Aanvraagformulier openen Rabo Business Account voor een feitelijke vereniging

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Aanvraagformulier openen Rabo Business Account voor een feitelijke vereniging"

Transcriptie

1 1/11 Aanvraagformulier openen Rabo Business Account voor een feitelijke vereniging Een feitelijke vereniging is een entiteit zonder rechtspersoonlijkheid, gevormd door verscheidene personen, opgericht op vrijwillige en duurzame basis, met een gemeenschappelijk en welomschreven doel, zonder het oogmerk om opbrengsten te verwezenlijken ten voordele van de leden (maar wel voor zichzelf als vereniging) en waarin de leden geen recht hebben op hun aandeel in de behaalde winsten noch op recuperatie van een door hen gedane inbreng, weze het in geval van uittreding, uitsluiting of individueel ontslag, of in geval van definitieve ontbinding van de entiteit. Voorbeelden: sportclubs, jeugdgroeperingen, socio-culturele clubs of verenigingen, hobbyclubs, vakbonden en andere zoals alumniverenigingen, verenigingen van parochiale werken, enz. 1. Gegevens van de feitelijke vereniging: Sociale benaming: Land van oprichting of organisatie: ]] Oprichtingsdatum: Doel van de vereniging: BTW-plichtig: Nee o Ja o BTW-nummer: BE - - ]]]] ]]] ]]] Vestigingsadres: Telefoonnummer: Tegenrekening: ]]]]]] Nummer: ]]]] Bus: ]] ]]]] Gemeente: ]]]]]]]]] ]]]]]]]]] Faxnummer: ]]]]]]]]] Vul hier het zichtrekeningnummer van uw vereniging in, bij een andere bank in België. Deze rekening zal dienen als tegenrekening waarnaar uw tegoeden bij Rabobank.be kunnen overgeschreven worden. Rekeningnummer (IBAN): BE ]] ]]]] ]]]] ]]]] Wordt de vereniging op enigerlei wijze gesubsidieerd? o Nee o Ja, door welke instantie? Behoort de feitelijke vereniging tot een grotere structuur of organisatie? o Nee o Ja, gelieve dan ook de bijlage 1 bij deze aanvraag in te vullen.

2 2/11 2. Gegevens van de vertegenwoordigers van de vereniging (min. 2): 1ste vertegenwoordiger De vertegenwoordigers van de vereniging duiden onderstaande persoon aan als mandataris van de rekening. Zij gaan ermee akkoord dat alle communicatie over de Rabobank.be-rekeningen via deze persoon verloopt. De mandataris beheert de rekening alleen met gebruik van digipass met pincode. Naam: Nationaliteit: adres: ]]]]]]]]]]] ]]]]]] Nummer: ]]]] Bus: ]] ]]]] Gemeente: ]]]]]]]]] ]]]]]] ]]. ]]. ]] - ]]]. ]] ]]]]]]]]]] Nr. identiteitskaart: Rijksregisternummer: Telefoonnummer: Gsm-nummer: ]]]]]]]]]] Vragenlijst met betrekking tot de identificatie van Politiek Prominente Personen in te vullen. Wat is uw beroep? Gelieve een optie aan te duiden en de extra gegevens te vervolledigen. m Bediende / Arbeider / Kaderlid / Ambtenaar (Schrap wat niet past) Sector: Werkgever: m Zelfstandige Sector: Naam onderneming: Ondernemingsnr.: m Vrij beroep Beroep: ]]]] - ]]] - ]]] Ondernemingsnr.: ]]]] - ]]] - ]]] m Zonder beroep: (Schrap wat niet past) Huisvrouw/-man / Gepensioneerd / Werkzoekend / Rentenier Sinds (MM-JJJJ): ]] - ]]]] Laatst uitgeoefende beroepsactiviteit: m Student m Andere, gelieve te specifiëren:

3 3/11 2de vertegenwoordiger De vertegenwoordigers van de vereniging duiden onderstaande persoon aan als mandataris van de rekening. Zij gaan ermee akkoord dat alle communicatie over de Rabobank.be-rekeningen via deze persoon verloopt. De mandataris beheert de rekening alleen met gebruik van digipass met pincode. Naam: Nationaliteit: adres: ]]]]]]]]]]] ]]]]]] Nummer: ]]]] Bus: ]] ]]]] Gemeente: ]]]]]]]]] ]]]]]] ]]. ]]. ]] - ]]]. ]] ]]]]]]]]]] Nr. identiteitskaart: Rijksregisternummer: Telefoonnummer: Gsm-nummer: ]]]]]]]]]] Vragenlijst met betrekking tot de identificatie van Politiek Prominente Personen in te vullen. Wat is uw beroep? Gelieve een optie aan te duiden en de extra gegevens te vervolledigen. m Bediende / Arbeider / Kaderlid / Ambtenaar (Schrap wat niet past) Sector: Werkgever: m Zelfstandige Sector: Naam onderneming: Ondernemingsnr.: m Vrij beroep Beroep: ]]]] - ]]] - ]]] Ondernemingsnr.: ]]]] - ]]] - ]]] m Zonder beroep: (Schrap wat niet past) Huisvrouw/-man / Gepensioneerd / Werkzoekend / Rentenier Sinds (MM-JJJJ): ]] - ]]]] Laatst uitgeoefende beroepsactiviteit: m Student m Andere, gelieve te specifiëren:

4 4/11 3. Uiteindelijke begunstigden van de feitelijke vereniging De wetgeving tot voorkoming van het gebruik van het financiële stelsel voor het witwassen van geld en de financiering van terrorisme verplicht de banken om de Uiteindelijke Begunstigden van hun klanten te identificeren, in het bijzonder wanneer het om juridische constructies gaat. Tegelijkertijd verplicht ze juridische constructies om aan hun banken de identiteit van hun Uiteindelijk Begunstigde(n) mee te delen. Volgens de wet zijn de Uiteindelijk Begunstigden van een vennootschap of een vereniging de natuurlijke persoon of personen die in feite of in rechte de controle hebben over de vennootschap of de vereniging. Voor een feitelijke vereniging zijn de Uiteindelijke Begunstigden de natuurlijke personen die de bestuursbeslissingen nemen. 1) Vertegenwoordigers van de vereniging verklaren dat volgende natuurlijke personen de Uiteindelijke Begunstigden zijn van hoger genoemde vereniging. Uiteindelijk Begunstigde van de vereniging 1 Familienaam: % aandelen: % stemrecht: Beslisser: Nee o Ja o ]]]]]] Nummer: ]]]] Bus: ]] ]]]] Woonplaats: ]]]]]]]]] Vragenlijst met betrekking tot de identificatie van Politiek Prominente Personen in te vullen. Uiteindelijk Begunstigde van de vereniging 2 Familienaam: ]]]]]] Nummer: ]]]] Bus: ]] ]]]] Woonplaats: ]]]]]]]]] % aandelen: % stemrecht: Beslisser: Nee o Ja o Vragenlijst met betrekking tot de identificatie van Politiek Prominente Personen in te vullen.

5 5/11 Uiteindelijk Begunstigde van de vereniging 3 Familienaam: % aandelen: % stemrecht: Beslisser: Nee o Ja o ]]]]]] Nummer: ]]]] Bus: ]] ]]]] Woonplaats: ]]]]]]]]] Vragenlijst met betrekking tot de identificatie van Politiek Prominente Personen in te vullen. Uiteindelijk Begunstigde van de vereniging 4 Familienaam: % aandelen: % stemrecht: Beslisser: Nee o Ja o ]]]]]] Nummer: ]]]] Bus: ]] ]]]] Woonplaats: ]]]]]]]]] Vragenlijst met betrekking tot de identificatie van Politiek Prominente Personen in te vullen. Indien de voorziene vakjes ontoereikend zijn, gelieve dan een overzicht op te stellen van ALLE Uiteindelijke Begunstigden van de vereniging en bij deze verklaring te voegen. Voor elke uiteindelijke begunstigde natuurlijk persoon, gelieve de kopie van het identiteitsbewijs toe te voegen.

6 6/11 4. Vragen met betrekking tot de identificatie van de vereniging en haar geld Om welke reden wenst uw vereniging klant te worden bij Rabobank.be? (Meerdere opties mogelijk) o Sparen o Beleggen o Betalingen/Verrichtingen o Andere, gelieve te specifiëren: Hoe zal de vereniging hoofdzakelijk bedragen op de rekening ontvangen? m Overschrijvingen van de door Rabobank.be gekende tegenrekening m Overschrijvingen van een andere rekening op naam van de vereniging m Overschrijvingen van (een) derde partij(en) m Andere, gelieve te specifiëren: Hoe vaak zullen er volgens u transacties gebeuren op uw Rabobank.be-rekeningen? m Dagelijks m Wekelijks m Maandelijks m Driemaandelijks m Halfjaarlijks m Jaarlijks Wat zal de totale waarde zijn van de bedragen die u in de eerste maand denkt te ontvangen? m Minder dan euro m tot euro m tot euro m Meer dan euro m tot euro Wat is het jaarlijks gemiddeld balanstotaal dat u verwacht op deze rekening? m Minder dan euro m tot euro m tot euro m Meer dan euro m tot euro Wat is de voornaamste oorsprong van het geld dat u zult plaatsen/ontvangen op uw rekeningen bij Rabobank.be? A. Afkomstig uit de activiteiten van uw vereniging: o Facturen betaald door tegenpartijen o Inbreng kapitaal o Terugstorten btw, belastingen o Giften/schenkingen o Andere, gelieve te specifiëren: B. Niet afkomstig uit de activiteiten van uw vereniging: o Opbrengst van een belegging o Verkoop van een onroerend goed, namelijk o Verkoop van roerende goederen, namelijk o Andere, gelieve te specifiëren:

7 7/11 Heeft uw vereniging (in)directe (handels)betrekkingen met buitenlandse (handels)partners? Land Naam handelspartner Zal uw vereniging bedragen ontvangen uit het buitenland? Nee o Ja o Zo ja, gelieve de volgende 2 vragen in te vullen. Wij verwachten bedragen te ontvangen uit volgende landen: Voornaamste reden(en) voor het ontvangen van deze bedragen uit het buitenland: Hoe vaak verwacht u geld vanuit het buitenland te ontvangen? m Dagelijks m Wekelijks m Maandelijks m Driemaandelijks m Halfjaarlijks m Jaarlijks Is uw vereniging eigenaar van 5 of meer onroerende goederen? m Nee m Ja, gelieve te specifiëren: Aard van het onroerend goed Plaats

8 8/11 5. Verklaring en handtekening o De ondergetekenden verklaren: - de Algemene Voorwaarden en de Bijzondere voorwaarden van Rabobank.be, beschikbaar op > Vragen > Document Center, te hebben gelezen en goedgekeurd. Wij geven de toestemming om alle informatie digitaal te ontvangen via de beveiligde transactiesite of via . - de Essentiële Spaardersinformatie, beschikbaar op > Vragen > Essentiële Spaardersinformatie, te hebben gelezen. - dat alle inlichtingen op dit document, alsook de bijlagen, juist en volledig zijn. - de toestemming te geven om alle elektronische informatie te ontvangen via de beveiligde website of via aan de mandataris. - uitdrukkelijk dat de gelden afkomstig zijn van een wettige activiteit en bestemd zijn voor de vennootschap zelf. Er zullen geen gelden aangehouden worden voor derden op de Rabo Business Account. De Rabo Business Account zal niet worden gebruikt voor het witwassen van kapitalen. - kennis te hebben genomen van het feit dat onze spaardeposito s onder het Nederlandse depositogarantiestelsel vallen. - aansprakelijkheid te aanvaarden ten aanzien van Rabobank.be voor alle gevolgen die kunnen voortvloeien uit eventuele klachten van leden van de vereniging of hun rechthebbende betreffende hun recht op in bewaring gegeven financiële middelen of het beheer van deze. - dat de vertegenwoordigers van de feitelijke vereniging geen deel uitmaken van dezelfde familie, waarbij wij familie definiëren als personen die deel uitmaken van hetzelfde gezin of tot in de tweede graad met elkaar verwant zijn. - uitdrukkelijk dat de tegoeden die de feitelijke vereniging bij Rabobank.be aanhoudt niet hun persoonlijke bezit uitmaken en dat zij het beheer ervan alleen voor rekening van de feitelijke vereniging uitoefenen. Ze erkennen dat in geval van overlijden, hun erfgenamen en rechthebbenden geen recht kunnen doen gelden op de in bewaring gegeven sommen. - dat noch een uiteindelijke begunstigde, noch een vertegenwoordiger of bestuurder, noch een mandataris van de vennootschap of vereniging (met inbegrip van de vaste mandataris die wordt aangeduid voor de relatie met Rabobank.be) een politiek prominent persoon is in de zin van de Wet van 11 januari 1993 (natuurlijke personen die in het buitenland wonen en een politiek mandaat bekle den of hebben bekleed, hun naaste familieleden en directe geassocieerden). Zo dit wel het geval is, voegen ze de ingevulde vragenlijst toe met betrekking tot de identificatie van Politiek Actieve Personen beschikbaar op > Vragen > Document Center. Datum: ]] - ]] - ]]]] Handtekening(en): 1 e vertegenwoordiger (mandataris) 2 e vertegenwoordiger

9 9/11 6. Onderteken en stuur het aanvraagformulier op, samen met de nodige wettelijke documenten Uw aanvraag is bijna rond: u dient nog slechts enkele stappen te zetten. R Kijk na of u alle vragen correct en naar eer en geweten hebt ingevuld. R Onderteken het formulier. R Voeg volgende documenten toe aan deze ondertekende aanvraag: Een recto-verso kopie van de identiteitskaarten van de volgende personen: vertegenwoordigers mandataris uiteindelijk begunstigde van de vereniging Een kopie van uw rekeningafschrift van uw zichtrekening bij een andere bank in België waarop de naam en rekeningnummer van uw vereniging goed zichtbaar is en niet ouder is dan 6 maanden. De meest recente versie van de basisdocumenten (statuten, regelement, overeenkomst,...), werkingsregels of andere nuttige documenten. U hoeft de enveloppe niet te frankeren. Het volstaat om dit adres te vermelden: Antwoordcode Rabobank.be DA Berchem Hebt u nog vragen? Bel onze klantendienst op het nummer , mail naar, raadpleeg onze Veelgestelde vragen op > Vragen.

10 10/11 Bijlage 1 bij het aanvraagformulier openen Rabo Business Account voor een feitelijke vereniging Deze bijlage betreft alleen het geval waarin een feitelijke vereniging (zoals bepaald in de vragenlijst) deel uitmaakt van een overkoepelende organisatie of stuctuur (bijv. een VZW of een vennootschap), en waarvan het doel aansluit bij het doel van die organisatie of structuur. De structuur of organisatie (volledige benaming en adres) ]]]]]]] ]]]]]]] ]]]]]]] opgericht in de vorm van een (rechtsvorm) vertegenwoordigd door (na(a)m(en), voorna(a)m(en) en hoedanigheid) ]]]]]]]]]]] ]]]]]]] ]]]]]]] ]]]]]]] ]]]]]]] A. Verklaart kennis te hebben van: 1. het bestaan van de feitelijke vereniging (volledige benaming en adres) ]]]]]]] ]]]]]]] ]]]]]]] alsook van 2. het doel van de feitelijke vereniging, met name ]]]]]]] ]]]]]]] B. Bevestigt dat de werkelijke activiteiten van deze feitelijke vereniging overeenstemmen met het hierboven omschreven doel. Gedaan te Datum Handtekening(en): ]]]]]]]]]]]

11 11/11 Bijlage: Toelichting bij gevraagde gegevens Fiscale woonplaats Een persoon of entiteit heeft zijn fiscale woonplaats in een land waar hij volgens de wetten aldaar (inclusief belastingverdragen) belasting betaalt of zou moeten betalen op basis van woonplaats, verblijfplaats, plaats van leiding of oprichting. Om een rekening te mogen openen bij Rabobank.be dient u uw fiscale woonplaats in België te hebben. Het is echter mogelijk dat u meerdere fiscale woonplaatsen hebt. Hebt u ook een fiscale woonplaats buiten België, dan noteert u eveneens uw Fiscaal Identificatienummer. Dit nummer verschilt van land tot land. Dit nummer is een identificatienummer dat in het land van de fiscale woonplaats wordt gebruikt om belastingplichtigen te identificeren (bv. in België stemt het FIN overeen met het ondernemingsnummer of BTW-nummer voor vennootschappen en het rijksregisternummer voor natuurlijke personen). Politiek Prominent Persoon (PEP): A. Onder politiek prominente persoon dient te worden verstaan: een natuurlijk persoon die ongeacht of hij/zij verblijft in België of in het buitenland - een prominente publieke functie bekleedt of bekleed heeft, zoals staatshoofden, regeringsleiders, ministers, onderministers en staatssecretarissen; parlementsleden en leden van soortgelijke wetgevende organen; leden van bestuurslichamen van politieke partijen; leden van hooggerechtshoven, constitutionele hoven of van andere hoge rechterlijke instanties die arresten wijzen waartegen geen beroep openstaat, behalve in uitzonderlijke omstandigheden; leden van rekenkamers of van raden van bestuur van centrale banken; ambassadeurs, consuls, zaakgelastigden en hoge officieren van de strijdkrachten; leden van het leidinggevend, toezichthoudend of bestuurslichaam van overheidsbedrijven; bestuurders, plaatsvervangend bestuurders en leden van de raad van bestuur of bekleders van een gelijkwaardige functie bij een internationale organisatie; B. Familieleden van een politiek prominente persoon bedoeld onder A. Hieronder wordt verstaan: de echtgenoot van een persoon vermeld in A, of een persoon die als gelijkwaardig met de echtgenoot wordt aangemerkt de kinderen van een persoon vermeld in A, en de echtgenoten van die kinderen of de personen die als gelijkwaardig met de echtgenoot worden aangemerkt; de ouders van een persoon vermeld in A; C. Personen gekend als naast geassocieerden van een politiek prominente persoon bedoeld onder A. Hieronder wordt verstaan: natuurlijke personen die met een politiek prominente persoon de gezamenlijke uiteindelijk begunstigden zijn van juridische entiteiten of juridische constructies, of waarvan bekend is dat zij met een politiek prominente persoon andere nauwe zakelijke relaties hebben; natuurlijke personen die als enige de uiteindelijk begunstigden zijn van een juridische entiteit of juridische constructie waarvan bekend is dat deze in feite werd opgericht ten behoeve van een prominent politieke persoon.

Aanvraagformulier openen Rabo Business Account voor een vereniging van mede-eigenaars

Aanvraagformulier openen Rabo Business Account voor een vereniging van mede-eigenaars 1/8 Aanvraagformulier openen Rabo Business Account voor een vereniging van mede-eigenaars 1. Gegevens van de mede-eigendom: Datum van oprichting: Adres van het onroerend goed en zetel van de mede-eigendom:

Nadere informatie

Aanvraagformulier opening rekening voor een zelfstandige

Aanvraagformulier opening rekening voor een zelfstandige 1/5 Aanvraagformulier opening rekening voor een zelfstandige 1. Identificatie o Zelfstandige o Vrij beroep o Bestuurder/zaakvoerder van een vennootschap Zo ja, vennootschapsvorm: ]]]]]]]]]]]]] Familienaam:

Nadere informatie

Aanvraagformulier openen Rabo Business Account voor een feitelijke vereniging

Aanvraagformulier openen Rabo Business Account voor een feitelijke vereniging Aanvraagformulier openen abo Business Account voor een feitelijke vereniging Gegevens van de feitelijke vereniging: Sociale benaming: Oprichtingsdatum: Doel van de vereniging: BTW-nummer: ]]]]]]]]] ]]]]]]]]]

Nadere informatie

Aanvraagformulier openen Rabo Business Account voor vennootschappen of VZW

Aanvraagformulier openen Rabo Business Account voor vennootschappen of VZW Aanvraagformulier openen Rabo Business Account voor vennootschappen of VZW 1. Identificatie vennootschap: Sociale benaming: Vennootschapsvorm: Handelsbenaming: Aard van de activiteit: Ondernemingsnummer:

Nadere informatie

Aanvraagformulier opening rekening voor een Burgerlijke Maatschap

Aanvraagformulier opening rekening voor een Burgerlijke Maatschap 1/8 Aanvraagformulier opening rekening voor een Burgerlijke Maatschap 1. Identificatie van de Burgerlijke Maatschap Handelsnaam: Doel van de onverdeeldheid: Datum van oprichting: Adres van de Maatschap:

Nadere informatie

Aanvraagformulier opening rekening in onverdeeldheid

Aanvraagformulier opening rekening in onverdeeldheid 1/9 Aanvraagformulier opening rekening in onverdeeldheid 1. Identificatie van de onverdeeldheid Rekeninghouder 1 Nummer: ]]]] Bus: ]] ]]]] Woonplaats: ]]] ]] - ] Naam onderneming: 2/9 Rekeninghouder 2

Nadere informatie

Vragenlijst met betrekking tot de identificatie van Politiek Prominente Personen (1) en de vaststelling van de herkomst van vermogen

Vragenlijst met betrekking tot de identificatie van Politiek Prominente Personen (1) en de vaststelling van de herkomst van vermogen 1/5 Vragenlijst met betrekking tot de identificatie van Politiek Prominente Personen (1) en de vaststelling van de herkomst van vermogen Waarom worden u de vragen in deze vragenlijst gesteld? De meeste

Nadere informatie

Bijlage voor feitelijke verenigingen (bij de aansluitingsfiche rechtspersonen en verenigingen)

Bijlage voor feitelijke verenigingen (bij de aansluitingsfiche rechtspersonen en verenigingen) nr. bankagentschap: 1 - Bijlage voor feitelijke verenigingen (bij de aansluitingsfiche rechtspersonen en verenigingen) Indien reeds bestaande vereniging: Naam van de vereniging:. Adres: straat + nr:. postcode

Nadere informatie

Actualisering van de Uiteindelijke Begunstigden van een vennootschap

Actualisering van de Uiteindelijke Begunstigden van een vennootschap Actualisering van de Uiteindelijke Begunstigden van een vennootschap $ $ 1. Identificatie van de rekeninghouder HANDELSNAAM:... ADRES VAN DE MAATSCHAPPELIJKE ZETEL: Straat... Nr... Bus... Ondernemingsnummer:......

Nadere informatie

Verklaring van de identificatie van de uiteindelijke begunstigden van vennootschappen

Verklaring van de identificatie van de uiteindelijke begunstigden van vennootschappen Nota 2/09/2019 FEB358829 Final [Number] Verklaring van de identificatie van de uiteindelijke begunstigden van vennootschappen De wet tot voorkoming van het witwassen van geld en de financiering van terrorisme

Nadere informatie

Aanvraag voor het openen van een Triodos-rekening voor feitelijke verenigingen

Aanvraag voor het openen van een Triodos-rekening voor feitelijke verenigingen Informatie & Advies: T +32(0)2 548 28 51 info@triodos.be Relatienummer: 0200 Relationship Manager : Aanvraag voor het openen van een Triodos-rekening voor feitelijke verenigingen Een feitelijke vereniging

Nadere informatie

Identificatieformulier van uw uiteindelijke begunstigden Formulier voor Belgische vzw s

Identificatieformulier van uw uiteindelijke begunstigden Formulier voor Belgische vzw s Identificatieformulier van uw uiteindelijke begunstigden Formulier voor Belgische vzw s Om het witwassen van geld en de financiering van terrorisme te voorkomen, bent u wettelijk verplicht om uw uiteindelijke

Nadere informatie

Bezorg uw Belgische diamantleverancier daarom de benodigde documenten, inclusief het ingevulde onderstaande formulier :

Bezorg uw Belgische diamantleverancier daarom de benodigde documenten, inclusief het ingevulde onderstaande formulier : Geachte heer, mevrouw, Gelieve er rekening mee te houden dat Belgische diamanthandelaars onderworpen zijn aan de Belgische antiwitwaswetgeving 1 en verplicht zijn om hun volledige medewerking te verlenen

Nadere informatie

Opening van geldrekening(en)

Opening van geldrekening(en) Opening van geldrekening(en) met daaraan gekoppeld een effectenrekening natuurlijke personen Een onderneming van de KBC-groep Klantenovereenkomst TUSSEN a) KBC Bank nv, met maatschappelijke zetel te 1080

Nadere informatie

Aanvraag voor wijzigingen van een feitelijke vereniging

Aanvraag voor wijzigingen van een feitelijke vereniging Informatie & Advies: T +32(0)2 548 28 51 info@triodos.be Relatienummer: 0200 Relationship Manager : Aanvraag voor wijzigingen van een feitelijke vereniging U kunt dit formulier op uw computer invullen.

Nadere informatie

UBO MET PEP VERKLARING (UITEINDELIJK BELANGHEBBENDE VERKLARING)

UBO MET PEP VERKLARING (UITEINDELIJK BELANGHEBBENDE VERKLARING) - 1 - de ondergetekende(n) UB MET PEP VERKLARING (UITEINDELIJK BELANGHEBBENDE VERKLARING) I. , wonende te ,

Nadere informatie

Self-certification document voor verzekeringsnemers die rechtspersonen zijn voor producttype IPT

Self-certification document voor verzekeringsnemers die rechtspersonen zijn voor producttype IPT Self-certification document voor verzekeringsnemers die rechtspersonen zijn voor producttype IPT Gelieve de passende vakjes aan te kruisen en in drukletters te schrijven. Namen dienen overgenomen te worden

Nadere informatie

Verklaring betreffende de identiteit van de uiteindelijke begunstigde(n) van een vennootschap of vereniging

Verklaring betreffende de identiteit van de uiteindelijke begunstigde(n) van een vennootschap of vereniging Verklaring betreffende de identiteit van de uiteindelijke begunstigde(n) van een vennootschap of vereniging De wet ter voorkoming van witwassen van geld en terrorismefinanciering verplicht de banken tot

Nadere informatie

Aanvraag voor het openen van een Triodos-rekening voor zelfstandigen

Aanvraag voor het openen van een Triodos-rekening voor zelfstandigen Customer Services: T +32 (0)2 548 28 51 info@triodos.be F2F Relatienummer: 0200 Datum 20 Relationship Manager: Aanvraag voor het openen van een Triodos-rekening voor zelfstandigen U kunt dit formulier

Nadere informatie

Aanvraag voor wijzigingen van een feitelijke vereniging

Aanvraag voor wijzigingen van een feitelijke vereniging Customer Services: T +32 (0)2 548 28 51 info@triodos.be Relatienummer: 0200 Datum 20 Relationship Manager: F2F Aanvraag voor wijzigingen van een feitelijke vereniging U kunt dit formulier op uw computer

Nadere informatie

doordat de vereniging zelf Wwft-plichtig is; doordat de vereniging te maken heeft met een onderneming die Wwft-plichtig is.

doordat de vereniging zelf Wwft-plichtig is; doordat de vereniging te maken heeft met een onderneming die Wwft-plichtig is. Bestuur Taskforces Team Vacatures Vacatureoverzicht Vacature plaatsen Polderprojecten Word lid Login # Home» Nieuws» Nieuwsbericht De ubo van de vereniging 20-09-2017 Nieuwsbericht Uit de Prinsjesdagstukken

Nadere informatie

Aanvraag voor het openen van een Triodos-rekening voor feitelijke verenigingen

Aanvraag voor het openen van een Triodos-rekening voor feitelijke verenigingen Customer Services: T +32 (0)2 548 28 51 info@triodos.be F2F Relatienummer: 0200 Datum 20 Relationship Manager: Aanvraag voor het openen van een Triodos-rekening voor feitelijke verenigingen Een feitelijke

Nadere informatie

Klantenovereenkomst Zelf Beleggen Vennootschappen

Klantenovereenkomst Zelf Beleggen Vennootschappen Klantenovereenkomst Zelf Beleggen Vennootschappen Exemplaar ongefrankeerd terug te sturen aan BinckBank naar: ANTWOORDCODE BinckBank DA 853-621-0 2000 Antwerpen *00201* *00201* Klantenovereenkomst Vennootschappen

Nadere informatie

Verklaring m.b.t. de identiteit van de uiteindelijke begunstigde(n) van rechtspersonen en andere juridische constructies

Verklaring m.b.t. de identiteit van de uiteindelijke begunstigde(n) van rechtspersonen en andere juridische constructies Verklaring m.b.t. de identiteit van de uiteindelijke begunstigde(n) van rechtspersonen en andere juridische constructies De wet ter voorkoming van witwassen van geld en terrorismefinanciering, verplicht

Nadere informatie

Aanvraag voor het openen van een Triodos-rekening voor Belgische publieke rechtspersonen

Aanvraag voor het openen van een Triodos-rekening voor Belgische publieke rechtspersonen Customer Services: T +32 (0)2 548 28 51 info@triodos.be F2F Relatienummer: 0200 Datum 20 Relationship Manager: Aanvraag voor het openen van een Triodos-rekening voor Belgische publieke rechtspersonen U

Nadere informatie

Aanvraag voor het openen van een Triodos-rekening voor juridische constructies

Aanvraag voor het openen van een Triodos-rekening voor juridische constructies Informatie & Advies: T +32(0)2 548 28 51 info@triodos.be Relatienummer: 0200 Relationship Manager : Aanvraag voor het openen van een Triodos-rekening voor juridische constructies De volgende rechtsvormen

Nadere informatie

Aanvraag voor het openen van een Triodos-rekening voor Belgische publieke rechtspersonen

Aanvraag voor het openen van een Triodos-rekening voor Belgische publieke rechtspersonen Customer Services: T +32 (0)2 548 28 51 info@triodos.be Relatienummer: 0200 Datum 20 Relationship Manager: F2F Aanvraag voor het openen van een Triodos-rekening voor Belgische publieke rechtspersonen U

Nadere informatie

Klantenovereenkomst rechtspersonen

Klantenovereenkomst rechtspersonen Klantenovereenkomst rechtspersonen 1 Een onderneming van de KBC-groep TUSSEN a) KBC Securities NV, met maatschappelijke zetel te 1080 Brussel, Havenlaan 2, ingeschreven in het register voor rechtspersonen

Nadere informatie

Klantenovereenkomst Zelf beleggen Particuliere rekening

Klantenovereenkomst Zelf beleggen Particuliere rekening Klantenovereenkomst Zelf beleggen Particuliere rekening Exemplaar ongefrankeerd terug te sturen aan BinckBank naar: ANTWOORDCODE BinckBank DA 853-621-0 2000 Antwerpen *00201* *00201* Klantenovereenkomst

Nadere informatie

NV CENTRALE KREDIETVERLENING

NV CENTRALE KREDIETVERLENING Formulier: Identificatieformulier rechtspersoon, lasthebber(s) en uiteindelijke begunstigde(n) In te vullen en te ondertekenen door de vertegenwoordigers 1. Identificatie van de rechtspersoon (RP) Maatschappelijke

Nadere informatie

Aanvraag voor wijzigingen voor zelfstandigen

Aanvraag voor wijzigingen voor zelfstandigen Customer Services: T +32 (0)2 548 28 51 info@triodos.be Relatienummer: 0200 Datum 20 Relationship Manager: F2F Aanvraag voor wijzigingen voor zelfstandigen U kunt dit formulier op uw computer invullen.

Nadere informatie

Aanvraag voor het openen van een Triodos-rekening voor particulieren

Aanvraag voor het openen van een Triodos-rekening voor particulieren Customer Services: T +32 (0)2 548 28 51 info@triodos.be 20 Relatienummer 1: 0200 Relatienummer 2: 0200 Relatienummer 3: 0200 Relatienummer 4: 0200 Relationship Manager: Aanvraag voor het openen van een

Nadere informatie

Aanvraag voor het openen van een Triodos-rekening voor zelfstandigen

Aanvraag voor het openen van een Triodos-rekening voor zelfstandigen Informatie & Advies: T +32(0)2 548 28 51 info@triodos.be Relatienummer: 0200 Relationship Manager : Aanvraag voor het openen van een Triodos-rekening voor zelfstandigen U kunt dit formulier inclusief handtekeningkaart

Nadere informatie

Klantenovereenkomst rechtspersonen

Klantenovereenkomst rechtspersonen Klantenovereenkomst rechtspersonen 1 Een onderneming van de KBC-groep 2 TUSSEN a) KBC Bank NV, met maatschappelijke zetel te 1080 Brussel, Havenlaan 2, ingeschreven in het register voor rechtspersonen

Nadere informatie

Opening van geldrekening(en)

Opening van geldrekening(en) Opening van geldrekening(en) met daaraan gekoppeld een effectenrekening natuurlijke personen Een onderneming van de KBC-groep Klantenovereenkomst TUSSEN a) KBC Securities NV, met maatschappelijke zetel

Nadere informatie

IDENTIFICATIEFORMULIER VAN DE UITEINDELIJKE BEGUNSTIGDEN (ALSOOK DE IDENTIFICATIE VAN BUITENLANDSE POLITICALLY EXPOSED PERSONS )

IDENTIFICATIEFORMULIER VAN DE UITEINDELIJKE BEGUNSTIGDEN (ALSOOK DE IDENTIFICATIE VAN BUITENLANDSE POLITICALLY EXPOSED PERSONS ) De wet tot voorkoming van het witwassen van geld en de financiering van terrorisme bepaalt dat de banken een aantal verplichtingen hebben met betrekking tot het identificeren van hun cliënten. Een van

Nadere informatie

Identiteit van de uiteindelijk begunstigden van een vennootschap

Identiteit van de uiteindelijk begunstigden van een vennootschap Identiteit van de uiteindelijk begunstigden van een vennootschap Argenta Spaarbank nv Dienst Personenbeheer Belgiëlei 49-53, 2018 ANTWERPEN FSMA 27316 RPR Antwerpen btw BE 0404.453.574 Kenmerk: PBUBOA

Nadere informatie

Aanvraag voor het openen van een Triodos-rekening voor juridische constructies

Aanvraag voor het openen van een Triodos-rekening voor juridische constructies Customer Services: T +32 (0)2 548 28 51 info@triodos.be F2F Relatienummer: 0200 Datum 20 Relationship Manager: Aanvraag voor het openen van een Triodos-rekening voor juridische constructies De volgende

Nadere informatie

Verklaring Herkomst van middelen

Verklaring Herkomst van middelen Waarom dit formulier? Alle banken zijn verplicht om voldoende gegevens te verzamelen om onder meer een klant te kunnen identificeren. Ook NIBC Direct moet hieraan voldoen. Deze verklaring Herkomst van

Nadere informatie

Aanvraag voor wijzigingen in het beheer van een organisatie

Aanvraag voor wijzigingen in het beheer van een organisatie Customer Services: T +32 (0)2 548 28 51 info@triodos.be Relatienummer: 0200 Datum 20 Relationship Manager: F2F Aanvraag voor wijzigingen in het beheer van een organisatie Voor feitelijke verenigingen of

Nadere informatie

Afstudeerproduct Ken-je-cliënt -checklist. Studentnummer:

Afstudeerproduct Ken-je-cliënt -checklist. Studentnummer: Afstudeerproduct Ken-je-cliënt -checklist Naam auteur: Merel Mossou Studentnummer: 2089081 Afstudeerorganisatie: Afstudeermentor: Eerste afstudeerdocente: Tweede afstudeerdocente: Opleiding: Onderwijsinstelling:

Nadere informatie

Aanvraag voor het openen van een Triodos-rekening voor particulieren

Aanvraag voor het openen van een Triodos-rekening voor particulieren Customer Services: T +32 (0)2 548 28 51 info@triodos.be Relatienummer 1: 0200 20 F2F Relatienummer 2: 0200 Relatienummer 3: 0200 Relatienummer 4: 0200 Relationship Manager: Aanvraag voor het openen van

Nadere informatie

Aanvraag voor het openen van een Triodos-rekening voor een minderjarige

Aanvraag voor het openen van een Triodos-rekening voor een minderjarige Customer Services: T +32 (0)2 548 28 51 info@triodos.be Relatienummer 1: 0200 Datum 20 F2F Relatienummer 2: 0200 Relatienummer 3: 0200 Relationship Manager: Aanvraag voor het openen van een Triodos-rekening

Nadere informatie

Aanvraag voor het openen van een Triodos-rekening voor particulieren

Aanvraag voor het openen van een Triodos-rekening voor particulieren Customer Services: T +32 (0)2 548 28 51 info@triodos.be 20 Relatienummer 1: 0200 Relatienummer 2: 0200 Relatienummer 3: 0200 Relatienummer 4: 0200 Relationship Manager: Aanvraag voor het openen van een

Nadere informatie

Klantenovereenkomst beleggingsclub

Klantenovereenkomst beleggingsclub Klantenovereenkomst beleggingsclub 1 Een onderneming van de KBC-groep 2 Klantenovereenkomst TUSSEN a) KBC Bank NV, met maatschappelijke zetel te 1080 Brussel, Havenlaan 2, ingeschreven in het register

Nadere informatie

Verklaring over de identiteit van de uiteindelijke begunstigden

Verklaring over de identiteit van de uiteindelijke begunstigden Customer Services: T +32 (0)2 548 28 51 info@triodos.be Relatienummer: 0200 Datum 20 Relationship Manager: F2F Verklaring over de identiteit van de uiteindelijke begunstigden Triodos Bank is wettelijk

Nadere informatie

Klantenovereenkomst Particuliere rekening

Klantenovereenkomst Particuliere rekening Particuliere rekening Exemplaar door u te bewaren *00201* *00201* Tussen de ondergetekende(n) en BinckBank N.V., Bijkantoor België, Quellinstraat 22 te 2018 Antwerpen, BTW BE 0842.123.910, RPR Antwerpen,

Nadere informatie

Aanvraag voor het openen van een Triodos-rekening voor een minderjarige

Aanvraag voor het openen van een Triodos-rekening voor een minderjarige Informatie & Advies: T +32 (0)2 548 28 51 E info@triodos.be Relatienummer 1: 0200 Relatienummer 2: 0200 Relatienummer 3: 0200 Relationship Manager: Aanvraag voor het openen van een Triodos-rekening voor

Nadere informatie

Aanvraag voor het openen van een Triodos-rekening voor particulieren

Aanvraag voor het openen van een Triodos-rekening voor particulieren Customer Services: T +32 (0)2 548 28 51 info@triodos.be 20 Relatienummer 1: 0200 Relatienummer 2: 0200 Relatienummer 3: 0200 Relatienummer 4: 0200 Relationship Manager: Aanvraag voor het openen van een

Nadere informatie

Klantenovereenkomst Burgerlijke Maatschap

Klantenovereenkomst Burgerlijke Maatschap Klantenovereenkomst Burgerlijke Maatschap 1 Een onderneming van de KBC-groep 2 Klantenovereenkomst TUSSEN a) KBC Bank NV, met maatschappelijke zetel te 1080 Brussel, Havenlaan 2, ingeschreven in het register

Nadere informatie

Mede-eigendom. Actualisering van de ledenlijst van de mede-eigendom en/of de syndicus. $ $ De nieuwe syndicus (in te vullen in hoofdletters)

Mede-eigendom. Actualisering van de ledenlijst van de mede-eigendom en/of de syndicus. $ $ De nieuwe syndicus (in te vullen in hoofdletters) Actualisering van de ledenlijst van de mede-eigendom en/of de syndicus Naam van de mede-eigendom:... Rekeningnr... $ $ De nieuwe syndicus (in te vullen in hoofdletters) De syndicus is alleen verantwoordelijk

Nadere informatie

Aanvraag en/of wijzigingen Internet Banking voor professionele klanten

Aanvraag en/of wijzigingen Internet Banking voor professionele klanten Helpdesk: T +32(0)2 548 28 00 helpdesk@triodos.be Relatienummer: 0200 Relationship Manager : Aanvraag en/of wijzigingen Internet Banking voor professionele klanten Voor wijzigingen in het beheer van uw

Nadere informatie

Aanvraag voor het openen van een Triodos-rekening voor een minderjarige

Aanvraag voor het openen van een Triodos-rekening voor een minderjarige Customer Services: T +32 (0)2 548 28 51 info@triodos.be Datum 20 Relatienummer 1: 0200 Relatienummer 2: 0200 Relatienummer 3: 0200 Relationship Manager: Aanvraag voor het openen van een Triodos-rekening

Nadere informatie

Klantenovereenkomst Maatschappen. Exemplaar terug te sturen aan BinckBank met de portvrije envelop

Klantenovereenkomst Maatschappen. Exemplaar terug te sturen aan BinckBank met de portvrije envelop Klantenovereenkomst Maatschappen Exemplaar terug te sturen aan BinckBank met de portvrije envelop Klantenovereenkomst Maatschappen Door een rekening te openen bij BinckBank zijn alle vennoten van de maatschap

Nadere informatie

Aanvraag tot het openen van een bankrelatie

Aanvraag tot het openen van een bankrelatie Aanvraag tot het openen van een bankrelatie Voor ede-eigendommen van gebouwen 1 $ $ 1. De (in te vullen in hoofdletters) Gekozen taal O NL O FR O EN Benaming van de mede-eigedom... Oprichtingsdatum...

Nadere informatie

Aanvraag wijzigingen voor zelfstandigen

Aanvraag wijzigingen voor zelfstandigen Informatie & Advies: T +32(0)2 548 28 51 info@triodos.be Relatienummer: 0200 Relationship Manager : Aanvraag wijzigingen voor zelfstandigen U kunt dit formulier op uw computer invullen. Gebruik hoofdletters

Nadere informatie

Klantenovereenkomst onverdeeldheid

Klantenovereenkomst onverdeeldheid Klantenovereenkomst onverdeeldheid 1 Een onderneming van de KBC-groep 2 Klantenovereenkomst TUSSEN a) KBC Securities NV, met maatschappelijke zetel te 1080 Brussel, Havenlaan 2, ingeschreven in het register

Nadere informatie

Verklaring over de identiteit van de uiteindelijke begunstigden

Verklaring over de identiteit van de uiteindelijke begunstigden Customer Services: T +32 (0)2 548 28 51 info@triodos.be Relatienummer: 0200 Datum 20 Relationship Manager: Verklaring over de identiteit van de uiteindelijke begunstigden Triodos Bank is wettelijk verplicht

Nadere informatie

Klantenovereenkomst Maatschappen

Klantenovereenkomst Maatschappen Klantenovereenkomst Maatschappen Exemplaar ongefrankeerd terug te sturen aan BinckBank naar: ANTWOORDCODE BinckBank DA 852-354-3 2018 Antwerpen *00201* *00201* Klantenovereenkomst Maatschappen Door een

Nadere informatie

Opening van geldrekening(en)

Opening van geldrekening(en) Opening van geldrekening(en) met daaraan gekoppeld een effectenrekening natuurlijke personen Een onderneming van de KBC-groep Klantenovereenkomst TUSSEN a) KBC Securities NV, met maatschappelijke zetel

Nadere informatie

HET OPENEN VAN EEN REKENING BIJ TRIODOS (stap voor stap) De te downloaden documenten zitten ook in het mapje voor de financieel verantwoordelijke.

HET OPENEN VAN EEN REKENING BIJ TRIODOS (stap voor stap) De te downloaden documenten zitten ook in het mapje voor de financieel verantwoordelijke. HET OPENEN VAN EEN REKENING BIJ TRIODOS (stap voor stap) www.triodos.be De te downloaden documenten zitten ook in het mapje voor de financieel verantwoordelijke. Social profit groene balk: Zichtrekeningen

Nadere informatie

OPENING VAN GELDREKENING(EN) met daaraan gekoppeld een effectenrekening natuurlijke personen

OPENING VAN GELDREKENING(EN) met daaraan gekoppeld een effectenrekening natuurlijke personen OPENING VAN GELDREKENING(EN) met daaraan gekoppeld een effectenrekening natuurlijke personen CLIËNTENOVEREENKOMST TUSSEN a) KBC Securities NV, met maatschappelijke zetel te 1080 Brussel, Havenlaan 12,

Nadere informatie

Aanvraag voor het openen van een Triodos-rekening voor vennootschappen

Aanvraag voor het openen van een Triodos-rekening voor vennootschappen Customer Services: T +32 (0)2 548 28 51 info@triodos.be Relatienummer: 0200 Datum 20 Relationship Manager: F2F Aanvraag voor het openen van een Triodos-rekening voor vennootschappen De volgende rechtsvormen

Nadere informatie

Aanvraagformulier tot tegemoetkoming voor de loonkosten en/of voor kosten voor diensten voor de individuele huisarts

Aanvraagformulier tot tegemoetkoming voor de loonkosten en/of voor kosten voor diensten voor de individuele huisarts Aanvraagformulier tot tegemoetkoming voor de loonkosten en/of voor kosten voor diensten voor de individuele huisarts Dit formulier moet opgestuurd worden naar het Participatiefonds en dat uiterlijk op

Nadere informatie

Klantenovereenkomst Maatschappen. Exemplaar terug te sturen aan BinckBank met de portvrije envelop

Klantenovereenkomst Maatschappen. Exemplaar terug te sturen aan BinckBank met de portvrije envelop Klantenovereenkomst Maatschappen Exemplaar terug te sturen aan BinckBank met de portvrije envelop Klantenovereenkomst Maatschappen Door een rekening te openen bij BinckBank zijn alle vennoten van de maatschap

Nadere informatie

Aanvraag wijzigingen in het beheer van een organisatie

Aanvraag wijzigingen in het beheer van een organisatie Informatie & Advies: T +32(0)2 548 28 51 info@triodos.be Relatienummer: 0200 Relationship Manager : Aanvraag wijzigingen in het beheer van een organisatie Als u als feitelijke vereniging of als zelfstandige

Nadere informatie

LEASINVEST REAL ESTATE

LEASINVEST REAL ESTATE 1 LEASINVEST REAL ESTATE Commanditaire vennootschap op aandelen Openbare vastgoedbevak naar Belgisch recht die een publiek beroep op het spaarwezen heeft gedaan Maatschappelijke zetel: Lenniksebaan 451,

Nadere informatie

Formulier voor de benoeming van een lid van een operationeel orgaan van een instelling voor bedrijfspensioenvoorziening

Formulier voor de benoeming van een lid van een operationeel orgaan van een instelling voor bedrijfspensioenvoorziening Bijlage Bijlage bij de uniforme brief van 23 mei 2007 Formulier voor de benoeming van een lid van een operationeel orgaan van een instelling voor bedrijfspensioenvoorziening Toepassingsveld: Artikelen

Nadere informatie

AANVRAAG VOOR HET OPENEN VAN EEN REKENING IN NAAKTE EIGENDOM

AANVRAAG VOOR HET OPENEN VAN EEN REKENING IN NAAKTE EIGENDOM AANVRAAG VOOR HET OPENEN VAN EEN REKENING IN NAAKTE EIGENDOM ONLINE SPAREN EN BELEGGEN FORTUNEO.BE TER VEREENVOUDIGING VAN HET OPENEN VAN UW REKENING : 1. Zorg ervoor dat uw aanvraag correct ingevuld,

Nadere informatie

INTERVEST OFFICES & WAREHOUSES NV

INTERVEST OFFICES & WAREHOUSES NV INTERVEST OFFICES & WAREHOUSES NV Naamloze vennootschap Openbare vastgoedbevak naar Belgisch recht Uitbreidingstraat 18 2600 Berchem-Antwerpen Ondernemingsnummer 0458.623.918 FORMULIER VOOR DE UITOEFENING

Nadere informatie

Formulier BXL AANVRAAG OM VERMINDERING VAN DE ONROERENDE VOORHEFFING IN HET BRUSSELSE GEWEST

Formulier BXL AANVRAAG OM VERMINDERING VAN DE ONROERENDE VOORHEFFING IN HET BRUSSELSE GEWEST Formulier 179.1.BXL AANVRAAG OM VERMINDERING VAN DE ONROERENDE VOORHEFFING IN HET BRUSSELSE GEWEST VAK A. Algemene inlichtingen De onroerende voorheffing is een belasting die wordt berekend op basis van

Nadere informatie

Vul de volgende documenten volledig in. Gebruik hoofdletters en onderteken ze met dezelfde handtekening als op uw identiteitskaart(en):

Vul de volgende documenten volledig in. Gebruik hoofdletters en onderteken ze met dezelfde handtekening als op uw identiteitskaart(en): Aanvraagdossier rekening voor juridische constructies 1 De volgende rechtsvormen worden beschouwd als juridische constructie: feitelijke vereniging, internationale vzw, stichting, tijdelijke handelsvennootschap,

Nadere informatie

AAN TE VULLEN IN HOOFDLETTERS. Naam en voornaam:, Woonplaats: Telefoonnummer (GSM): Benaming: Zetel:

AAN TE VULLEN IN HOOFDLETTERS. Naam en voornaam:, Woonplaats:   Telefoonnummer (GSM): Benaming: Zetel: 1 FORMULIER VOOR DE UITOEFENING VAN HET RECHT VAN UITTREDING OPGESTELD MET TOEPASSING VAN ARTIKEL 77 VAN DE WET VAN 12 MEI 2014 BETREFFENDE DE GEREGLEMENTEERDE VASTGOEDVENNOOTSCHAPPEN Dit document is een

Nadere informatie

Bijlage 2 : Vragenlijst controle-uitoefenende aandeelhouders en vennoten van de kandidaat-tussenpersoon (rechtspersoon)

Bijlage 2 : Vragenlijst controle-uitoefenende aandeelhouders en vennoten van de kandidaat-tussenpersoon (rechtspersoon) Bijlage 2 : Vragenlijst controle-uitoefenende aandeelhouders en vennoten van de kandidaat-tussenpersoon (rechtspersoon) v. 2014-02 I. Identiteit van de tussenpersoon Naam van de tussenpersoon Ondernemingsnummer

Nadere informatie

Klantenovereenkomst Vennootschappen. Exemplaar terug te sturen aan BinckBank met de portvrije envelop

Klantenovereenkomst Vennootschappen. Exemplaar terug te sturen aan BinckBank met de portvrije envelop Klantenovereenkomst Vennootschappen Exemplaar terug te sturen aan BinckBank met de portvrije envelop Klantenovereenkomst Vennootschappen Tussen de ondergetekende(n) en BinckBank N.V., Bijkantoor België,

Nadere informatie

NIEUWE WET VERPLICHT ADVOCATEN, AC- COUNTANTS EN BELASTINGADVISEURS TOT CLIËNTENONDERZOEK

NIEUWE WET VERPLICHT ADVOCATEN, AC- COUNTANTS EN BELASTINGADVISEURS TOT CLIËNTENONDERZOEK NIEUWE WET VERPLICHT ADVOCATEN, AC- COUNTANTS EN BELASTINGADVISEURS TOT CLIËNTENONDERZOEK Niet alleen banken vragen vaker om uw paspoort of rijbewijs. Sinds 2003 doen advocaten, accountants en belastingadviseurs

Nadere informatie

U bent gekwetst naar aanleiding van een ongeval. Algemene inlichtingen

U bent gekwetst naar aanleiding van een ongeval. Algemene inlichtingen U bent gekwetst naar aanleiding van een ongeval Bijlage 2 Algemene inlichtingen Referentie van uw dossier (vermeld in de bijgevoegde brief). Datum, plaats en uur van het ongeval:. 1. Uw gezinssituatie

Nadere informatie

AANVRAAG VOOR HET OPENEN VAN EEN REKENING IN ONVERDEELDHEID

AANVRAAG VOOR HET OPENEN VAN EEN REKENING IN ONVERDEELDHEID AANVRAAG VOOR HET OPENEN VAN EEN REKENING IN ONVERDEELDHEID ONLINE SPAREN EN BELEGGEN FORTUNEO.BE TER VEREENVOUDIGING VAN HET OPENEN VAN UW REKENING : 1. Zorg ervoor dat uw aanvraag correct ingevuld, gedateerd

Nadere informatie

Deposito- en Consignatiekas

Deposito- en Consignatiekas AANVRAAGFORMULIER VOOR TEGEMOETKOMING VOOR EEN TAK 21-LEVENSVERZEKERING, onderworpen aan het Belgisch recht. (met uitzondering van de volledige tweede pijler ) 1/11 Deel 1 Voorwaarden om in aanmerking

Nadere informatie

Aanvraagformulier tot tegemoetkoming voor de loonkosten en/of voor kosten voor diensten voor de individuele huisarts

Aanvraagformulier tot tegemoetkoming voor de loonkosten en/of voor kosten voor diensten voor de individuele huisarts Aanvraagformulier tot tegemoetkoming voor de loonkosten en/of voor kosten voor diensten voor de individuele huisarts Dit formulier moet opgestuurd worden naar het Participatiefonds en dat uiterlijk op

Nadere informatie

GEGEVENSFORMULIER ARCHITECT

GEGEVENSFORMULIER ARCHITECT Vak 1. PERSOONSGEGEVENS 1.1. Identiteit 1.1.1. Naam: 1.1.2. Voornamen: (uw naam en voornamen zoals vermeld op uw officiële identiteitsdocumenten) 1.1.3. Gebruikte voornaam: 1.1.4. Geslacht: M V 1.1.5.

Nadere informatie

AANVRAAG TOT HET OPENEN VAN EEN BANKRELATIE

AANVRAAG TOT HET OPENEN VAN EEN BANKRELATIE AANVRAAG TOT HET OPENEN VAN EEN BANKRELATIE Voor in België gevestigde feitelijke verenigingen 1 1. IDENTIFICATIE VAN DE FEITELIJKE VERENIGING (in te vullen in hoofdletters) Gekozen taal: NL FR EN Benaming

Nadere informatie

1 HIB/SIR Formulier voor de uitoefening van het recht van uittreding Finale versie Vertrouwelijk HOME INVEST BELGIUM

1 HIB/SIR Formulier voor de uitoefening van het recht van uittreding Finale versie Vertrouwelijk HOME INVEST BELGIUM 1 HOME INVEST BELGIUM FORMULIER BETREFFEND DE UITOEFENING VAN HET RECHT VAN UITTREDING OVEREENKOMSTIG ARTIKEL 77 VAN DE WET VAN 12 MEI 2014 BETREFFENDE DE GEREGLEMENTEERDE VASTGOEDVENNOOTSCHAPPEN Dit document

Nadere informatie

Adiameris. Identificatieformulier

Adiameris. Identificatieformulier Adiameris Identificatieformulier B Adiameris Identificatieformulier Intekenformuliernr. (in te vullen door Private Estate Life) De in dit formulier ingezamelde gegevens zijn bestemd voor controledoeleinden

Nadere informatie

1 Retail Estates / GVV Formulier voor de uitoefening van het recht van uittreding Vertrouwelijk

1 Retail Estates / GVV Formulier voor de uitoefening van het recht van uittreding Vertrouwelijk 1 Naamloze Vennootschap Openbare vastgoedbevak naar Belgisch recht Maatschappelijke zetel te Industrielaan 6, 1740 Ternat (België) Ondernemingsnummer: 0434.797.847 (RPR Brussel) FORMULIER VOOR DE UITOEFENING

Nadere informatie

Actualisering van de ledenlijst

Actualisering van de ledenlijst Actualisering van de ledenlijst Naam van de Club... Rekeningnummer... $ $ Lijst van de nieuwe leden (in te vullen in hoofdletters) Door de onderstaande handtekening, geeft elke ondergetekende hierbij aan

Nadere informatie

Klantenovereenkomst rechtspersonen

Klantenovereenkomst rechtspersonen Klantenovereenkomst rechtspersonen Klantenovereenkomst rechtspersonen Een onderneming van de KBC-groep 1 Klantenovereenkomst TUSSEN a) KBC Securities NV, met maatschappelijke zetel te 1080 Brussel, Havenlaan

Nadere informatie

Aanvraag voor het openen van een Triodos-rekening voor zelfstandigen

Aanvraag voor het openen van een Triodos-rekening voor zelfstandigen Customer Services: T +32 (0)2 548 28 51 info@triodos.be F2F Relatienummer: 0200 Datum 20 Aanvraag voor het openen van een Triodos-rekening voor zelfstandigen Hoe gaat u te werk? U kunt dit formulier inclusief

Nadere informatie

Aanvraag tot het openen van een bankrelatie

Aanvraag tot het openen van een bankrelatie Aanvraag tot het openen van een bankrelatie Voor beleggingsclubs in België gevestigde Alle leden van de beleggingsclub in de ledenlijst die u aan Keytrade Bank meedeelt, worden verondersteld medehouders

Nadere informatie

Uiteindelijk belanghebbende (UBO) verklaring

Uiteindelijk belanghebbende (UBO) verklaring Uiteindelijk belanghebbende (UBO) verklaring Waarom dit formulier? Verzekeraars en andere partijen betrokken bij een verzekering moeten onder andere voldoen aan de wet- en regelgeving op het gebied van

Nadere informatie

Klantenovereenkomst Vennootschappen. Exemplaar terug te sturen aan BinckBank met de portvrije envelop

Klantenovereenkomst Vennootschappen. Exemplaar terug te sturen aan BinckBank met de portvrije envelop Klantenovereenkomst Vennootschappen Exemplaar terug te sturen aan BinckBank met de portvrije envelop Klantenovereenkomst Vennootschappen Tussen de ondergetekende(n) en BinckBank N.V., Bijkantoor België,

Nadere informatie

1. Voor de onderneming:

1. Voor de onderneming: Aanvraag tot vergunning onderneming voor camerasystemen versie december 2017 Toepassing van de Wet van 2 oktober 2017 tot regeling van de private en bijzondere veiligheid - Koninklijk besluit van 12 november

Nadere informatie

Het recht van uittreding kan slechts worden uitgeoefend voor zover het om aandelen gaat waarmee de aandeelhouder tegen het voorstel van

Het recht van uittreding kan slechts worden uitgeoefend voor zover het om aandelen gaat waarmee de aandeelhouder tegen het voorstel van 1 CARE PROPERTY INVEST Naamloze Vennootschap Openbare vastgoedbevak naar Belgisch recht Die een openbaar beroep op het spaarwezen heeft gedaan Maatschappelijke zetel: Plantin en Moretuslei 220, 2018 Antwerpen

Nadere informatie

AANVRAAG TOT IDENTIFICATIE VAN EEN BTW-EENHEID (formulier 606 A)

AANVRAAG TOT IDENTIFICATIE VAN EEN BTW-EENHEID (formulier 606 A) AANVRAAG TOT IDENTIFICATIE VAN EEN BTW-EENHEID (formulier 606 A) BELANGRIJK In België gevestigde belastingplichtigen die in juridisch opzicht onafhankelijk zijn, maar op financieel, organisatorisch en

Nadere informatie

AANVRAAG OM KINDERBIJSLAG MOD A

AANVRAAG OM KINDERBIJSLAG MOD A Gelieve uw dossiernummer (ons kenmerk), of indien u dit niet kent, uw rijksregisternummer, hier in te vullen aub:... Stuur alle documenten ingevuld en ondertekend terug naar: Acerta Kinderbijslagfonds

Nadere informatie

AANVRAAG OM KINDERBIJSLAG

AANVRAAG OM KINDERBIJSLAG AANVRAAG OM KINDERBIJSLAG Wanneer een formulier Aanvraag om kinderbijslag indienen? Meestal is het niet nodig een aanvraagformulier in te vullen. Je kan ook telefonisch of per mail, fax of brief kinderbijslag

Nadere informatie

U bent gekwetst naar aanleiding van een ongeval. Algemene inlichtingen

U bent gekwetst naar aanleiding van een ongeval. Algemene inlichtingen U bent gekwetst naar aanleiding van een ongeval Bijlage 2 Algemene inlichtingen Referentie van uw dossier (vermeld in de bijgevoegde brief). Datum, plaats en uur van het ongeval:. 1. Uw gezinssituatie

Nadere informatie

QRF Comm. VA Openbare vastgoedbevak naar Belgisch recht Leopold de Waelplaats 8/ Antwerpen BTW BE (RPR Antwerpen)

QRF Comm. VA Openbare vastgoedbevak naar Belgisch recht Leopold de Waelplaats 8/ Antwerpen BTW BE (RPR Antwerpen) QRF Comm. VA Openbare vastgoedbevak naar Belgisch recht Leopold de Waelplaats 8/1 2000 Antwerpen BTW BE 0537.979.024 (RPR Antwerpen) FORMULIER BETREFFEND DE UITOEFENING VAN HET RECHT VAN UITTREDING VASTGESTELD

Nadere informatie