met alle regie in eigen hand

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "met alle regie in eigen hand"

Transcriptie

1

2

3 Vertrouwd dichtbij met alle regie in eigen hand U geeft zelf invulling aan uw leven. U wilt zelfstandig blijven en zelf de regie bepalen. Maar soms heeft u daar hulp bij nodig. Dan kan Carinova u helpen. Wij zorgen dat u zo lang mogelijk uw eigen keuzes in uw eigen leven kunt maken. Daarom staan úw wensen en behoeften bij Carinova centraal. Of u nu thuis woont of in één van onze woonzorglocaties. U voelt zich bij ons thuis. Zorg wilt u niet van ver halen. Zorg moet bij u in de buurt zijn of direct onder handbereik. Dichtbij en vertrouwd. Het motto van Carinova is daarom ook: Vertrouwd dichtbij! Carinova in het kort Carinova is een regionale zorgorganisatie, die actief is in verschillende gemeenten in het westelijk deel van Overijssel. Wij bieden u onder meer: Verpleging en verzorging thuis Huishoudelijke hulp Thuisbegeleiding Dagbesteding Mantelzorgondersteuning Specialistische zorg Revalidatie Behandeling Woonzorg in diverse vormen Gemaks- en comfortdiensten Staphorst Hardenberg Zwolle Dalfsen Ommen Heerde Raalte woonzorglocatie Epe Olst-Wijhe Deventer Rijssen-Holten

4 Waarom Carinova kiezen? Bij Carinova gaan we uit van mogelijkheden. Bij elke zorgvraag kijken we samen met u hoe u zich zo zelfstandig mogelijk kunt redden. Kunnen buren, familie of een vrijwilliger u misschien helpen? Zouden gemaksdiensten aan huis, bijvoorbeeld tuinonderhoud, personenalarmering of een kapper uitkomst bieden? Kan Carinova uw mantelzorgers ondersteunen? Bijvoorbeeld door hen te helpen met praktische adviezen en contacten met lotgenoten? U merkt wel, alles is erop gericht om uw eigen kracht te versterken en uw zelfstandigheid te behouden of zelfs te vergroten. Dat doen we door u zorg te bieden die precies past bij uw mogelijkheden en omstandigheden. Vertrouwd en uit eigen omgeving Bij alle zorg van Carinova kunt u rekenen op goed opgeleide en betrokken medewerkers. Mensen met een hart voor de zorg. Zij zetten zich volledig voor u in. Zodat u zo lang mogelijk in uw eigen huis kunt blijven of in één van onze woonzorglocaties een nieuw thuis vindt. We organiseren de zorg kleinschalig. Deze is bovendien - als dat nodig is - 24 uur per dag en 7 dagen in de week beschikbaar. Kwaliteit De zorg van Carinova is van hoog niveau. Carinova scoort altijd hoge cijfers en waarderingen bij onafhankelijke onderzoeken. Dat betekent dat cliënten over alle onderdelen goed tot zeer goed zijn te spreken. Dit blijkt bijvoorbeeld uit de waarderingen voor de kwaliteit van onze medewerkers, de bejegening, de inspraak die cliënten hebben en de informatie die ze krijgen (bron: Cliënttevredenheidsonderzoeken 2015). Trouwens, ook bij onze medewerkers is de tevredenheid hoog. Ze zijn daarom heel gemotiveerd om er, samen met u, het beste van te maken.

5 Zo n uurtje schilderen is heel ontspannend en ik krijg goede tips van onze vrijwilliger.

6 Zorg bij u thuis Iedereen wil graag zo lang mogelijk thuis wonen. En als dat niet meer gaat; zo thuis als mogelijk. Dikwijls is daar deskundige zorg en ondersteuning bij nodig. Daarbij kijken we eerst wat u zelf nog kunt. Al dan niet met hulp uit uw omgeving. Om de gewenste zorg te bepalen, is de wijkverpleegkundige uw eerste aanspreekpunt. De wijkverpleegkundige werkt nauw met u samen (en met anderen om u heen) om de zorg voor u te organiseren. Belangrijk: goede samenwerking De wijkverpleegkundige gaat samen met u na wat u nodig heeft. Uitgangspunt daarbij is dat u de regie zo lang mogelijk in eigen hand houdt. Goede samenwerking met alle mensen om u heen, zoals familie, buren of anderen die u kunnen helpen, is daarbij heel belangrijk. Bij u in de buurt; met kleine teams en korte lijnen Het motto van Carinova is Vertrouwd dichtbij. Daarmee onderstrepen wij onze verankering in uw wijk en uw buurt. Onze wijkteams zijn daarom ook klein in omvang en werken in hoge mate zelfstandig. De communicatielijnen zijn daardoor kort. Zowel tussen u en de zorgverleners, maar ook tussen de zorgverleners en uw huisarts of een andere zorgverwijzer. Dat werkt wel zo prettig voor u.

7 Af en toe overleggen we even, maar ik houd wel zelf de regie. Zorg bij u thuis

8 Ik red me best redelijk, maar mijn hulp in de huishouding kan ik niet missen.

9 Welke zorg? Carinova streeft naar zorg die precies bij u en uw leefomstandigheden past. Het is maatwerk en is er altijd op gericht dat u zolang mogelijk in uw vertrouwde omgeving kunt blijven wonen. Misschien bent u al geholpen met gemaks- of comfortdiensten aan huis? Of met een paar uur in de week hulp bij het huishouden? Wellicht heeft u meer specialistische zorg nodig? Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende diensten die Carinova u thuis kan bieden. Wijkverpleging: door verzorgenden en/of verpleegkundigen. Specialistische zorg: bijvoorbeeld op het terrein van longen eczeemzorg, wondzorg, stomazorg en bij dementie en geheugenproblemen. Technisch verpleegkundig team: voor zorg waar thuiszorgtechnologie een belangrijke rol speelt. Denk daarbij aan beademingsapparatuur en infuus- of voedingspompen. Nachtzorg: zorg die zich uitstrekt over de nachtelijke uren. Palliatieve zorg thuis: zorg in de laatste levensfase. Dementiezorg: speciaal opgeleide casemanagers begeleiden dementerenden en hun familie. Ze bieden geen praktische zorg, maar adviseren, ondersteunen en verbinden. Ook is dagbehandeling mogelijk op woonzorglocaties. Particuliere zorg: via Zorgzuster Salland. Huishoudelijke hulp: voor de verzorging van uw huishouden. Thuisbegeleiding: op het gebied van bijvoorbeeld gezin, opvoeding en zorg. Vaak kunt u dit zelf oplossen, of samen met mensen in uw omgeving. Als dat niet lukt kunt u terugvallen op onze thuisbegeleiders. Zij helpen u dan om het dagritme of de huishoudelijke structuur te herstellen. Dagbesteding: activiteiten voor ouderen en tegelijkertijd een fijne ontmoetingsplek. Mantelzorgondersteuning: voor het ondersteunen van mantelzorgers. Vrijwillige thuiszorg: de afdeling Vrijwillige Thuiszorg koppelt vrijwilligers aan cliënten. Personenalarmering: zelfstandig blijven wonen met een veilig gevoel. Gemaks- en comfortdiensten: als abonnee van het Carinova Servicepakket heeft u toegang tot een uitgebreid, aanvullend servicepakket. Denk daarbij aan kapper, pedicure of tuinman aan huis of vakanties met zorg. Ook kunt u via het Carinova Servicepakket met korting hulpmiddelen lenen of kopen bij Vegro verpleegartikelen.

10 Wonen bij Carinova Als thuis wonen niet meer gaat, dan zijn de woonzorglocaties van Carinova een goed en veilig alternatief. Binnen zo n woonzorglocatie is ook goed een eventuele behoefte aan toenemende zorg op te vangen. Denk aan een overstap van uw eigen huis naar een aanleunwoning, van een aanleunwoning naar een zorgappartement en van een zorgappartement naar een zorgenaamde kleinschalige woonvorm. De omgeving blijft vertrouwd, maar de zorg past zich aan. Eenvoud en kleinschaligheid Ook als het om intensieve zorg gaat, zijn eenvoud en kleinschaligheid het uitgangspunt. Een mooi voorbeeld is de kleinschalige woonvorm. Een kleine groep cliënten voert daar in gezamenlijkheid een zo normaal mogelijk huishouden. Samen met familie, vrienden, medewerkers en vrijwilligers houden zij hun huishouden draaiend. Met elkaar koken en eten, samen opruimen en samen bezig zijn. Zo houden ook deze cliënten regie over hun leven, maar dan wel met zorg en begeleiding onder handbereik. Ook hier: vertrouwd dichtbij, zo lang als het kan. Keuze uit 12 locaties Carinova biedt wonen en zorg op twaalf locaties in de volgende gemeenten: Deventer: Sint Jozef, Park Braband, Huize Salland en Sparrenheuvel. Kleinschalig wonen: Ravelijn en Graaf Florishof. Raalte: De Hartkamp. Kleinschalig wonen: De Braak en Jan van Arkel. Olst-Wijhe: Het Averbergen en Sint Willibrord. Rijssen-Holten: De Diessenplas. Deze locaties bieden de mogelijkheid van het huren van een appartement, verblijf met zorg of intensieve zorg met behandeling. De verpleeghuizen De Hartkamp en Sint Jozef hebben ook revalidatiezorg. Naast het wonen bieden alle locaties ook regionaal allerlei medische en paramedische behandelingen. Denk aan ergotherapie, logopedie, fysiotherapie en diëtetiek.

11 Samen dingen doen; dat is goed voor je eigenwaarde. Wonen bij Carinova

12 Ik woon nog lekker op mezelf, maar er is altijd zorg in de buurt.

13 Welke woonvormen? Appartementen: zelfstandig wonen, indien gewenst met zorg en dienstverlening (aanleunwoningen). Woonzorg: als u niet meer in uw eigen huis kunt of wilt blijven wonen kunt u kiezen voor één van de woonzorglocaties van Carinova. U heeft dan begeleiding en/of zorg dichtbij. Kleinschalige woonvormen: bedoeld voor intensieve verpleging en verzorging. Deze beschermde woonvormen zijn bijvoorbeeld geschikt als u chronisch ziek bent, lichamelijke beperkingen heeft of psychiatrische problemen of dementie ervaart. Volledig pakket thuis (VPT): voor als u niet te ver van een woonzorglocatie af woont. Met de vereiste indicatie kiest u dan voor een volledig zorgpakket bij u thuis. Voor VPT heeft u wel personenalarmering en alarmopvolging nodig. Zorghotel: voor een tijdelijk verblijf. Onze zorghotels bieden u een plek om bij te komen en om comfortabel te herstellen van bijvoorbeeld een operatie of om te revalideren. U bent er verzekerd van persoonlijke aandacht en hoogwaardige zorg te krijgen in een prettige omgeving, 24 uur per dag. Ontspanning: zinvolle en gezellige activiteiten waar u aan mee kunt doen als dat past bij uw wensen en mogelijkheden. Denk aan sociale, creatieve en educatieve activiteiten. Maar ook aan bewegen voor ouderen. Deelname is ook mogelijk als u nog zelfstandig woont in de buurt van een woonzorglocatie.

14 Ja, de fysiotherapeut van Carinova heeft mij echt weer leren lopen. Onze specialisten Carinova heeft ook een groot aantal specialisten in dienst die u op veel terreinen kunnen adviseren, ondersteunen, begeleiden en behandelen. Daar waar nodig werken ze graag samen met andere zorgprofessionals.

15 Welke specialisten? Technisch Verpleegkundig Team (TVT): voor complexe verpleegkundige zorg aan huis. 24 uur per dag, 7 dagen per week. Specialistische verpleegkundigen die alles weten van medischtechnisch handelen. Gespecialiseerde verpleegkundigen: voor onder andere wondzorg, stomazorg, dementie, astma, COPD en eczeem. Thuisbegeleiding: persoonlijke begeleiding om dagritme of huishoudelijke structuur te herstellen. Dagbehandeling: voor mensen met een lichamelijke ziekte of handicap, zoals bijvoorbeeld CVA (beroerte) of de ziekte van Parkinson. Diverse specialisten zijn hierbij betrokken, zoals een fysiotherapeut, een ergotherapeut, een logopedist of een psycholoog. Revalidatie: kortdurende, intensieve zorg met alle noodzakelijke medische en paramedische behandelingen. Een onderdeel is CVA-ketenzorg. Dit is een herstelprogramma voor na een CVA, dat is opgezet samen met revalidatiecentrum Klimmendaal uit Apeldoorn en het Deventer Ziekenhuis. Diëtist: gespecialiseerd in voeding voor ouderen. Ergotherapeut: onderzoekt wat u in het dagelijks leven nog wel of niet kunt. Samen met u zoekt de ergotherapeut naar oplossingen voor uw beperkingen. Fysiotherapeut: bewegingsdeskundige op het gebied van behandeling en revalidatie van ouderen. Richt zich ook op jongeren met meerdere aandoeningen en cliënten met oedeemklachten. Logopedist: logopedie is zorg die nodig is als er problemen zijn met stem, spraak, taal, gehoor en slikken. Psycholoog: voor psychische ondersteuning en bij problemen. Specialist ouderengeneeskunde: een arts die is gespecialiseerd in zorg voor kwetsbare ouderen en chronisch zieken met verschillende gezondheidsproblemen. Palliatieve zorg: zorg in de laatste levensfase. Speciale casemanagers: begeleiden dementerenden en hun familie. Ze bieden geen praktische zorg maar adviseren, ondersteunen en verbinden. Geestelijke verzorging: voor levensbeschouwelijke of godsdienstige ondersteuning. Steunpunt mantelzorgondersteuning: voor ondersteuning aan mantelzorgers met onder andere advies, verwijzing, aandacht, lotgenotencontact en informatie. Vrijwillige thuiszorg: voor mensen die aan huis zijn gebonden. Onze specialisten

16 Gemaks- en comfortdiensten Handig: het Carinova Servicepakket biedt u allerlei gemaks- en comfortdiensten aan huis. Die diensten helpen u om - ondanks beperkingen en ongemakken - zo lang mogelijk zelfstandig te blijven in uw eigen omgeving. Het Carinova Servicepakket biedt u ook ontspannende activiteiten voor uw welzijn of om eenzaamheid tegen te gaan. Een abonnement is dus zeker aan te bevelen en kan u direct geld besparen. Wat biedt het Carinova Servicepakket? Als abonnee kunt u rekenen op een uitgebreid, aanvullend pakket. Denk bijvoorbeeld aan kapper, pedicure, schoonheidsspecialiste, tuinman of computerhulp aan huis en aan vakanties met zorg. Allemaal met aantrekkelijke kortingen. Collectiviteitskorting zorgverzekering. Korting op dagtochten met de bus. Korting op personenalarmering voor zelfstandig blijven wonen met een veilig gevoel. Het voordeliger huren of kopen van hulpmiddelen. Gezonde en gevarieerde voeding aan huis; koelverse of vriesverse maaltijden van uitstekende kwaliteit bij u thuisbezorgd. Zorgzuster Salland, voor particuliere zorg.

17 De opticien komt gewoon bij mij thuis, dat werkt prima. Gemaks- en comfortdiensten

18 Carinova cliëntenraden De cliëntenraden behartigen uw belangen als cliënt van Carinova. Deze cliëntenraden bestaan uit onafhankelijke personen, die zeer betrokken zijn bij de zorg van Carinova. Met advies en voorstellen geven zij vorm aan verbeteringen op het gebied van wonen, zorg, behandeling en welzijn. Carinova betrekt de cliëntenraden actief bij het reilen en zeilen van de organisatie. De cliëntenraden behartigen tenslotte de belangen van álle cliënten, mantelzorgers en andere betrokkenen bij Carinova. De cliëntenraden zijn daarom voor Carinova van essentieel belang om de zorg- en dienstverlening voortdurend te verbeteren! Uw ervaring U merkt wel dat Carinova hoge eisen stelt aan de zorg- en dienstverlening. Daarom hechten wij ook veel waarde aan uw ervaringen, eventuele klachten, suggesties en complimenten. Hiermee kunnen wij onze zorg- en dienstverlening immers nog verder verbeteren. Kijk voor meer informatie op U kunt ook ook uw waardering over het werk van Carinova geven op:

19

Carinova. Woonzorg. Vertrouwd dichtbij. www.carinova.nl

Carinova. Woonzorg. Vertrouwd dichtbij. www.carinova.nl Carinova Woonzorg Vertrouwd dichtbij www.carinova.nl Wonen met zorg Carinova Woonzorg biedt wonen en zorg in zes woon- zorgcentra en twee verpleeghuizen. De woon- zorgcentra zijn Park Braband, De Diessenplas,

Nadere informatie

Aangenaam... De Friese Wouden. www.friesewouden.nl

Aangenaam... De Friese Wouden. www.friesewouden.nl Aangenaam... De Friese Wouden www.friesewouden.nl Wij zijn er voor u De Friese Wouden levert diensten op het gebied van wonen, welzijn en zorg. Als klant houdt u hierbij de regie in eigen handen, het gaat

Nadere informatie

Verpleging en Verzorging

Verpleging en Verzorging Carinova Verpleging en Verzorging Vertrouwd dichtbij www.carinova.nl Wijkzorg, vertrouwd dichtbij Zorg dichtbij, dat is wat Carinova biedt. Want dichtbij is prettiger, dichtbij is makkelijker. Daarom werkt

Nadere informatie

Zorg en ondersteuning in de laatste levensfase

Zorg en ondersteuning in de laatste levensfase Carinova Zorg en ondersteuning in de laatste levensfase Vertrouwd dichtbij www.carinova.nl Wat is palliatieve zorg? Speciaal voor mensen die ongeneeslijk ziek zijn en de laatste fase van hun leven doormaken,

Nadere informatie

Ons Advies. graag. Zij komen ook bij u thuis. Behandeling & expertise

Ons Advies. graag. Zij komen ook bij u thuis. Behandeling & expertise Ons Advies & Behandelteam helpt u graag Zij komen ook bij u thuis Behandeling & expertise Welkom Vertrouwd en verantwoord Woonzorg Flevoland is een organisatie die een breed aanbod heeft aan zorg, diensten

Nadere informatie

Carinova. Algemene Informatie. Vertrouwd dichtbij. www.carinova.nl

Carinova. Algemene Informatie. Vertrouwd dichtbij. www.carinova.nl Carinova Algemene Informatie Vertrouwd dichtbij www.carinova.nl Vertrouwd dichtbij Zorg wilt u niet van ver halen. Zorg moet dichtbij zijn. Vertrouwd en in de buurt, dat is wat Carinova biedt. Want dichtbij

Nadere informatie

Kennis maken met Carinova

Kennis maken met Carinova Carinova Kennis maken met Carinova Vertrouwd dichtbij www.carinova.nl Vertrouwd dichtbij Zorg wilt u niet van ver halen. Zorg moet dichtbij zijn. Vertrouwd en in de buurt. Iedereen, jong of oud, alleenstaand

Nadere informatie

Thuiszorg van Inovum. Zodat u prettig zelfstandig kunt blijven wonen!

Thuiszorg van Inovum. Zodat u prettig zelfstandig kunt blijven wonen! Thuiszorg van Inovum Zodat u prettig zelfstandig kunt blijven wonen! Prettig zelfstandig blijven wonen Iedereen wil zo lang mogelijk zelfstandig wonen. Soms is hierbij ondersteuning nodig. Ons brede pakket

Nadere informatie

Welkom bij Zonnehuis Thuis

Welkom bij Zonnehuis Thuis Uw zorg thuis Welkom bij Zonnehuis Thuis Steeds meer ouderen wonen zelfstandig thuis. Echter soms is (tijdelijk) hulp van buitenaf nodig. Daarom is Zonnehuis Thuis er. Als onderdeel van Zonnehuisgroep

Nadere informatie

Alle medewerkers zijn professioneel en erg vriendelijk.

Alle medewerkers zijn professioneel en erg vriendelijk. Wonen Thuis Expert WONEN THUIS EXPERT Alle medewerkers zijn professioneel en erg vriendelijk. De RSZK biedt zorg en diensten aan mensen die vanwege hun leeftijd, ziekte of een beperking in meer of mindere

Nadere informatie

Wijkverpleging. Leven op uw manier

Wijkverpleging. Leven op uw manier Wijkverpleging Leven op uw manier Wijkverpleging die bij u past Ieder mens wil het liefst het leven zelf inrichten. Ook op kwetsbare momenten. Met behulp van familie, bekenden en vrijwilligers. En bij

Nadere informatie

De juiste zorg, prettig bij u thuis

De juiste zorg, prettig bij u thuis De juiste zorg, prettig bij u thuis Veelzijdig in zorg Care: Persoonlijke Verzorging en Verpleging Vérian, veelzijdig in zorg Vérian biedt u een breed aanbod aan zorgdiensten, 24 uur per dag, 7 dagen in

Nadere informatie

Wonen, welzijn en zorg. ViVa! Zorggroep is er voor u. Kwaliteit van leven

Wonen, welzijn en zorg. ViVa! Zorggroep is er voor u. Kwaliteit van leven Wonen, welzijn en zorg ViVa! Zorggroep is er voor u ViVa! Zorggroep Kwaliteit van leven Voor uzelf, uw partner of ouders wilt u deskundige en persoonlijke verzorging, verpleging, behandeling en begeleiding.

Nadere informatie

Verpleging en Verzorging

Verpleging en Verzorging Carinova Verpleging en Verzorging Vertrouwd dichtbij www.carinova.nl Algemeen Iedereen, jong of oud, kan het ooit in zijn of haar leven nodig hebben. Als u of één van uw naasten verpleging of verzorging

Nadere informatie

Wonen, welzijn en zorg. ViVa! Zorggroep is er voor u. Kwaliteit van leven

Wonen, welzijn en zorg. ViVa! Zorggroep is er voor u. Kwaliteit van leven Wonen, welzijn en zorg ViVa! Zorggroep is er voor u ViVa! Zorggroep Kwaliteit van leven Voor uzelf, uw partner of ouders wilt u deskundige en persoonlijke verzorging, verpleging, behandeling en begeleiding.

Nadere informatie

De thuiszorg van Beweging 3.0 Vanzelfsprekend in de buurt!

De thuiszorg van Beweging 3.0 Vanzelfsprekend in de buurt! De thuiszorg van Beweging 3.0 Vanzelfsprekend in de buurt! Deze folder is een uitgave van De thuiszorg van Beweging 3.0 Vanzelfsprekend in de buurt! Ik heb thuis ondersteuning nodig Zelfstandig wonen gaat

Nadere informatie

ook bij u thuis! Advies, ondersteuning, behandeling, preventie & verwijzing

ook bij u thuis! Advies, ondersteuning, behandeling, preventie & verwijzing ook bij u thuis! Viattence Vitaal Advies, ondersteuning, behandeling, preventie & verwijzing Inhoudsopgave Viattence Vitaal Viattence Vitaal 3 Fysiotherapeut 4 Ergotherapeut 5 Logopedist 6 Specialist ouderengeneeskunde

Nadere informatie

Carinova. Algemene Informatie. Vertrouwd dichtbij.

Carinova. Algemene Informatie. Vertrouwd dichtbij. Carinova Algemene Informatie Vertrouwd dichtbij www.carinova.nl Vertrouwd dichtbij Zorg wilt u niet van ver halen. Zorg moet dichtbij zijn. Vertrouwd en in de buurt. Iedereen, jong of oud, alleenstaand

Nadere informatie

Verpleging & Verzorging

Verpleging & Verzorging Carinova Verpleging & Verzorging Vertrouwd dichtbij www.carinova.nl Inhoudsopgave Pagina Carinova Verpleging en Verzorging thuis in het kort 3 Bereikbaar 3 Zorgmap 3 Vaste medewerkers en zorgcoördinator

Nadere informatie

Thuiszorg. Leven op uw manier

Thuiszorg. Leven op uw manier Thuiszorg Leven op uw manier De thuiszorg van Omring past bij u U woont zelfstandig en u heeft behoefte aan ondersteuning. Samen met u zoeken we graag naar ondersteuning die aansluit bij uw wensen. Wij

Nadere informatie

Ondersteuning, zorg en behandeling thuis

Ondersteuning, zorg en behandeling thuis Bij u thuis Ondersteuning, zorg en behandeling thuis Beschut thuis Overdag bij ons Herstel bij ons Tijdelijk bij Behandeling en expertise Bij u thuis Nie Aangenaam en veilig thuis blijven wonen Van huishoudhulp

Nadere informatie

Verzorgen en ontzorgen

Verzorgen en ontzorgen Verzorgen en ontzorgen Thuiszorg is niet alleen verzorgen, maar ook ontzorgen. Naast verzorging en verpleging biedt Thuiszorg Inovum hulp bij de grote schoonmaak, een was-en-strijkservice, beweegactiviteiten,

Nadere informatie

Het wijkteam staat voor u klaar

Het wijkteam staat voor u klaar Het wijkteam staat voor u klaar Thuiszorg Ons wijkteam staat voor u klaar Iedereen die wat ouder wordt wil zo lang mogelijk thuis blijven wonen. Met de ondersteuning van onze wijkteams kan dat en houdt

Nadere informatie

Groenhuysen voor wonen, welzijn en zorg

Groenhuysen voor wonen, welzijn en zorg Groenhuysen voor wonen, welzijn en zorg Ouder worden, jezelf blijven Haal het beste uit uw dag! Groenhuysen voor wonen, welzijn en zorg Passende zorg in elke situatie. Groenhuysen laat zich iedere dag

Nadere informatie

Wilt u meepraten over Carinova Woonzorg? Dat kan via de cliëntenraden

Wilt u meepraten over Carinova Woonzorg? Dat kan via de cliëntenraden Wilt u meepraten over Carinova Woonzorg? Dat kan via de cliëntenraden Vertrouwd dichtbij www.carinova.nl Het belang van de cliëntenraad Om de zorg van Carinova zo goed mogelijk af te stemmen op de behoeften

Nadere informatie

Kennis maken met Carinova

Kennis maken met Carinova Carinova Kennis maken met Carinova Vertrouwd dichtbij www.carinova.nl Vertrouwd dichtbij Zorg wilt u niet van ver halen. Zorg moet dichtbij zijn. Vertrouwd en in de buurt. Iedereen, jong of oud, alleenstaand

Nadere informatie

Kennismaken met Valkenhof compleet in zorg, bij u thuis of bij ons. Kennismaken met Valkenhof

Kennismaken met Valkenhof compleet in zorg, bij u thuis of bij ons. Kennismaken met Valkenhof Kennismaken met Valkenhof compleet in zorg, bij u thuis of bij ons Kennismaken met Valkenhof Inhoud Zorg met 'n zachte g Korte kennismaking Vergoeding Zorg bij u thuis Dagcentra Gezondheidscentrum Valkenhof

Nadere informatie

Thuis in Behandelen. Behandelcentrum. Vrijthof, Tiel.

Thuis in Behandelen. Behandelcentrum. Vrijthof, Tiel. Thuis in Behandelen Behandelcentrum Vrijthof, Tiel www.szr.nl/behandelcentrum THUIS IN BEHANDELEN Wanneer inschakelen U kunt het behandelteam inschakelen voor advies en behandeling bij ouderdomsklachten,

Nadere informatie

WIJdezorg bij U thuis

WIJdezorg bij U thuis WIJdezorg bij U thuis 24 uur per dag Bel 088 209 1000 U het comfort WIJdezorg brengt de zorg bij U thuis S Soms heeft u thuis zorg nodig. Bijvoorbeeldna terugkeer uit het ziekenhuis of revalidatie centrum,

Nadere informatie

De heer Ten Brink (62),

De heer Ten Brink (62), De heer Ten Brink (62), bewoner Sensire Dementie den op ooiman jonge leeftijd doetinchem, bestuurt de droombus 1 Dementie op jonge leeftijd Dementie komt vooral voor bij oudere mensen. Toch kun je ook

Nadere informatie

Zorg Thuis Vertrouwd Dichtbij

Zorg Thuis Vertrouwd Dichtbij Warme zorg, gewoon thuis Zorg Thuis Vertrouwd Dichtbij Professionele zorg, Maar dan gewoon thuis Fijn om gewoon thuis te zijn. Ook als u ziek bent of herstelt van een behandeling in het ziekenhuis. Of

Nadere informatie

> Wonen, (thuis)zorg en dagbehandeling. voor mensen met de ziekte van Parkinson

> Wonen, (thuis)zorg en dagbehandeling. voor mensen met de ziekte van Parkinson > Wonen, (thuis)zorg en dagbehandeling voor mensen met de ziekte van Parkinson Inleiding Deze folder geeft informatie over het zorgaanbod van MeanderGroep voor cliënten met de ziekte van Parkinson. De

Nadere informatie

Zorg thuis. Diverse zorgvormen om zelfstandig te blijven wonen

Zorg thuis. Diverse zorgvormen om zelfstandig te blijven wonen 0348-44 17 14 info@rijnhoven.nl Zorg thuis Diverse zorgvormen om zelfstandig te blijven wonen Een thuis voor ouderen. Met zelfstandigheid waar mogelijk. En precies de zorg die nodig is. Welkom bij De Rijnhoven.

Nadere informatie

Welkom bij Zonnehuis Thuis

Welkom bij Zonnehuis Thuis Thuiszorg Welkom bij Zonnehuis Thuis Zonnehuis Thuis is een onderdeel van Zonnehuisgroep Vlaardingen. Als Vlaardingse organisatie zijn we thuis in de wijk en staan we dicht bij onze cliënten. Vanuit verschillende

Nadere informatie

Kalorama Voor mensen met een specifieke zorgvraag.

Kalorama Voor mensen met een specifieke zorgvraag. Kalorama Voor mensen met een specifieke zorgvraag. Als u afhankelijk wordt van de zorg van anderen en thuis wonen niet meer gaat, biedt Kalorama u een prettige woonomgeving. Onze collega s hebben respect,

Nadere informatie

Producten- en Dienstencatalogus 2017

Producten- en Dienstencatalogus 2017 Producten- en Dienstencatalogus 2017 Voor thuiswonenden December 2016 Inhoud Voorwoord blz. 3 Thuiszorg blz. 5 Huishoudelijke zorg blz. 6 Dagbesteding blz. 7 Behandeling blz. 8 Maaltijd aan huis blz. 9

Nadere informatie

Prettig wonen zoals u het wilt. In één van onze locaties. Wonen

Prettig wonen zoals u het wilt. In één van onze locaties. Wonen Prettig wonen zoals u het wilt In één van onze locaties Wonen Welkom De Uiterton Vertrouwd en verantwoord Woonzorg Flevoland is een organisatie die een breed aanbod heeft aan zorg, diensten en welzijnsactiviteiten.

Nadere informatie

Wij zijn Argos Zorggroep

Wij zijn Argos Zorggroep Wij zijn Argos Zorggroep Liefdevolle en deskundige zorg, behandeling en gezelligheid, dát is waar Argos Zorggroep het verschil mee maakt. Dit doen wij bij u thuis of in een van onze huizen voor verpleging

Nadere informatie

Thuiszorg Avoord AanHuis

Thuiszorg Avoord AanHuis Ons aanbod in één overzicht Thuiszorg Avoord AanHuis Avoord Zorg en Wonen Zoals u het wenst Zelfstandigheid, privacy en keuzevrijheid Wilt u thuis zo lang mogelijk de kwaliteit van uw eigen leven kunnen

Nadere informatie

RSZK Thuiszorg. Zorg en ondersteuning thuis

RSZK Thuiszorg. Zorg en ondersteuning thuis RSZK Thuiszorg Zorg en ondersteuning thuis Elk mens is een uniek persoon en bepaalt zelf de richting van zijn of haar leven en de zorg of ondersteuning die daarbij nodig is. Zorg die het best bij u past!

Nadere informatie

Groenhuysen voor wonen, welzijn en zorg

Groenhuysen voor wonen, welzijn en zorg Groenhuysen voor wonen, welzijn en zorg Ouder worden, jezelf blijven Passende zorg in elke situatie. Groenhuysen laat zich iedere dag opnieuw inspireren door wat klanten nodig hebben en wensen. Groenhuysen

Nadere informatie

Solis thuiszorg We nemen zorg persoonlijk.

Solis thuiszorg We nemen zorg persoonlijk. Solis thuiszorg We nemen zorg persoonlijk. Solis thuiszorg luistert, kijkt en zorgt. Al eeuwen. Solis thuiszorg is er met zorg en aandacht. We bieden thuiszorg op maat, passend bij uw gewoontes en uw dagelijks

Nadere informatie

Voelt beter. Zo lang mogelijk plezierig thuis wonen

Voelt beter. Zo lang mogelijk plezierig thuis wonen Verpleging en verzorging aan huis Voelt beter Zo lang mogelijk plezierig thuis wonen Welkom bij Thuiszorg Pantein U leidt uw eigen leven met persoonlijke wensen en voorkeuren. Ook als u zorg nodig heeft,

Nadere informatie

Onze diensten in de gemeente Borne

Onze diensten in de gemeente Borne Onze diensten in de gemeente Borne hier komt een label Carintreggeland in Borne In je eigen omgeving oud worden, rust en geluk in het gezin, familie en vrienden in de buurt, gezond blijven, financieel

Nadere informatie

> Zorgaanbod voor mensen met de ziekte van Parkinson. Wonen, (thuis)zorg en dagbehandeling

> Zorgaanbod voor mensen met de ziekte van Parkinson. Wonen, (thuis)zorg en dagbehandeling > Zorgaanbod voor mensen met de ziekte van Parkinson Wonen, (thuis)zorg en dagbehandeling Wonen, (thuis)zorg en dagbehandeling 2 Inleiding Deze folder geeft informatie over het zorgaanbod van MeanderGroep

Nadere informatie

Voelt beter. Zo lang mogelijk plezierig thuis wonen

Voelt beter. Zo lang mogelijk plezierig thuis wonen Verpleging en verzorging aan huis Voelt beter Zo lang mogelijk plezierig thuis wonen Veel expertise Als u speciale zorg nodig heeft, dan kunt u terecht bij onze wijkverpleegkundigen of het Verpleeg Technische

Nadere informatie

Thuiszorg. Informatie over thuizorg? Bel ons gratis nummer 0800-366 84 79. Iedere situatie heeft een eigen oplossing

Thuiszorg. Informatie over thuizorg? Bel ons gratis nummer 0800-366 84 79. Iedere situatie heeft een eigen oplossing Thuiszorg Informatie over thuizorg? Bel ons gratis nummer 0800-366 84 79 Iedere situatie heeft een eigen oplossing Heerlijk, die aandacht en die hulp! Thuis wonen Voor veel mensen geldt het gezegde: Oost

Nadere informatie

Verpleegzorg die bij u past

Verpleegzorg die bij u past Verpleegzorg die bij u past Wat wij voor u doen Heeft u zorg, verpleging of begeleiding nodig? Bijvoorbeeld vanwege de gevolgen van ouderdom, een chronische ziekte, dementie of na een ziekenhuisopname?

Nadere informatie

Kalorama Voor mensen met een specifieke zorgvraag.

Kalorama Voor mensen met een specifieke zorgvraag. Kalorama Voor mensen met een specifieke zorgvraag. Als u afhankelijk wordt van de zorg van anderen en thuis wonen niet meer gaat, biedt Kalorama u een prettige leefomgeving. Onze collega s hebben respect,

Nadere informatie

Bij u thuis. Thuiszorg, dagactiviteiten en beschut thuis. Herstel bij ons. Overdag bij ons. Tijdelijk bij. Beschut thuis

Bij u thuis. Thuiszorg, dagactiviteiten en beschut thuis. Herstel bij ons. Overdag bij ons. Tijdelijk bij. Beschut thuis Bij u thuis Thuiszorg, dagactiviteiten en beschut thuis Beschut thuis Overdag bij ons Herstel bij ons Tijdelijk bij Behandeling en expertise Bij u thuis Nieu Ondersteuning, zorg en behandeling thuis Persoonlijk

Nadere informatie

De behandelaren van Archipel

De behandelaren van Archipel De behandelaren van Archipel Arts, psycholoog, fysio- en ergotherapeut, logopedist, diëtist, muziektherapeut, maatschappelijk werker het gevoel van samen 'Oók als u behandeling nodig heeft wilt u zelf

Nadere informatie

ontdek. De beste zorg voor u, thuis. Informatie over: Thuiszorg

ontdek. De beste zorg voor u, thuis. Informatie over: Thuiszorg ontdek. Informatie over: Thuiszorg De beste zorg voor u, thuis. Zo goed en zelfstandig mogelijk leven in uw eigen vertrouwde omgeving. Laurens biedt alle zorg die u hierbij nodig heeft. meer dan zorg Langer

Nadere informatie

Logopedie voor volwassenen. Als het praten en/of het eten en drinken moeilijk gaat

Logopedie voor volwassenen. Als het praten en/of het eten en drinken moeilijk gaat Logopedie voor volwassenen Als het praten en/of het eten en drinken moeilijk gaat www.sensire.nl 0900 88 56 Logopedie voor volwassenen Een ziekte of beperking kan er toe leiden dat u problemen in de communicatie

Nadere informatie

Proteion is er voor u in Maasgouw

Proteion is er voor u in Maasgouw Proteion is er voor u in Maasgouw U heeft een prettig leven en wil dat graag zo houden. Soms heeft u daarbij ondersteuning nodig. Als professional in welzijn en zorg wil Proteion dienstbaar en ondersteunend

Nadere informatie

Onze diensten in de gemeente Oldenzaal en De Lutte

Onze diensten in de gemeente Oldenzaal en De Lutte Onze diensten in de gemeente Oldenzaal en De Lutte Onze diensten in de gemeente Oldenzaal en De Lutte In je eigen omgeving oud worden, rust en geluk in het gezin, familie en vrienden in de buurt, gezond

Nadere informatie

Een korte kennismaking met ZINN waar zorg samenkomt

Een korte kennismaking met ZINN waar zorg samenkomt Een korte kennismaking met ZINN waar zorg samenkomt Levendig en veelzijdig Dat is ZINN Dé zorgorganisatie voor (thuis)zorg, wonen en welzijn in Groningen, Haren en Hoogezand ZINN Thuis Zo lang mogelijk

Nadere informatie

Proteion is er voor u in Bergen

Proteion is er voor u in Bergen Proteion is er voor u in Bergen U heeft een prettig leven en wil dat graag zo houden. Soms heeft u daarbij ondersteuning nodig. Als professional in welzijn en zorg wil Proteion dienstbaar en ondersteunend

Nadere informatie

Heymanscentrum Centrum voor wonen, welzijn, zorg en revalidatie

Heymanscentrum Centrum voor wonen, welzijn, zorg en revalidatie Heymanscentrum Centrum voor wonen, welzijn, zorg en revalidatie Het Heymanscentrum is een centrum voor wonen, welzijn en zorg in het zuiden van de stad Groningen. Hier kunt u allerlei vormen van zorg

Nadere informatie

Welkom. Elisabeth Breda helpt u zelfstandig en actief te blijven

Welkom. Elisabeth Breda helpt u zelfstandig en actief te blijven Welkom Elisabeth Breda helpt u zelfstandig en actief te blijven Welkom bij Stichting Elisabeth Waarmee kunnen wij u van dienst zijn? Stichting Elisabeth biedt de ouderen in Breda en omstreken zorg en ondersteuning

Nadere informatie

Sensire Thuiszorg. is onderdeel van Sensire.

Sensire Thuiszorg. is onderdeel van Sensire. Sensire Thuiszorg is onderdeel van Sensire. Dagelijks kom ik bij verschillende mensen thuis. De één heeft natuurlijk meer zorg en aandacht nodig dan de ander. Daarom werk ik ook niet volgens een strak

Nadere informatie

RSZK Thuiszorg. Zorg en diensten bij u thuis

RSZK Thuiszorg. Zorg en diensten bij u thuis THUIS RSZK Thuiszorg Zorg en diensten bij u thuis Zelfstandig blijven wonen, ook als u hulp of zorg nodig heeft? RSZK helpt u daarbij. Dé specialist op het gebied van ouderenzorg. Vitaal en fit thuis blijven

Nadere informatie

Hartelijk Huiselijk Hulpvaardig

Hartelijk Huiselijk Hulpvaardig Hartelijk Huiselijk Hulpvaardig Hartelijk Huiselijk Hulpvaardig. Midden in het logo van de Posten staat een hart. En dat is geen toeval. De Posten laat graag haar hart spreken in de zorg en dienstverlening

Nadere informatie

Snel herstel en weer regie over uw eigen leven

Snel herstel en weer regie over uw eigen leven Revalidatie Snel herstel en weer regie over uw eigen leven Revalideren bij TriviumMeulenbeltZorg (TMZ) Een volledig op uw situatie afgestemd revalidatieplan Uw mantelzorgers worden nauw betrokken Vertrouw

Nadere informatie

Zorg thuis. Verrassend veel mogelijk. www.friesewouden.nl

Zorg thuis. Verrassend veel mogelijk. www.friesewouden.nl Zorg thuis Verrassend veel mogelijk www.friesewouden.nl Persoonlijke verzorging Zelfstandig leven en wonen is uw groot goed en daar wilt u volop van genieten. Toch kan er een moment in uw leven komen dat

Nadere informatie

Een korte kennismaking met ZINN waar zorg samenkomt

Een korte kennismaking met ZINN waar zorg samenkomt Een korte kennismaking met ZINN waar zorg samenkomt Dé zorgorganisatie voor (thuis)zorg, wonen en welzijn in Groningen, Haren en Hoogezand ZINN Thuis Zo lang mogelijk thuis Persoonsalarmering Ook liever

Nadere informatie

De heer NAviS (72), klant SeNSire WiNterSWijk

De heer NAviS (72), klant SeNSire WiNterSWijk De heer Navis (72), klant Sensire Winterswijk Hulp bij kanker Kanker is een ingrijpende diagnose. De ziekte roept veel emoties en vragen op, bij uzelf en bij uw familieleden. Hoe nu verder? Wat staat ons

Nadere informatie

Azora Advies- en behandelcentrum. Wanneer maak ik een afspraak? Meer weten? Azora. Zo zorgen we voor elkaar in de Achterhoek.

Azora Advies- en behandelcentrum. Wanneer maak ik een afspraak? Meer weten? Azora. Zo zorgen we voor elkaar in de Achterhoek. Azora Advies- en behandelcentrum Industrieweg 115, 7061 AP Terborg T (0315) 33 81 11 E behandelcentrum@azora.nl I www.azora.nl Meer weten? Wanneer maak ik een afspraak? Het Azora Advies- en behandelcentrum

Nadere informatie

Wij staan voor u klaar met de best mogelijke zorg, maar ook met aandacht voor de kleine en grote dingen die uw leven de moeite waard maken.

Wij staan voor u klaar met de best mogelijke zorg, maar ook met aandacht voor de kleine en grote dingen die uw leven de moeite waard maken. meer tijd voor zorg Wij staan voor u klaar met de best mogelijke zorg, maar ook met aandacht voor de kleine en grote dingen die uw leven de moeite waard maken. Over Thuisgenoten Hulp bij het huishouden

Nadere informatie

Diëtetiek. Ergotherapie. Behandelingen

Diëtetiek. Ergotherapie. Behandelingen Behandelingen Behandelingen Fysiotherapie, logopedie, ergotherapie en diëtetiek. U kunt voor veel behandelingen terecht in onze behandelcentra in De Eschpoort, Ariënsstaete en Klaaskateplein. Dat kan ook

Nadere informatie

Complexere vormen van zorg

Complexere vormen van zorg Complexere vormen van zorg HWW zorg is bij uitstek ook thuis in complexere vormen van (verpleegkundige) zorg. Een greep uit de mogelijkheden: Het Specialistisch Verpleegkundig Team (SVT) is deskundig op

Nadere informatie

De Pol. Woonzorgcentrum

De Pol. Woonzorgcentrum Woonzorgcentrum De Pol In het nieuwe en eigentijdse woonzorgcentrum De Pol staat comfortabel wonen voorop! Met mogelijkheden om anderen te ontmoeten of om de rust te zoeken. Alleen of met uw naaste, familie

Nadere informatie

Zorg en dienstverlener voor senioren in Heerhugowaard

Zorg en dienstverlener voor senioren in Heerhugowaard Zorg en dienstverlener voor senioren in Heerhugowaard De Pieter Raat Stichting Dolomiet 2 1703 DX Heerhugowaard 072 576 72 00 info@dprs.nl / www.dprs.nl De Pieter Raat Stichting De Pieter Raat Stichting

Nadere informatie

Dagbehandeling in Nijmegen. Langer thuis wonen bij dementie

Dagbehandeling in Nijmegen. Langer thuis wonen bij dementie Dagbehandeling in Nijmegen Langer thuis wonen bij dementie Langer thuis wonen met dagbehandeling U wilt graag zo lang mogelijk thuis in uw vertrouwde omgeving wonen, ook al is er sprake van dementie of

Nadere informatie

Wilt u meer weten? Voor algemene informatie en vragen kunt u contact opnemen met:

Wilt u meer weten? Voor algemene informatie en vragen kunt u contact opnemen met: Wilt u meer weten? Heeft u na het lezen van deze brochure nog vragen, dan kunt uiteraard contact opnemen met een van onze medewerkers van het Informatiepunt Zorggroep Groningen. Zij helpen u graag verder.

Nadere informatie

behoud. Uw zelfstandigheid. Informatie over: Een beroerte

behoud. Uw zelfstandigheid. Informatie over: Een beroerte behoud. Informatie over: Een beroerte Uw zelfstandigheid. Uw leven zo goed mogelijk oppakken na een beroerte. Samen met Laurens. Lees meer over wat Laurens voor u kan betekenen. meer dan zorg De medische

Nadere informatie

Pieters Behandel Praktijk

Pieters Behandel Praktijk Fysiotherapie Ergotherapie Logopedie Diëtetiek Psychologie Specialist Ouderengeneeskunde Pieter van Foreest Pieters Behandel Praktijk Pieters Behandel Praktijk Gespecialiseerde behandeling bij u in de

Nadere informatie

Kennis- en behandelteam

Kennis- en behandelteam 0348-44 17 14 info@rijnhoven.nl Kennis- en behandelteam In goede handen met uw gezondheidsklachten Een thuis voor ouderen. Met zelfstandigheid waar mogelijk. En precies de zorg die nodig is. Welkom bij

Nadere informatie

De Molenberg. Dagcentrum Woonzorgcentrum Appartementen te huur Verpleeghuis Groepswonen. Wonen Welzijn Zorg en behandeling

De Molenberg. Dagcentrum Woonzorgcentrum Appartementen te huur Verpleeghuis Groepswonen. Wonen Welzijn Zorg en behandeling De Molenberg Dagcentrum Woonzorgcentrum Appartementen te huur Verpleeghuis Groepswonen Wonen Welzijn Zorg en behandeling Welkom in De Molenberg In het centrum van Groenlo, nabij parken en winkels, ligt

Nadere informatie

Proteion is er voor u in Echt-Susteren

Proteion is er voor u in Echt-Susteren Proteion is er voor u in Echt-Susteren U heeft een prettig leven en wil dat graag zo houden. Soms heeft u daarbij ondersteuning nodig. Als professional in welzijn en zorg wil Proteion dienstbaar en ondersteunend

Nadere informatie

Wonen in Eigen Haard

Wonen in Eigen Haard Wonen in Eigen Haard Eigen Haard is een gezellig woonzorgcentrum in het centrum van Zwanenburg. Verschillende voorzieningen liggen op loopafstand in de nabij gelegen winkelstraat met vele gezellige winkels

Nadere informatie

Behandeling & Therapie. Zo lang mogelijk zelfstandig en vitaal

Behandeling & Therapie. Zo lang mogelijk zelfstandig en vitaal EXP PERT Behandeling & Therapie Zo lang mogelijk zelfstandig en vitaal RSZK Behandeling & Therapie Bent u nog thuiswonend en doet u graag zoveel mogelijk zelf? Maar merkt u dat uw gezondheid u beperkt

Nadere informatie

Proteion is er voor u in Leudal

Proteion is er voor u in Leudal Proteion is er voor u in Leudal U heeft een prettig leven en wil dat graag zo houden. Soms heeft u daarbij ondersteuning nodig. Als professional in welzijn en zorg wil Proteion dienstbaar en ondersteunend

Nadere informatie

Diafaan, Thuiszorg! Diafaan. Vertrouwd in de buurt.

Diafaan, Thuiszorg! Diafaan. Vertrouwd in de buurt. Diafaan, Thuiszorg! Diafaan. Vertrouwd in de buurt. Handige ondersteuningsproducten Ouderen van nu en de toekomst willen graag zo lang mogelijk zelfstandig wonen, liefst in hun eigen woonomgeving. Om het

Nadere informatie

BESCHERMD WONEN MET INTENSIEVE DEMENTIEZORG (voorheen ZZP 5) GEBRUIKERSINFORMATIE ZORGPROFIELEN V&V PROTEION

BESCHERMD WONEN MET INTENSIEVE DEMENTIEZORG (voorheen ZZP 5) GEBRUIKERSINFORMATIE ZORGPROFIELEN V&V PROTEION BESCHERMD WONEN MET INTENSIEVE DEMENTIEZORG (voorheen ZZP 5) GEBRUIKERSINFORMATIE ZORGPROFIELEN V&V PROTEION 1 2 Inleiding In de kleinschalige zorgcentra van Proteion staan gastvrijheid en goede zorg centraal.

Nadere informatie

HERSTELGERICHTE BEHANDELING MET VERPLEGING EN VERZORGING (voorheen ZZP 9b) GEBRUIKERSINFORMATIE ZORGPROFIELEN V&V PROTEION

HERSTELGERICHTE BEHANDELING MET VERPLEGING EN VERZORGING (voorheen ZZP 9b) GEBRUIKERSINFORMATIE ZORGPROFIELEN V&V PROTEION HERSTELGERICHTE BEHANDELING MET VERPLEGING EN VERZORGING (voorheen ZZP 9b) GEBRUIKERSINFORMATIE ZORGPROFIELEN V&V PROTEION 1 2 Inleiding In de kleinschalige zorgcentra van Proteion staan gastvrijheid en

Nadere informatie

Welkom. Elisabeth Breda helpt u zelfstandig en actief te blijven

Welkom. Elisabeth Breda helpt u zelfstandig en actief te blijven Welkom Elisabeth Breda helpt u zelfstandig en actief te blijven Welkom bij Stichting Elisabeth Waarmee kunnen wij u van dienst zijn? Stichting Elisabeth biedt de ouderen in Breda en omstreken zorg en ondersteuning

Nadere informatie

Thuis bij Vilente, Vilente bij u thuis.

Thuis bij Vilente, Vilente bij u thuis. Thuis bij Vilente, Vilente bij u thuis. thuis bij Vilente Zoveel mogelijk als thuis. Vilente bij u thuis Thuis bij Vilente, Vilente bij u thuis. Samen met uw naasten, medewerkers en vrijwilligers zorgen

Nadere informatie

Langer thuis wonen. Met hulp van het team Wijkverpleging

Langer thuis wonen. Met hulp van het team Wijkverpleging Langer thuis wonen Met hulp van het team Wijkverpleging U woont zelfstandig, thuis in uw vertrouwde omgeving. U redt zich aardig, soms met hulp van familie of buren. Maar er zijn ook zaken waar u professionele

Nadere informatie

Mevrouw Kaal (88), klant Sensire Centrum

Mevrouw Kaal (88), klant Sensire Centrum Mevrouw Kaal (88), klant Sensire Centrum voor herstel Revalideren en revalidatie, en herstellen Doetinchem 1 Na een operatie, ongeluk of CVA bent u meestal niet meteen op de been. U heeft tijd nodig om

Nadere informatie

Proteion is er voor u in Venlo

Proteion is er voor u in Venlo Proteion is er voor u in Venlo U heeft een prettig leven en wil dat graag zo houden. Soms heeft u daarbij ondersteuning nodig. Als professional in welzijn en zorg wil Proteion dienstbaar en ondersteunend

Nadere informatie

Pieter s Behandel Praktijk

Pieter s Behandel Praktijk Fysiotherapie Ergotherapie Logopedie Diëtetiek Psychologie Pieter van Foreest Pieter s Behandel Praktijk Pieter s Behandel Praktijk Gespecialiseerde behandeling bij u in de buurt Pieter s Behandel Praktijk,

Nadere informatie

Wonen met zorg in Maranatha. Liefdevolle en professionele zorg

Wonen met zorg in Maranatha. Liefdevolle en professionele zorg Wonen met zorg in Maranatha Liefdevolle en professionele zorg Liefdevolle en professionele U heeft er alles aan gedaan om zo lang mogelijk thuis te kunnen blijven wonen. Toch kan er een moment komen, dat

Nadere informatie

Dagbehandeling De Horst

Dagbehandeling De Horst Dagbehandeling De Horst U wilt graag zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen, maar zonder extra ondersteuning lukt dat niet meer. U wordt ouder en krijgt geheugenproblemen. Het is niet meer zo gemakkelijk

Nadere informatie

WOONZORG FLEVOLAND THUISZORG

WOONZORG FLEVOLAND THUISZORG WOONZORG FLEVOLAND THUISZORG Onze medewerkers staan 24 uur per dag voor u klaar Woonzorg Flevoland heeft een breed aanbod van zorg, diensten en welzijnsactiviteiten. Wij bieden dit in onze moderne woonzorg

Nadere informatie

Overdag bij ons. Dagactiviteiten om een zinvolle dag te beleven

Overdag bij ons. Dagactiviteiten om een zinvolle dag te beleven Dagactiviteiten om een zinvolle dag te beleven Beschut thuis Herstel bij ons Tijdelijk bij Behandeling en expertise Bij u thuis Nie Meer structuur in uw dagelijks leven Zelfredzaamheid vergroten Met begeleiding

Nadere informatie