Uw huis verkopen? Bij Dynamis bent u aan het goede adres...

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Uw huis verkopen? Bij Dynamis bent u aan het goede adres..."

Transcriptie

1 Uw huis verkopen? Bij Dynamis bent u aan het goede adres... Strijbosch Thunnissen PARTNER IN DYNAMIS

2 U staat op het punt uw woning te verkopen. Een ingrijpende gebeurtenis en iets dat u zeker niet zomaar uit handen geeft. Spannend, enerverend en bijzonder tegelijk. Aan het goede adres Ongetwijfeld spelen er bij de verkoop van uw woning verschillende vragen door uw hoofd. Hoe kan ik mijn woning voor de maximale prijs verkopen? Hoe bereik ik geïnteresseerden? Hoe verloopt de prijsonderhandeling en hoe krijg ik alles afgestemd op het vertrek naar mijn nieuwe woning? Bij het beantwoorden van die vragen bent u op zoek naar zekerheid, naar duidelijke taal en integer vakmanschap. Precies datgene wat de Dynamis-makelaar u biedt. Hij of zij is de dynamische schakel tussen uw eigen eerste verkoopplannen en de uiteindelijke sleuteloverdracht aan de nieuwe bewoners.

3 Toonaangevend, deskundig, professioneel Wie is Dynamis? Dynamis is een landelijk samenwerkingsverband van een selecte groep toonaangevende makelaars die zich regionaal ruimschoots heeft bewezen. U herkent ons aan het bekende logo met de oranje fakkel die symbool staat voor goede communicatie, helder zicht op de woningmarkt en een gedegen reputatie. Alle Dynamis-makelaars zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars & vastgoeddeskundigen (NVM). Een extra waarborg voor zekerheid en vakmanschap. Naast een persoonlijke en professionele benadering zijn het persoonlijk verkoopplan, het Woningpaspoort en de Dynamis-norm onderscheidend voor onze manier van werken. Direct, duidelijk en dynamisch. Vier fasen: aanbieden, bezichtigen, onderhandelen en verkopen. Wat kan de Dynamis-makelaar voor u betekenen? Het verkopen van uw woning bestaat uit vier fasen: het aanbieden van de woning, de bezichtiging, de onderhandeling en de verkoop. Uiteraard zijn wij u in elke fase graag van dienst. Omdat wij net als u van transparantie houden, hebben wij het totale verkoopproces helder op een rij gezet, waarbij wij tegelijkertijd onze meerwaarde duidelijk in beeld brengen. Kijk ook op Voor verkooptips, ons actuele woningaanbod en meer

4 Aanbieden: de voorbereidende fase 1Stap 1: kennismaken Meer dan een eerste indruk In uw relatie met een makelaar draait het uiteindelijk om twee dingen: vertrouwen en communicatie. Daarom neemt de Dynamis-makelaar graag ruim de tijd om persoonlijk met u kennis te maken. Uiteraard bij ú thuis. Niet alleen om een eerste indruk te krijgen, maar ook om alle ins & outs van uw woning te leren kennen. 2Stap 2: het persoonlijk verkoopplan Typisch Dynamis Aansluitend stellen wij een persoonlijk verkoopplan voor u op. Een uniek Dynamis-concept, waarbij wij samen een optimale verkoopstrategie voor uw woning uitstippelen. In overleg met u bepalen wij hoe wij uw woning optimaal op de woningmarkt kunnen aanbieden. Zo stemmen wij de manier van presenteren af op de te bereiken doelgroep. Van stille verkoop tot een intensieve verkoopcampagne; nét wat u wenst. Een uitgewogen vraagprijs 3Stap 3: de waardebepaling Omdat wij de lokale en regionale woningmarkt van binnen en van buiten kennen, kunnen wij de waarde en de courantheid van uw woning glashelder vertalen naar een realistische vraagprijs. Bestemmingsplannen, erfdienstbaarheden, marktposities en alle verdere lasten & lusten die aan uw pand verbonden zijn; wij wegen ze allemaal vakkundig mee. Overzichtelijk en betrouwbaar 4Stap 4: Woningpaspoort + bouwkundig onderzoek Het speciaal door Dynamis ontwikkelde Woningpaspoort brengt alle belangrijke informatie voor kandidaat-kopers duidelijk in kaart. Niet alleen de historie, de ligging en alle overige economische en planologische aspecten, maar ook een glasheldere beschrijving en een wervende fotopresentatie van uw woning. Hierdoor wordt de eventuele aankoopdrempel aanmerkelijk verlaagd en kunnen kandidaatkopers een weloverwogen besluit nemen. Daarnaast wordt uw woning in overleg met uw makelaar in een vroegtijdig stadium bouwkundig gekeurd. Een extern deskundige brengt hier een uitgebreide rapportage over uit. Op die manier heeft u een sterke onderhandelingspositie en loopt u minder kans later aansprakelijk te worden gesteld voor eventuele gebreken; u heeft immers volledig voldaan aan uw wettelijke informatieplicht.

5 Bezichtigen: de spannende fase 5Stap 5: bezichtigen van uw woning Kijker wordt koper Door ons uitgebreide netwerk hebben we tal van ingangen bij kandidaat-kopers. Wij screenen niet alleen ons eigen woningzoekendenbestand, maar brengen uw woning tevens onder de aandacht bij alle NVM-makelaars in de regio. Daarnaast wordt uw woning ook via onze eigen site, de Dynamis-site ( en de landelijke NVM-site ( aangeboden. Aanvullend kunnen wij kandidaat-kopers nog op allerlei andere manieren benaderen. Bijvoorbeeld met woningkranten en magazines of via persoonlijk contact. Ook hier weer: nét wat nodig is. Vervolgens leiden wij kijkers ongestoord rond door uw woning. Natuurlijk staan wij ze vakkundig te woord en peilen hun interesse. Bij thuiskomst treft u altijd een bezichtigingkaart aan van de Dynamis-makelaar: een korte rapportage over de eerste indruk, de eerste reactie op de vraagprijs en de mogelijke koopbereidheid van de kandidaat-koper. Wel zo prettig om meteen te weten waar u aan toe bent. Onderhandelen: de beslissende fase 6Stap 6: de prijsonderhandeling Gedegen marktkennis en ruime onderhandelingservaring Deze fase is de spannendste van allemaal. Kunt u het eens worden over de prijs en de overdrachtsdatum? Daarover onderhandelen wij namens u met de kopende partij. Uiteraard gebaseerd op onze gedegen marktkennis en ruime onderhandelingservaring. Ons doel? Een maximaal verkoopresultaat voor u. Daarnaast houden wij de overdrachtsdatum en eventuele ontbindende voorwaarden scherp in de gaten. Drie dagen bedenktijd voor de koper 7Stap 7: het koopcontract Nadat er (mondelinge) overeenstemming is over de prijs en de aanvullende voorwaarden, stellen wij een koopcontract op. Nauwkeurig checken wij daarbij alle afspraken, zoals de prijs, de overdrachtsdatum en de lijst van zaken. Zodra de wettelijke bedenktijd is verstreken, is er sprake van een bindende overeenkomst.

6 Verkopen: de afrondende fase 8Stap 8: de notariële akte Helder en compleet Vervolgens wordt de notariële koopakte voor u opgesteld door de notaris. Uiteraard zorgt de Dynamis-makelaar ervoor dat alle gemaakte afspraken nauwkeurig, duidelijk en juridisch juist zijn weergegeven. Ook de eventuele lopende garanties op de woning worden overgedragen aan de koper. Een geruststellende gedachte. 9Stap 9: de eigendomsoverdracht Nauwkeurig en nauwgezet Aansluitend begeleiden wij u bij de feitelijke overdracht. Wij lopen samen met u en de kopende partij de woning nogmaals na. Na deze laatste inspectie is het tijd voor de notariële afwikkeling. Na controle en goedkeuring tekent u de akte van levering. 10 Stap 10: de sleuteloverdracht De verkoop is rond! Tot slot draagt de Dynamis-makelaar de sleutels en het Woningpaspoort over aan de nieuwe bewoners. De verkoop is rond en u kunt met een gerust hart naar uw nieuwe adres.

7 Zuiver meten is beter weten De Dynamis-norm en onze Kwaliteit Monitor Als verkopende partij wilt u niet alleen een goed gevoel overhouden aan de verkoopprijs maar ook aan de communicatie met uw makelaar, aan de professionele begeleiding, de financiële advisering, de prijsonderhandeling en de juridische afwikkeling. Van prijsadvies tot sleuteloverdracht; het gaat u Kortom: de Dynamis-norm. Een norm waar wij niet alleen over praten, maar die wij ook laten meten door een extern onderzoeksbureau. Uw tevredenheid bepaalt de uitkomst van onze Kwaliteit Monitor. Een meting die uiteindelijk maar één doel heeft: u in de toekomst nóg beter van dienst zijn. om duidelijkheid, betrokkenheid en vakmanschap. Helder financieel advies en meer Wat Dynamis nog meer voor u kan betekenen? Dynamis heeft meer te bieden dan alleen de professionele ondersteuning bij het verkopen van uw huidige woning. Ook bij de koop van een nieuwe woning staan wij u graag met raad en daad bij. Daarnaast bent u ook voor persoonlijk financieel advies bij Dynamis aan het juiste adres. Uw financiële mogelijkheden? Haalbare hypotheekvarianten? Uw verzekeringsportefeuille? Onze onafhankelijke financieel specialisten geven u graag deskundig advies. Degelijk, duidelijk en doordacht. Dynamis Exclusief Het verkopen van een exclusieve woning vraagt een aparte benadering. Dynamis biedt in dit marktsegment hulpmiddelen in de vorm van een eigen lifestyle magazine dat wij tweemaal per jaar uitgeven en een internetsite ( Op de internetsite vindt u ons volledige en meest actuele landelijk aanbod van exclusieve villa s, herenhuizen, woonboerderijen, landhuizen, luxueuze appartementen en penthouses. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen met uw Dynamis-makelaar. Meer informatie vindt u in onze brochures: Een huis kopen, KoopSelect, Hypotheken, Financiële diensten, Verzekeringen of Taxaties. Dynamis is vertegenwoordigd in: Heerlen, Maastricht, Sittard Boek & Offermans Makelaars Assen, Emmen, Groningen, Heerenveen, Hoogezand, Leeuwarden, Meppel, Roden, Sneek, Winsum Boelens Jorritsma Woningmakelaars Amsterdam, Hoofddorp Boer Hartog Hooft Kampen, Zwolle Bramer Makelaars Den Haag Frisia Makelaars Utrecht, Amersfoort, Bilthoven, De Meern, Soest, Vianen, Zeist Hol & Molenbeek Woning- en Assurantiemakelaars Barendrecht, Capelle a/d IJssel, Delft, Dordrecht, Hellevoetsluis, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Zwijndrecht Ooms Makelaars Apeldoorn, Deventer Rodenburg Makelaars Almelo, Enschede, Hengelo Snelder Zijlstra Woningmakelaars Arnhem, Nijmegen Strijbosch Thunnissen Makelaars Eindhoven Verschuuren & Schreppers Bedrijfsmakelaars

8 Het verkopen van uw huis of het vinden van het juiste huis is een hele opgave en het is een flinke stap om een makelaar in de arm te nemen, waarmee je dergelijke grote beslissingen gaat nemen. Zo n makelaar moet je vertrouwen. Het moet een partner zijn met kennis van zaken. Strijbosch Thunnissen is zo n partner. Wij zijn sinds 1934 actief op het gebied van makelaardij in onroerend goed. Wij mogen ons dan ook zeker tot één van de toonaangevende makelaars van Arnhem en Nijmegen beschouwen. Dat zijn we niet zomaar. Onze medewerkers zijn diep geworteld in de lokale markt en maken gebruik van de modernste technieken en automatisering. Dit stelt onze medewerkers in staat zich goed te verdiepen in de wensen en / of problemen van onze cliënt. Wij zijn op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen op woningmarktgebied, bijvoorbeeld stedelijke ontwikkelingen. Wij onderhouden dan ook intensieve contacten met de gemeente Arnhem / Nijmegen en omliggende gemeenten. Nijmegen St. Canisiussingel 22 Postbus BA Nijmegen t f Arnhem Sweerts de Landasstraat 27 Postbus AN Arnhem t f PARTNER IN DYNAMIS Strijbosch Thunnissen

Een huis kopen? Bij Dynamis bent u aan het goede adres...

Een huis kopen? Bij Dynamis bent u aan het goede adres... Een huis kopen? Bij Dynamis bent u aan het goede adres... Strijbosch Thunnissen PARTNER IN DYNAMIS U staat op het punt een eigen woning te kopen. Eén van de belangrijkste aankopen in uw leven; zo niet

Nadere informatie

Boek & Offermans Makelaars

Boek & Offermans Makelaars Bedrijfsmakelaardij Beleggingsmakelaardij Woningmakelaardij Taxaties & Consultancy copyright: SCHUNCK* Boek & Offermans Makelaars adviseert helder, direct en duidelijk Organisatie De professionele medewerkers

Nadere informatie

CANNENBURCHSTRAAT 48, 3077 PD ROTTERDAM

CANNENBURCHSTRAAT 48, 3077 PD ROTTERDAM CANNENBURCHSTRAAT 48, 3077 PD ROTTERDAM Koopsom 105.000,- k.k. CANNENBURCHSTRAAT 48, 3077 PD ROTTERDAM CANNENBURCHSTRAAT 48, 3077 PD ROTTERDAM Kadastrale gegevens :IJSSELMONDE F 2614 Koopsom : 105.000,-

Nadere informatie

MURRAYSTRAAT 2, 3195 VJ PERNIS ROTTERDAM

MURRAYSTRAAT 2, 3195 VJ PERNIS ROTTERDAM MURRAYSTRAAT 2, 3195 VJ PERNIS ROTTERDAM Vraagprijs 85.000,- k.k. MURRAYSTRAAT 2, 3195 VJ PERNIS ROTTERDAM KLUSWONING VOOR EEN HELE SCHERPE VRAAGPRIJS! In een gezellige straat gelegen leuke hoekwoning

Nadere informatie

LANGEDAAL 110, 3317 MD DORDRECHT

LANGEDAAL 110, 3317 MD DORDRECHT LANGEDAAL 110, 3317 MD DORDRECHT 359.000,- k.k. AANKOOP VERKOOP TAXATIES FINANCIEEL ADVIES BEDRIJFSHUISVESTING Wij zijn gevestigd in: Rotterdam, Capelle a/d IJssel, Schiedam, LANGEDAAL 110, 3317 MD DORDRECHT

Nadere informatie

VAN BEETHOVENLAAN 50 3055 JD ROTTERDAM

VAN BEETHOVENLAAN 50 3055 JD ROTTERDAM VAN BEETHOVENLAAN 50 3055 JD ROTTERDAM Vraagprijs 825.000,- k.k. VAN BEETHOVENLAAN 50, 3055 JD ROTTERDAM Bent u op zoek naar een riante kavel in Hillegersberg om uw droomwoning te realiseren, dan is dit

Nadere informatie

Sprekende Cijfers Woningmarkten Q1. Hengelo, Hof van Twente en Borne

Sprekende Cijfers Woningmarkten Q1. Hengelo, Hof van Twente en Borne 16 Sprekende Cijfers Woningmarkten Q1 Sprekende Cijfers Sprekende Cijfers Woningmarkten 2016 Q1 Een uitgave van Dynamis B.V. Copyright 2016 Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden

Nadere informatie

Sprekende Cijfers Woningmarkten Q2. Parkstad Limburg

Sprekende Cijfers Woningmarkten Q2. Parkstad Limburg 17 Sprekende Cijfers Woningmarkten Q2 Sprekende Cijfers Sprekende Cijfers Woningmarkten 2017 Q2 Een uitgave van Dynamis B.V. Copyright 2017 Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden

Nadere informatie

Sprekende Cijfers Woningmarkten Q2. Leiden

Sprekende Cijfers Woningmarkten Q2. Leiden 17 Sprekende Cijfers Woningmarkten Q2 Sprekende Cijfers Sprekende Cijfers Woningmarkten 2017 Q2 Een uitgave van Dynamis B.V. Copyright 2017 Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden

Nadere informatie

Sprekende Cijfers Woningmarkten Q2. Den Haag

Sprekende Cijfers Woningmarkten Q2. Den Haag 17 Sprekende Cijfers Woningmarkten Q2 Den Haag Sprekende Cijfers Sprekende Cijfers Woningmarkten 2017 Q2 Een uitgave van Dynamis B.V. Copyright 2017 Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag

Nadere informatie

RUITWAGEN 141, 3192 DE HOOGVLIET ROTTERDAM

RUITWAGEN 141, 3192 DE HOOGVLIET ROTTERDAM RUITWAGEN 141, 3192 DE HOOGVLIET ROTTERDAM Vraagprijs 119.000,- k.k. Hoekwoning met scherpe vraagprijs. Het betreft een woning met een lichte doorzon-woonkamer en drie slaapkamers. Deze woning is per direct

Nadere informatie

Sprekende Cijfers Woningmarkten Q2. Utrecht

Sprekende Cijfers Woningmarkten Q2. Utrecht 17 Sprekende Cijfers Woningmarkten Q2 Sprekende Cijfers Sprekende Cijfers Woningmarkten 2017 Q2 Een uitgave van Dynamis B.V. Copyright 2017 Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden

Nadere informatie

FIDELIOLAAN 63, 3194 VB HOOGVLIET ROTTERDAM

FIDELIOLAAN 63, 3194 VB HOOGVLIET ROTTERDAM FIDELIOLAAN 63, 3194 VB HOOGVLIET ROTTERDAM Vraagprijs 117.500,- k.k. FIDELIOLAAN 63, 3194 VB HOOGVLIET ROTTERDAM Op loopafstand van winkels, openbaar vervoer en groen staat deze keurige eengezinswoning

Nadere informatie

Sprekende Cijfers Woningmarkten Q3. Wassenaar

Sprekende Cijfers Woningmarkten Q3. Wassenaar 17 Sprekende Cijfers Woningmarkten Q3 Sprekende Cijfers Sprekende Cijfers Woningmarkten 2017 Q3 Een uitgave van Dynamis B.V. Copyright 2017 Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden

Nadere informatie

Sprekende Cijfers Woningmarkten Q2. Leidschendam-Voorburg

Sprekende Cijfers Woningmarkten Q2. Leidschendam-Voorburg 17 Sprekende Cijfers Woningmarkten Q2 Sprekende Cijfers Sprekende Cijfers Woningmarkten 2017 Q2 Een uitgave van Dynamis B.V. Copyright 2017 Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden

Nadere informatie

Sprekende Cijfers Woningmarkten Q3. Parkstad Limburg

Sprekende Cijfers Woningmarkten Q3. Parkstad Limburg 17 Sprekende Cijfers Woningmarkten Q3 Sprekende Cijfers Sprekende Cijfers Woningmarkten 2017 Q3 Een uitgave van Dynamis B.V. Copyright 2017 Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden

Nadere informatie

Sprekende Cijfers Woningmarkten Q4. Almere

Sprekende Cijfers Woningmarkten Q4. Almere 17 Sprekende Cijfers Woningmarkten Q4 Sprekende Cijfers Sprekende Cijfers Woningmarkten 2017 Q4 Een uitgave van Dynamis B.V. Copyright 2018 Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden

Nadere informatie

IMAN VAN DEN BOSCHPAD 26, 3191 BG HOOGVLIET ROTTERDAM

IMAN VAN DEN BOSCHPAD 26, 3191 BG HOOGVLIET ROTTERDAM IMAN VAN DEN BOSCHPAD 26, 3191 BG HOOGVLIET ROTTERDAM Vraagprijs 150.000,- k.k. IMAN VAN DEN BOSCHPAD 26, 3191 BG HOOGVLIET ROTTERDAM Bent u op zoek naar een lichte en vooral ruime woning, dan bent u hier

Nadere informatie

Sprekende Cijfers Woningmarkten Q4. Wassenaar

Sprekende Cijfers Woningmarkten Q4. Wassenaar 17 Sprekende Cijfers Woningmarkten Q4 Sprekende Cijfers Sprekende Cijfers Woningmarkten 2017 Q4 Een uitgave van Dynamis B.V. Copyright 2018 Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden

Nadere informatie

EERSTE TUINSINGEL 33, 3112 ER SCHIEDAM

EERSTE TUINSINGEL 33, 3112 ER SCHIEDAM EERSTE TUINSINGEL 33, 3112 ER SCHIEDAM Vraagprijs 150.000,- k.k. EERSTE TUINSINGEL 33, 3112 ER SCHIEDAM Op zoek naar een keurige woning op loopafstand van het centrum van Schiedam? Met veel lichtinval?

Nadere informatie

Sprekende Cijfers Woningmarkten Q4. Eindhoven

Sprekende Cijfers Woningmarkten Q4. Eindhoven 17 Sprekende Cijfers Woningmarkten Q4 Sprekende Cijfers Sprekende Cijfers Woningmarkten 2017 Q4 Een uitgave van Dynamis B.V. Copyright 2018 Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden

Nadere informatie

Sprekende Cijfers Woningmarkten Q3. Rijswijk

Sprekende Cijfers Woningmarkten Q3. Rijswijk 17 Sprekende Cijfers Woningmarkten Q3 Sprekende Cijfers Sprekende Cijfers Woningmarkten 2017 Q3 Een uitgave van Dynamis B.V. Copyright 2017 Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden

Nadere informatie

Sprekende Cijfers Woningmarkten Q1. Arnhem

Sprekende Cijfers Woningmarkten Q1. Arnhem 16 Sprekende Cijfers Woningmarkten Q1 Sprekende Cijfers Sprekende Cijfers Woningmarkten 2016 Q1 Een uitgave van Dynamis B.V. Copyright 2016 Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden

Nadere informatie

Sprekende Cijfers Woningmarkten Q2. Rotterdam

Sprekende Cijfers Woningmarkten Q2. Rotterdam 17 Sprekende Cijfers Woningmarkten Q2 Sprekende Cijfers Sprekende Cijfers Woningmarkten 2017 Q2 Een uitgave van Dynamis B.V. Copyright 2017 Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden

Nadere informatie

Sprekende Cijfers Woningmarkten Q1. Den Haag

Sprekende Cijfers Woningmarkten Q1. Den Haag 16 Sprekende Cijfers Woningmarkten Q1 Den Haag Sprekende Cijfers Sprekende Cijfers Woningmarkten 2016 Q1 Een uitgave van Dynamis B.V. Copyright 2016 Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag

Nadere informatie

Sprekende Cijfers Woningmarkten Q2. Delft

Sprekende Cijfers Woningmarkten Q2. Delft 17 Sprekende Cijfers Woningmarkten Q2 Sprekende Cijfers Sprekende Cijfers Woningmarkten 2017 Q2 Een uitgave van Dynamis B.V. Copyright 2017 Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden

Nadere informatie

Sprekende Cijfers Woningmarkten Q3. Leidschendam-Voorburg

Sprekende Cijfers Woningmarkten Q3. Leidschendam-Voorburg 17 Sprekende Cijfers Woningmarkten Q3 Sprekende Cijfers Sprekende Cijfers Woningmarkten 2017 Q3 Een uitgave van Dynamis B.V. Copyright 2017 Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden

Nadere informatie

FIDELIO 65 CAPELLE AAN DEN IJSSEL

FIDELIO 65 CAPELLE AAN DEN IJSSEL FIDELIO 65 CAPELLE AAN DEN IJSSEL Diverse 2 en 3 kamer appartementen te huur in Wooncentrum Spinoza. Wooncentrum Spinoza ligt aan de Tosca en de Fidelio in de wijk Schollevaar in Capelle aan den IJssel.

Nadere informatie

Sprekende Cijfers Woningmarkten Q2. Dordrecht

Sprekende Cijfers Woningmarkten Q2. Dordrecht 17 Sprekende Cijfers Woningmarkten Q2 Sprekende Cijfers Sprekende Cijfers Woningmarkten 2017 Q2 Een uitgave van Dynamis B.V. Copyright 2017 Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden

Nadere informatie

Sprekende Cijfers Woningmarkten Q4. Leidschendam-Voorburg

Sprekende Cijfers Woningmarkten Q4. Leidschendam-Voorburg 17 Sprekende Cijfers Woningmarkten Q4 Sprekende Cijfers Sprekende Cijfers Woningmarkten 2017 Q4 Een uitgave van Dynamis B.V. Copyright 2018 Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden

Nadere informatie

ESSENBURG 78, 3328 CD DORDRECHT

ESSENBURG 78, 3328 CD DORDRECHT ESSENBURG 78, 3328 CD DORDRECHT Vraagprijs 89.000,- k.k. ESSENBURG 78, 3328 CD DORDRECHT Zo komt de stap naar een plek voor jezelf wel heel dichtbij! een scherpe prijs, een nieuwe vloer, een berging en

Nadere informatie

Sprekende Cijfers Woningmarkten Q2. Wassenaar

Sprekende Cijfers Woningmarkten Q2. Wassenaar 17 Sprekende Cijfers Woningmarkten Q2 Sprekende Cijfers Sprekende Cijfers Woningmarkten 2017 Q2 Een uitgave van Dynamis B.V. Copyright 2017 Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden

Nadere informatie

PRINSENLAAN 312 ROTTERDAM

PRINSENLAAN 312 ROTTERDAM PRINSENLAAN 312 ROTTERDAM Zeer ruim 3-kamerappartement gelegen op de 1e verdieping van een keurig onderhouden appartementencomplex. Erfpacht afgekocht tot en met 9 mei 2044. Ruim balkon. Woonoppervlakte

Nadere informatie

VASARISTRAAT 96 ROTTERDAM

VASARISTRAAT 96 ROTTERDAM VASARISTRAAT 96 ROTTERDAM Koopsom 120.000,- k.k. VASARISTRAAT 96, 3066 LH ROTTERDAM Op vierde verdieping van een verzorgd appartementencomplex in de wijk 't Lage Land gelegen 3- kamer (voorheen) woning

Nadere informatie

Sprekende Cijfers Woningmarkten Q3. Den Haag

Sprekende Cijfers Woningmarkten Q3. Den Haag 17 Sprekende Cijfers Woningmarkten Q3 Den Haag Sprekende Cijfers Sprekende Cijfers Woningmarkten 2017 Q3 Een uitgave van Dynamis B.V. Copyright 2017 Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag

Nadere informatie

Wilfred van der Neut, directeur Dynamis. De actuele stand van zaken in de woningmarkt

Wilfred van der Neut, directeur Dynamis. De actuele stand van zaken in de woningmarkt Wilfred van der Neut, directeur Dynamis De actuele stand van zaken in de woningmarkt Agenda - Landelijke woningmarkttrends en de verschillen tussen de regionale markten. - Waar gaat de woningmarkt naar

Nadere informatie

PROF. WATERINKLAAN 22, 3312 KN DORDRECHT

PROF. WATERINKLAAN 22, 3312 KN DORDRECHT PROF. WATERINKLAAN 22, 3312 KN DORDRECHT Vraagprijs 179.500,- k.k. PROF. WATERINKLAAN 22, 3312 KN DORDRECHT Voor de handige koper! Zeer ruime woning in de geliefde wijk Reeland met veel groen in de directe

Nadere informatie

2 Woningmarkten 2017 Q1

2 Woningmarkten 2017 Q1 , 17 Sprekende Cijfers Woningmarkten Q1 124.149 Beschikbaar woningaanbod 1-4-2017 56.782 Aantal transacties Q1 46% Marktratio 9,9% Woningprijsontwikkeling (op jaarbasis) Sprekende Cijfers Sprekende Cijfers

Nadere informatie

Sprekende Cijfers Woningmarkten Q3. Leiden

Sprekende Cijfers Woningmarkten Q3. Leiden 17 Sprekende Cijfers Woningmarkten Q3 Sprekende Cijfers Sprekende Cijfers Woningmarkten 2017 Q3 Een uitgave van Dynamis B.V. Copyright 2017 Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden

Nadere informatie

PALJASPAD 4, 3194 JH HOOGVLIET ROTTERDAM

PALJASPAD 4, 3194 JH HOOGVLIET ROTTERDAM PALJASPAD 4, 3194 JH HOOGVLIET ROTTERDAM Vraagprijs 119.000,- k.k. PALJASPAD 4, 3194 JH HOOGVLIET ROTTERDAM Starters opgelet: Nette eengezinswoning met goede achtertuin en berging. Het betreft een tussenwoning

Nadere informatie

2e Paasdag maandag 17 april

2e Paasdag maandag 17 april T-Shop 14 zondag 16 Alkmaar 10:00-18:00 gesloten gesloten gesloten gesloten gesloten gesloten Almelo 10:00-17:00 gesloten gesloten gesloten gesloten gesloten gesloten Almere Traverse 10:00-18:00 gesloten

Nadere informatie

Sprekende Cijfers Woningmarkten Q3. Maastricht

Sprekende Cijfers Woningmarkten Q3. Maastricht 17 Sprekende Cijfers Woningmarkten Q3 Sprekende Cijfers Sprekende Cijfers Woningmarkten 2017 Q3 Een uitgave van Dynamis B.V. Copyright 2017 Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden

Nadere informatie

Sprekende Cijfers Woningmarkten Q4. Delft

Sprekende Cijfers Woningmarkten Q4. Delft 17 Sprekende Cijfers Woningmarkten Q4 Sprekende Cijfers Sprekende Cijfers Woningmarkten 2017 Q4 Een uitgave van Dynamis B.V. Copyright 2018 Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden

Nadere informatie

Dynamis Woningbeleggingen. Regionale kennis Landelijk dekking Uniforme werkwijze

Dynamis Woningbeleggingen. Regionale kennis Landelijk dekking Uniforme werkwijze Dynamis Woningbeleggingen Regionale kennis Landelijk dekking Uniforme werkwijze INHOUD Dynamis Dynamis Woningbeleggingen Onze dienstverlening Spraakmakende transacties De Dynamis makelaars Dynamis Dynamis

Nadere informatie

Sprekende Cijfers Woningmarkten Q3. Delft

Sprekende Cijfers Woningmarkten Q3. Delft 17 Sprekende Cijfers Woningmarkten Q3 Sprekende Cijfers Sprekende Cijfers Woningmarkten 2017 Q3 Een uitgave van Dynamis B.V. Copyright 2017 Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden

Nadere informatie

Sprekende Cijfers Woningmarkten Q4. Maastricht

Sprekende Cijfers Woningmarkten Q4. Maastricht 17 Sprekende Cijfers Woningmarkten Q4 Sprekende Cijfers Sprekende Cijfers Woningmarkten 2017 Q4 Een uitgave van Dynamis B.V. Copyright 2018 Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden

Nadere informatie

BROUWERSDIJK 12, 3314 GR DORDRECHT

BROUWERSDIJK 12, 3314 GR DORDRECHT BROUWERSDIJK 12, 3314 GR DORDRECHT Huurprijs 640,-- per maand BROUWERSDIJK 12, 3314 GR DORDRECHT Boven supermarkt Bas van der Heijden in de wijk Krispijn bevindt zich een royaal 5- kamerappartement verdeeld

Nadere informatie

Sprekende Cijfers Woningmarkten Q4. Leeuwarden

Sprekende Cijfers Woningmarkten Q4. Leeuwarden 17 Sprekende Cijfers Woningmarkten Q4 Sprekende Cijfers Sprekende Cijfers Woningmarkten 2017 Q4 Een uitgave van Dynamis B.V. Copyright 2018 Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden

Nadere informatie

Sprekende Cijfers Woningmarkten Q2. Maastricht

Sprekende Cijfers Woningmarkten Q2. Maastricht 17 Sprekende Cijfers Woningmarkten Q2 Sprekende Cijfers Sprekende Cijfers Woningmarkten 2017 Q2 Een uitgave van Dynamis B.V. Copyright 2017 Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden

Nadere informatie

Een huis verkopen. Uw huis verkopen Een stuk gemakkelijker met een makelaar van de NVM

Een huis verkopen. Uw huis verkopen Een stuk gemakkelijker met een makelaar van de NVM Een huis verkopen Uw huis verkopen Een stuk gemakkelijker met een makelaar van de NVM U hebt besloten om uw huis te verkopen. Het liefst wilt u dat het verkoopproces zo soepel mogelijk verloopt en dat

Nadere informatie

Sprekende Cijfers Woningmarkten Q1. Zaanstad, Oostzaan en Wormerland

Sprekende Cijfers Woningmarkten Q1. Zaanstad, Oostzaan en Wormerland 16 Sprekende Cijfers Woningmarkten Q1 Sprekende Cijfers Sprekende Cijfers Woningmarkten 2016 Q1 Een uitgave van Dynamis B.V. Copyright 2016 Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden

Nadere informatie

Sprekende Cijfers Woningmarkten Q4. Utrecht

Sprekende Cijfers Woningmarkten Q4. Utrecht 17 Sprekende Cijfers Woningmarkten Q4 Sprekende Cijfers Sprekende Cijfers Woningmarkten 2017 Q4 Een uitgave van Dynamis B.V. Copyright 2018 Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden

Nadere informatie

AANKOOP VERKOOP TAXATIES FINANCIEEL ADVIES BEDRIJFSHUISVESTING

AANKOOP VERKOOP TAXATIES FINANCIEEL ADVIES BEDRIJFSHUISVESTING BOORN 180 ROTTERDAM Koopsom 129.500,- k.k. BOORN 180, 3068 LA ROTTERDAM Ruim instapklaar 3-kamer (maisonnette) appartement met vrij uitzicht aan de voorzijde, balkon, beneden berging, ruime woonkamer en

Nadere informatie

Sprekende Cijfers Woningmarkten Q1. Purmerend

Sprekende Cijfers Woningmarkten Q1. Purmerend 16 Sprekende Cijfers Woningmarkten Q1 Sprekende Cijfers Sprekende Cijfers Woningmarkten 2016 Q1 Een uitgave van Dynamis B.V. Copyright 2016 Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden

Nadere informatie

Sprekende Cijfers Woningmarkten Q4. Den Haag

Sprekende Cijfers Woningmarkten Q4. Den Haag 17 Sprekende Cijfers Woningmarkten Q4 Den Haag Sprekende Cijfers Sprekende Cijfers Woningmarkten 2017 Q4 Een uitgave van Dynamis B.V. Copyright 2018 Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag

Nadere informatie

Sprekende Cijfers Woningmarkten Q4. Rotterdam

Sprekende Cijfers Woningmarkten Q4. Rotterdam 17 Sprekende Cijfers Woningmarkten Q4 Sprekende Cijfers Sprekende Cijfers Woningmarkten 2017 Q4 Een uitgave van Dynamis B.V. Copyright 2018 Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden

Nadere informatie

Ik wil mijn huis verkopen heeft u nog wat tips? (De succesformule van De Boer, Storimans & Partners)

Ik wil mijn huis verkopen heeft u nog wat tips? (De succesformule van De Boer, Storimans & Partners) Ik wil mijn huis verkopen heeft u nog wat tips? (De succesformule van De Boer, Storimans & Partners) Kennismaken met De Boer, Storimans en partners Wanneer een makelaarskantoor circa dertig jaar met succes

Nadere informatie

ISOLDESTRAAT 2, 3194 VG HOOGVLIET ROTTERDAM

ISOLDESTRAAT 2, 3194 VG HOOGVLIET ROTTERDAM ISOLDESTRAAT 2, 3194 VG HOOGVLIET ROTTERDAM Vraagprijs 105.000,- k.k. ISOLDESTRAAT 2, 3194 VG HOOGVLIET ROTTERDAM HOEKWONING MET NIEUWE KEUKEN EN BADKAMER! In een gezellige straat bieden wij u deze 3 (voorheen

Nadere informatie

Sprekende Cijfers Woningmarkten Q3. Deventer

Sprekende Cijfers Woningmarkten Q3. Deventer 17 Sprekende Cijfers Woningmarkten Q3 Sprekende Cijfers Sprekende Cijfers Woningmarkten 2017 Q3 Een uitgave van Dynamis B.V. Copyright 2017 Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden

Nadere informatie

Sprekende Cijfers Woningmarkten Q1. Parkstad Limburg

Sprekende Cijfers Woningmarkten Q1. Parkstad Limburg 18 Sprekende Cijfers Woningmarkten Q1 Sprekende Cijfers Sprekende Cijfers Woningmarkten 2018 Q1 Een uitgave van Dynamis B.V. Copyright 2018 Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden

Nadere informatie

Sprekende Cijfers Woningmarkten Q3. Hengelo, Hof van Twente en Borne

Sprekende Cijfers Woningmarkten Q3. Hengelo, Hof van Twente en Borne 16 Sprekende Cijfers Woningmarkten Q3 Sprekende Cijfers Sprekende Cijfers Woningmarkten 2016 Q3 Een uitgave van Dynamis B.V. Copyright 2016 Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden

Nadere informatie

Sprekende Cijfers Woningmarkten Q1. Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk

Sprekende Cijfers Woningmarkten Q1. Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk 16 Sprekende Cijfers Woningmarkten Q1 Sprekende Cijfers Sprekende Cijfers Woningmarkten 2016 Q1 Een uitgave van Dynamis B.V. Copyright 2016 Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden

Nadere informatie

FLEUR 39, 3192 JB HOOGVLIET ROTTERDAM

FLEUR 39, 3192 JB HOOGVLIET ROTTERDAM FLEUR 39, 3192 JB HOOGVLIET ROTTERDAM Vraagprijs 155.000,- k.k. FLEUR 39, 3192 JB HOOGVLIET ROTTERDAM Eengezinswoning met ruime doorzon woonkamer en 5 slaapkamers. Deze tussenwoning is gelegen in de woonwijk

Nadere informatie

Sprekende Cijfers Woningmarkten Q1. Nijmegen

Sprekende Cijfers Woningmarkten Q1. Nijmegen 18 Sprekende Cijfers Woningmarkten Q1 Sprekende Cijfers Sprekende Cijfers Woningmarkten 2018 Q1 Een uitgave van Dynamis B.V. Copyright 2018 Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden

Nadere informatie

Sprekende Cijfers Woningmarkten Q4. Parkstad Limburg

Sprekende Cijfers Woningmarkten Q4. Parkstad Limburg 17 Sprekende Cijfers Woningmarkten Q4 Sprekende Cijfers Sprekende Cijfers Woningmarkten 2017 Q4 Een uitgave van Dynamis B.V. Copyright 2018 Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden

Nadere informatie

Sprekende Cijfers Woningmarkten Q2. Delft

Sprekende Cijfers Woningmarkten Q2. Delft 18 Sprekende Cijfers Woningmarkten Q2 Sprekende Cijfers Sprekende Cijfers Woningmarkten 2018 Q2 Een uitgave van Dynamis B.V. Copyright 2018 Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden

Nadere informatie

Sprekende Cijfers Woningmarkten Q1. Amsterdam

Sprekende Cijfers Woningmarkten Q1. Amsterdam 16 Sprekende Cijfers Woningmarkten Q1 Sprekende Cijfers Sprekende Cijfers Woningmarkten 2016 Q1 Een uitgave van Dynamis B.V. Copyright 2016 Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden

Nadere informatie

NOLENSSTRAAT 60 B ROTTERDAM

NOLENSSTRAAT 60 B ROTTERDAM NOLENSSTRAAT 60 B ROTTERDAM Ruime bovenwoning met bergzolder en ruime berging in de onderbouw gelegen op eigen grond. Bouwjaar: 1937 Aantal kamers: 5 Woonoppervlakte: ca. 115 m² Vraagprijs 185.000,- k.k.

Nadere informatie

TWEEDE KOOISTRAAT 14, 3201 VX SPIJKENISSE

TWEEDE KOOISTRAAT 14, 3201 VX SPIJKENISSE TWEEDE KOOISTRAAT 14, 3201 VX SPIJKENISSE Vraagprijs 152.500,- k.k. AANKOOP VERKOOP TAXATIES FINANCIEEL ADVIES BEDRIJFSHUISVESTING TWEEDE KOOISTRAAT 14, 3201 VX SPIJKENISSE Op rustige locatie, maar op

Nadere informatie

TULPSTRAAT 35, 3314 ZW DORDRECHT

TULPSTRAAT 35, 3314 ZW DORDRECHT TULPSTRAAT 35, 3314 ZW DORDRECHT Vraagprijs 119.000,- k.k. TULPSTRAAT 35, 3314 ZW DORDRECHT Leuke vier kamer eengezinswoning in de Bloemenbuurt met klein plaatsje atsje aan de achterzijde en gelegen nabij

Nadere informatie

Sprekende Cijfers Woningmarkten Q1. Dordrecht

Sprekende Cijfers Woningmarkten Q1. Dordrecht 18 Sprekende Cijfers Woningmarkten Q1 Sprekende Cijfers Sprekende Cijfers Woningmarkten 2018 Q1 Een uitgave van Dynamis B.V. Copyright 2018 Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden

Nadere informatie

AIDASTRAAT 26, 3208 PB SPIJKENISSE

AIDASTRAAT 26, 3208 PB SPIJKENISSE AIDASTRAAT 26, 3208 PB SPIJKENISSE Vraagprijs 100.000,- k.k. Wij zijn gevestigd in: Rotterdam, Capelle a/d IJssel, Schiedam, AIDASTRAAT 26, 3208 PB SPIJKENISSE Kluswoning te koop aangeboden. Voor de handige

Nadere informatie

TOSCALAAN 762, 3194 BS HOOGVLIET ROTTERDAM

TOSCALAAN 762, 3194 BS HOOGVLIET ROTTERDAM TOSCALAAN 762, 3194 BS HOOGVLIET ROTTERDAM Vraagprijs 102.500,- k.k. Wij zijn gevestigd in: Rotterdam, Capelle a/d IJssel, Schiedam, TOSCALAAN 762, 3194 BS HOOGVLIET ROTTERDAM Leuke betaalbare kluswoning

Nadere informatie

Sprekende Cijfers Woningmarkten Q4. Venray

Sprekende Cijfers Woningmarkten Q4. Venray 17 Sprekende Cijfers Woningmarkten Q4 Sprekende Cijfers Sprekende Cijfers Woningmarkten 2017 Q4 Een uitgave van Dynamis B.V. Copyright 2018 Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden

Nadere informatie

Sprekende Cijfers Woningmarkten Q4. Rijswijk

Sprekende Cijfers Woningmarkten Q4. Rijswijk 17 Sprekende Cijfers Woningmarkten Q4 Sprekende Cijfers Sprekende Cijfers Woningmarkten 2017 Q4 Een uitgave van Dynamis B.V. Copyright 2018 Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden

Nadere informatie

Sprekende Cijfers Woningmarkten Q1. Leidschendam-Voorburg

Sprekende Cijfers Woningmarkten Q1. Leidschendam-Voorburg 18 Sprekende Cijfers Woningmarkten Q1 Sprekende Cijfers Sprekende Cijfers Woningmarkten 2018 Q1 Een uitgave van Dynamis B.V. Copyright 2018 Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden

Nadere informatie

ISRAELSLAAN 4 II UTRECHT

ISRAELSLAAN 4 II UTRECHT :> ISRAELSLAAN 4 II UTRECHT INFO@RVLMAKELAARS.NL // RVLMAKELAARS.NL // 030-210 04 01 ADRES ISRAELSLAAN 4 II TE UTRECHT VRAAGPRIJS 172.500 k.k. WOONOPPERVLAKTE CIRCA 77 M2 INHOUD CIRCA 247 M3 BOUWJAAR 1951

Nadere informatie

Sprekende Cijfers Woningmarkten Q2. Zwolle

Sprekende Cijfers Woningmarkten Q2. Zwolle 17 Sprekende Cijfers Woningmarkten Q2 Sprekende Cijfers Sprekende Cijfers Woningmarkten 2017 Q2 Een uitgave van Dynamis B.V. Copyright 2017 Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden

Nadere informatie

BURGEMEESTER VAN HAARENLAAN 750, 3119 GT SCHIEDAM

BURGEMEESTER VAN HAARENLAAN 750, 3119 GT SCHIEDAM BURGEMEESTER VAN HAARENLAAN 750, 3119 GT SCHIEDAM Vraagprijs 95.000,- k.k. BURGEMEESTER VAN HAARENLAAN 750, 3119 GT SCHIEDAM Op zoek naar een zonder klussen te betrekken woning? Met vrij uitzicht, ruime

Nadere informatie

Sprekende Cijfers Woningmarkten Q2. Nijmegen

Sprekende Cijfers Woningmarkten Q2. Nijmegen 17 Sprekende Cijfers Woningmarkten Q2 Sprekende Cijfers Sprekende Cijfers Woningmarkten 2017 Q2 Een uitgave van Dynamis B.V. Copyright 2017 Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden

Nadere informatie

Sprekende Cijfers Woningmarkten Q1. Delft

Sprekende Cijfers Woningmarkten Q1. Delft 18 Sprekende Cijfers Woningmarkten Q1 Sprekende Cijfers Sprekende Cijfers Woningmarkten 2018 Q1 Een uitgave van Dynamis B.V. Copyright 2018 Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden

Nadere informatie

WOLPHAERTSBOCHT 372 3081 KW ROTTERDAM

WOLPHAERTSBOCHT 372 3081 KW ROTTERDAM WOLPHAERTSBOCHT 372 3081 KW ROTTERDAM Koopsom 144.000,- k.k. WOLPHAERTSBOCHT 372, 3081 KW ROTTERDAM Heerlijk, ruim 4 kamer appartement op de tweede en derde verdieping met eigen parkeerplaats in het complex

Nadere informatie

P.J.M. AALBERSESTRAAT 42, 3354 BG PAPENDRECHT

P.J.M. AALBERSESTRAAT 42, 3354 BG PAPENDRECHT P.J.M. AALBERSESTRAAT 42, 3354 BG PAPENDRECHT Vraagprijs 95.000,- k.k. P.J.M. AALBERSESTRAAT 42, 3354 BG PAPENDRECHT Hartstikke leuk startersappartement met balkon en vrij uitzicht. Dit speelse 2 kamerappartement

Nadere informatie

Sprekende Cijfers Woningmarkten Q4. Tilburg

Sprekende Cijfers Woningmarkten Q4. Tilburg 17 Sprekende Cijfers Woningmarkten Q4 Sprekende Cijfers Sprekende Cijfers Woningmarkten 2017 Q4 Een uitgave van Dynamis B.V. Copyright 2018 Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden

Nadere informatie

Sprekende Cijfers Woningmarkten Q2. Rijswijk

Sprekende Cijfers Woningmarkten Q2. Rijswijk 18 Sprekende Cijfers Woningmarkten Q2 Sprekende Cijfers Sprekende Cijfers Woningmarkten 2018 Q2 Een uitgave van Dynamis B.V. Copyright 2018 Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden

Nadere informatie

Sprekende Cijfers Woningmarkten Q2. Parkstad Limburg

Sprekende Cijfers Woningmarkten Q2. Parkstad Limburg 18 Sprekende Cijfers Woningmarkten Q2 Sprekende Cijfers Sprekende Cijfers Woningmarkten 2018 Q2 Een uitgave van Dynamis B.V. Copyright 2018 Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden

Nadere informatie

JANSWAAL 16, 3191 DE HOOGVLIET ROTTERDAM

JANSWAAL 16, 3191 DE HOOGVLIET ROTTERDAM JANSWAAL 16, 3191 DE HOOGVLIET ROTTERDAM Vraagprijs 155.000,- k.k. JANSWAAL 16, 3191 DE HOOGVLIET ROTTERDAM Keurig nette woning in de populaire woonwijk Boomgaardshoek. De woning is recent opgeknapt en

Nadere informatie

Overgauwseweg 38, 2641 NE Pijnacker Vraagprijs

Overgauwseweg 38, 2641 NE Pijnacker Vraagprijs Overgauwseweg 38, 2641 NE Pijnacker Vraagprijs 499.000,- k.k. 1 Inhoud Inhoud... 2 Voorwoord... 3 De woning... 4 Kenmerken van de woning... 5 Fotopresentatie... 6 Kadastrale kaart... 8 Plattegrond van

Nadere informatie

Sprekende Cijfers Woningmarkten Q4. Breda

Sprekende Cijfers Woningmarkten Q4. Breda 17 Sprekende Cijfers Woningmarkten Q4 Sprekende Cijfers Sprekende Cijfers Woningmarkten 2017 Q4 Een uitgave van Dynamis B.V. Copyright 2018 Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden

Nadere informatie

Sprekende Cijfers Woningmarkten Q1. Leiden

Sprekende Cijfers Woningmarkten Q1. Leiden 18 Sprekende Cijfers Woningmarkten Q1 Sprekende Cijfers Sprekende Cijfers Woningmarkten 2018 Q1 Een uitgave van Dynamis B.V. Copyright 2018 Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden

Nadere informatie

ROUSSELPAD 26, 3208 CN SPIJKENISSE

ROUSSELPAD 26, 3208 CN SPIJKENISSE ROUSSELPAD 26, 3208 CN SPIJKENISSE Vraagprijs 175.000,- k.k. AANKOOP VERKOOP TAXATIES FINANCIEEL ADVIES BEDRIJFSHUISVESTING ROUSSELPAD 26, 3208 CN SPIJKENISSE Wonen met blijvend vrij uitzicht in de wijk

Nadere informatie

NOORDPASSAGE / NOORDKADE, 3201 DE SPIJKENISSE

NOORDPASSAGE / NOORDKADE, 3201 DE SPIJKENISSE NOORDPASSAGE / NOORDKADE, 3201 DE SPIJKENISSE Koopsom vanaf 189.000,- v.o.n. NOORDPASSAGE / NOORDKADE, 3201 DE SPIJKENISSE Wonen in hartje centrum van het nieuwe Spijkenisse! Momenteel mogen wij u complete

Nadere informatie

Sprekende Cijfers Woningmarkten Q1. Wassenaar

Sprekende Cijfers Woningmarkten Q1. Wassenaar 18 Sprekende Cijfers Woningmarkten Q1 Sprekende Cijfers Sprekende Cijfers Woningmarkten 2018 Q1 Een uitgave van Dynamis B.V. Copyright 2018 Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden

Nadere informatie

VOERMANWEG 92, 3067 JW ROTTERDAM

VOERMANWEG 92, 3067 JW ROTTERDAM VOERMANWEG 92, 3067 JW ROTTERDAM Koopsom 81.000,- k.k. VOERMANWEG 92, 3067 JW ROTTERDAM WONING TE KOOP MET 10% KORTING OP DE REGULIERE VERKOOPPRIJS OF STARTERS RENTE REGELING! In de woonwijk Alexander

Nadere informatie

Sprekende Cijfers Woningmarkten Q2. Almelo, Twenterand, Wierden en Tubbergen

Sprekende Cijfers Woningmarkten Q2. Almelo, Twenterand, Wierden en Tubbergen 17 Sprekende Cijfers Woningmarkten Q2 Sprekende Cijfers Sprekende Cijfers Woningmarkten 2017 Q2 Een uitgave van Dynamis B.V. Copyright 2017 Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden

Nadere informatie

Sprekende Cijfers Woningmarkten Q4. Deventer

Sprekende Cijfers Woningmarkten Q4. Deventer 17 Sprekende Cijfers Woningmarkten Q4 Sprekende Cijfers Sprekende Cijfers Woningmarkten 2017 Q4 Een uitgave van Dynamis B.V. Copyright 2018 Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden

Nadere informatie

JAN VAN DER HEYDENSTRAAT 7, 3332 BE ZWIJNDRECHT

JAN VAN DER HEYDENSTRAAT 7, 3332 BE ZWIJNDRECHT JAN VAN DER HEYDENSTRAAT 7, 3332 BE ZWIJNDRECHT Vraagprijs 147.500,- JAN VAN DER HEYDENSTRAAT 7, 3332 BE ZWIJNDRECHT In een gezellig wijkje aan de rand van Zwijndrecht, vind je deze riante eengezinswoning.

Nadere informatie

HENDRIKSTRAAT 65, 3314 ZM DORDRECHT

HENDRIKSTRAAT 65, 3314 ZM DORDRECHT HENDRIKSTRAAT 65, 3314 ZM DORDRECHT Vraagprijs 250.000,- k.k. AANKOOP VERKOOP TAXATIES FINANCIEEL ADVIES BEDRIJFSHUISVESTING HENDRIKSTRAAT 65, 3314 ZM DORDRECHT Thuis werken of een hobby waar u veel ruimte

Nadere informatie

GRAVEERSTIFT 26, 3328 KK DORDRECHT

GRAVEERSTIFT 26, 3328 KK DORDRECHT GRAVEERSTIFT 26, 3328 KK DORDRECHT Vraagprijs 172.500,- k.k. AANKOOP VERKOOP TAXATIES FINANCIEEL ADVIES BEDRIJFSHUISVESTING GRAVEERSTIFT 26, 3328 KK DORDRECHT Riante eengezinswoning met parkeerplaats op

Nadere informatie

Sprekende Cijfers Woningmarkten Q4. 's-hertogenbosch

Sprekende Cijfers Woningmarkten Q4. 's-hertogenbosch 17 Sprekende Cijfers Woningmarkten Q4 Sprekende Cijfers Sprekende Cijfers Woningmarkten 2017 Q4 Een uitgave van Dynamis B.V. Copyright 2018 Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden

Nadere informatie