Succesvol aan de slag met Norman. Reseller Guide

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Succesvol aan de slag met Norman. Reseller Guide"

Transcriptie

1 Reseller Guide Succesvol aan de slag met Norman Om succesvol te kunnen verkopen is het belangrijk om te weten welke producten je verkoopt, wat ze doen en voor wie ze zijn bestemd. Om een goed beeld te kunnen krijgen van onze producten hebben wij de unique selling points en aandachtspunten samengevat en uitgelijnd voor elk afzonderlijk kernproduct. Ook hebben wij per product een korte omschrijving verzorgd.

2 Norman Endpoint Protection (NPRO) Norman Endpoint Protection is een zakelijke antimalwareoplossing zonder toeters en bellen. Het product heeft de afgelopen jaren een uitstekende reputatie opgebouwd en is bij verre het meest verkochte product via ons resellerkanaal. Endpoint Protection is het meest succesvolle product binnen ons portfolio. Het doet precies wat de naam al doet vermoeden, het beschermt de endpoints tegen malware en andere kwaadaardige inhoud. Gecombineerd met een volledig geintegreerde beheerconsole en een gratis licentie voor thuisgebruik voorziet dit product in alle basisbehoeften voor een veilige netwerkomgeving. Onlangs hebben wij Norman Endpoint Protection 9.1 gelanceerd, onze meest stabiele en betrouwbare iteratie van het product to nu toe! Dit biedt ons de mogelijkheid om nieuwe klanten te werven en ons klantenbestand uit te breiden. Unique Selling Points Eenvoudig te installeren Wordt geleverd inclusief de Norman Endpoint Manager beheerconsole, zonder extra kosten Genereert voorgeconfigureerde installatiepakketten voor distributie over de clientsystemen Rolling release onze licentiehouders hebben te allen tijde recht op het gebruik van de laatste versie van onze Endpoint Protection software, zonder dat daar kosten mee gemoeid zijn Automatische uitrol van upgrades. Door middel van Norman s release tracking system worden bestaande installaties op een veilige manier geupgraded naar de nieuwste versie van het product. Er is geen herinstallatie nodig Wordt geleverd met een gelijk aantal licenties voor thuisgebruik, gratis Nieuwe module beschikbaar: Norman Intrusion Guard. Beschikbaar in 17 talen Uitstekende ondersteuning. Geleverd door uw lokale Norman Team. belangrijke aandachtspunten Voor bestaande resellers en klanten is het belangrijk dat zij het gevoel hebben het juiste product gekozen te hebben. Daarom is het zeer belangrijk dat wij onze bestaande klanten op de hoogte brengen van de verbeteringen en veranderingen die wij hebben geimplementeerd in NPRO 9.1. De volledig vernieuwde engine en de overstap op SQLite hebben tot grotere stabiliteit en betere prestaties geleid. En met de toevoeging van een volledig nieuwe module (Norman Intrusion Guard) bewijst Norman dat er continu aan het product gewerkt wordt en impliceert dat wij klaar voor de toekomst zijn. Voor nieuwe resellers is het product zelf uiteraard ook belangrijk. Omdat het product echter nieuw voor hen is en zij voor het eerst met NPRO kennismaken, is het op de juiste manier ondersteunen van deze nieuwe partners net zo belangrijk! Door hen de mogelijkheid te geven om gebruik te maken van Competitive Upgrades, goede marges en een solide producttraining zorgen wij ervoor dat het verkopen van NPRO een prettige ervaring wordt die nieuwe partners lang aan ons zullen binden.

3 Norman Protection (NEP) Vanaf het moment dat een belangrijk platform werd om malware en spam te verspreiden heeft Norman hier een robuuste oplossing voor beschikbaar. Norman Protection heeft een reputatie als een solide en zeer flexibel product dat geconfigureerd kan worden voor allerlei verschillende doeleinden. Of een reseller nu zijn eigen antispamdienst wil opzetten volgens het MSP model (Managed Service Provider) of de oplossing als stand-alone programma bij de klant wil installeren, Norman Protection maakt het mogelijk. De uitdagingen van het verkopen van Norman Protection liggen in het feit dat het in gebruik nemen van een antispam oplossing tegenwoordig een absolute noodzaak is en dat er zeer veel vergelijkbare oplossingen beschikbaar zijn, soms zelfs gratis. Echter, vanwege de enorme flexibiliteit en aantoonbare robuustheid van NEP zou het niet moeilijk moeten zijn om klanten te overtuigen om NEP boven andere producten te verkiezen. Unique Selling Points Zeer flexible inzetbaar vanwege grote mate van configurabiliteit Vereist vrijwel geen onderhoud na initiele configuratie Vereist geen leerperiode om spam te herkennen, is direct volledig effectief in de bestrijding van spam 99% effectief in het blokkeren van spam en kwaadaardige mailberichten Werkt met alle bekende mail servers Individueel beheerbare quarantaine door middel van de web interface en direct quarantaine voor Outlook Uitstekende ondersteuning. Geleverd door uw lokale Norman Team. Belangrijke aandachtspunten Omdat antispam diensten zo breed beschikbaar zijn is het belangrijk om goed te inventariseren wat de voordelen van NEP zijn voor een reseller of eindklant. In het geval een reseller reeds Norman Endpoint Protection verkoopt is het niet meer dan logisch om dit aan te vullen met onze antispam producten. De omzet die zij hierbij realiseren wordt meegenomen in de bepaling van de resellerstatus en kan dus bijdragen aan een hogeren marge en meer voordelen voor de reseller. Voor veel resellers is het vooruitzicht om een eigen antispam dienst te kunnen leveren door het verkeer van hun klanten door hun eigen NEP-server te leiden erg aanlokkelijk. Vanwege de configurabiliteit van het product kunnen zij de dienst voor iedere individuele klant naar wens aanpassen. Ook stelt het de reseller in staat om hun klanten maandelijks een bedrag voor de dienst in rekening te brengen waarmee het een echte Software as a Service oplossing wordt. Bovendien heeft Norman NEP zelf gebruikt als basis voor hun eigen in the cloud Online Protection dienst met veel succes. Voor grotere bedrijven is het vaak goedkoper om Norman Protection in gebruik te nemen ten opzichte van cloud gebaseerde antispam oplossingen. Bovendien is de behoefte aan meer configuratiemogelijkheden groter wanneer er sprake is van een groot aantal gebruikers. Sommige beleidsvormen vereisen bovendien dat alle data binnen het bedrijf moet blijven waardoor het niet mogelijk is om gebruik te maken van een cloud-oplossing.

4 Norman SecureTide SecureTide is onderdeel van Norman s cloud-gebaseerde Online Protection portal. In tegenstelling tot Norman Protection, is SecureTide een volledige in the cloud oplossing waardoor installatie van enige software volledig overbodig is geworden. Via onze partner portal kunnen resellers Norman SecureTide aanschaffen op ieder gewenst moment en vanuit iedere locatie. Unique Selling Points: Geen installatie van software of hardware benodigd Razendsnel opgezet, binnen een paar minuten volledig functioneel 99% effectief in het blokkeren van spam en kwaadaardige mailberichten Scant zowel inkomende als uitgaande mail op kwaadaardige inhoud Spam en kwaadaardige mailberichten bereiken nooit het netwerk Per gebruiker te configureren Gebruiksvriendelijke interface inclusief uitgebreide statistieken en rapportagemogelijkheden Mogelijkheid tot een persoonlijke portal om geblokkeerde berichten te bekijken en persoonlijke black- en whitelists aan te passen Inclusief mailserver backup dienst Dagelijkse spamrapportages op gebruikersniveau Uitstekende ondersteuning. Geleverd door uw lokale Norman Team. Belangrijke aandachtspunten Ondanks dat Norman Protection meer flexibel is met betrekking tot de configuratie van het product, vereist het daardoor ook veel meer kennis om het op een goede manier te implmenteren. SecureTide is gemakkelijker in gebruik te nemen omdat de basisconfiguratie reeds volledig klaar is om in gebruik genomen te worden. Resellers die een antispamoplossing zoeken die snel en gemakkelijk inzetbaar is, doen er goed aan om SecureTide te overwegen. Onze partner portal biedt een groot voordeel voor resellers omdat zij daarmee de mogelijkheid hebben om onze diensten op ieder gewenst moment te leveren en te beheren. De bijbehorende customer portal is zeer gebruiksvriendelijk en biedt de mogelijkheid tot inzage van uitgebreide rapportages en statistieken tot het op maat configureren van diverse instellingen. Bij het verkopen van deze dienst is het zeer aan te raden om gebruik te maken van de beschikbare demo-omgeving zodat men het product direct kan ervaren.

5 Norman SecureSurf Het tweede product binnen onze nieuwe Norman Online Protection omgeving is SecureSurf. SecureSurf is ook een volledig in the cloud product dat bijdraagt aan een veilige IT-omgeving. Met de enorme toename van het aantal infecties afkomstig van het bezoeken van websites met kwaadaardige inhoud is het van groot belang om deze bedreigingen in een zo vroeg mogelijk stadium te onderscheppen. SecureSurf is ontworpen om besmetting vanuit geïnfecteerde websites te voorkomen. Daarnaast heeft SecureSurf de mogelijkheid om internetgebruik te regulieren door het filteren op inhoud. Zo kan een bedrijf er bijvoorbeeld voor kiezen om social networking te blokkeren uit productiviteitsoverwegingen. Unique Selling Points Geen installatie van software of hardware benodigd Razendsnel opgezet, binnen een paar minuten volledig functioneel Voorkomt infecties afkomstig van het web door websites te controleren op kwaadaardige inhoud Verhoog de productiviteit binnen uw bedrijf door het internetgebruik te reguleren met behulp van gecategoriseerde filters Gebruiksvriendelijke interface inclusief uitgebreide statistieken, rapportages en configuratiemogelijkheden Kan gebruikt worden om het internetgebruik binnen uw bedrijf in kaart te brengen Forceer het gebruik van SafeSearch functie van grote zoekmachines Uitstekende ondersteuning. Geleverd door uw lokale Norman Team. Belangrijke aandachtspunten Web content filtering is een oplossing die in vergelijking met antivirus en antispam software nog maar weinig ingezet wordt. Dit geeft ons de kans om het product te plaatsen bij bedrijven die wel reeds een antivirus en antipam- oplossing in gebruik hebben, maar nog geen specifieke oplossing hebben voor het filteren van webinhoud. Ook is het van belang om klanten op de bedreigingen vanuit het web te wijzen om zo meer draagvlak voor het product te creëren. De huidige versie van SecureSurf kan enkel webverkeer filteren voor het gehele bedrijf. Veel resellers vroegen zich af of het ook mogelijk is om het verkeer per gebruiker te monitoren en te filteren. Wij staan op het punt om een agent te lanceren die via beleidsprofielen het webverkeer per individu of per groep kan reguleren. Het is belangrijk om onze klanten van de beschikbaarheid van deze client op de hoogte te stellen. Op dit moment is het vooral een nieuw product dat veel van onze partners nog niet kennen. Omdat het zeer eenvoudig is om een proeflicentie voor deze dienst aan te maken moeten wij er alles aan doen om onze resellers SecureSurf te laten uitproberen.

6 Norman Patch & Remediation De hoeveelheden patches en fixes die tegenwoording uitkomen voor software en besturingssystemen zijn immens groot. De reden hiervoor is dat veiligheidsgaten in bestaande software een belangrijk aanvalsdoelwit zijn geworden voor makers van malware en hackers.om deze veiligheidslekken en andere kwetsbaarheden te voorkomen is het zeer belangrijk om te allen tijde de IT-omgeving up-to-date te houden. Het bijhouden van alle verschillende patches voor ieder system en voor ieder type software is echter een zeer tijdrovende taak wanneer dit handmatig wordt gedaan. Norman Patch & Remediation zorgt ervoor dat dit proces volledig geautomatiseerd kan worden voor ieder bedrijfsnetwerk. Unique Selling Points Verzamelt en implemeteert updates, herstelt kwetsbaarheden en voert patches automatisch uit op het netwerk Met behulp van de wake-on-lan functionaliteit kunnen er op elk gewenst moment onderhoudwerkzaamheden worden gepland Maakt het beheren van updates afkomstig van verschillende fabrikanten eenvoudig door deze vanuit één oplossing te verzamelen en te distribueren. Prioriseert belangrijke beveiligingsupdates Reduceert de tijdsbesteding aan netwerkonderhoud Uitgebreide rapportagemogelijkheden Ondersteunt het beheer van virtuele omgevingen Supports managing virtual environments Uitstekende ondersteuning. Geleverd door uw lokale Norman Team. Belangrijke aandachtspunten De meeste resellers lijken tevreden met de standaardoplossingen die Microsoft en de afzonderlijke fabrikanten bieden voor het patchen van hun software. Het patchen en updaten van klantnetwerken gebeurt vaak nog met de hand op willekeurige momenten, meestal op het moment dat het systeem zelf aangeeft dat er updates beschikbaar zijn. Het is cruciaal dat resellers er zich van bewust worden dat patch management een steeds belangrijkere bijdrage aan de veiligheid van IT omgevingen levert. Veel partners beseffen zich nog niet dat er hulpmiddelen beschikbaar zijn om het up-to-date houden van netwerken te verbeteren en te vergemakkelijken. Het is daarom belangrijk om onze partners erop te wijzen dat Norman een oplossing voor dit probleem biedt in de vorm van Patch & Remediation. Wij kunnen er op die manier voor zorgen dat zij minder tijd kwijt zijn aan onderhoud en tegelijkertijd de risico s van exploitgevoelige systemen sterk reduceren.

7 norman endpoint protection beschermt bedrijven effectief tegen virussen en andere bedreigingen. norman securetide antispamoplossing houdt uw systeem vrij van geïnfecteerde en spam. norman securesurf beschermt uw netwerk tegen webgebaseerde malware en virussen. norman patch & remediation identificeren en corrigeren van zwakke plekken in de hele organisatie. norman protection is een robuuste en zeer flexibele oplossing die kan worden geconfigureerd voor verschillende behoeften.

8 contact informatie jeroen hentschke channel sales engineer tel: peter ZWOllO channel Manager benelux tel: Maarten prins Marketing communicatie Manager, benelux tel: Norman Data Defense Systems BV is een volledige dochteronderneming van de IT-security provider - Norman AS, opgericht in Norman AS is een internationaal bedrijf en heeft klanten in meer dan 180 landen. Ons doel is om kleine en middelgrote bedrijven en thuisgebruikers de beste bescherming te bieden tegen internetbedreigingen via onze zeer gebruiksvriendelijke software. Wij werken voortdurend om oplossingen voor onze klanten en partners te vinden, en om u te voorzien van de beste klantenservice. Norman Data Defense Systems BV Postbus 159, 2130 AD Hoofddorp, NL Bezoekadres: Diamantlaan 4, 2132 WV Hoofddorp, NL Telefoon:

WAAROM BEVEILIGING VIA DE CLOUD?

WAAROM BEVEILIGING VIA DE CLOUD? WAAROM BEVEILIGING VIA DE CLOUD? VIJF REDENEN WAAROM BEVEILIGING VIA DE CLOUD BETER IS IN HET BESCHERMEN EN ONDERSTEUNEN VAN UW BEDRIJF 2012 Zscaler. All Rights Reserved. Page 1 Overzicht Het in evenwicht

Nadere informatie

Desktop-as-a-Service: wel de lusten, niet de lasten

Desktop-as-a-Service: wel de lusten, niet de lasten White Paper Op Cloud gebaseerde online werkplekken vanaf iedere locatie op elk apparaat Desktop-as-a-Service: wel de lusten, niet de lasten Organisaties zijn op zoek naar meer flexibele en kosteneffectieve

Nadere informatie

Informatieset Uw ICT, altijd en overal

Informatieset Uw ICT, altijd en overal Informatieset Uw ICT, altijd en overal Tendenz ICT is aangesloten bij: Wie zijn wij? TendenZ ICT is uw ervaren ICT-partner die u adviseert, ondersteunt en volledig kan ontzorgen op het gebied van al uw

Nadere informatie

WHITEPAPER WORKSPACE MANAGER

WHITEPAPER WORKSPACE MANAGER WHITEPAPER WORKSPACE MANAGER Whitepaper Workspace Manager Aug 2008 Gepubliceerd door BRAIN FORCE Vendelier 69 3905 PD Veenendaal Nederland www.brainforce.nl Auteursrecht De informatie in dit document,

Nadere informatie

Software Distributie. Universiteit van Amsterdam Systeem en Netwerk Beheer Large Installation Administration. 3 april 2006

Software Distributie. Universiteit van Amsterdam Systeem en Netwerk Beheer Large Installation Administration. 3 april 2006 Universiteit van Amsterdam Systeem en Netwerk Beheer Large Installation Administration 3 april 2006 René Jorissen rjorissen@os3.nl Mark Meijerink mark@os3.nl 1 Samenvatting Samenvatting Om tijd en geld

Nadere informatie

White paper: introductie van Cloud Computing

White paper: introductie van Cloud Computing White paper: introductie van Cloud Computing Introductie Cloud computing De explosieve groei van cloud oplossingen en diensten in de afgelopen periode is een situatie die vergelijkbaar is met de meeste

Nadere informatie

Beveiliging voor ondernemers

Beveiliging voor ondernemers Beveiliging voor ondernemers Inleiding Voor u ligt een boekje over netwerkbeveiliging. Beveiliging is één van de meest urgente problemen in het bedrijfsleven. Uit onderzoek blijkt dat 64% van de middelgrote

Nadere informatie

Cloud Communicatie Hosted Voice powered by Detron Telecom Solutions

Cloud Communicatie Hosted Voice powered by Detron Telecom Solutions Cloud communicatie EDITIE NR. 1 Cloud Communicatie Hosted Voice powered by Detron Telecom Solutions Zeker, zorgeloos en optimaal bereikbaar Investeren in een nieuwe telefooncentrale of telefonie afnemen

Nadere informatie

7 zaken waar je op moet letten bij een office in de cloud

7 zaken waar je op moet letten bij een office in de cloud cloud innovation by Macaw 7 zaken waar je op moet letten bij een office in de cloud Microsoft Office 365 of Google Apps for Business Organisaties hebben nieuwe keuzemogelijkheden waar het gaat om de zogenoemde

Nadere informatie

ProCall Enterprise. Efficiënte communicatie in uw organisatie Business-class Unified Communications software. // Unified Communications & classic CTI

ProCall Enterprise. Efficiënte communicatie in uw organisatie Business-class Unified Communications software. // Unified Communications & classic CTI Efficiënte communicatie in uw organisatie Business-class Unified Communications software // Unified Communications & classic CTI Efficiënte communicatie in uw organisatie Unified Communications en CTI

Nadere informatie

Whitepaper. Visie Op Virtualisatie-Platformen Technologie Vergelijk Met Betrekking Tot Inzet Als Basis Voor Een DDC- Omgeving

Whitepaper. Visie Op Virtualisatie-Platformen Technologie Vergelijk Met Betrekking Tot Inzet Als Basis Voor Een DDC- Omgeving Whitepaper Visie Op Virtualisatie-Platformen Technologie Vergelijk Met Betrekking Tot Inzet Als Basis Voor Een DDC- Omgeving Hoofdkantoor Kruisboog 42 3905 TG Veenendaal Tel. +31(0)318-55 20 20 Fax +31(0)318-55

Nadere informatie

share more do more Efficiënt, veilig en winstgevender werken met tijd, kennis en mensen

share more do more Efficiënt, veilig en winstgevender werken met tijd, kennis en mensen share more do more Efficiënt, veilig en winstgevender werken met tijd, kennis en mensen Over Datacon Datacon is dé portalspecialist van Nederland. De ITdienstverlener is sinds 1996 leverancier van HRM,

Nadere informatie

KPN ÉÉN MKB. Dienstbeschrijving

KPN ÉÉN MKB. Dienstbeschrijving 1 KPN ÉÉN MKB Dienstbeschrijving Versie 1.8 Inhoudsopgave 1 Inleiding... 4 2 Voordelen van KPN ÉÉN... 5 3 KPN ÉÉN-oplossing... 6 3.1 Gebruikersprofielen... 6 3.1.1 Vergaderzaal... 6 3.1.2 Kantoor... 6

Nadere informatie

ProCall Enterprise. Effectief en optimaal communiceren en samenwerken Business-class Unified Communications software

ProCall Enterprise. Effectief en optimaal communiceren en samenwerken Business-class Unified Communications software Nu met mobility en collaboration functionaliteiten vernieuwd design Effectief en optimaal communiceren en samenwerken Business-class Unified Communications software // Unified Communications & classic

Nadere informatie

Cloud Computing voor het MKB: eigen server of Cloud server?

Cloud Computing voor het MKB: eigen server of Cloud server? Whitepaper Cloud Computing voor het MKB: eigen server of Cloud server? Wanneer een kantoorserver moet worden vervangen, staat het management daarbij voor de keuze om op de traditionele manier te blijven

Nadere informatie

Reseller Informatie 12Connect BV. Reseller Informatie 12Connect BV

Reseller Informatie 12Connect BV. Reseller Informatie 12Connect BV Reseller Informatie 12Connect BV Reseller Informatie 12Connect BV Inhoud Introductie 3 De toekomst begint vandaag! Wereldwijd voordelig bellen geeft u vrijheid! Een dynamische relatie Voorwoord 5 12Connect

Nadere informatie

In 10 stappen een succesvol sociaal intranet op basis van SharePoint in het onderwijs

In 10 stappen een succesvol sociaal intranet op basis van SharePoint in het onderwijs White Paper In 10 stappen een succesvol sociaal intranet op basis van SharePoint in het onderwijs Een sociaal intranet op basis van SharePoint moet goed worden voorbereid. Uiteindelijk zullen er een groot

Nadere informatie

RHETT OUDKERK POOL VAN KAHUNA

RHETT OUDKERK POOL VAN KAHUNA JAARGANG 12 - juni 2013 - www.infosecuritymagazine.nl infosecurity magazine RHETT OUDKERK POOL VAN KAHUNA OVER HET REAL-TIME MANAGEN VAN SECURITY EN COMPLIANCY MCAFEE KIEST VOOR WHITELISTING T-SYSTEMS:

Nadere informatie

Het CRM 100% succes boek. Hoe zorg je voor een succesvolle implementatie van Microsoft Dynamics CRM Online

Het CRM 100% succes boek. Hoe zorg je voor een succesvolle implementatie van Microsoft Dynamics CRM Online Het CRM 100% succes boek Hoe zorg je voor een succesvolle implementatie van Microsoft Dynamics CRM Online Managementsamenvatting Een succesvolle CRM implementatie heeft niets met techniek te maken maar

Nadere informatie

IT: van kostenpost tot katalysator van productiviteit Whitepaper over de inzet van zakelijke full service IT stores

IT: van kostenpost tot katalysator van productiviteit Whitepaper over de inzet van zakelijke full service IT stores IT: van kostenpost tot katalysator van productiviteit Whitepaper over de inzet van zakelijke full service IT stores IT: van kostenpost tot katalysator van productiviteit 1 Inleiding Tien jaar geleden zaten

Nadere informatie

Imtech Document Center. Imtech ICT. Van sales opportunity tot projectuitvoering

Imtech Document Center. Imtech ICT. Van sales opportunity tot projectuitvoering Imtech ICT Van sales opportunity tot projectuitvoering Imtech Document Center Imtech ICT Integrated Solutions Hogeweg 41 NL-5301 LJ Zaltbommel T +31 418 57 07 50, www.imtech.nl/is info.is@imtech.nl Inhoud

Nadere informatie

Voorwoord 3 Inleiding 4 Een blik vooruit 5

Voorwoord 3 Inleiding 4 Een blik vooruit 5 Inhoud 1. 2. Voorwoord 3 Inleiding 4 Een blik vooruit 5 Actuele thema s bij het uitvoeren van projecten 7 Het kwaliteitshandboek 9 Software die nu in gebruik is 10 Integratie van softwareoplossingen 16

Nadere informatie

PRIVACY VAN DE OVERHEID

PRIVACY VAN DE OVERHEID JAARGANG 13 - JUNI 2014 - WWW.INFOSECURITYMAGAZINE.NL infosecurity MAGAZINE NEDERLANDERS VERWACHTEN PRIVACY VAN DE OVERHEID EERSTE OPVALLENDE UITKOMSTEN NATIONALE IT-SECURITY MONITOR BURGER WANTROUWT BEDRIJVEN

Nadere informatie

Collaboration for Business. Whitepaper. Van enkelvoudig samenwerken naar een volledig geïntegreerd sociaal business model.

Collaboration for Business. Whitepaper. Van enkelvoudig samenwerken naar een volledig geïntegreerd sociaal business model. Whitepaper Collaboration for Business Van enkelvoudig samenwerken naar een volledig geïntegreerd sociaal business model. T +31 418 57 07 00, F +31 418 57 07 50 1. Introductie Steeds meer organisaties komen

Nadere informatie

Met actuele dossiers en een volledig software-overzicht 2014-2015. Editorial: Cloud P9

Met actuele dossiers en een volledig software-overzicht 2014-2015. Editorial: Cloud P9 Met actuele dossiers en een volledig software-overzicht 2014-2015 Editorial: P9 inhoud 4 Algemene informatie per vendor 6 License Online (LOL) 8 Editorial: 14 td.activate-here 16 ESD Renewal Portal 26

Nadere informatie

Microsoft. Uw klanten volledig in beeld

Microsoft. Uw klanten volledig in beeld Microsoft Dynamics CRM Uw klanten volledig in beeld 2 Microsoft Dynamics CRM Klantbehoud, klanttevredenheid en relatiebeheer zijn nog nooit zo belangrijk geweest. Ondernemend Nederland is sterk aan het

Nadere informatie

Lees meer over hun ervaringen

Lees meer over hun ervaringen Vakantiehuizen verhuren IN DE PRAKTIJK Résidence Château Cazalères Vakantiepark Buiten Bergen Bungalowpark Prins Hendrik Ferienpark Arber MEER DAN 175 RECREATIE ONDERNEMERS GEBRUIKEN HET REFLEX ONLINE

Nadere informatie

De voordelen van cloudnetwerken

De voordelen van cloudnetwerken whitepaper De voordelen van cloudnetwerken Cloudnetwerken inschakelen om de IT-kosten te verlagen en de IT-productiviteit te verhogen Inleiding Er ligt een voortdurende druk op organisaties in zowel de

Nadere informatie

Head to head. Peter Wilbrink Country Manager NetApp. Hans Middelburg Country Manager EMC. STORAGE. Een periodieke uitgave van

Head to head. Peter Wilbrink Country Manager NetApp. Hans Middelburg Country Manager EMC. STORAGE. Een periodieke uitgave van Een periodieke uitgave van PROACT Nederland 3e kwartaal 2011 www.proact.nl Head to head Peter Wilbrink Country Manager NetApp Hans Middelburg Country Manager EMC STORAGE. Speciale Editie Oracle Exadata

Nadere informatie