Algemene voorwaarden voor Royal Bedden b2b

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Algemene voorwaarden voor Royal Bedden b2b"

Transcriptie

1 Algemene voorwaarden voor Royal Bedden b2b 1 Definities en toepasselijkheid 1.1 In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: a) Afleverdatum: de datum waarop de artikelen worden afgeleverd op de Locatie, of afgehaald door de afnemer. b) Royal Bedden: Royal Bedden c) Algemene Voorwaarden: deze algemene voorwaarden van Royal Bedden; e) Locatie: het gebouw waar de artikelen zullen worden bezorgd of afgehaald. f) Overeenkomst: iedere overeenkomst die tussen Royal Bedden en de Afnemer tot stand komt, alsmede elke wijziging daarvan of aanvulling daarop; g) Afnemer: de partij met wie Royal Bedden een Overeenkomst sluit; h) Zichtbare Gebreken: hieronder wordt begrepen, maar is niet beperkt tot, zichtbare beschadigingen, manco s, ontbrekende artikelen of onderdelen of verkeerde aantallen. 1.2 De Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op de Overeenkomst en op alle handelingen en rechtshandelingen, aanbiedingen, schriftelijke prijsopgaven, offertes en werkzaamheden in de ruimste zin des woord ter zake van die Overeenkomst, evenals op alle overeenkomsten, aanbiedingen, prijsopgaven, offertes en werkzaamheden die voorvloeien uit en/of samenhangen met de Overeenkomst. 1.3 Afwijkingen en/of aanvullingen op enige bepaling in een Overeenkomst en/of de Algemene Voorwaarden gelden slechts indien zij schriftelijk worden overeengekomen en hebben uitsluitend betrekking op de betreffende Overeenkomst. 1.4 De toepasselijkheid van eventuele door de Afnemer gehanteerde voorwaarden wordt uitdrukkelijk uitgesloten. 1.5 Deze Algemene Voorwaarden zijn eveneens van toepassing op Overeenkomsten met gebruiker, voor de uitvoering waarvan door Royal Bedden derden dienen te worden ingeschakeld. 1.6 Indien één of meerdere bepalingen in deze Algemene Voorwaarden op enig moment geheel of gedeeltelijk nietig zijn of vernietigd mochten worden, dan blijft het overigens in deze Algemene Voorwaarden geheel van toepassing. Afnemer en Royal Bedden zullen dan in overleg treden teneinde nieuwe bepalingen overeen te komen, waarbij zoveel als mogelijk het doel en de strekking van de oorspronkelijke bepalingen in acht wordt genomen.

2 1.7 Indien zich tussen partijen een situatie voordoet die niet in deze algemene voorwaarden is geregeld, dan dient deze situatie te worden beoordeeld naar de geest van deze algemene voorwaarden. 1.8 Indien Royal Bedden niet steeds strikte naleving van deze voorwaarden verlangt, betekent dit niet dat deze Algemene Voorwaarden en/of de daarin opgenomen bepalingen niet van toepassing zouden zijn, of dat Royal Bedden het recht zou verliezen om de stipte naleving van deze Algemene Voorwaarden (alsnog) te verlangen. 2 Offertes, aanbiedingen, overeenkomst 2.1 Alle opgaven door Royal Bedden van prijzen, getallen, maten, gewichten en/of andere aanduidingen zijn met zorg gedaan. Royal Bedden staat er niet voor in dat zich terzake geen afwijkingen zullen voordoen. Vergissingen, zoals calculatie- en schrijffouten in de Royal Bedden brochures, op de Royal Bedden website, in reclame-uitingen, aanbiedingen, prijskaartjes op de aangeboden artikelen in de Royal Bedden showroom, offertes, prospectie, publicaties, orderbevestigingen, facturen en andere bescheiden afkomstig van Royal Bedden, binden Royal Bedden niet. Bedoelde opgaven, alsmede getoonde of verstrekte (proef-)modellen of tekeningen zijn niet-bindende aanduidingen van de betreffende artikelen. 2.2 Offertes en aanbiedingen (de Royal Bedden brochures en de Royal Bedden website daaronder begrepen) zijn vrijblijvend en gelden slechts als een uitnodiging tot het plaatsen van een bestelling. 2.3 Behoudens bij koop tegen contante betaling, in welk geval de Overeenkomst op het moment van betaling wordt gesloten, komt een Overeenkomst tussen Royal Bedden en Afnemer tot stand zodra de Afnemer de aankoopnota ondertekent. Indien artikelen schriftelijk of via de website van Royal Bedden zijn besteld, komt de Overeenkomst tot stand op het moment dat Royal Bedden de order schriftelijk of via elektronisch bericht aanvaardt, door middel van een orderbevestiging, dan wel door Royal Bedden uitvoering aan de betreffende bestelling wordt gegeven. 3 Prijzen 3.1 De prijzen, zoals omschreven in de Royal Bedden brochures zijn gebaseerd op de ten tijde van het drukken van de brochures geldende omstandigheden. De prijzen in voormelde brochures en op de Royal Bedden website, zijn richtlijnen en binden Royal Bedden niet. 3.2 Alle prijzen zijn exclusief BTW en exclusief montagekosten. Vervoerskosten zijn voor rekening van Royal Bedden, tenzij anders overeengekomen.

3 4 Levertijd 4.1 Een door Royal Bedden opgegeven levertijd is gebaseerd op de ten tijde van het sluiten van de Overeenkomst geldende omstandigheden en, voor zover afhankelijk van prestaties van derden, op de door die derden aan Royal Bedden verstrekte gegevens. De levertijd zal door Royal Bedden zoveel mogelijk in acht worden genomen. Als met Royal Bedden een indicatieve levertijd is afgesproken en indien deze indicatieve levertijd door Royal Bedden wordt overschreden, dan is de Afnemer gerechtigd Royal Bedden een termijn te stellen waarbinnen Royal Bedden alsnog moet leveren. Deze termijn zal ten minste de eerder door Royal Bedden opgegeven indicatieve levertijd bedragen. Indien Royal Bedden na de gestelde termijn alsnog in gebreke blijft met levering, is de Afnemer gerechtigd de Overeenkomst kosteloos te ontbinden, met uitzondering van dat deel van de Overeenkomst dat ziet voor op maat gemaakte bestelling(en) en/of commissiegoederen. 4.2 Bij overschrijding van de levertijd van bestelling op maat heeft de Afnemer geen recht op enige schadevergoeding ter zake, behoudens indien de schade is veroorzaakt door opzet of bewuste roekeloosheid van Royal Bedden zelf. 4.3 De levertijd vangt aan op de dag van de totstandkoming van de Overeenkomst, dan wel, indien dat later is, op de dag van de ontvangst door Royal Bedden van de voor uitvoering van de overeenkomst noodzakelijke gegevens en/of artikelen, met dien verstande dat dergelijke gegevens of artikelen binnen een redelijke termijn aangeleverd moeten worden, dan wel, indien dat later is, op de dag dat Royal Bedden een overeengekomen aanbetaling ontvangt. 5 Niet op voorraad 5.1 Indien een artikel na het tot stand komen van een Overeenkomst niet voorradig blijkt te zijn, biedt Royal Bedden de Afnemer de keuze om: a) de Overeenkomst ten aanzien van enkel dat artikel gedeeltelijk te ontbinden onder restitutie van de daarmee verband houdende koopsom (mits de koopsom reeds geheel is voldaan) zonder dat de Afnemer daarbij aanspraak kan maken op enige vorm van vergoeding, anders dan restitutie van de daarmee verband houdende reeds betaalde koopsom; of b) de Overeenkomst in het geheel te ontbinden onder restitutie van de daarmee verband houdende koopsom (mits de koopsom reeds geheel is voldaan) zonder dat de Afnemer daarbij aanspraak kan maken op enige vorm van vergoeding, anders dan restitutie van de daarmee verband houdende reeds betaalde koopsom.

4 6 Aflevering, vervoer en risico 6.1 Aflevering geschiedt Franco huis, tenzij anders overeengekomen. Bij internationale handel zijn de INCOTERMS ten tijde van het plaatsen van de bestelling door Afnemer van toepassing. 6.2 Indien is overeengekomen dat Royal Bedden het transport zal verzorgen zal de transporteur een afspraak maken met de Afnemer over de dag van aflevering. Dag en tijdstip van levering zijn afhankelijk van het leverschema van de transporteur. Het is in beginsel niet mogelijk een gemaakte afspraak te verzetten. 6.3 De Afnemer dient de artikelen in ontvangst te nemen, te controleren en te tekenen voor akkoord. 6.4 Op het moment van aflevering gaat het risico te zake van de afgeleverde artikelen over op de Afnemer. 6.5 Indien de Afnemer de artikelen niet of niet tijdig op de overeengekomen plaats en tijd van aflevering afneemt, is hij zonder ingebrekestelling in verzuim. In dat geval worden alle kosten die zijn gemoeid met het niet kunnen afleveren en/of met het nogmaals af moeten leveren van de artikelen bij de Afnemer in rekening gebracht. 7 Inspectie en reclame 7.1 De Afnemer dient binnen 5 werkdagen na ontvangst van de artikelen, deze nauwkeurig te (doen) inspecteren op Zichtbare Gebreken en ontbrekende onderdelen. Geconstateerde Zichtbare Gebreken en/of ontbrekende onderdelen dienen door de Afnemer zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 5 dagen na ontdekking daarvan, bij Royal Bedden te worden ingediend. 7.2 Wanneer het transport door of namens Royal Bedden wordt verzorgd is de Afnemer verplicht de geleverde artikelen aan de hand van de vrachtbrief te controleren op manco s en Zichtbare Gebreken. De Zichtbare Gebreken dienen op de vrachtbrief aangegeven te worden. Eventuele manco s en zichtbare beschadigingen die niet op de vrachtbrief zijn aangegeven, zijn voor kosten van de afnemer. 7.3 Laat Afnemer een tijdige melding als bedoeld in artikel 7.1 achterwege of zijn op de vrachtbrief geen manco s of Zichtbare Gebreken vermeld, dan wordt afnemer geacht de artikelen te hebben aanvaard en kan Afnemer zich niet meer beroepen op het bestaan van Zichtbare Gebreken (ook niet door zich te beroepen op enige garantie)

5 7.4 Meldingen ter zake van Zichtbare Gebreken geven de Afnemer geen recht om betaling van het niet betwiste gedeelte van de koopprijs op te schorten, voor zover de koopprijs nog niet geheel voldaan zou zijn door de Afnemer. 7.5 De Afnemer zal voor het onderzoeken door of namens Royal Bedden van een melding te zake van gebreken, alle noodzakelijke medewerking verlenen, onder meer door Royal Bedden in de gelegenheid te stellen een onderzoek in te (doen) stellen naar de omstandigheden van het gebruik en/of de installatie van de artikelen. 8 Betaling 8.1 Tenzij anders is bepaald zal de Afnemer de aangekochte artikelen direct betalen of de hem in rekening gebrachte bedragen, effectief in de valuta vermeld op de factuur, binnen zeven (7) dagen na factuurdatum aan Royal Bedden betalen. Alle betalingen zullen op een door Royal Bedden aan te wijzen giro- of bankrekening worden gedaan. Het bedrag wordt geacht te zijn betaald zodra het is bijgeschreven op de bankrekening van Royal Bedden. 8.2 Royal Bedden is gerechtigd om in voorkomende gevallen vooruitbetaling van de afnemer van het verschuldigde bedrag te verlangen, dan wel daarvoor een voor Royal Bedden acceptabele zekerheid te stellen. Royal Bedden is niet gehouden te presteren, zolang de aanbetaling of zekerheidstelling niet is ontvangen. 8.3 Royal Bedden is te allen tijde bevoegd al hetgeen zij aan de Afnemer op enig tijdstip al dan niet opeisbaar verschuldigd mocht zijn of worden, te verrekenen met al hetgeen zij op enig tijdstip van de afnemer al dan niet opeisbaar heeft te vorderen. 8.4 Bezwaren tegen de door Royal Bedden verzonden facturen moeten binnen 10 dagen na ontvangst van de factuur schriftelijk en gemotiveerd ter kennis van Royal Bedden worden gebracht. Indien niet binnen de in de vorige zin genoemde termijn of op voornoemde wijze bezwaar is gemaakt, wordt geacht dat de Afnemer instemt met de factuur. 9 Te late betaling 9.1 Indien op de vijfde dag na factuurdatum niet (volledig) is betaald, is de Afnemer zonder nadere ingebrekestelling in verzuim en is de Afnemer vanaf die dag een rente van 1% per maand verschuldigd over het openstaande bedrag ofwel, naar keuze van Royal Bedden, de wettelijke handelsrente. Een gedeelte van de maand wordt als gehele maand beschouwd.

6 9.2 Indien de Afnemer in verzuim is met enige betaling, worden tevens alle nog niet vervallen en uitstaande facturen aan de Afnemer per direct opeisbaar. Bovendien is Royal Bedden gerechtigd om haar vordering(en) zonder verdere ingebrekestelling ter incasso uit handen te geven. 9.3 Indien de Afnemer zijn betalingsverplichting niet nakomt, heeft Royal Bedden het recht de uitvoering van de Overeenkomst op te schorten. De verliezen die Royal Bedden hierdoor lijdt, zijn voor rekening van de Afnemer. 9.4 Alle eventuele kosten, waaronder incasso, deurwaarders, advocaatkosten zowel gerechtelijk als buitengerechtelijk, welke door Royal Bedden worden gemaakt teneinde nakoming van de verplichtingen van de Afnemer te bewerkstelligen, komen ten laste van de Afnemer. Partijen spreken af dat Royal Bedden tenminste 15% van het openstaande bedrag als buitengerechtelijke kosten in rekening mag brengen, Royal Bedden blijft evenwel gerechtigd om de daadwerkelijk gemaakte kosten te vorderen. 10 Eigendomsvoorbehoud 10.1 Alle geleverde en nog te leveren zaken blijven uitsluitend eigendom van de verkoper, totdat alle vorderingen die de verkoper op zijn koper heeft of zal verkrijgen, waaronder in ieder geval de vorderingen genoemd in BW 3:92, lid 2, volledig zijn betaald Zolang de eigendom van de zaken niet op de koper is overgegaan mag deze de zaken niet verpanden of aan derden enig ander recht daarop verlenen, behoudens binnen de normale uitoefening van zijn bedrijf. De koper verplicht zich op eerste verzoek van de verkoper mee te werken aan de vestiging van een pandrecht op de vorderingen die de koper uit hoofde van doorlevering van zaken op zijn afnemers verkrijgt of zal verkrijgen De koper is verplicht de zaken die onder eigendomsvoorbehoud zijn afgeleverd met de nodige zorgvuldigheid en als herkenbaar eigendom van de verkoper te bewaren De verkoper is gerechtigd de zaken die onder eigendomsvoorbehoud zijn geleverd en nog bij de koper aanwezig zijn terug te nemen indien de koper in gebreke is met de nakoming van zijn betalingsverplichtingen of in betalingsmoeilijkheden verkeert of dreigt te gaan verkeren. De koper zal de verkoper te allen tijde vrije toegang verlenen tot zijn terreinen en/of gebouwen ter inspectie van de zaken en/of ter uitoefening van de rechten van de verkoper Voornoemde onder a t/m d opgenomen bepalingen laten de overige aan de verkoper toekomende rechten onverlet.

7 11 Royal Bedden assortiment 11.1 Royal Bedden behoudt zich het recht voor (onderdelen van) artikelen die in haar assortiment zijn opgenomen, te wijzigen of uit het assortiment te nemen. De Afnemer kan in het voorkomende geval geen aanspraak maken op vergoeding van schade of (kosteloze) vervanging van een artikel, c.q. een onderdeel daarvan, dat niet meer tot het assortiment behoort. 12 Garantie 12.1 De garantie en garantietermijn voor aangeboden artikelen verschillen per model en zijn aangegeven in de Royal Bedden brochure en/of op de Royal Bedden website De garantie houdt in dat een artikel dat, gedurende de door Royal Bedden voor het desbetreffende artikel omschreven garantieperiode, constructiefouten vertoont, naar keuze van Royal Bedden gratis wordt gerepareerd, vervangen of de koopprijs van het artikel aan de Afnemer wordt teruggegeven. Een aldus vervangen artikel wordt (weer) eigendom van Royal Bedden en dient bij Royal Bedden te worden ingeleverd. De Afnemer kan geen reparatie of vervanging van een artikel vergen op grond van de garantie, wanneer dit onmogelijk is of van Royal Bedden niet kan worden gevergd Op alle door Royal Bedden geleverde diensten geldt een garantietermijn van 1 jaar, steeds gerekend vanaf de datum van oplevering voor de betreffende diensten. De garantie houdt in dat een ondeugdelijk geleverde dienst alsnog zodanig wordt uitgevoerd dat de dienst alsnog in overeenstemming met de betreffende overeenkomst is, dan wel naar keuze van Royal Bedden, een vervangende dienst wordt geleverd of de prijs van de betreffende dienst aan de Afnemer wordt teruggegeven Ieder recht op garantie voor artikelen of wegens werkzaamheden aan artikelen vervalt indien: a) door Royal Bedden gegeven aanwijzingen of adviezen ter zake van die artikelen niet exact zijn opgevolgd; b) de betreffende artikelen onoordeelkundig zijn gebruikt of niet in overeenstemming met de aan Royal Bedden bekendgemaakte bestemming; c) de Afnemer zelf of niet door Royal Bedden ingeschakelde derden zonder schriftelijke toestemming van Royal Bedden aan de betreffende artikelen werkzaamheden hebben verricht; d) wijzigingen aan het artikel zijn verricht c.q. aangebracht, tenzij deze wijzigingen inherent zijn aan het in gebruik nemen van het artikel; of e) de Afnemer enige uit de Overeenkomst voor hem voortvloeiende verplichting niet, niet behoorlijk of niet tijdig nakomt.

8 12.5 De Afnemer moet uiterlijk binnen 7 dagen na het constateren van een niet Zichtbaar Gebrek aan het artikel of een dienst, beroep doen op de garantie. Bij gebreke hiervan vervalt de garantie. Voor Zichtbare Gebreken geldt de regeling als opgenomen in artikel Buiten de garantie vallen gebreken aan artikelen, die zijn ontstaan als gevolg van normale slijtage, of door enige van buitenaf komende oorzaak. Bij gebruik dat in redelijkheid niet als normaal gebruik kan gelden, kan ook geen beroep op de garantie worden gedaan Indien de Afnemer een beroep doet op een door Royal Bedden gegeven garantie, dient de Afnemer Royal Bedden gedurende een periode van 6 weken na ontvangst door Royal Bedden van het beroep op garantie, in staat te stellen het desbetreffende artikel of dienst te onderzoeken, naar keuze van Royal Bedden op de plaats waar het artikel zich bevindt of waar de dienst is geleverd, of op het kantoor van Royal Bedden, bij gebreke waarvan de Afnemer geen rechten kan ontlenen aan de garantie Indien Royal Bedden onder de garantie constructiefouten heeft laten repareren, het desbetreffende artikel heeft vervangen of een vervangende dienst heeft geleverd (evt. onder aftrek van een gebruikerspercentage), of (naar rato) de koopprijs/ prijs heeft gerestitueerd in overeenstemming met artikel 12.3, is Royal Bedden ter zake van haar verplichtingen jegens de Afnemer volledig gekweten. De Afnemer kan op grond van de gebleken constructiefouten geen ontbinding van de Overeenkomst vorderen. In een dergelijk geval heeft de Afnemer enkel recht op levering van een nieuw(e) of soortgelijk(e) artikel of dienst door Royal Bedden zoals bepaald in artikel 12.2 en Indien komt vast te staan dat een klacht ongegrond is, dan komen de kosten daardoor ontstaan, daaronder begrepen onderzoekskosten ter zake van de klacht gemaakt door Royal Bedden, integraal voor rekening van de Afnemer. 13 Intellectuele Eigendom 13.1 Op geen enkele wijze worden bij Overeenkomst, tenzij uitdrukkelijk schriftelijk anders overeengekomen, rechten van intellectuele eigendom (zoals, maar niet beperkt tot, Auteursrecht, Merkenrecht, Octrooirecht, Modelrecht en Databankenrecht) van Royal Bedden en/of van door haar ingeschakelde derden aan de Afnemer overgedragen en/of in gebruik gegeven Het staat Royal Bedden vrij alle door Afnemer aangeleverde materialen, waaronder werken (bijvoorbeeld fotomateriaal/ontwerptekeningen, etc.) die door enig recht van intellectuele eigendom beschermd zijn, te gebruiken en te hergebruiken. Ter zake van voornoemde materialen verleent Afnemer een onherroepelijk gebruiksrecht aan Royal Bedden, zonder dat Royal Bedden daar enige vergoeding voor verschuldigd is.

9 13.2 Royal Bedden heeft het recht de door uitvoering van een Overeenkomst aan haar kant toegenomen kennis ook voor andere doeleinden te gebruiken, voor zover hierbij geen strikt vertrouwelijke informatie van de Afnemer ter kennis van derden wordt gebracht. 14 Aansprakelijkheid en vrijwaring 14.1 Royal Bedden is niet aansprakelijk in geval van niet, niet tijdige, niet volledige of onjuiste of ondeugdelijke nakoming, behoudens voor zover enige schade is te wijten aan opzet of grove schuld van Royal Bedden zelf Ongeacht de door Afnemer ingeroepen grondslag voor aansprakelijkheid is Royal Bedden nooit aansprakelijk, behoudens in geval van opzet van Royal Bedden zelf, voor: a) indirecte schade, daaronder begrepen gevolgschade, gederfde winst, gemiste besparingen, schade door bedrijfsstagnatie en alle schade die niet als directe schade wordt aangemerkt. b) schending van octrooien, licenties, modellen, auteursrechten of andere rechten van derden als gevolg van door de Afnemer verstrekte gegevens. c) beschadiging of verlies door welke oorzaak ook, van door de Afnemer ter beschikking gestelde grondstoffen, halffabricaten, modellen, gereedschappen en andere artikelen Voor zover Royal Bedden aansprakelijk is voor schade, dan is deze schade te allen tijde beperkt tot (ter keuze van Royal Bedden): (a) maximaal het factuurbedrag van het artikel of de dienst waar de schade betrekking op heeft, of (b) het uit hoofde van een door Royal Bedden afgesloten verzekering ter zake daadwerkelijk uitbetaalde bedrag Aansprakelijkheid beperkende, uitsluitende of vaststellende voorwaarden, welke in verband met de geleverde diensten door leveranciers of onderaannemers van Royal Bedden aan Royal Bedden kunnen worden tegengeworpen, zullen door Royal Bedden ook aan de Afnemer kunnen worden tegengeworpen De werknemers van Royal Bedden of door Royal Bedden voor de uitvoering van de Overeenkomst ingeschakelde hulppersonen kunnen zich jegens de Afnemer beroepen op alle aan de Overeenkomst te ontlenen verweermiddelen als waren zij zelf bij die Overeenkomst partij Ten aanzien van geleverde diensten en artikelen is Royal Bedden enkel gehouden de in artikel 12 genoemde garantie te verlenen, gedurende de genoemde termijnen. Daarbuiten heeft de Afnemer geen aanspraak op Royal Bedden In afwijking van de wettelijke verjaringstermijnen, bedraagt de verjaringstermijn van alle vorderingen

10 en verweren jegens Royal Bedden en de door Royal Bedden bij uitvoering van een Overeenkomst betrokken derden, één jaar. 15 Overmacht 15.1 Onder overmacht van Royal Bedden wordt verstaan elke van de wil van Royal Bedden onafhankelijke omstandigheid, waardoor de nakoming van haar verplichtingen jegens de Afnemer geheel of gedeeltelijk wordt verhinderd of waardoor de nakoming van haar verplichtingen in redelijkheid niet van Royal Bedden kan worden verlangd, ongeacht of die omstandigheid ten tijde van het sluiten van de Overeenkomst ook te voorzien was. Tot die omstandigheden worden ook gerekend: staking, stroomstoring, brand, machinebreuk, stagnatie en/of maatregelen van enige overheidsinstantie, alsmede het ontbreken van enige van overheidswege te verkrijgen vergunningen of andere problemen, die zich buiten de risicosfeer van Royal Bedden om manifesteren bij Royal Bedden, bij toeleveranciers van Royal Bedden en/of bij het eigen of door derden verzorgde transport Indien Royal Bedden door een niet-toerekenbare tekortkoming (overmacht) niet aan haar verplichtingen jegens de Afnemer kan voldoen, worden die verplichtingen opgeschort voor de duur van de overmacht toestand Indien enige overmacht toestand twee maanden heeft geduurd, hebben beide partijen het recht de Overeenkomst schriftelijk geheel of gedeeltelijk te ontbinden In geval van overmacht aan de zijde van Royal Bedden heeft de Afnemer geen recht op enige (schade) vergoeding, ook niet als Royal Bedden als gevolg van de overmacht enig voordeel mocht hebben. 16 Verzuim/ontbinding 16.1 Indien de Afnemer, niet, niet behoorlijk of niet tijdig voldoet aan enige verplichting die voor hem uit enige Overeenkomst of deze voorwaarden mocht voortvloeien, is de Afnemer zonder ingebrekestelling in verzuim. In dat geval is Royal Bedden gerechtigd: (a) de uitvoering van die Overeenkomst en daarmee samenhangende Overeenkomsten op te schorten, totdat betaling voldoende zeker is gesteld; dan wel (b) die Overeenkomst en daarmee samenhangende Overeenkomsten geheel of gedeeltelijk te ontbinden. Dit alles zonder dat Royal Bedden tot enige schadevergoeding is gehouden en onverminderd de Royal Bedden verder toekomende rechten. 17 Geschillen en toepasselijk recht

11 17.1 Op de Overeenkomst en deze voorwaarden is Nederlands recht van toepassing. De toepasselijkheid van het Weens Koopverdrag is uitgesloten Alle geschillen die ontstaan naar aanleiding van de Overeenkomst of deze voorwaarden zullen in Nederland worden beslecht en wel door de bevoegde rechter te Amsterdam. Ook indien aan een Overeenkomst geheel of gedeeltelijk in het buitenland uitvoering wordt gegeven of indien een bij de Overeenkomst betrokken partij in het buitenland gevestigd is, is alleen Nederlands recht van toepassing en de Nederlandse rechter bevoegd Partijen zullen eerst een beroep op de rechter doen nadat zij zich tot het uiterste hebben ingespannen om een geschil in onderling overleg te beslechten.

Algemene Voorwaarden voor Consumenten geldig per

Algemene Voorwaarden voor Consumenten geldig per Algemene Voorwaarden voor Consumenten geldig per 01-09-2017 Artikel 1 Definities 1. Warmenhoven: Warmenhoven, Onafhankelijk Energiecontractadviseur, 2. Opdrachtnemer, geregistreerd bij de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden PC Berkel dd 1 oktober 2010

Algemene Voorwaarden PC Berkel dd 1 oktober 2010 Artikel 1: Algemeen Algemene Voorwaarden PC Berkel dd 1 oktober 2010 1) Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen PC Berkel en een Opdrachtgever waarop PC

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN Artikel 1 Definities Aanbieding BW Dag MRT Overeenkomst Partijen Product Voorwaarden Wederpartij een offerte of anderszins schriftelijk of mondeling voorstel van

Nadere informatie

Contractsduur, uitvoering en wijziging overeen-komst

Contractsduur, uitvoering en wijziging overeen-komst artikel 1. Algemeen 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Juncto juridisch advies en training, hierna te noemen: Juncto, en een Opdrachtgever waarop

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor bedrijven geldig per

Algemene Voorwaarden voor bedrijven geldig per Algemene Voorwaarden voor bedrijven geldig per 01-09-2017 Artikel 1 Definities 1. Warmenhoven: Warmenhoven, Onafhankelijk Energiecontractadviseur, 2. Opdrachtnemer, geregistreerd bij de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

ALGEMENE CONTRACTVOORWAARDEN

ALGEMENE CONTRACTVOORWAARDEN ALGEMENE CONTRACTVOORWAARDEN 1. Toepassing Tenzij schriftelijk uitdrukkelijk anders overeengekomen, zijn deze contractvoorwaarden van toepassing op alle overeenkomsten tussen Brink Recycling B.V. (hierna

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN HAKVOORT HR HRM & ORGANISATIEADVIES. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder:

ALGEMENE VOORWAARDEN HAKVOORT HR HRM & ORGANISATIEADVIES. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: ALGEMENE VOORWAARDEN HAKVOORT HR HRM & ORGANISATIEADVIES Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: a. Hakvoort HR HRM & Organisatieadvies: Verder te noemen Hakvoort HR, is

Nadere informatie

FLEXSTONE REAL ESTATE

FLEXSTONE REAL ESTATE Artikel 1 Toepasselijkheid 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle Opdrachten die door Opdrachtnemer en/of haar daartoe bevoegde medewerker(s) zijn aangegaan c.q. zijn aanvaard en alle

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Versie 1.20

Algemene Voorwaarden Versie 1.20 Algemene Voorwaarden Versie 1.20 Artikel 1 Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten met C.V. Nieuw betreffende de verkoop, levering, betaling, reparatie en onderhoud

Nadere informatie

ALGEMENE LEVERINGS- EN BETALINGSVOORWAARDEN VAN AAA VERTAALBUREAU LA FRANCE. te Andijk Generaal de Wetlaan 17

ALGEMENE LEVERINGS- EN BETALINGSVOORWAARDEN VAN AAA VERTAALBUREAU LA FRANCE. te Andijk Generaal de Wetlaan 17 ALGEMENE LEVERINGS- EN BETALINGSVOORWAARDEN VAN AAA VERTAALBUREAU LA FRANCE te Andijk Generaal de Wetlaan 17 Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Algemeen Artikel 3 - Offertes, aanbiedingen Artikel 4 - Opdracht

Nadere informatie

a. Alle door Dividino gedane aanbiedingen, offertes en prijsopgaven, in welke vorm dan ook, zijn vrijblijvend.

a. Alle door Dividino gedane aanbiedingen, offertes en prijsopgaven, in welke vorm dan ook, zijn vrijblijvend. Algemene Voorwaarden Dividino Group B.V. 1. Toepasselijkheid a. Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, opdrachten en overeenkomsten die worden gesloten tussen Dividino Group

Nadere informatie

Algemene Verkoop-, Leverings- en Betalingsvoorwaarden Vestal Vastgoedmanagement

Algemene Verkoop-, Leverings- en Betalingsvoorwaarden Vestal Vastgoedmanagement Algemene voorwaarden Algemene Verkoop-, Leverings- en Betalingsvoorwaarden Vestal Vastgoedmanagement Artikel 1: Geldigheid a. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op al onze aanbiedingen en overeenkomsten.

Nadere informatie

1.1 Euronozzle.com: gebruiker van deze algemene voorwaarden

1.1 Euronozzle.com: gebruiker van deze algemene voorwaarden Leveringsvoorwaarden ALGEMENE VOORWAARDEN Hodam mede handelend onder de naam Euronozzle.com Inschrijvingsnummer KvK: 58634215 1. Definities 1.1 Euronozzle.com: gebruiker van deze algemene voorwaarden 1.2

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Rijsdijk-ICT B.V.

Algemene voorwaarden Rijsdijk-ICT B.V. Algemene voorwaarden Rijsdijk-ICT B.V. 1. Definities en toepasselijkheid 1.1 In deze Voorwaarden wordt verstaan onder: a. Rijsdijk-ICT B.V. b. Afnemer leder natuurlijk persoon / rechtspersoon met wie Rijsdijk-ICT

Nadere informatie

1. In deze algemene verkoopvoorwaarden wordt verstaan onder:

1. In deze algemene verkoopvoorwaarden wordt verstaan onder: ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN MAMMOET GROEP JUNI 2006 1. DEFINITIES EN TOEPASSELIJKHEID 1. In deze algemene verkoopvoorwaarden wordt verstaan onder: a. Mammoet Groep": de groep van vennootschappen, gevestigd

Nadere informatie

1.1 Lpg-vulnippel.nl: gebruiker van deze algemene voorwaarden

1.1 Lpg-vulnippel.nl: gebruiker van deze algemene voorwaarden Leveringsvoorwaarden ALGEMENE VOORWAARDEN Hodam mede handelend onder de naam lpg-vulnippel.nl Inschrijvingsnummer KvK: 58634215 1. Definities 1.1 Lpg-vulnippel.nl: gebruiker van deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden ALGEMENE LEVERINGS- EN VERKOOPSVOORWAARDEN WOODFIX 1. DEFINITIES 1.1 Onder Leverancier wordt in deze voorwaarden verstaan WoodFix, onder Afnemer wordt in deze voorwaarden verstaan

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN KKamsterdam

ALGEMENE VOORWAARDEN KKamsterdam ALGEMENE VOORWAARDEN KKamsterdam Toepasselijkheid 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op en maken onlosmakelijk deel uit van iedere aanbieding, offerte en overeenkomst die betrekking heeft

Nadere informatie

C. Aan eventueel overeengekomen afwijkingen van deze voorwaarden kan opdrachtgever geen rechten voor toekomstige overeenkomsten ontlenen.

C. Aan eventueel overeengekomen afwijkingen van deze voorwaarden kan opdrachtgever geen rechten voor toekomstige overeenkomsten ontlenen. Algemene Voorwaarden ALGEMENE VOORWAARDEN VAN SPORTPRIJSPALEIS ARTIKEL 1. Toepasselijkheid: A. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, overeenkomsten en leveringen van Sportprijspaleis.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Toepasselijkheid Artikel 3 - Offerte en prijsopgaven

Algemene voorwaarden Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Toepasselijkheid Artikel 3 - Offerte en prijsopgaven Algemene voorwaarden Artikel 1 - Definities Opdrachtgever: de natuurlijke of rechtspersoon met wie de overeenkomst tot levering van producten en diensten van m1chel wordt gesloten. Producten en diensten

Nadere informatie

Algemene voorwaarden De Wijde Blik BV

Algemene voorwaarden De Wijde Blik BV Algemene voorwaarden De Wijde Blik BV Artikel 1: Definities a. Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt. b. Onder opdrachtnemer wordt, tenzij anders

Nadere informatie

Verder te noemen InnerKom, is ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel te Utrecht onder nummer

Verder te noemen InnerKom, is ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel te Utrecht onder nummer Algemene voorwaarden Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: a. InnerKom, coaching en training van ondernemers dmv NLP: Verder te noemen InnerKom, is ingeschreven in het

Nadere informatie

Algemene Leveringsvoorwaarden Artikel 1. Definities Artikel 2. Algemeen Artikel 3. Offertes en aanbiedingen

Algemene Leveringsvoorwaarden Artikel 1. Definities Artikel 2. Algemeen Artikel 3. Offertes en aanbiedingen Algemene Leveringsvoorwaarden De betalingen van uw bestelling dient te geschieden via IDeal, PayPal of per bank. Een artikel kan binnen 14 dagen retour gezonden worden. De kosten van het retour zenden

Nadere informatie

1.1 Onder Algemene Voorwaarden worden verstaan de onderhavige algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden.

1.1 Onder Algemene Voorwaarden worden verstaan de onderhavige algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden. 1. DEFINITIES 1.1 Onder Algemene Voorwaarden worden verstaan de onderhavige algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden. 1.2 Onder verkoper wordt verstaan My Medical Shop BV, gevestigd te s-gravenhage. 1.3

Nadere informatie

Algemene verkoopvoorwaarden Boatowner

Algemene verkoopvoorwaarden Boatowner Algemene verkoopvoorwaarden Boatowner Artikel 1. Toepasselijkheid 1.1 Op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten van Boatowner zijn De algemene verkoopvoorwaarden van Boatowner van toepassing.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden NL Brandbeveiliging B.V.

Algemene voorwaarden NL Brandbeveiliging B.V. Algemene voorwaarden NL Brandbeveiliging B.V. 1. Toepasselijkheid 1.1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, offertes en overeenkomsten betrekking hebbende op levering van

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Dockbite B.V.

Algemene Voorwaarden Dockbite B.V. Algemene Voorwaarden Dockbite B.V. Artikel 1 Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. -

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN Ideavelop B.V. bij niet kopen op afstand

ALGEMENE VOORWAARDEN Ideavelop B.V. bij niet kopen op afstand ALGEMENE VOORWAARDEN Ideavelop B.V. bij niet kopen op afstand Artikel 1: begripsomschrijving Ideavelop B.V.: wederpartij: de gebruiker van de onderhavige voorwaarden en alle aan Ideavelop B.V. op enigerlei

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Visserij-innovatiecentrum Zuidwest-Nederland B.V.

Algemene Voorwaarden Visserij-innovatiecentrum Zuidwest-Nederland B.V. Algemene Voorwaarden Visserij-innovatiecentrum Zuidwest-Nederland B.V. Artikel 1 Algemene bepalingen a. Visserij-innovatiecentrum Zuidwest-Nederland B.V.: Het Innovatiecentrum b. Gebruiker: Degene met

Nadere informatie

- Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt.

- Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt. Artikel 1: Definities - Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt. - Onder opdrachtnemer wordt, tenzij anders vermeld, verstaan: burojohanna.nl.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Rootsmann Versie geldig vanaf: 24 juni 2014. Artikel 1 Definities

Algemene voorwaarden Rootsmann Versie geldig vanaf: 24 juni 2014. Artikel 1 Definities Algemene voorwaarden Rootsmann Versie geldig vanaf: 24 juni 2014 Artikel 1 Definities 1.1 Rootsmann: de gebruiker van deze algemene voorwaarden. De eenmanszaak Rootsmann, statutair gevestigd te Vinkeveen

Nadere informatie

Deze algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Centraal Gelderland.

Deze algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Centraal Gelderland. Algemene voorwaarden voor de dienstverlening van DE KLEEDKAMER Deze algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Centraal Gelderland. Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

1.2 Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon die aan VanDeBouwplaats een opdracht heeft verstrekt tot het leveren van producten.

1.2 Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon die aan VanDeBouwplaats een opdracht heeft verstrekt tot het leveren van producten. ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN Op alle prijsopgaven, leveringen en transacties zijn van toepassing de Algemene Voorwaarden d.d. 1 oktober 2017 van VanDeBouwplaats, zoals gedeponeerd bij de K.V.K., en beschikbaar

Nadere informatie

ALGEMENE LEVERINGS- EN BETALINGSVOORWAARDEN VAN DE ORGANISATIE VAN NEDERLANDSE TANDPROTHETICI

ALGEMENE LEVERINGS- EN BETALINGSVOORWAARDEN VAN DE ORGANISATIE VAN NEDERLANDSE TANDPROTHETICI ALGEMENE LEVERINGS- EN BETALINGSVOORWAARDEN VAN DE ORGANISATIE VAN NEDERLANDSE TANDPROTHETICI 1. Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de totstandkoming, de inhoud en de nakoming

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Pintip Versie geldig vanaf: 4 december 2012. Artikel 1 Definities

Algemene voorwaarden Pintip Versie geldig vanaf: 4 december 2012. Artikel 1 Definities Algemene voorwaarden Pintip Versie geldig vanaf: 4 december 2012 Artikel 1 Definities 1.1 Pintip: de gebruiker van deze algemene voorwaarden, de vennootschap onder firma Pintip. Statutair gevestigd te

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van Best-app

Algemene voorwaarden van Best-app Algemene voorwaarden van Best-app Artikel 1: definities a. Best-app is een commanditaire vennootschap die onder nummer 61730084 is ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel te Eindhoven.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Water Concepts Versie geldig vanaf: 3 februari Artikel 1 Definities en algemene bepalingen

Algemene voorwaarden Water Concepts Versie geldig vanaf: 3 februari Artikel 1 Definities en algemene bepalingen Algemene voorwaarden Water Concepts Versie geldig vanaf: 3 februari 2011 Artikel 1 Definities en algemene bepalingen 1.1 Water Concepts: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, Water Concepts

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Robivo Trading B.V. d.d. oktober 2015 tevens raadpleegbaar via: www.robivotrading.nl

Algemene voorwaarden Robivo Trading B.V. d.d. oktober 2015 tevens raadpleegbaar via: www.robivotrading.nl Algemene voorwaarden Robivo Trading B.V. d.d. oktober 2015 tevens raadpleegbaar via: www.robivotrading.nl Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden worden de volgende definities gehanteerd: a)

Nadere informatie

W E B S H O P V O O R W AARDEN BRAAIMASTER

W E B S H O P V O O R W AARDEN BRAAIMASTER W E B S H O P V O O R W AARDEN BRAAIMASTER ARTIKEL 1. DEFINITIES 1. Braaimaster: de gebruiker van deze algemene voorwaarden, gevestigd te Medemblik, ingeschreven in het Handelsregister onder KvK-nummer

Nadere informatie

4. schriftelijk $% &#% ' #(

4. schriftelijk $% &#% ' #( 1. koper De partij vermeld in de overeenkomst als zijnde de koper en/of opdrachtgever, alsmede alle voor haar werkzame en door haar, zowel direct als indirect, ingeschakelde personen, alsmede de entiteiten

Nadere informatie

1.2 In deze voorwaarden wordt SteamteQ genoemd als leverancier, terwijl de andere partij wordt betiteld als afnemer.

1.2 In deze voorwaarden wordt SteamteQ genoemd als leverancier, terwijl de andere partij wordt betiteld als afnemer. Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden van SteamteQ Artikel 1. Toepasbaarheid 1.1 Deze voorwaarden gelden voor alle overeenkomsten, aanbiedingen en alle andere rechtsbetrekkingen met SteamteQ met

Nadere informatie

1.3 De toepasselijkheid van eventuele inkoop of andere voorwaarden van opdrachtgever wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen.

1.3 De toepasselijkheid van eventuele inkoop of andere voorwaarden van opdrachtgever wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen. Artikel 1. Algemeen 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen GerLing Translations te Wijchen, hierna te noemen: opdrachtnemer, en een opdrachtgever

Nadere informatie

Algemene voorwaarden XXLGifts BV

Algemene voorwaarden XXLGifts BV Artikel 1 Toepasselijkheid 1. Onder opdrachtnemer wordt in deze algemene voorwaarden verstaan: XXLGifts BV die de opdracht als bedoeld onder b heeft aanvaard of een aan een mogelijke opdracht voorafgaande

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Oppia-advies

Algemene Voorwaarden Oppia-advies Algemene Voorwaarden Oppia-advies 17-02-2015 Artikel 1: Algemeen 1.1 Oppia-advies is een naar Nederlands recht opgerichte eenmanszaak die tot doel heeft advies, begeleiding en coaching te bieden binnen

Nadere informatie

Algemene Verkoopvoorwaarden Genpower B.V. gevestigd te Groot-Ammers. Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam onder nummer

Algemene Verkoopvoorwaarden Genpower B.V. gevestigd te Groot-Ammers. Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam onder nummer Algemene Verkoopvoorwaarden Genpower B.V. gevestigd te Groot-Ammers Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam onder nummer 23077733 Artikel 1. Definities 1.1 In deze algemene voorwaarden wordt

Nadere informatie

1. Alle offertes van Berg communiceert zijn vrijblijvend, tenzij een termijn voor aanvaarding is gesteld.

1. Alle offertes van Berg communiceert zijn vrijblijvend, tenzij een termijn voor aanvaarding is gesteld. --- ALGEMENE VOORWAARDEN --- I. Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op elke offerte en overeenkomst tussen Berg communcieert en een Opdrachtgever waarop Berg communiceert deze voorwaarden

Nadere informatie

Artikel 1: Definities Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt.

Artikel 1: Definities Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt. ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1: Definities Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt. Onder opdrachtnemer wordt, tenzij anders vermeld, verstaan:.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van:

Algemene voorwaarden van: Algemene voorwaarden van: Köhlen Consulting Bouwkundig Advies Glacisweg 34 F 6212 BP Maastricht Artikel 1 Werkingssfeer 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle offertes en overeenkomsten

Nadere informatie

Artikel 3 Contractsduur, uitvoeringstermijnen, risico-overgang, uitvoering en wijziging overeenkomst, prijsverhoging

Artikel 3 Contractsduur, uitvoeringstermijnen, risico-overgang, uitvoering en wijziging overeenkomst, prijsverhoging Artikel 1 Algemeen Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Kroen Group C.V., hierna te noemen: Opdrachtnemer, en een Opdrachtgever waarop Opdrachtnemer

Nadere informatie

De toepasselijkheid van eventuele inkoop- of andere voorwaarden van Opdrachtgever wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen.

De toepasselijkheid van eventuele inkoop- of andere voorwaarden van Opdrachtgever wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen. Algemene voorwaarden Artikel 1. Algemeen Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten inzake levering van goederen en diensten van Centrum voor Chinese geneeswijzen Zhong He Tang,

Nadere informatie

Artikel 1. Toepasselijkheid

Artikel 1. Toepasselijkheid Artikel 1. Toepasselijkheid 1.1 Op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten van OnderhoudShop.nl zijn deze Algemene Voorwaarden van toepassing. 1.2 Het accepteren van een aanbieding dan wel het

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Monteban ICT

Algemene voorwaarden Monteban ICT Algemene voorwaarden Monteban ICT Artikel 1 Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Monteban ICT, hierna te noemen gebruiker, en een wederpartij

Nadere informatie

Artikel 1. Definities

Artikel 1. Definities Artikel 1. Definities In deze Algemene Voorwaarden (hierna te noemen: voorwaarden) wordt verstaan onder: 1.1 Afnemer: Iedere natuurlijke persoon of rechtspersoon die met SportsKing.nl in contact treedt

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Mobile Cleaning Bvba

Algemene Voorwaarden Mobile Cleaning Bvba Algemene Voorwaarden Mobile Cleaning Bvba Algemene Voorwaarden dienstverlening Artikel 1 Algemeen Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Mobile Cleaning

Nadere informatie

Versie 2013-04-25. Datum 24 november, 2014. Betreft Algemene Voorwaarden Mobile Agency. Pagina s 1 / 9

Versie 2013-04-25. Datum 24 november, 2014. Betreft Algemene Voorwaarden Mobile Agency. Pagina s 1 / 9 Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden van, gevestigd te van der Heimstraat 50, 2582 SB, Den Haag. Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Den Haag. Versie 2013-04-25 1 / 9 Artikel 1 Definities

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOP EN LEVERINGSVOORWAARDEN 2015. Autobedrijf Drive in cars (hierna te noemen Drive in cars)

ALGEMENE VERKOOP EN LEVERINGSVOORWAARDEN 2015. Autobedrijf Drive in cars (hierna te noemen Drive in cars) ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VERKOOP EN LEVERINGSVOORWAARDEN 2015 Autobedrijf Drive in cars (hierna te noemen Drive in cars) Ingeschreven bij de kamer van koophandel onder nummer: 61580198. Statutair

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN HOLLAND COVERS ZEILMAKERIJ B.V. te Etten-Leur

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN HOLLAND COVERS ZEILMAKERIJ B.V. te Etten-Leur ALGEMENE VOORWAARDEN VAN HOLLAND COVERS ZEILMAKERIJ B.V. te Etten-Leur 1. Definities 1.1 Holland Covers: Gebruiker van deze algemene voorwaarden Holland Covers Zeilmakerij B.V., gevestigd aan de Oude Kerkstraat

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Artikel 1: Definities In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven: NVG: de Nederlandse

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Autobedrijf Severs

Algemene Voorwaarden Autobedrijf Severs Algemene Voorwaarden Autobedrijf Severs ARTIKEL 1 DEFINITIES 1. In deze algemene voorwaarden worden de hierna volgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van (V.O.F. Juweliersbedrijf E.P.J. Nobel), verder te noemen: Ed Nobel )

Algemene voorwaarden van (V.O.F. Juweliersbedrijf E.P.J. Nobel), verder te noemen: Ed Nobel ) datum 9 oktober 2011 betreft algemene voorwaarden kenmerk 2011-2016 Algemene voorwaarden van (V.O.F. Juweliersbedrijf E.P.J. Nobel), verder te noemen: Ed Nobel ) Algemeen: 1.1 Deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN UITVAARTVIDEO.NET ALGEMENE VOORWAARDEN UITVAARTVIDEO.NET F. Abendanon T: +31 650234759 E: info@uitvaartvideo.net I: www.uitvaartvideo.net Algemene bepalingen Artikel 1. De navolgende voorwaarden zijn van

Nadere informatie

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN. JVUcalculatie

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN. JVUcalculatie ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN JVUcalculatie Artikel 1 Toepassingsgebied 1.1 Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij JVUcalculatie

Nadere informatie

3.2 De verplichtingen van Factor Horsten gaan nooit verder dan door opdrachtgever en Factor Horsten schriftelijk zijn bevestigd.

3.2 De verplichtingen van Factor Horsten gaan nooit verder dan door opdrachtgever en Factor Horsten schriftelijk zijn bevestigd. ALGEMENE LEVERINGS- EN BETALINGSVOORWAARDEN FACTOR HORSTEN Artikel 1 Algemeen 1.1 Met de opdrachtgever wordt in deze algemene leverings- en betalingsvoorwaarden, hierna te noemen: algemene voorwaarden,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Spanplafond Zelf Plaatsen Versie geldig vanaf: 01 juli 2015

Algemene voorwaarden Spanplafond Zelf Plaatsen Versie geldig vanaf: 01 juli 2015 Algemene voorwaarden Spanplafond Zelf Plaatsen Versie geldig vanaf: 01 juli 2015 Artikel 1 Definities 1.1 Spanplafond Zelf Plaatsen: gevestigd te Almelo en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder

Nadere informatie

Algemene voorwaarden D&W tailors

Algemene voorwaarden D&W tailors Algemene voorwaarden D&W tailors D&W tailors is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Apeldoorn onder nummer 55537774, gevestigd te Voorst, hierna te noemen D&W tailors. Artikel 1. Algemeen 1. D&W tailors

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Reteracontrols Schout Wernertslaan 11 5673RL Nuenen Versie geldig vanaf: 15 april 2010. Artikel 1 Definities en toepasselijkheid

Algemene voorwaarden Reteracontrols Schout Wernertslaan 11 5673RL Nuenen Versie geldig vanaf: 15 april 2010. Artikel 1 Definities en toepasselijkheid Schout Wernertslaan 11 5673RL Nuenen Versie geldig vanaf: 15 april 2010 Artikel 1 Definities en toepasselijkheid 1.1 Reteracontrols: de eenmanszaak Reteracontrols. Statutair gevestigd te Nuenen en ingeschreven

Nadere informatie

Algemene voorwaarden, leveringsvoorwaarden en betalingsvoorwaarden Stoov B.V. KvK-nr 62149342.

Algemene voorwaarden, leveringsvoorwaarden en betalingsvoorwaarden Stoov B.V. KvK-nr 62149342. Algemene voorwaarden, leveringsvoorwaarden en betalingsvoorwaarden Stoov B.V. KvK-nr 62149342. 1. Toepasselijkheid 1.1 De onderhavige voorwaarden zijn van toepassing op al onze aanbiedingen en op alle

Nadere informatie

Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden van de Vereniging Groothandel Automaterialen Vrooam, statutair gevestigd te Schiedam.

Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden van de Vereniging Groothandel Automaterialen Vrooam, statutair gevestigd te Schiedam. 1 Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden van de Vereniging Groothandel Automaterialen Vrooam, statutair gevestigd te Schiedam. Artikel 1: Algemeen Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle rechtsverhoudingen,

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden

Algemene leveringsvoorwaarden Algemene leveringsvoorwaarden Bounce BV Centra voor Werk & Psyche Berlicumseweg 8 5248 NT Rosmalen ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN BOUNCE BV Artikel 1: Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt volstaan

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. De Opdrachtgever niet handelend in de uitoefening van een bedrijf of. beroep.

Algemene Voorwaarden. De Opdrachtgever niet handelend in de uitoefening van een bedrijf of. beroep. Algemene Voorwaarden Definities Algemene Voorwaarden: De algemene voorwaarden als hierna vermeld. Energiek Advies: Energiek Advies, ingeschreven bij de KvK onder nummer 66406412. Bedrijf: De Opdrachtgever

Nadere informatie

De onderstaande Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle door Fruit in Bedrijf afgesloten verkoop- en leverovereenkomsten.

De onderstaande Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle door Fruit in Bedrijf afgesloten verkoop- en leverovereenkomsten. ALGEMENE VOORWAARDEN De onderstaande Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle door Fruit in Bedrijf afgesloten verkoop- en leverovereenkomsten. De complete algemene voorwaarden: Artikel 1 - Algemeen

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Brochure 260344

ALGEMENE VOORWAARDEN. Brochure 260344 ALGEMENE VOORWAARDEN Brochure 260344 ALGEMENE VOORWAARDEN van BRAMMER NEDERLAND B.V., gevestigd te Haarlem Artikel 1 1.1 Deze algemene voorwaarden maken deel uit van elke door Brammer Nederland B.V. te

Nadere informatie

!!!!!!!!!!!! ALGEMEENE VOORWAARDEN ONLINE VERSIE OVALPICTURE !!!!!!!!!!!!

!!!!!!!!!!!! ALGEMEENE VOORWAARDEN ONLINE VERSIE OVALPICTURE !!!!!!!!!!!! ALGEMEENE VOORWAARDEN ONLINE VERSIE OVALPICTURE Werkingssfeer Deze Algemene Voorwaarden gelden voor iedere offerte en Overeenkomst gesloten tussen OVALPICTURE en de Opdrachtgever, tenzij van deze Algemene

Nadere informatie

Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden We Connect Coöperatie U.A. B2B/zakelijke leveringen

Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden We Connect Coöperatie U.A. B2B/zakelijke leveringen Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden We Connect Coöperatie U.A. B2B/zakelijke leveringen Artikel 1 Definities 1.1 We Connect: de coöperatie met uitgesloten aansprakelijkheid We Connect coöperatie

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Solo Documents

Algemene voorwaarden Solo Documents Algemene voorwaarden Solo Documents Artikel 1 Definities 1. Solo Documents: Solo Documents, de gebruiker van deze algemene voorwaarden, gevestigd aan P.C. Boutenstraat 91, 1822 KH te Alkmaar, ingeschreven

Nadere informatie

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle diensten van Mobiliteitsvisie.

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle diensten van Mobiliteitsvisie. ALGEMENE VOORWAARDEN MOBILITEITSVISIE Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle diensten van Mobiliteitsvisie. Naast Mobiliteitsvisie kunnen tevens alle personen die op enigerlei wijze aan

Nadere informatie

Algemene voorwaarden DHZ spanplafonds Versie geldig vanaf: 20 september 2012

Algemene voorwaarden DHZ spanplafonds Versie geldig vanaf: 20 september 2012 Algemene voorwaarden Versie geldig vanaf: 20 september 2012 Artikel 1 Definities 1.1 : gevestigd te Westerhaar en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder dossiernummer 55165117. 1.2 Klant: een natuurlijk-

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden.

Algemene Voorwaarden. Algemene Voorwaarden. Algemene voorwaarden Connectrr Artikel 1 Definities 1. Connectrr wordt in deze algemene voorwaarden aangeduid als dienstverlener of als Connectrr. 2. De wederpartij van dienstverlener

Nadere informatie

Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden AllweCare Medical B.V. (BTB versie 14-01)

Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden AllweCare Medical B.V. (BTB versie 14-01) Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden AllweCare Medical B.V. (BTB versie 14-01) Artikel 1 Definities 1.1 AllweCare: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid AllweCare Medical B.V., ingeschreven

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN VAN JOEP TUERLINGS AGENTUREN B.V. h.o.d.n. TUERLINGS FASHION GROUP TE TILBURG (Tuerlings)

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN VAN JOEP TUERLINGS AGENTUREN B.V. h.o.d.n. TUERLINGS FASHION GROUP TE TILBURG (Tuerlings) ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN VAN JOEP TUERLINGS AGENTUREN B.V. h.o.d.n. TUERLINGS FASHION GROUP TE TILBURG (Tuerlings) Artikel 1. Toepasselijkheid 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. soul:made

Algemene voorwaarden. soul:made Algemene voorwaarden soul:made Artikel 1 - Algemeen 1.1 Deze voorwaarden hebben betrekking tot alle diensten, overeenkomsten, bestellingen en aanbiedingen met Soulmade BV, voor zover daarvan niet uitdrukkelijk

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden FotoXperience B.V. november Algemene voorwaarden fotoxperience B.V.

Algemene Voorwaarden FotoXperience B.V. november Algemene voorwaarden fotoxperience B.V. Algemene voorwaarden fotoxperience B.V. Algemene Voorwaarden FotoXperience B.V. november 2015 Artikel 1: Definities 1.1 fotoxperience: Opdrachtnemer, handelend onder de naam fotoxperience b.v. hierna genoemd

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Snoep.it v1.2 1/5

Algemene voorwaarden Snoep.it v1.2 1/5 1. Aanbieding en overeenkomst (a) Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten tot het verrichten van diensten door Snoep.IT, hierna aangeduid als Opdrachtnemer,

Nadere informatie

a. Suusregelt.nl, geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer

a. Suusregelt.nl, geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer ALGEMENE VOORWAARDEN Tot stand gekomen op 1 oktober 2018 Algemene Voorwaarden Gebruiker, gevestigd aan Oude Eemnesserstraat 14, 1221 HL, te Hilversum, ingeschreven bij de KvK onder nummer 72680555. 1.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van StudyRight. KvK-nummer: Algemene Voorwaarden - StudyRight

Algemene voorwaarden van StudyRight. KvK-nummer: Algemene Voorwaarden - StudyRight Algemene Voorwaarden - StudyRight Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Toepasselijkheid Artikel 3 - Het aanbod Artikel 4 - De overeenkomst Artikel 5 - De prijzen en tarieven Artikel 6 - Betaling

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOP- LEVERINGSVOORWAARDEN

ALGEMENE VERKOOP- LEVERINGSVOORWAARDEN ALGEMENE VERKOOP- LEVERINGSVOORWAARDEN Artikel 1. Algemeen 1.1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: BEDU : de afnemer: de overeenkomst: het geleverde: de besloten vennootschap BEDU POMPEN

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Onderwijshelden

Algemene voorwaarden Onderwijshelden Algemene voorwaarden Onderwijshelden Artikel 1: Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Algemene Voorwaarden: deze algemene voorwaarden; BW: het Burgerlijk Wetboek; Diensten: het

Nadere informatie

Aldus opgesteld te Eindhoven op 6 aug 2015.

Aldus opgesteld te Eindhoven op 6 aug 2015. Algemene voorwaarden Artikel 1: Definities a. Opdrachtgever: elke natuurlijke- of rechtspersoon die aan Michaela Communicatie een opdracht verstrekt of een overeenkomst met Michaela Communicatie aangaat.

Nadere informatie

2. Aanbiedingen en totstandkoming overeenkomsten

2. Aanbiedingen en totstandkoming overeenkomsten Algemene voorwaarden 1. Algemeen / Toepasselijkheid 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen die via www.cateringagriport.nl worden verzorgd. Cateringagriport.nl behoudt zich

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN 1. Algemeen 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding en overeenkomst tussen Bureau APS B.V. ingeschreven bij de KvK onder nummer 70603642 (hierna te noemen

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Artikel 1 : Toepasselijkheid Algemene Voorwaarden

ALGEMENE VOORWAARDEN. Artikel 1 : Toepasselijkheid Algemene Voorwaarden ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1 : Toepasselijkheid Algemene Voorwaarden 1.1 Alle overeenkomsten, opdrachten, aanbiedingen, offertes en facaturen waarbij ScriptieScreening diensten van welke aard ook levert

Nadere informatie

Progé: Algemene voorwaarden

Progé: Algemene voorwaarden Progé: Algemene voorwaarden Algemene leveringsvoorwaarden Progé binnenafwerking Artikel 1. Toepasselijkheid 1. Alle transacties zijn onderworpen aan de navolgende voorwaarden. 2. Indien de opdrachtnemer

Nadere informatie

Artikel 1 Algemeen Artikel 2 Totstandkoming van de overeenkomst Artikel 3 Duur van de overeenkomst Artikel 4 Uitvoering van de opdracht

Artikel 1 Algemeen Artikel 2 Totstandkoming van de overeenkomst Artikel 3 Duur van de overeenkomst Artikel 4 Uitvoering van de opdracht Artikel 1 Algemeen In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Opdrachtgever: de partij die de opdracht tot de werkzaamheden geeft. 2. Opdrachtnemer: Avazo Administratie & Advies. 3. Deze Algemene

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van Reboost-Energy B.V.

Algemene Voorwaarden van Reboost-Energy B.V. Algemene Voorwaarden van Reboost-Energy B.V. Artikel 1. Algemeen Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen van en overeenkomsten met Reboost-Energy B.V. betreffende de verkoop

Nadere informatie

ALGEMENEVOORWAARDEN van de eenmanszaak

ALGEMENEVOORWAARDEN van de eenmanszaak MOSTIMPRESSIVE gevestigd te (5283 BE) Boxtel Hoogheem 292; ARTIKEL 1: DEFINITIES a. Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt. b. Onder opdrachtnemer

Nadere informatie

info@klompuitvaartzorg.nl 8300 BC EMMELOORD KvK: 57096473

info@klompuitvaartzorg.nl 8300 BC EMMELOORD KvK: 57096473 Algemene voorwaarden Klomp Uitvaartzorg www.klompuitvaartzorg.nl Postbus 1139 info@klompuitvaartzorg.nl 8300 BC EMMELOORD KvK: 57096473 Tel: 06 57 98 76 36 IBAN: NL22INGB0007587740 Artikel 1 Definities

Nadere informatie

a. Bescheiden: alle door Opdrachtgever aan Opdrachtnemer ter beschikking gestelde

a. Bescheiden: alle door Opdrachtgever aan Opdrachtnemer ter beschikking gestelde ALGEMENE VOORWAARDEN KEES HELPT Artikel 1. DEFINITIES In deze voorwaarden wordt verstaan onder: a. Bescheiden: alle door Opdrachtgever aan Opdrachtnemer ter beschikking gestelde informatie of gegevens;

Nadere informatie

van de eenmanszaak Wemago gevestigd te (4771 RS) Langeweg aan de Hoge Zeedijk 46;

van de eenmanszaak Wemago gevestigd te (4771 RS) Langeweg aan de Hoge Zeedijk 46; wemago GRAFISCHE DIENSTEN Algemene voorwaarden van de eenmanszaak Wemago gevestigd te (4771 RS) Langeweg aan de Hoge Zeedijk 46; Artikel 1: Definities a. Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die

Nadere informatie