Neptune. Het complete integratieplatform voor uw organisatie! BROCHURE OPTIMALISEREN VAN INFORMATIE EN PROCESSEN

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Neptune. Het complete integratieplatform voor uw organisatie! BROCHURE OPTIMALISEREN VAN INFORMATIE EN PROCESSEN"

Transcriptie

1 BROCHURE Neptune Het complete integratieplatform voor uw organisatie! OPTIMALISEREN VAN INFORMATIE EN PROCESSEN Axians Rivium Boulevard LK Capelle aan den IJssel Tel:

2 BROCHURE NEPTUNE 2 Axians - Tel:

3 NEPTUNE BROCHURE Inhoud 1 Het complete integratieplatform 2 Enterprise Service Bus (ESB) 3 Standaard Adapters 4 Protocollen & Dataformaten 5 Waarom Neptune als integratie-platform? Axians - Tel:

4 BROCHURE NEPTUNE Neptune Het complete integratieplatform voor uw organisatie! Verschillende zaken tot één geheel maken Of u nu een grote of kleine organisatie bent, de integratiebehoeften van organisaties gaat steeds vaker verder dan puur en alleen het uitwisselen van berichten. Daarom is Neptune ook meer dan een Enterprise Service Bus (ESB); het is een compleet integratieplatform gericht op het optimaliseren van uw informatievoorziening en bedrijfsprocessen. Integreren is meer dan het koppelen van systemen Integreren kan omschreven worden als iets of iemand opnemen in het geheel of verschillende zaken tot één geheel maken. In de context van organisaties omschrijven wij het als het afstemmen van doelstellingen, mensen, processen en technologie zodat ze één goed functionerend geheel vormen. Het ontsluiten, delen, tijdig en in context beschikbaar stellen van informatie speelt hierbij een belangrijke rol. Data Integratie Verbeteren kwaliteit en beschikbaarheid van data Proces integratie Optimaliseren van processen en samenwerking Data synchronisatie Rol gebaseerde integrale overzichten Real-time procesaansturing, monitoring en bijsturing Online samenwerking Identiteit Netwerken 4 Axians - Tel:

5 NEPTUNE BROCHURE Wij onderscheiden een viertal typen integraties, te weten: - data integratie - procesintegratie - netwerkintegratie - identiteit integratie Data integratie Bij data integratie gaat het vooral om het verbeteren van de kwaliteit en beschikbaarheid van gegevens. Bij veel organisaties worden bepaalde gegevens zoals contactgegevens van een klant - in meerdere systemen bijgehouden. Het is dan wel zaak dat deze gegevens in alle systemen hetzelfde zijn en ook blijven, anders worden er wellicht verkeerde conclusies en beslissingen gemaakt op basis van foutieve gegevens. Binnen Neptune hebben we dan ook voldoende functionaliteit voor het synchroniseren van gegevens tussen verschillende applicaties. Voor elke gegevensentiteit wordt bepaald welk systeem de primaire bron wordt voor het gegeven en dus de waarheid bevat. Vanuit de primaire bron worden de wijzigingen gesynchroniseerd met andere applicaties. De synchronisatie kan zowel geagendeerd op basis van batch-processing plaatsvinden (waarbij op vaste tijdstippen complete gegevensverzamelingen gesynchroniseerd worden) als real-time (waarbij elke wijziging in de primaire bron direct wordt doorgegeven aan andere applicaties). Als een doelsysteem tijdelijk niet beschikbaar is worden de updates door Neptune vastgehouden en alsnog ter verwerking aangeboden zodra deze weer beschikbaar komt. Een ander aspect van data integratie is het beschikbaar stellen van informatie in de vorm van wat wij noemen rol gebaseerde integrale overzichten. Het idee is dat met 1 druk op de knop een compleet overzicht wordt verkregen van iets, bijvoorbeeld een klant, zonder dat men zelf hiervoor allerlei applicaties hoeft te benaderen en ook specifiek voor de rol die een bepaalde medewerker heeft. De medewerker hoeft dus niet meer zelf op zoek naar de informatie maar krijgt deze in de context van zijn rol en functie aangeboden. Iedere medewerker in dezelfde rol krijgt dus dezelfde informatie aangeboden; een overzicht is niet meer afhankelijk van een medewerker en zijn kennis van of toegang tot applicaties. Axians - Tel:

6 BROCHURE NEPTUNE Neptune biedt ondersteuning voor het op een onderhoudbare, herbruikbare en flexibele manier ontsluiten van de informatie die in de verschillende applicaties is vastgelegd. Deze ontsluitingen kunnen dan gebruikt worden om één of meerdere rol-gebaseerde integrale overzichten te realiseren. Dezelfde ontsluitingen kunnen dus hergebruikt worden in meerdere integrale overzichten (zie ook Figuur 1). Overigens kunnen deze overzichten door ons, door u of door een 3e partij ontwikkeld worden. Tevens kunnen de ontsluitingen op een reeds bestaand integraal overzicht worden afgestemd. Integraal klantbeeld t.b.v. sales Integraal klantbeeld t.b.v. klantcontactcentrum CRM ERP DMS Figuur 1 De twee verschillende klantbeelden maken gebruik van dezelfde ontsluitingen van Neptune om gegevens uit het CRM, het ERP en het DMS op te vragen. Bij een vervanging of een upgrade van bijvoorbeeld het CRM hoeft alleen de koppeling tussen het CRM en Neptune aangepast te worden. Voordeel is dat de koppelingen tussen de klantbeelden en Neptune en daarmee ok de klantbeelden zelf blijven dan buiten schot. Procesintegratie Bij procesintegratie gaat het vooral om het aanroepen van business functionaliteit in applicaties, zoals het plaatsen van een order vanuit een website. Als gevolg hiervan worden er in het ERP allerlei bedrijfsregels toegepast en andere sub processen gestart, zoals het aanmaken van een verzamelopdracht en het inplannen van transport. Het gaat dus verder dan alleen het bijwerken van informatie in een applicatie; de informatie vormt vaak een trigger voor het opstarten van allerlei andere sub processen. Maar hoe verkrijg je nu inzicht in de status van het proces als deze over meerdere afdelingen of applicaties loopt? En hoe weet je op wie we zitten te wachten? Vaak moeten er dan vele telefoontjes gepleegd worden om dit te achterhalen. Procesintegratie is dan ook vooral gericht op het monitoren en optimaliseren van processen die over meerdere applicaties, afdelingen en/of organisaties heen lopen en waarbij ook rekening gehouden moet worden met Service level agreement (SLA) afspraken en eventuele overtredingen daarvan. Neptune biedt een Business Process Management (BPM) platform waarin processen gemodelleerd kunnen worden op basis van Business Process Model & Notation (BPMN), inclusief eventuele SLA afspraken en escalaties. BPMN is de facto standaard voor het modelleren van bedrijfsprocessen die 1:1 uitgevoerd kunnen worden door een BPM platform. Een be- 6 Axians - Tel:

7 NEPTUNE BROCHURE drijfsproces dat door middel van BPMN is gemodelleerd dus daadwerkelijk ook een onderdeel van IT implementatie en vormt dus de basis voor de documentatie en implementatie van het proces, waardoor deze ook niet meer van elkaar kunnen afwijken. De Neptune data integratie functionaliteit wordt gebruikt om de diverse applicaties te integreren die in het proces gebruikt moeten worden. Gebruikers krijgen automatisch taken toegewezen op basis van prioriteit in een takenlijst die ze dan vervolgens in de daarvoor toegewezen systemen kunnen afhandelen. De voortgang van deze taken wordt vervolgens automatisch bewaakt door het BPM platform waarbij er proactief signalen worden verstuurd naar bijvoorbeeld teamleiders als een SLA of KPI overschreden wordt of dreigt te worden. Netwerkintegratie Steeds meer staan de systemen die met elkaar geïntegreerd moeten worden in verschillende netwerkdomeinen, zeker als u ook gebruikt maakt van de mogelijkheden van cloud computing. Bij het integreren van verschillende netwerken speelt beveiliging een belangrijke rol. Neptune biedt niet alleen ondersteuning voor encryptie op transport niveau op basis van Secure Sockets Layer (SSL), maar ook op bericht niveau. Hierdoor kunnen berichten niet gelezen worden door derden en er ook vastgesteld kan worden of een bericht aangepast nadat deze is verzonden door de afzender. Daarnaast kunnen de verschillende koppelingen ook wel services genaamd die aangeboden worden via Neptune beveiligd worden door middel van Basic Authenticatie en Lightweight Directory Access Protocol (LDAP) of Microsoft Active Directory (AD) authenticatie. Identiteit integratie Single Sign-On (SSO) vormt vaak ook een belangrijk aspect bij integratie. Gebruikers zitten er niet op te wachten om gebruikersnaam en wachtwoorden te moeten onthouden om toegang te krijgen tot bepaalde informatie en/of diensten. Neptune biedt ondersteuning voor SSO voor haar BPM en dashboard omgeving. Daarnaast biedt Neptune ook de mogelijkheid om authenticatie en autorisatie in te richten ten behoeve van klantgeoriënteerde portalen, waarbij deze klanten zelf accounts kunnen aanmaken en onderhouden (wachtwoorden aanpassen, opvragen etc.). Daarnaast biedt Neptune ook de mogelijkheid om gebruikers te authentiseren op basis van Google, Facebook of Twitter. Axians - Tel:

8 BROCHURE NEPTUNE Neptune Enterprise Service Bus (ESB) De basis van Neptune wordt gevormd door de Neptune Enterprise Service Bus (ESB). Deze ESB biedt naast de standaard mogelijkheden om data te kunnen transformeren, routeren en te queuen ook mogelijkheden voor protocol overbrugging van bijvoorbeeld FTP naar http. Daarnaast worden integraties die over de ESB verlopen automatisch gelogd en gemonitord. Met behulp van een dashboard kunnen applicatiebeheerders vervolgens kijken wat de status is van een bepaalde koppeling en hoe de ESB presteert. Alle berichten die als gevolg van een integratie met diverse systemen worden uitgewisseld worden automatisch aan elkaar gecorreleerd zodat men achteraf gemakkelijk in het dashboard kan zien welke applicaties er aangeroepen zijn als gevolg van welk initieel verzoek en welke responses er daarbij gegeven zijn. De applicatiebeheerder kan ook vrij zoeken naar berichten op basis van de inhoud van deze berichten, ongeacht in welk formaat deze zijn aangeboden. Bovenop de Neptune ESB zijn de Neptune BPM voor de procesintegratie en Neptune Master Data Management (MDM) voor de data synchronisatie geïmplementeerd. 8 Axians - Tel:

9 NEPTUNE BROCHURE In het onderstaand plaatje is conceptueel weergegeven uit welke componenten Neptune is opgebouwd. Standaard Adapters Een adapter zorgt voor de complete ontsluiting van een specifieke applicatie. Standaard kunnen (tegen een meerprijs) de onderstaande adapters meegeleverd worden met Neptune. - Axians Document Center - Microsoft SharePoint en andere CMIS compatibele content management systemen. - Microsoft CRM - Salesforce.com - Microsoft Dynamics AX Daarnaast beschikken we ook over branche specifieke adapters. Axians - Tel:

10 BROCHURE NEPTUNE Protocollen & Dataformaten Naast de adapters beschikt Neptune standaard over ondersteuning voor de volgende protocollen en dataformaten: - SOAP - REST - JMS - MSMQ - HL7 - AS2/EDIFACT - POP3 - SMTP - FTP(S) - HTTP(S) - Fileshares - XML - JSON - CSV - Fixed record length Waarom Neptune als integratie-platform? Er zijn verschillende integratie-oplossingen in de markt beschikbaar, waarom zou u voor Neptune kiezen? Neptune; - Is een compleet & modulair platform opgebouwd uit o.a. Neptune ESB, Neptune BPM & Neptune MDM - Heeft lage kosten als gevolg van inzet van opensource componenten - Geschikt als zowel on-premise als cloud oplossing - Is operating systeem onafhankelijk - Beschikt over groeiend aantal standaard en branche specifieke adapters 10 Axians - Tel:

11 NEPTUNE BROCHURE Axians - Tel:

12 OPTIMALISEREN VAN INFORMATIE EN PROCESSEN Rivium Boulevard LK Capelle aan den IJssel Tel:

Aanbesteding implementatie, beheer en onderhoud van Microsoft Dynamics 365 for Operations. Bijlage 5: Beschrijving toekomstige ESB

Aanbesteding implementatie, beheer en onderhoud van Microsoft Dynamics 365 for Operations. Bijlage 5: Beschrijving toekomstige ESB Aanbesteding implementatie, beheer en onderhoud van Microsoft Dynamics 365 for Operations Bijlage 5: Beschrijving toekomstige ESB Versie: v1.0 Datum: 17-3-2017 Inhoudsopgave 1. 2. 3. 4. Inleiding 3 Huidige

Nadere informatie

Information Integration Center

Information Integration Center BROCHURE Information Integration Center EENVOUD DOOR INTEGRATIE Axians Rivium Boulevard 41 2909 LK Capelle aan den IJssel Tel: +31 88 988 96 00 - www.axians.nl BROCHURE INFORMATION INTEGRATION CENTER 2

Nadere informatie

Workflows voor SharePoint met forms en data K2 VOOR SHAREPOINT

Workflows voor SharePoint met forms en data K2 VOOR SHAREPOINT Slimmer samenwerken met SharePoint Workflows voor SharePoint met forms en data K2 VOOR SHAREPOINT Workflows, forms, reports en data WAAROM KIEZEN VOOR K2? Of u nu workflows moet maken voor items in SharePoint

Nadere informatie

KlantVenster. Klantgericht werken met KlantVenster LAAT ICT VOOR U WERKEN! Een veelzijdig platform ter ondersteuning van uw bedrijfsdoelstellingen

KlantVenster. Klantgericht werken met KlantVenster LAAT ICT VOOR U WERKEN! Een veelzijdig platform ter ondersteuning van uw bedrijfsdoelstellingen KlantVenster Klantgericht werken met KlantVenster Een veelzijdig platform ter ondersteuning van uw bedrijfsdoelstellingen Een modulair opgebouwde oplossing, die de basis vormt voor online dienstverlening

Nadere informatie

OpenIMS 4.2 Portaal Server

OpenIMS 4.2 Portaal Server OpenIMS 4.2 Portaal Server Inhoudsopgave 1 WAT IS EEN ENTERPRISE INFORMATIE PORTAAL?...3 1.1 BESPARINGEN...3 1.2 GERICHT OP EEN SPECIFIEKE DOELGROEP...3 2 OPENIMS PORTAAL SERVER (PS)...4 2.1 CENTRAAL BEHEER...4

Nadere informatie

Het integratieplatform voor e-commerce en erp

Het integratieplatform voor e-commerce en erp 1 Het integratieplatform voor e-commerce en erp 2 Wat is Conneqt? Conneqt is een gestandaardiseerd en bewezen koppelingsplatform voor e-commerce en erp. Het platform voorziet in een (near)real-time synchronisatie

Nadere informatie

Whitepaper. Veilig de cloud in. Whitepaper over het gebruik van Cloud-diensten deel 1. www.traxion.com

Whitepaper. Veilig de cloud in. Whitepaper over het gebruik van Cloud-diensten deel 1. www.traxion.com Veilig de cloud in Whitepaper over het gebruik van Cloud-diensten deel 1 www.traxion.com Introductie Deze whitepaper beschrijft de integratie aspecten van clouddiensten. Wat wij merken is dat veel organisaties

Nadere informatie

Complete browser-based werkplek. DIENSTBESCHRIJVING Augustus Workspace 365 Dienstbeschrijving Pagina 1

Complete browser-based werkplek. DIENSTBESCHRIJVING Augustus Workspace 365 Dienstbeschrijving Pagina 1 Complete browser-based werkplek DIENSTBESCHRIJVING Augustus 2018 Workspace 365 Dienstbeschrijving Pagina 1 Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Doel Workspace 365... 3 3. Workspace 365... 4 3.1 Wat is Workspace

Nadere informatie

Single sign on kan dé oplossing zijn

Single sign on kan dé oplossing zijn Whitepaper Single sign on kan dé oplossing zijn door Martijn Bellaard Martijn Bellaard is lead architect bij TriOpSys en expert op het gebied van security. De doorsnee ICT-omgeving is langzaam gegroeid

Nadere informatie

SURFconext Cookbook. Het koppelen van Alfresco aan SURFconext. Versie: 1.0. Datum: 8 december 2013. 030-2 305 305 admin@surfnet.nl www.surfnet.

SURFconext Cookbook. Het koppelen van Alfresco aan SURFconext. Versie: 1.0. Datum: 8 december 2013. 030-2 305 305 admin@surfnet.nl www.surfnet. SURFconext Cookbook Het koppelen van Alfresco aan SURFconext Auteur(s): Frank Niesten Versie: 1.0 Datum: 8 december 2013 Radboudkwartier 273 3511 CK Utrecht Postbus 19035 3501 DA Utrecht 030-2 305 305

Nadere informatie

Niklas Integratie Platform Verbeteren, besparen en méér

Niklas Integratie Platform Verbeteren, besparen en méér Niklas Integratie Platform Verbeteren, besparen en méér Het betaalbare integratieplatform voor al uw Business-to-Business Integratie en Applicatie Integratie Volledig geautomatiseerde afhandeling van elektronisch

Nadere informatie

Oplossingen overzicht voor Traderouter > 02/11/2010

Oplossingen overzicht voor Traderouter > 02/11/2010 Oplossingen overzicht voor Traderouter > 02/11/2010 Netconnex is opgericht in 2004 (Gezeteld in Belgie maar het hoofd datacenter gelegen in Nederland [omgeving Amsterdam]). Zeer gestaag groeiende onderneming

Nadere informatie

IBAN API. Simpel & krachtig. Documentatie : IBAN REST API Versie : 1.0 DE BETAALFABRIEK

IBAN API. Simpel & krachtig. Documentatie : IBAN REST API Versie : 1.0 DE BETAALFABRIEK IBAN API Simpel & krachtig Documentatie : IBAN REST API Versie : 1.0 DE BETAALFABRIEK Introductie De Betaalfabriek IBAN API is een REST API om IBAN-conversie en validatie te integreren in uw administratiesysteem,

Nadere informatie

Werken zonder zorgen met uw ICT bij u op locatie

Werken zonder zorgen met uw ICT bij u op locatie Werken zonder zorgen met uw ICT bij u op locatie Naast de mogelijkheden om uw programmatuur en gegevens bij Drie-O via Evy 2.0 in de cloud te hosten hebt u ook de mogelijkheid om uw ICT omgeving bij u

Nadere informatie

o o o o E-mail Documenten beheer Kennis borging Vergaderen

o o o o E-mail Documenten beheer Kennis borging Vergaderen o o o o E-mail Documenten beheer Kennis borging Vergaderen Nieuwste versie van Office-desktoptoepassingen Licenties per gebruiker voor 5 computers incl Mac en mobiel Office-toepassingen naar een pc streamen

Nadere informatie

Toolselectie checklist

Toolselectie checklist Toolselectie checklist KIES EENVOUDIG HET INCIDENT MANAGEMENT SYSTEEM DAT HET BESTE BIJ JOUW ORGANISATIE PAST Zo werkt het Vul onderstaand de leveranciers in die je wilt vergelijken. Zet vervolgens in

Nadere informatie

Ontsluiten iprova via Internet Voorbeeld methoden

Ontsluiten iprova via Internet Voorbeeld methoden Ontsluiten iprova via Internet Voorbeeld methoden 12-12-2016 Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 2 Algemene aandachtspunten... 4 3 Voorbeeld methoden... 6 3.1 Ontsluiten via een (bestaande) telewerken oplossing

Nadere informatie

m.b.v. digitale certificaten en PKI Versie: mei 2002 Beknopte Dienstbeschrijving beveiligen van VPN s

m.b.v. digitale certificaten en PKI Versie: mei 2002 Beknopte Dienstbeschrijving beveiligen van VPN s Beknopte dienstbeschrijving Beveiligen van VPN's m.b.v. digitale certificaten en PKI Document: Versie: mei 2002 Beknopte Dienstbeschrijving beveiligen van VPN s Inhoudsopgave 1. Inleiding 2 2. Snel te

Nadere informatie

betrouwbare communicatie tussen overheden onderling en met burgers YENLO.COM

betrouwbare communicatie tussen overheden onderling en met burgers YENLO.COM Digikoppeling Appliance Yenlo betrouwbare communicatie tussen overheden onderling en met burgers YENLO.COM Het uitwisselen van elektronische berichten dient uniform, betrouwbaar en via open standaarden

Nadere informatie

owncloud centraliseren, synchroniseren & delen van bestanden

owncloud centraliseren, synchroniseren & delen van bestanden owncloud centraliseren, synchroniseren & delen van bestanden official Solution Partner of owncloud Jouw bestanden in de cloud Thuiswerken, mobiel werken en flexwerken neemt binnen organisaties steeds grotere

Nadere informatie

REST Adapter in SAP PI/PO voor REST-based Web Services

REST Adapter in SAP PI/PO voor REST-based Web Services REST Adapter in SAP PI/PO voor REST-based Web Services Inleiding Eindelijk! SAP heeft officieel de REST Adapter voor SAP PI/PO uitgebracht. Deze is beschikbaar vanaf SAP NetWeaver 7.3 EHP1 SP14 of SAP

Nadere informatie

Dit voorbeeldproject beschrijft het gebruik van web services (open standaarden) voor de ontsluiting van kernregistraties bij de gemeente Den Haag.

Dit voorbeeldproject beschrijft het gebruik van web services (open standaarden) voor de ontsluiting van kernregistraties bij de gemeente Den Haag. Voorbeeldproject Een Haagse SOA Dit voorbeeldproject beschrijft het gebruik van web services (open standaarden) voor de ontsluiting van kernregistraties bij de gemeente Den Haag. Aanleiding Vanuit de visie

Nadere informatie

Welkom! GertJan Coolen

Welkom! GertJan Coolen Welkom! GertJan Coolen Agenda Introductie Communicare Trends in de markt & MS Lync Contact Center for Lync Uitgangspunten Architectuur Functionaliteiten Partnership Wrap up & interactie Communicare Internationaal

Nadere informatie

Enterprise SSO Manager (E-SSOM) Security Model

Enterprise SSO Manager (E-SSOM) Security Model Enterprise SSO Manager (E-SSOM) Security Model INHOUD Over Tools4ever...3 Enterprise Single Sign On Manager (E-SSOM)...3 Security Architectuur E-SSOM...4 OVER TOOLS4EVER Tools4ever biedt sinds 2004 een

Nadere informatie

Security web services

Security web services Security web services Inleiding Tegenwoordig zijn er allerlei applicaties te benaderen via het internet. Voor bedrijven zorgt dit dat zei de klanten snel kunnen benaderen en aanpassingen voor iedereen

Nadere informatie

CREËER UW EIGEN ONLINE WERKPLEK MET WORKSPACE 365

CREËER UW EIGEN ONLINE WERKPLEK MET WORKSPACE 365 CREËER UW EIGEN ONLINE WERKPLEK MET WORKSPACE 365 Workspace 365 Creëer uw eigen online werkplek Tegenwoordig werken veel medewerkers via verschillende devices. Hierdoor is er steeds meer behoefte aan een

Nadere informatie

research manager wij maken kwaliteit in de zorg meetbaar

research manager wij maken kwaliteit in de zorg meetbaar research manager wij maken kwaliteit in de zorg meetbaar research manager is een product van: Cloud9 Software B.V. www.cloud9software.nl wij maken kwaliteit in de zorg meetbaar U kunt via onderstaande

Nadere informatie

Business-to-Business

Business-to-Business Business-to-Business 1 WAT IS BUSINESS-TO-BUSINESS? 1.1 Inleiding Bedrijven communiceren veelvuldig met elkaar. Orders worden geplaatst, facturen worden verzonden, informatie wordt uitgewisseld. Zo n dertig

Nadere informatie

Beschrijving OpenTunnel koppelvlak met MijnOverheid BerichtenBox

Beschrijving OpenTunnel koppelvlak met MijnOverheid BerichtenBox Beschrijving OpenTunnel koppelvlak met MijnOverheid BerichtenBox INHOUDSOPGAVE INLEIDING... 3 OPVRAGEN GEABONNEERDEN... 4 MASSALE AANLEVERING OP BASIS VAN META- DATA VIA XML... 5 MASSALE AANLEVERING MET

Nadere informatie

1 Dienstbeschrijving Lancom Workspace 365

1 Dienstbeschrijving Lancom Workspace 365 1 Dienstbeschrijving Lancom Workspace 365 2 Inleiding Lancom biedt haar klanten reeds sinds 2007 de mogelijkheid om te gaan werken van uit een Cloud model waarbij de servers in een datacenter van Lancom

Nadere informatie

Microsoft Dynamics CRM & Integrated Innovation

Microsoft Dynamics CRM & Integrated Innovation Microsoft Dynamics CRM & Integrated Innovation 22 mei 2008 Qurius Page 1 Agenda Uitdagingen People Ready Business Integrated Innovation Case: FNV Bondgenoten Qurius en samenvatting Qurius Page 2 Uitdagingen

Nadere informatie

DE BUSINESS CASE VOOR DE ASP OPLOSSING VAN CRM RESULTANTS VOOR ONDERWIJSINSTELLINGEN

DE BUSINESS CASE VOOR DE ASP OPLOSSING VAN CRM RESULTANTS VOOR ONDERWIJSINSTELLINGEN DE BUSINESS CASE VOOR DE ASP OPLOSSING VAN CRM RESULTANTS VOOR ONDERWIJSINSTELLINGEN Inleiding CRM Resultants biedt aan haar klanten de keuze om Microsoft Dynamics CRM in huis te installeren, of om de

Nadere informatie

BouwVision, totaaloplossing voor de bouw

BouwVision, totaaloplossing voor de bouw 2016 BouwVision, totaaloplossing voor de bouw 1 Integrale software oplossing voor de bouw op basis van Microsoft Dynamics BouwVision ERP xrm Mobile Portals www.bouwvision.nl BouwVision, software voor bouwers

Nadere informatie

Applicatie Integratie in de zorg: implementatie tips uit de praktijk

Applicatie Integratie in de zorg: implementatie tips uit de praktijk Applicatie Integratie in de zorg: implementatie tips uit de praktijk Veel zorginstellingen geven aan informatievoorziening te willen verbeteren. Om bijvoorbeeld de cliënt meer centraal te stellen of Het

Nadere informatie

Caag CRM. info@caagcrm.nl www.caagcrm.nl. Informatie Brochure

Caag CRM. info@caagcrm.nl www.caagcrm.nl. Informatie Brochure Caag CRM info@caagcrm.nl www.caagcrm.nl Informatie Brochure Over Ons Caag CRM is een cloud- based software onderneming. Onze kracht ligt in het ontwikkelen van slimme software oplossingen gebaseerd op

Nadere informatie

GOOGLE APPS-AUTHENTICATIE VIA DE SURFFEDERATIE

GOOGLE APPS-AUTHENTICATIE VIA DE SURFFEDERATIE GOOGLE APPS-AUTHENTICATIE VIA DE SURFFEDERATIE versie 2.0, 14 april 2010 SURFNET BV, R ADBOUDKWARTIER 273, POSTBUS 19035, 3501 DA U TRECHT T +31 302 305 305, F +31 302 305 329, WWW.SURFNET. NL INHOUD 1.

Nadere informatie

BUSINESS ACTIVITY MONITORING. Sla de brug tussen IT en business

BUSINESS ACTIVITY MONITORING. Sla de brug tussen IT en business BUSINESS ACTIVITY MONITORING Sla de brug tussen IT en business Business Activity Monitoring-oplossing van PST Uw IT-infrastructuur is cruciaal voor de organisatie. Daarom is monitoring en visualisatie

Nadere informatie

Uw digitale werkplek met de beste bedrijfssoftware

Uw digitale werkplek met de beste bedrijfssoftware Uw digitale werkplek met de beste bedrijfssoftware Over ons Xentral Station is een onafhankelijk app-store met de beste bedrijfssoftware. Wij normaliseren en verrijken uw stam- en transactiedata. Gebruik

Nadere informatie

ImtechCloud, het platform voor een Hybride cloud

ImtechCloud, het platform voor een Hybride cloud ImtechCloud, het platform voor een Hybride cloud Erik Scholten Solution Architect Agenda Introductie Waarom cloud-oplossingen en wat zijn de uitdagingen? Wat is ImtechCloud? Toepassingen van Hybride Cloud

Nadere informatie

Complete browser-based werkplek

Complete browser-based werkplek Complete browser-based werkplek Demonstreer hoe je het werk van de medewerkers bij jouw klant kunt vereenvoudigen 1. Jouw eigen werkplek 2. Vereenvoudig DMS & mail 3. Alle applicaties bij elkaar 4. Simpel

Nadere informatie

Whitepaper. Privacybescherming en uitwisseling van medische informatie

Whitepaper. Privacybescherming en uitwisseling van medische informatie Whitepaper Privacybescherming en uitwisseling van medische informatie Inhoud 3 5 6 7 8 9 Privacybescherming en uitwisseling van medische informatie, een spanningsveld? Wie wil er bij mijn informatie? Wie

Nadere informatie

Agenda Next Level in Control. 15:00 16:00 Next Plenair - Control Productivity - Control Security - Control Flexibility

Agenda Next Level in Control. 15:00 16:00 Next Plenair - Control Productivity - Control Security - Control Flexibility Agenda Next Level in Control 15:00 16:00 Next Plenair - Control Productivity - Control Security - Control Flexibility Control Productivity DHS nextbeheer / Office 365 OUR PROFESSIONALS Cloud Monitoring

Nadere informatie

Informatiearchitectuur

Informatiearchitectuur Informatiearchitectuur Onderwerpen Waarom is architectuur (nu) zo belangrijk? Wat is informatiearchitectuur? Ontwikkelingen in de tijd Structuur applicaties Applicatie-integratie Webservices Praktijkvoorbeeld

Nadere informatie

Voorbeelden generieke inrichting Digikoppeling

Voorbeelden generieke inrichting Digikoppeling Voorbeelden generieke inrichting Versie 1.1 Datum 19/12/2014 Status Definitief Colofon Logius Servicecentrum: Postbus 96810 2509 JE Den Haag t. 0900 555 4555 (10 ct p/m) e. servicecentrum@logius.nl Documentbeheer

Nadere informatie

OTYS e-mail in Microsoft Outlook OTYS Recruiting Technology. Versie 2.3

OTYS e-mail in Microsoft Outlook OTYS Recruiting Technology. Versie 2.3 OTYS e-mail in Microsoft Outlook OTYS Recruiting Technology Versie 2.3 OTYS Recruiting Technology OTYS Academy E: academy@otys.nl Datum 13-5-2014 Adres- en contactgegevens OTYS Nederland Landjuweel 52

Nadere informatie

knkpublishing Microsoft Dynamics De flexibele, innovatieve uitgeverijsoftware Nieuwe kansen in een veranderende media wereld

knkpublishing Microsoft Dynamics De flexibele, innovatieve uitgeverijsoftware Nieuwe kansen in een veranderende media wereld De flexibele, innovatieve uitgeverijsoftware INTEGRATIE CONTINUE INNOVATIE WORKFLOW ONDERSTEUNING ABECON-CONSULTANCY OVER ABECON Microsoft Dynamics Nieuwe kansen in een veranderende media wereld Standaard

Nadere informatie

Even voorstellen. Maaike Stam IT Strategy Consultant Winvision. Martijn Kamsteeg Onderwijsleider / Deelprojectleider DsDo Albedacollege

Even voorstellen. Maaike Stam IT Strategy Consultant Winvision. Martijn Kamsteeg Onderwijsleider / Deelprojectleider DsDo Albedacollege Even voorstellen Martijn Kamsteeg Onderwijsleider / Deelprojectleider DsDo Albedacollege Peter Ran Operationeel Directeur Winvision Maaike Stam IT Strategy Consultant Winvision Waar gaan we het vandaag

Nadere informatie

Veilig e-mailen. Waarom e-mailen via een beveiligde verbinding? U vertrouwt de verbinding met de e-mailserver van InterNLnet niet

Veilig e-mailen. Waarom e-mailen via een beveiligde verbinding? U vertrouwt de verbinding met de e-mailserver van InterNLnet niet Veilig e-mailen E-mail heeft zich inmiddels ruimschoots bewezen als communicatiemiddel. Het is een snelle en goedkope manier om met anderen waar ook ter wereld te communiceren. Als gevolg hiervan vindt

Nadere informatie

One Fox ECM-Sync for Microsoft Dynamics ONTSLUIT UW DOCUMENTEN UIT OPENTEXT ECM IN MICROSOFT DYNAMICS.

One Fox ECM-Sync for Microsoft Dynamics ONTSLUIT UW DOCUMENTEN UIT OPENTEXT ECM IN MICROSOFT DYNAMICS. One Fox ECM-Sync for Microsoft Dynamics ONTSLUIT UW DOCUMENTEN UIT OPENTEXT ECM IN MICROSOFT DYNAMICS. Eenvoudige integratie Minimale installatie & configuratie vereist, waardoor de integratie snel en

Nadere informatie

Novell Data Synchronizer: wie kan er nog zonder? Wiljo Tiele Geert Wirken

Novell Data Synchronizer: wie kan er nog zonder? Wiljo Tiele Geert Wirken Novell Data Synchronizer: wie kan er nog zonder? Wiljo Tiele Geert Wirken Welkom op Mobiele telefoons uit aub In het Reehorst-gebouw niet roken De presentaties staan na vandaag op de website Heeft u een

Nadere informatie

Kenmerken Nomadesk Software

Kenmerken Nomadesk Software Kenmerken Nomadesk Software DATABEVEILIGING Versleutelde lokale schijf Nomadesk creëert een veilige virtuele omgeving, een Vault, op uw lokale harde schijf. Alle mappen en bestanden opgeslagen op de Vault

Nadere informatie

1 Dienstbeschrijving all-in beheer

1 Dienstbeschrijving all-in beheer 1 Dienstbeschrijving all-in beheer De all-in beheer overeenkomst van Lancom is modulair opgebouwd. U kunt bij Lancom terecht voor deelgebieden zoals helpdesk ondersteuning of backup, maar ook voor totale

Nadere informatie

Vrijheid van vinden. FileLinx Cloud

Vrijheid van vinden. FileLinx Cloud FileLinx Cloud FileLinx Cloud Vrijheid van vinden FileLinx en Lancom automatisering hebben de handen ineen geslagen. Met trots presenteren wij u FileLinx Cloud! Geen maatwerk software, maar een Out Of

Nadere informatie

StoreInfo App v2.0. 29,95 per maand

StoreInfo App v2.0. 29,95 per maand StoreInfo App v2.0 29,95 per maand De Storeinfo app voor SEOshop voorziet in de synchronisatie van producten, voorraden en orders tussen SEOshop en Storeinfo. De producten en voorraad worden vanuit Storeinfo

Nadere informatie

Ceyenne Concentrator

Ceyenne Concentrator Ceyenne Concentrator Product Information Management, Publication Management, Order Management, Price Management, Content Interface, EDI, Web2Print, Marketing Campaign, Callcenter CRM Diract IT Opgericht

Nadere informatie

NK ICT architectuur presentatie d.d. 17-10-06

NK ICT architectuur presentatie d.d. 17-10-06 NK ICT architectuur presentatie d.d. 17-10-06 Inhoudsopgave External Business Generation (EBG) software magxia Positionering en specificaties van magxia Concrete case Vakantiehuisje.nl Gezichtspunten daarbij

Nadere informatie

Wees in control over uw digitale landschap

Wees in control over uw digitale landschap Managed Services Managed Services We zorgen ervoor dat uw complete beheerketen soepel functioneert, zodat uw eindgebruikers optimaal worden bediend. Zorgenvrij beheer is cruciaal voor de continuïteit van

Nadere informatie

Invantive Producer. Als integriteit en compliance noodzakelijk is. Maar niks extra mag kosten.

Invantive Producer. Als integriteit en compliance noodzakelijk is. Maar niks extra mag kosten. Invantive Producer Als integriteit en compliance noodzakelijk is. Maar niks extra mag kosten. Agenda Invantive Visie De Invantive Benadering Het Invantive Resultaat Invantive Producer Praktijkvoorbeelden

Nadere informatie

HootSuite Enterprise Solu/ons

HootSuite Enterprise Solu/ons S HootSuite Enterprise Solu/ons S HootSuite The Social Media Dashboard HootSuite helpt consumentenmerken, global enterprises, kleine ondernemingen en bureaus berichten te verspreiden, gesprekken te monitoren

Nadere informatie

Marlin Family. Marlin

Marlin Family. Marlin PCA Mobile PCA Mobile Organisatie PCA Mobile BV maakt deel uit van de Mobile Solution Group en biedt met ruim 40 enthousiaste collega s een veelomvattend pakket van innovatieve en gebruiksvriendelijke

Nadere informatie

Voorwoord. Bekijk de mogelijkheden voor dienstverlening die wij voor u kunnen ver - zorgen. 4PS Business Software 03

Voorwoord. Bekijk de mogelijkheden voor dienstverlening die wij voor u kunnen ver - zorgen. 4PS Business Software 03 DIENSTEN CATALOGUS Voorwoord Met deze dienstencatalogus heeft u een overzicht van alle mogelijk heden die 4PS u biedt om u te onder steunen bij uw IT werkzaamheden. Bijvoorbeeld op het gebied van technisch

Nadere informatie

Handleiding E-mail Macintosh OSX 10.5 december 09

Handleiding E-mail Macintosh OSX 10.5 december 09 Vrije Universiteit Amsterdam Universitair Centrum IT Handleiding E-mail Macintosh OSX 10.5 december 09 In dit document staat beschreven hoe de Macintosh OSX 10.5-applicatie moet worden geconfigureerd voor

Nadere informatie

Xebic. Cloud Solutions voor het Onderwijs

Xebic. Cloud Solutions voor het Onderwijs Xebic Cloud Solutions voor het Onderwijs Cloud Solutions www.xebic.com Inleiding Doel Architectuur concepten OnStage, de Cloud applicatie van Xebic. 2 Inhoud Xebic Bedrijf Cloud-roots Views Cloud Applicaties

Nadere informatie

Onze CRM oplossing. SalesManager Online. Hoe kunnen wij uw keten optimaliseren? SALESMANAGER ONLINE INTRODUCTIE

Onze CRM oplossing. SalesManager Online. Hoe kunnen wij uw keten optimaliseren? SALESMANAGER ONLINE INTRODUCTIE 1 SalesManager Online Onze CRM oplossing Hoe kunnen wij uw keten optimaliseren? SalesManager Online maakt het eenvoudig om uw klanten en relaties structureel en overzichtelijk te beheren en te bedienen.

Nadere informatie

De kracht van BI & Architectuur

De kracht van BI & Architectuur Samen boeken we succes De kracht van BI & Architectuur in de praktijk Business Intelligence Symposium 2009 Emiel van Bockel BI Awards 2009 2 Voorstellen Emiel van Bockel - Manager Information Services

Nadere informatie

Eenvoud, kracht en snelheid

Eenvoud, kracht en snelheid OpenIMS Open Informatie Management Server Eenvoud, kracht en snelheid Portaal Server Whitepaper Open Informatie Management Server www.openims.com OpenSesame ICT BV www.osict.com Inhoudsopgave 1 INLEIDING...

Nadere informatie

Ons bedrijf in 1,5 minuut. Bekijk ons bedrijf en onze unieke aanpak in een 1,5 minuut durende animatie door links op de afbeelding te klikken

Ons bedrijf in 1,5 minuut. Bekijk ons bedrijf en onze unieke aanpak in een 1,5 minuut durende animatie door links op de afbeelding te klikken Dienstbeschrijving Diensten Lancom Ons bedrijf in 1,5 minuut Bekijk ons bedrijf en onze unieke aanpak in een 1,5 minuut durende animatie door links op de afbeelding te klikken Welke Cloud? Typen Cloud

Nadere informatie

Enkele handige tips bij het beoordelen van clouddienstvoorwaarden. en Service Level Agreements

Enkele handige tips bij het beoordelen van clouddienstvoorwaarden. en Service Level Agreements Service Level Agreement tips Enkele handige tips bij het beoordelen van clouddienstvoorwaarden en Service Level Agreements Service Level Agreements SLA s komen onder meer voor als basis van veel clouddiensten.

Nadere informatie

OTYS in Microsoft Outlook OTYS Recruiting Technology. Versie 2.4

OTYS  in Microsoft Outlook OTYS Recruiting Technology. Versie 2.4 OTYS e-mail in Microsoft Outlook OTYS Recruiting Technology Versie 2.4 OTYS Recruiting Technology OTYS Academy E: academy@otys.nl Datum 29-3-2016 Adres- en contactgegevens OTYS Nederland Landjuweel 52

Nadere informatie

ipad integratie in het onderhoud

ipad integratie in het onderhoud Maximo Comes To You ipad integratie in het onderhoud Door: Marcel Staring 2013 IBM Corporation Agenda 1. Waarom Mobiel Werken? 2. Wat houdt Mobiel Werken in? Praktisch Technisch 3. MAXIMO Mobiel vs. MAXIMO

Nadere informatie

Implementatiekosten en baten van SURFconext. Versie: 0.5 Datum: 06/06/2013 Door: Peter Clijsters

Implementatiekosten en baten van SURFconext. Versie: 0.5 Datum: 06/06/2013 Door: Peter Clijsters Implementatiekosten en baten van SURFconext Versie: 0.5 Datum: 06/06/2013 Door: Peter Clijsters Dit document geeft een antwoord op de vraag hoeveel een aansluiting op SURFconext kost. Introductie... 1

Nadere informatie

Factsheet Enterprise Mobility

Factsheet Enterprise Mobility Factsheet Enterprise Mobility www.vxcompany.com Informatie willen we overal, altijd en op elk device beschikbaar hebben. Privé, maar zeker ook zakelijk. Met het gebruik van mobile devices zoals smartphones

Nadere informatie

Integratiemakelaar en servicebus met volledige Digikoppeling connectiviteit

Integratiemakelaar en servicebus met volledige Digikoppeling connectiviteit INLEIDING OpenTunnel is een integratiemakelaar en enterprise servicebus oplossing met faciliteiten specifiek voor de Nederlandse overheid. Het laatste komt tot uitdrukking in ondersteuning voor Digikoppeling

Nadere informatie

internationaal web-based platform Flexiciel: de route naar digitale dienstverlening

internationaal web-based platform Flexiciel: de route naar digitale dienstverlening internationaal web-based platform Flexiciel: de route naar digitale dienstverlening Het vergroten van de efficiency is momenteel een belangrijk issue bij corporaties. Digitale dienstverlening is een van

Nadere informatie

Betekent SOA het einde van BI?

Betekent SOA het einde van BI? Betekent SOA het einde van BI? Martin.vanden.Berg@sogeti.nl 18 september 2007 Agenda Wat is SOA? Wat is BI? Wat is de impact van SOA op BI? Sogeti Nederland B.V. 1 Agenda Wat is SOA? Wat is BI? Wat is

Nadere informatie

Gasunie vernieuwt inkoopproces

Gasunie vernieuwt inkoopproces Gasunie vernieuwt inkoopproces Gasunie vernieuwt inkoopproces Of het nu gaat om het optimaliseren van het gastransport of om het beheren en aansturen van onze leveranciers, bij Gasunie zijn we continu

Nadere informatie

OVER TRIVEST DE STRATEGIE VAN TRIVEST 25+ LANDEN 300+ MEDEWERKERS KLANTEN

OVER TRIVEST DE STRATEGIE VAN TRIVEST 25+ LANDEN 300+ MEDEWERKERS KLANTEN OVER TRIVEST Trivest Software Group bestaat uit toonaangevende softwarebedrijven die samenwerken om project- en productiebedrijven binnen de maakindustrie procesmatig te optimaliseren en ondersteunen met

Nadere informatie

integrating your business

integrating your business integrating your business Codit is een IT expert in business integratie en levert wereldwijd diensten in consultancy, technologie en managed services. Door de integratie van een centraal technologisch

Nadere informatie

Gasunie inkoopproces 2012

Gasunie inkoopproces 2012 Gasunie inkoopproces 2012 Gasunie inkoopproces 2012 Of het nu gaat om het optimaliseren van het gastransport of om het beheren en aansturen van onze leveranciers, bij Gasunie zijn we continu op zoek naar

Nadere informatie

Single sign on voor Peridos vanuit Vrumun

Single sign on voor Peridos vanuit Vrumun Single sign on voor Peridos vanuit Vrumun Inleiding Peridos moet voldoen aan alle (beveiligings)eisen die de wet aan een applicatie stelt waarin bijzondere persoonsgegevens zijn opgeslagen. Het inloggen

Nadere informatie

MES geïntegreerd binnen ERP in productie is de sleutel tot betaalbare flexibiliteit

MES geïntegreerd binnen ERP in productie is de sleutel tot betaalbare flexibiliteit MES geïntegreerd binnen ERP in productie is de sleutel tot betaalbare flexibiliteit VRAAG: Hoe implementeer je betaalbare en uitvoerbare Real-time-business-optimized-flexibility in uw productiebedrijf?

Nadere informatie

Ceyenne Concentrator

Ceyenne Concentrator Ceyenne Concentrator Product Information Management, Publication Management, Order Management, Price Management, Content Interface, EDI, Web2Print, Marketing Campaign, Callcenter CRM Diract IT Opgericht

Nadere informatie

Vereenvoudig het werk voor zorgmedewerkers

Vereenvoudig het werk voor zorgmedewerkers Vereenvoudig het werk voor zorgmedewerkers Waarom is Workspace 365 populair in de zorg? Ontwikkeling in de zorg Door de opkomst van SaaS-oplossingen krijgen zorginstellingen de kans om tegen een lage prijs

Nadere informatie

Warehouse Management Systeem: Van maatwerk naar standaard

Warehouse Management Systeem: Van maatwerk naar standaard Warehouse Management Systeem: Van maatwerk naar standaard Specialist in software voor logistiek dienstverleners Wij leveren: Software oplossingen gebaseerd op het Microsoft platform Standaard software

Nadere informatie

Zelftest Java EE Architectuur

Zelftest Java EE Architectuur Zelftest Java EE Architectuur Document: n1218test.fm 22/03/2012 ABIS Training & Consulting P.O. Box 220 B-3000 Leuven Belgium TRAINING & CONSULTING INLEIDING BIJ DE ZELFTEST JAVA EE ARCHITECTUUR Nota:

Nadere informatie

SOA Security. en de rol van de auditor... ISACA Roundtable 2 juni 2008. Arthur Donkers, 1Secure BV arthur@1secure.nl

SOA Security. en de rol van de auditor... ISACA Roundtable 2 juni 2008. Arthur Donkers, 1Secure BV arthur@1secure.nl SOA Security en de rol van de auditor... ISACA Roundtable 2 juni 2008 Arthur Donkers, 1Secure BV arthur@1secure.nl 1 SOA Web 2.0, web services en service oriented architecture (SOA) is tegenwoordig de

Nadere informatie

Simacan Connect verwerkt en harmoniseert verschillende databronnen, zodat deze te gebruiken zijn met eigen databronnen.

Simacan Connect verwerkt en harmoniseert verschillende databronnen, zodat deze te gebruiken zijn met eigen databronnen. Integratie van verkeersinformatie in logistieke processen Simacan, onderdeel van de OVSoftware Groep (www.ovsoftware.nl), richt zich op het verwerken, beschikbaar maken en inzichtelijk maken van grote

Nadere informatie

The OSI Reference Model

The OSI Reference Model Telematica Applicatielaag Hoofdstuk 16, 17 Applicatielaag 4Bevat alle toepassingen die van het netwerk gebruik maken n E-mail n Elektronisch nieuws n WWW n EDI (Electronic Data Interchange) n Napster,

Nadere informatie

FACTSHEET Unit4 SmartSpace 365

FACTSHEET Unit4 SmartSpace 365 FACTSHEET Unit4 SmartSpace 365 In business for people. SmartSpace 365 Unit4 SmartSpace biedt bedrijven en organisaties marktspecifieke online werkplekken, waarbij naast Unit4 oplossingen ook applicaties

Nadere informatie

SERVICE LEVEL AGREEMENT

SERVICE LEVEL AGREEMENT SERVICE LEVEL AGREEMENT MijnASP Versie 04-01-2008 Pagina:1 1 DEFINITIES Beschikbaarheid CPE Gepland onderhoud Responstijd Elipstijd Kantooruren Klant apparatuur Non-performance penalty Onderhoudsvenster

Nadere informatie

Werken in de Cloud. Prijzen.xls. Geschikt voor. Werken in de cloud

Werken in de Cloud. Prijzen.xls. Geschikt voor. Werken in de cloud Pag. 1 Downloads.xls Facturatie.xls Voorraad.xls Prijzen.xls Prijzen.xls Werknemers.xls Klantgegevens.xls Prijzen.xls Voorraad.xls xls Werknemers.xls Voorraad.xls Werknemers.xls Downloads.xls Werknemers.xls

Nadere informatie

Koppeling met Google. eel. Voor meer informatie, kijk op www.newbase.nl. Newbase BV, Hardwareweg 16 1033 MX AMSTERDAM. Tel.

Koppeling met Google. eel. Voor meer informatie, kijk op www.newbase.nl. Newbase BV, Hardwareweg 16 1033 MX AMSTERDAM. Tel. Koppeling met Google Voor meer informatie, kijk op www.newbase.nl Newbase BV, Hardwareweg 16 1033 MX AMSTERDAM Tel.: 020-6 111 444 Oktober 2013 versie 1.0 pagina 1 van 10 Inhoudsopgave 1 Algemeen...3 2

Nadere informatie

Koppeling Nmbrs Workbee Doc nr.: SD 034 Datum: Versie: 1.1

Koppeling Nmbrs Workbee Doc nr.: SD 034 Datum: Versie: 1.1 Inhoud van dit document Benodigde gegevens voor de koppeling... 2 Nmbrs - Workbee... 2 Workbee en de Nmbrs integratie... 3 Over Workbee... 3 Over de integratie met Nmbrs... 3 Opzetten integratie Nmbrs

Nadere informatie

Intelligent Bridge 2.0 (i-bridge)

Intelligent Bridge 2.0 (i-bridge) Intelligent Bridge 2.0 (i-bridge) Innovatietraject voor crisismanagement tijdens crisisbeheersing, rampenbestrijding en oefeningen 23 maart 2010 21-10-2012 i-bridge in a nutshell Doelstelling is door toepassing

Nadere informatie

Integratie Strategie

Integratie Strategie create value unleash potential create value unleash potential Integratie Strategie Assessment Voor de succesvolle digitale strategie van uw zorginsteling. De toekomst van efficiënte, kwalitatieve en patiëntgerichte

Nadere informatie

Dienstbeschrijving Diginetwerk

Dienstbeschrijving Diginetwerk Dienstbeschrijving Diginetwerk Versie 1.2 Datum 4 oktober 2010 Status Definitief Colofon Projectnaam Diginetwerk Versienummer 1.2 Organisatie Logius Service Management servicecentrum@logius.nl Bijlage(n)

Nadere informatie

VAA ICT Consultancy Keteninformatie in de agribusiness. Corne van Aaken

VAA ICT Consultancy Keteninformatie in de agribusiness. Corne van Aaken VAA ICT Consultancy Keteninformatie in de agribusiness Corne van Aaken VAA ICT Consultancy VAA ICT Consultancy is in 1988 gestart als van Aaken Automatisering BV. Vorig jaar bestonden we als bedrijf 25

Nadere informatie

Development Partner. Partner of the year 2010 Partner of the year 2011. Configuratiehandleiding. Xerox Device Agent

Development Partner. Partner of the year 2010 Partner of the year 2011. Configuratiehandleiding. Xerox Device Agent Partner of the year 2010 Partner of the year 2011 Development Partner Configuratiehandleiding Xerox Device Agent Wat is de Xerox Device Agent (XDA)? XDA detecteert en controleert afdrukapparaten, in het

Nadere informatie