STATUTENWIJZIGING VERENIGING

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "STATUTENWIJZIGING VERENIGING"

Transcriptie

1 Dossiernummer: Ref: KH V1 STATUTENWIJZIGING VERENIGING verschijnt voor mij, mr. Karen Anne Hüpler-Hebben, notaris te te dezen handelend als hierna gemeld. De comparante verklaart: - dat de algemene ledenvergadering van de vereniging met volledige rechtsbevoegdheid: Nederlandse Vereniging voor Obstetrie en Gynaecologie, statutair gevestigd te Utrecht, kantoorhoudende te 3528 BL Utrecht, Mercatorlaan 1200, ingeschreven in het handelsregister onder nummer , heeft besloten tot de onderhavige statutenwijziging; - dat de algemene ledenvergadering voorts heeft besloten de comparante aan te wijzen om deze akte te verlijden; - dat van de gemelde besluiten van de algemene ledenvergadering blijkt uit een aan./. deze akte gehecht geschrift. De comparante, handelend als vermeld, verklaart voorts, ter uitvoering van voormeld besluit, in de statuten van de vereniging de volgende wijzigingen aan te brengen: Aan de statuten wordt een considerans toegevoegd bestaande uit begripsbepalingen, luidende als volgt: CONSIDERANS Begripsbepalingen. 1. In deze statuten hebben de volgende begrippen de daarachter vermelde betekenis: algemene ledenvergadering betekent het orgaan van de vereniging dat in Titel 2 van Boek 2 Burgerlijk Wetboek wordt aangeduid als algemene vergadering, tenzij uit de context blijkt dat het een vergadering van de algemene ledenvergadering betreft. bestuur betekent het bestuur van de vereniging. bestuurslid betekent een lid van het bestuur. FMS de vereniging met volledige rechtsbevoegdheid: Federatie Medisch Specialisten, ingeschreven in het handelsregister onder nummer KNMG betekent de vereniging met volledige rechtsbevoegdheid: Koninklijke Nederlandsche Maatschappij tot Bevordering der Geneeskunst, ingeschreven in het handelsregister onder nummer LAD betekent de vereniging met volledige rechtsbevoegdheid: Landelijke vereniging van Artsen in Dienstverband, ingeschreven in het handelsregister onder nummer lidmaatschap betekent het lidmaatschap van de vereniging.

2 - 2 - medisch specialist betekent een arts, die is ingeschreven in een specialistenregister als omschreven onder A.5. en A.6. in het Kaderbesluit CCMS met in werking treding één januari tweeduizend dertien. praktiserend medisch specialist betekent een medisch specialist die hetzij in vrij beroep hetzij in dienstverband werkzaamheden verricht in Nederland als medisch specialist en patiëntenzorg-, opleidings- onderwijs-, onderzoekdan wel managementactiviteiten verricht en is geregistreerd in een register zoals dat wordt gehouden door de RGS. RGS betekent Registratiecommissie Geneeskundig Specialisten van de KNMG. schriftelijk betekent een bericht dat is overgebracht bij brief, of enig ander elektronisch communicatiemiddel, mits het bericht leesbaar en reproduceerbaar is. vereniging betekent de vereniging waarvan de interne organisatie wordt beheerst door deze statuten, te weten de vereniging met volledige rechtsbevoegdheid: Nederlandse Vereniging voor Obstetrie en Gynaecologie, ingeschreven in het handelsregister onder nummer Verwijzingen naar artikelen zijn verwijzingen naar artikelen van deze statuten, tenzij uitdrukkelijk anders aangegeven. Met verwijzingen in deze statuten naar hij wordt tevens bedoeld te verwijzen naar zij. Met verwijzingen in deze statuten naar zijn (anders dan als werkwoord) of hem wordt tevens bedoeld te verwijzen naar haar. Artikel 1 wordt gewijzigd en komt te luiden als volgt: 1. De vereniging draagt de naam "Nederlandse Vereniging voor Obstetrie en Gynaecologie". 2. De verkorte naam van de vereniging luidt: NVOG 3. De vereniging is gevestigd te Utrecht. Artikel 2 wordt gewijzigd en komt te luiden als volgt: De vereniging is opgericht op zestien november achttienhonderdzevenentachtig. Artikel 5 lid 1 wordt gewijzigd en komt te luiden als volgt: De vereniging kent: a. gewone leden; b. aspirant-leden c. kandidaat-leden d. buitengewone leden; e. ereleden; f. leden van verdienste; g. senior leden; h. leden buitenland. Artikel 5 lid 3 wordt gewijzigd en komt te luiden als volgt: 3. Slechts de gewone leden zijn leden in de zin van de wet. Aspirant-leden, kandidaat-leden, buitengewone leden, ereleden, leden van verdienste, senior leden en leden buitenland hebben als zodanig geen andere rechten en verplichtingen dan die welke hun bij of krachtens de statuten zijn toegekend en opgelegd. Waar hierna over leden wordt gesproken, worden onder hen alle in lid 1 bedoelde personen verstaan, tenzij het tegendeel blijkt.

3 - 3 - Artikel 6 lid 1 wordt gewijzigd en komt te luiden als volgt: 1. Een ieder, die als medisch specialist staat in geschreven in het register zoals dat wordt gehouden door de RGS met specialisme Obstetrie en Gynaecologie, kan het bestuur schriftelijk verzoeken of doen verzoeken als gewoon lid tot de vereniging te worden toegelaten. Artikel 7 lid 5 wordt gewijzigd en komt te luiden als volgt: 1. De mededeling als bedoeld in lid 2 en lid 3, geldt tevens als verzoek om als gewoon lid te worden toegelaten zodra men als specialist in het Nederlands Specialisten Register voor het specialisme Obstetrie en Gynaecologie zal zijn ingeschreven. Artikel 8 lid 3 wordt toegevoegd en komt te luiden als volgt: 3. Als lid buitenland kan worden toegelaten een specialist die in het buitenland woont en ingeschreven is in het specialistenregister van het betreffende land. Artikel 10 wordt gewijzigd en komt te luiden als volgt: 1. Ieder lid, zoals bedoeld in artikel 6 lid 1, kan het bestuur verzoeken om het gewone lidmaatschap te doen wijzigen in een senior lidmaatschap, wanneer hij niet langer praktiseert als medisch specialist en/of niet langer ingeschreven staat in het register zoals dat wordt gehouden door de RGS. 2. Het bestuur stelt de leden schriftelijk in kennis van de namen van hen die als senior lid wensen toe te treden. 3. Het bestuur beslist over de toelating van een senior lid. Van het terzake genomen bestuursbesluit wordt de betrokkene zo spoedig mogelijk in kennis gesteld; mededeling daarvan aan de leden heeft uiterlijk plaats bij de convocatie tot de in lid 4 bedoelde vergadering. De algemene ledenvergadering kan alsnog het besluit van het bestuur wijzigen. 4. Toelating als senior lid volgt op de eerste algemene ledenvergadering, volgende op de kennisgeving als bedoeld in lid 2. Artikel 11 wordt gewijzigd en komt te luiden als volgt: Het gewone-, buitengewone-, kandidaat-, aspirant-, senior- dan wel buitenland lidmaatschap eindigt: a. door de dood van het lid; b. door opzegging door het lid; c door opzegging door de vereniging; d. door ontzetting. Het aspirant-lidmaatschap en het kandidaat-lidmaatschap eindigen voorts indien en zodra de betrokkene wordt toegelaten als gewoon lid. Artikel 16 lid 1 wordt gewijzigd en komt te luiden als volgt: 1. Het bestuur bestaat uit een voorzitter, een vicevoorzitter, een eerste secretaris, een tweede secretaris, een penningmeester en twee leden. De benoeming geschiedt door de algemene ledenvergadering uit de gewone leden der vereniging, met uitzondering van een bestuurslid, dat wordt benoemd uit de aspirant-leden. Ieder bestuurslid wordt in functie benoemd. Voor het overige wijst het bestuur uit zijn midden de overige hiervoor omschreven functionarissen aan. Het bestuurslid dat wordt benoemd uit de aspirant-leden, wordt in de functie van algemeen bestuurslid benoemd..

4 - 4 - Artikel 16 lid 3 wordt gewijzigd en komt te luiden als volgt: 3. De benoeming van bestuursleden geschiedt uit een of meer bindende voordrachten, behoudens het bepaalde in lid 4. Tot het opmaken van zulk een voordracht zijn bevoegd zowel het bestuur als tien of meer leden. Voor wat betreft het bestuurslid, dat wordt benoemd uit de aspirant-leden, geschiedt benoeming uit een voordracht, op te maken door de Vereniging van Arts-assistenten Gynaecologie - Obstetrie. De voordrachten worden bij de oproeping van de vergadering medegedeeld. Artikel 17 lid 4 wordt gewijzigd en komt te luiden als volgt: 4. De vereniging wordt vertegenwoordigd door het bestuur. De vereniging kan daarnaast worden vertegenwoordigd door twee bestuursleden gezamenlijk handelend. Artikel 17 lid 5 wordt toegevoegd en komt te luiden als volgt: 5. Het bestuur kan besluiten tot het verlenen van volmacht aan één of meer bestuurders, de directeur alsook aan derden, om de vereniging binnen de grenzen van die volmacht te vertegenwoordigen. Het bestuur kan voorts besluiten aan gevolmachtigden een titel te verlenen. Artikel 19 lid 3 komt te vervallen: 3. Het bestuur brengt op een algemene vergadering binnen zes maanden na afloop van het verenigingsjaar, behoudens verlenging van deze termijn door de algemene vergadering, zijn jaarverslag uit over de gang van zaken in de vereniging en over het gevoerde beleid. Het legt de balans en de staat van baten en lasten met een toelichting ter goedkeuring aan de algemene vergadering over. Deze stukken worden ondertekend door de bestuursleden; ontbreekt de ondertekening van een of meer van hen, dan wordt daarvan onder opgave van redenen melding gemaakt. Na verloop van de termijn kan ieder lid van de gezamenlijke bestuursleden in rechte vorderen dat zij deze verplichtingen nakomen. Artikel 23 wordt gewijzigd en komt te luiden als volgt: 1. Het verenigingsjaar valt samen met het kalenderjaar. 2. De geldmiddelen van de vereniging bestaan uit: a. de jaarlijkse contributies; b. giften, erfstellingen en legaten, en c. andere inkomsten. Erfstellingen mogen slechts worden aanvaard onder het voorrecht van boedelbeschrijving. 3. De algemene vergadering kan besluiten tot betaling van contributie door de leden. Zij kunnen in categorieën worden ingedeeld, die een verschillende contributie betalen. 4. Het bestuur is bevoegd in bijzondere gevallen gehele of gedeeltelijke ontheffing van de verplichting tot het betalen van contributie te verlenen. Ereleden zijn vrijgesteld van de verplichting tot het betalen contributie. Leden, woonachtig buiten Europa betalen een aangepaste contributie. 5. Het bestuur is verplicht van de vermogenstoestand van de vereniging en van alles betreffende de werkzaamheden van de vereniging, naar de eisen die voortvloeien uit deze werkzaamheden, op zodanige wijze een administratie te voeren en de daartoe behorende boeken, bescheiden en andere

5 - 5 - gegevensdragers op zodanige wijze te bewaren, dat te allen tijde de rechten en verplichtingen van de vereniging kunnen worden gekend. 6. Het bestuur brengt op een algemene vergadering binnen zes maanden na afloop van het verenigingsjaar, behoudens verlenging van deze termijn door de algemene vergadering, zijn jaarverslag uit over de gang van zaken in de vereniging en over het gevoerde beleid. Het legt de balans en de staat van baten en lasten met een toelichting ter goedkeuring aan de algemene vergadering over. Deze stukken worden ondertekend door de bestuursleden; ontbreekt de ondertekening van een of meer van hen, dan wordt daarvan onder opgave van redenen melding gemaakt. Na verloop van de termijn kan ieder lid van de gezamenlijke bestuursleden in rechte vorderen dat zij deze verplichtingen nakomen. 7. Het bestuur is verplicht de in de leden 5 en 6 bedoelde boeken, bescheiden en andere gegevensdragers gedurende zeven jaren te bewaren. Artikel 25 lid 1 wordt gewijzigd en komt te luiden als volgt: 1. In de statuten van de vereniging kan geen verandering worden gebracht dan door een besluit van een algemene ledenvergadering, waartoe is opgeroepen met de mededeling dat aldaar wijziging van de statuten zal worden voorgesteld, en met inachtneming van het bepaalde in artikel 28 lid 9". Artikel 28 wordt toegevoegd en komt te luiden als volgt: 1. Personen die als gewoon lid toetreden of zijn toegetreden tot de vereniging alsmede ereleden die voldoen aan de vereisten voor een gewoon lidmaatschap - een en ander voor zover zij kwalificeren als praktiserend medisch specialist -, zijn als zodanig onderworpen aan de statuten, reglementen en besluiten van de KNMG en haar organen, waaronder uitdrukkelijk begrepen de in KNMG-verband vastgelegde gedragsregels, taakverdelingen en andere afspraken. Voorts zijn voormelde personen onderworpen aan de tuchtrechtspraak van de KNMG. 2. Het bepaalde in lid 1 van dit artikel geldt uitsluitend indien en voor zolang de vereniging kwalificeert als federatielid van de FMS en voorts indien en voor zolang de FMS kwalificeert als lid van de KNMG. 3. Personen die als gewoon lid toetreden of zijn toegetreden tot de vereniging alsmede ereleden die voldoen aan de vereisten voor een gewoon lidmaatschap - doch een en ander voor zover zij kwalificeren als medisch specialist in dienstverband -, worden daardoor tevens lid van de LAD en zijn alsdan als zodanig onderworpen aan de statuten, reglementen en besluiten van de LAD en haar organen, tenzij een dergelijk lid aangeeft geen prijs te stellen op het lidmaatschap van de LAD. 4. Het bepaalde in lid 3 van dit artikel geldt uitsluitend indien en voor zolang de vereniging kwalificeert als federatielid van de FMS en voorts indien en voor zolang in dat geval de overeenkomst als bedoeld in artikel 4 lid 11 van de statuten van de FMS voortduurt. 5. Beëindiging van het lidmaatschap van de vereniging betekent tevens beëindiging van het lidmaatschap van de LAD, indien en voor zover het lidmaatschap van de LAD voortvloeit uit het bepaalde in lid 3 van dit artikel. De LAD wordt van de beëindiging als bedoeld in de vorige volzin door het

6 - 6 - bestuur op de hoogte gesteld. 6. Personen die als gewoon lid van de vereniging toetreden of reeds zijn toegetreden alsmede ereleden die voldoen aan de vereisten voor een gewoon lidmaatschap - een en ander voor zover zij kwalificeren als praktiserend medisch specialist -, kwalificeren als aangeslotene van de FMS en zijn alsdan als zodanig onderworpen aan de statuten en reglementen van de FMS alsmede aan de besluiten van de algemene vergadering van de FMS voor zover deze betrekking hebben op de aangeslotenen. De erkenning als aangeslotene komt te vervallen indien en zodra een gewoon lid niet langer kwalificeert als praktiserend medisch specialist dan wel een erelid niet langer voldoet aan de vereisten voor een gewoon lidmaatschap. De erkenning als aangeslotene komt tevens te vervallen indien en zodra de vereniging niet langer kwalificeert als federatielid van de FMS. 7. Het bestuur is gehouden nieuwe en bestaande leden, zoveel mogelijk op transparante wijze te informeren over de mate waarin alsmede de doeleinden waarvoor de gegevens aan de KNMG, de LAD en de FMS worden verstrekt. Nieuwe leden worden daartoe bij het aangaan van het lidmaatschap geïnformeerd. Bestaande leden op het moment dat er een wijziging plaatsvindt in de mate waarin en/of de doeleinden waarvoor persoonsgegevens worden verstrekt ten opzichte van eerdere informatie die daartoe door het bestuur aan de leden is verstrekt. 8. Het bepaalde in lid 7 van dit artikel geldt uitsluitend indien en voor zolang de vereniging kwalificeert als federatielid van de FMS. 9. Deze statuten mogen geen bepalingen bevatten die in strijd zijn met de statuten van de FMS. Wijziging van het begrip (praktiserend) medisch specialist, het bepaalde in artikel 6 lid 1 alsmede het bepaalde in dit artikel, behoeft de voorafgaande schriftelijke goedkeuring van het bestuur van de FMS. SLOT De comparante is mij, notaris, bekend. Verder heb ik, notaris, de zakelijke inhoud van de akte meegedeeld aan de comparante en daarop een toelichting gegeven, inclusief de uit de inhoud van de akte voortvloeiende gevolgen. De comparante verklaart van de inhoud der akte te hebben kennis genomen en daarmee in te stemmen. Tevens verklaart de comparante uitdrukkelijk in te stemmen met de beperkte voorlezing van de akte. Dadelijk na beperkte voorlezing is de akte door de comparante en door mij, notaris, ondertekend. De akte is verleden te Utrecht op de datum aan het begin van deze akte vermeld.

STATUTENWIJZIGING VERENIGING

STATUTENWIJZIGING VERENIGING Dossiernummer: 2014.0253.01 Ref: KH 041214.V1 STATUTENWIJZIGING VERENIGING Heden, [passeerdatum], verschijnt voor mij, mr. Karen Anne Hüpler-Hebben, notaris te Utrecht: @, te dezen handelend als hierna

Nadere informatie

STATUTENWIJZIGING VERENIGING

STATUTENWIJZIGING VERENIGING Dossiernummer: 2014.0069.01 Ref: KH - 100215.V2 STATUTENWIJZIGING VERENIGING Heden, [passeerdatum], verschijnt voor mij, mr. Karen Anne Hüpler-Hebben, notaris te Utrecht: @, te dezen handelend als hierna

Nadere informatie

STATUTENWIJZIGING VERENIGING

STATUTENWIJZIGING VERENIGING Dossiernummer: 2015.0201.01 V1 Ref: KH 281015.V3 STATUTENWIJZIGING VERENIGING Heden, eenendertig december tweeduizend vijftien, verschijnt voor mij, mr. Karen Anne Hüpler-Hebben, notaris te Utrecht: @,

Nadere informatie

Concept d.d. 17 november Uitsluitend bestemd voor discussiedoeleinden

Concept d.d. 17 november Uitsluitend bestemd voor discussiedoeleinden 1 STATUTENWIJZIGING JURIDISCHE FACULTEIT DER AMSTERDAMSCHE STUDENTEN Heden, [*], verscheen voor mij, mr. Cornelia Holdinga, notaris te Amsterdam: [*]. De comparant verklaarde ter uitvoering van een besluit

Nadere informatie

CONCEPT. blad -1- SOO/* doss versie 31 december 2014 STATUTENWIJZIGING LAWNTENNISCLUB S-GRAVENZANDE

CONCEPT. blad -1- SOO/* doss versie 31 december 2014 STATUTENWIJZIGING LAWNTENNISCLUB S-GRAVENZANDE CONCEPT Indien er onjuistheden voorkomen in de personalia of elders in de tekst, verzoek ik u tijdig voor het passeren van de akte contact op te nemen. blad -1- SOO/* doss. 20143693 versie 31 december

Nadere informatie

Statuten Bestuurdersvereniging ChristenUnie Ingaande 4 juli 2013

Statuten Bestuurdersvereniging ChristenUnie Ingaande 4 juli 2013 ChristenUnie Ingaande 4 juli 2013 NAAM EN ZETEL. Artikel 1. 1. De vereniging draagt de naam Bestuurdersvereniging ChristenUnie. 2. De vereniging heeft haar zetel in de gemeente Amersfoort. 3. In deze statuten

Nadere informatie

2.1. De stichting heeft ten doel het doen van uitkeringen met een ideële of sociale strekking.

2.1. De stichting heeft ten doel het doen van uitkeringen met een ideële of sociale strekking. STATUTEN VAN STICHTING BEHEER SNS REAAL met zetel te Utrecht, zoals deze luiden na het verlijden van de akte van statutenwijziging verleden op 30 januari 2015 voor mr. M.A.J. Cremers, notaris te Amsterdam.

Nadere informatie

STATUTENWIJZIGING VERENIGING

STATUTENWIJZIGING VERENIGING Dossiernummer: 2015.0287.01 Ref: KH - 240416.V3 STATUTENWIJZIGING VERENIGING Heden, tien juni tweeduizend zestien, verschijnt voor mij, mr. Karen Anne Hüpler- Hebben, notaris te Utrecht: mevrouw mr. Pascalle

Nadere informatie

DOORLOPENDE TEKST VAN DE STATUTEN VAN DE STICHTING

DOORLOPENDE TEKST VAN DE STATUTEN VAN DE STICHTING 1 DOORLOPENDE TEKST VAN DE STATUTEN VAN DE STICHTING STICHTING CAMPVUUR, statutair gevestigd in de gemeente Opsterland, opgericht bij akte verleden op zeven november tweeduizend zeven verleden voor mr.

Nadere informatie

Wijz. Statuten wijkstichtingen Oss

Wijz. Statuten wijkstichtingen Oss 1 VOORSTEL VOOR WIJZIGING STATUTEN WIJKSTICHTING Oss-Zuid Heden, DATUM, verschenen voor mij, mr. NAAM NOTARIS, notaris te Oss: 1. VOORNAMEN ACHTERNAAM VOORZITTER, wonende ADRES, geboren GEBOORTEDATUM te

Nadere informatie

JW/ OMZETTING VERENIGING IN STICHTING / VASTSTELLING STATUTEN

JW/ OMZETTING VERENIGING IN STICHTING / VASTSTELLING STATUTEN JW/16873.01-1 - OMZETTING VERENIGING IN STICHTING / VASTSTELLING STATUTEN Heden, [passeerdatum], verscheen voor mij, mr. Jeroen van der Weele, notaris te Lelystad: *** De comparant verklaarde: - dat de

Nadere informatie

STATUTENWIJZIGING VERENIGING

STATUTENWIJZIGING VERENIGING 1 Ref: MKL (2 februari 2018.1) Dos: 2018.0319.01 STATUTENWIJZIGING VERENIGING Heden, tweeëntwintig februari tweeduizend achttien, verschijnen voor mij, mr. Erik Jan Marie Kerpen, notaris te Utrecht: 1.

Nadere informatie

Ontwerp-akte van wijziging van de statuten van Ondernemersvereniging MKB Duiven

Ontwerp-akte van wijziging van de statuten van Ondernemersvereniging MKB Duiven Ontwerp-akte van wijziging van de statuten van Ondernemersvereniging MKB Duiven Vandaag, tweeduizendelf, verscheen voor mij, Mr. Hendrikus Aalbert van Ramshorst, notaris te Duiven: * De verschenen persoon

Nadere informatie

STATUTEN NAAM EN ZETEL ARTIKEL

STATUTEN NAAM EN ZETEL ARTIKEL Doorlopende tekst van de statuten van de stichting Stichting S.P.Y.N. Welfare Foundation, blijkens de akte van oprichting op 10 december 2004 verleden voor notaris mr J. Hagen te Vleuten, gemeente Utrecht.

Nadere informatie

Notarissen Amsterdamsestraatweg 472 3553 EM UTRECHT 030-2440745 - 1 -

Notarissen Amsterdamsestraatweg 472 3553 EM UTRECHT 030-2440745 - 1 - Koch en Compaijen Notarissen Amsterdamsestraatweg 472 3553 EM UTRECHT 030-2440745 - 1-2009.053989.01/TT Concept 10 juni 2009 STATUTENWIJZIGING Vandaag @, verschijnen voor mij, @, notaris gevestigd te Utrecht:

Nadere informatie

Blad 1 Naam en Zetel Artikel 1 1. De stichting draagt de naam: Stichting Oud-Zeilend-Hout 2. Zij heeft haar zetel te Slochteren Doel Artikel 2 Het doe

Blad 1 Naam en Zetel Artikel 1 1. De stichting draagt de naam: Stichting Oud-Zeilend-Hout 2. Zij heeft haar zetel te Slochteren Doel Artikel 2 Het doe Blad 1 Naam en Zetel Artikel 1 1. De stichting draagt de naam: Stichting Oud-Zeilend-Hout 2. Zij heeft haar zetel te Slochteren Doel Artikel 2 Het doel van de stichting is a. Het zeilen met oude houten,

Nadere informatie

Mr M.J. MEIJER c.s. CONCEPT 9 april rjc/lkr/ik/ /

Mr M.J. MEIJER c.s. CONCEPT 9 april rjc/lkr/ik/ / Mr M.J. MEIJER c.s. NOTARISSEN Keizersgracht 695-699 1017 DW Amsterdam Postbus 1556 1000 BN Amsterdam rjc/lkr/ik/9-4-2015/2014.000132.01 1 CONCEPT 9 april 2015 STATUTENWIJZIGING VERENIGING Vereniging Vrienden

Nadere informatie

STATUTEN VAN VOLLEYBALVERENIGING VIOS EEFDE

STATUTEN VAN VOLLEYBALVERENIGING VIOS EEFDE STATUTEN VAN VOLLEYBALVERENIGING VIOS EEFDE NAAM EN ZETEL Artikel 1 De vereniging draagt de naam: Volleybalvereniging VIOS Eefde en is gevestigd in de gemeente Gorssel. DOEL Artikel 2 2.1 De vereniging

Nadere informatie

Statuten Roller Derby Vereniging Parliament of Pain

Statuten Roller Derby Vereniging Parliament of Pain Statuten Roller Derby Vereniging Parliament of Pain Artikel 1 Naam en zetel 1.1. De naam van de vereniging is Den Haag Roller Derby League The Parliament of Pain. 1.2. De vereniging is gevestigd in de

Nadere informatie

AKTE VAN OPRICHTING (Stichting Duurzaamheidsfonds VvE s Den Haag)

AKTE VAN OPRICHTING (Stichting Duurzaamheidsfonds VvE s Den Haag) 1 AKTE VAN OPRICHTING (Stichting Duurzaamheidsfonds VvE s Den Haag) Op DATUM is voor mij, NAAM NOTARIS, notaris met plaats van vestiging PLAATS, verschenen: [ kandidaat-notaris/paralegal]., te dezen handelend

Nadere informatie

STATUTENWIJZIGING VERENIGING

STATUTENWIJZIGING VERENIGING Dossiernummer: 2015.0052.01 Ref: KH 300315.V5 STATUTENWIJZIGING VERENIGING Heden, [passeerdatum], verschijnt voor mij, mr. Karen Anne Hüpler-Hebben, notaris te Utrecht: @, te dezen handelend als hierna

Nadere informatie

statutair gevestigd te Amsterdam,

statutair gevestigd te Amsterdam, 1 DOORLOPENDE TEKST van de statuten van de vereniging: Nederlandse Vereniging voor Psychosociale Oncologie (NVPO), statutair gevestigd te Amsterdam, akte van statutenwijziging d.d. 3 februari 2011 verleden

Nadere informatie

VERENIGING KLEDINGBANKEN NEDERLAND

VERENIGING KLEDINGBANKEN NEDERLAND VERENIGING KLEDINGBANKEN NEDERLAND STATUTEN Artikel 1 Naam, zetel, oprichtingsdatum en verenigingsjaar 1. De vereniging draagt de naam: Vereniging van Kledingbanken in Nederland (VKN), Zij 2. De vereniging

Nadere informatie

ledenvergadering gehouden te Utrecht op twaalf december tweeduizend-

ledenvergadering gehouden te Utrecht op twaalf december tweeduizend- Statuten 50Plus 2015 De algemene ledenvergadering van de vereniging heeft in een algemene ledenvergadering gehouden te Utrecht op twaalf december tweeduizend- vijftien besloten de statuten van de vereniging

Nadere informatie

Burgerlijk wetboek - boek 2 - rechtspersonen

Burgerlijk wetboek - boek 2 - rechtspersonen Burgerlijk wetboek - boek 2 - rechtspersonen Arikel 30 Vereniging kan geen registergoederen verkrijgen 1.Een vereniging waarvan de statuten niet zijn opgenomen in een notariële akte, kan geen registergoederen

Nadere informatie

Statuten en Huishoudelijk reglement der Bachelor Students of International Studies

Statuten en Huishoudelijk reglement der Bachelor Students of International Studies Statuten en Huishoudelijk reglement der Bachelor Students of International Studies Algemene bepalingen Artikel 1. - Naam De vereniging draagt de naam: Bachelor Students of International Studies (afgekort

Nadere informatie

VERENIGING DORPSBELANGEN S-HEERENBROEK STATUTEN. NAAM, ZETEL EN DUUR.

VERENIGING DORPSBELANGEN S-HEERENBROEK STATUTEN. NAAM, ZETEL EN DUUR. VERENIGING DORPSBELANGEN S-HEERENBROEK STATUTEN. NAAM, ZETEL EN DUUR. Artikel 1. 1. De vereniging draagt de naam: VERENIGING DORPSBELANGEN S-HEERENBROEK. 2. De vereniging is gevestigd te s-heerenbroek.

Nadere informatie

STATUTEN BWW de Eem, vastgesteld in de algemene ledenvergadering van 14 april 2012 (notariële akte van 20 april 2012).

STATUTEN BWW de Eem, vastgesteld in de algemene ledenvergadering van 14 april 2012 (notariële akte van 20 april 2012). 1 STATUTEN BWW de Eem, vastgesteld in de algemene ledenvergadering van 14 april 2012 (notariële akte van 20 april 2012). Naam Artikel 1 De vereniging draagt de naam: Baarnse Watersportvereniging de Eem

Nadere informatie

Stichting Administratiekantoor van aandelen Telegraaf Media Groep N.V.

Stichting Administratiekantoor van aandelen Telegraaf Media Groep N.V. Doorlopende tekst van de statuten van Stichting Administratiekantoor van aandelen Telegraaf Media Groep N.V., gevestigd zoals deze luiden na het verlijden van de akte houdende partiële statutenwijziging,

Nadere informatie

STEREL C.S. Notariaat, Estate planning & Mediation

STEREL C.S. Notariaat, Estate planning & Mediation STEREL C.S. Notariaat, Estate planning & Mediation CONCEPT 25 maart 2014; UITSLUITEND VOOR BESPREKINGSDOELEINDEN Zaaknummer: 18988DE STATUTENWIJZIGING VERENIGING Heden, *, verscheen voor mij, mr. Jan Hens

Nadere informatie

b. het voeren van politieke, maatschappelijke en culturele actie;

b. het voeren van politieke, maatschappelijke en culturele actie; STATUTEN der LIBERTARISCHE PARTIJ Aangenomen op 28 november 2015 Artikel 1 De vereniging De vereniging draagt de naam Libertarische Partij en zal hierna worden aangeduid als de partij. De naam van de partij

Nadere informatie

Dossiernummer Statutenwijziging. Heden, de veertiende januari tweeduizend elf, verscheen voor mij, mr Leendert Stanley van der MEIJ, notaris

Dossiernummer Statutenwijziging. Heden, de veertiende januari tweeduizend elf, verscheen voor mij, mr Leendert Stanley van der MEIJ, notaris Dossiernummer 5629. Statutenwijziging. Heden, de veertiende januari tweeduizend elf, verscheen voor mij, mr Leendert Stanley van der MEIJ, notaris met plaats van vestiging (Grijpskerk), gemeente Zuidhorn:--------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

AKTE VAN OPRICHTING STICHTING HET MEERLANDENFONDS. De comparant verklaart een stichting op te richten, die wordt geregeerd door de volgende

AKTE VAN OPRICHTING STICHTING HET MEERLANDENFONDS. De comparant verklaart een stichting op te richten, die wordt geregeerd door de volgende AKTE VAN OPRICHTING STICHTING HET MEERLANDENFONDS De comparant verklaart een stichting op te richten, die wordt geregeerd door de volgende S T A T U T E N : Naam. Zetel. Artikel 1. De stichting draagt

Nadere informatie

1. De vereniging draagt de naam: VERENIGING VOOR STUDENTEN PSYCHOLOGIE EN PEDAGOGIEK AAN DE VRIJE UNIVERSITEIT.

1. De vereniging draagt de naam: VERENIGING VOOR STUDENTEN PSYCHOLOGIE EN PEDAGOGIEK AAN DE VRIJE UNIVERSITEIT. Artikel 1 1. De vereniging draagt de naam: VERENIGING VOOR STUDENTEN PSYCHOLOGIE EN PEDAGOGIEK AAN DE VRIJE UNIVERSITEIT. De verkorte naam is: VSPVU. 2. De vereniging heeft haar zetel in Amsterdam. 3.

Nadere informatie

STATUTEN Naam en Zetel Artikel 1 1. De stichting draagt de naam: Stichting tot Bevordering en Stimulering van Onderzoek, Beschrijving en Publiceren

STATUTEN Naam en Zetel Artikel 1 1. De stichting draagt de naam: Stichting tot Bevordering en Stimulering van Onderzoek, Beschrijving en Publiceren STATUTEN Naam en Zetel Artikel 1 1. De stichting draagt de naam: Stichting tot Bevordering en Stimulering van Onderzoek, Beschrijving en Publiceren van Kleine kwalen in de huisartsgeneeskunde. Verkorte

Nadere informatie

S T A T U T E N : 1. Naam. Zetel. 1.1 De stichting draagt de naam: Stichting Solus Non Solus. 1.2 Zij is gevestigd te Amsterdam. 2. Doel. 2.

S T A T U T E N : 1. Naam. Zetel. 1.1 De stichting draagt de naam: Stichting Solus Non Solus. 1.2 Zij is gevestigd te Amsterdam. 2. Doel. 2. S T A T U T E N : 1. Naam. Zetel. 1.1 De stichting draagt de naam: Stichting Solus Non Solus. 1.2 Zij is gevestigd te Amsterdam. 2. Doel. 2.1 De stichting heeft ten doel: (a) het goed functioneren van

Nadere informatie

STATUTENWIJZIGING VERENIGING

STATUTENWIJZIGING VERENIGING DOEL NAAM - de - de negentienhonderdzevenenvijftig, zich legitimerend met een rijbewijs met nummer: 4123097403, Heden, acht april tweeduizend veertien, verscheen voor mij, mr. Rose Marie Claire Appel,

Nadere informatie

STATUTEN VROUWEN IN INSTITUTIONEEL PENSIOEN (VIIP) 2 SEPTEMBER 2013

STATUTEN VROUWEN IN INSTITUTIONEEL PENSIOEN (VIIP) 2 SEPTEMBER 2013 Baker & McKenzie Amsterdam N.V. Advocaten, Belastingadviseurs en Notarissen 2013.000041.01/KT/LER Postbus 2720 1000 CS Amsterdam The Netherlands Tel: +31 20 551 7555 www.bakermckenzie.nl STATUTEN VROUWEN

Nadere informatie

WIJZIGING EN VASTLEGGING STATUTEN

WIJZIGING EN VASTLEGGING STATUTEN Dossiernummer: 2014.0212.01 Ref: KH - 261114.V2 WIJZIGING EN VASTLEGGING STATUTEN Heden, [passeerdatum], verschijnt voor mij, mr. Karen Anne Hüpler-Hebben, notaris te Utrecht: @, te dezen handelend als

Nadere informatie

DOORLOPENDE TEKST Stichting PLUSBUS HOUTEN Naam en Zetel Stichting PLUSBUS HOUTEN Doelgroep en Doel

DOORLOPENDE TEKST Stichting PLUSBUS HOUTEN Naam en Zetel Stichting PLUSBUS HOUTEN Doelgroep en Doel DOORLOPENDE TEKST van de statuten van de in Houten gevestigde Stichting PLUSBUS HOUTEN, zoals deze luiden met ingang van 8 maart 2018 na de akte van statutenwijziging, op 7 maart 2018 verleden voor mr.

Nadere informatie

STATUTENWIJZIGING. Notariskantoor De Stigter Ref: 2008.000171.01/DS. : Stichting Rechtswinkel Rotterdam

STATUTENWIJZIGING. Notariskantoor De Stigter Ref: 2008.000171.01/DS. : Stichting Rechtswinkel Rotterdam Notariskantoor De Stigter Ref: 2008.000171.01/DS STATUTENWIJZIGING van gevestigd te : Stichting Rechtswinkel Rotterdam : Rotterdam Heden, verschenen voor mij, Mr Simon Wilhelmus de Stigter, notaris te

Nadere informatie

STATUTEN VAN DE VERENIGING PROMOTIE INFORMATIE TRADITIONEEL BIER PINT.

STATUTEN VAN DE VERENIGING PROMOTIE INFORMATIE TRADITIONEEL BIER PINT. VAN DE VERENIGING PROMOTIE INFORMATIE TRADITIONEEL BIER PINT. Heden de veertiende oktober negentienhonderd tachtig, verschenen voor mij, Mr. Nicolaas Marie Gerard Niest, notaris ter standplaats Amsterdam:

Nadere informatie

VASTSTELLING STATUTEN. Heden, de éénentwintigste maart negentienhonderd negentig, verschenen voor mij, Mr. Ernst Olof Faber, notaris te Amsterdam:

VASTSTELLING STATUTEN. Heden, de éénentwintigste maart negentienhonderd negentig, verschenen voor mij, Mr. Ernst Olof Faber, notaris te Amsterdam: - 1 blad - VASTSTELLING STATUTEN Heden, de éénentwintigste maart negentienhonderd negentig, verschenen voor mij, Mr. Ernst Olof Faber, notaris te Amsterdam: 1. de heer Dr. San Tjiang Boen, geboren te Batavia

Nadere informatie

benoemingsbesluit is benoemd. g. door het verstrijken van de tijd waarvoor hij is benoemd. 7. Het bestuur kan besluiten een bestuurder te schorsen. Ee

benoemingsbesluit is benoemd. g. door het verstrijken van de tijd waarvoor hij is benoemd. 7. Het bestuur kan besluiten een bestuurder te schorsen. Ee Oprichting stichting ANBI STATUTEN NAAM EN ZETEL Artikel 1. 1. De stichting draagt de naam: @. 2. Zij is gevestigd te @. DOEL Artikel 2. 1. De stichting heeft ten doel: @, en voorts al hetgeen met één

Nadere informatie

Stichting Gehandicaptenvervoer Barneveld Stichting Gehandicaptenvervoer Barneveld

Stichting Gehandicaptenvervoer Barneveld Stichting Gehandicaptenvervoer Barneveld Doorlopende tekst van de statuten van: de statutair te Barneveld gevestigde stichting: Stichting Gehandicaptenvervoer Barneveld, zoals de statuten zijn komen te luiden na de partiële statutenwijziging

Nadere informatie

STATUTEN VAN DE VERENIGING NEDERLAND-NOORWEGEN

STATUTEN VAN DE VERENIGING NEDERLAND-NOORWEGEN STATUTEN VAN DE VERENIGING NEDERLAND-NOORWEGEN NAAM EN ZETEL Artikel 1 1. De vereniging draagt de naam: ''VERENIGING NEDERLAND - NOORWEGEN". 2. Zij is gevestigd te Utrecht. DUUR Artikel 2 De vereniging

Nadere informatie

VOOR KOPIE. Blad 1. De Waard & Wagener Notariskantoor

VOOR KOPIE. Blad 1. De Waard & Wagener Notariskantoor Blad 1. De Waard & Wagener Notariskantoor VOOR KOPIE OPRICHTING STICHTING versie: 4 d.d. 29 mei 2009 in behandeling bij: mr J.H.A. Wagener/77637.01/rm/18947 Heden, dertien juni tweeduizend negen (13-06-2009),

Nadere informatie

S T A T U T E N Naam Artikel 1 Artikel 2 DOEL EN MIDDELEN Artikel 3 Artikel 4 LEDEN Artikel 5

S T A T U T E N Naam Artikel 1 Artikel 2 DOEL EN MIDDELEN Artikel 3 Artikel 4 LEDEN Artikel 5 S T A T U T E N Naam Artikel 1 De vereniging draagt de naam: Nederlandse Vereniging van Poststukken- en Poststempelverzamelaars, bij afkorting genaamd: Po & Po. De vereniging is gevestigd te Amsterdam.

Nadere informatie

atuten Stichting Vrienden van het Reformatorisch Theologisches Predigerseminar

atuten Stichting Vrienden van het Reformatorisch Theologisches Predigerseminar 1 Statuten Artikel 1 1. De stichting draagt de naam: Stichting Vrienden van het Reformatorisch Theologisches Predigerseminar. 2. Zij heeft haar zetel te Kampen. Doel Artikel 2 1. De stichting heeft ten

Nadere informatie

2007L9721/ML OPRICHTING STICHTING

2007L9721/ML OPRICHTING STICHTING 2007L9721/ML OPRICHTING STICHTING Naam en Zetel ---------------------------------------------------------------------------- Artikel 1 -------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Van de statuten van de stichting: Stichting Providebit te Utrecht

Van de statuten van de stichting: Stichting Providebit te Utrecht 1 DOORLOPENDE TEKST Van de statuten van de stichting: Stichting Providebit te Utrecht Akte van oprichting: 24 mei 1985 Akte van statutenwijziging: 28 april 2010 Akte van statutenwijziging: 28 juni 2013

Nadere informatie

Statuten Dea Dia. Artikel 1 Naam en Zetel 1. De stichting draagt de naam: Stichting Dea Dia. 2. Zij heeft haar zetel in de gemeente Delft.

Statuten Dea Dia. Artikel 1 Naam en Zetel 1. De stichting draagt de naam: Stichting Dea Dia. 2. Zij heeft haar zetel in de gemeente Delft. Statuten Dea Dia Artikel 1 Naam en Zetel 1. De stichting draagt de naam: Stichting Dea Dia. 2. Zij heeft haar zetel in de gemeente Delft. Artikel 2 VISIE 1. Dea Dia biedt vrouwelijke ondernemers een praktisch

Nadere informatie

STATUTEN. Statuten van de Stichting Vrienden van Harmonie St. Caecilia, zoals vastgesteld in de oprichtingsakte op 24 september 2010

STATUTEN. Statuten van de Stichting Vrienden van Harmonie St. Caecilia, zoals vastgesteld in de oprichtingsakte op 24 september 2010 STATUTEN Statuten van de Stichting Vrienden van Harmonie St. Caecilia, zoals vastgesteld in de oprichtingsakte op 24 september 2010 Artikel 1: Naam en Zetel 1. De stichting draagt de naam: Stichting Vrienden

Nadere informatie

Artikel 1. Naam en zetel. 1.1. De vereniging draagt de naam: Ondernemersvereniging MKB Wijchen

Artikel 1. Naam en zetel. 1.1. De vereniging draagt de naam: Ondernemersvereniging MKB Wijchen Statuten voor Ondernemersvereniging MKB Wijchen Artikel 1. Naam en zetel. 1.1. De vereniging draagt de naam: Ondernemersvereniging MKB Wijchen 1.2. De vereniging is gevestigd te Postbus 262, 6600 AG Wijchen

Nadere informatie

A F S C H RIF TEN DEP 0 N E RIN G S G E G E VEN S. Naam. Referentie. Dossiers/ Subd. Naam/ Documenttype. Vervaldatum. Aant. Pag's

A F S C H RIF TEN DEP 0 N E RIN G S G E G E VEN S. Naam. Referentie. Dossiers/ Subd. Naam/ Documenttype. Vervaldatum. Aant. Pag's A F S C H RIF TEN DEP 0 N E RIN G S G E G E VEN S Aanvraag Debiteur Naam Referentie nummer nummer 14087 Dossiers/ Subd Naam/ Documenttype Boek jaar Registr. datum Vervaldatum Aant. Pag's 28095495 r=>.

Nadere informatie

Brugdocument. Artikel 1: Naam. Artikel 2: Zetel. Artikel 3: Doel. Artikel 4: Leden. Artikel 5: Einde van het lidmaatschap

Brugdocument. Artikel 1: Naam. Artikel 2: Zetel. Artikel 3: Doel. Artikel 4: Leden. Artikel 5: Einde van het lidmaatschap Brugdocument Algemeen In alle artikelen wordt bestuur vervangen door directeur/bestuurder, tenzij anders voorgesteld. Artikel 1: Naam Artikel 2: Zetel Artikel 3: Doel Artikel 4: Leden Artikel 5: Einde

Nadere informatie

Pagina 1 ~ Pagina 2 ~ Kenmerk: 15694GH STICHTING EIGEN KRACHT

Pagina 1 ~ Pagina 2 ~ Kenmerk: 15694GH STICHTING EIGEN KRACHT Pagina 1 ~ Kenmerk: 15694GH STICHTING EIGEN KRACHT Naam en Zetel---------------------------------------------------------------------- Artikel 1----------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

STATUTEN BVA. Statuten BVA

STATUTEN BVA. Statuten BVA STATUTEN BVA Naam en zetel Artikel 1 1. De vereniging draagt de naam: BVA bond van adverteerders. Verkorte naam: BVA. 2. De vereniging is gevestigd te Amsterdam. Duur Artikel 2 De vereniging, welke is

Nadere informatie

STATUTEN DER STICHTING GRONINGER POLITIEK JONGEREN KONTAKT

STATUTEN DER STICHTING GRONINGER POLITIEK JONGEREN KONTAKT STATUTEN DER STICHTING GRONINGER POLITIEK JONGEREN KONTAKT ARTIKEL 1. NAAM EN ZETEL 1. De stichting draagt de naam: Stichting Groninger Politiek Jongeren Kontakt. 2. Zij is gevestigd in de gemeente Groningen.

Nadere informatie

Stichting Kwaliteit Haptotherapie Nederland

Stichting Kwaliteit Haptotherapie Nederland blad 1 Naam en Zetel Artikel 1 1. De stichting draagt de naam: Stichting Kwaliteit Haptotherapie Nederland. 2. Zij heeft haar zetel in de gemeente Apeldoorn. Doel Artikel 2 1. De stichting heeft ten doel

Nadere informatie

dossier : 1 behandelaar :

dossier : 1 behandelaar : dossier : 1 Doorlopende tekst van de statuten van de stichting Stichting Kumbatio Nederland, zoals laatstelijk gewijzigd bij akte op tweeëntwintig augustus tweeduizend dertien voor mevrouw Mr Imke Maria

Nadere informatie

Modelstatuten stichting derdengelden StichtingService 2015 OPRICHTING

Modelstatuten stichting derdengelden StichtingService 2015 OPRICHTING OPRICHTING Heden, @, verscheen voor mij, mr. @, notaris te Hilversum: @ De verschenen persoon verklaarde bij deze akte een stichting op te richten en daarvoor de volgende statuten vast te stellen: S T

Nadere informatie

STICHTING t GILDE DE BEVELANDEN

STICHTING t GILDE DE BEVELANDEN 2002.001167.01/GS 1 STICHTING t GILDE DE BEVELANDEN Heden, drie november tweeduizenddrie zijn voor mij, mr Geertjan Lucius Frans Sarneel, notaris gevestigd te Reimerswaal, verschenen: 1. de heer Petrus

Nadere informatie

STATUTEN Stichting Veteranen Purmerend (SVP). "de doelgroep"

STATUTEN Stichting Veteranen Purmerend (SVP). de doelgroep 1 STATUTEN Naam en Zetel ------------------------------------------------------------------------- Artikel 1 -------------------------------------------------------------------------------- 1. De stichting

Nadere informatie

STATUTEN STICHTING MEESMAN BELEGGINGSFONDSEN

STATUTEN STICHTING MEESMAN BELEGGINGSFONDSEN 20140163 1 STATUTEN STICHTING MEESMAN BELEGGINGSFONDSEN doorlopende tekst van de statuten van de stichting: Stichting Meesman Beleggingsfondsen (vóór statutenwijziging genaamd: Stichting Bewaarder Meesman

Nadere informatie

STICHTING PLATFORM DUURZAAMHEID DORDRECHT (11 januari 2013)

STICHTING PLATFORM DUURZAAMHEID DORDRECHT (11 januari 2013) STATUTEN STICHTING PLATFORM DUURZAAMHEID DORDRECHT (11 januari 2013) Definitie Artikel 1 Schriftelijk 1. Onder schriftelijk wordt in deze statuten tevens verstaan een langs elektronische weg toegezonden

Nadere informatie

Naam en Zetel Doel Vermogen Bestuur

Naam en Zetel Doel Vermogen Bestuur Naam en Zetel Artikel 1 1. De stichting draagt de naam: Stichting International Student Productions Enschede. 2. De stichting kan zich in het maatschappelijk verkeer bedienen van de verkorte naam: Stichting

Nadere informatie

STATUTEN Artikel 1 - Naam en zetel Stichting Het Nutshuis Artikel 2 - Doel Artikel 3 - Bestuur: samenstelling, benoeming, beloning, ontslag

STATUTEN Artikel 1 - Naam en zetel Stichting Het Nutshuis Artikel 2 - Doel Artikel 3 - Bestuur: samenstelling, benoeming, beloning, ontslag STATUTEN Artikel 1 - Naam en zetel 1. De naam van de stichting is: Stichting Het Nutshuis. 2. De stichting is gevestigd in de gemeente 's-gravenhage. Artikel 2 - Doel 1. Het doel van de stichting is -

Nadere informatie

doorlopende statuten Stichting VZVZ Servicecentrum gevestigd te Den Haag

doorlopende statuten Stichting VZVZ Servicecentrum gevestigd te Den Haag doorlopende statuten Stichting VZVZ Servicecentrum gevestigd te Den Haag zoals luidend sinds 5 april 2013 STATUTEN. HOOFDSTUK I. NAAM EN ZETEL. BEGRIPSBEPALINGEN. Naam en zetel. Artikel 1. 1. De Stichting

Nadere informatie

Volledige doorlopende tekst van de statuten van de stichting: Stichting Behoud Kerkgebouw Sluipwijk,

Volledige doorlopende tekst van de statuten van de stichting: Stichting Behoud Kerkgebouw Sluipwijk, Blad 1. Volledige doorlopende tekst van de statuten van de stichting: Stichting Behoud Kerkgebouw Sluipwijk, statutair gevestigd te Reeuwijk. Opgericht bij akte op 27 januari 2015, verleden voor mr J.H.A.Wagener,

Nadere informatie

STATUTEN UVV HONK- & SOFTBAL

STATUTEN UVV HONK- & SOFTBAL STATUTEN UVV HONK- & SOFTBAL Naam en zetel Artikel 1 De vereniging draagt de naam Honk- & Softbalvereniging Uvv. Zij is gevestigd te Utrecht. Duur Artikel 2 1. De vereniging is opgericht te Utrecht op

Nadere informatie

Concept. Statuten, Verenigde Taxibedrijven Nijmegen (VTN)

Concept. Statuten, Verenigde Taxibedrijven Nijmegen (VTN) Concept Statuten, Verenigde Taxibedrijven Nijmegen (VTN) Artikel 1 NAAM en ZETEL 1. De vereniging draagt de naam: Verenigde Taxibedrijven Nijmegen (VTN) 2. De vereniging is opgericht voor onbepaalde tijd.

Nadere informatie

C O N C E P T. blad 1 OPRICHTING STICHTING

C O N C E P T. blad 1 OPRICHTING STICHTING blad 1 C O N C E P T OPRICHTING STICHTING Heden,+, verscheen voor mij, mr. Alex Huberto Korlaar, notaris te Scherpenzeel: ++ De verschenen persoon verklaarden bij deze akte een stichting op te richten

Nadere informatie

MIDDELEN Artikel 3 De vereniging tracht haar doel ondermeer te bereiken door: a. het houden van vergaderingen en studiedagen;

MIDDELEN Artikel 3 De vereniging tracht haar doel ondermeer te bereiken door: a. het houden van vergaderingen en studiedagen; STATUTEN 1/8 STATUTEN NAAM EN ZETEL Artikel 1 1. De vereniging draagt de naam: NESTORES. 2. Zij heeft haar zetel in de gemeente Utrecht. DOEL Artikel 2 De vereniging stelt zich ten doel: a. het bevorderen

Nadere informatie

\EH - blad 1 -

\EH - blad 1 - 2014.000580.01\EH - blad 1 - STATUTEN van de Vereniging: Gooise Wielerclub de Adelaar statutair gevestigd te Hilversum, opgesteld door Horst & van de Graaff Notarissen te Hilversum, op 8 juli 2015 STATUTEN

Nadere informatie

Statuten van de vrijzinnige geloofsgemeenschap NPB afdeling Veenendaal

Statuten van de vrijzinnige geloofsgemeenschap NPB afdeling Veenendaal STATUTEN Opgesteld d.d. 12 mei 1993 (N.B! Hier is de Nieuwe naam van Het Venster nog niet in opgenomen) Statuten van de vrijzinnige geloofsgemeenschap NPB afdeling Veenendaal Naam Artikel 1 De vereniging

Nadere informatie

STATUTEN NETWERK VROUWELIJKE ONDERNEMERS - DRENTHE

STATUTEN NETWERK VROUWELIJKE ONDERNEMERS - DRENTHE STATUTEN NETWERK VROUWELIJKE ONDERNEMERS - DRENTHE Naam en Zetel. Artikel 1. 1. De vereniging draagt de naam: Netwerk Vrouwelijke Ondernemers - Drenthe (NVO-Drenthe). Zij wordt in deze statuten verder

Nadere informatie

doen wat voor de beoefening van het bridgespel nuttig kan worden geacht. STATUTEN Naam en zetel Art. 1 Lidmaatschap

doen wat voor de beoefening van het bridgespel nuttig kan worden geacht. STATUTEN Naam en zetel Art. 1 Lidmaatschap STATUTEN Naam en zetel Art. 1 1. De vereniging is genaamd Buitenveldertse Bridge Club, hierna te noemen de vereniging. Zij heeft haar zetel in de gemeente Amsterdam. 2. De vereniging bezit volledige rechtsbevoegdheid.

Nadere informatie

- 1 - STICHTING BEHEER SNS REAAL

- 1 - STICHTING BEHEER SNS REAAL - 1 - STATUTEN VAN STICHTING BEHEER SNS REAAL PHK/6006588/10100283.dlt met zetel te Utrecht, zoals deze luiden na een akte van statutenwijziging verleden op 30 september 2009 voor mr. M.A.J. Cremers, notaris

Nadere informatie

52255/VH STATUTENWIJZIGING VERENIGING (CDR-code: statutenwijziging vereniging, 226)

52255/VH STATUTENWIJZIGING VERENIGING (CDR-code: statutenwijziging vereniging, 226) 1 52255/VH STATUTENWIJZIGING VERENIGING (CDR-code: statutenwijziging vereniging, 226) Heden, vier februari tweeduizend vijftien, verscheen voor mij, mr. Vincent ------------- Haarmans, kandidaat-notaris,

Nadere informatie

STATUTEN Met ingang van 20 mei 2016

STATUTEN Met ingang van 20 mei 2016 STATUTEN Met ingang van 20 mei 2016 Naam, zetel en duur Artikel 1 1. De vereniging draagt de naam Nederlandse Orthopaedische Vereniging. 2. Zij is gevestigd te Amsterdam. 3. De vereniging, die is opgericht

Nadere informatie

rjc/phr/ / CONCEPT AKTE VAN OPRICHTING Vereniging Heerlijkheid Berkenrode Mr M.J. Meijer c.s., notarissen

rjc/phr/ / CONCEPT AKTE VAN OPRICHTING Vereniging Heerlijkheid Berkenrode Mr M.J. Meijer c.s., notarissen 1 CONCEPT AKTE VAN OPRICHTING Vereniging Heerlijkheid Berkenrode 2 Heden, @, verschenen voor mij, mr Rudolf Jan Cornelis van Helden, notaris te Amsterdam: 1. @ 2. @De comparanten verklaarden bij deze een

Nadere informatie

Statuten Amsterdamse Brouwvereniging de Bierkaai

Statuten Amsterdamse Brouwvereniging de Bierkaai Statuten Amsterdamse Brouwvereniging de Bierkaai Statuten ABV de Bierkaai 18 03 2015 2 / 9 Statuten Naam en zetel Artikel 1 De vereniging draagt de naam: De Bierkaai en is gevestigd te Amsterdam. Doel

Nadere informatie

NAAM. ZETEL Artikel De stichting draagt de naam: Stichting Gedupeerden Propertize. 2. Zij is gevestigd te Laren.

NAAM. ZETEL Artikel De stichting draagt de naam: Stichting Gedupeerden Propertize. 2. Zij is gevestigd te Laren. STATUTEN NAAM. ZETEL Artikel 1. 1. De stichting draagt de naam: Stichting Gedupeerden Propertize. 2. Zij is gevestigd te Laren. DOEL Artikel 2. 1. De stichting heeft ten doel: a. het behartigen van de

Nadere informatie

Stichting Vrienden van de Roef Stichting Vrienden van De Roef.

Stichting Vrienden van de Roef Stichting Vrienden van De Roef. 1 VOLLEDIG DOORLOPENDE TEKST van de statuten van de statutair te De Meern, gemeente Utrecht, (feitelijk adres: 3454 DH De Meern, Mandenmakerslaan 146) gevestigde stichting Stichting Vrienden van de Roef,

Nadere informatie

MODEL BLAD - 1 - STATUTEN STICHTING

MODEL BLAD - 1 - STATUTEN STICHTING MODEL BLAD - 1 - STATUTEN STICHTING Heden, veertien mei tweeduizend twaalf, verschenen voor mij, mr. Jan Wim Weggemans, notaris gevestigd in de gemeente Bellingwedde: 1. de heer JAN LUIKENS, 2. de heer

Nadere informatie

STATUTEN van: Stichting Elektronische Communicatie Vennootschappen en Aandeelhouders. gevestigd te Amsterdam

STATUTEN van: Stichting Elektronische Communicatie Vennootschappen en Aandeelhouders. gevestigd te Amsterdam 1/6 STATUTEN van: Stichting Elektronische Communicatie Vennootschappen en Aandeelhouders gevestigd te Amsterdam De statuten zijn laatstelijk partieel gewijzigd bij akte op 17 september 2007 verleden voor

Nadere informatie

OPRICHTING STICHTING Stichting Beheer Derdengelden

OPRICHTING STICHTING Stichting Beheer Derdengelden Zaaknummer: @ OPRICHTING STICHTING Stichting Beheer Derdengelden (@) Op @ verscheen voor mij, @, notaris te @: @ hierna te noemen: 'de oprichter'. De verschenen persoon verklaarde bij deze akte een stichting

Nadere informatie

STICHTING Strategische Board Stedendriehoek

STICHTING Strategische Board Stedendriehoek STICHTING Strategische Board Stedendriehoek Heden, @ tweeduizend dertien verscheen voor mij, mr. Jan-Hein Brummelhuis, notaris te Deventer: @ De verschenen persoon verklaarde een stichting op te richten,

Nadere informatie

STATUTEN STICHTING TENNISPARK EINSTEIN

STATUTEN STICHTING TENNISPARK EINSTEIN STATUTEN STICHTING TENNISPARK EINSTEIN Naam en Zetel Artikel 1 1. De stichting draagt de naam: STICHTING TENNISPARK EINSTEIN. 2. Zij heeft haar zetel in de gemeente Zevenaar. Doel Artikel 2 1. De stichting

Nadere informatie

Artikel 6 Lid van de vereniging kan zijn iedere natuurlijk persoon die instemt met het doel van de vereniging.

Artikel 6 Lid van de vereniging kan zijn iedere natuurlijk persoon die instemt met het doel van de vereniging. Statuten Zoals vastgesteld door het Congres bijeen op 16 december 1990 te Wageningen; waarna verleden in een akte houdende de oprichting van de vereniging, op 4 januari 1991 te Amsterdam; en voor het laatst

Nadere informatie

STATUTEN Naam en Zetel: Artikel De vereniging is genaamd: Volleybal Club Oegstgeest V.C.O.. 2. Zij is gevestigd te Oegstgeest.

STATUTEN Naam en Zetel: Artikel De vereniging is genaamd: Volleybal Club Oegstgeest V.C.O.. 2. Zij is gevestigd te Oegstgeest. STATUTEN Naam en Zetel: Artikel 1. 1. De vereniging is genaamd: Volleybal Club Oegstgeest V.C.O.. 2. Zij is gevestigd te Oegstgeest. Duur: Artikel 2. 1. De vereniging is opgericht te OEGSTGEEST op 1 september

Nadere informatie

Huishoudelijk Regelement CV de Hekkesluiters

Huishoudelijk Regelement CV de Hekkesluiters Huishoudelijk Regelement CV de Hekkesluiters Artikel 1. Begripsbepalingen. 1. In dit huishoudelijk reglement van Carnavalsvereniging de Hekkesluiters worden, tenzij anders vermeld, de begrippen en definities

Nadere informatie

Oprichting stichting mr. F. de Vries mr. R.J.B. Caderius van Veen prof. mr. H.E. Bröring Naam, Zetel en Duur

Oprichting stichting mr. F. de Vries mr. R.J.B. Caderius van Veen prof. mr. H.E. Bröring Naam, Zetel en Duur 1 Oprichting stichting Heden, de tweeduizend zes, verschenen voor mij, mr. T.J. de Vries, notaris te Groningen: 1. de weledelgestrenge heer mr. F. de Vries, wonende te; 2. de weledelgestrenge heer mr.

Nadere informatie

Naam en Zetel Artikel

Naam en Zetel Artikel Naam en Zetel---------------------------------------------------- Artikel 1-------------------------------------------------------------- 1. De stichting draagt de naam: Stichting JCS.------------------

Nadere informatie

Statuten Schaakbond Overijssel

Statuten Schaakbond Overijssel Statuten Schaakbond Overijssel Naam en zetel Artikel 1 De vereniging draagt de naam "Schaakbond Overijssel", hierna te noemen SBO, en is gevestigd te Enschede. De SBO is onder de toenmalige naam Twentsche

Nadere informatie

Ref: /RR - 1 -

Ref: /RR - 1 - Ref: 2014.0060.01/RR - 1 - Doorlopende tekst van de statuten van Stichting Voedselbank Teylingen B.V., zoals deze zijn vastgesteld bij akte van oprichting, op 11 april 2014 voor Mr R. de Ruiter, notaris

Nadere informatie

Dos : Ref : JSV ( ) STICHTING

Dos : Ref : JSV ( ) STICHTING Dos : 2014.000132.01 Ref : JSV (130314.1) STICHTING Heden, zevenentwintig maart tweeduizend veertien, verschijnen voor mij, mr. Ernst-Jan Gras, kandidaat-notaris, hierna verder te noemen: notaris, waarnemer

Nadere informatie

DUUR Artikel 2. De vereniging is opgericht op en is aangegaan voor onbepaalde tijd.

DUUR Artikel 2. De vereniging is opgericht op en is aangegaan voor onbepaalde tijd. VINOGRAFIA NEDERLAND STATUTEN NAAM EN ZETEL. Artikel 1. 1. De vereniging draagt de naam: Vinografia Nederland. 2. Zij is gevestigd te Tiel. DUUR Artikel 2. De vereniging is opgericht op 07-03-1998en is

Nadere informatie

tweeduizend twaalf, verscheen voor mij, mr. Laurina Christina Klein, notaris te Amsterdam:

tweeduizend twaalf, verscheen voor mij, mr. Laurina Christina Klein, notaris te Amsterdam: 1 Statutenwijziging Machiavelli ER/LCK/36795/1 Heden * tweeduizend twaalf, verscheen voor mij, mr. Laurina Christina Klein, notaris te Amsterdam: * De comparant gaf te kennen: - door de algemene ledenvergadering

Nadere informatie