Het AED Toestel voor gebruikers.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Het AED Toestel voor gebruikers."

Transcriptie

1 Het AED Toestel voor gebruikers. Cardiac Science presenteert zijn professionele AED, zijnde AED G3 Semi-Automatic Eigenschappen: Eenvoud: Patent: RHYTHMx : Steminstructries: STAR : Gewicht: Batterij: Simpele, klaar voor gebruik, één knopbediening Gepatenteerde RescueReady technologie zorgt voor een dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse zelftest van de elektroden, de batterij, de interne elektronica en software en condensatoren. Rhythmx analyse software, die het mogelijk maakt om refibrillatie te herkennen tijdens de reanimatie cyclus. Nieuwe steminstructies helpen de gebruiker om de elektroden sneller te plaatsen. Configureerbare STAR bifasische lage en hoge energie protocollen. Lichtgewicht in een nog gebruiksvriendelijkere behuizing. De eerste vier-jarige niet-conditionele batterij garantie op de AED markt met gratis vervanging.

2 DEFIBRILLATOR Bediening Curve Energie Aantal protocollen Instelling (nominaal) Tijdcyclus schocks Knoppen Gesproken aanwijzingen Instructie display Visuele indicatoren Aanduiding l Gesynchroniseerde schok Pacemaker - Pulsherkenning Programmeerbaar Pediatrische functie Sensitiviteit & specificiteit Garantie ELEKTRODEN Min. Gezamenlijke oppervlakte Kabellengte Leveringstoestand Type Houdbaarheid BATTERIJ. Type: Garantie: InelliSense Lithium 4 jaar AUTOMATISCHE ZELFTEST Dagelijks Wekelijks Maandelijks DATA- OPSLAG Intern geheugen Meervoudige gebeurtenissen Herhalingsfunktie Communicatie Uursynchronisatie AFMETINGEN L x B x H Gewicht: Waterbestendigheid Schokbestendigheid Semi-automatisch Bi-fase, afgeknotte kegelvormige exponentiele curve Variabele energie, oplopend (105 J 360 J) 5 200VE, 200VE, 300 VE Minder dan 55 seconden voor een serie van 3 shocks 1 knopsbediening Omvangrijke gesproken aanwijzingen begeleiden de gebruiker door het reddingsproces Scherm met 2 tekstregels voor begeleiding van de hulpverlener bij lawaaierige condities. RescueReady status aanduiding,smart Gauge batterij indicator, Service indicator, Elektroden indicator, Tekst scherm Gesproken teksten, oplaadtoon, systeemalarm Ingebouwde automatische synchronisatiefunctie Ja Ja, via MDLink Ja AAMI DF 39 7 jaar 228 cm 2 1,3 meter Zelftestend, reeds aangesloten op AED Voor volwassenen, reeds aangebrachte gel, zelfklevend, éénmalig gebruik, niet gepolariseerde Defibrillatie elektrode (identieke elektroden kunnen in beide posities aangebracht worden. (kinderen idem) 2 jaar vanaf productiedatum ACCU Garantie: 2 jaar Batterij, Elektroden ( controle aansluiting en functionaliteit), interne electronica, geen energielading, Schock / Vervolg knop, en software Batterij, Elektroden ( controle aansluiting en functie), interne electronica, gedeeltelijke energielading, Schock / Vervolg knop, en software Batterij, Elektroden ( controle aansluiting en functionaliteit), interne electronica, volle energielading, Schock / Vervolg knop, en software 60 Minuten EKG-gegevens met gebeurtenisdocumentatie Ja Via RescueLink -Software via PC Via seriële poort Precieze synchronisatie van de AED-tijd 27 x 31 x 8 cm 3,2 kg IPX4 IEC , 1 meter

3 Gebruiksvriendelijkheid van de Powerheart AED G3 Semi-Automatic Eén Knop-bediening. Door de gepatenteerde één-knop-bediening is de bediening van het toestel zeer eenvoudig en bedrijfszeker. Enkel op deze wijze wordt ook aan de leek die zekerheid gegeven om het toestel foutvrij te bedienen. Vooraf gekoppelde elektroden. In noodgevallen is elke mogelijke oorzaak om fouten te maken een risico voor de patiënt. Daarom moet de bedienaar van het toestel vrij zijn van overtollige handelingen. De hulpverlener dient zich te concentreren op het essentiële van de noodsituatie, nl. de reanimatie en defibrillatie van de patiënt. De elektroden zijn vooraf aangesloten om het aantal handelingen te reduceren en fouten uit te sluiten. Niet-gepolariseerde / Zijde-onafhankelijke Elektroden De elektroden zijn gelijkmatig van vorm en de plaatsbepaling wordt overgelaten aan de gebruiker. Hierdoor wordt weer een foutmarge uitgeschakeld. Spraak en visuele aanduidingen. Een omvangrijke spraakaanduiding leidt de gebruiker door de procedure. Het display (scherm) toont in schrift de noodzakelijke onderrichtingen. Dit is nuttig bij gebruik in een luidruchtige omgeving of bij gebruik door gehoorbeschadigde personen. Transportbescherming. Het toestel en de elektronica is beschermd tegen invloeden van buitenaf. Bvb. IP54 en valbeveiliging. Een handvat vereenvoudigt het dragen van het toestel.

4 Betrouwbaarheid van de Powerheart AED G3 Semi-Automatic Zelftestfunktie. Omwille van de automatische, dagelijkse zelfdiagnose van de kritische onderdelen, elektroden, batterij en complete elektronica, is de AED G3 de leider op de wereldmarkt. Alle onderdelen worden op aanwezigheid en functie getest. De aangesloten elektroden worden op aanwezigheid en functionaliteit getest en hebben een levensduur van 2 jaar. De AED G3 voert éénmaal per maand een automatische vol-energie zelfdiagnose uit. Energietoestand. De batterijtoestand wordt optisch helder en eenvoudige te herkennen weergegeven. Hierdoor kan de hulpverlener ieder ogenblik zien welk de toestand van de batterij is. Omgevingsbescherming. Het toestel is beschermd tegen uitwendige invloeden en heeft een waterdicht- en stofbescherming Klasse IPX4 Rescue Ready aanduiding. De eenvoudige status aanduiding over de werking van het toestel is eenvoudig te herkennen door de hulpverlener. Een RODE aanduiding en een duidelijk akoestisch signaal informeert de hulpverlener over een storing in het apparaat, de batterij of de elektroden. Garantie. Het toestel AED G3 heeft een garantieperiode van 7 jaar. De batterij heeft een volledige uitwissel garantie van 4 jaar.

5 Technologie van de Powerheart AED G3 Semi-Automatic STAR Biphasic. De AED G3 levert een veranderlijke bi-fasische energie die op de individuele toestand van de patiënt aangepast is op basis van de impendantie, de cellullaire toestand en de defibrillatieweerstand. De AED G3 levert een gesynchroniseerde shock conform de voorgeschreven normen van het ERC. LCD-scherm. De AED G3 heeft LCD-scherm dat, ook bij sterke lichtinval, duidelijk informatie kan weergeven. Defibrillatie richtlijnen. De AED G3 volgt de strenge richtlijnen van AHA die de behandeling van VT, VF en SVT aanbevelen. Hierdoor is de AED G3 vooruitstrevend in de technologie. Gepatenteerde shock terugname. De AED G3 zal de aangekondigde shock afbouwen (terugnemen) indien de hulpverlener besluit deze niet toe te dienen of indien de patiënt in een normaal ritme terugkeert tijdens de oplaadtijd. Programmeerbaarheid. De AED G3 is een toekomst-zekere investering omdat de meeste instellingen via data-kabel of infraroodpoort programmeerbaar zijn, evenals de mogelijke veranderingen in de richtlijnen. Deze kunnen snel en accuraat ingevoerd worden. Hiervoor worden 2 programma s bijgeleverd (inbegrepen in de prijs van het toestel) RescueLink: Door dit programma wordt alle informatie opgevraagd: alle informatie over de inzet, toestand AED en batterij, wordt in dit programma weergegeven en kan opgeslagen worden. MDLink: Door dit programma wordt de mogelijkheid geboden om het toestel in te stellen naar eigen noodwendigheden. Alle instellingen die veranderlijk zijn, worden door een paswoord afgeschermd. Men heeft de mogelijkheid de hartfrequentie evenals VF, VT, SVT en de bewakingscondities te veranderen.

6 Pediatrische behandeling. De AED G3 herkent en verwerkt op betrouwbare wijze de informatie van de pediatrische elektroden voor behandeling van personen onder de 25 kg gewicht of ouderdom van minder dan 8 jaar. Deze elektroden zijn optioneel verkrijgbaar. RHYTHMx bewakingsalgoritme. De AED G3 heeft een continue bewakingstechnologie die op bewuste patiënten kan toegepast worden. Na behandeling door de AED, kan de patiënt eveneens zonder onderbreking bewaakt worden. Het toestel bewaakt de patiënt en reageert onmiddellijk, wanneer de patiënt in een schokbaar ritme hervalt. De betrouwbaarheid van het RHYTHMx bewakingsalgoritme bedraagt 100 %

7 SERVICE Uitleentoestel. Ingeval er een defect is, wordt het toestel door onze dienst gratis opgehaald. Wij zorgen binnen de 24 uur voor een vervangtoestel. Scholing personeel en certificatie. De scholing van het toestel wordt door onze dienst gratis gegeven zodat uw personeel optimaal met het toestel kan werken. Update. Op wens programmeren wij eventuele bijkomende software updates, zodat u steeds conform de nieuwste richtlijnen en technologie ge-update wordt. Indien de aanpassingen in de software reeds voorhanden zijn, kan men zelf via de software het toestel aanpassen. Recente updates zullen U gratis bezorgd worden. Indien er compleet nieuwe software geschreven wordt, kunnen wij nu niet een prijs hiervoor opgeven. Bvb. complete nieuwe richtlijnen ERC. Onderhoudscontract. Dit is niet noodzakelijk, omdat er 7 jaar garantie op het toestel en 4 jaar op de batterij gegeven wordt. Door de voortdurende zelfcontroles van het toestel blijft dit optimaal in dienst. Bij een volledig defect wordt het toestel vervangen door een nieuw toestel. Consignatie van de elektroden. De pads voor volwassenen en kinderen kunnen in consignatie gegeven worden. Dit evenwel evenredig met het verbruik van 3 maanden. Wij vragen echter wel dat het systeem FIFO (First in, first out) i.v.m. de vervaldatums gehanteerd wordt. De oudste pads dienen wel het eerst verbruikt te worden. Uitleesapparatuur. Via infrarood- poort van de PC ofwel via COM infrarood kabel. Deze kabel wordt gratis meegeleverd.

Gebruikershandleiding HeartSine Samaritan PAD SAM 300P. HeartSine

Gebruikershandleiding HeartSine Samaritan PAD SAM 300P. HeartSine Gebruikershandleiding HeartSine Samaritan PAD SAM 300P HeartSine Inhoud Inleiding Configuratie Van samaritan PAD SAM model 300P Richtlijnen Reanimatie 2005 Uw samaritan PAD Kenmerken Van De samaritan PAD

Nadere informatie

HeartSine samaritan PAD SAM 360P. Gebruikershandleiding

HeartSine samaritan PAD SAM 360P. Gebruikershandleiding HeartSine samaritan PAD SAM 360P Gebruikershandleiding Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 Indicaties voor gebruik 4 Indicaties voor gebruik 4 Contra-indicaties voor gebruik 4 Beoogde gebruikers 4 Waarschuwingen

Nadere informatie

HEARTSTART FRx DEFIBRILLATOR GEBRUIKERSHANDLEIDING. 861305 Editie 2

HEARTSTART FRx DEFIBRILLATOR GEBRUIKERSHANDLEIDING. 861305 Editie 2 HEARTSTART FRx DEFIBRILLATOR GEBRUIKERSHANDLEIDING 861305 Editie 2 Opzettelijk onbedrukt gelaten. Opzettelijk onbedrukt gelaten. HeartStart FRx defibrillator BEKNOPTE NASLAGGIDS Opzettelijk onbedrukt

Nadere informatie

ATX-ATV Data Recorders

ATX-ATV Data Recorders ATX-ATV Data Recorders Gebruikers Handleiding ATAL B.V. Ampèrestraat 35-37 NL-1446 TR PURMEREND Postbus 783 NL-1440 AT PURMEREND T (+31) 0299 630 610 F (+31) 0299 630 611 E info@atal.nl I www.atal.nl Inleiding...

Nadere informatie

Snel aan de slag Installatiegids (versie 4.2)

Snel aan de slag Installatiegids (versie 4.2) Internet Control Station Kijk op www.klikaanklikuit.nl /page/ mijn-ics-1000/ voor de meest recente gebruiksaanwijzing en updates. Snel aan de slag Installatiegids (versie 4.2) ICS-1000 Het grootste gemak

Nadere informatie

EM398x-R1 UPS 600-1000-1600VA

EM398x-R1 UPS 600-1000-1600VA EM398x-R1 UPS 600-1000-1600VA EM398X-R1 - UPS 600-1000-1600VA 2 NEDERLANDS Inhoudsopgave 1.0 Introductie... 2 1.1 Functies en kenmerken... 2 1.2 Inhoud van de verpakking... 3 1.3 Aansluiten van de UPS...

Nadere informatie

Handleiding www.kotatgent.be versie 2014

Handleiding www.kotatgent.be versie 2014 Handleiding www.kotatgent.be versie 2014 In deze handleiding behandelen we de basisfuncties van de website www.kotatgent.be. Hoe kan je jezelf (als verhuurder of student) registreren en vervolgens je pand(en)

Nadere informatie

VEILIGHEID EN GEBRUIKSAANWIJZING. Versie Firmware: 3.1x

VEILIGHEID EN GEBRUIKSAANWIJZING. Versie Firmware: 3.1x NL VEILIGHEID EN GEBRUIKSAANWIJZING Versie Firmware: 3.1x Gelukwensen met de aankoop van een Nolan N-Com product. N-Com B4 is ontworpen door gebruik te maken van de meest moderne technologieёn en de beste

Nadere informatie

Systeembeschrijving SAM-F Ontwerp Tl.Nr.: 78283 180804

Systeembeschrijving SAM-F Ontwerp Tl.Nr.: 78283 180804 Systeembeschrijving SAM-F Ontwerp Tl.Nr.: 78283 180804 Varianten van de ontvangers: SAM F12/2: SAM F8/2: Uitbouwmogelijkheid tot 12 Kanalen Uitbouwmogelijkheid tot 8 Kanalen SAM F12/2.S2 Uitbouwmogelijkheid

Nadere informatie

Stratos Micra 25 Rookaanzuigdetectiesysteem Installateurshandboek

Stratos Micra 25 Rookaanzuigdetectiesysteem Installateurshandboek 0 Stratos Micra 25 Rookaanzuigdetectiesysteem Installateurshandboek P/N 9-14986 (NL) REV 01 ISS 16FEB15 Copyright 2015 UTC Fire & Security en SenseTek B.V. Alle rechten voorbehouden. Contactgegevens Zie

Nadere informatie

GALAXY 16/16 PLUS INSTALLATEURSHANDLEIDING

GALAXY 16/16 PLUS INSTALLATEURSHANDLEIDING GALAXY 16/16 PLUS INSTALLATEURSHANDLEIDING Versie: mei 2002 Art.nr.: 16.225 Inhoudsopgave 1. Inleiding 4 2. Direct beginnen 5 3. Configuraties 6 3.1 Inleiding 6 3.2 GalaXy 16 6 3.3 GalaXy 16plus 6 4. Verschillende

Nadere informatie

NPS-16 Burenalarmeringssysteem

NPS-16 Burenalarmeringssysteem Handleiding voor Alphatronics B.V. de gebruiker NPS-16 Burenalarmeringssysteem Burenalarmeringssysteem Revisie A Uitgave 10-1998 Alphatronics B.V. (MDK) INHOUD INHOUD... Pagina 1 Introductie... Pagina

Nadere informatie

Oplossingen voor niet-functionerende Bridgemate

Oplossingen voor niet-functionerende Bridgemate Document revisie: 1.1 Publicatiedatum: juli 2004 Oplossingen voor niet-functionerende Bridgemate Het kan voorkomen dat een Bridgemate niet functioneert naar behoren. Er kunnen hier verschillende oorzaken

Nadere informatie

SunMaster ES3.6TL / ES4.6TL / ES5.0TL

SunMaster ES3.6TL / ES4.6TL / ES5.0TL SunMaster ES3.6TL / ES4.6TL / ES5.0TL Netgekoppelde omvormer voor zonne-energie UK USERS AND INSTALLATION MANUAL P01 NL GEBRUIKERS- EN INSTALLATIEHANDLEIDING P33 DE BEDIENUNGS- UND INSTALLATIONSANLEITUNG

Nadere informatie

MICROPACK - MICRORACK 25

MICROPACK - MICRORACK 25 - Gebruiksaanwijzing MN 3012 1106.03.012 Inhoud Veilig gebruik 2 Ontvangst en uitpakken 2 Beschrijving 3 Frontpaneel 4 Standaard uitvoeringen 5 Productbeschrijving 6 MENU 17 Foutmeldingen (belangrijk!)

Nadere informatie

E-thermostaat Veelgestelde vragen

E-thermostaat Veelgestelde vragen E-thermostaat Veelgestelde vragen Algemeen Installatie Portal App Hub E-thermostaat Programmeren Privacy en Veiligheid Problemen oplossen FAQ20120524 Algemeen Welke uitvoeringen/kleuren zijn beschikbaar?

Nadere informatie

Handboek. Simrad IS20 Analog Instrument reeks. Nederlands Sw. 1.2

Handboek. Simrad IS20 Analog Instrument reeks. Nederlands Sw. 1.2 Handboek Simrad IS20 Analog Instrument reeks Nederlands Sw. 1.2 www.simrad-yachting.com A brand by Navico - Leader in Marine Electronics Handboek Simrad IS20 Analog Instrument reeks Nederlands Sw.1.2 Document

Nadere informatie

CP 50. en CP 50 Plus rust-elektrocardiograaf met 12 afleidingen. Gebruiksaanwijzing

CP 50. en CP 50 Plus rust-elektrocardiograaf met 12 afleidingen. Gebruiksaanwijzing CP 50 en CP 50 Plus rust-elektrocardiograaf met 12 afleidingen Gebruiksaanwijzing ii Welch Allyn rust-cp 50elektrocardiograaf 2009 Welch Allyn, Inc. Alle rechten voorbehouden. Deze handleiding mag in geen

Nadere informatie

TELESPECTRUM SLIMME ZAKELIJKE TELEFONIE

TELESPECTRUM SLIMME ZAKELIJKE TELEFONIE TELESPECTRUM SLIMME ZAKELIJKE TELEFONIE ZAKELIJKE TELEFONIE SLIMME HET SUCCES VAN SLIMME ZAKELIJKE TELEFONIE Communicatie was, is en blijft de slagader van een onderneming. Het hebben van stabiele en betrouwbare

Nadere informatie

Gebruik de telefoon niet in een explosieve omgeving. Neem de restricties in acht, en volg alle voorschriften en reglementen op.

Gebruik de telefoon niet in een explosieve omgeving. Neem de restricties in acht, en volg alle voorschriften en reglementen op. AAN DE SLAG HET EERSTE GEBRUIK Controleer de inhoud van de verpakking VEILIGHEIDSINSTRUCTIES Voor uw veiligheid: Lees deze richtlijnen. Het niet opvolgen ervan kan gevaarlijk en/of (bij wet) verboden zijn.

Nadere informatie

AlphaVision 16. Gebruikershandleiding. Alphatronics b.v.

AlphaVision 16. Gebruikershandleiding. Alphatronics b.v. AlphaVision 16 Gebruikershandleiding Alphatronics b.v. AlphaVision 16 - Gebruikershandleiding 2000 Alphatronics b.v., Nijkerk Uitgave januari 2000 - REV. 0 25-01-2000PV AV16GEBR.QXD INHOUDSOPGAVE Inleiding

Nadere informatie

Dit document beschrijft de Service Level Agreement voor de levering van de dienst Dedicated Servers van HostYou en vervangt alle voorgaande versies.

Dit document beschrijft de Service Level Agreement voor de levering van de dienst Dedicated Servers van HostYou en vervangt alle voorgaande versies. HostYou Service Level Agreement Dedicated Servers versie 1.3, 15/04/2011 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. Datacenter... 3 2.1. Gegarandeerde stroomvoorziening door UPS en diesel generator... 3 2.2. Betrouwbare

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING. PowerMaster-30 G2. Volledig 2-weg draadloos alarmsysteem. www.visonic.com

GEBRUIKERSHANDLEIDING. PowerMaster-30 G2. Volledig 2-weg draadloos alarmsysteem. www.visonic.com GEBRUIKERSHANDLEIDING PowerMaster-30 G2 Volledig 2-weg draadloos alarmsysteem www.visonic.com 2012 Visonic. All rights reserved. PowerMaster-30 Dutch User Guide D-304332 PowerMaster-30 G2 GEBRUIKER- SHANDLEIDING

Nadere informatie

Minimum vereisten. Connectie met RPS. PC: Windows Vista (RPS 5.6); Windows XP SP2 ; Windows 2000 SP4 ;.NET ; MSXML (laatste 2 zijn meegeleverd op CD)

Minimum vereisten. Connectie met RPS. PC: Windows Vista (RPS 5.6); Windows XP SP2 ; Windows 2000 SP4 ;.NET ; MSXML (laatste 2 zijn meegeleverd op CD) Minimum vereisten PC: Windows Vista (RPS 5.6); Windows XP SP2 ; Windows 2000 SP4 ;.NET ; MSXML (laatste 2 zijn meegeleverd op CD) Centrale: Easy versie 2.xx RPS: RPS versie 5.4 of hoger Standaard Login

Nadere informatie

CONTACT MET ZORG VERBONDEN INNOVATIE EN INTERACTIE TIJDENS SEMINARIE PERSONENALARMERING

CONTACT MET ZORG VERBONDEN INNOVATIE EN INTERACTIE TIJDENS SEMINARIE PERSONENALARMERING Nummer 2 - mei 2011 CONTACT RELATIEMAGAZINE VAN ASCOM MET ZORG VERBONDEN INNOVATIE EN INTERACTIE TIJDENS SEMINARIE PERSONENALARMERING Belgisch seminarie personenalarmering en thuiszorg. p. 1 Langer thuis

Nadere informatie

PowerMaster-10 / PowerMaster-30 Gebruikershandleiding

PowerMaster-10 / PowerMaster-30 Gebruikershandleiding PowerMaster-10 / PowerMaster-30 Gebruikershandleiding Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 Voorwoord... 3 Overzicht... 3 Systeem eigenschappen... 4 PowerMaster-10 Paneel Indicatoren en Bediening... 5 LED indicaties...

Nadere informatie

Handleiding voor de robotmaaiers Belrobotics modellen 2013

Handleiding voor de robotmaaiers Belrobotics modellen 2013 Handleiding voor de robotmaaiers Belrobotics modellen 2013 Versie NL -25/07/2013 INHOUDSOPGAVE 1. Voor uw veiligheid en die van anderen... 3 A. Beveiliging van kinderen en kwetsbare mensen... 3 B. Vooraleer

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING. PowerMaster-10 G2. Volledig 2-weg draadloos alarmsysteem. www.visonic.com

GEBRUIKERSHANDLEIDING. PowerMaster-10 G2. Volledig 2-weg draadloos alarmsysteem. www.visonic.com GEBRUIKERSHANDLEIDING PowerMaster-10 G2 Volledig 2-weg draadloos alarmsysteem www.visonic.com Gebruikershandleiding PowerMaster-10 G2 Versie 17 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 Voorwoord... 3 Overzicht...

Nadere informatie

Polar RS100. Gebruiksaanwijzing

Polar RS100. Gebruiksaanwijzing Polar RS100 Gebruiksaanwijzing SNEL VAN START MET DE RS100 Tijdweergave Standby-stand Registratiestand Gedetailleerde informatie over uw meest recente trainingssessies bekijken Langetermijngegevens over

Nadere informatie