Verslag Home Konvent 30/11/2006

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Verslag Home Konvent 30/11/2006"

Transcriptie

1 Verslag Home Konvent 30/11/2006 Aanwezigen: Francis Goudsmedt: Voorzitter Home Konvent Hans Hallez: Penningmeester Home Konvent Maarten Lemmens: Secretaris Home Konvent Koen Colpaert: Voorzitter Home Vermeylen Karel Tanghe: Vice-voorzitter Home Vermeylen Tanja Van cauwenbergh: Penningmeester Home Vermeylen Cedric Raemdonck: Voorzitter Home Boudewijn Joyce Huvaere: Voorzitster Home Astrid Jasmien Calleurei: Penningmeester Home Astrid Rudi Rombouts: Vice-voorzitter Home Bertha Bram Vanparijs: Penningmeester Home Bertha Kevin De Wolf: Voorzitter Home Fabiola Jonathan Vervaeke: Penningmeester Home Fabiola Nathalie Geeraerts: Hoofdmedewerker Huisvesting Dirk Mathijs: Homemanager Home Boudewijn/Home Astrid/Home Bertha Verontschuldigd te laat: Rob Caluwaerts: Vice-Voorzitter Home Konvent 1. Opmerkingen vooraf Vice-voorzitter Karel van Home Vermeylen is nog niet toegevoegd aan de HKmailinglist. Home Fabiola heeft reeds 136 euro (van de euro) gestort op de rekening van Home Bertha, Home Vermeylen heeft nog niets gestort. 2. Verschil IHR en ad hoc IHR: De IHR is voor kleine problemen. Eerst zou men de Home Manager moeten aanspreken, dan pas de IHR waarbij indien het probleem te groot is beslist kan worden dit naar de ad hoc door te schuiven. Ad hoc: Dit is voor grote problemen waarbij bijvoorbeeld een volledig verdiep bij betrokken zijn en niet slechts één kamer. 3. Nathalie aan de homes De naam van Rita s opvolger is nog niet gekend, maar de aanwervingsprocedure is al een tijd geleden gestart. Als iemand gevonden wordt kan er zich nog het probleem vormen dat de taak niet direct zal opgenomen worden De werkmensen die de kakkerlakkendoosjes komen controleren zullen in het vervolg langer wachten met het openen van deuren.

2 De problematiek omtrent gangfeestjes en de PPD die hierop reageert is te verklaren doordat het beheer van de homes de PPD oplegt geen enkele vorm van feestjes toe te laten. De zetels en studeertafels voor Home Vermeylen zijn aangevraagd. De homes merken op dat eenheden van tafels met stoelen eraan vast zijn niet echt gewenst op de homes omdat deze moeilijk te verplaatsten zijn indien dit nodig zou zijn voor bepaalde activiteiten. Dirk heeft nog 30tal stoelen en tafels over van Home Boudewijn hij kan deze aan home Fabiola geven omdat deze een groot tekort aan stoelen hebben in de studeerzaal.. Nathalie vraagt hoe oplossingen voor problemen gemeld werden. Rita stuurde vroeger een naar de voorzitters van de homes indien er aan hun probleem iets gedaan werd. Nathalie zal hiermee rekeninng houden. Liefst alle sperperiodes zo snel mogelijk vast te leggen en door te geven. Dit zal volgende vergadering gedaan worden (midden december). 3.1 Vandalisme op Home Vermeylen Er zijn de laatste weken veel problemen geweest met vandalisme op Home Vermeylen. In dit opzicht is sociale controle belangrijk. Best de PPD opbellen bij de minste overlast of verdenking op iets wat niet normaal is. Deze zullen dan een dossier opstellen omtrent deze situatie. De vraag werd gesteld of de problemen misschien verbonden waren aan andere zaken. Hierbij werd gedacht aan de toename in het aantal buitenlandse studenten of een vorm van racisme tegen kuisvrouwen met een andere huidskleur. Aangezien ook andere verdiepen te lijden hadden onder vandalisme is deze laatste denkpiste uitgesloten. De toename in het aantal buitenlandse studenten is doorgegeven en Nathalie is zelf ook voorstaander voor een betere spreiding van deze groep bewoners. Het idee van deze spreiding heeft ze ook doorgegeven aan Myriam van den Branden: verantwoordelijke huisvesting buitenlandse studenten. Op dit ogenblik past de UGent een first-come-first-serve algoritme toe, maar Francis stelt voor om via een ander systeem te werken waar wel kan gezorgd worden voor een evenwichtige spreiding: om op deze manier het aantal buitenlandse studenten met een zelfde taal/nationaliteit meer te verspreiden. 3.2 Fotoboek In het kader van de buitenlandse studenten-problematiek werd ook de vraag gesteld of een fotoboek handig zou zijn voor sociale controle. Home Vermeylen verwacht dat hun online-fotoboek in februari in orde zou zijn. Een fotoboek kent vele nadelen. Buitenlandse studenten blijven soms maar een half jaar en er zou dan elk half jaar een fotoboek uitgebracht moeten worden. Niet alle studenten wensen in dit fotoboek te staan. Dit fotoboek zou kleurenfoto s bevatten wat niet echt haalbaar is met de huidige subsidies van de verschillende homes, indien hiervoor geld van de dienst huisvesting zou komen valt dit probleem uiteraard weg. Er werd ook opgemerkt dat dienst huisvesting altijd een pasfoto kan vragen bij nieuwe inschrijvingen en hiermee zelf een soort fotoboek kan maken.

3 3.3 Ad hoc De volgende ad hoc vergadering is van uur veranderd en zal nu om 10u plaatsvinden in het vervolg en dus niet om 10u30: verder info volgt zeker nog van het rectoraat uit. De vraag kwam of er een ad hoc vergadering nodig was in december. Home Vermeylen had drie puntjes voor een volgende ad hoc. Namelijk de grote waterhoeveelheid tussen Home Heymans en Home Vermeylen, de werken die reeds 3 weken stil liggen en ten slotte de studeerzaal die aangepast zou worden. Momenteel bezit Home Vermeylen geen studeerzaal en de examens komen er aan. Francis raadde aan om deze vragen direct aan Mark Bracke te en. Home Boudewijn en Home Fabiola hadden zelf ook nog een puntje. Er is overeengekomen geen ad hoc vergadering te vragen en zich te houden aan de afgesproken datum in het 2 e semester daar de dringende nood hiervoor ontbreekt. 4. Dirk aan de homes 4.1 Home Astrid Morgen beginnen de werken aan de douches. Het probleem van de werken en opkuis hierna van de kelder is doorgegeven aan de dienst Hygiëne en Milieu. De kelder ligt er namelijk al lange tijd vuil bij. De opkuis na de fuif is uiteindelijk toch nog gebeurd maar naar de toekomst toe dit liefst voor 8u00 te doen. Home Astrid vroeg in dit verband naar meer kuisgerief waarbij Home Fabiola op wees dat ze dit vooraf aan de kuisvrouwen vragen. In het vervolg ook de versieringen van de fuif wegdoen. 4.2 Home Boudewijn Er komen nieuwe nummers op de brievenbussen Home Boudewijn vroeg ook nummers voor op de kastjes in de keukens. De opkuis van de bar was de eerst twee maanden goed, maar de laatste twee weken bleek de vloer niet altijd proper te zijn. 4.3 Home Bertha Gelieve een lijst te maken met de kamers die last hebben van zilvervisjes zoals op de ad hoc vergadering is voorgesteld. 5. Homes aan Dirk 5.1 Home Astrid Donderdagnamiddag zouden ze de bestelwagen nodig hebben voor het leveren van kaas en wijn. Ook vrijdagmiddag zou het gebruik hiervan nodig zijn. Dit is geen probleem en Dirk zal officieel de toestemming geven zodat indien er zich problemen voordoen iedereen in orde is (bvb verzekering en zo). Sommige toiletten worden ondergeplast. De voorzitster zal hiervoor contact opnemen met de erasmuspraeses.

4 De fietsenstelling die in de kelder geborgen staat zal niet terug buiten geplaatst worden daar dit nu een leverplaats is geworden. Er zijn lichten geplaatst in de stripbib maar ook een vals plafond, dat over de lichten geplaatst werd. Momenteel is er een plaat weggenomen om toch nog licht te hebben. De plaatsers zullen gecontacteerd worden door Nathalie. 5.2 Home Vermeylen De grote wateropstapeling tussen Home Vermeylen en Home Heymans. De studeerzaal die nog steeds niet in orde is. 5.3 Home Boudewijn Het verslag in verband met de enquêtes die genomen werd over de staat van de ramen en de verwarming en het sanitair op Home Boudewijn. De geluidshinder bij de verwarming is eigenlijk het geluid van de pompen die het warm water doorheen de verwarming en doorheen Boudewijn stuwen. Sommige verwarmingen op hoger gelegen verdiepen worden slechts onderaan warm. Het beste zou zijn de firma die hiervoor verantwoordelijk is aan te spreken. De douches op een aantal verdiepen zijn niet goed, aangeraden is ervoor te zorgen dat er een herstelformulier hiervoor wordt binnengebracht bij Dirk zodat het probleem direct gemeld en opgelost kan worden. Francis stelt om iedereen een herstelformulier onder de deur te schuiven waarbij elke bewoner bewust naar problemen op zijn home en kamer kan zoeken en deze allemaal te melden. Hierdoor kan een globaal overzicht komen van de problemen in de homes, wat handig kan zijn. Zo moet bvb een loodgieter niet om de week komen om 2 kranen te herstellen. De andere homes voelen niet echt iets voor dit idee. Home Vermeylen beschikt over een receptie waar de meeste problemen rechtstreeks gemeld worden. Home Bertha vind dat de bewoners oud en intelligent genoeg zijn om hun problemen via een herstelformulier te melden. 5.4 Home Fabiola Op het 4 de verdiep zijn de douches en toiletten al bijna een maand afgesloten. Dit omdat een wand omgevallen is en wegens veiligheidsredenen de boel afgesloten is. Zou het misschien mogelijk zijn de toiletten terug te openen maar de douches nog steeds afgesloten te laten daar dit de plaats was waar de muur omviel. 6. Puntjes aan Nathalie 6.1 Home Vermeylen De keuken op het 6 de is al een week afgesloten. Deze zal vanaf morgen terug bruikbaar zijn. Wegens veiligheidsredenen zijn alle deuren om 22u00 reeds gesloten. De homeraad noch het Home Konvent waren hiervan op de hoogte. Naar de toekomst zal er meer gelet worden op communicatie naar de bewoners en homeraden (+ Home Konvent) toe. 6.2 Home Fabiola Er zouden normaal nieuwe zetels komen voor de ontspanningszaal maar hiervan is niets meer vernomen. Nathalie zal dit zo snel mogelijk in orde brengen.

5 Er is een dringend tekort aan een grote hoeveelheid stoelen. Vorig jaar was er een lijst opgesteld met een officiële telling van het aantal stoelen per verdiep maar deze is verloren gegaan. Op de ad hoc vergadering is besloten dat er spoedig een nieuwe telling zal plaatsvinden, maar dit is nog steeds niet gebeurd. Nathalie wees erop dat het geen probleem was zelf opnieuw een telling uit te voeren en deze aan haar door te geven. 6.3 Home Bertha Er heeft een elektriciteitscontrole plaatsgevonden. Er gaat de ronde dat UGent een lijn aan het berekenen is door het meten van elektriciteit en water zodat naar de toekomst toe de student in Home Bertha meer of minder zal moeten betalen naar gelang zijn verbruik met deze opgestelde norm. Er werd op gewezen dat de elektriciteitscontrole nodig was voor de stad Gent; die een lijst maakt van de grote elektriciteitsverbruikers in verband met CO2 uitstoot. Graag is er feedback over het gerucht van de UGent die een norm aan het berekenen is voor het verbruik in Home Bertha. Het is jammer dat het Home Konvent noch Nathalie op de hoogte hiervan is tenzij officieus. Is het mogelijk een huishoudelijk reglement op te stellen en hoever mag hierin gegaan worden (zonder dat tegen het intern reglement ingaat)? Deze vraag werd gesteld om zo te kunnen optreden tegen continue overlast van sommige bewoners. Het is beter bij elke voorval de PPD te bellen, continu, bij elk voorval. De PPD werkt op basis van anonimiteit. 6.4 Home Heymans Er was vraag naar het vervangen van het bed op kamer 713. De fietsenstalling is overwoekerd met wildgroei van onkruid. Er was in het weekend een groepje jongeren met fietsen beginnen gooien. De droogkast werkt niet, Nathalie heeft speciaal iemand gezonden voor de controle en herstelling. Het zou in orde moeten zijn, maar ze zal dit nogmaals nagaan. De garagepoort is kapot waardoor deze soms plots naar beneden valt en soms ook maar voor de helft open gaat. Nathalie zal het doorgeven. De brievenbussen zouden vernieuwd worden, Nathalie volgt dit op. Deze zouden normaal nog voor 18 december of nog de sperperiode vernieuwd worden. De brandtrap is tussen de grond en het 1 ste niet bereikbaar wat het verlaten van deze bijzonder moeilijk maakt. 7. Puntjes vorige vergadering Communicatie in verband met werken aan en rondom de homes zou verbeterd moeten zijn. De Gouden Gids is gecontacteerd en zullen in het vervolg geen acties meer doen. Ze hadden de VVS gevraagd voor toestemming hun actie uit te voeren maar deze hebben het niet verder doorgegeven. 7.1 Home Bertha De problemen mbt de huisbewaarder die de deuren vaak moet openen voor studenten die hun kaart vergeten zijn, zijn opgelost.

6 Het sluikstorten is nog steeds een probleem. Dirk zal zorgen dat deze opgekuist worden volgende week wat uiteraard het probleem nog niet wegneemt. Hierbij werd ook gemeld dat de veiligheidscamera volgens de vice-voorzitter op de fietsenstelling gericht staat en dus niet bruikbaar is voor het vaststellen van de daders. 7.2 Home Vermeylen Het lekkende water in de kelder is opgelost. De vuile ruiten zijn nog steeds vuil, hieromtrent worden door Nathalie afspraken gemaakt. Het probleem in verband met de toegang tot het homeraadlokaal door gebrek aan fietsenstalling sleutels is opgelost. 7.3 Home Heymans De wasmachine munten kosten nog steeds 3.00 euro. De reden hiervoor is dat deze in tegenstelling tot andere homes slechts verkrijgbaar zijn via automaten en voor het onderhoud van deze automaten er 50 cent per munt gevraagd word. De moskee is plots veel rustiger geworden. 7.4 Home Astrid De lichten in de keukens zijn opgelost. Sommige verwarmingen werken niet. Dirk wees erop hiervoor het herstelformulier te gebruiken. De vloer trilt nog steeds in kamer 115 ten gevolgen van de resto-machine. Er werd gewezen op het feit dat de oorzaak misschien ligt aan de vernieuwde brandtrap. De microgolf ovens zijn hersteld en vernieuwd waar nodig. 7.5 Home Fabiola De fietsenstelling is nog steeds te dicht geplaatst, dit is gemeld op de ad hoc vergadering. Dit zou opgelost worden via Benny Vandenberge (dienst preventie op het werk) na de evacuatieoefeningen. 8. Subsidies Bijna elke home is in orde buiten het Home Konvent. Home Vermeylen heeft nog euro openstaan en zou nog euro moeten storten aan Home Bertha. Home Bertha heeft nog 469 euro openstaan en zou nog 200 euro gebruiken voor hun fotoalbum. De rekening van de HK-Paintball is nog steeds niet ontvangen. Dit komt doordat het Stafort telkens vergat deze te sturen. Het zou nog mogelijk zijn deze via tijdig te ontvangen. Home Bertha zou moeten reflecteren over de hoeveelheid gewenste subsidies naar het volgende jaar toe.

7 9. Varia Home Kovent 9.1 Porter House Het Porter House wil de homes bereiken en stelde voor in deze context clubavonden voor te stellen. Deze zouden dan plaatsvinden op elke maandagavond van de week. Bieden aan op HK-avonden: Malheur aan 1.00 euro. 150 euro sponsering voor op de HK-site en flyers. Indien er bij een activiteit geen inkom gevraagd wordt moet er geen SABAM betaald worden. Eigen drank mag gratis verkocht worden. Er zijn ook karaoke-avonden mogelijk daar ze over deze apparatuur beschikken. Ook zijn filmavonden mogelijk wegens de aanwezigheid van een projector. Nadeel aan de Porter House is dat de muziek vaak luid staat wat het communiceren op clubavonden bijna onmogelijk maakt. Dit kan eenvoudig opgelost worden door met de uitbater overeen te komen de muziek op deze avonden stiller te zetten. De Porter House vormt een grote meerwaarde voor de homes aangezien deze hierdoor meer activiteiten kunnen geven dan het overeengekomen aantal in de homes zelf, ook aan geluidshinder moet niet meer gedacht worden. Aangezien HK-centraal niet elke maandag in staat is een activiteit of bijeenkomst te doen zal worden afgesproken dat de verschillende homes samen met het HK afspreken wie welke maandag avond gebruik zal maken van de Porter House. Unaniem is gekozen voor de Porter House als HK-clubhuis onder de bovenstaande voorwaarden. 9.2 Linten Home Bertha meldt dat op een lint de datum verkeert afgebeeld staat. Francis stelde voor om met de lintenmaker contact op te nemen. Home Boudewijn leverde kritiek op de laattijdige linten aangezien ze de meeste noemenswaardige activiteiten moesten doorstaan zonder hun linten. Naar de toekomst toe bedachten ze het idee van voorverkiezingen. o Voor de vakantie zal er een lijst gemaakt worden met de studenten die zeker op de home zullen blijven het volgende jaar en reeds een functie willen vervullen. o Na de vakantie zouden dan 1 ste jaars en anderen gestemd kunnen worden. Door dit systeem zouden dan een deel reeds hun linten tijdig hebben. 9.3 Lidkaarten Het idee van HK-lidkaarten kwam ter spraken. Deze kaart zou een meerwaarde moeten bieden voor de home studenten. Het zou mogelijk zijn hierop sponsors te plaatsen en deze gratis uit te delen aan alle home studenten. Een andere mogelijkheid is om bijvoorbeeld 3.00 euro te vragen voor een lidkaart maar waardoor de houder ervan op elke eerste fuif van een studentenhome een gratis consumptie krijgt.

8 9.4 Massacantus De massacantus zal plaatsvinden op woensdag 20 december. Er zijn nog steeds studenten nodig die de dag ervoor de tent opstellen, de dag zelf helpen met alles of de dag erna de tent helpen afbreken. Het zou mooi zijn mocht elke home een aantal studenten hiervoor kunnen leveren. Dit bied uiteraard voordelen zoals gratis aan de massacantus deelnemen en op een exclusief feestje voor alle medewerkers nadien. 9.5 Galabal Voorlopig zijn reeds een aantal studenten gevonden die zich willen engageren voor dit doel. Maar dit eerste draagvlak beschikt nog niet over de organisatorische wil/kunde, hiervoor zijn namelijk meer studenten nodig. De locatie zal in de Therminal zijn hoewel voorlopig het galabal dan slechts tot 1.00 zou kunnen doorgaan. Francis en Rob zullen hiervoor nog de puntjes op de i zetten met enerzijds Marc Bracke, Benny Vandenberghe en Hans Pijpelink. Anderzijds met het buurtcomité om het uur van 1 à 2 uur te verlagen. Doordat de zaal gratis is wordt het mogelijk voor een zeer zacht prijsje een enorm chic decadent galabal te organiseren. Hierdoor zou er gegarandeerd winst geboekt worden zelfs indien slechts 150 mensen aanwezig zullen zijn die elk 5.00 euro betaalden. Het galabal comité heeft nog studenten nodig die wensen mee te werken aan een nooit te vergeten decadent chic HK-galabal. Aan elke home werd dan ook de vraag gesteld nogmaals studenten te ronselen voor deze onvergetelijke activiteit. Er werd unaniem voor gekozen om dit comité beslissingsrecht te geven, met een verantwoord veto mogelijkheid voor het HK. Dit beslissingsrecht is nodig om niet telkens tot een IHR af te wachten alvorens men weet of de bedachte ideeën mogen uitgevoerd worden. Indien het HK hun veto moet gebruiken is het nog steeds mogelijk deze situatie eerst op een IHR op tafel te leggen. Er werd unaniem voor gekozen om elke home 250 euro te laten inbrengen op een afzonderlijke ING-rekening waarbij de volmacht bij het HK ligt zodat dit bedrag dan als startkapitaal gebruikt kan worden door het galabal comité. Na het galabal zal in een vergadering beslist worden of deze 250 euro terug gegeven wordt aan de homes. In ieder geval blijft de winst van het galabal in een kas bewaard, wat als startkapitaal voor het volgende jaar dient. Alles zal georganiseerd worden onder de naam van het Home Kovent en niet het galabal comité. Hierdoor zal het namelijk veel eenvoudiger zijn sponsors te vinden.

9 10. Varia 10.1 Home Konvent De nieuwe website zal dit semester nog on-line geplaatst worden Home Vermeylen Bijna geen sponsors en nog steeds op zoek. Activiteiten week, zie Home Vermeylen website. Elke Champions League op groot scherm te bekijken Home Astrid Morgen slagercantus 10.4 Home Boudewijn Dinsdag 5 december Vrij Podium met Sinterklaas als eregast. Vraag naar het beperken van reclame van andere homes. Best eerst de voorzitter contacteren in dit verband Home Bertha Morgen filmavond 10.6 Home Fabiola Opletten voor het hangen van reclame voor eigen activiteiten in andere homes. Opletten voor overlappende activiteiten van de verschillende homes. Woensdag 13 december Neige fuif. Bingoavond Maandag 18 december cantus in de Sax.

Verslag Interhomeraad 25/10/2006

Verslag Interhomeraad 25/10/2006 Verslag Interhomeraad 25/10/2006 Aanwezigen: Francis Goudsmedt: Voorzitter Home Konvent Rob Caluwaerts: Vice-voorzitter Home Konvent Maarten Lemmens: Secretaris Home Konvent Hans Hallez: Kandidaat Penningmeester

Nadere informatie

Verslag Interhomeraad 04/10/2006

Verslag Interhomeraad 04/10/2006 Verslag Interhomeraad 04/10/2006 Aanwezigen: Jasmien Callewier: Uittredend HK secretaries, Penning Home Astrid Joyce Huvaere: Praesus Home Astrid Hans Hallez: Vertegenwoordiger Home Heymans, Nathalie Geeraerts:

Nadere informatie

Homeraad Home Boudewijn

Homeraad Home Boudewijn Homeraad Home Boudewijn Verslag vergadering homeraad 3 oktober 2006 Keuken 14 e verdieping 20u00 21u45 Aanwezig: Ann Frederix, Bart Mesuere, Bram Van Gansbeke, Bruno Speder, Eveline Snoeck, Jeroen Vercruyce,

Nadere informatie

Verslag Interhomeraad 18 februari 2008

Verslag Interhomeraad 18 februari 2008 Verslag Interhomeraad 18 februari 2008 Begin vergadering (18:11) onder HK-voorzitter Rob Caluwaerts Aanwezigen: Rob Caluwaerts: Voorzitter HK Filip Galmart: Secretaris HK Tanja Aelbrecht: Penning HK Janpieter

Nadere informatie

VERSLAG AD HOC COMMISSIE HOMES 12 november 2007

VERSLAG AD HOC COMMISSIE HOMES 12 november 2007 VERSLAG AD HOC COMMISSIE HOMES 12 november 2007 Zijn aanwezig: Marc Bracke, Directeur DSV Dirk Mangeleer, Logistiek Beheerder Dominique Van Acker, DGFB Facilitair Bureau Benny Vandenberghe, DBZ IDPBW Preventieadviseur

Nadere informatie

Home Konvent Verslag HKC 22/09/16 In Home Bertha, aanvang 17u

Home Konvent Verslag HKC 22/09/16 In Home Bertha, aanvang 17u Verontschuldigd Jesse Afwezig / Home Konvent Verslag HKC 22/09/16 In Home Bertha, aanvang 17u Aanwezig Sarah, Lisa, Mathijs, Simon, Angèle, Lara, Roy, Benny, Dries, Cedric, Emma, Laurent, Jasper, Jasmijn

Nadere informatie

VERSLAG AD HOC COMMISSIE HOMES 7 november 2006

VERSLAG AD HOC COMMISSIE HOMES 7 november 2006 VERSLAG AD HOC COMMISSIE HOMES 7 november 2006 Zijn aanwezig: Marc Bracke, Directeur DSV Dirk Mangeleer, Logistiek Beheerder Dominique Van Acker, DGFB Facilitair Bureau Benny Vandenberghe, DBZ IDPBW Preventieadviseur

Nadere informatie

Verslag Interhomeraad 08/11/2007

Verslag Interhomeraad 08/11/2007 Verslag Interhomeraad 08/11/2007 Begin vergadering (20:12) onder HK-voorzitter Rob Caluwaerts Aanwezigen: Rob Caluwaerts: Voorzitter HK Koen Colpaert: Vice HK Rik Vanreusel: Penning HK Filip Galmart: Secretaris

Nadere informatie

DIRECTIE STUDENTENVOORZIENINGEN AFDELING HUISVESTING. Onthaal nieuwe bewoners 26 September Francis

DIRECTIE STUDENTENVOORZIENINGEN AFDELING HUISVESTING. Onthaal nieuwe bewoners 26 September Francis DIRECTIE STUDENTENVOORZIENINGEN AFDELING HUISVESTING Onthaal nieuwe bewoners 26 September 2017 Francis PROGRAMMA Intern Reglement & huur(overeenkomst) Internet, post en postpakketten Praktijk (gebruik

Nadere informatie

Homeraad Home Boudewijn

Homeraad Home Boudewijn Homeraad Home Boudewijn Verslag vergadering 11 november 2012 21u00, Bar Home Boudewijn Aanwezig: Ilse Six, Emma Dujardin, Xavier Maertens, Sergei Maertens, Penningmeester(anoniem), Michael Lumingu, Glenn

Nadere informatie

Homeraad Fabiola

Homeraad Fabiola Voorbereiding eerste vergadering Aanwezig Verontschuldigd Jolien Schelstraete, Charlotte Van hullebus, Maxim Vandycke, Joke Geeraert, Lotte De Cock, Lore Willemen, Jonathan Verhelst, Esther Demets, Jordi

Nadere informatie

Home Konvent. Verslag IHR 4 november 2015 In Home Bertha, aanvang 18u. 1. Goedkeuring vorig verslag

Home Konvent. Verslag IHR 4 november 2015 In Home Bertha, aanvang 18u. 1. Goedkeuring vorig verslag Home Konvent Verslag IHR 4 november 2015 In Home Bertha, aanvang 18u Aanwezig Verontschuldigd Afwezig Jasper Juchem (Praeses HK), Jasmijn Dobbeleers (Vice HK), Emma Heyman (Secretaris HK), Lisa Verbeke

Nadere informatie

Agenda Homeraad ( )

Agenda Homeraad ( ) Agenda Homeraad (24-09-2018) Aanwezig: Lilith, Roselien, Ina, Noëmi, Axel, Lars, Sven, Lene, Magalie, Kirsty, Veerle, Lisa Lambrechts, Anthony, Gil, Davy, Fréderic, Cynthia, Lisa van der Vleuten, Robin,

Nadere informatie

Praesidium vergadering 9 17 december 2012

Praesidium vergadering 9 17 december 2012 Praesidium vergadering 9 17 december 2012 1. Verontschuldigden Sophie, Meynen, Bert, Jannes, Thomas, Maarten, Yasmine, Vermeyen, Jannes, Willem, Gert 2. Afwezigen Eva, Piens, Niels S., T Seyen, Bram 3.

Nadere informatie

Overdracht sleutels (datum, plaats, uur, verantw.):...

Overdracht sleutels (datum, plaats, uur, verantw.):... VZW Sint Aloysius Aalst OVEREENKOMST VERHUUR Eigenaar (verhuurder) Scouts en Gidsen Vlaanderen Sint-Aloyius Aalst Schendelbeekhofstraat 36 9300 Aalst Contactpersoon verhuur Naam + Voornaam Bursens Simon

Nadere informatie

INLICHTINGEN EN AFSPRAKEN BIJ HET GEBRUIK VAN ZALEN

INLICHTINGEN EN AFSPRAKEN BIJ HET GEBRUIK VAN ZALEN 1 INLICHTINGEN EN AFSPRAKEN BIJ HET GEBRUIK VAN ZALEN ZAALGEBRUIK DIENSTBETOON Don Bosco is geen professioneel uitbater van zalen, maar stelt enkel lokalen en terreinen ter beschikking als dienstbetoon

Nadere informatie

ONTWERP Huishoudelijk reglement Jeugdcentrum Prosperpolder

ONTWERP Huishoudelijk reglement Jeugdcentrum Prosperpolder ONTWERP Huishoudelijk reglement Jeugdcentrum Prosperpolder I. Algemeen Indien er inbreuken worden vastgesteld door de verantwoordelijke beheerder op het huurreglement of huishoudelijk reglement kan de

Nadere informatie

Verslag Participatiecommissie FBO - Aalst (BEST)

Verslag Participatiecommissie FBO - Aalst (BEST) Verslag Participatiecommissie FBO - Aalst (BEST) 2 December 2014 Opvolging vorige vergaderingen 1. Toegang campus Aalst Vorig jaar werd er melding gemaakt dat de achterliggende school vaak op de campus

Nadere informatie

OKeR vzw Huishoudelijk reglement

OKeR vzw Huishoudelijk reglement OKeR vzw Huishoudelijk reglement Goedgekeurd op de AV van 25/05/2012 Titel I. Praesesvergaderingen Op regelmatige tijdstippen, en minstens elke twee maanden zal OKeR vzw een praesesvergadering organiseren.

Nadere informatie

Verslag vergadering 13/11/2006

Verslag vergadering 13/11/2006 Verslag vergadering 13/11/2006 Aanwezig: Iris, Osmo, Sven, LuCas, Akke, CD, Dobbie, Jessie, Bart, Bram, Free, propolis Verontschuldigd: Zeger, David, Lotte les: Peter Evaluaties Brouwerijbezoek Tof, 9man.

Nadere informatie

Dhr., Mevr... Adres... Gemeente... Tel... nr. identiteitskaart... Vertegenwoordig(st)er voor de vereniging...

Dhr., Mevr... Adres... Gemeente... Tel... nr. identiteitskaart... Vertegenwoordig(st)er voor de vereniging... HUUROVEREENKOMST EN REGLEMENT VAN INWENDIGE ORDE BIJ HET GEBRUIK VAN DE ZAAL HET GILDENHUIS. 1. Identiteit van de huurder*. Dhr., Mevr.... Adres... Gemeente... Tel.... nr. identiteitskaart... Vertegenwoordig(st)er

Nadere informatie

Home Konvent Verslag HKC 13/02/2017 In Home Vermeylen, aanvang 18u30

Home Konvent Verslag HKC 13/02/2017 In Home Vermeylen, aanvang 18u30 Home Konvent Verslag HKC 13/02/2017 In Home Vermeylen, aanvang 18u30 Aanwezig Sarah Verhoeven (Praeses HK), Lisa Verbeke (Vicepraeses HK), Simon Van Haverbeke (ICT HK), Mathijs Deprez (Penning HK), Lara

Nadere informatie

Homeraad Home Boudewijn

Homeraad Home Boudewijn Homeraad Home Boudewijn Verslag vergadering 15 oktober 2007 21u30 23u30 Bar Aanwezig: Bart Mesuere, Bert Vandeghinste, Jeroen Vertongen, Selina Robertson, Sam Vanloocke, David Haesaert, Kenneth Waegeman,

Nadere informatie

PRAESIDIUMVERGADERING HOME BERTHA DE VRIESE

PRAESIDIUMVERGADERING HOME BERTHA DE VRIESE PRAESIDIUMVERGADERING HOME BERTHA DE VRIESE Verslag Nr.: Datum: 15 oktober 2013 Gespreksleider: Sarah Verhoeven Secretaris: Evelien Swinnen 1. PRAESIDIUM AANWEZIG VERONTSCHULDIGD AFWEZIG Sarah Verhoeven

Nadere informatie

Verslag Homeraad zondag 28 september 2008

Verslag Homeraad zondag 28 september 2008 Aanwezigen: Iedereen Maarten: te laat Verslag Homeraad zondag 28 september 2008 1) Statuten worden voorgelezen Mogelijke wijzigingen: - Secretaris: beheert parkeerplaatsen in de kelder - Feest: Klaas-

Nadere informatie

STATUTEN HOME VERMEYLEN

STATUTEN HOME VERMEYLEN De statuten werden goedgekeurd op de algemene homeraad van 12/05/2015 en zijn geldig vanaf deze datum. De vorige statuten vervallen ook vanaf deze datum. STATUTEN HOME VERMEYLEN 1 INHOUDSOPGAVE HOOFDSTUK

Nadere informatie

OKeR vzw Huishoudelijk reglement

OKeR vzw Huishoudelijk reglement OKeR vzw Huishoudelijk reglement Titel I. Aangesloten kringen Goedgekeurd op de AV van 22/05/2017 Aangesloten kringen van OKeR VZW zijn: De Kelten, Diana, Docentica, SocA en StEIL. Als er in dit of andere

Nadere informatie

Homeraad Home Boudewijn Verslag Beperkte Homeraad 08 februari 2009 21.20u Bar

Homeraad Home Boudewijn Verslag Beperkte Homeraad 08 februari 2009 21.20u Bar Homeraad Home Boudewijn Verslag Beperkte Homeraad 08 februari 2009 21.20u Bar Aanwezig: Mieke Van Eenoo, Frederik Weekers, Andy Luts, Simon Dooms, David Vercruysse, Xavier Maertens, Ajay Kakad, Els Verheye,

Nadere informatie

Kort verslag opruimactie in Steenakker, 31 mei 2008

Kort verslag opruimactie in Steenakker, 31 mei 2008 Kort verslag opruimactie in Steenakker, 31 mei 2008 Context en doel van de actie De buurt Steenakker is een sociale tuinwijk, gebouwd ergens tussen de jaren 20 en 50. Sedert enkele jaren worden regelmatig

Nadere informatie

De penning wordt eveneens verwacht om naar de subsidievergadering te gaan, samen met de praeses. Deze moet de penning voorbereiden.

De penning wordt eveneens verwacht om naar de subsidievergadering te gaan, samen met de praeses. Deze moet de penning voorbereiden. Info Homeraad Hieronder volgt een korte samenvatting van wat er verwacht wordt van mensen die in het praesidium gaan. Eerst worden de algemene taken besproken, vervolgens per functie. Om te beginnen stel

Nadere informatie

Hoe organiseer ik een actie voor de Mucovereniging?

Hoe organiseer ik een actie voor de Mucovereniging? Hoe organiseer ik een actie voor de Mucovereniging? Heeft u altijd al eens iets willen doen voor de Mucovereniging, maar u weet niet goed wat? Dan helpen wij u daar graag mee verder! In deze informatiegids

Nadere informatie

HUUROVEREENKOMST VERENIGINGEN ZILVERBERG

HUUROVEREENKOMST VERENIGINGEN ZILVERBERG HUUROVEREENKOMST VERENIGINGEN ZILVERBERG TUSSEN ONDERGETEKENDEN: 1. VZW De Zilverlink met zetel te ZILVERMOLENSTRAAT 14, 8800 ROESELARE hierna vernoemd de VERHUURDER En 2. hierna vernoemd de HUURDER IS

Nadere informatie

Vergadering zondag 23 september 2018

Vergadering zondag 23 september 2018 Vergadering zondag 23 september 2018 Aanwezig Verontschuldigd Jolien Schelstraete, Maxim Vandycke, Joke Geeraert, Charlotte Van hullebus, Lotte De Cock, Lore Willemen, Jonathan Verhelst, Esther Demets,

Nadere informatie

GEBRUIKERSGIDS ZAAL TER BIEST

GEBRUIKERSGIDS ZAAL TER BIEST 1 GEBRUIKERSGIDS ZAAL TER BIEST Doorniksesteenweg 77a 8580 Avelgem (Max. 80p) Sleutels Alle sleutels worden afgehaald en teruggebracht in GC Spikkerelle, Scheldelaan 6 en dit zoveel mogelijk tijdens de

Nadere informatie

Reglement verhuur Glazen zaal

Reglement verhuur Glazen zaal Departement Interne Zaken Verhuur Glazen zaal Reglement verhuur Glazen zaal Inhoud 1. Toegelaten activiteiten... 2 2. Aanvraag... 2 3. Annulatie... 2 4. Prijzen... 2 4.1 Waarborg... 2 4.2 Huur... 2 4.3

Nadere informatie

Verhuist uw contract voor elektriciteit en aardgas met u mee?

Verhuist uw contract voor elektriciteit en aardgas met u mee? Verhuist uw contract voor elektriciteit en aardgas met u mee? U verhuist. Waarop moet u letten en welke formulieren hebt u nodig? In deze folder ontdekt u alles wat u voor elektriciteit en/of aardgas moet

Nadere informatie

R e n o v a t i e S t a d h o u d e r s l a a n t / m 2 4 7

R e n o v a t i e S t a d h o u d e r s l a a n t / m 2 4 7 Nieuwsbrief 2 R e n o v a t i e S t a d h o u d e r s l a a n 1 2 5 t / m 2 4 7 Inleiding Beste huurder, Dit is de tweede nieuwsbrief over de Nul Op de Meter (NOM) renovatie van uw appartementengebouw.

Nadere informatie

Agenda Homeraad ( )

Agenda Homeraad ( ) Agenda Homeraad (21-05-2017) Afwezig: Sarith Inhoud van elke functie: Praeses & vice: communicatie bewoners en praesidium. praesidium helpen. google drive. Penning: is er nog niet. Flore is interim. Sophia

Nadere informatie

Als er een probleem is met uw levering.

Als er een probleem is met uw levering. Als er een probleem is met uw levering. Het kan helaas voorkomen dat er een probleem is uw levering. Dat is uiteraard vervelend en moet worden opgelost. Door u keuze voor SAFE kunt u gebruik maken van

Nadere informatie

2. Puntjes van en aan dienst Huisvesting

2. Puntjes van en aan dienst Huisvesting Home Konvent Verslag IHR maart 2016 In Home Fabiola, aanvang 18u Aanwezig Verontschuldigd Jasper Juchem (Praeses HK), Jasmijn Dobbeleers (Vice HK), Emma Heyman (Secretaris HK), Lisa Verbeke (Praeses Astrid),

Nadere informatie

9241 De Kattenberg DE KATTENBERG

9241 De Kattenberg DE KATTENBERG DE KATTENBERG 9241 Aantrekkelijke nieuwbouwlokalen in Aalter. Gelegen vlakbij een privé-bos van ongeveer 3 ha en een grote speelweide achter dit bos. Mooie ruimtes en de ligging maken dit gebouw geschikt

Nadere informatie

Verslag bureauvergadering van dinsdag 1 juli 2014

Verslag bureauvergadering van dinsdag 1 juli 2014 Verslag bureauvergadering van dinsdag 1 juli 2014 Aanwezig: Chris, Willy, Joris, Ann, Svenja, Stien Verontschuldigd: An Simoens 0. bijkomend punt: Inputs voor de verbetering van GC Colomba (*) 1. Goedkeuring

Nadere informatie

Verslag bureauvergadering van woensdag 23 oktober 2013. 2. Goedkeuring verslag van laatste bureauvergadering vorige legislatuur: ok

Verslag bureauvergadering van woensdag 23 oktober 2013. 2. Goedkeuring verslag van laatste bureauvergadering vorige legislatuur: ok Verslag bureauvergadering van woensdag 23 oktober 2013. Aanwezig: Ann, Kristof, Willy, Chris, Joris, Svenja, Stien Verontschuldigd: An Simoens Afwezig: - 1. Goedkeuring agenda: ok 2. Goedkeuring verslag

Nadere informatie

ZONNEDAUW PAVILJOEN + KASTEEL

ZONNEDAUW PAVILJOEN + KASTEEL ZONNEDAUW PAVILJOEN + KASTEEL 232321 Zonnedauw Paviljoen ligt samen met de Blokhut en het Kasteel op een domein van 5 ha. Op het kanaal dat aan het domein grenst, kan je een vlottentocht houden. Het Paviljoen

Nadere informatie

Kris Lauwereys (Homebeheerder), Sonia Goens (PR HK) 2. Puntjes van en aan dienst Huisvesting

Kris Lauwereys (Homebeheerder), Sonia Goens (PR HK) 2. Puntjes van en aan dienst Huisvesting Home Konvent Verslag IHR april 2016 In Home Kantienberg, aanvang 18u Aanwezig Verontschuldigt Jasper Juchem (Praeses HK), Jasmijn Dobbeleers (Vice HK), Emma Heyman (Secretaris HK), Lisa Verbeke (Praeses

Nadere informatie

Activiteiten. Danslessen. Cursusdienst. zondag (14/5) maandag (15/5) dinsdag (16/5) woensdag (17/5) maandag (15/5) maandag (15/5) dinsdag (16/5)

Activiteiten. Danslessen. Cursusdienst. zondag (14/5) maandag (15/5) dinsdag (16/5) woensdag (17/5) maandag (15/5) maandag (15/5) dinsdag (16/5) Activiteiten zondag (14/5) 22u00 - De laatste week pinten aan 60 cent maandag (15/5) 20u30 - Gitaarconcert Kostas&Co dinsdag (16/5) 14u00 22u00 - Tapcursus Live optredens woensdag (17/5) 22u00 - Afzuip

Nadere informatie

Lokalen. De voorbije jaren hebben we op een dubbel spoor gewerkt:

Lokalen. De voorbije jaren hebben we op een dubbel spoor gewerkt: Nieuwe lokalen komen erg dichtbij Beste Prietenul lezers, Waarschijnlijk kent u de huidige Chiro lokalen zeer goed en zal u het met ons eens zijn dat de chiro met het grote grasveld en de verharde speelzone

Nadere informatie

Verbouwingschecklist De checklist is een handig hulpmiddel bij de uitwerking van uw ideeën.

Verbouwingschecklist De checklist is een handig hulpmiddel bij de uitwerking van uw ideeën. Verbouwingschecklist De checklist is een handig hulpmiddel bij de uitwerking van uw ideeën. Stap 1 idee Heeft u uw idee(ën) opgeschreven? Heeft u het idee besproken met uw gezinsleden? Heeft u (genoeg)

Nadere informatie

Bestuursvergadering Juli 2014. Agenda:

Bestuursvergadering Juli 2014. Agenda: Bestuursvergadering Juli 2014 Agenda: Bespreking projectenvergadering voor afwezigen Snel Mats vaste medewerker maken (confirmatie) Rol vaste medewerker Update King (Gequeuede berichten op mailman) Nieuwe

Nadere informatie

Verslag ouderraad Sportschool donderdag 16 juni 2011

Verslag ouderraad Sportschool donderdag 16 juni 2011 Verslag ouderraad Sportschool donderdag 16 juni 2011 Aanwezig Diaine Sacha Wim Goedertier Ann Bogaert Peter Hulpiau Ben Bollaert Pat Pollefeyt Sofie Knockaert Axelle De Schrijver Schoolteam Rony Troch,

Nadere informatie

Bestuursvergadering Augustus 2014. Agenda: Vergadering: Datum: dinsdag 5 augustus om 18u. Aanwezig (met stemrecht): Project Gert Vercleyen

Bestuursvergadering Augustus 2014. Agenda: Vergadering: Datum: dinsdag 5 augustus om 18u. Aanwezig (met stemrecht): Project Gert Vercleyen Bestuursvergadering Augustus 2014 Datum: dinsdag 5 augustus om 18u Agenda: Project Gert Vercleyen Goedkeuren verslag vorige vergadering Update projecten deur gandalf gamification Update Club Mate Goedkeuring

Nadere informatie

Vul energieovernamedocumenten in.

Vul energieovernamedocumenten in. U verhuist? Vul energieovernamedocumenten in. Waarop moet u letten en welke formulieren hebt u nodig als u verhuist? In deze folder ontdekt u alles wat u voor elektriciteit en/of aardgas moet regelen.

Nadere informatie

Home Konvent. Verslag IHR 2 december 2015 In Home Boudewijn, aanvang 18u. 1. Goedkeuring vorig verslag

Home Konvent. Verslag IHR 2 december 2015 In Home Boudewijn, aanvang 18u. 1. Goedkeuring vorig verslag Home Konvent Verslag IHR 2 december 2015 In Home Boudewijn, aanvang 18u Aanwezig Verontschuldigd Afwezig Jasper Juchem (Praeses HK), Jasmijn Dobbeleers (Vice HK), Emma Heyman (Secretaris HK), Lisa Verbeke

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement. Paviljoen Maria

Huishoudelijk reglement. Paviljoen Maria Paviljoen Maria Huishoudelijk reglement Paviljoen Maria Gegevens Paviljoen Maria Gegevens bewoner Naam: Adres: Geboortedatum: Gsm bewoner: Contactgegevens ouders: (naam, adres, telefoon) Beste bewoner,

Nadere informatie

Verslag werkgroep Koeling&Warmte

Verslag werkgroep Koeling&Warmte Datum: Dinsdag 9 oktober 2012 Aanwezig: Bernard Roels (OLV Ter Duinen Zeebrugge), Jean-Pierre Cologne (VTI Oostende), Bart Deltour (Van Marcke), Bruno Huys (VTI Waregem), Marc Torney (VTI Roeselare), Geert

Nadere informatie

Verslag vergadering BSG gtgv 15/10/2013

Verslag vergadering BSG gtgv 15/10/2013 Verslag vergadering BSG gtgv 15/10/2013 Agenda: 0) Aanwezigheden 1) Goedkeuring van verslagen 2) Woord van de voorzitter 3) Financiën 4) Zaal 5) Shop 6) ST-V 7) Massacantus 8) Plakretributie Solvay vs

Nadere informatie

VERSLAG JEUGDRAAD 20/08/2014

VERSLAG JEUGDRAAD 20/08/2014 VERSLAG JEUGDRAAD 20/08/2014 Aanwezigheden Aanwezig: Bruno (voorzitter), Aaron (ondervoorzitter), Wouter (secretaris), den Joe, Sint-Lieven, Haegepoorters, Den draai, Chiro D, JRK, Kadullen (te laat),

Nadere informatie

Aankomst met de bus op den Brink. Deelnemerslijsten. Postkaartjes op indianenklas? Onze animator op indianenklas. Beste leerkracht, Beste directie,

Aankomst met de bus op den Brink. Deelnemerslijsten. Postkaartjes op indianenklas? Onze animator op indianenklas. Beste leerkracht, Beste directie, Beste leerkracht, Beste directie, Binnenkort vertrekt u met Activak op indianenklassen, en via deze mail willen we u nog even de laatste praktische zaken doorgeven die toch wel belangrijk zijn naar een

Nadere informatie

Home Sint-Jozef Berchem. Een thuis voor u, samen met ons.

Home Sint-Jozef Berchem. Een thuis voor u, samen met ons. Home Sint-Jozef Berchem Een thuis voor u, samen met ons. Toeristisch België Woonzorgcentrum Home Sint-Jozef Berchem Hilde Brits hoofd animatie/ ergotherapeute Planning In de periode maart - april Bepalen

Nadere informatie

HART4DOORNENBURG. Welkom!

HART4DOORNENBURG. Welkom! HART4DOORNENBURG Welkom! Een initiatief van zes doornenburgers Erik Feijen Gerard van Gemert Dirk Witjes Stef Huisman Hans Feijen Luuk Timmers Het trotse Hart van Doornenburg Wij doornenburgers Door gezamenlijke

Nadere informatie

ONTHAAL JEUGDVERBLIJF TER ELVEN

ONTHAAL JEUGDVERBLIJF TER ELVEN 1 P a g i n a ONTHAAL JEUGDVERBLIJF TER ELVEN HUISHOUDELIJK REGLEMENT TER ELVEN 2 P a g i n a AANKOMST. Respecteer de uren van aankomst en vertrek. Controleer ook bij aankomst samen met de verantwoordelijke

Nadere informatie

Stichting Paul erdős. Onderwerpen

Stichting Paul erdős. Onderwerpen Stichting Paul erdős Voorzitter David Laan Notulist Mike de Haan Aanwezig David Laan, Melin Walet, Mike de Haan Gasten Locatie van de bijeenkomst Brainwave Datum 11 december 2015 11:21 12:08 Onderwerpen

Nadere informatie

Vergadering van Vrijdag 3 juli 2009 (Presidiumweek)

Vergadering van Vrijdag 3 juli 2009 (Presidiumweek) AV VERSLAG Vergadering van Vrijdag 3 juli 2009 (Presidiumweek) Aanwezig: Jennifer, Jeroen, Pieter V., Natascha, Hanne, Bart, Michaël M., Toon, Joris B., Vincent, Yana, Sofie, Michaël D., Pieter V.H., Karel,

Nadere informatie

Verslag schoolraad

Verslag schoolraad Verslag schoolraad 8-9-2014 Aanwezig: Yves Puelings, Greta Puelings, Liesbeth Vanden Broeck, Ella Schroeven, Betty Van Even, Anita Vandenberg, Susan Bushe, Hans Veulemans, Hilde Lemmens Afwezig: / Verontschuldigd:

Nadere informatie

Agenda Homeraad ( )

Agenda Homeraad ( ) Agenda Homeraad (15-05-2018) Afwezig: Gil, Lilith, Davy Goedkeuring vorig verslag Stavaza: Praeses: Ad hoc: Wegmarkeringen op straat bij openingen van de parking staan op de planning. Snoepautomaat in

Nadere informatie

Reglement verhuur Glazen zaal

Reglement verhuur Glazen zaal Departement Interne Zaken Reglement verhuur Glazen zaal Inhoud 1. Toegelaten activiteiten... 2 2. Aanvraag... 2 3. Annulatie... 2 4. Prijzen... 2 4.1 Waarborg... 2 4.2 Huur... 2 4.3 Verwarmingsvergoeding...

Nadere informatie

Agenda Homeraad ( )

Agenda Homeraad ( ) Agenda Homeraad (07-03-2018) Aanwezig: Davy, Gil, Kirsty, Sophia, Roselien, Emma, Lilith, Veerle, Cynthia, Magalie, Robin, Noëmie, Guillaume, Lars, Fréderic, Anthony, Axel, Lene, Sven, Ruth Goedkeuring

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement

Huishoudelijk reglement 1. Lidmaatschap Iedereen kan lid worden van Nieuw Pagode VZW (JH Pagode). Je betaald 5 EURO lidgeld voor 1 jaar lidmaatschap. Onze voordelen voor leden om lid te worden/zijn: - Je krijgt een lidkaart -

Nadere informatie

G.B.S.N. Gemeentelijke Basisschool Nevele

G.B.S.N. Gemeentelijke Basisschool Nevele G.B.S.N. Gemeentelijke Basisschool Nevele Vergadering van dinsdag 11 december 2012 Aanwezig : Bart De Ketelaere, Els Tijtgat, Andy De Ketelaere, Vanessa De Wulf, Wim Verstraete, Ludo Vereecken, Els De

Nadere informatie

Dhr., Mevr... Adres... Gemeente... Tel... nr. identiteitskaart... Vertegenwoordig(st)er voor de vereniging...

Dhr., Mevr... Adres... Gemeente... Tel... nr. identiteitskaart... Vertegenwoordig(st)er voor de vereniging... HUUROVEREENKOMST EN REGLEMENT VAN INWENDIGE ORDE BIJ HET GEBRUIK VAN DE ZAAL HET GILDENHUIS. 1. Identiteit van de huurder*. Dhr., Mevr.... Adres... Gemeente... Tel.... nr. identiteitskaart... Vertegenwoordig(st)er

Nadere informatie

Verslag Jeugdraad 6 januari 2015:

Verslag Jeugdraad 6 januari 2015: Verslag Jeugdraad 6 januari 2015: Aanwezig: Gabriëlla (Voorzitter), Ruben, Tom, Wouter (Chiro Erps-Kwerps), Dave (JH t Excuus), Mathias, Hans (Scouts Kortenberg), Jens, Thibaud (JH Den Aap), Pieter (JH

Nadere informatie

Wij wensen u zeer veel succes bij de doop, en alles wat komt kijken bij dat fantastische schachtenjaar.

Wij wensen u zeer veel succes bij de doop, en alles wat komt kijken bij dat fantastische schachtenjaar. Stelletje K*Tfeuten! Voor u ligt een schachtenbijbel. Dit boekje zal je wegwijs maken doorheen alles wat je moet weten over studentclubs en vooral dan Savania. Jij wil toetreden tot Savania? Proficiat

Nadere informatie

VERENIGING ZONDER WINSTOOGMERK

VERENIGING ZONDER WINSTOOGMERK VERENIGING ZONDER WINSTOOGMERK Informatie voor studenten STUDENTENHUIS 09/ 387 71 11 09/ 387 70 39 personeelsdienst@azstvdeinze.be Bezoek onze website: www.azstvdeinze.be 1. In- en uitchecken 3 2. Huishoudelijk

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT HUISHOUDELIJK REGLEMENT jeugdverblijfplaats VZW Den Chiro Bijef te Klein-Vorst Adres van het LOKAAL: Jeugdverblijfplaats Chiro Klein-Vorst Lindestraat 15A 2430 LAAKDAL Voor vragen, informatie, toegang

Nadere informatie

De checklist is een handig hulpmiddel bij de uitwerking van uw ideeën.

De checklist is een handig hulpmiddel bij de uitwerking van uw ideeën. Checklist Verbouwen algemeen De checklist is een handig hulpmiddel bij de uitwerking van uw ideeën. U kunt de lijst printen en de hokjes eventueel afvinken en om tijdens het verbouwproces te gebruiken.

Nadere informatie

VERSLAG HKC 1. GOEDKEURING VORIG VERSLAG 2. EVALUATIE ACTIVITEITEN / 3. PRAESES & VICE 19 MEI 2019, 19U HOME ASTRID. Linten AANWEZIG: VERONTSCHULDIGD:

VERSLAG HKC 1. GOEDKEURING VORIG VERSLAG 2. EVALUATIE ACTIVITEITEN / 3. PRAESES & VICE 19 MEI 2019, 19U HOME ASTRID. Linten AANWEZIG: VERONTSCHULDIGD: VERSLAG HKC 19 MEI 2019, 19U HOME ASTRID AANWEZIG: Roselien Van Gucht (Praeses HK), Tessa Behaeghe (Vice HK), Kirsty Wauters (Secretaris HK), Ranald Vandersteene (Milieu HK), Gertjan de Smet (ICT HK),

Nadere informatie

VOORWAARDEN OM IN AANMERKING TE KOMEN:

VOORWAARDEN OM IN AANMERKING TE KOMEN: Solidariteitsfonds WAT IS HET SOLIDARITEITSFONDS? Het solidariteitsfonds is de minnelijke schikking bij abnormaal hoog waterverbruik, conform artikel 19 van het AWVR. 1 Heb je een abnormaal hoog verbruik

Nadere informatie

Agenda Homeraad ( )

Agenda Homeraad ( ) Agenda Homeraad (24-09-2017) Afwezig: Kirsty en Feinse Evaluatie sleutelbedeling: Ouders waren positief. Kunnen andere helpers ook betaald worden? Roselien zal het navragen. Het is zeker voor herhaling

Nadere informatie

Mocht u vragen, opmerkingen of aanvullingen hebben op dit document dan horen wij dit graag van u. Nout Sterk 06 83224590

Mocht u vragen, opmerkingen of aanvullingen hebben op dit document dan horen wij dit graag van u. Nout Sterk 06 83224590 Regels en manier van draaien Tilburg, 17 september 2014 Beste Explorers, geachte ouders/verzorgers, Voor jullie liggen de regels en gedragslijnen die wij bij de speltak Explorers verwachten van de leden

Nadere informatie

Onderhoud & reparaties

Onderhoud & reparaties Onderhoud & reparaties Samen verantwoordelijk voor prettig wonen Leystromen vindt het belangrijk dat u prettig woont. Dat betekent dat wij uw woning goed onderhouden. Zaken die kapot gaan, repareren wij

Nadere informatie

G.B.S.N. Gemeentelijke Basisschool Nevele

G.B.S.N. Gemeentelijke Basisschool Nevele G.B.S.N. Gemeentelijke Basisschool Nevele Vergadering van dinsdag 5 februari 2013 Aanwezig : Bart De Ketelaere, Els Tijtgat, Andy De Ketelaere, Jan Naessens, Els De Clercq, Maaike De Porre, Bart Onderbeke,

Nadere informatie

Ouderinfo donderdag 3 december 2015

Ouderinfo donderdag 3 december 2015 Ouderinfo donderdag 3 december 2015 Geplande evenementen 4-12-2015 Sinterklaasviering www.antoniusbest.nl 0499-371250 Beste ouders, verzorgers, 1. Pepernoten bakken Afgelopen maandag begon de Sinterklaasweek

Nadere informatie

KAMPHUIS CHIKABO. Alfons Vanhees. Oude Diesterbaan 1A Lommel. Schommelstraat Lommel 011/ /

KAMPHUIS CHIKABO. Alfons Vanhees. Oude Diesterbaan 1A Lommel. Schommelstraat Lommel 011/ / KAMPHUIS CHIKABO 3111 Deze Chirolokalen vormen een perfecte kampplaats voor groepen tot 90 personen. Bossen en speelterreinen liggen op 500 en 100 m van het lokaal. BEZICHTIGING Alfons Vanhees Schommelstraat

Nadere informatie

Ruimte droog borstelen en plaatselijk vlekken op vloer verwijderen Was- of spoeltafel schoonmaken. Emmers schoon maken

Ruimte droog borstelen en plaatselijk vlekken op vloer verwijderen Was- of spoeltafel schoonmaken. Emmers schoon maken 3A Klaslokalen vóór 8 u 's morgens vóór 8 u 's morgens Tijdens schoolvakanties (5/jaar) Gebouw Vuilbak ledigen en vuilzak vervangen Dag te preciseren door de firma ontspanningsverlof: november - februari

Nadere informatie

Sport en Speelpleinen v.z.w.

Sport en Speelpleinen v.z.w. HUUROVEREENKOMST ZAAL DENNENOORD Tussen enerzijds de vzw sport en speelpleinen en anderzijds: De huurder: INSZ nummer Naam organisatie: BTW nr.: Contactpersoon:. Adres: Nr Gemeente:......Postcode Tel/Gsm:...

Nadere informatie

Residentie Commodore

Residentie Commodore www.rentexclusive.be Residentie Commodore Richtlijnen Zeedijk - Vakantieverhuur www.rentexclusive.be Residentie Commodore Oostende 19 september 2012, Page 1 Huishoudelijk reglement 1. Binnen het gebouw

Nadere informatie

Een nieuw scoutsjaar gaat weer van start! Hoera!

Een nieuw scoutsjaar gaat weer van start! Hoera! Een nieuw scoutsjaar gaat weer van start! Hoera! Zoals jullie allen wel zullen weten betekend dat dit jaar we met de verkenners naar het buitenland trekken. Naar waar? Voor jullie alvast nog een groot

Nadere informatie

Waarom Generali? 65 miljoen klanten

Waarom Generali? 65 miljoen klanten Brandverzekering Waarom Generali? Generali: de bescherming van een grote groep die al meer dan 110 jaar in België aan uw zijde staat. Hier en elders. In ieder aanbod is eerstelijnsbijstand inbegrepen:

Nadere informatie

Dhr. / Mevr... Adres... Postnummer:... Gemeente... Tel. en of GSM... E-Mail:... Nr. identiteitskaart... Datum activiteit:... Activiteit:...

Dhr. / Mevr... Adres... Postnummer:... Gemeente... Tel. en of GSM... E-Mail:... Nr. identiteitskaart... Datum activiteit:... Activiteit:... 1. Identiteit van de gebruiker (Moet meerderjarig zijn, Hierna gebruiker genoemd) Dhr. / Mevr.... Adres... Postnummer:... Gemeente... Tel. en of GSM... E-Mail:... Nr. identiteitskaart... Vertegenwoordig(st)er

Nadere informatie

ALGEMENE HUUROVEREENKOMST

ALGEMENE HUUROVEREENKOMST TUSSEN ONDERGETEKENDEN: ALGEMENE HUUROVEREENKOMST 1. NOWEDO vzw met zetel DOVENONTMOETINGSCENTRUM EFFETA in de Polderstraat 76a te 8310 SINT-KRUIS (Brugge) Hierna vernoemd de VERHUURDER en 2 (Naam & adres).

Nadere informatie

VOORWOORD BUURTVERENIGING. NIEUWSBRIEF BERGBEEMDEN 5de JAARGANG Nr 1

VOORWOORD BUURTVERENIGING. NIEUWSBRIEF BERGBEEMDEN 5de JAARGANG Nr 1 BUURTVERENIGING NIEUWSBRIEF BERGBEEMDEN 5de JAARGANG Nr 1 Voorzitter Johan Janssen. Bergbeemden 27. Tel: 014/ 42.62.38 joannes.janssen2@telenet.be Schatbewaarder Hilde Jansen Bergbeemden 24. Bestuurslid

Nadere informatie

Examenspreiding in de praktijk

Examenspreiding in de praktijk 1 Examenspreiding in de praktijk De KU Leuven hanteert een vervroegde examenregeling. Dit betekent dat je aan het begin van het academiejaar, in september, bij het invullen van je Individueel StudieProgramma

Nadere informatie

Op kot, zijde gij zot?!

Op kot, zijde gij zot?! Kameraanbod voor studenten van de Arteveldehogeschool Op kot, zijde gij zot?! SOVOARTE vzw Studentenvoorzieningen Arteveldehogeschool 011 SAVAAN- HUIS Vanaf september 011 opent het Savaanhuis de deuren.

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing elektronische sloten GC Forum

Gebruiksaanwijzing elektronische sloten GC Forum Gebruiksaanwijzing elektronische sloten GC Forum Algemene werking Het badgesysteem werkt als een gewone sleutel met dien verstande dat er dient gebadged te worden in plaats van de sleutel in het slot te

Nadere informatie

De Kraanvogel Vluchtnieuws 1

De Kraanvogel Vluchtnieuws 1 Aug. 2013 Vanuit de directie Beste ouders en verzorgers, De kop is er af! Vol enthousiasme zijn we gestart. Hopelijk heeft u dat ook zo ervaren.. Een nieuw schooljaar, nieuwe kinderen, een nieuwe juf/meester

Nadere informatie

Campus-Elishout-Coovi-Anderlecht

Campus-Elishout-Coovi-Anderlecht 3A Klaslokalen vóór 7u45 's morgens vóór 7u45 's morgens Tijdens schoolvakanties (5/jaar) Vuilbak ledigen en vuilzak vervangen Dag te preciseren door de firma ontspanningsverlof: november - krokus 101-102-103

Nadere informatie

Kris Lauwereys, Luc van den Berghe, Shawn Muller, Olivier Bocklandt, Sarith Compernolle

Kris Lauwereys, Luc van den Berghe, Shawn Muller, Olivier Bocklandt, Sarith Compernolle Home Konvent Verslag IHR December 2016 In Home Vermeylen, aanvang 18u Aanwezig Verontschuldigd Sarah Verhoeven (Praeses HK), Angèle Goeman (Secretaris HK), Flore Batsleer (Praeses Bertha), Thijs Goemaere

Nadere informatie

Krokusvakantie van - t.e.m. 2013-2014 28/10-3/11 23/12-5/1 3/3-9/3 7/4-20/4 1/7-31/8 29/5-30/5

Krokusvakantie van - t.e.m. 2013-2014 28/10-3/11 23/12-5/1 3/3-9/3 7/4-20/4 1/7-31/8 29/5-30/5 Algemene omschrijving van de opdracht. Poetsdagen De schoonmaak vindt steeds plaats tijdens de schooldagen (maandag t.e.m. vrijdag), tenzij expliciet anders vermeld. De schoolvrije periodes staan hieronder

Nadere informatie

Agenda Homeraad ( )

Agenda Homeraad ( ) Agenda Homeraad (12-10-2017) Aanwezig: Roselien, Lene, Noëmie, Lilith, Cynthia, Davy, Anthony, Ruth, Ina, Fréderic, Flore, Emma, Gil, Jietse, Sophia, Guillaume, Izaak, Magali, Axel, Veerle Bespreking mededelingen

Nadere informatie