Oplossingen voor bedrijfsruimte

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Oplossingen voor bedrijfsruimte"

Transcriptie

1 Oplossingen voor bedrijfsruimte

2 Introductie De Boer De Boer is een internationaal toonaangevende leverancier van ruimteoplossingen op maat voor tijdelijk en semipermanent gebruik. Daarnaast bieden we een breed scala aan bijbehorende faciliteiten en diensten om u een totaaloplossing te bieden. De Boer is VCA**, ISO 9001 en ISO gecertificeerd. Opgericht in 1924 met een hoofdkantoor in Alkmaar, heeft De Boer kantoren in meerdere West-Europese landen, Abu Dhabi en Qatar en vertegenwoordiging in de Verenigde Staten en Rusland. Wereldwijd werken er ongeveer 300 mensen en gedurende het hoogseizoen loopt dit met 150 tijdelijke krachten op. Ruimteoplossingen op maat Ons productaanbod is zo samengesteld dat voor elke tijdelijke ruimtebehoefte een passende oplossing kan worden geboden. Of het nu gaat om een opslaghal voor enkele weken of een winkel voor een aantal jaren, De Boer levert maatwerk. Voor facilitaire zaken als klimaatsystemen, inrichting en infrastructuur werken wij samen met deskundige, vakkundige en ervaren partners. Snel en flexibel leverbaar Dankzij jarenlange ervaring kan De Boer snel met een oplossing komen die geheel op uw wensen kan worden afgestemd. De modulaire structuren zijn variabel in lengte, hoogte en vorm en kunnen volledig naar uw behoefte worden gebouwd. De structuren van De Boer onderscheiden zich door een zeer hoge bouwsnelheid en een grote mate van flexibiliteit in huurtermijn en indeling. Er wordt gewerkt met een vrije overspanning, u hebt dus geen last van hinderlijke kolommen. Demontabel en kostenefficiënt Bij onze tijdelijke ruimteoplossingen betaalt u uitsluitend voor de periode dat u deze nodig heeft. Bij het huren van een vast pand komt nogal eens voor dat de grootte of indeling ervan niet overeenkomt met uw wensen. De structuren van De Boer zijn altijd afgestemd op uw wensen en eisen en bieden daarmee een kostenefficiënte oplossing voor uw ruimtebehoefte. Kwaliteit en veiligheid Kenmerkend voor alle De Boer structuren is de degelijkheid en veiligheid van alle gebruikte materialen en constructies. De structuren zijn ontworpen volgens de DIN 4112 Fliegende Bauten en voldoen tevens aan de zeer strenge nieuwe norm: NEN EN Tents and Safety. De materialen voldoen aan de hoogste Europese normen voor brandveiligheid en alle structuren zijn stormvast. De Boer levert de benodigde bouwtekeningen en berekeningen voor de vergunning.

3 Oplossingen voor bedrijfscontinuïteit Opslag en werkruimte Tijdens een veranderende markt is het belangrijk slagvaardig te zijn, ook op het gebied van voorraadbeheer en uw interne productieproces. De Boer levert flexibel inzetbare, snel te bouwen hallen voor vrijwel elke behoefte - acuut of gepland. Calamiteiten en continuïteit Uw bedrijfsruimte wordt getroffen door brand, stormschade, wateroverlast of ander natuurgeweld. Voor iedere ondernemer een ware nachtmerrie. De belangrijkste vraag is: hoe snel kan uw bedrijf weer operationeel zijn? De Boer staat 7 dagen per week, 24 uur per dag voor u klaar. Restaurants en ontvangstruimte Het sluiten van horeca tijdens renovatie is vaak financieel niet haalbaar. Om uw gasten zo min mogelijk overlast te laten ervaren levert De Boer constructies die geheel kunnen worden uitgerust in overeenstemming met uw huidige faciliteiten. Sport Sport wordt steeds maatschappelijk steeds belangrijker. Niet altijd zijn er passende locaties beschikbaar om deze groei op te vangen. Het overkappen van een sportlocatie of een tijdelijke hal in aanloop naar ontwikkeling van vaste sportgelegenheid in uw gemeente kan een oplossing bieden. Winkels en showrooms Tijdens een verbouwing of calamiteit staat continuïteit van het verkoopproces voorop, u wilt zo min mogelijk concessies doen aan uw serviceniveau. De Boer is erop gericht u turnkey te voorzien van de juiste oplossing om uw klantbehoud te realiseren. Doorwerkruimte Weersomstandigheden zijn een bepalende factor bij het uitvoeren van werkzaamheden. Wanneer werkzaamheden droog en- of geklimatiseerd dienen te worden uitgevoerd levert De Boer de overkapping, met een vrije overspanning op uw gewenste locatie.

4 Structuren: De Boer Delta Interne hoogte en vrije overspanning De Delta wordt door veel organisaties gebruikt vanwege zijn interne hoogte, vrije overspanning en uitbreidingsmogelijkheden. De Delta van De Boer is uitgerust met een dakconstructie die bestaat uit units van 5 x 5m. Deze structuur maakt grote vrije overspanningen mogelijk met een zijwandhoogte van 3,5m tot 9m. Met een verdiepingsvloer kan op een beperkte locatie het netto vloeroppervlak nagenoeg verdubbeld kan worden. De Delta kan geheel geïsoleerd worden geplaatst. Toepassingen Voor toepassingen met een middellange tot lange termijn wordt de Delta ingezet. De hoogte is intern overal gelijk, hierdoor is de ruimte perfect in te delen. Voor logistieke toepassingen is dit ideaal, maar ook bij verblijfsruimte geeft de interne hoogte een prettig leefklimaat, gericht op kantoren, verkoopruimtes en sportaccommodatie. De Delta in het kort Schakelbaar in modules van 5x5m. Pvc-dakzeil met ingebouwd ventilatiesysteem. Royale zijwandhoogte: 3,5m / 4m / 6m / 9m / 10m. Mogelijkheid tot een verdiepingsvloer Geen interne kolommen bij overspanning tot 30m. Uw veiligheid is onze zorg. Daarom zorgen we voor de juiste verankering en opbouw van de structuur en maximale veiligheid voor de gebruiker, op iedere locatie. Onze structuren voldoen aan de strengste Europese norm, de EN NEN 13782, en onze bedrijfsvoering is ISO 9001, en VCA** gecertificeerd.

5 Structuren: De Boer A-Frame Kostenefficiënt en snel te bouwen A-frame hallen zijn geschikt voor urgente ruimtebehoefte waarbij snelheid van leveren cruciaal is. Deze kostenefficiënte constructie kan eenvoudig ingekort, uitgebreid of zelfs verplaatst worden. De A-frames zijn standaard voorzien van PVCdakzeilen en zijwandpanelen maar kunnen ook worden uitgerust met isolatiewanden en daken, verschillende typen vloeren, deuren, ramen, verlichting, verwarming en vele andere mogelijkheden. Toepassingen A-frames worden ingezet voor vele toepassingen zoals opslag- en productieruimtes, doorwerkruimte en overkappingen. Door de uitgebreide keus in afmeting kan op vrijwel iedere locatie een passende hal geplaatst worden. Uitgevoerd met isolatie dakzeilen en sandwichpanelen kan de hal voor lange termijn geplaatst worden als restaurant, verkoopruimte, supermarkt of een ontvangstruimte. Vrijwel alle A-frames zijn uitzonderlijk snel en op vrijwel iedere locatie op te bouwen. De Alu hal in het kort Snel op te bouwen. Te voorzien van sneeuwlastconstructie. Te verlengen met segmenten van 5m. Breedte van het A-frame van 8m tot en met 50m. Diverse zijwandhoogtes: 2,50m / 3,25m / 6,40m. Geen interne kolommen bij overspanning tot 50m. Uw veiligheid is onze zorg. Daarom zorgen we voor de juiste verankering en opbouw van de structuur en maximale veiligheid voor de gebruiker, op iedere locatie. Onze structuren voldoen aan de strengste Europese norm, de EN NEN 13782, en onze bedrijfsvoering is ISO 9001, en VCA** gecertificeerd.

6 De Boer Componenten Specifieke onderdelen Afhankelijk van het model kunnen de structuren worden voorzien van verschillende componenten waardoor ze geschikt gemaakt kunnen worden voor iedere toepassing. Door de juiste componenten te kiezen sluit de tijdelijke ruimte goed aan op uw huidige of gewenste faciliteiten. Componenten Deuren: Industriële deuren, personen entree en nooddeuren, automatische schuifdeuren. Glas: Wanden: Daken: Vloeren: Specials: Naar wens te plaatsen in de zijwanden, rookglas of helder glas. Horizontaal of verticaal geplaatst. PVC zijwanden, sandwichpanelen, staalplaten en interne wanden ten behoeve van compartimentering. Licht, lichtondoorlatend of transparant. Ten behoeve van isolatie dubbellaags zeilen en vaste panelen. Stelconplaten, houten vloeren, bestaande bestrating. Trappen en hellingbanen.

7 De Boer Diensten en Faciliteiten Totaalleverancier Ten behoeve van vergunningen, ontwerp en berekeningen kunt u gebruik maken van het ervaren projectteam van De Boer Structures. Onze samenwerking met, en netwerk van uiterst professionele leveranciers, stelt ons in staat om alle faciliteiten te leveren die nodig zijn voor een passende ruimte, voorzien van alle door u gekozen gebruiksgemakken en voorzieningen niveau. Deze betrouwbare partners hebben elk hun eigen expertise waaronder technische engineering, weten regelgeving en duurzaamheid. Diensten en faciliteiten Dankzij onze jarenlange ervaring en expertise kan De Boer Structures het projectmanagement geheel voor zijn rekening nemen. Daarmee heeft u één aanspreekpunt en nemen wij u de zorg uit handen. Ons netwerk is uw garantie op de beste totaaloplossing. U kunt hierbij denken aan diverse installatietechnieken, klimaatbeheersing, beveiligingssystemen, infrastructuur, sanitair en keukenfaciliteiten. Wij bouwen uw tijdelijke accommodatie snel en goed op. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring en expertise in hun werk en voeren dit met veel passie uit. Zij zorgen voor een veilige en efficiënte bouw en demontage van de accommodatie, altijd conform VCA** om de veiligheid van alle gebruikers te garanderen. 1: Klimaatbeheersing 2: Keukenvoorzieningen 3: Brandveiligheid 4: Verlichting

8 Special: Tijdelijke sporthal Sportbureau Alkmaar Trampolinehal Doel van de klant: Behoefte van de klant: Vooruitlopend op de ontwikkeling van het nieuwe sportcomplex De Meent, de trampolinespringers de mogelijkheid bieden zich verder te ontwikkelen in hun topsport. Een tijdelijke oplossing voor een sporthal met zeer specifieke eisen aan binnenhoogte. Oplossingen op maat Gedurende het bouwproject dat de gemeente Alkmaar zal realiseren verblijven de trampolinespringers van Trampolinevereniging Triffis uit Alkmaar in een tijdelijke All Weather hal bij de Hoornse vaart. De structuur biedt onderkomen van 2012 tot medio In de zaal staan zeven professionele trampolines en er is een valkuil om op een veilige manier nieuwe sprongen zoals salto's aan te leren. De gebruikte All Weather Hall kan volledig naar behoeften worden geconstrueerd. Zo kunt u kiezen uit verschillende vrije overspanningen, variërend van 20m tot 50m. Behalve pvc-bekleding is het ook mogelijk om de zijwanden van isolatiepanelen of metalen beplating te voorzien. Deuren, zoals personeelsdeuren, overheaddeuren en dockshelters behoren tot de mogelijkheid. Afhankelijk van de bodemgesteldheid kan de structuur verankerd worden op een grondframe, een prefab betonnen fundatie of in het werk gestorte betonnen fundatie. Geleverde diensten en faciliteiten Fundatie Vloer en sportvloer. Geïsoleerde overkapping Klimaatbeheersing en ventilatie Verlichting en noodvoorzieningen

9 Case: Tijdelijk restaurant Kazernes / Ziekenhuizen / Scholen Doel van de klant: Behoefte van de klant: Tijdens renovatie van het bestaande gebouw de eindgebruikers gelijkwaardige service bieden in een interim voorziening Koude en warme keuken, spoelkeuken, ruimte met bijeenkomstfunctie bestaande uit restaurant, uitgifte en kassa, sanitair en een aparte ontvangstruimte. Oplossingen gebruiksklaar Op zoek naar een tijdelijke horecaruimte? Of het nu gaat om een vervangende locatie voor een bedrijfsrestaurant dat verbouwd wordt of om een semipermanent etablissement; u wilt geen compromissen doen ten aanzien van de uitstraling. Alleen het beste is goed genoeg. Daarom kiest u voor De Boer Structures. Een restaurant is meer dan een keuken, tafels en stoelen. Het gaat om beleving en smaak. Om een behaaglijk gevoel. Het is dan ook van het grootste belang dat de accommodatie sfeer ademt en goed geïsoleerd is zodat de klanten zich comfortabel voelen maar ook op maat is gemaakt zodat de keuken optimaal wordt benut en snel kan worden uitgebreid indien de vraag toeneemt. Dankzij onze jarenlange ervaring in het opbouwen en inrichten van demontabele gebouwen zijn wij in staat snel en adequaat aan uw wensen te voldoen. Geleverde diensten en faciliteiten Klimaatbeheersing Basis en noodverlichting Interieur, vloerafwerking Plafond en wandstoffering Elektriciteit, water / vetvanger Vaatwasser en vries / koelcellen Kantoor / opslagruimte en sanitair Meubilair

10 Case: Tijdelijke Opslag De Boer Induro U-centRaal Utrecht Doel van de klant: Behoefte van de klant: U-centRaal staat voor de uitdagende klus het spoor rond Utrecht te ontvlechten, uitgevoerd door VolkerRail samen met BAM Rail. Het gaat om een van de meest omvangrijke en complexe spoorprojecten ooit m2 tijdelijke opslagruimte ten behoeve van het project DoorStroomStation Utrecht IJzersterk en Functioneel Beter spoor U-centRaal richt zich op het verbeteren van de doorstroming waardoor er meer treinen kunnen rijden en het spoor rond Utrecht betrouwbaarder wordt. De opdrachtsom bedraagt ruim 140 miljoen. Eind 2016 is het project klaar. In 2017 vinden nog afrondende werkzaamheden plaats. Werkzaamheden Door fysieke ontvlechting wordt de wirwar van sporen en treinbewegingen uit elkaar gehaald. Zo ontstaan duidelijke corridors waardoor straks minder vaak gewacht hoeft te worden op seinen en er meer treinen Utrecht kunnen passeren. Het contract van U-centRaal omvat diverse werkzaamheden waaronder de aanleg en vernieuwing van sporen, kabels en leidingen, bovenleiding en beveiliging. Daarnaast wordt gewerkt aan de verbreding van de perrons, plaatsing van twee perronkappen en de bouw en inrichting van negen technische ruimten. Geleverde diensten en faciliteiten De Boer Induro 6,40m zijwandhoogte 100kg sneeuwbelasting Basisverlichting, oriëntatieverlichting en vluchtwegrouteaanduiding. Overheaddeur

11 Case: Tijdelijke supermarkt Plus supermarkt Maarn Doel van de klant: Behoefte van de klant: Tijdens de ontwikkeling van Centrumplan Maarn de vaste klanten uit Maarn en omstreken te kunnen ontvangen voor de dagelijkse boodschappen en verse producten, in een gezellige en servicegerichte accommodatie. Winkelruimten en magazijn. Continuïteit gewaarborgd In het centrum van het Utrechtse dorpje Maarn is begin 2012 de bestaande supermarkt weggehaald voor een nieuw winkelcentrum. Door de economische tegenslag en te weinig verkochte appartementen binnen het plan, was het noodzakelijk dit project tijdelijk on hold te zetten. Ondertussen is de Plus Supermarkt opgevangen in een tijdelijke locatie op het Buntplein en is de ontwikkeling van het centrum nieuw leven ingeblazen, de verwachting is dat eind 2015 de Plus zal kunnen verhuizen naar de nieuwe winkel. Geleverde diensten en faciliteiten Anti-slip vloer met draaglast 1.000kg/m2 Glazen schuifdeur, overheaddeur, pendeldeur en flappendeur Isolerende wanden en isolerende dubbellaags dakzeilen Basisverlichting, oriëntatieverlichting en vluchtwegrouteaanduiding. Doorgang magazijn - winkelruimte Uitnodigende entree met glazen schuifpui Inbraakinstallatie

12 12 Meer weten? Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met één van onze medewerkers van de afdeling Sales. Telefoon: Website: info@deboer.com Of volg De Boer op: De Boer Structures BV Laanenderweg 11 Postbus PW Alkmaar Copyright De Boer. De Boer behoudt zich het recht 1800 AK Alkmaar Tel: voor zonder notificatie veranderingen aan te brengen. info@deboer.com Druk- en zetfouten voorbehouden.

Oplossingen voor bedrijfsruimte

Oplossingen voor bedrijfsruimte Oplossingen voor bedrijfsruimte Introductie De Boer De Boer is een internationaal toonaangevende leverancier van ruimteoplossingen op maat voor tijdelijk en semipermanent gebruik. Daarnaast bieden we een

Nadere informatie

All Weather Hall Efficiënt, multifunctioneel & snel te bouwen

All Weather Hall Efficiënt, multifunctioneel & snel te bouwen All Weather Hall Efficiënt, multifunctioneel & snel te bouwen Een flexibele ruimteoplossing voor uiteenlopende opslagbehoeften De All-Weather Hal van De Boer heeft zich in tal van industrieën bij vele

Nadere informatie

Spectrum Snel, Flexibel & Demontabel

Spectrum Snel, Flexibel & Demontabel Spectrum Snel, Flexibel & Demontabel Spec trum het; o -s, reeks van verscheidenheid binnen een bepaald gebied of bereik Ruimte op maat De Boer is een internationaal toonaangevende leverancier van ruimteoplossingen

Nadere informatie

TIJDELIJKE HUISVESTING

TIJDELIJKE HUISVESTING TIJDELIJKE HUISVESTING SNEL, FLEXIBEL EN OP MAAT DE OPLOSSINGEN VAN DE BOER DE BOER BIEDT U TOPACCOMMODATIES: 1. ALU HAL EN JUMBO HAL: RUIMTE MET SNELHEID Bent u op zoek naar een snelle, tijdelijke oplossing

Nadere informatie

ALU HAL. Image 2 PAGINA 2/13 DE IDEALE OPLOSSING VOOR ELK RUIMTEPROBLEEM DEGELIJKHEID EN VEILIGHEID COMFORTABEL EN DEGELIJK

ALU HAL. Image 2 PAGINA 2/13 DE IDEALE OPLOSSING VOOR ELK RUIMTEPROBLEEM DEGELIJKHEID EN VEILIGHEID COMFORTABEL EN DEGELIJK ALUHAL PAGINA 2/13 De Alu hal is een vrijstaande, aluminium tentconstructie, met een breedte van: 8, 12, 15, 20 of 25 meter. De lengte is onbeperkt. Verlenging is mogelijk met eenheden van 5 meter. Dit

Nadere informatie

Business Solutions Ruimte op maat

Business Solutions Ruimte op maat De Boer is dé internationaal toonaangevende leverancier van ruimteoplossingen op maat voor tijdelijk en semipermanent gebruik. Onze veelzijdige, snel te bouwen structuren worden succesvol ingezet voor

Nadere informatie

UW TIJDELIJKE RETAILOPLOSSING: SNEL EN OP MAAT U BENT EN BLIJFT VOLOP IN BEDRIJF

UW TIJDELIJKE RETAILOPLOSSING: SNEL EN OP MAAT U BENT EN BLIJFT VOLOP IN BEDRIJF UW TIJDELIJKE RETAILOPLOSSING: SNEL EN OP MAAT U BENT EN BLIJFT VOLOP IN BEDRIJF over uw distributiestrategie! WIE GINGEN U VOOR? Zowel in Nederland als in het buitenland hebben onze tijdelijke oplossingen

Nadere informatie

SUPERMARKTEN VAN TENT TOT SEMI-PERMANENT

SUPERMARKTEN VAN TENT TOT SEMI-PERMANENT PAGINA 2/6 VAN TENT TOT SEMI-PERMANENT Snel en flexibel bouwen in iedere situatie. Dat kan dankzij de semi-permanente accommodaties van De Boer, wereldwijd de specialist op het gebied van tijdelijke huisvesting.

Nadere informatie

- Flexible logistic solutions Opslag- en werkruimte

- Flexible logistic solutions Opslag- en werkruimte - Flexible logistic solutions Opslag- en werkruimte Veldeman Structure Solutions: bedrijfsvoorstelling Historiek Het succesverhaal van Veldeman Structure Solutions begon in 1970 als een klein familiebedrijf

Nadere informatie

Flexible Retail Solutions tijdelijke commerciële ruimte

Flexible Retail Solutions tijdelijke commerciële ruimte Flexible Retail Solutions tijdelijke commerciële ruimte Veldeman Structure Solutions: bedrijfsvoorstelling Historiek Het succesverhaal van Veldeman Structure Solutions begon in 1970 als een klein familiebedrijf

Nadere informatie

SEMI-PERMANENTE ACCOMMODATIES

SEMI-PERMANENTE ACCOMMODATIES SEMI-PERMANENTE ACCOMMODATIES PAGINA 2/6 OVERAL EN ALTIJD EEN SNELLE UITKOMST Snel en flexibel bouwen in iedere situatie. Dat kan dankzij de semi-permanente accommodaties van De Boer, wereldwijd de specialist

Nadere informatie

Event accommodaties Hallen Alu Vista

Event accommodaties Hallen Alu Vista De Alu Vista is een vrijdragende, aluminium structuur met breedte van: 15, 20 en 25 meter. De stijlvolle Alu Vista is ondermeer geschikt voor de meest exclusieve feesten en evenementen. De horizontale

Nadere informatie

Besam IFD type EN, TF en TM

Besam IFD type EN, TF en TM Besam IFD type EN, TF en TM Industriële snelvouwdeuren Ideaal voor een snelle doorgang bij middelgrote tot grote entrees ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Verkrijgbaar in vele aantrekkelijke

Nadere informatie

Windbelasting Sneeuwbelasting

Windbelasting Sneeuwbelasting Panorama Panorama Dome Technische gegevens A B C D E F G H I J K L Externe nokhoogte Interne vrije nokhoogte Externe zijwandhoogte Externe vrije hoogte Dak overstek Interne vrije hoogte zijwand Vrije doorloophoogte

Nadere informatie

CHALET PAGINA 2/8 FLEXIBELE MOGELIJKHEDEN DEGELIJKHEID EN VEILIGHEID. De Boer Tenten B.V. Laanenderweg 11 Postbus AK Alkmaar Nederland

CHALET PAGINA 2/8 FLEXIBELE MOGELIJKHEDEN DEGELIJKHEID EN VEILIGHEID. De Boer Tenten B.V. Laanenderweg 11 Postbus AK Alkmaar Nederland PAGNA 2/8 De karakteristieke De Boer Chalet tent is er in vier varianten: 5 x 5, 6 x 6, 8 x 8 en 9 x 9 meter. De Chalet tent is een solide ontwikkeld, uiterst stijlvol hospitality paviljoen en party unit,

Nadere informatie

CHALET PAGINA 2/6 FLEXIBELE MOGELIJKHEDEN DEGELIJKHEID EN VEILIGHEID. De Boer Tenten B.V. Laanenderweg 11 Postbus AK Alkmaar Nederland

CHALET PAGINA 2/6 FLEXIBELE MOGELIJKHEDEN DEGELIJKHEID EN VEILIGHEID. De Boer Tenten B.V. Laanenderweg 11 Postbus AK Alkmaar Nederland PAGNA 2/6 De karakteristieke De Boer Chalet tent is er in vier varianten: 6 x 6, 8 x 8, 9 x 9 en 10 x 10 meter. De Chalet tent is een nieuw ontwikkeld, uiterst stijlvol hospitality paviljoen en party unit,

Nadere informatie

DUBBELDEKKER. Image 2 PAGINA 2/6 TERRASSEN ZORGEN VOOR SFEER EN VEILIGHEID CAPACITEIT OP MAAT DEGELIJKHEID EN VEILIGHEID

DUBBELDEKKER. Image 2 PAGINA 2/6 TERRASSEN ZORGEN VOOR SFEER EN VEILIGHEID CAPACITEIT OP MAAT DEGELIJKHEID EN VEILIGHEID PAGINA 2/6 Bij de organisatie van sportieve en andere populaire evenementen wordt in toenemende mate gebruik gemaakt van zogenaamde hospitality- units. Als eerste in Europa heeft De Boer Dubbeldekker tenten

Nadere informatie

A B C D E F G H I J K L M. Windbelasting Sneeuwbelasting. 0,50 kn/m2 0 KN/m2. 500kg/m2. Draagkracht standaard vloer

A B C D E F G H I J K L M. Windbelasting Sneeuwbelasting. 0,50 kn/m2 0 KN/m2. 500kg/m2. Draagkracht standaard vloer V15/325/5 Technische gegevens A B C D E F G H I J K L M N Externe nokhoogte Interne vrije nokhoogte Externe zijwandhoogte Externe vrije hoogte Dak overstek Interne vrije hoogte zijwand Vrije doorloophoogte

Nadere informatie

Uitwerking ontwerp Cichoreifabriek

Uitwerking ontwerp Cichoreifabriek BIJLAGE 2 Uitwerking ontwerp Cichoreifabriek Beschrijving van varianten De Cichoreifabriek bestaat constructief uit een vloer, verdieping en kapconstructie die een onlosmakelijke verbinding met elkaar

Nadere informatie

30-70 meter (te verlengen per 5 meter) 120 km per uur (indien gesloten) zand (buiten) zwart (binnen) 1500 kg per spant (symmetrisch gehangen)

30-70 meter (te verlengen per 5 meter) 120 km per uur (indien gesloten) zand (buiten) zwart (binnen) 1500 kg per spant (symmetrisch gehangen) ARMADA ALGEMENE INFORMATIE Every event needs that tent! Onze Armada steelt de show op ieder festival of groot evenement. Met haar stoere en imposante uitstraling zorgt ze voor de ultieme feestbeleving.

Nadere informatie

A B C D E F G H I J K L M. Windbelasting Sneeuwbelasting. 0,50 kn/m2 0 kn/m2. 500kg/m2. Draagkracht standaard vloer

A B C D E F G H I J K L M. Windbelasting Sneeuwbelasting. 0,50 kn/m2 0 kn/m2. 500kg/m2. Draagkracht standaard vloer A08/250/5 Technische gegevens A B C D E F G H I J K L M Externe nokhoogte Interne vrije nokhoogte Externe zijwandhoogte Externe vrije hoogte Dak overstek Interne vrije hoogte zijwand Vrije doorloophoogte

Nadere informatie

PYRAMIDE TENT PAGINA 2/6 DEGELIJKHEID EN VEILIGHEID. Telefoon +31 (0) Fax +31 (0)

PYRAMIDE TENT PAGINA 2/6 DEGELIJKHEID EN VEILIGHEID. Telefoon +31 (0) Fax +31 (0) PYRAMIDE PAGINA 2/6 De Pyramide tent van De Boer is een moderne vierkante pagodetent. Het geheel is vrijstaand zonder scheerlijnen en middenmast en kan geleverd worden met of zonder systeemvloer. De Pyramide

Nadere informatie

DE EMPEROR PRODUCTBLAD

DE EMPEROR PRODUCTBLAD DE EMPEROR PRODUCTBLAD inleiding Aan het organiseren van prestigieuze evenementen of het bouwen van een grootschalige tijdelijke accommodatie stelt u hoge eisen. Op deze wijze benadrukt u uw onderscheidende

Nadere informatie

Windbelasting Sneeuwbelasting

Windbelasting Sneeuwbelasting 1x1 A1/35/5 Technische gegevens A B C D E F G H I J K L Externe nokhoogte Interne vrije nokhoogte Externe zijwandhoogte Externe vrije hoogte Dak overstek Interne vrije hoogte zijwand Vrije doorloophoogte

Nadere informatie

Productoverzichtbrochure. fotohoning.nl

Productoverzichtbrochure. fotohoning.nl Productoverzichtbrochure fotohoning.nl Wij creëren ruimte De Boer is een internationaal toonaangevende leverancier van ruimteoplossingen op maat voor tijdelijk en semipermanent gebruik. Onze veelzijdige,

Nadere informatie

PAGINA 2/5 THE NEW GALAXY

PAGINA 2/5 THE NEW GALAXY GALAXY PAGNA 2/5 Muziek omringt subtiel uw gasten, boven hen spant zich een paarsblauwe lucht met okergele accenten, de sfeer is adembenemend, de kleuren feeëriek, de genodigden bevinden zich tussen duizenden

Nadere informatie

Partner voor het leveren van alle soorten (industrie) gebouwen.

Partner voor het leveren van alle soorten (industrie) gebouwen. Webru Staal B.V. Eemslandweg 100a 7894 AE Zwartemeer T 0591 317 153 F 0591 316 314 E info@webrustaal.nl I www.webrustaal.nl WEBRU STAAL Partner voor het leveren van alle soorten (industrie) gebouwen. Webru,

Nadere informatie

Superieure oplossingen voor laden en lossen met optimale afdichting

Superieure oplossingen voor laden en lossen met optimale afdichting Superieure oplossingen voor laden en lossen met optimale afdichting STERTIL DOCKShelters S T E R T I L S u p e r i o r s o l u t i o n s b y q u a l i t y p e o p l e Superior solutions by quality people

Nadere informatie

Dè specialist in verhuur van werktenten voor bouw-, infra en industrie.

Dè specialist in verhuur van werktenten voor bouw-, infra en industrie. Dè specialist in verhuur van werktenten voor bouw-, infra en industrie. Inleiding Flinke regenbuien, sneeuw, harde wind, een hoge luchtvochtigheid en extreme temperaturen Ongewenste weersinvloeden zijn

Nadere informatie

EXCELLENT. Flexibele terrasoverkappingen

EXCELLENT. Flexibele terrasoverkappingen EXCELLENT Flexibele terrasoverkappingen SUNCIRCLE EXCELLENT Met de overkappingen van SunCircle Excellent kunt u optimaal genieten in uw eigen tuin. Voor elk terras is er een oplossing op maat. Met de

Nadere informatie

POSTKAMERDESIGN UW POSTKAMER INRICHTING OP MAAT. Modulair, ergonomisch en functioneel

POSTKAMERDESIGN UW POSTKAMER INRICHTING OP MAAT. Modulair, ergonomisch en functioneel POSTKAMERDESIGN UW POSTKAMER INRICHTING OP MAAT Modulair, ergonomisch en functioneel STYROMEGA AL UW POSTSTROMEN ONDER CONTROLE De hedendaagse postkamer krijgt dagelijks veel soorten poststromen te verwerken.

Nadere informatie

Productoverzichtbrochure. fotohoning.nl

Productoverzichtbrochure. fotohoning.nl Productoverzichtbrochure fotohoning.nl Wij creëren ruimte De Boer is een internationaal toonaangevende leverancier van ruimteoplossingen op maat voor tijdelijk en semipermanent gebruik. Onze veelzijdige,

Nadere informatie

Functioneren infrarood panelen ES systems

Functioneren infrarood panelen ES systems INFRAROOD VERWARMINGSSYSTEEM Productie- en verkoopmaatschappij ES systems, opgericht in 2010, is een jong en dynamisch bedrijf dat zich snel ontwikkelt. Bij het opstarten van dit bedrijf is gebruik gemaakt

Nadere informatie

Een multi functioneel bedrijvenpark. Leyensehof Kantoor. Leyensehof Bedrijfsruimte. Leyensehof Flex. Leyensehof is dubbelgroen

Een multi functioneel bedrijvenpark. Leyensehof Kantoor. Leyensehof Bedrijfsruimte. Leyensehof Flex. Leyensehof is dubbelgroen Om te huren bij worden diverse ruimten ruimte beschikbaar van ibele bedrijfs- en werkruimte, is dubbelgroen Niet alleen een groene omgeving maar ook voorzien van groene energie Ruime parkeergelegenheid

Nadere informatie

UNIEKE TURN-KEY INDUSTRIEBOUW IN PREFAB BETON

UNIEKE TURN-KEY INDUSTRIEBOUW IN PREFAB BETON UNIEKE TURN-KEY INDUSTRIEBOUW IN PREFAB BETON OVER ONS WILLY NAESSENS Met Willy Naessens kiest u voor een ideaal bouwsysteem. In constructie en in uitstraling. Dankzij onze verticale integratie beheren

Nadere informatie

wilmersdorf Vindt u de match? te apeldoorn unit 44C

wilmersdorf Vindt u de match? te apeldoorn unit 44C PROUDLY PRESENTING... wilmersdorf unit 44C te apeldoorn Vindt u de match? Op een centrale locatie goed gelegen nabij de rijksweg A1 en A50 staat op bedrijventerrein Kuipersveld een bedrijfsverzamelgebouw

Nadere informatie

mycuby Multi-inzetbare prefab ruimtes

mycuby Multi-inzetbare prefab ruimtes mycuby Multi-inzetbare prefab ruimtes mycuby van De Mors In een mum van tijd een ruimte die precies aan uw wensen voldoet? Dat is onze specialiteit! mycuby staat voor een nieuwe, duurzame manier van bouwen.

Nadere informatie

METAGLAS. transparante oplossingen in glas en metaal. meer informatie. bel (0344) 750 400 of kijk op www.metaglas.nl. metaglas bv Postbus 270

METAGLAS. transparante oplossingen in glas en metaal. meer informatie. bel (0344) 750 400 of kijk op www.metaglas.nl. metaglas bv Postbus 270 meer informatie bel (0344) 750 400 of kijk op www.metaglas.nl metaglas bv Postbus 270 4000 AG Tiel T (0344) 750 400 info@metaglas.nl www.metaglas.nl twitter.com/metaglas www.linkedin.com/company/metaglas-b.v.

Nadere informatie

Uw innovatiepartner met drive NIEUWBOUW RENOVATIE TRANSFORMATIE

Uw innovatiepartner met drive NIEUWBOUW RENOVATIE TRANSFORMATIE Uw innovatiepartner met drive NIEUWBOUW RENOVATIE TRANSFORMATIE EMERGO Bouwnovatie EMERGO werkt graag samen aan vernieuwende en realistische totaaloplossingen. Ons doel is dat u én wij ingenomen zijn met

Nadere informatie

mycuby Multi-inzetbare prefab ruimtes

mycuby Multi-inzetbare prefab ruimtes mycuby Multi-inzetbare prefab ruimtes mycuby van De Mors In een mum van tijd een ruimte die precies aan uw wensen voldoet? Dat is onze specialiteit! mycuby staat voor een nieuwe, duurzame manier van bouwen.

Nadere informatie

Flexibele oplossingen voor uw huisvestingsvraagstuk wereldwijd

Flexibele oplossingen voor uw huisvestingsvraagstuk wereldwijd Flexibele oplossingen voor uw huisvestingsvraagstuk wereldwijd Kantoren, publieke sector KINDERDAGVERBLIJVEN EN SCHOLEN bouw en industrie ZORGCENTRA, RUST- EN VERPLEEGHUIZEN EVENEMENTEN, BEURZEN EN EXPOSITIES

Nadere informatie

SUPERIEURE OPLOSSINGEN VOOR LADEN EN LOSSEN MET OPTIMALE AFDICHTING STERTIL DOCKSHELTERS STERTIL SUPERIOR SOLUTIONS BY QUALITY PEOPLE

SUPERIEURE OPLOSSINGEN VOOR LADEN EN LOSSEN MET OPTIMALE AFDICHTING STERTIL DOCKSHELTERS STERTIL SUPERIOR SOLUTIONS BY QUALITY PEOPLE SUPERIEURE OPLOSSINGEN VOOR LADEN EN LOSSEN MET OPTIMALE AFDICHTING STERTIL DOCKSHELTERS STERTIL SUPERIOR SOLUTIONS BY QUALITY PEOPLE Superior solutions by quality people De Stertil Group biedt haar klanten

Nadere informatie

Rokerijweg 2 C. Huizen

Rokerijweg 2 C. Huizen Rokerijweg 2 C. Huizen Deze informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij

Nadere informatie

GARAGE ROTTERDAM. Remy Meijers Bemuurde Weerd oz 17 3514 AN Utrecht 030 2763732 BGG Paul Geerts: 06 51297490

GARAGE ROTTERDAM. Remy Meijers Bemuurde Weerd oz 17 3514 AN Utrecht 030 2763732 BGG Paul Geerts: 06 51297490 GARAGE ROTTERDAM Interieurarchitect Remy Meijers verbouwde een voormalige Volkswagen garage in Rotterdam tot tentoonstellingsruimte. Zowel de oorspronkelijke functie als de bouwstijl dienden als inspiratie

Nadere informatie

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen...

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen... Duurzame kwaliteit Laten we maar meteen met de deur in huis vallen... Duurzame kwaliteit Ploeg kunststof kozijnen b.v. Tel. (0800) 999 999 0 www.ploegkozijnen.nl info@ploegkozijnen.nl Alles onder één naam

Nadere informatie

ENTRADO UITERST FLEXIBEL. Betreedbare stations CREATIVITEIT = STANDAARD. Als dé specialist in betreedbare stations, biedt

ENTRADO UITERST FLEXIBEL. Betreedbare stations CREATIVITEIT = STANDAARD. Als dé specialist in betreedbare stations, biedt ENTRADO Betreedbare stations Als dé specialist in betreedbare stations, biedt Alfen oplossingen afgestemd op de eisen en wensen van haar opdrachtgevers. En hoewel het zwaartepunt van de activiteiten ligt

Nadere informatie

Projectomschrijving. Complex 2005 Kabelweg 21 Amsterdam. Inhoudsopgave. 1. Algemeen Bouwjaar Oppervlakte Ligging Kenmerken Toegang

Projectomschrijving. Complex 2005 Kabelweg 21 Amsterdam. Inhoudsopgave. 1. Algemeen Bouwjaar Oppervlakte Ligging Kenmerken Toegang Projectomschrijving Complex 2005 Kabelweg 21 Amsterdam Inhoudsopgave 1. Algemeen Bouwjaar Oppervlakte Ligging Kenmerken Toegang 2. Bouwkundige aspecten Constructie Gevelbekleding Dakbedekking 3. Technische

Nadere informatie

Postbus 327 8250 AH Dronten t: 0321 330608 F: 0321 326626 www.qplanontwikkeling.nl. QPLANON-8002.indd 1 17-11-2008 12:37:48

Postbus 327 8250 AH Dronten t: 0321 330608 F: 0321 326626 www.qplanontwikkeling.nl. QPLANON-8002.indd 1 17-11-2008 12:37:48 Postbus 327 8250 AH Dronten t: 0321 330608 F: 0321 326626 www.qplanontwikkeling.nl QPLANON-8002.indd 1 17-11-2008 12:37:48 BeDRiJFSgeBoUwenCoMPleX DE amerhof DRONTEN QPLANON-8002.indd 2 17-11-2008 12:38:00

Nadere informatie

Algemene omschrijving Aquahome Basic:

Algemene omschrijving Aquahome Basic: Aquahome Beatrixhaven 19 4251 NK WERKENDAM The Netherlands Tel : +31 (0) 183 691010 info@aquahome.nu www.aquahome.nu Co creater; Smeulders interieurgroep bv Collse Heide 2 5674 VN Nuenen Algemene omschrijving

Nadere informatie

NU TE HUUR BUKO UNITS COMFORTABEL, SNEL GEPLAATST MET LAGE GEBRUIKSKOSTEN

NU TE HUUR BUKO UNITS COMFORTABEL, SNEL GEPLAATST MET LAGE GEBRUIKSKOSTEN NU TE HUUR BUKO UNITS COMFORTABEL, SNEL GEPLAATST MET LAGE GEBRUIKSKOSTEN DE UNIT VOOR ELK PROJECT. LEVERBAAR IN DIVERSE INDELINGEN Dankzij onze jarenlange ervaring in de verhuur van units zijn we nu in

Nadere informatie

Te Koop. www.bcdebeemd.nl

Te Koop. www.bcdebeemd.nl Te Koop 32 bedrijfs-, showroom- en kantoorruimten Onder architectuur gebouwd Nabij centrum Arnhem en Velp Parkeren op eigen terrein Uitstekend bereikbaar kijk ook op: www.bcdebeemd.nl Bedrijvencentrum

Nadere informatie

TE KOOP Aventurijn 256-3316 LB Dordrecht

TE KOOP Aventurijn 256-3316 LB Dordrecht - erkend lid van VastgoedPRO MULTIFUNCTIONELE BEDRIJFS-/KANTOORRUIMTE MET EEN BVO VAN 210m2 Zeer luxe uitgevoerd met een royale kantoorruimte, luxe tegelvloer en laminaatvloer, airconditioning, brandmeldinstallatie

Nadere informatie

KANTOORRUIMTE. Avelingen West MS Gorinchem

KANTOORRUIMTE. Avelingen West MS Gorinchem blad 2 Inhoud 1. Algemene informatie... 3 1.1. Algemene omschrijving... 3 1.2. Adresgegevens... 3 1.3. Indeling bedrijfsobject... 3 1.4. Omschrijving ruimte... 3 1.5. Ligging... 4 1.6. Bereikbaarheid en

Nadere informatie

Ondernemen in Waardenburg

Ondernemen in Waardenburg Ondernemen in Waardenburg Ontwerp uw eigen kantoor en/of bedrijfsruimte! Koopsom vanaf 49.950,- BVO vanaf 29 m 2 Bereikbaarheid Flexibele bedrijfsvoering op een toplocatie! Bedrijventerrein Slimwei Bent

Nadere informatie

Arent van Lierstraat 12 Puttershoek

Arent van Lierstraat 12 Puttershoek Arent van Lierstraat 12 Puttershoek Te koop of te huur aangeboden woonhuis met bedrijfsruimte en showroom in gebruik geweest als garagebedrijf op 920m² eigen grond Totaal vloeroppervlak bedrijfsruimte

Nadere informatie

... Behuizingen & wanden. Experts in Noise Control Solutions

... Behuizingen & wanden. Experts in Noise Control Solutions Behuizingen & wanden Experts in Noise Control Solutions Alara-Lukagro Behuizingen & wanden De verschillende behuizingen en wanden van Alara-Lukagro zijn met oog voor detail ontwikkeld op basis van een

Nadere informatie

Gaaswanden voor magazijnen, industrie en garages

Gaaswanden voor magazijnen, industrie en garages Gaaswanden voor magazijnen, industrie en garages Wij weten bijna alles over veiligheid en gaaswanden Axelent is een Zweeds bedrijf met jarenlange ervaring in de productie van gaaswandsystemen als beveiligingen

Nadere informatie

Wij kunnen heel snel schakelen zodat iemand als Sofia zich thuis voelt

Wij kunnen heel snel schakelen zodat iemand als Sofia zich thuis voelt Wij kunnen heel snel schakelen zodat iemand als Sofia zich thuis voelt (Semi)permanente huisvesting statushouders Tijdelijke huisvesting statushouders Tijdelijke huisvesting asielzoekers Wij bouwen bewust

Nadere informatie

DE EMPEROR PRODUCTBLAD

DE EMPEROR PRODUCTBLAD DE PRODUCTBLAD inleiding Aan het organiseren van prestigieuze evenementen of het bouwen van een grootschalige tijdelijke accommodatie stelt u hoge eisen. Op deze wijze benadrukt u uw onderscheidende vermogen

Nadere informatie

BASIS + Units. Standaard unit programma

BASIS + Units. Standaard unit programma s Standaard unit programma Snel leverbaar en geplaatst Functionele indelingen 3-hoog stapelbaar Zeer onderhoudsvriendelijk Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding Kunststof draai-/kiepramen Goede isolatie

Nadere informatie

Huur uw vrijheid in ruimte

Huur uw vrijheid in ruimte Huur uw vrijheid in ruimte Altijd een snelle, passende oplossing De Meeuw ontwikkelt en produceert al sinds 1929 flexibele huisvesting op maat. Dat doen we in nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers.

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE INFORMATIE OVER BAILEYSTRAAT 8 ZWOLLE

VRIJBLIJVENDE INFORMATIE OVER BAILEYSTRAAT 8 ZWOLLE VRIJBLIJVENDE INFORMATIE OVER BAILEYSTRAAT 8 ZWOLLE Algemene gegevens Adresgegevens Baileystraat 8 8013 RV Zwolle Oppervlakte Unit 1 (links): Vide Unit 2 (midden): Vide Unit 3 (rechts): Vide ca. 245 m²

Nadere informatie

Rittal - Shelter Solutions

Rittal - Shelter Solutions Rittal - Shelter Solutions Uw partner voor alle shelter toepassingen TB LightSite - Innovatief concept Sandwichpanelen Lichter met dezelfde sterkte, stabiliteit en functionaliteit Met het TB LightSite

Nadere informatie

542 Sectionale overheaddeuren

542 Sectionale overheaddeuren INDUSTRIËLE DEUREN Crawford 542 Sectionale overheaddeuren ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Crawford 542 Sectionale overheaddeuren 210 www.crawfordsolutions.com www.crawfordsolutions.nl

Nadere informatie

Meer ruimte meer voordeel! Goed opbergen is ons vak

Meer ruimte meer voordeel! Goed opbergen is ons vak Meer ruimte meer voordeel! Goed opbergen is ons vak voorwoord Vraag het uw kastenspecialist, hij weet er echt alles van! Slim opbergen en het optimaal benutten van de berg ruimte kan met één van onze kastensystemen.

Nadere informatie

Goed opbergen is ons vak

Goed opbergen is ons vak ACCESSOIRES & VERLICHTING Model- en prijswijzigingen voorbehouden 2013/04. Aanbiedingen geldig tot 4 weken na verspreiding. Niets uit deze uitgave mag worden gereproduceerd zonder toestemming van de uitgever.

Nadere informatie

ISOLATIEGLAS INSTALLATIEGLAS DESIGNGLAS SPECIALS PROFILIT KUNSTSTOF KOZIJNEN VERANDA S VOUW- EN SCHUIFWANDEN. zichtbaar goed

ISOLATIEGLAS INSTALLATIEGLAS DESIGNGLAS SPECIALS PROFILIT KUNSTSTOF KOZIJNEN VERANDA S VOUW- EN SCHUIFWANDEN. zichtbaar goed ISOLATIEGLAS INSTALLATIEGLAS DESIGNGLAS SPECIALS PROFILIT KUNSTSTOF KOZIJNEN VERANDA S VOUW- EN SCHUIFWANDEN zichtbaar goed D&O is uw partner voor hoogwaardige bouwproducten van glas, kunststof en aluminium.

Nadere informatie

Wij verbouwen uw toekomst...

Wij verbouwen uw toekomst... Wij verbouwen uw toekomst... Van luchtkasteel naar droomwoning Dag toekomstige verbouwer Droomt u ook van een badkamer met meer comfort? Van een keuken die moderner én praktischer is? Of van extra kastruimte?

Nadere informatie

BEDRIJFS /KANTOORRUIMTE. Vierlinghstraat 49 A8 4251 LC Werkendam

BEDRIJFS /KANTOORRUIMTE. Vierlinghstraat 49 A8 4251 LC Werkendam blad 2 Inhoud 1. Algemene informatie... 3 1.1. Algemene omschrijving... 3 1.2. Adresgegevens... 3 1.3. Kadastrale gegevens... 3 1.4. Indeling bedrijfsobject... 3 1.5. Omschrijving project... 4 1.6. Ligging...

Nadere informatie

STERTIL DOCK SHELTERS

STERTIL DOCK SHELTERS SUPERIEURE OPLOSSINGEN VOOR LADEN EN LOSSEN MET OPTIMALE AFDICHTING STERTIL DOCK SHELTERS STERTIL SUPERIOR SOLUTIONS Superior Solutions Stertil Dock Products levert wereldwijd op maat gemaakte en technisch

Nadere informatie

Adres: Lamsoor 9, 9738 AL Groningen Vraagprijs 595.000,00 kosten koper Huurprijs 23.800,00 per jaar

Adres: Lamsoor 9, 9738 AL Groningen Vraagprijs 595.000,00 kosten koper Huurprijs 23.800,00 per jaar Adres: Lamsoor 9, 9738 AL Groningen Vraagprijs 595.000,00 kosten koper Huurprijs 23.800,00 per jaar Meijer & Drenth Makelaardij Stadshaven 3 9902 DA, APPINGEDAM Tel: 0596 625450 Fax: 0596 628087 E-mail:

Nadere informatie

AUTOSTOP NOORDERSLUIS Te huur 11 units industrieterrein Noordersluis aan de Bolderweg/Kaapstanderweg te Lelystad

AUTOSTOP NOORDERSLUIS Te huur 11 units industrieterrein Noordersluis aan de Bolderweg/Kaapstanderweg te Lelystad AUTOSTOP NOORDERSLUIS Te huur 11 units industrieterrein Noordersluis aan de Bolderweg/Kaapstanderweg te Lelystad Sato Vastgoed B.V. is een jong en dynamisch bedrijf dat geleid wordt door 2 enthousiaste

Nadere informatie

Te huur. Telfordstraat 5-5a, Zwolle

Te huur. Telfordstraat 5-5a, Zwolle Te huur Telfordstraat 5-5a, Zwolle Vrije overspanning Deelverhuur bespreekbaar Huurkoop bespreekbaar www.dtz.nl Moderne bedrijfsruimte (1.420 m²) met kantoren (420 m²) goed gelegen op het jonge bedrijventerrein

Nadere informatie

KANTOOR /WINKEL /PRAKTIJKRUIMTE. Binnenhof 1 4286 BX Almkerk

KANTOOR /WINKEL /PRAKTIJKRUIMTE. Binnenhof 1 4286 BX Almkerk KANTOOR /WINKEL /PRAKTIJKRUIMTE Binnenhof1 4286BXAlmkerk blad 2 Inhoud 1. Algemene informatie... 3 1.1. Algemene omschrijving... 3 1.2. Adresgegevens... 3 1.3. Kadastrale gegevens... 3 1.4. Indeling bedrijfsobject...

Nadere informatie

Outdoor Comfort & More. Trebbiano GENIET EN BELEEF DE RUIMTE VAN DEPONTI

Outdoor Comfort & More. Trebbiano GENIET EN BELEEF DE RUIMTE VAN DEPONTI Outdoor Comfort & More Trebbiano GENIET EN BELEEF DE RUIMTE VAN DEPONTI Buitengewoon: Trebbiano Met gepaste trots presenteren wij u onze Trebbiano terrasoverkapping. De Trebbiano een krachtige mix van

Nadere informatie

BEDRIJFSRUIMTEN MET KANTOOR /OPSLAGRUIMTE. Industrieweg / Handelstraat 4283 GZ / JK Giessen

BEDRIJFSRUIMTEN MET KANTOOR /OPSLAGRUIMTE. Industrieweg / Handelstraat 4283 GZ / JK Giessen blad 2 Inhoud 1. Algemene informatie... 3 1.1. Algemene omschrijving... 3 1.2. Adresgegevens... 3 1.3. Indeling bedrijfsobject... 3 1.4. Omschrijving ruimte... 4 1.5. Ligging... 4 1.6. Bereikbaarheid en

Nadere informatie

HET ROTTERDAMSE VERHUURBEDRIJF

HET ROTTERDAMSE VERHUURBEDRIJF HET ROTTERDAMSE VERHUURBEDRIJF BEZOEK OOK ONZE MET ONS KUNT U BOUWEN! HOGEROP MET XTRA MATERIEEL U wilt hogerop? Xtra Materieel heeft de oplossing voor u. We bieden u een groot assortiment van hoogwerkers,

Nadere informatie

BEDRIJFSVERZAMELGEBOUW WERKLUST JACHTLAAN/VEENWEG TE APELDOORN

BEDRIJFSVERZAMELGEBOUW WERKLUST JACHTLAAN/VEENWEG TE APELDOORN BEDRIJFSVERZAMELGEBOUW WERKLUST JACHTLAAN/VEENWEG TE APELDOORN Situatie De locae is gunsg gelegen in Apeldoorn, vanaf de locae is de A1 binnen 5 minuten en de A50 binnen 10 minuten te bereiken. 02 Plankaart

Nadere informatie

MERFORD SPECIAL DOORS

MERFORD SPECIAL DOORS MERFORD SPECIAL DOORS Inhoudsopgave 4 5 Merford Special Doors 6 7 Bijzondere bouwwerken 8 9 Infrastructurele (bouw)werken 10 11 Industriële werken 12 13 Energie & Offshore 14 15 Safety & Security 16 17

Nadere informatie

EXCELLENT. Flexibele terrasoverkappingen

EXCELLENT. Flexibele terrasoverkappingen EXCELLENT Flexibele terrasoverkappingen SunCircle Excellent Met de overkappingen van SunCircle Excellent kunt u optimaal genieten in uw eigen tuin. Voor elk terras is er een oplossing op maat. Met de

Nadere informatie

van ruimte m² te winnen

van ruimte m² te winnen nr 1. fabrikant van ruimte OM EENVOUDIG m² te winnen De tussenvloer met grote overspanning DE VLOERCONSTRUCTIES PROPLUS LP: Creëren ruimte op de begane grond Zijn voordelig op alle gebieden: verwarming,

Nadere informatie

242 Sectionale overheaddeuren

242 Sectionale overheaddeuren INDUSTRIËLE DEUREN Crawford 242 Sectionale overheaddeuren ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Crawford 242 Sectionale overheaddeuren 2 www.crawfordsolutions.com 3 4 www.crawfordsolutions.com

Nadere informatie

Een mooie gevel verdient STACKSER

Een mooie gevel verdient STACKSER CARRIER PANELEN Welkom bij STACKSER STACKSER BV is al 20 jaar leverancier van metalen dak- en gevelsystemen. Met een uitgebreid productengamma en de exclusieve levering van diverse mooie merken, kan STACKSER

Nadere informatie

De tijd dat de aannemer alleen stenen kon stapelen is voorbij

De tijd dat de aannemer alleen stenen kon stapelen is voorbij De tijd dat de aannemer alleen stenen kon stapelen is voorbij De verantwoordelijkheid voor logistieke processen, kwaliteits-beheersing en planning komt steeds meer bij de aannemer te liggen. Wij, als coördinerend

Nadere informatie

SONICO MOBIELE WANDEN

SONICO MOBIELE WANDEN SONICO MOBIELE WANDEN Onbegrensde flexibiliteit Mobiele wanden zijn niets nieuws; ze bestaan al bijna net zo lang als Espero. Met mobiele wanden kunnen ruimtes tijdelijk opgesplitst, vergroot of verkleind

Nadere informatie

MODULAIRE HUISVESTING.

MODULAIRE HUISVESTING. MODULAIRE HUISVESTING. VOORWOORD. Huisvesting is meer dan een dak boven uw hoofd. Het is uitgegroeid tot een belangrijke levensbehoefte en draagt bij aan het welzijn, het welbevinden en de kwaliteit van

Nadere informatie

SCHAFTWAGEN SERVICE CONCEPT

SCHAFTWAGEN SERVICE CONCEPT SCHAFTWAGEN SERVICE CONCEPT UW VOORZIENINGEN ONZE DIENST- VERLENING. KEUZEVRIJHEID, GEBRUIKSGEMAK ÉN UITSTRALING. VOOR UW WENSEN de juiste oplossing Elk renovatie- en onderhoudsproject stelt weer andere

Nadere informatie

VERHUURINFORMATIE. www.bedrijvenparkopzuid.nl

VERHUURINFORMATIE. www.bedrijvenparkopzuid.nl VERHUURINFORMATIE INHOUDSOPGAVE 1. PROJECTOMSCHRIJVING 3 2. UNIT 8A 8B 4 3. UNIT 9A 9B 18 5 4. UNIT 19 6 5. VERHUURVOORWAARDEN 7 6. CONTACT 8 DISCLAIMER Deze brochure is nauwkeurig en met zorg samengesteld

Nadere informatie

Altijd een kast die bij u past!

Altijd een kast die bij u past! Altijd een kast die bij u past! Kwaliteit, service en vakkundige plaatsing VJ_2013.indd 55 29-03-13 12:27 VJ_2013.indd 55 29-03-13 12:27 16-04-15 14:15 VOORWOORD Slim opbergen en het optimaal benutten

Nadere informatie

Te Huur Bedrijfsruimte Ophemert, De Geer 1T1

Te Huur Bedrijfsruimte Ophemert, De Geer 1T1 Te Huur Bedrijfsruimte Ophemert, De Geer 1T1 Huurprijs: 720,-- per maand (excl. BTW) www.vanbrenk.nl info@vanbrenk.nl - 1 - Object Nagenoeg nieuwe bedrijfs- of opslagruimte van circa 200 m² BVO met voorterrein.

Nadere informatie

KANTOORRUIMTE 1 E VERDIEPING. Avelingen-West MS Gorinchem

KANTOORRUIMTE 1 E VERDIEPING. Avelingen-West MS Gorinchem KANTOORRUIMTE 1 E VERDIEPING blad 2 Inhoud 1. Algemene informatie... 3 1.1. Algemene omschrijving... 3 1.2. Adresgegevens... 3 1.3. Indeling bedrijfsobject... 3 1.4. Omschrijving ruimte... 3 1.5. Ligging...

Nadere informatie

TE KOOP. Uilenbroekstraat 70-72, 8111 BE Heeten. Vraagprijs ,- kosten koper

TE KOOP. Uilenbroekstraat 70-72, 8111 BE Heeten. Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP, 8111 BE Vraagprijs 625.000,- kosten koper Omschrijving TE KOOP in de dorpskern van gelegen bedrijfsruimte met -woning. Een unieke kans voor een ondernemer die werken en wonen op een wel héél prettige

Nadere informatie

TE KOOP. Grootschoterweg 165 Budel-Schoot. Vraagprijs: 149.500 k.k.

TE KOOP. Grootschoterweg 165 Budel-Schoot. Vraagprijs: 149.500 k.k. TE KOOP Grootschoterweg 165 Budel-Schoot Vraagprijs: 149.500 k.k. Woonopp.: 90m² Inhoud: 270m³ KENMERKEN Hoofdkenmerken Vraagprijs 149.500 k.k. Type appartement Standaard Hoofdtype Portiekflat Bouwjaar

Nadere informatie

TE KOOP VEEMWEG 10 BARNEVELD

TE KOOP VEEMWEG 10 BARNEVELD TE KOOP VEEMWEG 10 BARNEVELD Industrieterrein De Harselaar TE KOOP VRIJSTAAND BEDRIJFSGEBOUW VEEMWEG 10, BARNEVELD Wij bieden u dit vrijstaande en architectonische BEDRIJFSGEBOUW aan, op goede ZICHTLOCATIE

Nadere informatie

ZITTINGZAAL VAN DE MAATWERKOPLOSSINGEN VOOR DIGITALE ZITTINGZALEN TOEKOMST + +

ZITTINGZAAL VAN DE MAATWERKOPLOSSINGEN VOOR DIGITALE ZITTINGZALEN TOEKOMST + + ZITTINGZAAL VAN DE MAATWERKOPLOSSINGEN VOOR DIGITALE ZITTINGZALEN + + TOEKOMST OVER BRAND Brand interieurs is een innoverende, technische en dynamische inrichter voor o.a. realisaties van compleet op maat

Nadere informatie

De vanderbeyl IGB boilerserie

De vanderbeyl IGB boilerserie De vanderbeyl IGB boilerserie duurzame cv-boilers van roestvrij staal Altijd royaal warm water, op de zaak én thuis Comfortabel hygiënisch én uiterst betrouwbaar Ervaar het royale comfort van een vanderbeyl

Nadere informatie

V1702 SYSTEEMBESCHRIJVING JB FIREGLASS (DON T) PLAY WITH FIRE

V1702 SYSTEEMBESCHRIJVING JB FIREGLASS (DON T) PLAY WITH FIRE V1702 SYSTEEMBESCHRIJVING JB FIREGLASS (DON T) PLAY WITH FIRE UW WANDEN PLAFONDS DEUREN MEUBILAIR AFBOUW WANDEN PLAFONDS DEUREN MEUBILAIR JB FIREGLASS JB FIREGLASS, uw partner bij brand. Kies voor veiligheid

Nadere informatie