Jongeren De jeugd begon zich voor 't eerst te afzetten tegen het conformisme van hun ouders. Ze begonnen hun eigen muziek- en kledingstijlen te

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Jongeren De jeugd begon zich voor 't eerst te afzetten tegen het conformisme van hun ouders. Ze begonnen hun eigen muziek- en kledingstijlen te"

Transcriptie

1 Mode Als we iemand voor het eerst ontmoeten, hebben we nog voor er iets gezegd is, al een indruk van iemands persoonlijkheid door zijn of haar kleding. Vroeger had de keuze voor een bepaalde kledingstijl vooral met klasse en financiële status te maken: aan iemands kleding was af te lezen of deze tot de adel, geestelijkheid of burgerij behoorde. Tot aan 1950 bepaalden Franse couturiers de mode en kon alleen de rijke elite zich mode permitteren. Nu doen klassen er niet meer toe. Met de opkomst van de popcultuur ontwikkelen de jongeren hun eigen modestijl. Mode ontstaat nu vaak op straat. Jaren 40 De jaren '40 was door de Tweede Wereldoorlog geen geweldig decennium voor mode. Er ontstond grote schaarste op het gebied van grondstoffen, waardoor vroege jaren '40 kleding vooral gekenmerkt werd door hergebruik. Na de oorlog kwam Dior met de luxe New Look die de toon zal zetten voor vele jaren. De New Look greep terug naar het begin van de twintigste eeuw: een supervrouwelijk silhouette met wespentaille, volle boezem en extreem wijde rokken. Het bood vrouwelijkheid en luxe na een lange tijd van sobere, mannelijke mode. Dior gebruikte ongelofelijk veel stof in zijn creaties, en waren daarom in de arme tijd na de oorlog erg bekritiseerd. Daarnaast waren zijn ontwerpen voor niemand te betalen. Toch werd de look volop nagemaakt met goedkopere stoffen en was een ware trend die velen jaren aanhield, vooral gedurende de jaren '50.

2 . Jaren 50 In de jaren 50 werd van vrouwen verwacht dat ze stopten met werken en zich weer zouden concentreren op de kinderen en het huishouden. Zo ontstond het beeld van de fifties housewifes dat we nu kennen. Vrouwen werden in reclameprenten, boeken en televisieseries duidelijk gemaakt dat ze onderdanig moeten zijn en voor het huishouden moeten zorgen. De jaren '50 kleding sloot daar bij aan. De jurken waren vrouwelijk, met een slanke taille en extreem wijde rokken met petticoats van nylon. Stoffen waren vaak bedrukt en van synthetisch materiaal. Stoffen als acryl, polyester en nylon waren goedkoop en makkelijk te verzorgen. Synthetische jurken en rokken met voorgeperste plooien waren populair omdat ze na het wassen hun plooien behielden en niet gestreken hoefden te worden. Ook al was de stijl op en top vrouwelijk, was het in die tijd niet gebruikelijk om een diep decolleté te showen. De meeste jurken hadden een boothals of een hooggesloten kraagje. Broeken werden steeds populairder. De lengte van de broeken varieerde van net onder de knie tot net boven de enkel In het laatste deel van de jaren 50 kwamen er twee nieuwe looks bij. Dior was niet de enige vooruitstrevende designer. Balenciaga had ook veel invloed en creëerde losse kleding met open rug, passende voorkant en korte mouwen. Ook introduceerde hij de sack dress, een vormloze jurk. Een grote verandering ten opzichte van het zandloper silhouette van het afgelopen decennium. In 1958, Yves Saint Laurent presenteerde met succes de Trapeze Dress voor Dior met iets meer vorm dan de sack dress, maar gaf nog steeds veel comfort en vrijheid. Deze ontwikkelde zich uiteindelijke verder tot de jaren 60 babydoll style.

3 Jongeren De jeugd begon zich voor 't eerst te afzetten tegen het conformisme van hun ouders. Ze begonnen hun eigen muziek- en kledingstijlen te ontwikkelen, waardoor er een hele nieuwe markt voor jongerenmode ontstond. Het werd van ouders verwacht om hun kinderen zakgeld te geven, waardoor ze zelf meer te besteden hadden. Voor jongeren was mode heel anders dan die van hun ouders. Rock 'n roll was een ongekend populaire stijl die werd geïntroduceerd door de eerste echte popartiesten zoals Elvis Presley en Buddy Holly. Meiden droegen felgekleurde cirkelrokken en truien, jongens droegen jasjes van hun sportteam of leren jasjes.

4 . Jaren 60 De minirok van Mary Quant doet zijn intrede en daarmee word in 1 klap het klassieke jaren 50 beeld weggevaagd. Kleur en geometrische vormen bepalen het straatbeeld. Het vrouwelijke figuur van de fifties wordt teniet gedaan door de Robe Sac en de populaire A-lijn want meisjes en vrouwen willen zich vrij voelen. Makkelijke schoentjes met lage hakken en de bekende GoGo boots passen perfect bij dit vrije gevoel. Het is dan ook heel toepasselijk dat deze periode The Swinging Sixties genoemd wordt. Jackie O. en vooral Twiggy worden heel grote stijliconen, Twiggy voor de jongeren en Jackie O. voor de dames die de fifties nog niet helemaal kunnen loslaten. De 'It girl' Twiggy stond kleurrijk en met space-age prints op de cover van bijna alle fashion magazines. Dit overtuigde de massa van vrouwen in het midden van de jaren 60 om nieuwe stijlen te proberen De stijl in de sixties werd zoals altijd erg beïnvloed door de gebeurtenissen in de samenleving. Toen aan het einde van de jaren '60 veel jongeren in opstand kwamen tegen de oorlog in Vietnam, ontstond de hippie-beweging. Hippies waren tegen de oorlog en dat uitte zich in een extreem gevoel van saamhorigheid en ludieke protestacties. Zo verbleven John Lennon en Yoko Ono een week lang in bed in het Amsterdamse Hilton Hotel, making love, not war. In '68 beleefden de hippies met hun summer of love hun hoogtepunt. Mannen en vrouwen lieten hun haren groeien, de meeste mannen lieten een baard staan. De roklengte werd langer en vrouwen droegen veel maxi-jurken met paisleyprints en bloemenprints. Gehaakte items, tie-dye, wijd uitlopende broeken, sandalen of zelfs blote voeten, wijdvallende kleding en peace-tekens waren enkele kenmerken van de late jaren '60 kleding.

5 Jaren 70 De hippiebeweging was een groot deel van de mode met zijn ecologisch bewustzijn en onconventionele kleding. Dit, samen met de oliecrisis, resulteerde in veel handgemaakte kleding. Jurken, hoeden, truien en zelfs kussens en gordijnen werden gebreid of gehaakt door vrouwen zelf. Ook patchwork, ooit geboren uit nood in de vroege pionierstijd, vond zijn weg terug in de mode. Nostalgie in de mode van de jaren 70 resulteerde in een grote eclectische mix; blouses uit grootmoeders' tijd, lange rokken, zigeunerjurken, en Indische sjaals. Samen met de disco, werd het ooit over bekende minirokje vervangen door de hot pants, die net zoveel been liet zien als de rokjes, maar meer comfort boden om te dansen en roller-skaten. Gedragen in fluweel, spijkerstof, metallic en werden vaak gecombineerd met laarzen met vierkante hakken of platform clogs, om de benen te verlengen. De wijde broekspijp kenmerkte de urban funk en disco. Van jeans tot jumpsuits, het moest zo strak mogelijk op de heupen tot een flinke wijde pijp bij de enkels. Mensen als David Bowie introduceerden een meer androgyne stijl. Met zijn geslachtsloze alter ego Ziggy Stardust, compleet met overdreven make-up en glitterende bodysuits. Dit zou het volk voorbereiden op een toenemende, open gay movement. Rond diezelfde tijd kwam de Punk op in Groot-Brittanie, met de Sex Pistols die alle ideeen over mode helemaal overhoop gooiden door opzettelijk hun kleding te scheuren en weer vast te maken met veiligheidsspelden, hanekammen in hun haar te maken en donker denim en leren kleding met anarchistische symbolen droegen.

6 Jaren 80 De jaren 80 kunnen worden gezien als een mix van zeer uiteenlopende stijlen. Er was niet een overheersende trend of stijl meer; je kon zijn wie je wilde zijn. Vrouwen begonnen te kleden volgens dress for succes ; mantelpakken voor powervrouwen om aan te passen aan de vormen van mannelijke kleding. Vrouwen op de werkvloer waren niet langer een uitzondering. Een lange, wijde blazer gecombineerd met schoudervullingen, knie hoge rokken en simpele, elegante schoenen met hoge hakken. En niet te vergeten de beroemde trench-coat. Beenwarmers werden een trend in Hun populariteit en dat van opengeknipte sweatshirts kwam tot een hoogtepunt na het uitkomen van de film Flashdance in In de jaren 80 en de daaropvolgende jaren 90 werd casual wear populair. Leggings waren hier een groot onderdeel van. Ze werden vaak gedragen met oversized sweaters en sweatshirts in de koudere maanden en met oversized T-shirts in de warmere maanden. Sportschoenen werden voorheen al casual gedragen, maar voor het eerst werden ze een duur fashion-item, zoals Air Jordans of Adidas. In de stedelijke hip-hop cultuur werden ze vaak zonder veters gedragen en met veel gouden sieraden. MTV De komst van MTV (in een ver verleden stond dat voor Music Television) in 1981 veranderde de wereld van jongeren. De nieuwe videoclip-cultuur had invloed op waar de jongeren naar luisterden, wat ze keken en vooral ook op wat ze droegen. Madonna was hét stijlicoon van de MTV-generatie. Haar look uit de clip van Like A Virgin werd razend populair. Natuurlijk staat Madonna erom bekend dat ze constant van look veranderde, en al haar stijlen gedurende de jaren '80 werden veelvuldig nageaapt.

zomer 08 vrolijke vrouwelijkheid

zomer 08 vrolijke vrouwelijkheid fashion No Man s Land Claudia Strater we woman scapa zomer 08 vrolijke vrouwelijkheid Caroline MC Cartney biss Soms elegant, soms sexy en ondeugend of nonchalant en soms supergepassioneerd; de mode eert

Nadere informatie

Mode-industrie 14. de basisregels 52. Mode, doe niet zo moeilijk 12. Mode, maak het jezelf niet moeilijk 50. Voorwoord 8

Mode-industrie 14. de basisregels 52. Mode, doe niet zo moeilijk 12. Mode, maak het jezelf niet moeilijk 50. Voorwoord 8 I N H O U D MODE IS NIET MOEILIJK Voorwoord 8 D E E L 1 Mode, doe niet zo moeilijk 12 BELANGRIJKE LESSEN UIT DE Mode-industrie 14 - Hoe het allemaal begon 17 - Serieus aan de slag 19 - Project Catwalk

Nadere informatie

Stijlgids figuurstijlen

Stijlgids figuurstijlen Stijlgids figuurstijlen De juiste stijl bij jouw figuurtype Kledingcoach Voorwoord Wat leuk dat je mijn e-book hebt gedownload. Hier leer je meer over de vijf verschillende figuurtypes. De A-lijn, de H-lijn,

Nadere informatie

Werkstuk Geschiedenis Mode

Werkstuk Geschiedenis Mode Werkstuk Geschiedenis Mode Werkstuk door een scholier 2259 woorden 23 maart 2011 6 555 keer beoordeeld Vak Geschiedenis Voorwoord Dit werkstuk voor het vak geschiedenis, moest te maken hebben met iets

Nadere informatie

Wat wil je bereiken met het stijladvies

Wat wil je bereiken met het stijladvies Voorbeeld VROUW 48 jaar oktober 2013 Vrouw N.N. Leeftijd 48 Wat wil je bereiken met het stijladvies Comfortabele kledingstijl ontdekken/ontwikkelen waarin ik me op mijn gemak voel Specifieke vragen zijn:

Nadere informatie

100% mode. tekenboek. Lay-out 100% Mode tekenboek 17 x 23.indd 1

100% mode. tekenboek. Lay-out 100% Mode tekenboek 17 x 23.indd 1 100% mode tekenboek Lay-out 100% Mode tekenboek 17 x 23.indd 1 13-09-16 12:40 Lay-out 100% Mode tekenboek 17 x 23.indd 2 13-09-16 12:40 oui! Hij is er. Het allereerste 100% modetekenboek. Met dit boek

Nadere informatie

MODEBOEK MARIE SERMSRI

MODEBOEK MARIE SERMSRI MODEBOEK MARIE SERMSRI INLEIDING INHOUD Mijn boek gaat over de mode. Ik vind het een leuk thema en ben er zelf ook wel een beetje geïnteresseerd in. In dit boek gaan jullie mode uit de geschiedenis en

Nadere informatie

lente 2015 fris en stralend Een nieuwe look voor een prachtig voorjaar. skinny denim Licht of donker, blauw is dé kleur deze lente.

lente 2015 fris en stralend Een nieuwe look voor een prachtig voorjaar. skinny denim Licht of donker, blauw is dé kleur deze lente. lente 05 nieuwe collectie fris en stralend Een nieuwe look voor een prachtig voorjaar. skinny denim Licht of donker, blauw is dé kleur deze lente. op je mooist Mooie momenten vragen om mooie jurkjes. man

Nadere informatie

Stylingtips BIJ LYMFOEDEEM EN LIPOEDEEM PETRA VLECKEN

Stylingtips BIJ LYMFOEDEEM EN LIPOEDEEM PETRA VLECKEN Stylingtips BIJ LYMFOEDEEM EN LIPOEDEEM PETRA VLECKEN Algemene tips Ton-sur-ton: outfit in dezelfde kleur maakt langer en slanker Effen kleding slankt meer af dan prints Lijnen: verticale lijnen, ritssluiting,

Nadere informatie

BIG FASHION ISSUE LIGT OP 4 FEBRUARI IN DE WINKEL

BIG FASHION ISSUE LIGT OP 4 FEBRUARI IN DE WINKEL HET MAARTNUMMER BIG FASHION LIGT OP 4 FEBRUARI IN DE WINKEL Seventies chic Fashion-inspiratie met een knipoog naar de iconische seventies-designer Diane von Furstenberg. Ibiza country style: Yay! Bohemian

Nadere informatie

Mode. Inhoud. 1. mode van nu. 1. mode van nu. 2. mode van vroeger 3. modeontwerpers 4. allerlei soorten mode 5. dames heren en kindermode

Mode. Inhoud. 1. mode van nu. 1. mode van nu. 2. mode van vroeger 3. modeontwerpers 4. allerlei soorten mode 5. dames heren en kindermode Mode Inhoud 1. mode van nu 2. mode van vroeger 3. modeontwerpers 4. allerlei soorten mode 5. dames heren en kindermode 1. mode van nu Tegenwoordig dragen mensen veel verschillende stijlen : Alto's, FashionVictim,

Nadere informatie

Werkstuk Levensbeschouwing Schoonheid en Uiterlijk

Werkstuk Levensbeschouwing Schoonheid en Uiterlijk Werkstuk Levensbeschouwing Schoonheid en Uiterlijk Werkstuk door een scholier 2033 woorden 25 september 2011 5,8 24 keer beoordeeld Vak Levensbeschouwing 1. Wat is op dit moment het schoonheidsideaal voor

Nadere informatie

Kuiven en artistiekelingen De kleding van de jaren 50

Kuiven en artistiekelingen De kleding van de jaren 50 Kuiven en artistiekelingen De kleding van de jaren 50 Dameskleding in de jaren 50 Zakelijk met kraag en driekwartmouw. Aan het eind van de Tweede Wereldoorlog werkten veel vrouwen in mannen beroepen. De

Nadere informatie

Mode crazy makers : arzu sabrine esra

Mode crazy makers : arzu sabrine esra Mode crazy makers : arzu sabrine esra mode 1920 1940 = flappers & vamps de jonge mensen die de eerste wereldoorlog hadden overleefd, weer begonnen om van het leven te genieten NUTTIGE KLEDING & NEW LOOK

Nadere informatie

Dé kleding do's en don'ts bij jouw figuur

Dé kleding do's en don'ts bij jouw figuur Dé kleding do's en don'ts bij jouw figuur D I E E L K E O N D E R N E M E N D E V R O U W N O D I G H E E F T, O M V O L Z E L F V E R T R O U W E N O V E R T E K O M E N Janet Weijman Wat leuk dat je

Nadere informatie

Wat voor kleding ik het liefst draag:

Wat voor kleding ik het liefst draag: Werkstuk door een scholier 2657 woorden 4 januari 2009 7 149 keer beoordeeld Vak Nederlands Fabulous Fashion Inhoudsopgave. Hoofdstuk 1: Over mijzelf. 3 Hoofdstuk 2: Waarvoor dient kleding? 5 Hoofdstuk

Nadere informatie

BOOST YOUR STYLE. Overtuigen door een krachtige uitstraling

BOOST YOUR STYLE. Overtuigen door een krachtige uitstraling BOOST YOUR STYLE Overtuigen door een krachtige uitstraling Hi! Personal stylist Stylist ZalonbyZalando HR Professional Schoonheid, avontuur en mijn gezin DEKRACHT VAN DE EERSTE INDRUK 2 Zender DE KRACHT

Nadere informatie

Rokken maken de vrouw?

Rokken maken de vrouw? Rokken maken de vrouw? Jazeker! Rokken zijn vrouwelijk, zitten heerlijk en kunnen in één keer van een saaie outfit een geweldige outfit maken. Ik hou zelf enorm veel van rokken! Rokken zijn voor mij het

Nadere informatie

inleiding Voor u ligt het onderzoek naar het kleedgedrag van de moderne carrière

inleiding Voor u ligt het onderzoek naar het kleedgedrag van de moderne carrière inleiding Voor u ligt het onderzoek naar het kleedgedrag van de moderne carrière vrouw van nu in de leeftijdscategorie 30 tot 45 jaar. Voor dit onderzoek zijn veel verschillende bedrijven benaderd, met

Nadere informatie

Laat je inspireren door dit e-book, kijk kritisch naar je bestaande garderobe en ga op zoek naar items die je zelfverzekerd maken. Fashion is fun!

Laat je inspireren door dit e-book, kijk kritisch naar je bestaande garderobe en ga op zoek naar items die je zelfverzekerd maken. Fashion is fun! Je houdt van prints, maar op jouw lichaam komen ze altijd gek uit. Of je bent juist gek op een bepaald soort materiaal, maar als je het draagt voel je je allesbehalve slank. En moet je je riem nu op de

Nadere informatie

Inleiding. Wij hebben het onderzoek stap voor stap gedaan, zodat we niks zouden vergeten en zoveel mogelijk informatie konden krijgen.

Inleiding. Wij hebben het onderzoek stap voor stap gedaan, zodat we niks zouden vergeten en zoveel mogelijk informatie konden krijgen. Inleiding Wij hebben dit onderwerp gekozen omdat wij zelf een vrienden groep hebben met erg veel verschillende stijlen. Het leek ons leuk uit te zoeken wat de geschiedenis is van deze verschillende jeugdsubculturen

Nadere informatie

GRAND OPENING 250.- WOENSDAG 26 FEBRUARI. womensfashion. Maak kans met uw lot nummer op een waardecheque t.w.v. UW LOTNUMMER. meer info op pagina 11

GRAND OPENING 250.- WOENSDAG 26 FEBRUARI. womensfashion. Maak kans met uw lot nummer op een waardecheque t.w.v. UW LOTNUMMER. meer info op pagina 11 eshuis mode definitief ontwerp 14 06 2013 reitsema & partners architecten bna womensfashion UW LOTNUMMER GRAND OPENING WOENSDAG 26 FEBRUARI Maak kans met uw lot nummer op een waardecheque t.w.v. 250.-

Nadere informatie

Meer inspiratie opdoen? Kijk op anna.nl voor meer looks of ga naar één van onze winkels.

Meer inspiratie opdoen? Kijk op anna.nl voor meer looks of ga naar één van onze winkels. JASJE 1 TAS { STYLING TIPS & TRICKS } JASJE 169,95 TUNIEK 109,95 PRINTED JEANS SHIRT 69,95 SKINNY IN LEATHER LOOK Meer inspiratie opdoen? Kijk op anna.nl voor meer looks of ga naar één van onze winkels.

Nadere informatie

Examenopgaven VMBO-BB 2004

Examenopgaven VMBO-BB 2004 Examenopgaven VMBO-BB 2004 tijdvak 1 maandag 24 mei 11.30 13.00 uur MODE EN COMMERCIE CSE BB Naam kandidaat Kandidaatnummer Beantwoord alle vragen in dit opgavenboekje. Dit examen bestaat uit 44 vragen.

Nadere informatie

Auditieve oefeningen thema kleding

Auditieve oefeningen thema kleding Auditieve oefeningen thema kleding Boek van de week: 1; 2; 3; 4; Verhaalbegrip: Bij elk boek stel ik de volgende vragen: Wat staat er op de voorkant Hoe zou het boek heten Waarom denk je dat? Wat staat

Nadere informatie

Zo stijl je jouw bruidsjapon perfect af!

Zo stijl je jouw bruidsjapon perfect af! Zo stijl je jouw bruidsjapon perfect af! Bruidsjaponnen heb je natuurlijk in heel veel verschillende stijlen. Weet jij al precies welke stijl jij kiest voor de grote dag of is het je nog niet helemaal

Nadere informatie

HOW TO WOW tips voor een EXCELLENTE PASVORM cheat sheet

HOW TO WOW tips voor een EXCELLENTE PASVORM cheat sheet HOW TO WOW tips voor een EXCELLENTE PASVORM cheat sheet De pasvorm kan je outfit maken of breken. Een slechte pasvorm zorgt ervoor dat zelfs de mooiste jurk er rommelig en een tikkeltje goedkoop uitziet.

Nadere informatie

Stylelounge enquete onthult de modetrends van de Fashion Bloggers voor de zomer 2016.

Stylelounge enquete onthult de modetrends van de Fashion Bloggers voor de zomer 2016. Persbericht Stylelounge enquete onthult de modetrends van de Fashion Bloggers voor de zomer 2016. Stylelounge- een trendonderzoek onder Fashion Bloggers naar de zomertrends voor 2016. Dit zullen de Fashion

Nadere informatie

Natural High. MARC O'POLO LENTE/ZOMER 2016

Natural High. MARC O'POLO LENTE/ZOMER 2016 LENTE/ZOMER 2016 Natural High. MARC O'POLO LENTE/ZOMER 2016 De casualcollecties voor het seizoen lente/zomer 2016 zijn geïnspireerd op de thema's 'Natural High' (voor de damescollectie) en 'Natural Explorer'

Nadere informatie

Stijlgids voor de kantoorjungle

Stijlgids voor de kantoorjungle Stijlgids voor de kantoorjungle Samengesteld door Anna Inleiding Bij het (succesvol) werken op kantoor wordt vaak een belangrijk onderdeel vergeten: de outfit. Wat zijn de basis items op kantoor? Wat zijn

Nadere informatie

INHOUD. Inleiding Mode Fotografie Kunst in de middeleeuwen Kunst uit de renaissance... 14

INHOUD. Inleiding Mode Fotografie Kunst in de middeleeuwen Kunst uit de renaissance... 14 INHOUD Inleiding...6 1 Mode...8 2 Fotografie... 10 3 Kunst in de middeleeuwen... 12 4 Kunst uit de renaissance... 14 5 Kunst in de 17 e eeuw... 16 6 Moderne en hedendaagse kunst... 18 7 Graffiti... 20

Nadere informatie

De vrouw wordt weer wat verleidelijker. De vrouw verschijnt als vamp. Vrouwelijkheid en macht. Dat is

De vrouw wordt weer wat verleidelijker. De vrouw verschijnt als vamp. Vrouwelijkheid en macht. Dat is Werkstuk door een scholier 1900 woorden 29 mei 2006 6,2 398 keer beoordeeld Vak Nederlands Kleding van vroeger Als je 300 jaar geleden kleren nodig had, ging je naar de kleermaker, tenminste als je rijk

Nadere informatie

hits Mega veel koopjes voor coole kids! kids nr. TOP shoebyfashion.com vest nu ART.NR shirt voor 20.- ART.NR.

hits Mega veel koopjes voor coole kids! kids nr. TOP shoebyfashion.com vest nu ART.NR shirt voor 20.- ART.NR. vest 44. nu 34. ART.NR. 1036238 ART.NR. 1035941 ART.NR. 1034613 boys xs-xl shirt 29. nu 19. ART.NR. 1036463 ART.NR. 1034842 SHOEBY S kids hits Mega veel koopjes voor coole kids! 1 sweater 39. ART.NR. 1036235

Nadere informatie

PERSBERICHT Axelle Red for JBC

PERSBERICHT Axelle Red for JBC PERSBERICHT AXELLE RED VOOR JBC: MY SPECIAL PROJECT Axelle Red heeft haar nieuwste project lang geheim kunnen houden maar deze namiddag was het eindelijk zover. In de AED Studios in Lint werd haar collectie

Nadere informatie

Top 5 van meest gemaakte fouten: Persoonlijke presentatie Uiterlijk (non-verbaal): 55% Stem: 38% Inhoud (verbaal):7%

Top 5 van meest gemaakte fouten: Persoonlijke presentatie Uiterlijk (non-verbaal): 55% Stem: 38% Inhoud (verbaal):7% Persoonlijke presentatie Uiterlijk (non-verbaal): 55% Stem: 38% Inhoud (verbaal):7% Het belang van een goed uiterlijk De eerste indruk, welk signaal geef je? Onze non-verbale communicatie bepaalt een groot

Nadere informatie

Direct MEER impact met je uitstraling. Marlie Franssen Color Connect 2015

Direct MEER impact met je uitstraling. Marlie Franssen Color Connect 2015 Direct MEER impact met je uitstraling Marlie Franssen Color Connect 2015 Dit is ie! Je E-book voor meer impact met je uitstraling. Veel vrouwen worstelen met het probleem hoe ze zichzelf kunnen laten zien.

Nadere informatie

Spreekbeurt informatie over de gymschoen

Spreekbeurt informatie over de gymschoen Spreekbeurt informatie over de gymschoen Vooraf: Je kunt deze informatie gebruiken als onderdeel van jouw spreekbeurt. Een tips is om de delen tekst in jouw taal te herschrijven. Je kunt ook de gehele

Nadere informatie

We love to inspire You.

We love to inspire You. Trend report We love to inspire You. Met prachtige beelden & krachtige woorden nemen we je mee in onze 7 trends voor het najaar 2015. Love, MAGGY S team Berlijn Rauw, creatief, kunstzinnig, theatraal,

Nadere informatie

MAGAZINE VOORJAAR Winkelcentrum De Hooge Meeren Gorecht-Oost AA Hoogezand

MAGAZINE VOORJAAR Winkelcentrum De Hooge Meeren Gorecht-Oost AA Hoogezand MAGAZINE VOORJAAR 2010 Winkelcentrum De Hooge Meeren Gorecht-Oost 27 9603 AA Hoogezand 0598 38 05 60 www.gjmulder.nl Jacks vanaf 199, 95 Polo s 49, 95 Pantalon 79, 95 Shorts 69, 95 2 voor 119, - Polo s

Nadere informatie

softness SCANDIC tip FRIS, CLEAN EN ZACHT! Optisch effect

softness SCANDIC tip FRIS, CLEAN EN ZACHT! Optisch effect SCANDIC softness FRIS, CLEAN EN ZACHT! Het najaar hoeft niet donker te zijn, deze zachte kleuren en texturen kleuren je outfit en geven je meteen een nieuwe winterse look. Optisch effect Een trui gecombineerd

Nadere informatie

Kortom, Damart houdt van de zomer en doet dat met stijl.

Kortom, Damart houdt van de zomer en doet dat met stijl. Ook verliefd op een designer outfit gespot op één van de internationale catwalks? Dankzij de nieuwe lente-zomercollectie van Damart kan ook jij je kleden in de stijl van de grote modehuizen voor een veel

Nadere informatie

Kijk naar de Mondiale tijdlijn. 1. 2

Kijk naar de Mondiale tijdlijn. 1. 2 Welkom in het Gorcums Museum De SIXTIES waren een tijd van revoluties, op politiek zowel, cultureel als technologisch vlak, met een ongekende drang tot vernieuwen. Een overvloed van creativiteit overspoelde

Nadere informatie

{ SPRING SUMMER 2014 } BLOUSE 89,95.

{ SPRING SUMMER 2014 } BLOUSE 89,95. { SPRING SUMMER 2014 } www.anna.nl MODE IS LEUK! 4. 169,95 Mode is een manier om te laten zien wie je bent of wie je wilt zijn, op welk moment dan ook. Met een niet-aflatende passie hebben we dan ook dit

Nadere informatie

5.9. Boekverslag door D woorden 17 maart keer beoordeeld. Nederlands

5.9. Boekverslag door D woorden 17 maart keer beoordeeld. Nederlands Boekverslag door D. 2075 woorden 17 maart 2011 5.9 153 keer beoordeeld Vak Nederlands inleiding: Mijn werkstuk gaat over kleding. Ik heb er een heel leuk en mooi boekje van gemaakt. Er zitten veel informatie

Nadere informatie

Herfst/ Winter Collectie

Herfst/ Winter Collectie Herfst/ Winter 2017-2018 Collectie De nieuwe herfst/ winter 2017-2018 GUESS Eyewear collectie reflecteert op perfecte wijze een symbool van een jonge, sexy, glamour levensstijl waar het wereldberoemde

Nadere informatie

Wie ben jij? Ik ben... Introductie. HAVO/VWO bovenbouw

Wie ben jij? Ik ben... Introductie. HAVO/VWO bovenbouw HAVO/VWO bovenbouw Introductie Wie jij bent is niet in één zin te beantwoorden. Of je man of vrouw bent. Uit welk land je komt. Wanneer je geboren bent. Welke dingen (muziek, kleding, sport etc.) je leuk

Nadere informatie

Theorieboek. In de jaren 50 kwamen er nieuwe ideeën bij de jongeren. Ze waren nergens mee eens

Theorieboek. In de jaren 50 kwamen er nieuwe ideeën bij de jongeren. Ze waren nergens mee eens 3K Leefstijlen van jongeren 1 Levensbeschouwing en leefstijlen Met je uiterlijk geef je aan wie je bent, tot welke groep je hoort en welke opvattingen je hebt. Aan je uiterlijk kun je zien wie je bent

Nadere informatie

Koffer inpakken voor Parijs

Koffer inpakken voor Parijs Koffer inpakken voor Parijs Op mijn reisblog wil ik het niet alleen bloggen over mooie bestemmingen, dromen bij de bucketlist en de leuke, interessante en actieve dingen die je daar kunt gaan doen. Wat

Nadere informatie

ELEGANCE. is a matter of style A GENTLEMAN S CHOICE

ELEGANCE. is a matter of style A GENTLEMAN S CHOICE + ELEGANCE is a matter of style A GENTLEMAN S CHOICE Het pak is nog steeds het meest elegante kledingstuk voor mannen. En steeds meer mannen voelen zich er gelukkig weer in thuis. Het pak is dan ook definitief

Nadere informatie

Onstaan van de mode in 20ste eeuw. Geschreven door Nuravni Sallons

Onstaan van de mode in 20ste eeuw. Geschreven door Nuravni Sallons Onstaan van de mode in 20ste eeuw Geschreven door Nuravni Sallons Mode is ontstaan in de 14de eeuw. Het woorden boek zegt dat de mode het tijdelijk gebruik in kleding, manieren en uiterlijk voorkomen.

Nadere informatie

16 keer beoordeeld 7 april 2015

16 keer beoordeeld 7 april 2015 5,6 Verslag door Sanne 2302 woorden 16 keer beoordeeld 7 april 2015 Vak Geschiedenis Methode Bronnen Jeugdculturen Inleiding / Voorwoord Deze verdieping heb ik gekozen, omdat dit de enige was die anders

Nadere informatie

Een overzichtelijke garderobe met Capsules

Een overzichtelijke garderobe met Capsules Een overzichtelijke garderobe met Capsules Om meer overzicht te krijgen in je garderobe en met minder kledingstukken meer outfits te creëren, kun je een garderobe in capsules indelen. Een capsule is een

Nadere informatie

Ieder van ons is volmaakt en tegelijk onvolmaakt. Wij zijn volmaakte reizigers, maar nog geen volmaakte bezitters. Als reizigers zijn wij onderweg.

Ieder van ons is volmaakt en tegelijk onvolmaakt. Wij zijn volmaakte reizigers, maar nog geen volmaakte bezitters. Als reizigers zijn wij onderweg. Pagina1 Ieder van ons is volmaakt en tegelijk onvolmaakt. Wij zijn volmaakte reizigers, maar nog geen volmaakte bezitters Als reizigers zijn wij onderweg. Gij vraagt: verder trekken, wat betekent dat?

Nadere informatie

PERSBERICHT Nicky Vankets creëert feestcollectie voor JBC i.s.m. DAA

PERSBERICHT Nicky Vankets creëert feestcollectie voor JBC i.s.m. DAA PERSBERICHT Nicky Vankets creëert feestcollectie voor JBC i.s.m. DAA Voor de derde keer op rij brengt JBC een collectie uit in samenwerking met Designers Against Aids. Ook dit jaar wordt het een feestcollectie,

Nadere informatie

Protest in de jaren 60 vmbo12. CC Naamsvermelding-GelijkDelen 3.0 Nederland licentie.

Protest in de jaren 60 vmbo12. CC Naamsvermelding-GelijkDelen 3.0 Nederland licentie. Auteur VO-content Laatst gewijzigd Licentie Webadres 06 September 2016 CC Naamsvermelding-GelijkDelen 3.0 Nederland licentie http://maken.wikiwijs.nl/62193 Dit lesmateriaal is gemaakt met Wikiwijs Maken

Nadere informatie

STIJLGIDS VOOR MANNEN

STIJLGIDS VOOR MANNEN STIJLGIDS VOOR MANNEN INES DE LA FRESSANGE E N SOPHIE GACHET FOTOGRAFIE BENOÎT PEVERELLI Le Parisien? Voor mij is een parisien op de eerste plaats het fameuze Parijse stokbroodje met boter en ham, de jambon-beurre.

Nadere informatie

Mooie muts! gemeente Kampen

Mooie muts! gemeente Kampen De meeste mensen in de kleedden zich vroeger in de traditionele streekdracht. Dat deze kleding heel anders was dan de kleding van nu, ontdekken de leerlingen in dit thema. erst inventariseren de leerlingen

Nadere informatie

Leesboekje de kleding

Leesboekje de kleding Leesboekje de kleding Leesboekje De Kleding Pagina 1 Dit is de broek. Dit is de trui. Dit is de rok. Dit is de jurk. Dit is de bh. Dit is de onderbroek. Dit is het T-shirt. Dit is de panty. Dit is het

Nadere informatie

Pizza Verdi. Opdrachtenblad. Regie: Gary Nadeau Jaar: 2011 Duur: 8 minuten

Pizza Verdi. Opdrachtenblad. Regie: Gary Nadeau Jaar: 2011 Duur: 8 minuten Pizza Verdi Regie: Gary Nadeau Jaar: 2011 Duur: 8 minuten Opdrachtenblad Lesuurpakket Pizza Verdi (thema s: sociale verschillen, stereotyperingen/vooroordelen; verdiepingsopdracht Amerikaanse burgerrechten)

Nadere informatie

5Wat doe ik aan als ik ga

5Wat doe ik aan als ik ga DC 5Wat doe ik aan als ik ga solliciteren? 1 Inleiding Veel mensen vragen zich af: Wat moet ik aantrekken als ik ga solliciteren, moet ik opvallen of juist niet? Veel mensen vinden het echter lastig om

Nadere informatie

EEN VERFRISSEND EN OUTGOING LENTE-ZOMERSEIZOEN 2012

EEN VERFRISSEND EN OUTGOING LENTE-ZOMERSEIZOEN 2012 EEN VERFRISSEND EN OUTGOING LENTE-ZOMERSEIZOEN 2012 DOWN-TO-EARTH MET EENVOUDIGE INVLOEDEN D DENIM SHORTS e kindermode voor lente-zomer 2012 wordt bepaald door een down-to-earth levensstijl met eenvoudige

Nadere informatie

Beste dansers en ouders

Beste dansers en ouders Beste dansers en ouders De optredens komen snel dichterbij. In deze brief vindt u alle praktische informatie in verband met de voorstellingen (dansfestivals) en repetities. 1. Data en uren De voorstellingen

Nadere informatie

Duurzaam & Stijlvol. is fashion van NU

Duurzaam & Stijlvol. is fashion van NU IMAGE DEZE REPORTAGE KWAM TOT STAND IN SAMENWERKING MET JOLANDA OSKAM (JOINSPIRATIONS) FOTO S PAUL STEENBAKKER FOTO JOLANDA RICCARDO KOVICIC Duurzaam & Stijlvol is fashion van NU Duurzame kleding wordt

Nadere informatie

zaterdag 15 augustus t/m vrijdag 28 augustus Onze nieuwe collectie kinderkleding.

zaterdag 15 augustus t/m vrijdag 28 augustus Onze nieuwe collectie kinderkleding. zaterdag 15 augustus t/m vrijdag 28 augustus Onze nieuwe collectie kinderkleding. Onze kinderkleding maken we... voor kinderen. Kinderen vinden het heerlijk als ze de ruimte krijgen. Om bij elkaar te zijn,

Nadere informatie

Mijn laatste nieuwsbrief

Mijn laatste nieuwsbrief Mijn laatste nieuwsbrief Lieve familie, vrienden en sponsors! Mijn laatste nieuwsbrief schrijf ik vanuit het prachtige en kleurrijke Sri Lanka! Hier vierde ik Kerst en Oud en Nieuw met de bemanning van

Nadere informatie

Kledingstijl Flamboyant / Casual

Kledingstijl Flamboyant / Casual Kledingstijl Flamboyant / Casual 2017 Wat is kledings1jl? En hoe kom ik er achter wat mijn s1jl is? Als je met een capsule wardrobe wil beginnen, is het een goed idee om eerst een plan te maken voor deze

Nadere informatie

Mode kleuren herfst winter

Mode kleuren herfst winter Mode kleuren herfst winter 2019-2020 Bij de nieuwe modekleuren voor het komend najaar valt één ding op: veel rood, oranje en roze tinten. Duif roze Chilipeper rood Een felle kleur rood die een sombere

Nadere informatie

Zelf: Balletpak, zwarte legging (zonder opdruk), zwarte schoenen, zwarte beenwarmers

Zelf: Balletpak, zwarte legging (zonder opdruk), zwarte schoenen, zwarte beenwarmers Shownummer: 2, 3 & 4 Groep: Artiesten 18 Docent: Celeste NL Remix NFTB: Roze glitter jasjes Zelf: Balletpak, zwarte legging (zonder opdruk), zwarte schoenen, zwarte beenwarmers Haar: mag je zelf weten!

Nadere informatie

Trends herfst/winter

Trends herfst/winter Trends herfst/winter 2014-2015 Oversized De grote trend voor dit seizoen is oversized. Vooral bij mantels / truien kunnen we dit terug vinden. Is dit niets voor jou of heb je het idee dat je het maar vlug

Nadere informatie

Niet vergeten : aanwezigheid op de repetities is vereist om te kunnen deelnemen aan de optredens. Dankjewel!

Niet vergeten : aanwezigheid op de repetities is vereist om te kunnen deelnemen aan de optredens. Dankjewel! Februari 2018 Hallo imove-dansers! Via deze weg willen we graag vragen om nog een aantal spullen zelf te voorzien tegen de dansshows. Je vindt een overzicht per groep op de volgende pagina s. Indien je

Nadere informatie

Functies van kleding en mode, subculturen, doelgroepn, inspiratieboek Designers, haute couture, concepten

Functies van kleding en mode, subculturen, doelgroepn, inspiratieboek Designers, haute couture, concepten Omschrijving van het vak Bij het vak modevorming leer je alles over mode. Je leert inspiratie verzamelen, een concept schrijven en dit om te zetten in een ontwerpschets. Je leert alles over beeldelementen

Nadere informatie

mooi Tijdloos Libelle Balance

mooi Tijdloos Libelle Balance 18 Tijdloos mooi Rijke kleuren, natuurlijke materialen, bijzondere prints... Dat de stoffen van Paapje al sinds 1930 worden gemaakt, zie je er niet aan af. Zo n ontwerp koop je niet voor een seizoen. Een

Nadere informatie

TRICORP PREMIUM. Representatief, functioneel & trendsettend. Kleding met een knipoog naar fashion

TRICORP PREMIUM. Representatief, functioneel & trendsettend. Kleding met een knipoog naar fashion TRICORP PREMIUM EST. 2016 SEPTEMBER 2016 NR. 1 Representatief, functioneel & trendsettend Kleding met een knipoog naar fashion Met Tricorp Premium geeft u uw werknemers een uniforme uitstraling Exclusieve

Nadere informatie

Wasadvies Welke maat moet ik hebben? Krimp Katoen of polyester? Juiste maat van een judoband? Een losse judobroek kopen nodig? IJF Approved uitleg

Wasadvies Welke maat moet ik hebben? Krimp Katoen of polyester? Juiste maat van een judoband? Een losse judobroek kopen nodig? IJF Approved uitleg Wasadvies Welke maat moet ik hebben? Krimp Katoen of polyester? Juiste maat van een judoband? Een losse judobroek kopen nodig? IJF Approved uitleg Wasadvies Er gaan vele verhalen en misverstanden rond

Nadere informatie

Huidskleurig ondergoed NELSON MANDELA Zwart hemd Haren los uit het gezicht Zwarte stoere broek evt. skinny jeans zwart Zwarte sneakers/dansschoenen

Huidskleurig ondergoed NELSON MANDELA Zwart hemd Haren los uit het gezicht Zwarte stoere broek evt. skinny jeans zwart Zwarte sneakers/dansschoenen 1 WOLKEN Wit ondergoed Los uit gezicht SHAKESPEARE Wit ondergoed Paardenstaart met vlecht Zwart hemd/top Zwarte sokken 2 HARRY POTTER Zwarte lange broek Lage paardenstaart Boys wit overhemd, zwarte lange

Nadere informatie

Naam: DE GOUDEN EEUW en Rembrandt

Naam: DE GOUDEN EEUW en Rembrandt Naam: DE GOUDEN EEUW en Rembrandt De Gouden Eeuw duurde niet precies honderd jaar. Hij begon aan het eind van de 16de eeuw, beleefde zijn hoogtepunt rond 1675 en was in de 18de eeuw voorbij. De Gouden

Nadere informatie

Style my event BC Hospitality Services, de finishing touch van uw event!

Style my event BC Hospitality Services, de finishing touch van uw event! Style my event BC Hospitality Services, de finishing touch van uw event!! 2 BC Hospitality Services Voorwoord! Style my event BC Hospitality Services is een belangrijke speler in de dienstverlenende sector.

Nadere informatie

BOGERS XL HERENMODE - spring summer SPRING SUMMER JEANS ACTIVE BUSINESS

BOGERS XL HERENMODE - spring summer SPRING SUMMER JEANS ACTIVE BUSINESS G R O O T S BOGERS XL HERENMODE - spring summer 2017 - WWW.BOGERSHERENMODE.NL SPRING SUMMER 2017 JEANS ACTIVE BUSINESS BOGERS XL HERENMODE - SPRING SUMMER - 2017 SPRING SUMMER 2017 Wij verbazen ons ieder

Nadere informatie

Premium Kwaliteits Werkkleding Voor Dames

Premium Kwaliteits Werkkleding Voor Dames Premium Kwaliteits Werkkleding Voor Dames 2014 1 Dames Werkkleding Broek Haaksluiting Elastische taille in de rug Haaksluiting Elastische taille in de rug steekzak Veel opbergzakken steekzak Veel opbergzakken

Nadere informatie

Van barbaarse broek tot extravagante hoed Workshop met begeleid bezoek aan SteM

Van barbaarse broek tot extravagante hoed Workshop met begeleid bezoek aan SteM Van barbaarse broek tot extravagante hoed Workshop met begeleid bezoek aan SteM Doordenkertjes & speurwerk voor in de klas - Opdrachten in SteM - Hoedenshow - ************* Waarom dragen we kleding en

Nadere informatie

PUMA LANCEERT DE SWAN PACK COLLECTION MET HET NEW YORK CITY BALLET

PUMA LANCEERT DE SWAN PACK COLLECTION MET HET NEW YORK CITY BALLET PUMA LANCEERT DE SWAN PACK COLLECTION MET HET NEW YORK CITY BALLET Deze Damescollectie Omarmt de Vrijheid van Zelfexpressie Met de nieuwe Swan Pack Collection als onderdeel van de DO YOU campagne wil PUMA

Nadere informatie

6.6. Boekverslag door G woorden 19 oktober keer beoordeeld. Levensbeschouwing

6.6. Boekverslag door G woorden 19 oktober keer beoordeeld. Levensbeschouwing Boekverslag door G. 2838 woorden 19 oktober 2011 6.6 13 keer beoordeeld Vak Levensbeschouwing 1. Wat is op dit moment het schoonheidsideaal voor jongens en meisjes? Over de hele wereld wordt het steeds

Nadere informatie

REPRESENTATIEF, FUNCTIONEEL EN TRENDSETTEND

REPRESENTATIEF, FUNCTIONEEL EN TRENDSETTEND Tricorp Premium: Kleding met een knipoog naar fashion Naast de collecties van Tricorp Casual, Tricorp Workwear en Tricorp Corporate bieden wij nu ook met Tricorp Premium exclusieve en onderscheidende kleding,

Nadere informatie

1. Inhoudsopgave. Blz.:2. 2. Inleiding. Blz.:3. 3. Wat is in deze winter? 4. Lopen de meiden van de Saad ook mee? en conclusie. Blz.

1. Inhoudsopgave. Blz.:2. 2. Inleiding. Blz.:3. 3. Wat is in deze winter? 4. Lopen de meiden van de Saad ook mee? en conclusie. Blz. Inhoudsopgave 1. Inhoudsopgave. Blz.:2 2. Inleiding. Blz.:3 3. Wat is in deze winter? 3.1 Kleding Blz.:4 tot 6 3.2 Schoenen Blz.:7 en 8 3.3 Accessoires Blz.:9 4. Lopen de meiden van de Saad ook mee? en

Nadere informatie

Gijsje zonder staart geschreven door Henk de Vos (in iets gewijzigde vorm) Er was eens een klein lief konijntje, dat Gijs heette. Althans, zo noemden

Gijsje zonder staart geschreven door Henk de Vos (in iets gewijzigde vorm) Er was eens een klein lief konijntje, dat Gijs heette. Althans, zo noemden Gijsje zonder staart geschreven door Henk de Vos (in iets gewijzigde vorm) Er was eens een klein lief konijntje, dat Gijs heette. Althans, zo noemden zijn ouders hem, maar alle andere konijntjes noemden

Nadere informatie

Eerste druk, september 2009 2009 Tiny Rutten

Eerste druk, september 2009 2009 Tiny Rutten Doortje Eerste druk, september 2009 2009 Tiny Rutten isbn: 978-90-484-0769-9 nur: 344 Uitgever: Free Musketeers, Zoetermeer www.freemusketeers.nl Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgenomen

Nadere informatie

Naam: KASTELEN. Vraag 1a. Waarvoor moeten we onze huizen tegenwoordig beschermen? ... pagina 1 van 6

Naam: KASTELEN. Vraag 1a. Waarvoor moeten we onze huizen tegenwoordig beschermen? ... pagina 1 van 6 Naam: KASTELEN Heb jij je wel eens afgevraagd hoe je jouw huis zou verdedigen als anderen het probeerden te veroveren? Nou, vroeger dachten de mensen daarr dus echt wel over na. Ze bouwden hun huis zelfs

Nadere informatie

De brillentrends van 2015

De brillentrends van 2015 De brillentrends van 2015 Een bril is niet enkel een nuttig object, het is ook een stijvol accessoire en een mode-artikel. Bij New Optics vindt u naast tijdloze klassiekers steeds de ruimste nieuwe collecties

Nadere informatie

VOOR MEER PATRONEN: KIJK OOK EENS IN ONZE PATRONEN WEBSHOP

VOOR MEER PATRONEN: KIJK OOK EENS IN ONZE PATRONEN WEBSHOP ALLE MODELLEN UIT KNIPMODE 2017 VOOR MEER PATRONEN: KIJK OOK EENS IN ONZE PATRONEN WEBSHOP WWW.KNIPMODE.NL/SHOP Alle patronen zijn online te koop en uitgevoerd in maat 34 t/m 54 (m.u.v. patronen met @

Nadere informatie

SERVICE VAN TOPKWALITEIT

SERVICE VAN TOPKWALITEIT SERVICELIJN SERVICE VAN TOPKWALITEIT VERFIJN UW UITSTRALING MET ONZE NIEUWE SERVICELIJN Uw bedrijf kent veel hectiek. U moet iedere dag optimale prestaties leveren en altijd een goede indruk maken. Hier

Nadere informatie

Sinterklaas. Lees het verhaal en beantwoord de vragen.

Sinterklaas. Lees het verhaal en beantwoord de vragen. Sinterklaas Lees het verhaal en beantwoord de vragen. Sinterklaas is geboren aan het begin van de vierde eeuw. Hij is dus ongeveer 1700 jaar oud. Hij komt uit Myra, dat is een plaats in wat tegenwoordig

Nadere informatie

Interview Peter Leferink

Interview Peter Leferink Interview Peter Leferink https://www.facebook.com/photo.php?v=4038924726153&set=vb.149368695159308&type=2&theater Dit is de SS13 Collectie van Maarten van der Horst. Ik zie muziek. Ik voel iemand die punk

Nadere informatie

de stijl van de Carriere Vrouw

de stijl van de Carriere Vrouw de stijl van de Carriere Vrouw inhoud Inleiding Modenieuws Chique Casual Top 3 Merken Online-Offline Winkels Lichaamsbeweging Beautyboetiek Quotes Accessoires De Stijl van de Carriere Vrouw Ontwerpen Wie

Nadere informatie

summer 2015 Knip en ontvang 20% korting op je favoriete artikel *. new collection - KC38 -

summer 2015 Knip en ontvang 20% korting op je favoriete artikel *. new collection - KC38 - summer 2015 new collection " Krijg nu 15% korting op c-en-a.be! * 1. Surf naar www.c-en-a.be, 2. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een unieke kortingscode per e-mail, 3. Vul je code in bij

Nadere informatie

Dat loont. 1.Jongens zwembroek 92-164 24.99 Nu 12.99

Dat loont. 1.Jongens zwembroek 92-164 24.99 Nu 12.99 1.Jongens zwembroek 92-164 24.99 Nu 12.99 Osaga is geschikt voor zowel de functionele sporter als de recreatieve sporter. Osaga heeft de juiste outfit met een goede prijs/kwaliteit verhouding. De Osaga

Nadere informatie

Collection fall winter 2015

Collection fall winter 2015 Collection fall winter 2015 Collection fall winter 2015 Avance verwent je deze herfst opnieuw met een prachtige en kwalitatieve collectie volgens de laatste trends. Coco Bella en Mezura nemen je mee naar

Nadere informatie

Belle en het Beest - Kostuum en Haardracht - Voorstelling 3

Belle en het Beest - Kostuum en Haardracht - Voorstelling 3 Belle en het Beest - Kostuum en Haardracht - Voorstelling 3 1. De opening BC Dancers 1 & 2 BC Dancers 1 = - Blauwe tuniek met schuine glitterpailletten baan - Witte kniekousen & twee blauwe bandjes BC

Nadere informatie

DreamaZine positiejurken. Zwanger? Natuurlijk kun jij er ook mooi uit zien!

DreamaZine positiejurken. Zwanger? Natuurlijk kun jij er ook mooi uit zien! DreamaZine positiejurken Zwanger? Natuurlijk kun jij er ook mooi uit zien! Drea mazi ne Positi ejurk en. Doordat we erg veel vraag hebben of we ook positiejurken verkopen, brengen we een speciale editie

Nadere informatie