In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder:"

Transcriptie

1 ALGEMENE VOORWAARDEN Algemene Voorwaarden Tears Undressed B.V. Algemene verkoop-, leverings-, reparatie- en betalingsvoorwaarden van de besloten vennootschap Tears Undressed B.V. (hierna: Tears Undressed), deze rechtspersoon o.a. handelend onder de namen Tears Undressed, Diamondials en 12Cuts, zoals gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel d.d. 18 september 2016 ARTIKEL 1 - Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Bedenktijd: de termijn waarbinnen de consument gebruik kan maken van zijn herroepingsrecht zoals bedoeld in artikel 14; Consument: natuurlijke persoon die niet handelt in de uitoefening van een beroep of bedrijf en die een overeenkomst aangaat met betrekking tot een product; Dag: kalenderdag; Herroepingsrecht: de mogelijkheid voor de consument om binnen de bedenktijd af te zien van de overeenkomst op afstand; Overeenkomst: overeenstemming tussen Tears Undressed en de consument inzake een overeenkomst van koop/verkoop, opdracht en/of aanneming van werk; Overeenkomst op afstand: een overeenkomst die tussen Tears Undressed en de consument wordt gesloten in het kader van een georganiseerd systeem voor verkoop op afstand van producten en/of diensten, waarbij tot en met het sluiten van de overeenkomst uitsluitend gebruik is gemaakt van technieken voor communicatie op afstand; Product: juwelen, gouden en zilveren werken, uurwerken, edelstenen en aanverwante artikelen, alsmede reparatie, ontwerp, vervaardiging en taxatie van genoemde goederen. ARTIKEL 2 - Toepasselijkheid 2.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Tears Undressed en de consument voor zover van deze voorwaarden niet door partijen uitdrukkelijk en schriftelijk is afgeweken. 2.2 Voordat de overeenkomst wordt gesloten is de tekst van deze algemene voorwaarden aan de consument beschikbaar gesteld. 2.3 Dat beschikbaar stellen gebeurt doordat de tekst van deze algemene voorwaarden als copie, danwel per post, danwel langs elektronische weg aan de consument ter beschikking wordt gesteld en in het laatste geval op zodanige wijze dat deze door de

2 consument op een eenvoudige manier kan worden opgeslagen op een duurzame gegevensdrager. Indien dit redelijkerwijs niet mogelijk is, zal voordat de overeenkomst wordt gesloten, worden aangegeven waar van de algemene voorwaarden van Tears Undressed langs elektronische weg kan worden kennisgenomen en dat deze op verzoek van de consument langs elektronische weg of op andere wijze kosteloos zullen worden toegezonden. 2.3 De toepasselijkheid van de eventuele leverings- of betalings-voorwaarden, dan wel andere algemene voorwaarden van de consument van Tears Undressed wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen. 2.4 Deze voorwaarden zijn eveneens van toepassing op overeenkomsten met de consument voor de uitvoering waarvan door Tears Undressed een beroep wordt gedaan op derden. 2.5 Afwijkingen en/of aanvullingen op enige bepaling van deze voorwaarden hebben uitsluitend betrekking op de betreffende overeenkomst en hebben geen algemene werking. Zij zijn slechts geldig, indien en voor zover zij schriftelijk zijn overeengekomen. 2.6 Indien één of meerdere bepalingen in deze voorwaarden op enig moment geheel of gedeeltelijk nietig zijn of vernietigd worden, dan blijven de overige bepalingen in deze voorwaarden volledig van toepassing. ARTIKEL 3 Aanbod, offertes en totstandkoming overeenkomst 3.1 Alle aanbiedingen en offertes, ongeacht de wijze waarop deze worden gedaan, zijn vrijblijvend van aard. 3.2 Alle aanbiedingen en offertes van Tears Undressed worden bij voorkeur schriftelijk of elektronisch uitgebracht en zijn indien een termijn voor aanvaarding is gesteld van kracht gedurende de daarbij aangegeven termijn. 3.3 Tears Undressed kan niet aan haar aanbiedingen of offertes worden gehouden indien consument redelijkerwijs kan begrijpen dat deze, dan wel een onderdeel daarvan, een kennelijke vergissing of verschrijving bevatten. 3.4 Afbeeldingen, afmetingen, tekeningen en overige omschrijvingen van de producten zijn zo nauwkeurig mogelijk, doch niet strikt bindend. Kleine afwijkingen zijn toelaatbaar zonder dat de consument daar rechten aan kan ontlenen. 3.5 In het aanbod wordt in ieder geval opgenomen: a. de omschrijving van het product met eventuele toebehoren; b. de prijs van het product met de aanduiding of de prijs een vast of een nietvast overeengekomen prijs is; c. de leveringsdatum en of deze datum een vaste of vermoedelijke leveringsdatum is.

3 ARTIKEL 4 - Prijs 4.1 De prijs die de consument moet betalen wordt vooraf overeengekomen, tenzij partijen uitdrukkelijk anders overeenkomen. Indien een niet-vaste prijs wordt overeengekomen geeft Tears Undressed zo nauwkeurig mogelijk aan van welke factoren de hoogte van de prijs af zal hangen. 4.2 De consument kan er geen rechten aan ontlenen indien de prijs voor hetzelfde product via een ander verkoopkanaal van Tears Undressed lager is dan de aan hem geoffreerde en/of in rekening gebrachte prijs. 4.3 Als binnen drie maanden na het sluiten van de overeenkomst, maar nog vóór de aflevering, ten aanzien van een prijs die als vast is overeengekomen een wijziging optreedt, zal deze wijziging geen invloed hebben op de overeengekomen prijs. De consument heeft recht op ontbinding van de overeenkomst als ná drie maanden na het sluiten van de overeenkomst, maar vóór de aflevering de prijs wordt verhoogd. 4.4 Het derde lid van dit artikel is niet van toepassing indien na de datum van totstandkoming van de overeenkomst één of meer der kostprijsfactoren een verhoging ondergaan - ook al geschiedt dit ingevolge voorzienbare omstandigheden dan wel op prijswijzigingen die uit de wet voortvloeien. Tears Undressed is gerechtigd de overeengekomen prijs dienovereenkomstig te verhogen en Tears Undressed zal de consument hierover in kennis stellen. ARTIKEL 5 - Overeenkomst 5.1 De overeenkomst komt, onder voorbehoud van hetgeen in lid 4 van dit artikel staat tot stand op het moment van aanvaarding door de consument van het aanbod en het voldoen aan de bij dat aanbod gestelde voorwaarden van Tears Undressed. 5.2 De aanvaarding van het aanbod door de consument is slechts geldig indien dit binnen de gestelde termijn plaatsvindt. Zolang de ontvangst van een elektronische aanvaarding niet is bevestigd door Tears Undressed kan de consument de overeenkomst ontbinden. 5.3 De overeenkomst dient bij voorkeur schriftelijk, dan wel elektronisch te worden vastgelegd. Van een schriftelijke overeenkomst dient een afschrift aan de consument te worden verstrekt. Het ontbreken van een schriftelijke of elektronisch vastgelegde overeenkomst maakt deze overeenkomst echter niet nietig. 5.4 Indien Tears Undressed goede gronden heeft om de overeenkomst met de consument niet aan te gaan is Tears Undressed gerechtigd een bestelling of aanvraag te weigeren of aan de uitvoering van een gesloten overeenkomst bijzondere voorwaarden te verbinden.

4 ARTIKEL 6 - Betaling 6.1 Het aan Tears Undressed verschuldigde bedrag dient vóór de levering daarvan door de consument te worden betaald, tenzij uitdrukkelijk anders tussen partijen is overeengekomen. 6.2 Alle betalingen dienen a contant te geschieden of op een door Tears Undressed aan te wijzen bankrekening op basis van een factuur. 6.3 Als betaling in termijnen is overeengekomen moet de consument betalen volgens de termijnen en de percentages zoals deze in de overeenkomst zijn vastgesteld. 6.4 Indien de consument niet binnen de overeengekomen termijn betaalt, wordt hij geacht van rechtswege in verzuim te zijn en heeft Tears Undressed zonder enige ingebrekestelling het recht hem vanaf de vervaldag een rente van 4% boven het promesse-disconto van de Nederlandse Bank in rekening te brengen en tevens in rekening te brengen alle in het kader van de inning van zijn vordering ontstane gerechtelijke en buitengerechtelijke kosten. 6.5 Tears Undressed is ten aanzien van zaken die zij eventueel van de consument onder zich heeft, gerechtigd, totdat haar totale vordering op de consument is voldaan, gebruik te maken van haar recht van retentie. ARTIKEL 7 - Levering 7.1 Levering vindt plaats door verzending van het product door Tears Undressed aan de consument resp. door afgifte van het product aan de consument of diens vertegenwoordiger. 7.2 Als plaats van levering geldt het adres dat de consument aan Tears Undressed heeft kenbaar gemaakt of de overeengekomen locatie. 7.3 Onder levertijd wordt verstaan de in de overeenkomst afgesproken termijn. Partijen kunnen een vaste of vermoedelijke levertijd overeenkomen. 7.4 De aangegeven levertijden zijn indicatief en kunnen tussentijds worden aangepast. Overschrijding van de levertijd heeft niet tot gevolg dat Tears Undressed van rechtswege in verzuim is. Hiertoe is steeds een nadere ingebrekestelling vereist. Enkele overschrijding van de levertijd geeft de consument geen recht op schadevergoeding of ontbinding van de overeenkomst. 7.5 Als Tears Undressed niettemin aansprakelijk zou zijn wegens overschrijding van een levertijd is haar maximale aansprakelijkheid beperkt tot het bedrag van de winst van Tears Undressed in het kader van de betreffende verkoop. Tears Undressed is nimmer aansprakelijk voor gederfde winst, geleden verliezen, gemaakte kosten, immateriële schade waaronder emotionele schade of stagnatieschade van de consument.

5 7.6 Het risico van beschadiging en/of vermissing van een gekocht product berust bij Tears Undressed tot het moment van bezorging resp. afgifte aan de consument of aan zijn vertegenwoordiger. Vanaf het moment van bezorging resp. afgifte is het risico van beschadiging en/of vermissing voor de consument. ARTIKEL 8 - Eigendomsvoorbehoud en overdracht Tears Undressed blijft eigenaar van het product zolang de consument niet volledig heeft voldaan aan zijn betalingsverplichtingen, met inbegrip van hetgeen hij in verband met het tekortschieten in zijn verplichtingen verschuldigd mocht worden (conform artikel 6 lid 4 van deze algemene voorwaarden). ARTIKEL 9 - Conformiteit 9.1 Tears Undressed staat ervoor in dat het geleverde product beantwoordt aan de overeenkomst (conformiteit). Tears Undressed staat er bovendien voor in dat het product die eigenschappen bezit die, alle omstandigheden in aanmerking genomen, voor een normaal gebruik nodig zijn, alsmede voor een bijzonder gebruik voor zover dat is overeengekomen. 9.2 Tears Undressed staat ervoor in dat de door hem verrichte werkzaamheden beantwoorden aan de overeenkomst en worden uitgevoerd met goed vakmanschap en met gebruikmaking van deugdelijk materiaal. 9.3 Minimale afwijkingen in het geleverde product, zowel wat afmeting, kleur, vorm en verpakking betreft, kunnen geen aanleiding zijn voor de consument de order te annuleren en/of het geleverde product niet te accepteren dan wel van Tears Undressed schadevergoeding te vorderen. ARTIKEL 10 - Reclamering en garanties 10.1 De consument dient het product grondig te inspecteren op gebreken op het moment dat het product aan hem ter beschikking wordt gesteld Een beroep van de consument inhoudende zichtbare gebreken dient onverwijld na ontdekking, doch uiterlijk binnen veertien dagen na levering volgens artikel 7 lid 1, gemotiveerd bij Tears Undressed te geschieden Een beroep van de consument inhoudende niet-zichtbare gebreken dient onverwijld na ontdekking, doch uiterlijk binnen veertien dagen na het aflopen van de in artikel 10 lid 6 bedoelde garantietermijn, gemotiveerd bij Tears Undressed te geschieden Bij overschrijding van deze termijnen vervalt iedere aanspraak tegen Tears Undressed omtrent de betreffende gebreken en komt consument geen recht meer toe op herstel, vervanging of schadeloosstelling Het bewijs dat het geleverde product niet beantwoordt aan de overeenkomst dient door de consument geleverd te worden.

6 10.6 Onverminderd de in artikel 10 lid 8 gestelde beperkingen garandeert Tears Undressed in het geval van koop/verkoop en vervaardiging van sieraden gedurende een termijn van zes maanden de afwezigheid van gebreken aan de door Tears Undressed geleverde producten die zich openbaren na levering volgens artikel 7 lid 1, tenzij schriftelijk anders is overeengekomen, en met uitsluiting van zichtbare gebreken Onverminderd de in artikel 10 lid 8 gestelde beperkingen garandeert Tears Undressed in het geval van reparaties gedurende een termijn van drie maanden de afwezigheid van gebreken die zich openbaren na levering volgens artikel 7 lid 1, tenzij schriftelijk anders is overeengekomen, voor zover die betrekking hebben op de door haar gerepareerde/vervangen onderdelen en met uitsluiting van zichtbare gebreken Buiten de garantie vallen in ieder geval gebreken, die optreden door dan wel geheel of gedeeltelijk het gevolg zijn van: - ondeskundig gebruik en/of ander dan het voorziene normale gebruik; - gebrek aan zorgvuldigheid van de zijde van de consument; - aangebrachte veranderingen door derden, waaronder begrepen consument; - reparatie door derden, waaronder begrepen consument; - normale slijtage; - niet of niet correct en/of niet tijdig uitgevoerd onderhoud; - materialen resp. zaken, die door consument aan Tears Undressed ter bewerking zijn verstrekt; - constructies, materialen, werkwijzen en zaken, voor zover op uitdrukkelijke instructie van opdrachtgever toegepast; - door Tears Undressed van derden betrokken onderdelen, voor zover de derde geen garantie aan Tears Undressed heeft verstrekt. Evenmin staat Tears Undressed in voor de eventueel ontstane schade als gevolg van deze gebreken De garantieverplichting van Tears Undressed ten opzichte van de consument strekt zich nooit verder uit dan de garantieverplichting die de leverancier c.q. producent van de door Tears Undressed verkochte zaak ten opzichte van Tears Undressed heeft Indien de consument niet, niet behoorlijk of niet tijdig voldoet aan enige verplichting, die voor hem uit de met Tears Undressed gesloten overeenkomst voortvloeit, is Tears Undressed met betrekking tot geen deze overeenkomsten tot enige garantie hoe ook genaamd - gehouden. ARTIKEL 11 - Niet-nakoming van de overeenkomst 11.1 Als de consument een verplichting uit de overeenkomst niet, gedeeltelijk of nietbehoorlijk nakomt mag Tears Undressed de nakoming van de daartegenover staande verplichting opschorten en/of de overeenkomst ontbinden Tears Undressed heeft het recht van terughouding (recht van retentie), als de

7 consument tekort schiet in de voldoening van een opeisbare verplichting. ARTIKEL 12 Zekerheidstelling en annulering 12.1 Tears Undressed is te allen tijde gerechtigd van de consument een aanbetaling/vooruitbetaling van ten hoogste 50% van de aankoopprijs te verlangen of zekerheidstelling te verlangen voor de nakoming door consument van zijn verplichtingen uit de overeenkomst. De consument zal daaraan op eerste verzoek voldoen Indien de consument geen of onvoldoende zekerheid stelt, is Tears Undressed gerechtigd de overeenkomst te ontbinden De consument die een product aan Tears Undressed afgeeft ter uitvoering van een overeenkomst vestigt daarmee een vuistpand op dit product ten gunste van Tears Undressed ter meerdere zekerheid van betaling van al hetgeen hij aan Tears Undressed verschuldigd is of zal worden Worden producten special voor de consument bij een derde partij aangekocht, maar uiteindelijk om welke reden dan ook toch niet door de consument afgenomen, behoudt Tears Undressed zich het recht voor om bij de consument een redelijke vergoeding ad 25% van de totale koopsom terzake (administratie)kosten in rekening te brengen. Deze vergoeding kan door Tears Undressed worden verrekend met een eventueel gebezigde aanbetaling of zekerheidstelling door de consument in het kader van de bestelling van het desbetreffende product Indien de consument een opdracht voor een speciaal voor consument ontworpen en/of aangepast product voorafgaand aan de geplande leverdatum annuleert (eenzijdig beëindigt), is de consument de volgende percentages van de opdrachtsom aan Tears Undressed verschuldigd, onverminderd het recht van Tears Undressed op volledige schadevergoeding indien de werkzaamheden reeds zijn uitgevoerd: dagen na bestelling: 10% dagen na bestelling: 25% dagen na bestelling: 40% dagen na bestelling: 60% 12.6 De consument dient in alle gevallen schriftelijk te annuleren. Ter vaststelling van het tijdstip van annulering geldt het moment van ontvangst van voornoemde annulering bij Tears Undressed Als de consument een jaar na het verstrijken van de betalingsdatum niet volledig aan zijn betalingsverplichtingen inzake de reparatie, onderhoud, ontwerp of vervaardiging van een product aan Tears Undressed heeft voldaan, heeft Tears Undressed het recht de overeenkomst op te zeggen en tot openbare verkoop van de verpande zaak over te gaan. Tears Undressed zal de consument, a. indien en voor zover de adresgegevens van de consument bekend zijn,

8 tweemaal bij aangetekend schrijven (met tussenpozen van minstens drie maanden) of b. indien en voor zover de adresgegevens van de consument niet bekend zijn of wanneer het eerste aangetekende schrijven de consument om welke reden dan ook niet heeft bereikt, via een publicatie in een landelijk of regionaal dagblad, sommeren alsnog te betalen en aankondigen tot openbare verkoop van het product over te gaan wanneer hij in gebreke blijft, nadat de daarin genoemde termijn is verstreken De openbare verkoop mag worden vervangen door een onderhandse verkoop, indien de te verwachten kosten van openbare verkoop meer zullen bedragen dan de geschatte opbrengt van de producten. Als de opbrengst van de verkoop van het verpande product de vorderingen van Tears Undressed overstijgt wordt het overschot, indien mogelijk, aan de consument ter hand gesteld. ARTIKEL 13 - Aansprakelijkheid 13.1 De aansprakelijkheid van Tears Undressed is beperkt tot nakoming van de in artikel 10 van deze algemene voorwaarden omschreven garantieverplichtingen. Tears Undressed is nimmer aansprakelijk voor beschadiging of verlies, door welke oorzaak ook, van door consument ter beschikking gestelde producten en andere zaken Behoudens het bepaalde in artikel 13 lid 1 en behoudens grove schuld aan de zijde van Tears Undressed is alle aansprakelijkheid van Tears Undressed, zoals voor indirecte schade en schade als gevolg van aansprakelijkheid jegens derden, uitgesloten Als Tears Undressed niettemin toch aansprakelijk zou zijn dan is het bedrag waarvoor Tears Undressed aansprakelijk is te houden door de consument beperkt tot het bedrag dat in het desbetreffende geval uit hoofde van de door haar afgesloten bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering daadwerkelijk wordt uitbetaald, vermeerderd met het bedrag van het onder de verzekering toepasselijke eigen risico. Wordt om welke reden dan ook door de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering geen uitbetaling gedaan, dan is het bedrag waarvoor Tears Undressed aansprakelijk is te houden door de consument beperkt tot de betaalde factuurwaarde van de overeenkomst Tears Undressed is nimmer aansprakelijk voor schade als gevolg van het dragen van en/of voor slijtage aan de verkochte producten, noch aansprakelijk voor het verlies van stenen uit sieraden en/of horloges, noch aansprakelijk voor beschadiging aan sieraden en/of horloges van de consument bij opdrachten voor het zetten van stenen en/of graveerwerkzaamheden Tears Undressed hoeft geen schade aan de consument te vergoeden die het gevolg is van overmacht, waaronder maar niet beperkt tot- schade als gevolg van een overval, inbraak, winkeldiefstal of brand en/of wanneer de inboedel- of kostbaarhedenverzekering van de consument de schade dekt. Eventuele nadere

9 uitkeringen van schadeverzekeringen aan Tears Undressed die zien op schade aan een product van de consument worden door Tears Undressed aan deze consument uitbetaald Emotionele en/of immateriële schade, gederfde winst, geleden verliezen, gemaakte kosten en stagnatieschade komen nimmer voor vergoeding in aanmerking De consument is tegenover Tears Undressed aansprakelijk voor schade die door een aan hem toerekenbare tekortkoming is veroorzaakt. ARTIKEL 14 - Aanvullende bepalingen bij een overeenkomst op afstand 14.1 Voordat de overeenkomst op afstand wordt aangegaan moet Tears Undressed op duidelijke en begrijpelijke wijze aan de consument de volgende informatie verstrekken: a. de identiteit en het geografisch adres van Tears Undressed; b. de belangrijkste kenmerken van de producten; c. de prijs, inclusief BTW, van de producten; d. de eventuele kosten van aflevering; e. de wijze van betaling, aflevering en uitvoering; f. het al dan niet van toepassing zijn van de bedenktijd van zeven werkdagen op de overeenkomst op afstand; g. de termijn voor aanvaarding van het aanbod In aanvulling op artikel 5 lid 2 kan de consument de overeenkomst op afstand ontbinden, zolang de ontvangst van een elektronische aanvaarding niet is bevestigd door Tears Undressed De consument heeft, wanneer de bedenktijd op deze overeenkomst op afstand van toepassing is, gedurende zeven werkdagen het recht de overeenkomst op afstand zonder opgaaf van redenen te ontbinden, tenzij sprake is van een speciaal voor consument ontworpen en/of aangepast product. Deze eventuele bedenktermijn van zeven werkdagen (Herroepingsrecht) gaat in op de dag na ontvangst van het product door de consument of door diens vertegenwoordiger. Indien de consument speciale wensen stelt ten aanzien van het product, waardoor de aankoop door de wensen van de consument als een persoonlijk product is te beschouwen, heeft de consument niet het recht de overeenkomst te ontbinden. Vóór de aankoop van een persoonlijk product zal Tears Undressed de consument laten weten dat het een persoonlijk product betreft De consument loopt het risico het herroepingsrecht te verliezen wanneer tijdens de hiervoor bedoelde bedenktijd van zeven werkdagen, niet zorgvuldig is omgegaan met

10 het product en/of wanneer de consument het product niet slechts heeft gebruikt voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden Indien de consument gebruik maakt van het herroepingsrecht zal De consument het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan Tears Undressed retouneren, conform de door Tears Undressed verstrekte instructies Indien de consument gebruik maakt van het herroepingsrecht is de retour zending van het product voor rekening en risico van de consument. ARTIKEL 15 - Intellectuele eigendom De door Tears Undressed vervaardigde of verstrekte ontwerpen, tekeningen, berekeningen, beschrijvingen, modellen en overige geleverde en daarvoor in aanmerking komende prestaties, blijven het intellectueel eigendom van Tears Undressed en/of de ontwerper. Verveelvoudiging of openbaarmaking van voornoemde goederen en/of producten, zonder voorafgaande toestemming van Tears Undressed, is niet toegestaan. ARTIKEL 16 - Overmacht 16.1 Indien ten gevolge van overmacht voor Tears Undressed de uitvoering van de overeenkomst bezwaarlijk of onmogelijk wordt, is Tears Undressed niet aansprakelijk voor schade die consument daardoor lijdt Onder overmacht wordt mede begrepen: iedere buiten de invloedsfeer van Tears Undressed liggende omstandigheid ook al was deze ten tijde van het tot stand komen van de overeenkomst redelijkerwijs te voorzien die het nakomen van de overeenkomst blijvend of tijdelijk verhindert, alsmede, voor zover daaronder niet één en ander reeds begrepen, oorlog, oorlogsgevaar, burgeroorlog, oproer, ziekte, natuurrampen, brand en andere ernstige storingen in het bedrijf van Tears Undressed of diens leveranciers, natuurverschijnselen waardoor de opdracht niet of niet tijdig kan worden uitgevoerd, zoals storm, overstroming en ernstig noodweer; ernstige transportmoeilijkheden en andere stremmingen in het vervoer, ongevallen en stakingen of arbeidsonlusten, wegvallen van voorzieningen door nutsbedrijven. Onder overmacht valt uitdrukkelijk ook de onmogelijkheid van Tears Undressed om te leveren als gevolg van het in gebreke blijven van een leverancier van Tears Undressed. ARTIKEL 17 - Geschillenregeling 17.1 Op alle aanbiedingen, offertes en/of overeenkomsten met Tears Undressed en de daaruit voortvloeiende rechten en verplichtingen is het Nederlandse recht van toepassing. De toepasselijkheid van het Weens Koopverdrag is uitgesloten Geschillen die tussen Tears Undressed en de consument zijn ontstaan zullen uitsluitend worden voorgelegd aan de bevoegde rechter in het arrondisement waarin

11 Tears Undressed gevestigd is. ARTIKEL 18 Afwijking Individuele afwijkingen van deze Algemene Voorwaarden moeten schriftelijk dan wel elektronisch tussen de ondernemer en de consument worden vastgelegd. ARTIKEL 19 Overeenkomstige toepassing op niet-consumenten 19.1 Alle bepalingen zoals opgenomen in deze Algemene Voorwaarden zijn van overeenkomstige toepassing op natuurlijke en/of rechtspersonen die handelen in de uitoefening van een beroep of bedrijf en met Tears Undressed een overeenkomst sluiten betreffende een product, behoudens de artikelen 4 lid 3 en 14 lid De bepalingen zoals opgenomen in deze Algemene Voorwaarden zijn niet van toepassing op zakelijke wederpartijen. Onder zakelijke wederpartij moet worden verstaan, een natuurlijke persoon of rechtspersoon die handeld in de uitoefening van een beroep of bedrijf en in die functie Tears Undressed bevoorraadt en/of producten levert en/of afneemt om door te verkopen en/of te leveren (business-to-business).

Rings of Love, 2691 JC s-gravenzande, kvk

Rings of Love, 2691 JC s-gravenzande, kvk ALGEMENE VOORWAARDEN ARTIKEL 1 - ALGEMEEN 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en offertes van Rings of Love, alsmede op overeenkomsten gesloten met opdrachtgever en/of leveranciers

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN ARTIKEL 1 ALGEMEEN Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en offertes van Juwelier Langerak, alsmede op overeenkomsten gesloten met opdrachtgever en/of leveranciers

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van (V.O.F. Juweliersbedrijf E.P.J. Nobel), verder te noemen: Ed Nobel )

Algemene voorwaarden van (V.O.F. Juweliersbedrijf E.P.J. Nobel), verder te noemen: Ed Nobel ) datum 9 oktober 2011 betreft algemene voorwaarden kenmerk 2011-2016 Algemene voorwaarden van (V.O.F. Juweliersbedrijf E.P.J. Nobel), verder te noemen: Ed Nobel ) Algemeen: 1.1 Deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden - v1

Algemene voorwaarden - v1 Algemene voorwaarden - v1 juweliervelthuizen 20-06-2012 SOCIAAL-ECONOMISCHE RAAD Algemene voorwaarden juweliers- en uurwerkenbranche en goud- en zilversmeden 2011 COÖRDINATIEGROEP ZELFREGULERINGSOVERLEG

Nadere informatie

Algemene voorwaarden juweliers- en uurwerkenbranche en goud- en. zilversmeden 2011 COÖRDINATIEGROEP ZELFREGULERINGSOVERLEG SOCIAAL-ECONOMISCHE RAAD

Algemene voorwaarden juweliers- en uurwerkenbranche en goud- en. zilversmeden 2011 COÖRDINATIEGROEP ZELFREGULERINGSOVERLEG SOCIAAL-ECONOMISCHE RAAD COÖRDINATIEGROEP ZELFREGULERINGSOVERLEG Algemene voorwaarden juweliers- en uurwerkenbranche en goud- en zilversmeden 2011 SOCIAAL-ECONOMISCHE RAAD Bezuidenhoutseweg 60 Postbus 90405 2509 LK Den Haag T

Nadere informatie

ARTIKEL 1 Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder:

ARTIKEL 1 Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: ARTIKEL 1 Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: De ondernemer: UrbanSofa vof Markt 27 29 6701CX Wageningen KvK: 09050255 BTW: NL818868077.B01 De afnemer: de koper/opdrachtgever of een ieder

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden 123Watchrepair.nl d.d

Algemene Voorwaarden 123Watchrepair.nl d.d Algemene Voorwaarden 123Watchrepair.nl d.d. 1-10-2016 Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Aanbieding Artikel 3 - Prijs Artikel 4 - Overeenkomst Artikel 5 - Uitbesteding van werk aan derden

Nadere informatie

1.1 Euronozzle.com: gebruiker van deze algemene voorwaarden

1.1 Euronozzle.com: gebruiker van deze algemene voorwaarden Leveringsvoorwaarden ALGEMENE VOORWAARDEN Hodam mede handelend onder de naam Euronozzle.com Inschrijvingsnummer KvK: 58634215 1. Definities 1.1 Euronozzle.com: gebruiker van deze algemene voorwaarden 1.2

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Mlus edelsmid.

Algemene voorwaarden Mlus edelsmid. Algemene voorwaarden Mlus edelsmid. - Algemeen: 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten welke gesloten worden tussen Mlus edelsmid en consumenten. 1.2 Voor zover onderdelen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Kracht Hondenvoer

Algemene voorwaarden. Kracht Hondenvoer Algemene voorwaarden Kracht Hondenvoer Inhoudsopgave: Artikel 1 Definities Artikel 2 Identiteit van het bedrijf Artikel 3 Toepasselijkheid Artikel 4 Het aanbod Artikel 5 De overeenkomst Artikel 6 Herroepingsrecht

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden detailhandel in dier en dierbenodigdheden

Algemene Voorwaarden detailhandel in dier en dierbenodigdheden Algemene Voorwaarden detailhandel in dier en dierbenodigdheden Deze Algemene Voorwaarden van de Vereniging Landelijke Organisatie Dibevo treden in werking op 1 januari 2019. De voorwaarden zijn gedeponeerd

Nadere informatie

1. Alle offertes van Berg communiceert zijn vrijblijvend, tenzij een termijn voor aanvaarding is gesteld.

1. Alle offertes van Berg communiceert zijn vrijblijvend, tenzij een termijn voor aanvaarding is gesteld. --- ALGEMENE VOORWAARDEN --- I. Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op elke offerte en overeenkomst tussen Berg communcieert en een Opdrachtgever waarop Berg communiceert deze voorwaarden

Nadere informatie

1.1 Lpg-vulnippel.nl: gebruiker van deze algemene voorwaarden

1.1 Lpg-vulnippel.nl: gebruiker van deze algemene voorwaarden Leveringsvoorwaarden ALGEMENE VOORWAARDEN Hodam mede handelend onder de naam lpg-vulnippel.nl Inschrijvingsnummer KvK: 58634215 1. Definities 1.1 Lpg-vulnippel.nl: gebruiker van deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden Dairyntel vof

Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden Dairyntel vof Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden Dairyntel vof Artikel 1. Toepassingsgebied 1. Onder deze leverings- en betalingsvoorwaarden wordt onder Opdrachtgever verstaan: De bij de overeenkomsten/opdrachten

Nadere informatie

Algemene Leveringsvoorwaarden Artikel 1. Definities Artikel 2. Algemeen Artikel 3. Offertes en aanbiedingen

Algemene Leveringsvoorwaarden Artikel 1. Definities Artikel 2. Algemeen Artikel 3. Offertes en aanbiedingen Algemene Leveringsvoorwaarden De betalingen van uw bestelling dient te geschieden via IDeal, PayPal of per bank. Een artikel kan binnen 14 dagen retour gezonden worden. De kosten van het retour zenden

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. De Opdrachtgever niet handelend in de uitoefening van een bedrijf of. beroep.

Algemene Voorwaarden. De Opdrachtgever niet handelend in de uitoefening van een bedrijf of. beroep. Algemene Voorwaarden Definities Algemene Voorwaarden: De algemene voorwaarden als hierna vermeld. Energiek Advies: Energiek Advies, ingeschreven bij de KvK onder nummer 66406412. Bedrijf: De Opdrachtgever

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOP- LEVERINGSVOORWAARDEN

ALGEMENE VERKOOP- LEVERINGSVOORWAARDEN ALGEMENE VERKOOP- LEVERINGSVOORWAARDEN Artikel 1. Algemeen 1.1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: BEDU : de afnemer: de overeenkomst: het geleverde: de besloten vennootschap BEDU POMPEN

Nadere informatie

tel: 06-24809688 (bereikbaar op werkdagen van 9.00 uur tot 17.00 uur) email: info@gabtas.nl KvK- nummer: 17233327 BTW- nummer: NL140855336B02

tel: 06-24809688 (bereikbaar op werkdagen van 9.00 uur tot 17.00 uur) email: info@gabtas.nl KvK- nummer: 17233327 BTW- nummer: NL140855336B02 ALGEMENE VOORWAARDEN 1. INDENTITEIT VAN DE ONDERNEMER Handelsnaam: Gabtas Gabrielle van den Elshout Aldrinstraat 1 5081 GH HILVARENBEEK tel: 06-24809688 (bereikbaar op werkdagen van 9.00 uur tot 17.00

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Artikel 1 - Definities. Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer. Artikel 3 - Toepasselijkheid

Algemene voorwaarden. Artikel 1 - Definities. Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer. Artikel 3 - Toepasselijkheid Algemene voorwaarden Artikel 1 - Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Bedenktijd: de termijn waarbinnen de consument gebruik kan maken van zijn herroepingsrecht; Consument: de natuurlijke

Nadere informatie

4. schriftelijk $% &#% ' #(

4. schriftelijk $% &#% ' #( 1. koper De partij vermeld in de overeenkomst als zijnde de koper en/of opdrachtgever, alsmede alle voor haar werkzame en door haar, zowel direct als indirect, ingeschakelde personen, alsmede de entiteiten

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Rootsmann Versie geldig vanaf: 24 juni 2014. Artikel 1 Definities

Algemene voorwaarden Rootsmann Versie geldig vanaf: 24 juni 2014. Artikel 1 Definities Algemene voorwaarden Rootsmann Versie geldig vanaf: 24 juni 2014 Artikel 1 Definities 1.1 Rootsmann: de gebruiker van deze algemene voorwaarden. De eenmanszaak Rootsmann, statutair gevestigd te Vinkeveen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Pintip Versie geldig vanaf: 4 december 2012. Artikel 1 Definities

Algemene voorwaarden Pintip Versie geldig vanaf: 4 december 2012. Artikel 1 Definities Algemene voorwaarden Pintip Versie geldig vanaf: 4 december 2012 Artikel 1 Definities 1.1 Pintip: de gebruiker van deze algemene voorwaarden, de vennootschap onder firma Pintip. Statutair gevestigd te

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden TopShop4u.nl

Algemene Voorwaarden TopShop4u.nl Algemene Voorwaarden TopShop4u.nl Artikel 1 - Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Bedenktijd: de termijn waarbinnen de consument gebruik kan maken van zijn herroepingsrecht; 1. Consument:

Nadere informatie

VERKOOPVOORWAARDEN. Artikel 1- DEFINITIES. In deze voorwaarden wordt verstaan onder:

VERKOOPVOORWAARDEN. Artikel 1- DEFINITIES. In deze voorwaarden wordt verstaan onder: VERKOOPVOORWAARDEN Artikel 1- DEFINITIES In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. ondernemer: iedere natuurlijke of rechtspersoon die een bedrijf in de textiel en/of schoenendetailhandel uitoefent;

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ATELIER COBER

ALGEMENE VOORWAARDEN ATELIER COBER ALGEMENE VOORWAARDEN ATELIER COBER Gevestigd aan de Houtstraat 15-17 te (5341 GG) Oss Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, onder nummer 16062005 en nummer 17200048 ARTIKEL 1 - Definities ARTIKEL 2

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden School of Mavericks Per 1 september 2015

Algemene Voorwaarden School of Mavericks Per 1 september 2015 Algemene Voorwaarden School of Mavericks Per 1 september 2015 Artikel 1 - Definities Onderwijs: Onderwijs, opleiding, cursus en/of training, zowel afstandsonderwijs als contactonderwijs. Afstandsonderwijs:

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN HOLLAND COVERS ZEILMAKERIJ B.V. te Etten-Leur

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN HOLLAND COVERS ZEILMAKERIJ B.V. te Etten-Leur ALGEMENE VOORWAARDEN VAN HOLLAND COVERS ZEILMAKERIJ B.V. te Etten-Leur 1. Definities 1.1 Holland Covers: Gebruiker van deze algemene voorwaarden Holland Covers Zeilmakerij B.V., gevestigd aan de Oude Kerkstraat

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor

Algemene Voorwaarden voor Algemene Voorwaarden voor www.devanenspecialist.nl Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Artikel 3 - Toepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbod Artikel 5 - De overeenkomst

Nadere informatie

Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden van de Vereniging Groothandel Automaterialen Vrooam, statutair gevestigd te Schiedam.

Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden van de Vereniging Groothandel Automaterialen Vrooam, statutair gevestigd te Schiedam. 1 Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden van de Vereniging Groothandel Automaterialen Vrooam, statutair gevestigd te Schiedam. Artikel 1: Algemeen Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle rechtsverhoudingen,

Nadere informatie

Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden We Connect Coöperatie U.A. B2B/zakelijke leveringen

Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden We Connect Coöperatie U.A. B2B/zakelijke leveringen Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden We Connect Coöperatie U.A. B2B/zakelijke leveringen Artikel 1 Definities 1.1 We Connect: de coöperatie met uitgesloten aansprakelijkheid We Connect coöperatie

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Grenzeloos Communiceren P1.0

Algemene Voorwaarden Grenzeloos Communiceren P1.0 Artikel 1 Definities Onderwijs Onderwijs, opleiding, cursus en/of training, zowel afstandsonderwijs als contactonderwijs. Afstandsonderwijs Vorm van onderwijs, waarbij docent en student of cursist niet

Nadere informatie

1.3 De toepasselijkheid van eventuele inkoop of andere voorwaarden van opdrachtgever wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen.

1.3 De toepasselijkheid van eventuele inkoop of andere voorwaarden van opdrachtgever wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen. Artikel 1. Algemeen 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen GerLing Translations te Wijchen, hierna te noemen: opdrachtnemer, en een opdrachtgever

Nadere informatie

ARTIKEL 1 - DEFINITIES

ARTIKEL 1 - DEFINITIES ARTIKEL 1 - DEFINITIES In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1.Bedenktijd: de termijn waarbinnen de consument gebruik kan maken van zijn herroepingsrecht; 2.Consument: de natuurlijke persoon die niet

Nadere informatie

CUMLINGUA ALGEMENE VOORWAARDEN VERTAAL-, SCHRIJF en CORRECTIEDIENSTEN

CUMLINGUA ALGEMENE VOORWAARDEN VERTAAL-, SCHRIJF en CORRECTIEDIENSTEN CUMLINGUA ALGEMENE VOORWAARDEN VERTAAL-, SCHRIJF en CORRECTIEDIENSTEN Artikel 1 - Toepasselijkheid van de voorwaarden 1.1 Deze voorwaarden gelden voor iedere aanbieding en iedere overeenkomst tussen Cumlingua

Nadere informatie

1 van 5 ALGEMENE VOORWAARDEN HIPPOCRATES MEDICAL SERVICES. 1. Definities

1 van 5 ALGEMENE VOORWAARDEN HIPPOCRATES MEDICAL SERVICES. 1. Definities 1 van 5 ALGEMENE VOORWAARDEN HIPPOCRATES MEDICAL SERVICES 1. Definities 1.1 In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: a. Hippocrates Medical Services: gevestigd te Amerongen, ingeschreven in de

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van Refrico B.V., gevestigd te Rotterdam. Versie geldig vanaf 1 januari 2019

Algemene voorwaarden van Refrico B.V., gevestigd te Rotterdam. Versie geldig vanaf 1 januari 2019 Algemene voorwaarden van Refrico B.V., gevestigd te Rotterdam. Versie geldig vanaf 1 januari 2019 1 Definities 1.1 Leverancier: onder leverancier wordt verstaan Refrico B.V., statutair gevestigd te Rotterdam,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Artikel 3 Toepasselijkheid 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elk aanbod van de

Algemene voorwaarden. Artikel 3 Toepasselijkheid 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elk aanbod van de Algemene voorwaarden Artikel 1 Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Ondernemer: de rechtspersoon genaamd YOU & EYE B.V. handelend onder de naam Spiegelshop die producten op afstand aan

Nadere informatie

Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities:

Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities: Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities: 1. Mieke Bakker Psycholoog en coach, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 66419301. 2. Opdrachtgever:

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Drijfpakje.nl

Algemene Voorwaarden Drijfpakje.nl Algemene Voorwaarden Drijfpakje.nl Artikel 1 Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Ondernemer: Drijfpakje als leverancier van de aangeboden goederen op deze webpagina. 2. Consument: de

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor de thuiswinkel/webwinkel bij levering aan consumenten

Algemene voorwaarden voor de thuiswinkel/webwinkel bij levering aan consumenten Algemene voorwaarden voor de thuiswinkel/webwinkel bij levering aan consumenten Deze algemene voorwaarden zijn samengesteld door de Nederlandse Thuiswinkelorganisatie in overleg met de Consumentenbond.

Nadere informatie

Artikel 1 Definities. Artikel 2 Algemeen

Artikel 1 Definities. Artikel 2 Algemeen Artikel 1 Definities 1. ForMaat: de gebruiker van de algemene voorwaarden; 2. 'Consument': een wederpartij die een natuurlijke persoon is en niet handelt in de uitoefening van een bedrijf of beroep; Artikel

Nadere informatie

Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden AllweCare Medical B.V. (BTB versie 14-01)

Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden AllweCare Medical B.V. (BTB versie 14-01) Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden AllweCare Medical B.V. (BTB versie 14-01) Artikel 1 Definities 1.1 AllweCare: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid AllweCare Medical B.V., ingeschreven

Nadere informatie

Algemene Verkoop-, Leverings- en Betalingsvoorwaarden Vestal Vastgoedmanagement

Algemene Verkoop-, Leverings- en Betalingsvoorwaarden Vestal Vastgoedmanagement Algemene voorwaarden Algemene Verkoop-, Leverings- en Betalingsvoorwaarden Vestal Vastgoedmanagement Artikel 1: Geldigheid a. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op al onze aanbiedingen en overeenkomsten.

Nadere informatie

Algemene Leveringsvoorwaarden POB Groep B.V. / Bewegingsvisie

Algemene Leveringsvoorwaarden POB Groep B.V. / Bewegingsvisie Artikel 1: definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: a. Voorwaarden: de onderhavige algemene voorwaarden; b. Bewegingsvisie: Bewegingsvisie is een groep van samenwerkende orthopedische leveranciers

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. United Typing b.v. INHOUD

ALGEMENE VOORWAARDEN. United Typing b.v. INHOUD ALGEMENE VOORWAARDEN United Typing b.v. Yogitype wordt geleverd door United Typing INHOUD ARTIKEL 1 - Definities 2 ARTIKEL 2 - Identiteit van de ondernemer 2 ARTIKEL 3 - Toepasselijkheid 3 ARTIKEL 4 -

Nadere informatie

1. Alle door GTeyes B.V. uitgebrachte offertes worden gestand gedaan voor een termijn van maximaal 30 dagen.

1. Alle door GTeyes B.V. uitgebrachte offertes worden gestand gedaan voor een termijn van maximaal 30 dagen. Nummer 53446089 ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR LEVERING AAN CONSUMENTEN EN TUSSENHANDEL VAN: - GTeyes B.V., gevestigd Jericholaan 14B, 5625 TH te Eindhoven en kantoorhoudende te 5625 TH Eindhoven, Jericholaan

Nadere informatie

Ondernemer: De rechtspersoon die producten op afstand aan consumenten aanbiedt

Ondernemer: De rechtspersoon die producten op afstand aan consumenten aanbiedt Verkoop Voorwaarden Artikel 1. Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Ondernemer: De rechtspersoon die producten op afstand aan consumenten aanbiedt Consument: De natuurlijke persoon die

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Zakelijk Schrijven. Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities:

Algemene voorwaarden Zakelijk Schrijven. Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities: Algemene voorwaarden Zakelijk Schrijven Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities: 1. Zakelijk Schrijven: Zakelijk Schrijven, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

Dit zijn de Algemene Voorwaarden van BinnenBuiten Advies. BinnenBuiten Advies is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer

Dit zijn de Algemene Voorwaarden van BinnenBuiten Advies. BinnenBuiten Advies is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer ALGEMENE VOORWAARDEN Dit zijn de Algemene Voorwaarden van BinnenBuiten Advies. BinnenBuiten Advies is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 66809932 1. Definities In deze Algemene Voorwaarden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Spanplafond Zelf Plaatsen Versie geldig vanaf: 01 juli 2015

Algemene voorwaarden Spanplafond Zelf Plaatsen Versie geldig vanaf: 01 juli 2015 Algemene voorwaarden Spanplafond Zelf Plaatsen Versie geldig vanaf: 01 juli 2015 Artikel 1 Definities 1.1 Spanplafond Zelf Plaatsen: gevestigd te Almelo en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN Algemene Voorwaarden TextielMuseum Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Artikel 3 - Toepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbod Artikel 5 - De

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Artikel 1: Definities Artikel 2: Toepasselijkheid Artikel 3: Overeenkomst Artikel 4: Uitvoering van de Overeenkomst

Algemene Voorwaarden Artikel 1: Definities Artikel 2: Toepasselijkheid Artikel 3: Overeenkomst Artikel 4: Uitvoering van de Overeenkomst Algemene Voorwaarden Artikel 1: Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Kickzy: Kickzy is een eenmanszaak die zich ten doel stelt als energiek en creatief conceptenbureau concepten,

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN STICHTING SOPHO

ALGEMENE VOORWAARDEN STICHTING SOPHO ALGEMENE VOORWAARDEN STICHTING SOPHO Identiteit van de stichting: Stichting Sopho Jan van Riebeekstraat 4-4 1057ZX Amsterdam E-mailadres: info@sopho.nl KvK-nummer: 75039230 Artikel 1: Definities - Consument:

Nadere informatie

10. Algemene Voorwaarden: de onderhavige Algemene Voorwaarden van Frysk Filt.

10. Algemene Voorwaarden: de onderhavige Algemene Voorwaarden van Frysk Filt. Algemene Voorwaarden Frysk Filt Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van Frysk Filt Artikel 3 - Toepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbod Artikel 5 - De overeenkomst Artikel 6 - Herroepingsrecht

Nadere informatie

Bedenktijd: de termijn waarbinnen de consument gebruik kan maken van zijn

Bedenktijd: de termijn waarbinnen de consument gebruik kan maken van zijn Algemene voorwaarden voedingssupplementen Brainlabs BV Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Artikel 3 - Toepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbod Artikel 5 - De

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden d.d. 1 januari 2018

Algemene Voorwaarden d.d. 1 januari 2018 Artikel 1 - Definities Onderwijs Afstandsonderwijs Contactonderwijs Overeenkomst Overeenkomst op afstand Consument Onderwijs, opleiding, cursus en/of training, zowel afstandsonderwijs als contactonderwijs.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Reteracontrols Schout Wernertslaan 11 5673RL Nuenen Versie geldig vanaf: 15 april 2010. Artikel 1 Definities en toepasselijkheid

Algemene voorwaarden Reteracontrols Schout Wernertslaan 11 5673RL Nuenen Versie geldig vanaf: 15 april 2010. Artikel 1 Definities en toepasselijkheid Schout Wernertslaan 11 5673RL Nuenen Versie geldig vanaf: 15 april 2010 Artikel 1 Definities en toepasselijkheid 1.1 Reteracontrols: de eenmanszaak Reteracontrols. Statutair gevestigd te Nuenen en ingeschreven

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van de webwinkel WinchRiteNL van L.V. JachttechniekÂ

Algemene Voorwaarden van de webwinkel WinchRiteNL van L.V. Jachttechniek Algemene Voorwaarden van de webwinkel WinchRiteNL van L.V. Jachttechniek Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Artikel 3 - Toepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbod

Nadere informatie

Artikel 6a - Herroepingsrecht bij b

Artikel 6a - Herroepingsrecht bij b Algemene Voorwaarden Artikel 1 Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Ondernemer: de natuurlijke of rechtspersoon die producten en/of diensten op afstand aan consumenten aanbiedt; 2. Consument:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden DHZ spanplafonds Versie geldig vanaf: 20 september 2012

Algemene voorwaarden DHZ spanplafonds Versie geldig vanaf: 20 september 2012 Algemene voorwaarden Versie geldig vanaf: 20 september 2012 Artikel 1 Definities 1.1 : gevestigd te Westerhaar en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder dossiernummer 55165117. 1.2 Klant: een natuurlijk-

Nadere informatie

C. Aan eventueel overeengekomen afwijkingen van deze voorwaarden kan opdrachtgever geen rechten voor toekomstige overeenkomsten ontlenen.

C. Aan eventueel overeengekomen afwijkingen van deze voorwaarden kan opdrachtgever geen rechten voor toekomstige overeenkomsten ontlenen. Algemene Voorwaarden ALGEMENE VOORWAARDEN VAN SPORTPRIJSPALEIS ARTIKEL 1. Toepasselijkheid: A. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, overeenkomsten en leveringen van Sportprijspaleis.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Congressen en Symposia

Algemene Voorwaarden Congressen en Symposia Algemene Voorwaarden Congressen en Symposia 1. Definities 1.1 In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: a. Congressen en Symposia: de congressen, vergaderingen en andere bijeenkomsten waarbij

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Water Concepts Versie geldig vanaf: 3 februari Artikel 1 Definities en algemene bepalingen

Algemene voorwaarden Water Concepts Versie geldig vanaf: 3 februari Artikel 1 Definities en algemene bepalingen Algemene voorwaarden Water Concepts Versie geldig vanaf: 3 februari 2011 Artikel 1 Definities en algemene bepalingen 1.1 Water Concepts: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, Water Concepts

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ATOOSA.NL

ALGEMENE VOORWAARDEN ATOOSA.NL ALGEMENE VOORWAARDEN ATOOSA.NL Artikel 1 - Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Bedenktijd: de termijn waarbinnen de consument gebruik kan maken van zijn herroepingsrecht; Consument: de

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Artikel 1 Definities.

Algemene Voorwaarden. Artikel 1 Definities. Algemene Voorwaarden Eva Ondermode aan Huis gebruikt voor de verkopen het model van de algemene voorwaarden dat is gepubliceerd (24-6-2011) op de site van de Kamer van Koophandel en is samengesteld door

Nadere informatie

Artikel 1 Definities. Artikel 2 Gegevens van SDSV-Design. Artikel 3 - Toepasselijkheid. In deze voorwaarden wordt verstaan onder:

Artikel 1 Definities. Artikel 2 Gegevens van SDSV-Design. Artikel 3 - Toepasselijkheid. In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Artikel 1 Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Ondernemer: de natuurlijke of rechtspersoon die producten en/of diensten op afstand aan consumenten aanbiedt; 2. Consument: de natuurlijke

Nadere informatie

Dit zijn de Algemene Voorwaarden van ID Optiek te Noordwijkerhout

Dit zijn de Algemene Voorwaarden van ID Optiek te Noordwijkerhout Dit zijn de Algemene Voorwaarden van ID Optiek te Noordwijkerhout ARTIKEL 1 - DEFINITIES In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Optiek: Het aanmeten van visuele hulpmiddelen, met inbegrip van

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor de detailhandel in de gezelschapsdierenbranche die lid is van de Vereniging Landelijke Organisatie Dibevo

Algemene voorwaarden voor de detailhandel in de gezelschapsdierenbranche die lid is van de Vereniging Landelijke Organisatie Dibevo Algemene voorwaarden voor de detailhandel in de gezelschapsdierenbranche die lid is van de Vereniging Landelijke Organisatie Dibevo AV CZ/68 oktober 2007 Deze Algemene Voorwaarden van de Vereniging Landelijke

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Artikel 1: Definities Artikel 2: Toepasselijkheid Artikel 3: Overeenkomst Artikel 4: Uitvoering van de Overeenkomst

Algemene Voorwaarden Artikel 1: Definities Artikel 2: Toepasselijkheid Artikel 3: Overeenkomst Artikel 4: Uitvoering van de Overeenkomst Algemene Voorwaarden Artikel 1: Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: 1. iexist: iexist is een VOF die zich ten doel stelt webshop/websites te ontwikkelen en online marketing en

Nadere informatie

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN. JVUcalculatie

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN. JVUcalculatie ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN JVUcalculatie Artikel 1 Toepassingsgebied 1.1 Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij JVUcalculatie

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Gerrit computers. 1. Deze voorwaarden gelden voor alle overeenkomsten tussen Gerrit computers en de klant.

Algemene Voorwaarden Gerrit computers. 1. Deze voorwaarden gelden voor alle overeenkomsten tussen Gerrit computers en de klant. Algemene Voorwaarden Gerrit computers Artikel 1. Algemeen 1. Deze voorwaarden gelden voor alle overeenkomsten tussen Gerrit computers en de klant. 2. Afwijkingen van deze voorwaarden zijn alleen geldig

Nadere informatie

Leveringsvoorwaarden Backx Positief Schoolfotografie, Webwinkel

Leveringsvoorwaarden Backx Positief Schoolfotografie, Webwinkel Leveringsvoorwaarden Backx Positief Schoolfotografie, Webwinkel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: 1.1 Backx Positief Schoolfotografie: is een bedrijf gevestigd te Almelo aan

Nadere informatie

Inhoudsopgave: Artikel 1 Definities. In deze voorwaarden wordt verstaan onder:

Inhoudsopgave: Artikel 1 Definities. In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Algemene voorwaarden Consument Inhoudsopgave: Artikel 1 Definities Artikel 2 Identiteit van de ondernemer Artikel 3 Toepasselijkheid Artikel 4 Het aanbod Artikel 5 De overeenkomst Artikel 6 Herroepingsrecht

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden 2017

Algemene Voorwaarden 2017 Algemene Voorwaarden 2017 Algemene Voorwaarden van Autocentrum Nederland B.V. te Borne Documentcode: AV/ACN17-1 Autocentrum Nederland B.V. Postbus 150 7550 AD HENGELO Tel: 085 273 02 34 E-mail: info@autocentrumnederland.nl

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Webwinkel TT Motoren Zwolle. Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities

Algemene Voorwaarden Webwinkel TT Motoren Zwolle. Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Algemene Voorwaarden Webwinkel TT Motoren Zwolle Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Artikel 3 - Toepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbod Artikel 5 - De overeenkomst

Nadere informatie

Algemene voorwaarden poppenspecialsit / poppenspecialist is een onderdeel van Speelgoed de Betuwe

Algemene voorwaarden poppenspecialsit / poppenspecialist is een onderdeel van Speelgoed de Betuwe Algemene voorwaarden poppenspecialsit / poppenspecialist is een onderdeel van Speelgoed de Betuwe Hieronder vindt u de algemene voorwaarden die gelden voor alle overeenkomsten die u met ons sluit. In deze

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Shirt7 (onderdeel van Dot Orange) Voor het laatst gewijzigd: Inhoud: Identiteit van de ondernemer

Algemene voorwaarden. Shirt7 (onderdeel van Dot Orange) Voor het laatst gewijzigd: Inhoud: Identiteit van de ondernemer Algemene voorwaarden Shirt7 (onderdeel van Dot Orange) Voor het laatst gewijzigd: 19-07-2017 Inhoud: Artikel 1 Artikel 2 Artikel 3 Artikel 4 Artikel 5 Artikel 6 Artikel 7 Artikel 8 Artikel 9 Artikel 10

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van Verhaallijnen voor diensten en producten aan consumenten

Algemene Voorwaarden van Verhaallijnen voor diensten en producten aan consumenten Algemene Voorwaarden van Verhaallijnen voor diensten en producten aan consumenten Artikel 1 - Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Ondernemer: de natuurlijke of rechtspersoon die producten

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN HAKVOORT HR HRM & ORGANISATIEADVIES. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder:

ALGEMENE VOORWAARDEN HAKVOORT HR HRM & ORGANISATIEADVIES. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: ALGEMENE VOORWAARDEN HAKVOORT HR HRM & ORGANISATIEADVIES Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: a. Hakvoort HR HRM & Organisatieadvies: Verder te noemen Hakvoort HR, is

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN LiF Wonen Op al onze overeenkomsten zijn onderstaande Algemene Voorwaarden van toepassing.

ALGEMENE VOORWAARDEN LiF Wonen Op al onze overeenkomsten zijn onderstaande Algemene Voorwaarden van toepassing. ALGEMENE VOORWAARDEN LiF Wonen Op al onze overeenkomsten zijn onderstaande Algemene Voorwaarden van toepassing. Artikel 1 Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Ondernemer: de natuurlijke

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN SCHÖNE EDELMETAAL B.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN SCHÖNE EDELMETAAL B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN SCHÖNE EDELMETAAL B.V. Artikel 1: definities 1. koper de partij vermeld in de overeenkomst als zijnde de koper en/of opdrachtgever, alsmede alle voor haar werkzame en door haar, zowel

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN In dit document treft u de algemene voorwaarden van de Brillen-Bus. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten met de Brillen-Bus. Een bril voor thuis, de

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Autobedrijf Severs

Algemene Voorwaarden Autobedrijf Severs Algemene Voorwaarden Autobedrijf Severs ARTIKEL 1 DEFINITIES 1. In deze algemene voorwaarden worden de hierna volgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

Nadere informatie

COÖRDINATIEGROEP ZELFREGULERINGSOVERLEG SOCIAAL-ECONOMISCHE RAAD. Algemene Voorwaarden Holomadness

COÖRDINATIEGROEP ZELFREGULERINGSOVERLEG SOCIAAL-ECONOMISCHE RAAD. Algemene Voorwaarden Holomadness COÖRDINATIEGROEP ZELFREGULERINGSOVERLEG SOCIAAL-ECONOMISCHE RAAD Algemene Voorwaarden 2018 Holomadness ALGEMENE VOORWAARDEN 16-01-2018 Deze Algemene Voorwaarden zijn tot stand gekomen in overleg met de

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN UITVAARTVIDEO.NET ALGEMENE VOORWAARDEN UITVAARTVIDEO.NET F. Abendanon T: +31 650234759 E: info@uitvaartvideo.net I: www.uitvaartvideo.net Algemene bepalingen Artikel 1. De navolgende voorwaarden zijn van

Nadere informatie

De in deze Algemene Voorwaarden genoemde bedragen zijn inclusief BTW. In deze voorwaarden wordt verstaan onder:

De in deze Algemene Voorwaarden genoemde bedragen zijn inclusief BTW. In deze voorwaarden wordt verstaan onder: ALGEMENE VOORWAARDEN voor overeenkomsten gesloten via internet ARTIKEL 1 DEFINITIES De in deze Algemene Voorwaarden genoemde bedragen zijn inclusief BTW. In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Ondernemer:

Nadere informatie

Deze algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Centraal Gelderland.

Deze algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Centraal Gelderland. Algemene voorwaarden voor de dienstverlening van DE KLEEDKAMER Deze algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Centraal Gelderland. Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

1.5 Bedenktijd: de termijn waarbinnen de consument gebruik kan maken van zijn herroepingsrecht;

1.5 Bedenktijd: de termijn waarbinnen de consument gebruik kan maken van zijn herroepingsrecht; Leveringsvoorwaarden Hoeden en Zo alsmede de webshop Dameshoed Artikel 1. Definities Artikel 2. Identiteit van de ondernemer Artikel 3. Toepasselijkheid Artikel 4. Het aanbod Artikel 5. De overeenkomst

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN VAN TERRASTOTAAL B.V.

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN VAN TERRASTOTAAL B.V. ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN VAN TERRASTOTAAL B.V. IHOUDSOPGAVE Algemeen deel (geldend voor elke overeenkomst) Artikel 1: Definities Artikel 2: Identiteit Artikel 3: Toepasselijkheid algemeen deel Artikel

Nadere informatie

Verder te noemen InnerKom, is ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel te Utrecht onder nummer

Verder te noemen InnerKom, is ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel te Utrecht onder nummer Algemene voorwaarden Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: a. InnerKom, coaching en training van ondernemers dmv NLP: Verder te noemen InnerKom, is ingeschreven in het

Nadere informatie

Algemene voorwaarden NL Brandbeveiliging B.V.

Algemene voorwaarden NL Brandbeveiliging B.V. Algemene voorwaarden NL Brandbeveiliging B.V. 1. Toepasselijkheid 1.1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, offertes en overeenkomsten betrekking hebbende op levering van

Nadere informatie

2.2 De verplichtingen van Budgetcoach2day gaan nooit verder dan door Budgetcoach2day schriftelijk is bevestigd.

2.2 De verplichtingen van Budgetcoach2day gaan nooit verder dan door Budgetcoach2day schriftelijk is bevestigd. Artikel 1 Toepassingsgebied 1.1 Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij Budgetcoach2day partij is, tenzij uitdrukkelijk

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden

Algemene leveringsvoorwaarden Algemene leveringsvoorwaarden Bounce BV Centra voor Werk & Psyche Berlicumseweg 8 5248 NT Rosmalen ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN BOUNCE BV Artikel 1: Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt volstaan

Nadere informatie

opdrachtnemer: Roosen Financieel Advies, Stationsplein AB NIJMEGEN NL, die voor opdrachtgever te allen tijde als contractpartij optreedt.

opdrachtnemer: Roosen Financieel Advies, Stationsplein AB NIJMEGEN NL, die voor opdrachtgever te allen tijde als contractpartij optreedt. Artikel 1 Algemeen 1.1 In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: opdrachtgever: iedere rechtspersoon of natuurlijk persoon, al dan niet handelend in de uitoefening van een beroep of bedrijf, in

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN VAN: Foodlight BV te Utrecht, Nederland

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN VAN: Foodlight BV te Utrecht, Nederland ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN VAN: Foodlight BV te Utrecht, Nederland 1. Algemeen 1.1 Tenzij schriftelijk anders overeengekomen zijn deze algemene voorwaarden van toepassing op alle aanbiedingen

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van BEAR Business Academy Datum 27 maart Versie 1.0

Algemene Voorwaarden van BEAR Business Academy Datum 27 maart Versie 1.0 Algemene Voorwaarden van BEAR Business Academy Datum 27 maart 2012. Versie 1.0 Artikel 1 Definities Onderwijs: Onderwijs, opleiding, cursus en/of training, zowel afstandsonderwijs als contactonderwijs.

Nadere informatie

Artikel 8 - Uitoefening van het herroepingsrecht door de consument en kosten daarvan

Artikel 8 - Uitoefening van het herroepingsrecht door de consument en kosten daarvan Algemene Voorwaarden Fair Play Fabrics Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Artikel 3 - Toepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbod Artikel 5 - De overeenkomst Artikel

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. 1. Toepasselijkheid en aanbiedingen. 2. Het aanbod

Algemene voorwaarden. 1. Toepasselijkheid en aanbiedingen. 2. Het aanbod Algemene voorwaarden Van Oosterwijk Online, statutair gevestigd te (4811 VL) Breda aan de Middellaan 143 (info@fitchef.nl) ingeschreven in het handelsregister van de kamer van koophandel onder nummer 61247529,

Nadere informatie

Algemene Verkoopvoorwaarden Genpower B.V. gevestigd te Groot-Ammers. Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam onder nummer

Algemene Verkoopvoorwaarden Genpower B.V. gevestigd te Groot-Ammers. Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam onder nummer Algemene Verkoopvoorwaarden Genpower B.V. gevestigd te Groot-Ammers Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam onder nummer 23077733 Artikel 1. Definities 1.1 In deze algemene voorwaarden wordt

Nadere informatie