buzil reinigingsoplossingen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "buzil reinigingsoplossingen"

Transcriptie

1 De perfecte industriële reinigers! reinigers! industriële perfecte De

2 buzil reinigingsoplossingen Van onderzoek en ontwikkeling tot productie, verkoop, klantencursus en service biedt het bedrijf zijn klanten een rondom-zorgeloos-pakket voor reinigingstoepassingen. Op deze manier is buzil op de markt altijd up-to-date. Milieu, rendabiliteit en kwaliteit van de producten staan daarbij op de voorgrond. Onderzoek & ontwikkeling als basis voor succes Sinds Franz Wagner in 1953 de vroegere handelsonderneming uitbreidde met de productie, groeide de onderneming in de loop der jaren uit tot een van de modernste chemiebedrijven van Europa. Tegenwoordig concentreert meer dan 10 % van het personeel zich voortdurend op de ontwikkeling van nieuwe oplossingen, de verbetering van bestaande producten, de analyse van concurrerende producten en de kwaliteitsborging. Vanuit Memmingen de wereld over De sterke marktpositie in Duitsland is een goede uitgangsbasis om een internationalere weg in te slaan. De onderneming concentreert zich op de belangrijkste markten van Europa. Dochtermaatschappijen in Griekenland, Polen en een filiaal in de Verenigde Arabische Emiraten zetten vaart achter de regionale bedrijfsontwikkeling in Zuid-Europa, Oost-Europa en de Arabische regio. Eigen medewerkers hebben klanten en gespecialiseerde groothandelaars in Frankrijk, Nederland, Luxemburg en België onder hun hoede. In meer dan 25 andere landen zijn regionale gespecialiseerde groothandelaars al jarenlang actief als buzil-handelspartners.

3 Indumaster Industriële reiniging heel gemakkelijk! Jarenlange ervaring en veelzijdig vakkundig inzicht in de industriële reiniging maken buzil tot de juiste partner voor al uw eisen. Het uitgebreide en sterke assortiment aan producten met oplossingen voor het verwijderen van de meest uiteenlopende verontreinigingen zoals: Vervuiling door olie en vet, snij- en boorolie, grafiet Verkleuringen, kleefstoffen en harsen Sporen van rubber, schoenhakken en vorkheftrucks Reiniging en corrosie bescherming van productiemachines en - installaties Kalk, roest en mineraal residu

4 Productiemachines en voertuigen. Bijzonder geschikt voor gelakte oppervlakken. IR 30 Indumaster Protect, ph 10 Spontane vuiloplossende kracht Met corrosie bescherming Kan goed gecombineerd worden met in de handel te verkrijgen synthetische- en halfsynthetische booroliën Snel scheidend volgens ÖNORM B5105 Zwak alkalische machinereiniger voor de reiniging van alkali bestendige materialen, oppervlakken en vloeren in de industriële sector, en op het gebied van werkplaatsen. Bijzonder geschikt voor het reinigen van machines. Beproefd voor de reiniging van vrachtwagen dekzeilen en -opbouwen. Lost olie- en vethoudende verontreinigingen en boor-oliën op met spontane vuiloplossende kracht en corrosie bescherming.

5 Indumaster Loopbanden, roltrappen en liften. Bijzonder geschikt voor aluminium. IR 16 Indumaster Step, ph 8-9 Snel werkend intensief schoonmaakmiddel Goede vuiloplossende kracht, vooral bij olie en vet Zeer materiaalvriendelijk Speciaal ontwikkeld voor roltrap reinigingsmachines Neutraal krachtig schoonmaakmiddel voor de handmatige en machinale reiniging als het gaat om onderhouden of intensief schoonmaken van alle waterbestendige oppervlakken en vloeren. Bijzonder geschikt voor aluminium oppervlakken. In te zetten voor de machinale reiniging van roltrappen en loopbanden. Snel werkend intensief schoonmaakmiddel. Goede vuiloplossende kracht, vooral bij verontreinigingen door olie en vet Zeer goede hydraterende capaciteit. Zeer materiaalvriendelijk.

6 Machines, bedieningsmechanismen en accessoires. Anti-statische werking. IR 25 Indumaster Antistatic, ph 9 Beschermt tegen statische oplading Sterke reinigingswerking Reduceert het opnieuw aanhechten van vervuiling Eenvoudige handling Antistatische oppervlakken reiniger voor de sproei onderhoud reiniging van waterbestendige oppervlakken. Reinigt krachtig en beschermt tegen statische lading. Goede hydraterende eigenschappen, snel opdrogen. Voorkomt dat vuil weer snel aanhecht.

7 Indumaster Basisreiniging van tegels, apparaten en machines. Sterke werking tegen kalk, roest en urinesteen. IR 81 Indumaster Grs, ph 0,5-1 Sterke snelle reinigingswerking Zeer goed in het oplossen van kalk en vet Veelzijdige probleemoplosser Penetreert en lost zelfs hardnekkige lagen vuil op Zure basisreiniger voor zuurbestendige materialen, oppervlakken en vloeren in de natte, sanitaire zones en levensmiddel omgeving. Bijzonder geschikt voor de machinale sproeireiniging. In te zetten in de industriële reiniging. Verwijdert moeiteloos extreme verontreinigingen vooral door kalk, urinesteen, roest en ketelsteen.

8 Verontreinigingen door olie en vel, smeermiddelen, koelmiddelen, roet en grafiet. G 440 Perfekt, ph Uitstekende reinigingswerking Lost oliehoudende verontreinigingen op Aangename geur Opgenomen in de RK-lijst, sterke alkalische reiniger voor de reiniging van alkali bestendige materialen, oppervlakken en vloeren. Bijzonder geschikt voor werkplaatsvloeren en industriële zones. Ook te gebruiken in de levensmiddelen sector en (groot) keukens. IR 14 Indumaster Fast, ph 13,5-14 Goede vuiloplossende kracht Droogt snel Aangename geur Hoog alkalische automatenreiniger voor de onderhoud- en intensieve reiniging van alkali- en waterbestendige harde vloeren zoals PVC, steen (ongepolijst), epoxyhars en industrievloeren, klinker- en kleiplaten. IR 40 Indumaster Radical, ph 12,5-13,5 Sterke vuiloplossende kracht Snel scheidend Alkalische reiniger Alkalische industriële reiniger voor de reiniging van alkali bestendige materialen, oppervlakken en vloeren in de industriële sector en op het gebied van werkplaatsen. Lost verontreinigingen door olie en vet op met sterke vuiloplossende kracht. IR 44 Indumaster Intensive, ph Intensieve vuiloplossende kracht Verklaring van geen bezwaar voor de levensmiddelen sector Voor de reiniging van alkali bestendige materialen, oppervlakken en vloeren in de industriële sector en op het gebied van werkplaatsen. Lost verontreinigingen door olie en vet op met intensieve vuiloplossende kracht.

9 Indumaster IR 45 Indumaster Strong, ph 13 Uitstekende vuiloplossende kracht Hoog dispersievermogen in geval van verontreinigingen door vet en olie Hoog alkalische vuil verwijderaar voor de reiniging van alkali bestendige materialen, oppervlakken en vloeren in de industriële sector en op het gebied van werkplaatsen. Bijzonder geschikt voor het verwijderen van sporen door rubber en grafiet met sterke en uitstekende vuiloplossende kracht. IR 55 Indumaster Universal, ph 9,5-10 Hoog olie-oplossend vermogen Snel scheidend IR 47 Indumaster Offensive, ph 13,5 Lost sterke verontreinigingen door olie en vet op Zeer goed dispersievermogen Industriële reiniger voor alle alkali bestendige materialen en vloeren. Geschikt voor de reiniging van tegels, keramische- en gegoten betonvloeren. Lost sterke verontreinigingen door olie en vet op. Verwijdert hardnekkigste aangekoekte verontreinigingen. SP 30 Drizzle Pink, ph 10 Ready-to-use Eiwit-oplossend vermogen Buitengewoon effectieve, universele industriële reiniger voor de onderhoud- en intensieve reiniging op het industriële gebied van productie- en assemblage-hallen, laad- en loszones, reparatie werkplaatsen, autogarages. Universeel te gebruiken op alle waterbestendige materialen, oppervlakken, vloeren en machines. Kant en klare kracht- en schuimreiniger voor de krachtige schuimreiniging van waterbestendige oppervlakken. Voor het gebruik in hotels, kantoren en openbare inrichtingen. Bijzonder geschikt voor de levensmiddelensector zoals keukenwerkbladen, bakovens, machines voor het snijden van vleeswaren en afzuigkappen.

10 Grondlaag aanbrengen op betonnen vloeren. S 720 Corridor Basic, ph 7-8 Verlengt de levensduur Extreem bestand tegen mechanische invloeden Maakt de kleuren intensiever Bestand tegen alcohol en desinfecterende middelen Poriën vulmiddel en grondlaag voor poreuze en absorberende vloeren zoals linoleum, beton en cement. Ideaal voor oude beschadigde en absorberende vloeren. Verlengt de levensduur, vergemakkelijkt de onderhoudsreiniging, beschermt tegen aankoeken van vuil in de poriën omdat het product diep indringt. Stoomdoorlatend, extreem bestand tegen mechanische invloeden, maakt de kleuren intensiever. Bestand tegen alcohol en desinfecterende middelen. Chemisch niet oplosbaar.

11 Indumaster Sporen door rubber van voertuigen en vorkheftrucks. IR 42 Indumaster Forte, ph 5-5,5 Goede vuiloplossende kracht Verwijdert sporen door rubber en strepen van hakken Puntsgewijs inzetbaar Geschikt voor reinigingsautomaat Oplosmiddel houdende industriële en sportvloerenreiniger voor de reiniging van oplosmiddel bestendige materialen, oppervlakken en vloeren in de industriële sector en op het gebied van werkplaatsen. Geschikt voor de toepassing op alkali gevoelige materialen en vloeren. Beproefd voor de reiniging van sporthallen en magazijnen. Bijzonder geschikt voor het verwijderen van strepen door hakken, sporen door rubber en handbalharsen.

12 Verwijderen van drukinkt. IR 45 Indumaster Strong, ph 13 Sterke en uitstekende vuiloplossende kracht Hoog dispersievermogen in geval van verontreinigingen door vet en olie Bijzonder geschikt voor het verwijderen van sporen door rubber en grafiet Hoog alkalische vuilverwijderaar voor de reiniging van alkali bestendige materialen, oppervlakken en vloeren in de industriële sector en op het gebied van werkplaatsen. Lost sterkte vervuilingen door roet, olie en vet op. Bijzonder geschikt voor het verwijderen van sporen door rubber en grafiet met sterke en uitstekende vuiloplossende kracht. Hoog dispersievermogen in geval van verontreinigingen door vet en olie.

13 Indumaster Tips & Tricks Industriële reiniging Productiemachines en -installaties alleen reinigen tijdens stilstand. Elektrotechnische veiligheidsvoorschriften in acht nemen. Instellingen van productiemachines en -installaties niet veranderen. Reinigingsmiddelen, -apparaten en -procedures mogen productie installaties niet beschadigen, desnoods eerst reinigingsproeven en -test uitvoeren. Ontvette machinedelen desnoods conserveren. Afvalwater dat olie en vet bevat moet adequaat afgevoerd worden (bijv. olie en vetafscheiders). Bij het verwijderen van metaalstof, houtstof of oplosmiddelen beslist veiligheidsmaatregelen in acht nemen (bijv. adembescherming, microfilters, ). Omgang met buzil-producten Altijd koud water gebruiken. Let op de informatie over dosering voor het betreffende product. Gebruik altijd de geschikte veiligheidsuitrusting, bijv. veiligheidshandschoenen, veiligheidsbril, veiligheidsschoenen etc. Bij werkzaamheden boven het hoofd altijd een geschikte veiligheidsbril dragen. Voor de exacte dosering altijd geschikte hulpmiddelen voor dosering gebruiken.

14 Om uw keuze te vergemakkelijken phwaarde HDapparaat Snelle scheiding Levensmiddelengeschiktheid Kwetsbare oppervlakken Reiniging van machines Sterke vervuilingen door olie en vet Sporen van rubber Grafiet bijzonder geschikt / toepassingsgebied IR 14 Indumaster Fast droogt snel IR 16 Indumaster Step 8 9 roltrap, loopbaan, aluminium IR 25 Indumaster Antistatic IR 30 Indumaster Protect 9 10 oppervlakkenreiniger kant-en-klaar Indumaster industrial line IR 40 Indumaster Radical IR 42 Indumaster Forte IR 44 Indumaster Intensive IR 45 Indumaster Strong handbalharsen vuilverwijderaar IR 47 Indumaster Offensive 13.5 Schmutzbrecher IR 55 Indumaster Universal auto-industrie IR 81 Indumaster Grs zure basisreiniger G 440 Perfekt boor-oliën, vrachtwagendekzeilen Levensmiddelenindustrie SP 30 Drizzle Pink 10

15 Indumaster Schoonmaakplan: Industrie WAT HOE VAAK WAARMEE DOSERING HOE Levensmiddelenbereik Oppervlakken Levensmiddelenbereik Dagelijks IR 44 Indumaster Intensive ml / 10 l koud water Reinigen, naspoelen / Mechanische reiniging Oppervlakken Dagelijks IR 55 Indumaster Universal ml / 10 l koud water Reinigen Vloeren oliehoudende, vettige verontreiniging Dagelijks IR 40 Indumaster Radical ml / 10 l koud water Mechanische reiniging wassoorten, vetten Indien nodig IR 47 Indumaster Offensive 100 ml / 10 l koud water Mechanische reiniging Sporen door rubber, grafiet Indien nodig IR 45 Indumaster Strong ml / 10 l koud water Mechanische reiniging Magazijn, productiehal etc. Dagelijks IR 14 Indumaster Fast (dries rapidly) ml / 10 l koud water Mechanische reiniging Strepen van hakken, sporen door rubber Indien nodig IR 42 Indumaster Forte Puur tot 1:2 met water Strepen van hakken verwijderen, naspoelen Roltrappen, kwetsbare vloeren Dagelijks IR 16 Indumaster Step ml / 10 l koud water Mechanische reiniging Machines LKW-dekzeilen, productiemachines Dagelijks IR 30 Indumaster Protect ml / 10 l koud water Reinigen, naspoelen Alkali-gevoelige vloeren / oppervlakken Dagelijks IR 30 Indumaster Protect ml / 10 l koud water Mechanische reiniging Speciale oppervlakken, bedieningspanelen de een anti-statische uitrusting nodig hebben Dagelijks IR 25 Indumaster Antistatic Puur Op doek doen, reinigen Sanitair WC, urinoirs, douches etc. Dagelijks IR 81 Indumaster Grs 50 ml / 10 l koud water tot puur Eerst nat maken, reinigen, naspoelen

16 U vindt alle reinigingssystemen ook op BUZIL-WERK Wagner GmbH & Co. KG Fraunhoferstr. 17. D Memmingen. T +49 (0) 8331 / F +49 (0) 8331 / E

Bluswateropvang, barrières en sorbents

Bluswateropvang, barrières en sorbents Bluswateropvang, barrières en sorbents DENSORB De adsorptiemiddelen voor olie en chemicaliën met de grote opvangcapaciteit Met DENSORB sorbents kunt u in geval van nood snel en doeltreffend reageren. Gemorste

Nadere informatie

Product Catalogus. Doe-het-zelf Benelux. uitgave 2015 127877-FOL. Belgian Cycling Project

Product Catalogus. Doe-het-zelf Benelux. uitgave 2015 127877-FOL. Belgian Cycling Project Product Catalogus Doe-het-zelf Benelux uitgave 2015 Belgian Cycling Project 127877-FOL Over Soudal Soudal is een 100% Belgisch bedrijf dat in 1966 opgericht werd door Vic Swerts. Wat begon als een lokaal

Nadere informatie

Gibac Chemie BV Gladsaxe 19 Tel. 055 54 31 946 www.gibac.nl 7327 JZ Apeldoorn Fax 055 54 29 613 info@gibac.nl

Gibac Chemie BV Gladsaxe 19 Tel. 055 54 31 946 www.gibac.nl 7327 JZ Apeldoorn Fax 055 54 29 613 info@gibac.nl Wintercatalogus Doe-het-zelf gids Safety Grip Cold Cure pag. 3. Gladsaxe 19 Tel. 055 54 31 946 www.gibac.nl 7327 JZ Apeldoorn Fax 055 54 29 613 info@gibac.nl 2 Afwerking: muurverf en vloeren Rood Blauw

Nadere informatie

Instructies Cleanroom gebruik

Instructies Cleanroom gebruik Instructies Cleanroom gebruik Inleiding In industrieën, zoals de farmaceutische-, elektronische- en food-industrie, is het noodzakelijk om gedurende de productie bepaalde producten te beschermen tegen

Nadere informatie

Installatie en onderhoud

Installatie en onderhoud Een commercieel programma tapijttegels speciaal ontwikkeld voor kantoren. Een harde vloerbedekking met textiele toplaag en warme uitstraling. Levenslange anti-bacteriële werking en hoge akoestische waarden.

Nadere informatie

voor jou voor jouw huis Productcatalogus nr 11 2015

voor jou voor jouw huis Productcatalogus nr 11 2015 voor jou voor jouw huis Productcatalogus nr 11 2015 Voor jouw huis en tuin Onze thuis is een bijzondere plek. We delen hem met onze dierbaren, we nodigen er mensen uit aan wie we gehecht zijn en we verlangen

Nadere informatie

Onze partner: de vakhandel voor tegels en bouwmaterialen. Sinds 1993: Botament Systembaustoffe

Onze partner: de vakhandel voor tegels en bouwmaterialen. Sinds 1993: Botament Systembaustoffe NIEUW IN NEDERLAND! Sinds 1993: Botament Systembaustoffe Botament Systembaustoffe verdeelt met toenemend succes sinds 1993 in heel Europa bouwchemische producten voor het leggen van tegels, bouwdichtingswerken

Nadere informatie

Hoe ultrasoon werkt Commercial & Technical: Order processing & Shipping: Branson Ultrasonics B.V. Branson Ultrasonic S.A. info@branson.

Hoe ultrasoon werkt Commercial & Technical: Order processing & Shipping: Branson Ultrasonics B.V. Branson Ultrasonic S.A. info@branson. Hoe ultrasoon werkt Ultrasoon geluid is geluid dat in frequenties, die in het algemeen boven de menselijke gehoorgrens liggen, wordt voortgebracht. In de ultrasoon reiniger worden ultrasoon geluidstrillingen

Nadere informatie

EEN STRALENDE WAS. Gids voor een stralend witte was en kleuren die als nieuw blijven. Speciaal voor u samengesteld door

EEN STRALENDE WAS. Gids voor een stralend witte was en kleuren die als nieuw blijven. Speciaal voor u samengesteld door EEN STRALENDE WAS Gids voor een stralend witte was en kleuren die als nieuw blijven. Speciaal voor u samengesteld door Beste klant, Hartelijk dank dat u voor een Whirlpool-wasmachine heeft gekozen! Wij zijn

Nadere informatie

SCANNERS SOFTWARE MATERIALEN SNELLE EN ADEQUATE SERVICE

SCANNERS SOFTWARE MATERIALEN SNELLE EN ADEQUATE SERVICE WE TAKE CARE Werkplaatsinrichting voor: podotherapie, orthopedie en podologie FREESSYSTEMEN SCANNERS SOFTWARE MATERIALEN SNELLE EN ADEQUATE SERVICE www.orthodutch.com WE TAKE CARE... PARTNERSHIP MACHINES,

Nadere informatie

Chemicaliënpakken Gebruikershandleiding EVO/VPS/Super/Light

Chemicaliënpakken Gebruikershandleiding EVO/VPS/Super/Light Chemicaliënpakken Gebruikershandleiding EVO/VPS/Super/Light 1 2 INDEX... Pagina Belangrijk...7 Certificaten en goedkeuringen...8 Beschrijving van de pakken...8 EG-typegoedkeuring...8 NFPA-goedkeuring...9

Nadere informatie

Inhoudstafel. Een propere en gezonde stad! Iedereen kan anders poetsen p. 1

Inhoudstafel. Een propere en gezonde stad! Iedereen kan anders poetsen p. 1 Proper Poetsen Inhoudstafel Een propere en gezonde stad! Iedereen kan anders poetsen p. 1 Milieuvriendelijke producten p. 3 Aan de slag met milieuvriendelijke schoonmaakproducten Soda p. 5 Groene of bruine

Nadere informatie

De bijzondere voegmortel met sublieme verwerkingseigenschappen

De bijzondere voegmortel met sublieme verwerkingseigenschappen Voor bouwprofessionals PCI Nanofug Premium De bijzondere voegmortel met sublieme verwerkingseigenschappen easytoclean effect Fijn, glad oppervlak, 18 populaire kleuren Uitstekende bescherming tegen schimmel

Nadere informatie

In het teken van de tijd

In het teken van de tijd REPLACE TECHNOLOGY In het teken van de tijd Van de uitfasering van R22 tot de nieuwste klimaattechniek PRODUCTCATALOGUS VOOR PROFESSIONALS 01 HET GESCHIKTE MOMENT 2000 2010 2015 Mitsubishi Electric schakelt

Nadere informatie

Belangrijk! Bewaar deze instructies voor informatie over: Schoonmaken en onderhoud om uw Drinkwell juist te laten werken Garantie

Belangrijk! Bewaar deze instructies voor informatie over: Schoonmaken en onderhoud om uw Drinkwell juist te laten werken Garantie Belangrijk! Bewaar deze instructies voor informatie over: Schoonmaken en onderhoud om uw Drinkwell juist te laten werken Garantie Gebruiksaanwijzing: DRINKWELL NOOIT AANZETTEN ZONDER WATER! 1. Kijk aan

Nadere informatie

IN ALLE OPZICHTEN PROFESSIONEEL

IN ALLE OPZICHTEN PROFESSIONEEL PEUGEOT PARTNER PARTNER IN ALLE OPZICHTEN PROFESSIONEEL Met zijn grote laadruimte, ongekend flexibele interieur en nieuwe, zuinige en sterke e-hdi-motoren is de nieuwe Partner de ideale bedrijfsauto voor

Nadere informatie

2-Componenten, thixotrope epoxylijm

2-Componenten, thixotrope epoxylijm Productinformatieblad Editie 16/07/2014 Identificatie nummer 02 04 02 03 001 0 000043 Versie NL: 06/03/2015 2-Componenten, thixotrope epoxylijm Productomschrijving Toepassingsgebieden Eigenschappen/ voordelen

Nadere informatie

DuPont Corian richtlijnen voor gebruik en onderhoud

DuPont Corian richtlijnen voor gebruik en onderhoud DuPont Corian richtlijnen voor gebruik en onderhoud Om optimaal van uw installatie te genieten DuPont Corian richtlijnen voor gebruik en onderhoud Indien u net DuPont TM hebt aangekocht het is een elegant,

Nadere informatie

GIDS ULTIEME METAALBESCHERMING

GIDS ULTIEME METAALBESCHERMING GIDS Direct over roest 8 jaar bescherming Waterafstotend kras- en stootvast ULTIEME METAALBESCHERMING speciaal voor metaal Al meer dan 25 jaar is Hammerite marktleider in metaal bescherming. Hammerite

Nadere informatie

Life-Cycle Management Uw Kardex Remstar opslagsysteem in stand houden

Life-Cycle Management Uw Kardex Remstar opslagsysteem in stand houden Essential Plus Extra Life-Cycle Management Uw Kardex Remstar opslagsysteem in stand houden Kardex Remstar Service: Voor de lange termijn een maximale productiviteit veiligstellen Uw service begint bij

Nadere informatie

Oplossingen waarmee u écht verder komt. Pinknotes = Personeelsvoordeelpas! BP Europa SE BP Nederland. www.bp.nl/zakelijk 0800-0203631

Oplossingen waarmee u écht verder komt. Pinknotes = Personeelsvoordeelpas! BP Europa SE BP Nederland. www.bp.nl/zakelijk 0800-0203631 brandstofexpertise Oplossingen waarmee u écht verder komt Alleen BP PLUS biedt de beste oplossingen om uw wagenpark zo efficiënt mogelijk in te zetten. Van een omvangrijk Europees netwerk van tankstations

Nadere informatie

Battery Supplies. voor u kunnen aanbieden.

Battery Supplies. voor u kunnen aanbieden. Battery Supplies Alessandro Volta, Luigi Galvani, Gaston Planté, Thomas Edison, Henri Tudor (Belg) dankzij deze mensen die aan de bakermat van de uitvinding van de batterij stonden, hebben wij van batterijen

Nadere informatie

Hygiënecode Ambulante Handel

Hygiënecode Ambulante Handel Hygiënecode Ambulante Handel Verkoop Eet- en Drinkwaren Versie 1 HYGIËNECODE AMBULANTE HANDEL 1 CODEHOUDER Naam bedrijf Exploitant CRK-nummer Adres Postcode/woonplaats Met de ondertekening van deze code

Nadere informatie

3.7 Herstellingen met polyester

3.7 Herstellingen met polyester 3.7 Herstellingen met polyester Materiaallijst PLAMUURMES OF SPATEL U hebt de keuze uit kunststof en metalen spatels. Van belang is dat ze voldoende flexibel zijn. VLAKSCHUURMACHINE Gebruik dit toestel

Nadere informatie

pro clima Systeem Binnendichting

pro clima Systeem Binnendichting pro clima Systeem Binnendichting Inhoud Principe luchtdichting 2-5 Dichtingsbanen 6-8 Verbindingsmiddelen 8-11 Detailoplossingen / verwerking 12-21 Kwaliteitsgarantiesysteem 22-23 Dakrenovatie 24-25 Gebruiksmatrix

Nadere informatie

Comfortabel voor dagelijks gebruik City-, Trekking-, Fitness-, Fun-, Handbikes, Lig-, Vouwfietsen... 4. Bewezen in tamdem gebruik

Comfortabel voor dagelijks gebruik City-, Trekking-, Fitness-, Fun-, Handbikes, Lig-, Vouwfietsen... 4. Bewezen in tamdem gebruik NL 1. "Sneller dan de branding" Frankrijk. Het contact met de teams en mecaniciens van de Tour de France was als altijd erg spannend. Onze ohloff SLT-99 heeft bewezen zeer betrouwbaar te zijn. Dus eindelijk

Nadere informatie

De reparatie en bescherming van gewapend beton met Sika Conform de Europese norm EN 1504

De reparatie en bescherming van gewapend beton met Sika Conform de Europese norm EN 1504 De reparatie en bescherming van gewapend beton met Sika Conform de Europese norm EN 1504 Reparatie, bescherming en corrosiebeheersing van co Inhoudsopgave De Europese norm EN 1504 3 CE-markering 3 De belangrijkste

Nadere informatie

Asbest in en om het huis. De meest gestelde vragen over asbest

Asbest in en om het huis. De meest gestelde vragen over asbest Asbest in en om het huis De meest gestelde vragen over asbest Asbest in en om het huis De meest gestelde vragen over asbest Inhoud Inleiding 05 1. Asbest in en om het huis 07 1.1 Toepassingen en risico

Nadere informatie

De nieuwe Demag V-kraan

De nieuwe Demag V-kraan De nieuwe Demag V-kraan Minder is meer. 02 De revolutie in de kraanbouw: de nieuwe Demag V-kraan Innovatie door traditie. Als toonaangevende wereldwijde leverancier van kranen en componenten, bieden wij

Nadere informatie