Robert Bosch GmbH. Loungelamp

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Robert Bosch GmbH. Loungelamp"

Transcriptie

1 Loungelamp Mooi ontspannend Loungelamp Licht is belangrijk voor de steing. Deze coole kast is de perfecte lamp voor een aangename, loungeachtige sfeer. 1 Inleiding Deze coole kast is de perfecte lamp voor een loungeachtige sfeer. En die lamp komt nog meer tot zijn recht als u er meteen meerdere bouwt en naast elkaar aan de muur ophangt. Een TL-lamp stuurt met weinig stroom en warmteontwikkeling aangenaam indirect licht door de melkglasruit tussen de edel gebeitste frontafschermingen. Laat het op maat snijden het best meteen aan de handelaar of de schrijnwerker over. De volgende bouwhandleiding is bestemd voor beuk-fineerplaat (voorkant) en middeldichte vezelplaat (MDF; houder) van 19 dik. Als u andere materialen of dikten gebruikt, moet u de stuklijst dienovereenkomstig aanpassen. De lamp bestaat uit twee delen. Enerzijds uit een MDF-houder in de vorm van een brede U met een lange achterwand en twee korte zijden. Anderzijds uit een frontafscherming bestaande uit twee beuk-fineerhoeken, die met een acrylmelkglasplaat verbonden zijn. Elke hoek bestaat uit de kop-/bodemplaat, die voor de ventilatie van gaten voorzien is, en een frontpaneel. Opdat in de notelaarkleurige frontpanelen geen schroefgaten te zien zouden zijn, hebben we de hoek uit paneel en kop-/bodemplaat met houtdeuvels gelijmd. De TL-lamp zit op de bodemplaat, verborgen achter het onderste frontpaneel. Het licht ervan wordt door de witte achterwand gelijkmatig tegen de acrylmelkglasplaat gereflecteerd. De stroomtoevoer gebeurt door de achterwand via een achter de lamp liggende stroomwanduitlaat. Benodigde elektrische gereedschappen: > Multischuurmachines > Accuschroefboormachine > Accuschroevendraaier > Fijnspuitsysteem

2 Hulpmiddelen: > Set houtboren > 20 -machinehoutboor > Verzinkboor > Gatzaag 68 > 4,5 -staalboor > Schuurpapier, korrels 240, 180 en 150, spons > Houtlijm > Duimstok, zacht potlood, gum, puntenslijper > 5 bankschroeven > Afdekfolie of oude kranten > Onderlegkanthout 1200 x 30 x 40 of bokken > Mondmasker, veiligheidsbril en handschoenen Gedetailleerde materiaallijst: St. Omschrijving Lengte Breedte Dikte Materiaal 1 Achterwand MDF 2 Achterwandzijden MDF 2 Front Kop- en bodemplaten Acrylglas ca. 10 ca. 10 Houtdeuvels, 8 diameter Lenskopschroeven, 4 x 17, met onderlegschijven ca. 50 Platkopschroeven, 4 x 35 2 Schroeven met deuvels voor bevestiging aan de muur 1 TL-lamp met fitting, ca Verlijmd beuken Verlijmd beuken Delen markeren Omdat u de platen afzonderlijk en na elkaar bewerkt, moet u elke plaat duidelijk markeren. Zo kunt u de platen na het lakken, beitsen, voorboren en voor de montage opnieuw juist samenstellen.

3 3 Achterwand voorboren Markeer eerst de boorposities op de voorkant van de achterwand. Plaats hiervoor de zijden zo op de achterwand, zoals ze later vastgeschroefd worden. Markeer de kanten van de zijden op het binnenvlak van de achterwand. Teken nu de posities van de twee boorgaten een halve plaatdikte (=9,5 ) van de buitenkanten en ca. 30 tot 40 van de langszijden af. Boor de gaten met een 4,5--houtboor en breng deze op de achterkant zo diep aan dat de schroefkoppen niet meer uitsteken. 4 Achterwand en zijden vastschroeven Span de zijden in hun exacte positie met telkens twee bankschroeven op de achterwand. Opdat de MDF bij het vastschroeven niet zou breken, boort u de schroefgaten ook in de zijden voor. Boor door de gaten van de achterwand de kanten van de zijden met de 3,5--houtboor. Nu kunt u achterwand en zijden met de accuschroevendraaier en de houtschroeven 4 x 35 met de onderconstructie verbinden. 5 Deuvelgaten boren Bij onze lamplengte van zijn vier tot vijf deuvelgaten zinvol. Voor de hoekverbinding raden we u een deuvelsjabloon aan, zogenaamde deuvelpinnen of markeringspunten. Alleen met meten en aftekenen kunnen de deuvelgaten niet zo nauwkeurig worden aangebracht dat deze later exact tegenover elkaar liggen! Boor met de boormachine en een 8--houtboor in de kopse kanten van de kop- en de bodemplaat telkens vijf deuvelgaten, waarvan u de posities met de deuvelpinnen op de achterkanten van de frontplaten overbrengt. Een deuvelpin is een metalen dopje met een markeringspunt. U steek deze pin in de boorgaten van de kopse kant waarvan u de posities wilt overbrengen. Daarna drukt u het voorgeboorde werkstuk exact gelijk met de kant op zijn plaats op het vlak van het tegenstuk. 6 Ventilatiegaten boren Ook TL-lampen ontwikkelen warmte. Daarom moet u in de kop-/bodemplaten telkens vijf gaten van 20 diameter boren. Markeer de gatposities in het midden op de platen. Span hierbij de platen op een reststuk of op kanthout, zodat het werkvlak niet beschadigd wordt als de machinehoutboor onderaan naar buiten komt. 7 Hoek van de frontafscherming lijmen Giet lijm in de deuvelgaten en op de lijmvlakken van de kop-/bodemplaten en steek de houtdeuvels erin. Nadat u ook een beetje lijm in de gaten van de frontafscherming heeft gegoten, steekt u beide in elkaar. Druk de verbindingen met lijmkleen aan tot de lijm droog is. Neem daarbij nota van de informatie van de fabrikant.

4 Gebruik bij het aandrukken beschermplankjes van afvalhout, om de druk te verdelen en lelijke druksporen op de werkstukken te vermijden. Verwijder naar buiten komende lijm altijd meteen met een vochtige doek. 8 Kabeluitlaat en wandbevestigingsgaten boren De normdiameter voor een stopcontactboorgat bedraagt 68. Omdat we er bij onze constructie vanuit gaan dat de lamp direct op een stroomwanduitlaat zit, hebben we met boormachine en gatzaag een opening met passend formaat geboord. Bij deze gelegenheid moet u eveneens twee gaten voor de wandmontage in het bovenste derde deel van de achterwand boren. Gebruik hiervoor een 6- -houtboor en boor de gaten. Span de achterwand om te boren op twee stukken kanthout of een restplaat, zodat het werkvlak niet beschadigd wordt als gatzaag of houtboor er onderaan uitkomen. 9 Houten oppervlakken schuren Schuin eerst de voorkanten van de frontafschermingen af door ze met schuurpapier korrel 150 of 180 in een hoek van 45 te bewerken. De zichtvlakken schuurt u met uw schuurmachine altijd in richting van de houtnerf eerst met grover (korrel 150, 180), dan met fijner (tot korrel 240) schuurpapier. Daarna worden de vlakken vochtig afgewreven met een spons. Bij het drogen gaan hier en daar losse houtvezels omhoog staan, deze verwijdert u dan behoedzaam met schuurpapier korrel 180. Daarna is het hout klaar voor de oppervlaktebehandeling. Tip: let erop dat het schuurpapier niet te stomp is, zodat de houtvezels worden afgesneden en niet alleen worden aangedrukt. 10 Oppervlak beitsen Het kleuren van hout wordt beitsen genoemd. Beits kan worden aangebracht met een fijnspuitsysteem. Het oppervlak van het hout is na het aanbrengen van de beits nog niet beschermd; dit gebeurt pas door behandelen met was of lak. Lees eerst de verwerkings- en veiligheidsadviezen van de fabrikant zorgvuldig door. Werk in een goed geventileerde ruimte en vermijd daar roken, eten en drinken. Om te beitsen met het spuitpistool dekt u uw werkvlak zorgvuldig met folie of oude kranten af. We raden u ook aan om met mondmasker, veiligheidsbril en handschoenen in een goed geventileerde ruimte te werken. Plaats daarom de te bewerken hoek op twee stukken kanthout of bokken, zodat hij precies zweeft. Op een proefstuk kunt u het beitsen ook gewoon eens uitproberen. Sproei de beits in gelijkmatige, parallel lopende en ongeveer vier centimeter overlappende banen tot de zichtbare zijde van de hoek gelijkmatig gekleurd is. Hiervoor moet u de positie van de hoek tijdens het beitsen lichtjes veranderen, zodat ook de kanten genoeg gebeitst worden. Leg de delen voorzichtig aan de kant tot de vlakken volledig gedroogd zijn.

5 Ook daarbij kunnen zoals al bij het vochtig maken nogmaals houtvezels rechtop gaan staan, die u na het drogen van de lak in richting van de houtnerf met schuurpapier korrel 220 of 240 behoedzaam verwijdert. 11 Fronthoek lakken Lakken zijn in vele varianten en prijsklassen verkrijgbaar. Doorslaggevend voor de keus zijn verwerkbaarheid, uw technische uitrusting thuis en de eisen aan kwaliteit en houdbaarheid van het oppervlak. Laat u adviseren in de speciaalzaak. Dek ook bij het lakken het werkvlak zorgvuldig af en werk met mondmasker, veiligheidsbril en handschoenen. De notelaarkleurig gebeitste fronthoeken worden met een hoogwaardige, uit twee componenten bestaande polyurethaanlak behandeld, die met het spuitpistool aangebracht wordt. Hiervoor mengt u blanke lak en harder volgens informatie van de fabrikant en vult u het spuitpistool met het mengsel. Dan stelt u het best op een proefplaat de spuitstraal aan het mondstuk en de lakhoeveelheid aan het stelwiel in. Stel, naargelang de spuitrichting, de spuitstraal bij vlakken horizontaal of verticaal en bij kanten kegelvormig in. Breng nu de eerste laklaag dun aan. Begin met de kanten (hiervoor de hoek opnieuw lichtjes optillen). Daarna lakt u de vlakken in gelijkmatige, parallel lopende banen. Na een tussenslijping met schuurpapier korrel 240 gebruikt u voor de tweede laklaag dezelfde blanke lak als bij de grondlaag. Dit keer kunt u de lak iets royaler aanbrengen. Begin weer met de kanten en richt dan in gelijkmatige, parallel lopende banen uw aandacht op de vlakken. 12 Acrylglas met fronthoek aan frontafscherming vastschroeven Boor eerst de op maat gesneden acrylmelkglasplaat met de 4,5--staalboor boven- en onderaan op telkens vijf schroefpunten voor. Leg dan de beide fronthoeken op hun voorkant, richt de acrylglasplaat daarin uit en schroef deze met lenskopschroeven (4 x 17 ) vast. Om een grotere drukverdeling te bereiken, gebruikt u onderlegschijven. 13 TL-lamp installeren Monteer met platkopschroeven (4 x 35 ) de TL-lamp op de achterwand. 14 Onderconstructie aan de wand monteren en frontafscherming erop schroeven Bevestig de onderconstructie met deuvels aan de door u gewenste wand. Teken hiervoor de boorgaten aan de positie van de achterwandgaten af op de muur. Overtuig u er met behulp van een leidingzoeker van dat op de gewenste plekken geen elektriciteits- of waterleidingen lopen. Boor - afhankelijk van de soort muur met boormachine of boorhamer en een steenboor van 6 - de gaten in de muur, zuig het stof eruit en steek de deuvels erin. Nu draait u de voor de ophanging geschikte schroeven met de accuschroevendraaier in.

6 Op het laatst schuift u de frontafscherming op de onderconstructie en bevestigt u ze daar van boven met twee platkopschroeven 4 x 35. Neem ook hier weer goed nota van de tip over het vastschroeven van twee houtdelen. 15 Klaar! Bosch staat niet garant voor de volledigheid en juistheid van de hier beschikbaar gestelde handleidingen. Bosch wijst er bovendien op dat het gebruik van deze handleidingen op eigen risico geschiedt. Tref a.u.b. alle noodzakelijke maatregelen voor uw veiligheid.

Aantrekkelijk lichtobject

Aantrekkelijk lichtobject Aantrekkelijk lichtobject Lichtend voorbeeld Aantrekkelijk lichtobject De lichtbak laat zien hoe aan elke kamer een sfeervolle ambiance en een bijzonder accent kan worden verleend. 1 Inleiding Ook met

Nadere informatie

Hoogslaper voor de kinderkamer

Hoogslaper voor de kinderkamer Hoogslaper voor de kinderkamer Klassieke kinderdroom Hoogslaper voor de kinderkamer Ridderburcht of sprookjesslot - met de fantasierijk ontworpen hoogslaper worden kinderdromen werkelijkheid. 1 Inleiding

Nadere informatie

Zandbak met bescherming tegen de zon

Zandbak met bescherming tegen de zon Zandbak met bescherming tegen de zon Hoge beschermingsfactor Zandbak met bescherming tegen de zon Dankzij het geïntegreerde zonnedak kunnen de kinderen ook midden in de zomer naar hartenlust in de zandbak

Nadere informatie

Elegante console voor TV, DVD & Co.

Elegante console voor TV, DVD & Co. Elegante console voor TV, DVD & Co. Chique presentatie Elegante console voor TV, DVD & Co. Eenvoudig, vlak, praktisch: deze console heeft het niet alleen in, maar ook op zich. Het perfecte podium voor

Nadere informatie

Robert Bosch GmbH. Puristische wastafel

Robert Bosch GmbH. Puristische wastafel Puristische wastafel Proper werk Puristische wastafel Puristisch design in de badkamer is in trek. Terecht, zoals deze wastafel bewijst: want minder is meer! 1 Inleiding Een idee dat is gewassen en geschoren:

Nadere informatie

Vogelhuis voor balkon en tuin

Vogelhuis voor balkon en tuin Vogelhuis voor balkon en tuin Expeditie naar het dierenrijk. Vogelhuis Kleine en grote dieronderzoekers kunnen weldra op de loer liggen en de wereld voor de eigen balkondeur nieuw ontdekken. 1 Inleiding

Nadere informatie

Mobiele keukentrolley

Mobiele keukentrolley Mobiele keukentrolley Mobiele hulp Mobiele keukentrolley Erg praktisch: zo'n rolwagen is altijd daar waar men hem nodig heeft, en hij biedt veel plaats voor allerhande dingen. 1 Inleiding Wat u ook klaar

Nadere informatie

Nonchalante secretaire

Nonchalante secretaire Nonchalante secretaire Chic meubel Nonchalante secretaire Wie heeft er vandaag de dag nog een bureau met grote laden en opbergvakken nodig? Vlotter is een secretaire. 1 Inleiding Grote laden en opbergvakken

Nadere informatie

Sideboard als scheidingswand

Sideboard als scheidingswand Sideboard als scheidingswand Alleen chocoladezijden Sideboard als scheidingswand Alles heeft weliswaar twee kanten. Maar bij deze scheidingswand is de ene mooier dan de andere. Kom op aan het werk! 1 Inleiding

Nadere informatie

Salontafel met ingelaten dienblad

Salontafel met ingelaten dienblad Salontafel met ingelaten dienblad Aan tafel Salontafel met ingelaten dienblad Deze salontafel heeft het in zich: hij heeft een ingebouwd dienblad om jouw gasten met allerlei lekkernijen te verwennen. 1

Nadere informatie

Wand-utensilo 1 Inleiding Benodigde elektrische gereedschappen: Hulpmiddelen:

Wand-utensilo 1 Inleiding Benodigde elektrische gereedschappen: Hulpmiddelen: Wand-utensilo Het organisatietalent Wand-utensilo Daaaag, chaos! Voor alles wat graag rondligt of - vliegt, is het wand-utensilo de ideale bewaarplek. 1 Inleiding Kasten, laden, rekken dat was vroeger.

Nadere informatie

Goaaal!-muur. Voltreffer! Goaaal!-muur Doelpunten schieten vanaf nu niet alleen meer in sportprogramma's, maar ook bij jou thuis in de tuin.

Goaaal!-muur. Voltreffer! Goaaal!-muur Doelpunten schieten vanaf nu niet alleen meer in sportprogramma's, maar ook bij jou thuis in de tuin. Goaaal!-muur Voltreffer! Goaaal!-muur Doelpunten schieten vanaf nu niet alleen meer in sportprograa's, maar ook bij jou thuis in de tuin. 1 Inleiding De goalmuur is DE klassieker voor voetbalfanaten. Wij

Nadere informatie

Robert Bosch GmbH. Sideboard

Robert Bosch GmbH. Sideboard Sideboard Zoveel design is gewoon nodig. Sideboard Individuele blikvanger en tevens praktische opbergruimte: de sideboard in een modieuze mix van materialen 1 Inleiding Door de materiaalmix ontstaat iets

Nadere informatie

Zelf doen! BOOMBANK BOUWEN HANDLEIDING VOOR EEN BOOMBANK. Wij laten u zien hoe u binnen een paar stappen een boombank bouwt en deze goed lakt.

Zelf doen! BOOMBANK BOUWEN HANDLEIDING VOOR EEN BOOMBANK. Wij laten u zien hoe u binnen een paar stappen een boombank bouwt en deze goed lakt. HANDLEIDING VOOR EEN Wij laten u zien hoe u binnen een paar stappen een boombank bouwt en deze goed lakt. 1 ZIJDELEN VAN HET ZITGEDEELTE Koop de materialen op de bijgevoegde lijst. Zet een raster van 10

Nadere informatie

DOELWAND BOUWEN. Zelf doen! HANDLEIDING VOOR EEN DOELWAND. Wij laten u zien hoe u binnen een paar stappen een doelwand bouwt en deze goed lakt.

DOELWAND BOUWEN. Zelf doen! HANDLEIDING VOOR EEN DOELWAND. Wij laten u zien hoe u binnen een paar stappen een doelwand bouwt en deze goed lakt. HANDLEIDING VOOR EEN Wij laten u zien hoe u binnen een paar stappen een doelwand bouwt en deze goed lakt. COMPILED BY 1 VOORBEREIDEN Haal de materialen uit de bijgevoegde lijst in huis. Laat de MDF-plaat,

Nadere informatie

Zelf doen! BUREAU BOUWEN HANDLEIDING VOOR EEN BUREAU. Wij laten u zien hoe u een uniek bureau bouwt en dit goed lakt.

Zelf doen! BUREAU BOUWEN HANDLEIDING VOOR EEN BUREAU. Wij laten u zien hoe u een uniek bureau bouwt en dit goed lakt. HANDLEIDING VOOR EEN Wij laten u zien hoe u een uniek bureau bouwt en dit goed lakt. 1 ONDERDELEN MARKEREN In de bijlage staan alle vereiste materialen vermeld. Gebruik als sjabloon de rastertekening (bijlage).

Nadere informatie

BOUWINSTRUCTIES SPEELGOEDAUTO

BOUWINSTRUCTIES SPEELGOEDAUTO BOUWINSTRUCTIES BOUWINSTRUCTIES U hebt geen professioneel ingerichte werkplaats nodig en evenmin de kennis en vaardigheden van een meubelmaker, om de speelgoedauto na te bouwen. Met een beetje handigheid,

Nadere informatie

Voeder-dispenser. Materiaal Aantal Afm. (mm) Omschrijving Nr.

Voeder-dispenser. Materiaal Aantal Afm. (mm) Omschrijving Nr. is uniek 110.578 Voeder-dispenser Benodigd gereedschap+materiaal Werkplaatsvijl, schuurpapier Figuurzaag of decoupeerzaag Boortjes ø3/4/5 Schroevendraaier/kruiskop Houtlijm Verzinkboor Schaar of hobbymes

Nadere informatie

Dit heb je nodig voor jouw project!

Dit heb je nodig voor jouw project! Pagina 1 van 5 Dit heb je nodig voor jouw project! Materialen Gereedschap Zonnescherm Keilbouten Schroeven Boorhamer Potlood Richtlat Rolmaat Duimstok Metselkoord Ladder Waterpas Houtboor Betonboor Steeksleutelset

Nadere informatie

meubelwerktekening bijzettafel pilar Afmetingen eindproduct: D 40 x B 40 x H 50 cm

meubelwerktekening bijzettafel pilar Afmetingen eindproduct: D 40 x B 40 x H 50 cm meubelwerktekening bijzettafel pilar Afmetingen eindproduct: D 40 x B 40 x H 50 cm benodigdheden Materiaal: plaatmateriaal, dikte 18 mm: massief hout, multiplex en/of mdf zie de zaaglijst hieronder houtlijm,

Nadere informatie

BOUWEN VAN EEN ZEEPKIST

BOUWEN VAN EEN ZEEPKIST www.detitanen.be Sint-Denijs BOUWEN VAN EEN ZEEPKIST Hoe bouw ik een zeepkist? * Ook nu is een nostalgische zelfgemaakte zeepkist voor kinderen nog altijd felbegeerd speelgoed. Het stuurwiel is slechts

Nadere informatie

Uw eigen broedhok bouwt u zo

Uw eigen broedhok bouwt u zo 1 Zelf aan de slag Uw eigen broedhok bouwt u zo Dit hebt u nodig: spijkertjes schroeven 3,5 x 30 mm schroeven 3,5 x 10 mm 2 scharnieren 7 x 7 cm 2 eierkist-sluitingen 1 drukschakelaar met maakcontact elektriciteitsdraad

Nadere informatie

Montagehandleiding Luxalon Plafond Type: 300L

Montagehandleiding Luxalon Plafond Type: 300L Montagehandleiding Luxalon Plafond Type: 300L Voor een optimaal resultaat heeft u een aantal eenvoudige gereedschappen nodig: - Scherp mes, bijvoorbeeld een hobbymes (voor het op maat snijden van de lamellen)

Nadere informatie

De bouwonderdelen bij dit nummer

De bouwonderdelen bij dit nummer De bouwonderdelen bij dit nummer U ontvangt een trap, roosterelementen en verdere onderdelen voor de vormgeving van uw model. Houten latten 1 houten lat van 2 x mm, 00 mm lang 1 houten lat van 1, x 1,

Nadere informatie

Montage-instructie. Screens. V599 Ritz V599R Ritz V599 Ritz XL

Montage-instructie. Screens. V599 Ritz V599R Ritz V599 Ritz XL Montage-instructie Screens V599 Ritz V599R Ritz V599 Ritz XL Inhoud 1. screenkap met doek en motor 2. zijgeleiders a. achterprofiel b. inlager voorzien van neopreen (of ritslager) c. voorprofiel 3. montageset

Nadere informatie

LUCHTKASTEEL. moeilijkheidsgraad. Klustijd:6 uur

LUCHTKASTEEL. moeilijkheidsgraad. Klustijd:6 uur LUCHTKSTEEL moeilijkheidsgraad Klustijd:6 uur MTERILEN Materiaalkosten ca. 15,- antal Materiaal Dikte Breedte Lengte CM Plank 1 Plank 2 1 Geïmpregneerde tuinplank 1,6 13,5 180 1 Geïmpregneerde tuinplank

Nadere informatie

Montage-instructie. Rolpoort. RV55 - RV77 - Vision Door

Montage-instructie. Rolpoort. RV55 - RV77 - Vision Door Montage-instructie Rolpoort RV55 - RV77 - Vision Door Inhoud verpakking 1 1. pantser 2. kap met as 3. geleiders 4. ophangveren 5. afdekdopjes 6. bediening a. elektrisch: schakelaar + stekker b. afstandbediend:

Nadere informatie

Het bouwen van een Gardenhouses Blokhut

Het bouwen van een Gardenhouses Blokhut Het bouwen van een Gardenhouses Blokhut Het bouwen van een Gardenhouses Blokhut is eenvoudig zelf te doen, je kunt het vergelijken met Lego voor volwassenen. Ondanks dat, zijn er enige zaken om rekening

Nadere informatie

MANCAVE Hij heeft een ruimte. Hij heeft tijd. En niemand houdt hem tegen.

MANCAVE Hij heeft een ruimte. Hij heeft tijd. En niemand houdt hem tegen. Woudloopsimulator bouwen MANCAVE Hij heeft een ruimte. Hij heeft tijd. En niemand houdt hem tegen. Een orgineel. Boslooptrommel. Fotorolgordijn. Geuraggregaat. Standaard. Standaard Wandelement (multiplex,

Nadere informatie

Multimedia station. voor mobiele telefoon, MP3 speler, USB stick en oplaadapparaat.

Multimedia station. voor mobiele telefoon, MP3 speler, USB stick en oplaadapparaat. Multimedia station Up to date 1 2 Één bouwpakket met 2 uitvoeringen. variant Werkblad ijpassende werkbladen kunt u gratis downloaden www.aduis.com variant voor mobiele telefoon, MP3 speler, US stick en

Nadere informatie

MONTAGE HANDLEIDING ROLLUIK

MONTAGE HANDLEIDING ROLLUIK MONTAGE HANDLEIDING ROLLUIK Montage-instructies voor cassetteschermen ALVORENS U VAN UW ROLLUIK KUNT GAAN GENIETEN DIENT U EERST HET ROLLUIK TE MONTEREN INHOUD VERPAKKING VERPAKKING 1 1. PANTSER IN KAST

Nadere informatie

Riksja met GSM-houder

Riksja met GSM-houder 1 0 6. 2 3 4 Riksja met GSM-houder N. B. De OPITEC bouwpakketten zijn gericht op het onderwijs. 1 1. Produktinformatie: Soort: voertuig als bouwpakket Toepassing: handenarbeid vanaf groep 7/8 2. Materiaalinformatie:

Nadere informatie

De bouwonderdelen bij dit nummer

De bouwonderdelen bij dit nummer De bouwonderdelen bij dit nummer Bij deze aflevering ontvangt u houten latten voor de verschansingen en onderdelen voor het dekbeslag. Gevormde houten onderdelen 0 roosterelementen, 33 mm lang rondhout

Nadere informatie

Zelf een kinderbed maken - HORNBACH

Zelf een kinderbed maken - HORNBACH Pagina 1 van 7 Zelf een kinderbed maken - HORNBACH Dit heb je nodig voor jouw project! Materialen Gereedschap 360 x JD Plus spaanplaatschroef verzonken kop 4 x 40 mm 70 x JD Plus spaanplaatschroef verzonken

Nadere informatie

Weegschaal N.B.: Opitec bouwpakketten zijn gericht op het onderwijs! Stuklijst. Aantal Afm. (mm) Omschr. Nr.

Weegschaal N.B.: Opitec bouwpakketten zijn gericht op het onderwijs! Stuklijst. Aantal Afm. (mm) Omschr. Nr. 108.959 Weegschaal Benodigd gereedschap: Figuurzaag + figuurzaagplankje Vijl + schuurpapier Heteluchtblazer Boormachine Schroevendraaier Zijsnijtang Lijmklemmen of wasknijpers N.B.: Opitec bouwpakketten

Nadere informatie

com MORE THAN t a n i Gereedschap: boor lijm, houtlijm schaar potlood, liniaal 6 tussenringen

com MORE THAN t a n i Gereedschap: boor lijm, houtlijm schaar potlood, liniaal 6 tussenringen N 200.210 ouwhandleiding n o i t a t S a i d e m i t l Mu com de be ch at nl fr e t a d o t p u MOR THN en ON nt Varia Gereedschap: potlood, liniaal lijm, houtlijm schaar toffelzaag Naam: boor schuurpapier

Nadere informatie

Montage-instructie. Rolluik RV40 - RV41

Montage-instructie. Rolluik RV40 - RV41 Montage-instructie Rolluik RV40 - RV41 Inhoud verpakking 1 1. pantser in kast 2. bediening a. handbediening: koord- of bandopwinder b. elektrisch: schakelaar + stekker c. afstandbediend: afstandbediening

Nadere informatie

Kloostertafel Kruispoot 200x100x77

Kloostertafel Kruispoot 200x100x77 Pakket: 2/64/65/66/(S140+26 Blauw) Kloostertafel Kruispoot 200x100x77 Inhoud van het pakket: 5x 20x 4x 6x 4x 1x 2x 26x70mm 140x50mm www.xsteigerhout.nl info@xsteigerhout.nl Pagina - 1 - Voordat u Begint:

Nadere informatie

Hoe kan je het beste behangen?

Hoe kan je het beste behangen? Hoe kan je het beste behangen? Hoe kan je het beste behangen? Materialen Gereedschap Behanglijm Behang Potlood Stanleymes Schaar Rolmaat Spons Emmer Liniaal Behangspatel Behangtafel Lijmkwast Huishoudtrap

Nadere informatie

De bouwonderdelen bij dit nummer

De bouwonderdelen bij dit nummer De bouwonderdelen bij dit nummer U ontvangt onderdelen voor rompen dekdetails en voor de tuigage. Houten latten 1 houten lat van 2 x 3mm, 0 mm lang Beslag 0 mm messingdraad van 1 mm dik Bruin garen van

Nadere informatie

Tablethouder Praktijkopdracht

Tablethouder Praktijkopdracht Tablethouder c n o C t p e In deze praktijkopdracht ga je een houder maken voor een tablet of ipad. Misschien voor je eigen tablet, of voor iemand die je kent. De houder maak je van hardhout. In overleg

Nadere informatie

Een muur behangen. Materialen Gereedschap. Afplaktape. Emmer. Lijm. Schaar. Rolmaat. stanleymes. Potlood. paslood. trap. Afdekfolie.

Een muur behangen. Materialen Gereedschap. Afplaktape. Emmer. Lijm. Schaar. Rolmaat. stanleymes. Potlood. paslood. trap. Afdekfolie. Een muur behangen Een muur behangen Materialen Gereedschap Afplaktape Lijm Rolmaat Potlood Afdekfolie behangspatel behang aandrukrol nadenroller Emmer Schaar stanleymes paslood trap lijmkwast Liniaal behangtafel

Nadere informatie

Montagehandleiding Luxalon Plafond

Montagehandleiding Luxalon Plafond Type 300L Montagehandleiding Luxalon Plafond Voor een optimaal resultaat heeft u een aantal eenvoudige gereedschappen nodig: e Scherp mes, bijvoorbeeld een hobbymes (voor het op maat snijden van de lamellen)

Nadere informatie

Pocket-kegelbaan

Pocket-kegelbaan is uniek 1.741 Pocket-kegelbaan Benodigd gereedschap: potlood, liniaal, geodriehoek figuurzaag of decoupeerzaag schuurpapier, schuurklos werkplaatsvijl, ronde vijl machinebankschroef boortjes ø 2/6/ mm

Nadere informatie

MONTAGEHANDLEIDING. :metselwerk of beton

MONTAGEHANDLEIDING. :metselwerk of beton MONTAGEHANDLEIDING model type :ZEELAND :metselwerk of beton => Lees voordat u overgaat tot montage van het product eerst deze handleiding zorgvuldig door. = => Volg gedurende de montage de 6 stappen in

Nadere informatie

Werkbeschrijving grote ombouw kliko uitgaande van een standaard container van 58 x 74 x 104 cm

Werkbeschrijving grote ombouw kliko uitgaande van een standaard container van 58 x 74 x 104 cm Werkbeschrijving grote ombouw kliko uitgaande van een standaard container van 58 x 74 x 104 cm De vermelde prijzen geven een indicatie van de kosten per juli 2011. Totaalkosten excl. gereedschap ca. 420,-

Nadere informatie

De wondere wereld van Eusebius

De wondere wereld van Eusebius De wondere wereld van Eusebius Jouw Eusebius is een heel bijzondere vogel. Hij laat door moeder raaf het ontbijt op bed brengen. Hij kraait uit volle borst, als hij s morgens een bad neemt en heeft ook

Nadere informatie

Minibieb groot formaat

Minibieb groot formaat Minibieb groot formaat Deze beschrijving is gemaakt door Anton van Arem en gratis te gebruiken en verspreiden Het origineel te vinden op www.demaeckerij.nl Wat heb je nodig? een plaat watervast multiplex

Nadere informatie

ARSTYL WALL PANELS STONE

ARSTYL WALL PANELS STONE ARSTYL WALL PANELS STONE Montage handleiding Architecture & Design 2-3 Montage handleiding BENODIGD MATERIAAL Schuurpapier korrel 150 of fijner Ontstoffer/ spons Waterpas Meetlat en potlood Nagelklemmen

Nadere informatie

PICK-UP OLDTIMER

PICK-UP OLDTIMER 108.97 PICK-UP OLDTIMER N.B.: Opitec bouwpakketten zijn gericht op het onderwijs! Benodigd gereedschap: Schaar Stalen liniaal + potlood Figuurzaag met toebehoren + metaalzaagblad of Decoupeerzaag Fijne

Nadere informatie

Montagehandleiding voor wasbak Oblong en Cuboid Type: wandmontage voor een holle wand

Montagehandleiding voor wasbak Oblong en Cuboid Type: wandmontage voor een holle wand Type: Lees voordat u overgaat tot montage van het product eerst deze handleiding zorgvuldig door. Volg de 5 stappen in deze handleiding tijdens de montage. De montage dient uitgevoerd te worden door een

Nadere informatie

Montage-instructie. Screens. V599R Ritz V599 Ritz XL

Montage-instructie. Screens. V599R Ritz V599 Ritz XL Screens V599 Ritz V599R Ritz V599 Ritz XL V540 Ritz Inhoud 1. screenkap met doek en motor 2. zijgeleiders a. achterprofiel b. inlage voorzien van neopreen (ofwel ritsgeleider) c. voorprofiel 3. montageset

Nadere informatie

Hangrekje voor tuingereedschap

Hangrekje voor tuingereedschap Hangrekje voor tuingereedschap - 1 kwartrond deel van een boomstam - 2 consoledragers (om de boomstam op te hangen) - Meerdere dikke schroefhaken (zoveel je wil) - Witte acrylverf - Kwast - 8 schroeven

Nadere informatie

Handleiding. Metal stud wand. montage

Handleiding. Metal stud wand. montage Handleiding Metal stud wand montage Metal stud wand handleiding Hoe plaatst u een metal stud wand en waar moet u aan denken? Welke gereedschappen en materialen heeft u nodig? Wij leggen u in 7 stappen

Nadere informatie

Spaarpot Uil. N. B. De OPITEC bouwpakketten zijn gericht op het onderwijs. N108362#1

Spaarpot Uil. N. B. De OPITEC bouwpakketten zijn gericht op het onderwijs. N108362#1 1 0 8. 3 6 2 Spaarpot Uil N. B. De OPITEC bouwpakketten zijn gericht op het onderwijs. 1 1. Technische informatie: Artikel: Bestemd voor: Gebruiksvoorwerp/bouwpakketmodel Technieklessen 2. Materiaalinformatie:

Nadere informatie

Montagehandleiding voor wasbak Oblong en Cuboid Type: wandmontage voor een metselwerk- of betonmuur

Montagehandleiding voor wasbak Oblong en Cuboid Type: wandmontage voor een metselwerk- of betonmuur Type: Lees voordat u overgaat tot montage van het product eerst deze handleiding zorgvuldig door. Volg de 6 stappen in deze handleiding tijdens de montage. De montage dient uitgevoerd te worden door een

Nadere informatie

Installation instructions, accessories. Dakspoiler. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden. Instructienr. Versie Ond. nr. 8698059 1.0.

Installation instructions, accessories. Dakspoiler. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden. Instructienr. Versie Ond. nr. 8698059 1.0. Instructienr. Versie Ond. nr. 8698059 1.0 Dakspoiler J8903235 Pagina 1 / 8 Uitrusting A0000162 A0000163 A0000161 A0000180 M0000232 A0000177 A0000214 J8903223 Pagina 2 / 8 INLEIDING Lees de hele instructie

Nadere informatie

BARBECUETAFEL. moeilijkheidsgraad. Klustijd:10 uur

BARBECUETAFEL. moeilijkheidsgraad. Klustijd:10 uur BARBECUETAFEL moeilijkheidsgraad Klustijd:10 uur MATERIALEN Materiaalkosten ca. 260,- (incl. BBQ) Aantal Materiaal Dikte Breedte Lengte CM 2 steigerbuis 2,8-98 2 Douglas hout poten 8, 8, 74 13 planken

Nadere informatie

Houten bureau "Organizer"

Houten bureau Organizer 6.94 Houten bureau "Organizer" Benodigd gereedschap: Decoupeerzaag of figuurzaag Schuurpapier Houtlijm Hamer Potlood, liniaal Schaar Verzinkboor Boortjes ø,5, Vijl Let op! Opitec bouwpakketten zijn gericht

Nadere informatie

DRAAIDEUR MET ZIJLICHT

DRAAIDEUR MET ZIJLICHT MONTAGEHANDLEIDING DRAAIDEUR MET ZIJLICHT LEES VOORDAT U START MET DE INSTALLATIE EERST DEZE HANDLEIDING GOED DOOR Deze handleiding beschrijft de installatie van de draaideur in de volgende uitvoeringen:

Nadere informatie

Montage-instructie. Ritzscreen V540 V599 V599R V599 L V599 XL

Montage-instructie. Ritzscreen V540 V599 V599R V599 L V599 XL Montage-instructie Ritzscreen V540 V599 V599R V599 L V599 XL Montage-instructie Ritzscreen V540 - V599 - V599R - V599 L - V599 XL Inhoud 1. screenkap met doek en motor 2. zijgeleiders a. achterprofiel

Nadere informatie

Montage-instructie. Rolpoort RV55 - RV77

Montage-instructie. Rolpoort RV55 - RV77 Montage-instructie Rolpoort RV55 - RV77 Montage-instructie Rolpoort Inhoud verpakking 1 1. pantser 2. kap met as 3. geleiders 4. ophangveren 5. afdekdopjes 6. bediening a. elektrisch: schakelaar + stekker

Nadere informatie

Kogelrallye. LET OP! Dit produkt bevat kleine onderdelen die ingeslikt kunnen worden. Kans op verstikkingsgevaar!

Kogelrallye. LET OP! Dit produkt bevat kleine onderdelen die ingeslikt kunnen worden. Kans op verstikkingsgevaar! 104.162 Kogelrallye N. B. De OPITEC bouwpakketten zijn gericht op het onderwijs. LET OP! Dit produkt bevat kleine onderdelen die ingeslikt kunnen worden. Kans op verstikkingsgevaar! 1 1. Produktinformatie:

Nadere informatie

Montage instructie Mechanisch codeslot. Montage instructie Mechanisch codeslot met krukbediening Type KNSV 5150 SCP

Montage instructie Mechanisch codeslot. Montage instructie Mechanisch codeslot met krukbediening Type KNSV 5150 SCP Mechanisch codeslot met krukbediening Type KNSV 5150 SCP Mechanisch codeslot Situatie : Op bestaand DIN slot Mechanisch codeslot met krukbediening Type KNSV 5150 SCP Mechanisch codeslot Situatie : Met

Nadere informatie

Montage. handleiding. Maak de verpakking(en) per meubel open en sorteer de onderdelen. In de verpakking vindt u:

Montage. handleiding. Maak de verpakking(en) per meubel open en sorteer de onderdelen. In de verpakking vindt u: Montage handleiding Verpakking Naast de referentie van het meubel staat soms nog een getal op het verpakkingslabel. Dit betekent dat het gaat om één meubel wat is verpakt in meerdere pakketten, tezamen

Nadere informatie

r a c e a u t o Let op!

r a c e a u t o Let op! is uniek 0. 7 raceauto Let op! Opitec bouwpakketten zijn na afbouw geen speelgo- ed, maar leermiddelen als ondersteuning in het ped- agogisch vakgebied.dit bouwpakket mag door kinde- ren en jongeren alleen

Nadere informatie

Montage-instructie. Ritzscreen V599R V599 XL

Montage-instructie. Ritzscreen V599R V599 XL Ritzscreen V599 V599R V599 XL V540 Inhoud 1. screenkap met doek en motor 2. zijgeleiders a. achterprofiel b. inlage voorzien van neopreen (ofwel ritsgeleider) c. voorprofiel 3. montageset 4. bediening

Nadere informatie

Montagehandleiding Screens screenstotaalshop.nl 1. Instructie plaatsen screen. 1.1 Aftekenen montage gaten

Montagehandleiding Screens screenstotaalshop.nl 1. Instructie plaatsen screen. 1.1 Aftekenen montage gaten Montagehandleiding Screens screenstotaalshop.nl 1. Instructie plaatsen screen Neem het screen uit de verpakking. Om beschadiging van het screen te voorkomen raden wij u aan hierbij geen mes te gebruiken.

Nadere informatie

R a t e l Let op!

R a t e l Let op! is uniek 0 0. 0 0 Ratel Let op! Opitec bouwpakketten zijn na afbouw geen speelgo- ed, maar leermiddelen als ondersteuning in het ped- agogisch vakgebied.dit bouwpakket mag door kinde- ren en jongeren alleen

Nadere informatie

Montage-instructie Rolluik

Montage-instructie Rolluik Inhoud verpakking 1 1. pantser in kast 2. bediening a. elektrisch: schakelaar + stekker b. afstandbediend: afstandbediening + stekker 1 3 verpakking 2 3. 2 geleiders 4. afdekdopjes 5. afsluitdoppen (alleen

Nadere informatie

Teken de middellijn af op de bodemplaat. Zaag de bodemplaat volgens de tekening uit.

Teken de middellijn af op de bodemplaat. Zaag de bodemplaat volgens de tekening uit. Page 1 of 5 «Sluit dit venster Zeepkist Laat alle panelen bij de bouwmarkt op maat zagen. Koop liever te ruim in dan te krap. Ongebruikte materialen in originele verpakking kunt u met de aankoopbon binnen

Nadere informatie

Houten stormlantaarn

Houten stormlantaarn is uniek 112.961 Houten stormlantaarn Let op!. Opitec bouwpakketten zijn na afbouw geen speelgoed, maar leermiddelen als ondersteuning in het pedagogisch vakgebied.dit bouwpakket mag door kinderen en jongeren

Nadere informatie

Onderdelen lijst SPEELHUIS TIJGER

Onderdelen lijst SPEELHUIS TIJGER SPEELHUIS TIJGER Onderdelen lijst SPEELHUIS TIJGER Omschrijving Nummer Onderdeel Hoeveelheid hoeveelheid 1 1 Vloerplaat-terras 1 4 2 2 Vloerplaat-speelhuis 1 5 3 3 dakpaneel 1 4 4 4 dakpaneel 2 1 5 5 Verbindingsstrook

Nadere informatie

Montage-instructie Screen

Montage-instructie Screen Inhoudsopgave pagina Inhoud verpakking Benodigd gereedschap 3 3 1. Montage (L)HTF geleider 4 1.1 4 1. Boren montage-gaten in geleiders 5 1.3 Monteren geleiders 6. Gat bediening 7 3. Plaatsen screenkast

Nadere informatie

1. Bestudeer de werktekeningen Bestudeer de werktekeningen met de titel Tablethouder en nummer

1. Bestudeer de werktekeningen Bestudeer de werktekeningen met de titel Tablethouder en nummer In deze praktijkopdracht ga je een houder maken voor een tablet of ipad. Misschien voor je eigen tablet, of voor iemand die je kent. De houder maak je van hardhout. In overleg met je docent kun je bijvoorbeeld

Nadere informatie

Montagehandleiding voor Squarish Type: wandmontage voor een holle wand

Montagehandleiding voor Squarish Type: wandmontage voor een holle wand Type: Lees voordat u overgaat tot montage van het product eerst deze handleiding zorgvuldig door. Volg de 4 stappen in deze handleiding tijdens de montage. De montage dient uitgevoerd te worden door een

Nadere informatie

HOOGSLAPER VOOR KINDEREN

HOOGSLAPER VOOR KINDEREN HOOGSLAPER VOOR HANDLEIDING VOOR HET BOUWEN VAN EEN In deze handleiding laten we u zien hoe u voor uw kind een eigen hoogslaper kunt bouwen. 3 4 VOORBEREIDINGEN Zorg ervoor dat u over de materialen beschikt

Nadere informatie

N Raceboot Miami

N Raceboot Miami N 200.293 Raceboot Miami Werkblad Bijpassende werkbladen kunt u gratis downloaden www.aduis.nl Naam: Groep / klas: nhoud: Delen: Gereedschap: 1 hardschuimplaat 305 / 115 / 40 mm potlood 1 triplex 300 /

Nadere informatie

Waterrad. Autore Covolan Girolamo

Waterrad. Autore Covolan Girolamo is uniek 1 0 0. 9 0 6 Waterrad Autore Covolan Girolamo Let op! Opitec bouwpakketten zijn na afbouw geen speelgo- ed, maar leermiddelen als ondersteuning in het ped- agogisch vakgebied.dit bouwpakket mag

Nadere informatie

e l Hout B R I C O F I C H E

e l Hout B R I C O F I C H E 5043676 r u e Een d en s t a a l p t u o H E H I C F C O I B R Hout B R I C O F I C H E Inleiding Als u een deur zoekt, dan vindt u een ruim aanbod in de meest uiteenlopende en fijnste houtsoorten. De

Nadere informatie

MANCAVE Hij heeft een ruimte. Hij heeft tijd. En niemand houdt hem tegen.

MANCAVE Hij heeft een ruimte. Hij heeft tijd. En niemand houdt hem tegen. MANCAVE Hij heeft een ruimte. Hij heeft tijd. En niemand houdt hem tegen. Een orgineel Hoverstoel bouwen Stoel. Bodemplaat. Aandrijfaggregaat. Stuurknuppel. Aandrijfblazer. Hefhendel. Bodemplaat Schaf

Nadere informatie

w 1.1 Gereedschap het kruishout met 2 schalen het potlood het schuurpapier met blokje de 6 mm boor de vijl de accuschroefmachine de verzinkboor

w 1.1 Gereedschap het kruishout met 2 schalen het potlood het schuurpapier met blokje de 6 mm boor de vijl de accuschroefmachine de verzinkboor Dobbelsteen werkstuk Gereedschap het kruishout met 2 schalen het potlood het schuurpapier met blokje de 6 mm boor de vijl de accuschroefmachine de verzinkboor Materiaal merk aantal omschrijving 1 blokje

Nadere informatie

M O N T A G E - I N S T R U C T I E S D E U R E N

M O N T A G E - I N S T R U C T I E S D E U R E N MONTAGE-INSTRUCTIES DEUREN Inhoudsopgave Inleiding. Inleiding. Voorbereiding voor montage. Waterpas zetten. Vlakke deuren en paneeldeuren Deuren monteren Deuren stellen Paneeldeurrand verstellen Paneeldeuren

Nadere informatie

Magische lamp. Semestertaak Techniek. Kennismaking met houtbewerking solderen electronica. 3 Balso - Techniek 5 Thomas More Hogeschool

Magische lamp. Semestertaak Techniek. Kennismaking met houtbewerking solderen electronica. 3 Balso - Techniek 5 Thomas More Hogeschool Kennismaking met houtbewerking solderen electronica Magische lamp 3 Balso - Techniek 5 Thomas More Hogeschool Semestertaak Techniek Praktisch werkstuk Matthias Spitael 23BALSO Biologie - Techniek Inhoudstafel

Nadere informatie

Acryl hoogglans wordt aangeboden als prijsalternatief voor de gepolierde hoogglans lakdeuren.

Acryl hoogglans wordt aangeboden als prijsalternatief voor de gepolierde hoogglans lakdeuren. MATERIALEN VOOR FRONTEN ACRYL Eigenschappen acryl Acryl hoogglans wordt aangeboden als prijsalternatief voor de gepolierde hoogglans lakdeuren. Acryl hoogglans is een kunststof en kan enkel als vlakke

Nadere informatie

Chopper. N. B. De OPITEC bouwpakketten zijn gericht op het onderwijs. N101980#1

Chopper. N. B. De OPITEC bouwpakketten zijn gericht op het onderwijs. N101980#1 1 0 1. 0 Chopper N. B. De OPITEC bouwpakketten zijn gericht op het onderwijs. 1 1. Technische informatie: Artikel: Bestemd voor: Voertuig/speelgoed als bouwpakket Technieklessen 2. Materiaalinformatie:

Nadere informatie

Zeepkist voor kleine coureurs Boren, schroeven, gas geven.

Zeepkist voor kleine coureurs Boren, schroeven, gas geven. Zeepkist voor kleine coureurs Boren, schroeven, gas geven. Geen pk, maar daarentegen des te meer passie: De zeepkist laat de harten van kleine coureurs sneller slaan. 1. Inleiding Het is weliswaar maar

Nadere informatie

voor het plaatsen van Lincrusta

voor het plaatsen van Lincrusta Verwerkingsvoorschriften voor het plaatsen van Lincrusta Verwerkingsvoorschriften voor het plaatsen van Lincrusta Om een perfect resultaat te garanderen, bevelen wij u aan volgende plaatsingsaanwijzing

Nadere informatie

Zeepkist voor kleine coureurs

Zeepkist voor kleine coureurs Zeepkist voor kleine coureurs Boren, schroeven, gas geven. Zeepkist Geen pk, maar daarentegen des te meer passie: De zeepkist laat de harten van kleine coureurs sneller slaan. 1 Inleiding Het is weliswaar

Nadere informatie

Montagehandleiding: Rolluiken

Montagehandleiding: Rolluiken Montagehandleiding: Rolluiken Montage-instructie Rolluik Inhoud Verpakking 1 1 1. Pantser in de kast 2. Bediening a. Handbediening: Koord- of bandopwinder b. Elektrisch: Schakelaar + stekker c. Afstandbediend:

Nadere informatie

Notenkraker. Versie 2 (achthoek) Benodigd gereedschap: Stuklijst:

Notenkraker. Versie 2 (achthoek) Benodigd gereedschap: Stuklijst: is uniek 0.630 Notenkraker Versie 2 (achthoek) Benodigd gereedschap: potlood, winkelhaak boortje ø 2mm, 5 mm, mm, mm fijne zaag, verstekzaag houtlijm, schroefklemmen, lijmklemmen penseel, verf Stuklijst:

Nadere informatie

Cd-koffer. LET OP! Dit produkt bevat kleine onderdelen die ingeslikt kunnen worden. Kans op verstikkingsgevaar! N108122#1

Cd-koffer. LET OP! Dit produkt bevat kleine onderdelen die ingeslikt kunnen worden. Kans op verstikkingsgevaar! N108122#1 10.1 Cd-koffer Opitec bouwpakketten zijn na afbouw geen speelgo- ed, maar leermiddelen als ondersteuning in het ped- agogisch vakgebied.dit bouwpakket mag door kinde- ren en jongeren alleen onder toezicht

Nadere informatie

De bouwonderdelen bij dit nummer

De bouwonderdelen bij dit nummer De bouwonderdelen bij dit nummer U ontvangt onderdelen en materialen voor de hangmatnetten, het galjoen en de tuigage. Houten latten 1 houten lat van x mm, 250 mm lang 2 houten latten van 2 x 5 mm, 250

Nadere informatie

Verplaatsbare roomdivider

Verplaatsbare roomdivider Verplaatsbare roomdivider Verplaatsbare roomdivider Materialen Gereedschap Sencys grondverf universeel wit 750 ml Pattex houtlijm 'PU-Construct' 60 gr Spiegel 105 x 30cm Paneel eiken 4 x 60 x 15 cm MDF-plaat

Nadere informatie

Montagehandleiding voor Squarish Type: wandmontage voor een metselwerk- of betonmuur

Montagehandleiding voor Squarish Type: wandmontage voor een metselwerk- of betonmuur Type: Lees voordat u overgaat tot montage van het product eerst deze handleiding zorgvuldig door. Volg de 5 stappen in deze handleiding tijdens de montage. De montage dient uitgevoerd te worden door een

Nadere informatie

Ze doet het zelf workshop: ZELF LAMBRISERING MAKEN VAN STEIGERHOUT. Door Frederike Dollekamp van Bouwadvieshb27

Ze doet het zelf workshop: ZELF LAMBRISERING MAKEN VAN STEIGERHOUT. Door Frederike Dollekamp van Bouwadvieshb27 Ze doet het zelf workshop: ZELF LAMBRISERING MAKEN VAN STEIGERHOUT Door Frederike Dollekamp van Bouwadvieshb27 Lambrisering Lambrisering is de wandbetimmering, meestal bestaande uit houten paneelwerk,

Nadere informatie

Installatiehandleiding Easy Roof Evolution. Formaat L-1 (1676 x 1001 portrait)

Installatiehandleiding Easy Roof Evolution. Formaat L-1 (1676 x 1001 portrait) Installatiehandleiding Easy Roof Evolution Formaat L-1 (1676 x 1001 portrait) 1. Voorbereiding Stel de bovenkant van de schroeven van de eindklem in op dezelfde hoogte als de bovenkant van de pv module.

Nadere informatie

Werk en veiligheidsfiches

Werk en veiligheidsfiches Werk en veiligheidsfiches Naam: Klas: 1A_ Nr: 2 Techniek 1: Aftekenen van loodrechte lijnen Benodigdheden Het werkstuk Een winkelhaak Een scherp potlood Werkwijze Duid de plaats aan waar je een loodrechte

Nadere informatie

Naam: Werkstuknr: Aantal: Gezien: WERKVOOBEREIDING Nr Bewerking Omschrijving bewerking Machine Gereedschap Meetgereeschap

Naam: Werkstuknr: Aantal: Gezien: WERKVOOBEREIDING Nr Bewerking Omschrijving bewerking Machine Gereedschap Meetgereeschap Klas: MTD4A4 Naam werkstuk: Muziekstandaard Prototype Materiaal: Naam: Werkstuknr: Aantal: Gezien: WERKVOOBEREIDING Nr Bewerking Omschrijving bewerking Machine Gereedschap Meetgereeschap 1 Klaarzetten

Nadere informatie

Onderdelen lijst SPEELHUIS PANDA

Onderdelen lijst SPEELHUIS PANDA SPEELHUIS PANDA Onderdelen lijst SPEELHUIS PANDA Omschrijving Nummer Onderdeel Maat in mm hoeveelheid Voorwand 1 Voorgemonteerd paneel 119X1-1.114 1 Zijwand 2 Voorgemonteerd paneel 173xh.114 1 Achterwand

Nadere informatie