EFFECTIEF RIJDEN. TruckCam Uitlijnsystemen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "EFFECTIEF RIJDEN. TruckCam Uitlijnsystemen"

Transcriptie

1 EFFECTIEF RIJDEN TruckCam Uitlijnsystemen

2 TruckCam TruckCam met zijn hoofdkantoor en productie gevestigd in Katrineholm, Zweden en met dochtervestigingen in Nederland en Duitsland is opgericht in 2001 met de ambitie om innovatieve en efficiente produkten te ontwikkelen op het gebied van wieluitlijning voor bedrijfsvoertuigen, gebaseerd op gepatenteerde camera technologie. TruckCam is één van de belangrijkste wereldwijde leveranciers van uitlijnsystemen voor zowel service werkplaatsen als voor truckfabrikanten. De TruckCam uitlijnsystemen zijn in verschillende configuraties leverbaar en worden geëxporteerd naar meer dan 35 landen door TruckCam s wereldwijde dealernetwerk.

3 Voordelen van wieluitlijning Bandenslijtage en een hoog brandstofverbruik zijn wereldwijd de bekende problemen van transport- en busbedrijven. De hoofd oorzaak van deze problemen is dat wielen en assen niet goed uitgelijnd zijn. Diverse testen hebben uitgewezen dat goed uitgelijnde voertuigen tot wel 8% kunnen beparen op brandstofverbruik en wel tot 30% op bandenslijtage. Ook draagt een goed uitgelijnd voertuig bij aan een beter rijcomfort, een beter milieu en een verhoogde verkeersveiligheid.

4 Waarom Camera technologie? Door het gebruik van digitale camera s is het mogelijk om systemen te produceren die snel en nauwkeurig meten met daarbij een hoge gebruiksvriendelijkheid. De camera s hebben het vermogen om verschillende hoeken in een beeld te meten (alfa, camber, rol) met daarbij ook afstand en de identiteit van een reflectie schaal bij elke waarneming. TruckCam camera s zijn ontwikkeld voor de meest hardnekkige omgeving in truck- en buswerkplaatsen en bandencentra. De camera s zijn klein en kompakt zonder intern bewegende onderdelen. Vanwege het infrarood licht van de ingebouwde flitser werken de camera s bij alle lichtcondities. De precisie en nauwkeurigheid is daarom dan ook uitstekend, zelfs bij grote afstanden. Ook is het mogelijk het wieluitlijnsysteem op een eenvoudige manier uit te breiden met een gecomputeriseerd chassismeetsysteem. Voor truck- en busassemblage lijnen is een zeer korte takttijd erg belangrijk. Camera technologie biedt de mogelijkheid om met maar liefst 8 camera s tegelijkertijd aan hetzelfde voertuig te meten en daardoor de meest efficiente oplossing te bieden.

5 Training TruckCam verzorgt trainingen voor de produkten wereldwijd op lokatie of in diverse trainingsfaciliteiten. Deze trainingen zijn niet alleen gebaseerd op het gebruik van de apparatuur, maar ook op de technische aspecten van het uitlijnen van verschillende voertuigen. Door middel van deze trainingen heeft de gebruiker voldoende vakkennis van de apparatuur en diverse voertuigen om alle voertuigen op te meten en af te stellen. Het TruckCam trainingsprogramma is onderverdeeld in verschillende moeilijkheids categorieen en wordt in meerdere talen gegeven. Een goed produkt met daarbij de juiste training is de sleutel tot succes voor uitlijnaktiviteiten in een werkplaats.

6 TruckCam uitlijnsysteem Het TruckCam uitlijnysteem is zeer eenvoudig te bedienen vanwege de stap voor stap uitleg van het systeem tijdens de meting. De bediener kan zich hierdoor volledig richten op het uitlijnen van het voertuig. De rolmeetmethode bespaart veel tijd! Bij traditionele meetsystemen is het noodzakelijk om eerst de wielen uit te slingeren na het monteren van de wielklemmen. Dit uitslingeren doet men om ervoor te zorgen dat afwijkingen in de wielklem en velg gecompenseerd worden. Om de wielen uit te slingeren moet men de op te meten as opkrikken. Dit kost veel tijd en kan door de rolmeetmethode voorkomen worden.

7 De rolmeting wordt uitgevoerd wanneer de wielen op de grond staan. Men doet een normale sporingsmeting en rolt daarna het voertuig een halve wielomdraaiing vooruit. Het meetsysteem meet nu automatisch sporing, scheefstand en wielvlucht. Deze waarden worden opgeslagen waarna men de mogelijkheid heeft om meteen de sporing en/of scheefstand af te stellen waarbij de waarden op het beeldscherm live te volgen zijn. Het TruckCam systeem met de rolmeetmethode is geheel mobiel en geeft de mogelijkheid om in een zeer korte tijd een diagnose te stellen van een wagenpark bij de klant. TruckCam levert zowel complete systemen als opwaarderingen voor bestaande meetsystemen. Het TruckCam systeem meet alle wielhoeken van alle type bedrijfsvoertuigen zoals trucks, bussen, opleggers en mobiele kranen. Het systeem kan worden uitgebreid met verschillende adapters voor specifieke voertuigen zoals, transporters en landbouwvoertuigen. Het systeem kan door toevoeging van software en meetschalen worden uitgebreid voor het meten van deformaties van chassis. Zowel zijdelingse verbuiging als verticale doorbuiging en torsie worden op een zeer eenvoudige wijze elektronisch gemeten. Het systeem meet 5 punten van het chassis waarna de software een 3 D meetrapport van het gemeten chassis uitprint.

8 TruckCam Fabrieks Systemen TruckCam heeft het uitlijnen op produktielijnen naar een hoger niveau gebracht door het volgende te kunnen bieden: - Gecontroleerde uitlijnprocedures waardoor menselijke fouten tot een minimum worden gereduceerd - Korte takttijden door inzet van meerdere camera s en optimale funktionaliteit - Alle uitlijngegevens worden opgeslagen in een database - Gecontroleerde kalibratie dmv software - Het zeer snel en eenvoudig aanbrengen van gekalibreerde wielklemmen

9 TruckCam levert veschillende configuraties van fabriekssystemen. Deze configuraties kunnen worden onderverdeeld in vier hoofdconcepten: TruckCam EOL (End of Line) Systeem. Dit systeem is een geautomatiseerd uitlijnstation waarbij sporing, scheefstand en paralleliteit van alle assen aan het eind van de produktielijn worden gemeten en afgesteld. Alle waarden van elk gemeten voertuig worden opgeslagen in een database. Deze kunnen worden benut om kwaliteits verbeteringen door te voeren en produktie processen te verbeteren. TruckCam Vooras Meet Systeem. Dit systeem is ontwikkeld voor asproducenten voor het afstellen van sporing tijdens de produktie. Het systeem meet sporing, maximale wieluitslag, wielvlucht en KPI. De metingen zijn extreem nauwkeurig door het zelfijkingsprincipe van het systeem bij elke doorgevoerde meting. TruckCam Achteras Meet Systeem. Dit systeem meet de scheefstand van de achteras m.b.t. de hartlijn van het chassis tijdens de montage van de achteras. Deze meting wordt aan het begin van de produktielijn uitgevoerd. TruckCam As Paralleliteit Systeem. Dit systeem is gebaseerd op het meten van paralleliteit tussen twee assen. Een typische applikatie is om de rechuitstand van de gestuurde as af te stellen m.b.t. de achteras met daarbij het stuurwiel gecentreerd. Referenties, Fabrieks systemen: TruckCam fabriekssystemen worden gebruikt bij Volvo, Scania, Man, Mercedes Benz, Iveco, Daf, Renault, Hyundai, Arvin Meritor in Europa, Azie en Zuid Amerika.

10 TruckCam Techniek en Productie Een team van zeer ervaren ingenieurs werken in Katrineholm met de meest moderne technieken en programma s zoals 3D CAD voor de constructie en het ontwerpen van mechanische onderdelen, elektronica en software. Al onze produkten zijn geassembleerd en gekalibreerd in onze eigen fabriek waardoor TruckCam een hoge kwaliteit kan garanderen. Met onze eigen software afdeling heeft TruckCam de mogelijkheid software voor onze fabrieks systemen te ontwikkelen geheel naar de wensen van de klant. Hierdoor kunnen wij snel anticiperen wanneer specificaties en produktieprocessen veranderen.

11 Thorleif Josefsson, M.Sc. Managing Director Technische Ontwikkeling - De Toekomst met TruckCam TruckCam is een groeiende onderneming met een continue ontwikkeling van nieuwe producten en meetmethodes voor service werkplaatsen en truck- en busfabrikanten.

12 TRUCKCAM EFFECTIEF RIJDEN CAMERA UITLIJNSYSTEMEN TRUCKCAM B.V. Vanadiumweg PX Amersfoort TEL: +31 (0) FAX: +31 (0) SALES@TRUCKCAM.COM TRUCKCAM AB 2010 P/N PHOTO FRONT PAGE: VOLVO, PAGE 8: SCANIA, ALL OTHER PHOTOS: TRUCKCAM AB. TruckCam's wereldwijde Dealernetwerk Bezoek onze internet pagina voor meer informatie

13 TRUCKCAM Camera Uitlijnsysteem TruckCam AB Uitlijnsystemen

14 Introductie Het TruckCam Camera Uitlijnsysteem is het meest geavanceerde uitlijnsysteem voor lichte- en zware bedrijfswagens. Door de combinatie van digitale cameratechniek, inclinometers en gyroscopetechniek zijn de meest precieze metingen gegarandeerd. Het systeem meet alle wielstanden en parallelliteit van assen van diverse bedrijfsvoertuigen zoals: trucks, opleggers, aanhangers, bussen, mobiele kranen en landbouwvoertuigen.

15 Het TruckCam Camera Uitlijnsysteem maakt het mogelijk om een dynamische meting van sporing, wielvlucht en parallelliteit door te voeren d.m.v. de zogenaamde rolmeetmethode. Deze meting wordt doorgevoerd in de rijpositie zonder dat de assen hiervoor dienen te worden opkrikt. Voor het meten van askanteling, kpi, maximale wieluitslag en uitspoor in de bocht van de vooras is het uitslingeren echter wel noodzakelijk. Het uitslingeren van de wielen is zeer eenvoudig door de stap voor stap uitleg van het TruckCam programma. Het systeem is geheel draadloos en het programma begeleidt de bediener door de eenvoudig te bedienen software. Meetrapporten voor en na het afstellen kunnen worden opgeslagen en uitgeprint.

16 Meet principe Het TruckCam Camera Uitlijnsysteem meet de wielstanden van de wielen en assen t.o.v. de hartlijn van het chassis van het voertuig. Deze hartlijn wordt vastgesteld door twee zelfcentrerende meetlinialen die aan de voor- en achterzijde van het voertuig in het chassis worden geplaatst. De reflecterende meetborden worden op dezelfde afstand van de hartlijn aangebracht en creëren een denkbeeldige lijn aan beide zijden van het voertuig parallel aan de hartlijn van het chassis.

17 De camera s meten de afstand en positie in relatie tot de voor- en achter meetborden. Door deze methode maakt de software het mogelijk om wielstanden zoals sporing, scheefstand en parallelliteit tussen de assen te bereken met daarbij de hartlijn van het chassis als referentie. Bij het meten van wielvlucht, askanteling, KPI en maximale wieluitslag maakt het systeem gebruik van de digitale cameratechniek in combinatie met de geintegreerde inclinometers en gyroscope.

18 De rolmeetmethode Een dynamische meting wordt doorgevoerd wanneer het voertuig met het volle gewicht op de grond staat. Door het voertuig een halve wielomdraaiing vooruit te rollen nemen de camera s automatisch de metingen waar. Door deze rolmeetmethode worden tijdens het rollen de afwijking van de wielklemmen en velgen automatisch gecompenseerd zonder de wielen uit te slingeren. Meetwaarden zoals, sporing, wielvlucht, scheefstand en parallelliteit tussen de assen verschijnen automatisch op het beeldscherm wanneer het voertuig zich een halve wielomdraaiing (180 ) heeft voortbewogen. De bediener kan na de rolmeting de meetwaarden opslaan en tijdens het afstellen de meetwaarden live op het beeldscherm volgen.

19 Vloot controle Door deze rolmeetmethode biedt het systeem de mogelijkheid om complete voertuigparken op te meten. Omdat het systeem geheel mobiel is, kan dit zowel binnen als buiten bij de klant plaats vinden. Doordat de camera s met infrarood licht werken, hebben zonlicht en andere lichtbronnen geen invloed op de meting en kan het systeem in elke lichtconditie worden gebruikt. Met het optionele intelligente waterpas heeft men de mogelijkheid om invloeden van bandenspanning, profieldiepte en vloeroneffenheid te compenseren. Het gebruik van dit intelligente waterpas verhoogt dan ook de nauwkeurigheid van de meting.

20 Het meten van Askanteling, KPI, Maximale wieluitslag en Uitspoor in de bocht Deze metingen worden in slechts enkele minuten uitgevoerd wanneer de wielen van de vooras in een continue beweging maximaal naar links, daarna maximaal naar rechts en daarna weer naar de middenstand worden gedraaid. Tijdens deze procedure meten de geïntegreerde inclinometers en gyroscope de verschillende hoeken zoals: askanteling, KPI, maximale wieluitslag en uitspoor in de bocht. De waargenomen data worden draadloos naar de computer gestuurd en kunnen worden opgeslagen. Om een hogere meetnauwkeurigheid te garanderen adviseert TruckCam bij deze meting het intelligente waterpas te gebruiken. Deze compenseert n.l. invloeden zoals horizontale bewegingen maar ook het opkrikken van de as. Door het gebruik van deze intelligente waterpas meet men de wielstanden in rijtoestand terwijl de as van het voertuig is opgekrikt.

21 Het meten van verschillende Voertuigen Het TruckCam Camera Uitlijnsysteem kan d.m.v. diverse adapters de meest diverse bedrijfswagens die zich op de markt bevinden meten en uitlijnen. Door het gebruik van de zogenaamde busklemmen (TC-101) wordt het meten van bussen zonder een symmetrisch chassis vereenvoudigd. De standaard geleverde wieklemmen TC-150 kunnen op de meeste velgen van worden gemonteerd. Dit maakt het dus mogelijk om ook lichte bedrijswagens met het TruckCam Systeem uit te lijnen.

22 Systeem configuraties Het Truckcam Camera Uitlijnsysteem kan in vier verschillende varianten worden geleverd. Alle configuraties zijn gebaseerd op de digitale camera technologie en werken onafhankelijk van verschillende lichtcondities en temperatuur schommelingen. Het systeem is zeer eenvoudig te bedienen vanwege de stap voor stap uitleg van de software tijdens de meting. De bediener kan zich hierdoor volledig richten op het uitlijnen van het voertuig. Let op! System configuraties zijn exclusief computer en accessoires zoals in foto getoond.

23 Opwaardeer Systeem TC-2001 Deze configuratie maakt het mogelijk om bestaande laser meetsystemen op te waarderen tot een electronisch meetsysteem maar ook om bestaande TruckCam systemen op te waarderen naar de nieuwste technologie. Het systeem bestaat uit twee camera s, een ontvanger, 4 meetborden, een lader en software. Basis Systeem TC-2002 Deze configuratie maakt het mogelijk om wieluitlijnservices aan te bieden voor diverse bedrijfswagens. Het systeem bestaat uit twee camera s, een ontvanger, alle basis hardware zoals wielklemmen, linialen en draaiplaten. Bij het systeem wordt een wandbord meegeleverd om alle apparatuur aan op te hangen. Advanced Systeem TC-2003 Deze configuratie maakt het mogelijk om de meest voorkomende bedrijfswagens zoals: trucks, opleggers, en aanhangers uit te lijnen. Het systeem bestaat uit twee camera s, een ontvanger en alle hardware wat het nodig maakt om bovengenoemde voertuigen uit te lijnen. De apparatuur wordt geleverd met een robuuste trolley om de wielklemmen, linialen en accessoires in op te bergen. Tevens is er een speciaal compartiment voor uw PC en printer. Professioneel Systeem TC-2004 Deze configuratie maakt het mogelijk om de meest diverse bedrijfsvoertuigen met de grootste meetnauwkeurigheid d.m.v. het gebruik van het intelligente waterpas uit te lijnen. Dit intelligente waterpas compenseert invloeden van bandenspanning en vloeroneffenheid tijdens de meting. Het systeem is zeer compleet en wordt geleverd met een robuuste trolley om de apparatuur en accessoires in op te bergen. Tevens is er een speciaal compartiment voor uw PC en printer.

24 TRUCKCAM EFFECTIEF RIJDEN CAMERA UITLIJNSYSTEMEN TRUCKCAM B.V. Vanadiumweg PX Amersfoort TEL: +31 (0) FAX: +31 (0) SALES@TRUCKCAM.COM TRUCKCAM AB 2010 P/N PHOTOS: TRUCKCAM AB. TruckCam s wereldwijde Dealernetwerk Bezoek onze internet pagina voor meer informatie

POL Snelheidsinformatiesystemen

POL Snelheidsinformatiesystemen POL Snelheidsinformatiesystemen POL Heteren bv is importeur van Via Traffic Controlling. Deze Duitse specialist ontwikkelt en produceert al meer dan 20 jaar hoogwaardige radartechniek voor uiteenlopende

Nadere informatie

+31 (0) E:

+31 (0) E: Precisie Dynamometer PCE-LFG-Serie Precisie Dynamometer voor spannings- en drukkrachtmeting / met 5 verschillende meetpunten / RS-232 en USB-interface / software voor data-analyse De Precisie Dynamometer

Nadere informatie

EAT-246 Vierwieluitlijning

EAT-246 Vierwieluitlijning EAT-246 Vierwieluitlijning Zelfstudie en huiswerk 10-08 2 Inhoud INTRODUCTIE 3 DOELSTELLINGEN 4 WIELUITLIJNING 5 WIEL- EN FUSEESTANDEN 6 INVLOED ACCESSOIRES 11 ET-WAARDE 11 WEGGEDRAG 12 VIERWIELUITLIJNING

Nadere informatie

Productbrochure. Leitz Reference Xe. Coördinatenmeetmachine

Productbrochure. Leitz Reference Xe. Coördinatenmeetmachine Productbrochure Leitz Reference Xe Coördinatenmeetmachine 2 Leitz Reference Xe Coördinatenmeetmachine De CMM voor kleine en middelgrote ondernemingen Leitz Reference Xe Kleine en middelgrote ondernemingen,

Nadere informatie

Oprijden, meten, klaar! 3D- en CCD-wieluitlijnapparatuur

Oprijden, meten, klaar! 3D- en CCD-wieluitlijnapparatuur Oprijden, meten, klaar! 3D- en CCD-wieluitlijnapparatuur van Bosch Bosch wieluitlijning: voor alle personenwagens en lichte bedrijfsvoertuigen FWA 4630 Nieuwe generatie 3D-wieluitlijningssysteem FWA 43xx

Nadere informatie

WWW.AMT.NL - Dé internetsite voor de Automotive Professional

WWW.AMT.NL - Dé internetsite voor de Automotive Professional WWW.AMT.NL - Dé internetsite voor de Automotive Professional WERKPLAATS 2003 Trends en aanbod elektronische uitlijnapparatuur Beperk uitlijnen niet tot voorwielen Alle wielen in gelid De complexe, onafhankelijke

Nadere informatie

Blad 2 JS301 elektronische hoekmeter INTRODUCTIE De JS301 hoekmeter is een elektronisch instrument voor het meten van de Wielvlucht, Askanteling en KPI hoeken aan beide zijden van een as. Het kan de meetwaarden

Nadere informatie

Niveau 4 Prakticum Rijdynamica

Niveau 4 Prakticum Rijdynamica Principe metingen (metingen met een minimum aan materiaalkosten) SPORING, CAMBER, CASTER, KPI, UITSPOOR in de bocht en vierkantsuitlijning Benodigd materiaal: -hulpstukken volgens de tekeningen in de bijlage;

Nadere informatie

GINAF TRUCKS IN BEELD PRODUCTPROGRAMMA

GINAF TRUCKS IN BEELD PRODUCTPROGRAMMA GINAF TRUCKS IN BEELD PRODUCTPROGRAMMA Geavanceerde chassistechniek, uitgebreid voertuigprogramma, de hoogste wettelijke laadvermogens in elke klasse, ruime technische reserve HPVS, EVS en TRIDEM : Toppers

Nadere informatie

WELKOM BIJ DE WORKSHOP. Kalibreren van frontcamera systemen

WELKOM BIJ DE WORKSHOP. Kalibreren van frontcamera systemen WELKOM BIJ DE WORKSHOP Kalibreren van frontcamera systemen Doelstelling: Bekend worden met ontwikkelingen op gebied van moderne veiligheidssystemen van vandaag. Welke aandacht wordt van de àutoruithersteller

Nadere informatie

Meten van de wiel- en asstanden. Het meten van camber, caster en KPI met behulp van de GA450 meetset

Meten van de wiel- en asstanden. Het meten van camber, caster en KPI met behulp van de GA450 meetset Het meten van camber, caster en KPI met behulp van de GA450 meetset Benodigd materiaal: -2 draaiplaten voor; -2 vaste platen achter; -remknecht; -De GA450 wiel- en asstand meter; -theorie(boek) over wiel-

Nadere informatie

MONTAGE VOORSCHRIFT. voor hydraulisch weegsysteem model STH / R320. met uitleesinstrument R320. September 2014

MONTAGE VOORSCHRIFT. voor hydraulisch weegsysteem model STH / R320. met uitleesinstrument R320. September 2014 MONTAGE VOORSCHRIFT voor hydraulisch weegsysteem model STH / R320 met uitleesinstrument R320 September 2014 Stimag B.V. Meer en Duin 64a 2163 HC LISSE Nederland tel. +31 23 562 62 65 fax. +31 23 562 97

Nadere informatie

C C C C C C C. Geautomatiseerd kwaliteitsmanagement voor de restaurantketens.

C C C C C C C. Geautomatiseerd kwaliteitsmanagement voor de restaurantketens. C C C C C C C Geautomatiseerd kwaliteitsmanagement voor de restaurantketens. Normen naleven, kwaliteit verhogen en kosten verlagen met de digitale complete oplossing testo Saveris Restaurant. Digitale

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING AM 2003 BT WIELUITLIJNAPPARAAT

GEBRUIKERSHANDLEIDING AM 2003 BT WIELUITLIJNAPPARAAT GEBRUIKERSHANDLEIDING AM 2003 BT WIELUITLIJNAPPARAAT Fabrikant: Arex Test Systems b.v. Vennestraat 4b 2161 LE Lisse Holland Tel: +31 252 419151 Fax: +31 252 420510 E-mail: info@arex.nl www.arex.nl Verkoop:

Nadere informatie

HaynesPro WorkshopData - Truck Edition bevat alle technische data die u nodig hebt. WorkshopData Truck Edition

HaynesPro WorkshopData - Truck Edition bevat alle technische data die u nodig hebt. WorkshopData Truck Edition HaynesPro WorkshopData - Truck Edition bevat alle technische data die u nodig hebt. WorkshopData Truck Edition WorkshopData - Truck Edition HaynesPro WorkshopData - Truck Edition stelt u in staat vrachtwagens

Nadere informatie

10 mm DETECTOREN 5 PROGRAMMA S/FUNCTIES. 20 mm DETECTOREN 14 PROGRAMMA S/FUNCTIES. 20 mm DETECTOREN 27 PROGRAMMA S/FUNCTIES

10 mm DETECTOREN 5 PROGRAMMA S/FUNCTIES. 20 mm DETECTOREN 14 PROGRAMMA S/FUNCTIES. 20 mm DETECTOREN 27 PROGRAMMA S/FUNCTIES AS UITLIJNEN D450 AS UITLIJNEN Easy-Laser D450 is een basis as uitlijnsysteem. Het is ontwikkeld voor gebruikers die een eenvoudig, betrouwbaar en kosteneffectief meetsysteem willen voor de uitlijning

Nadere informatie

Rijdynamica van motorvoertuigen (6)

Rijdynamica van motorvoertuigen (6) Rijdynamica van motorvoertuigen (6) E. Gernaat (ISBN 978-90-808907-8-7) 1 Wiel- en asstanden In de ophanggeometrie kunnen we de volgende wiel- en asstanden onderscheiden 1 : wielstanden: toe- of uitspoor

Nadere informatie

VOLVO TRUCK CENTER BRUSSEL, KAMPENHOUT, MECHELEN

VOLVO TRUCK CENTER BRUSSEL, KAMPENHOUT, MECHELEN VOLVO TRUCK CENTER BRUSSEL, KAMPENHOUT, MECHELEN In één keer juist. UW TEVREDENHEID. Dat is het resultaat dat onze vestigingen in Brussel, Kampenhout en Mechelen nastreven. Of u nu een nieuwe Volvo truck

Nadere informatie

VOLVO TRUCK CENTER. Brussel, Kampenhout, Mechelen

VOLVO TRUCK CENTER. Brussel, Kampenhout, Mechelen VOLVO TRUCK CENTER Brussel, Kampenhout, Mechelen in één keer juist. Uw tevredenheid. Dat is het resultaat dat onze vestigingen in Brussel, Kampenhout en Mechelen nastreven. Of u nu een nieuwe Volvo truck

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING AREX DIGI+ SYSTEMEN

GEBRUIKERSHANDLEIDING AREX DIGI+ SYSTEMEN GEBRUIKERSHANDLEIDING AREX DIGI+ SYSTEMEN Arex Test Systems bv, Vennestraat 4b, 2161 LE Lisse, Holland Product van: Arex Test Systems bv Vennestraat 4b 2161 LE Lisse Holland Tel: +31 (0)252 419151 Fax:

Nadere informatie

FLoor C-LINE. K r a a n t r a i l e r s SOLID AS A ROCK MEMBER OF THE NOOTEBOOM GROUP

FLoor C-LINE. K r a a n t r a i l e r s SOLID AS A ROCK MEMBER OF THE NOOTEBOOM GROUP FLoor -LINE K r a a n t r a i l e r s FLoor -LINE FLO-18-30S2 3-assige Kraantrailer De Floor -LINE kraantrailer is de ideale transportoplossing voor efficiënt vervoer van bouwmaterialen, zoals stenen,

Nadere informatie

Beperkingen bij werkzaamheden aan het chassis. Algemeen

Beperkingen bij werkzaamheden aan het chassis. Algemeen Algemeen Voor het plannen van carrosseriewerkzaamheden is het van belang in een vroeg stadium te weten welke werkzaamheden wel en niet zijn toegestaan aan een voertuig. Algemeen Dit document beschrijft

Nadere informatie

Technologie die werkt en vooruitgaat. ZF-Duodrive: de hydrostatische aandrijving

Technologie die werkt en vooruitgaat. ZF-Duodrive: de hydrostatische aandrijving Technologie die werkt en vooruitgaat. ZF-Duodrive: de hydrostatische aandrijving Tegenwoordig worden vrachtwagens niet enkel gebruikt om van A naar B te rijden, maar ook om werkzaamheden op lage snelheid

Nadere informatie

ONLY TOYOTA TRUCKS WITH SAS KNOW HOW

ONLY TOYOTA TRUCKS WITH SAS KNOW HOW ONLY TOYOTA TRUCKS WITH SAS KNOW HOW www.toyota-forklifts.nl TO DRIVE DOWN COSTS Toyota vorkheftrucks met SAS maken gebruik van intelligente technologieën om chauffeurskosten en kosten als gevolg van schade

Nadere informatie

Tickets.com - introductie

Tickets.com - introductie Tickets.com - introductie Tickets.com, voorheen Select Ticketing Systems, is een fusie van een aantal kaartverkoopsysteemleveranciers en bestaat in Nederland sinds 1993. [leverancier] Tegenwoordig is Tickets.com

Nadere informatie

De superieure rijbanen hefbrug met unieke bewegingsvrijheid SKYLIFT

De superieure rijbanen hefbrug met unieke bewegingsvrijheid SKYLIFT De superieure rijbanen hefbrug met unieke bewegingsvrijheid SKYLIFT S T E R T I L S u p e r i o r s o l u t i o n s b y q u a l i t y p e o p l e Superior solutions by quality people De Stertil Group biedt

Nadere informatie

P.M.E. Persenaire Mobile Efficiency Tel. +31(0)570-59 0296 fax +31(0)570-590748 mob. +31(0)6-55301045

P.M.E. Persenaire Mobile Efficiency Tel. +31(0)570-59 0296 fax +31(0)570-590748 mob. +31(0)6-55301045 P.M.E. Persenaire Mobile Efficiency Tel. +31(0)570-59 0296 fax +31(0)570-590748 mob. +31(0)6-55301045 email, persenaire@home.nl - website, www.pme.nl 1 INHOUD Pagina 1. Oorsprong fabriek 3 2. Geleverde

Nadere informatie

Overal genieten van uw favoriete TV zenders!

Overal genieten van uw favoriete TV zenders! SATELLITE ANTENNAS Overal genieten van uw favoriete TV zenders! SATELLITE ANTENNAS OVERAL GENIETEN VAN UW FAVORIETE TV ZENDERS! Travelvision B.V. is een Nederlandse producent van hoogwaardige satellietontvangstsystemen.

Nadere informatie

Flexibel: staanders in 6 soorten en liggers om de 50 mm verstelbaar

Flexibel: staanders in 6 soorten en liggers om de 50 mm verstelbaar PALLETSTELLINGEN Flexibel: staanders in 6 soorten en liggers om de 50 mm verstelbaar Van simpel rek Tot compex magazijn hoog en stevig en in alle veiligheid PALLETSTELLINGEN Palletstellingen zijn erg eenvoudig

Nadere informatie

UITLIJNEN UITLIJNCOMPUTER TD 5000-WD-WS

UITLIJNEN UITLIJNCOMPUTER TD 5000-WD-WS UITLIJNCOMPUTER TD 5000-WD-WS TD 5040 WD- 4CCD IR sensor achter TD 5040 WD TD 5060 WD 6CCD Het type 5000 is de Pentium PC gestuurde economische uitvoering met 4-6 of 8 CCD sensoren en is voorzien van de

Nadere informatie

TRAKRITE WHEEL ALIGNMENT RANGE. Trakrite magnetische meetapparaat voor wielvlucht, naspoor & fuseependwarshelling (KPI)

TRAKRITE WHEEL ALIGNMENT RANGE. Trakrite magnetische meetapparaat voor wielvlucht, naspoor & fuseependwarshelling (KPI) Het wereldberoemde TRAKRITE WHEEL ALIGNMENT RANGE Trakrite magnetische meetapparaat voor wielvlucht, naspoor & fuseependwarshelling (KPI) Onderdeelnr. 77099 Instructies Inleiding: Specificatie: Naspoormeetapparaat

Nadere informatie

Capitec Bank verbetert de klantbeleving met het digitaal content management systeem van Scala

Capitec Bank verbetert de klantbeleving met het digitaal content management systeem van Scala Capitec Bank verbetert de klantbeleving met het digitaal content management systeem van Scala Elektronisch wachtrijbeheer gecombineerd met digital signage verhoogt de klanttevredenheid en verbetert de

Nadere informatie

FLoor F-LINE. V l a k k e O p l e g g e r s SOLID AS A ROCK M E M B E R O F T H E N O O T E B O O M G R O U P

FLoor F-LINE. V l a k k e O p l e g g e r s SOLID AS A ROCK M E M B E R O F T H E N O O T E B O O M G R O U P FLoor F-LINE V l a k k e O p l e g g e r s FLoor F-LINE FLO-18-27 3-assige vlakke oplegger De Floor F-LINE vlakke oplegger is de ideale transportoplossing voor vervoerders die zowel zware deelbare lading

Nadere informatie

voor service en transport

voor service en transport Berlingo Jumpy Jumper CITROËN met bott bedrijfswageninrichtingen voor service en transport Vertrouwd, competent en ervaren, Bedrijfswageninrichtingen van bott Overtuigend in ieder detail Een gedraaide

Nadere informatie

PRODUCTBROCHURE PRECITEC LR. Optische sensor voor oppervlakken waarbij extreme nauwkeurigheid noodzakelijk is

PRODUCTBROCHURE PRECITEC LR. Optische sensor voor oppervlakken waarbij extreme nauwkeurigheid noodzakelijk is PRODUCTBROCHURE PRECITEC LR Optische sensor voor oppervlakken waarbij extreme nauwkeurigheid noodzakelijk is 2 PRECITEC LR Optische sensor voor oppervlakken waarbij extreme nauwkeurigheid noodzakelijk

Nadere informatie

Caddy Touran T5 Crafter. met bott bedrijfswageninrichtingen. voor service en transport

Caddy Touran T5 Crafter. met bott bedrijfswageninrichtingen. voor service en transport Caddy Touran T5 Crafter VW met bott bedrijfswageninrichtingen voor service en transport Vertrouwd, competent en ervaren, Bedrijfswageninrichtingen van bott. Overtuigend in ieder detail Een gedraaide kast

Nadere informatie

Nedap Varkens Prestatie Test

Nedap Varkens Prestatie Test Complete oplossingen voor varkenshouderij Nedap biedt middels elektronische individuele dieridentificatie efficiënte en slimme oplossingen voor dierverzorging in de gehele varkenshouderij. Nedap Varkens

Nadere informatie

Alexander Schmeing HISTORIE

Alexander Schmeing HISTORIE HISTORIE Holztechnik Schmeing GmbH is een middelgroot Bedrijf, dat over een periode van meer dan 25 jaar tot één van de modernste ondernemingen in Duitsland is, dat op het gebied van meubelonderdelen en

Nadere informatie

HEAVY DUTY VOERTUIG- HEFSYSTEMEN

HEAVY DUTY VOERTUIG- HEFSYSTEMEN HEAVY DUTY VOERTUIG- HEFSYSTEMEN SUPERIOR SOLUTIONS FOR HEAVY DUTY VEHICLE LIFTING Stertil-Koni levert op maat gemaakte en technisch geavanceerde oplossingen voor heavy duty hefbehoeften voor klanten wereldwijd,

Nadere informatie

Compact. Comfortabel. Portilo.

Compact. Comfortabel. Portilo. Westfalia Portilo Compact. Comfortabel. Portilo. NIEUW PortiloBox: De demontabele Kofferruimte Kompakte Abmessungen und gute Bedienbarkeit zeichnen den Portilo aus. CCC-Wertung: Westfalia Portilo Westfalia

Nadere informatie

Wielstanden controleren.

Wielstanden controleren. Wielstanden controleren. In dit artikel wil ik laten zien hoe je met eenvoudige middelen de wielstanden (uitlijning) van je auto kunt controleren. Het voorbeeld wat hier wordt behandeld is, hoe kan het

Nadere informatie

Overal genieten van uw favoriete TV zenders!

Overal genieten van uw favoriete TV zenders! SATELLITE ANTENNAS Overal genieten van uw favoriete TV zenders! SMARTFIND SATELLITE ANTENNAS OVERAL GENIETEN VAN UW FAVORIETE TV ZENDERS! DE TRAVEL VISION SMARTFIND IS DE MEEST EENVOUDIG IN TE STELLEN

Nadere informatie

P.M.E. Persenaire Mobile Efficiency Tel. +31(0)570-59 0296 fax +31(0)570-590748 mob. +31(0)6-55301045

P.M.E. Persenaire Mobile Efficiency Tel. +31(0)570-59 0296 fax +31(0)570-590748 mob. +31(0)6-55301045 P.M.E. Persenaire Mobile Efficiency Tel. +31(0)570-59 0296 fax +31(0)570-590748 mob. +31(0)6-55301045 email, persenaire@home.nl - website, www.pme.nl 1 INHOUD Pagina 1. Oorsprong fabriek 3 2. Geleverde

Nadere informatie

LASERTRACK IR CAMERA TESTER

LASERTRACK IR CAMERA TESTER LASERTRACK IR CAMERA TESTER LASERTRACK IR CAMERA TESTER Een goede installatie van LaserTrack Flare is essentieel voor een betrouwbare werking van het systeem. LaserTrack Flare maakt gebruik van infrarood

Nadere informatie

Draadloze registratie en alarmering

Draadloze registratie en alarmering Draadloze registratie en alarmering www.re5al.nl Draadloze (temperatuur)registratie IceSpy Notion Pro is de opvolger van het succesvolle System5 en maakt gebruik van de nieuwste draadloze technieken. Niet

Nadere informatie

van Volkswagen-bedrijfswagens VW TRANSPORTER AL-KO AMC-CHASSISTECHNIEK

van Volkswagen-bedrijfswagens VW TRANSPORTER AL-KO AMC-CHASSISTECHNIEK van Volkswagen-bedrijfswagens VW TRANSPORTER AL-KO AMC-CHASSISTECHNIEK AMC-CHASSISTECHNIEK MEER LAADVERMOGEN Het hogere maximaal toelaatbare totaalgewicht van 3500 kg maakt een nuttig laadvermogen tot

Nadere informatie

www.bosch-professioneel.nl / www.bosch-professioneel.be

www.bosch-professioneel.nl / www.bosch-professioneel.be Real Bosch! Meetresultaten direct digitaal overbrengen NIEUW! De laserafstandsmeter GLM 100 C Professional & app De slimme oplossing voor het overbrengen en documenteren van uw meetresultaten. Blauw elektrisch

Nadere informatie

Diesel & LPG heftrucks

Diesel & LPG heftrucks Diesel & LPG heftrucks eco-x 24/7 service wereldwijd netwerk DX GX De diesel en LPG vorkheftruck range van UniCarriers Uiterste precisie tot uw dienst THE BEST OF Door het samenvoegen van de drie onderscheidende

Nadere informatie

Ergonomische oplossingen

Ergonomische oplossingen Ergonomische oplossingen voor School en ICT Het gebruik van interactieve borden en touch screens neemt met grote sprongen toe in de opleidingsbranche. Gebruiksvriendelijkheid en ergonomie tijdens het gebruik

Nadere informatie

Draadloze registratie en alarmering

Draadloze registratie en alarmering Draadloze registratie en alarmering www.re5al.nl Draadloze (temperatuur)registratie IceSpy Notion Pro is de opvolger van het succesvolle System5 en maakt gebruik van de nieuwste draadloze technieken. Niet

Nadere informatie

multitrailer MCO-PX semi-dieplader Het MCO-PX semi-dieplader programma uitzonderlijk in laadvermogen en manoeuvreerbaarheid

multitrailer MCO-PX semi-dieplader Het MCO-PX semi-dieplader programma uitzonderlijk in laadvermogen en manoeuvreerbaarheid multitrailer MCO-PX semi-dieplader Het MCO-PX semi-dieplader programma uitzonderlijk in laadvermogen en manoeuvreerbaarheid T r e n d s e t t e r s i n T r a i l e r s NOOTEBOOM multitrailer de MCO-PX

Nadere informatie

Flexibele Verpakkingen

Flexibele Verpakkingen Flexibele Verpakkingen Tripa Converting Solutions Tripa Converting Solutions is exclusief distributeur van SEI Laser voor de Benelux. Als service georiënteerde organisatie streven wij er naar om optimale

Nadere informatie

Handboek Voedselveiligheid. Vereniging van Nederlandse Voedselbanken. Bijlage B KOELKETEN BEWAKING

Handboek Voedselveiligheid. Vereniging van Nederlandse Voedselbanken. Bijlage B KOELKETEN BEWAKING Handboek Voedselveiligheid Vereniging van Nederlandse Voedselbanken Bijlage B KOELKETEN BEWAKING Juni 2014 Versie 1 Voor voedselveiligheid is de borging van de koelketen een belangrijk onderwerp. De temperatuur

Nadere informatie

Persinformatie. Industriele techniek: perslucht- & elektrische gereedschappen

Persinformatie. Industriele techniek: perslucht- & elektrische gereedschappen Persinformatie Industriele techniek: perslucht- & elektrische gereedschappen Atlas Copco Tools Nederland, Merwedeweg 7, NL, Fax 0800 0221760 (gratis nummer) tools.nl@nl.atlascopco.com, www.atlascopco.nl

Nadere informatie

CO2 uitstoot per klant Tolheffingen per klant Lege kilometers Gereden kilometers per stop en klant Transport- of voertuigkosten per stop en klant

CO2 uitstoot per klant Tolheffingen per klant Lege kilometers Gereden kilometers per stop en klant Transport- of voertuigkosten per stop en klant Hoe kun je de race tegen de klok winnen? HOE KUN JE DE RACE TEGEN DE KLOK WINNEN? PTV. The Mind of Movement De PTV Group levert software en consultancy diensten voor transport, logistiek en geomarketing.

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING AREX DIGICOMM

GEBRUIKERSHANDLEIDING AREX DIGICOMM GEBRUIKERSHANDLEIDING AREX DIGICOMM Arex Test Systems bv, Vennestraat 4b, 2161 LE Lisse, Holland Product van: Arex Test Systems bv Vennestraat 4b 2161 LE Lisse Holland Tel: +31 (0)252 419151 Fax: +31 (0)252

Nadere informatie

Pneumatiek cilinders

Pneumatiek cilinders Pneumatiek cilinders perslucht in beweging perslucht in beweging Pneumatiek cilinders en Q Plus Q Plus heeft een prachtig pakket cilinders, daar kan niemand omheen. Het pakket is breed en we hebben samen

Nadere informatie

Introductie. Qbiss One biedt twee ontwerpmogelijkheden: Ontwerp met schaduwvoeg (Qbiss One B) Ontwerp zonder schaduwvoeg Vlak (Qbiss One F)

Introductie. Qbiss One biedt twee ontwerpmogelijkheden: Ontwerp met schaduwvoeg (Qbiss One B) Ontwerp zonder schaduwvoeg Vlak (Qbiss One F) Introductie Qbiss One 1, is een kosteneffectieve oplossing voor uw gevel en een ideaal alternatief voor samengestelde gevels. Door een combinatie van volledige functionaliteit en esthetiek is het de natuurlijke

Nadere informatie

Wieluitlijnings-terminologie

Wieluitlijnings-terminologie Wieluitlijnings-terminologie 1. Toespoor/uitspoor Dit is de mate waarin de voor- of achterwielen vooraan en ten opzichte van elkaar naar binnen (toespoor) of naar buiten (uitspoor) gericht zijn. Het toespoor

Nadere informatie

The closest you can get to zero tolerance. FloorShaver. FloorShaver. Ultraflatfloor Associated Services

The closest you can get to zero tolerance. FloorShaver. FloorShaver. Ultraflatfloor Associated Services FloorShaver The closest you can get to zero tolerance FloorShaver Ultraflatfloor Associated Services FloorProfiler Meetapparatuur die zijn tijd vooruit is Om een optimaal rijgedrag van uw heftruckpark

Nadere informatie

Training & Service 2014

Training & Service 2014 Training & Service 2014 NL Training Centrum Als belangrijke leverancier van rem, ABS en luchtveerinstallaties op commerciële voertuigen, kunnen wij verheugd vaststellen dat vorige jaren vele bedrijven

Nadere informatie

Sleutel en bedrijfsmiddelen beheer

Sleutel en bedrijfsmiddelen beheer Sleutel en bedrijfsmiddelen beheer Een grote uitdaging voor bedrijven en organisaties Wij benaderen sleutel- en bedrijfsmiddelenbeheer anders.. Modern beheer van uw bedrijfsmiddelen betekent dat u volledige

Nadere informatie

WEINIG SYSTEM PLUS. Alles uit de WEINIG hand: Van tekening tot profielfabricage

WEINIG SYSTEM PLUS. Alles uit de WEINIG hand: Van tekening tot profielfabricage WEINIG SYSTEM PLUS Alles uit de WEINIG hand: Van tekening tot profielfabricage 1 Alles uit de WEINIG hand: Het totaalsysteem voor profielfabricage WEINIG is de leidende technologie-aanbieder voor de massiefhout

Nadere informatie

Lichtgewicht aluminium lichaam laat toe het gehele systeem compact te houden.

Lichtgewicht aluminium lichaam laat toe het gehele systeem compact te houden. nl_print_file 9/9/02 11:43 am Page 1 Pneumatische Hoge nauwkeurigheid (+/-0,01 mm) en herhaalbaarheid (+/-0,03 mm) geven een precies grijpwerk. Lichtgewicht aluminium lichaam laat toe het gehele systeem

Nadere informatie

Veilig en snel naar de exacte hoogte ALU - Eenpersoons Hoogwerkers

Veilig en snel naar de exacte hoogte ALU - Eenpersoons Hoogwerkers Veilig en snel naar de exacte hoogte ALU Eenpersoons Hoogwerkers www.boeckergroup.com ALU eenpersoons hoogwerkers Altijd up to date! Al meer dan 25 jaar staat Böcker wereldwijd bekend om zijn betrouwbare

Nadere informatie

MAN TeleMatics voor zuinig rijden en een transparante logistiek

MAN TeleMatics voor zuinig rijden en een transparante logistiek MAN TeleMatics voor zuinig rijden en een transparante logistiek MAN TeleMatics software in een nieuw jasje Asse 17/06/2013 Verschillende servicepakketten voor elk doel Wagenparken onderweg beheren met

Nadere informatie

TRP Accu's Betrouwbaar, optimale prestaties en een lange levensduur

TRP Accu's Betrouwbaar, optimale prestaties en een lange levensduur TRP Accu's Betrouwbaar, optimale prestaties en een lange levensduur TRP Lucht-, Elektroen EBS-spiralen TRP biedt een compleet assortiment accu s van hoge kwaliteit. TRP accu's zijn ontworpen, getest en

Nadere informatie

Voertuigaanpassingen en hun invloed op weggedrag

Voertuigaanpassingen en hun invloed op weggedrag Voertuigaanpassingen en hun invloed op weggedrag Er rijden heel wat voertuigen op s Neerlands wegen rond, waar aan gesleuteld is. Ik heb het dan over andere velgen, verhogingen, verbredingen en verlagingen.

Nadere informatie

DIAGNOSE MET DE EXPERTS

DIAGNOSE MET DE EXPERTS DIAGNOSE DE EXPERTS Een complete service met geavanceerde technologie en expert, merkspecifieke technische ondersteuning EXPERT SERVICE AUTOLOGIC De automotive wereld verandert. De snelle voortgang van

Nadere informatie

Elektrische heftrucks

Elektrische heftrucks Elektrische heftrucks 24/7 service wereldwijd netwerk TX3 TX4 QX2 Voor al uw werkzaamheden van bestelling tot levering De elektrische hef UniCarriers THE BEST OF Door het samenvoegen van de drie onderscheidende

Nadere informatie

Uitlijnen UITLIJNCOMPUTER TD 5000-WD-WS

Uitlijnen UITLIJNCOMPUTER TD 5000-WD-WS UITLIJNCOMPUTER TD 5000-WD-WS TD 5040 WD- 4CCD IR sensor achter TD 5040 WD TD 5060 WD 6CCD Het type 5000 is de Pentium PC gestuurde economische uitvoering met 4-6 of 8 CCD sensoren en is voorzien van de

Nadere informatie

Besam IFD type EN, TF en TM

Besam IFD type EN, TF en TM Besam IFD type EN, TF en TM Industriële snelvouwdeuren Ideaal voor een snelle doorgang bij middelgrote tot grote entrees ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Verkrijgbaar in vele aantrekkelijke

Nadere informatie

SCHÄFER ORBITER SYSTEEM. Veilig - Snel - Intelligent

SCHÄFER ORBITER SYSTEEM. Veilig - Snel - Intelligent SCHÄFER ORBITER SYSTEEM Veilig - Snel - Intelligent 2 OVERZICHT SYSTEMEN Compacte Dynamische Opslagsystemen De wens om optimaal gebruik te maken van de beschikbare ruimte, zonder in te boeten aan efficiëntie

Nadere informatie

Lichte inhaak arm (type CL) Geboute arm (type CB) Zware inhaak arm (type CH) Geklemde arm (type CP)

Lichte inhaak arm (type CL) Geboute arm (type CB) Zware inhaak arm (type CH) Geklemde arm (type CP) Montagehandleiding draagarmstellingen Type: Lichte inhaak arm (type CL) Geboute arm (type CB) Zware inhaak arm (type CH) Geklemde arm (type CP) Geachte klant, Bij de ontwikkeling van deze draagarmstelling

Nadere informatie

Bosch, werkplaatsuitrustingen voor alle situaties. Acties speciaal voor het autobedrijf

Bosch, werkplaatsuitrustingen voor alle situaties. Acties speciaal voor het autobedrijf Bosch, werkplaatsuitrustingen voor alle situaties Acties speciaal voor het autobedrijf Acties 2010 U kende reeds de werkplaatsuitrustingen rondom de motor Diagnosetesters aanbieding Diagnostics Vanaf u

Nadere informatie

Lighting and Electronics the way you want it Lighting and Electronics the way you want it. Jack van Daal Business Development Manager

Lighting and Electronics the way you want it Lighting and Electronics the way you want it. Jack van Daal Business Development Manager Lighting and Electronics the way you want it Lighting and Electronics the way you want it Jack van Daal Business Development Manager RENA Electronica Profiel Ervaren in innovatieve elektronica Opgericht

Nadere informatie

LED Prijsdisplays. Visualise your identity 100% FOCUS ON PETROL

LED Prijsdisplays. Visualise your identity 100% FOCUS ON PETROL LED Prijsdisplays Visualise your identity 100% FOCUS ON PETROL 2 Bever Innovations historie 1996 Bever Innovations werd opgericht als technisch ontwerpen adviesbedrijf. 1996 Diverse onderhoudscontracten

Nadere informatie

Mac-Solar Stralingsmeter (SLM18c-2) met geïntegreerde sensor, energierendement van zonne-installaties

Mac-Solar Stralingsmeter (SLM18c-2) met geïntegreerde sensor, energierendement van zonne-installaties Mac-Solar Stralingsmeter (SLM18c-2) met geïntegreerde sensor, energierendement van zonne-installaties De zonnestralingsmeter Mac-Solar is een ideaal, handmatig apparaat voor zonneingenieurs, architecten

Nadere informatie

Voor uw dichtstbijzijnde vestiging kijk op techniek.nl/vestigingen

Voor uw dichtstbijzijnde vestiging kijk op techniek.nl/vestigingen Voor uw dichtstbijzijnde vestiging kijk op techniek.nl/vestigingen info@techniek.nl / webshop.techniek.nl Actie geldig van 1 november t/m 19 december 2014. Wij behouden ons het recht voor om technische

Nadere informatie

RIJBANEN HEFBRUG SKYLIFT. De superieure rijbanen hefbrug met unieke bewegingsvrijheid STERTIL SUPERIOR SOLUTIONS

RIJBANEN HEFBRUG SKYLIFT. De superieure rijbanen hefbrug met unieke bewegingsvrijheid STERTIL SUPERIOR SOLUTIONS RIJBANEN HEFBRUG SKYLIFT De superieure rijbanen hefbrug met unieke bewegingsvrijheid STERTIL SUPERIOR SOLUTIONS Superior Solutions Stertil-Koni levert op maat gemaakte en technisch geavanceerde oplossingen

Nadere informatie

Beschrijving. voor. Detectiepoort model SaphyGate

Beschrijving. voor. Detectiepoort model SaphyGate Beschrijving voor Detectiepoort model SaphyGate - 1-14.11.2018 1. INTRODUCTIE M.C. TEC is een verkoop en service organisatie voor een breed scala aan hoogwaardige meetsystemen. Naast het leveren van de

Nadere informatie

Het comfort van complete logistieke dienstverlening

Het comfort van complete logistieke dienstverlening Het comfort van complete logistieke dienstverlening Wij bieden maatwerk voor iedere opdrachtgever, voor de beste prijs. Wij zijn Montrieurs. Montrieurs is de complete logistieke dienstverlener die zorgt

Nadere informatie

Productoverzicht. Zitten op hoog niveau

Productoverzicht. Zitten op hoog niveau Productoverzicht Zitten op hoog niveau ZITTEN OP HOOG NIVEAU EBLO Seating bv is de officiële importeur van ISRI stoelen en onderdelen in de Benelux en het Verenigd Koninkrijk. Het merk staat bekend om

Nadere informatie

Diver Telemetrie. Draadloze grondwater- en oppervlaktewaterdata transmissie

Diver Telemetrie. Draadloze grondwater- en oppervlaktewaterdata transmissie Telemetrie Draadloze grondwater- en oppervlaktewaterdata transmissie Maximaliseer datakwaliteit Verminder operationele kosten Near real-time informatie -NETZ BEHEER 3 UW DATA IN STAPPEN Introductie -NETZ

Nadere informatie

Wat doet HAMOFA? Kwaliteit is onze grootste prioriteit

Wat doet HAMOFA? Kwaliteit is onze grootste prioriteit Kwaliteit is onze grootste prioriteit Wat doet HAMOFA? HAMOFA heeft reeds meer dan 40 jaar ervaring in de sector dieselmotoren. In 1991 verhuisde HAMOFA naar de huidige locatie in Hamont. Vanaf toen is

Nadere informatie

De Hiab Multilift XR18S Pro Future : uiterst effi ciënt!

De Hiab Multilift XR18S Pro Future : uiterst effi ciënt! De Hiab Multilift XR18S Pro Future : uiterst effi ciënt! Productbrochure Efficiënt, kostenbesparend en milieuvriendelijk De Hiab Multilift XR18S - Pro Future haakarm is honderden kilo s lichter dan vergelijkbare

Nadere informatie

Het unieke ergonomische ladderlaadsysteem voor elke opdracht.

Het unieke ergonomische ladderlaadsysteem voor elke opdracht. Het unieke ergonomische ladderlaadsysteem voor elke opdracht. ErgoRack wordt altijd bediend vanaf de grond. Dat minimaliseert de belasting op uw onderrug en schouders en voorkomt dat u zware lasten boven

Nadere informatie

Modul -Express VOOR PAKKETDIENSTEN

Modul -Express VOOR PAKKETDIENSTEN Modul -Express VOOR PAKKETDIENSTEN OPKLAPBARE LEGBORDEN OPKLAPBARE LEGBORDEN Het systeem is gemaakt van ultrahoge-sterkte staal en is zowel lichtgewicht als robuust. Het systeem is ideaal voor bedrijven

Nadere informatie

HAVEP Easy Sizing. Innovatieve maatopname in enkele minuten POWERED BY QUANTACORP

HAVEP Easy Sizing. Innovatieve maatopname in enkele minuten POWERED BY QUANTACORP HAVEP Easy Sizing Innovatieve maatopname in enkele minuten POWERED BY QUANTACORP Innovatieve maatopname in enkele minuten Het organiseren van passessies bij klanten, waarvoor je vaak verschillende pasmodellen

Nadere informatie

Productoverzicht. Zitten op hoog niveau

Productoverzicht. Zitten op hoog niveau Productoverzicht Zitten op hoog niveau ZITTEN OP HOOG NIVEAU EBLO Seating bv is de officiële importeur van ISRI stoelen en onderdelen in de Benelux en het Verenigd Koninkrijk. Het merk staat bekend om

Nadere informatie

Toshiba EasyGuard in actie:

Toshiba EasyGuard in actie: Toshiba EasyGuard in actie Toshiba EasyGuard in actie: Tecra A4 professionele multimediaprestaties op breedbeeldformaat. Toshiba Easy Guard is een set voorzieningen die de zakelijke gebruiker helpt door

Nadere informatie

Produktinformatie LED Videoscreen Outdoor. Algemeen

Produktinformatie LED Videoscreen Outdoor. Algemeen Produktinformatie LED Videoscreen Outdoor Algemeen De door Zie Displays gebruikte LED is een klasse A LED en is door ons zo geselecteerd dat deze op vrijwel alle specificaties voldoet aan de strengste

Nadere informatie

Plena Public Address en gesproken woord ontruimingssysteem De snelste weg naar veiligheid

Plena Public Address en gesproken woord ontruimingssysteem De snelste weg naar veiligheid Plena Public Address en gesproken woord ontruimingssysteem De snelste weg naar veiligheid 2 Plena Public Address en gesproken woord ontruimingssysteem De snelste weg naar veiligheid Het Plena Public Address

Nadere informatie

Geconditioneerde polyester carrosserie opbouw

Geconditioneerde polyester carrosserie opbouw Geconditioneerde polyester carrosserie opbouw Geconditioneerde polyester carrosserie opbouw met een lange levensduur. Altijd en overal koel, ongeacht de omstandigheden. Dankzij het nat-in-natprocedé kunnen

Nadere informatie

voeding TempWeb draadloze bewaking en registratie via internet Pa kwh ºC %rv IO CO 2

voeding TempWeb draadloze bewaking en registratie via internet Pa kwh ºC %rv IO CO 2 voeding TempWeb draadloze bewaking en registratie via internet ºC %rv IO CO 2 Pa kwh Eén systeem voor opslag en transport Ik word gewaarschuwd als er iets mis is, waar ik ook ben. Dat geeft zekerheid en

Nadere informatie

Hierdoor slaat het apparaat het aantal rotaties die de maximaal 9 bladen maken automatisch op.

Hierdoor slaat het apparaat het aantal rotaties die de maximaal 9 bladen maken automatisch op. Toerenteller PCE-T236 / PCE-T237 Hand toerenteller voor contactloze snelheidsmetingen /automatische uitschakeling / geheugenfunctie / LCD-beeldscherm / compact ontwerp De toerentellers PCE-T236 en PCE-T237

Nadere informatie

>01/2015-NL 406042-05

>01/2015-NL 406042-05 >01/2015-NL 406042-05 1 2 EEN RONDUIT INDRUKWEKKENDE SERIE XT 100 XT 130 XT 160 XT 160H XT 210H XT 240H De nieuwe generatie XT verlegt de grenzen van het prestatievermogen. Deze getrokken kunstmeststrooiers

Nadere informatie

HepcoMotion. Nr. 2 Installatie details

HepcoMotion. Nr. 2 Installatie details Dit datasheet behoort bij de PRT2 catalogus PRT2 Catalogus 40-41 HepcoMotion Nr. 2 Installatie details HepcoMotion precisie ringen en rondgeleidingssystemen worden gemaakt volgens hoge kwaliteitseisen

Nadere informatie

PRODUCTIE AUTOMATISERING GANTRY LOADER PATENT M M CN CN

PRODUCTIE AUTOMATISERING GANTRY LOADER PATENT M M CN CN www.dormac-automatisering.nl PRODUCTIE AUTOMATISERING GANTRY LOADER PATENT CN201420010904.8 CN201420017259.2 M476670 M472699 UITVOERINGEN Twin arm configuratie 6-8 assige gantry loader Uitgevoerd, met

Nadere informatie

NIEUW. Invacare Zephyr

NIEUW. Invacare Zephyr Geniet van het leven! De is de meest stille, veilige en comfortabele voorwielaangedreven rolstoel in de markt, ongeacht de rijomstandigheden. Het is de unieke combinatie van de True Track motoren en de

Nadere informatie