Een paradijs van rust en ruimte. midden in de Brabantse Kempen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Een paradijs van rust en ruimte. midden in de Brabantse Kempen"

Transcriptie

1 Een paradijs van rust en ruimte midden in de Brabantse Kempen

2 Ontspan tijdens een vakantie die tot in de puntjes past bij u en uw familie Bent u op zoek naar rust en comfort of houdt u juist van een actieve vakantie? Hoe u ook wilt ontspannen, ons team én ons park beschikken over alle troeven om uw welverdiende vakantie te laten slagen. Van een indrukwekkende natuurrijke omgeving tot een jeugdhonk voor onze tieners. En van een enthousiast animatieteam tot een idyllische visvijver. We verwelkomen u en uw familie graag. Voor het hele seizoen, maar ook voor een enkele nacht. Alle ruimte om te ontspannen Recreatiepark Slot Cranendonck beschikt over ruim 530 ruime staanplaatsen voor tenten, caravans, vouwwagens en campers. De plaatsen bevinden zich op mooie open grasvelden en een deel ervan ligt aan onze idyllische visvijver. Iedere staanplaats is voorzien van een elektrapunt met 6 ampère, watertappunt, waterafvoer en CAI-aansluiting. Visvijver en speeltuin Heeft u een voorkeur voor een staanplaats aan onze prachtige, rustige visvijver of gezellig bij de speeltuin voor uw kinderen of kleinkinderen? Wij denken graag met u mee om uw persoonlijke wensen in vervulling te laten gaan. Ongeacht waar uw stek zich bevindt op onze camping, onze uitgebreide voorzieningen liggen centraal en dus altijd in de buurt. Omgeving vol natuur en historie Recreatiepark Slot Cranendonck is een gezellige en natuurrijke familiecamping midden in de Brabantse Kempen. In deze pittoreske omgeving met prachtige bossen, uitgestrekte heidevelden en slingerende beekjes liet de indrukwekkende historie haar sporen na. Ontdek de Brabantse Kempen tijdens wandelingen, fietstochten of gezellig vanaf een terrasje!

3 Van animatieteam tot campingwinkel Recreatiepark Slot Cranendonck beschikt over heel veel faciliteiten voor u, uw kinderen en kleinkinderen. Voor iedereen is er van alles te beleven en daarbij hoeven de weersomstandigheden niet leidend te zijn. Bovendien beschikken we over wifi zodat u ook het thuisfront op de hoogte kunt houden van uw belevenissen. Animatieteam Tijdens de schoolvakanties bezorgt het professionele animatieteam van Recrateam in samenwerking met de vrijwilligers van het recreatieteam uw kinderen en kleinkinderen de vakantie van hun leven. U vindt de recreatiemedewerkers op de animatiezolder, in de speeltuin, in het bos of op het sportveld. Het animatieteam grijpt alles aan om de origineelste en leukste activiteiten te organiseren. Jeugdhonk t H@ngSlot Voor onze tieners hebben wij een speciaal jeugdhonk: t H@ngSlot. Ideaal voor wie graag even relaxt in de chillhoek of gezellig met vrienden wil darten of tafeltennissen. Natuurlijk is t H@ngSlot voorzien van wifi. Binnen- en buitenzwembaden Uiteraard hebben wij een mooi binnenzwembad met glijbaan en een heerlijk buitenzwembad met apart peuterbad waarin flink gespetterd kan worden. Op vaste tijden kunnen de volwassenen in alle rust baantjes trekken. Bij het buitenzwembad bevindt zich een zwembadwinkel, waar u onder andere drinken, ijsjes, snoepgoed en zwemartikelen kunt krijgen. Visvijver Eén van de mooiste en rustigste plekken van ons park is de visvijver. Tussen het doordacht aangeplante groen heeft u veel privacy aan de waterkant. Gooi uw hengel uit in de visvijver en vang een karper, voorn, baars of zeelt. Daarvoor heeft u geen visvergunning nodig. Outdoor en indoor speelruimtes Buiten kan er flink geravot worden. Naast onze ruim opgezette speeltuin met veel verschillende speeltoestellen bevinden er zich speeltoestellen op de toeristische veldjes. Ook beschikken we over een airtrampoline en pannaveld. Speciaal voor de kleintjes tot 6 jaar hebben we een indoor speeltoestel met ballenbak om op te klimmen, klauteren en kruipen. Restaurant Woetz Bij restaurant Woetz kunt u in een gezellige ambiance genieten van een heerlijk kopje koffie met ambachtelijk huisgemaakt appelgebak, een smakelijke lunch of een bourgondisch diner. Ook beschikt Woetz over een ouderwets gezellig café. En voor de lekkerste frietjes en snacks kunt u terecht in onze cafetaria. Campingwinkel In onze campingwinkel vindt u uw dagelijkse boodschappen, heerlijke ovenverse broodjes en diverse soorten gebak van de Echte Bakker! Handig om te weten voor uw kind of kleinkind: je mag zelf je snoepzakje samenstellen in onze campingwinkel. Fietscrossbaan Kleine snelheidsduivels leven zich uit op onze supercoole fietscrossbaan op het sportveld. Race jij het snelst van jouw vriendengroep door de gave bochten en over de spectaculaire bulten? De fietscrossbaan garandeert de nodige uurtjes plezier. Ook dankzij het animatieteam dat er allerlei wedstrijdjes organiseert.

4 Nog meer faciliteiten Sanitairruimtes en wasserette Fiets- en skelterverhuur Jeu-de-boulesbanen Midgetgolf Tennisbaan Sportveld Soorten campingplaatsen Uw plekje op ons park Op Recreatiepark Slot Cranendonck kunt u drie verschillende soorten staanplaatsen reserveren: een toeristische plaats, seizoenplaats of jaarplaats. Iedere staanplaats voor tenten, caravans, vouwwagens en campers is voorzien van een elektrapunt met minimaal 6 ampère, watertappunt, waterafvoer en CAI-aansluiting. Toeristische plaatsen Voor onze toeristische gasten hebben wij ruim tweehonderd prachtige kampeerplaatsen midden in de natuur, zoals bij onze prachtige visvijver. De staanplaatsen liggen op een vlak terrein en met een afmeting van circa tien bij tien meter heeft u voldoende plaats voor uw caravan, camper, vouwwagen of tent. Door het vele groen bent u verzekerd van privacy, ruimte en rust. Voor onze toeristische plaatsen hanteren wij all-intarieven, dus u weet zeker dat er achteraf geen onaangename verrassingen opduiken. Naast onze reguliere tarieven hebben wij ook een aantal speciale en aantrekkelijke arrangementen opgesteld. Deze vindt u op onze website: Seizoenplaatsen Wilt u in de lente, zomer én herfst genieten van dat heerlijke vakantiegevoel? Met een seizoenplaats op Recreatiepark Slot Cranendonck bent u van eind maart tot eind oktober verzekerd van een mooie vaste plek op onze camping. De seizoenplaatsen liggen op een vlak terrein, zijn omringd met veel groen en ruim van opzet dankzij hun afmeting van circa tien bij tien meter. U bevindt zich aan het begin van de camping op speciale kampeervelden waar alleen seizoenkampeerders staan. Lekker dicht bij alle faciliteiten en bekenden! Jaarplaatsen Beschikt u graag gedurende het hele jaar over een eigen stekje op onze natuurrijke camping? Uw eigen plek waar u gezellig met uw familie samenkomt en heerlijk ontspant? Dan zijn onze prachtige jaarplaatsen ideaal. U kunt uw eigen chalet of stacaravan plaatsen, maar deze worden ook regelmatig te koop aangeboden op Recreatiepark Slot Cranendonck. De jaarplaatsen zijn heel ruim van opzet en omringd door veel groen. Op deze plaatsen is het zelfs mogelijk om van uw eigen tuintje te genieten. Iedere plaats is voorzien van elektra, water, riolering, centrale antenne en, als u dat wilt, een vaste gasaansluiting. De plaatsen zijn afgescheiden van de toeristische en seizoenplaatsen waardoor u er helemaal tot rust komt.

5 Verken de mooie, gezellige Brabantse omgeving De omgeving van Recreatiepark Slot Cranendonck wordt gekenmerkt door haar veelzijdigheid. De natuurliefhebber komt hier aan zijn trekken en ook voor de gezinnen met kinderen is er van alles te beleven. Ga eropuit en ontdek de prachtige natuur, bourgondische gezelligheid en tal van activiteiten! Wandelen en fietsen De Brabantse Kempen en De Groote Heide zijn twee van de mooiste natuurgebieden van Nederland en België. Vanuit de camping fietst en wandelt u zo de natuur in waarin uitgestrekte bossen en heidevelden worden afgewisseld met sfeervolle dorpjes met gezellige terrasjes, kastelen en oude herbergen. De vele routes voeren u langs de mooiste plekjes, ook over de Belgische grens die op een steenworp afstand ligt. Fiets naar de Sint-Benedictusabdij, beter bekend als de Achelse Kluis, voor een heerlijk trappistenbiertje. Ontdek Soerendonk, Leende, Maarheeze, Budel of het Belgische Hamont: prachtige en sfeervolle dorpen die een bezoek meer dan waard zijn. En ga eens wandelen op het landgoed van Kasteel Cranendonck of breng een bezoek aan Kasteel Heeze. Een echte aanrader is de fietstocht de Acht Zaligheden. Deze voert u langs acht pittoreske dorpjes in de omgeving waar een ontspannen bourgondische levensstijl centraal staat. Dagje uit De gastvrije provincies Noord-Brabant en Limburg bieden u veel verrassende mogelijkheden voor een dagje uit. Denk aan attractiepark De Efteling, safaripark De Beekse Bergen, pretpark Toverland, de kasteeltuinen in Arcen en themapark Aardbeienland in Horst. Wat u ook bezoekt, u bent verzekerd van een gezellig dagje uit. En ook winkelen en een culturele stad bezoeken is eenvoudig vanaf Recreatiepark Slot Cranendonck. Wat dacht u van een bezoekje aan Eindhoven, Valkenswaard, Weert, Roermond, Maaseik of Hasselt? Recreatiepark Slot Cranendonck vormt de ideale uitvalsbasis.

6 Hoe ziet uw vakantie bij ons eruit? Meer weten over de vele mogelijkheden die Recreatiepark Slot Cranendonck u biedt? Vraag het ons! Wij helpen u graag verder. Bezoek ook onze website Strijperdijk RD Soerendonk Telefoon: Fax: info@slotcranendonck.nl Volg ons via:

EURORESORTS SOERENDONK EURORESORTS SOERENDONK

EURORESORTS SOERENDONK EURORESORTS SOERENDONK 00 E U R O R E S O R T S S O E R E N D O N K Geachte gast, Recrea epark Slot Cranendonck is een gezellige familiecamping gelegen in de Kempen waar Noord-Brabant, Limburg en België elkaar kussen. Een landelijk

Nadere informatie

vakantieplek Veluwe midden op de Een schitterende VIERHOUTEN

vakantieplek Veluwe midden op de Een schitterende VIERHOUTEN Een schitterende vakantieplek midden op de Veluwe VIERHOUTEN In het hoogseizoen een echte gezinscamping & in het laagseizoen een oase van rust Ontdek de Veluwe... Recreatiepark Samoza is gelegen in Vierhouten,

Nadere informatie

Op vakantie naar camping Duinhorst

Op vakantie naar camping Duinhorst Op vakantie naar camping Duinhorst In Wassenaar is camping Duinhorst gelegen naast renbaan Duindigt in een natuurrijke omgeving. Op nog geen 5 kilometer afstand van het strand van Scheveningen is deze

Nadere informatie

de Zanderij dat is meer dan kamperen

de Zanderij dat is meer dan kamperen de Zanderij dat is meer dan kamperen welkom op de Zanderij een lange traditie van Veluws gastheerschap Verscholen in de uitgestrekte bossen van de Veluwe, vlakbij fraaie heidevelden, zandverstuivingen

Nadere informatie

Natuurlijk genieten. Sint Maartenszee. Het Zwanenwater Attractiepark De Goudvis dichtbij Bloeiend Zijpe. in Noord-Holla n d

Natuurlijk genieten. Sint Maartenszee. Het Zwanenwater Attractiepark De Goudvis dichtbij Bloeiend Zijpe. in Noord-Holla n d Sint Maartenszee Noord-Holland Natuurlijk genieten in Noord-Holla n d Het Zwanenwater Attractiepark De Goudvis dichtbij Bloeiend Zijpe In 04 hebben we familiecamping Sint Maartenszee gekocht van de familie

Nadere informatie

Camping Den Blanken: Heerlijke camping in de Achterhoek

Camping Den Blanken: Heerlijke camping in de Achterhoek Camping Den Blanken: Heerlijke camping in de Achterhoek Op Camping Den Blanken in Neede, op de grens van de Achterhoek en Twente, is het genieten met een hoofdletter G. De camping is een waar paradijs

Nadere informatie

Bungalowpark Hoge Hexel

Bungalowpark Hoge Hexel Bungalowpark Hoge Hexel Uw tweede thuis in Twente Rustig gelegen Overdekt zwembad Luxe bungalows Speeltuinen Visvijver Thuiskomen bij bungalowpark Hoge Hexel Graag verwelkomen wij u op ons prachtig gelegen

Nadere informatie

Hééérlijk kamperen in de Betuwe!

Hééérlijk kamperen in de Betuwe! Rotonde Betuwe Hééérlijk kamperen in de Betuwe! Hartje Nederland, nooit ver weg Veel te doen voor kinderen Persoonlijk en gastvrij Betuws Buitenleven Jouw buitenleven begint in de Betuwe, hartje Nederland.

Nadere informatie

Camping Betuwe......genieten met het hele gezin

Camping Betuwe......genieten met het hele gezin Camping Betuwe......genieten met het hele gezin Welkom... Voor u ligt de brochure van Camping Betuwe, onze gezellige camping is gelegen aan de voet van de Utrechtse Heuvelrug, midden tussen de boomgaarden

Nadere informatie

Camping & JachthavenDe Meeuw. Camping & Jachthaven De Meeuw is onderdeel van: De Meeuw. Vacantievreugd CAMPING / JACHTHAVEN

Camping & JachthavenDe Meeuw. Camping & Jachthaven De Meeuw is onderdeel van: De Meeuw. Vacantievreugd CAMPING / JACHTHAVEN Camping & Vakantiegids JachthavenDe Meeuw De grote staanplaatsen, de rust en prachtige omgeving! Ruimte voor de hond en leuke contacten met andere kampeerders Camping & Jachthaven De Meeuw is onderdeel

Nadere informatie

WEDDE... DAT JE TERUGKOMT!

WEDDE... DAT JE TERUGKOMT! WEDDE... DAT JE TERUGKOMT! WWW.WEDDERBERGEN.NL DE LEUKSTE VAKANTIE OP WEDDERBERGEN Camping Wedderbergen brengt leven in de brouwerij! Op onze comfortabele en zeer ruime kampeerplaatsen en in onze prachtige

Nadere informatie

Een heerlijk plekje op de veluwe! Informatiebrochure camping T beloofde land

Een heerlijk plekje op de veluwe! Informatiebrochure camping T beloofde land Een heerlijk plekje op de veluwe! Informatiebrochure camping T beloofde land Welkom Er op uit Camping t Beloofde Land is gelegen aan de rand van de prachtige Veluwse bossen en op loopafstand van het gezellige

Nadere informatie

Camping Betuwe......ontspannen in de Betuwe

Camping Betuwe......ontspannen in de Betuwe Camping Betuwe......ontspannen in de Betuwe Welkom... Voor u ligt de brochure van Camping Betuwe, onze gezellige camping is gelegen aan de voet van de Utrechtse Heuvelrug, midden tussen de boomgaarden

Nadere informatie

RECREATIEPARK EN JACHTHAVEN

RECREATIEPARK EN JACHTHAVEN RECREATIEPARK EN JACHTHAVEN Ontspannen, genieten en actief bezig zijn op Rhederlaagse Meren Op recreatiepark Rhederlaagse Meren is er voor jong en oud genoeg te beleven. Heerlijk zwemmen in de Rhederlaag

Nadere informatie

De Rotonde. Betuwe. Kom ook Ont-moeten in de Betuwe!

De Rotonde. Betuwe. Kom ook Ont-moeten in de Betuwe! Betuwe Kom ook Ont-moeten in de Betuwe! Welkom op onze camping! Hartje Nederland, midden in de groene Betuwe, vind je Camping. Centraal gelegen, nabij A en A5. Of je nu kind bent, ouder of grootouder:

Nadere informatie

Camping De Heldense Bossen

Camping De Heldense Bossen WELKOM OP Camping De Heldense Bossen Maasplassen Land van Peel en Maas De camping ligt in het hart van het land van Peel en Maas, een landelijk gebied in Noord- en Midden Limburg waar nog rust en ruimte

Nadere informatie

Kinderen en 50-plus Camping Den Blanken. Ultiem genieten. in de Achterhoek

Kinderen en 50-plus Camping Den Blanken. Ultiem genieten. in de Achterhoek Kinderen en 50-plus Camping Den Blanken Ultiem genieten in de Achterhoek Kamperen in stijl Genieten in een oer-hollands landschap in een verhuuraccommodatie Een oer-hollands landschap met uitgestrekte

Nadere informatie

iedereen waardering 4 sterren

iedereen waardering 4 sterren Ruimte voor iedereen waardering 4 sterren Ruimte voor iedereen! Op camping t Strandheem krijgt u meteen het ultieme vakantiegevoel. Dit komt mede doordat deze familiecamping grenst aan een groot meer met

Nadere informatie

COLMONT PANORAMACAMPING

COLMONT PANORAMACAMPING PANORAMACAMPING U B A C H S B E R G Z U I D - L I M B U R G van harte welkom Op een bijzondere plek, aan de rand van het fraaie dorpje Ubachsberg, gelegen tussen Heerlen en Valkenburg, midden in het prachtige

Nadere informatie

Natuurlijk genieten van de streek!

Natuurlijk genieten van de streek! Klein Oisterwijk Brabant Natuurlijk genieten van de streek! Buiten zijn zoals jij dat wilt Geen reserveringskosten Persoonlijke gastvrijheid Geniet van de gezelligheid en de prachtige natuur! Streekpark

Nadere informatie

De mooiste plek van Brabant. Duinhoeve. Loonse- en Drunense duinen Vlakbij de Efteling ( 7 km) Brabantse Gastvrijheid. Brabant

De mooiste plek van Brabant. Duinhoeve. Loonse- en Drunense duinen Vlakbij de Efteling ( 7 km) Brabantse Gastvrijheid. Brabant Duinhoeve Brabant De mooiste plek van Brabant Loonse- en Drunense duinen Vlakbij de Efteling ( 7 km) Brabantse Gastvrijheid Een rustig en kindvriendelijk recreatiepark aan de rand van het Nationaal Park

Nadere informatie

Vakantiegevoel. het gevoel dat je krijgt op

Vakantiegevoel. het gevoel dat je krijgt op t Rheezerwold Overijssel Vakantiegevoel. het gevoel dat je krijgt op Buiten zijn zoals jij dat wilt Geen reserveringskosten Persoonlijke gastvrijheid Vakantiegevoel in het prachtige Overijsselse Vechtdal

Nadere informatie

Euverem. Kom en beleef Zuid-Limburg! Schitterend wandel- en fietsgebied in het dal van de Geul en de Gulp!

Euverem. Kom en beleef Zuid-Limburg! Schitterend wandel- en fietsgebied in het dal van de Geul en de Gulp! Euverem Kom en beleef Zuid-Limburg! Schitterend wandel- en fietsgebied in het dal van de Geul en de Gulp! Een ruim opgezet bungalowpark in een prachtige omgeving Net even buiten Gulpen in het Zuid-Limburgse

Nadere informatie

ARRANGEMENTEN. persoonlijk gastvrij ontspannen HOTEL T ANKER

ARRANGEMENTEN. persoonlijk gastvrij ontspannen HOTEL T ANKER ARRANGEMENTEN persoonlijk gastvrij ontspannen HOTEL T ANKER WELKOM BIJ T ANKER In Hotel t Anker zult u zich vanaf het eerste ogenblik thuis voelen. De gastvrije ontvangst, het gezellige restaurant en de

Nadere informatie

iedereen waardering 4 sterren

iedereen waardering 4 sterren Ruimte voor iedereen waardering 4 sterren Ruimte voor iedereen! Op camping t Strandheem krijgt u meteen het ultieme vakantiegevoel. Dit komt mede doordat deze familiecamping grenst aan een groot meer met

Nadere informatie

Camping Overdekt zwembad Speeltuin Recreatieplas

Camping Overdekt zwembad Speeltuin Recreatieplas Camping Overdekt zwembad Speeltuin Recreatieplas Eindelijk vakantie! Al weken kijkt u er naar uit en dan is het zover. Het is vakantie! En waar kunt u die nou beter vieren dan op Familievakantiepark Krieghuusbelten?

Nadere informatie

Voel je thuis en toch even lekker weg

Voel je thuis en toch even lekker weg Voel je thuis en toch even lekker weg Comfortcamping De Bosgraaf bosgraaf.ardoer.com Waar? Tussen Apeldoorn, Arnhem en Zutphen. Eenvoudig bereikbaar via A1, A12 en A50. Direct grenzend aan het Veluwse

Nadere informatie

Vakantiegevoel Je krijgt het op t Rheezerwold!

Vakantiegevoel Je krijgt het op t Rheezerwold! Vakantiegevoel Je krijgt het op t Rheezerwold! Vakantiepark t Rheezerwold www.rheezerwold.ardoer.com Vakantiegevoel als je kinderen zich vermaken Je vakantie is pas echt pure ontspanning als je zelf lekker

Nadere informatie

Wij weten Wat vakantie is! vakantiecentrum. De Zwarte Bergen

Wij weten Wat vakantie is! vakantiecentrum. De Zwarte Bergen Wij weten Wat vakantie is! vakantiecentrum De Zwarte Bergen Kamperen, daar waar de konijntjes spelen! Daar waar Nederland en België elkaar op hun allermooist het hof maken, waar bossen en heidevelden elkaar

Nadere informatie

Parkinformatie. Aan de rand van de bossen, een luxe caravan en een fantastisch zwembad!

Parkinformatie. Aan de rand van de bossen, een luxe caravan en een fantastisch zwembad! e r u h c o r b e i t n a k a V duinlust brochure camping.indd 1 19-4-2010 14:03:32 Aan de rand van de bossen, een luxe caravan en een fantastisch zwembad! Parkinformatie Welkom op Vakantiepark Duinlust,

Nadere informatie

Buitenplaats Berg en Bos Nederland / Overijssel / Lemele

Buitenplaats Berg en Bos Nederland / Overijssel / Lemele Buitenplaats Berg en Bos Nederland / Overijssel / Lemele Link: https://www.bungalowpark-zoeken.nl/bungalowpark/nederland/overijssel/lemele/buitenplaatsberg-en-bos Omschrijving Huis Parterre: (hal, woonkamer(tv(kabel),

Nadere informatie

45 ha vakantieplezier

45 ha vakantieplezier 45 ha vakantieplezier Camping Village www.sequoiaparc.com Van droom......tot werkelijkheid! Speciaal voor u hebben wij op ons landgoed van 45 ha rondom het kasteel La Josephtrie, de 5-sterren camping Séquoia

Nadere informatie

hét vakantiepark direct bij het strand

hét vakantiepark direct bij het strand hét vakantiepark direct bij het strand Omgeving: Midden in een landschap van bos- en duingebieden ligt Vakantiepark Schouwen, op 900 meter van het Noordzeestrand en 500 meter van de bekende en gezellige

Nadere informatie

VAKANTIEPARK DE KLEINE BELTIES

VAKANTIEPARK DE KLEINE BELTIES VAKANTIEPARK DE KLEINE BELTIES Winkel Eethuys Snackbar PLAZA en Bruin café OPENLUCHTTHEATER Overdekt spelen Overdekt zwembad Buitenzwembad Zwem- Visvijver Recreatieteam STACARAVANS CHALETS KAMPEREN BUNGALOWS

Nadere informatie

Overnachtingstarief 2019 standaard comfort Aankomst vanaf uur. Vertrek voor uur Maandtarief kampeerplaats RECRON max.

Overnachtingstarief 2019 standaard comfort Aankomst vanaf uur. Vertrek voor uur Maandtarief kampeerplaats RECRON max. Camping Uit en Thuis ligt op de Brabantse Wal, een prachtig natuurgebied en toch dichtbij het centrum van het Bourgondische Bergen op Zoom. Jaarplaatsen voor (sta) caravans en chalets. Stacaravans te huur.

Nadere informatie

WEDDE... DAT JE TERUGKOMT! WINNAAR ZILVEREN PUBLIEKSPRIJS KAMPEER- EN BUNGALOWBEDRIJF 2014 WWW.WEDDERBERGEN.NL

WEDDE... DAT JE TERUGKOMT! WINNAAR ZILVEREN PUBLIEKSPRIJS KAMPEER- EN BUNGALOWBEDRIJF 2014 WWW.WEDDERBERGEN.NL WEDDE... DAT JE TERUGKOMT! WINNAAR ZILVEREN PUBLIEKSPRIJS KAMPEER- EN BUNGALOWBEDRIJF 2014 WWW.WEDDERBERGEN.NL DE LEUKSTE VAKANTIE OP WEDDERBERGEN Voor de leukste vakantie in Nederland kom je absoluut

Nadere informatie

Vakantie in het. Heldense Bossen. Buiten zijn zoals jij dat wilt Geen reserveringskosten Persoonlijke gastvrijheid. Li mbu rg

Vakantie in het. Heldense Bossen. Buiten zijn zoals jij dat wilt Geen reserveringskosten Persoonlijke gastvrijheid. Li mbu rg Heldense Bossen Limburg Vakantie in het groene Li mbu rg Buiten zijn zoals jij dat wilt Geen reserveringskosten Persoonlijke gastvrijheid Buitenland-gevoel in Nederland Je hoeft niet ver te gaan om het

Nadere informatie

Vakantiepark. Rust en gezelligheid, voor elk wat wils

Vakantiepark. Rust en gezelligheid, voor elk wat wils Vakantiepark Rust en gezelligheid, voor elk wat wils Het Vakantiepark is een prima uitvalbasis om heerlijke fietsen wandeltochten te maken door de bossen en heidevelden. Door de unieke ligging is alles

Nadere informatie

Vakantie in het groene Limburg!

Vakantie in het groene Limburg! Vakantie in het groene Limburg! Camping De Heldense Bossen www.heldensebossen.ardoer.com Naast de speeltuin ligt ons gezellige dierenpark. Herten, kalkoenen, geiten en vele andere dieren zijn het hele

Nadere informatie

iedereen waardering 4 sterren

iedereen waardering 4 sterren Ruimte voor iedereen waardering 4 sterren Ruimte voor iedereen! Op camping t Strandheem krijgt u meteen het ultieme vakantiegevoel. Dit komt mede doordat deze familiecamping grenst aan een groot meer met

Nadere informatie

Brabantse en Belgische Kempen

Brabantse en Belgische Kempen Brabantse en Belgische Kempen individuele fietsreis vanaf 295 De Groote Heide en de Hoge Kempen Ze zeggen dat in Brabant het leven goed is. Dat klopt, maar die kwaliteit stopt niet bij de grens - in België

Nadere informatie

Ontdek de Acht Zaligheden..!

Ontdek de Acht Zaligheden..! Ontdek de Acht Zaligheden..! 32 WELKOM! Ravotten in het water en roetsjen van de waterglijbaan..! Welkom! Op vijfsterren Recreatiepark De Achterste Hoef is het goed toeven. Gezelligheid en amusement gaan

Nadere informatie

Villa Vallonné. Prijs ,- Excl. BTW. Kavel vanaf ,- excl. BTW V.O.N. of te huur vanaf 6.800,- per jaar

Villa Vallonné. Prijs ,- Excl. BTW. Kavel vanaf ,- excl. BTW V.O.N. of te huur vanaf 6.800,- per jaar Villa Vallonné Prijs 249.500,- Excl. BTW. Kavel vanaf 85.000,- excl. BTW V.O.N. of te huur vanaf 6.800,- per jaar Omschrijving NIEUW MODEL Eerste stenen woning op DroomPark Maasduinen! Villa Vallonné,

Nadere informatie

Dat is pas vakantie!

Dat is pas vakantie! defruithof campingdefruithof Verkoeling bij de speelvijver Waterpret voor het hele gezin. Vakantiepark De Fruithof Dat is pas vakantie! Huisjes & chalets Comfortabel genieten van het buitenleven. Kamperen

Nadere informatie

Vakantiewoningen. www.jonckershof.be JONCKERSHOF. Westende-Bad

Vakantiewoningen. www.jonckershof.be JONCKERSHOF. Westende-Bad Vakantiewoningen www.jonckershof.be JONCKERSHOF Westende-Bad Welkom! Jonckershof staat synoniem voor zorgeloze vakanties. Onze comfortabele bungalows tot 8 personen liggen midden in het groen op 300 m

Nadere informatie

WEDDE... DAT JE TERUGKOMT! WINNAAR ZILVEREN PUBLIEKSPRIJS KAMPEER- EN BUNGALOWBEDRIJF

WEDDE... DAT JE TERUGKOMT! WINNAAR ZILVEREN PUBLIEKSPRIJS KAMPEER- EN BUNGALOWBEDRIJF WEDDE... DAT JE TERUGKOMT! 2016 WINNAAR ZILVEREN PUBLIEKSPRIJS KAMPEER- EN BUNGALOWBEDRIJF 2014-2015 WWW.WEDDERBERGEN.NL CAMPING WEDDERBERGEN BRENGT LEVEN IN DE BROUWERIJ! Op onze comfortabele en zeer

Nadere informatie

Gezelligheid, gastvrijheid én gegarandeerd genieten!

Gezelligheid, gastvrijheid én gegarandeerd genieten! Gezelligheid, gastvrijheid én gegarandeerd genieten! Genieten is gegarandeerd op Camping Den Blanken! Gastvrijheid, gezelligheid, ontspanning en een ultiem vakantiegevoel. Dat zijn de ingredienten van

Nadere informatie

Genieten met een zachte G!

Genieten met een zachte G! Kienehoef Brabant Genieten met een zachte G! Sfeervolle familiecamping Omringd door prachtige natuur Waanzinnig veel zwemplezier! Welkom op de Kienehoef Onze camping is gelegen in het Brabantse Sint- Oedenrode,

Nadere informatie

Recreatiecentrum. Het Eibernest. Eibernest + Achterhoek = Fijne vakantie!

Recreatiecentrum. Het Eibernest. Eibernest + Achterhoek = Fijne vakantie! Recreatiecentrum Het Eibernest Eibernest + Achterhoek = Fijne vakantie! www.eibernest.nl Trek erop uit! Ontdek de Gelderse Achterhoek Heel veel waterplezier! In een van de twee verwarmde zwembaden... Heerlijk.

Nadere informatie

Kamperen Chalets Watersport Jachthaven Strand Ontspanning

Kamperen Chalets Watersport Jachthaven Strand Ontspanning Kamperen Chalets Watersport Jachthaven Strand Ontspanning Uw vakantie vieren op een fantastisch vijfsterren park, in een schitterende omgeving aan het water en in het groen? Dan is Vakantiepark Leukermeer

Nadere informatie

Weg van de drukte van alledag en genieten van uw welverdiende vakantie!

Weg van de drukte van alledag en genieten van uw welverdiende vakantie! Weg van de drukte van alledag en genieten van uw welverdiende vakantie! info@klaverweide.com www.klaverweide.com Recreatiepark Klaverweide is een gastvrije camping op één van de mooiste locaties van chouwen-uiveland,

Nadere informatie

Vakantiecentrum De Ullingse Bergen.

Vakantiecentrum De Ullingse Bergen. Vakantiecentrum De Ullingse Bergen www.ardoer.com/ullingsebergen mooie kerken, (water)molens, kunstobjecten, natuurtuinen Overigens hebben niet alleen de kinderen de tijd van hun en nog veel meer. Op slechts

Nadere informatie

www.creuse-nature.com

www.creuse-nature.com www.creuse-nature.com Creuse Nature ligt midden in Frankrijk, slechts op één dagje rijden vanuit Nederland. Op het terrein van 19 ha vindt u 100 ruime plaatsen, op 3 sterren niveau volgens het nieuwe classement,

Nadere informatie

Appartementen Studio-appartementen

Appartementen Studio-appartementen Welkom... even weg. Een paar dagen, een paar weken. Naar de glooiende heuvels, naar het Bourgondische leven, naar een vleugje buitenland in eigen land, naar echte ontspanning. Op een plaats waar mensen

Nadere informatie

Groepsarrangementen bij de Koornmolen

Groepsarrangementen bij de Koornmolen Groepsarrangementen bij de Koornmolen Tussen de molens en de poldersloten, aan de Rottemeren en in het natuurgebied de Eendragtspolder ligt Landal De Koornmolen. Het park beschikt over een moderne fitnessruimte,

Nadere informatie

Actie en plezier verzekerd op uw Duinrell-dag! Groepen en bedrijven. www.duinrell.nl/groepen NIEUW

Actie en plezier verzekerd op uw Duinrell-dag! Groepen en bedrijven. www.duinrell.nl/groepen NIEUW Groepen en bedrijven Actie en plezier verzekerd op uw Duinrell-dag! NIEUW Beleef samen met collega s, relaties, vrienden of familie een onvergetelijke dag op het veelzijdige landgoed van Duinrell. Jong

Nadere informatie

Genieten op de rand van bos en stra n d! Duinoord. Buiten zijn zoals jij dat wilt Geen reserveringskosten Persoonlijke gastvrijheid.

Genieten op de rand van bos en stra n d! Duinoord. Buiten zijn zoals jij dat wilt Geen reserveringskosten Persoonlijke gastvrijheid. Duinoord Zeeland Genieten op de rand van bos en stra n d! Buiten zijn zoals jij dat wilt Geen reserveringskosten Persoonlijke gastvrijheid Genieten op de rand van bos en strand Eenmaal op de camping is

Nadere informatie

Een heerlijke vakantie aan het strand!

Een heerlijke vakantie aan het strand! Een heerlijke vakantie aan het strand! Camping De Zwinhoeve www.ardoer.com/zwinhoeve Zeeuws-Vlaanderen is een landje apart. Het is een stukje Nederland waar de Vlaamse invloeden duidelijk merkbaar zijn.

Nadere informatie

Een heerlijke vakantie aan het strand!

Een heerlijke vakantie aan het strand! Een heerlijke vakantie aan het strand! Camping De Zwinhoeve www.ardoer.com/zwinhoeve Zeeuws-Vlaanderen is een landje apart. Het is een stukje Nederland waar de Vlaamse invloeden duidelijk merkbaar zijn.

Nadere informatie

Uw tweede (t)huis in Brabant. voor 4, 6, 8, 10 of 12 personen

Uw tweede (t)huis in Brabant. voor 4, 6, 8, 10 of 12 personen Uw tweede (t)huis in Brabant voor 4, 6, 8, 10 of 12 personen Het genieten kan beginnen! Vakantiepark Duinlust start met de verkoop van villapark De Loonse Hoeve. Een luxe uitbreiding van ons park met 43

Nadere informatie

Thuis op de Veluwe! Camping en bungalowpark De Haeghehorst.

Thuis op de Veluwe! Camping en bungalowpark De Haeghehorst. Thuis op de Veluwe! Camping en bungalowpark De Haeghehorst www.haeghehorst.ardoer.com Ze staan op een mooie plek, uitkijkend op het bos. Alles is de ochtend rustig wakker worden, broodjes halen en in de

Nadere informatie

Vrij om te ontdekken. Vrijstaande, duurzame recreatiewoningen CROMVOIRT NOORD BRABANT

Vrij om te ontdekken. Vrijstaande, duurzame recreatiewoningen CROMVOIRT NOORD BRABANT Vrij om te ontdekken Vrijstaande, duurzame recreatiewoningen CROMVOIRT NOORD BRABANT 02 LANDGOED DE ZANDLEIJ VRIJ OM TE ONTDEKKEN Ontdek alle culturele, culinaire en bruisende hotspots in de omgeving;

Nadere informatie

Beleggerstip: Cube la Mer. Prijs ,- Excl. BTW en incl. complete inventaris

Beleggerstip: Cube la Mer. Prijs ,- Excl. BTW en incl. complete inventaris Beleggerstip: Cube la Mer Prijs 118.368,- Excl. BTW en incl. complete inventaris Omschrijving Nog nooit was investeren in een turn-key recreatiewoning zo interessant! Investeer 118.368,- INCLUSIEF compleet

Nadere informatie

Even voorstellen. Open. Creuse Nature ligt in een bos, verstopt tussen de Franse pittoreske dorpjes. van begin april tot half oktober

Even voorstellen. Open. Creuse Nature ligt in een bos, verstopt tussen de Franse pittoreske dorpjes. van begin april tot half oktober www.creuse-nature.com Creuse Nature ligt midden in Frankrijk, slechts op één dagje rijden vanuit Nederland. Op het prachtige terrein van 19 ha vindt u 95 kampeerplaatsen en 25 huuraccommodaties zoals stacaravans,

Nadere informatie

PARK MAASHORST. Wonen op het mooiste plekje van Uden. Met natuurgebied De Maashorst als achtertuin. PARKMAASHORST.NL

PARK MAASHORST. Wonen op het mooiste plekje van Uden. Met natuurgebied De Maashorst als achtertuin. PARKMAASHORST.NL PARK MAASHORST Wonen op het mooiste plekje van Uden. Met natuurgebied De Maashorst als achtertuin. PARKMAASHORST.NL Een gebied met ongekende mogelijkheden In het Noorden van Uden, aan de rand van één van

Nadere informatie

Luxe Vakantiewoningen. Gastvrijheid, Kwaliteit en Sfeer midden in het heuvelland

Luxe Vakantiewoningen. Gastvrijheid, Kwaliteit en Sfeer midden in het heuvelland Luxe Vakantiewoningen Gastvrijheid, Kwaliteit en Sfeer midden in het heuvelland Welkom in het Heuvelland Inkelshoeve A gen Bongerd is gelegen tussen Epen en de Belgische grens. Een van de meest authentieke

Nadere informatie

De Uitwijk. Sfeer ol r st unt in

De Uitwijk. Sfeer ol r st unt in De Uitwijk Sfeer ol r st unt in het land van Merijntje! Camping Op de grens van Brabant en Zeeland, in het land van Merijntje Gijzen tussen bloeiende dijken, grasgroene akkers, direct naast de jachthaven

Nadere informatie

Campin. Ons doel is uw Thuisgevoel... verlies je hart. Schoolbosweg 10, 8141 PX Heino telefoon (0572)

Campin. Ons doel is uw Thuisgevoel... verlies je hart. Schoolbosweg 10, 8141 PX Heino telefoon (0572) verlies je hart in Overijssel... Ons doel is uw Thuisgevoel... Schoolbosweg 10, 8141 PX Heino telefoon (0572) 39 15 64 www.campingheino.nl - info@campingheino.nl Download onze campingheino-app en gun uw

Nadere informatie

camping Sportpunt Zeeland! Geopend van 1 april tot 1 oktober

camping Sportpunt Zeeland! Geopend van 1 april tot 1 oktober camping Sportpunt Zeeland! Geopend van 1 april tot 1 oktober Goes, de stad Camping Sportpunt Zeeland ligt midden in de bruisende stad Goes, centraal gelegen in Zeeland, één van de belangrijkste toeristische

Nadere informatie

ROUTE BPC. Maak kennis met onze locaties.!

ROUTE BPC. Maak kennis met onze locaties.! ROUTE BPC Maak kennis met onze locaties.! WE STELLEN ONS GRAAG EVEN VOOR. Volg me.. BUITENPOORT CATERING Al bijna 35 jaar vormen we met ons team een hechte familie en zijn we volledig op elkaar ingespeeld.

Nadere informatie

Recreatiecentrum Het Eibernest

Recreatiecentrum Het Eibernest Recreatiecentrum Het Eibernest Bungalowverhuur - Kampeerplaatsen Jaarplaatsen - Seizoenplaatsen Maandplaatsen Kantine annex restaurant - Snackbar Wasserette - Recreatieteam Speeltuin - Ligweide met ligbedden

Nadere informatie

LEKKER WEG VAN HUIS... EN TOCH THUIS. Hét vakantiecentrum in de Belgisch Limburgse Kempen

LEKKER WEG VAN HUIS... EN TOCH THUIS. Hét vakantiecentrum in de Belgisch Limburgse Kempen LEKKER WEG VAN HUIS... EN TOCH THUIS Hét vakantiecentrum in de Belgisch Limburgse Kempen Welkom iin ons vakantieparadijs! Een paradijs... dat wil vakantiecentrum De Lage Kempen voor u zijn: een rustpunt

Nadere informatie

Plaats met sanitaircabines. Altijd opbouwen rechts van uw. Standaardplaats 4 amp. plaatsnummer. Kampeerders. Plaats met comfortzuil Plaats met 10 amp.

Plaats met sanitaircabines. Altijd opbouwen rechts van uw. Standaardplaats 4 amp. plaatsnummer. Kampeerders. Plaats met comfortzuil Plaats met 10 amp. 4 Kampeerders let op! Altijd opbouwen rechts van uw plaatsnummer. Stacaravanplaats Plaats met comfortzuil Plaats met 10 amp. Camperplaats Standaardplaats 4 amp. (D16-D28 geen CAI) Plaats met sanitaircabines

Nadere informatie

Natuurlijk kindvriendelijk genieten. Ginsterveld. Buiten zijn zoals jij dat wilt Geen reserveringskosten Persoonlijke gastvrijheid.

Natuurlijk kindvriendelijk genieten. Ginsterveld. Buiten zijn zoals jij dat wilt Geen reserveringskosten Persoonlijke gastvrijheid. Ginsterveld Zeeland Natuurlijk kindvriendelijk genieten Buiten zijn zoals jij dat ilt Geen reserveringskosten Persoonlijke gastvrijheid.ardoer.com/ginsterveld Vakantieplezier voor jong en oud Ginsterveld

Nadere informatie

9Sommige stukken van beken en rivieren bieden nog extra charme, Prachtige oorspronkelijke stukken van beken

9Sommige stukken van beken en rivieren bieden nog extra charme, Prachtige oorspronkelijke stukken van beken Prachtige oorspronkelijke stukken van beken 9Sommige stukken van beken en rivieren bieden nog extra charme, doordat daar de werking van de elementen goed zichtbaar is, of omdat de sfeer er gewoonweg sprookjesachtig

Nadere informatie

Heldense Bossen. Limburg. Vakantie in het groene Limburg.

Heldense Bossen. Limburg. Vakantie in het groene Limburg. Heldense Bossen Limburg Vakantie in het groene Limburg Buitenland-gevoel in Nederland Je hoeft niet ver te gaan om het buitenland-gevoel te krijgen. In Limburg kun je al terecht. Het Limburgse dialect,

Nadere informatie

Kampeertarieven. * Seizoensplaatsen zijn inclusief 500 kwh, verbruik boven de 500 Kwh wordt in rekening gebracht ( 0,61 per Kwh).

Kampeertarieven. * Seizoensplaatsen zijn inclusief 500 kwh, verbruik boven de 500 Kwh wordt in rekening gebracht ( 0,61 per Kwh). Tarieven van ons vakantiepark seizoen 0 Kamperen Kampeertarieven Comfort Comfort XL Supercomfort XL Laag Midden Hoog Laag Midden Hoog Laag Midden Hoog Kampeerplaats incl. personen,00,00,00,00 0,00,00,00,00,00

Nadere informatie

Bungalowpark Camping Restaurant

Bungalowpark Camping Restaurant Bungalowpark Camping Restaurant Brochure - Het aanbod van onze vakantiewoningen - Onze facaliteiten op ons recreatiecentrum - Kampeerplaatsen - De omgeving en tips voor een dagje uit Bungalow type 6A (geschakeld)

Nadere informatie

KAMPEREN. Hemelvaart 24 mei - 29 mei 200,00 225,00 255,00 Pinksteren 02 jun - 06 jun 170,00 190,00 210,00

KAMPEREN. Hemelvaart 24 mei - 29 mei 200,00 225,00 255,00 Pinksteren 02 jun - 06 jun 170,00 190,00 210,00 TARIEVEN VAN ONS VAKANTIEPARK SEIZOEN 0 KAMPEREN Comfort Comfort XL Supercomfort XL Laag Midden Hoog Laag Midden Hoog Laag Midden Hoog Kampeerplaats incl. pers. 0,00,00,00,00,00,00 n.v.t.,00,00 Iedere

Nadere informatie

Pagedal, samen beleven!

Pagedal, samen beleven! Pagedal, samen beleven! Bij Pagedal bent u als klant écht koning! Wij bieden u een compleet verzorgd arrangement, waarvan u de invulling zelf kunt bepalen. Pagedal, voor een evenement op maat! Zakelijke

Nadere informatie

VAKANTIEPARK DE LUTTENBERG. 5-Sterren vakantiepark. Uw tweede huis aan de voet van de Sallandse Heuvelrug

VAKANTIEPARK DE LUTTENBERG. 5-Sterren vakantiepark. Uw tweede huis aan de voet van de Sallandse Heuvelrug VAKANTIEPARK DE LUTTENBERG 5-Sterren vakantiepark Uw tweede huis aan de voet van de Sallandse Heuvelrug VAKANTIEPARK DE LUTTENBERG 2 Unieke Bergalows met volop luxe en comfort voor eigen gebruik en rendement

Nadere informatie

Comfortabel kamperen voor senioren én gezinnen

Comfortabel kamperen voor senioren én gezinnen XL kampeerplaatsen met verwarmd privésanitair gratis WIFI flexibel boeken verwarmd sanitair met mindervaliden toilet en doucheruimte en babywasruimte Comfortabel kamperen voor senioren én gezinnen Camping

Nadere informatie

Openlucht Museum. Apenheul. Koningin Julianatoren. Paleis t Loo. Jachthuis Sint Hubertus

Openlucht Museum. Apenheul. Koningin Julianatoren. Paleis t Loo. Jachthuis Sint Hubertus Tijd voor de Veluwe Omdat uw tijd zo n kostbaar bezit is, vertellen wij u graag hoe u die het waardevolst inwisselt op de Veluwe. Want hier op de Veluwe staat de tijd soms even stil. Met een kopje koffie

Nadere informatie

Flevo-Natuur N A T U R I S T E N P A R K. w w w. f l e v o n a t u u r. n l

Flevo-Natuur N A T U R I S T E N P A R K. w w w. f l e v o n a t u u r. n l Flevo-Natuur N A T U R I S T E N P A R K w w w. f l e v o n a t u u r. n l Blootgewoon genieten... een verademing voor naturisten. Kom en zie, er is bij Flevo-Natuur van alles mogelijk. Wie naturistisch

Nadere informatie

HOF VAN HALENWEG LANDGOED HET GROTE ZAND HOOGHALEN

HOF VAN HALENWEG LANDGOED HET GROTE ZAND HOOGHALEN HOF VAN HALENWEG 2-221 LANDGOED HET GROTE ZAND HOOGHALEN DE WONING ULTIEM RELAXEN IN HET BOS Na een boswandeling is het heerlijk genieten in deze sfeervolle woning: Hoewel cv-verwarmd, zorgt de gaskachel

Nadere informatie

Zorg- en herstelhotel

Zorg- en herstelhotel Zorg- en herstelhotel udensduyn Udens Duyn biedt alle luxe van een hotel, aangevuld met de zorg die u nodig heeft. 24 uur per dag, dat geeft een prettig gevoel! Udens Duyn heet u van harte welkom! Comfortabel

Nadere informatie

Heldense Bossen. Limburg. Vakantie in het groene Limburg.

Heldense Bossen. Limburg. Vakantie in het groene Limburg. Heldense Bossen Limburg Vakantie in het groene Limburg Camping Buitenland-gevoel in Nederland Kindercamping Onze camping is het domein van het Bosmannetje, een aardig en ondeugend groen wezentje dat woont

Nadere informatie

Villa la Plage. Prijs ,- excl. BTW, kavel vanaf V.O.N. excl. BTW / of te huur vanaf 8.550,- pj

Villa la Plage. Prijs ,- excl. BTW, kavel vanaf V.O.N. excl. BTW / of te huur vanaf 8.550,- pj Villa la Plage Prijs 249.500,- excl. BTW, kavel vanaf 95.000 V.O.N. excl. BTW / of te huur vanaf 8.550,- pj Omschrijving Villa la Plage; romantisch, royaal en fenomenaal. Bent u op zoek naar een luxe

Nadere informatie

welkom HOTEL RESTAURANT IN DE TUIN VAN MAASTRICHT Vue des Montagnes Vue des Montagnes

welkom HOTEL RESTAURANT IN DE TUIN VAN MAASTRICHT Vue des Montagnes Vue des Montagnes Historie werd omstreeks 1930 gebouwd en heeft dienst gedaan als sanatorium voor mijnwerkers. Deze zouden door de gezonde lucht weer snel op krachten komen. In de vijftiger jaren kreeg het de functie van

Nadere informatie

Zorg- en herstelhotel

Zorg- en herstelhotel Zorg- en herstelhotel Udens Duyn biedt alle luxe van een hotel, aangevuld met de zorg die u nodig heeft. 24 uur per dag, dat geeft een prettig gevoel! Comfortabel herstellen, revalideren en verblijven

Nadere informatie

CSPE GL minitoets bij opdracht 1

CSPE GL minitoets bij opdracht 1 SPE GL 2009 consumptief bakken - consumptief horeca - consumptief breed minitoets bij opdracht 1 variant b Naam kandidaat Kandidaatnummer Meerkeuzevragen - Omcirkel het goede antwoord (voorbeeld 1). -

Nadere informatie

Pagedal, samen beleven!

Pagedal, samen beleven! Pagedal, samen beleven! Bij Pagedal bent u als klant écht koning! Wij bieden u een compleet verzorgd arrangement, waarvan u de invulling zelf kunt bepalen. Pagedal, voor een evenement op maat! Zakelijke

Nadere informatie

BUNGALOW 273 BOSPARK LUNSBERGEN BORGER

BUNGALOW 273 BOSPARK LUNSBERGEN BORGER BUNGALOW 273 BOSPARK LUNSBERGEN BORGER DE WONING ONTHAASTEN IN DE DRENTSE BOSSEN Ben je ook zo toe aan onthaasten? Lekker ontspannen en genieten van de natuur?. Waar kan dat beter dan in het hart van Drenthe

Nadere informatie

De Wije Werelt ligt aan je. Wije Werelt. Prachtige ligging op de Veluwe Unieke verhuuraccommodaties Familierestaurant & indoorspeeltuin.

De Wije Werelt ligt aan je. Wije Werelt. Prachtige ligging op de Veluwe Unieke verhuuraccommodaties Familierestaurant & indoorspeeltuin. Wije Werelt Veluwe De Wije Werelt ligt aan je voeten Prachtige ligging op de Veluwe Unieke verhuuraccommodaties Familierestaurant & indoorspeeltuin Waar vind je een camping die zo dicht bij de prachtige

Nadere informatie

HET ULTIEME VAKANTIEGEVOEL. Kamperen. Beleef het zelf! UNIEKE ACCOMMODATIES. Inclusief de leukste tips voor een dagje uit in de omgeving

HET ULTIEME VAKANTIEGEVOEL. Kamperen. Beleef het zelf! UNIEKE ACCOMMODATIES. Inclusief de leukste tips voor een dagje uit in de omgeving Inclusief de leukste tips voor een dagje uit in de omgeving Beleef het zelf! HET ULTIEME VAKANTIEGEVOEL UNIEKE ACCOMMODATIES voor ouderen, gezinnen en groepen Kamperen Op loopafstand van het strand Uw

Nadere informatie

Wandelen - Achel - Soerendonk - Achelse Kluis

Wandelen - Achel - Soerendonk - Achelse Kluis Route informatie Een mooi startpunt voor deze route is de Achelse Kluis. Dit is een prachtig monument gelegen op de Belgisch-Nederlandse grens. Proef een trappistenbiertje of doe informatie op over de

Nadere informatie

TE HUUR. Schaapskooi 24 personen

TE HUUR. Schaapskooi 24 personen TE HUUR Schaapskooi 24 personen Een unieke accommodatie, wonen en slapen apart maar toch bij elkaar. De schaapskooi bestaat uit 3 woningen te weten een woon-en twee slaapgedeelten. De woningen staan haaks

Nadere informatie

Iedere dag weer een nieuw avontuur! Westhove. Buiten zijn zoals jij dat wilt Geen reserveringskosten Persoonlijke gastvrijheid.

Iedere dag weer een nieuw avontuur! Westhove. Buiten zijn zoals jij dat wilt Geen reserveringskosten Persoonlijke gastvrijheid. Westhove Zeeland Iedere dag weer een nieuw avontuur! Buiten zijn zoals jij dat wilt Geen reserveringskosten Persoonlijke gastvrijheid Domburg Iedere dag Domburg opnieuw ontdekken Achter de duinen van het

Nadere informatie

Camping De Pekelinge. pekelinge.ardoer.com

Camping De Pekelinge. pekelinge.ardoer.com Camping De Pekelinge pekelinge.ardoer.com Bij onze kinderboerderij kunnen kinderen naar hartenlust het hoogseizoen dagelijks geopend. Kinderen kunnen knuffelen met onze dieren. Hoe leuk is dat? altijd

Nadere informatie

De Cocksdorp Roggeslootweg 541

De Cocksdorp Roggeslootweg 541 De Cocksdorp Roggeslootweg 541 Kogerstraat 57 - Den Burg www.texelvastgoed.nl 0222-313025 De Cocksdorp - Roggeslootweg 541 Kadastrale gegevens: sectie A, nummer 4931 Perceelgrootte: 337 m² eigen grond

Nadere informatie