Versienotities voor de klant Color Controller E-42B, versie 1.0

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Versienotities voor de klant Color Controller E-42B, versie 1.0"

Transcriptie

1 Versienotities voor de klant Color Controller E-42B, versie 1.0 Dit document bevat belangrijke informatie over deze versie. Zorg dat deze informatie bij alle gebruikers bekend is voordat u doorgaat met de installatie. OPMERKING: De term E-42B verwijst in dit document naar de Color Controller E-42B. De term kopieermachine/printer verwijst in dit document naar de Pro C5100S. Instelling Tijd en datum wijzigen Als u de tijdsinstellingen op de E-42B wijzigt (de instellingen voor tijd en datum in Windows of de instellingen voor tijd en datum in Configure), moet u de E-42B na de wijziging opnieuw starten. Houd er rekening mee dat de tijdstempels van taken in het takenlogboek niet worden bijgewerkt door de wijziging. Lengte van gebruikersnaam Een gebruikersnaam die u invoert in Gebruikers en groepen in Configure moet tussen 1 en 64 tekens lang zijn, hoewel in andere toepassingen, zoals het printerstuurprogramma, mogelijk meer dan 64 tekens in het tekstveld Gebruikersnaam zijn toegestaan. Maximumaantal ingangen in LDAP-zoekopdracht Als u een LDAP-server inschakelt en Maximumaantal ingangen instelt op 0, betekent dit dat het aantal ingangen onbeperkt is of is beperkt tot het maximum dat is opgegeven op de LDAP-server. Als u Maximumaantal ingangen instelt op een aantal groter dan 0, levert een LDAP-zoekopdracht voor elke ingang twee resultaten op (een voor de gebruikers en een voor de groep). Gebruikersnamen met LDAP ingeschakeld Wanneer LDAP is ingeschakeld, voert u LDAP-gebruikersnamen in Configure in met als eerste de domeinnaam, gevolgd door de gebruikersnaam. Als de gebruikersnaam bijvoorbeeld Jaapsmit is en het domein is EFI, moet de gebruiker EFI\Jaapsmit invoeren. Als de gebruikersnaam niet wordt geaccepteerd in deze indeling, bijvoorbeeld wanneer u zich aanmeldt bij Fiery Remote Scan, moet de gebruiker de gebruikersnaam invoeren zonder het domein, bijvoorbeeld Jaapsmit Electronics For Imaging 8 juli * *

2 2 Installeerbare opties Als u de juiste installatieopties wilt weergeven in printerstuurprogramma s die met point-andprint zijn geïnstalleerd, moet u eerst de E-42B instellen. DE E-42B INSTELLEN VOOR HET WEERGEVEN VAN INSTALLATIEOPTIES 1 Meld u aan bij de E-42B via Extern bureaublad van Command WorkStation. Raadpleeg Configuratie en instellingen voor meer informatie over het inschakelen van Extern bureaublad. 2 Open Printers en faxapparaten vanaf het Configuratiescherm. 3 Klik met de rechtermuisknop op de afdrukwachtrij. 4 Selecteer Eigenschappen. 5 Klik op het tabblad Configuratie. 6 Controleer of het IP-adres van de printer localhost is. 7 Klik op Bijwerken. 8 Klik op OK om het dialoogvenster Eigenschappen te sluiten. 9 Herhaal stap 2-7 om de blokkeringswachtrij en de Directe verbinding in te stellen. Raadpleeg de Help van Configure voor meer informatie over het configureren en instellen van de E-42B. Printerstuurprogramma Printerstuurprogramma voor Mac OS X en aantal exemplaren In het printerstuurprogramma voor Mac OS X is het veld Aantal exemplaren in het venster Taakinfo van Fiery-functies alleen-lezen. Als u het aantal exemplaren wilt wijzigen, selecteert u Aantal en pagina s in het hoofdvenster van het printerstuurprogramma (in plaats van Fieryfuncties). Printerstuurprogramma op Windows 7 installeren Als u in Windows 7 (64-bits) het printerstuurprogramma downloadt via WebTools en de bestanden uitpakt, wordt een foutbericht weergegeven dat aangeeft dat het installatieprogramma niet kan worden uitgevoerd. Als u de bestanden nogmaals uitpakt, wordt het installatieprogramma uitgevoerd. Afdrukopties Beperkingen van Booklet Maker De volgende beperkingen gelden voor Booklet Maker: Schaal en Passend maken (op het tabblad Opmaak van het venster Taakeigenschappen) zijn niet van toepassing wanneer instellingen voor Booklet Maker worden gebruikt voor een taak. Er kunnen geen instellingen voor Booklet Maker worden opgegeven voor een Adobe PDFbestand met beveiligingsinstellingen.

3 3 3 gaten Wanneer u afdrukt op papier van A4-/Letter-formaat of kleiner en probeert een perforatie met 3 gaten uit te voeren op de korte zijde, wordt de perforatie niet uitgevoerd vanwege de verhouding tussen de perforatiebreedte en de papierbreedte. In dat geval wordt mogelijk het foutbericht Ongeldig papierformaat weergegeven, maar u kunt doorgaan door de perforatie te wijzigen in 2 gaten of door de perforatiezijde te wijzigen in de lange zijde. Genest door de rug geniet boekje Als u een genest door de rug geniet boekje afdrukt, wordt het boekje samengesteld uit volledige subsets (u stelt de grootte van een subset in via Aantal vellen in een subset). Hierdoor kunnen blanco pagina s worden toegevoegd aan het einde van het boekje, afhankelijk van het aantal pagina s in het document. Gemengde media Wanneer de optie Gemengde media is ingesteld voor een verwerkte taak, heeft het wijzigen van de taakeigenschappen tot gevolg dat de taak opnieuw wordt verwerkt, ook als dit normaal niet nodig is voor deze wijziging, zoals bij het wijzigen van het aantal afdrukken. Dubbelzijdig afdrukken en afdrukstand In toepassingen die een PPD gebruiken, zoals Adobe PageMaker, worden de gegevens mogelijk niet afgedrukt in de geselecteerde afdrukstand als de afdrukstand is ingesteld op Liggend en dubbelzijdig afdrukken is ingeschakeld. Ga als volgt te werk als u dubbelzijdige documenten met liggende afdrukstand wilt afdrukken. DUBBELZIJDIGE DOCUMENTEN MET LIGGENDE AFDRUKSTAND AFDRUKKEN 1 Open het dialoogvenster Printerinstellingen van de toepassing. 2 Stel de optie Afdrukstand negeren in op de afdrukstand van de taak die u wilt afdrukken. 3 Druk het document af. OPMERKING: U kunt ook Command WorkStation gebruiken om de afdrukeigenschappen van de taak te openen. Stel Afdrukstand negeren op het tabblad Opmaak in op de afdrukstand van de taak.

4 4 Nieten met gemengde afdrukstanden Voordat u een geniete taak afdrukt die zowel staande als liggende pagina s bevat, moet u Prioriteit lade voor handinvoer op het bedieningspaneel van de kopieermachine instellen op de invoerlade die is ingesteld voor invoer lange zijde. Z-vouw in twee De volgende tabel beschrijft de afdrukresultaten voor verschillende combinaties van de staande en liggende afdrukstand, A3- en A4-papierformaten en instellingen voor Z-vouwen. De resultaten kunnen verschillen afhankelijk van uw besturingssysteem en de gebruikte toepassing. Sommige combinaties van instellingen worden niet ondersteund. OPMERKING: De tabel toont de instellingen van het PCL-printerstuurprogramma. Paginacombinatie Links vouwen Rechts vouwen Vouwen aan onderkant Niet ondersteund. A3 A4 Wanneer u een A3/ Z-vouw/liggende pagina opgeeft, gevolgd door een A4/nietgevouwen/liggende pagina krijgt u het volgende resultaat.... krijgt u het volgende resultaat. Niet ondersteund. A3 A 4 Wanneer u een A3/ Z-vouw/liggende pagina opgeeft, gevolgd door een A4/nietgevouwen/staande pagina krijgt u het volgende resultaat.... krijgt u het volgende resultaat. Niet ondersteund. A 4 A3 Wanneer u een A4/ niet-gevouwen/staande pagina opgeeft, gevolgd door een A3/Z-vouw/ liggende pagina krijgt u het volgende resultaat.... krijgt u het volgende resultaat.

5 5 Paginacombinatie Links vouwen Rechts vouwen Vouwen aan onderkant Niet ondersteund. Niet ondersteund. A3 A 4 Wanneer u een A3/ Z-vouw/staande pagina opgeeft, gevolgd door een A4/niet-gevouwen/ staande pagina krijgt u het volgende resultaat. Niet ondersteund. Niet ondersteund. A4 A3 Wanneer u een A3/ Z-vouw/staande pagina opgeeft, gevolgd door een A4/niet-gevouwen/ liggende pagina krijgt u het volgende resultaat. Niet ondersteund. Niet ondersteund. A4 A3 Wanneer u een A4/niet gevouwen/liggende pagina opgeeft, gevolgd door een A3/Z-vouw/ staande pagina krijgt u het volgende resultaat. Z-vouw in twee met nieten Als u afdrukt vanuit het PCL6-printerstuurprogramma en zowel Z-vouw in twee als Nieten selecteert, wordt het document mogelijk 180 graden geroteerd afgedrukt. Schakel in dat geval het selectievakje 180 roteren in om het document in de juiste stand af te drukken. Windows-scheidingspagina met PCL-printerstuurprogramma Als u afdrukt vanuit het PCL-printerstuurprogramma en een Windows-scheidingspagina selecteert, wordt de scheidingspagina behandeld als een taak met gemengde pagina s. Daarom kan de weergave van de taaknaam, het papierformaat en/of het mediatype verschillen van de instellingen die zijn opgegeven in het printerstuurprogramma. Daarnaast is de Windows-scheidingspagina efipcl.sep een scheidingspaginabestand dat wordt geleverd voor gebruik met het PostScript-printerstuurprogramma. Als u efipcl.sep selecteert in het PCL-printerstuurprogramma, wordt de naam die is opgegeven in het scheidingspaginabestand weergegeven als de taaknaam in plaats van de bestandsnaam.

6 6 Tabbladen afdrukken Wanneer u twee regels tekst afdrukt op een tabblad, wordt de tweede tekstregel mogelijk niet goed afgedrukt. Kies een kleinere tekstgrootte om dit probleem te vermijden. Scheidingspagina De functie voor scheidingspagina wordt niet ondersteund voor de E-42B. Houd rekening met de volgende beperkingen: De scheidingspagina werkt niet juist met taken die gebruikmaken van N per vel, Boekje of Combineren. De scheidingspagina wordt met geniete taken niet uitgevoerd uit de wissellade als de standaarduitvoerlade is ingesteld op de bovenste lade. Wanneer u in een taak met gemengde media een nieuwe pagina invoegt via Nieuw tussenvel, wordt mogelijk een extra pagina of vel ingevoegd. Wanneer u in een taak met gemengde media een voor- of achteromslag definieert via Omslag definiëren, wordt mogelijk een extra pagina of vel ingevoegd. De inhoud van de eerste pagina van een FreeForm-taak wordt afgedrukt op de scheidingspagina (de inhoud van de eerste pagina en die van de scheidingspagina overlappen elkaar). Afdrukken met Adobe PDF Print Engine (APPE) Wanneer u afdrukt met de optie Voorkeur voor Adobe PDF Print Engine geselecteerd, kan het verwerken langer duren dan verwacht en worden afbeeldingen mogelijk niet juist afgedrukt. Schakel de optie in dit geval uit en probeer opnieuw af te drukken. Blok afdrukken Als u afdrukt vanuit een printerstuurprogramma en u hebt zowel Achteromslag aan blok toevoegen voor de optie Blok afdrukken opgegeven als de optie Nieten, wordt het aantal exemplaren mogelijk niet juist weergegeven in Command WorkStation. Dit probleem treedt alleen op bij de weergave en heeft geen invloed op het werkelijke afdrukken.

7 7 Afdrukken Variabele gegevens afdrukken met een gescande taak Wanneer u afdrukt met variabele gegevens, kunt u geen gescande taak gebruiken voor de master of de variabele gegevens. Gebruik als variabele gegevens de gegevens van een afdruktaak die via het printerstuurprogramma is verzonden. Telling bij kleurendruk Ook wanneer u afdrukt met slechts één kleur, bijvoorbeeld magenta, telt de E-42B dit mogelijk als vier kleuren. Als u per afzonderlijke kleur (C, M, Y, K) wilt tellen, stelt u de optie Afdrukken volgens kleurselectie in om de kleur(en) te selecteren. PDF-bestanden met transparante objecten Wanneer u een PDF-document afdrukt dat transparante objecten bevat en 16 in 1 opgeeft bij samengevoegd afdrukken in het PostScript-printerstuurprogramma, kan enig kleurverlies optreden. U kunt dit probleem vermijden door de transparante instelling uit te schakelen of door 9 in 1 te selecteren bij samengevoegd afdrukken. Aangepaste paginaformaten afdrukken Wanneer u vanuit een toepassing afdrukt op een aangepast paginaformaat, kan het paginaformaat dat aan de E-42B is doorgegeven enigszins verschillen van het formaat in de toepassing (een pagina van 89,96 mm wordt bijvoorbeeld afgedrukt als 90 mm). Als u wilt afdrukken op het formaat dat in de toepassing is opgegeven, wijzigt u het opgegeven paginaformaat in Command WorkStation > Taakeigenschappen. Aangepaste papierformaten in Mac OS Als u in Mac OS X afdrukt vanuit het PostScript-printerstuurprogramma en een aangepast paginaformaat opgeeft, kunnen het paginaformaat dat wordt weergegeven in de lijst met voltooide taken in Command WorkStation en het paginaformaat in de kolom Media van het taakoverzicht van elkaar verschillen. Als u de taak opnieuw afdrukt, moet u controleren of het paginaformaat in de taakeigenschappen juist is voordat u afdrukt. Automatische detectie van een scheidingsapparaat-lade Het is mogelijk dat de E-42B het voor het bovenste scheidingsapparaat aangeduide papierformaat niet automatisch detecteert. Dit kan gebeuren wanneer de kopieermachine/ printer voor een bepaalde regio is geconfigureerd, bijvoorbeeld de EU tegenover Noord- Amerika. Als de kopieermachine/printer het papierformaat niet automatisch detecteert, moet u het papierformaat voor het scheidingsapparaat opgeven in de papierinstellingen van het printerstuurprogramma.

8 8 Foutbericht voor handinvoerlade Als de handinvoerlade is gesloten, wordt een foutbericht weergegeven. Wanneer dit bericht wordt weergegeven, kunt u nog wel taken afdrukken die andere laden gebruiken dan de handinvoerlade. U kunt het probleem oplossen door de handinvoerlade te openen. Beperkingen van de Directe verbinding Taken, of informatie die verband houdt met taken, die naar de Directe verbinding worden verzonden, worden niet opgeslagen op de vaste schijf. Met de Directe verbinding kunnen taken of paginarasters niet worden opgeslagen op schijf. Daardoor zijn geen bewerkingen mogelijk die toegang tot de schijf vereisen. Deze bewerkingen omvatten: PDF-taken in de wachtrij plaatsen PDF-taken moeten worden opgeslagen op schijf omdat het interpretatieprogramma directe toegang moet hebben tot het bestand. De meeste PDF-taken kunnen niet worden verwerkt als een gegevensstroom zoals PostScript. PDF-taken die naar de Directe verbinding worden verzonden vanuit Command WorkStation of het printerstuurprogramma worden omgeleid naar de afdrukwachtrij. VDP-taken afdrukken naar de Directe verbinding VDP-taken die naar de Directe verbinding worden verzonden, worden omgeleid naar de afdrukwachtrij. (Raadpleeg Variabele gegevens afdrukken voor meer informatie.) Grote taken afdrukken in omgekeerde volgorde Als u wilt afdrukken in omgekeerde volgorde, moet u de volledige taak verwerken voor het afdrukken. Grote taken sorteren Collationeren wordt niet ondersteund, om dezelfde reden als het afdrukken in omgekeerde volgorde niet wordt ondersteund. Houd er rekening mee dat Collationeren automatisch wordt uitgeschakeld voor taken die worden afgedrukt naar de Directe verbinding. FreeForm-taken, met de volgende PPD-opties: Booklet Maker Scheidingen combineren Paginavolgorde Dubbelzijdig Collationeren Master maken Master gebruiken

9 9 PDF-taak met niet-ingesloten lettertypen niet juist afgedrukt In Command WorkStation wordt een PDF-taak die niet-ingesloten lettertypen bevat mogelijk niet juist afgedrukt of wordt de E-42B mogelijk onverwacht afgesloten wanneer de taak wordt afgedrukt. Als u de taak wilt afdrukken, moet u de functie Adobe PDF Print Engine (APPE) gebruiken. EEN TAAK AFDRUKKEN MET DE FUNCTIE ADOBE PDF PRINT ENGINE (APPE) 1 Als de functie Adobe PDF Print Engine (APPE) nog niet is ingeschakeld op de E-42B, start u Configure en selecteert u de optie Adobe PDF Print Engine (APPE) inschakelen in de PDLinstellingen. 2 Selecteer de taak in Command WorkStation en open Taakeigenschappen. 3 Selecteer de optie Voorkeur voor Adobe PDF Print Engine. 4 Druk de taak af. Taak met optie N per vel afdrukken Het aantal pagina s voor een taak met de optie N per vel werkt niet juist op het bedieningspaneel van de kopieermachine en in Command WorkStation. Taken afdrukken wanneer capaciteit van vaste schijf ontoereikend is Wanneer de beschikbare ruimte op de vaste schijf van de E-42B onvoldoende is, functioneert het systeem mogelijk niet normaal. Controleer de beschikbare ruimte op de vaste schijf vanaf het bedieningspaneel van de kopieermachine of vanuit Command WorkStation en zorg dat er voldoende geheugen beschikbaar is. Als de beschikbare ruimte op de vaste schijf onvoldoende is en het systeem niet normaal functioneert, schakelt u de E-42B en de kopieermachine/printer uit en weer in en verwijdert u vervolgens overbodige afdruktaken die op de vaste schijf zijn opgeslagen. Afdrukken vanaf een USB-apparaat Automatisch afdrukken vanaf een USB-apparaat werkt niet als het USB-apparaat al is aangesloten op de E-42B wanneer de E-42B opstart. U moet het USB-apparaat aansluiten op de E-42B nadat de E-42B de status Niet actief heeft bereikt. Afdrukken wordt midden in de taak onderbroken Als een taak een groot aantal pagina s bevat, wordt het afdrukken mogelijk enkele minuten onderbroken en vervolgens hervat.

10 10 Actie bij verkeerde combinatie = Onderbreken voor grote taken Wanneer Actie bij verkeerde combinatie = Onderbreken is ingeschakeld, het vereiste papier voor een taak niet in de kopieermachine/printer is geplaatst en de taak groter is dan 500 pagina s, wordt een foutbericht weergegeven in Command WorkStation en op het bedieningspaneel van de kopieermachine. Het duurt echter enige tijd voordat het bericht wordt weergegeven en de E-42B wordt niet gereboot. Documentenserver Documenten verwijderen Verwijder tijdens het afdrukken geen documenten die zijn opgeslagen in de documentenserver. Impose op documentenserver U kunt een ingeslagen taak niet in de documentenserver opslaan. Impose wordt niet door de documentenserver ondersteund. Command WorkStation Voorbeeldafbeelding geroteerd Wanneer u een liggende taak naar de blokkeringswachtrij verzendt met een PostScriptprinterstuurprogramma in Windows en een voorbeeld van de taak weergeeft in Command WorkStation of de taak opent vanuit Impose of Compose, kan de voorbeeldafbeelding 90 graden zijn geroteerd. Als u een inslagverwerking uitvoert en u importeert een PDFbestand rechtstreeks in Command WorkStation, treedt dit probleem niet op en wordt de voorbeeldafbeelding in de juiste stand weergegeven nadat deze is verwerkt. Voorbeeld van een taak met staande afdrukstand weergeven Als u in Command WorkStation een voorbeeldafbeelding met staande afdrukstand weergeeft, wordt de achtergrond mogelijk wit weergegeven. In dat geval kunt u het voorbeeld juist weergeven door het venster van Command WorkStation te minimaliseren en vervolgens te maximaliseren. Dit probleem treedt alleen op bij de voorbeeldweergave en heeft geen invloed op het werkelijke afdrukken.

11 11 FreeForm-taak openen in Impose Wanneer u een FreeForm-taak opent in Impose, kan het aantal pagina s dat in de blokkeringswachtrij of het taakoverzicht wordt weergegeven, verschillen van het werkelijke aantal pagina s. Selecteer in dat geval Downloaden als laadbaar lettertype bij de instellingen voor TrueType-lettertypen in het tabblad PostScript van het printerstuurprogramma. Verder kan de voorbeeldweergave in het taakoverzicht verschillen van de werkelijke afgedrukte uitvoer wanneer u een FreeForm-taak opent in Impose. Gebruik in dat geval de volgende procedure om het papierformaat in toepassingen op te geven. PAPIERFORMAAT OPGEVEN IN WINDOWS XP 1 Open Configuratiescherm > Printers en faxapparaten. 2 Selecteer Bestand > Eigenschappen voor server om het venster Eigenschappen voor afdrukserver te openen. 3 Schakel het selectievakje Nieuw formulier maken in het tabblad Formulieren in. 4 Voer Naam van formulier in en voer Eenheden, Papierformaat en Marges van afdrukgebied in onder Beschrijving van formulier (maten). 5 Klik op de knop Formulier opslaan om het zojuist gemaakte formulier toe te voegen. 6 Start Microsoft Word en open vervolgens het bestand dat u wilt afdrukken. 7 Selecteer Pagina-indeling > Formaat en geef vervolgens het papierformaat op dat u hebt toegevoegd in stap 5. Tabbladen invoegen en Tabverschuiving Als u in Command WorkStation de functie Tabbladen invoegen gebruikt om tabbladen aan een taak toe te voegen en de tekst opgeeft om op het tabblad af te drukken, moet u ook de optie Tabverschuiving op het tabblad Media in Taakeigenschappen selecteren. Raadpleeg Hulpprogramma s voor meer informatie over de functie Tabbladen invoegen. Direct afdrukken Als Direct afdrukken is geselecteerd wanneer een taak bezig is met verwerken, wordt de taak via Direct afdrukken gestart nadat het verwerken is voltooid. Scherm Takenlijst Als meerdere taken zijn gepland en deze taken afdruk- en kopieertaken bevatten, moet u niet het scherm Takenlijst gebruiken.

12 12 Eigenschappen van taken in wachtrijen Wanneer u in Command WorkStation de taakeigenschappen weergeeft van een taak in de wachtrij waarvoor het papier is opgegeven als het aangepaste papierformaat, worden de breedte en hoogte van het papierformaat mogelijk niet juist weergegeven. Het bestand wordt echter correct afgedrukt. Bestanden met gemengde paginaformaten Wanneer u een taak hebt gemaakt door het scannen van een document met gemengde paginaformaten en de taak in de blokkeringswachtrij hebt geplaatst, en deze taak vervolgens blokkeert na verwerking of afdrukt vanuit Command WorkStation, wordt in de kolom Media van het taakoverzicht het standaardpaginaformaat weergegeven in plaats van Gemengd. Daarnaast wordt het document afgedrukt met het paginaformaat dat is ingesteld in de kopieermachine/printer. Aangepast paginaformaat onjuist weergegeven Als het paginaformaat van een PDF-taak het kleinste aangepaste paginaformaat is en de taak wordt geïmporteerd in Command WorkStation, verschilt het paginaformaat dat voor de takenlijst wordt weergegeven van het werkelijke paginaformaat. Mediumgegevens van PCL-taken onjuist Als u een taak afdrukt met het PCL-printerstuurprogramma, zijn het papierformaat en het papiertype voor de taak die in Taakoverzicht worden weergegeven onjuist. Grote taken in Fiery Compose Als u in Compose een taak opent die te groot is (vanwege een groot aantal pagina s of grote hoeveelheden gegevens op pagina s) en Compose niet meer reageert, moet u de E-42B mogelijk opnieuw starten. Verdeel de taak in twee of meer kleinere taken voordat u Compose opnieuw gebruikt.

13 13 Paper Catalog Weergave van waarden voor papiergewicht Als u Paper Catalog-ingangen maakt vanuit Command WorkStation en vervolgens de weergave-eenheid voor het papiergewicht wijzigt (bijvoorbeeld van gsm in lbs), kunnen de numerieke waarden enigszins variëren vanwege afrondingsfouten. Afdrukstand van papier wijzigen nadat Paper Catalog is geregistreerd Het volgende gebeurt als u de afdrukstand hebt gewijzigd na het registreren van Paper Catalog vanuit Command WorkStation: Wanneer u een aangepast papierformaat gebruikt: de waarden voor de hoogte en breedte van de pagina worden omgewisseld. Wanneer u een standaardpapierformaat gebruikt: de waarden voor de breedte en hoogte van de pagina blijven ongewijzigd. Image Enhance Visual Editor Werken met duplicaten van taken In Image Enhance Visual Editor worden wijzigingen toegepast op zowel de geselecteerde taak als eventuele duplicaten van de geselecteerde taak. Hot Folders Documentnaam met dubbel-bytetekens Als u Hot Folders gebruikt om een document op te slaan in de documentenserver en de documentnaam bevat dubbel-bytetekens (zoals Japanse tekens), worden de tekens in de documentnaam vervormd weergegeven op het bedieningspaneel van de kopieermachine. Boekje in grijswaarden afdrukken vanuit Hot Folders Wanneer u een boekje afdrukt vanuit Hot Folders met Kleurmodus ingesteld op Grijswaarden, wordt de eerste pagina afgedrukt in kleur. Standaard is Kleurmodus voor het omslag ingesteld op CMYK. U kunt dit probleem vermijden door Kleurmodus in het dialoogvenster Omslag definiëren in te stellen op Grijswaarden. Vervolgens wordt het volledige boekje afgedrukt in grijswaarden.

14 14 Scannen Scannen naar vaste schijf TIFF-bestanden die met Remote Scan zijn gescand, worden niet juist weergegeven in het programma Voorvertoning dat wordt meegeleverd bij Mac OS X 10.4.x, 10.5.x en 10.6.x. De bestanden worden echter wel juist weergegeven in Adobe Photoshop. Dit probleem treedt niet op in Mac OS X 10.7 of in Windows. Scannen naar SMB Als u scant naar SMB vanaf het bedieningspaneel van de kopieermachine en vervolgens een tweede scantaak naar SMB uitvoert zonder opnieuw de SMB-optie te selecteren, wordt door de E-42B niet gecontroleerd of het bestand al bestaat. Als u de naam van het scanbestand voor de tweede scan niet wijzigt, wordt het eerste scanbestand dus overschreven. Systeeminstellingen niet beschikbaar tijdens scannen Wanneer de kopieermachine/printer bezig is met scannen, is de knop User Tools (Gebruikershulpmiddelen) op het bedieningspaneel van de kopieermachine niet beschikbaar en kunt u het venster Systeeminstellingen niet openen. U moet wachten totdat het scannen is voltooid. Standaardwaarden voor indeling scanbestanden De standaardwaarden voor de indeling van scanbestanden voor Remote Scan en het tabblad Scan op het bedieningspaneel van de kopieermachine zijn als volgt: Wanneer de functie-instelling Programmeren als standaardinstellingen niet is opgegeven (Fabrieksinstellingen) Wanneer de functie-instelling Programmeren als standaardinstellingen is opgegeven Waarde bestandsindeling voor tabblad Scan in bedieningspaneel van de kopieermachine Ingestelde waarde voor Standaardbestandsindeling voor scannen in Instelling van E-42B Ingestelde waarde voor Programmeren als standaardinstellingen Waarde bestandsindeling voor Remote Scan Ingestelde waarde voor Standaardbestandsindeling voor scannen in Instelling van E-42B

15 15 Scanbestanden overschreven Als u in Remote Scan scanbestanden opslaat in een map op de clientcomputer, kunnen bestaande scanbestanden in de map zonder waarschuwing worden overschreven door nieuwe scanbestanden. Gebruikersnamen voor postvakken Gebruikersnamen voor het registreren van een postvak mogen niet meer dan 36 tekens bevatten. Gebruikersnamen die in andere Fiery-hulpprogramma s worden gemaakt, mogen wel langer zijn. Meerdere scanbestemmingen Als u een scanbestand verzendt door zowel Internet-fax als Scan naar op te geven als bestemming, verschilt het papierformaat mogelijk van het opgegeven formaat. Geef Internet-fax en Scan naar afzonderlijk op wanneer u deze gebruikt. WebTools WebTool Downloads Wanneer u Windows-software vanuit WebTool Downloads downloadt, is het mogelijk dat de naam van de software niet correct wordt weergegeven als de taal verschilt van de huidige taalconfiguratie van de E-42B. Installeer in dat geval de vereiste software vanaf de dvd met gebruikerssoftware. Grote bestanden downloaden naar WebTool Documenten Wanneer u een groot bestand (1 GB of meer) downloadt naar WebTool Documenten, wordt het bericht De service Mijn Documenten is buiten werking weergegeven. U kunt dit probleem vermijden door grote bestanden te downloaden via Fiery Bridge. Andere toepassingen Afdrukken vanuit PostScript-printerstuurprogramma Wanneer u afdrukt vanuit het PostScript-printerstuurprogramma, worden de gegevens mogelijk niet juist afgedrukt vanwege beperkingen in de toepassing. Papierformaat A4 in Microsoft Excel Als u vanuit Microsoft Excel (2003 of 2007) afdrukt naar het papierformaat A4, wordt de taak mogelijk automatisch gewijzigd in Letter-formaat. Als dit gebeurt, moet u de betreffende optie voor formaat wijzigen uitschakelen: Excel 2003: schakel het selectievakje Formaat zo nodig wijzigen in A4/Letter op het tabblad Internationaal onder Extra > Opties uit. Excel 2007: schakel het selectievakje Inhoud aanpassen aan papierformaat A4 of 8,5 x 11" onder Algemeen in Opties voor Excel > Geavanceerd uit.

16 16 Afdrukken vanuit Microsoft Word 2007 Als u een document afdrukt vanuit Microsoft Word 2007, wordt mogelijk een extra blanco pagina uitgevoerd. Als u een dubbelzijdige taak met een oneven aantal pagina s afdrukt, wordt bovendien een extra pagina toegevoegd aan de teller van de printer. Dit probleem treedt alleen op wanneer u afdrukt vanuit de standaardversie van Microsoft Word Het treedt niet op bij Microsoft Word 2007 (SP2) of andere versies. Notitiepagina s in Microsoft PowerPoint 2007 Wanneer u afdrukt vanuit Microsoft PowerPoint 2007 en Afdrukken hebt ingesteld op Notitiepagina s, kan het lang duren voordat de taak wordt afgedrukt. Pagina schalen in Adobe Acrobat 7 en 8 In Adobe Acrobat 7 en 8 en in Adobe Reader 7 en 8 worden sommige gegevens mogelijk niet afgedrukt als de optie Pagina-schalen is ingesteld op Verkleinen tot afdrukbaar gebied en het selectievakje Automatisch roteren en centreren is ingeschakeld. U kunt dit probleem vermijden door het printerstuurprogramma te openen en voor het afdrukken de optie Passend schalen op het tabblad Opmaak te selecteren. Vervangkleur met Adobe Acrobat 9 In Adobe Acrobat 9 worden steunkleuren rechtstreeks afgedrukt zonder CMYK-gegevens te verzenden naar de E-42B. Als u een taak afdrukt vanuit Adobe Acrobat 9 en Vervangkleur selecteert, wordt de vervangkleur niet toegepast. Helderheid met Adobe Photoshop CS6 Als u afdrukt vanuit Adobe Photoshop CS6 en een nieuwe instelling voor Helderheid selecteert, wordt de instelling mogelijk niet juist opgeslagen. Volledige eigenschappen in Adobe Photoshop CS5 In Adobe Photoshop CS5 in Mac OS X wordt het dialoogvenster Volledige eigenschappen van het PostScript-printerstuurprogramma mogelijk weergegeven achter andere dialoogvensters. Wanneer u het dialoogvenster Volledige eigenschappen selecteert, wordt dit niet naar de voorgrond verplaatst. Verplaats andere afdrukdialoogvensters die voor Volledige eigenschappen worden weergegeven en wijzig vervolgens de instellingen.

17 17 Afdrukinstellingen in Adobe InDesign CS4 Wanneer u afdrukt vanuit Adobe InDesign CS4 nadat u printerinstellingen hebt geconfigureerd in het PostScript-printerstuurprogramma, worden de instellingen mogelijk niet weergegeven. Zorg bij het afdrukken vanuit Adobe InDesign CS4 dat u het afdrukdialoogvenster opent en controleert of de afdrukopties juist zijn ingesteld. Afdrukken vanuit Adobe InDesign geroteerd Wanneer u een liggende taak afdrukt met SEF-papier (invoer korte zijde) opgegeven vanuit Adobe InDesign, wordt de taak 180 graden geroteerd. Als de taak in Command WorkStation is verwerkt en is geblokkeerd en u vervolgens een taakvoorbeeld weergeeft, heeft de taak de juiste rotatie. Dit is een bekend probleem met de toepassing Adobe InDesign. Adobe PageMaker 7 met Invoerlade De optie Invoerlade is leeg als u Taakeigenschappen in Command WorkStation selecteert voor een taak die met standaardafdrukeigenschappen vanuit Adobe PageMaker 7 is verzonden. Adobe PageMaker-taakeigenschappen Wanneer de taakeigenschappen van een met Adobe PageMaker PPD afgedrukte taak in Command WorkStation worden geopend, is het mogelijk dat een ingestelde waarde niet correct wordt weergegeven. Adobe PageMaker-bestanden met oneven aantal pagina s Als u een document afdrukt dat is gemaakt in Adobe PageMaker en een oneven aantal pagina s bevat, maar een even aantal pagina s opgeeft, wordt mogelijk een blanco vel uitgeworpen nadat de laatste pagina is afgedrukt. Online-Help Help weergeven Gebruik de niet de browser Google Chrome bij het weergeven van online-help voor de onderstaande toepassingen. De Help-bestanden worden mogelijk niet juist weergegeven in Chrome. Fiery Remote Scan op Windows- of Mac OS-computers Fiery Bridge op Windows-computers Printerstuurprogramma op Mac OS-computers

18 18 PrintMe Ondersteuningsvoorwaarde voor PrintMe-cloudservice van EFI Ondersteuning voor EFI PrintMe is voor geselecteerde Fiery -controllers gratis inbegrepen tot en met 30 juni Als u de functie na deze datum wilt blijven gebruiken, neemt u contact op met EFI om een verlenging van het abonnement aan te schaffen. Ga naar voor meer informatie over deze handige service. Voor informatie of ondersteuning met betrekking tot de PrintMe-cloudservice kunnen gebruikers de volgende bronnen raadplegen: PrintMe-overzicht ( hier wordt de PrintMe-service gedetailleerd beschreven; PrintMe-forums ( bevat vragen en antwoorden van de PrintMe-gebruikersgemeenschap; Ondersteuning per (printmesupport@efi.com). Voor vragen over het inschakelen van de PrintMe-functie op de Fiery-controller raadpleegt u de beheerdershandleiding van het product.

Versienotities voor de klant Color Controller E-42/E-82, versie 1.0

Versienotities voor de klant Color Controller E-42/E-82, versie 1.0 Versienotities voor de klant Color Controller E-42/E-82, versie 1.0 Dit document bevat belangrijke informatie over deze versie. Zorg dat deze informatie bij alle gebruikers bekend is voordat u doorgaat

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Xerox EX 560 Print Server, Powered by Fiery, versie 2.0

Versienotities voor de klant Xerox EX 560 Print Server, Powered by Fiery, versie 2.0 Versienotities voor de klant Xerox EX 560 Print Server, Powered by Fiery, versie 2.0 Dit document bevat belangrijke informatie over deze versie. Zorg dat deze informatie bij alle gebruikers bekend is voordat

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Fiery EX4112/4127, versie 2.5

Versienotities voor de klant Fiery EX4112/4127, versie 2.5 Versienotities voor de klant Fiery EX4112/4127, versie 2.5 Dit document bevat informatie over de Fiery EX4112/4127 versie 2.5. Voordat u de Fiery EX4112/4127 gebruikt, moet u een kopie maken van deze Versienotities

Nadere informatie

Versienotities Color Controller E-3200/E-5200, versie 1.0

Versienotities Color Controller E-3200/E-5200, versie 1.0 Versienotities Color Controller E-3200/E-5200, versie 1.0 Dit document bevat belangrijke informatie over deze versie. Zorg dat alle gebruikers in het bezit zijn van deze informatie. De term E-3200/E-5200

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server Powered by Fiery voor de Xerox igen4 Press, versie 3.0

Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server Powered by Fiery voor de Xerox igen4 Press, versie 3.0 Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server Powered by Fiery voor de Xerox igen4 Press, versie 3.0 Dit document bevat belangrijke informatie over deze versie. Zorg dat deze informatie bij alle gebruikers

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Color Controller E-3300/E-5300

Versienotities voor de klant Color Controller E-3300/E-5300 Versienotities voor de klant Color Controller E-3300/E-5300 Dit document bevat belangrijke informatie over deze versie. Zorg dat deze informatie bij alle gebruikers bekend is voordat u doorgaat met de

Nadere informatie

Fiery Remote Scan. Fiery Remote Scan openen. Postvakken

Fiery Remote Scan. Fiery Remote Scan openen. Postvakken Fiery Remote Scan Met Fiery Remote Scan kunt u scantaken op de Fiery-server en de printer beheren vanaf een externe computer. Met Fiery Remote Scan kunt u het volgende doen: Scans starten vanaf de glasplaat

Nadere informatie

2 mei 2014. Remote Scan

2 mei 2014. Remote Scan 2 mei 2014 Remote Scan 2014 Electronics For Imaging. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. Inhoudsopgave 3 Inhoudsopgave...5 openen...5 Postvakken...5

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox D kopieermachineprinter,

Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox D kopieermachineprinter, Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox D110-125 kopieermachineprinter, versie 1.0 Dit document bevat belangrijke informatie over deze versie. Zorg dat deze

Nadere informatie

Fiery Remote Scan. Verbinden met Fiery servers. Verbinding maken met een Fiery server bij het eerste gebruik

Fiery Remote Scan. Verbinden met Fiery servers. Verbinding maken met een Fiery server bij het eerste gebruik Fiery Remote Scan Met Fiery Remote Scan kunt u scantaken beheren op de Fiery server en de printer vanaf een externe computer. Met Fiery Remote Scan kunt u het volgende doen: Scans starten vanaf de glasplaat

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Fiery EX4112/4127, versie 1.0

Versienotities voor de klant Fiery EX4112/4127, versie 1.0 Versienotities voor de klant Fiery EX4112/4127, versie 1.0 Dit document bevat informatie over de Fiery EX4112/4127 versie 1.0. Voordat u de Fiery EX4112/4127 met versie 1.0 gaat gebruiken, moet u kopieën

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Fiery Network Controller voor Xerox WorkCentre 7800 Series, versie 1.0

Versienotities voor de klant Fiery Network Controller voor Xerox WorkCentre 7800 Series, versie 1.0 Versienotities voor de klant Fiery Network Controller voor Xerox WorkCentre 7800 Series, versie 1.0 Dit document bevat belangrijke informatie over deze versie. Zorg dat deze informatie bij alle gebruikers

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Fiery EXP8000 Color Server, versie 1.0

Versienotities voor de klant Fiery EXP8000 Color Server, versie 1.0 Versienotities voor de klant Fiery EXP8000 Color Server, versie 1.0 Dit document bevat informatie over de Fiery EXP8000 Color Server -software versie 1.0. Maak, voordat u de Fiery EXP8000 Color Server

Nadere informatie

Versienotities Color Controller E-41A, versie 1.0

Versienotities Color Controller E-41A, versie 1.0 Versienotities Color Controller E-41A, versie 1.0 Dit document bevat belangrijke informatie over deze versie. Zorg dat deze informatie bij alle gebruikers bekend is voordat u doorgaat met de installatie.

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server, Powered by Fiery voor de Xerox Color 800/1000 Press, versie 1.3

Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server, Powered by Fiery voor de Xerox Color 800/1000 Press, versie 1.3 Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server, Powered by Fiery voor de Xerox Color 800/1000 Press, versie 1.3 Dit document bevat belangrijke informatie over deze versie. Zorg dat deze informatie

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Fiery EXP4110, versie 1.1SP1 voor Xerox 4110

Versienotities voor de klant Fiery EXP4110, versie 1.1SP1 voor Xerox 4110 Versienotities voor de klant Fiery EXP4110, versie 1.1SP1 voor Xerox 4110 Dit document beschrijft de upgrade van de Fiery EXP4110-printerstuurprogramma s voor ondersteuning van de optie Lade 6 (Extra groot).

Nadere informatie

Versienotities Color Controller E-41A, versie 1.1

Versienotities Color Controller E-41A, versie 1.1 Versienotities Color Controller E-41A, versie 1.1 Dit document bevat belangrijke informatie over deze versie. Zorg dat deze informatie bij alle gebruikers bekend is voordat u doorgaat met de installatie.

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox D95 kopieermachine-printer, versie 1.0

Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox D95 kopieermachine-printer, versie 1.0 Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox D95 kopieermachine-printer, versie 1.0 Dit document bevat belangrijke informatie over deze versie. Zorg dat deze informatie

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Color Controller E-41A, versie 1.2

Versienotities voor de klant Color Controller E-41A, versie 1.2 Versienotities voor de klant Color Controller E-41A, versie 1.2 Dit document bevat belangrijke informatie over deze versie. Zorg dat deze informatie bij alle gebruikers bekend is voordat u doorgaat met

Nadere informatie

Geavanceerde opties. Afdrukken op deelpagina's. Phaser 5500-laserprinter. In dit onderwerp wordt het volgende besproken:

Geavanceerde opties. Afdrukken op deelpagina's. Phaser 5500-laserprinter. In dit onderwerp wordt het volgende besproken: Geavanceerde opties In dit onderwerp wordt het volgende besproken: "Afdrukken op deelpagina's" op pagina 2-68 "Meerdere pagina's op één vel papier afdrukken (X op één)" op pagina 2-69 "Brochures afdrukken"

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Fiery EX Print Server/Fiery Controller voor Xerox Color 550/560 Production Printer, versie 1.1

Versienotities voor de klant Fiery EX Print Server/Fiery Controller voor Xerox Color 550/560 Production Printer, versie 1.1 Versienotities voor de klant Fiery EX Print Server/Fiery Controller voor Xerox Color 550/560 Production Printer, versie 1.1 Dit document bevat belangrijke informatie over deze versie. Zorg dat deze informatie

Nadere informatie

Voorbeelden van workflows

Voorbeelden van workflows 2014 Electronics For Imaging. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 9 juni 2014 Inhoud 3 Inhoud Voorbeelden van het afdrukken van workflows voor de

Nadere informatie

Versienotities voor de klant voor Xerox EX Print Server Powered by Fiery voor de Xerox Color C75 Press, versie 1.0

Versienotities voor de klant voor Xerox EX Print Server Powered by Fiery voor de Xerox Color C75 Press, versie 1.0 Versienotities voor de klant voor Xerox EX Print Server Powered by Fiery voor de Xerox Color C75 Press, versie 1.0 Dit document bevat belangrijke informatie over deze versie. Zorg dat deze informatie bij

Nadere informatie

Afdrukken uit Mac OS. Fiery Network Controller voor DocuColor 240/250

Afdrukken uit Mac OS. Fiery Network Controller voor DocuColor 240/250 Fiery Network Controller voor DocuColor 240/250 Afdrukken uit Mac OS Waar in dit document wordt verwezen naar DocuColor 242/252/260 moet dit DocuColor 240/250 zijn. 2007 Electronics for Imaging, Inc. De

Nadere informatie

Installatiegids Command WorkStation 5.5 met Fiery Extended Applications 4.1

Installatiegids Command WorkStation 5.5 met Fiery Extended Applications 4.1 Installatiegids Command WorkStation 5.5 met Fiery Extended Applications 4.1 Fiery Extended Applications Fiery Extended Applications (FEA) 4.1 is een pakket met de volgende toepassingen voor gebruik met

Nadere informatie

Geavanceerde opties. Deelpagina's afdrukken. Phaser 4500-laserprinter

Geavanceerde opties. Deelpagina's afdrukken. Phaser 4500-laserprinter Geavanceerde opties In dit onderwerp wordt het volgende besproken: Deelpagina's afdrukken op pagina 2-43 Meerdere pagina's op één vel papier afdrukken (X op één) op pagina 2-44 Negatieven van afbeeldingen

Nadere informatie

Versienotities voor de klant voor Xerox EX Print Server Powered by Fiery voor de Xerox Color J75 Press, versie 1.0

Versienotities voor de klant voor Xerox EX Print Server Powered by Fiery voor de Xerox Color J75 Press, versie 1.0 Versienotities voor de klant voor Xerox EX Print Server Powered by Fiery voor de Xerox Color J75 Press, versie 1.0 Dit document bevat belangrijke informatie over deze versie. Zorg dat deze informatie bij

Nadere informatie

Afdrukken vanaf Macintosh OSwerkstations

Afdrukken vanaf Macintosh OSwerkstations 15 Afdrukken vanaf Macintosh OSwerkstations U kunt naar de DocuColor 2006 afdrukken zoals u naar elke andere printer vanuit eender welke applicatie zou doen, namelijk door de DocuColor 2006 te selecteren

Nadere informatie

Hulp krijgen. Systeemberichten. Aanmelden/Afmelden. Pictogrammen op het bedieningspaneel

Hulp krijgen. Systeemberichten. Aanmelden/Afmelden. Pictogrammen op het bedieningspaneel Hulp krijgen Voor informatie/assistentie, raadpleegt u het volgende: Handleiding voor de gebruiker voor informatie over het gebruik van de Xerox 4595. Ga voor online hulp naar: www.xerox.com Klik op de

Nadere informatie

Fiery EX4112/4127. Afdrukken uit Mac OS

Fiery EX4112/4127. Afdrukken uit Mac OS Fiery EX4112/4127 Afdrukken uit Mac OS 2007 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 45064027 07 oktober 2007 INHOUD 3

Nadere informatie

Afdrukken vanaf Windowswerkstations

Afdrukken vanaf Windowswerkstations 14 Afdrukken vanaf Windowswerkstations Aan de hand van de volgende instructies kunt u afdrukopties instellen en afdrukken vanaf computers die draaien onder een van de volgende besturingssystemen: Windows

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Fiery EXP50 Color Server versie 1.0

Versienotities voor de klant Fiery EXP50 Color Server versie 1.0 Versienotities voor de klant Fiery EXP50 Color Server versie 1.0 Dit document bevat informatie over de Fiery EXP50 Color Server-software versie 1.0. Voordat u de Fiery EXP50 Color Server met versie 1.0

Nadere informatie

Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox 700 Digital Color Press. Afdrukken uit Mac OS

Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox 700 Digital Color Press. Afdrukken uit Mac OS Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox 700 Digital Color Press Afdrukken uit Mac OS 2008 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen

Nadere informatie

Installatiegids Command WorkStation 5.6 met Fiery Extended Applications 4.2

Installatiegids Command WorkStation 5.6 met Fiery Extended Applications 4.2 Installatiegids Command WorkStation 5.6 met Fiery Extended Applications 4.2 Fiery Extended Applications Package (FEA) v4.2 bevat Fiery-toepassingen voor het uitvoeren van taken die zijn toegewezen aan

Nadere informatie

Geavanceerde opties. Deelpagina's afdrukken. Phaser 7750-kleurenlaserprinter

Geavanceerde opties. Deelpagina's afdrukken. Phaser 7750-kleurenlaserprinter Geavanceerde opties In dit onderwerp wordt het volgende besproken: 'Deelpagina's afdrukken' op pagina 2-79 'Meerdere pagina's op één vel papier afdrukken (X op één)' op pagina 2-80 'Brochures afdrukken'

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Fiery EXP250 Color Server versie 1.01 voor DocuColor 240/250

Versienotities voor de klant Fiery EXP250 Color Server versie 1.01 voor DocuColor 240/250 Versienotities voor de klant Fiery EXP250 Color Server versie 1.01 voor DocuColor 240/250 Dit document bevat informatie over de Fiery EXP250 Color Server versie 1.01 en is een aanvulling op de Versienotities

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server, Powered by Fiery voor de Xerox Color 800/1000 Press, versie 2.0

Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server, Powered by Fiery voor de Xerox Color 800/1000 Press, versie 2.0 Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server, Powered by Fiery voor de Xerox Color 800/1000 Press, versie 2.0 Dit document bevat belangrijke informatie over deze versie. Zorg dat alle gebruikers

Nadere informatie

Gebruik van het Brother SmartUI Control Center op basis van Windows voor PaperPort 8.0 en Windows XP

Gebruik van het Brother SmartUI Control Center op basis van Windows voor PaperPort 8.0 en Windows XP Gebruik van het Brother SmartUI Control Center op basis van Windows voor PaperPort 8.0 en Windows XP Brother SmartUI Control Center Het Control Center van Brother is een hulpprogramma waarmee u gemakkelijk

Nadere informatie

System Updates Gebruikersbijlage

System Updates Gebruikersbijlage System Updates Gebruikersbijlage System Updates is een hulpprogramma van de afdrukserver dat de systeemsoftware van uw afdrukserver met de recentste beveiligingsupdates van Microsoft bijwerkt. Het is op

Nadere informatie

Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox 700 Digital Color Press. Afdrukken uit Mac OS

Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox 700 Digital Color Press. Afdrukken uit Mac OS Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox 700 Digital Color Press Afdrukken uit Mac OS 2008 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen

Nadere informatie

Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox 700 Digital Color Press. Hulpprogramma s

Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox 700 Digital Color Press. Hulpprogramma s Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox 700 Digital Color Press Hulpprogramma s 2008 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen

Nadere informatie

Fiery Driver Configurator

Fiery Driver Configurator 2015 Electronics For Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 16 november 2015 Inhoud 3 Inhoud Fiery Driver Configurator...5 Systeemvereisten...5

Nadere informatie

Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de 770 Digital Color Press. Afdrukken

Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de 770 Digital Color Press. Afdrukken Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de 770 Digital Color Press Afdrukken 2012 Electronics For Imaging. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product.

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Fiery Server voor igen3, versie 4.0

Versienotities voor de klant Fiery Server voor igen3, versie 4.0 Versienotities voor de klant Fiery Server voor igen3, versie 4.0 Dit document bevat informatie over Fiery Server voor igen3 van de serversoftware voor de versie 4.0. Voordat u de Fiery Server voor igen3

Nadere informatie

Installatiehandleiding MF-stuurprogramma

Installatiehandleiding MF-stuurprogramma Nederlands Installatiehandleiding MF-stuurprogramma Cd met gebruikerssoftware.............................................................. 1 Informatie over de stuurprogramma s en de software.............................................

Nadere informatie

Fiery Command WorkStation 5.8 met Fiery Extended Applications 4.4

Fiery Command WorkStation 5.8 met Fiery Extended Applications 4.4 Fiery Command WorkStation 5.8 met Fiery Extended Applications 4.4 Fiery Extended Applications (FEA) v4.4 bevat Fiery software voor het uitvoeren van taken met een Fiery Server. In dit document wordt beschreven

Nadere informatie

Versienotities Color Controller E-41/E-81, versie 1.0

Versienotities Color Controller E-41/E-81, versie 1.0 Versienotities Color Controller E-41/E-81, versie 1.0 Dit document bevat belangrijke informatie over deze versie. Zorg dat deze informatie bij alle gebruikers bekend is voordat u doorgaat met de installatie.

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Fiery EX Print Server/Fiery Controller voor Xerox Color 550/560 Production Printer, versie 1.0

Versienotities voor de klant Fiery EX Print Server/Fiery Controller voor Xerox Color 550/560 Production Printer, versie 1.0 Versienotities voor de klant Fiery EX Print Server/Fiery Controller voor Xerox Color 550/560 Production Printer, versie 1.0 Dit document bevat belangrijke informatie over deze versie. Zorg dat deze informatie

Nadere informatie

Xerox WorkCentre 6655 multifunctionele kleurenprinter Bedieningspaneel

Xerox WorkCentre 6655 multifunctionele kleurenprinter Bedieningspaneel Bedieningspaneel Beschikbare services kunnen variëren afhankelijk van uw printerinstellingen. Zie de Handleiding voor de gebruiker voor meer informatie over functies en instellingen. 3 4 5 Aanraakscherm

Nadere informatie

Voor alle printers moeten de volgende voorbereidende stappen worden genomen: Stappen voor snelle installatie vanaf cd-rom

Voor alle printers moeten de volgende voorbereidende stappen worden genomen: Stappen voor snelle installatie vanaf cd-rom Windows NT 4.x In dit onderwerp wordt het volgende besproken: "Voorbereidende stappen" op pagina 3-24 "Stappen voor snelle installatie vanaf cd-rom" op pagina 3-24 "Andere installatiemethoden" op pagina

Nadere informatie

Geavanceerde opties. Deelpagina's afdrukken. Phaser 8400-kleurenprinter

Geavanceerde opties. Deelpagina's afdrukken. Phaser 8400-kleurenprinter Geavanceerde opties In dit onderwerp wordt het volgende besproken: "Deelpagina's afdrukken" op pagina 2-55 "Meerdere pagina's op één enkel vel afdrukken (Vellen per pagina)" op pagina 2-56 "Brochures afdrukken"

Nadere informatie

Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox D110-125 Kopieermachine-printer. Afdrukken

Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox D110-125 Kopieermachine-printer. Afdrukken Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox D110-125 Kopieermachine-printer Afdrukken 2012 Electronics For Imaging. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen

Nadere informatie

Fiery Network Controller voor DocuColor 242/252/260. Hulpprogramma s

Fiery Network Controller voor DocuColor 242/252/260. Hulpprogramma s Fiery Network Controller voor DocuColor 242/252/260 Hulpprogramma s 2007 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 45059643

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server, Powered by Fiery voor de Xerox Color 800/1000 Press, versie 2.2

Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server, Powered by Fiery voor de Xerox Color 800/1000 Press, versie 2.2 Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server, Powered by Fiery voor de Xerox Color 800/1000 Press, versie 2.2 Dit document bevat belangrijke informatie over deze versie. Zorg dat deze informatie

Nadere informatie

Voor alle printers moeten de volgende voorbereidende stappen worden genomen: Stappen voor snelle installatie vanaf cd-rom

Voor alle printers moeten de volgende voorbereidende stappen worden genomen: Stappen voor snelle installatie vanaf cd-rom Windows NT 4.x In dit onderwerp wordt het volgende besproken: "Voorbereidende stappen" op pagina 3-21 "Stappen voor snelle installatie vanaf cd-rom" op pagina 3-21 "Andere installatiemethoden" op pagina

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Canon imagepress Server A3300/A2300/ A1300, versie 1.01

Versienotities voor de klant Canon imagepress Server A3300/A2300/ A1300, versie 1.01 Versienotities voor de klant Canon imagepress Server A3300/A2300/ A1300, versie 1.01 Dit document bevat belangrijke informatie over deze versie. Zorg dat deze informatie bij alle gebruikers bekend is voordat

Nadere informatie

LeesMij Aangepaste uitvoerprofielen voor de Fiery-afdrukcontroller maken met Fiery Color Profiler Suite: System 9R2

LeesMij Aangepaste uitvoerprofielen voor de Fiery-afdrukcontroller maken met Fiery Color Profiler Suite: System 9R2 LeesMij Aangepaste uitvoerprofielen voor de Fiery-afdrukcontroller maken met Fiery Color Profiler Suite: System 9R2 In dit document wordt beschreven hoe u met Fiery Color Profiler Suite een aangepast uitvoerprofiel

Nadere informatie

Xerox ColorQube 8700 / 8900 Bedieningspaneel

Xerox ColorQube 8700 / 8900 Bedieningspaneel Bedieningspaneel Beschikbare services kunnen variëren afhankelijk van uw printerinstellingen. Zie de Handleiding voor de gebruiker voor meer informatie over functies en instellingen. 3 5 Ontgrendeling

Nadere informatie

Afdrukken van variabele gegevens

Afdrukken van variabele gegevens 2014 Electronics For Imaging. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 9 juni 2014 Inhoud 3 Inhoud Overzicht van het afdrukken van variabele gegevens

Nadere informatie

Eigen PostScript- of PCL-printerstuurprogramma voor Windows installeren

Eigen PostScript- of PCL-printerstuurprogramma voor Windows installeren Eigen PostScript- of PCL-printerstuurprogramma voor Windows installeren In dit Leesmij-bestand wordt beschreven hoe u het eigen PostScript-printerstuurprogramma of het PCL-printerstuurprogramma op Windows-systemen

Nadere informatie

Fiery EXP8000/50 Color Server. Variabele gegevens afdrukken

Fiery EXP8000/50 Color Server. Variabele gegevens afdrukken Fiery EXP8000/50 Color Server Variabele gegevens afdrukken 2007 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 45059293 09 maart

Nadere informatie

Fiery EXP8000 Color Server SERVER & CONTROLLER SOLUTIONS. Afdrukken uit Mac OS

Fiery EXP8000 Color Server SERVER & CONTROLLER SOLUTIONS. Afdrukken uit Mac OS Fiery EXP8000 Color Server SERVER & CONTROLLER SOLUTIONS Afdrukken uit Mac OS 2005 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product.

Nadere informatie

Windows 2000, Windows XP en Windows Server 2003

Windows 2000, Windows XP en Windows Server 2003 Windows 2000, Windows XP en Windows Server 2003 In dit onderwerp wordt het volgende besproken: Voorbereidende stappen op pagina 3-16 Stappen voor snelle installatie vanaf cd-rom op pagina 3-17 Andere installatiemethoden

Nadere informatie

Eenvoudige afdruktaken

Eenvoudige afdruktaken Eenvoudige afdruktaken In dit onderwerp wordt het volgende besproken: "Papier plaatsen in Lade 1 (MPT) voor enkelzijdig afdrukken" op pagina 2-9 "Papier plaatsen in laden 2-5 voor enkelzijdig afdrukken"

Nadere informatie

Afdrukopties aanpassen

Afdrukopties aanpassen In dit onderwerp wordt het volgende besproken: " instellen" op pagina 2-36 "Afdrukkwaliteit selecteren" op pagina 2-42 instellen Het Xerox-printerstuurprogramma biedt vele afdrukopties. Eigenschappen selecteren

Nadere informatie

Xerox EX136 Print Server Powered by Fiery voor de Xerox D136 kopieermachine-printer. Afdrukken

Xerox EX136 Print Server Powered by Fiery voor de Xerox D136 kopieermachine-printer. Afdrukken Xerox EX136 Print Server Powered by Fiery voor de Xerox D136 kopieermachine-printer Afdrukken 2013 Electronics For Imaging. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor

Nadere informatie

Fiery Network Controller voor DocuColor 250/240 SERVER & CONTROLLER SOLUTIONS. Voorbeelden van workflows

Fiery Network Controller voor DocuColor 250/240 SERVER & CONTROLLER SOLUTIONS. Voorbeelden van workflows Fiery Network Controller voor DocuColor 250/240 SERVER & CONTROLLER SOLUTIONS Voorbeelden van workflows 2005 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze uitgave wordt beschermd volgens de Kennisgevingen

Nadere informatie

Versienotities voor de klant

Versienotities voor de klant Versienotities voor de klant Fiery Color Profiler Suite, v4.7.2 Dit document bevat belangrijke informatie over deze versie. Zorg dat deze informatie bij alle gebruikers bekend is voordat u doorgaat met

Nadere informatie

Versienotities voor de klant voor Xerox Integrated Fiery Color Server voor de Xerox Color C75 Press, versie 1.0

Versienotities voor de klant voor Xerox Integrated Fiery Color Server voor de Xerox Color C75 Press, versie 1.0 Versienotities voor de klant voor Xerox Integrated Fiery Color Server voor de Xerox Color C75 Press, versie 1.0 Dit document bevat belangrijke informatie over deze versie. Zorg dat deze informatie bij

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Fiery EX2101 voor Xerox 2101, versie 2.0

Versienotities voor de klant Fiery EX2101 voor Xerox 2101, versie 2.0 Versienotities voor de klant Fiery EX2101 voor Xerox 2101, versie 2.0 Dit document bevat informatie over de Fiery EX2101 voor Xerox 2101 -serversoftware versie 2.0. Voordat u de Fiery EX2101 voor Xerox

Nadere informatie

Windows Custom PostScript- of PCL-printerstuurprogramma installeren

Windows Custom PostScript- of PCL-printerstuurprogramma installeren Windows Custom PostScript- of PCL-printerstuurprogramma installeren In dit Leesmij-bestand wordt beschreven hoe u het Custom PostScript-printerstuurprogramma of het PCLprinterstuurprogramma op een Windows-systeem

Nadere informatie

BEKNOPTE HANDLEIDING INHOUD. voor Windows Vista

BEKNOPTE HANDLEIDING INHOUD. voor Windows Vista BEKNOPTE HANDLEIDING voor Windows Vista INHOUD Hoofdstuk 1: SYSTEEMVEREISTEN...1 Hoofdstuk 2: PRINTERSOFTWARE INSTALLEREN ONDER WINDOWS...2 Software installeren om af te drukken op een lokale printer...

Nadere informatie

Handleiding instellingen vrijgave van afdrukken

Handleiding instellingen vrijgave van afdrukken Handleiding instellingen vrijgave van afdrukken INHOUDSOPGAVE OVER DEZE HANDLEIDING............................................................................. 2 FUNCTIE AFDRUKVRIJGAVE...........................................................................

Nadere informatie

29 april Fiery Driver voor Mac OS

29 april Fiery Driver voor Mac OS 29 april 2014 Fiery Driver voor Mac OS 2014 Electronics For Imaging. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. Inhoudsopgave 3 Inhoudsopgave...5 Fiery

Nadere informatie

De Fiery-software installeren voor Windows en Macintosh

De Fiery-software installeren voor Windows en Macintosh 13 De Fiery-software installeren voor Windows en Macintosh Op de cd-rom met gebruikerssoftware bevinden zich softwareinstallatieprogramma s voor Fiery Link. Fiery-hulpprogrammasoftware wordt ondersteund

Nadere informatie

Fiery Network Controller voor de WorkCentre 7700-serie. Hulpprogramma s

Fiery Network Controller voor de WorkCentre 7700-serie. Hulpprogramma s Fiery Network Controller voor de WorkCentre 7700-serie Hulpprogramma s 2009 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 45084790

Nadere informatie

Fiery EXP4110 SERVER & CONTROLLER SOLUTIONS. Afdrukopties

Fiery EXP4110 SERVER & CONTROLLER SOLUTIONS. Afdrukopties Fiery EXP4110 SERVER & CONTROLLER SOLUTIONS Afdrukopties 2005 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 45051989 28 september

Nadere informatie

Fiery Driver Configurator

Fiery Driver Configurator 2016 Electronics For Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 30 mei 2016 Inhoud Fiery Driver Configurator Inhoud 3 Fiery Driver Configurator...5

Nadere informatie

Speciale afdrukmethoden en - materialen

Speciale afdrukmethoden en - materialen Speciale afdrukmethoden en - materialen In deze sectie komen de volgende onderwerpen aan de orde: Automatisch dubbelzijdig afdrukken zie pagina 16. Handmatig dubbelzijdig afdrukken zie pagina 19. Transparanten

Nadere informatie

D4600 Duplex Photo Printer

D4600 Duplex Photo Printer KODAK D4000 Duplex Photo Printer D4600 Duplex Photo Printer Handleiding printerstuurprogramma januari 2015 TM/MC/MR-licentie van Eastman Kodak Company: Kodak Kodak Alaris Inc. 2400 Mount Read Blvd., Rochester,

Nadere informatie

Een overzicht van beschikbare lettertypen bekijken

Een overzicht van beschikbare lettertypen bekijken Lettertypen In dit onderwerp wordt het volgende besproken: Typen lettertypen op pagina 1-21 Residente printerlettertypen op pagina 1-21 Een overzicht van beschikbare lettertypen bekijken op pagina 1-21

Nadere informatie

Fiery WebSpooler gebruiken

Fiery WebSpooler gebruiken 18 Fiery WebSpooler gebruiken Fiery WebSpooler maakt het volgen van opdrachten en beheer van meerdere platforms via het Internet of intranet mogelijk. Fiery WebSpooler, een van de Fiery WebTools, wordt

Nadere informatie

Fiery Command WorkStation

Fiery Command WorkStation 2017 Electronics For Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 25 november 2017 Inhoud 3 Inhoud Overzicht...5 De werkruimte van...5 Taakcentrum...6

Nadere informatie

bron: windows.microsoft.com Dubbelzijdig of enkelzijdig. Grijstinten of kleur. Liggend of staand.

bron: windows.microsoft.com Dubbelzijdig of enkelzijdig. Grijstinten of kleur. Liggend of staand. maandag, 12 juli 2010 13:25 Laatst aangepast vrijdag, 16 juli 2010 bron: windows.microsoft.com Dubbelzijdig of enkelzijdig. Grijstinten of kleur. Liggend of staand. Dit zijn slechts enkele opties die u

Nadere informatie

Fiery Network Controller voor DocuColor 250/240 SERVER & CONTROLLER SOLUTIONS. Afdrukken uit Mac OS

Fiery Network Controller voor DocuColor 250/240 SERVER & CONTROLLER SOLUTIONS. Afdrukken uit Mac OS Fiery Network Controller voor DocuColor 250/240 SERVER & CONTROLLER SOLUTIONS Afdrukken uit Mac OS 2005 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze uitgave wordt beschermd volgens de Kennisgevingen

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Fiery EX2101 Printer Controller voor Xerox 2101, versie 2.2

Versienotities voor de klant Fiery EX2101 Printer Controller voor Xerox 2101, versie 2.2 Versienotities voor de klant Fiery EX2101 Printer Controller voor Xerox 2101, versie 2.2 Dit document bevat informatie over de Fiery EX2101 Printer Controller voor Xerox 2101- software versie 2.2. Dit

Nadere informatie

Fiery EX Print Server/Fiery Controller voor Xerox Color 550/560 Production Printer. Welkom

Fiery EX Print Server/Fiery Controller voor Xerox Color 550/560 Production Printer. Welkom Fiery EX Print Server/Fiery Controller voor Xerox Color 550/560 Production Printer Welkom 2010 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor

Nadere informatie

Windows 98 en Windows ME

Windows 98 en Windows ME Windows 98 en Windows ME In dit onderwerp wordt het volgende besproken: Voorbereidende stappen op pagina 3-29 Stappen voor snelle installatie vanaf cd-rom op pagina 3-30 Andere installatiemethoden op pagina

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Fiery Color Profiler Suite, versie 4.6.2

Versienotities voor de klant Fiery Color Profiler Suite, versie 4.6.2 Versienotities voor de klant Fiery Color Profiler Suite, versie 4.6.2 Dit document bevat belangrijke informatie over deze versie. Zorg dat alle gebruikers in het bezit zijn van deze informatie voordat

Nadere informatie

Xerox ColorQube 9301 / 9302 / 9303 Bedieningspaneel

Xerox ColorQube 9301 / 9302 / 9303 Bedieningspaneel Xerox ColorQube 90 / 90 / 90 Bedieningspaneel Beschikbare services kunnen variëren afhankelijk van uw printerinstellingen. Zie de Handleiding voor de gebruiker voor meer informatie over functies en instellingen.?

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server, Powered by Fiery voor de Xerox Color 800/1000 Press, versie 1.1

Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server, Powered by Fiery voor de Xerox Color 800/1000 Press, versie 1.1 Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server, Powered by Fiery voor de Xerox Color 800/1000 Press, versie 1.1 Dit document bevat belangrijke informatie over deze versie. Zorg dat alle gebruikers

Nadere informatie

Addendum voor de eindgebruiker Fiery Network Controller voor DocuColor 240/250 versie 1.2 voor de DocuColor 240/250-kopieermachines

Addendum voor de eindgebruiker Fiery Network Controller voor DocuColor 240/250 versie 1.2 voor de DocuColor 240/250-kopieermachines Addendum voor de eindgebruiker Fiery Network Controller voor DocuColor 240/250 versie 1.2 voor de DocuColor 240/250-kopieermachines Dit document bevat informatie over de Fiery Network Controller voor DocuColor

Nadere informatie

2014 Electronics For Imaging. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product.

2014 Electronics For Imaging. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 2014 Electronics For Imaging. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 27 mei 2014 Inhoud 3 Inhoud...5 -console...5 Overdrachtmappen maken...6 Een nieuwe

Nadere informatie

Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox 700 Digital Color Press. Variabele gegevens afdrukken

Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox 700 Digital Color Press. Variabele gegevens afdrukken Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox 700 Digital Color Press Variabele gegevens afdrukken 2008 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de

Nadere informatie

Fiery Network Controller voor de WorkCentre 7300-serie. Variabele gegevens afdrukken

Fiery Network Controller voor de WorkCentre 7300-serie. Variabele gegevens afdrukken Fiery Network Controller voor de WorkCentre 7300-serie Variabele gegevens afdrukken 2008 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit

Nadere informatie

Gids Instelling Verzenden

Gids Instelling Verzenden Gids Instelling Verzenden In deze handleiding wordt uitgelegd hoe u de Instel-tool Zendfunctie kunt gebruiken om de machine in te stellen voor het scannen van documenten als e-mails (Verzenden naar e-mail)

Nadere informatie

Color Controller E-22B. Afdrukken

Color Controller E-22B. Afdrukken Color Controller E-22B Afdrukken 2013 Electronics For Imaging. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 45115374 22 april 2013 INHOUD 3 INHOUD INLEIDING

Nadere informatie

Xerox WorkCentre 7800-serie Bedieningspaneel

Xerox WorkCentre 7800-serie Bedieningspaneel Bedieningspaneel Beschikbare services kunnen variëren afhankelijk van uw printerinstellingen. Zie de Handleiding voor de gebruiker voor meer informatie over functies en instellingen. ABC DEF Menu's GHI

Nadere informatie

Color Controller E-41A. Afdrukken

Color Controller E-41A. Afdrukken Color Controller E-41A Afdrukken 2011 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 45096804 12 april 2011 INHOUD 3 INHOUD INLEIDING

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Fiery Color Profiler Suite, Versie 4.7

Versienotities voor de klant Fiery Color Profiler Suite, Versie 4.7 Versienotities voor de klant Fiery Color Profiler Suite, Versie 4.7 Dit document bevat belangrijke informatie over deze versie. Zorg dat alle gebruikers in het bezit zijn van deze informatie voordat u

Nadere informatie