Alle spelende Heren en Dames teams wisten ook overtuigend de punten binnen te halen en staan in de meeste poules nu hoog genoteerd.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Alle spelende Heren en Dames teams wisten ook overtuigend de punten binnen te halen en staan in de meeste poules nu hoog genoteerd."

Transcriptie

1 Competitie resultaten en verslagen week 16. Een uitstekende week voor Veldzijde, vrijwel alle teams wisten te winnen of een gelijk spelen uit de strijd te slepen. Het Dames senioren team is alweer met zeer overtuigende cijfers poule winnaar geworden. Goed team, veel ervaring en weten hoe Matchplay werkt. Gefeliciteerd dames, nu nog de promotie wedstrijd. Alle spelende Heren en Dames teams wisten ook overtuigend de punten binnen te halen en staan in de meeste poules nu hoog genoteerd. De Heren senioren hebben het allemaal lastig en het hangt nu eigenlijk te vaak af van wat de andere teams doen in de laatste wedstrijden of de teams zich kunnen handhaven. Zo gaat het soms gewoon. De dames C-mix 18H hebben hun eerste overwinning binnen, goed gedaan, het is toch pas het eerste jaar dat ze mee doen. Het wordt nu spannend de komende 2 weken, kunnen de teams de focus vasthouden en kampioen worden? Of lukt het net niet, daar gaat het meestal om. H1 36: Veldzijde De Texelse: 11-7 Op golfbaan Burggolf Purmerend Na 2 weken rust en tijd voor training mochten we weer aan de bak. Een op papier sterke tegenstander met handicaps variërend van De ochtend word ondanks de vele buien goed gestart. Berend en Mark en Frank en Robin winnen beide hun wedstrijd met 2/0. Spannend tot het einde, maar de eerste 4 punten zijn binnen. In de middag betere weersomstandigheden en een fantastisch resultaat. Mark wint met 5/4, Frank speelt A/S, Berend verliest op de laatste hole, Robin wint met 4/2, Martijn verliest op de laatste hole en Robert Jan wint erg knap met 2/0. Veel spannende wedstrijden, maar al met al een hele goede dag en wederom de winst voor Veldzijde 1. Komende week op De Texelse tegen de Amsterdamse. Op papier wederom een sterke tegenstander. Robin van Wissen H2 36: Waren gastheer

2 H1 27: Veldzijde De Haenen: 16 2 Op onze derde speeldag moest Velzijde ten strijden trekken tegen onze, op papier, sterkste tegenstander. De handicaps lagen stuk voor stuk 2-5 punten onder die van ons. Het streven was om er zonder al te veel kleerscheuren vanaf te komen. In de greensomes zouden Chiel Aufenacker en Marc Jordan het voortouw nemen, Dick Jonkers en Martin Poortinga de tweede dubbel zijn, gevolgd door Dirk Stibbe en onze ijzersterke rookie Rien Kroeze. Terug in het clubhuis bleek iedereen zijn dubbel gewonnen te hebben. Met een stand van 6-0 is het fijn de middag in gaan. 2 wedstrijden winnen en je bent er al. De volgorde voor de middag was Chiel, Dirk, Dick, Martin, Marc en daarna Rien. Chiel en Dirk waren redelijk snel weer in het clubhuis terug met respectievelijk een winst van 7/6 en 5/4, de buit was binnen!! Het feest kon alleen maar mooier worden. Een voor een kwamen de rest van de Veldzijde spelers met mooie resultaten binnen. Dick Jonkers was goed voor de volgende 2 punten met een winst van 3/1 gevolgd door Martin die voor de poorten van de hel de strijd won met 1 up. Het feest is afgesloten door Marc met een 2/1 winst tegen onze sterkste tegenstander!!! Door dit prachtige resultaat maken wij volgende week (onze laatste wedstijd want daarna zijn wij gastheer) kans om kampioen te worden. Duimen maar.. Dirk Stibbe D1 27: Cromstreijen Veldzijde: 7-11 Hoi competitiecommissie, Dames1/27 heeft vandaag gewonnen met 11/7 van Cromstreijen op de koninklijke Haagsche! Cora Jonkers

3

4 D2 27: Naarderbos Veldzijde: 4-14 Vorige week: 8 april: Op Hoogland tegen Hoge Kleij op 8 april Voor de start op de eerste wedstijd dag van Dames 2. Een prachtige zonnige dag op Golfbaan Hoogland in Amersfoort. Slechts 9 holes maar alle uitdagingen waren aanwezig. Op papier waren de teams aan elkaar gewaagd maar de dames van Veldzijde hebben met 12-6 gewonnen. 20 april: Op De Hoge Kleij tegen Naarderbos Helaas geen foto maar er was ook weinig zon! Wat alweer een spannende strijd had moeten worden gezien de vergelijkbare handicaps trok Veldzijde weer aan het langste eind met Geweldige prestatie voor een grotendeels nieuw team! De lessen, trainingen, het trainingsweekend en de onderlinge sfeer doet de dames goed J. We staan nu 2 e in de poule met nog 2 wedstrijden te gaan: op zondag 30 april tegen GC Hoogland dat met 2 verloren partijen door Veldzijde verslagen moet kunnen worden. En daarna tegen de sterkste dames van Amelisweerd. Annelien Lewin DS1-18: Amsterdamse Veldzijde: 6 30 en alweer POULEWINNAAR! Op de Hoge Dijk waar de dames van Olympus onze gastvrouwen waren, speelden wij vandaag tegen de dames van Amsterdam. Het was wederom een prachtige dag met een heerlijk zonnetje.

5 De dames van de Texelse gingen als eersten van start tegen de dames van Heiloo. Onze opponenten waren de dames van Golfclub Amsterdam ( zie bijgaande foto). Heel sportieve en aardige dames, wel veel ouder dan wij. We hebben toch weer heel dik gewonnen (30-6) ondanks de vreselijk snelle greens en zijn daarmee kampioen in onze poule geworden. Thea, Tineke, captain Tiny, Femia, Margriet, Hermien en de geblesseerde Marianne hebben alle wedstrijden gewonnen, net als vorig jaar. 4 mei zijn wij gastvrouw en wij mogen dan aan onszelf de bloemen overhandigen! 18 mei spelen we nog een promotie/degradatie wedstrijd maar de tegenstander is nu nog onbekend. Hermien Blommers HS1 27: Hilversumsche Veldzijde: 9 9 Afgelopen vrijdag speelden de Heren Senioren 1 van Golfclub Veldzijde alweer hun laatste poule wedstrijd. De druk was groot want verlies zou onmiddellijke degradatie betekenen uit de eerste klasse. Deze keer mochten we genieten van de lange en lastige baan van Golf Sociëteit de Lage Vuursche. Gelukkig was Franz van Riemsdijk weer voldoende hersteld. Het was een reuze spannende wedstrijd. Bij de greensomes waren er in de laatste twee partijen op hole 9 lange puts (>10 mtr) nodig om een partij te winnen en een te halveren. De eerste partij ging helaas verloren dus was de stand 3-3 tijdens de lunch. Bij de singles werden drie partijen gewonnen en drie verloren. Eind stand 9-9. Dus nog geen beslissingen in deze Poule.

6 Het kampioenschap en degradatie worden beslist op Golfpark Wilnis waar we komende vrijdag gastheer zijn. Om het kampioenschap zal het gaan tussen Golf Sociëteit de Lage Vuursche 1 en Golfclub Spaarnwoude 1. Zij zullen dat in een onderlinge wedstrijd gaan uitmaken. Voor de degradatie gaat het tussen drie teams. Olympus 1 en Hilversumsche 2 spelen tegen elkaar en gaan proberen ons team in te halen. Theoretisch is geen van drieën veilig. Voor de vaste lezers: dit is een knotsgekke poule. Na 4 wedstrijddagen en 8 partijen is er 6x 10-8 en 2x 9-9 als uitslag uit de bus gekomen. De verschillen zijn klein in deze poule. Het gaat dus nog spannend worden. Tom Brans HS2 27: Veldzijde Heemskerkse: 7-11 HS3 27: Veldzijde Amsterdamse : 9-9 Wat gebeurt er als je 6 mannen zonder vrouwelijke begeleiding een paar dagen van huis stuurt om te golfen? Je kunt zeggen dat het Ajax sausje er tijdig overheen ging, nieuw geworven talent het scharnier naar een grote toekomst bleek te zijn, de rucksichtloze verandering van het management op tijd kwam, de wake-up call nodig was etc. Maar we constateren ook dat zonder vrouwelijk toezicht het feest tenue gewoon wordt vergeten mee te nemen uit het hotel met alle gevolgen van dien, de grootste Ajax fan ging slapen zonder het einde af te wachten, dat het cafe door Veldzijde werd omgebouwd tot een waar theater waar we konden eten en drinken en kijken en praten.

7 In ieder geval bleken de toch wel dwingende aanwijzingen van de captain aan Piet en Sjaan Heijman om ons met vlaggen, koffie en gejuig te steunen de volgende dag niet voor niets. Een flitsende start van het team was het resultaat en vlaggen en enthousiast publiek stonden bij villa Wilnis ons aan te moedigen. De zeer krachtige wind speelde het team parten in de singles maar niet genoeg om de puntendeling uiteindelijk te bezoedelen. Amsterdam werd bijna aan de zegekar gehangen ondanks het verschil in gemiddelde leeftijd van bijna 15 jaar. Euforisch werden we vooral door de aanbieding van een Texels lam door Klaas op de barre terugtocht. Onze kleindochter laat hem niet meer los en wil ook naar Texel. Ik kan het een ieder aanbevelen. Frits Knaake De poule deelnemers, beetje fris zo te zien, maar springlevend!

8 En ook buiten de baan is het op Texel erg gezellig. C-Mix1 36: Veldzijde KLM: 7-11 C-Mix2 36: Veldzijde Soestduinen: 14-4 Na een hartelijk ontvangst bij Duinzicht in Wassenaar een prima foresome gespeeld tegen Soestduinen. De ochtend werd afgesloten met een 4-2 voorsprong (2 van de 3 dubbels gewonnen). Een voortreffelijke lunch zorgde ervoor dat de middagwedstrijden met 10-2 (5 van de 6 singles) gewonnen werden. Tijdens de negentiende hole werd er dus volop feest gevierd. Wij hebben gewonnen met 14-4!!! Op naar volgende week. Almeerderhout maak je borst maar nat, wij hebben er zin in!! Voor de liefhebbers, wij staan 2 de en moeten volgende week tegen de nr. 1 Almerehout; de handicaps van die spelers liggen aanzienlijk lager dan die van ons, maar we gaan gewoon kijken hoeveel punten wij kunnen halen. Groeten van Nel, Helma, Nella, Marcel, John en Ben Schnieders

9 Blij! Nr Team P WP PP+ PP- Opmerking 1 Almeerderhout Veldzijde Groen-Geel Duinzicht Soestduinen De uitdaging! C-Dames1-18: Oestgeest Veldzijde: Idyllische watertjes en voorjaarsperikelen beschreven ons speelveld voor vandaag. Het damesteam par3 mocht op de mooie baan van Zeegersloot het opnemen tegen Oestgeest. Van tevoren was opgegeven dat er na elkaar gestart moest worden maar 15 minuten voor de wedstrijd kreeg de club toch toestemming om gunshot te beginnen waardoor we gezamenlijk de baan in konden.

10 Hierdoor moest de organisatie snel de holes indelen en werd Monique Nijman naar de verkeerde hole gestuurd. Gelukkig werd dit binnen de gestelde tijd opgelost waardoor zij toch kon starten met de wedstrijd. De eerste 9 holes wonnen Ike van den Pol en Marlies Klarenbeek, de tweede 9 holes werden toegekend aan Monique Nijman, Marlies Klarenbeek en Marita Scheren, wat Marlies tot topscoorster van ons team maakte deze dag. Bij elkaar hebben we 13 punten verdiend wat opnieuw een stijgende lijn in onze punten laat zien (2, 6, en 13 punten). We komen er wel! Het water heeft wel vele bal-levens gekost, het record in ons team staat op 18 verloren ballen tijdens deze wedstrijd. Maar het water gaf ook vele opzienbarende momenten met overstekende zwanen, parende vogels en stelende kraaien. Het weer was goed, het gezelschap zelfs beter. Volgende week onze laatste wedstrijd tegen de kampioen van onze poule met Weesp als gastheer op de baan van Abcoude. Monique Nijman

11 Buiten de winst leverde het ook een paar mooie plaatjes op!

Net als vorige week, ups en downs, euforie bij het ene team, een deceptie bij het andere team, en alles er tussenin.

Net als vorige week, ups en downs, euforie bij het ene team, een deceptie bij het andere team, en alles er tussenin. Week 3 Net als vorige week, ups en downs, euforie bij het ene team, een deceptie bij het andere team, en alles er tussenin. Gelukkig veel positieve geluiden over de gastheerschappen en leuke en gezellige

Nadere informatie

Competitie resultaten en verslagen week 15.

Competitie resultaten en verslagen week 15. Competitie resultaten en verslagen week 15. Rustig weekje omdat veel teams niet hoefden te spelen i.v.m. Pasen. Uitrusten dus en dan volgende week weer gas geven. Voor sommige teams is dat noodzaak. Een

Nadere informatie

We starten in de ochtend op 10. Overduidelijk een stuk nieuwer dan de eerste 9, maar zien er uitdagend en goed verzorgt uit.

We starten in de ochtend op 10. Overduidelijk een stuk nieuwer dan de eerste 9, maar zien er uitdagend en goed verzorgt uit. Competitie resultaten en verslagen week 17. Een zware week voor onze herenteams, team 1-36 en 1-27 kregen een pak slaag, maar team 2-36 wist bewonderenswaardig stand te houden tegen een zware tegenstander.

Nadere informatie

Dat viel samen met de Open Golfdag en het is allemaal prima en in goede harmonie gegaan. Prachtig weer en de gasten konden genieten van goed spel.

Dat viel samen met de Open Golfdag en het is allemaal prima en in goede harmonie gegaan. Prachtig weer en de gasten konden genieten van goed spel. Competitie resultaten en verslagen week 14. Al weer een volle week met alleraardigst competitieweer. Dat hebben we wel eens anders meegemaakt. Alle teams zijn er weer vol tegenaan gegaan. Dat viel niet

Nadere informatie

Uitslagen: Week 4. H 1 36 Oosterhoutse 1: H 2 36 Kennemer 5: D 1 27 Haarlemmermeersche 1: 16 2

Uitslagen: Week 4. H 1 36 Oosterhoutse 1: H 2 36 Kennemer 5: D 1 27 Haarlemmermeersche 1: 16 2 Week 4 Mager weekje, met name onze Heren teams hebben het zwaar (H2 27 uitgezonderd) en moeten hard werken om in hun klasse te kunnen blijven. De dames teams doen het goed, met name de 1 e teams (D 1 27

Nadere informatie

ING Private Banking Golf Week ING Private Banking Cup mei 2016, The International

ING Private Banking Golf Week ING Private Banking Cup mei 2016, The International Beste Captains, Vandaag heeft de officiële loting plaats gevonden voor de. Op basis van de laagste gemiddelde teamhandicap zijn de teams van UGC de Pan, Noordwijkse, Houtrak en Eindhoven geplaatst als

Nadere informatie

Gaat de laatste de beste worden?

Gaat de laatste de beste worden? Gaat de laatste de beste worden? Ondanks dat de competitie nog minimaal een week duurt en voor een aantal zelfs nog een week langer, is hij voor ons gevoel na vandaag al voorbij. Dat komt omdat wij vandaag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF september 2017

NIEUWSBRIEF september 2017 NIEUWSBRIEF september 2017 Inhoud - Finale Matchplay 2017 - Finale uitwisseling Dongen Rijen - Gilze - Jaaruitje appelflappenclub - Regelvraag september - Buurtgolf - Jeugdgolf - Agenda Finale Matchplay

Nadere informatie

COMPETITIEREGLEMENT 2019 NGF en NOBRA. d.d. 1 augustus 2018

COMPETITIEREGLEMENT 2019 NGF en NOBRA. d.d. 1 augustus 2018 COMPETITIEREGLEMENT 2019 NGF en NOBRA d.d. 1 augustus 2018 Inleiding Het Woold wil haar leden graag een kans geven om naast de deelname aan de door de vereniging georganiseerde wedstrijden ook aan een

Nadere informatie

GOLFCLUB WEILENSEIND NIEUWSBRIEF Juni 2015

GOLFCLUB WEILENSEIND NIEUWSBRIEF Juni 2015 GOLFCLUB WEILENSEIND NIEUWSBRIEF Juni 2015 Golfpark Weilenseind Inhoud - Strokeplay kampioenschappen - Nieuws van de golfschool Strokeplay kampioenschap In het weekend van 13 en 14 juni werden de strokeplay

Nadere informatie

COMPETITIEREGLEMENT NGF en NOBRA. d.d. 1 augustus 2016

COMPETITIEREGLEMENT NGF en NOBRA. d.d. 1 augustus 2016 COMPETITIEREGLEMENT NGF en NOBRA d.d. 1 augustus 2016 Inleiding Het Woold wil haar leden graag een kans geven om naast de deelname aan de door de vereniging georganiseerde wedstrijden ook aan een (landelijke

Nadere informatie

KONINKLIJKE BELGISCHE GOLF FEDERATIE

KONINKLIJKE BELGISCHE GOLF FEDERATIE KONINKLIJKE BELGISCHE GOLF FEDERATIE SRI-1 INTERCLUBKAMPIOENSCHAP VAN BELGIE HEREN EN DAMES 2019 CATEGORIE I DIVISIE 1 27-28 april en 1, 4 en 5 mei 2019 * SPECIFIEK REGLEMENT * De Algemene Reglementen

Nadere informatie

COMPETITIEREGLEMENT NGF en NOBRA. d.d. 1 augustus 2015

COMPETITIEREGLEMENT NGF en NOBRA. d.d. 1 augustus 2015 COMPETITIEREGLEMENT NGF en NOBRA d.d. 1 augustus 2015 Inleiding Het Woold wil haar leden graag een kans geven om naast de deelname aan de door de vereniging georganiseerde wedstrijden ook aan een (landelijke

Nadere informatie

Nieuwsbrief September 2016

Nieuwsbrief September 2016 Nieuwsbrief September 2016 In deze uitgave Finales Matchplaykampioenschap 2016 Fotoboek Zomeravond wedstrijden Vacatures NGF competitie 2017 Familiegolf 18 september Agenda Finales Matchplaykampioenschap

Nadere informatie

Wederom winst voor Dames 1! (verslag door Yasmijn van Dijk)

Wederom winst voor Dames 1! (verslag door Yasmijn van Dijk) In deze nieuwsbrief: - Wederom winst voor Dames - Heren verliest van de Pan - Heren 2 was Gastheer - Vooruitblik Wederom winst voor Dames! (verslag door Yasmijn van Dijk) Afgelopen zaterdag was de vierde

Nadere informatie

OLIEBOLLENTOERNOOI zondag 15 december 2013

OLIEBOLLENTOERNOOI zondag 15 december 2013 OLIEBOLLENTOERNOOI zondag 15 december 2013 Op zondag 15 december hebben we het traditionele oliebollen toernooi gehouden. Omdat we vorig jaar 2012 43 aanmeldingen hadden gekregen hebben we een maximum

Nadere informatie

VIJFTIG+OCHTEND MATCHPLAY. April 2017

VIJFTIG+OCHTEND MATCHPLAY. April 2017 VIJFTIG+OCHTEND MATCHPLAY April 2017 Wat is Matchplay In Strokeplay speel je met medespelers tegen de baan. Je gaat hier uit van het aantal strokes - het totaal aantal slagen - dat je nodig hebt om door

Nadere informatie

BEDRIJVENCOMPETITIE

BEDRIJVENCOMPETITIE BEDRIJVENCOMPETITIE 2014 2015 Squash Almere Marathonlaan 20 1318 EE Almere 036 5329029 Inhoudsopgave Squash Almere en de Bedrijvencompetitie... 3 Bedrijvencompetitie... 3 Wedstrijdreglement... 4 Het team...

Nadere informatie

NAARDERBOS MATCHPLAY COMPETITIE 2017

NAARDERBOS MATCHPLAY COMPETITIE 2017 NAARDERBOS MATCHPLAY COMPETITIE 2017 Je kan nu strijden om de meest eervolle positie op Naarderbos MATCHPLAY KAMPIOEN 2017 en deze ongelooflijke prijzen winnen: ALLE EER EN EEUWIG RESPECT NAARDERBOS MATCHPLAY

Nadere informatie

Hoewel het voorjaar al weer vordert was dit nog niet echt te merken aan de temperatuur. Maar hopelijk wordt het de komende maand beter.

Hoewel het voorjaar al weer vordert was dit nog niet echt te merken aan de temperatuur. Maar hopelijk wordt het de komende maand beter. Mei 2017 Hoewel het voorjaar al weer vordert was dit nog niet echt te merken aan de temperatuur. Maar hopelijk wordt het de komende maand beter. Op 13 april ging de clubavond stablefordcompetitie van start.

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Matchplay Team Competitie

Wedstrijdreglement Matchplay Team Competitie 1. De Competitie Aan deze competitie kan worden deelgenomen door 11 teams. De teams bestaan uit minimaal 3 dames en uit maximaal 10 personen, die allemaal minimaal het GVB hebben. Per wedstrijd spelen

Nadere informatie

Spelen wij vandaag op ons best?

Spelen wij vandaag op ons best? Spelen wij vandaag op ons best? Om iets voor 08.00 uur komen wij aan op de baan waar wij vandaag spelen, Toxandria. Een mooie bosbaan, klassiek clubhuis, altijd een genot om op te mogen spelen. Terwijl

Nadere informatie

LVNL Golfclub Hard en Hoog

LVNL Golfclub Hard en Hoog Huishoudelijk Reglement, versie 2011. Versiedatum: 22 oktober 2010 Binnen de Golfclub Hard en Hoog wordt volgens de volgende regels gespeeld: Algemeen: Art. 1 Art. 2 Er wordt gespeeld volgens de "rules

Nadere informatie

Verslagen partijen 2 e ronde

Verslagen partijen 2 e ronde Verslagen partijen 2 e ronde Geschreven door Dewi van den Bos Het Roode Hert en de rest van het bestuur van het toernooi kunnen niet aansprakelijk gesteld worden. 13 april 2012, 6 e en laatste speelavond

Nadere informatie

ING Private Banking Golf Week ING Private Banking Cup 20 22 mei 2016, The International

ING Private Banking Golf Week ING Private Banking Cup 20 22 mei 2016, The International Beste deelnemers, Jullie golfclub is onlangs geselecteerd om mee te spelen in de, waarin 16 Nederlandse clubteams in een knock-out format spelen om prachtige prijzen. Bijgaand sturen wij jullie meer informatie

Nadere informatie

Competitie bulletin nr

Competitie bulletin nr Never Out - Houtrust Competitie bulletin nr 2 2010 Van de redactie Waar blijven al die verslagen, dames en heren competitiespelers? Het weer was tot nu toe misschien niet fantastisch maar toch niet alle

Nadere informatie

NoBraGolf Nederland Competitie. De gezelligste golfcompetitie van Nederland!

NoBraGolf Nederland Competitie. De gezelligste golfcompetitie van Nederland! NoBraGolf Nederland Competitie De gezelligste golfcompetitie van Nederland! NoBraGolf Competitie Wedstrijdreglement Matchplay Seizoen 2016 Wedstrijdreglement Matchplay, 2016 NoBraGolf Competitie Inhoud

Nadere informatie

Het was een Best(e) dag

Het was een Best(e) dag Het was een Best(e) dag Eindelijk! Nadat wij zaterdag nog wat laatste voorbereidingen hebben gedaan door o.a. nog 9 holes grote baan en/of 9 holes kleine baan te hebben gespeeld of wat getraind op de driving

Nadere informatie

KONINKLIJKE BELGISCHE GOLF FEDERATIE

KONINKLIJKE BELGISCHE GOLF FEDERATIE KONINKLIJKE BELGISCHE GOLF FEDERATIE SRI-1 INTERCLUBKAMPIOENSCHAP VAN BELGIE HEREN EN DAMES 2017 DIVISIE 1 ALLE CATEGORIEËN 22, 23, 29, 30 april en 1 mei 2017 * SPECIFIEK REGLEMENT * De Algemene Reglementen

Nadere informatie

Reglement Clubkampioenschappen Golfclub Bentwoud

Reglement Clubkampioenschappen Golfclub Bentwoud 1/9 Reglement Clubkampioenschappen Golfclub Bentwoud Algemeen 1. Dit Reglement is een aanvulling op het Wedstrijdreglement Golfclub Bentwoud en is alleen van toepassing voor de Clubkampioenschappen van

Nadere informatie

Koninklijke Nederlandse Golf Federatie. Reglement Zomer-/Najaarstour 2016

Koninklijke Nederlandse Golf Federatie. Reglement Zomer-/Najaarstour 2016 Koninklijke Nederlandse Golf Federatie Reglement Zomer-/Najaarstour 2016 Koninklijke Nederlandse Golf Federatie Reglement Zomer- en Najaarstour 2016 INHOUDSOPGAVE pagina WAAROM DEZE ZOMER- EN NAJAARSTOUR...

Nadere informatie

KONINKLIJKE BELGISCHE GOLF FEDERATIE

KONINKLIJKE BELGISCHE GOLF FEDERATIE KONINKLIJKE BELGISCHE GOLF FEDERATIE SRIS-2 INTERCLUBKAMPIOENSCHAP VAN BELGIE VOOR SENIOREN 2017 ALLE CATEGORIEËN EN ALLE DIVISIES uitgezonderd Men & Ladies I divisie 1 12, 20, 28 september en 4 oktober

Nadere informatie

NoBraGolf Nederland Competitie, seizoen Informatie voor spelers

NoBraGolf Nederland Competitie, seizoen Informatie voor spelers NoBraGolf Nederland Competitie, seizoen 2017 Informatie voor spelers Beste golfer, Heeft u plezier in het golfspel en lijkt het u leuk om ook eens op andere banen te spelen? Kunt u een team vormen onder

Nadere informatie

KONINKLIJKE BELGISCHE GOLF FEDERATIE

KONINKLIJKE BELGISCHE GOLF FEDERATIE KONINKLIJKE BELGISCHE GOLF FEDERATIE SRI-2 INTERCLUBKAMPIOENSCHAP VAN BELGIE HEREN EN DAMES 2018 DIVISIE 2 ALLE CATEGORIEËN 21, 22, 28, 29 april en 1 mei 2018 * SPECIFIEK REGLEMENT * De Algemene Reglementen

Nadere informatie

Koninklijke Nederlandse Golf Federatie. Reglement Zomer-/Najaarstour 2016

Koninklijke Nederlandse Golf Federatie. Reglement Zomer-/Najaarstour 2016 Koninklijke Nederlandse Golf Federatie Reglement Zomer-/Najaarstour 2016 Koninklijke Nederlandse Golf Federatie Reglement Zomer- en Najaarstour 2016 INHOUDSOPGAVE pagina WAAROM DEZE ZOMER- EN NAJAARSTOUR...

Nadere informatie

Officiële. NPB padelcompetitie. voorjaar 2017

Officiële. NPB padelcompetitie. voorjaar 2017 Nederlandse PadelBond Officiële NPB padelcompetitie voorjaar 2017 Inhoudsopgave: Nederlandse Padelbond Onderwerp: pagina 1. Inleiding 3 2. Competitieniveaus 4 3. Speeldata 4 4. Speeltijden 5 5. Aanmelding

Nadere informatie

In dit boekje staat alles te lezen wat je over de competitie moet weten.

In dit boekje staat alles te lezen wat je over de competitie moet weten. Beste competitiespeler, In dit boekje staat alles te lezen wat je over de competitie moet weten. Op de captainsavond (een avond in de week voorafgaande aan de competitie, tijdig aangegeven op de site)

Nadere informatie

17 december Jaarafsluiting

17 december Jaarafsluiting 17 december Jaarafsluiting 40 deelnemers ging met elkaar de strijd aan tijdens de jaarafsluiting. We speelden de wedstrijd in de vorm van texas scramble. Alles was goed voorbereid en niets heeft ons in

Nadere informatie

Maandag 8 april Hellevoets Effect 1-DHC 4: 2-8 (2 e klasse reguliere competitie)

Maandag 8 april Hellevoets Effect 1-DHC 4: 2-8 (2 e klasse reguliere competitie) Maandag 8 april 2019 Hellevoets Effect 1-DHC 4: 2-8 (2 e klasse reguliere competitie) Tien wedstrijden, tien nederlagen (3x 4-6) in de voorjaarscompetitie. Dan ben je terecht gedegradeerd. Ook al hebben

Nadere informatie

30 augustus In deze nieuwsbrief informatie over: De NGF competitie Met vriendelijke groet, Communicatiecommissie VGLB

30 augustus In deze nieuwsbrief informatie over: De NGF competitie Met vriendelijke groet, Communicatiecommissie VGLB 30 augustus 2017 In deze nieuwsbrief informatie over: De NGF competitie 2018. Met vriendelijke groet, Communicatiecommissie VGLB NGF competitie 2018 Wanneer je graag aan wedstrijden deelneemt en je wilt

Nadere informatie

SPORTDAG KOKO NASCHOOLSE KINDEROPVANG

SPORTDAG KOKO NASCHOOLSE KINDEROPVANG Van de redactie Het is weer winter. Het competitieseizoen is weer afgelopen, clubkampioenschappen jeugd en senioren zijn weer geweest. Kortom tijd voor kerst. Namens de redactie fijne feestdagen allemaal

Nadere informatie

Competitiereglement NPB padelcompetitie2018 (NJC)

Competitiereglement NPB padelcompetitie2018 (NJC) Competitiereglement NPB padelcompetitie2018 (NJC) Competitieleiders NPB: Gerco Wicherson & Karin Overweg e-mailadres: competities@padelbond.nl Versie 20180627 1. Inleiding Dit document is een handvat voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 2 Juni 2016

Nieuwsbrief nummer 2 Juni 2016 Nieuwsbrief nummer 2 Juni 2016 Beste leden, donateurs en sponsoren, De voorjaarscompetitie 2016 is weer afgelopen. De uitslagen van de teams die hebben deelgenomen aan de competitie zijn: Gemengd dubbel

Nadere informatie

De kleine finale was spannend. Rotterdam was moegestreden en mede door goed zaalhockey pakte Nijmegen de derde plaats.

De kleine finale was spannend. Rotterdam was moegestreden en mede door goed zaalhockey pakte Nijmegen de derde plaats. Jongens D Top 28-12-2017 Op de eerste dag van de Saturnus Indoor Toernooien 2017 2018 stond het Jongens D Top toernooi op het programma in de blaashal van Ring Pass Delft. In Poule A was het Rotterdam

Nadere informatie

KONINKLIJKE BELGISCHE GOLF FEDERATIE

KONINKLIJKE BELGISCHE GOLF FEDERATIE KONINKLIJKE BELGISCHE GOLF FEDERATIE SRI-3 INTERCLUBKAMPIOENSCHAP VAN BELGIE HEREN EN DAMES 2019 Heren Cat II, III & IV Dames Cat II & III, Divisies 1 27-28 april en 1, 4 en 5 mei 2019 * SPECIFIEK REGLEMENT

Nadere informatie

Cricket Voetbal Tennis Squash Klavertje 4 E en F Toernooi (29-aug)

Cricket Voetbal Tennis Squash Klavertje 4 E en F Toernooi (29-aug) Cricket Voetbal Tennis Squash Klavertje 4 E en F Toernooi (29-aug) EEN GROOT FESTIJN OP DE DIEPPUT Bijna is het weer zover Op zondag 29 augustus wordt er op de Diepput al weer voor de zevende keer gestreden

Nadere informatie

Inschrijven Het inschrijfformulier vindt je hier. Dit formulier lever je samen met het lesgeld vóór zondag 27 augustus a.s. in.

Inschrijven Het inschrijfformulier vindt je hier. Dit formulier lever je samen met het lesgeld vóór zondag 27 augustus a.s. in. 1 Karweg Escharen Tel. 0486 474997 Secretariaat: Mirella Peters Andoornweg 46 5361PC GRAVE 0486-852363 info@tvesteren.nl www.tvesteren.nl Escharen, juli 2017 Training In september starten we weer met de

Nadere informatie

TEAMPRESENTATIE HEREN 1

TEAMPRESENTATIE HEREN 1 Heren 1 Amelisweerd 2012: Jan Ottink, Eelco Westerveld, Daan Jenken, Niels Lindeboom, PieterHendriks en Martijn Horters (v.l.n.r.) Verder in deze teampresentatie: - Golf CV s van alle teamleden - Speelschema

Nadere informatie

CLUBKAMPIOENSCHAPPEN 2015

CLUBKAMPIOENSCHAPPEN 2015 CLUBKAMPIOENSCHAPPEN 2015 Het weekend 30 en 31 mei was gereserveerd voor het verspelen van onze clubkampioenschappen. Net als in voorgaande jaren was de zaterdag gereserveerd voor de junioren enkelspelen

Nadere informatie

Nu nog een mooie naam...

Nu nog een mooie naam... // MINIMEERKAMP HILVERSUM // VAN DE REDACTIE Jeugdtoernooi - 28 oktober 2007, Hilversum Afgelopen zondag was het weer tijd voor een nieuwe editie van het Minimeerkamp. Dit is een jeugdtoernooi speciaal

Nadere informatie

Proteus minitoernooi 2012 (2)

Proteus minitoernooi 2012 (2) Proteus minitoernooi 2012 (2) Sterrencompetitie Doelgroepenbad 14-12-2012 Nadat vorige week vrijdag de 1 e wedstrijden waren gespeeld stond vandaag de laatste poule wedstrijd op het programma. Tevens stond

Nadere informatie

NPB padelcompetitie. najaar 2017

NPB padelcompetitie. najaar 2017 Nederlandse PadelBond NPB padelcompetitie najaar 2017 Inhoudsopgave: Nederlandse Padelbond Onderwerp: pagina 1. Inleiding 3 2. Competitieniveaus 4 3. Speeldata 4 4. Speeltijden 6 5. Aanmelding team(s)

Nadere informatie

Koninklijke Haagsche Golf & Country Club - Overzicht data en starttijden NGF Competitie 2018

Koninklijke Haagsche Golf & Country Club - Overzicht data en starttijden NGF Competitie 2018 Datum Ontvangende teams en captains Vr 30.3 Heren Senioren 4 Captain: Mark van Santen 06-5387 7387 / markvansanten@gmail.com Poule Wedstrijden Starttijden Start hole vm / nm P30 Rozenstein 2 Spaarnwoude

Nadere informatie

SPORT-FLITS Dosc A1. pag. 1. Zaterdag 25 juni 2016 Hansie bedankt!!! Jaargang 2015/ nummer 36

SPORT-FLITS Dosc A1. pag. 1. Zaterdag 25 juni 2016 Hansie bedankt!!! Jaargang 2015/ nummer 36 SPORT-FLITS Dosc A1 Zaterdag 25 juni 2016 Hansie bedankt!!! Jaargang 2015/2016 - nummer 36 Vandaag, 25 juni 2016, stond de allerlaatste (?) wedstrijd van Hans Schell als trainer/coach op het programma,

Nadere informatie

november 2016 Dagtoernooi 8 september

november 2016 Dagtoernooi 8 september november 2016 Dit wil ik even kwijt 1 November 2016, de najaarscompetitie is voorbij, de klokken zijn een uur teruggezet, Sinterklaas en (de al niet ) zwarte Piet zijn al bijna weer in het land en de donkere

Nadere informatie

10 jarig Lustrum wedstrijd op The Dutch

10 jarig Lustrum wedstrijd op The Dutch 10 jarig Lustrum wedstrijd op The Dutch Zaterdag 28 juni vierden we het heugelijke feit dat onze Vrumona Heineken Golfvereniging 10 jaar bestaat. Om ons Lustrum een bijzonder tintje te geven had het bestuur

Nadere informatie

NoBraGolf Nederland Competitie, seizoen Informatie voor banen

NoBraGolf Nederland Competitie, seizoen Informatie voor banen NoBraGolf Nederland Competitie, seizoen 2017 Informatie voor banen Beste golfbaan, NoBraGolf Nederland, een begrip in Nederland sinds 1999, organiseert jaarlijks een (mixed) team golfcompetitie. Inmiddels

Nadere informatie

Golfbanen Drenthe 9Holes 18Holes EarlyBird Twilight Tijd / info

Golfbanen Drenthe 9Holes 18Holes EarlyBird Twilight Tijd / info Golfbanen Drenthe 9Holes 18Holes EarlyBird Twilight Tijd / info Golfvereniging De Drentsche 33 43 x x x Burggolf Emmen 33 40 x x x Stichting Golfpark Exloo 20 30 x x x Drentse Golfclub 'De Gelpenberg'

Nadere informatie

Dinsdag 6 november 2018

Dinsdag 6 november 2018 Dinsdag 6 november 2018 De Sprint 2-Hellevoets Effect 1: 3-2 (3 e klasse J duo competitie) Hellevoets Effect 1 heeft zichzelf gisterenavond opnieuw geen dienst bewezen door in Brielle met 2-3 te verliezen

Nadere informatie

Nu alle competities volop aan de gang zijn kunnen we één ding concluderen. Geen rondrit op de platte kar voorlopig.

Nu alle competities volop aan de gang zijn kunnen we één ding concluderen. Geen rondrit op de platte kar voorlopig. Nu alle competities volop aan de gang zijn kunnen we één ding concluderen. Geen rondrit op de platte kar voorlopig. COMPETITIE Zaterdagcompetitie Uitslagen zaterdag 17 oktober: SETA 1 Panningen 1 2-8 SETA

Nadere informatie

Koninklijke Haagsche Golf & Country Club Overzicht data en starttijden NGF Competitie 2017

Koninklijke Haagsche Golf & Country Club Overzicht data en starttijden NGF Competitie 2017 Za 25/3 Heren Standaard Hoofdklasse, 36 holes Captain: Maarten Slootmaekers maartenslootmaekers@hotmail.com 06-523 5769 H2 Noord Nederlandse Noordwijkse Rozenstein Goyer De Pan Almeerderhout Vr 3/3 Heren

Nadere informatie

Doelgroep; De kwalificatieprocedure is bestemd voor de competitieve groepen bestaande uit meerdere teams of uit één team met meer dan 6 spelers.

Doelgroep; De kwalificatieprocedure is bestemd voor de competitieve groepen bestaande uit meerdere teams of uit één team met meer dan 6 spelers. Kwalificatieprocedure competitieteams. Algemeen; Om talentvolle jeugdspelers te kunnen behouden voor de vereniging Veldzijde bieden we deze jeugdspelers de mogelijkheid om kennis te maken met de Dames

Nadere informatie

Seta nieuws in t Klökske - week 12 - woensdag 22 maart 2017

Seta nieuws in t Klökske - week 12 - woensdag 22 maart 2017 Deze week in t Klökske Beken jij kleur? COMPETITIE Zaterdagcompetitie Uitslagen zaterdag 18 maart: Senioren: SETA 1 Kluis 4 4-6 SETA 2 Maastricht 4 5-5 Jeugd: SETA 1 was vrij SETA 2 Asterix 2 0-5 SETA

Nadere informatie

Uitslag Roden In de volgende Flits zal de uitslag van het toernooi in Roden worden geplaatst.

Uitslag Roden In de volgende Flits zal de uitslag van het toernooi in Roden worden geplaatst. september 2013 #7 Hoe heurt het eigenlijk Buggy s maken deel uit van het moderne spel. Tassen en andere producten worden speciaal voor buggy s ontworpen en op de meeste banen zijn ze beschikbaar. Buggy-etiquette

Nadere informatie

Westermaat Bokaal 2018: het wel en wee van HKC-1 en -2

Westermaat Bokaal 2018: het wel en wee van HKC-1 en -2 APRIL 2018 www.hkchengelo.nl De HKCer verschijnt op de eerste maandag van de maand. Kopij s.v.p. uiterlijk een week voor publicatiedatum naar Alison Morgan. JdB speel- en oefendagen op het HKC Sportterrein:

Nadere informatie

Resultaat Rabo Clubkas Campagne.2 Interne competitie 2015...2 Panta Rhei Open 2015..3 Kidstennis..4 High Tea...4 Wintertrainingen..

Resultaat Rabo Clubkas Campagne.2 Interne competitie 2015...2 Panta Rhei Open 2015..3 Kidstennis..4 High Tea...4 Wintertrainingen.. In deze nieuwsbrief Bouwcommissie 1 Resultaat Rabo Clubkas Campagne.2 Interne competitie 2015...2 Panta Rhei Open 2015..3 Kidstennis..4 High Tea...4 Wintertrainingen..5 Bouwcommissie Beste leden, Na onze

Nadere informatie

Zaterdag 15 Juni 2019

Zaterdag 15 Juni 2019 JO19, Senioren Zaterdag 15 Juni 2019 Voetbalvereniging v.v.dob t Trefpunt, Vreelandseweg 22 te Nigtevecht Telefoonnummer 0294-254247 Inhoudopgave Voorwoord van de jeugdcommissie 3 Mededelingen 4 Dagprogramma

Nadere informatie

Sponsoring Golfclub De Hoge Kleij 2018

Sponsoring Golfclub De Hoge Kleij 2018 Sponsoring Golfclub De Hoge Kleij 2018 Een ondernemende golfclub De Hoge Kleij verbindt ondernemers en bedrijven met elkaar in een sportief en actief netwerk. Als sponsor bent u samen met vele andere bedrijven

Nadere informatie

BUROPOST MANEGE PUPILLEN TOERNOOI PROGRAMMABOEKJE

BUROPOST MANEGE PUPILLEN TOERNOOI PROGRAMMABOEKJE BUROPOST MANEGE PUPILLEN TOERNOOI PROGRAMMABOEKJE 14-01-2018 DEELNEMENDE VERENIGINGEN WWNA KCVO Voorwaarts ZVV 56 Robur et Velocitas WELKOM Van harte welkom op het WWNA BuroPost Manege Pupillen Toernooi

Nadere informatie

Jong geleerd is oud gedaan

Jong geleerd is oud gedaan November 2017 Inmiddels zijn we van zomertijd naar wintertijd gegaan en worden de dagen steeds korter. s-avonds een rondje golfen is dus helaas niet meer mogelijk. Ook qua weer is de zomer voorbij en heeft

Nadere informatie

Dynamictennis special

Dynamictennis special Dynamictennis special Van de organisatie Deze speciale uitgave van de Noordooster staat helemaal in het teken van het afgelopen NK Dynamictennis. We zijn als vereniging enorm trots op deze dag waarin we

Nadere informatie

De Blokpers nummer 188 Pagina 5

De Blokpers nummer 188 Pagina 5 Hoi, Jongens en Meisjes van Jong Nederland Beesel. Ik ben een Zwarte Piet, jullie kennen mij wel. Ik ben die lange Zwarte Piet met dat vage brilletje die ieder jaar naar de Blokhut komt omdat er Sinterklaasbivak

Nadere informatie

27 maart 2018 Hellevoets Effect 1 heeft gisterenavond de uitwedstrijd tegen NTTC 2 met 4-6 verloren (3e klasse A reguliere competitie).

27 maart 2018 Hellevoets Effect 1 heeft gisterenavond de uitwedstrijd tegen NTTC 2 met 4-6 verloren (3e klasse A reguliere competitie). 27 maart 2018 Hellevoets Effect 1 heeft gisterenavond de uitwedstrijd tegen NTTC 2 met 4-6 verloren (3e klasse A reguliere competitie). Zonder de geblesseerde Joyce Ynzonides-Janissen, maar met de uitstekende

Nadere informatie

Nationale Kampioenschappen Taekwondo Sparren 13 januari 2018

Nationale Kampioenschappen Taekwondo Sparren 13 januari 2018 Nationale Kampioenschappen Taekwondo Sparren 13 januari 2018 Dit jaar werden de Nationale Kampioenschappen Taekwondo in Den Haag gehouden en wel op zaterdag 13 januari. Met 24 inschrijvingen was TKD Oude

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Woold-Rydercup 2018.

Wedstrijdreglement Woold-Rydercup 2018. Versie: d.d.31-3-2018 Wedstrijdreglement Woold-Rydercup 2018. Wedstrijddefinitie: De competitie wordt in teamverband gespeeld in de wedstrijdvormen Matchplay Fourball BetterBall (FBBB) en Single Matchplay.

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.8. SV Aurora Tennis Deze nieuwsbrief ontvangt iedereen die lid is van Tennisvereniging SV Aurora.

Nieuwsbrief nr.8. SV Aurora Tennis  Deze nieuwsbrief ontvangt iedereen die lid is van Tennisvereniging SV Aurora. Nieuwsbrief nr.8 SV Aurora Tennis Deze nieuwsbrief ontvangt iedereen die lid is van Tennisvereniging SV Aurora. De nieuwsbrief verschijnt als er nieuws is. VOOR IN JE AGENDA: Elke dinsdag v.a. 19.30 uur

Nadere informatie

Visie. Waterpolo Z & PC Nunspeet

Visie. Waterpolo Z & PC Nunspeet Visie Waterpolo Z & PC Nunspeet Inhoud Inleiding...3 De Waterpolo Commissie...3 Trainers en Coaches...4 Missie en Visie...5 Scheidsrechters en W officials...5,6 Trainingen en Teams...6,7,8 Inleiding De

Nadere informatie

Dames 1 (36 holes) De Haenen - Bergvliet. Succesvol in de streekderby 16-2

Dames 1 (36 holes) De Haenen - Bergvliet. Succesvol in de streekderby 16-2 Dames 1 (36 holes) De Haenen - Bergvliet Succesvol in de streekderby 16-2 Nadat we vrijdag de baan grondig hadden verkend, zijn we vol vertrouwen naar Golfclub Heelsum vertrokken. Om 6.30 uur al in de

Nadere informatie

Nieuwsbrief November 2016

Nieuwsbrief November 2016 Nieuwsbrief November 2016 In deze uitgave Ø Finale Giel Aarts Trofee 2016 Ø Sinterkerst wedstrijd Ø Damesdag december Ø Algemene Ledenvergadering 2016 Ø Nieuwe commissieleden Ø Facebook Ø Nieuw baanrecord

Nadere informatie

Mini niveau 3, team 2: kampioen!!!!! Mini niveau 3, team 1: kampioen!!!!! N I E U W S B R I E F A P R I L

Mini niveau 3, team 2: kampioen!!!!! Mini niveau 3, team 1: kampioen!!!!! N I E U W S B R I E F A P R I L N I E U W S B R I E F A P R I L 2 0 1 6 De optimale mix tussen plezier en prestatie! Wordt de nieuwsbrief niet goed weergegeven? Bekijk dan de PDF Versie online! Mini niveau 3, team 2: kampioen!!!!! Mini

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Jeugd Clubkampioenschappen 2014 Vastgesteld in de Jeugdcommissievergadering van 7 mei 2014

Wedstrijdreglement Jeugd Clubkampioenschappen 2014 Vastgesteld in de Jeugdcommissievergadering van 7 mei 2014 Wedstrijdreglement Jeugd Clubkampioenschappen 2014 Vastgesteld in de Jeugdcommissievergadering van 7 mei 2014 1) De Jeugd Clubkampioenschappen 2014 worden gehouden van maandag 2 juni tot en met zondag

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2017

Nieuwsbrief December 2017 Nieuwsbrief December 2017 Inhoud - Vernieuwde website - NGF Golf app - Kalender 2018 - NGF competitie Weilenseind - Nieuwe categorieën bij de wedstrijden - Pasjes van de NGF - Verslag Algemene Ledenvergadering

Nadere informatie

Nieuwsbrief, December Beste leden, De laatste nieuwsbrief van dit jaar!

Nieuwsbrief, December Beste leden, De laatste nieuwsbrief van dit jaar! Nieuwsbrief, December 2018 Beste leden, De laatste nieuwsbrief van dit jaar! We kijken nog even terug naar de laatste activiteiten en zoals bekend was dit het laatste jaar van onze trainer Stephan. De

Nadere informatie

Voorwoord 3. Lidmaatschap leden 4. Jeugdtrainingen 5. Wedstrijden 6. Baanpermissie en 9-stappenplan 7. Kernwaarden 8. Competitie 9

Voorwoord 3. Lidmaatschap leden 4. Jeugdtrainingen 5. Wedstrijden 6. Baanpermissie en 9-stappenplan 7. Kernwaarden 8. Competitie 9 Inhoudsopgave Voorwoord 3 Lidmaatschap leden 4 Jeugdtrainingen 5 Wedstrijden 6 Baanpermissie en 9-stappenplan 7 Kernwaarden 8 Competitie 9 2 Voorwoord De Golf en Countryclub Heiloo is een club met een

Nadere informatie

WINTERINTERCLUB JUNIOREN MATCH PLAY REGLEMENT

WINTERINTERCLUB JUNIOREN MATCH PLAY REGLEMENT WINTERINTERCLUB JUNIOREN MATCH PLAY 2016-2017 REGLEMENT DEELNEMINGSVOORWAARDEN : - Jongens en meisjes geboren na 1995 en lid zijn van één van de vermelde golfclubs. o Millenium Golf Club o Brabantse Golf

Nadere informatie

Internationaal Jeugdtoernooi Namen (België)

Internationaal Jeugdtoernooi Namen (België) Internationaal Jeugdtoernooi Namen (België) Op woensdag 31 Oktober en donderdag 1 November vond in Namen voor de 16 e keer het Internationale jeugdtoernooi van Namen plaats. Evenals vorig jaar nam de afdeling

Nadere informatie

DRAAIBOEK PGA JUNIOR LEAGUE

DRAAIBOEK PGA JUNIOR LEAGUE DRAAIBOEK PGA JUNIOR LEAGUE Een spelvorm gericht op laagdrempeligheid, teamsport, succesbeleving, en familie 2 DRAAIBOEK PGA JUNIOR LEAGUE 3 DRAAIBOEK PGA JUNIOR LEAGUE INTRODUCTIE De PGA Junior League

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Golfvereniging de Berckt. Vs

Wedstrijdreglement Golfvereniging de Berckt. Vs Wedstrijdreglement Golfvereniging de Berckt. Vs 07-12-2017 1. Algemeen 1.1. Er wordt gespeeld volgens de meest recente Rules of Golf, zoals vastgesteld door de Royal & Ancient Golf Club of St. Andrews

Nadere informatie

JEUGD-OUDERTOERNOOI D.O.V. 2014

JEUGD-OUDERTOERNOOI D.O.V. 2014 JEUGD-OUDERTOERNOOI D.O.V. 2014 Op zaterdagmiddag 22 hebben we het traditionele jeugd-oudertoernooi gehouden. Er hadden zich 12 koppels ingeschreven, maar twee hebben zich alsnog teruggetrokken, waardoor

Nadere informatie

Kampioenen! Nr. 8 Juni 2011. Inhoud:

Kampioenen! Nr. 8 Juni 2011. Inhoud: De laatste competitiewedstrijden zijn gespeeld en voor veel van de teams zitten de trainingen er ook al op. De tweede helft van het veldseizoen heeft veel mooie resultaten gebracht, namelijk 2 kampioenschappen,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Januari 2018

Nieuwsbrief Januari 2018 Nieuwsbrief Januari 2018 Van de VoorzitterOm te beginnen Om te beginnen. Beste leden, We zitten alweer in het tweede halfjaar van de competitie. Dit is dan zo n moment om te kijken hoe het alle teams vergaat.

Nadere informatie

Ochtend Middag Team Captain adres Tijd Tijd. Competitie schema Princenbosch 2019

Ochtend Middag Team Captain  adres Tijd Tijd. Competitie schema Princenbosch 2019 Competitie schema Princenbosch 2019 1-3-2019 Ochtend Middag Team Captain Holes Baan Baan e-mail adres Tijd Tijd ZATERDAG 30 maart Heren 1 Standaard - 36 h Hoofdklasse Poule H1 Richard Beenackers BC BC

Nadere informatie

Hans Vogelaar COMPETITIE INSTRUCTIE

Hans Vogelaar COMPETITIE INSTRUCTIE Hans Vogelaar COMPETITIE INSTRUCTIE Competitie instructie Een competitiewedstrijd wordt gespeeld door 3 personen en bestaat uit 3 singles per persoon op een avond en één dubbel. Bij een viermans team is

Nadere informatie

RGC Competitiereglement 2019

RGC Competitiereglement 2019 RGC Competitiereglement 2019 1. Inleiding De animo om aan de NGF competitie mee te doen is bij onze club groot. Daarom is in 2013 besloten een competitiereglement te schrijven met criteria waaraan moet

Nadere informatie

Minipolo toernooi in Apeldoorn

Minipolo toernooi in Apeldoorn Minipolo toernooi in Apeldoorn Verslag pupillen 1 Op zondag 7 april deed Proteus weer mee met het minipolotoernooi van Aquapoldro in Apeldoorn. Vanuit de pupillen 1 werd Proteus vertegenwoordigd door 1

Nadere informatie

Activiteitenkalender 2017 Golfbaan De Achterste Hoef

Activiteitenkalender 2017 Golfbaan De Achterste Hoef Activiteitenkalender 2017 Golfbaan De Achterste Hoef Datum Tijd Aantal holes Wedstrijdvorm Omschrijving Kosten Inschrijven tot 25 3 2017 13:30 18 Non qualifying Vlaggenwedstrijd: Golfleden: 5,00 24 3 2017

Nadere informatie

Heren 1 wint overtuigend van Hoge Kleij

Heren 1 wint overtuigend van Hoge Kleij NIEUWSBRIEF VOOR VRIENDEN EN SPONSOREN VAN TOPGOLF PRINCENBOSCH (nieuwsbrief 4-2019) In deze nieuwsbrief: - Heren 1 wint overtuigend van Hoge Kleij - Dames 1 verliest na spannend slot van streekgenoot

Nadere informatie

EDC op zijn sterkst toch net ietsjes zwakker dan Huizum

EDC op zijn sterkst toch net ietsjes zwakker dan Huizum EDC op zijn sterkst toch net ietsjes zwakker dan Huizum Zaterdag 2 november mocht EDC het opnemen tegen Huizum, dat nog maar 1 punt had gescoord uit 3 wedstrijden. EDC was in de sterkste formatie en Igor

Nadere informatie

Samenvatting van de golfegels

Samenvatting van de golfegels Samenvatting van de golfegels Samenvatting golfregels Kennis van de golfregels is van groot belang bij golf. Niet alleen om het theorie examen met succes af te ronden maar ook tijdens het spelen. Je bent

Nadere informatie

Verslag GP toernooi Hoorn 2013

Verslag GP toernooi Hoorn 2013 Verslag GP toernooi Hoorn 2013 Op het eerste GP toernooi van 2013 is de jeugd van schaakclub Oppositie goed vertegenwoordigd. Wessel, Sanne, Lotte, Anna en Tom reizen samen met Arjen en Bastiaan op een

Nadere informatie