Gezond, motiverend & succesvol!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Gezond, motiverend & succesvol!"

Transcriptie

1 Gezond, motiverend & succesvol!

2 De basis voor elke samenwerking is vertrouwen. Eigen wegen gaan. Nieuwe kansen benutten. Bij GMS staan ondernemers en ervaren retail specialisten aan het roer, met de blik vooruit en met een visie op de toekomst.

3 GMS is een retail serviceorganisatie van ondernemende, innovatieve schoen, sport en outdoor detaillisten. Het is u wellicht ook opgevallen, dat op platgetreden paden geen bloemen groeien. Ernaast bloeien echter de mooiste bloemen. Gedreven door dit inzicht bieden wij onze GMS partners nieuwe, originele en innovatieve ideeën. Wij bieden de klant advies, de beste marketingmogelijkheden en een uitstekende service. En dat alles met slechts één doel: samen succesvol zijn. Partnerschap Gelijke belangen De basis voor elke samenwerking is vertrouwen. Bij GMS staan ondernemers aan het roer, met de blik vooruit en een heldere visie op de toekomst. Wij bieden onze partners een ruim dienstenpakket op het gebied van onze vier bouwstenen uit de Toolbox, aangevuld met gegarandeerd goede betalingscondities. Het is dan ook geen toeval dat de helft van onze nieuwe klanten naar ons toe komt op aanraden van bestaande GMS partners. GMS is de enige retail serviceorganisatie, die zelf door ondernemers geleid wordt. De medewerker is direct afhankelijk van het succes van zijn GMS klanten. En dat zorgt voor een grote betrokkenheid vanuit elke medewerker van GMS om zijn klanten succesvol te laten zijn. Hierdoor wordt gegarandeerd, dat elk teamlid continu met de ontwikkeling en het succes van zijn GMS klant bezig is. Zekerheid Onze strategie is gericht op omzetgroei, rendementsverbetering en zekerheid voor onze detaillisten. Dankzij de samenwerking met de RSB Bank kunnen wij op een veilige manier, via het centrale betalingssysteem, alle betalingen tussen GMS klanten en leveranciers afhandelen.

4 Het goede bewaren. Iets nieuws creëren. GMS is een solide en moderne retail serviceorganisatie, met als basis centrale betalingen en een focus op ondernemerschap. De organisatie heeft zich volledig aan de huidige marktverhoudingen aangepast. Wij zien af van achterhaalde thema s en overtollige ballast, maar bewaren uitsluitend het goede. Op deze manier kunnen wij de noodzakelijke innovaties implementeren voor de GMS klanten en leveranciers. Filosofie Principes Samen met onze GMS klanten willen wij, ook in een veranderende markt, groei nastreven. Wij bieden onze klanten uitstekende voordelen, individuele begeleiding en het vertrouwde van een flexibele en slanke organisatie. Wij blijven continu onze service en ondersteuning verbeteren. We kunnen onze voorsprong alleen behouden als wij ook in de toekomst trouw blijven aan dit principe. Eigenlijk moet elke service zo goed zijn, dat deze service alleen al voldoende is om een detaillist ervan te overtuigen klant bij ons te worden. Wij zijn net zo kritisch voor onszelf als voor anderen. Onze bedrijfsstructuur is en blijft slank. Wij zijn altijd bereikbaar voor onze partners. Elke klant kent zijn adviseur en de directie persoonlijk. Wij communiceren face to face. Wij bezoeken actief onze klanten in de winkel. Ethiek Het welzijn van onze GMS klanten is ons hoogste doel. Wij houden ons te allen tijde aan onze afspraken. Wij helpen degenen, die in problemen zijn om deze op te lossen. Wij gaan op een open manier met onze klanten om en verwachten ook openheid van hen.

5 De kracht van ideeën zet dingen in beweging. Innovatieve en toekomstgerichte ideeën en concepten zijn de drijvende krachten achter de groei van onze jonge en dynamische organisatie. Onze service gaat veel verder dan de gebruikelijke kerncompetenties, zoals centrale betaling en gezamenlijk inkopen, van de standaard inkoopcoöperaties. Met individuele adviezen, consulten en slimme tips helpen wij onze GMS klanten om hun zakelijke en privé doelstellingen te realiseren. Succes in niches Het gedrag van consumenten is in de laatste 10 jaar behoorlijk veranderd. Geen grote gezinsaankopen meer aan het begin van de lente of de herfst, maar doelgericht aankopen met duidelijke wensen en ideeën. Voor de detaillist is het noodzaak een duidelijke positionering te kiezen en zich optimaal te profileren. Een specialisatie in mode, comfort, kids, outdoor of sport zal u helpen uw positionering vorm te geven en de mate van succes mede te bepalen.. Assortiment Inkopen zoals de grootinkopers Samenwerken met leveranciers Inkoopplanning en budgettering Proces begeleiding Product specials Inkoop programma s Marketing Marketing jaarplanning Positionering Klantenbinding Social media Seizoen campagnes Thema campagnes Goede doelen Leveranciers- en merkenacties Acties Uitgewerkte concepten Lokale initiatieven

6 Service verlenen betekent ook echt service verlenen. Een belangrijke basis voor ons succes is het continue en persoonlijk contact met onze GMS klanten. In een persoonlijk gesprek horen wij graag van u welke service u van ons verwacht. Wij voelen ons dan ook verplicht om aan de verwachtingen van onze partners te voldoen. Wij zijn ervan overtuigd, dat alleen op die manier een blijvende relatie kan ontstaan. Een vertrouwensrelatie, die de noodzakelijke basis vormt voor het succes van onze klanten en onze eigen groei. Voordelen Vakgroepen Persoonlijk contact met uw adviseur en directie De hoogste value for money o.a. de beste betalingscondities Geen risico op dubbele betalingen Geen kapitaalinbreng Geen vooruitbetalingen Korte en flexibele lijnen Opleiding en Coaching Bedrijfseconomisch advies Marketing Service Hulp en ondersteuning bij al uw ondernemingsvraagstukken Marktonderzoek, lokale marktanalyse Optimalisatie van verzekeringsvoorwaarden Optimalisatie van financiering- en kostenstructuur Individuele inkoopplanning en budgettering Ondersteuning bij gesprekken met financierders Advies bij het starten of het overnemen van een bedrijf Onderhandelen met belangrijke zakelijke partners, zoals verhuurders Personeelstraining m.b.v. de GMS Academy Workshops over actuele thema s Mystery shopping Op dit moment bestaan de volgende vakgroepen: Comfort, Fashion, Familie, Kids, Sport en Outdoor. In deze groepen brengen wij GMS partners met dezelfde belangen bij elkaar. Ondernemers vervullen een belangrijke rol Regelmatig vinden er vakgroepen meetings plaats In deze meetings worden ideeën en gezamenlijke strategieën afgestemd. Op deze manier ontstaan projecten, met een groot draagvlak doordat ze aangedragen zijn door GMS klanten zelf. Uitvoering van ideeën en projecten gebeurt in onderling overleg met een hoge betrokkenheid van de ondernemers uit de vakgroep. De ontwikkeling van markten en de consumenten zijn voor ons de basis voor innovatieve en ondernemende oplossingen.

7 Vertrouwen ontstaat uit betrouwbaarheid en waarden. Wij zijn een betrouwbare adviseur en partner voor de zakelijke en alledaagse vragen van onze klanten. Wij werken expliciet aan het succes van onze klanten. Maar onze ambitie gaat eigenlijk veel verder. Het vertrouwen, dat onze klanten in ons hebben is dan ook het resultaat van onze vertrouwde en persoonlijke benadering. Deze benadering vormt de basis voor ons succes. Vertrouwen In de samenwerking tussen GMS en haar klanten gaat het om meer dan geld; het gaat vooral om vertrouwen. Met onconventionele middelen zoeken wij continu naar nieuwe wegen en oplossingen voor onze GMS klanten. Zo kunnen wij vaak oplossingen bieden, waar anderen het reeds hebben opgegeven. Condities Wij bieden onze partners altijd de beste voorwaarden in de markt. De bij ons aangesloten GMS klanten weten dat en weten dat ook te waarderen. Dankzij onze slanke, flexibele structuur en het ontbreken van overbodige overhead kunnen wij dit realiseren. Ervaring Onze aanhoudende groei kan alleen door de positieve ervaringen van onze GMS klanten gerealiseerd worden. Het is dan ook geen toeval, dat de helft van de detaillisten die zich bij ons aansluiten, komen op advies van bestaande klanten. Een tevreden klant is onze beste reclame!

8 Gegarandeerd de goede partner. De centrale organisatie wordt door professionele partners gerealiseerd. Veiligheid en betrouwbaarheid zijn daarbij heel erg belangrijk. Het delcredererisico wordt volledig overgenomen door de Duitse RSB bank. Het risico op dubbele betalingen wordt hiermee voorkomen. Volwaardige bank GMS vindt de veiligheid en zekerheid die een volwaardige bank als RSB kan bieden ontzettend belangrijk. Voor de afhandeling van uw centrale betalingsverkeer kunnen wij u de hoogste zekerheid garanderen. Geen kapitaalinbreng In de afgelopen jaren zijn leden van andere samenwerkingsverbanden hun kapitaalinbreng kwijt geraakt door insolventie en mismanagement. Wij werken zonder kapitaalinbreng. Voordelige voorwaarden Moderne, flexibele structuren zijn aanzienlijk voordeliger dan centralistische organisaties. Wij garanderen u altijd de beste voorwaarden in de markt.

9 We leven niet van schoenen, maar van klanten. De belangrijkste reden om schoenen te kopen in een echte vakhandel en niet bij een winkelketen, is een goed advies. Maar uitgerekend voor de verbetering van de kwaliteit van dit advies, geeft de Nederlandse schoenenvakhandel minder uit dan voor de telefoon of voor stroom. Voor GMS was dit aanleiding om in het voorjaar van 2009 te starten met de GMS Academy. Medewerkers Een tweede stap is de regelmatige scholing van medewerkers in het bedrijf zelf. Uw medewerkers hoeven niet meer voor elke training naar een externe plek af te reizen, maar worden periodiek door de leidinggevende zelf op locatie bijgeschoold. Dankzij deze continue herhaling van de lesstof en de controle door de bedrijfsleider zelf is het leerresultaat aanzienlijk hoger. Bijsturen wordt eenvoudiger en vooral doeltreffender. Controle Train the Trainer De beste trainers zijn de leidinggevenden zelf. Als leidinggevende hebben ze de verantwoording hun medewerkers bij te scholen en dus ook de scholing en opleiding voor de medewerkers te organiseren. Daarom worden de bedrijfsleiders bijgeschoold in extra verkoop, klachtafhandeling etc. In een tweedaags interactief seminar worden leidinggevenden opgeleid als trainer om zo de kennis door te geven. De bedrijfsleiders controleren de scholing met behulp van een kennistest. Daarnaast worden er mysteryshoppers op pad gestuurd, om zo het resultaat door de ogen van de klanten te kunnen beoordelen. Als er hiaten vastgesteld worden, kunnen deze in het (bij-)scholingsplan verwerkt worden. Het gemiddelde resultaat per medewerker wordt geregistreerd en bijgehouden. Op deze manier kan het kerndoel gemeten worden: omzetstijging en succesvolle verkoop. Wij willen niet alleen scholing bieden, maar ook het succesvolle resultaat van deze scholing meten.

10 Beste samenwerkingsverband. In het kader van een enquête van het tijdschrift «markt intern» werden ca Duitse klanten ondervraagd over hun tevredenheid over hun samenwerkingsorganisatie / coöperatie. Van de vijf beoordeelde samenwerkingsorganisaties ANWR, SABU, Garant, Rexor en GMS werd GMS als beste samenwerkingsverband beoordeeld. Tevredenheidsonderzoek samenwerkingsverbanden van schoendetaillisten GMS X1 X2 X3 X4 Totaal resultaat Individuele categoriën Marketingondersteuning van klanten Nieuwe media en internet Ondersteuning van de detailhandel in het algemeen Promotie van jong talent Financiële voorwaarden Communicatie met eigen klanten Verkoopondersteuning van de klanten Invloed en participatie van klanten Stimulering van de detaillisten Promotie van speciaalzaken

11 Management / adviseurs Vincent de Kok is eindverantwoordelijk voor de GMS Group in Nederland. Als teamspeler pur sang gaat hij met zijn medewerkers de uitdaging aan om bij iedere GMS klant een beter rendement op de werkvloer te realiseren. Peter-Jan Kragt zijn motto is: Het kan altijd beter. Door zijn brede ervaring in Retail en sport kan hij ondernemers strategisch en operationeel ondersteunen om een beter resultaat te halen. Een sportman in hart en nieren waarbij winnen voorop staat! Joop ter Veer heeft ruime ervaring op het gebied van sales en marketing in Retail. Als adviseur en vertrouwenspersoon van verkoop- en inkoopafdelingen van grootwinkelbedrijven en franchiseorganisaties heeft hij zijn sporen ruimschoots verdient. Marthé de Pee is een mensen mens met 25 jaar Retail ervaring en een ruime leidinggevende achtergrond in de marketing bij diverse groot winkelbedrijven. Zijn toegevoegde waarde voor de GMS klanten komt met name terug in operationeel management, winkelorganisatie en bovenal marketing. Koos Jacobs is, zo zegt hij zelf, geboren in een schoenendoos. Zijn hele carrière is hij werkzaam geweest in de schoenenbranche zowel aan Retail als aan de leverancierszijde. Groei ontwikkelen door de samenwerking tussen leveranciers en detaillisten te verbeteren vormt een basis voor succes. Harm Kuijpers heeft een ruime ervaring opgedaan in de financiële dienstverlening. Hij is daardoor in staat ondernemers te ondersteunen op het gebied van fiscaliteit, verzekeringen en financieringen. Hij is een echte relatie beheerder die samen met zijn klanten succesvol wil zijn. Antoinette Fransbergen heeft binnen GMS de leiding over de backoffice. Met haar jarenlange ervaring op het gebied van marketing, advies en communicatie zorgt zij dat al uw vragen zo efficiënt mogelijk worden beantwoord. Bart Dirven is adviseur voor de GMS Group in Nederland. Als retailer en landelijk bekende bergbeklimmer - hij heeft op het dak van de wereld gestaan - gaat hij GMS Group Netherlands mede naar de top brengen. Met zijn winkel the World of Walking in Made heeft hij veel prijzen binnengehaald en is hij trendsetter in de branche. In de carrière van C.H. Borger stond bijna veertig jaar GARANT centraal. Rond de eeuwwisseling ging C.H. Borger met pensioen. Als Voorzitter van de Schoenen Veteranen Club onderhoudt hij nog intensieve contacten met de branche en treedt hij regelmatig op namens GMS Group Netherlands.

12 Contact Vanzelfsprekend geheel vrijblijvend, zijn wij graag bereid, tijdens een persoonlijk onderhoud, een nadere toelichting te geven over onze toegevoegde waarde voor uw bedrijf. Uw reactie zien wij met bijzondere belangstelling tegemoet. GMS Group Netherlands B.V. CAST 617/3 Buizerdlaan SB NIEUWEGEIN T. +31 (0) F. +31 (0) info@gms-group.nl

Eigen wegen gaan. Nieuwe kansen benutten.

Eigen wegen gaan. Nieuwe kansen benutten. Eigen wegen gaan. Nieuwe kansen benutten. GMS is een samenwerkingsverband van enthousiaste, innovatieve detaillisten. Het is u wellicht ook wel eens opgevallen, dat op platgetreden paden geen planten groeien.

Nadere informatie

succes in retailen is teamwork

succes in retailen is teamwork succes in retailen is teamwork outdoor-project retailmarkt 1 De retailmarkt is in beweging: Er zijn volop bedreigingen, maar door te veranderen en samen te werken worden er nieuwe kansen gecreëerd. bedreigingen

Nadere informatie

VUUR & VLAM VOOR KEUKENS GARANT

VUUR & VLAM VOOR KEUKENS GARANT VUUR & VLAM VOOR KEUKENS GARANT GARANT Keukens een doel voor iedereen Met GARANT Keukens heeft u een sterke partner aan uw kant die u met genoegen ondersteunt en u ook een echte keukenspecialist in uw

Nadere informatie

Specialisatie is onze kracht, en uw voordeel.

Specialisatie is onze kracht, en uw voordeel. Specialisatie is onze kracht, en uw voordeel. Wij zijn gespecialiseerd in advies en consulting aan middelgrote ondernemingen. Professioneel. Direct. Persoonlijk Het kleine onderscheid met grote banken

Nadere informatie

SLOW & QUICK SCAN COPE 7

SLOW & QUICK SCAN COPE 7 Onderstaand treft u zowel een SLOW als een QUICK SCAN aan voor uw organisatie volgens de COPE 7 organisatie principes. De SLOW SCAN: Als uw antwoord op een hoofdvraag NEE betreft, dan scoort u 0 punten

Nadere informatie

Training Creatief denken

Training Creatief denken Training Creatief denken Creatief denken: een oplossing voor elk probleem Creatief denken is vandaag de dag een must. De markt verandert razendsnel en als je niet innovatief bent, loop je achter de feiten

Nadere informatie

SRA-Retailscan Uitkomsten 2014 & verwachtingen 2015

SRA-Retailscan Uitkomsten 2014 & verwachtingen 2015 SRA-Retailscan Uitkomsten 2014 & verwachtingen 2015 SRA-Retailscan De Retailscan 2014 is 350 x ingevuld. 24% van de respondenten is werkzaam in de foodsector en 76% in de non food. Van de respondenten

Nadere informatie

Verkopen van Inkoop. Hoe bereik en betrek ik de interne klant uit het primaire proces?

Verkopen van Inkoop. Hoe bereik en betrek ik de interne klant uit het primaire proces? Verkopen van Inkoop Hoe bereik en betrek ik de interne klant uit het primaire proces? Agenda Voorstellen Visie Verkoop van inkoop Waarom inkoopmarketing? Hoe inkoop verkopen? Inkoopresultaat delen Do s

Nadere informatie

MEER GRIP OP UW BEDRIJFSVOERING IN EEN SNEL VERANDERENDE WERELD DAT TELT.

MEER GRIP OP UW BEDRIJFSVOERING IN EEN SNEL VERANDERENDE WERELD DAT TELT. MEER GRIP OP UW BEDRIJFSVOERING IN EEN SNEL VERANDERENDE WERELD Omdat mensen tellen. DE TIJD VOOR VERANDERING IS NU De wereld verandert. Misschien wel sneller dan ooit. Snel schakelen wordt steeds belangrijker

Nadere informatie

Project Management. De expertise om ambities waar te maken

Project Management. De expertise om ambities waar te maken Project De expertise om ambities waar te maken Topwind Betrek Topwind bij uw project en verzeker u ervan dat uw ambities waar worden. Topwind is een pragmatisch, servicegericht bedrijf met veel ervaring

Nadere informatie

Leergang Leiderschap voor Professionals

Leergang Leiderschap voor Professionals Leergang Leiderschap voor Professionals Zonder ontwikkeling geen toekomst! Leergang Leiderschap voor Professionals Tijden veranderen. Markten veranderen, organisaties en bedrijven veranderen en ook de

Nadere informatie

Klanten vinden, binden, boeien en behouden Realiseer, optimaliseer en registreer uw Social Media succes!

Klanten vinden, binden, boeien en behouden Realiseer, optimaliseer en registreer uw Social Media succes! Klanten vinden, binden, boeien en behouden Realiseer, optimaliseer en registreer uw Social Media succes! Social Media Ontzorging voor bedrijven en ondernemers MKB-ers met ambitie zien hun kans: social

Nadere informatie

DE AFDELING STRATEGIE MANAGEMENT VAN STRATEGIE NAAR EXECUTIE STRATAEGOS.COM

DE AFDELING STRATEGIE MANAGEMENT VAN STRATEGIE NAAR EXECUTIE STRATAEGOS.COM DE AFDELING MANAGEMENT VAN NAAR EXECUTIE STRATAEGOS.COM VERANDERING CRUCIAAL IN TURBULENTE OMGEVINGEN 1 Bedrijfstakken worden continue verstoord door start-ups, nieuwe technologieën, veranderde consumenten

Nadere informatie

?Hoe Zo! >> Werken bij de gemeente betekent je inzetten voor burgers en bedrijven. En daarbij geldt:

?Hoe Zo! >> Werken bij de gemeente betekent je inzetten voor burgers en bedrijven. En daarbij geldt: Wabo effectief ?Hoe Zo! >> Het toepassen van de Wabo is meer dan alleen de IT-structuur aanpassen, de procedures herzien en/of de processen opnieuw beschrijven en herinrichten. Het zijn de medewerkers

Nadere informatie

Michael Balmes Lüder Vollers Christian Vollers Matijs Brand

Michael Balmes Lüder Vollers Christian Vollers Matijs Brand Onze Bedrijfsmissie In een wereld die permanent en steeds sneller verandert, vormt onze visie een kompas voor het bedrijfsdoel en de fundamentele waarden van de Vollers groep. Ze brengt onze bedrijfsfilosofie

Nadere informatie

PROPOSITIE DEVELOPER. Consulting Exit Business Development Marketing #VACATURE

PROPOSITIE DEVELOPER. Consulting Exit Business Development Marketing #VACATURE Consulting Exit Business Development Marketing #VACATURE PROPOSITIE DEVELOPER De prijzenkast van bol.com puilt uit: Retailer van het Jaar, Beste webshop, publieksprijzen, noem maar op. De e-tailer kent

Nadere informatie

Duurzame Inzetbaarheid met resultaat. Presteren met Passie

Duurzame Inzetbaarheid met resultaat. Presteren met Passie Duurzame Inzetbaarheid met resultaat Presteren met Passie Duurzame Inzetbaarheid voor meer rendement Investeren in duurzame inzetbaarheid loont Doen waar je goed in bent en samen met je collega s gaan

Nadere informatie

GMS Academy Klanten verleiden - met vakmanschap en service

GMS Academy Klanten verleiden - met vakmanschap en service GMS Academy Klanten verleiden - met vakmanschap en service 4 peilers voor succes 1. Train de trainer -seminars Op 2 trainingsdagen wordt u meegenomen in een traject om uw mensen te motiveren op de werkvloer.

Nadere informatie

Samenvatting van de inhoud van de gekozen modules uit het FLER programma, dat ontwikkeld is door Modern Learning in Berlijn.

Samenvatting van de inhoud van de gekozen modules uit het FLER programma, dat ontwikkeld is door Modern Learning in Berlijn. 2 Samenvatting van de inhoud van de gekozen modules uit het FLER programma, dat ontwikkeld is door Modern Learning in Berlijn. Inleiding De eisen die aan werknemers in de detailhandel gesteld worden, veranderen

Nadere informatie

DIE EXTRA STAP MAAKT HET VERSCHIL

DIE EXTRA STAP MAAKT HET VERSCHIL DIE EXTRA STAP MAAKT HET VERSCHIL VanSoestDolmans & Associates VanSoestDolmans is een onafhankelijke business management organisatie die pragmatische en sterk oplossingsgerichte ondersteuning biedt aan

Nadere informatie

WAARDEN BEWUST ONDERNEMEN

WAARDEN BEWUST ONDERNEMEN WAARDEN BEWUST ONDERNEMEN EEN NIEUW SOORT ONDERNEMERSCHAP RESULTAAT KOERS VISIE PERSOONLIJK LEIDERSCHAP MEERWAARDE & RENDEMENT WAARDEN BEWUST WAARDEN BEWUST ONDERNEMEN ANNO 2013 Waarden Bewust Ondernemen

Nadere informatie

Hoofdlijnen van het beleidsplan Stichting Save the Children Nederland

Hoofdlijnen van het beleidsplan Stichting Save the Children Nederland Hoofdlijnen van het beleidsplan Stichting Save the Children Nederland 1 Inhoud Identiteit van de organisatie Naam, contactgegevens en registraties Doelstelling Visie Missie Waarden Theorie van verandering

Nadere informatie

Alphega apotheek. Voor meer zorg, meer gemak en meer rendement. In partnership with

Alphega apotheek. Voor meer zorg, meer gemak en meer rendement. In partnership with Alphega apotheek Voor meer zorg, meer gemak en meer rendement In partnership with De kracht van een internationaal netwerk voor vernieuwende zorg Alphega apotheek is het internationale leidende netwerk

Nadere informatie

CHIEF MARKETING OFFICER

CHIEF MARKETING OFFICER #VACATURE Marketing E-Commerce CHIEF MARKETING OFFICER Onderscheidende producten en scherpe prijzen: twee belangrijke redenen die Vouchervandaag.nl onlangs de prijs voor Website van het Jaar opleverde.

Nadere informatie

Retailscan. Pagina 1 van 5. Deelnemer: 1120533. Hoe staat u ervoor? Uw persoonlijke adviesrapport

Retailscan. Pagina 1 van 5. Deelnemer: 1120533. Hoe staat u ervoor? Uw persoonlijke adviesrapport Retailscan Deelnemer: 1120533 Hoe staat u ervoor? Uw persoonlijke adviesrapport Detailhandel in beeld In januari 2015 was de omzet in de detailhandel 0,8 procent hoger dan in dezelfde maand vorig jaar.

Nadere informatie

Leergang Allround Leiderschap

Leergang Allround Leiderschap Leergang Allround Leiderschap Zonder ontwikkeling geen toekomst! Leergang Allround Leiderschap Tijden veranderen. Markten veranderen, organisaties en bedrijven veranderen en ook de kijk op leiderschap

Nadere informatie

Met andere ogen kijken naar...

Met andere ogen kijken naar... Met andere ogen kijken naar... Mens Organisatie Verandering Organisatie & ontwikkeling Loopbaan & verandering Vitaliteit & verzuim Iedere organisatie maakt ontwikkelingen door. Vanwege veranderende marktomstandigheden,

Nadere informatie

Word jij Bakker Bart?

Word jij Bakker Bart? Word jij Bakker Bart? Welkom bij Bakker Bart Je kent Bakker Bart. Net als tienduizenden andere mensen, die dagelijks bij één van de Bakker Bartwinkels komen voor heerlijk vers brood, zo n beroemde supersaucijs

Nadere informatie

Optimaal benutten, ontwikkelen en binden van aanwezig talent

Optimaal benutten, ontwikkelen en binden van aanwezig talent Management Development is een effectieve manier om managementpotentieel optimaal te benutten en te ontwikkelen in een stimulerende en lerende omgeving. De manager van vandaag moet immers adequaat kunnen

Nadere informatie

Together is better Talent.Samenwerking.Ontwikkeling.Toewijding.

Together is better Talent.Samenwerking.Ontwikkeling.Toewijding. Together is better Together is better Talent.Samenwerking.Ontwikkeling.Toewijding. The way we work In een tijd waarin de arbeidsmarkt krap is en de vraag naar talent steeds groter wordt werkt het maar

Nadere informatie

DE BOUWSTENEN VOOR ÚW SUCCES. marshoek.nl

DE BOUWSTENEN VOOR ÚW SUCCES. marshoek.nl DE BOUWSTENEN VOOR ÚW SUCCES marshoek.nl MARSHOEK Marshoek is de financiële retailspecialist, die u helpt een optimaal rendement te realiseren. Een betrouwbare, onafhankelijke partner, die uw ambities

Nadere informatie

Opening Customer Centers Persconferentie Berchem, Gent, Liège 2 april 2014

Opening Customer Centers Persconferentie Berchem, Gent, Liège 2 april 2014 Opening Customer Centers Persconferentie Berchem, Gent, Liège 2 april 2014 AGENDA 10u15 10u30 11u15 11u45 12u00 12u30 Onthaal Introductie Onze lokale strategie Customer Center in Berchem door Hilde Wuyts,

Nadere informatie

Wat is strategisch leren? Strategisch leren is leren dat gekoppeld is aan de strategie van de organisatie. de business is leidend

Wat is strategisch leren? Strategisch leren is leren dat gekoppeld is aan de strategie van de organisatie. de business is leidend Wat is strategisch leren? Strategisch leren is leren dat gekoppeld is aan de strategie van de organisatie. de business is leidend Andreas Jansen maart 2014 PHILIPS Volkskrant 30 jan. 2014 PHILIPS meerdere

Nadere informatie

Magnutude 2012: Neemt ecommerce de plaats in van ERP? Een discussie over actuele ontwikkelingen. 18 september André Damsteegt Eric Soonius

Magnutude 2012: Neemt ecommerce de plaats in van ERP? Een discussie over actuele ontwikkelingen. 18 september André Damsteegt Eric Soonius Magnutude 2012: Neemt ecommerce de plaats in van ERP? Een discussie over actuele ontwikkelingen 18 september André Damsteegt Eric Soonius 2 Korte introductie Magnus is groot en bekend geworden door onze

Nadere informatie

Noort Organisatie Ontwikkeling

Noort Organisatie Ontwikkeling Ontwikkelt Groei & Efficiency Wie wij zijn: is een adviesdienst die actief is in de bloemenen plantensector. De sector is dynamisch en de ontwikkelingen gaan steeds sneller, mede door de opkomst van internet

Nadere informatie

EEN VAN ONZE EXPERTS. For every situation, there is a suitable line from a song

EEN VAN ONZE EXPERTS. For every situation, there is a suitable line from a song EEN VAN ONZE EXPERTS For every situation, there is a suitable line from a song Een netwerk van hoog opgeleide, ervaren zelfstandig FM-professionals. Wij zijn gepassioneerd bezig met ons vakgebied, zijn

Nadere informatie

Ondernemerschap Programma. Van idee naar actie: nu én in de toekomst een succesvol fruitteeltbedrijf

Ondernemerschap Programma. Van idee naar actie: nu én in de toekomst een succesvol fruitteeltbedrijf Telers Ondernemerschap Programma Van idee naar actie: nu én in de toekomst een succesvol fruitteeltbedrijf Haal meer uit uzelf en vergroot uw kansen in de markt Niets doen is geen optie Nederlandse fruittelers

Nadere informatie

Plezant, ondernemen bij Albert Heijn! 02LAK0222-00_Flyer Franchise_A5.indd 1

Plezant, ondernemen bij Albert Heijn! 02LAK0222-00_Flyer Franchise_A5.indd 1 Plezant, ondernemen bij Albert Heijn! 02LAK0222-00_Flyer Franchise_A5.indd 1 17/10/13 11:10 Albert Heijn, aangename kennismaking! 02LAK0222-00_Flyer Franchise_A5.indd 2 17/10/13 11:11 Plezierig winkelen

Nadere informatie

CATEGORY LEAD HOME & LIVING

CATEGORY LEAD HOME & LIVING Consulting Exit Digital Category Management #VACATURE CATEGORY LEAD HOME & LIVING Wehkamp is een van Nederlands meest succesvolle online retailers. De missie van het bedrijf is de nummer één zijn in de

Nadere informatie

EENVOUDIG ALDI MISSIE WIJ Wij handelen in het belang van onze klanten. WIJ PAGINA 04 ALDI is het origineel onder de discounters I ALDI is de succesvolle, performante en internationaal actieve discounter

Nadere informatie

Maak afgestudeerden (20-30 jaar) bewust dat een baan in de zorg de mogelijkheid biedt om door te kunnen groeien tot zorgondernemers.

Maak afgestudeerden (20-30 jaar) bewust dat een baan in de zorg de mogelijkheid biedt om door te kunnen groeien tot zorgondernemers. Maak afgestudeerden (20-30 jaar) bewust dat een baan in de zorg de mogelijkheid biedt om door te kunnen groeien tot zorgondernemers. Uitdaging zorgsector: meer zorg voor hetzelfde geld. Vraag zorgsector:

Nadere informatie

Meer omzet in minder tijd

Meer omzet in minder tijd Voor verswinkeliers die willen floreren Meer omzet in minder tijd Vijf bouwstenen voor succesvolle ondernemers Ir. Jo Spiertz Bedrijfskundige, ondernemerscoach Meer omzet in minder tijd En 5 waardevolle

Nadere informatie

Specialisten. bedrijfsovernames. Company Brokers, Bedrijfsopvolging, altijd maatwerk. Specialist. Serieus en betrouwbaar. Resultaat georiënteerd

Specialisten. bedrijfsovernames. Company Brokers, Bedrijfsopvolging, altijd maatwerk. Specialist. Serieus en betrouwbaar. Resultaat georiënteerd Specialisten bedrijfsovernames Company Brokers, Bedrijfsopvolging, altijd maatwerk Al meer dan 15 jaar ondersteunt Company Brokers ondernemers bij de overdracht of aankoop van de onderneming en richt zich

Nadere informatie

Organisatie principes

Organisatie principes Organisatie principes Een overzicht van organisatie principes die als richtsnoer dienen bij het vormgeven van flexibele, innovatieve organisaties. Deze principes zijn gebaseerd op de Moderne Sociotechniek.

Nadere informatie

Met onderscheidend en gemeenschappelijk beleefd organisatie DNA het beste toekomstperspectief. Verbeteren kan alleen van binnenuit.

Met onderscheidend en gemeenschappelijk beleefd organisatie DNA het beste toekomstperspectief. Verbeteren kan alleen van binnenuit. Met onderscheidend en gemeenschappelijk beleefd organisatie DNA het beste toekomstperspectief Verbeteren kan alleen van binnenuit. Onze visie, missie en strategie Visie: dat er in alle organisaties een

Nadere informatie

Focus Workshop 2 daagse

Focus Workshop 2 daagse Focus Workshop 2 daagse Doelstelling Het is onze passie om bedrijven te ondersteunen in hun groei en andere ondernemers te helpen hun dromen te realiseren. HaRvest is ontstaan van uit onze overtuiging

Nadere informatie

FULL SERVICE RECLAME- EN DESIGNBUREAU

FULL SERVICE RECLAME- EN DESIGNBUREAU FULL SERVICE RECLAME- EN DESIGNBUREAU EEN BUREAU MET EEN DUIDELIJK DOEL Adson is een full service reclame- en designbureau, met als doel merken te voorzien van een eigen identiteit en deze bekend te maken.

Nadere informatie

Ondernemerschap Programma

Ondernemerschap Programma Speciaal voor Limburgse Fruittelers Telers Ondernemerschap Programma Met een positief perspectief en het juiste financieel inzicht op weg naar een toekomstbestendig fruitteeltbedrijf in Limburg Haal meer

Nadere informatie

Training Verandermanagement

Training Verandermanagement Training Verandermanagement Verandermanagement, succesvol omgaan met veranderingen Alles verandert, voortdurend. De omgeving, jijzelf, maar ook de organisatie waar je voor werkt. Verandering is vaak noodzakelijk.

Nadere informatie

VAN BELEID NAAR BUSINESS Een methode om écht te gaan ondernemen

VAN BELEID NAAR BUSINESS Een methode om écht te gaan ondernemen VAN BELEID NAAR BUSINESS Een methode om écht te gaan ondernemen AANLEIDING De creatieve industrie is een sector die de economische en culturele waarde van betekenis centraal stelt en exploiteert. Deze

Nadere informatie

Noort Organisatie Ontwikkeling

Noort Organisatie Ontwikkeling E-Commerce E-Commerce: Snelst groeiende omzet: De omzet via internet groeit spectaculair. Zowel consumenten als bedrijven weten steeds beter hun weg te vinden op internet. Internet biedt veel voordelen:

Nadere informatie

Persconferentie 18 juni 2013

Persconferentie 18 juni 2013 Programma persconferentie 15.00 uur Welkom door Robert Bouten - PR Fooddrome 15.10 uur Droom en uitgangspunten Fooddrome door PLUS ondernemer Geert Benders 15.30 uur Partnership Fooddrome en PLUS Retail

Nadere informatie

Wij bieden accountants en belastingadviseurs ruimte die verder gaat dan ons kantoor

Wij bieden accountants en belastingadviseurs ruimte die verder gaat dan ons kantoor Wij bieden accountants en belastingadviseurs ruimte die verder gaat dan ons kantoor Direct manoeuvreren, bovenop zaken Een olietanker die Rotterdam nadert, begint tientallen kilometers voor de haveningang

Nadere informatie

WAT MAAKT EEN ONDERNEMER GELUKKIG? NOU, GELD IN ELK GEVAL NIET

WAT MAAKT EEN ONDERNEMER GELUKKIG? NOU, GELD IN ELK GEVAL NIET TEKST: JUDITH KATZ, KARIN BOJORGE ILLUSTRATIE EN INFOGRAPHICS: MAREN BRUIN FORUM-ONDERZOEK WAT MAAKT EEN ONDERNEMER GELUKKIG? NOU, GELD IN ELK GEVAL NIET Wat vinden ondernemers nou het leukste aan het

Nadere informatie

F reader. Het nieuwe ondernemen. is gewoon durven te veranderen!

F reader. Het nieuwe ondernemen. is gewoon durven te veranderen! F R I E N D S F reader Het nieuwe ondernemen. is gewoon durven te veranderen! Als we de berichtgeving van de laatste maanden mogen geloven staat de non food detailhandel voor een herstructureringsslag.

Nadere informatie

Bedrijven die investeren in sociale innovatie hebben minder last van de crisis

Bedrijven die investeren in sociale innovatie hebben minder last van de crisis Erasmus Concurrentie en Innovatie Monitor 2009 Bedrijven die investeren in sociale innovatie hebben minder last van de crisis Rotterdam, 6 oktober 2009 INSCOPE: Research for Innovation heeft in opdracht

Nadere informatie

Succesvol zaken doen in China: wat zijn mijn kansen en hoe benut ik deze?

Succesvol zaken doen in China: wat zijn mijn kansen en hoe benut ik deze? Succesvol zaken doen in China: wat zijn mijn kansen en hoe benut ik deze? Tijdens een workshop van een halve dag nemen de trainers van Kerling Consulting u mee in verschillende aspecten rondom het succesvol

Nadere informatie

Change. Making Change Happen!

Change. Making Change Happen! Change MANaGEMENT Making Change Happen! 2 Uw organisatie verandert. Vaak onder druk van de markt, aandeelhouders of belanghebbenden. Maar soms gewoon omdat u zelf gelooft dat het beter kan. Het merendeel

Nadere informatie

De doelstellingen van directie en personeel worden expliciet omschreven in een beleidsplan en worden jaarlijks beoordeeld door de directie.

De doelstellingen van directie en personeel worden expliciet omschreven in een beleidsplan en worden jaarlijks beoordeeld door de directie. FUNCTIE: Directeur POC AFKORTING: DIR AFDELING: Management 1. DOELSTELLINGEN INSTELLING De doelstellingen staan omschreven in het beleidsplan POC. Vermits de directie de eindverantwoordelijkheid heeft

Nadere informatie

Noort Organisatie Ontwikkeling

Noort Organisatie Ontwikkeling Marketing & design Marketing & design Ketendenken: Marketing is de kunst van het bereiken en verleiden van uw klant. is in staat om met u mee te denken over hoe u uw klanten kunt bereiken, maar ook in

Nadere informatie

Leergang Opleidingsmanagement

Leergang Opleidingsmanagement Leergang Opleidingsmanagement Voor Trainingscoördinatoren Opleidingsmanagers Leidinggevenden met opleidingstaken Hoe kan ik gezond verstand plannen onderbouwen met bewezen modellen en inzichten? Hoe overtuig

Nadere informatie

E-resultaat aanpak. Meer aanvragen en verkopen door uw online klant centraal te stellen

E-resultaat aanpak. Meer aanvragen en verkopen door uw online klant centraal te stellen E-resultaat aanpak Meer aanvragen en verkopen door uw online klant centraal te stellen 2010 ContentForces Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie,

Nadere informatie

Dé taaltraining voor zakelijk succes!

Dé taaltraining voor zakelijk succes! TAALTRAINER VOOR PROFESSIONALS Uw carrière een boost geven? Met uw bedrijf succesvol zakendoen in het buitenland? Uw communicatie met collega s en klanten optimaliseren? Dé taaltraining voor zakelijk succes!

Nadere informatie

Een kijkje achter de schermen, kennismaken met een zesde zintuig

Een kijkje achter de schermen, kennismaken met een zesde zintuig Een kijkje achter de schermen, kennismaken met een zesde zintuig Onze dienstverlening in vogelvlucht Accountancy De toekomst begint met het heden. Actuele objectieve financiële informatie is daarom van

Nadere informatie

De kredietverzekering

De kredietverzekering Euler Hermes Nederland De kredietverzekering Met een gerust hart zaken doen. Exclusief voor klanten van de Rabobank www.eulerhermes.nl Euler Hermes is wereldmarktleider op het gebied van kredietverzekeren

Nadere informatie

Directie. Vormgeving, Concept development. Administratie. Logistiek Sales Marketing

Directie. Vormgeving, Concept development. Administratie. Logistiek Sales Marketing Quickscan Danique Beeks Studentnummer: 2054232 Advanced Business Creation Stagebedrijf: JH Busines Promotions Bedrijfsbegeleider: John van den Heuvel Datum: 26 augustus 2013 JH Business Promotions heeft

Nadere informatie

HUDSON TALENT MANAGEMENT PARTNER BIJ HET SELECTEREN, MOTIVEREN EN ONTWIKKELEN VAN MENSEN

HUDSON TALENT MANAGEMENT PARTNER BIJ HET SELECTEREN, MOTIVEREN EN ONTWIKKELEN VAN MENSEN HUDSON TALENT MANAGEMENT PARTNER BIJ HET SELECTEREN, MOTIVEREN EN ONTWIKKELEN VAN MENSEN MENSEN ZIJN HET HART VAN UW SUCCES BEDRIJVEN DIE DE BESTE MENSEN AAN ZICH WETEN TE BINDEN, PRESTEREN BETER. MAAR

Nadere informatie

Ordina ICT Talent Development. Zijn uw ICT medewerkers klaar voor de toekomst?

Ordina ICT Talent Development. Zijn uw ICT medewerkers klaar voor de toekomst? Ordina ICT Talent Development Zijn uw ICT medewerkers klaar voor de toekomst? Waarom het thema ICT Talent Development? 2 Onze klanten hebben een structurele behoefte aan gekwalificeerde ICT professionals

Nadere informatie

Hoe jij wél met succes onderneemt als financieel planner

Hoe jij wél met succes onderneemt als financieel planner Hoe jij wél met succes onderneemt als financieel planner Wat is succes? Wat doet een financieel planner? Twee tevreden partijen NNEK en de adviseur Geweldig inspiratievol. Telkens lukt het jullie toch

Nadere informatie

Rabobank Cijfers & Trends

Rabobank Cijfers & Trends Kappers In de kappersbranche kunnen de volgende bedrijfstypen worden onderscheiden: zelfstandigen zonder personeel, zzp ers (ondernemers die minder dan 32 uur per week in het kappersbedrijf werkzaam zijn)

Nadere informatie

, Print- en documentmanagement, Communicatie en, Sales

, Print- en documentmanagement, Communicatie en, Sales , Print- en documentmanagement, Communicatie en, Sales Een prestatie op maat, dat wilt u toch ook? Link2Doc helpt (inkoop) organisaties bij het optimaliseren en inrichten van documentmanagement processen

Nadere informatie

LEAN MANAGEMENT Wat is Lean? Lean staat voor mager of slank, hetgeen voor bedrijven vertaald kan worden in snellere, goedkopere en kwalitatief betere processen. Lean heeft als primaire focus het elimineren

Nadere informatie

Ontwikkeling van processen en medewerkers binnen uw organisatie

Ontwikkeling van processen en medewerkers binnen uw organisatie Ontwikkeling van processen en medewerkers binnen uw organisatie De voordelen van de P4P aanpak: Grotere klanttevredenheid Beheersbare werkprocessen Continu verbeteren van prestaties Grotere betrokkenheid

Nadere informatie

LEREN DOOR TE DOEN DESIGN THINKING TRAINING VOOR COMMUNICATIE PROFESSIONALS

LEREN DOOR TE DOEN DESIGN THINKING TRAINING VOOR COMMUNICATIE PROFESSIONALS DESIGN THINKING TRAINING VOOR COMMUNICATIE PROFESSIONALS Deze energieke, tweedaagse training resulteert in hands-on ervaring en meer inzicht in de Design Thinking principes, de belangrijkste tools en terminologie.

Nadere informatie

Klantonderzoek: de laatste inzichten!

Klantonderzoek: de laatste inzichten! : de laatste inzichten! Hoe tevreden bent u over de door ons bedrijf geleverde producten en diensten? Veel bedrijven gebruiken deze vraag om de klanttevredenheid te meten. Op een schaal van zeer ontevreden

Nadere informatie

MVGM BEDRIJFSHUISVESTING DÉ VASTGOEDREGISSEUR

MVGM BEDRIJFSHUISVESTING DÉ VASTGOEDREGISSEUR MVGM BEDRIJFSHUISVESTING DÉ VASTGOEDREGISSEUR VOORWOORD 2 VOORWOORD ONAFHANKELIJK EN RESULTAATGERICHT ADVIES OP MAAT Met plezier en trots wil ik u graag met deze brochure kennis laten maken met ons bedrijf:

Nadere informatie

2 Voorwoord. Wij hebben voor ons bedrijf duidelijke strategische prioriteiten en ambitieuze doelen bepaald.

2 Voorwoord. Wij hebben voor ons bedrijf duidelijke strategische prioriteiten en ambitieuze doelen bepaald. Visie en Waarden 2 Voorwoord Wij hebben voor ons bedrijf duidelijke strategische prioriteiten en ambitieuze doelen bepaald. Momenteel werken wij aan een Winning Culture bij Henkel, die ons zal helpen onze

Nadere informatie

MANAGER INKOOP #VACATURE

MANAGER INKOOP #VACATURE #VACATURE MANAGER INKOOP Stella is een van de snelst groeiende bedrijven in Nederland, en met meer dan 250.000 klanten is de e-bike specialist niet meer weg te denken uit de fietsenmarkt. Maar fietsen

Nadere informatie

DEFINITIES COMPETENTIES

DEFINITIES COMPETENTIES DEFINITIES COMPETENTIES A. MENSEN LEIDINGGEVEN A1 Sturen Geeft op een duidelijke manier richting aan een team, neemt de leiding op zich, zet mensen en middelen zodanig in dat doelen met succes worden bereikt.

Nadere informatie

Familiebedrijfskunde is. inmiddels een volwassen. discipline en bevordert de. integratie van disciplines. uit verschillende terreinen

Familiebedrijfskunde is. inmiddels een volwassen. discipline en bevordert de. integratie van disciplines. uit verschillende terreinen Familiebedrijfskunde is inmiddels een volwassen discipline en bevordert de integratie van disciplines uit verschillende terreinen Financiële planning is een cruciale succes factor voor de continuïteit

Nadere informatie

NDC RE TAIL BUSINESS TO BUSINESS-KRANT EN NDC RETAILCAFÉ VIA N CHANNEL T.B.V. DE RETAILSECTOR IN NOORD-NEDERLAND

NDC RE TAIL BUSINESS TO BUSINESS-KRANT EN NDC RETAILCAFÉ VIA N CHANNEL T.B.V. DE RETAILSECTOR IN NOORD-NEDERLAND NDC RE TAIL BUSINESS TO BUSINESS-KRANT EN NDC RETAILCAFÉ VIA N CHANNEL T.B.V. DE RETAILSECTOR IN NOORD-NEDERLAND 1 INTRODUCTIE Retailers worden op dit moment meer dan ooit gedwongen bestaande business

Nadere informatie

FOOD2MARKET INNOVATIE TRAINING. 14 november 2013

FOOD2MARKET INNOVATIE TRAINING. 14 november 2013 FOOD2MARKET INNOVATIE TRAINING 14 november 2013 Edwin Palsma The Food Agency Specialisten in food marketing Wij verbinden voedingskennis, technologie, marketing en sales om de marktpositie van agro & food

Nadere informatie

50 TIPS VOOR RUST IN JE GELD

50 TIPS VOOR RUST IN JE GELD Auteur: Sandra Klein Lenderink Financiële Planning, vermogensplanning en vermogensbegeleiding 1 WEET WAT JOUW PERSOONLIJKE WAARDEN ZIJN IN HET LEVEN. ALLEEN DAN KUN JE GELD EN LEVEN OP EEN UNIEKE MANIER

Nadere informatie

Samenvatting mediapartners Shopping2020

Samenvatting mediapartners Shopping2020 Samenvatting eindrapport expertgroep Online Ondernemen Webwinkeliers te optimistisch over overlevingskansen. Op basis van data van de Kamer van Koophandel (N=26.250), een online enquête (N=500) en interviews

Nadere informatie

Samen voorop lopen in energiezuinig verwarmen

Samen voorop lopen in energiezuinig verwarmen Samen voorop lopen in energiezuinig verwarmen www.inventum.com ENERGY INNOVATION FIRST Veilig en vertrouwd. Het is een belofte die wij al meer dan 100 jaar waarmaken. Die belofte begint bij de bevlogenheid

Nadere informatie

Learn with passion KWALITEIT KENNIS SUCCES

Learn with passion KWALITEIT KENNIS SUCCES KWALITEIT KENNIS SUCCES CONCEPT EN KWALIFICATIE DE DUIDELIJKE VOORDELEN VOOR U Innovatiekracht en hoogwaardige kwaliteit zijn de steunpilaren van het unieke concept van de Swiss Bedding Academy inclusief

Nadere informatie

Customer Experience Management

Customer Experience Management Customer Experience Tele Train Grensverleggend klantcontact Tele Train. Grensverleggend klantcontact. Rendementsverbetering door optimale klantinteractie Een greep uit vragen die bij onze klanten leven

Nadere informatie

E-Learning productie. Hulp on the moment of need

E-Learning productie. Hulp on the moment of need E-Learning productie Software Creëren IT gebruikersdocumentatie Hulp on the moment of need Corporate Learning Talent Management Over tts tts knowledge matters. tts zorgt voor kennisoverdracht en de ontwikkeling

Nadere informatie

De cloud die gebouwd is voor uw onderneming.

De cloud die gebouwd is voor uw onderneming. De cloud die gebouwd is voor uw onderneming. Dit is de Microsoft Cloud. Elke onderneming is uniek. Van gezondheidszorg tot de detailhandel, van fabricage tot financiële dienstverlening: geen twee ondernemingen

Nadere informatie

KOETSIER EXECUTIVE SEARCH RECRUITMENT EN WERVING & SELECTIE

KOETSIER EXECUTIVE SEARCH RECRUITMENT EN WERVING & SELECTIE FUNCTIEPROFIEL B.V. Februari 2014 ALGEMENE INFORMATIE Als internationale beursgenoteerde onderneming, met een zevental vestigingen in zowel Europa als Australië, produceert de Hilton Food Group smakelijke

Nadere informatie

Lighting. Retail. Light as a Service. Light as a Service en de voordelen voor retailers

Lighting. Retail. Light as a Service. Light as a Service en de voordelen voor retailers Lighting Retail Light as a Service Light as a Service en de voordelen voor retailers Van bezit naar gebruik De economie mag dan aantrekken: voor retailers blijven de uitdagingen onverminderd groot. In

Nadere informatie

Bol Adviseurs. Voor ondernemers die wyzr willen worden. Denk Ondernemend. Denk Bol Versie

Bol Adviseurs. Voor ondernemers die wyzr willen worden. Denk Ondernemend. Denk Bol Versie 2016 Versie 07.06.16 Bol Adviseurs Voor ondernemers die wyzr willen worden Denk Ondernemend. Denk Bol. Inleiding Bol Adviseurs richt zich op het ondersteunen van ondernemers in het midden- en klein bedrijf.

Nadere informatie

Habilis Executive Search. Productie en Techniek

Habilis Executive Search. Productie en Techniek Habilis Executive Search Productie en Techniek Habilis mens en organisatie Mensen zijn voortdurend in beweging. Organisaties zijn continu in beweging. Met als hoogste doel het meest optimale resultaat

Nadere informatie

Utrecht Business School

Utrecht Business School Cursus Merkstrategie & Reputatie De cursus Merkstrategie & Reputatie Management duurt ongeveer 2 maanden en omvat 5 colleges van 3 uur. U volgt de cursus met ongeveer 10-15 studenten op een van onze opleidingslocaties

Nadere informatie

Nu Wonen, nu ondernemen... Groei mee met de succesformule van Nu Wonen en profiteer van onze naamsbekendheid.

Nu Wonen, nu ondernemen... Groei mee met de succesformule van Nu Wonen en profiteer van onze naamsbekendheid. Nu Wonen, nu ondernemen... Groei mee met de succesformule van Nu Wonen en profiteer van onze naamsbekendheid. Franchiser worden was voor ons een mooie kans om mee te groeien binnen hun organisatie. Voorwoord

Nadere informatie

Wat is het. DNA van mijn winkel?

Wat is het. DNA van mijn winkel? Wat is het DNA van mijn winkel? Introductie Ad van Antwerpen 17 jaar BROVA Hout Brox / Duthler / Intersport / Active Life 9 jaar adekwaad - Non food retail - Mode, Schoenen, Sport - Van zelfstandig ondernemer

Nadere informatie

Rabobank Helmond Een aandeel in elkaar

Rabobank Helmond Een aandeel in elkaar Medicidesk Rabobank Helmond Een aandeel in elkaar RABOBANK MEDICIDESK Persoonlijk advies speciaal voor medici In deze brochure maakt u kennis met de mensen en mogelijkheden van onze Medicidesk. De Medicidesk

Nadere informatie

CATEGORY LEAD FASHION

CATEGORY LEAD FASHION #VACATURE CATEGORY LEAD FASHION Wehkamp is een van Nederlands meest succesvolle online retailers. De missie van het bedrijf is de nummer één zijn in de hoofden en de harten van gezinnen, door hun leven

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek < Uw Fitnesscentrum > < Uw Logo >

Klanttevredenheidsonderzoek < Uw Fitnesscentrum > < Uw Logo > Klanttevredenheidsonderzoek < Uw Fitnesscentrum > < Uw Logo > Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Inleiding... 3 < Uw Fitnesscentrum >... 4 Product... 4 Gewenste Unique Selling Points... 5 Partners... 5 Opbouw

Nadere informatie

Individueel sterk. Samen onverslaanbaar! super. 10 goede redenen om EK-lid te worden! www.ek-servicegroup.de

Individueel sterk. Samen onverslaanbaar! super. 10 goede redenen om EK-lid te worden! www.ek-servicegroup.de living comfort family fashion Individueel sterk. Samen onverslaanbaar! super 10 goede redenen om EK-lid te worden! www.ek-servicegroup.de Stel u voor wat meer dan 4000 mensen samen dan kunnen bereiken...

Nadere informatie