BEDRIJFSFOLDER VERKOOP SERVICE VERHUUR. Industrieel materiaal - Brandweermateriaal - Brandweervoertuigen

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "BEDRIJFSFOLDER VERKOOP SERVICE VERHUUR. Industrieel materiaal - Brandweermateriaal - Brandweervoertuigen"

Transcriptie

1 BEDRIJFSFOLDER Industrieel materiaal - Brandweermateriaal - Brandweervoertuigen VERKOOP SERVICE VERHUUR

2 Kenbri Fire Fighting B.V.4Introductie Kenbri Fire Fighting B.V. Kenbri Fire Fighting levert, onderhoudt en verhuurt alles op het gebied van professionele brandbestrijdingsmaterialen. Kenbri Fire Fighting heeft daarmee een bijzonder breed assortiment aan producten en diensten voor de (industriële) brandweer. Tegelijkertijd hebben wij de beschikking over veel specialistische kennis en ervaring. In deze bijzondere combinatie ligt een belangrijk deel van het onderscheidend vermogen van Kenbri Fire Fighting. De kracht van Kenbri Fire Fighting zit ook in de exclusieve dealerschappen voor de Nederlandse markt van toonaangevende fabrikanten, zoals o.a.: Rosenbauer, Bronto Skylift, Akron, Kennedy, Angus Fire (o.a. Duraline), Fomtec en Weber Rescue. Wij werken vanuit onze 3 vestigingen met een groep van ca 90 ervaren en gemotiveerde medewerkers die begrijpen waar de brandweer voor staat. Vanuit onze vestigingen in Stellendam en Beveren (België) richten wij ons vooral op de industriële brand- en incidentbestrijding. Vanuit onze vestiging in Waalwijk vinden onze verkoop- en productieactiviteiten van (red)voertuigen plaats. Op alle 3 de locaties verzorgen wij tevens vele service-, modificatieen keuringswerkzaamheden aan o.a. voertuigen, pompen en hydranten. In geval van calamiteiten bieden wij u een 24 uur bereikbaarheid, 7 dagen in de week. Onze goed opgeleide medewerkers hebben het begrip kwaliteit hoog in het vaandel staan. Dit is niet alleen terug te vinden in de dagelijkse werkzaamheden, maar ook in de producten en diensten die wij leveren, onderhouden en verhuren. Kenbri Fire Fighting is ISO9001:2008, AQAP2120:2006 en VCA**2008/5.1 gecertificeerd.

3 INTRODUCTIE Kenbri Fire Fighting B.V.4Kernactiviteiten Kenbri Fire Fighting richt zich, naast het leveren en verhuren van haar producten en diensten, ook sterk op haar service gerichte activiteiten. Verkoop, Service en Verhuur vormen de kernactiviteiten van Kenbri Fire Fighting. Ze zijn terug te vinden in de volgende 3 productgroepen: Industrieel materiaal Vanuit onze vestiging in Stellendam houdt een groep specialisten zich bezig met het leveren, onderhouden en verhuren van materialen en diensten ten behoeve van industriële brand- en incidentbestrijding. Het kernassortiment industrieel materiaal bestaat uit hydranten, afsluiters, (blus)monitoren, tankschuimsystemen, kleppen en pompen voor toepassingen in blusleidingnetten. Ook een breed scala aan watervoerende armaturen en schuimarmaturen, van handstraalpijpen tot bijvoorbeeld een remote controlled monitor op hoogte, behoren hierbij. Brandweermateriaal Kenbri Fire Fighting beschikt over een uitgebreid assortiment brandweermateriaal. Wij verzorgen elke bepakking volgens de voorschriften van Binnenlandse Zaken voor de uitrusting van uw tankautospuit en hulpverleningsvoertuig. Indien gewenst bouwen wij de materialen gelijk op uw voertuig in! Kenbri levert en onderhoudt niet alleen alle materialen die het u mogelijk maken uw werk effectiever en/of veiliger te maken, maar verhuurt deze ook. Van zaklamp tot hefkussenset, of een complete bepakking voor een blus- of hulpverleningsvoertuig. Brandweervoertuigen Als dealer van Rosenbauer (de grootste producent van brandweervoertuigen en blussytemen ter wereld) en Bronto Skylift ( s werelds leidende fabrikant van brandweerhoogwerkers) kan Kenbri Fire Fighting alle denkbare brandweervoertuigen leveren. Kenbri bouwt echter ook zelf brandweervoertuigen. Met een eigen engineeringafdeling en jarenlange expertise is Kenbri bij uitstek de partner voor het ontwerpen en bouwen van maatwerk. Van slangenwagen tot industrieel combivoertuig. Ook voor het onderhouden en huren van brandweerwagens (met of zonder bedieningspersoneel) hebben wij uitstekende mogelijkheden.

4 Industrieel materiaal Industrieel materiaal De oorsprong van Kenbri Fire Fighting ligt in de vroege 80er jaren met het leveren en onderhouden van appendages aan de (petro)chemische industrie. Dit is de basis geweest van waaruit Kenbri de afgelopen 25 jaar veel specifieke kennis en ervaring heeft opgedaan. Kenbri heeft in de vestiging van Stellendam een industriële afdeling, van waaruit een groep specialisten zich bezig houdt met het adviseren en leveren van materialen en diensten ten behoeve van industriële brand- en incidentbestrijding. Daarbij zet men ook dagelijks onze expertise in op het gebied van engineering, inspecties, keuringen en onderhoudswerkzaamheden aan blusleidingnetten. Het ontwikkelen, installeren en onderhouden van blusinstallaties is één van onze specialisaties. Vanaf 2010 werkt deze afdeling ook vanuit de Kenbri vestiging in Beveren, waar zich tevens de grote schuimvoorraad van Kenbri bevindt.

5 INDUSTRIEEL MATERIAAL Industrieel materiaal4verkoop Verkoop Ons kernassortiment industrieel materiaal bestaat uit hydranten, afsluiters, (blus)monitoren, tankschuimsystemen, kleppen, pompen etc. voor toepassingen in blusleidingnetten. Daarnaast leveren wij een breed scala aan watervoerende armaturen en schuimarmaturen, van handstraalpijpen tot bijvoorbeeld een remote controlled monitor op hoogte. Wij voeren daarbij een ruim assortiment schuim en poeder. De materialen die wij adviseren en leveren zijn altijd van hoge kwaliteit. Ze worden geproduceerd door bedrijven met een grote staat van dienst. In ons magazijn in Stellendam beschikken wij over grote voorraden, waardoor onze levertijden veelal tot een minimum kunnen worden beperkt. Van onze belangrijkste leveranciers, Kennedy en Akron Brass, hebben wij al vele jaren het exclusieve dealerschap voor de Nederlandse markt. Sinds enkele jaren hebben wij deze ook van Fomtec en Angus Fire, dat wereldwijd synoniem staat voor brandbestrijdingsmiddelen van de hoogste kwaliteit. Naast de fabricage van de Duraline persslangen is Angus fabrikant van schuimvormende middelen, schuimvormende armaturen, bijmengsystemen en vaste blusinstallaties. Kenbri Fire Fighting heeft zich de laatste jaren ontwikkeld tot een organisatie die ook projectmatige opdrachten aanneemt, waarbij wij samen met de opdrachtgever tot een oplossing komen op het gebied van installatie en/of engineering. Wij kunnen het volledige pakket aanbieden: risicoanalyse, brandpreventieve oplossingen, incidentbestrijding, service en onderhoud. Of het nu gaat om schuim-, pomp- of monitorsystemen, wij bieden een passende oplossing! Gebruikmakend van onze kennis en uiteraard de wet- en regelgeving (bijv. PGS, NFPA) op dit gebied, kunnen wij bijdragen tot een pasklaar antwoord.

6 Industrieel materiaal4service Service Kenbri adviseert, levert en installeert niet alleen industriële materialen voor brand- en incidentbestrijding, maar verzorgt hiervan ook de periodieke inspecties, de capaciteitstesten, het onderhoud en eventuele reparaties. Onze ervaren servicemonteurs certificeren periodiek uw hydranten, blusmonitoren, afsluiters en tankbeveiligingssystemen, maar ook uw bluswaterslangen, handstraalpijpen en schuimvoerende installaties. Onderhoud en reparaties voeren wij on site uit, of in onze goed geoutilleerde werkplaats. Periodieke inspecties en onderhoud voeren wij in opdracht uit, of op basis van een onderhoud- en inspectiecontract. Met dit contract bent u er van verzekerd aan de geldende richtlijnen te voldoen, zonder dat u er zelf omkijken naar heeft. Mede door de toenemende aansprakelijkheid van bedrijven wordt dit steeds belangrijker. Bovendien heeft u een duidelijk beeld van uw kosten.

7 INDUSTRIEEL MATERIAAL Industrieel materiaal4verhuur Verhuur Kenbri Fire Fighting verhuurt ook industrieel materiaal dat voor korte of langere periodes aan voornamelijk industriële bedrijven en overheidsinstanties wordt verhuurd. De professionele materialen verkeren altijd in een uitstekende staat en zijn vanzelfsprekend gekeurd voordat ze ons pand verlaten. Op deze wijze bent u ervan verzekerd dat u met betrouwbare materialen werkt. Het materiaal kan in de meeste gevallen ook met gekwalificeerd bedieningspersoneel worden gehuurd. Dit kan bijvoorbeeld gaan om een chauffeur/ pompbediende, een machinist voor bluspompen of bedieningspersoneel voor safety-units, maar ook REOB gecertificeerde monteurs voor on- en offshore activiteiten en brandwachten voor repressieve diensten. Het meeleveren van ons bedieningspersoneel geeft veel toegevoegde waarde. Wij zetten daarvoor uitsluitend rijksgediplomeerd brandweer-personeel in, dat altijd beschikt over relevante ervaring en de juiste papieren die volgens de wet gesteld worden aan de bediening van de betreffende apparatuur en het werken in een industriële omgeving.

8 Brandweermateriaal Brandweermateriaal Kenbri Fire Fighting levert een uitgebreid assortiment brandweermateriaal, waaronder het assortiment van Akron (handstraalpijpen), Angus Fire (Duraline slangen en schuim) en Rosenbauer (bepakking en componenten). Onder de naam Weber Rescue Nederland leveren en onderhouden wij het complete assortiment hydraulisch en pneumatisch redgereedschap van Weber Rescue. Wij leveren elke bepakking volgens de voorschriften van Binnenlandse Zaken voor de uitrusting van uw tankautospuit en hulpverleningsvoertuig. Vanwege onze ruime voorraden, kunnen we doorgaans zeer snel leveren. Bovendien spelen we graag in op uw persoonlijke eisen. Op verzoek zorgen wij voor aanpassing en ombouw van materiaal naar uw specificaties. Indien gewenst bouwen wij de materialen gelijk op uw voertuig in! Daarnaast verhuren wij alle materialen die het u mogelijk maken uw werk effectiever en/of veiliger te maken. Van een zaklamp tot een complete bepakking voor een blus- of hulpverleningsvoertuig.

9 BRANDWEERMATERIAAL Brandweermateriaal4Verkoop Verkoop Kenbri Fire Fighting heeft vele dealerschappen van toonaangevende bedrijven voor de Nederlandse brandweermarkt. Zo hebben wij met Rosenbauer de beschikking over een compleet pakket aan bepakkingsmaterialen, incl. een kledinglijn en de Heros-xtreme brandweerhelm. Kenbri is ook de exclusieve partner in Nederland voor de Amerikaanse producent Akron Brass Company. De monitoren en handstraalpijpen van Akron zijn van het allerhoogste niveau als het gaat om kwaliteit, productontwikkeling en innovatie. Dit komt tot uiting in zaken als worplengte, straalpatroon en capaciteit. De afgelopen jaren hebben wij enkele belangrijke dealerschappen aan ons leveringsprogramma toe weten te voegen. Het gaat hierbij o.a. om Groupe Leader (ventilatoren), Hafenrichter (slangverzorgingsinstallaties), Argus (warmtebeeldcamera s), Fomtec (schuimvormende middelen). en Angus Fire (fabrikant van o.a. Duraline persslangen, schuimvormende middelen en schuimvormende armaturen). Onder de naam Weber Rescue Nederland leveren wij het complete assortiment hydraulisch en pneumatisch redgereedschap van Weber Rescue, dat zich onderscheidt door innovatieve technieken, gebruiksvriendelijkheid en de best mogelijke prestaties. Weber Rescue Nederland is tevens fabrikant en leverancier van o.a. het STABFAST TM stabilisatiesysteem, STABLOCK en STABPACK stabilisatieblokken en HYDROREEL slanghaspels.

10 Brandweermateriaal4Service Service Wij leveren uitsluitend brandweermateriaal van gerenommeerde fabrikanten, waardoor ook de levering van losse onderdelen voor onderhoud- of reparatiewerkzaamheden gegarandeerd is. Kenbri heeft daarbij de expertise in huis om deze werkzaamheden zelf uit te voeren. Weber Rescue Nederland heeft een eigen servicedienst, welke op locatie hydraulisch en pneumatisch hulpverleningsgereedschap en STABFAST TM stabilisatiesystemen kan onderhouden, keuren en certificeren. Een deel van de bepakking van een TS of HV moet wettelijk jaarlijks worden geïnspecteerd en gekeurd. Wij kunnen dit in zijn geheel voor u verzorgen. Van elk gekeurd of geïnspecteerd onderdeel ontvangt u van ons een certificaat of keuringsrapport. Op deze manier kunt u voor iedereen inzichtelijk maken dat uw mensen met deugdelijk materiaal werken. Desgewenst verzorgen wij dit tegelijkertijd met het onderhoud van uw TS en/of HV. Het grote voordeel voor u is, dat u uw brandweervoertuigen en materialen niet langer op verschillende tijdstippen bij verschillende instanties hoeft aan te leveren.

11 BRANDWEERMATERIAAL Brandweermateriaal4Verhuur Verhuur Naast de verhuur van brandweervoertuigen voorzien van bepakkingsmaterialen, verhuren wij ook separate brandweermaterialen, zoals lagedruk slangen, straalpijpen, monitoren en verdeelstukken. Of een complete bepakking voor een blus- of hulpverleningsvoertuig. Wij hebben tevens alle mogelijke persoonlijke beschermingsmiddelen voor de verhuur op de plank liggen. Van ademluchttoestel tot helm en van bluspak tot brandweerlaarzen. Daarnaast hebben wij een compleet ingerichte ademluchtwerkplaats met een vulstation voor 200 en 300 bar cilinders. Het materiaal kan in de meeste gevallen ook met gekwalificeerd bedieningspersoneel worden gehuurd. Dit kan bijvoorbeeld gaan om een chauffeur/pompbediende, brandwachten voor repressieve diensten en nabluswerkzaamheden. Het meeleveren van ons bedienings-personeel geeft veel toegevoegde waarde. Wij beschikken daarvoor uitsluitend over rijksgediplomeerd brandweerpersoneel (dat in de meeste gevallen tevens in het bezit is van het rijkscertificaat Pompbediener). Men beschikt altijd over relevante ervaring en de juiste papieren die volgens de wet gesteld worden aan de bediening van de betreffende apparatuur. Al het uitvoerend personeel beschikt bovendien over het VCA-B diploma. Het leidinggevende personeel is VCA-VOL gediplomeerd.

12 Brandweervoertuigen Brandweervoertuigen Als dealer van Rosenbauer (de grootste producent van brandweervoertuigen en blussytemen ter wereld) en Bronto Skylift ( s werelds leidende fabrikant van brandweerhoogwerkers) kan Kenbri Fire Fighting alle denkbare brandweervoertuigen leveren. Naast de levering van Rosenbauer voertuigen en Bronto Skylift hoogwerkers, produceert Kenbri ook zelf brandweervoertuigen. Met een eigen engineeringafdeling en jarenlange expertise is Kenbri bij uitstek de partner voor het ontwerpen en bouwen van maatwerk. Van slangenwagen tot industrieel combivoertuig. Wij kunnen het totale preventieve en correctieve onderhoud van al uw brandweervoertuigen voor u verzorgen. Dit geldt voor zowel het brandweer technische als het voertuig technische onderhoud. Ook voor het huren van bijna elk type brandweerwagen, zoals een tankautospuit, een hulpverleningsvoertuig, een crashtender of een haakarmvoertuig, kunt u bij ons terecht. Eventueel met de daarbij behorende dienstverlening, zoals chauffeur, brandwacht, monteur/operator, veiligheidsinspecteur of instructeur.

13 BRANDWEERVOERTUIGEN Brandweervoertuigen4Verkoop Verkoop Kenbri is voor Nederland exclusief dealer van Rosenbauer, dat op jaarbasis wereldwijd zo n 1800 brandweervoertuigen produceert. De brandweervoertuigen van Rosenbauer zijn van topkwaliteit en passen daarom uitstekend in ons assortiment. Ze worden industrieel vervaardigd in één van de moderne productievestigingen van Rosenbauer. U kunt bij ons ook terecht voor de aankoop van Bronto Skylift hoogwerkers en onderdelen. De Rosenbauer en Bronto Skylift voertuigen worden vervolgens bij ons in Waalwijk voorzien van BZK-striping, RDW gekentekend en desgewenst ingericht met de gewenste bepakking. Met een eigen engineeringafdeling en jarenlange expertise is Kenbri bij uitstek de partner voor het ontwerpen en bouwen van maatwerk. Van slangenwagen tot industrieel combivoertuig. Eind 2011 hebben wij alle activiteiten van C&C Products, specialist op het gebied van kleine voertuigen en voertuigcomponenten (o.a. C&C ademluchtbeugels en ladderrekken), overgenomen. Kenbri heeft het bouwen van deze klantspecifieke voertuigen (o.a. commandovoertuigen, PM voertuigen, Dienstvoertuigen en Specials) door oud medewerkers van C&C in onze vestiging in Waalwijk voortgezet. In samenwerking met botenbouwer KD Motoryachts heeft Kenbri Fire Fighting in 2010 een compleet nieuw type Brandweer Hulpvaartuig ontwikkeld: De Fire Pro Worker. Het vaartuig is geheel ontwikkeld naar de maatstaven van de (concept) Brancherichtlijnen Brandweer Hulpvaartuigen.

14 Brandweervoertuigen4Service Service Als brandweerkorps moet u altijd op uw uitrukvoertuigen en materialen kunnen vertrouwen. Het is daarom van groot belang dat uw brandweervoertuigen goed worden onderhouden en uw materialen periodiek worden gekeurd, zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. U kunt het totale preventieve en correctieve onderhoud van al uw brandweervoertuigen bij Kenbri Fire Fighting onderbrengen. Dit geldt voor zowel het brandweertechnische als het voertuigtechnische onderhoud. Wij voeren alles met zorg uit aan de hand van gedetailleerde inspectielijsten. Met onze compleet ingerichte servicebussen kunnen onze service monteurs ook bij u op locatie komen. In geval van calamiteiten bieden wij u een 24 uur bereikbaarheid, 7 dagen in de week. Desgewenst verzorgen wij naast het onderhoud, tegelijkertijd ook de inspectie en keuring van de bepakking van uw TS en/of HV dat jaarlijks wettelijk gekeurd moet worden. Wij maken het op deze manier voor u qua logistiek en organisatie een stuk eenvoudiger en wij beperken daarmee tevens het aantal dagen dat u uw voertuigen en materialen per jaar kwijt bent. Op uw verzoek kunnen wij u een vervangend voertuig ter beschikking stellen. Ons inspectiesysteem voor het uitvoeren van periodieke veiligheidsinspecties aan tankautospuiten, motorspuitaanhangers, hulpverleningsvoertuigen, hoogwerkers, autoladders en bepakking voldoet aan de eisen conform het systeem AMTeK Brandweer van Aboma+Keboma. Onze mobiele pomptest unit kan ook heel gemakkelijk bij u op locatie worden ingezet. De unit is uitgerust met digitale flowmeters en manometers, die jaarlijks worden gekalibreerd.

15 BRANDWEERVOERTUIGEN Brandweervoertuigen4Verhuur Verhuur Wij hebben diverse tankautospuiten voor de verhuur beschikbaar. Ze zijn allen voorzien van een BiZa bepakking voor brandbestrijding en kunnen zodoende direct worden ingezet als eerste uitrukvoertuig. Desgewenst kunnen ze worden geleverd met licht hulpverleningsgereedschap, ademluchtapparatuur of zonder bepakking. Wij verhuren tevens HV voertuigen, schuimblusvoertuigen, haakarmvoertuigen, transportvoertuigen, crashtenders, OVD voertuigen en MSA s. Het materieel kan in de meeste gevallen ook met gekwalificeerd bedieningspersoneel worden gehuurd. Dit kan bijvoorbeeld gaan om een chauffeur/ pompbediende of een machinist voor bluspompen. Het meeleveren van ons bedieningspersoneel geeft veel toegevoegde waarde. Wij beschikken daarvoor uitsluitend over rijksgediplomeerd brandweerpersoneel, dat in de meeste gevallen tevens in het bezit is van het rijkscertificaat Pompbediener. Men beschikt altijd over relevante ervaring en de juiste papieren die volgens de wet gesteld worden aan de bediening van de betreffende apparatuur. Al het uitvoerend personeel beschikt bovendien over het VCA-B diploma. Het leidinggevende personeel is VCA-VOL gediplomeerd.

16 Kenbri Fire Fighting B.V. Kenbri Fire Fighting B.V. Kenbri Fire Fighting N.V. Delta Industrieweg 15 Energieweg 11 Gentseweg 309 A1 Postbus 85 Postbus Beveren 3250 AB Stellendam 5140 AE Waalwijk België T T T +32(0) F F F +32(0) E E E

VERHUURPROGRAMMA. Verhuur4Verhuurprogramma. Kenbri Fire Fighting B.V. Delta Industrieweg 15 - Postbus 85-3250 AB - Stellendam - Nederland 3ABC V3-0412

VERHUURPROGRAMMA. Verhuur4Verhuurprogramma. Kenbri Fire Fighting B.V. Delta Industrieweg 15 - Postbus 85-3250 AB - Stellendam - Nederland 3ABC V3-0412 VERHUURPROGRAMMA Verhuur4Verhuurprogramma 3ABC V3-0412 VERHUURPROGRAMMA Verhuur4Introductie Introductie Kenbri Fire Fighting, levert, verhuurt en onderhoudt industriële brandbestrijdingsmaterialen, bepakkingsmateriaal

Nadere informatie

VERHUURPROGRAMMA. Kenbri Fire Fighting B.V.4Verhuurprogramma

VERHUURPROGRAMMA. Kenbri Fire Fighting B.V.4Verhuurprogramma VERHUURPROGRAMMA Kenbri Fire Fighting B.V.4Verhuurprogramma VERHUURPROGRAMMA Verhuurprogramma4Introductie Introductie Kenbri Fire Fighting, levert, verhuurt en onderhoudt industriële brandbestrijdingsmaterialen,

Nadere informatie

Abird Continu lastechniek & gereedschap

Abird Continu lastechniek & gereedschap Abird Continu lastechniek & gereedschap Abird is georganiseerd naar specialisme Zo behouden we de kennis, daadkracht en flexibiliteit om u optimaal van dienst te zijn. We hechten waarde aan de specialistische

Nadere informatie

Continu heffen & hijsen

Continu heffen & hijsen Continu heffen & hijsen Hef en Hijs Nederland B.V. maakt onderdeel uit van Abird Hoisting & Lifting Abird is georganiseerd naar specialisme Zo behouden we de kennis, daadkracht en flexibiliteit om u optimaal

Nadere informatie

De kracht van bewezen technologie

De kracht van bewezen technologie De kracht van bewezen technologie De kracht van bewezen technologie Rodelta Pumps International BV is een nationaal en internationaal toonaangevende producent van centrifugaalpompen. Al meer dan 60 jaar

Nadere informatie

tailor-made solutions

tailor-made solutions tailor-made solutions TailoR-made solutions Zoekt u een moderne presentatieruimte voor de directie? Overweegt u een auditorium in te richten in uw museum? Wilt u kosten besparen door uw beveiliging te

Nadere informatie

Een flexibele en servicegerichte partner. Missie. Doelgroepen. Zekerheden

Een flexibele en servicegerichte partner. Missie. Doelgroepen. Zekerheden Een flexibele en servicegerichte partner Al bijna vijfendertig jaar staat Vermeul BV bekend als dé specialist op het gebied van compensatoren en andere componenten voor rookgasinstallaties en leidingsystemen.

Nadere informatie

Industrial Services. In-Service Verification Elektrische Veiligheid & Beveiliging

Industrial Services. In-Service Verification Elektrische Veiligheid & Beveiliging Industrial Services In-Service Verification Elektrische Veiligheid & Beveiliging Geen concessies ten aanzien van veiligheid Elektrische veiligheid in de dagelijkse werkomgeving of in openbare ruimten lijkt

Nadere informatie

Wij houden uw bedrijfsprocessen in beweging

Wij houden uw bedrijfsprocessen in beweging Wij houden uw bedrijfsprocessen in beweging Wij houden uw bedrijfsprocessen in beweging Tijden veranderen. De behoefte aan vertrouwen is zelden groter geweest dan nu. Juist in deze tijden moeten afwegingen

Nadere informatie

ZETTEN TECHNIEK. lifting & safety solutions. Het keuringscentrum voor veilig gereedschap...

ZETTEN TECHNIEK. lifting & safety solutions. Het keuringscentrum voor veilig gereedschap... ZETTEN TECHNIEK lifting & safety solutions Het keuringscentrum voor veilig gereedschap... Narvikweg 10c 9723 TV Groningen Telefoon: 050-5413000 Telefax: 050-5410011 E-mail: info@zettentechniek.nl Internet:

Nadere informatie

Hart voor uw zaak. Het veilige gevoel van Saval

Hart voor uw zaak. Het veilige gevoel van Saval Hart voor uw zaak Het veilige gevoel van Saval Saval BV Huifakkerstraat 22, postbus 3499 4800 DL Breda tel: +31 (0)76 548 70 00, fax: +31 (0)76 541 79 22 e-mail: systems@saval.nl of info@saval.nl website:

Nadere informatie

VDL Industrial Products

VDL Industrial Products VDL Industrial Products Kracht door samenwerking VDL Industrial Products Alleen het beste is goed genoeg voor uw organisatie. Daarom nodigen wij van VDL Industrial Products u uit voor een nadere kennismaking

Nadere informatie

Industrial Services. In-Service Verification Brandbeveiliging

Industrial Services. In-Service Verification Brandbeveiliging Industrial Services In-Service Verification Brandbeveiliging Brandveiligheid als zakelijke en morele overweging Brandveiligheid en brandbeveiliging zijn begrippen die binnen de kaders van wet en regelgeving

Nadere informatie

Vermeul is zeer ervaren in toepassingen voor onder meer de volgende doelgroepen: Staalfabrieken Afvalverbrandingsinstallaties

Vermeul is zeer ervaren in toepassingen voor onder meer de volgende doelgroepen: Staalfabrieken Afvalverbrandingsinstallaties Een flexibele en servicegerichte partner Al meer dan dertig jaar staat Vermeul BV bekend als dé specialist op het gebied van compensatoren en andere componenten voor rookgasinstallaties en leidingsystemen.

Nadere informatie

Holland Hydraulics World-wide industrial hydraulics

Holland Hydraulics World-wide industrial hydraulics Holland Hydraulics World-wide industrial hydraulics Dag en nacht hydraulische kracht Every hour hydraulic power Hydraulische Kraft rund um die Uhr SYSTEM ENGINEERING TRADING SERVICE Mobiele torenkranen

Nadere informatie

Uw projecten kunnen niet wachten, daarom zijn wij 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar.

Uw projecten kunnen niet wachten, daarom zijn wij 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Uw projecten kunnen niet wachten, daarom zijn wij 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Burki Lastechniek maakt onderdeel uit van Abird Tools & Welding Abird is georganiseerd naar specialisme

Nadere informatie

Service. Feel the. power

Service. Feel the. power Service Feel the power Holmatro, opgericht in Nederland in 1967, handelde oorspronkelijk in hogedruk hydraulische gereedschappen voor de scheepsbouw. Tegenwoordig ontwikkelen, produceren en testen we hydraulische

Nadere informatie

DE betrouwbare hydro plateaulift. liftforce. hydro plateaulift

DE betrouwbare hydro plateaulift. liftforce. hydro plateaulift DE betrouwbare hydro plateaulift liftforce hydro plateaulift 1 liftforce Even voorstellen.. Lift Force BV is een allround leverancier in de lifttechniek, waarbij het hele traject van ontwerp, installatie

Nadere informatie

De Wit Continu las- & snijtechniek

De Wit Continu las- & snijtechniek De Wit Continu las- & snijtechniek De Wit Las- en Snijtechniek maakt onderdeel uit van Abird Tools & Welding Abird is georganiseerd naar specialisme Zo behouden we de kennis, daadkracht en flexibiliteit

Nadere informatie

Onderhoud & reparatie Waukesha pompen. Uw pomp weer als nieuw!

Onderhoud & reparatie Waukesha pompen. Uw pomp weer als nieuw! Onderhoud & reparatie Waukesha pompen Uw pomp weer als nieuw! Service Ons serviceconcept voor onderhoud en reparaties Onze zorg gaat verder dan alleen de levering van hoogwaardige apparatuur en de daarbij

Nadere informatie

InnoVfoam B.V. Enterprise in foam firefighting innovations

InnoVfoam B.V. Enterprise in foam firefighting innovations InnoVfoam B.V. Enterprise in foam firefighting innovations InnoVfoam B.V. Enterprise in foam firefighting innovations Vragen over schuimblussystemen? Behoefte aan advies over het ontwerpen van een installatie?

Nadere informatie

"Wij zijn creatieve denkers met kennis van industriële automatisering" JB Systems Westlandseweg 190 3131 HX Vlaardingen Postbus 108 3130 AC Vlaardingen T +31 10 460 80 60 F +31 10 460 80 00 info@jbsystems.nl

Nadere informatie

CERTIFICEREN IN GEBRUIK STELLEN SERVICE EN ONDERHOUD VERVANGINGSADVIES

CERTIFICEREN IN GEBRUIK STELLEN SERVICE EN ONDERHOUD VERVANGINGSADVIES CERTIFICEREN IN GEBRUIK STELLEN SERVICE EN ONDERHOUD VERVANGINGSADVIES Hefas Branddetectie BV biedt u een breed spectrum aan diensten en service om brandmeld-en ontruimingssystemen in gebruik te stellen,

Nadere informatie

m a c h i n e s p e c i a l i s t e n

m a c h i n e s p e c i a l i s t e n BS machine specialisten industrieel onderhoud m a c h i n e s p e c i a l i s t e n o v e r b s BS, opgericht in 1946, heeft zich de reputatie verworven de machinespecialist bij uitstek te zijn. De organisatie

Nadere informatie

Burki Continu lastechniek & gereedschap

Burki Continu lastechniek & gereedschap Burki Continu lastechniek & gereedschap Burki Lastechniek maakt onderdeel uit van Abird Tools & Welding Abird is georganiseerd naar specialisme Zo behouden we de kennis, daadkracht en flexibiliteit om

Nadere informatie

Onderhoud en renovatie. Onderhoud en renovatie

Onderhoud en renovatie. Onderhoud en renovatie Onderhoud en renovatie Onderhoud en renovatie Colt: een servicegerichte organisatie Kwaliteit en service zijn de factoren waarmee Colt zich onderscheidt op de markt. In haar benadering staat de klant centraal.

Nadere informatie

Certificering als gereedschap voor efficiënt organisatiemanagement

Certificering als gereedschap voor efficiënt organisatiemanagement Certification Certificering als gereedschap voor efficiënt organisatiemanagement Het nastreven en behalen van vooraf vastgestelde doelstellingen is de ultieme uitdaging voor iedere onderneming of instelling.

Nadere informatie

de dynamiek van water onderhoudsdiensten voor service- en installatiebedrijven

de dynamiek van water onderhoudsdiensten voor service- en installatiebedrijven de dynamiek van water onderhoudsdiensten voor service- en installatiebedrijven 2 uitgebreide service Als professional in onderhoud vragen uw klanten flexibiliteit, kwaliteit en duidelijkheid van u. Op

Nadere informatie

De service van KROHNE reikt verder.

De service van KROHNE reikt verder. De service van KROHNE reikt verder. Servicebrochure KROHNE: toonaangevend in meetinstrumentatie KROHNE staat voor een breed pakket aan hoogwaardige meetinstrumen tatie. Sinds het begin van de vorige eeuw

Nadere informatie

WATERVOORZIENING GEDURENDE C-CONTROLE

WATERVOORZIENING GEDURENDE C-CONTROLE IMPLEMENTATIE TB67b GEDURENDE C-CONTROLE Eric Mulders Aanleg van leidingsystemen voor brandbeveiliging 1 Onderhoud aan bluswatersystemen, hydranten en afsluiters Plaatsen van tijdelijke watervoorzieningen

Nadere informatie

Service SolutionS nl

Service SolutionS nl Service Solutions NL banzo Service Solutions 1e druk, oktober 2016 Buitenvaart 1409 7905 SJ Hoogeveen Nederland +31(0) 88 58 85 000 www.banzo.nl The way to maintain 4 banzo Service Solutions 5 inhoud Banzo

Nadere informatie

Optimalisatie door integratie

Optimalisatie door integratie Optimalisatie door integratie industriële en utilitaire dienstverlening op het gebied van elektrotechniek, werktuigbouw, instrumentatie, automatisering, HVAC en service & onderhoud Dassen Group is opgericht

Nadere informatie

Documentatie Hogedrukslang

Documentatie Hogedrukslang Documentatie Hogedrukslang 1 is toonaangevend op het gebied van: Flexibele verbindingen Snelle service staat voorop. Wij zijn gespecialiseerd in productontwikkeling en bieden u maatwerk. Graag adviseren

Nadere informatie

OTIS Smart Maintenance

OTIS Smart Maintenance OTIS Smart Maintenance Altijd in beweging! Altijd in beweging! OTIS Smart Maintenance onderhoud op een hoger niveau OTIS is al 160 jaar toonaangevend op het gebied van installeren, repareren en moderniseren

Nadere informatie

Brevini. Power Transmission. Fluid Power

Brevini. Power Transmission. Fluid Power krachtige beweging Brevini Power Transmission Fluid Power Brevini Power Transmission en Brevini Fluid Power zijn onderdelen van de Italiaanse Brevini Group. In Alphen aan den Rijn staan de vestigingen

Nadere informatie

Het Asecos veiligheidsconcept

Het Asecos veiligheidsconcept Het Asecos veiligheidsconcept Als het op veiligheid aankomt sluiten wij geen compromissen. Wij nemen het onderhoud van uw brandveiligheidsopslagkasten en arbeidsmiddelen serieus. Ook in uw belang. Brandveiligheidsopslagkasten

Nadere informatie

S A M E N S U C C E S V O L I N M E C H A N I C A L

S A M E N S U C C E S V O L I N M E C H A N I C A L S A M E N S U C C E S V O L I N M E C H A N I C A L Introductie Imtech Industrial Services bestrijkt met haar dienstverlening de industriemarkt. Een markt met grote verscheidenheid aan productieprocessen

Nadere informatie

Installatie Service Onderhoud

Installatie Service Onderhoud Installatie Service Onderhoud + Waarom de service van LIPS en VEMA? 24-uurs service 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar op de storingstelefoon Landelijke dekking Snelle responsetijden Kennis van

Nadere informatie

Service en onderhoud. Wat ons betreft begint service en onderhoud al bij het nadenken over de techniek.

Service en onderhoud. Wat ons betreft begint service en onderhoud al bij het nadenken over de techniek. Service en onderhoud Wat ons betreft begint service en onderhoud al bij het nadenken over de techniek. Erkend installatie- en onderhoudsbedrijf voor sprinklers en brandmeldinstallaties Eén aanspreekpunt

Nadere informatie

Airconditioning & Warmtepompen. Professionele Partners

Airconditioning & Warmtepompen. Professionele Partners Airconditioning & Warmtepompen Wij installeren, onderhouden en servicen alle merken airconditioning en warmtepomp systemen. Van single- of multi split systemen bij particulieren, tot grote koudwatermachine

Nadere informatie

Kracht door samenwerking. VDL Industrial Products Process safety

Kracht door samenwerking. VDL Industrial Products Process safety Kracht door samenwerking VDL Industrial Products Process safety VDL Industrial Products is actief op verschillende terreinen: Explosie-onderdrukking Explosie-ontlasting (venting) Explosie-ontkoppeling

Nadere informatie

BKF pakt het aan. BKF allrounders in hijswerk. De ontwikkelingen in de bouw en industrie zorgen voor een

BKF pakt het aan. BKF allrounders in hijswerk. De ontwikkelingen in de bouw en industrie zorgen voor een BKF pakt het aan BKF allrounders in hijswerk De ontwikkelingen in de bouw en industrie zorgen voor een toenemende vraag naar snel inzetbare mobiele hijskranen. BKF hoort bij de top tien van kraanverhuurbedrijven

Nadere informatie

Meer dan 100 jaar pomptechniek en Verder

Meer dan 100 jaar pomptechniek en Verder van wijk en boerma pompen BV Meer dan 100 jaar pomptechniek en Verder Van Wijk & Boerma Pompen BV passie voor pompen Om u optimaal van dienst te zijn, hebben wij ons assortiment afgestemd op de Nederlandse

Nadere informatie

Klantgerichte levering van energie

Klantgerichte levering van energie the energy co. Deta Batterijen heet voortaan Celectric. Bewaar het goede en verander dat wat beter kan. We werken met meer en met nieuwe leveranciers. Een breder assortiment en continue kwaliteitsoptimalisatie

Nadere informatie

Optimale veildigheid: Fire Defender is inzetbaar zonder manschappen tijdens gebruik.

Optimale veildigheid: Fire Defender is inzetbaar zonder manschappen tijdens gebruik. Fire Defender Omschrijving De Fire Defender is een nieuw en veelzijdige waterscherm. De Fire Defender is speciaal ontwikkeld voor de inzet van een waterscherm over grote afstand met uitzonderlijk veel

Nadere informatie

Nederlands Meetinstituut. Goedgekeurd. Door NMi Keuringen & Kalibraties. NMi Certin B.V.

Nederlands Meetinstituut. Goedgekeurd. Door NMi Keuringen & Kalibraties. NMi Certin B.V. Nederlands Meetinstituut Goedgekeurd Door NMi Keuringen & Kalibraties NMi Certin B.V. Goedgekeurd door NMi Keuringen & Kalibraties NMi Certin B.V. heeft wereldwijde bekendheid als een betrouwbaar en deskundig

Nadere informatie

Vestigingen Nederland Vestiging België the energy co. www.celectric.nl www.celectric.be

Vestigingen Nederland Vestiging België the energy co. www.celectric.nl www.celectric.be the energy co. Vooruit kijken Celectric is de meest betrouwbare partner in de energievoorziening van uw intern transport en elke andere elektrische machine of toepassing. Met een breed assortiment aan

Nadere informatie

Maatwerk in. E ffici en cy t hr o ug h kn owl edge

Maatwerk in. E ffici en cy t hr o ug h kn owl edge Maatwerk in F o o d Te c h n o l o g y E ffici en cy t hr o ug h kn owl edge Rendement door kennis, techniek en ervaring Venema Techniek & Service is al jarenlang dé specialist op het gebied van het ontwerpen,

Nadere informatie

professionals in lastechniek en industriële gassen

professionals in lastechniek en industriële gassen professionals in lastechniek en industriële gassen LASSEN EN GASSEN IN GOEDE HANDEN Welkom bij Lastraga-Cryogas Sinds 1976 uw partner in lastechniek en industriële gassen, die dagelijks klaar staat om

Nadere informatie

Samenbouwnunits van Fischer- Dat is een slimme keuze!

Samenbouwnunits van Fischer- Dat is een slimme keuze! Samenbouwnunits van Fischer- Dat is een slimme keuze! Met Fischer realiseert u in 3 eenvoudige stappen complete, gebruiksklare koelsystemen voor uw klanten. Succes, door een warme samenwerking binnen de

Nadere informatie

BREEDVELD & WEAVER HYDRAULISCHE APPARATUUR

BREEDVELD & WEAVER HYDRAULISCHE APPARATUUR ALGEMEEN VERKOOP TOEPASSING TECHNISCHE HANDELSONDERNEMING BREEDVELD & WEAVER HYDRAULISCHE APPARATUUR -INRICHTING VOOR ALLE MERKEN HYDRAULISCHE APPARATUUR, KRIKS EN HEFWERKTUIGEN. IMPORT - EXPORT Revisie

Nadere informatie

BUS HANDELMIJ STERK IN A-MERKEN! TECHNISCHE. LEVERING op Maat. www. BUS.NL

BUS HANDELMIJ STERK IN A-MERKEN! TECHNISCHE. LEVERING op Maat. www. BUS.NL BUS HANDELMIJ STERK IN A-MERKEN! TECHNISCHE GROOTHANDEL Breed assortiment Vakinhoudelijke kennis LEVERING op Maat Klantgerichte service www. BUS.NL OVER BUS HANDELMIJ Bus Handelmij is een technische groothandel

Nadere informatie

Verhuur Grondverzetmachines Aanneming Cultuurtechnische werken. www.kavandaalenenzn.nl. Grondig specialist en betrouwbare partner

Verhuur Grondverzetmachines Aanneming Cultuurtechnische werken. www.kavandaalenenzn.nl. Grondig specialist en betrouwbare partner Verhuur Grondverzetmachines Aanneming Cultuurtechnische werken www.kavandaalenenzn.nl Grondig specialist en betrouwbare partner HET BEDRIJF Met onze kennis, goede service en een klantgerichte aanpak willen

Nadere informatie

1. Haal FD van laderpakket 2. Plaats FD naast het voertuig 3. Plaats kist met koppelstukken naast voertuig 4. Geef BV sein afleg gereed

1. Haal FD van laderpakket 2. Plaats FD naast het voertuig 3. Plaats kist met koppelstukken naast voertuig 4. Geef BV sein afleg gereed AFLEGGEN FIRE DEFENDER Fire Defender gereed maken 1. Haal FD van laderpakket 2. Plaats FD naast het voertuig 3. Plaats kist met koppelstukken naast voertuig 4. Geef BV sein afleg gereed Fire Defender afleggen

Nadere informatie

Revisie & Onderhoud. vos rotating is part of the vos industrial group. www.vos-rotating.com

Revisie & Onderhoud. vos rotating is part of the vos industrial group. www.vos-rotating.com evisie & Onderhoud vos rotating is part of the vos industrial group Alles draait om service en revisie Vos otating voert met behulp van gespecialiseerd personeel en geavanceerde apparatuur alle reparatie-,

Nadere informatie

Asset Management als bindende factor

Asset Management als bindende factor Asset Management Asset Management als bindende factor Eigenaren, investeerders, beheerders, exploitanten en verzekeraars hebben allen tenminste één ding met elkaar gemeen. Het beheer en het onderhoud van

Nadere informatie

VERDER B.V. Meer dan 100 jaar pomptechniek en Verder

VERDER B.V. Meer dan 100 jaar pomptechniek en Verder VERDER B.V. Meer dan 100 jaar pomptechniek en Verder Verder B.V. v/h Van Wijk & Boerma Pompen B.V. passie voor pompen Om u optimaal van dienst te zijn, hebben wij ons assortiment afgestemd op de Nederlandse

Nadere informatie

Kracht door samenwerking. VDL Konings

Kracht door samenwerking. VDL Konings Kracht door samenwerking VDL Konings VDL Konings VDL Konings, opgericht in 1873, is een uiterst betrouwbare co-maker en co-developer van machines, systemen en modules voor een zeer uiteenlopende reeks

Nadere informatie

Kracht door samenwerking. TIM Hapert

Kracht door samenwerking. TIM Hapert Kracht door samenwerking TIM Hapert TIM Hapert TIM HAPERT IS EEN ERKEND SPECIALIST IN HET BEWERKEN VAN GIET-, LAS- EN SMEED- STUKKEN. DAARBIJ GEVEN WIJ ONZE KLANTEN SUPPORT VANAF DE ONTWIKKELINGSFASE TOT

Nadere informatie

De grootste specialist in industriële luchtzuivering. Luchtzuivering - Afzuiginstallaties - Filtertechnieken - Dampafzuiging - Transportsystemen

De grootste specialist in industriële luchtzuivering. Luchtzuivering - Afzuiginstallaties - Filtertechnieken - Dampafzuiging - Transportsystemen De grootste specialist in industriële luchtzuivering Luchtzuivering - Afzuiginstallaties - Filtertechnieken - Dampafzuiging - Transportsystemen Specialist in schone lucht Als het om innovatieve installaties

Nadere informatie

Een persoonlijke samenwerking

Een persoonlijke samenwerking Een persoonlijke samenwerking THUIS IN MECHANISATIE Mechanisatiebedrijf De Nieuwstad in Lelystad richt zich al ruim een halve eeuw op de verkoop van duurzame en innovatieve machines en gereedschappen voor

Nadere informatie

KONE Deursystemen Toegang voor iedereen

KONE Deursystemen Toegang voor iedereen KONE Deursystemen Toegang voor iedereen Onze doelstelling KONE vervoert mensen en goederen op een betrouwbare, innovatieve, toegewijde en verantwoordelijke manier en draagt daarmee bij aan het succes van

Nadere informatie

Alles in één hand. Keuringen & kalibraties

Alles in één hand. Keuringen & kalibraties Alles in één hand Keuringen & kalibraties Klaar terwijl u wacht Als onafhankelijk meetinstituut heeft NMi jarenlange ervaring op het gebied van testen, certificeren, keuren en kalibreren. Daardoor is NMi

Nadere informatie

Bijlage 11. Voertuigspecificaties

Bijlage 11. Voertuigspecificaties Bijlage 11 Voertuigspecificaties Inhoud Inleiding... 3 Benaming voertuigen... 3 Zeeuwse TS... 4 Slagkracht bij brand... 5 Inzetdiepte... 5 Tankinhoud... 5 Waterwinning... 6 Slagkracht bij HV... 6 Slagkracht

Nadere informatie

Route. Demko B.V. is een constructiebedrijf dat zich sinds 1997. bezighoudt met het ontwerpen, fabriceren en installeren

Route. Demko B.V. is een constructiebedrijf dat zich sinds 1997. bezighoudt met het ontwerpen, fabriceren en installeren industriële geluidshinder bestrijding (offshore-) containers op maat turn-key installaties Demko B.V. is een constructiebedrijf dat zich sinds 1997 bezighoudt met het ontwerpen, fabriceren en installeren

Nadere informatie

Premium dairy tubes & fittings

Premium dairy tubes & fittings RVS buis met EHEDG-certificaat Premium dairy tubes & fittings food RVS buis met EHEDG-certificaat Premium dairy tubes & fittings Buis: kern van procesinstallatie Hygiëne en voedselveiligheid zijn belangrijke

Nadere informatie

Roestvaststaal productie Maatwerk in roestvaststaal Service

Roestvaststaal productie Maatwerk in roestvaststaal Service Roestvaststaal productie Maatwerk in roestvaststaal Service stainless copper technology Outokumpu-Groep Alle ondernemingen die onder het merk Outokumpu vallen kunnen terugvallen op een lange rijke geschiedenis.

Nadere informatie

SCHENK. een sterk staaltje werk. perscontainer zamelt men afval in, uit zowel ondergrondse als bovengrondse containers. Snel en efficiënt.

SCHENK. een sterk staaltje werk. perscontainer zamelt men afval in, uit zowel ondergrondse als bovengrondse containers. Snel en efficiënt. SCHENK een sterk staaltje werk Cor Schenk, eigenaar en directeur van SCHENK en SCHENK Verhuur, heeft op 1 oktober 1970 het startsein gegeven voor zijn eenmanszaak Jachtbouw C. SCHENK te Hernen. Een voormalig

Nadere informatie

SERVICE IN NEDERLAND

SERVICE IN NEDERLAND SERVICE IN NEDERLAND Continuïteit gegarandeerd Alle kennis, ervaring en middelen gebruiken wij om u zo goed mogelijk van dienst te zijn en uw apparatuur in optimale conditie te houden. De basis van het

Nadere informatie

Plena Public Address en gesproken woord ontruimingssysteem De snelste weg naar veiligheid

Plena Public Address en gesproken woord ontruimingssysteem De snelste weg naar veiligheid Plena Public Address en gesproken woord ontruimingssysteem De snelste weg naar veiligheid 2 Plena Public Address en gesproken woord ontruimingssysteem De snelste weg naar veiligheid Het Plena Public Address

Nadere informatie

compleet in veiligheid

compleet in veiligheid compleet in veiligheid shocking niet? RBC Nederland RBC Nederland Veiligheidspersoneel Bewakingspersoneel Technische oplossingen Verkoop Verhuur Diensten Opleidingen Advies Elke dag hebben we te maken

Nadere informatie

24/7. VLT Drives Service Meer dan verwacht. DrivePro. www.danfoss.be/drives/nl. Stand-by u MAKING MODERN LIVING POSSIBLE

24/7. VLT Drives Service Meer dan verwacht. DrivePro. www.danfoss.be/drives/nl. Stand-by u MAKING MODERN LIVING POSSIBLE MAKING MODERN LIVING POSSIBLE VLT Drives Service Meer dan verwacht 24/7 Stand-by u Buiten de kantooruren, 24u per dag, 7 dagen per week, staan wij telefonisch ter beschikking om op uw vragen te antwoorden

Nadere informatie

Service en onderhoud. Eén telefoontje is genoeg.

Service en onderhoud. Eén telefoontje is genoeg. Service en onderhoud Onze projectmatige werkwijze garandeert snelle en adequate oplossingen. HB Group voert wereldwijd, 24 uur per dag, 7 dagen per week, service en onderhoud uit. Eén telefoontje is genoeg.

Nadere informatie

Marktleider in klimaatbeheersing

Marktleider in klimaatbeheersing Marktleider in klimaatbeheersing klimaattechniek www.mark.nl www.markbelgium.be LUCHTVERWARMING Hoogrendement gasgestookte luchtverwarming, geproduceerd volgens de laatste stand der techniek. 3 Van oudsher

Nadere informatie

EXPERT OP HET GEBIED VAN PROFESSIONELE AUDIO-, VIDEO- EN LICHTAPPARATUUR.

EXPERT OP HET GEBIED VAN PROFESSIONELE AUDIO-, VIDEO- EN LICHTAPPARATUUR. EXPERT OP HET GEBIED VAN PROFESSIONELE AUDIO-, VIDEO- EN LICHTAPPARATUUR. WWW.AVLPRO.NL EXPERT OP HET GEBIED VAN PROFESSIONELE AUDIO-, VIDEO- EN LICHTAPPARATUUR. AUDIO, VIDEO EN LICHT DIVISIE: AVL-PRO

Nadere informatie

Documentatie Lagedrukslang

Documentatie Lagedrukslang Documentatie Lagedrukslang 1 is toonaangevend op het gebied van: Flexibele verbindingen Snelle service staat voorop. Wij zijn gespecialiseerd in productontwikkeling en bieden u maatwerk. Graag adviseren

Nadere informatie

VDL TIM Hapert. Kracht door samenwerking

VDL TIM Hapert. Kracht door samenwerking VDL TIM Hapert Kracht door samenwerking VDL TIM Hapert VDL TIM HAPERT IS EEN ERKEND SPECIALIST IN HET BEWERKEN VAN GIET-, LAS- EN SMEEDSTUKKEN. DAARBIJ GEVEN WIJ ONZE KLANTEN SUPPORT VANAF DE ONTWIKKELINGSFASE

Nadere informatie

Installatie, Service en Dakwerk. Breman. Samen bijzonder

Installatie, Service en Dakwerk. Breman. Samen bijzonder Installatie, Service en Dakwerk Breman. Samen bijzonder Samen bijzonder Met een groot aantal zelfstandige bedrijven en in totaal zo n 1500 uitstekend opgeleide en sterk gespecialiseerde vakmensen is de

Nadere informatie

optimale klimaatoplossing

optimale klimaatoplossing MKB, kantoren en utiliteit retail en detailhandel We vinden altijd de optimale klimaatoplossing zorg, overheid en scholen industrie en tuinbouw hotel, leisure en wellness We vinden altijd de optimale klimaatoplossing

Nadere informatie

www.bkf.nl email info@bkf.nl

www.bkf.nl email info@bkf.nl Eén telefoonnummer voor alle vestigingen 088-253 0 253 Hoofdvestiging: Franeker Oostelijke Industrieweg 8 8801 JW Franeker Fax 088-253 0 220 Drachten Tussendiepen 19 9206 AA Drachten Fax 088-253 0 220

Nadere informatie

AIRCONDITIONING. Cool projects, Great experience AIRCONDITIONING LUCHTBEHANDELING SERVICE & ONDERHOUD

AIRCONDITIONING. Cool projects, Great experience AIRCONDITIONING LUCHTBEHANDELING SERVICE & ONDERHOUD AIRCONDITIONING Cool projects, Great experience AIRCONDITIONING LUCHTBEHANDELING SERVICE & ONDERHOUD IBK AIRCONDITIONING: EEN STERKE DIVISIE VAN DE IBK GROEP IBK Airconditioning levert alle denkbare componenten

Nadere informatie

Mourik Techniek Inventief in technische realisaties

Mourik Techniek Inventief in technische realisaties Mourik Techniek Inventief in technische realisaties Technische talenten...werken aan maatwerkoplossingen Mourik Techniek is breed georiënteerd en thuis in vele markten. In onze goed geoutilleerde werkplaats

Nadere informatie

Training. praktisch toepasbare kennis en informatie

Training. praktisch toepasbare kennis en informatie Training praktisch toepasbare kennis en informatie Training gericht op vakbekwaamheid, efficiency en zelfontplooiing Uw behoefte aan praktisch toepasbare kennis en informatie is onze zorg. Onder dit motto

Nadere informatie

the energy co. Kattegat 20 NL-9723 JP Groningen T + 31 (0)50-3185140 F + 31 (0)50-3112967

the energy co. Kattegat 20 NL-9723 JP Groningen T + 31 (0)50-3185140 F + 31 (0)50-3112967 Vestigingen Nederland Nobelstraat 34, NL-3846 CG Harderwijk Postbus 226, 3840 AE Harderwijk T + 31 (0)341-467700 F + 31 (0)341-467710 E info @ celectric.nl Kattegat 20 NL-9723 JP Groningen T + 31 (0)50-3185140

Nadere informatie

ALT A IJD J ST S R T O R OM O OM

ALT A IJD J ST S R T O R OM O OM ALTIJD STROOM B&A Services noodstroomsystemen B&A staat voor Before & After. Van advies tot nazorg zijn wij uw specialist in noodstroomsystemen. Onze engineers beschikken over een professionele hands-on

Nadere informatie

Specialisten in techniek

Specialisten in techniek Specialisten in techniek Nederland AREPA Nederland AREPA Nederland is een toonaangevende technische service-organisatie, onderdeel van de AREPA Groep met meerdere vestigingen in Europa. AREPA Nederland

Nadere informatie

Verhuurgids.

Verhuurgids. 2016 Verhuurgids Inhoudsopgave Introductie... 5 Accu aangedreven schaarhoogwerkers...6 Ruw terrein schaarhoogwerkers... 7 Rups aangedreven schaarhoogwerkers...8 Masthoogwerkers...9 Wiel aangedreven telescoophoogwerkers...

Nadere informatie

ONZE OFFSHORE-SPECIALISTEN

ONZE OFFSHORE-SPECIALISTEN Elk project zien we als een specifieke uitdaging die we met succes willen afronden. Bij Venko is niets vanzelfsprekend en bovendien geloven we, dat als je wat wilt, je er helemaal voor moet gaan. SCHILDEREN,

Nadere informatie

valbeveiliging.nl Zeker op hoogte Valbeveiliging die de standaard normen overstijgt

valbeveiliging.nl Zeker op hoogte Valbeveiliging die de standaard normen overstijgt valbeveiliging.nl Zeker op hoogte Valbeveiliging die de standaard normen overstijgt valbeveiliging.nl Wij vinden dat iedereen die op hoogte werkt toegang moet hebben tot kwaliteitsproducten die zelfs de

Nadere informatie

PMT PARTNERS MEDISCHE TECHNIEK

PMT PARTNERS MEDISCHE TECHNIEK Doelstelling en budget Klant Technisch management Effectiviteit en zekerheid Serviceovereenkomst Onderhoudsplanning Contractbeheer Uitvoering Efficiëncy Kwaliteit service PMT Partners Medische Techniek

Nadere informatie

Voorsprong in kabels, met de juiste oplossing voor ieder segment en elke omgeving

Voorsprong in kabels, met de juiste oplossing voor ieder segment en elke omgeving Voorsprong in kabels, met de juiste oplossing voor ieder segment en elke omgeving Welkom bij Voltec Kabels, componenten en complete systemen: Klanten van Voltec profiteren al jaren van innovatieve, betrouwbare

Nadere informatie

Samenwerken aan oplossingen in roestvrijstaal

Samenwerken aan oplossingen in roestvrijstaal Samenwerken aan oplossingen in roestvrijstaal De historie en de dynamiek van nu Meer dan een halve eeuw geleden begon De Jager RVS met het ontwikkelen en bouwen van machines en apparaten in roestvrijstaal

Nadere informatie

in verhuur van IT en multimedia.

in verhuur van IT en multimedia. in verhuur van IT en multimedia. slim veilig voordelig bezoekers hebben de boodschap ontvangen Livingston levert jaarlijks voor meer dan 200 beurzen, evenementen en congressen IT-oplossingen op maat. Dit

Nadere informatie

Abird Continu energie & verlichting

Abird Continu energie & verlichting Abird Continu energie & verlichting Abird is georganiseerd naar specialisme Zo behouden we de kennis, daadkracht en flexibiliteit om u optimaal van dienst te zijn. We hechten waarde aan de specialistische

Nadere informatie

Kracht door samenwerking. VDL Kunststoffen

Kracht door samenwerking. VDL Kunststoffen Kracht door samenwerking VDL Kunststoffen VDL Kunststoffen EEN PRODUCT IS NOOIT ZOMAAR EEN PRODUCT. NIET BIJ VDL KUNSTSTOFFEN TENMINSTE. WIJ VERTALEN UW VRAAG OP EEN PROFESSIONELE WIJZE IN EEN KUNSTSTOF

Nadere informatie

VDL Containersystemen

VDL Containersystemen VDL Containersystemen Kracht door samenwerking VDL Containersystemen Elk land is anders en elke klant is anders. Daarom levert VDL Containersystemen (voorheen VDL Smits Spreader Systems) niet alleen seriematige

Nadere informatie

Diesel roterende UPS systemen. Ride Through systemen. Aggregaten. PDF documentatie

Diesel roterende UPS systemen. Ride Through systemen. Aggregaten. PDF documentatie PDF documentatie Diesel roterende UPS systemen Ride Through systemen Aggregaten Algemeen AA Energy Services verhuurt Uninterruptible Power Supply (UPS) systemen en stroomvoorzieningen. Onze huurvloot omvat

Nadere informatie

SAMEN KOPLOPER. In optimale bedrijfsvoering

SAMEN KOPLOPER. In optimale bedrijfsvoering SAMEN KOPLOPER In optimale bedrijfsvoering WIJ HOUDEN U IN BEWEGING Of u nu logistiek manager bent in het distributie centrum van een multinational, inkoper of ondernemer: u wilt letterlijk en figuurlijk

Nadere informatie

toeleverancier met toegevoegde waarde

toeleverancier met toegevoegde waarde toeleverancier met toegevoegde waarde Toeleverancier met toegevoegde waarde Wij zijn specialist in het vervaardigen van componenten, modules en complete systemen. Centraal staan gecompliceerde vormen in

Nadere informatie

OVER HEFFIQ. Heffiq is naast dealer van Hyster ook dealer van:

OVER HEFFIQ. Heffiq is naast dealer van Hyster ook dealer van: BEDRIJFSBROCHURE OVER HEFFIQ Heffiq is de exclusieve dealer van Hyster (hef- en magazijntrucks) in Nederland. Met het breedste product assortiment in de markt en een landelijk dekkend service en support

Nadere informatie