLEK. Werken waar en wanneer u maar wilt! ALLES WAT U MOET WETEN OVER HUPRA s CLOUDWERKPLEK Werken waar en wanneer u maar wilt! U WILT... Onbezorgd kunnen werken. Waar en wanneer dan ook; Thuis verder werken waar u op de zaak was gebleven; Bij

Nadere informatie

Unieke ligging zorgt voor efficiënte backboneverbindingen

Unieke ligging zorgt voor efficiënte backboneverbindingen BEHOEFTE Een schaalbaar en stabiel netwerk tussen de verschillende datacenterlocaties, tegen marktconforme tarieven. OPLOSSING Dark Fiber verbindingen, die dankzij de ligging van de i3d.net-locaties in

Nadere informatie

Uw ICT-systemen of -beheer EN BETROUWBAAR. transparantie en continuïteit.

Uw ICT-systemen of -beheer EN BETROUWBAAR. transparantie en continuïteit. IT-COMPONENTEN MANAGED SERVICES Uw ICT-systemen of -beheer BEWAKEN. uitbesteden. VEILIG, Betrouwbaarheid, SNEL EN BETROUWBAAR transparantie en continuïteit. PST Managed Services De huidige technologische

Nadere informatie

Automatische online en lokale backup en recovery van bedrijfsdata

Automatische online en lokale backup en recovery van bedrijfsdata Automatische online en lokale backup en recovery van bedrijfsdata Omdat u moet kunnen vertrouwen op uw backup... BACKUPAGENT, DE VOORDELEN OP EEN RIJ - Veilige backups zonder omkijken, alle bedrijfskritische

Nadere informatie

Over ICT Concept. alles voor elkaar. Direct Contact

Over ICT Concept. alles voor elkaar. Direct Contact alles voor elkaar Over ICT Concept Met een ruime ervaring in optimale ICT-oplossingen voor het MKB, is ICT Concept de juiste partner voor u. Vanuit de vestigingen door heel Nederland bedienen wij u met

Nadere informatie

Installatie Remote Backup

Installatie Remote Backup Juni 2015 Versie 1.2 Auteur : E.C.A. Mouws Pagina 1 Inhoudsopgave BusinessConnect Remote Backup... 3 Kenmerken... 3 Beperkingen... 3 Gebruik op meerdere systemen... 3 Systeemeisen... 4 Support... 4 Installatie...

Nadere informatie

Factsheet Backup on demand

Factsheet Backup on demand Factsheet Backup on demand Backup on Demand Uw data altijd veilig Data zijn waardevol voor uw organisatie. U wilt ze dan ook, mocht er iets gebeuren, goed onder handbereik hebben. Aan de andere kant groeit

Nadere informatie

Een stabiele storageomgeving

Een stabiele storageomgeving Een stabiele storageomgeving voor de Woonplaats IT met impact Referentie Het feit dat ITON ons altijd goed van dienst is, rekening houdt met onze MVO doelstellingen én uit dezelfde regio komt, speelde

Nadere informatie

RACKBOOST Hosted Exchange. Mobiel, veilig en eenvoudig. hosting support consulting

RACKBOOST Hosted Exchange. Mobiel, veilig en eenvoudig. hosting support consulting RACKBOOST Hosted Exchange Mobiel, veilig en eenvoudig hosting support consulting RACKBOOST Hosted Exchange RACKBOOST, SINDS 1999 TOONAANGEVEND RACKBOOST is sinds 1999 een toonaangevende Belgische leverancier

Nadere informatie

PRIVATE CLOUD. Ervaar het gemak van de private cloud: minder gedoe, meer waarde

PRIVATE CLOUD. Ervaar het gemak van de private cloud: minder gedoe, meer waarde Ervaar het gemak van de private cloud: minder gedoe, meer waarde IN HET KORT In de private cloud draaien uw Exact-oplossingen zoals u gewend bent, maar dan met optimale flexibiliteit, maximale prestaties

Nadere informatie

Service Level Agreeement (SLA) CyberNetworks

Service Level Agreeement (SLA) CyberNetworks Artikel 1. Definities 1. Leverancier: CyberNetworks - gevestigd te Maastricht en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder dossiernummer 14076253. 2. Opdrachtgever: de natuurlijke of rechtspersoon

Nadere informatie

Plena Public Address en gesproken woord ontruimingssysteem De snelste weg naar veiligheid

Plena Public Address en gesproken woord ontruimingssysteem De snelste weg naar veiligheid Plena Public Address en gesproken woord ontruimingssysteem De snelste weg naar veiligheid 2 Plena Public Address en gesproken woord ontruimingssysteem De snelste weg naar veiligheid Het Plena Public Address

Nadere informatie

MANAGED SERVER HOSTING

MANAGED SERVER HOSTING INHOUDSOPGAVE MANAGED SERVER HOSTING INTRODUCTIE... 3 // MANAGED HOSTING SERVICES...3 // MANAGED DEDICATED SERVER...3 // MANAGED SERVER...3 DE SERVERS... 4 // RAID CONFIGURATIE...4 // UITBREIDINGEN...5

Nadere informatie

HA in de praktijk. Database en Server Consolidatie

HA in de praktijk. Database en Server Consolidatie HA in de praktijk Database en Server Consolidatie SPREKER : E-MAIL : DATUM : Johan Westerduin, Peter Vermaat jwesterduin@transfer-solutions.com, pvermaat@transfer-solutions.com 14 oktober 2010 WWW.TRANSFER-SOLUTIONS.COM

Nadere informatie

Belééf het Erfgoed. Modules. Framework. Diensten. Portaalsoftware

Belééf het Erfgoed. Modules. Framework. Diensten. Portaalsoftware Belééf het Erfgoed Atlantis is een flexibel en betrouwbaar systeem voor collectiebeheer en portaalbouw. Dus wilt u op een professionele en verantwoorde wijze uw erfgoedbronnen beheren en beschikbaar stellen?

Nadere informatie

Altijd en overal in de cloud. Al uw data en applicaties vanaf elk device bereikbaar voor uw medewerkers

Altijd en overal in de cloud. Al uw data en applicaties vanaf elk device bereikbaar voor uw medewerkers Altijd en overal in de cloud Al uw data en applicaties vanaf elk device bereikbaar voor uw medewerkers Zorgeloos in de cloud De wereld verandert voortdurend en ook ons werkmodel bevindt zich in een fase

Nadere informatie

VisiBox. Procesbeheersing met de juiste planning software

VisiBox. Procesbeheersing met de juiste planning software VisiBox Procesbeheersing met de juiste planning software Ronald Planning.nl 3-2-2014 VisiBox: Is het basis applicatie binnen Planning.nl, gebaseerd op personeelsplanning, projectplanning, materieel en

Nadere informatie

integrating your business

integrating your business integrating your business Codit is een IT expert in business integratie en levert wereldwijd diensten in consultancy, technologie en managed services. Door de integratie van een centraal technologisch

Nadere informatie

SchoolNet. In samenwerking met de Vlaamse overheid. De complete internetoplossing voor uw school Ultraveilig. Ultrasnel. Ultrabetrouwbaar.

SchoolNet. In samenwerking met de Vlaamse overheid. De complete internetoplossing voor uw school Ultraveilig. Ultrasnel. Ultrabetrouwbaar. SchoolNet In samenwerking met de Vlaamse overheid De complete internetoplossing voor uw school Ultraveilig. Ultrasnel. Ultrabetrouwbaar. Schoolvriendelijk en professioneel SchoolNet is een set van flexibele

Nadere informatie

ALLES VOOR UW BUSINESS. DANKZIJ EEN UITGEBREID ASSORTIMENT.

ALLES VOOR UW BUSINESS. DANKZIJ EEN UITGEBREID ASSORTIMENT. ALLES VOOR UW BUSINESS. DANKZIJ EEN UITGEBREID ASSORTIMENT. ARP werkt samen met de toonaangevende fabrikanten op de markt. Als directe leverancier koopt ARP de producten van meer dan 600 bekende fabrikanten

Nadere informatie

Uw IT, onze business

Uw IT, onze business Techniek gaat prima samen. Uw IT, onze business Hoogendoorn IT Services biedt vele mogelijkheden om de kantoorautomatisering van bedrijven te beheren, optimaal te laten functioneren of het bedrijf zelfs

Nadere informatie

SchoolNet. De complete internetoplossing voor uw school Ultraveilig. Ultrasnel. Ultrabetrouwbaar.

SchoolNet. De complete internetoplossing voor uw school Ultraveilig. Ultrasnel. Ultrabetrouwbaar. SchoolNet De complete internetoplossing voor uw school Ultraveilig. Ultrasnel. Ultrabetrouwbaar. Schoolvriendelijk en profes SchoolNet is een set van flexibele internetoplossingen voor scholen. Met het

Nadere informatie

VisiBox Online Blad 2 van 6

VisiBox Online Blad 2 van 6 VisiBox Online VisiBox Online Blad 2 van 6 VisiBox online: Is het basis programma binnen Planning.nl, gebaseerd op personeelsplanning, projectplanning en materiaal/ruimte. Deze basis is uitbreidbaar naar

Nadere informatie

Service Level Agreement Hosted Services Zilver

Service Level Agreement Hosted Services Zilver Service Level Agreement Hosted Services Zilver Inhoudsopgave 1 Partijen... 5 2 Definities...6 3 Doel van de service... 8 4 Disk Quota... 8 5 Traffic Quota... 8 6 Bandbreedte...9 7 Beschikbaarheid Hosted

Nadere informatie

Van Small Business Server naar Cloud Small Business Services. Uw vertrouwde Small Business Server in de cloud

Van Small Business Server naar Cloud Small Business Services. Uw vertrouwde Small Business Server in de cloud Van Small Business Server naar Cloud Small Business Services Uw vertrouwde Small Business Server in de cloud Oud scenario - Small Business Server 2011 Waarom afscheid nemen? Alweer 6(!) jaar oud Kans op

Nadere informatie

5 CLOUD MYTHES ONTKRACHT

5 CLOUD MYTHES ONTKRACHT 5 CLOUD MYTHES ONTKRACHT Na enkele jaren ervaring met de cloud, realiseren zowel gebruikers als leveranciers zich dat enkele van de vaakst gehoorde mythes over cloud computing eenvoudigweg... niet waar

Nadere informatie

SECURITY & DATA PROTECTION ARCHIVING & BACKUP IN 5 STAPPEN NAAR EEN IDEALE SITUATIE

SECURITY & DATA PROTECTION ARCHIVING & BACKUP IN 5 STAPPEN NAAR EEN IDEALE SITUATIE SECURITY & DATA PROTECTION ARCHIVING & BACKUP IN 5 STAPPEN NAAR EEN IDEALE SITUATIE POWERED BY DATA DIE U WILT BEWAREN EN DATA DIE U MOET BEWAREN Het opslaan van data, zoals archiveren en back-up, is een

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties Compatibiliteit met Active Directory Elke installatie moet compatibel zijn met de huidige versie van het domein Active Directory Windows 2008R2 van de FOD. Consolidering In 2007

Nadere informatie

Vragenlijst. Voor uw potentiële Cloud Computing-leverancier

Vragenlijst. Voor uw potentiële Cloud Computing-leverancier Vragenlijst Voor uw potentiële Cloud Computing-leverancier Haarlem, 2011 Inleiding Terremark heeft sinds de opkomst van server virtualisatie in het begin van deze eeuw veel RFI s en RFP s beantwoord. Deze

Nadere informatie

Ontzorgen Met alle denkbare diensten

Ontzorgen Met alle denkbare diensten In 1993 zijn Frank Scholten en Dion Awater een bedrijf gestart, omdat zij een duidelijke visie hadden op de IT-wereld: IT moet eenvoudiger! Samen met een aantal gedreven vakmensen begonnen zij aan hun

Nadere informatie

Systemat Expert, uw partner in de realisatie van IT delegatiediensten.

Systemat Expert, uw partner in de realisatie van IT delegatiediensten. Systemat Expert, uw partner in de realisatie van IT delegatiediensten. MISSION STATEMENT Systemat Expert wenst haar klanten bij te staan in de realisatie van hun diverse IT projecten door hun te voorzien

Nadere informatie

Inleiding Wat is twin datacenter? Waarom implementeren organisaties twin datacenter oplossingen? Business Continuity Management (BCM)

Inleiding Wat is twin datacenter? Waarom implementeren organisaties twin datacenter oplossingen? Business Continuity Management (BCM) Inleiding ICT-infrastructuur vervult een dermate belangrijke rol in de bedrijfsvoering dat beschikbaarheids-eisen steeds hoger komen te liggen. De afhankelijkheid van ICT-services wordt steeds groter en

Nadere informatie

Onderzoeksbureau GBNED Cloud computing en pakketselectie. Door Gerard Bottemanne, GBNED. 29-11-2012 ICT Financials

Onderzoeksbureau GBNED Cloud computing en pakketselectie. Door Gerard Bottemanne, GBNED. 29-11-2012 ICT Financials Door Gerard Bottemanne, GBNED 29-11-2012 ICT Financials Soort pakket Stand alone > Best of Breed Losstaand (beste) financieel administratiesysteem Attentiepunten: - Meer leveranciers (systeembeheer) -

Nadere informatie

PRODUCT SHEET WHAT WE DO

PRODUCT SHEET WHAT WE DO ESDNOW, onderdeel van DISC BV, is dé Europese specialist als het gaat om het beheren, beveiligen, verkopen, toegang verschaffen tot, en distributie van digitale content. ESDNOW helpt uitgevers bij het

Nadere informatie

Workplace recovery - waar u ook bent. workplace recovery Get in touch today: Call Click here to us 1

Workplace recovery - waar u ook bent. workplace recovery Get in touch today: Call Click here to  us 1 Workplace recovery - waar u ook bent workplace recovery Get in touch today: Call 0800 756 2918 Click here to email us 1 Welkom bij Regus Kies uit 3000 locaties in 120 landen over de hele wereld. Workplace

Nadere informatie

hoogwaardige IaaS Cloudoplossingen

hoogwaardige IaaS Cloudoplossingen hoogwaardige IaaS Cloudoplossingen Exclusieve partnership Cloudleverancier NaviSite is als onderdeel van mediaconglomeraat Time Warner Cable één van de grootste wereldwijde providers van enterprise class

Nadere informatie

Private Cloud : Intelligent Hosting. [Kies de datum]

Private Cloud : Intelligent Hosting. [Kies de datum] Private Cloud : Intelligent Hosting [Kies de datum] Inleiding WideXS is een Nederlandse aanbieder van internetoplossingen en met ruim 15 jaar ervaring een begrip in de markt. In deze whitepaper beschrijft

Nadere informatie

Maximale ontzorging in eigen regie POWERED BY

Maximale ontzorging in eigen regie POWERED BY Maximale ontzorging in eigen regie POWERED BY www.hixonline.nl De zorgsector is voortdurend in beweging. Zorgprocessen worden meer en meer geautomatiseerd en vrijwel alle gegevens van de patiënt worden

Nadere informatie

HP Device as a Service (DaaS) Slimme en eenvoudige IT-oplossingen voor de wereld van vandaag

HP Device as a Service (DaaS) Slimme en eenvoudige IT-oplossingen voor de wereld van vandaag HP Device as a Service (DaaS) Slimme en eenvoudige IT-oplossingen voor de wereld van vandaag Het beheren en beveiligen van omgevingen met meerdere besturingssystemen kan een uitdaging zijn Doordat het

Nadere informatie

ICT-uitbestedingsdiensten en Software as a Service:

ICT-uitbestedingsdiensten en Software as a Service: ICT-uitbestedingsdiensten en Software as a Service: Betrouwbaardere ICT, minder zorgen! Maak kennis met Multrix Wilt u op maat gesneden ICT-diensten die volledig aan de wensen en behoeften van uw organisatie

Nadere informatie

Corporate Fibernet. Ultrabetrouwbaar internet voor bedrijfskritische toepassingen. Met VDSL als back-up!

Corporate Fibernet. Ultrabetrouwbaar internet voor bedrijfskritische toepassingen. Met VDSL als back-up! Corporate Fibernet Ultrabetrouwbaar internet voor bedrijfskritische toepassingen Met VDSL als back-up! Professioneel internet op maat en met garanties Vlot en betrouwbaar internetverkeer is cruciaal voor

Nadere informatie

imagine. change. Omdat WerkPlek voor u werkt Ricoh WerkPlek De beste zorg voor uw werkplek

imagine. change. Omdat WerkPlek voor u werkt Ricoh WerkPlek De beste zorg voor uw werkplek imagine. change. Omdat WerkPlek voor u werkt Ricoh WerkPlek De beste zorg voor uw werkplek Een complete werkplek inclusief hard- en software zonder zorgen? Laat WerkPlek voor u werken Thuis, op kantoor

Nadere informatie

OpenX Hosting. Opties en Alternatieven

OpenX Hosting. Opties en Alternatieven OpenX Hosting Opties en Alternatieven Versie 1.0 Groningen, 9 juni 2009 Opgesteld door: Copyright 2009 ErikGeurts.com B.V. Niets uit dit document mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd

Nadere informatie

Plan van Aanpak Business Project

Plan van Aanpak Business Project 1. Aanleiding en achtergrond van het project Soulco is een Belgische KMO die zijn activiteiten uitoefent in Afrika en het Midden- Oosten. Ze willen graag een nieuwe website omdat hun huidige website volledig

Nadere informatie

Sectoraal Comité van de Sociale Zekerheid en van de Gezondheid Afdeling «Sociale Zekerheid»

Sectoraal Comité van de Sociale Zekerheid en van de Gezondheid Afdeling «Sociale Zekerheid» Sectoraal Comité van de Sociale Zekerheid en van de Gezondheid Afdeling «Sociale Zekerheid» SCSZ/11/135 ADVIES NR 11/16 VAN 8 NOVEMBER 2011 BETREFFENDE DE AANVRAAG VAN HET NATIONAAL ZIEKENFONDS PARTENA

Nadere informatie

DatuX support diensten 2012

DatuX support diensten 2012 DatuX support diensten 2012 Wilt u beschikken over een Linux professional wanneer u dat wilt? Dat kan: Met een support contract van DatuX bent u hier van verzekerd. Tevens kunt u uw servers laten beheren

Nadere informatie

1 Dienstbeschrijving all-in beheer

1 Dienstbeschrijving all-in beheer 1 Dienstbeschrijving all-in beheer De all-in beheer overeenkomst van Lancom is modulair opgebouwd. U kunt bij Lancom terecht voor deelgebieden zoals helpdesk ondersteuning of backup, maar ook voor totale

Nadere informatie

Cloud Services. SetServices zorgt ervoor dat werken in de cloud werkelijk iets oplevert voor uw organisatie.

Cloud Services. SetServices zorgt ervoor dat werken in de cloud werkelijk iets oplevert voor uw organisatie. Cloud Services SetServices zorgt ervoor dat werken in de cloud werkelijk iets oplevert voor uw organisatie. Cloud Services U wilt grip houden op uw data, verzekerd zijn van beveiligde opslag van uw data

Nadere informatie

Euler Hermes Nederland. Corporate. Uw waardevolle en kwetsbare business beschermd. www.eulerhermes.nl

Euler Hermes Nederland. Corporate. Uw waardevolle en kwetsbare business beschermd. www.eulerhermes.nl Euler Hermes Nederland Corporate Uw waardevolle en kwetsbare business beschermd www.eulerhermes.nl Euler Hermes is wereldmarktleider op het gebied van kredietverzekeren en corporate incasso en is onderdeel

Nadere informatie

Productbeschrijving Remote Backup

Productbeschrijving Remote Backup Juni 2015 Versie 1.3 Auteur : E.C.A. Mouws Pagina 1 Inhoudsopgave BusinessConnect Remote Backup... 3 Abonnementen... 3 Kenmerken... 3 Beperkingen... 4 Geografische dekking... 4 Minimaal dataverkeer...

Nadere informatie

Service Level Agreement (SLA)

Service Level Agreement (SLA) Service Level Agreement (SLA) Telefoon: 088 773 0 773 Email: Support@adoptiq.com Website: www.adoptiq.com Adres: Johan Huizingalaan 763a 1066 VH Amsterdam KvK nr: 61820725 BTW nr: NL.854503183.B01 IBAN

Nadere informatie

Vertrouwen is het sleutelwoord bij outsourcen. IS Interned Services: Outsourcen doe je samen op basis van gelijkwaardig partnership

Vertrouwen is het sleutelwoord bij outsourcen. IS Interned Services: Outsourcen doe je samen op basis van gelijkwaardig partnership Vertrouwen is het sleutelwoord bij outsourcen IS Interned Services: Outsourcen doe je samen op basis van gelijkwaardig partnership Vertrouwen is het sleutelwoord bij outsourcen IS Interned Services: Outsourcen

Nadere informatie

Een dag uit het leven van een Cloud consument Stefan Willems, Architect @ Platani Marcel Steenman, Consultant @ Platani

Een dag uit het leven van een Cloud consument Stefan Willems, Architect @ Platani Marcel Steenman, Consultant @ Platani Een dag uit het leven van een Cloud consument Stefan Willems, Architect @ Platani Marcel Steenman, Consultant @ Platani any any any online Cloud Het Nieuwe Werken Het Nieuwe Gezin biedt een

Nadere informatie

Rotomat Opslagsystemen Kostenverlaging in het ziekenhuis

Rotomat Opslagsystemen Kostenverlaging in het ziekenhuis Rotomat Opslagsystemen Kostenverlaging in het ziekenhuis Het werkingsprincipe van Rotomat opslagsystemen Rotomat principe Het principe is eenvoudig. Wat u ermee kunt bereiken is geniaal! Iedere Rotomat

Nadere informatie

Hoge beschikbaarheid bij Lips Textielservices Johan Westerduin, Transfer Solutions

Hoge beschikbaarheid bij Lips Textielservices Johan Westerduin, Transfer Solutions Hoge beschikbaarheid bij Lips Textielservices Johan Westerduin, Transfer Solutions 22 April, 2010 Woerden, Nederland Introductie Transfer Solutions Transfer Solutions is een gespecialiseerde

Nadere informatie

FAQ Over SeeZam. 1. Wat is een virtuele kluis? 2. Wat is SeeZam? 3. Wie zit er achter SeeZam? 4. Hoe kan ik als particulier SeeZam gebruiken?

FAQ Over SeeZam. 1. Wat is een virtuele kluis? 2. Wat is SeeZam? 3. Wie zit er achter SeeZam? 4. Hoe kan ik als particulier SeeZam gebruiken? FAQ Over SeeZam FAQ Over SeeZam 1. Wat is een virtuele kluis? 2. Wat is SeeZam? 3. Wie zit er achter SeeZam? 4. Hoe kan ik als particulier SeeZam gebruiken? 5. Hoe kan SeeZam gebruikt worden in een professionele

Nadere informatie

Privacy Policy v Stone Internet Services bvba

Privacy Policy v Stone Internet Services bvba Privacy Policy v09.16 Stone Internet Services bvba Stone Internet Services Privacy Policy Dit document heeft als doel te beschrijven hoe Stone Internet Services bvba omgaat met het opslaan en beheren van

Nadere informatie

Werken in de Cloud? Gemakkelijker dan ooit.

Werken in de Cloud? Gemakkelijker dan ooit. De basics: wat is die hele Cloud nu écht? U stelt zich de Cloud best voor als een soort centrale serverruimte. Iedereen kan er beveiligd op inloggen vanop zijn eigen laptop, zijn smartphone,... In die

Nadere informatie