SPORTFEESTEN 2009 GEWEST VEURNE 5 JULI 2009 ORGANISATIE: KLJ BEAUVOORDE JURY: GEWEST GISTEL

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "SPORTFEESTEN 2009 GEWEST VEURNE 5 JULI 2009 ORGANISATIE: KLJ BEAUVOORDE JURY: GEWEST GISTEL"

Transcriptie

1 SPORTFEESTEN 2009 GEWEST VEURNE 5 JULI 2009 ORGANISATIE: KLJ BEAUVOORDE JURY: GEWEST GISTEL

2 Voorwoord Het is alweer een jaar geleden, maar na een lange periode van zwoegen en zweten is het weer zover! Ook dit jaar kunnen we ons opnieuw uitleven op de alom bekende sportfeesten van gewest Veurne. Dit jaar zorgt KLJ Beauvoorde voor de spetterende sportactiviteiten. Vooraleer we van start gaan willen we alvast de familie Broucke bedanken voor de weide en allerhande materialen die we mogen gebruiken! We heten dan ook de jury van het gewest Gistel van harte welkom. Hier heb je alvast de handleiding met alle opdrachten, spelregels, puntenverdeling en nog zoveel meer. KLJ Beauvoorde wenst jullie alvast veel oefengenot en heel veel plezier. Veel succes!! Waar? Familie Broucke t Ooievaarsnest Sikkelstraat Beauvoorde Deelnemende KLJ s - KLJ Alveringem - KLJ Beauvoorde - KLJ Beveren aan de Ijzer - KLJ Pervijze - KLJ Pollinkhove - KLJ ReNo - KLJ Veurne - KLJ Sint-Joris heeft forfait gegeven

3 PROGRAMMA: uur verzamelen op de sportweide uur aanvang van de spelen Afhankelijk van het spel zelf wordt de uitslag telkens na het spel bekend gemaakt. De einduitslag wordt na het laatste spel verkondigd, met de uitreiking van de bekers en de aandenkens voor de leden. REGLEMENTEN EN TIPS - Enkel KLJ-leden mogen deelnemen aan de sportfeesten. - Bij de opstelling van de piramide worden geen voorwerpen gebruikt, enkel de KLJ-vlag is toegelaten. - Touwtrekken gebeurt blootsvoets of met kousen, zeker geen schoenen. - Bij betwisting geeft de jury de doorslag. - Er wordt geen afval op de weide gegooid, hiervoor zijn vuilniszakken voorzien, flesjes worden terugbezorgd aan de bar. - Iedere KLJ doet zijn eigen KLJ t-shirt aan ter herkenning. - De resultaten worden per proef bekend gemaakt en aangebracht op het scoreblad. - Het publiek is verplicht achter de radars te staan, verwijderd van de spelen. - Als 2 ploegen op de eerste plaats eindigen moeten ze onderling één van de proeven opnieuw doen, de jury beslist welke proef hiervoor genomen wordt. ALGEMENE OPMERKING Verschillende spelletjes dienen in groepsverband uitgevoerd te worden. Hierbij moeten zoveel mogelijk KLJ ers meedoen, zowel jongens als meisjes! Het is niet toegelaten dat voortdurend eenzelfde groepje van 3 KLJ ers de proef uitvoert. Probeer zoveel mogelijk iedereen eens aan de beurt te laten. Indien er toch voortdurend eenzelfde groepje aan de beurt komt, krijgt die afdeling 0 punten voor dat spel. De jury kan deze beslissing nemen zonder voorafgaande verwittiging. Uitzondering: KLJ afdelingen met slechts een klein aantal deelnemers (KLJ groep kleiner dan 8).

4 UITLEG VAN DE SPELEN! Opdracht 1: piramide 4 KLJ s stellen zich op en daarna nog eens 3 KLJ afdelingen die zich opstellen voor de jury en starten gezamenlijk met de opbouw van hun piramide. Op teken van de jury kan de piramide terug afgebroken worden en gaan de 4 KLJ s van het terrein. Daarna komen de volgende 3 KLJ s op. Wie? De volledige KLJ groep. De jury beoordeelt de piramide op de moeilijkheidsgraad, voorkomen, de originaliteit, verloop en vlotheid van het opbouwen en afbouwen van de piramide en de stevigheid van de piramide. Bijhorende lijst voor de puntenverdeling achteraan extra in bundel. Opdracht 2: kruiwagen balloo race Per KLJ worden voor dit spel 2 personen ingeschakeld. Per ronde doen 2 verschillende KLJ s mee, ook wordt er eens een groep ingeschakeld met 3 KLJ s (aangezien we met een oneven getal zijn). De bedoeling van dit spel is om zo snel mogelijk de 8 balen stro aan de overkant te krijgen met behulp van een kruiwagen. Er is één persoon die in de kruiwagen zit of ligt met daarop de balen stro, aantal balen stro die je zal vervoeren bepaal jezelf. De andere persoon is de bestuurder. In het parcours waar het spel zal gespeeld worden is nog een brug(je) voorzien, waarop de bestuurder met de kruiwagen zal moeten rijden met de balen stro en de persoon in de kruiwagen. De persoon die in de kruiwagen zit of ligt mag de kruiwagen niet verlaten. Enkel de chauffeur mag dus het stro laden. Dit wordt dus een oefening op het evenwicht! Wie? 2 personen (meisje(s) en/of jongen(s)) verdeling De jury geeft punten op de KLJ wie het snelst alle balen stro aan de overkant brengt. Winnende KLJ 7 punten, tweede KLJ 6 punten, laatste groep krijgen 1 punt.

5 Opdracht 3: touwtrekken KLJ worden voor dit spel telkens 3 jongens en 3 meisjes ingeschakeld. Het touwtrekken gebeurt op blote voeten of op kousen. Richtlijnen van de jury zijn te volgen (start einde van het touwtrekken). Er wordt gewerkt met een systeem van rechtstreekse uitschakeling. Er wordt op het einde gewerkt met een kleine finale en een grote finale. Er mag onbeperkt gewisseld worden onder de leden van die bepaalde KLJ. Wie? 3 meisjes en 3 jongens. Per wedstrijd krijgt de winnende KLJ 2 punten, de verliezende KLJ 1 punt, zo wordt er een klassement opgebouwd tot de finales. De kleine finale telt voor gewone punten, de grote finale telt dubbel. Opdracht 4: touwlopen boven water Er moeten zoveel mogelijk deelnemers per KLJ in 5 minuten tijd aan de overkant geraken door middel van een touw die boven de wal gespannen is. Als een persoon aan het einde is of in het water is gevallen mag een ander lid van start gaan om ook een poging te doen, de persoon die in het water gevallen is, moet terug naar het beginpunt gaan en mag dit eventueel nog eens proberen. Wie? De volledige KLJ: meisjes en jongens. Wordt gequoteerd op het aantal leden die het water oversteken. De KLJ met het meeste leden krijgt 7 punten, de 2 de meeste 6 punten enzovoort.

6 Opdracht 5: big-bag zaklopen Er zijn 4 personen per KLJ die in een big-bag zak kruipen en dan in spring positie zo snel mogelijk het parcours afleggen. Het spel wordt eens gespeeld met een groep van 3 KLJ s en een groep van 2 x 2 KLJ s, aangezien we met een oneven getal KLJ s zitten. Wie? Telkens 2 jongens en 2 meisjes. Wordt gequoteerd met de tijd. Wie het snelst is verdient 7 punten, 2 e winnende KLJ 6 punten, verliezende KLJ 1 punt. Opdracht 6: lopen meisjes Afstandlopen waarbij er minimum 3 KLJ leden moten meedoen van de afdeling. Maximum deelnemers onbeperkt. De eerste 3 per afdeling tellen mee voor de puntenverdeling. (KLJ t-shirt aandoen van je afdeling belangrijk!) Winnende KLJ verdient 7 punten, 2 de KLJ 6 punten, verliezende KLJ 1 punt. Opdracht 7: lopen jongens Afstandlopen waarbij er minimum 3 KLJ leden moeten meedoen van de afdeling. Maximum deelnemers onbeperkt. De eerste 3 per afdeling tellen mee voor de puntenverdeling. Winnende KLJ verdient 7 punten, 2 de KLJ 6 punten, verliezende KLJ 1 punt.

7 Opdracht 8: hindernisparcours Per KLJ worden voor dit spel 2 of meerdere duo s ingeschakeld, dit is een vrije keuze. Afspreken is wel de boodschap!! Per ronde doen 2 verschillende KLJ s mee. De bedoeling van het spel is om zo snel mogelijk het ganse parcours te doorstaan en zoveel mogelijk eieren naar de overkant te brengen zonder ze te breken. De persoon die als 1 ste van start zal gaan zal een ei krijgen en mag starten bij het zeil en van daar zover mogelijk glijden tot het einde van het zeil. Daar zal een 2 de persoon van dezelfde KLJ de persoon opwachten met het ei, het ei wordt doorgegeven, vanaf dan vertrekt die 2 de persoon met de fiets en het ei niet te vergeten naar het eindpunt van het parcours. Vanaf dat het ei afgeleverd is mag de fiets terug naar het middelpunt gaan, men laat de fiets bij het middelpunt liggen en gaat dan in looppas terug naar het begin van het zeil en neemt opnieuw een ei en zo gaan we door en door Wie? De volledige KLJ: meisjes en/of jongens. Tijd? Iedere KLJ krijgt bij deze opdracht 5 minuten de tijd. Wordt gequoteerd op het aantal eieren dat de KLJ binnenbrengt. De KLJ met het meeste eieren krijgt 7 punten, de tweede snelste 6 punten enzovoort.

8 Volgorde van de spelen en puntenquotering PIRAMIDE Groep 1 Reninge Beveren aan de Ijzer Pollinkhove Alveringem Groep 2 Veurne Pervijze Beauvoorde Scoreblad piramide zie apart blad KRUIWAGEN BALLOO RACE KLJ Tijd 1-8 KLJ Alveringem KLJ Beauvoorde KLJ Beveren aan de Ijzer KLJ Pervijze KLJ Pollinkhove KLJ Reninge KLJ Veurne TOUWTREKKEN Invulfiche touwtrekken zie achteraan in bundel.

9 TOUWLOPEN BOVEN WATER KLJ Aantal leden 1-8 KLJ Alveringem KLJ Beauvoorde KLJ Beveren aan de Ijzer KLJ Pervijze KLJ Pollinkhove KLJ Reninge KLJ Veurne BIG BAG ZAKLOPEN KLJ Tijd 1-8 KLJ Alveringem KLJ Beauvoorde KLJ Beveren aan de Ijzer KLJ Pervijze KLJ Pollinkhove KLJ Reninge KLJ Veurne LOPEN MEISJES KLJ Winnende volgorde 1-8 KLJ Alveringem KLJ Beauvoorde KLJ Beveren aan de Ijzer KLJ Pervijze KLJ Pollinkhove KLJ Reninge KLJ Veurne

10 LOPEN JONGENS KLJ Winnende volgorde 1-8 KLJ Alveringem KLJ Beauvoorde KLJ Beveren aan de Ijzer KLJ Pervijze KLJ Pollinkhove KLJ Reninge KLJ Veurne HINDERNISSENPARCOURS KLJ Aantal eieren 1-8 KLJ Alveringem KLJ Beauvoorde KLJ Beveren aan de Ijzer KLJ Pervijze KLJ Pollinkhove KLJ Reninge KLJ Veurne

11 TOUWTREKKEN Voor iedere wedstrijd krijgt de winnaar 2 punten, de verliezer krijgt 1 punt. De grote finale telt voor dubbele punten. Kwartfinales A Pollinkhove tegen Beveren aan de Ijzer B Alveringem tegen Beauvoorde C Pervijze tegen Sint-Joris (forfait programma touwtrekken zie zondag) D Reninge tegen Veurne Halve finales A Winnaar van kwartfinale A tegen winnaar van kwartfinale B. B. Winnaar van kwartfinale C tegen winnaar van kwartfinale D. Kleine finale Verliezer van halve finale A tegen verliezer van halve finale B. Grote finale (opgelet: dubbele punten) Winnaar van halve finale A tegen winnaar van halve finale B.

12 SCOREBLAD JURY KLJ Piramide Kruiwagen balloo race Touwtrekken Touwlopen over water Big bag zaklopen Lopen meisjes Lopen jongens Hindernissenparcours Alveringem Beauvoorde Beveren Pervijze Pollinkhove Reninge Veurne

38 e Spel Met Grenzen

38 e Spel Met Grenzen Melhoekfeesten 2016 Zondag 28 Augustus 2016 Melhoek, augustus 2016 38 e Spel Met Grenzen De spelen gaan door op de terreinen van de firma Stalibo, de ploegen worden verzocht om 14u00 aanwezig te zijn (weging

Nadere informatie

INSPIRATIEBUNDEL PROEVEN HELD VAN T VELD

INSPIRATIEBUNDEL PROEVEN HELD VAN T VELD INSPIRATIEBUNDEL PROEVEN HELD VAN T VELD 2018 INHOUD 1. inleiding... 4 2. Broekhangen... 4 2.1. Doel van het spel... 4 2.2. Spelverloop... 4 2.3. Puntenverdeling... 5 2.4. Materiaal... 5 2.5. Proefopstelling...

Nadere informatie

KAMPHUIS "DE BLOKKEN" BAARLE - NASSAU ZESKAMP. spel 1 TOUWTJE SPRINGEN

KAMPHUIS DE BLOKKEN BAARLE - NASSAU ZESKAMP. spel 1 TOUWTJE SPRINGEN spel 1 TOUWTJE SPRINGEN Een echte warming-up. Met je gehele groep touwtje springen. Twee personen draaien het touw, de rest springt. In de gegeven tijd zoveel mogelijk sprongen maken (met je team) onafgebroken

Nadere informatie

Jeugdcriterium Frans Claes Reglement

Jeugdcriterium Frans Claes Reglement Jeugdcriterium Frans Claes Reglement Het Jeugdcriterium Frans Claes is een nationale wedstrijd over 3 dagen. Het wordt ingericht door KRV de skeelerclub van de Kempen, Koninklijk Modern Skatersclub Wilrijk

Nadere informatie

Stadsbeker REGLEMENT.

Stadsbeker REGLEMENT. Stadsbeker 2017. REGLEMENT. De stukken die in het groen staan zijn de punten die aangepast of veranderd zijn ten opzichte van het reglement van vorig jaar. Veel leesplezier. 1. Elke wedstrijd dient stipt

Nadere informatie

Sportreglement Bowlingclub Bowl Kings Ijzermolenstraat Heverlee Tel: 016/890276

Sportreglement Bowlingclub Bowl Kings Ijzermolenstraat Heverlee Tel: 016/890276 ~ 1 ~ Sportreglement Bowlingclub Bowl Kings Ijzermolenstraat 6 3001 Heverlee Tel: 016/890276 1. De Club Nr.121 Art.1.01: Elk lid betaalt een lidgeld per seizoen als bijdrage voor de onkosten van de club.

Nadere informatie

33 e Schoolhandbal Toernooi

33 e Schoolhandbal Toernooi 33 e Schoolhandbal Toernooi NAJADEN 23 mei 2018 Sportpark De Wierden - Meerveldstraat 54 1359 HZ Almere-Haven - tel. 036-5316454 Routebeschrijving en laatste nieuws op www.najaden.nl Volg ons ook op Facebook

Nadere informatie

Voetbal 1 CATEGORIEEN 2 DEELNAME 3 MATERIAAL 4 WEDSTRIJDREGLEMENT. Piramidaal provinciaal

Voetbal 1 CATEGORIEEN 2 DEELNAME 3 MATERIAAL 4 WEDSTRIJDREGLEMENT. Piramidaal provinciaal Voetbal Piramidaal provinciaal 1 CATEGORIEEN Miniemen jongens (A + B). Cadetten jongens (A + B). Scholieren jongens (A + B). Meisjes cat. 1: miniemen (A + B) + cadetten A. Meisjes cat. 2: cadetten B +

Nadere informatie

Reglement Highland Games Galaxy Clan 2017

Reglement Highland Games Galaxy Clan 2017 Reglement Highland Games Galaxy Clan 2017 No pain no gain! Galaxy highlanders & Galaxy ladies 1 Inhoud Algemeen... 3 Proeven... 4 TUG OF WAR... 5 CABER TOSS... 6 PUTTING THE STONE... 7 WEIGHT FOR HEIGHT...

Nadere informatie

4.1 Er wordt gespeeld volgens de reglementen van de KBVB.

4.1 Er wordt gespeeld volgens de reglementen van de KBVB. 1. CATEGORIEEN VOETBAL PIRAMIDAAL PROVINCIAAL Miniemen jongens (2003 + 2002) Cadetten jongens (2001 + 2000) Scholieren jongens (1999 + 1998 + 1997) Categorie 1 meisjes (2003 + 2002 + 2001) Categorie 2

Nadere informatie

De spelers moeten aangesloten zijn bij VTV en een MINIMUMLEEFTIJD VAN 21 JAAR hebben of worden tijdens dat jaar.

De spelers moeten aangesloten zijn bij VTV en een MINIMUMLEEFTIJD VAN 21 JAAR hebben of worden tijdens dat jaar. Kempische Verstandhouding der Tennisclubs : K.V.T. Reglement van de KVT-competitie: Artikel 1 : Ploegen kunnen ingeschreven worden in verschillende afdelingen: Afdeling 1 : Maximum 80 punten enkel voor

Nadere informatie

qwertyuiopasdfghjklzxcvbnmqwerty uiopasdfghjklzxcvbnmqwertyuiopasd fghjklzxcvbnmqwertyuiopasdfghjklzx cvbnmqwertyuiopasdfghjklzxcvbnmq

qwertyuiopasdfghjklzxcvbnmqwerty uiopasdfghjklzxcvbnmqwertyuiopasd fghjklzxcvbnmqwertyuiopasdfghjklzx cvbnmqwertyuiopasdfghjklzxcvbnmq qwertyuiopasdfghjklzxcvbnmqwerty uiopasdfghjklzxcvbnmqwertyuiopasd fghjklzxcvbnmqwertyuiopasdfghjklzx cvbnmqwertyuiopasdfghjklzxcvbnmq REGLEMENTEN BEVERSE BILJARTFEDERATIE (BBF) wertyuiopasdfghjklzxcvbnmqwertyui

Nadere informatie

Atlantis Kerstkorfbaltoernooi 2016

Atlantis Kerstkorfbaltoernooi 2016 Atlantis Kerstkorfbaltoernooi 06 Programmaboekje Beste kinderen en begeleiders, Welkom bij het Atlantis Kerstkorfbaltoernooi 06. Op woensdagochtend 8 december wordt er een spelochtend voor de groepen,

Nadere informatie

HELD VAN T VELD Algemeen reglement 2017

HELD VAN T VELD Algemeen reglement 2017 HELD VAN T VELD Algemeen reglement 2017 INHOUD 1. Algemene informatie... 3 1.1. Omschrijving... 3 1.2. Wedstrijden... 3 2. Terrein... 3 3. Deelname... 3 3.1. Provinciale wedstrijd... 3 3.2. Nationale wedstrijd...

Nadere informatie

Estafettespelen. Beschrijving van de activiteit

Estafettespelen. Beschrijving van de activiteit Estafettespelen Auteur: Marlies Vereecke Geschikte leeftijd: Alle Duur activiteit: / Terrein: Speelveld Benodigde begeleiders: / - Zie spelen! Beschrijving van de activiteit Inhoudstafel 1. Ren-je-rot-race

Nadere informatie

Sportiviteit wint altijd!

Sportiviteit wint altijd! t oernooi 2017 Sportiviteit wint altijd! Zondag 25 juni 2017 D-toernooi Sportieve jongens en meisjes, coaches, teammanagers, scheidsrechters en ouders Wat enorm leuk dat jullie dit jaar meedoen aan het

Nadere informatie

HELD VAN T VELD Algemeen reglement 2018

HELD VAN T VELD Algemeen reglement 2018 HELD VAN T VELD Algemeen reglement 2018 INHOUD 1. Algemene informatie... 3 1.1. Omschrijving... 3 1.2. Wedstrijden... 3 2. Terrein... 3 3. Deelname... 3 3.1. Provinciale wedstrijd... 3 3.2. Nationale wedstrijd...

Nadere informatie

32 e Schoolhandbal Toernooi

32 e Schoolhandbal Toernooi 32 e Schoolhandbal Toernooi NAJADEN 17 mei 2017 Sportpark De Wierden - Meerveldstraat 54 1359 HZ Almere-Haven - tel. 036-5316454 Routebeschrijving en laatste nieuws op www.najaden.nl Volg ons ook op Facebook

Nadere informatie

Artikel 2 : De spelers moeten aangesloten zijn bij VTV en een MINIMUMLEEFTIJD VAN 21 JAAR hebben of worden tijdens dat jaar.

Artikel 2 : De spelers moeten aangesloten zijn bij VTV en een MINIMUMLEEFTIJD VAN 21 JAAR hebben of worden tijdens dat jaar. Kempische Verstandhouding der Tennisclubs : K.V.T. Reglement van de KVT-competitie: Artikel 1 : Ploegen kunnen ingeschreven worden in verschillende afdelingen: Afdeling 1 : Maximum 60 punten voor de Heren.

Nadere informatie

34 e Schoolhandbal Toernooi

34 e Schoolhandbal Toernooi 34 e Schoolhandbal Toernooi NAJADEN 22 mei 2019 Sportpark De Wierden - Meerveldstraat 54 1359 HZ Almere-Haven - tel. 036-5316454 www.najaden.nl Volg ons ook op Facebook en Instagram! Handbalvereniging

Nadere informatie

Gewestranking nieuw format

Gewestranking nieuw format Gewestranking nieuw format Wie kan deelnemen? Iedere speler die zich voor het seizoen 2018-2019 aansloot/aansluit bij de Vlaamse Snookerfederatie, gewest Vlaams-Brabant. Er wordt geen onderscheid gemaakt

Nadere informatie

H O O F S P O N S O R S C H O O L V O E T B A L

H O O F S P O N S O R S C H O O L V O E T B A L Beste Sportvrienden, Het is alweer voor de 33 ste keer dat het Easy Fit - vv Bargeres Schoolvoetbaltoernooi wordt gehouden op de velden van v.v. Bargeres. Ook dit jaar zal er weer gestreden worden om de

Nadere informatie

Reglement Diksmuidse zevenkamp caféspelen

Reglement Diksmuidse zevenkamp caféspelen Reglement Diksmuidse zevenkamp caféspelen Start om 14 u., einde verwacht rond 18 u. Maximum 8 teams (beperkte plaatsen). Teams van 3 spelers, de spelers wisselen elkaar af per discipline. Elk team beslist

Nadere informatie

Ranking toernooi D.O.G.D.

Ranking toernooi D.O.G.D. Ranking toernooi D.O.G.D. Inhoudsopgave Inleiding... 2 Opzet D.O.G.D. Ranking... 3 De ranking... 3 Het Toernooi... 3 Wedstrijdleiding... 3 Deelname... 3 Poule indeling of Knock-out... 3 Toernooi in poules...

Nadere informatie

SCHOOLVOLLEYBAL TOERNOOI

SCHOOLVOLLEYBAL TOERNOOI SCHOOLVOLLEYBAL TOERNOOI 5 JANUARI 2018 1 Envelop 0,50 2 Voorwoord Op 5 januari 2018 is het weer zover! Het schoolvolleybal wordt dit keer voor de 45e keer gehouden voor de Oostzaanse basisscholen. Het

Nadere informatie

Sportiviteit wint altijd!

Sportiviteit wint altijd! t oernooi 2017 Sportiviteit wint altijd! Zaterdag 24 juni 2017 C-toernooi Sportieve jongens en meisjes, coaches, teammanagers, scheidsrechters en ouders Wat enorm leuk dat jullie dit jaar meedoen aan het

Nadere informatie

Regio Finale Schoolhandbal 27 mei 2015 Meisjes en Jongens Regio Oost (Zutphen)

Regio Finale Schoolhandbal 27 mei 2015 Meisjes en Jongens Regio Oost (Zutphen) Regio Finale Schoolhandbal 27 mei 2015 Meisjes en Jongens Regio Oost (Zutphen) Hallo sportvrienden, Hierbij ontvangen jullie de informatie voor de Regio Finale Schoolhandbal 2015 Oost (Zutphen) Welke gehouden

Nadere informatie

zaterdag 28 december 2019

zaterdag 28 december 2019 INDOOR CUP zaterdag 28 december 2019 zondag 29 december 2019 Sportloods Asse Potaarde 14 1730 Asse (ingang Pastinakenstraat) U6 U9 U11 zaterdag 28 december 2019 zondag 29 december 2019 Beste, Wij heten

Nadere informatie

4.1 De competitie verloopt over het algemeen over 3 speeldagen. Er wordt afgesloten met een provinciale finale.

4.1 De competitie verloopt over het algemeen over 3 speeldagen. Er wordt afgesloten met een provinciale finale. Basketbal Piramidaal provinciaal 1 CATEGORIEEN Miniemen (A + B): Cadetten (A + B): Scholieren (A + B): 2 DEELNAME Elke ploeg bestaat uit maximum 12 spelers. 3 MATERIAAL Elke ploeg dient in het bezit te

Nadere informatie

ALGEMENE INFORMATIE. Met vragen/opmerkingen over geplande wedstrijden kunt u bij voorkeur bij Huib de Moor terecht.

ALGEMENE INFORMATIE. Met vragen/opmerkingen over geplande wedstrijden kunt u bij voorkeur bij Huib de Moor terecht. ALGEMENE INFORMATIE Tijdens de 2de helft zal er weer gespeeld worden door alle teams. De (her-)indeling van de jongens- en meisjespoules heeft plaats gevonden op basis van sterkte van de teams: de plaats,

Nadere informatie

- 1 touw. - 1 sjaaltje - 2 strepen

- 1 touw. - 1 sjaaltje - 2 strepen proef 1: touwtrekken Samen trekken om te winnen! - 1 touw - 1 vlakke en lange wedst - 1 sjaaltje rijdzone (10 m) - 2 strepen Vorm 2 gelijke teams. Leg het touw op de grond om het speloppervlak duidelijk

Nadere informatie

Egede Hancate Eelen & Rhaan. Draaiboek Egede Hancate Eelen & Rhaan

Egede Hancate Eelen & Rhaan. Draaiboek Egede Hancate Eelen & Rhaan Egede Hancate Eelen & Rhaan Draaiboek 2014 Egede Hancate Eelen & Rhaan INHOUD Voorwoord Reglement Spel 1 De playbackshow Spel 2 Rolbaan Spel 3 Tafel golf Kijk ook eens op WWW.WEIDEFEEST.NL!! Spel 4 Korfbal

Nadere informatie

H O O F S P O N S O R S C H O O L V O E T B A L

H O O F S P O N S O R S C H O O L V O E T B A L Beste Sportvrienden, Het is alweer voor de 34 ste keer dat het Easy Fit - vv Bargeres Schoolvoetbaltoernooi wordt gehouden op de velden van vv Bargeres. Het toernooi wordt dit jaar in een andere opzet

Nadere informatie

Schoolvoetbal 2018 Groep 5 & 6

Schoolvoetbal 2018 Groep 5 & 6 Groep 5 & 6 Mede mogelijk gemaakt door: En de vele vrijwilligers van de Heilooër voetbalverenigingen GROEP 5/6 WOENSDAG 18 APRIL MEIDEN JONGENS Poule A Zuidwester M1 Meander M1 Paulus M1 Benedictus M1

Nadere informatie

1. Categorieën. 2. Deelname

1. Categorieën. 2. Deelname Reglementen PIRAMIDAAL PROVINCIAAL VOETBAL 1. Categorieën Miniemen jongens (2006 + 2005) Cadetten jongens (2004 + 2003) Scholieren jongens (2002 + 2001 + 2000) Categorie 1 meisjes (2006 + 2005 + 2004)

Nadere informatie

KAMPHUIS "DE BLOKKEN" BAARLE - NASSAU

KAMPHUIS DE BLOKKEN BAARLE - NASSAU ZESKAMP Een echte warming-up. Met je gehele groep touwtje springen. Twee personen draaien het touw, de rest springt. spel 1 TOUWTJE SPRINGEN In de gegeven tijd zoveel mogelijk sprongen maken (met je team)

Nadere informatie

Tornooi Eric Lambert U9 U10

Tornooi Eric Lambert U9 U10 Tornooi Eric Lambert U9 U10 2016 2017 REGLEMENT KSV OOSTKAMP 1. Toegelaten spelers : De spelers die zijn gekwalificeerd voor het deelnemen aan de wedstrijden : - Categorie U9 ( geboortejaar 2008 of jonger

Nadere informatie

Programmaboekje Schoolzaalvoetbalkampioenschap Basisscholen Volendam 2018

Programmaboekje Schoolzaalvoetbalkampioenschap Basisscholen Volendam 2018 Programmaboekje Schoolzaalvoetbalkampioenschap Basisscholen Volendam 2018 2 Welkomstwoord We lopen weer tegen het einde van het jaar en dus is het weer tijd voor het traditionele schoolzaalvoetbaltoernooi

Nadere informatie

Hoofdsponsor RABOBANK WATERLAND e.o. te Purmerend

Hoofdsponsor RABOBANK WATERLAND e.o. te Purmerend Voetbalvereniging Z.O.Beemster 22e Z.O.B. RABOBANK Waterland e.o. Jeugdzaalvoetbaltoernooi D, E en F pupillen 27 en 28 december 2010 sporthal De Beukenkamp te Purmerend Hoofdsponsor RABOBANK WATERLAND

Nadere informatie

S.V. Moorslede vzw ZESENTWINTIGSTE ZAALVOETBALTORNOOI. Zaterdag 26 december 2015. Sporthal Moorslede. Deelnemende ploegen

S.V. Moorslede vzw ZESENTWINTIGSTE ZAALVOETBALTORNOOI. Zaterdag 26 december 2015. Sporthal Moorslede. Deelnemende ploegen S.V. Moorslede vzw ZESENTWINTIGSTE ZAALVOETBALTORNOOI Zaterdag 26 december 2015 Sporthal Moorslede Deelnemende ploegen Club Stamnummer clubkleuren SV Moorslede A 2505 Geel - Rood - Rood SV Moorslede B

Nadere informatie

31 e Schoolhandbal Toernooi

31 e Schoolhandbal Toernooi 31 e Schoolhandbal Toernooi NAJADEN 25 mei 2016 Sportpark De Wierden - Meerveldstraat 54 1359 HZ Almere-Haven - tel. 036-5316454 Routebeschrijving en laatste nieuws op www.najaden.nl Volg ons ook op Facebook

Nadere informatie

Reglement Streetsoccertoernooi 2017

Reglement Streetsoccertoernooi 2017 Reglement Streetsoccertoernooi 2017 De inschrijving voor deelname aan het Rotary streetsoccertoernooi 2017 verloopt via formdesk. De schoolsportcoordinator ontvangt de link waar men zich kan inschrijven.

Nadere informatie

Debutantjes en duiveltjestornooi Zondag 3 mei 2015

Debutantjes en duiveltjestornooi Zondag 3 mei 2015 Debutantjes en duiveltjestornooi Zondag 3 mei 2015 John Vandecaveye zaakvoerder JEUGD Football Club Gullegem Stamnummer K.B.V.B.: 9512 Website: www.fcgullegem.be E-mail: infojeugd@fcgullegem.be Rekening

Nadere informatie

Vrijdag 22 december 2017 Kon. Bacwalde S.K.

Vrijdag 22 december 2017 Kon. Bacwalde S.K. Bacwalde for Life: Penalty Cup Vrijdag 22 december 2017 Kon. Bacwalde S.K. Algemeen Tornooireglement 1. Graag verwelkomen wij u & uw teamleden ten laatste om 18.30h aan het secretariaat in de tent Daar

Nadere informatie

Spelregels. Het spelen van levend ganzenbord

Spelregels. Het spelen van levend ganzenbord Het spelen van levend ganzenbord Voor het spelen van het levend ganzenbord verdeel je de deelnemers in minimaal twee groepen. Deze groepen spelen het levend ganzenbord tegen elkaar. Het doel van het levend

Nadere informatie

Spelregels: We houden het vriendelijk en netjes tegen elkaar. Er wordt niet agressief gesport. Aanmoedigen OK, maar wel positief en netjes.

Spelregels: We houden het vriendelijk en netjes tegen elkaar. Er wordt niet agressief gesport. Aanmoedigen OK, maar wel positief en netjes. Welkom Welkom bij het Devinco Schoolkorfbal Toernooi 2016 Ook dit jaar strijden vele ploegen om de titel School Korfbal Kampioen van de gemeente Deventer Daarnaast is er voor de groepen 3 en 4 een spelletjescircuit

Nadere informatie

Sportpark Meerweg 63 Bussum Telefoon:

Sportpark Meerweg 63 Bussum Telefoon: Het BFC toernooi Zondag 29 mei 2016 Sportpark Meerweg 63 Bussum Telefoon: 035 6945648 Email: toernooienbfc@live.nl Bussum, mei 2016 Beste sportvrienden, Namens BFC van harte welkom op ons sportcomplex.

Nadere informatie

1. Categorieën. 2. Deelname. Per wedstrijd mogen er max. 14 spelers (7 basisspelers en 7 wisselspelers) op het wedstrijdblad staan. 3.

1. Categorieën. 2. Deelname. Per wedstrijd mogen er max. 14 spelers (7 basisspelers en 7 wisselspelers) op het wedstrijdblad staan. 3. Reglementen PIRAMIDAAL PROVINCIAAL handbal 1. Categorieën Miniemen (2006 + 2005) jongens - meisjes Cadetten (2004 + 2003) jongens - meisjes Scholieren (2002 + 2001 + 2000) jongens - meisjes 2. Deelname

Nadere informatie

Het bestuur van FC Eendracht Kuurne heet U van harte welkom op het Paastornooi Verzekeringen Vanoverbeke Merkkledij Dax

Het bestuur van FC Eendracht Kuurne heet U van harte welkom op het Paastornooi Verzekeringen Vanoverbeke Merkkledij Dax 1 Het bestuur van FC Eendracht Kuurne heet U van harte welkom op het Paastornooi Verzekeringen Vanoverbeke Merkkledij Dax In dit boekje kan U alle info ivm wedstrijden, terreinen en de reglementen terugvinden.

Nadere informatie

Programmaboekje Schoolzaalvoetbalkampioenschap Basisscholen Volendam 2016

Programmaboekje Schoolzaalvoetbalkampioenschap Basisscholen Volendam 2016 Programmaboekje Schoolzaalvoetbalkampioenschap Basisscholen Volendam 2016 2 Welkomstwoord Het jaar is bijna ten einde en dan wordt, zoals al jaren het geval is, weer het schoolzaalvoetbal voor de basisscholen

Nadere informatie

Welkom op het Nederlands Kampioenschap 7x7 35/45+

Welkom op het Nederlands Kampioenschap 7x7 35/45+ Informatieboekje Welkom op het Nederlands Kampioenschap 7x7 35/45+ Vandaag strijden in Zeist de beste teams van Nederland om het Nederlands Kampioenschap 7x7 35/45+ voetbal. Natuurlijk waant ieder team

Nadere informatie

REGLEMENTEN KAMPIOENSCHAPPEN 2016. Debutanten... Paarden en Pony s Amazones...

REGLEMENTEN KAMPIOENSCHAPPEN 2016. Debutanten... Paarden en Pony s Amazones... REGLEMENTEN KAMPIOENSCHAPPEN 2016 Debutanten... Paarden en Pony s Amazones... 1 Proeven Kampioenschappen 85-95 Zaterdag Zondag 1A Debutanten pony s 75 11 Training 50 CLR 1B Debutanten Paarden 75 12 Aspiranten

Nadere informatie

schoolkorfbaltoernooi

schoolkorfbaltoernooi 1e SCHOOLSPORTTOERNOOI 2015/2016 Namens de organiserende korfbalverenigingen RDZ en De Tovers ben ik blij dat we uw school mogen ontvangen op het eerste schoolsporttoernooi van het schooljaar 2015/2016

Nadere informatie

Art. 1: algemeen... 3 Art. 2: bepalingen... 3 Art. 3: teams... 3 Art. 4: poule-indeling en ronden... 4 Art. 5: verlengingen - gelijkstand... 4 Art.

Art. 1: algemeen... 3 Art. 2: bepalingen... 3 Art. 3: teams... 3 Art. 4: poule-indeling en ronden... 4 Art. 5: verlengingen - gelijkstand... 4 Art. Art. 1: algemeen... 3 Art. 2: bepalingen... 3 Art. 3: teams... 3 Art. 4: poule-indeling en ronden... 4 Art. 5: verlengingen - gelijkstand... 4 Art. 6: voorgift... 4 Art. 7: planning & afspraken... 4 Art.

Nadere informatie

Het BFC Exposa-Fashion D-pupillen toernooi

Het BFC Exposa-Fashion D-pupillen toernooi Het BFC Exposa-Fashion D-pupillen toernooi Zondag 22 juni 2014 Sportpark Meerweg 63 Bussum Telefoon: 035-6945648 Email: toernooienbfc@live.nl DEELNEMERSVELD BFC JEUGDTOERNOOIEN 2014 Bussum, juni 2014 Beste

Nadere informatie

2.2 Eventueel kunnen 2 tornooien naast elkaar worden georganiseerd: 1 voor aangeslotenen en 1 voor niet -aangeslotenen.

2.2 Eventueel kunnen 2 tornooien naast elkaar worden georganiseerd: 1 voor aangeslotenen en 1 voor niet -aangeslotenen. Basket 3 on 3 Kern lokale schoolsport 1 CATEGORIEEN Miniemen A: jongens meisjes. Miniemen B: jongens meisjes. Cadetten A: jongens meisjes. Cadetten B: jongens meisjes. Scholieren A: jongens meisjes. Scholieren

Nadere informatie

INSPIRATIEBUNDEL PROEVEN HELD VAN T VELD

INSPIRATIEBUNDEL PROEVEN HELD VAN T VELD INSPIRATIEBUNDEL PROEVEN HELD VAN T VELD 2019 INHOUD 1. Inleiding... 5 2. Proeven... 6 Broekhangen... 6 van het spel... 6... 6 Trekker-trek... 6 van het spel... 6... 6 Eier-baseball... 6 van het spel...

Nadere informatie

Tornooiboekje U11 TORNOOI VV TIELT

Tornooiboekje U11 TORNOOI VV TIELT WWW.VVTIELT.BE Sportlaan 8700 Tielt Tornooiboekje U11 TORNOOI VV TIELT ZATERDAG 13 MEI 2017 WWW.VVTIELT.BE Sportlaan 8700 Tielt Versie 3 mei TORNOOIREGLEMENT ART 1. De wedstrijden hebben plaats op zaterdag

Nadere informatie

47 e editie SCHOOLKORFBALTOERNOOI PROGRAMMA Vrijdag 14 april 2017 Groep 7 en 8

47 e editie SCHOOLKORFBALTOERNOOI PROGRAMMA Vrijdag 14 april 2017 Groep 7 en 8 47 e editie SCHOOLKORFBALTOERNOOI 2017 PROGRAMMA Vrijdag 14 april 2017 Groep 7 en 8 Voorwoord Beste deelnemers, Voor de tweede keer sinds het ontstaan van het schoolkorfbal toernooi vindt het toernooi

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE. Schoolvoetbaltoernooi Gemeente Hellendoorn 2018

PROGRAMMABOEKJE. Schoolvoetbaltoernooi Gemeente Hellendoorn 2018 PROGRAMMABOEKJE Schoolvoetbaltoernooi Gemeente Hellendoorn 2018 Beste meisjes en jongens, Het hele jaar door zijn er allerlei sportieve evenementen in onze gemeente. We zijn niet voor niets tot sportgemeente

Nadere informatie

HELD VAN T VELD Algemeen reglement 2019

HELD VAN T VELD Algemeen reglement 2019 HELD VAN T VELD Algemeen reglement 2019 INHOUD 1. Algemene informatie... 3 1.1. Omschrijving... 3 1.2. Wedstrijden... 3 2. Terrein... 3 3. Deelname... 3 3.1. Provinciale wedstrijd... 3 3.2. Nationale wedstrijd...

Nadere informatie

Schoolvoetbal 2018 Groep 7 & 8

Schoolvoetbal 2018 Groep 7 & 8 Groep 7 & 8 Mede mogelijk gemaakt door: En de vele vrijwilligers van de Heilooër voetbalverenigingen GROEP 7/8 VRIJDAG 13 & 20 APRIL MEIDEN 7x7 JONGENS 7x7 11x11 Poule M1 Poule J4 Poule E6 Springschans

Nadere informatie

Programmaboekje schoolvoetbaltoernooi gemeente Heerde 15 april 2015

Programmaboekje schoolvoetbaltoernooi gemeente Heerde 15 april 2015 Programmaboekje schoolvoetbaltoernooi gemeente Heerde 15 april 2015 VOORWOORD SCHOOLVOETBALTOERNOOI 2015 Beste sportvrienden en -vriendinnen, De voetbalvereniging WZC en de toernooicommissie heet u en

Nadere informatie

HANDBOEK NATIONALE EVENEMENTEN WATERPOLO. N.K. E jeugd (0.11 jr.) N.K. D jeugd (o.13 jr.) N.K. C jeugd (o.15 jr.) N.K. A jeugd (o.19 jr.

HANDBOEK NATIONALE EVENEMENTEN WATERPOLO. N.K. E jeugd (0.11 jr.) N.K. D jeugd (o.13 jr.) N.K. C jeugd (o.15 jr.) N.K. A jeugd (o.19 jr. HANDBOEK NATIONALE EVENEMENTEN WATERPOLO N.K. E jeugd (0.11 jr.) N.K. D jeugd (o.13 jr.) N.K. C jeugd (o.15 jr.) N.K. A jeugd (o.19 jr.) INHOUDSOPGAVE: Algemeen Het wedstrijdreglement Draaiboek Algemeen

Nadere informatie

zaterdag 29 december 2018

zaterdag 29 december 2018 INDOOR CUP zaterdag 29 december 2018 zondag 30 december 2018 Sportloods Asse Potaarde 14 1730 Asse (ingang Pastinakenstraat) zaterdag 29 december 2018 zondag 30 december 2018 Beste, Wij heten jullie van

Nadere informatie

VLAAMS SCHOOLSPORT KAMPIOENSCHAP

VLAAMS SCHOOLSPORT KAMPIOENSCHAP Woensdag 8 maart 2017Voorrondes M/kwartfinales J Woensdag 26 april 2017Halve Finales M&J Woensdag 10 mei 2017Finales M&J VLAAMS SCHOOLSPORT KAMPIOENSCHAP Deze voetbalwedstrijden maken deel uit van de Vlaamse

Nadere informatie

1. Categorieën. 2. Deelname

1. Categorieën. 2. Deelname Reglementen PIRAMIDAAL PROVINCIAAL - MEISJES VOETBAL 8x8 1. Categorieën Categorie 1 meisjes (2006 + 2005 + 2004) Categorie 2 meisjes (2003 + 2002 + 2001 + 2000) Bij de meisjes is het toegestaan om onbeperkt

Nadere informatie

KVV-JEUGDCUP Zondag 1 mei 2016 op de terreinen van Groenenhoek te Deurne. In samenwerking met:

KVV-JEUGDCUP Zondag 1 mei 2016 op de terreinen van Groenenhoek te Deurne. In samenwerking met: KVV-JEUGDCUP 2016 Zondag 1 mei 2016 op de terreinen van Groenenhoek te Deurne In samenwerking met: BELANGRIJKE INFORMATIE Datum: Zondag 1 mei 2016 Alle clubs worden minstens 45 minuten voor de start van

Nadere informatie

M. E. J. N. B. K. E. B. S. S. Sluipwegtikkertje DAS BEURS 2018

M. E. J. N. B. K. E. B. S. S. Sluipwegtikkertje DAS BEURS 2018 M. E. J. N. B. K. E. B. S. S. Sluipwegtikkertje DAS BEURS 08 Deckers Gert: school de berk Hasselt, K.I.D.S. Hasselt (gert.deckers@deberk.be) .) Mens-erger-je-niet. a) De lln worden verdeeld in groepjes.

Nadere informatie

Regel 1: puntentelling De puntentelling bij padel is hetzelfde als bij tennis en verloopt in game, set en match.

Regel 1: puntentelling De puntentelling bij padel is hetzelfde als bij tennis en verloopt in game, set en match. Padel, het spelletje Padel is een racketsport met kenmerken uit tennis en squash. Het is een terugslagspel dat zowel enkel als dubbel kan gespeeld worden. In TC Koksijde zijn 2 dubbel padelterreinen voorzien.

Nadere informatie

OOST- VLAANDEREN SEIZOEN ALGEMENE REGLEMENTERING U11- COMPETITIE

OOST- VLAANDEREN SEIZOEN ALGEMENE REGLEMENTERING U11- COMPETITIE OOST- VLAANDEREN SEIZOEN 2014 2015 ALGEMENE REGLEMENTERING U11- COMPETITIE Deze bijkomende informatie is een aanvulling het competitiereglement 2014 2015 voor wat betreft de U11- competitie. STRUCTUUR

Nadere informatie

Tornooi Eric Lambert U9 U10

Tornooi Eric Lambert U9 U10 Tornooi Eric Lambert U9 U10 2017 2018 REGLEMENT KSV OOSTKAMP 1. Toegelaten spelers : De spelers die zijn gekwalificeerd voor het deelnemen aan de wedstrijden : - Categorie U9 ( geboortejaar 2009 of jonger

Nadere informatie

BOWLINGCLUB BERKERIJS - PUTSEBAAN 198 / 3140 KEERBERGEN

BOWLINGCLUB BERKERIJS - PUTSEBAAN 198 / 3140 KEERBERGEN 2018 2019 FACEBOOKGROEP: BOWLINGCLUB BERKERIJS BOWLINGCLUB BERKERIJS - PUTSEBAAN 198 / 3140 KEERBERGEN Bowling Club Berkerijs Afspraken 2018-2019 1) Betaling lidgeld: Bowlingclub Berkerijs (BE60)979-6199820-70

Nadere informatie

Reglement Streetsoccertoernooi 2016

Reglement Streetsoccertoernooi 2016 Reglement Streetsoccertoernooi 2016 De inschrijving voor deelname aan het Rotary streetsoccertoernooi 2016 verloopt via formdesk. De schoolsportcoordinator ontvangt de link waar men zich kan inschrijven.

Nadere informatie

HEERDERSTRANDTOERNOOI. powered by. 16 juni

HEERDERSTRANDTOERNOOI. powered by. 16 juni HEERDERSTRANDTOERNOOI powered by 16 juni 2018-1- VOORWOORD Welkom op het AH BEACH toernooi tijdens de 28e editie van het De Wilde Heerderstrandtoernooi! Dit is het wedstrijdboekje met alle informatie De

Nadere informatie

Ploegen/Inschrijvingen. Detail ploegen

Ploegen/Inschrijvingen. Detail ploegen INTERCLUB 2018 Ploegen/Inschrijvingen Detail ploegen Speeldagen Ontmoetingen met officiële speeldag op ma-di-wo-do-vr (D45, H35, H55, DH60, DH70,DD50, DG5060) mogen op elke dag van de week gespeeld worden,

Nadere informatie

Bij categorieën van 8 of minder renners is de uitslag na drie manches bepalend voor de toekenning van de topcompetitiepunten.

Bij categorieën van 8 of minder renners is de uitslag na drie manches bepalend voor de toekenning van de topcompetitiepunten. TOPCOMPETITIE FIETSCROSS (BMX) Reglement Redline Top Competitie 2012 Algemeen De reglementen van de KNWU en daarbij in het bijzonder Titel VI, Wedstrijd Reglement Fietscross (WRF) 2012, is van toepassing

Nadere informatie

TIP: Laat geen waardevolle voorwerpen achter in de kleedlokalen!

TIP: Laat geen waardevolle voorwerpen achter in de kleedlokalen! WEDSTRIJDREGLEMENT 1. Elke vereniging wordt verzocht zich bij aankomst te melden bij de wedstrijdleiding. Zij krijgen dan tevens de wedstrijdbriefjes voor de verenigingsscheidsrechters. 2. Alle wedstrijden

Nadere informatie

ALGEMENE SPELREGELS FUNNY NUTS RUSH. Om de onderlinge vrede wat te bewaren, wil ik even de aandacht vestigen op een aantal algemene spelregels:

ALGEMENE SPELREGELS FUNNY NUTS RUSH. Om de onderlinge vrede wat te bewaren, wil ik even de aandacht vestigen op een aantal algemene spelregels: ALGEMENE SPELREGELS FUNNY NUTS RUSH Om de onderlinge vrede wat te bewaren, wil ik even de aandacht vestigen op een aantal algemene spelregels: Fairplay is vandaag van allergrootst belang! De scheidsrechters

Nadere informatie

SPORTFEESTBOEKJE 2019

SPORTFEESTBOEKJE 2019 SPORTFEESTBOEKJE 2019 1. Wat zijn sportfeesten? Het schooljaar loopt alweer op zen einde en dat betekent dat de sportfeesten alweer in zicht komen! J Heb jij nog nooit een sportfeest meegemaakt? Dan wordt

Nadere informatie

7 APRIL uur Vergaderzaal Nuclea. Voorafgaand aan de eerste clubavond ontvangt elke ploegkapitein het pakket voor zijn interclubploeg

7 APRIL uur Vergaderzaal Nuclea. Voorafgaand aan de eerste clubavond ontvangt elke ploegkapitein het pakket voor zijn interclubploeg 7 APRIL 2015 18 uur Vergaderzaal Nuclea Voorafgaand aan de eerste clubavond ontvangt elke ploegkapitein het pakket voor zijn interclubploeg Geen lidkaarten: sedert 2015 verdwijnen de lidkaarten. Bevestiging

Nadere informatie

Jos Helsen Cup Op zaterdag 15 april 2017 voor U10, U11, U12 en U13 Op maandag 17 april 2017 voor U6, U7, U8 en U9

Jos Helsen Cup Op zaterdag 15 april 2017 voor U10, U11, U12 en U13 Op maandag 17 april 2017 voor U6, U7, U8 en U9 Red Boys Elzestraat v.z.w. Stamnummer: 4336 Hogevelden 78 A - 2860 Sint-Katelijne-Waver BTW : BE 0445.284.735 www.rbelzestraat.be Jos Helsen Cup 2017 Op zaterdag 15 april 2017 voor U10, U11, U12 en U13

Nadere informatie

Reglement Bandstoten 2017

Reglement Bandstoten 2017 Reglement Bandstoten 2017 Biljartvereniging t Beertje Weert Bandstoot Toernooi 2017. 31e Toernooi Clublokaal Café Bar Two Jacks Maasstraat 42 Weert. Tel 06-10017340. Reglement Bandstoot Toernooi 2017 Algemeen

Nadere informatie

Programma & Spelregels. Olympische Dag Haarlem vrijdag 10 juni Programma: Handbal

Programma & Spelregels. Olympische Dag Haarlem vrijdag 10 juni Programma: Handbal Programma & Spelregels Olympische Dag Haarlem vrijdag 10 juni 2016 Programma: Handbal Poule indeling handbal meisjes Olympische Dag Haarlem 2016 Poule A De Kring Dreefschool De Wilgenhoek De Zuidwester

Nadere informatie

Haarlemse Korfbal Week

Haarlemse Korfbal Week Haarlemse Korfbal Week 2016 Welkom bij de Haarlemse Korfbal Week, Van dinsdag 25 oktober tot en met zaterdag 29 oktober vindt alweer de 14e editie van dit toernooi plaats. Ook dit jaar is het toernooi

Nadere informatie

Schoolkorfbal toernooi. Programma boekje

Schoolkorfbal toernooi. Programma boekje Schoolkorfbal toernooi Programma boekje 15, 16 & 17 mei 2018 Beste deelnemers, begeleiders en supporters Hartelijk welkom bij het jaarlijks terugkerend schoolkorfbal toernooi. Korfbal vereniging VIKO organiseert

Nadere informatie

Programmaboekje schoolvolleybal 2018

Programmaboekje schoolvolleybal 2018 Programmaboekje schoolvolleybal 2018 Basisscholen toernooi 2018 31 oktober 2018 Aanvang wedstrijden (14.30 uur) Locatie: Sportcomplex Amerena Velduil 2 Amersfoort Beste deelnemers, Voor jullie ligt het

Nadere informatie

Programmaboekje schoolvolleybal 2018

Programmaboekje schoolvolleybal 2018 Programmaboekje schoolvolleybal 2018 Basisscholen toernooi 2018 31 oktober 2018 Aanvang wedstrijden (14.30 uur) Locatie: Sportcomplex Amerena Velduil 2 Amersfoort Beste deelnemers, Voor jullie ligt het

Nadere informatie

Schoolvoetbal 2017 Groep 5 & 6

Schoolvoetbal 2017 Groep 5 & 6 Groep 5 & 6 Mede mogelijk gemaakt door: En de vele vrijwilligers van de Heilooër voetbalverenigingen GROEP 5/6 - WOENSDAG 12 APRIL JONGENS 1E RONDE - MEIDEN Poule E Meander M1 1 Springschans M1 2 Radboud

Nadere informatie

Het BFC D&C toernooi. Zaterdag 16 mei 2015. Sportpark Meerweg 63 Bussum Telefoon: 035-6945648.

Het BFC D&C toernooi. Zaterdag 16 mei 2015. Sportpark Meerweg 63 Bussum Telefoon: 035-6945648. Het BFC D&C toernooi Zaterdag 16 mei 2015 Sportpark Meerweg 63 Bussum Telefoon: 035-6945648 Email: toernooienbfc@live.nl BFC D&C Toernooi, zaterdag 16 mei 2015 Bussum, mei 2015 Beste sportvrienden, Namens

Nadere informatie

Het BFC E-pupillen toernooi

Het BFC E-pupillen toernooi Het BFC E-pupillen toernooi Zondag 31 mei 2015 Sportpark Meerweg 63 Bussum Telefoon: 035-6945648 Email: toernooienbfc@live.nl BFC E-pupillen Toernooi, zondag 31 mei 2015 Bussum, mei 2015 Beste sportvrienden,

Nadere informatie

Schoolkorfbal toernooi

Schoolkorfbal toernooi Schoolkorfbal toernooi Programma boekje 2, 3 & 4 oktober 2018 Beste deelnemers, begeleiders en supporters Hartelijk welkom bij het jaarlijks terugkerend schoolkorfbal toernooi. Korfbal vereniging VIKO

Nadere informatie

KVV VLAAMSE ARDENNEN

KVV VLAAMSE ARDENNEN Jeugdwerking KVV Vlaamse Ardennen verwelkomt u op het 17e KVVVA Indoortornooi U6 tem U11 Zaterdag 23 december 2017 Sporthal t Rosco Leuzesesteenweg 241 9600 Ronse Tornooiverantwoordelijken: Amaury Ghistelinck

Nadere informatie

Koninklijke Belgische Korfbalbond Vlaamse Liga v.z.w. Tornooireglement Beker van België

Koninklijke Belgische Korfbalbond Vlaamse Liga v.z.w. Tornooireglement Beker van België Koninklijke Belgische Korfbalbond Vlaamse Liga v.z.w. Tornooireglement Beker van België Versie 03-08-2016 SENIOREN 1. De "Beker van België Senioren" wordt betwist onder de bepalingen van het Reglement

Nadere informatie

Regels World Tour rood

Regels World Tour rood Regels World Tour rood Een ploeg bestaat uit minimaal 1 en maximaal 6 spelers. Jongens en meisjes spelen door elkaar. Voor kinderen t/m 9 jaar met het niveau rood (spelen in miniveld). In uitzonderlijke

Nadere informatie

HANDLEIDING SCHOOL op SEEF Schoolbrengdag

HANDLEIDING SCHOOL op SEEF Schoolbrengdag HANDLEIDING SCHOOL op SEEF Schoolbrengdag Op donderdag 21 september doet uw school mee aan de SCHOOL op SEEF Schoolbrengdag. Op deze dag lopen of fietsen zoveel mogelijk kinderen in deelnemende regio s

Nadere informatie

1. Categorieën. 2. Deelname. Per wedstrijd mogen er maximum 10 spelers (5 basisspelers en 5 wisselspelers) op het wedstrijdblad geschreven worden.

1. Categorieën. 2. Deelname. Per wedstrijd mogen er maximum 10 spelers (5 basisspelers en 5 wisselspelers) op het wedstrijdblad geschreven worden. Reglementen PIRAMIDAAL PROVINCIAAL Zaalvoetbal 1. Categorieën Miniemen (2006 + 2005) jongens - meisjes Cadetten (2004 + 2003) jongens - meisjes Scholieren (2002 + 2001 + 2000) jongens - meisjes 2. Deelname

Nadere informatie

INDIVIDUEEL DUIVELTJESTORNOOI HERMAN DE MEUTTER

INDIVIDUEEL DUIVELTJESTORNOOI HERMAN DE MEUTTER Voetbalclub Jong Geraardsbergen vzw Voldersstraat 32 9500 Geraardsbergen Stamnummer 8349 INDIVIDUEEL DUIVELTJESTORNOOI HERMAN DE MEUTTER 5 mei 2012 www.jonggeraardsbergen.be Concept De rode draad doorheen

Nadere informatie

TORHOUT 1992 KM HEET U VAN HARTE WELKOM OP HUN. ZATERDAG 23 DECEMBER 2017 VANAF 14u50 KUNSTGRASVELD DE VELODROOM Bruggestraat 29 te 8820 Torhout

TORHOUT 1992 KM HEET U VAN HARTE WELKOM OP HUN. ZATERDAG 23 DECEMBER 2017 VANAF 14u50 KUNSTGRASVELD DE VELODROOM Bruggestraat 29 te 8820 Torhout TORHOUT 1992 KM HEET U VAN HARTE WELKOM OP HUN ZATERDAG 23 DECEMBER 2017 VANAF 14u50 KUNSTGRASVELD DE VELODROOM Bruggestraat 29 te 8820 Torhout HECTOR TANGHE WINTERHAPPENING TORHOUT 1992 KM WANDELVOETBAL

Nadere informatie

SCHOOLVOETBAL TOERNOOI 2017

SCHOOLVOETBAL TOERNOOI 2017 SCHOOLVOETBAL TOERNOOI 2017 DE RONDE VENEN Programma schoolvoetbal 2017 Het schoolvoetbalcomité De Ronde Venen nodigt u - mede namens de voetbalverenigingen Argon, C.S.W en Hertha - uit om ook dit jaar

Nadere informatie