Het AED Toestel voor gebruikers.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Het AED Toestel voor gebruikers."

Transcriptie

1 Het AED Toestel voor gebruikers. Cardiac Science presenteert zijn professionele AED, zijnde AED G3 Semi-Automatic Eigenschappen: Eenvoud: Patent: RHYTHMx : Steminstructries: STAR : Gewicht: Batterij: Simpele, klaar voor gebruik, één knopbediening Gepatenteerde RescueReady technologie zorgt voor een dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse zelftest van de elektroden, de batterij, de interne elektronica en software en condensatoren. Rhythmx analyse software, die het mogelijk maakt om refibrillatie te herkennen tijdens de reanimatie cyclus. Nieuwe steminstructies helpen de gebruiker om de elektroden sneller te plaatsen. Configureerbare STAR bifasische lage en hoge energie protocollen. Lichtgewicht in een nog gebruiksvriendelijkere behuizing. De eerste vier-jarige niet-conditionele batterij garantie op de AED markt met gratis vervanging.

2 DEFIBRILLATOR Bediening Curve Energie Aantal protocollen Instelling (nominaal) Tijdcyclus schocks Knoppen Gesproken aanwijzingen Instructie display Visuele indicatoren Aanduiding l Gesynchroniseerde schok Pacemaker - Pulsherkenning Programmeerbaar Pediatrische functie Sensitiviteit & specificiteit Garantie ELEKTRODEN Min. Gezamenlijke oppervlakte Kabellengte Leveringstoestand Type Houdbaarheid BATTERIJ. Type: Garantie: InelliSense Lithium 4 jaar AUTOMATISCHE ZELFTEST Dagelijks Wekelijks Maandelijks DATA- OPSLAG Intern geheugen Meervoudige gebeurtenissen Herhalingsfunktie Communicatie Uursynchronisatie AFMETINGEN L x B x H Gewicht: Waterbestendigheid Schokbestendigheid Semi-automatisch Bi-fase, afgeknotte kegelvormige exponentiele curve Variabele energie, oplopend (105 J 360 J) 5 200VE, 200VE, 300 VE Minder dan 55 seconden voor een serie van 3 shocks 1 knopsbediening Omvangrijke gesproken aanwijzingen begeleiden de gebruiker door het reddingsproces Scherm met 2 tekstregels voor begeleiding van de hulpverlener bij lawaaierige condities. RescueReady status aanduiding,smart Gauge batterij indicator, Service indicator, Elektroden indicator, Tekst scherm Gesproken teksten, oplaadtoon, systeemalarm Ingebouwde automatische synchronisatiefunctie Ja Ja, via MDLink Ja AAMI DF 39 7 jaar 228 cm 2 1,3 meter Zelftestend, reeds aangesloten op AED Voor volwassenen, reeds aangebrachte gel, zelfklevend, éénmalig gebruik, niet gepolariseerde Defibrillatie elektrode (identieke elektroden kunnen in beide posities aangebracht worden. (kinderen idem) 2 jaar vanaf productiedatum ACCU Garantie: 2 jaar Batterij, Elektroden ( controle aansluiting en functionaliteit), interne electronica, geen energielading, Schock / Vervolg knop, en software Batterij, Elektroden ( controle aansluiting en functie), interne electronica, gedeeltelijke energielading, Schock / Vervolg knop, en software Batterij, Elektroden ( controle aansluiting en functionaliteit), interne electronica, volle energielading, Schock / Vervolg knop, en software 60 Minuten EKG-gegevens met gebeurtenisdocumentatie Ja Via RescueLink -Software via PC Via seriële poort Precieze synchronisatie van de AED-tijd 27 x 31 x 8 cm 3,2 kg IPX4 IEC , 1 meter

3 Gebruiksvriendelijkheid van de Powerheart AED G3 Semi-Automatic Eén Knop-bediening. Door de gepatenteerde één-knop-bediening is de bediening van het toestel zeer eenvoudig en bedrijfszeker. Enkel op deze wijze wordt ook aan de leek die zekerheid gegeven om het toestel foutvrij te bedienen. Vooraf gekoppelde elektroden. In noodgevallen is elke mogelijke oorzaak om fouten te maken een risico voor de patiënt. Daarom moet de bedienaar van het toestel vrij zijn van overtollige handelingen. De hulpverlener dient zich te concentreren op het essentiële van de noodsituatie, nl. de reanimatie en defibrillatie van de patiënt. De elektroden zijn vooraf aangesloten om het aantal handelingen te reduceren en fouten uit te sluiten. Niet-gepolariseerde / Zijde-onafhankelijke Elektroden De elektroden zijn gelijkmatig van vorm en de plaatsbepaling wordt overgelaten aan de gebruiker. Hierdoor wordt weer een foutmarge uitgeschakeld. Spraak en visuele aanduidingen. Een omvangrijke spraakaanduiding leidt de gebruiker door de procedure. Het display (scherm) toont in schrift de noodzakelijke onderrichtingen. Dit is nuttig bij gebruik in een luidruchtige omgeving of bij gebruik door gehoorbeschadigde personen. Transportbescherming. Het toestel en de elektronica is beschermd tegen invloeden van buitenaf. Bvb. IP54 en valbeveiliging. Een handvat vereenvoudigt het dragen van het toestel.

4 Betrouwbaarheid van de Powerheart AED G3 Semi-Automatic Zelftestfunktie. Omwille van de automatische, dagelijkse zelfdiagnose van de kritische onderdelen, elektroden, batterij en complete elektronica, is de AED G3 de leider op de wereldmarkt. Alle onderdelen worden op aanwezigheid en functie getest. De aangesloten elektroden worden op aanwezigheid en functionaliteit getest en hebben een levensduur van 2 jaar. De AED G3 voert éénmaal per maand een automatische vol-energie zelfdiagnose uit. Energietoestand. De batterijtoestand wordt optisch helder en eenvoudige te herkennen weergegeven. Hierdoor kan de hulpverlener ieder ogenblik zien welk de toestand van de batterij is. Omgevingsbescherming. Het toestel is beschermd tegen uitwendige invloeden en heeft een waterdicht- en stofbescherming Klasse IPX4 Rescue Ready aanduiding. De eenvoudige status aanduiding over de werking van het toestel is eenvoudig te herkennen door de hulpverlener. Een RODE aanduiding en een duidelijk akoestisch signaal informeert de hulpverlener over een storing in het apparaat, de batterij of de elektroden. Garantie. Het toestel AED G3 heeft een garantieperiode van 7 jaar. De batterij heeft een volledige uitwissel garantie van 4 jaar.

5 Technologie van de Powerheart AED G3 Semi-Automatic STAR Biphasic. De AED G3 levert een veranderlijke bi-fasische energie die op de individuele toestand van de patiënt aangepast is op basis van de impendantie, de cellullaire toestand en de defibrillatieweerstand. De AED G3 levert een gesynchroniseerde shock conform de voorgeschreven normen van het ERC. LCD-scherm. De AED G3 heeft LCD-scherm dat, ook bij sterke lichtinval, duidelijk informatie kan weergeven. Defibrillatie richtlijnen. De AED G3 volgt de strenge richtlijnen van AHA die de behandeling van VT, VF en SVT aanbevelen. Hierdoor is de AED G3 vooruitstrevend in de technologie. Gepatenteerde shock terugname. De AED G3 zal de aangekondigde shock afbouwen (terugnemen) indien de hulpverlener besluit deze niet toe te dienen of indien de patiënt in een normaal ritme terugkeert tijdens de oplaadtijd. Programmeerbaarheid. De AED G3 is een toekomst-zekere investering omdat de meeste instellingen via data-kabel of infraroodpoort programmeerbaar zijn, evenals de mogelijke veranderingen in de richtlijnen. Deze kunnen snel en accuraat ingevoerd worden. Hiervoor worden 2 programma s bijgeleverd (inbegrepen in de prijs van het toestel) RescueLink: Door dit programma wordt alle informatie opgevraagd: alle informatie over de inzet, toestand AED en batterij, wordt in dit programma weergegeven en kan opgeslagen worden. MDLink: Door dit programma wordt de mogelijkheid geboden om het toestel in te stellen naar eigen noodwendigheden. Alle instellingen die veranderlijk zijn, worden door een paswoord afgeschermd. Men heeft de mogelijkheid de hartfrequentie evenals VF, VT, SVT en de bewakingscondities te veranderen.

6 Pediatrische behandeling. De AED G3 herkent en verwerkt op betrouwbare wijze de informatie van de pediatrische elektroden voor behandeling van personen onder de 25 kg gewicht of ouderdom van minder dan 8 jaar. Deze elektroden zijn optioneel verkrijgbaar. RHYTHMx bewakingsalgoritme. De AED G3 heeft een continue bewakingstechnologie die op bewuste patiënten kan toegepast worden. Na behandeling door de AED, kan de patiënt eveneens zonder onderbreking bewaakt worden. Het toestel bewaakt de patiënt en reageert onmiddellijk, wanneer de patiënt in een schokbaar ritme hervalt. De betrouwbaarheid van het RHYTHMx bewakingsalgoritme bedraagt 100 %

7 SERVICE Uitleentoestel. Ingeval er een defect is, wordt het toestel door onze dienst gratis opgehaald. Wij zorgen binnen de 24 uur voor een vervangtoestel. Scholing personeel en certificatie. De scholing van het toestel wordt door onze dienst gratis gegeven zodat uw personeel optimaal met het toestel kan werken. Update. Op wens programmeren wij eventuele bijkomende software updates, zodat u steeds conform de nieuwste richtlijnen en technologie ge-update wordt. Indien de aanpassingen in de software reeds voorhanden zijn, kan men zelf via de software het toestel aanpassen. Recente updates zullen U gratis bezorgd worden. Indien er compleet nieuwe software geschreven wordt, kunnen wij nu niet een prijs hiervoor opgeven. Bvb. complete nieuwe richtlijnen ERC. Onderhoudscontract. Dit is niet noodzakelijk, omdat er 7 jaar garantie op het toestel en 4 jaar op de batterij gegeven wordt. Door de voortdurende zelfcontroles van het toestel blijft dit optimaal in dienst. Bij een volledig defect wordt het toestel vervangen door een nieuw toestel. Consignatie van de elektroden. De pads voor volwassenen en kinderen kunnen in consignatie gegeven worden. Dit evenwel evenredig met het verbruik van 3 maanden. Wij vragen echter wel dat het systeem FIFO (First in, first out) i.v.m. de vervaldatums gehanteerd wordt. De oudste pads dienen wel het eerst verbruikt te worden. Uitleesapparatuur. Via infrarood- poort van de PC ofwel via COM infrarood kabel. Deze kabel wordt gratis meegeleverd.

Het AED Toestel voor gebruikers.

Het AED Toestel voor gebruikers. Het AED Toestel voor gebruikers. Cardiac Science presenteert zijn professionele AED, zijnde AED G3 Automatic Eigenschappen: Eenvoud: Patent: RHYTHMx : Steminstructries: STAR : Gewicht: Batterij: Simpele,

Nadere informatie

Het AED Toestel voor professionele gebruikers.

Het AED Toestel voor professionele gebruikers. Het AED Toestel voor professionele gebruikers. Eigenschappen: Cardiac Science presenteert zijn professionele AED, zijnde 1 ste AED met EKG kleurenscherm de G3Pro. De eerste AED met kleurenscherm, manuele

Nadere informatie

Algemene kenmerken HeartStart defibrillatoren. De HeartStart defibrillatoren kenmerken zich door de volgende voordelen:

Algemene kenmerken HeartStart defibrillatoren. De HeartStart defibrillatoren kenmerken zich door de volgende voordelen: Algemene kenmerken HeartStart defibrillatoren De HeartStart defibrillatoren kenmerken zich door de volgende voordelen: een dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse zelftest; uitgerust met een SMART-analyse

Nadere informatie

Keuze van een AED: welke neem ik mee? Keuze van een AED: welke neem ik mee? Keuze van een AED: welke neem ik mee? Verplichting keuze AED?

Keuze van een AED: welke neem ik mee? Keuze van een AED: welke neem ik mee? Keuze van een AED: welke neem ik mee? Verplichting keuze AED? Keuze van een AED: welke neem ik mee? Keuze van een AED: welke neem ik mee? 6e Nationale Reanimatie Congres Keuze van een AED: welke neem ik mee? 48 48 48 48 48 48 48 48 48 Arbo-wet; artikel 3: De werkgever

Nadere informatie

AED & Monitoring. Kenmerken - Cardiac Science Powerheart AED G3 Pro. Artikelnummer ECG-monitorkabel, 3-draads Lifepack 5-10

AED & Monitoring. Kenmerken - Cardiac Science Powerheart AED G3 Pro. Artikelnummer ECG-monitorkabel, 3-draads Lifepack 5-10 ECG-monitor kabels AED & Monitoring ECG-monitorkabel, 3-draads Powerhaert AED G3 Pro - Cardiac Science Powerheart AED G3 Pro 094 51 09 ECG-monitorkabel, 3-draads Lifepack 5-10 - Physio Control Lifepack

Nadere informatie

Een AED redt levens. Martien van Gorp. Vivon Nederland B.V. Ekkersrijt 1121 5692 AD Son

Een AED redt levens. Martien van Gorp. Vivon Nederland B.V. Ekkersrijt 1121 5692 AD Son Een AED redt levens Martien van Gorp Vivon Nederland B.V. Ekkersrijt 1121 5692 AD Son Over Vivon Jarenlange expertise Merkonafhankelijk ISO 9001:2008 gecertificeerd Samenwerking met o.a. Nederlandse Hartstichting

Nadere informatie

Neem reanimatie. ter harte!

Neem reanimatie. ter harte! Neem reanimatie ter harte! Omdat het niet alleen om de schok gaat Opvallend is dat bij 80% van de hartstilstanden in het ziekenhuis een niet-schokbaar ritme wordt geconstateerd. Daarom is het essentieel

Nadere informatie

Powerheart G5 AED Automatisch

Powerheart G5 AED Automatisch Powerheart G5 AED Automatisch RESCUE R E A D Y Specificaties van offerte Bediening en gebruik + De AED wordt automatisch geactiveerd bij het openen van de klep. + De AED zal tekst-/gesproken prompts en

Nadere informatie

Life-Point Pro Trainer manual A5 20-01-15 kleur voor prints.indd 1

Life-Point Pro Trainer manual A5 20-01-15 kleur voor prints.indd 1 Life-POINT Pro AED TRAINER handleiding Life-Point Pro Trainer manual A5 20-01-15 kleur voor prints.indd 1 20-01-15 20:03 Life-Point Pro AED - TRAINER Handleiding BELANGRIJK Leest u deze handleiding zorgvuldig

Nadere informatie

MyDiagnostick 1001R - Apparaat Handleiding DSF FINAL Revision 1. MyDiagnostick 1001R. Apparaat Handleiding. Page 1 of 11

MyDiagnostick 1001R - Apparaat Handleiding DSF FINAL Revision 1. MyDiagnostick 1001R. Apparaat Handleiding. Page 1 of 11 MyDiagnostick 1001R Apparaat Handleiding Page 1 of 11 Table of Contents 1 INLEIDING... 3 1.1 Gebruiksdoel... 3 1.2 Software... 3 1.3 Informatie regelgeving... 3 1.4 Waarschuwingen... 3 2 VERPAKKING...

Nadere informatie

DEFIBTECH. Defibtech- semi-automaat -vol automaat viewer

DEFIBTECH. Defibtech- semi-automaat -vol automaat viewer Informatie AED DEFIBTECH Defibtech- semi-automaat -vol automaat viewer De LIFELINE onderscheidt zich als een uiterst betrouwbare AED met een zeer gunstige prijs/kwaliteit verhouding. Ontwikkeld om te voldoen

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing AED-trainer

Gebruiksaanwijzing AED-trainer Gebruiksaanwijzing AED-trainer ONDERDEELNUMMER Copyright 2007 Cardiac Science Corporation. All rights reserved. De AED-trainer (trainingstoestel voor automatische externe defibrillators) is een apparaat

Nadere informatie

AED Selectiegids. copyright 2007. Niets uit deze uitgave mag worden vermenigvuldigd of openbaar worden gemaakt zonder toestemming van de AEDwinkel.

AED Selectiegids. copyright 2007. Niets uit deze uitgave mag worden vermenigvuldigd of openbaar worden gemaakt zonder toestemming van de AEDwinkel. AED Selectiegids Uw doel is om de Automatische Externe Defibrillator te vinden, die het beste is voor u en uw bedrijf, maar hoe doet u dit? De AEDwinkel helpt u om de juiste keuze te maken, door de juiste

Nadere informatie

OVERZICHT APPARAAT. Knop Type patiënt. Pacemaker. Sync. Knop Rapporten Knop Afdrukken. Navigatieknoppen. Therapiepoort. ECG-poort.

OVERZICHT APPARAAT. Knop Type patiënt. Pacemaker. Sync. Knop Rapporten Knop Afdrukken. Navigatieknoppen. Therapiepoort. ECG-poort. SCHERM DEFIBRILLATOR OVERZICHT APPARAAT Knop Type patiënt Indicator Klaar voor gebruik USB-poort Therapieknop Overzicht apparaat AED Off Uit Monitor Display Kies energie Laden-knop Pacemaker Knop Lead

Nadere informatie

HeartSine Technologies (Stryker)..

HeartSine Technologies (Stryker).. HeartSine Technologies (Stryker).. HeartSine Technologies (onderdeel of Stryker) Opgericht in 1998 door prof. J. Anderson (1 e mobiele defibrillator in 1966 (Dr. F. Pantridge, Dr. J. Geddes & prof. J Anderson)

Nadere informatie

De Powerheart G5. Om levens te redden zijn helden nodig. Helden hebben de G5 nodig. Mei 2012

De Powerheart G5. Om levens te redden zijn helden nodig. Helden hebben de G5 nodig. Mei 2012 De Powerheart G5 Om levens te redden zijn helden nodig. Helden hebben de G5 nodig. Mei 2012 1 Agenda Acute hartstilstand Defibrillatie De Powerheart G5 AED 2 Het probleem: Acute hartstilstand 3 Acute hartstilstand:

Nadere informatie

Life-Point Pro AED - TRAINER Handleiding

Life-Point Pro AED - TRAINER Handleiding Life-POINT Pro AED TRAINER handleiding Life-Point Pro AED - TRAINER Handleiding BELANGRIJK Leest u deze handleiding zorgvuldig door vóór het gebruik van het apparaat. De informatie in dit document behoort

Nadere informatie

DE TOONAANGEVENDE AED

DE TOONAANGEVENDE AED DE TOONAANGEVENDE AED WILT U UW HART VOLGEN DOOR EEN ANDER TE HELPEN? Het gebeurt in een fractie van een seconde. Iemand zakt in elkaar door een plotselinge hartstilstand. Het begin van een race tegen

Nadere informatie

De Philips HeartStart thuisdefibrillator: dé innovatie op het gebied van veiligheid en gezondheid.

De Philips HeartStart thuisdefibrillator: dé innovatie op het gebied van veiligheid en gezondheid. AED s U zoekt nu in AED's, AED elektroden, AED batterijen en AED tassen van de door ons meest verkochte AED merken. Kunt u niet vinden wat u zoekt? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Philips Heartstart

Nadere informatie

+31 (0) E:

+31 (0) E: Precisie Dynamometer PCE-LFG-Serie Precisie Dynamometer voor spannings- en drukkrachtmeting / met 5 verschillende meetpunten / RS-232 en USB-interface / software voor data-analyse De Precisie Dynamometer

Nadere informatie

* Pulse Oximeter Nonin Onyx Vantage 9590 (bestelnummer )

* Pulse Oximeter Nonin Onyx Vantage 9590 (bestelnummer ) PULSE OXIMETER (SATURATIEMETER): * Pulse Oximeter Nonin Onyx Vantage 9590 (bestelnummer 000695549590) De Nonin Onyx Vantage 9590 vingerpulsoximeter meet het zuurstofgehalte in het bloed (%SpO2) en de hartfrequentie.

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing WAARSCHUWING:

Gebruiksaanwijzing WAARSCHUWING: Gebruiksaanwijzing WAARSCHUWING: Elektrische schok en brandgevaar. Verbind geen telefoons of niet toegelaten connectoren met de contactdoos van het apparaat. OVERZICHT VAN DE AED Raak vertrouwd met de

Nadere informatie

APT-200. Tweeweg handzender. Firmware versie 1.00 apt-200_nl 03/19

APT-200. Tweeweg handzender. Firmware versie 1.00 apt-200_nl 03/19 APT-200 Tweeweg handzender Firmware versie 1.00 apt-200_nl 03/19 SATEL sp. z o.o. ul. Budowlanych 66 80-298 Gdańsk POLAND tel. +48 58 320 94 00 www.satel.eu BELANGRIJK Uw rechten op garantie vervallen

Nadere informatie

Handleiding Prestan AED UltraTrainer

Handleiding Prestan AED UltraTrainer Handleiding Prestan AED UltraTrainer Handleiding AED UltraTrainer De Prestan AED UltraTrainer is voorgeprogrammeerd met een Nederlands/Engels module en bevat 3C s batterijen, 1 set volwassen-/kindertrainingselektroden,

Nadere informatie

ACCESSOIRES LIFEPAK 1000 DEFIBRILLATOR. Authentieke accessoires van Physio-Control.

ACCESSOIRES LIFEPAK 1000 DEFIBRILLATOR. Authentieke accessoires van Physio-Control. ACCESSOIRES LIFEPAK 1000 DEFIBRILLATOR Authentieke accessoires van Physio-Control. Batterij/ECG-WEERGAVE accessoires Bedankt dat u voor Physio-Control gekozen hebt om u te helpen levens te redden en de

Nadere informatie

en uw richtlijnen uit te voeren betrouwbare BW Clip-serie onderhoudsvrije enkelgasdetectors De meest manier om uw medewerkers veilig te houden

en uw richtlijnen uit te voeren betrouwbare BW Clip-serie onderhoudsvrije enkelgasdetectors De meest manier om uw medewerkers veilig te houden De meest betrouwbare manier om uw medewerkers en uw werk conform richtlijnen uit te voeren veilig te houden Gemakkelijke gasidentificatie met labels met kleurencode en LCD-aanduiding: H2S CO O2 SO2 De

Nadere informatie

Automatische Externe Defibrillatie Opleiding Hulpverlener. Europese Reanimatieraad

Automatische Externe Defibrillatie Opleiding Hulpverlener. Europese Reanimatieraad Automatische Externe Defibrillatie Opleiding Hulpverlener Europese Reanimatieraad ACHTERGROND Er zijn ongeveer 700.000 hartstilstanden per jaar in Europa. Dit komt neer op 5 personen per uur in Nederland.

Nadere informatie

LogTag Recorders. Praxas B.V. www.praxas.com info@praxas.com +31 (0)76 5040 268 7

LogTag Recorders. Praxas B.V. www.praxas.com info@praxas.com +31 (0)76 5040 268 7 7 staat voor levering van hoge prestaties, hoge kwaliteit en scherpgeprijsde elektronische recorders. is ontworpen om aan de wereldwijde vraag naar hoog presterende recorders te voldoen. Het combineren

Nadere informatie

Powerheart G5 AED-trainingsapparaat Gebruikershandleiding

Powerheart G5 AED-trainingsapparaat Gebruikershandleiding Powerheart G5 AED-trainingsapparaat Gebruikershandleiding Copyright 2012 Cardiac Science Corporation. Alle rechten voorbehouden. Gebruik het trainingsapparaat bij de automatische externe defibrillator

Nadere informatie

Hydro Tab. Interceptor Trim Tabs. Marine Engineering. 2016ver.1

Hydro Tab. Interceptor Trim Tabs. Marine Engineering. 2016ver.1 Hydro Tab Interceptor Trim Tabs 2016ver.1 Ontworpen om te functioneren Ontwikkeld volgens het NMEA2000 protocol Geschikt voor NMEA0183 Hydrotab is een innovatief gepatenteerd trimsysteem, ontworpen voor

Nadere informatie

Basale reanimatie. Versie aug / 51

Basale reanimatie. Versie aug / 51 Basale reanimatie Versie aug. 2016 2015 2 / 51 LEERDOELEN Aan het einde van deze cursus kunt u demonstreren: Hoe u een bewusteloos slachtoffer benadert. Hoe u borstcompressies en beademingen uitvoert.

Nadere informatie

LET OP!!! 2015 Nederlandse Reanimatie Raad

LET OP!!! 2015 Nederlandse Reanimatie Raad LET OP!!! 2015 Nederlandse Reanimatie Raad Deze PowerPoint en de afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd. U mag deze PowerPoint in zijn originele hoedanigheid kosteloos gebruiken. De teksten en afbeeldingen

Nadere informatie

World Class Charging Systems. TEBETRON expert. Intelligente gelijkrichter voor tractiebatterijen

World Class Charging Systems. TEBETRON expert. Intelligente gelijkrichter voor tractiebatterijen World Class Charging Systems Intelligente gelijkrichter voor tractiebatterijen 2 BENNING World Class Charging Systems Intelligente gelijkrichter De serie is een moderne serie gelijkrichters. De heeft de

Nadere informatie

* ECG apparaat Cardioline type 100S + interpretatie

* ECG apparaat Cardioline type 100S + interpretatie ECG-APPARATUUR: * ECG apparaat Cardioline type 100S + interpretatie Opvolger van de AR1200viewbt is ECG100S. ECG100S is een geavanceerde 12-afleidingen elektrocardiograaf, waarmee ecg s kunnen worden opgenomen,

Nadere informatie

Trevler AIR handleiding. Opmerkingen

Trevler AIR handleiding. Opmerkingen AIR Handleiding WAARSCHUWING Stel de Trevler module niet bloot aan water of andere vloeibare substanties om gevaar voor u en schade aan het apparaat te voorkomen. Open de behuizing van uw Trevler nooit,

Nadere informatie

URA ONE. Design en technologie van de toekomst VEILIGHEIDSVERLICHTING WERELDSPECIALIST OP HET VLAK VAN ELEKTRISCHE EN DIGITALE GEBOUWINFRASTRUCTUREN

URA ONE. Design en technologie van de toekomst VEILIGHEIDSVERLICHTING WERELDSPECIALIST OP HET VLAK VAN ELEKTRISCHE EN DIGITALE GEBOUWINFRASTRUCTUREN VEILIGHEIDSVERLICHTING URA ONE Design en technologie van de toekomst WERELDSPECIALIST OP HET VLAK VAN ELEKTRISCHE EN DIGITALE GEBOUWINFRASTRUCTUREN URA ONE INNOVATIEVE VOORDELEN VAN DE URA ONE TOESTELLEN

Nadere informatie

BEP 600-GD EN 600-GDL CONTOUR MATRIX GAS DETECTOR INSTALLATIE EN GEBRUIKS AANWIJZING

BEP 600-GD EN 600-GDL CONTOUR MATRIX GAS DETECTOR INSTALLATIE EN GEBRUIKS AANWIJZING BEP 600-GD EN 600-GDL CONTOUR MATRIX GAS DETECTOR INSTALLATIE EN GEBRUIKS AANWIJZING INDEX KENMERKEN 3 INTRODUCTIE 3 AFMETINGEN 4 AANSLUIT SCHEMA 5 INSTALLATIE 6 SENSOR INSTALLATIE 6 GEBRUIK 6 TEST/STILALARM

Nadere informatie

Triaxiale versnellingsopnemer PCE-MSR165 registreert versnelling, vochtigheid, druk, temperatuur en licht / weegt slechts 69 gram

Triaxiale versnellingsopnemer PCE-MSR165 registreert versnelling, vochtigheid, druk, temperatuur en licht / weegt slechts 69 gram Triaxiale versnellingsopnemer PCE-MSR165 registreert versnelling, vochtigheid, druk, temperatuur en licht / weegt slechts 69 gram De universele en compacte triaxiale versnellingsopnemer PCE-MSR165 maakt

Nadere informatie

Accessoires en oefenproducten voor de AED Pro

Accessoires en oefenproducten voor de AED Pro Accessoires en oefenproducten voor de AED Pro Elektroden CPR-D-padz Met de revolutionaire eendelige CPR-D-padz voor volwassenen, die een elektrodenpaar bevat, bent u verzekerd van een snelle en nauwkeurige

Nadere informatie

Het gebruik van AED Manager

Het gebruik van AED Manager Het gebruik van AED Manager Copyright 2014 Cardiac Science Corporation. Alle rechten voorbehouden. Inhoudsopgave u Informatie over AED Manager 2 u AED- en reddingsparameters instellen 7 u Een reddingsactie

Nadere informatie

Installatiehandleiding

Installatiehandleiding LC-Products B.V. tel. (+31) 088-8111000 email: info@lc-products.nl website: www.lc-products.nl LC-Products. All rights reserved. No part of this publication may be reproduced in any form or by any means

Nadere informatie

Garantie- en servicevoorwaarden Focus touch P10

Garantie- en servicevoorwaarden Focus touch P10 Garantie- en servicevoorwaarden Focus touch P10 t.b.v. de Benelux VOOR DISPLAYS: 55, 70 AND 82 nederlands V01.2-2014-4 Garantie en service voorwaarden Focus Touch voor Benelux Focus Touch P10 displays

Nadere informatie

EM4591 Universal Wi-Fi repeater with WPS

EM4591 Universal Wi-Fi repeater with WPS EM4591 Universal Wi-Fi repeater with WPS 2 NEDERLANDS EM4591 Universal Wi-Fi repeater with WPS Inhoudsopgave 1.0 Introductie... 2 1.1 Inhoud van de verpakking... 2 1.2 Device Overview... 3 2.0 Waar plaats

Nadere informatie

F O R E S T S H U T T L E S / L

F O R E S T S H U T T L E S / L 2 Installeren van de FOREST SHUTTLE S / L Installeren van de FOREST SHUTTLE S / L 1 Assembleer de rail 2 Installeer de steunen en monteer de rail in de steunen 3 Hang de gordijnen pas na het instellen

Nadere informatie

Verkeersteller. Actime B.V. Heuveleindstraat NL Ravenstein

Verkeersteller. Actime B.V. Heuveleindstraat NL Ravenstein Verkeersteller Actime B.V. Heuveleindstraat 5 5371 NL Ravenstein 0486-412846 Inhoud 1. Algemeen 2 2. Overzicht ingebruik name 2 3. Samenstelling 3 4. Montage 5 5. Gegevensverwerking 7 6. Gebruik van een

Nadere informatie

Seika brailleleesregels

Seika brailleleesregels Seika brailleleesregels slechtziend.nl introduceert nieuwe brailleleesregels van het merk Seika. De populariteit van deze leesregels neemt steeds verder toe door de gebruiksvriendelijkheid, de zeer hoge

Nadere informatie

Temperatuur datalogger

Temperatuur datalogger Gebruikershandleiding Temperatuur datalogger Model TH10 Inleiding Gefeliciteerd met uw aankoop van de temperatuur datalogger. Deze datalogger meet en slaat tot 32000 temperatuurmetingen op. De gebruiker

Nadere informatie

NIEUW. De beste energiebron voor onderweg CAMPER BOOT HUISJE

NIEUW. De beste energiebron voor onderweg CAMPER BOOT HUISJE NIEUW De beste energiebron voor onderweg CAMPER BOOT HUISJE De EFOY COMFORT laadt de accu voor uw elektrische apparaten volautomatisch op. Zo heeft u altijd voldoende stroom voor uw wensen het hele jaar

Nadere informatie

HANDLEIDING SCOREBORDEN OPTIE 7 Versie 2.0 / augustus 2011

HANDLEIDING SCOREBORDEN OPTIE 7 Versie 2.0 / augustus 2011 HANDLEIDING SCOREBORDEN OPTIE 7 Versie 2.0 / augustus 2011 1.0 Inleiding Hartelijk gefeliciteerd met de aanschaf van een scorebord optie 7 van Data Display. We hopen dat er veel plezier aan beleefd zal

Nadere informatie

INFORMATIE VOOR DE GEBRUIKER VAN DE CARETECH GLORIA

INFORMATIE VOOR DE GEBRUIKER VAN DE CARETECH GLORIA INFORMATIE VOOR DE GEBRUIKER VAN DE CARETECH GLORIA Geachte mevrouw/mijnheer, Het Personen Hulpoproep systeem CARETECH GLORIA van Caretech is een gebruiksvriendelijk, alert en paraat systeem. Het garandeert

Nadere informatie

Raak vertrouwd met de deskundige bediening en gebruikswijze van de AED, voordat u dit product gaat gebruiken.

Raak vertrouwd met de deskundige bediening en gebruikswijze van de AED, voordat u dit product gaat gebruiken. Gebruiksaanwijzing OVERZICHT VAN DE AED Raak vertrouwd met de deskundige bediening en gebruikswijze van de AED, voordat u dit product gaat gebruiken. Inhoud: Overzicht van de AED pagina 1 Symboolbeschrijvingen

Nadere informatie

FISCALE DATA MODULE (FDM) Handleiding

FISCALE DATA MODULE (FDM) Handleiding FISCALE DATA MODULE (FDM) Handleiding Lees deze handleiding aandachtig Het niet respecteren van deze eenvoudige regels kan leiden tot een defect van de Fiscale Data Module en/of de aangesloten apparaten.

Nadere informatie

Even voorstellen. Programma van vandaag. Hoe dit te bereiken: Waarom deze avond? Reeds gedane stappen. Toekomstbeeld

Even voorstellen. Programma van vandaag. Hoe dit te bereiken: Waarom deze avond? Reeds gedane stappen. Toekomstbeeld Programma van vandaag Welkomswoord Burgemeester J Klijs Presentatie AED / AED ALERT situatie Moerdijk Pauze Situatie Willemstad, Stichting AED Willemstad door mevr. Veltman Situatie stadsraad Zevenbergen

Nadere informatie

Voorbij de AED Plus. Program Management Onboard met Wifi-functie

Voorbij de AED Plus. Program Management Onboard met Wifi-functie Voorbij de AED Plus In 2002 lanceerde ZOLL de AED Plus defibrillator met Real CPR Help onmiddellijke reanimatiefeedback. Voor het eerst laat men hulpverleners in real time weten wanneer ze hoogwaardige

Nadere informatie

Handboeak SMARTCD.G2 02.2015

Handboeak SMARTCD.G2 02.2015 02.2015 2 / 14 1 Voorgeschreven gebruik... 3 2 Veiligheidsadviezen... 4 3 Leveromvang... 5 4 Aansluiting op een pc/laptop... 6 5 Opladen van de accu's... 7 6 Inbedrijfstelling... 8 7 Configuratie van de

Nadere informatie

AP22 Analoog Display

AP22 Analoog Display Datasheet AP22 AP22 Analoog Display Toepasbaar als: Display voor positie en snelheid Grenswaardebewaking met hysterese 48 mm ca. 90 mm 96 mm Voor sensoren met analoge interface Instelbaar tussen -10..+10

Nadere informatie

DATALOGGERS. Technolog Cello 3-kanaals CELLO - 3-KANAALS SMS/GPRS DRUK EN FLOW DATALOGGER

DATALOGGERS. Technolog Cello 3-kanaals CELLO - 3-KANAALS SMS/GPRS DRUK EN FLOW DATALOGGER TECHNOLOG CELLO 3-KANAALS CELLO - 3-KANAALS SMS/GPRS DRUK EN FLOW DATALOGGER Volledig geïntegreerde GSM/SMS/GPRS datalogger Ondersteunt gemiddelde en statistische registratie Optionele drukingang Twee

Nadere informatie

Emeris Log oplossing. Sleutel functies en voordelen

Emeris Log oplossing. Sleutel functies en voordelen Emeris Log oplossing Met de Emeris Log-oplossing kunt u de consumptie van een watermeter 24 uur per dag controleren. Het is eenvoudig te installeren en voorkomt dure IT-projecten. Het concept bestaat uit

Nadere informatie

dagen stroom zonder stopcontact! De beste energiebron voor onderweg CAMPER BOOT HUISJE

dagen stroom zonder stopcontact! De beste energiebron voor onderweg CAMPER BOOT HUISJE 365 dagen stroom zonder stopcontact! De beste energiebron voor onderweg CAMPER BOOT HUISJE De EFOY COMFORT laadt de accu voor uw elektrische apparaten volautomatisch op. Zo heeft u altijd voldoende stroom

Nadere informatie

BELANGRIJK VEILIGHEIDSBERICHT HeartSine Technologies samaritan PAD 500P (defibrillator voor openbare ruimte) Software-upgrade

BELANGRIJK VEILIGHEIDSBERICHT HeartSine Technologies samaritan PAD 500P (defibrillator voor openbare ruimte) Software-upgrade BELANGRIJK VEILIGHEIDSBERICHT HeartSine Technologies samaritan PAD 500P (defibrillator voor openbare ruimte) Software-upgrade Geachte eigenaren van de samaritan PAD 500P, Met deze brief willen we u op

Nadere informatie

Plotselinge hartstilstand altijd en overal

Plotselinge hartstilstand altijd en overal Plotselinge hartstilstand altijd en overal Op dit moment is de overlevingskans bij een plotselinge hartstilstand minder dan 7% Met elke minuut die verstrijkt, neemt de kans op een succesvolle reanimatie

Nadere informatie

Basale reanimatie LET OP!!! 2015 Nederlandse Reanimatie Raad WELKOM LEERDOELEN. Aan het einde van deze cursus kunt u demonstreren:

Basale reanimatie LET OP!!! 2015 Nederlandse Reanimatie Raad WELKOM LEERDOELEN. Aan het einde van deze cursus kunt u demonstreren: LET OP!!! 2015 Nederlandse Reanimatie Raad Deze PowerPoint en de afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd. U mag deze PowerPoint in zijn originele hoedanigheid kosteloos gebruiken. De teksten en afbeeldingen

Nadere informatie

Basale reanimatie inclusief de Automatische Externe Defibrillator

Basale reanimatie inclusief de Automatische Externe Defibrillator Basale reanimatie inclusief de Automatische Externe Defibrillator LEERDOELEN Aan het einde van deze cursus kunt u demonstreren: Hoe u een bewusteloos slachtoffer benadert. Hoe u borstcompressies en beademing

Nadere informatie

LET OP!!! 2011 Nederlandse Reanimatie Raad

LET OP!!! 2011 Nederlandse Reanimatie Raad LET OP!!! 2011 Nederlandse Reanimatie Raad Deze PowerPoint en de afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd. U mag deze PowerPoint in zijn originele hoedanigheid kosteloos gebruiken. De teksten en afbeeldingen

Nadere informatie

EM398x-R2 UPS VA

EM398x-R2 UPS VA EM398x-R2 UPS 600-1000-1600VA EM398X-R2 - UPS 600-1000-1600VA 2 NEDERLANDS Inhoudsopgave 1.0 Introductie... 2 1.1 Functies en kenmerken... 2 1.2 Inhoud van de verpakking... 3 1.3 Aansluiten van de UPS...

Nadere informatie

Installatiehandleiding

Installatiehandleiding 353000 Module Toetsenbord Sfera Installatiehandleiding 04/16-01 PC 2 Module Toetsenbord Sfera Inhoudsopgave 1 Inleiding 4 1.1 Mededelingen en tips 4 Installatiehandleiding 2 Beschrijving 5 2.1 Hoofdfuncties

Nadere informatie

2015 Multizijn V.O.F 1

2015 Multizijn V.O.F 1 Dank u voor de aanschaf van de gloednieuwe SJ5000 Camera. Lees deze handleiding aandachtig door voordat u de camera gaat gebruiken en wij hopen dat u snel vertrouwd zal zijn met de camera en u veel spannende

Nadere informatie

AP21 SSI Display. Display voor positie en snelheid Nokkencontroller Signaalomvormer Display voor niet lineaire bewegingen. 96 mm

AP21 SSI Display. Display voor positie en snelheid Nokkencontroller Signaalomvormer Display voor niet lineaire bewegingen. 96 mm Datasheet AP21 AP21 SSI Display Toepasbaar als: Display voor positie en snelheid Nokkencontroller Signaalomvormer Display voor niet lineaire bewegingen 48 mm ca. 90 mm 96 mm Voor sensoren met Synchroon

Nadere informatie

Stroomtekort in België

Stroomtekort in België Stroomtekort in België Oplossingen en systemen Stil Milieubewust Energie bufferen Duurzaam Solar Self consumption Stroomtekort in België Zal de stroom ook in uw gemeente uitgeschakeld worden? Dan: Werkt

Nadere informatie

AP23 Start/Stop Display

AP23 Start/Stop Display Datasheet AP23 Version 02-2010 / NL AP23 Start/Stop Display Toepasbaar als: Display voor positie en snelheid Nokkencontroller Signaalomvormer 48 mm ca. 90 mm 96 mm Voor magnetostrictieve sensoren van o.a.

Nadere informatie

AP23 Start/Stop Display

AP23 Start/Stop Display Datasheet AP23 Version 01-2016 / NL AP23 Start/Stop Display Toepasbaar als: Display voor positie en snelheid Nokkencontroller Signaalomvormer Display voor niet lineaire bewegingen 48 mm ca. 90 mm 96 mm

Nadere informatie

NV-2040-EU. 4 kanalen NAS - NVR NV-4080-EU. 8 kanalen NAS - NVR. Eigenschappen

NV-2040-EU. 4 kanalen NAS - NVR NV-4080-EU. 8 kanalen NAS - NVR. Eigenschappen NV-2040-EU NV-4080-EU NV-2040-EU 4 kanalen NAS - NVR NV-4080-EU 8 kanalen NAS - NVR Eigenschappen Linux Embedded Vrij van PC instabiliteit en virus aanvallen Server Cliënt architectuur Web gebaseerd Netwerk

Nadere informatie

Stroomtekort in België

Stroomtekort in België Stroomtekort in België Zal de stroom ook in uw gemeente uitgeschakeld worden? Dan : - Werkt uw verwarming niet meer (uw verwarming heeft spanning nodig voor de circulatiepomp) - Koelt uw ijskast en diepvriezer

Nadere informatie

Absoluta IP Module. Installateurshandleiding NEDERLANDS. AIS AbsolutaIP :07

Absoluta IP Module. Installateurshandleiding NEDERLANDS. AIS AbsolutaIP :07 Absoluta IP Module Installateurshandleiding NEDERLANDS AIS AbsolutaIP 20140704 09:07 RICHTLIJNEN De installatie van deze systemen moet uitgevoerd worden in overeenstemming met de lokale wetgeving. Dit

Nadere informatie

De belangrijkste vraag bij een acute hartstilstand is: wat gebeurt er. daarna

De belangrijkste vraag bij een acute hartstilstand is: wat gebeurt er. daarna De belangrijkste vraag bij een acute hartstilstand is: wat gebeurt er daarna Powerheart G5 AED, accessoires en toebehoren Powerheart G5 AED De Powerheart G5: Betrouwbaarheid, gebruiksgemak en geavanceerde

Nadere informatie

16 februari 2018 FSN Terugroepactie/bericht medisch apparaat HeartStart FRx, HeartStart Home en HeartStart OnSite AED's

16 februari 2018 FSN Terugroepactie/bericht medisch apparaat HeartStart FRx, HeartStart Home en HeartStart OnSite AED's 16 februari 2018 FSN86100186 Terugroepactie/bericht medisch apparaat HeartStart FRx, HeartStart Home en HeartStart OnSite AED's Geachte HeartStart AED-eigenaar, We nemen contact met u op, omdat uit onze

Nadere informatie

NPS-16 Burenalarmeringssysteem

NPS-16 Burenalarmeringssysteem Handleiding voor Alphatronics B.V. de gebruiker NPS-16 Burenalarmeringssysteem Burenalarmeringssysteem Revisie A Uitgave 10-1998 Alphatronics B.V. (MDK) INHOUD INHOUD... Pagina 1 Introductie... Pagina

Nadere informatie

Gebruikershandleiding (NL)

Gebruikershandleiding (NL) PROcross V2 A-106 Gebruikershandleiding (NL) 2 PROcross V2 A-106 Aansluiten van de sensoren Achterkant: Infrarood / magnetisch Temperatuur 1 batterij (type: CR2450) RPM (extra gevoelig) RPM (normaal) Vervangen

Nadere informatie

URGENT VEILIGHEIDSBULLETIN

URGENT VEILIGHEIDSBULLETIN 10 oktober 2012 URGENT VEILIGHEIDSBULLETIN Reservebatterij en nieuwe instructies voor gebruikers van de PAD 300 en PAD 300P (Public Access Defibrillator publiekelijk beschikbare defibrillator ) Geachte

Nadere informatie

SplashVision waterdichte televisies

SplashVision waterdichte televisies De luxe van ontspanning. SplashVision waterdichte televisies SplashVision is specialist in waterdichte televisies. Waterdichte televisies zijn de oplossing als u in de badkamer televisie of dvd wilt kijken.

Nadere informatie

SplashVision waterdichte televisies

SplashVision waterdichte televisies De luxe van ontspanning. SplashVision waterdichte televisies SplashVision is specialist in waterdichte televisies. Waterdichte televisies zijn de oplossing als u in de badkamer televisie of dvd wilt kijken.

Nadere informatie

Conventionele Brandmeldcentrale 500 Serie Zo eenvoudig als tellen tot drie

Conventionele Brandmeldcentrale 500 Serie Zo eenvoudig als tellen tot drie Conventionele Brandmeldcentrale 500 Serie Zo eenvoudig als tellen tot drie 2 Een brandmeldcentrale die eenvoudig is te installeren, configureren, te onderhouden en te gebruiken. LCD-scherm met statusindicatie

Nadere informatie

beschermen vereisten voldoen betrouwbare manier om uw werknemers te De meest en ervoor te zorgen dat al uw werkzaamheden aan bepaalde

beschermen vereisten voldoen betrouwbare manier om uw werknemers te De meest en ervoor te zorgen dat al uw werkzaamheden aan bepaalde De meest betrouwbare manier om uw werknemers te beschermen en ervoor te zorgen dat al uw werkzaamheden aan bepaalde vereisten voldoen Gemakkelijke gasidentificatie met labels met kleurencode en LCDaanduiding:

Nadere informatie

AP80 Display Controller

AP80 Display Controller Datasheet AP80 AP80 Display Controller Toepasbaar als: Display voor positie en snelheid Nokkencontroller Signaalomvormer Toerentalbewaking Linearisatie functie 72 mm ca. 160 mm 144 mm Voor sensoren met:

Nadere informatie

Parallelle meting van CO/CO 2. in de omgeving. testo 315-3: Meten van de omgevingslucht volgens de Europese norm EN 50543.

Parallelle meting van CO/CO 2. in de omgeving. testo 315-3: Meten van de omgevingslucht volgens de Europese norm EN 50543. Parallelle meting van CO/CO 2 in de omgeving testo 315-3: Meten van de omgevingslucht volgens de Europese norm EN 50543. testo 315-3 Waar kan de testo 315-3 gebruikt worden? Bij omgevingsmetingen, wanneer

Nadere informatie

Smoke Alarm FERION 4000 O

Smoke Alarm FERION 4000 O Smoke Alarm FERION 4000 O nl Smoke Alarm Inhoudsopgave nl 3 Inhoudsopgave 1 Graphics 4 2 Inleiding 6 3 Montage 7 4 Onderhoud 9 5 Technische specificaties 10 6 Klantenservice 12 Bosch Sicherheitssysteme

Nadere informatie

START SET DRAADLOOS SCHAKELEN

START SET DRAADLOOS SCHAKELEN START-LINE GEBRUIKERSHANDLEIDING Op www.klikaanklikuit.nl vindt u altijd de meest recente gebruiksaanwijzingen Lees deze eenvoudige instructies. Bij onjuiste installatie vervalt de garantie op dit product.

Nadere informatie

Installatie & Snel Start Gids Aqua PC Serie AquaPro Versie

Installatie & Snel Start Gids Aqua PC Serie AquaPro Versie Installatie & Snel Start Gids Aqua PC Serie AquaPro Versie SNELSTARTGIDS AquaPro PC VR1.00 1. Introductie Hartelijk dank voor de aanschaf van uw AquaPro PC. Het is aan te bevelen dat uw nieuwe computer

Nadere informatie

Bump-kalibratie automaat. Snel. Eenvoudig. Veilig

Bump-kalibratie automaat. Snel. Eenvoudig. Veilig Bump-kalibratie automaat Snel Eenvoudig Veilig MSA Galaxy GX2 Gemakkelijk in te stellen, eenvoudig in gebruik met touchfree testen. Kleurenscherm vereenvoudigt het gebruik bij de testbank. Kan met pc of

Nadere informatie

RF1456RGB. Gebruiksaanwijzing

RF1456RGB. Gebruiksaanwijzing RF1456RGB Gebruiksaanwijzing Deze 1W full color animatie laser met snelle optische scanners kan m.b.v. ILDA aangestuurd worden. Met programma's zoals ishow en Pangolin zijn alle functies van deze laser

Nadere informatie

Installatiehandleiding

Installatiehandleiding 353000 Module Toetsenbord Sfera Installatiehandleiding 06/12-01 PC 2 Module Toetsenbord Sfera Inhoudsopgave 1 Inleiding 4 1.1 Mededelingen en tips 4 Installatiehandleiding 2 Beschrijving 5 2.1 Hoofdfuncties

Nadere informatie

EM398x-R2 UPS VA

EM398x-R2 UPS VA EM398x-R2 UPS 600-1000-1600VA EM398X-R2 - UPS 600-1000-1600VA 2 NEDERLANDS Inhoudsopgave 1.0 Introductie... 2 1.1 Functies en kenmerken... 2 1.2 Inhoud van de verpakking... 3 1.3 Aansluiten van de UPS...

Nadere informatie

InteGra Gebruikershandleiding 1

InteGra Gebruikershandleiding 1 InteGra Gebruikershandleiding 1 Algemeen Met dank voor de keuze van dit product aangeboden door SATEL. Hoge kwaliteit en vele functies met een simpele bediening zijn de voordelen van deze inbraak alarmcentrale.

Nadere informatie

Basale reanimatie LET OP!!! 2015 Nederlandse Reanimatie Raad WELKOM

Basale reanimatie LET OP!!! 2015 Nederlandse Reanimatie Raad WELKOM LET OP!!! Nederlandse Reanimatie Raad Deze PowerPoint en de afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd. U mag deze PowerPoint in zijn originele hoedanigheid kosteloos gebruiken. De teksten en afbeeldingen

Nadere informatie

Minimum vereisten. Connectie met RPS. PC: Windows Vista (RPS 5.6); Windows XP SP2 ; Windows 2000 SP4 ;.NET ; MSXML (laatste 2 zijn meegeleverd op CD)

Minimum vereisten. Connectie met RPS. PC: Windows Vista (RPS 5.6); Windows XP SP2 ; Windows 2000 SP4 ;.NET ; MSXML (laatste 2 zijn meegeleverd op CD) Minimum vereisten PC: Windows Vista (RPS 5.6); Windows XP SP2 ; Windows 2000 SP4 ;.NET ; MSXML (laatste 2 zijn meegeleverd op CD) Centrale: Easy versie 2.xx RPS: RPS versie 5.4 of hoger Standaard Login

Nadere informatie

AED: definitie. AED: levenskansen. Automatische externe defibrillator. AED Docente: Sofie Boonen Vormingscentrum Hivset Turnhout 2010

AED: definitie. AED: levenskansen. Automatische externe defibrillator. AED Docente: Sofie Boonen Vormingscentrum Hivset Turnhout 2010 Automatische externe defibrillator AED Docente: Sofie Boonen Vormingscentrum Hivset Turnhout 2010 Als de ademhaling stilv alt, het hart stopt. AED: definitie AED: levenskansen De AED is een apparaat dat

Nadere informatie

Bestnr Temperatuur datalogger EL-USB-1

Bestnr Temperatuur datalogger EL-USB-1 Bestnr. 12 25 71 Temperatuur datalogger EL-USB-1 Alle rechten, ook vertalingen, voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een automatische gegevensbestand, of openbaar

Nadere informatie

HYDROMAX 150. De BRANDSTOFCEL acculader.

HYDROMAX 150. De BRANDSTOFCEL acculader. HYDROMAX 150 De BRANDSTOFCEL acculader. Gebruikershandleiding VOORWOORD Hartelijk dank dat u heeft gekozen voor de Hydromax 150-brandstofcel van Dynad International BV. Wij wensen u veel gemak van uw portable

Nadere informatie

Dräger VarioGard centrale eenheid Besturingssysteem

Dräger VarioGard centrale eenheid Besturingssysteem Dräger VarioGard centrale eenheid Besturingssysteem Als centrale eenheid vormt de Dräger VarioGard de spil van een kostenefficiënt, modulair gasdetectiesysteem. Een digitale bus maakt aansluiting en beheer

Nadere informatie

RF658RGY. Gebruiksaanwijzing

RF658RGY. Gebruiksaanwijzing RF658RGY Gebruiksaanwijzing Deze laser heeft een groene en rode laser en geeft een sterren hemel effect met 1000 stralen. Door het movinghead effect kan de hele bundel bewegen als een movinghead. De besturing

Nadere informatie