Januari Van de wijk/locatiemanager. Spreekuur wasserij Dinsdag 24 januari 2017 van tot uur in De Serre op de begane grond.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Januari Van de wijk/locatiemanager. Spreekuur wasserij Dinsdag 24 januari 2017 van tot uur in De Serre op de begane grond."

Transcriptie

1 Januari 2017 Voor u, het blad met nieuws uit Groenewoude en De Serre, hèt ontmoetingsplein voor senioren! Van de wijk/locatiemanager Beste lezer, Groenewoude Kleinschalig in wonen, groot voor de wijk Kersentuin SR Woudenberg T (033) E info@zorggroepcharim.nl I Wijk/locatiemanager: Bas van Ieperen Teamleider zorg: Petra van den Berg Teamleider facilitair: Gerrit Voerman Coördinator vrijwilligers en welzijn: Lia Koole Geestelijk verzorger: Jan-Willem van de Kamp Serreteam: Aline, Elma, Ineke, Manuelle, Marjon, Tanja en Thea Keuken: Casper, Joke en Richard Vertrouwenspersoon: Manuele van Nieuwamerongen Bereikbaar via: of klantenservice@zorggroepcharim.nl Wat is het heerlijk om terug te kijken op een sfeervolle decembermaand. Een maand waarin veel is gebeurd in de ontmoetingen. Als je op de locaties komt en het is sfeervol ingericht voor een heerlijke kerstmaaltijd, dan is dat genieten. Het zingen, het ontmoeten, het kerstverhaal, het eten: prachtig! Dank aan alle medewerkers en vrijwilligers die dit mogelijk hebben gemaakt. Wederom een geweldige prestatie. Naast het genieten, geeft de maand december ons ook gelegenheid voor bezinning. Wat is het moeilijk als je geliefden moet missen op deze bijzondere dagen en dan is het goed als je mensen om je heen hebt. Gelukkig is het kerstevangelie een belofte van hoop voor nu en in de toekomst. Vanuit die kracht gaan we met elkaar een nieuw jaar in. Ik wens u en allen die u lief zijn een gezegend en goed 2017 toe. Bas van Ieperen Spreekuur wasserij Dinsdag 24 januari 2017 van tot uur in De Serre op de begane grond.

2 Restaurant/Terras De Serre, hèt ontmoetingsplein voor senioren Open voor koffie, thee, snacks en heerlijk ijs. Gezellig met elkaar de maaltijd gebruiken tussen uur. Keuze uit twee driegangenmenu s voor 8,45. Iets te vieren? Verjaardag, jubileum of verenigingsfeest; De Serre biedt u een tal van mogelijkheden. De gastvrouw vertelt u hier graag meer over.

3 Nieuws vanuit de cliëntenraad Voortaan zullen wij als cliëntenraad middels deze nieuwsbrief u op de hoogte houden van de zaken die aan de orde gekomen zijn in de vergaderingen. De cliëntenraad van Groenewoude heeft 1 december jl. vergaderd. Aan de orde kwamen onder andere de financiën en de begroting van De cliëntenraad is verder ook nauw betrokken bij alle zaken die Groenewoude aangaan. Tijdens alle verjaardagen van de maand hoopt 1 lid van de cliëntenraad bij het koffie drinken aanwezig te zijn. U kunt dan met uw vragen bij hem/haar terecht.

4 Activiteiten januari In de vitrine staan leuke cadeautjes, gemaakt door bezoekers van de Dagbegeleiding De Schans. Opbrengst is bestemd voor de activiteiten die op de Dagbegeleiding gedaan worden. Verder brengen de verschillende foto s de gezellige sfeer in beeld. We kijken terug op een mooie decembermaand waarop we elkaar bij verschillende activiteiten hebben ontmoet. Daarnaast hebben we die maand ook afscheid moeten nemen van Antje Bouwheer. Bij velen van u bekend van de open tafel, de warme maaltijd in De Serre en de bingo. Heel wat jaren heeft zij dit met veel plezier gedaan. Je kon altijd op haar rekenen, zij was trouw en zette zich graag in voor de ouderen. In dankbaarheid herinneren wij haar en het vele wat zij voor Groenewoude en de senioren uit de wijk betekend heeft. Haar kinderen wensen wij ook vanaf deze plaats sterkte toe. Agendatip voor de maand februari: woensdag 15 februari hopen wij de winterlichtjestocht te houden. Het belooft weer een sfeervolle wandeling rond Groenewoude te worden. Nodig kinderen en kleinkinderen met hun lampion alvast uit. Diana s Trend Coupeuse voor al uw verstelwerk! Op woensdag van tot uur zit Diana van Ginkel in de ontmoetingsruimte in De Serre om coupeusewerk aan te nemen. Van het korter maken van een broek of rok, inzetten van een nieuwe rits, knopen aanzetten of innemen/uitleggen van een broek of rok. Alles is mogelijk, in overleg. Diana van Ginkel, telefoonnummer: (033) / Schildersvereniging Op maandag 9 en 23 januari wordt er in de activiteitenruimte enthousiast geschilderd. Bij de receptie zijn deelnamekaarten te koop van 30,-, Hiervoor kunt u 6 keer de vereniging bezoeken, inclusief consumpties. Bewegen op muziek Donderdag, tot uur in De Serre Samen sportief bezig zijn, afwisselend en gezellig! Bewoners van Groenewoude kunnen gratis deelnemen. Overige deelnemers betalen 2,-.

5 Nieuwjaarsreceptie Woensdag 4 januari, uur Vanaf uur staat de koffie klaar en kunt u elkaar, bewoners, familieleden, vrijwilligers en medewerkers de hand drukken. Bas van Ieperen, wijk/locatiemanager, zal een toost uitbrengen op het nieuwe jaar. Bingo Vrijdag 6 januari, uur Een geliefd spel bij velen! Kosten bewoners Groenewoude: 5,-. Gasten: 7,-, inclusief consumpties. Tafelkegelspel Dinsdag 10 januari, uur Een actief en sociaal spel, wat inspanning vraagt en ontspanning geeft. Denkuurtje winter Dinsdag 17 januari, uur Spreekwoorden, gezegden, liedjes, ze zijn er allemaal rond de winter. Kent en herkent u ze nog? PCOB Nieuwjaarsbijeenkomst Woensdag 18 januari, uur Aan het begin van het nieuwe jaar start de PCOB met een nieuwjaarsbijeenkomst in De Serre. PCOB-leden en bewoners van Groenewoude zijn welkom. Zingende kleuters Donderdag 19 januari, uur Een groep kleuters van de Julianaschool komen voor en met u zingen. Oud en jong zingen samen jeugdige liedjes in De Serre.

6 Bloemschikken Maandag 23 januari, uur Graag zelf een schaaltje of bakje en mesje meenemen. De kosten zijn 4,-. Geef u wel vóór 19 januari op middels onderstaande antwoordstrook. Kokkerellen Dinsdag 24 januari, uur Zelfgemaakte chocolate chip cookies zijn het lekkerst. Vrijwel iedereen lust ze! De ingrediënten en het recept liggen klaar, bakkers welkom. Vragenderwijs Dinsdag 31 januari, uur Al dobbelend komen verschillende onderwerpen aan bod. Denk mee in De Serre. Like us on Facebook! Tenzij anders vermeld, is het deelnemen aan de activiteiten voor niet-bewoners van Groenewoude gratis. Wel moeten de gebruikte consumpties betaald worden Antwoordstrook bloemschikken Ja, ik hoop 23 januari te komen bloemschikken.. Naam:... Appartementnummer: Deze antwoordstrook kunt u inleveren bij de gastvrouw in De Serre.

7 Maandmenu donderdag 19 januari 2017, uur Runderbouillon met taugé *** Warm buffet *** Warm suikerbrood met boerenjongens *** Koffie/thee met bonbon 14,50 p.p. (exclusief drank) Bewoners van Groenewoude ontvangen 7,50 korting. Opgeven vóór 12 januari bij de gastvrouw in De Serre. Tel.: (033) of via onderstaande antwoordstrook. Menu Verjaardagen van de maand, donderdag 26 januari 2017, uur Romige kaassoep met lente-uitjes *** Pilav Doperwten Rijst Komkommersalade *** Mascarpone met rood fruit 9,05 p.p. (excl. drankjes) Voor bewoners van Groenewoude is deze maaltijd gratis. Opgeven vóór 19 januari bij de gastvrouw in De Serre. Tel.: (033) of via onderstaande antwoordstrook Antwoordstrook Ik hoop deel te nemen aan het maandmenu op donderdag 19 januari Ik hoop deel te nemen aan het Verjaardagen van de maandmenu op donderdag 26 januari Naam:... Adres:... Aantal personen:...

8 De Serre weekagenda Maandag uur Winkel geopend uur Bibliotheek Vrijwilligers: Henny van Lingen en Ria du Pree Bij vragen kunt u bellen: (033) Dinsdag uur Kapsalon geopend uur Bijbelkring: 3 en 17 januari: Hervormde Gemeente 31 januari: De Voorhof Woensdag Ochtend Geestelijk verzorger aanwezig uur Winkel geopend uur Spelmiddag; rummikub, sjoelen: 11 en 25 januari Donderdag uur Welfare, samen handwerken uur Doove: spreekuur steunkousen* Vrijdag uur Winkel geopend uur Weeksluiting: verschillende kerkgenootschappen verzorgen deze avonden. * Iedere 3 e maandag van de maand van uur en iedere 1 e donderdag van de maand van uur.

9 Wist u dat - De Serre van maandag tot en met vrijdag open is van uur. - U daarom de hele dag welkom bent voor een gezellig praatje, een kopje koffie/thee, een hapje en/of drankje. - Of tussen de middag voor de warme maaltijd. - Er veel leuke activiteiten worden georganiseerd en u gerust eens mag binnen lopen om te kijken of er activiteiten zijn waar u aan mee kunt doen, bijvoorbeeld: Bingo Bewegen op muziek Spelletjesmiddag Bloemschikken - Wij iedere zaterdag tussen uur een 12-uurtje serveren. - Wij leuke cadeaubonnen hebben voor een maandmenu of voor een maaltijd tussen de middag. Deze te verkrijgen zijn bij de receptie. - Wij uw verjaardag of familiefeestje kunnen verzorgen. Voor inlichtingen of vragen u terecht kunt bij de receptie. - Wij in de winkel ook wenskaarten en postzegels verkopen. - Wij op maandag, woensdag en vrijdag in de winkel vers brood van de bakker verkopen. - Wanneer u iets speciaals wilt bestellen, bijvoorbeeld gebak/koeken/cake/bolletjes, wij dat voor u kunnen bestellen. Wel graag twee werkdagen van tevoren opgeven. - Wij dagbegeleiding voor thuiswonende ouderen bieden in De Schans. Informatie te verkrijgen via (033) Tijdens de verjaardagen van de maand er ook een lid van de cliëntenraad aanwezig is. Wilt u iets bespreken met de cliëntenraad, dan bent u welkom het aanwezige lid aan te spreken.

10 Zaterdag Speciaal Serre 12-uurtje Zaterdag 7 januari Soep van de dag Uitsmijter ham/kaas Fruitcocktail met slagroom Kopje koffie of thee Zaterdag 14 januari Soep van de dag Vlaamse friet Mini gehaktballetjes Toetje van de kok Zaterdag 21 januari Huisgemaakte erwtensoep Bolletje met ham Toetje van de dag Zaterdag 28 januari Soep van de dag Broodje warme kipsaté Toetje van de dag Kopje koffie of thee Prijs: 5,50 p.p. Naast het speciale 12-uurtje kunt u ook kiezen van de kleine kaart. Wij serveren geen complete warme maaltijd op deze dag.

Juni Voor u, het blad met nieuws uit Groenewoude en De Serre, hèt ontmoetingsplein voor senioren! Bas van Ieperen.

Juni Voor u, het blad met nieuws uit Groenewoude en De Serre, hèt ontmoetingsplein voor senioren! Bas van Ieperen. Juni 2017 Groenewoude Kleinschalig in wonen, groot voor de wijk Kersentuin 1 3931 SR Woudenberg T (033) 285 90 50 E info@zorggroepcharim.nl I www.groenewoude.nl Wijk/locatiemanager: Bas van Ieperen Teamleider

Nadere informatie

September Van de wijk/locatiemanager. Spreekuur wasserij Dinsdag 26 september 2017 van tot uur in De Serre op de begane grond.

September Van de wijk/locatiemanager. Spreekuur wasserij Dinsdag 26 september 2017 van tot uur in De Serre op de begane grond. September 2017 Voor u, het blad met nieuws uit Groenewoude en De Serre, hèt ontmoetingsplein voor senioren! Van de wijk/locatiemanager Groenewoude Kleinschalig in wonen, groot voor de wijk Kersentuin 1

Nadere informatie

Februari Van de wijk/locatiemanager. Voor u, het blad met nieuws uit Groenewoude en De Serre, hèt ontmoetingsplein voor senioren!

Februari Van de wijk/locatiemanager. Voor u, het blad met nieuws uit Groenewoude en De Serre, hèt ontmoetingsplein voor senioren! Februari 2017 Voor u, het blad met nieuws uit Groenewoude en De Serre, hèt ontmoetingsplein voor senioren! Van de wijk/locatiemanager Groenewoude Kleinschalig in wonen, groot voor de wijk Kersentuin 1

Nadere informatie

Augustus Van de wijk/locatiemanager. Voor u, het blad met nieuws uit Groenewoude en De Serre, hèt ontmoetingsplein voor senioren!

Augustus Van de wijk/locatiemanager. Voor u, het blad met nieuws uit Groenewoude en De Serre, hèt ontmoetingsplein voor senioren! Augustus 2017 Voor u, het blad met nieuws uit Groenewoude en De Serre, hèt ontmoetingsplein voor senioren! Van de wijk/locatiemanager Beste lezer, Groenewoude Kleinschalig in wonen, groot voor de wijk

Nadere informatie

April Voor u, het blad met nieuws uit Groenewoude en De Serre, hèt ontmoetingsplein voor senioren!

April Voor u, het blad met nieuws uit Groenewoude en De Serre, hèt ontmoetingsplein voor senioren! April 2017 Groenewoude Kleinschalig in wonen, groot voor de wijk Kersentuin 1 3931 SR Woudenberg T (033) 285 90 50 E info@zorggroepcharim.nl I www.groenewoude.nl Wijk/locatiemanager: Bas van Ieperen Teamleider

Nadere informatie

Februari Van de wijk/locatiemanager. Voor u, het blad met nieuws uit Groenewoude en De Serre, hèt ontmoetingsplein voor senioren!

Februari Van de wijk/locatiemanager. Voor u, het blad met nieuws uit Groenewoude en De Serre, hèt ontmoetingsplein voor senioren! Februari 2018 Voor u, het blad met nieuws uit Groenewoude en De Serre, hèt ontmoetingsplein voor senioren! Van de wijk/locatiemanager Beste lezer, Groenewoude Kleinschalig in wonen, groot voor de wijk

Nadere informatie

Oktober Van de wijk/locatiemanager. Voor u, het blad met nieuws uit Groenewoude en De Serre, hèt ontmoetingsplein voor senioren!

Oktober Van de wijk/locatiemanager. Voor u, het blad met nieuws uit Groenewoude en De Serre, hèt ontmoetingsplein voor senioren! Oktober 2017 Voor u, het blad met nieuws uit Groenewoude en De Serre, hèt ontmoetingsplein voor senioren! Van de wijk/locatiemanager Beste lezer, Groenewoude Kleinschalig in wonen, groot voor de wijk Kersentuin

Nadere informatie

Juli Spreekuur wasserij Dinsdag 25 juli 2017 van tot uur in De Serre op de begane grond.

Juli Spreekuur wasserij Dinsdag 25 juli 2017 van tot uur in De Serre op de begane grond. Juli 2017 Groenewoude Kleinschalig in wonen, groot voor de wijk Kersentuin 1 3931 SR Woudenberg T (033) 285 90 50 E info@zorggroepcharim.nl I www.groenewoude.nl Wijk/locatiemanager: Bas van Ieperen Teamleider

Nadere informatie

November Van de wijk/locatiemanager Beste lezers,

November Van de wijk/locatiemanager Beste lezers, November 2017 Voor u, het blad met nieuws uit Groenewoude en De Serre, hèt ontmoetingsplein voor senioren! Van de wijk/locatiemanager Beste lezers, Groenewoude Kleinschalig in wonen, groot voor de wijk

Nadere informatie

April Van de wijk/locatiemanager. Voor u, het blad met nieuws uit Groenewoude en De Serre, hèt ontmoetingsplein voor senioren!

April Van de wijk/locatiemanager. Voor u, het blad met nieuws uit Groenewoude en De Serre, hèt ontmoetingsplein voor senioren! April 2018 Voor u, het blad met nieuws uit Groenewoude en De Serre, hèt ontmoetingsplein voor senioren! Van de wijk/locatiemanager Beste lezer, Groenewoude Kleinschalig in wonen, groot voor de wijk Kersentuin

Nadere informatie

Maart Van de wijk/locatiemanager. Voor u, het blad met nieuws uit Groenewoude en De Serre, hèt ontmoetingsplein voor senioren!

Maart Van de wijk/locatiemanager. Voor u, het blad met nieuws uit Groenewoude en De Serre, hèt ontmoetingsplein voor senioren! Maart 2018 Voor u, het blad met nieuws uit Groenewoude en De Serre, hèt ontmoetingsplein voor senioren! Van de wijk/locatiemanager Beste lezer, Beste lezer, Groenewoude Kleinschalig in wonen, groot voor

Nadere informatie

nieuws Mei 2019 Voor u, het blad met nieuws uit Groenewoude en De Serre, hèt ontmoetingsplein voor senioren!

nieuws Mei 2019 Voor u, het blad met nieuws uit Groenewoude en De Serre, hèt ontmoetingsplein voor senioren! Mei 2019 Locatie Groenewoude Kleinschalig in wonen, groot voor de wijk Kersentuin 1 3931 SR Woudenberg T (033) 285 90 50 E info@zorgroepcharim.nl I www.groenewoude.nl Locatiemanager: Marianne de Wit Vrijwilligerscoördinator

Nadere informatie

nieuws Januari 2019 Voor u, het blad met nieuws uit Groenewoude en De Serre, hèt ontmoetingsplein voor senioren!

nieuws Januari 2019 Voor u, het blad met nieuws uit Groenewoude en De Serre, hèt ontmoetingsplein voor senioren! Januari 2019 Voor u, het blad met nieuws uit Groenewoude en De Serre, hèt ontmoetingsplein voor senioren! Voor u ligt de eerste versie van Groenewoude nieuws van 2019. Locatie Groenewoude Kleinschalig

Nadere informatie

nieuws Oktober 2018 Voor u, het blad met nieuws uit Groenewoude en De Serre, hèt ontmoetingsplein voor senioren!

nieuws Oktober 2018 Voor u, het blad met nieuws uit Groenewoude en De Serre, hèt ontmoetingsplein voor senioren! Oktober 2018 Locatie Groenewoude Kleinschalig in wonen, groot voor de wijk Kersentuin 1 3931 SR Woudenberg T (033) 285 90 50 E info@zorgroepcharim.nl I www.groenewoude.nl Teamleider zorg: Petra van den

Nadere informatie

nieuws Februari 2019 Voor u, het blad met nieuws uit Groenewoude en De Serre, hèt ontmoetingsplein voor senioren!

nieuws Februari 2019 Voor u, het blad met nieuws uit Groenewoude en De Serre, hèt ontmoetingsplein voor senioren! Februari 2019 Locatie Groenewoude Kleinschalig in wonen, groot voor de wijk Kersentuin 1 3931 SR Woudenberg T (033) 285 90 50 E info@zorgroepcharim.nl I www.groenewoude.nl Locatiemanager: Marianne de Wit

Nadere informatie

WelzijnsPaletActueel. Voor u, het programma van de maand september. september 2016

WelzijnsPaletActueel. Voor u, het programma van de maand september. september 2016 WelzijnsPaletActueel september 2016 Voor u, het programma van de maand september. Na een afwisselende en gezellige vakantieperiode rond het thema Vive Espana starten we met nieuwe energie en enthousiasme

Nadere informatie

ACTIVITEITENAGENDA. Februari 2014. Thema: Winter

ACTIVITEITENAGENDA. Februari 2014. Thema: Winter ACTIVITEITENAGENDA Februari 2014 Thema: Winter Activiteitenagenda Februari 2014 (over de dikgedrukte activiteiten kunt u hierna een toelichting lezen) Dag Feb. Activiteit Tijd Plaats Maandag 3 - Doove

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website Augustus 2017 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie de Palatijn worden aangeboden. Voor wie

Nadere informatie

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden.

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden. Januari 2016 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden. Voor wie graag actief bezig is,

Nadere informatie

ACTIVITEITENKRANT. Locatie Kasteelhof/De Hof. Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn Juni 2016 Krant ook te bekijken via: www.zmw.

ACTIVITEITENKRANT. Locatie Kasteelhof/De Hof. Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn Juni 2016 Krant ook te bekijken via: www.zmw. ACTIVITEITENKRANT Locatie Kasteelhof/ Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn Juni 2016 Krant ook te bekijken via: www.zmw.nl/actueel Colofon Activiteitenkrant: Jaargang 52, Juni 2016 Zorgcentrum De Kasteelhof

Nadere informatie

WelzijnsPaletActueel. maart 2017

WelzijnsPaletActueel. maart 2017 WelzijnsPaletActueel maart 2017 Voor u! Het programma voor de maand maart, de maand waarin volgens de kalender de lente begint. Langzaam ontwaakt de natuur uit haar winterslaap. Aan het eind van de vorige

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website Oktober 2017 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie de Palatijn worden aangeboden. Voor wie

Nadere informatie

Activiteitenbulletin Ewoud en Elisabeth Gasthuis. September en oktober 2015

Activiteitenbulletin Ewoud en Elisabeth Gasthuis. September en oktober 2015 Activiteitenbulletin Ewoud en Elisabeth Gasthuis September en oktober 2015 Welkom in het Ewoud en Elisabeth Gasthuis Voor uw gemak hebben wij dit activiteitenbulletin samengesteld. Hierin vindt u informatie

Nadere informatie

april 2017 Vanaf uur BREIATELIER Ouderen geven hun kennis door op het gebied van haken en breien. Niet leden betalen de gebruikte consumpties

april 2017 Vanaf uur BREIATELIER Ouderen geven hun kennis door op het gebied van haken en breien. Niet leden betalen de gebruikte consumpties April 2017 WelzijnsPaletActueel Voor u! Het programma voor de maand april. In de natuur komt alles tot leven en de zonnestralen geven steeds meer warmte af. Met regelmaat een wandeling doen is gezond voor

Nadere informatie

Activiteitenkalender Het Anker Lemelerveld

Activiteitenkalender Het Anker Lemelerveld Activiteitenkalender Het Anker Lemelerveld September 2017 Activiteitenkalender Het Anker In deze kalender vindt u terug welke activiteiten er wanneer, waar en hoe laat plaatsvinden. Deze activiteiten zijn

Nadere informatie

Buurten in Termei Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters!

Buurten in Termei Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters! Buurten in Termei Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters! Programma Januari 2019 Voorwoord Als eerste de allerbeste wensen voor 2019. In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand januari. U

Nadere informatie

Verenigingen. Zorgcentrum de Schutse te Sint Annaland

Verenigingen. Zorgcentrum de Schutse te Sint Annaland Verenigingen Zorgcentrum de Schutse te Sint Annaland Sint Annaland, januari 2008 Inhoud 1. Inleiding 1.1. Aanmelden 1.2. Kosten 2. De verenigingen 2.1. Koersbal 2.2. Kaarten maken 2.3. Handwerken 2.4.

Nadere informatie

Activiteitenkrant december 2016 Zondag 11 december Kerstdiner bij Van der Valk

Activiteitenkrant december 2016 Zondag 11 december Kerstdiner bij Van der Valk Activiteitenkrant december 2016 Zondag 11 december Kerstdiner bij Van der Valk Aanvang: 16:00 uur Einde: 20:30 uur Zaal open vanaf 15:30 uur. Uw bijdrage: 15,00. Deze uitnodiging is alléén voor onze vaste

Nadere informatie

WelzijnsPaletActueel

WelzijnsPaletActueel WelzijnsPaletActueel juni 2016 De maand waarin de zomer van start gaat. De 13de rolloop avondvierdaagse is weer van start gegaan! Sportief dat velen hieraan deelnemen. Fantastisch dat we alle avonden kunnen

Nadere informatie

Maand programma. juni 2015. activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw. de Beijerkorf groen. Activiteiten in

Maand programma. juni 2015. activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw. de Beijerkorf groen. Activiteiten in Maand programma Activiteiten in de Beijerkorf groen activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw 2 10.00-12.00 uur Bingo - deelname E 5,-. * 2 10.00-12.00 uur lezing over de renaissance

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website November 2018 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie

Nadere informatie

Activiteitenagenda januari 2015 (over de dikgedrukte activiteiten kunt u hierna een toelichting lezen)

Activiteitenagenda januari 2015 (over de dikgedrukte activiteiten kunt u hierna een toelichting lezen) ACTIVITEITENAGENDA Januari 2015 Activiteitenagenda januari 2015 (over de dikgedrukte activiteiten kunt u hierna een toelichting lezen) Dag Jan. Activiteit Tijd Plaats Donderdag 1 - Nieuwjaarsdag Vrijdag

Nadere informatie

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden.

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden. Februari 2016 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden. Voor wie graag actief bezig is,

Nadere informatie

Niet alleen maar samen

Niet alleen maar samen Activiteitenkalender april 2019** Week 14 Maandag 1 april U kunt instappen als beginner of gevorderde bij de ochtend- of de Dinsdag 2 april Woensdag 3 april 10.00-14.00 u Dagopvang Light Vrijwilligers

Nadere informatie

FEBRUARI en MAART 2019

FEBRUARI en MAART 2019 FEBRUARI en MAART 2019 TRIMENZO HET GROTENHUIS Het Grotenhuis Binnenweg 2 7391 GP Twello Hallo Allen, Voor u ligt weer een veelzijdig programma-overzicht voor de maanden Februari en Maart 2019 We hopen

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website Mei 2018 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie graag

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER MEI 2012

ACTIVITEITENKALENDER MEI 2012 ACTIVITEITENKALENDER MEI 2012 Uitgelicht Donderdag 3 mei 19.30-21.30 uur Filmavond Vrijdag 4 mei 11.00-13.00 uur Brunch Vrijdag 4 mei 19.00-20.30 uur Dodenherdenking Donderdag 10 mei 12.30-15.30 uur Uitstapje

Nadere informatie

Activiteitenbulletin Ewoud en Elisabeth Gasthuis. September en Oktober 2016

Activiteitenbulletin Ewoud en Elisabeth Gasthuis. September en Oktober 2016 Activiteitenbulletin Ewoud en Elisabeth Gasthuis September en Oktober 2016 Welkom in het Ewoud en Elisabeth Gasthuis Voor uw gemak hebben wij dit activiteitenbulletin samengesteld. Hierin vindt u informatie

Nadere informatie

Activiteitenbulletin Ewoud en Elisabeth Gasthuis. Mei, juni en juli 2018

Activiteitenbulletin Ewoud en Elisabeth Gasthuis. Mei, juni en juli 2018 Activiteitenbulletin Ewoud en Elisabeth Gasthuis Mei, juni en juli 2018 Welkom in het Ewoud en Elisabeth Gasthuis Voor uw gemak hebben wij dit activiteitenbulletin samengesteld. Hierin vindt u informatie

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website April 2018 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie graag

Nadere informatie

Activiteitenprogramma Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters!

Activiteitenprogramma Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters! Activiteitenprogramma Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters! Programma Mei 2019 Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand mei. U bent van harte welkom om hier aan deel te nemen.

Nadere informatie

Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers!

Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers! Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers! Programma April 2019 Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand april. U bent van harte welkom om hier aan deel te nemen.

Nadere informatie

Activiteitenbulletin Ewoud en Elisabeth Gasthuis. Januari en februari 2016

Activiteitenbulletin Ewoud en Elisabeth Gasthuis. Januari en februari 2016 Activiteitenbulletin Ewoud en Elisabeth Gasthuis Januari en februari 2016 Welkom in het Ewoud en Elisabeth Gasthuis Voor uw gemak hebben wij dit activiteitenbulletin samengesteld. Hierin vindt u informatie

Nadere informatie

Berghuizen Breed. Doe mee met leuke activiteiten in Zuid-Berghuizen!

Berghuizen Breed. Doe mee met leuke activiteiten in Zuid-Berghuizen! Tot woensdag 9 maart aanmelden Berghuizen Breed De eerste testuitgave in Zuid-Berghuizen, gemaakt en bezorgd door vrijwilligers. Lees en laat ons weten wat u ervan vindt! Mail uw ervaring, tips en vragen

Nadere informatie

Verenigingen Sint-Annaland, januari 2017

Verenigingen Sint-Annaland, januari 2017 Verenigingen Sint-Annaland, januari 2017 2 Inhoud 1. Inleiding... 4 1.1. aanmelden... 4 1.2. kosten... 5 1.3. contact... 5 2. de verenigingen... 6 2.1. zwemmen... 6 2.2. koersbal... 7 2.3. kaarten maken...

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari Schoolstraat 1, 9461 AA Gieten. Telefoon: (0592) Website:

Nieuwsbrief januari Schoolstraat 1, 9461 AA Gieten. Telefoon: (0592) Website: Januari t/m april 2017 Verspreiding: 840 huis aan huis Schoolstraat 1, 9461 AA Gieten. Telefoon: (0592)245 924 Email:info@impuls-welzijn.nl Website: www.impuls-welzijn.nl Het jaar 2016 zit er al weer op

Nadere informatie

Wijkcentrum De Gasterij

Wijkcentrum De Gasterij Wijkcentrum De Gasterij Wat gezellig dat u gekomen bent Wijkbewoners ontmoeten elkaar onder het genot van een kopje koffie of thee, nemen deel aan gezamenlijke activiteiten of organiseren zelf een activiteit.

Nadere informatie

Activiteitenfolder december 2015

Activiteitenfolder december 2015 ntmoetingscentrum de plek waar je thuis bent Activiteitenfolder december 2015 Aangepaste openingstijden Prinsenhof: 11 december: Gesloten tot 11.30 uur 24 december: Gesloten vanaf 14.00 uur Gesloten: 25,

Nadere informatie

Vrije tijd. Studio58 & omgeving December 2018

Vrije tijd. Studio58 & omgeving December 2018 Studio58 & omgeving December 2018 Studio 58 Beukenstraat 58 4462TT Goes 0113 228575 (als je iets wilt doorgeven vóór of tijdens eethuis of activiteit) Aanmelden voor alle activiteiten via: goes@vrijetijd.gors.nl

Nadere informatie

Locatie Kasteelhof / De Hof

Locatie Kasteelhof / De Hof Locatie Kasteelhof / Maandelijkse uitgave van - Augustus 2017 - Krant ook te bekijken via: https://www.zmw.nl/client/ Beste lezer, In deze activiteitenkrant treft u de activiteiten aan die georganiseerd

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website Augustus 2018 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie

Nadere informatie

Woon- en Zorgcentrum De Schans staat in de wijk Emmerhout te Emmen, op loopafstand van het winkelcentrum Emmerhout.

Woon- en Zorgcentrum De Schans staat in de wijk Emmerhout te Emmen, op loopafstand van het winkelcentrum Emmerhout. Deel 2 Specifieke informatie over De Schans Woon- en Zorgcentrum De Schans staat in de wijk Emmerhout te Emmen, op loopafstand van het winkelcentrum Emmerhout. Wonen Bij het woon- en zorgcentrum worden

Nadere informatie

Activiteitenkalender. Rosengaerde Dalfsen. December

Activiteitenkalender. Rosengaerde Dalfsen. December Activiteitenkalender Rosengaerde Dalfsen December Activiteitenkalender Rosengaerde In deze kalender vindt u terug welke activiteiten er wanneer, waar en hoe laat plaatsvinden. De vrij toegankelijke activiteiten

Nadere informatie

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden.

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. December 2018 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie graag actief bezig is,

Nadere informatie

Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers!

Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers! Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers! Programma Maart 2019 Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand maart. U bent van harte welkom om hier aan deel te nemen.

Nadere informatie

HET GROTENHUIS TRIMENZO. April en Mei Het Grotenhuis Binnenweg GP Twello. Hallo Allen,

HET GROTENHUIS TRIMENZO. April en Mei Het Grotenhuis Binnenweg GP Twello. Hallo Allen, APRIL en MEI 2019 TRIMENZO HET GROTENHUIS Het Grotenhuis Binnenweg 2 7391 GP Twello Hallo Allen, Voor u ligt weer een veelzijdig programma-overzicht. voor de maanden April en Mei 2019 We hopen dat u allen

Nadere informatie

met activiteiten van Savant Ik ben blij dat ik nu mee doe. Gewoon gezellig en lekker actief.

met activiteiten van Savant Ik ben blij dat ik nu mee doe. Gewoon gezellig en lekker actief. met activiteiten van Savant Ik ben blij dat ik nu mee doe. Gewoon gezellig en lekker actief. Gewoon gezellig, lekker actief! Met de activiteiten van Savant Zorg kunt u samen met anderen veel plezier beleven.

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website Juni 2018 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie graag

Nadere informatie

Activiteiten Ontmoetingsplein Barendrecht

Activiteiten Ontmoetingsplein Barendrecht Januari - februari 2013 Activiteiten Ontmoetingsplein Barendrecht Ontmoetingen en activiteiten Heeft u behoefte aan ontspanning, ontmoeting en/of activiteiten? Laurens en KijkopWelzijn bieden met het Ontmoetingsplein

Nadere informatie

Maandprogramma Activiteiten

Maandprogramma Activiteiten Maandprogramma Activiteiten Berkumstede December 2018 De activiteiten met de kleur groen zijn toegankelijk voor iedereen: ook voor mensen die niet op Berkumstede wonen. De activiteiten met de kleur blauw

Nadere informatie

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort en locatie De Palatijn worden aangeboden.

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort en locatie De Palatijn worden aangeboden. Februari 2019 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort en locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie graag actief bezig is,

Nadere informatie

Locatie Kasteelhof / De Hof

Locatie Kasteelhof / De Hof Locatie Kasteelhof / Maandelijkse uitgave van - Juli 2017 - Krant ook te bekijken via: www.zmw.nl/nieuws Beste lezer, In deze activiteitenkrant treft u de activiteiten aan die georganiseerd worden door

Nadere informatie

Activiteiten De Zes Molens

Activiteiten De Zes Molens Activiteiten De Zes Molens Ongedwongen & gezellige activiteiten in april 2019 Locatie De Zes Molens Activiteiten: meedoen en erbij horen P. 02 Afgelopen maand kon u deelnemen aan diverse activiteiten.

Nadere informatie

Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers!

Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers! Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers! Programma november 2017 Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand november. U bent van harte welkom om hier aan deel te

Nadere informatie

Activiteiten Vita voor: Intramuraal & VPT & extramurale gast

Activiteiten Vita voor: Intramuraal & VPT & extramurale gast Activiteiten Vita voor: Intramuraal & VPT & extramurale gast Wandelclub. Afhankelijk van het aantal vrijwilligers is deelname mogelijk. Dag: Maandag ochtend. Tijd: 10.00 uur tot 11.30 uur. Locatie: Samenkomst

Nadere informatie

WelzijnsPaletActueel. Mei Voor u! Het programma voor de maand mei.

WelzijnsPaletActueel. Mei Voor u! Het programma voor de maand mei. WelzijnsPaletActueel Voor u! Het programma voor de maand mei. Mei 2017 WelzijnsPalet Coördinator Lia Koole Team Alice Bos Ulrike v.d. Bosch Gretha Kemp Dorinda Ruska Renate Ruijsch Diny Vos T 030 6988715

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website Oktober 2018 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie

Nadere informatie

Buurten in Termei Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters!

Buurten in Termei Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters! Buurten in Termei Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters! Programma november 2017 Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand november. U bent van harte welkom om hier aan deel te

Nadere informatie

Deze maand hebben we weer tal van activiteiten voor u, o.a.: Zaterdag 15 april Paasbrunch met medewerking van de Donjongens. foto

Deze maand hebben we weer tal van activiteiten voor u, o.a.: Zaterdag 15 april Paasbrunch met medewerking van de Donjongens. foto April 2017 Deze maand hebben we weer tal van activiteiten voor u, o.a.: l Koningsfilm l Spelletjesmiddag l Bingo l Dansavond Zaterdag 15 april Paasbrunch met medewerking van de Donjongens foto Aanvang:

Nadere informatie

Activiteiten Zorglocatie Vita 2018 Intramuraal & VPT

Activiteiten Zorglocatie Vita 2018 Intramuraal & VPT Activiteiten Zorglocatie Vita 2018 Intramuraal & VPT Wandelclub. Afhankelijk van het aantal vrijwilligers is deelname mogelijk. Dag: Maandag ochtend. Tijd: 10.00 uur tot 11.30 uur. Locatie: Samenkomst

Nadere informatie

Activiteitenkalender. Overdal

Activiteitenkalender. Overdal Activiteitenkalender Overdal juli 2017 Dag Activiteit Tijd/Plaats Maandag 3 juli 10:30 Dinsdag 4 juli Donderdag 6 juli Schilderen met Jos Bent u creatief, of wilt u gewoon even ontspannen? Komt u kijken

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website November 2017 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie

Nadere informatie

Welkom in Emma Ontmoeting & gezelligheid in Emma!

Welkom in Emma Ontmoeting & gezelligheid in Emma! Welkom in Emma Ontmoeting & gezelligheid in Emma! Programma Juli, augustus en september 2018 Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maanden juli, augustus en september. Omdat de vakantie

Nadere informatie

Welkom in Graafzicht Ontmoeting & gezelligheid in Graafzicht

Welkom in Graafzicht Ontmoeting & gezelligheid in Graafzicht Welkom in Graafzicht Ontmoeting & gezelligheid in Graafzicht Programma December 2018 Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand december. U bent van harte welkom om hier aan deel te

Nadere informatie

AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent SCHAARBEEK

AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent SCHAARBEEK AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent SCHAARBEEK - 2018 NL Openingsuren Maandag 12.00u 17.00u Dinsdag 09.00u 17.00u Woensdag 12.00u 17.00u Donderdag 09.00u 17.00u Vrijdag 09.00u 17.00u Zaterdag en Zondag

Nadere informatie

WelzijnsPaletActueel. Voor u, het programma van de maand oktober. oktober 2016

WelzijnsPaletActueel. Voor u, het programma van de maand oktober. oktober 2016 WelzijnsPaletActueel oktober 2016 Voor u, het programma van de maand oktober. De maand oktober start met de Nationale Ouderdag. De wensen uit de wensboom in de Schakel worden zoveel mogelijk die dag vervuld.

Nadere informatie

Activiteitenkrant. Locatie Klein Waelwick en de Binnentuin Waelwick

Activiteitenkrant. Locatie Klein Waelwick en de Binnentuin Waelwick Activiteitenkrant Locatie Klein Waelwick en de Binnentuin Waelwick Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - Maart 2018 - Krant ook te bekijken via: https://www.zmw.nl/client/ Beste lezer, In deze activiteitenkrant

Nadere informatie

Verslag 5-daagse reis van 28 augustus t/m 1 september 2017

Verslag 5-daagse reis van 28 augustus t/m 1 september 2017 Secretariaat: G.J. Grotentraast, Stationsweg-West 129, 3931 EL Woudenberg Telefoon: 033 286 2747 E-mail: info@seniorenbelangen.net Website: www.seniorenbelangen.net Bankrekening nr.: NL87 RABO 0307 9301

Nadere informatie

Buurten in Termei Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters!

Buurten in Termei Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters! Buurten in Termei Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters! Programma Oktober en November 2018 Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand oktober en november. U bent van harte welkom

Nadere informatie

Vrije tijd. Activiteiten Schouwen Duiveland. Oktober 2018

Vrije tijd. Activiteiten Schouwen Duiveland. Oktober 2018 Activiteiten Schouwen Duiveland Oktober 2018 2 Programma Wanneer Wat Bijzonderheden Kosten Dinsdag 2 oktober Eethuis Inloop Groentesoep, Kipschnitzel met chiliboontjes, gemengde salade en gebakken krieltjes

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website Juli 2018 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie graag

Nadere informatie

Welkom in Graafzicht Ontmoeting & gezelligheid in Graafzicht

Welkom in Graafzicht Ontmoeting & gezelligheid in Graafzicht Welkom in Graafzicht Ontmoeting & gezelligheid in Graafzicht Programma Januari 2019 Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand januari. U bent van harte welkom om hier aan deel te

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website September 2018 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie

Nadere informatie

Activiteitenfolder november 2015

Activiteitenfolder november 2015 Activiteitenfolder november 2015 Wat kunt u deze maand allemaal van ons verwachten? We openen onze deuren waarbij u een kijkje kan nemen achter de schermen van Prinsenhof. Daarnaast hebben we onze maandelijkse

Nadere informatie

Activiteiten in Swellengrebel Maart 2018

Activiteiten in Swellengrebel Maart 2018 Meer Bewegen Voor Ouderen: Beweeggroep voor senioren. Bewegen vanuit de stoel, in een heel gezellige groep in het stilte centrum van Swellengrebel. Spelenderwijs proberen we de fitheid te bevorderen en

Nadere informatie

Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers!

Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers! Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers! Programma Juni 2019 Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand Juni. U bent van harte welkom om hier aan deel te nemen.

Nadere informatie

2016 Ontmoeten & Activiteitenkalender Careaz Dr. Jenny Dinxperlo

2016 Ontmoeten & Activiteitenkalender Careaz Dr. Jenny Dinxperlo 2016 Ontmoeten & Activiteitenkalender Careaz Dr. Jenny Dinxperlo Zondag 03 januari Wat? Waar? Kosten Gehele dag Zondags-tref Koffie/ thee met iets lekkers Veensgracht 1 Aanmelden: Niet nodig Maandag 4

Nadere informatie

Woensdag 15 februari. MeSted

Woensdag 15 februari. MeSted Activiteitenkrant februari 2017 Woensdag 15 februari MeSted Het gezelligheidskoor uit Leerdam Entree: 3,50 inclusief kopje koffie of thee en een drankje met een hapje. Meer informatie vindt u in deze krant.

Nadere informatie

WelzijnsPaletActueel. augustus 2016 Voor u! Het programma voor de maand augustus.

WelzijnsPaletActueel. augustus 2016 Voor u! Het programma voor de maand augustus. WelzijnsPaletActueel augustus 2016 Voor u! Het programma voor de maand augustus. Ook deze maand nog een paar weken Viva Espana, met verschillende activiteiten rond Spanje. Zie voor uitgebreide informatie

Nadere informatie

AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE

AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE november - december 2018 NL Openingsuren Maandag 12.00u 17.00u Dinsdag 09.00u 17.00u Woensdag 12.00u 17.00u Donderdag 09.00u 17.00u Vrijdag 09.00u 17.00u Zaterdag

Nadere informatie

Ac viteitengids De Uiterton. Seizoen 2014-2015. www.woonzorgflevoland.nl

Ac viteitengids De Uiterton. Seizoen 2014-2015. www.woonzorgflevoland.nl Ac viteitengids De Uiterton Seizoen 2014-2015 www.woonzorgflevoland.nl U bent van harte welkom! In dit boekje vindt u alle activiteiten die georganiseerd worden in De Uiterton voor het seizoen September

Nadere informatie

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten Januari 2019

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten Januari 2019 Studio58 & omgeving Activiteiten Januari 2019 Studio 58 Beukenstraat 58 4462TT Goes 0113 228575 (als je iets wilt doorgeven vóór of tijdens eethuis of activiteit) Aanmelden voor alle activiteiten via:

Nadere informatie

Buffet aan huis. Warme maaltijden, bij u thuis geserveerd

Buffet aan huis. Warme maaltijden, bij u thuis geserveerd Buffet aan huis Warme maaltijden, bij u thuis geserveerd Wordt het elke dag bereiden van een warme maaltijd u te veel? Bent u tijdelijk niet in staat om te koken of kiest u af en toe graag voor gemak?

Nadere informatie

Locatie Henricus Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - Januari Krant ook te bekijken via:

Locatie Henricus Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - Januari Krant ook te bekijken via: Locatie Henricus Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - Januari 2017 - Krant ook te bekijken via: www.zmw.nl/nieuws Beste lezer, In deze activiteitenkrant treft u de activiteiten aan die georganiseerd

Nadere informatie

Nieuwsbrief 31 juli t/m 6 augustus 2017

Nieuwsbrief 31 juli t/m 6 augustus 2017 Nieuwsbrief 31 juli t/m 6 augustus 2017 LINQUENDA THEATER Op MAANDAG 31 JULI komt er speciaal voor u een theatershow. Laat u verrassen met de show Terug naar vroeger van LINQUENDA Theatershows. Nodig hiervoor

Nadere informatie

HET GROTENHUIS TRIMENZO. Juni en Juli Het Grotenhuis Binnenweg GP Twello. Hallo Allen,

HET GROTENHUIS TRIMENZO. Juni en Juli Het Grotenhuis Binnenweg GP Twello. Hallo Allen, JUNI en JULI 2019 TRIMENZO HET GROTENHUIS Het Grotenhuis Binnenweg 2 7391 GP Twello Hallo Allen, Voor u ligt weer een veelzijdig programma-overzicht. voor de maanden Juni en Juli 2019 We hopen dat u allen

Nadere informatie

Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers!

Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers! Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers! Programma oktober 2017 Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand oktober. U bent van harte welkom om hier aan deel te

Nadere informatie

Stegemanhof. Wonen Welzijn Zorg en behandeling. Woonzorgcentrum. Appartementen te huur. Verpleeghuiszorg in eigen appartement

Stegemanhof. Wonen Welzijn Zorg en behandeling. Woonzorgcentrum. Appartementen te huur. Verpleeghuiszorg in eigen appartement Stegemanhof Woonzorgcentrum Appartementen te huur Verpleeghuiszorg in eigen appartement Wonen Welzijn Zorg en behandeling Welkom in Stegemanhof Op loopafstand van het centrum van Aalten ligt Stegemanhof.

Nadere informatie

Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers!

Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers! Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers! Dit is het zomerprogramma van de hof Thema voor juli: Italië Thema voor augustus: Oostenrijk Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten

Nadere informatie

Deel 2 Specifieke informatie over St. Franciscus

Deel 2 Specifieke informatie over St. Franciscus Deel 2 Specifieke informatie over St. Franciscus Woon- en Zorgcentrum St. Franciscus in Coevorden bestaat al sinds 1958 en is het oudste katholieke woon- en zorgcentrum in Drenthe. In 2006 is het oude

Nadere informatie