H utnieuws

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "H utnieuws"

Transcriptie

1 o.b.s. De Boomhut maart 2017 H utnieuws Locatie Bernhardlaan LE Arnhem Locatie Julianalaan KG Arnhem In dit nummer: Nieuws vanuit de medezeggenschapsraad Gezocht GMR lid Oproep... Paasontbijt Naar het Stadstheater met groep 5 en 6 Het Jong*Leren in groep 7 Ouderraad Dit is ook super. Wij zoeken verkeersouders! Blog van de directie Enige tijd geleden heeft onze school deelgenomen aan een oudertevredenheidspeiling. In heel Nederland hebben in totaal ouders en verzorgers bij circa 2913 metingen onder vergelijkbare scholen in dezelfde referentiecategorie aan deze peiling meegewerkt. Deze ouders dienen als referentiegroep. Van onze school hebben honderd en twee ouders en verzorgers de vragenlijst ingevuld. Er werden gegevens verzameld over eenenvijftig kinderen in de bovenbouw en over zesentachtig kinderen in de onderbouw (vijf ouders hebben niet aangegeven in welke groep hun kind zit). Ten aanzien van de leerkracht konden de ouders voor elk van hun kinderen reageren. 10 april OR 13 april Paasontbijt 14 en 17 april groepen 1 t/m 8 vrij 18, 19 en 20 april CITO eindtoets groep 8 24 april t/m 5 mei Meivakantie De enquête geeft een duidelijk beeld van de tevredenheid van de ouders met de school van hun kinderen. Het gemiddelde rapportcijfer dat ouders in de referentiegroep aan de school van hun kind geven is 7.5. Onze school scoort daar onder met een gemiddelde van 7.0. De waardering van de ouders voor onze school is daarmee 'ruim voldoende'. Het team en de medezeggenschapsraad zullen de uitkomsten van deze enquête bespreken en waar nodig zullen we acties inzetten. In een volgende editie van H utnieuws worden jullie hierover nader geïnformeerd.

2 Pagina 2 Nieuws vanuit de medezeggenschapsraad In maart, ruim een week na de voorjaarsvakantie, kwam de medezeggenschapsraad bijeen voor de tweede vergadering van Bij deze vergadering is een aantal zaken besproken, waaronder de volgende drie punten: Op het oudertevredenheidsonderzoek zijn 101 reacties ontvangen, en dat is flink meer dan bij het vorige onderzoek. Tegelijk met het onderzoek op De Boomhut is dit onderzoek (met dezelfde vragen) ook uitgezet bij de andere scholen van DeBasisFluvius. Hierdoor is het mogelijk om de scholen onderling te vergelijken. De resultaten zijn op dit moment nog niet beschikbaar. De eerste ervaringen van de docenten met de digitale rapporten is positief. Het maken van de rapporten kost minder tijd dan voorheen en de rapporten zien er netjes uit. Er is nog wel een aantal zaken naar boven gekomen die verbeterd kunnen worden. Het tweede rapport van dit schooljaar zou er dus nog iets anders uit kunnen zien dan de eerste versie. De ouders en docenten van De Boomhut maken steeds meer gebruik van het ouderportaal MijnSchoolInfo. Ondertussen zijn er ruim 400 ouders van De Boomhut op dit ouderportaal ingeschreven. Via dit ouderportaal kunnen de docenten eenvoudig berichten sturen naar de ouders van de kinderen in hun groep. Hiermee wordt de communicatie van de leerkrachten naar ouders gemakkelijker. Ouders kunnen tegenwoordig via dit ouderportaal de tien-minuten gesprekken inplannen. Helaas zijn er nog enkele ouders die geen gebruik maken van dit ouderportaal. Bij de tien-minuten gesprekken hebben de docenten veelal zelf de gesprekken voor deze ouders ingepland. Het is van belang dat iedereen het ouderportal gaat gebruiken - daarmee maken we het beter en gemakkelijker voor elkaar. Gezocht: GMR-lid Naast de medezeggenschapsraad (MR) van De Boomhut is er ook een actieve gemeenschappelijke medezeggenschapsraad (GMR) van de stichting De Basis Fluvius waar onze school deel van uit maakt. De GMR praat mee over bovenschoolse zaken en heeft recht op instemming en advies met betrekking tot het beleid van De Basis Fluvius. Het gaat dus om onderwerpen die van belang zijn voor alle of een meerderheid van de scholen van het schoolbestuur. De GMR vergadert zo'n acht keer per jaar. Daarbij voeren ze intensief overleg met het bestuur. Wij zijn op zoek naar een ouder die, samen met een leerkracht, De Boomhut in de GMR wil vertegenwoordigen. Als deze functie je wat lijkt, dan kun je je opgeven bij: Rob Bleumink OPROEP... Voor de leesles in de groepen 3 zijn we op zoek naar: Donald Duck Junior of Katrien. Ook de gewone Donald Duck is welkom. Heeft u deze nog ergens liggen en gebruikt u ze niet meer? Groep 3 is er heel blij mee! U kunt ze afgeven bij de groepen 3 of bij Ton of Marga op de Bernhardlaan.

3 Pagina 3 Naar het Stadstheater met de groepen 5 en 6 De kinderen van de groepen 5 en 6 zijn naar de voorstelling Hoera voor Hans van introdans geweest. Vooraf hebben de kinderen een dansles gekregen op school. De kinderen hebben veel geleerd over Introdans. Hieronder vertellen Sis en Jesper uit groep 5a wat ze allemaal geleerd hebben. Wat moeten de dansers allenmaal doen? Eerst gaan ze zichzelf omkleden en de meisjes moeten hun haar goed vast. Daarna gaan ze zichzelf opwarmen met een warming-up. Daarna gaan ze strek en rek oefeningen doen ook moeten ze nog oefenen voor de voorstelling. Wat is introdans? Introdans is een dans waar professionele dansers aan meedoen. Ze dansen graag. De dansers komen uit bijna de hele wereld. Hans is de bedenker van de dansen. Dit jaar is Hans 85 jaar geworden. Dat vieren we met introdans. Welken kleren doen ze aan? Bij de eerste dans hadden ze strakke witten pakken aan en ze danste sierlijk. Tweede dans: de meisjes hadden badpakken aan en de jongens hadden een zwembroek aan.

4 Pagina 4 Het Jong*Leren in groep 7 De groepen 7 nemen momenteel deel aan een onderzoek van de Calo Zwolle en de VU. Er wordt gekeken naar het leereffect wanneer kinderen tegelijk bewegen en rekenvaardigheden oefenen. In vijf weken worden de tafels van 1 tot en met 10 geoefend en leren de kinderen tegelijkertijd Jong*Leren. (Om het verschil in effect te vergelijken wordt in een van de groepen alleen geoefend met de tafels.) Inmiddels zitten we in de derde week van het onderzoek en zien we de vaardigheid per dag toenemen, zowel die van de automatisering van de tafels als die van het Jong*Leren!

5 Pagina 5 Dit is ook super.. Tutor lezen Woensdag 22 maart was de afsluiting van de tweede periode van het tutor lezen. Acht HAVO scholieren van het Arentheem college hebben gedurende 13 woensdagochtenden samen gelezen met kinderen uit de groepen 3. Het belangrijkste doel was om het leesplezier van de kinderen te onderhouden, dan wel te versterken. Iets dat getuige de reacties van de kinderen, scholieren en betrokken leerkrachten zeker is gelukt. Op woensdag 5 april start de derde en laatste lichting scholieren voor opnieuw een blok van 13 woensdagochtenden. In dit laatste blok zullen ook kinderen uit de groepen 2 die al enigszins aan het lezen zijn aansluiten. Groep 1A In januari zijn wij gestart met een vijfde kleutergroep speciaal voor vier jarigen, groep 1A onder leiding van juf Chantal. Het formeren van deze groep was nodig omdat wij aan het begin van het schooljaar al wisten dat het leerlingaantal voor de vier groepen 1-2 ver boven de 30 kinderen zou uitkomen. Wij begonnen in januari met een groepje van 8 kinderen. In de maand mei komen er nog twee kinderen bij en zitten wij op 29 kinderen, wat ons betreft het maximale aantal voor deze groep. De kinderen die na mei vier jaar worden zullen wij gaan verdelen over de vier groepen 1-2 B t/m E. Omdat het construct van de vijfde kleutergroep nieuw is voor de Boomhut, zijn wij voornemens de ouders van deze groep te vragen naar hun ervaringen. Binnenkort zullen wij een enquête uitzetten waarin wij graag antwoord willen op een aantal vragen die betrekking hebben op het werken met een groep vier jarigen. De ouders van groep 1A krijgen van de leerkracht een vragenlijst met het verzoek deze ingevuld terug te sturen. De uitkomst van de enquête leggen wij naast onze eigen bevindingen. Wanneer wij mogelijk weer met een zelfde construct werken, hopen wij nog beter te weten wat werkt en wat niet. Muziekonderwijs Onlangs heeft onze muziekdocent, Juliette Brans, het derde blok muziekonderwijs afgesloten. Dit keer waren de kinderen uit de kleutergroepen en groepen 4 en 5 de gelukkigen. Er is enthousiast gezongen, er zijn ritmes en melodielijnen geoefend, er zijn noten gekraakt, instrumenten verkend en er zijn muzikale quizvragen beantwoord. Mooi om te ervaren dat er muziek zit in de Boomhut! De voorbereidingen voor het vierde en laatste blok in juni zijn bezig. Hierover later meer.

6 Pagina 6 Wij zoeken verkeersouders! Taakomschrijving verkeersouder: Een verkeersouder houdt zich bezig met allerlei zaken rondom verkeer en verkeersveiligheid op school en kan als contactpersoon fungeren voor Veilig Verkeer Nederland (VVN) en de gemeente. Een verkeersouder is aangemeld bij VVN en kan daar om advies vragen en trainingen volgen. VVN ziet de verkeersouder als onderdeel van de ouderraad. Bij mijn begin in 2010 hebben we aandacht besteed aan het parkeergedrag van ouders, maar dat was een vrij ondankbare taak. Als je dit wilt veranderen, kan dit beter met een grotere groep. Verder hebben we contact gehad met VVN, de wijkagent en de gemeente over het verkeer op de Bernhardlaan. De gemeente wilde niets veranderen aan de bestaande situatie, omdat de smalle weg weliswaar druk is, maar ook de snelheid van het verkeer verlaagt. Nu organiseer ik alleen jaarlijks het praktisch verkeersexamen voor groep 7 samen met ouders van de Julianaschool en de Jozef Sartoschool, en tweejaarlijks het Dode Hoekproject voor groep 7 en 8 en Streetwise voor de hele school. We hebben ook een keer Op voeten en fietsen naar school georganiseerd om de kinderen aan te moedigen om lopend of fietsend naar school te gaan. VVN biedt ook nog andere activiteiten aan. Activiteiten: Het praktisch verkeersexamen organiseren we samen met ouders van de Julianaschool en de Jozef Sartoschool volgens een bestaand draaiboek. De taken zijn o.a. regelen van een fietscontrole door de fietsenmaker, vergunning voor de start in het park, contact met de leerkrachten over de indeling van de groepen, ouders vragen om te helpen en verdelen over controleposten, evalueren van de resultaten. Het Dode Hoekproject heet tegenwoordig Veilig op Weg en wordt georganiseerd door VVN. De verkeersouder is contactpersoon voor het vastleggen van een datum, wijst de instructeurs de weg en assisteert zo nodig bij het begeleiden van de leerlingen tijdens de les. Streetwise wordt georganiseerd door de ANWB. De verkeersouder spreekt in overleg een datum af, regelt dat benodigde ruimtes beschikbaar zijn en een vergunning voor afzetten van een weggedeelte voor de les van groep 5/6, maakt een indeling van de groepen, verdeelt lesmateriaal over de klassen en informeert de leerkrachten. Verder wijst de verkeersouder de instructeurs van Streetwise de weg in school en assisteert zo nodig tijdens de dag. Streetwise kan het beste ruim van tevoren aangemeld worden, maar is tot een half jaar voor de afgesproken datum kosteloos af te zeggen mocht bijvoorbeeld de vergunning niet verleend worden door de gemeente. Streetwise wordt tot nu toe volledig gesubsidieerd door de provincie.

H utnieuws

H utnieuws o.b.s. De Boomhut september 2017 H utnieuws 1 2017-2018 Locatie Bernhardlaan 10 6824 LE Arnhem 026-4433102 Locatie Julianalaan 1 6824 KG Arnhem 026-3701183 In dit nummer: Nieuws vanuit de medezeggenschapsraad

Nadere informatie

Plan van aanpak. Aandachtspunten naar aanleiding van de oudertevredenheidspeiling

Plan van aanpak. Aandachtspunten naar aanleiding van de oudertevredenheidspeiling Plan van aanpak Aandachtspunten naar aanleiding van de oudertevredenheidspeiling Resultaten Oudertevredenheidspeiling Wij evalueren de tevredenheid van ouders, medewerkers en leerling cyclisch. In 2014

Nadere informatie

Samenvatting. BS De Ladder/ Maarn. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS De Ladder. Ouders vinden 'Begeleiding' op school het belangrijkst

Samenvatting. BS De Ladder/ Maarn. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS De Ladder. Ouders vinden 'Begeleiding' op school het belangrijkst Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS De Ladder Enige tijd geleden heeft onze school BS De Ladder deelgenomen aan de oudertevredenheidspeiling. In heel Nederland hebben in totaal 235640 ouders

Nadere informatie

Nieuwsbrief. kopij: Fietscontrole gr 7 vanwege verkeersexamen. Woensdag 13 juni Praktisch verkeersexamen groep 7

Nieuwsbrief. kopij: Fietscontrole gr 7 vanwege verkeersexamen. Woensdag 13 juni Praktisch verkeersexamen groep 7 Nieuwsbrief nr. 9 - mei 2012 kopij: info@jozefschoolwijhe.nl Ma 28 mei t/m vr 1 juni Zondag 3 juni Di 5 t/m vr 8 juni Pinkstervakantie Parochiefeest Wandelvierdaagse Woensdag 6 juni Fietscontrole gr 7

Nadere informatie

Samenvatting. BS De Vuurvlinder/ Appingedam. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS De Vuurvlinder

Samenvatting. BS De Vuurvlinder/ Appingedam. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS De Vuurvlinder BS De Vuurvlinder/ Appingedam Samenvatting Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS De Vuurvlinder Enige tijd geleden heeft onze school BS De Vuurvlinder deelgenomen aan de oudertevredenheidspeiling.

Nadere informatie

H utnieuws 2 2015-2016

H utnieuws 2 2015-2016 o.b.s. De Boomhut 2 oktober 2015 H utnieuws 2 2015-2016 Locatie Bernhardlaan 10 6824 LE Arnhem 026-4433102 Locatie Julianalaan 1 6824 KG Arnhem 026-3701183 In dit nummer: Just BEe Nieuwe leden ouderraad

Nadere informatie

Samenvatting. BS De Balein/ De Rijp. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS De Balein. Ouders vinden 'De leerkracht' op school het belangrijkst

Samenvatting. BS De Balein/ De Rijp. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS De Balein. Ouders vinden 'De leerkracht' op school het belangrijkst Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS De Balein Enige tijd geleden heeft onze school BS De Balein deelgenomen aan de oudertevredenheidspeiling. In heel Nederland hebben in totaal 240315 ouders

Nadere informatie

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel April 2014 Franciscusbericht Koningsspelen vrijdag 25 april Vrijdag 25 april doen we met de Franciscusschool mee aan de Koningsspelen. We denken hier een goede invulling te kunnen geven door een sponsorloop

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 22 ( 18 mei 2018 )

Nieuwsbrief nr. 22 ( 18 mei 2018 ) Nieuwsbrief nr. 22 ( 18 mei 2018 ) In deze nieuwsbrief : Een nieuwe directeur Op 25 april 2018 heeft u een brief gekregen van het bestuur dat er een tijdelijke directeur is benoemd op de Buikslotermeerschool.

Nadere informatie

OBS Wemeldinge Stichting Facetscholen - Kapelle. Oudertevredenheidspeiling Basisonderwijs Haarlem, november 2014

OBS Wemeldinge Stichting Facetscholen - Kapelle. Oudertevredenheidspeiling Basisonderwijs Haarlem, november 2014 OBS Wemeldinge Stichting Facetscholen - Kapelle Oudertevredenheidspeiling Basisonderwijs 2014 Haarlem, november 2014 Samenvatting Achtergrondgegevens Eerder dit jaar heeft OBS Wemeldinge deelgenomen aan

Nadere informatie

Samenvatting. BS Beijumkorf/ Groningen. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Beijumkorf

Samenvatting. BS Beijumkorf/ Groningen. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Beijumkorf Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Beijumkorf Enige tijd geleden heeft onze school BS Beijumkorf deelgenomen aan de oudertevredenheidspeiling. In heel Nederland hebben in totaal 218522 ouders

Nadere informatie

BS Columbusschool/ Almere Samenvatting Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Columbusschool Ouders vinden 'De leerkracht' op school

BS Columbusschool/ Almere Samenvatting Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Columbusschool Ouders vinden 'De leerkracht' op school Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Columbusschool Enige tijd geleden heeft onze school BS Columbusschool deelgenomen aan de oudertevredenheidspeiling. In heel Nederland hebben in totaal 197783

Nadere informatie

Samenvatting. BS St Jozefschool/ De Rijp. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS St Jozefschool

Samenvatting. BS St Jozefschool/ De Rijp. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS St Jozefschool Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS St Jozefschool Enige tijd geleden heeft onze school BS St Jozefschool deelgenomen aan de oudertevredenheidspeiling. In heel Nederland hebben in totaal 170941

Nadere informatie

Samenvatting. BS Dom Helder Camara/ Groningen. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Dom Helder Camara

Samenvatting. BS Dom Helder Camara/ Groningen. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Dom Helder Camara Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Dom Helder Camara Enige tijd geleden heeft onze school BS Dom Helder Camara deelgenomen aan de oudertevredenheidspeiling. In heel Nederland hebben in totaal

Nadere informatie

Het Praatpaaltje. Extra s voor scholieren uit gezinnen met weinig geld. GGD Gezonde voeding invullijsten

Het Praatpaaltje. Extra s voor scholieren uit gezinnen met weinig geld. GGD Gezonde voeding invullijsten Extra s voor scholieren uit gezinnen met weinig geld Extra geld voor ouderbijdrage en andere schoolkosten Hebt u een laag inkomen en weinig geld? Bijvoorbeeld omdat u werkt, maar weinig verdient. Of omdat

Nadere informatie

RHOON, 6 SEPTEMBER 2017

RHOON, 6 SEPTEMBER 2017 RHOON, 6 SEPTEMBER 2017 Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u het eerste Reisverslag van het schooljaar 2017-2018. Na een welverdiende vakantie zijn wij verleden week weer gestart. De kinderen zijn

Nadere informatie

Samenvatting. BS De Petteflet/ Groningen. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS De Petteflet

Samenvatting. BS De Petteflet/ Groningen. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS De Petteflet Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS De Petteflet Enige tijd geleden heeft onze school BS De Petteflet deelgenomen aan de oudertevredenheidspeiling. In heel Nederland hebben in totaal 218522 ouders

Nadere informatie

Samenvatting. BS Paus Joannes/ Enschede. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Paus Joannes

Samenvatting. BS Paus Joannes/ Enschede. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Paus Joannes BS Paus Joannes/ Enschede Samenvatting Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Paus Joannes Enige tijd geleden heeft onze school BS Paus Joannes deelgenomen aan de oudertevredenheidspeiling. In heel

Nadere informatie

Samenvatting. BS De Kameleon. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS De Kameleon. Ouders vinden 'De leerkracht' op school het belangrijkst

Samenvatting. BS De Kameleon. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS De Kameleon. Ouders vinden 'De leerkracht' op school het belangrijkst Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS De Kameleon Enige tijd geleden heeft onze school BS De Kameleon deelgenomen aan de oudertevredenheidspeiling. In heel Nederland hebben in totaal 209645 ouders

Nadere informatie

Samenvatting. BS De Kubus/ Enschede. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS De Kubus. Ouders vinden 'De leerkracht' op school het belangrijkst

Samenvatting. BS De Kubus/ Enschede. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS De Kubus. Ouders vinden 'De leerkracht' op school het belangrijkst BS De Kubus/ Enschede Samenvatting Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS De Kubus Enige tijd geleden heeft onze school BS De Kubus deelgenomen aan de oudertevredenheidspeiling. In heel Nederland

Nadere informatie

Samenvatting. BS De Ridderslag. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS De Ridderslag. Ouders vinden 'De leerkracht' op school het belangrijkst

Samenvatting. BS De Ridderslag. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS De Ridderslag. Ouders vinden 'De leerkracht' op school het belangrijkst BS De Ridderslag/ Gouda Samenvatting Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS De Ridderslag Enige tijd geleden heeft onze school BS De Ridderslag deelgenomen aan de oudertevredenheidspeiling. In heel

Nadere informatie

Kleurrijk & Betekenisvol

Kleurrijk & Betekenisvol O.B.S. Het Mozaïek Kleurrijk & Betekenisvol Algemeen Onlangs hebben de ouders en leerlingen van OBS Het Mozaïek meegedaan aan een tevredenheidsonderzoek van het bureau Scholen met Succes. 144 ouders/verzorgers

Nadere informatie

Samenvatting. BS De Borgh/ Borger. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS De Borgh. Ouders vinden 'De leerkracht' op school het belangrijkst

Samenvatting. BS De Borgh/ Borger. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS De Borgh. Ouders vinden 'De leerkracht' op school het belangrijkst Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS De Borgh Enige tijd geleden heeft onze school BS De Borgh deelgenomen aan de oudertevredenheidspeiling. In heel Nederland hebben in totaal 246644 ouders en

Nadere informatie

Samenvatting. BS Sint Radboudschool. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Sint Radboudschool

Samenvatting. BS Sint Radboudschool. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Sint Radboudschool Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Sint Radboudschool Enige tijd geleden heeft onze school BS Sint Radboudschool deelgenomen aan de oudertevredenheidspeiling. In heel Nederland hebben in totaal

Nadere informatie

Samenvatting. BS Kandelaar/ Ameide. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Kandelaar. Ouders vinden 'De leerkracht' op school het belangrijkst

Samenvatting. BS Kandelaar/ Ameide. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Kandelaar. Ouders vinden 'De leerkracht' op school het belangrijkst Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Kandelaar Enige tijd geleden heeft onze school BS Kandelaar deelgenomen aan de oudertevredenheidspeiling. In heel Nederland hebben in totaal 224670 ouders

Nadere informatie

Samenvatting. BS Rotterdamse Montessorischool/ Rotterdam. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Rotterdamse Montessorischool

Samenvatting. BS Rotterdamse Montessorischool/ Rotterdam. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Rotterdamse Montessorischool BS Rotterdamse Montessorischool/ Rotterdam Samenvatting Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Rotterdamse Montessorischool Enige tijd geleden heeft onze school BS Rotterdamse Montessorischool deelgenomen

Nadere informatie

Samenvatting. BS Sint Liborius/ Dinxperlo. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Sint Liborius

Samenvatting. BS Sint Liborius/ Dinxperlo. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Sint Liborius BS Sint Liborius/ Dinxperlo Samenvatting Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Sint Liborius Enige tijd geleden heeft onze school BS Sint Liborius deelgenomen aan de oudertevredenheidspeiling.

Nadere informatie

Samenvatting. BS Het Kompas/ Alkmaar. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Het Kompas

Samenvatting. BS Het Kompas/ Alkmaar. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Het Kompas Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Het Kompas Enige tijd geleden heeft onze school BS Het Kompas deelgenomen aan de oudertevredenheidspeiling. In heel Nederland hebben in totaal 199033 ouders

Nadere informatie

Samenvatting. BS De Rank/ Meerkerk. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS De Rank. Ouders vinden 'De leerkracht' op school het belangrijkst

Samenvatting. BS De Rank/ Meerkerk. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS De Rank. Ouders vinden 'De leerkracht' op school het belangrijkst Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS De Rank Enige tijd geleden heeft onze school BS De Rank deelgenomen aan de oudertevredenheidspeiling. In heel Nederland hebben in totaal 161853 ouders en verzorgers

Nadere informatie

Samenvatting. BS It Grovestinshôf. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS It Grovestinshôf

Samenvatting. BS It Grovestinshôf. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS It Grovestinshôf BS It Grovestinshôf/ Koudum Samenvatting Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS It Grovestinshôf Enige tijd geleden heeft onze school BS It Grovestinshôf deelgenomen aan de oudertevredenheidspeiling.

Nadere informatie

Samenvatting. BS De Meeander/ Locatie Heelweg. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) Locatie Heelweg

Samenvatting. BS De Meeander/ Locatie Heelweg. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) Locatie Heelweg Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) Locatie Heelweg Enige tijd geleden heeft onze school Locatie Heelweg deelgenomen aan de oudertevredenheidspeiling. In heel Nederland hebben in totaal 200864 ouders

Nadere informatie

Samenvatting. BS De Regenboog/ Tochtwaard: Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS De Regenboog/ Tochtwaard

Samenvatting. BS De Regenboog/ Tochtwaard: Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS De Regenboog/ Tochtwaard BS De Regenboog/ Tochtwaard Samenvatting Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS De Regenboog/ Tochtwaard Enige tijd geleden heeft onze school BS De Regenboog/ Tochtwaard deelgenomen aan de oudertevredenheidspeiling.

Nadere informatie

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s),

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), +9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), Terug in de tijd! Vandaag zijn onze leerlingen op een wel hele bijzondere manier begonnen met de projectweek Terug in de tijd!. Enkele leerkrachten gingen namelijk

Nadere informatie

Samenvatting 2013/2014

Samenvatting 2013/2014 Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS De Nienekes Enige tijd geleden heeft onze school BS De Nienekes deelgenomen aan de oudertevredenheidspeiling. In heel Nederland hebben in totaal 209645 ouders

Nadere informatie

Samenvatting. BS Het Veenpluis/ Zevenhuizen. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Het Veenpluis

Samenvatting. BS Het Veenpluis/ Zevenhuizen. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Het Veenpluis Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Het Veenpluis Enige tijd geleden heeft onze school BS Het Veenpluis deelgenomen aan de oudertevredenheidspeiling. In heel Nederland hebben in totaal 225988

Nadere informatie

OBS De Wending Roosendaal. Oudertevredenheidspeiling Basisonderwijs Haarlem, april 2014

OBS De Wending Roosendaal. Oudertevredenheidspeiling Basisonderwijs Haarlem, april 2014 OBS De Wending Roosendaal Oudertevredenheidspeiling Basisonderwijs 2014 Haarlem, april 2014 Samenvatting Samenvatting Achtergrondgegevens Eerder dit jaar heeft OBS De Wending deelgenomen aan de oudertevredenheidspeiling

Nadere informatie

Samenvatting. BS Finlandia/ Rotterdam. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Finlandia

Samenvatting. BS Finlandia/ Rotterdam. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Finlandia BS Finlandia/ Rotterdam Samenvatting Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Finlandia Enige tijd geleden heeft onze school BS Finlandia deelgenomen aan de oudertevredenheidspeiling. In heel Nederland

Nadere informatie

Samenvatting. BS De Driemaster/ Alkmaar. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS De Driemaster

Samenvatting. BS De Driemaster/ Alkmaar. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS De Driemaster BS De Driemaster/ Alkmaar Samenvatting Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS De Driemaster Enige tijd geleden heeft onze school BS De Driemaster deelgenomen aan de oudertevredenheidspeiling. In

Nadere informatie

Samenvatting. BS Kompas/ Lexmond. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Kompas. Ouders vinden 'De leerkracht' op school het belangrijkst

Samenvatting. BS Kompas/ Lexmond. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Kompas. Ouders vinden 'De leerkracht' op school het belangrijkst Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Kompas Enige tijd geleden heeft onze school BS Kompas deelgenomen aan de oudertevredenheidspeiling. In heel Nederland hebben in totaal 224670 ouders en verzorgers

Nadere informatie

Samenvatting. OBS Openbare Daltonschool Overschie/Rotterdam. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) OBS Openbare Daltonschool Overschie

Samenvatting. OBS Openbare Daltonschool Overschie/Rotterdam. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) OBS Openbare Daltonschool Overschie Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) OBS Openbare Daltonschool Overschie Enige tijd geleden heeft onze school OBS Openbare Daltonschool Overschie deelgenomen aan de oudertevredenheidspeiling. In

Nadere informatie

Samenvatting. BS De Pijler/ Rotterdam. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS De Pijler

Samenvatting. BS De Pijler/ Rotterdam. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS De Pijler BS De Pijler/ Rotterdam Samenvatting Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS De Pijler Enige tijd geleden heeft onze school BS De Pijler deelgenomen aan de oudertevredenheidspeiling. In heel Nederland

Nadere informatie

Samenvatting. BS Benedictusschool. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Benedictusschool

Samenvatting. BS Benedictusschool. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Benedictusschool Samenvatting Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Benedictusschool Enige tijd geleden heeft onze school BS Benedictusschool deelgenomen aan de oudertevredenheidspeiling. In heel Nederland hebben

Nadere informatie

Samenvatting. BS Zeppelin/ Heerhugowaard. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Zeppelin

Samenvatting. BS Zeppelin/ Heerhugowaard. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Zeppelin Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Zeppelin Enige tijd geleden heeft onze school BS Zeppelin deelgenomen aan de oudertevredenheidspeiling. In heel Nederland hebben in totaal 221404 ouders en

Nadere informatie

Samenvatting. BS De Pandelaar/ Gemert. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS De Pandelaar. Ouders vinden 'Sfeer' op school het belangrijkst

Samenvatting. BS De Pandelaar/ Gemert. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS De Pandelaar. Ouders vinden 'Sfeer' op school het belangrijkst Samenvatting Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS De Pandelaar Enige tijd geleden heeft onze school BS De Pandelaar deelgenomen aan de oudertevredenheidspeiling. In heel Nederland hebben in totaal

Nadere informatie

Samenvatting. BS De Rank/ Meerkerk. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS De Rank. Ouders vinden 'De leerkracht' op school het belangrijkst

Samenvatting. BS De Rank/ Meerkerk. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS De Rank. Ouders vinden 'De leerkracht' op school het belangrijkst Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS De Rank Enige tijd geleden heeft onze school BS De Rank deelgenomen aan de oudertevredenheidspeiling. In heel Nederland hebben in totaal 224670 ouders en verzorgers

Nadere informatie

Samenvatting. BS Anne Frankschool. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Anne Frankschool

Samenvatting. BS Anne Frankschool. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Anne Frankschool BS Anne Frankschool/ Arnhem Samenvatting Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Anne Frankschool Enige tijd geleden heeft onze school BS Anne Frankschool deelgenomen aan de oudertevredenheidspeiling.

Nadere informatie

Samenvatting. BS Goudenstein/ Haaften. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Goudenstein

Samenvatting. BS Goudenstein/ Haaften. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Goudenstein BS Goudenstein/ Haaften Samenvatting Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Goudenstein Enige tijd geleden heeft onze school BS Goudenstein deelgenomen aan de oudertevredenheidspeiling. In heel

Nadere informatie

Samenvatting. BS De Bonte Mol/ Schermerhorn. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS De Bonte Mol

Samenvatting. BS De Bonte Mol/ Schermerhorn. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS De Bonte Mol Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS De Bonte Mol Enige tijd geleden heeft onze school BS De Bonte Mol deelgenomen aan de oudertevredenheidspeiling. In heel Nederland hebben in totaal 197603 ouders

Nadere informatie

Samenvatting. BS De Swoaistee/ Groningen. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS De Swoaistee

Samenvatting. BS De Swoaistee/ Groningen. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS De Swoaistee Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS De Swoaistee Enige tijd geleden heeft onze school BS De Swoaistee deelgenomen aan de oudertevredenheidspeiling. In heel Nederland hebben in totaal 218522 ouders

Nadere informatie

Samenvatting. BS Christoffel/ Gendringen. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Christoffel

Samenvatting. BS Christoffel/ Gendringen. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Christoffel BS Christoffel/ Gendringen Samenvatting Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Christoffel Enige tijd geleden heeft onze school BS Christoffel deelgenomen aan de oudertevredenheidspeiling. In heel

Nadere informatie

Samenvatting. BS De Keg/ Venray. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS De Keg. Ouders vinden 'De leerkracht' op school het belangrijkst

Samenvatting. BS De Keg/ Venray. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS De Keg. Ouders vinden 'De leerkracht' op school het belangrijkst Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS De Keg Enige tijd geleden heeft onze school BS De Keg deelgenomen aan de oudertevredenheidspeiling. In heel Nederland hebben in totaal 208250 ouders en verzorgers

Nadere informatie

Samenvatting. BS School 59/ Nieuw-Buinen. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS School 59. Ouders vinden 'Sfeer' op school het belangrijkst

Samenvatting. BS School 59/ Nieuw-Buinen. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS School 59. Ouders vinden 'Sfeer' op school het belangrijkst Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS School 59 Enige tijd geleden heeft onze school BS School 59 deelgenomen aan de oudertevredenheidspeiling. In heel Nederland hebben in totaal 228349 ouders

Nadere informatie

Samenvatting. BS Windroos/ Wijk bij Duurstede. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Windroos

Samenvatting. BS Windroos/ Wijk bij Duurstede. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Windroos Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Windroos Enige tijd geleden heeft onze school BS Windroos deelgenomen aan de oudertevredenheidspeiling. In heel Nederland hebben in totaal 201893 ouders en

Nadere informatie

Samenvatting. BS De Bonckert/ Boxmeer. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS De Bonckert

Samenvatting. BS De Bonckert/ Boxmeer. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS De Bonckert Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS De Bonckert Enige tijd geleden heeft onze school BS De Bonckert deelgenomen aan de oudertevredenheidspeiling. In heel Nederland hebben in totaal 209645 ouders

Nadere informatie

Juli Nieuwsbrief

Juli Nieuwsbrief Juli 2019 Nieuwsbrief Juli 2019 1 Musical groep 8 12 23 2 13 24 3 14 25 4 Afscheid gr 8 15 26 5 12.00 uur uit 16 27 6 17 28 7 18 29 8 Zomervakantie 19 30 9 20 31 10 21 11 22 19 augustus start nieuwe schooljaar.

Nadere informatie

Samenvatting. BS Lucebertschool/ Bergen NH. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Lucebertschool

Samenvatting. BS Lucebertschool/ Bergen NH. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Lucebertschool BS Lucebertschool/ Bergen NH Samenvatting Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Lucebertschool Enige tijd geleden heeft onze school BS Lucebertschool deelgenomen aan de oudertevredenheidspeiling.

Nadere informatie

Samenvatting. Bs Sint Nicolaasschool. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) Bs Sint Nicolaasschool

Samenvatting. Bs Sint Nicolaasschool. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) Bs Sint Nicolaasschool BS Sint Nicolaasschool/ Haren Samenvatting Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) Bs Sint Nicolaasschool Enige tijd geleden heeft onze school Bs Sint Nicolaasschool deelgenomen aan de oudertevredenheidspeiling.

Nadere informatie

Samenvatting. BS Noachschool/ Schoonrewoerd. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Noachschool

Samenvatting. BS Noachschool/ Schoonrewoerd. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Noachschool Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Noachschool Enige tijd geleden heeft onze school BS Noachschool deelgenomen aan de oudertevredenheidspeiling. In heel Nederland hebben in totaal 161853 ouders

Nadere informatie

Samenvatting. BS Alexanderschool/ Denekamp. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Alexanderschool

Samenvatting. BS Alexanderschool/ Denekamp. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Alexanderschool BS Alexanderschool/ Denekamp Samenvatting Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Alexanderschool Enige tijd geleden heeft onze school BS Alexanderschool deelgenomen aan de oudertevredenheidspeiling.

Nadere informatie

Samenvatting. BS De Bonte Mol/ Schermerhorn. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS De Bonte Mol

Samenvatting. BS De Bonte Mol/ Schermerhorn. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS De Bonte Mol Samenvatting Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS De Bonte Mol Enige tijd geleden heeft onze school BS De Bonte Mol deelgenomen aan de oudertevredenheidspeiling. In heel Nederland hebben in totaal

Nadere informatie

Samenvatting. BS Matthias/ Alkmaar. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Matthias. Ouders vinden 'De leerkracht' op school het belangrijkst

Samenvatting. BS Matthias/ Alkmaar. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Matthias. Ouders vinden 'De leerkracht' op school het belangrijkst Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Matthias Enige tijd geleden heeft onze school BS Matthias deelgenomen aan de oudertevredenheidspeiling. In heel Nederland hebben in totaal 238938 ouders en

Nadere informatie

BS Herédium/ Zijderveld Samenvatting Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Herédium Ouders vinden 'De leerkracht' op school het belangrijkst

BS Herédium/ Zijderveld Samenvatting Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Herédium Ouders vinden 'De leerkracht' op school het belangrijkst Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Herédium Enige tijd geleden heeft onze school BS Herédium deelgenomen aan de oudertevredenheidspeiling. In heel Nederland hebben in totaal 224670 ouders en

Nadere informatie

NIEUWSFLITS PAUS JOANNES

NIEUWSFLITS PAUS JOANNES NIEUWSFLITS PAUS JOANNES SCHOOLJAAR 2017-2018 NUMMER 15 www.pausjoannes.com WIJKSCHOOL VOOR KANJERS IN HET CENTRUM VAN HAAKSBERGEN Pasen Altijd zijn we onderweg Onderweg naar morgen. Met de dromen van

Nadere informatie

Samenvatting. BS St Joseph/ Beringe. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS St Joseph. Ouders vinden 'De leerkracht' op school het belangrijkst

Samenvatting. BS St Joseph/ Beringe. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS St Joseph. Ouders vinden 'De leerkracht' op school het belangrijkst Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS St Joseph Enige tijd geleden heeft onze school BS St Joseph deelgenomen aan de oudertevredenheidspeiling. In heel Nederland hebben in totaal 213469 ouders

Nadere informatie

Samenvatting. BS De Ridderslag. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS De Ridderslag. Ouders vinden 'De leerkracht' op school het belangrijkst

Samenvatting. BS De Ridderslag. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS De Ridderslag. Ouders vinden 'De leerkracht' op school het belangrijkst BS De Ridderslag/ Gouda Samenvatting Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS De Ridderslag Enige tijd geleden heeft onze school BS De Ridderslag deelgenomen aan de oudertevredenheidspeiling. In heel

Nadere informatie

Samenvatting. BS De Regenboog/ Enschede. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS De Regenboog

Samenvatting. BS De Regenboog/ Enschede. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS De Regenboog BS De Regenboog/ Enschede Samenvatting Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS De Regenboog Enige tijd geleden heeft onze school BS De Regenboog deelgenomen aan de oudertevredenheidspeiling. In heel

Nadere informatie

Samenvatting. BS De Regenboog/ Oudorp. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS De Regenboog/ Oudorp

Samenvatting. BS De Regenboog/ Oudorp. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS De Regenboog/ Oudorp Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) Enige tijd geleden heeft onze school BS De Regenboog/ Oudorp deelgenomen aan de oudertevredenheidspeiling. In heel Nederland hebben in totaal 238938 ouders en

Nadere informatie

Samenvatting. BS Toermalijn/ Venlosingel. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Toermalijn/ Venlosingel

Samenvatting. BS Toermalijn/ Venlosingel. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Toermalijn/ Venlosingel Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) Enige tijd geleden heeft onze school deelgenomen aan de oudertevredenheidspeiling. In heel Nederland hebben in totaal 244156 ouders en verzorgers bij circa 2913

Nadere informatie

BS It Pertoer/ Weidum Samenvatting Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS It Pertoer Ouders vinden 'De leerkracht' op school het belangrijkst

BS It Pertoer/ Weidum Samenvatting Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS It Pertoer Ouders vinden 'De leerkracht' op school het belangrijkst BS It Pertoer/ Weidum Samenvatting Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS It Pertoer Enige tijd geleden heeft onze school BS It Pertoer deelgenomen aan de oudertevredenheidspeiling. In heel Nederland

Nadere informatie

Samenvatting. BS Pius X/ Varsselder. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Pius X. Ouders vinden 'De leerkracht' op school het belangrijkst

Samenvatting. BS Pius X/ Varsselder. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Pius X. Ouders vinden 'De leerkracht' op school het belangrijkst BS Pius X/ Varsselder Samenvatting Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Pius X Enige tijd geleden heeft onze school BS Pius X deelgenomen aan de oudertevredenheidspeiling. In heel Nederland hebben

Nadere informatie

Samenvatting. BS Het Kleurenorkest. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Het Kleurenorkest

Samenvatting. BS Het Kleurenorkest. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Het Kleurenorkest Samenvatting Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Het Kleurenorkest Enige tijd geleden heeft onze school BS Het Kleurenorkest deelgenomen aan de oudertevredenheidspeiling. In heel Nederland hebben

Nadere informatie

Open Dag Vraag en Antwoord O4NT Vraag Antwoord

Open Dag Vraag en Antwoord O4NT Vraag Antwoord Dinsdagkrant Hoofdlocatie: Locatie: Jaargang 22 nr. 25 Everlo 12 Welgelegen 6 dinsdag 7 maart 2017 7608 BW Almelo 7608 JZ Almelo tel. 0546 491969 internet: www.telgenborch.nl email: directie@telgenborch.nl

Nadere informatie

Samenvatting. BS De Lispeltuut/ Alkmaar. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS De Lispeltuut

Samenvatting. BS De Lispeltuut/ Alkmaar. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS De Lispeltuut Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS De Lispeltuut Enige tijd geleden heeft onze school BS De Lispeltuut deelgenomen aan de oudertevredenheidspeiling. In heel Nederland hebben in totaal 238938

Nadere informatie

Samenvatting. BS Ichthus/ Hardinxveld-Giessendam. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Ichthus

Samenvatting. BS Ichthus/ Hardinxveld-Giessendam. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Ichthus BS Ichthus/ Hardinxveld-Giessendam Samenvatting Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Ichthus Enige tijd geleden heeft onze school BS Ichthus deelgenomen aan de oudertevredenheidspeiling. In heel

Nadere informatie

Samenvatting. BS Fatima Brunssum. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Fatima. Ouders vinden 'De leerkracht' op school het belangrijkst

Samenvatting. BS Fatima Brunssum. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Fatima. Ouders vinden 'De leerkracht' op school het belangrijkst Samenvatting Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Fatima Enige tijd geleden heeft onze school BS Fatima deelgenomen aan de oudertevredenheidspeiling. In heel Nederland hebben in totaal 235157

Nadere informatie

Samenvatting. BS Bontebrugschool/ Silvolde. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Bontebrugschool

Samenvatting. BS Bontebrugschool/ Silvolde. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Bontebrugschool Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Bontebrugschool Enige tijd geleden heeft onze school BS Bontebrugschool deelgenomen aan de oudertevredenheidspeiling. In heel Nederland hebben in totaal 200697

Nadere informatie

Pagina 1. Pagina 2. Pagina 3. Pagina 4

Pagina 1. Pagina 2. Pagina 3. Pagina 4 4 februari 2016 Pagina 1 Inleiding Nieuwe leerlingen inschrijven Half negen Tevredenheids peiling Pagina 2 Geboren Reisverslag Commissie nieuwe schooltijden Pagina 3 Hulpouders gezocht Trefbaltoernooi

Nadere informatie

Samenvatting. BS `t Startblok. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS `t Startblok. Ouders vinden 'De leerkracht' op school het belangrijkst

Samenvatting. BS `t Startblok. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS `t Startblok. Ouders vinden 'De leerkracht' op school het belangrijkst Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS `t Startblok Enige tijd geleden heeft onze school BS `t Startblok deelgenomen aan de oudertevredenheidspeiling. In heel Nederland hebben in totaal 209645 ouders

Nadere informatie

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8 Nieuwsbrief maart 2015: Nieuws vanuit: De directie Bijgaand treft u weer onze nieuwe maandbrief aan. Het is alweer de maandbrief van de maand maart. In deze maand start straks de lente weer. Deze maand

Nadere informatie

Samenvatting. BS Sint Barbaraschool/ Tuitjenhorn. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Sint Barbaraschool

Samenvatting. BS Sint Barbaraschool/ Tuitjenhorn. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Sint Barbaraschool BS Sint Barbaraschool/ Tuitjenhorn Samenvatting Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Sint Barbaraschool Enige tijd geleden heeft onze school BS Sint Barbaraschool deelgenomen aan de oudertevredenheidspeiling.

Nadere informatie

Samenvatting 2014/2015

Samenvatting 2014/2015 Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS De Til Enige tijd geleden heeft onze school BS De Til deelgenomen aan de oudertevredenheidspeiling. In heel Nederland hebben in totaal 214903 ouders en verzorgers

Nadere informatie

BS Parcivalschool/ Arnhem Samenvatting Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Parcivalschool Ouders vinden 'De leerkracht' op school het

BS Parcivalschool/ Arnhem Samenvatting Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Parcivalschool Ouders vinden 'De leerkracht' op school het Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Parcivalschool Enige tijd geleden heeft onze school BS Parcivalschool deelgenomen aan de oudertevredenheidspeiling. In heel Nederland hebben in totaal 131022

Nadere informatie

Samenvatting. BS Elckerlyc/ Gennep. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Elckerlyc. Ouders vinden 'Begeleiding' op school het belangrijkst

Samenvatting. BS Elckerlyc/ Gennep. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Elckerlyc. Ouders vinden 'Begeleiding' op school het belangrijkst Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Elckerlyc Enige tijd geleden heeft onze school BS Elckerlyc deelgenomen aan de oudertevredenheidspeiling. In heel Nederland hebben in totaal 209645 ouders

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

Samenvatting. BS Beatrixschool/ Loppersum. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Beatrixschool

Samenvatting. BS Beatrixschool/ Loppersum. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Beatrixschool Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Beatrixschool Enige tijd geleden heeft onze school BS Beatrixschool deelgenomen aan de oudertevredenheidspeiling. In heel Nederland hebben in totaal 210833

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nr

Nieuwsbrief. Nr Nieuwsbrief Nr. 15 13-04-2017 We zijn nu ook te volgen via Facebook sportbasisschool Het Startblok ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Samenvatting. BS De Pinksterbloem/ Amsterdam. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS De Pinksterbloem

Samenvatting. BS De Pinksterbloem/ Amsterdam. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS De Pinksterbloem Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS De Pinksterbloem Enige tijd geleden heeft onze school BS De Pinksterbloem deelgenomen aan de oudertevredenheidspeiling. In heel Nederland hebben in totaal

Nadere informatie

Samenvatting. BS De Vaart/ Heerhugowaard. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS De Vaart

Samenvatting. BS De Vaart/ Heerhugowaard. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS De Vaart BS De Vaart/ Heerhugowaard Samenvatting Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS De Vaart Enige tijd geleden heeft onze school BS De Vaart deelgenomen aan de oudertevredenheidspeiling. In heel Nederland

Nadere informatie

BS Nicolaasschool/ Doorn Samenvatting Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Nicolaasschool Ouders vinden 'De leerkracht' op school

BS Nicolaasschool/ Doorn Samenvatting Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Nicolaasschool Ouders vinden 'De leerkracht' op school Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Nicolaasschool Enige tijd geleden heeft onze school BS Nicolaasschool deelgenomen aan de oudertevredenheidspeiling. In heel Nederland hebben in totaal 237317

Nadere informatie

Samenvatting. BS `t Ogelijn/ Boxmeer. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS `t Ogelijn. Ouders vinden 'Begeleiding' op school het belangrijkst

Samenvatting. BS `t Ogelijn/ Boxmeer. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS `t Ogelijn. Ouders vinden 'Begeleiding' op school het belangrijkst Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS `t Ogelijn Enige tijd geleden heeft onze school BS `t Ogelijn deelgenomen aan de oudertevredenheidspeiling. In heel Nederland hebben in totaal 209645 ouders

Nadere informatie

Samenvatting. BS Aldoende/ Amsterdam. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Aldoende. Ouders vinden 'De leerkracht' op school het belangrijkst

Samenvatting. BS Aldoende/ Amsterdam. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Aldoende. Ouders vinden 'De leerkracht' op school het belangrijkst BS Aldoende/ Amsterdam Samenvatting Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Aldoende Enige tijd geleden heeft onze school BS Aldoende deelgenomen aan de oudertevredenheidspeiling. In heel Nederland

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn!

Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Van de directie En dan is het alweer vrijdag in de eerste schoolweek! De kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2017

Nieuwsbrief maart 2017 Nieuwsbrief maart 2017 Beste ouders en verzorgers, Je zult maar juf of meester zijn in het basisonderwijs. Elke dag te mogen werken met kinderen geeft veel voldoening. Het is goed om dat te zien in De

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF REHOBOTHSCHOOL

NIEUWSBRIEF REHOBOTHSCHOOL NIEUWSBRIEF REHOBOTHSCHOOL Ook voor uw kind iets extra s gedurende het schooljaar! De scholen zijn weer begonnen en we hopen en rekenen op een goed nieuw schooljaar in goede harmonie en samenwerking. We

Nadere informatie

Samenvatting. BS Klingelenburg. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Klingelenburg. Ouders vinden 'De leerkracht' op school het belangrijkst

Samenvatting. BS Klingelenburg. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Klingelenburg. Ouders vinden 'De leerkracht' op school het belangrijkst BS Klingelenburg/ Tuil Samenvatting Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Klingelenburg Enige tijd geleden heeft onze school BS Klingelenburg deelgenomen aan de oudertevredenheidspeiling. In heel

Nadere informatie

Samenvatting. RKBS De Waterwilg/ Nootdorp. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) RKBS De Waterwilg

Samenvatting. RKBS De Waterwilg/ Nootdorp. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) RKBS De Waterwilg RKBS De Waterwilg/ Nootdorp Samenvatting Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) RKBS De Waterwilg Enige tijd geleden heeft onze school RKBS De Waterwilg deelgenomen aan de oudertevredenheidspeiling.

Nadere informatie

Samenvatting. BS De Regenboog/ Meidoornlaan: Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS De Regenboog/ Meidoornlaan

Samenvatting. BS De Regenboog/ Meidoornlaan: Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS De Regenboog/ Meidoornlaan BS De Regenboog/ Meidoornlaan Samenvatting Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS De Regenboog/ Meidoornlaan Enige tijd geleden heeft onze school BS De Regenboog/ Meidoornlaan deelgenomen aan de

Nadere informatie

De twaalfde editie van de nieuwsbrief

De twaalfde editie van de nieuwsbrief Nieuwsbrief 12 Jaargang 5 13-02-2015 www.olivijn.almere-speciaal.nl De twaalfde editie van de nieuwsbrief Belangrijke data voor de komende periode: 23 t/m 27 februari voorjaarsvakantie Nieuws vanuit de

Nadere informatie

April 2019, Nieuwsbrief 8

April 2019, Nieuwsbrief 8 April 2019, Nieuwsbrief 8 VOORWOORD Beste ouders/verzorgers en kinderen van de Kennedyschool, Vandaag is Streetwise op school geweest. De kinderen leren hoe ze beter hun eigen gedrag in het verkeer in

Nadere informatie