Detox Fall Care Treatment Stappenplan

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Detox Fall Care Treatment Stappenplan"

Transcriptie

1 Detox: iedereen heeft het er over. Of het nu gaat om reinigende thee of groene smoothies. Niet zo vreemd, want onze steeds hectischere moderne levensstijl vraagt veel van ons lichaam en onze huid! slang; een slang werpt geregeld zijn oude huid af en krijgt hier een frisse, sterkere, compleet vernieuwde huid voor terug. Ook voor mensen is het belangrijk om de oude huid te vervangen door een nieuwe frisse huid. De toenemende blootstelling aan UV-stralen, stress en omgevingsfactoren, vormen een overbelasting voor het natuurlijke celreinigingssysteem. Hierdoor hopen zich afbraakproducten in de cellen op en dat heeft nadelige gevolgen voor alle organen in het lichaam. Dit geldt in het bijzonder voor de huid, omdat afzettingen daar vaak het duidelijkst waarneembaar zijn. Zelfs een jonge huid ziet er daardoor minder fris en stralend uit, vroegtijdige veroudering treedt in en er kunnen ouderdomsvlekken ontstaan. Het is tijd voor een compleet vernieuwde huid met een frisse uitstraling. Denk aan de huid van een De Detox Fall Care Treatment is een verfrissende, ontgiftende behandeling voor ieder huidtype, in het bijzonder de huid die tekenen van vermoeidheid vertoont. De Detox-producten en -behandelingen van Jansen Cosmetics bevatten een innovatief huidverzorgingsconcept. Dit concept ondersteunt de detoxificatieprocessen in de huidcellen en gaat daardoor vertraging van de zichtbare tekenen van veroudering tegen. Ouder domsvlekjes worden minder zichtbaar en de huid krijgt een nieuwe vitaliteit. Dit resulteert in een frisse en gezonde uitstraling. Verwachte resultaten na de Detox-behandeling: n De huid is vitaler. n De huid is egaler. n De huid heeft een frisse uitstraling. n De afvoer van gifstoffen (detox) wordt gestimuleerd. n Het celvernieuwingsproces wordt gestimuleerd.

2 Reiniging Dieptereiniging BRIGHTENING FACE CLEANSER is een rijke reinigingsemulsie voor elk huidtype dat extra verzorging nodig heeft. Deze in water oplosbare formule is gemakkelijk in gebruik, waardoor je ook snel make-up kunt verwijderen. Naast makeupresten verwijder je ook gemakkelijk en grondig vuildeeltjes en door de huid afgescheiden stoffen. Het extract van moerbeiwortel zorgt al tijdens het reinigen voor een huid die er fris en gaaf uitziet. BRIGHTENING FACE FRESHENER is een milde, alcoholvrije gezichtstonic met een huidvriendelijke ph-waarde. De veeleisende huid wordt vitaler, merkbaar frisser en hervindt haar balans. Tegelijkertijd zorgt het extract van moerbeiwortel ervoor dat de huid jeugdig en fris oogt. Optioneel REVIGORATING FACE MASK is een uitzonderlijk gelmasker met hoogwaardige ingrediënten. Het is speciaal ontwikkeld om de stofwisseling en de huidfuncties te stimuleren en te prikkelen. De werkstoffen brandnetelextract en nicotinezuur hebben een extreem stimulerend effect en voorzien de cellen van zuurstof, voedingsstoffen en vocht. Dit resulteert in een versnelde celdeling, een stimulering van de afvoer en ontgifting, een vertraging van het verouderingsproces en een stimulering van het regeneratieproces. De huid ziet er vitaler, gezonder en frisser uit. Dit masker is geschikt voor elk huidtype, met uitzondering van de gevoelige en de naar couperose neigende huid. BRIGHTENING EXFOLIATOR is een peelingcrème voor een egalere huid. Met de Brightening Exfoliator ziet de huid er helder en fris uit. Dit product verwijdert de vlekkerige oude huid en stimuleert de vorming van nieuwe huidcellen. Breng het product aan op gezicht, hals en decolleté en masseer het lichtjes in. Werkstoftoevoer MELAFADIN FLUID is een product dat speciaal ontwikkeld is om het bruiningsproces al in een vroegtijdig stadium te beïnvloeden. Het product remt effectief tyrosinase, een enzym dat een sleutelrol speelt bij de melaninesynthese. Bij regelmatige toepassing is het resultaat een zichtbaar frissere huid. Masker COLLAGEN FRUIT ACID & GREEN TEA is een masker op basis van fruitzuren. Fruitzuren hebben een diepreinigende werking op de huid en spelen in op het feit dat de huid zich steeds weer vernieuwt (regeneratieproces). De invloed van fruitzuren op de huid: n Vorming van nieuw collageen, dat van invloed is op de stevigheid van de huid. n Versnellen en stimuleren van het natuurlijke vernieuwingsproces van de huid. n Verhoging van het vochtgehalte van de huid.

3 Groene thee is één van de sterkste antioxidanten. Antioxidanten spelen een cruciale rol in het ontgiftingsproces van de huid. Knip het masker in twee stukken, waarvan één stuk van ongeveer zeven centimeter. Plaats de kleine strook over het voorhoofd. Bevochtig de strook met water, totdat het gehele masker aansluit op de huid. Plaats de andere strook over neus, wangen, mond en kin en maak ook deze strook vochtig. GOJI ANTI OXIDANT Speciaal voor de vermoeide huid is er Goji Anti Oxidant, met een bijzonder weldadig effect. Het geconcentreerde extract van duindoorn en gojibessen verlicht de vermoeide huid en versterkt tegelijkertijd haar natuurlijke beschermfunctie. In delen van Europa en Azië wordt de kostbare duindoornolie al eeuwenlang gebruikt om brandwonden te verzorgen en acne te bestrijden. Gojibessen staan bekend om hun hoge vitamine C-gehalte. Beide ingrediënten gaan op natuurlijke wijze vrije radicalen tegen en ondersteunen het antioxiderende effect van vitamine C. Een behandeling met Goji Anti Oxidant is een gegarandeerd succes; elke klant is enthousiast over haar nieuwe, frisse en egale teint. Meng het peel-off-masker. Voeg aan 50 gram poeder circa 60 milliliter water toe (op kamertemperatuur) en vermeng dit in een snel tempo tot een egale pasta. Als je te lang wacht, droogt de substantie en kun je deze niet meer gelijkmatig verdelen. Breng de pasta aan over de ogen. Bij klanten met claustrofobie, breng je het masker rond de ogen aan. Het masker vormt een bril rond de kwetsbare oogcontouren. Breng de rest van het masker aan op hals en decolleté. Laat het masker ongeveer 20 minuten inwerken. Gezichtsmassage DETOX CREAM ondersteunt de ontgiftingsmechanismen van de huid op een geheel nieuwe wijze. De zeer effectieve en actieve bestanddelen in deze volledig nieuwe verzorgingscrème bevorderen de natuurlijke ontgiftingssystemen van de cellen. Daarnaast gaan ze oxidatieve celbeschadigingen tegen. De verzorgende crème bevat 31 procent lipiden, waardoor de normale tot droge huid er weer glad, mooi en jeugdig fris uitziet. DETOX CREAM bevat twee innovatieve actieve bestanddelen: een gistextract, rijk aan polysaccharide α-glucaan en een uiterst actieve peptide, afkomstig uit avocadopulp. Beide actieve bestanddelen zorgen voor een aantoonbare verhoging van de celactiviteit, wanneer afvalstoffen moeten worden afgebroken en onschadelijk moeten worden gemaakt. Gistextract geeft in 88 procent van de gevallen de indruk van een gladdere huid, terwijl avocadopeptide celontgifting met 43 procent verhoogt. DETOX CREAM verzorgt de huid en geeft haar een fraaie uitstraling. Direct na het aanbrengen ziet het gezicht er frisser en vitaler uit. Ouderdomsvlekken worden minder en de huid wordt zichtbaar gladder.

4 Nabehandeling FACE GUARD is een effectieve bescherming tegen UVA- en UVB-straling en kan gebruikt worden als onderdeel van de dagelijkse huidverzorging. Deze vetvrije lotion met SPF 15 of 30 bevat UV-bestendige lichtfilters, die bescherming bieden tegen UVA- en UVB-straling, die overal om ons heen aanwezig is. Face Guard wordt ook uitstekend verdragen door de gevoelige huid. RICH EYE CONTOUR CREAM is een hoogwaardige oogverzorging. Adviesbehandelprijs voor de consument Adviesprijs salon tussen de 55,00 en 65,00 voor 60 minuten. Adviesprijs salon tussen de 79,00 en 93,00 voor 90 minuten. Let op: kort de behandeling van 90 minuten gemakkelijk in naar 60 minuten door de massage te laten vervallen. DETOX FORMULA ondersteunt de ontgiftingsmechanismen van de huid op een geheel nieuwe wijze. De zeer effectieve en actieve bestanddelen in deze volledig nieuwe verzorgingslotion bevorderen de natuurlijke ontgiftingssystemen van de cellen. Daarnaast gaan ze oxidatieve celbeschadigingen tegen. De verzorgende emulsie bevat slechts 17 procent lipiden, waardoor de normale tot vette huid er weer glad, mooi en jeugdig fris uitziet. Detox Formula verzorgt de huid en geeft haar een fraaie uitstraling. Direct na het aanbrengen ziet het gezicht er frisser en vitaler uit. Ouderdomsvlekken worden minder en de huid wordt zichtbaar gladder. Kijk op voor meer informatie over de nieuwe Detox-producten.

5 Tips om deze bijzondere themabehandeling te promoten in je salon n Pak groots uit met het thema slang! Etaleer je salon met stoffen, papier en dergelijke voorzien van een slangenhuidmotief. n Doe iets leuks met de ingrediënten die gebruikt worden in de behandeling, zoals avocado s. Vul bijvoorbeeld grappige houten kratjes met de ingrediënten of etaleer de ingrediënten in lege fotolijstjes. n Schenk lekkere, verse groene thee. n Plaats een waterkan met schijfjes citroen of limoen op tafel. n Een groene smoothie (in een cocktailglas) is een heerlijke en gezonde binnenkomer. n Creëer een frisse detox-beleving in je salon met ontgiftende etherische oliën, zoals citroen, pepermunt, limoen, grapefruit of rozemarijn. Dit kun je doen met olie, geurstokjes of geurkaarsen. n Ga een samenwerking aan met andere bedrijven om deze behandeling te promoten. Laat bijvoorbeeld flyers drukken met vijf euro korting op een kennismakingsbehandeling, en deel deze uit bij de kapper of een leuke modewinkel. Je kunt natuurlijk ook huis-aan-huis flyeren. n Zet de behandeling op social media (Facebook, Twitter en dergelijke). n Om nieuwe klanten te werven, kun je een twee = één-actie doen. Je klant betaalt, en haar vriendin, zus of moeder mag gratis mee!

MEET ME TREATMENT WERKBOEK

MEET ME TREATMENT WERKBOEK MEET ME TREATMENT WERKBOEK PUUR EFFECTIEF VERZORGEND ERVAAR OPTIMALE HUIDVERZORGING EN WORD VERLIEFD OP EXTENSO SKINCARE! Ontmoet nieuwe klanten! Laat uw klanten kennis maken met het mooie merk Extenso.

Nadere informatie

100% 100% cosmeceuticals. Natuurlijke werkstoffen. Eerlijke cosmetica. Huidvriendelijk. Doeltreffende ingrediënten. K-Beau

100% 100% cosmeceuticals. Natuurlijke werkstoffen. Eerlijke cosmetica. Huidvriendelijk. Doeltreffende ingrediënten. K-Beau K-Beau cosmeceuticals 100% Huidvriendelijk Doeltreffende ingrediënten Natuurlijke werkstoffen Eerlijke cosmetica 100% K-Beau K-Beau staat voor krachtig en mooi! Verzorgingsproducten voorzien van hoogwaardige

Nadere informatie

De introductie van een nieuwe, verbazingwekkende collectie huidverzorgingsproducten!

De introductie van een nieuwe, verbazingwekkende collectie huidverzorgingsproducten! De introductie van een nieuwe, verbazingwekkende collectie huidverzorgingsproducten! 5 producten geschikt voor elk huidtype: Aloe Purifying Cleanser Aloe Refreshing Toner Aloe Nourishing Serum Aloe Balancing

Nadere informatie

Winter Fall Care Treatment Stappenplan

Winter Fall Care Treatment Stappenplan Nog even en dan is het weer december! Kerstborrels, nieuwjaarsrecepties, cocktailjurkjes, feestelijke make-up Je zou door alle drukte bijna je huid vergeten, terwijl die in het koude winterseizoen juist

Nadere informatie

NATUROYALE BIOLIFTING voor de veeleisende, rijpere huid vanaf 50 jaar

NATUROYALE BIOLIFTING voor de veeleisende, rijpere huid vanaf 50 jaar NATUROYALE BIOLIFTING voor de veeleisende, rijpere huid vanaf 50 jaar NATUROYALE BIOLIFTING CREAMY CLEANSER Zeer rijke reiniging Een reinigingsritueel dat bestaat uit twee stappen. Gebruik in de ochtend

Nadere informatie

LL REGENERATION voor de droge huid, eerste tekenen van huidveroudering vanaf 30 jaar

LL REGENERATION voor de droge huid, eerste tekenen van huidveroudering vanaf 30 jaar LL REGENERATION voor de droge huid, eerste tekenen van huidveroudering vanaf 30 jaar LL REGENERATION CLEANSING MILK Een milde reiniging met het zeer effectieve s Ochtends en s avonds. Breng aan op de droge

Nadere informatie

U ontvangt in de salon

U ontvangt in de salon Hot U ontvangt Oil een Wellness behandeling van 90 minuten plus... om deze belevenis thuis voort te zetten krijgt u de gebruiksaanwijzing + 2 tot de behandeling horende producten (Essential Complex Bathoil

Nadere informatie

Restore SOFTENING CLEANSING CRÈME. Herstel de jeugdige uitstraling van de huid VOEDT, HYDRATEERT EN REINIGT DE RIJPERE HUID INGREDIËNTEN: VOOR WIE?

Restore SOFTENING CLEANSING CRÈME. Herstel de jeugdige uitstraling van de huid VOEDT, HYDRATEERT EN REINIGT DE RIJPERE HUID INGREDIËNTEN: VOOR WIE? SOFTENING CLEANSING CRÈME 150ml (11948) VOEDT, HYDRATEERT EN REINIGT DE RIJPERE HUID Deze vochtrijke formule verwijdert grondig make-up-resten en onzuiverheden, terwijl het tevens het gevoelige ph-gehalte

Nadere informatie

AQUANATURE voor de vochtarme of vette huid, eerste tekenen van huidveroudering vanaf 30 jaar

AQUANATURE voor de vochtarme of vette huid, eerste tekenen van huidveroudering vanaf 30 jaar AQUANATURE voor de vochtarme of vette huid, eerste tekenen van huidveroudering vanaf 30 jaar REFRESHING CLEANSING MOUSSE Zachte reinigende mousse voor een verfijnde teint - Voor de vochtarme of vette huid,

Nadere informatie

Y:SKIN. De Nimue Youth lijn is speciaal geformuleerd voor de leeftijdscategorie 8-23 jaar, die gevoelig kan zijn voor verstoppingen en acneuitbraken

Y:SKIN. De Nimue Youth lijn is speciaal geformuleerd voor de leeftijdscategorie 8-23 jaar, die gevoelig kan zijn voor verstoppingen en acneuitbraken De Nimue Youth lijn is speciaal geformuleerd voor de leeftijdscategorie 8-23 jaar, die gevoelig kan zijn voor verstoppingen en acneuitbraken in de huid. Deze producten bevatten in de juiste combinatie,

Nadere informatie

PureSkin Schoonheidssalon

PureSkin Schoonheidssalon PureSkin Schoonheidssalon Nieuwsbrief September 2018 Workshop gezichtyoga met Carolien en Femke Bijna is het zover, onze eerste workshop! Femke Hanse van Praktijk Femke Hanse (www.praktijkfemkehanse.nl)

Nadere informatie

Alle producten zijn ook online verkrijgbaar. No animal testing Parabens free No synthetic conserves Pure & quality ingredients

Alle producten zijn ook online verkrijgbaar. No animal testing Parabens free No synthetic conserves Pure & quality ingredients it s all about menothing but me Thermae 2OOO heeft de verzorgingslijn Ther-ME ontwikkeld voor de zelfbewuste vrouw die zichzelf weet te presenteren en weet dat ze succes kan afdwingen wanneer ze er goed

Nadere informatie

ENERGY. Duitsland: MALU WILZ Beauté GmbH Gaussstrasse 11 D Karlsfeld-München

ENERGY. Duitsland: MALU WILZ Beauté GmbH Gaussstrasse 11 D Karlsfeld-München Duitsland: MALU WILZ Beauté GmbH Gaussstrasse 11 D-85757 Karlsfeld-München www.maluwilz.de MALU WILZ producten zijn uitsluitend verkrijgbaar bij schoonheidsinstituten. MW Broschu re_energy_nl.indd 1-2

Nadere informatie

huidverbetering met hi-impact

huidverbetering met hi-impact huidverbetering met hi-impact Huidverbetering gaat verder dan alleen het verzorgen en beschermen van de huid. De uitgebalanceerde samenstelling van Extenso Skin Improvement zorgt met behulp van hoogwaardige

Nadere informatie

Moisture Mask Hydraterend en reinigend masker

Moisture Mask Hydraterend en reinigend masker Moisture Mask Hydraterend en reinigend masker Waarom uw klanten een masker moeten nemen Een masker is eigenlijk een versneld werkende cleanser, toner en moisturiser in één. Maskers hydrateren of absorberen

Nadere informatie

Clarifying Mask Kleimasker om het teveel aan vet en vuiltjes te verwijderen

Clarifying Mask Kleimasker om het teveel aan vet en vuiltjes te verwijderen Clarifying Mask Kleimasker om het teveel aan vet en vuiltjes te verwijderen Waarom uw klanten een masker moeten nemen Een masker is eigenlijk een versneld werkende cleanser, toner en moisturiser in één.

Nadere informatie

onzichtbare verzorging met een zichtbaar effect

onzichtbare verzorging met een zichtbaar effect onzichtbare verzorging met een zichtbaar effect Slechts weinig mannen nemen de tijd voor ingewikkelde huidverzorging. Voor de meeste mannen moet huidverzorging makkelijk, snel en doeltreffend zijn. Scheren,

Nadere informatie

de natuurlijke basis voor een goede huidverzorging

de natuurlijke basis voor een goede huidverzorging S KINCARE de natuurlijke basis voor een goede huidverzorging Puur, effectief, duidelijk en overzichtelijk, dat is Extenso Skincare ten voeten uit. Deze complete huidverzorgingslijn biedt voor elke leeftijd

Nadere informatie

huidverbetering met hi-impact

huidverbetering met hi-impact huidverbetering met hi-impact Huidverbetering gaat verder dan alleen het verzorgen en beschermen van de huid. De uitgebalanceerde samenstelling van Extenso Skin Improvement zorgt met behulp van hoogwaardige

Nadere informatie

SUN Natuurlijk genieten van de zon

SUN Natuurlijk genieten van de zon SUN Natuurlijk genieten van de zon Annemarie Börlind maakt voor de SUN productlijn gebruik van Öko-Test conforme synthetische lichtbeschermingsfilters. Bovendien bevatten de producten waardevolle ingrediënten

Nadere informatie

GRATIS E-BOOK DOOR BEAUTYHOME ANGELIQUE & YOLANDA 10 SIMPELE TIPS OM ER STRALEND UIT TE ZIEN

GRATIS E-BOOK DOOR BEAUTYHOME ANGELIQUE & YOLANDA 10 SIMPELE TIPS OM ER STRALEND UIT TE ZIEN GRATIS E-BOOK DOOR BEAUTYHOME ANGELIQUE & YOLANDA 10 SIMPELE TIPS OM ER STRALEND UIT TE ZIEN Bij Beautyhome Angelique & Yolanda staat de mens centraal. Uitganspunt van een optimale huidverzorging is de

Nadere informatie

UITLEG GEBRUIK PRODUCTEN BIJSLUITER

UITLEG GEBRUIK PRODUCTEN BIJSLUITER UITLEG GEBRUIK PRODUCTEN BIJSLUITER Ik gebruik én adviseer graag goede producten. Maar welke ingrediënten doen nu echt wat voor de huid? Jarenlang heb ik me verdiept in onderzoeken over huidverzorging.

Nadere informatie

Voor degene die kennis wilt maken met Nimue heeft Beauskin een speciale actie:

Voor degene die kennis wilt maken met Nimue heeft Beauskin een speciale actie: NEWS J U N I / J U L I 2 0 1 4 In deze zomernieuwsbrief: Vakantiesetjes en zomerproducten Zomer voorbereidings Kokosstempel behandeling phformula zomerbehandeling Zonnen mag! Nieuw E-mail adres Beauskin

Nadere informatie

JUST FACIAL SKIN CLEANSER

JUST FACIAL SKIN CLEANSER JUST FACIAL SKIN CLEANSER Milde (PH 6.0) cleanser voor het gezicht, hals en decolleté met nieuwe EXTRA CLEAN formule. Kamille en AHA zorgen voor een zijde - zachte huid. Voor het dagelijks verwijderen

Nadere informatie

MET NIEUW PRODUCT VITAMIN A SERUM BIJSLUITER

MET NIEUW PRODUCT VITAMIN A SERUM BIJSLUITER MET NIEUW PRODUCT VITAMIN A SERUM BIJSLUITER Ik gebruik én adviseer graag goede producten. Maar welke ingrediënten doen nu echt wat voor de huid? Jarenlang heb ik me verdiept in onderzoeken over huidverzorging.

Nadere informatie

VERRIJKT MET THERMAAL WATER. it s all about

VERRIJKT MET THERMAAL WATER. it s all about VERRIJKT MET THERMAAL WATER it s all about menothing but me Thermae 2OOO heeft de verzorgingslijn Thermae For Me ontwikkeld voor de zelfbewuste vrouw die zichzelf weet te presenteren en weet dat ze succes

Nadere informatie

Uw Lancaster Beauty Salon

Uw Lancaster Beauty Salon Uw Lancaster Beauty Salon LANCASTER LUXE ANTI-AGeING BEAUTY BEHANDELINGEN. De luxe Lancaster anti-ageing beauty behandelingen vertalen de allernieuwste technieken naar een uiterst comfortabele manier om

Nadere informatie

de natuurlijke basis voor een goede huidverzorging

de natuurlijke basis voor een goede huidverzorging de natuurlijke basis voor een goede huidverzorging Puur, effectief, duidelijk en overzichtelijk, dat is Extenso Skincare ten voeten uit. Deze complete huidverzorgingslijn biedt voor elke leeftijd en ieder

Nadere informatie

Ook al laat de zomer op zich wachten, bij schoonheidssalon Beauskin is het zomer! Shireen natuurlijke inspuiting zonder naald!

Ook al laat de zomer op zich wachten, bij schoonheidssalon Beauskin is het zomer! Shireen natuurlijke inspuiting zonder naald! NEWS J U N I / J U L I 2 0 1 3 Ook al laat de zomer op zich wachten, bij schoonheidssalon Beauskin is het zomer! In deze nieuwsbrief: Nieuw Shireen natuurlijke inspuiting zonder naald! Nieuw Deep Tissue

Nadere informatie

Holistic Skincare Ritueel

Holistic Skincare Ritueel Holistic Skincare Ritueel Lieve Holistic Beauty fan Niets is leuker om na een heerlijke nachtrust fris op te staan, de badkamer in te duiken en jezelf klaar te maken voor een nieuwe dag! Ik kan daar echt

Nadere informatie

KLINISCH ONTWIKKELD - DERMATOLOGISCH GETEST - NATUURLIJKE INGREDIËNTEN. Versterkt uw Natuurlijke Schoonheid

KLINISCH ONTWIKKELD - DERMATOLOGISCH GETEST - NATUURLIJKE INGREDIËNTEN. Versterkt uw Natuurlijke Schoonheid KLINISCH ONTWIKKELD - DERMATOLOGISCH GETEST - NATUURLIJKE INGREDIËNTEN Versterkt uw Natuurlijke Schoonheid NATUUR & WETENSCHAP Een hoogwaardige huidverzorgingslijn welke natuur en wetenschap op een unieke

Nadere informatie

JUST FACIAL SKIN CLEANSER

JUST FACIAL SKIN CLEANSER JUST FACIAL SKIN CLEANSER Milde (PH 6.0) cleanser voor het gezicht, hals en decolleté met nieuwe EXTRA CLEAN formule. Kamille en AHA zorgen voor een zijde - zachte huid. Voor het dagelijks verwijderen

Nadere informatie

REGENERATION. Duitsland: MALU WILZ Beauté GmbH Gaussstrasse 11 D-85757 Karlsfeld-München www.maluwilz.de

REGENERATION. Duitsland: MALU WILZ Beauté GmbH Gaussstrasse 11 D-85757 Karlsfeld-München www.maluwilz.de Duitsland: MALU WILZ Beauté GmbH Gaussstrasse 11 D-85757 Karlsfeld-München www.maluwilz.de Nederland: HAPARKO cosmetics Postbus 129 3340 AC Hendrik Ido Ambacht (NL) www.haparko.nl REGENERATION MALU WILZ

Nadere informatie

Cellulaire Innovatie Optimale Hydratatie Fruitzuren en PH-balans zorgen voor optimale Celvernieuwing in 28 dagen

Cellulaire Innovatie Optimale Hydratatie Fruitzuren en PH-balans zorgen voor optimale Celvernieuwing in 28 dagen Cellulaire Innovatie Optimale Hydratatie Fruitzuren en PH-balans zorgen voor optimale Celvernieuwing in 28 dagen Een uniek huidverbetering- en Anti-Aging programma met een duidelijke visie en medische

Nadere informatie

Ikari unieke professionele huidverzorging op maat

Ikari unieke professionele huidverzorging op maat Ikari unieke professionele huidverzorging op maat Droom je van de ideale huid? Nog steeds op zoek naar de juiste crème? Teveel en te dure crèmes in je badkamer? De revolutionaire oplossing is De YourSkinType

Nadere informatie

PLUMP-IT-UP TREATMENT WERKBOEK

PLUMP-IT-UP TREATMENT WERKBOEK WERKBOEK HERSTELT VERBETERT STIMULEERT GEEF DE HUID EEN NIEUWE STRUCTUUR EN VERTRAAG ZICHTBARE TEKENEN VAN HUIDVEROUDERING. Huidverbetering gaat verder dan alleen het verzorgen en beschermen van de huid.

Nadere informatie

Schoonheidsbehandelingen

Schoonheidsbehandelingen Prijslijst Gezichtsbehandelingen Beautiful You - 55 minuten 82,- Uitgebreide gezichtsbehandeling. Nadat we uw huid gereinigd hebben, verwijderen we eventuele onzuiverheden en brengen een reinigend masker

Nadere informatie

ROYAL JELLY LIFTING SERUM

ROYAL JELLY LIFTING SERUM ROYAL JELLY LIFTING SERUM Een 14-daagse kuur met direct face- lift effect!! Wat is het?. Royal Jelly is een echt geschenk uit de natuur. Dit extract wordt geproduceerd door jonge werkbijen. Door zich hiermee

Nadere informatie

de natuurlijke basis voor een goede huidverzorging

de natuurlijke basis voor een goede huidverzorging de natuurlijke basis voor een goede huidverzorging Puur, effectief, duidelijk en overzichtelijk, dat is Extenso Skincare ten voeten uit. Deze complete huidverzorgingslijn biedt voor elke leeftijd en ieder

Nadere informatie

de natuurlijke basis voor een goede huidverzorging

de natuurlijke basis voor een goede huidverzorging de natuurlijke basis voor een goede huidverzorging Puur, effectief, duidelijk en overzichtelijk, dat is Extenso Skincare ten voeten uit. Deze complete huidverzorgingslijn biedt voor elke leeftijd en ieder

Nadere informatie

PRIJSLIJST Schoonheidssalon de la Rosière

PRIJSLIJST Schoonheidssalon de la Rosière PRIJSLIJST Schoonheidssalon de la Rosière Iedere huid is verschillend en heeft daarom ook een andere behandeling nodig. Tijdens elke behandeling komen we tegemoet aan de persoonlijke wensen van de huid

Nadere informatie

3-fasen Winter Therapie

3-fasen Winter Therapie MEDEX 3-fasen Winter Therapie bij uw Schoonheidsspecialist MEDEX Bio Science Cosmetics 3-fasen Medex Winter Therapie* U doet deze therapeutische behandeling samen met uw schoonheidsspecialist. Het resultaat

Nadere informatie

Nieuw product CELLULAR PEEL-OFF FACE MASK met fruitstamcellen en fruitextracten 150g pot, 700g emmer Hydraterend en anti-oxidatief peel-off masker met de stamcellen van een zeldzame rode druivensoort (Gamay

Nadere informatie

Rode Kaviaar uit de Noordelijke IJszee

Rode Kaviaar uit de Noordelijke IJszee Rode Kaviaar uit de Noordelijke IJszee Draai de tijd terug met ons regenererende, sterk geconcentreerde serum dat de productie van collageen en elastieke opvoert en zo de huid verjongt, met minder zichtbare

Nadere informatie

De kracht van druiven verzorgingsproducten op basis van druiven

De kracht van druiven verzorgingsproducten op basis van druiven Voor meer info kan u terecht bij: Sylvia Mohar (Sylvitis ) 02 658 00 64 info@sylvitistherapy.be De kracht van druiven verzorgingsproducten op basis van druiven www.sylvitis.be www.sylvitistherapy.be Fit

Nadere informatie

Daily Radiance Vitamin C

Daily Radiance Vitamin C Daily Radiance Vitamin C C-Tetra Antioxidant Cream SPF 30 Inspiratie Oplossing Onderzoek Een alles-in-een vochtinbrengende crème en zonbeschermer die dient als de perfecte introductie tot vitamine C en

Nadere informatie

Producten gezichtsverzorging

Producten gezichtsverzorging Producten gezichtsverzorging Beauty Level Basic 1 en 3 Doel Verwijderen van zoveel mogelijk vuil, cosmetica, afvalstoffen en dode huidcellen De producten mogen de huid niet aantasten 2009 1 2 Reinigingsmethoden

Nadere informatie

Gezichtsbehandelingen

Gezichtsbehandelingen Gezichtsbehandelingen Kleine gezichtsbehandeling 33,00 De behandeling kan uitstekend dienen als een kennismakingsbehandeling, tijdsduur 50 minuten. - Epileren - Masker - Dag of Nachtcrème Standaard gezichtsbehandeling

Nadere informatie

Wellness Salon Ingrid Wellness Salon Ingrid

Wellness Salon Ingrid Wellness Salon Ingrid April 2012 Wellness Salon Ingrid Wellness Salon Ingrid IJsbollen gezichtsmassage als Wellness Treatment. Met recht het alternatief voor botox te noemen. Het gebruik van ijs zorgt ervoor dat de bloedvaten

Nadere informatie

1.1 AROMA MOSAÏC BEHANDELINGEN VOOR HET GEZICHT

1.1 AROMA MOSAÏC BEHANDELINGEN VOOR HET GEZICHT 1.1 AROMA MOSAÏC BEHANDELINGEN VOOR HET GEZICHT Deze prijzen van alle hieronder genoemde behandelingen zijn inclusief 19% BTW. De nieuwe adviesprijzen voor de behandelingen van DECLÉOR zijn in 2006 als

Nadere informatie

INLEIDING WWW.FAROCHE.COM/HOMME

INLEIDING WWW.FAROCHE.COM/HOMME INLEIDING Mannen zijn anders dan vrouwen, dat is duidelijk. Er zijn tal van verschillen op te noemen, zo ook het verschil tussen een mannen- en een vrouwenhuid. De mannenhuid is doorgaans dikker en vetter

Nadere informatie

PureSkin Schoonheidssalon

PureSkin Schoonheidssalon PureSkin Schoonheidssalon Nieuwsbrief Mei 2018 Beste klanten, vanaf heden is het zover.. De salon is ruimer open, van maandag tot en met vrijdag. Verzekerd zijn van een afspraak voor de vakantie? Nu nog

Nadere informatie

Quick Deep Cleansing Nimue 30 48,50

Quick Deep Cleansing Nimue 30 48,50 Cosmetische behandelingen met Nimue of phformula Verzorgende, voedende, hydraterende, relax & boost behandelingen Quick Deep Cleansing Nimue 30 48,50 Een intens reinigende behandeling Reiniging, exfoliating

Nadere informatie

Prijslijst schoonheidssalon. Salon Belleza

Prijslijst schoonheidssalon. Salon Belleza Salon Belleza schoonheidssalon Prijslijst 2018 Salon Belleza Resedastraat 11 2351 PM Leiderdorp T 0623928285 M info@salonbelleza-schoonheidssalon.nl W www.salonbelleza-schoonheidssalon.nl Hello beautiful!

Nadere informatie

Inhoud. Een egale teint laat je stralen 4. Hoe ontstaan pigmentvlekken? 5

Inhoud. Een egale teint laat je stralen 4. Hoe ontstaan pigmentvlekken? 5 Bl Blanchesse 2 Inhoud Een egale teint laat je stralen 4 Hoe ontstaan pigmentvlekken? 5 Soorten pigmentvlekken 6 Pigmentvlekken ouderdomsvlekken 6 Geboortevlekken 6 Melasma en zwangerschapsmaskers 7 Donkere

Nadere informatie

Fidessa Skincare. Het beste wat de natuur uw huid te bieden heeft!

Fidessa Skincare. Het beste wat de natuur uw huid te bieden heeft! Fidessa Skincare Het beste wat de natuur uw huid te bieden heeft! De samenstelling van de producten van Fidessa Skincare bestaat uit meer dan honderd actieve ingrediënten om voor ieder huidtype de best

Nadere informatie

SWISS ALPINE COSMETIC EDELWEISS. Reinigingsmelk

SWISS ALPINE COSMETIC EDELWEISS. Reinigingsmelk 8 SWISS ALPINE COSMETIC EDELWEISS Reinigingsmelk Zachte Tonic Anti-ageing crème Sérum Gel Masker Zachte Body Milk Face Scrub Body Peeling Massageboter Retail Salon Bisabolol Ontstekingremmend, antibacterieel,

Nadere informatie

bestaat uit twee essentiële stappen: make-up verwijderen, maar ook de onzuiverheden die een gevolg zijn van luchtverontreiniging.

bestaat uit twee essentiële stappen: make-up verwijderen, maar ook de onzuiverheden die een gevolg zijn van luchtverontreiniging. De huid reinigen bestaat uit twee essentiële stappen: make-up verwijderen, maar ook de onzuiverheden die een gevolg zijn van luchtverontreiniging. Door een slecht gereinigde huid raken de poriën uiteindelijk

Nadere informatie

huidverbetering met hi-impact

huidverbetering met hi-impact huidverbetering met hi-impact Huidverbetering gaat verder dan alleen het verzorgen en beschermen van de huid. De uitgebalanceerde samenstelling van Extenso Skin Improvement zorgt met behulp van hoogwaardige

Nadere informatie

Micellar Mousse. Purifying & Nourishing Effortless Rinse-Off Cleanser

Micellar Mousse. Purifying & Nourishing Effortless Rinse-Off Cleanser Micellar Mousse Purifying & Nourishing Effortless Rinse-Off Cleanser Inspiratie Micellar Mousse gaat een stap verder door een ultra-romige textuur te produceren die sneller en effectiever is bij het verwijderen

Nadere informatie

Neo-Marine Spa BEHANDELING

Neo-Marine Spa BEHANDELING P R O F E S S I O N E E L G E B R U I K Neo-Marine Spa BEHANDELING Behandeling voor een vochtarme huid, fijne lijntjes & rimpels Het effect van de zon op de huid 4 Specifieke behandelingsproducten 5-8

Nadere informatie

ACTIES RONDE 2 18/02/19 24/03/19 MOEDERDAG SETS MATCHING MASKS CELL WHITE VOORDEELPAKKETTEN

ACTIES RONDE 2 18/02/19 24/03/19 MOEDERDAG SETS MATCHING MASKS CELL WHITE VOORDEELPAKKETTEN 1 ACTIES RONDE 2 18/02/19 24/03/19 MOEDERDAG SETS MATCHING MASKS CELL WHITE VOORDEELPAKKETTEN 2 Inkoop MOEDERDAG SETS Moisture Boost Set Inhoud Cellular Perfect Hydration Serum, 30 ml Airless Cellular

Nadere informatie

Korte verzorging 30'

Korte verzorging 30' Korte verzorging 30' reiniging - peeling - masker - dagcrème - professioneel advies Options Flash Lift Een complete verzorging aangepast aan de behoefte van uw huid met als doel haar natuurlijk evenwicht

Nadere informatie

inspira: med Medical Beauty met resultaten die cosmetische chirurgie benaderen

inspira: med Medical Beauty met resultaten die cosmetische chirurgie benaderen Medica Beauty met resutaten die cosmetische chirurgie benaderen Synergie tussen de cosmetische en medische wered made in Germany Stress op het werk, droge (airco)ucht, fast food, acoho, de uchtkwaiteit,

Nadere informatie

Rosa Graf Start-Up & Refresh Training

Rosa Graf Start-Up & Refresh Training Rosa Graf Start-Up & Refresh Training Productlijnen? Rosa Graf Basis Serie & Rosa Graf Blue Line Huidverzorgende behandelingen Huidverbeterende behandelingen Producten? Basis Serie (salon & verkoop) Blue

Nadere informatie

FACETOFACE. your face, your body, your moment AMSTERDAM FACETOFACE À LA CARTE

FACETOFACE. your face, your body, your moment AMSTERDAM FACETOFACE À LA CARTE FACETOFACE AMSTERDAM FACETOFACE À LA CARTE your face, your body, your moment Neem even heerlijk de tijd voor uzelf bij Face to Face, het schoonheidsinstituut waar u terecht kunt voor de meest professionele

Nadere informatie

Roll-me-over. (and do it again) MEDEX. Huidverjongende en -verstevigende behandeling met behulp van de Medex-dermarollers

Roll-me-over. (and do it again) MEDEX. Huidverjongende en -verstevigende behandeling met behulp van de Medex-dermarollers Rollmeover Huidverjongende en verstevigende behandeling met behulp van de Medexdermarollers (and do it again) MEDEX BIO SCIENCE COSMETICS 1 Rollmeover voor gelaat en lichaam werkt huidverjongend en verstevigend

Nadere informatie

NEWS. In deze nieuwsbrief: Beauskin s voorjaarskuur

NEWS. In deze nieuwsbrief: Beauskin s voorjaarskuur NEWS A P R I L / M E I 2 0 1 4 In deze nieuwsbrief: Voorjaarskuur Zonneallergie: hoe kun je jezelf daartegen beschermen? Voetschimmel/schimmelnagel: hoe kom ik daar zo snel mogelijk vanaf? Stralende ogen

Nadere informatie

Basis huidverzorgingsproducten man & vrouw. Artistry Beauty Cycle Tolsom

Basis huidverzorgingsproducten man & vrouw. Artistry Beauty Cycle Tolsom Basis huidverzorgingsproducten man & vrouw Artistry Beauty Cycle Tolsom Wat kan een huid opnemen -Zuurstof -Vitamines in vet oplosbaar A D E F K -Huididentieke lipides -Plantaardige stoffen (extracten,

Nadere informatie

Ook leuk als kado bon (Kado bon 1 jaar geldig na aankoop) ALL INCLUSIVE anti aging Face Treatment

Ook leuk als kado bon (Kado bon 1 jaar geldig na aankoop) ALL INCLUSIVE anti aging Face Treatment ALL INCLUSIVE anti aging Face Treatment Verstevigende en celvernieuwende werking, met extra voedend masker *hoogwaardige producten. diverse concentraten en serums. Onzuiverheden verwijderen Wenkbrauwen

Nadere informatie

Ikari unieke professionele huidverzorging op maat

Ikari unieke professionele huidverzorging op maat Ikari unieke professionele huidverzorging op maat Droom je van de ideale huid? Nog steeds op zoek naar de juiste crème? Teveel en te dure crèmes in je badkamer? De revolutionaire oplossing is De YourSkinType

Nadere informatie

M E I J U N I JOUW HUID EN DE ZOMER. beautybyexperts.nl

M E I J U N I JOUW HUID EN DE ZOMER. beautybyexperts.nl M E I J U N I 2013 JOUW HUID EN DE ZOMER beautybyexperts.nl VADERDAG 16 JUNI GOMMAGE DETOX Voor een gladde en frisse huid Vaderdagcadeau tijdelijk 14,95 BAUME APRÈS RASSAGE Voor een zachte huid na het

Nadere informatie

JPR men. De mannenhuid. 2 www.laneche.com

JPR men. De mannenhuid. 2 www.laneche.com De mannenhuid JPR men De huid van de man heeft speciale verzorging nodig. Over het algemeen is de mannenhuid gevoelig en grover van structuur. Door het scheren heeft de huid veel te lijden, ongeacht of

Nadere informatie

Ontdek holistische anti-veroudering

Ontdek holistische anti-veroudering Ontdek duurzaam Ontdek holistische anti-veroudering Ontdek holistische anti-veroudering Wij richten ons met onze producten op een optimaal gezonde huid, omdat een gezonde huid straalt. Holistisch: het

Nadere informatie

Royal Jelly Ritual JOUW LEVENSLANGE PARTNER VOOR EEN PRACHTIGE HUID

Royal Jelly Ritual JOUW LEVENSLANGE PARTNER VOOR EEN PRACHTIGE HUID Royal Jelly Ritual JOUW LEVENSLANGE PARTNER VOOR EEN PRACHTIGE HUID HET SCHOONHEIDSWONDER VAN DE BIJENKONINGIN De door wetenschappers geroemde, al honderden jaren bekende koninginnegelei was vroeger alleen

Nadere informatie

Stem Cell 3D Collection

Stem Cell 3D Collection Ga voor uw producten naar: Stem Cell 3D Collection Waar natuur en schoonheid samenkomen Een geïntegreerverzorgingslijn die de diepte van rimpels vermindert met 15% in slechts 20 dagen. Distributeur Benelux:

Nadere informatie

In love with perfection.

In love with perfection. Wetenschappelijke methodes en professionele standaards resulteren in cosmetica die op geoptimaliseerde natuur made in Germany vertrouwt. Dat geeft ook het veilige gevoel steeds voor het beste te hebben

Nadere informatie

Alle Mol&B-producten zijn dermatologisch getest en bevatten geen parabenen of allergenen.

Alle Mol&B-producten zijn dermatologisch getest en bevatten geen parabenen of allergenen. Mol&B Copenhagen is een exclusieve productlijn voor huidverzorging ontwikkeld door verpleegkundige Tina Maria Madsen in nauwe samenwerking met dermatologen en huidverzorgingsexperts in een Europees laboratorium.

Nadere informatie

INFORMATIE OVER PIURA PRODUCTEN: GEBALANCEERDE NATUURCOSMETICA 2

INFORMATIE OVER PIURA PRODUCTEN: GEBALANCEERDE NATUURCOSMETICA 2 1 INFORMATIE OVER PIURA PRODUCTEN: GEBALANCEERDE NATUURCOSMETICA 2 PRODUCTEN VOOR: REINIGING 3 GEVOELIGE HUID 4 HYDRATATIE 5 ANTI-AGING 6 JONGE EN VETTE HUID 7 SPECIALS 8 LICHAAMSVERZORGING 9 www.beautysalon-piurity.nl

Nadere informatie

Cosmetische behandelingen met Nimue of phformula Reinigend, Verzorgend, Voedend, Hydraterend, Conditie verbeterende Behandelingen

Cosmetische behandelingen met Nimue of phformula Reinigend, Verzorgend, Voedend, Hydraterend, Conditie verbeterende Behandelingen Cosmetische behandelingen met Nimue of phformula Reinigend, Verzorgend, Voedend, Hydraterend, Conditie verbeterende Behandelingen Quick Cleansing Nimue 30 44,50 Een intens reinigende behandeling Reiniging,

Nadere informatie

ANTI-AGING SUN CARE WERKSTOFCONCEPT

ANTI-AGING SUN CARE WERKSTOFCONCEPT SUN CARE / AFTER SUN februari 2015 ANTI-AGING SUN CARE WERKSTOFCONCEPT De mens heeft de zon nodig en de mens houdt van de zon. Ze bevordert de vorming van lichaamseigen gelukshormonen, de endorfinen, en

Nadere informatie

PREMIER BASIC. Premier Basic

PREMIER BASIC. Premier Basic PREMIER BASIC Premier Basic Premier Basic is een uitgebreide basislijn om zowel de gevoelige, gemengde en vette huid te behandelen, als de verouderde en vochtarme huiden doelgericht te behandelen. Het

Nadere informatie

Dr. Jetske Ultee. Dr. Jetske Ultee deelt haar kennis met jou op

Dr. Jetske Ultee. Dr. Jetske Ultee deelt haar kennis met jou op BIJSLUITER Ik gebruik én adviseer graag goede producten. Maar welke ingrediënten doen nu echt wat voor de huid? Jarenlang heb ik me verdiept in onderzoeken over huidverzorging. Die kennis heb ik uiteindelijk

Nadere informatie

DE NIEUWE ZONNELOOK: VOOR EEN FLIRT MET DE ZON

DE NIEUWE ZONNELOOK: VOOR EEN FLIRT MET DE ZON DE NIEUWE ZONNELOOK: VOOR EEN FLIRT MET DE ZON Met de nieuwe, verleidelijke zonnelook van MARIA GALLAND kan u met volle teugen van de zomer genieten. Niet alleen zorgen deze decoratieve producten voor

Nadere informatie

Prijslijst [ comfort zone ] gelaatsbehandelingen

Prijslijst [ comfort zone ] gelaatsbehandelingen Prijslijst [ comfort zone ] gelaatsbehandelingen Huidanalyse GRATIS Al onze gelaatsbehandelingen worden gestart met een huidmeting d.m.v. wetenschappelijk apparatuur om uw huidconditie zichtbaar te maken.

Nadere informatie

Cosmetische behandelingen met Nimue of phformula Reinigend, Verzorgend, Voedend, Hydraterend, Conditie verbeterende Behandelingen

Cosmetische behandelingen met Nimue of phformula Reinigend, Verzorgend, Voedend, Hydraterend, Conditie verbeterende Behandelingen Cosmetische behandelingen met Nimue of phformula Reinigend, Verzorgend, Voedend, Hydraterend, Conditie verbeterende Behandelingen Quick Cleansing Nimue 30 48,50 Een intens reinigende behandeling Reiniging,

Nadere informatie

Waarom kiest u voor Keenwell?

Waarom kiest u voor Keenwell? Keenwell is de fabrikant van trendy make-up en van innovatieve verzorgingsproducten voor gelaat en lichaam. Keenwell is een Spaans bedrijf dat de lat zeer hoog legt en dat gaat voor het oplossen van uw

Nadere informatie

BIO ACTIVE CARE By Mineral Care

BIO ACTIVE CARE By Mineral Care BIO ACTIVE CARE By Mineral Care Het alternatief voor cosmetische chirurgie BIO ACTIVE CARE By Mineral Care BIO ACTIVE CARE met Argireline is een wetenschappelijk onderzochte, niet-invasieve verzorgingslijn

Nadere informatie

BEAUTY X PRESS. CosMotiv. Voordelen voor uw klanten BEAUTY X PRESS 30-40. minuten maximaal

BEAUTY X PRESS. CosMotiv. Voordelen voor uw klanten BEAUTY X PRESS 30-40. minuten maximaal CosMotiv BEAUTY X PRESS 30-40 Voordelen voor uw klanten Xpress-Behandeling voor iedereen die weinig tijd heeft maar bij het cosmetische effect toch geen concessies will doen. Kennismakingbehandeling voor

Nadere informatie

De aanwezige Antioxidanten in de BeautyStrips bieden bescherming tegen vrije radicalen in de huid van het gezicht met als resultaat een gezonde en

De aanwezige Antioxidanten in de BeautyStrips bieden bescherming tegen vrije radicalen in de huid van het gezicht met als resultaat een gezonde en BeautyStrips Het masker en het serum van de BeautyStrips zijn twee afzonderlijke elementen. In combinatie kan het de tijdloze schoonheid en jeugdige energie die leeft in ieder van ons versterken. De meest

Nadere informatie

ELEMENTS OF NATURE ELEMENTS OF NATURE

ELEMENTS OF NATURE ELEMENTS OF NATURE ELEMENTS OF NATURE FILOSOFIE van de SERIE Het beste voor natuurlijk mooizijn: moderne, hoogwaardige en absoluut irritatievrije verzorging voor de hoogste eisen. Natuur & traditie verenigd in een productconcept

Nadere informatie

Age. 50min. Summum Behandeling PRAKTISCHE HANDLEIDING VERVAAGT DE TEKENEN VAN HUIDVEROUDERING

Age. 50min. Summum Behandeling PRAKTISCHE HANDLEIDING VERVAAGT DE TEKENEN VAN HUIDVEROUDERING Age Summum Behandeling 50min. VERVAAGT DE TEKENEN VAN HUIDVEROUDERING PRAKTISCHE HANDLEIDING 45E_Age Summum_v4.indd 7/08/04 4:49 Age Summum Behandeling 50min. VERVAAGT DE TEKENEN VAN HUIDVEROUDERING PRAKTISCHE

Nadere informatie

3 DETOX THEEËN. REINIGEN: Stap 1 voor een jeugdigere(1) huid! Créateur de la Cosmétique Végétale. Nr 1 in gezichtsverzorging

3 DETOX THEEËN. REINIGEN: Stap 1 voor een jeugdigere(1) huid! Créateur de la Cosmétique Végétale. Nr 1 in gezichtsverzorging Créateur de la Cosmétique Végétale REINIGEN: Stap 1 voor een jeugdigere(1) huid! In omzet van 2004 tot 2009. In hoeveelheid verkochte producten van 2006 tot 2009. *Bron: Kantar World Panel Beauty 2009.

Nadere informatie

Het voorkomen en behandelen van verslapping van het gelaat en lichaam

Het voorkomen en behandelen van verslapping van het gelaat en lichaam FIRMING TREATMENT VERSLAPPING: DAESES Het voorkomen en behandelen van verslapping van het gelaat en lichaam VERSLAPPING VERLIES AAN ELASTICITEIT EN STEVIGHEID Chronologische veroudering kritische leeftijd

Nadere informatie

WHY CHOOSE MELINE? BECAUSE WE UNDERSTAND THAT EVERY SKIN S PIGMENTATION IS UNIQUE...

WHY CHOOSE MELINE? BECAUSE WE UNDERSTAND THAT EVERY SKIN S PIGMENTATION IS UNIQUE... WWW.MELINESKIN.NL WHY CHOOSE MELINE? BECAUSE WE UNDERSTAND THAT EVERY SKIN S PIGMENTATION IS UNIQUE... DE ESSENTIE De eerste en enige productlijn gespecialiseerd in alle soorten hyperpigmentatie, ongeacht

Nadere informatie

Januari: maand van goede voornemens!

Januari: maand van goede voornemens! Januari: maand van goede voornemens! Het nieuwe jaar is begonnen en iedereen zit weer vol goede voornemens. Begin dit jaar goed en schenk uw huid wat extra aandacht! Het is weer winter en dat vraagt veel

Nadere informatie

Multi Anti Ageing Controller

Multi Anti Ageing Controller Geef uw huid de verzorging die zij verdient! Dorien Schonenberg (1958) ontwikkelde in 25 jaar een grote expertise op het gebied van beauty en anti-ageing. Door haar expertise in haar schoonheidsinstituut

Nadere informatie

Excellente voeding voor de huid. Binnen 7 dagen resultaat. *

Excellente voeding voor de huid. Binnen 7 dagen resultaat. * Excellente voeding voor de huid. Binnen 7 dagen resultaat. * Als voedingsexpert, brengt Herbalife u nu excellente voeding voor uw huid. Met meer dan 15 vitaminen en botanische extracten zit onze huidverzorging

Nadere informatie

Zeezout verkregen uit de Dode Zee bevat een veel hoger percentage mineralen en sporenelementen dan zeezout verkregen uit andere zeeën en oceanen

Zeezout verkregen uit de Dode Zee bevat een veel hoger percentage mineralen en sporenelementen dan zeezout verkregen uit andere zeeën en oceanen extenso wellness De natuur biedt een groot reservoir waardevolle mineralen, minerale zouten, vitaminen, sporenelementen en aminozuren welke grote overeenkomsten vertonen met ons lichaam. Extenso Wellness

Nadere informatie