Behandeld door: J.B. Hesselink Telefoonnummer: Ons kenmerk: /15uit03947 Behorend bij:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Behandeld door: J.B. Hesselink Telefoonnummer: Ons kenmerk: /15uit03947 Behorend bij:"

Transcriptie

1 Dhr. R.H. Sweers Waterstraat BG DOETINCHEM Behandeld door: J.B. Hesselink Telefoonnummer: Ons kenmerk: /15uit03947 Behorend bij: Uw kenmerk: Uw brief van: Bijlage(n): Onderwerp: Ontwerpbesluit omgevingsvergunning uitgebreide procedure Geachte heer Sweers, Wij hebben op 30 april 2015 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor het bouwen van een woonhuis met bedrijfsruimte en een grondkering. De aanvraag gaat over 's-heerenbergseweg 5 te Lengel. De aanvraag is geregistreerd onder nummer Op 6 juli 2015 is onderhavige aanvraag aangevuld met de activiteit Uitrit aanleggen of veranderen voor het aanleggen van een uitweg. 1. Ontwerpbesluit Wij zijn voornemens, gelet op artikel 2.1, 2.2 en 2.10 e.v. van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht de omgevingsvergunning te verlenen. De omgevingsvergunning wordt verleend onder de bepaling dat de stukken en bijlagen deel uitmaken van de vergunning. De omgevingsvergunning wordt verleend voor de volgende activiteiten: 1. Bouwen; 2. Handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening; 3. Uitrit aanleggen of veranderen. 2. Procedure De besluitvormingsprocedure is uitgevoerd overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht. De aanvraag is beoordeeld aan artikel 2.1, juncto 2.10 e.v. van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht. Tevens is de aanvraag getoetst aan het Besluit omgevingsrecht en de Ministeriële regeling omgevingsrecht. Gebleken is dat uw aanvraag hieraan voldoet en daarom zijn wij voornemens u de gevraagde omgevingsvergunning te verlenen. 3. Voorschriften/overwegingen De voorschriften en overwegingen zoals aangegeven in de bijlage horen bij en maken onderdeel uit van deze omgevingsvergunning. Verzonden:

2 4. Verklaring van geen bedenkingen. Bij het besluit van de gemeenteraad d.d. 27 januari 2011 zijn alle categorieën aangewezen op grond waarvan de door de raad af te geven verklaring van geen bedenkingen ingevolge de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) juncto het Besluit omgevingsrecht (Bor) achterwege kan blijven. De gemeenteraad wordt geïnformeerd over gebruikmaking van de bevoegdheid tot afwijking van het bestemmingsplan door het college van burgemeester en wethouders, via de lijst van ingekomen stukken. Per brief zal de gemeenteraad geïnformeerd worden dat wij besloten hebben toepassing te geven aan de uitgebreide voorbereidingsprocedure ten behoeve van het bouwen van een woning met bedrijfsruimte, een grondkering en een uitweg op het perceel s-heerenbergseweg 5 te Lengel. 5. Overige bijgevoegde documenten De volgende documenten worden meegezonden met het ontwerpbesluit en zijn bijgevoegd: Ventilatie Sweers s-heerenberg bijgebouw (V) 2. Aanvraag AIM (milieumelding)(v) 3. woonhuis met bedrijfsruimte 's-heerenbergseweg (aanvraagformulier) (V) 4. aanvraagformulier onderdeel In- of uitrit aanleggen (V) 5. Warmteverliesberekening Sweers (V) 6. W_CLN_Sweers Retour -1 (V) 7. W_CLN_Sweers Luchtstromen (V) 8. Sweers BB-05 verticale details (V) 9. Sweers BB-04 technische plattegronden (V) 10. Sweers BB-03 fundering-riolering-kelderplattegrond (V) 11. Sweers BB-02 gevels en doorsneden (V) 12. Sweers BB-01 plattegronden begane grond en verdieping (V) 13. SWEERS B-20 d.d (aangepaste situatietekening) (V) 14. SWEERS B-19 hoogtemeting terrein nieuw (incl. keermuur) (V) 15. Statische berekening woning pdf (V) 16. Situatietekening melding aardwarmtev10 (V) 17. Ruimtelijke onderbouwing bestemmingsplan wijzigingv27v16uit (V) 18. Rapport vleermuisonderzoek 7044AV5 te Lengel_2 (V) 19. Nibe SPF SCOP waarde (V) 20. KOOPS Sonderingen Sweers Lengel.pdf (V) 21. Koelmodule 10kW PCM (V) 22. Koellast Sweers (V) 23. Hoogtemeting terrein bestaand B-18_pdf (V) 24. Gegevens installatie gesloten bodemenergiesysteemv4 (V) 25. F1255 warmtepomp(v) 26. EPG berekening Sweers (woning) _pdf (V) 27. Climalevel-info (V) 28. CAB Statische berekening loods _pdf (V) 29. CAB Constructieoverzicht_pdf (V) 30. bronwarmte saldo (V) 31. Bodemonderzoek MON.ROS.NEN.RAP ( s-heerenbergseweg 5 Lengel) versie D1 (V) 32. Bouwbesluitrapport_pdf (V) 33. Archeologisch onderzoek 7044av5V1 (V) 34. AKOESTISCH onderzoek MON.SWE.WEG.RAP( s-heerenbergseweg 5 Lengel) versie D1 (V) 35. d.d. 22 juni 2015 met intrekking onderdeel Handelingen met gevolgen voor beschermde plant- en diersoorten (V) 36. Aanvraag-onderdeel Uitweg (V) 37. SWEERS B-21 uitrittekening (V)

3 6. Nog in te dienen gegevens en bescheiden Het start en gereed melden moet u digitaal aan ons doorgeven via gemeente@montferland.info of via Ingevolge de Ministeriële regeling omgevingsrecht (Mor) moeten de volgende gegevens uiterlijk drie weken vóór aanvang van de werkzaamheden worden ingediend: de tekeningen en berekeningen van de begane grondvloer; de tekeningen en berekeningen van de verdiepingsvloer; Met de werkzaamheden mag niet eerder worden begonnen voor de gegevens goedgekeurd zijn geretourneerd. 7. Zienswijzen. De aanvraag en de ontwerpbeschikking met bijbehorende stukken worden op grond van de Algemene wet bestuursrecht met ingang van 23 juli 2015 ter inzage gelegd. Binnen zes weken na start van de ter inzage termijn kan eenieder zijn/haar zienswijze omtrent de ontwerpbeschikking indienen bij burgemeester en wethouders van Montferland. Hoogachtend, Burgemeester en wethouders van Montferland, namens dezen, Afdelingshoofd Vergunning en Handhaving, drs. J.W.M. Theunissen Dit ontwerpbesluit is digitaal aangemaakt en daarom niet ondertekend. In afschrift aan: V.O.F. Jan Freriks Architekt t.a.v. dhr. J. Freriks Haverdreef LH Doetinchem info@janfreriksarchitect.nl

4 Bijlage behorende bij het voornemen om omgevingsvergunning te verlenen, registratienummer Inhoudsopgave De volgende onderdelen horen bij en maken deel uit van de omgevingsvergunning, verleend aan dhr. R.H. Sweers voor het project het bouwen van een woonhuis met bedrijfsruimte, een grondkering en een uitweg op het perceel 's-heerenbergseweg 5 te Lengel. Overwegingen. Aan het besluit liggen de volgende overwegingen ten grondslag: Bevoegd gezag Gelet op bovenstaande projectbeschrijving, alsmede op het bepaalde in hoofdstuk 3 van het Besluit omgevingsrecht (Bor) en de daarbij horende bijlage zijn wij het bevoegd gezag om de integrale omgevingsvergunning te verlenen. Daarbij zijn wij er procedureel en inhoudelijk voor verantwoordelijk dat in ons besluit alle relevante aspecten aan de orde komen met betrekking tot de fysieke leefomgeving. Verder dienen wij ervoor zorg te dragen dat de aan de omgevingsvergunning verbonden voorschriften op elkaar zijn afgestemd. Ontvankelijkheid Artikel 2.8 van de Wabo biedt de grondslag voor een geharmoniseerde regeling van de indieningsvereisten. Dit betreft de gegevens en bescheiden die bij een aanvraag om een omgevingsvergunning moeten worden gevoegd om tot een ontvankelijke aanvraag te komen. De regeling is uitgewerkt in paragraaf 4.2 van het Bor, met een nadere uitwerking in de Ministeriële regeling omgevingsrecht (Mor). Na ontvangst van de aanvraag hebben wij deze aan de hand van de Mor getoetst op ontvankelijkheid. Wij zijn van oordeel dat de aanvraag voldoende informatie bevat voor een goede beoordeling van de gevolgen van de activiteiten op de fysieke leefomgeving. De aanvraag is, na aanvulling, ontvankelijk en in behandeling genomen. Activiteiten Bouwen en Handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening. Bestemmingsplan: Op 30 april 2015 is een aanvraag omgevingsvergunning ingediend voor het bouwen van een woonhuis met bedrijfsruimte en eengrondkering op het perceel 's-heerenbergseweg 5 te Lengel. Het plan valt in het ter plaatse geldende bestemmingsplan Bedrijventerreinen Montferland. De aanvraag is strijdig met dit bestemmingsplan. 1. Ingevolge artikel onder b, dient de woning binnen het bebouwingsvlak gesitueerd te zijn. De woning is voor ca. 70% buiten het bouwvlak gesitueerd. 2. Ingevolge artikel mag slechts worden gewoond al dan niet in combinatie met een beroep aan huis. Het gaat hier om wonen in combinatie met een bedrijf dat in de categorie 1 en 2 van de Staat van bedrijfsactiviteiten valt, nl. dienstverlening en kantoren. 3. Ingevolge artikel onder j. is maximaal 100 m2 aan bijgebouwen en overkappingen toegestaan, terwijl hier 249 m2 aan bijgebouwen aanwezig is. Op grond van artikel 2.10, tweede lid van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht wordt de aanvraag mede aangemerkt als een aanvraag om vergunning voor een activiteit als bedoeld in artikel 2.1, eerste lid, onder c (handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening).

5 Op grond van artikel 2.12, eerste lid, onder a, onder 1 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht kan geen medewerking worden verleend aan het verlenen van de omgevingsvergunning, omdat er niet wordt voldaan aan de regels inzake binnenplanse afwijking in het ter plaatse geldende bestemmingsplan. Op grond van artikel 2.12, eerste lid, onder a, onder 2 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht kan geen medewerking worden verleend aan het verlenen van de omgevingsvergunning, omdat er niet wordt voldaan aan de regels inzake buitenplanse afwijking in de bij algemene maatregel van bestuur aangewezen gevallen. Op grond van artikel 2.12, eerste lid, onder a, onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht kan wel medewerking worden verleend aan het verlenen van de omgevingsvergunning, omdat de activiteit niet in strijd is met een goede ruimtelijke ordening. Ten behoeve van onderhavig initiatief zijn, vooruitlopend op de eerste herziening van het bestemmingsplan Bedrijventerreinen Montferland, concept regels opgesteld voor de bestemming Wonen. Deze concept Regels zullen naar verwachting in de eerste herziening van dit bestemmingsplan worden opgenomen, danwel worden aangepast. Onderhavig bouwplan voldoet aan deze concept regels en het bouwvlak wordt te zijner tijd hierop aangepast. Voorts is een ruimtelijke onderbouwing aangeleverd met bijbehorende onderzoeken. De uitgevoerde onderzoeken hebben uitgewezen dat er geen sprake is van ruimtelijke en/of milieutechnische belemmeringen welke zich tegen de bouw van de nieuwe woning en een bedrijfshal verzetten. De toekomstige bedrijfsactiviteiten vallen in milieucategorie 1 en 2 en beperken omliggende functies niet in hun ontwikkelingsmogelijkheden. Evenmin wordt de vestiging van onderhavig bedrijf belemmerd door omliggende functies. Uitgevoerde onderzoeken hebben uitgewezen dat als gevolg van onderhavig initiatief geen waarden worden geschaad die de ruimtelijke ordening beoogt te beschermen. Uit de Quickscan Flora en Fauna is naar voren gekomen dat er mogelijk laatvliegers in het plangebied aanwezig zijn. Hiervoor worden maatregelen getroffen en voorzieningen aangebracht die op tekening in de omgevingsvergunning zijn opgenomen. Met betrekking tot het aspect geluid dient een procedure Hogere waarde Wet geluidhinder te worden doorlopen, omdat niet aan de voorkeursgrenswaarde van 48 db op de gevel van de nieuwe woning kan worden voldaan. Deze procedure wordt parallel aan onderhavige procedure doorlopen. Ook de aspecten archeologie, bodemkwaliteit, water, externe veiligheid en luchtkwaliteit werpen geen belemmeringen op tegen onderhavig initiatief. Hieruit blijkt dat genoemde activiteit niet in strijd is met een goede ruimtelijke ordening. De ruimtelijke onderbouwing met bijbehorende onderzoeken maakt onderdeel uit van het ontwerpbesluit. Vooroverleg ex artikel 6.18 Bro In het kader van het vooroverleg heeft afstemming plaatsgevonden met het Waterschap Rijn en IJssel. Na beoordeling van de ingediende stukken heeft het Waterschap geen op- en/of aanmerkingen op de ruimtelijke onderbouwing en de hierin opgenomen waterparagraaf. De watertoetstabel is volledig opgenomen en de relevante waterthema s zijn voldoende uitgewerkt. Aangezien uit de ruimtelijke onderbouwing blijkt dat de activiteit niet in strijd is met een goede ruimtelijke ordening, zijn wij voornemens toepassing te geven aan genoemde afwijkingsbevoegdheid. De procedure wordt gevolgd overeenkomstig paragraaf 3.3 van de Wabo juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht.

6 Het voornemen tot afwijking van de in het bestemmingsplan opgenomen regels wordt gepubliceerd in de Staatscourant en het Montferland Nieuws van 22 juli Voorts wordt het voornemen gepubliceerd op de gemeentelijke website. Het ontwerpbesluit met de daarbij behorende stukken worden vervolgens voor een ieder vanaf 23 juli 2015, gedurende 6 weken, ter inzage gelegd. Tegelijkertijd wordt via een afzonderlijk traject een procedure Hogere waarde Wet geluidhinder gevolgd dat tevens vanaf 23 juli 2015 ter inzage wordt gelegd. Gezien vorenstaande zijn wij voornemens om planologisch medewerking te verlenen aan onderhavig plan. Bouwbesluit: De aanvraag is getoetst en voldoet onder voorwaarden aan het Bouwbesluit. Bouwverordening: De aanvraag is getoetst en voldoet aan de gemeentelijke Bouwverordening Montferland Op basis van de beoordeelde gegevens bestaan er geen milieuhygiënische belemmeringen voor de voorgenomen activiteit op genoemde locatie. Welstand Op 21 juli 2015 is het plan voorgelegd aan het Gelders Genootschap. Het plan voldoet aan de redelijke eisen van welstand. Activiteit Uitrit aanleggen of veranderen Op 6 juli 2015 is de onderhavige aanvraag aangevuld met de activiteit Uitrit aanleggen of veranderen. Dit vormt een onderdeel van onderhavige aanvraag. Bij het nemen van het besluit hebben wij overwogen dat: Algemene plaatselijke verordening (Apv): De aanvraag is getoetst aan de Algemene plaatselijke verordening van de gemeente Montferland. Hierin is bepaald dat het niet toegestaan is zonder vergunning een uitweg aan te leggen indien door het aanleggen van de uitweg een gemeentelijke groenstrook dient te worden verwijderd. Derhalve is overwogen of het belang van aanleg van de uitweg opweegt tegen het belang van behoud van de groenstrook. De uitweg wordt aangelegd in combinatie met een nieuwbouwproject op het betreffende terrein, te weten het bouwen van een woonhuis met bedrijfsruimte. De uitweg is gewenst gelet op de toekomstige verkeersbewegingen van/naar het betreffende terrein. Aangezien de te onderbreken groenstrook een lange groenstrook betreft zal het onderbreken ervan geen gevolgen hebben voor het straatbeeld. Evenmin zal de onderbreking gevolgen hebben voor de verkeersveiligheid en het wegbeheer. De aanvraag voldoet derhalve aan de algemene plaatselijke verordening van Montferland. Afweging: Gezien vorenstaande zijn wij voornemens medewerking te verlenen voor het bouwen van een woonhuis met bedrijfsruimte een grondkering en een uitweg op het perceel 's-heerenbergseweg 5 te Lengel.

7 Voorschriften: Aan de omgevingsvergunning zijn de volgende voorschriften verbonden: Activiteiten Bouwen en Handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening. Het bouwen moet geschieden overeenkomstig de bepalingen van het Bouwbesluit, de gemeentelijke bouwverordening en de krachtens die verordening gestelde bijlagen. Hierbij gelden onder andere de volgende voorschriften: de houder van de omgevingsvergunning moet ervoor zorgdragen dat de omgevingsvergunning te allen tijde op het werk aanwezig is en op aanvraag aan het bouwtoezicht ter inzage wordt gegeven; het werk moet worden uitgevoerd conform de bij deze vergunning gevoegde bouwtekeningen en gegevens en de aan deze vergunning verbonden voorschriften moeten worden nageleefd. Aan het bouwtoezicht moet schriftelijk kennis worden gegeven van (indien van toepassing): - verandering van het adres van degene onder wiens leiding het werk wordt uitgevoerd; - de aanvang van de werkzaamheden, ontgravingwerkzaamheden daaronder begrepen, tenminste twee dagen tevoren; - de aanvang van het inbrengen van de funderingspalen, het slaan van proefpalen daaronder begrepen, tenminste twee dagen tevoren; - de aanvang van de grondverbeteringwerkzaamheden, tenminste twee dagen tevoren; - de aanvang van het storten van beton, tenminste een dag van tevoren; - de voltooiing van de grondleidingen en afvoerputten, onmiddellijk na de voltooiing; - het gereed zijn voor ingebruikgeving of ingebruikneming van het bouwwerk of een gedeelte daarvan. Activiteit Uitrit aanleggen of veranderen. - De werkzaamheden in de openbare ruimte dienen op eigen kosten te worden uitgevoerd door een deskundig stratenmakers bedrijf. De werkzaamheden zullen bovendien worden afgestemd met onze gemeentelijke opzichter, de heer J. Derksen (tel ). Instructies van de gemeentelijk opzichter voor uitvoering van de werkzaamheden in de openbare ruimte dienen stipt en nauwkeurig te worden opgevolgd; - U dient voor aanvang van de werkzaamheden, en na afronding van de werkzaamheden, met deze opzichter contact op te nemen om de werkzaamheden te laten controleren.

TenneT TSO B.V. Utrechtseweg AR ARNHEM. Behandeld door: B. Peters Telefoonnummer: Ons kenmerk: Behorend bij: 14ink15151

TenneT TSO B.V. Utrechtseweg AR ARNHEM. Behandeld door: B. Peters Telefoonnummer: Ons kenmerk: Behorend bij: 14ink15151 TenneT TSO B.V. Utrechtseweg 310 6812 AR ARNHEM Behandeld door: B. Peters Telefoonnummer: 0316-291663 Ons kenmerk: 20140207 Behorend bij: 14ink15151 Uw kenmerk: Uw brief van: Bijlage(n): Onderwerp: Ontwerpbesluit

Nadere informatie

TenneT TSO B.V. Utrechtseweg AR ARNHEM. Behandeld door: B. Peters Telefoonnummer: Ons kenmerk: Behorend bij: 14ink15152

TenneT TSO B.V. Utrechtseweg AR ARNHEM. Behandeld door: B. Peters Telefoonnummer: Ons kenmerk: Behorend bij: 14ink15152 TenneT TSO B.V. Utrechtseweg 310 6812 AR ARNHEM Behandeld door: B. Peters Telefoonnummer: 0316-291663 Ons kenmerk: 20140206 Behorend bij: 14ink15152 Uw kenmerk: Uw brief van: Bijlage(n): Onderwerp: Ontwerpbesluit

Nadere informatie

TenneT TSO B.V. Postbus AS ARNHEM. Behandeld door: B. Peters Telefoonnummer: Ons kenmerk: /15uit04866 Behorend bij:

TenneT TSO B.V. Postbus AS ARNHEM. Behandeld door: B. Peters Telefoonnummer: Ons kenmerk: /15uit04866 Behorend bij: TenneT TSO B.V. Postbus 718 6800 AS ARNHEM Behandeld door: B. Peters Telefoonnummer: 0316-291663 Ons kenmerk: 20150205/15uit04866 Behorend bij: Uw kenmerk: Uw brief van: Bijlage(n): Onderwerp: Ontwerpbesluit

Nadere informatie

MAASDRIEL. OMGEVINGSVERGUNNING Gemeente Maasdriel

MAASDRIEL. OMGEVINGSVERGUNNING Gemeente Maasdriel OMGEVINGSVERGUNNING Gemeente Maasdriel Burgemeester en Wethouders hebben op 30 maart 2012 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor het bouwen van vier twee-onder-een-kapwoningen. De aanvraag

Nadere informatie

"Omgevingsvergunning 2013, herbouw woning met bijgebouw Dorpstraat 3"

Omgevingsvergunning 2013, herbouw woning met bijgebouw Dorpstraat 3 MAASDRIEL OMGEVINGSVERGUNNING "Omgevingsvergunning 2013, herbouw woning met bijgebouw Dorpstraat 3" NL.IMRO.0263.OV0012-VG01 Gemeente Maasdriel Burgemeester en Wethouders hebben op 23 oktober 2012 een

Nadere informatie

Omgevingsvergunning UV/

Omgevingsvergunning UV/ Aanvraag Burgemeester en wethouders hebben op 10 maart 2011 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen van C.A. van Zon, Barrierweg 62 a te Liempde voor het gedeeltelijk verbouwen van het bijgebouw

Nadere informatie

*15.159324* 15.159324

*15.159324* 15.159324 omgevingsvergunning plaatsen van een luchtkanaal, overkapping en luchtwasser (Fase 2) plaatsen van een luchtkanaal, overkapping en luchtwasser (Fase 2) Beschikking 239368 *15.159324* 15.159324 ONTWERP-OMGEVINGSVERGUNNING

Nadere informatie

Omgevingsvergunning. Bijgevoegde documenten De volgende bij het besluit behorende gewaarmerkte documenten worden digitaal nagezonden:

Omgevingsvergunning. Bijgevoegde documenten De volgende bij het besluit behorende gewaarmerkte documenten worden digitaal nagezonden: Omgevingsvergunning Burgemeester en Wethouders hebben op 23 december 2016 een aanvraag om omgevingsvergunning ontvangen van Jawelbouw BV voor het project het bouwen van acht woningen in bouwplan De Bamere

Nadere informatie

Aan de heer A.L.C. van Tichelt Noorderweide HE SPRUNDEL. Rucphen, Ontwerp omgevingsvergunning. Geachte heer Van Tichelt,

Aan de heer A.L.C. van Tichelt Noorderweide HE SPRUNDEL. Rucphen, Ontwerp omgevingsvergunning. Geachte heer Van Tichelt, Aan de heer A.L.C. van Tichelt Noorderweide 3 4714 HE SPRUNDEL Onze referentie: AZ11/003951-UA12/ Uw referentie: Behandelaar: mw. J.G.M. Luijkx Telefoonnr.: 0165-349718 Rucphen, Onderwerp: Ontwerp omgevingsvergunning

Nadere informatie

Bouwkosten: vastgestelde bouwkosten (excl. BTW) : ,10

Bouwkosten: vastgestelde bouwkosten (excl. BTW) : ,10 ONTWERP OMGEVINGSVERGUNNING (Wabo artikel 2.1) Dossiernummer: VROM/HZ_WABO-2017-0169 Burgemeester en wethouders van de gemeente Someren Datum gezien de aanvraag van : B. Leenen adres, postcode en woonplaats

Nadere informatie

OMGEVINGSVERGUNNING. code: DIS_ doc

OMGEVINGSVERGUNNING. code: DIS_ doc OMGEVINGSVERGUNNING Aanvrager : Nestlé Nutrition Datum besluit : 3 mei 2011 Onderwerp : Nieuwbouw kantoor 2 Gemeente/locatie : Nunspeet/Laan 110 OLO-nummer : OLO-89080 Zaaknummer : 2011-004347 Projectnummer

Nadere informatie

OMGEVINGSVERGUNNING Datum: 11 november 2014

OMGEVINGSVERGUNNING Datum: 11 november 2014 OMGEVINGSVERGUNNING Datum: 11 november 2014 Burgemeester en wethouders hebben op 14 januari 2013 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor het legaliseren van appartementen. De aanvraag

Nadere informatie

het oprichten van een appartementengebouw Onyxdijk 167 te Roosendaal

het oprichten van een appartementengebouw Onyxdijk 167 te Roosendaal Stichting S&L Zorg T.a.v. D. van Randwijk Postbus 148 4700 AC Roosendaal NEDERLAND contactpersoon : Mevr. M. Bezemer (Aanw.op ma,di,do) Roosendaal : doorkiesnummer : (0165) 579875 (W20_vrl_OU) onderwerp

Nadere informatie

*14.040393*14.040393omgevingsvergunningomgevingsvergunning150743543

*14.040393*14.040393omgevingsvergunningomgevingsvergunning150743543 Zaaknummer: 186570 Behoort bij besluit van het college van burgemeester en wethouders van Uden van, 09 01 2015 wnd. hoofd afdeling Bouwen en Milieu. *14.040393*14.040393omgevingsvergunningomgevingsvergunning150743543

Nadere informatie

TenneT ISO B.V. Postbus AS ARNHEM. Behandeld door: B. Peters Ons kenmerk: /15uit01530 Uw kenmerk: Bijlage(n):

TenneT ISO B.V. Postbus AS ARNHEM. Behandeld door: B. Peters Ons kenmerk: /15uit01530 Uw kenmerk: Bijlage(n): Gemeentehuis Bergvredestraat 10 TenneT ISO B.V. Postbus 718 6800 AS ARNHEM Postadres F 6942 GK Didam Postbus 47 6940 BA Didam (0316) 291 391 (0316) 291 388 E www.montferland.info gemeente@montferland.info

Nadere informatie

* *

* * omgevingsvergunning verbouwen van een woongebouw verbouwen van een woongebouw Beschikking 276063 *17.120118* 17.120118 ONTWERP-OMGEVINGSVERGUNNING nr. 276063 Uitgebreide procedure Het College van burgemeester

Nadere informatie

Omgevingsvergunning. De omgevingsvergunning wordt verleend onder de bepaling dat de gewaarmerkte stukken en bijlagen deel uitmaken van de vergunning.

Omgevingsvergunning. De omgevingsvergunning wordt verleend onder de bepaling dat de gewaarmerkte stukken en bijlagen deel uitmaken van de vergunning. Dossiernummer: 2011/16386 Omgevingsvergunning Burgemeester en wethouders van Zundert zijn voornemens om overeenkomstig de besluitvormingsprocedure als bedoeld in artikel 3.10 van de Wet algemene bepalingen

Nadere informatie

Omgevingsvergunning uitgebreide procedure WBD

Omgevingsvergunning uitgebreide procedure WBD Omgevingsvergunning uitgebreide procedure WBD1309454 Burgemeester en wethouders hebben op 16 december 2013 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor het project herbouw van de stal. De aanvraag

Nadere informatie

Omgevingsvergunning uitgebreide procedure 8241

Omgevingsvergunning uitgebreide procedure 8241 Omgevingsvergunning uitgebreide procedure 8241 Burgemeester en wethouders hebben op 19 juni 2016 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor het project woonhuis Wiekarthof 1 Cothen. De aanvraag

Nadere informatie

Ontwerpbesluit Omgevingsvergunning UV/

Ontwerpbesluit Omgevingsvergunning UV/ Aanvraag Burgemeester en wethouders hebben op 01 juni 2018 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen van Hurks bouw Eindhoven, Postbus 671 te Eindhoven voor het realiseren van 34 appartementen.

Nadere informatie

Telefoonnummer: Behorend bij: Uw brief van:

Telefoonnummer: Behorend bij: Uw brief van: Gemeentehuis Bergvredestraat 10 TenneT TSO B.V. Postbus 718 6800 AS ARNHEM Postadres F 6942 GK Didam Postbus 47 6940 BA Didam (0316) 291 391 (0316) 291 388 E www.montferland.info gemeente@montferland.info

Nadere informatie

OMGEVINGSVERGUNNING (Ontwerp)

OMGEVINGSVERGUNNING (Ontwerp) OMGEVINGSVERGUNNING (Ontwerp) verleend aan Rabobank Zuid en Oost Groningen voor het bouwen van een Rabobank geldkiosk aan de Hoofdweg 29 in Bellingwolde Veendam Nummer gemeente: 141114 Nummer Liza: 26644

Nadere informatie

Ontwerp Omgevingsvergunning

Ontwerp Omgevingsvergunning De heer J.B. Kamphuis Kloosterallee 3 8167 LT Oene Zaaknummer : 48503 Behandeld door : Team Ontwikkeling Vergunningverlening Telefoonnummer : 14 0578 Onderwerp : Ontwerp omgevingsvergunning uitgebreid

Nadere informatie

Eperweg 5, Heerde Postbus 175, 8180 AD Heerde Tel Omgevingsvergunning

Eperweg 5, Heerde Postbus 175, 8180 AD Heerde Tel Omgevingsvergunning Eperweg 5, Heerde Postbus 175, 8180 AD Heerde Tel. 0578-69 94 94 E-mail gemeente@heerde.nl www.heerde.nl Omgevingsvergunning Burgemeester en wethouders van Heerde hebben op 13 augustus 2014 een aanvraag

Nadere informatie

* *

* * omgevingsvergunning bouwen van 2 seniorenwoningen bouwen van 2 seniorenwoningen Beschikking 253720 *16.040360* 16.040360 ONTWERP-OMGEVINGSVERGUNNING nr. 253720 Uitgebreide procedure Het College van burgemeester

Nadere informatie

* *

* * omgevingsvergunning gewijzigd brandveilig gebruiken van een gebouw gewijzigd brandveilig gebruiken van een gebouw Beschikking 289477 *17.193172* 17.193172 ONTWERP-OMGEVINGSVERGUNNING nr. 289477 Uitgebreide

Nadere informatie

*15.173770* 15.173770

*15.173770* 15.173770 omgevingsvergunning brandveilig gebruik van het zorgcentrum brandveilig gebruik van het zorgcentrum Beschikking 243812 *15.173770* 15.173770 ONTWERP-OMGEVINGSVERGUNNING nr. 243812 Uitgebreide procedure

Nadere informatie

ONTWERPBESLUIT OMGEVINGSVERGUNNING. datum: 11 mei 2017 Provincie Gelderland Zaaknummer: 2017WB0071

ONTWERPBESLUIT OMGEVINGSVERGUNNING. datum: 11 mei 2017 Provincie Gelderland Zaaknummer: 2017WB0071 ONTWERPBESLUIT OMGEVINGSVERGUNNING datum: 11 mei 2017 Provincie Gelderland Zaaknummer: 2017WB0071 Onderwerp Op 26 januari 2017 is een aanvraag voor een omgevingsvergunning op grond van de Wet algemene

Nadere informatie

* * * *

* * * * *17-0063583* *17-0063583* Ontwerp Omgevingsvergunning Kenmerk : WABO-2017-0113 Aanvraagnummer (OLO) : 2816284 Aanvrager : Boerderij Wienes Onderwerp : nieuwbouw zorgboerderij bij Zorgboerderij Wienes Locatie

Nadere informatie

ONTWERP Omgevingsvergunning UV

ONTWERP Omgevingsvergunning UV ONTWERP Omgevingsvergunning UV 42868. Burgemeester en Wethouders hebben op 6 maart 2018 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor het legaliseren van het gebruik van een loods. De aanvraag

Nadere informatie

[ONTWERP] Omgevingsvergunning UV 31844

[ONTWERP] Omgevingsvergunning UV 31844 Haaren Helvotrt Esch Biezenmorrel gemeente Haaren [ONTWERP] Omgevingsvergunning UV 31844 Burgemeester en Wethouders hebben op 13 juli 2016 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor het vestigen

Nadere informatie

Leges: bouwactiviteiten : 6.291,00 buitenplanse afwijking (bouw/aanleg) Wabo art 2.12 lid 1 onder a 3o : 4.917,00

Leges: bouwactiviteiten : 6.291,00 buitenplanse afwijking (bouw/aanleg) Wabo art 2.12 lid 1 onder a 3o : 4.917,00 ONTWERP OMGEVINGSVERGUNNING (Wabo artikel 2.1) Dossiernummer: VROM/HZ_WABO-2014-0257 Burgemeester en wethouders van de gemeente Someren Datum gezien de aanvraag van : Twan Kusters Holding B.V. vertegenwoordigd

Nadere informatie

Sector Klantcontactcentrum. Ons kenmerk Behandeld door de heer W. van Pijkeren OMGEVINGSVERGUNNING

Sector Klantcontactcentrum. Ons kenmerk Behandeld door de heer W. van Pijkeren OMGEVINGSVERGUNNING 4 é Gemeente H Almelo II Sector Klantcontactcentrum Postadres: Gemeente Almelo Postbus 5100 7600 GC Almelo Doek 19 Ter attentie van de heer J.W. Holtmaat Haven Noordzijde 19 7607 ER ALMELO Bezoekadres:

Nadere informatie

OMGEVINGSVERGUNNING. daarom besluiten wij u de gevraagde omgevingsvergunning te verlenen.

OMGEVINGSVERGUNNING. daarom besluiten wij u de gevraagde omgevingsvergunning te verlenen. OMGEVINGSVERGUNNING Burgemeester en wethouders van Doesburg hebben op 15 mei 2015 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen en geregistreerd onder nummer 2015OMG0038. Het betreft het plaatsen

Nadere informatie

Behandeld door: A. Jansen Telefoonnummer: Ons kenmerk: Behorend bij: Uw kenmerk: Uw brief van: 29 oktober 2015 Bijlage(n):

Behandeld door: A. Jansen Telefoonnummer: Ons kenmerk: Behorend bij: Uw kenmerk: Uw brief van: 29 oktober 2015 Bijlage(n): Vodafone Libertel B.V. Baanhoek 188 3361 GN SLIEDRECHT Behandeld door: A. Jansen Telefoonnummer: 0316-291662 Ons kenmerk: 20150153 Behorend bij: Uw kenmerk: Uw brief van: 29 oktober 2015 Bijlage(n): Onderwerp:

Nadere informatie

* *

* * omgevingsvergunning vervangen van het balkonhek en de trapleuning (handelingen met gevolgen voor beschermde monumenten) vervangen van het balkonhek en de trapleuning (handelingen met gevolgen voor beschermde

Nadere informatie

* *

* * omgevingsvergunning handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening voor het vestigen van een bouwbedrijf, bouwen van een kantoor, werkplaats en opslagruimte handelen in strijd met regels ruimtelijke

Nadere informatie

*15.183695* 15.183695

*15.183695* 15.183695 omgevingsvergunning veranderen (intern) van een zorgcentrum en het brandveilig gebruiken van een zorgcentrum (intern) veranderen van een zorgcentrum en het brandveilig gebruiken van een zorgcentrum Beschikking

Nadere informatie

Ontwerp omgevingsvergunning

Ontwerp omgevingsvergunning Ontwerp omgevingsvergunning Op 1 november 2017 ontvingen burgemeester en wethouders van u een aanvraag voor een omgevingsvergunning voor het project het oprichten van een woning en het aanleggen van een

Nadere informatie

OMGEVINGSVERGUNNING OV

OMGEVINGSVERGUNNING OV Besluit Burgemeester en wethouders hebben op 31 januari 2014 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor het gebruiken van een parkeerterrein van Maxima Medisch Centrum door personeel van

Nadere informatie

* *

* * omgevingsvergunning brandveilig gebruiken van een kinderdagverblijf brandveilig gebruiken van een kinderdagverblijf Beschikking 276730 *17.054664* 17.054664 ONTWERP-OMGEVINGSVERGUNNING nr. 276730 Uitgebreide

Nadere informatie

* *

* * omgevingsvergunning handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening voor het bouwen van 12 woningen het afwijken van het bestemmingsplan voor het bouwen van 12 woningen Beschikking 282257 *17.093660*

Nadere informatie

* *

* * omgevingsvergunning bouwen van een woning, afwijken van het bestemmingsplan en aanleggen van een inrit bouwen van een woning, afwijken van het bestemmingsplan en aanleggen van een inrit Beschikking ZD18.010597

Nadere informatie

Uw kenmerk: Uw brief van: Ons kenmerk: Behandeld door: tel.nr.: bijlagen: V Bert Jan Bakker

Uw kenmerk: Uw brief van: Ons kenmerk: Behandeld door: tel.nr.: bijlagen: V Bert Jan Bakker De heer L. Hoekstra Mounleane 2 9241 HA WIJNJEWOUDE Uw kenmerk: Uw brief van: Ons kenmerk: Behandeld door: tel.nr.: bijlagen: 20150924V Bert Jan Bakker 0512-386222 Onderwerp: Ontwerp omgevingsvergunning

Nadere informatie

* *

* * omgevingsvergunning brandveiliggebruiken van een schoolgebouw brandveiliggebruiken van een schoolgebouw Beschikking ZD19.003570 *19.210008* 19.210008 ONTWERP-OMGEVINGSVERGUNNING nr. 316580 Uitgebreide

Nadere informatie

ONTWERP OMGEVINGSVERGUNNING LET OP! Dit is nog geen omgevingsvergunning. Hiermee kunt u nog niet starten met de werkzaamheden.

ONTWERP OMGEVINGSVERGUNNING LET OP! Dit is nog geen omgevingsvergunning. Hiermee kunt u nog niet starten met de werkzaamheden. VOORBLAD Besluit Burgemeester en wethouders hebben op 12 september een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor het plaatsen van een. De aanvraag gaat over nabij Van Heemstraweg 2 te Weurt

Nadere informatie

Overige bijgevoegde documenten Onlosmakelijk onderdeel van deze vergunning zijn de bijgevoegde en als zodanig gewaarmerkte stukken.

Overige bijgevoegde documenten Onlosmakelijk onderdeel van deze vergunning zijn de bijgevoegde en als zodanig gewaarmerkte stukken. omgevingsvergunning realiseren van een zonnepark en handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening realiseren van een zonnepark en handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening Beschikking 261760

Nadere informatie

Omgevingsvergunning. De omgevingsvergunning wordt verleend onder de bepaling dat de hieronder genoemde stukken deel uitmaken van de vergunning:

Omgevingsvergunning. De omgevingsvergunning wordt verleend onder de bepaling dat de hieronder genoemde stukken deel uitmaken van de vergunning: inn i in MI ii mm ii ii OOG O O Omgevingsvergunning Burgemeester en wethouders hebben op 29 juli 2013 een aanvraag om een omgevingsvergunning ontvangen voor het bouwen van een woning met bijgebouw. De

Nadere informatie

OMGEVINGSVERGUNNING VOORBLAD

OMGEVINGSVERGUNNING VOORBLAD VOORBLAD Besluit Burgemeester en wethouders hebben op 6 december 2013 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor het plaatsen van 2 'te koop' borden. De aanvraag gaat over diverse locaties

Nadere informatie

Het project waarvoor vergunning wordt gevraagd is als volgt te omschrijven: Het in gebruik nemen en verbouwen van een vakantie-appartementsgebouw.

Het project waarvoor vergunning wordt gevraagd is als volgt te omschrijven: Het in gebruik nemen en verbouwen van een vakantie-appartementsgebouw. OMGEVINGSVERGUNNING 20110088 Aanvraag Mevrouw L.M.T. Otten heeft op 29 juni 2011 een aanvraag omgevingsvergunning ingediend voor het verzoek tot in gebruik name van een vakantie-appartementsgebouw op het

Nadere informatie

* *

* * omgevingsvergunning bouwen van een woning, afwijken van het bestemmingsplan en aanleggen van een inrit bouwen van een woning, afwijken van het bestemmingsplan en aanleggen van een inrit Beschikking ZD18.004277

Nadere informatie

ONTWERP Omgevingsvergunning UV 23675

ONTWERP Omgevingsvergunning UV 23675 ONTWERP Omgevingsvergunning UV 23675 Burgemeester en Wethouders hebben op 24 april 2015 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor het realiseren van een erfafscheiding/toegangspoort. De

Nadere informatie

* *

* * omgevingsvergunning verbouwen van een woongebouw verbouwen van een woongebouw Beschikking 276063 *17.179341* 17.179341 OMGEVINGSVERGUNNING nr. 276063 Uitgebreide procedure Het College van burgemeester

Nadere informatie

Ontwerpbesluit. Ons kenmerk: Dossier: OV Uw kenmerk: OLO Datum besluit: 30 januari 2017

Ontwerpbesluit. Ons kenmerk: Dossier: OV Uw kenmerk: OLO Datum besluit: 30 januari 2017 Ons kenmerk: 56115 Dossier: OV 20162088 Uw kenmerk: OLO 2370633 Datum besluit: 30 januari 2017 Ontwerpbesluit Burgemeester en wethouders besluiten, met inachtneming van artikelen 2.1, 2.10, 2.12 en 2.2

Nadere informatie

Omgevingsvergunning ONTWERP

Omgevingsvergunning ONTWERP BSO VillaDriel Mevrouw I.F.B.M. van der Zanden Bartels Lindestraat 21 5331 GS KERKDRIEL Uw aanvraag van 25 december 2013 Afdeling Publiekszaken Uw aanvraag om Omgevingsvergunning Telefoonnummer 14 0418

Nadere informatie

Op 29 september 2016 heeft u een aanvraag om een omgevingsvergunning ingediend. Bij deze brief ontvangt u de ontwerpbeschikking op uw aanvraag.

Op 29 september 2016 heeft u een aanvraag om een omgevingsvergunning ingediend. Bij deze brief ontvangt u de ontwerpbeschikking op uw aanvraag. BAT, bouwkundig ontwerp, uitwerking en begeleiding De heer H. Kreijkes Grebbebergstraat 15 7461 MB RIJSSEN 7461MB15 datum 21 februari 2017 onderwerp Ontwerpbeschikking wabo inclusief bijbrief bijlagen

Nadere informatie

Omgevingsvergunning UV/

Omgevingsvergunning UV/ Aanvraag Burgemeester en wethouders hebben op 1 september 2011 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen van Gemeente Boxtel, p/a Postbus 10000 te Boxtel voor het gebruik van de voormalige paardenwei

Nadere informatie

* *

* * ontwerp omgevingsvergunning brandveilig gebruiken van een school brandveilig gebruiken van een school Beschikking 265718 *16.151899* 16.151899 ONTWERP-OMGEVINGSVERGUNNING nr. 265718 Uitgebreide procedure

Nadere informatie

Uitgebreide omgevingsvergunning voor de activiteit(en) het handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening en het (ver)bouwen van een bouwwerk

Uitgebreide omgevingsvergunning voor de activiteit(en) het handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening en het (ver)bouwen van een bouwwerk ONTWERPBESLUIT Uitgebreide omgevingsvergunning voor de activiteit(en) het handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening en het (ver)bouwen van een bouwwerk Burgemeester en wethouders hebben op 17

Nadere informatie

* *

* * omgevingsvergunning bouwen van een woning en afwijken van het bestemmingsplan bouwen van een woning en afwijken van het bestemmingsplan Beschikking *18.114334* 18.114334 ONTWERP-OMGEVINGSVERGUNNING nr.

Nadere informatie

* *

* * *15.077900* 15.077900 omgevingsvergunning bouwen van 9 woningen bouwen van 9 woningen Beschikking 229461 OMGEVINGSVERGUNNING nr. 229461 Uitgebreide procedure Het College van burgemeester en wethouders

Nadere informatie

(ONTWERP) OMGEVINGSVERGUNNING

(ONTWERP) OMGEVINGSVERGUNNING (ONTWERP) OMGEVINGSVERGUNNING Burgemeester en wethouders van Moerdijk hebben op 19 december 2013 een aanvraag om een omgevingsvergunning als bedoeld in de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo)

Nadere informatie

Bouwen en wonen ONTWERPBESLUIT. Stichting Waternet T.a.v. de heer C. Voortman. Postbus GT AMSTERDAM. Geachte heer Voortman,

Bouwen en wonen ONTWERPBESLUIT. Stichting Waternet T.a.v. de heer C. Voortman. Postbus GT AMSTERDAM. Geachte heer Voortman, Bouwen en wonen ONTWERPBESLUIT Stichting Waternet T.a.v. de heer C. Voortman Postbus 94370 1090 GT AMSTERDAM Datum : Uw kenmerk : Ons kenmerk : WABO-2012-0023 2012006989 Behandeld door : R.P. Perquin E-mail

Nadere informatie

Gelet op hoofdstuk 3 van het Besluit omgevingsrecht (Bor) zijn wij bevoegd om op deze aanvraag te beslissen.

Gelet op hoofdstuk 3 van het Besluit omgevingsrecht (Bor) zijn wij bevoegd om op deze aanvraag te beslissen. beschikking Omgevingsvergunning Documentnummer: 921860 Aanvraag Op 20 februari 2013 hebben wij, burgemeester en wethouders van de gemeente Alblasserdam, een aanvraag omgevingsvergunning als bedoeld in

Nadere informatie

instandhoudingstermijn van 25 jaar

instandhoudingstermijn van 25 jaar Ontwerpbesluit omgevingsvergunning Pagina 1 van 5 ONTWERP-BESLUIT OMGEVINGSVERGUNNING 1.1 Aanvraag Gezien de aanvraag omgevingsvergunning van: Naam : KS NL17 B.V. wonende/gevestigd : M.H. Tromplaan 55

Nadere informatie

Besluit Wij besluiten de omgevingsvergunning te verlenen. Voor de motivering verwijzen wij naar het hiervoor vermelde onderdeel.

Besluit Wij besluiten de omgevingsvergunning te verlenen. Voor de motivering verwijzen wij naar het hiervoor vermelde onderdeel. OPENBARE EN GEBOUWDE OMGEVING ons kenmerk 910257 behandeld door de heer N Bel Hadj doorkiesnummer +31 77 3596514 besluitdatum XX-XX-XXXX onderwerp ontwerpbesluit Ontwerp omgevingsvergunning Op 2 februari

Nadere informatie

In werking treden vergunning en onherroepelijkheid De vergunning treedt in werking een dag na afloop van de beroepstermijn. Deze vergunning ligt

In werking treden vergunning en onherroepelijkheid De vergunning treedt in werking een dag na afloop van de beroepstermijn. Deze vergunning ligt TEAM BOUWEN EN MILIEU ons kenmerk 1273564 behandeld door mevrouw SGM Jacobs doorkiesnummer +31 77 3596828 besluitdatum XX-XX-XXXX onderwerp ontwerpbesluit Ontwerp omgevingsvergunning Op 23 januari 2018

Nadere informatie

ONTWERPBESLUIT OMGEVINGSVERGUNNING FASE 1. datum: 29 december 2016 Provincie Gelderland Zaaknummer: OLO

ONTWERPBESLUIT OMGEVINGSVERGUNNING FASE 1. datum: 29 december 2016 Provincie Gelderland Zaaknummer: OLO ONTWERPBESLUIT OMGEVINGSVERGUNNING FASE 1 datum: 29 december 2016 Provincie Gelderland Zaaknummer: OLO 2456129 Onderwerp Op 14 juli 2016 is een aanvraag voor een gefaseerde omgevingsvergunning op grond

Nadere informatie

OMGEVINGSVERGUNNING Datum: 20-01-2015

OMGEVINGSVERGUNNING Datum: 20-01-2015 OMGEVINGSVERGUNNING Datum: 20-01-2015 Burgemeester en wethouders hebben op 1-8-2014 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor het nieuwbouw 2 gebouwen met elk 3 appartementen inclusief ondergrondse

Nadere informatie

Beschikking van Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant

Beschikking van Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant Beschikking van Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant Directie Ecologie Ons kenmerk C2050794/2853718 op de op 14 oktober 2011 bij hen ingekomen aanvraag van IFF Nederland BV, om vergunning krachtens de

Nadere informatie

Omgevingsvergunning. Documentnummer: 01-CG

Omgevingsvergunning. Documentnummer: 01-CG Omgevingsvergunning Documentnummer: 01-CG10-00938 Burgemeester en Wethouders hebben op 11 november 2010 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen en in behandeling genomen voor het bouwen van

Nadere informatie

Omgevingsvergunning. De omgevingsvergunning wordt verleend overeenkomstig de bij dit besluit behorende en als zodanig gewaarmerkte documenten.

Omgevingsvergunning. De omgevingsvergunning wordt verleend overeenkomstig de bij dit besluit behorende en als zodanig gewaarmerkte documenten. Omgevingsvergunning Poststuknummer: DA00079369 Burgemeester en wethouders hebben op 30 juni 2016 een aanvraag omgevingsvergunning ontvangen en in behandeling genomen voor het bouwen van 14 woningen op

Nadere informatie

* *

* * omgevingsvergunning verbouwen van de boerderij en het handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening verbouwen en splitsen van de boerderij en het handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening

Nadere informatie

De Pirk BV. Greutelseweg 51. Ontwerp omgevingsvergunning

De Pirk BV. Greutelseweg 51. Ontwerp omgevingsvergunning Gemeente Epe De Pirk BV Greutelseweg 51 7345 CR WENUMWIESEL Uw aanvraag : 7 mei 2014 Uw kenmerk : aanvraag 1114193 Ons kenmerk : nr. 2014-25380 Zaaknummer : Gen02265 Behandeld door Eenheid Vergunningverlening

Nadere informatie

OMGEVINGSVERGUNNING Datum: 6 augustus 2015

OMGEVINGSVERGUNNING Datum: 6 augustus 2015 OMGEVINGSVERGUNNING Datum: 6 augustus 2015 Burgemeester en wethouders hebben op 16-1-2015 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor het dempen en realiseren van water. De aanvraag gaat over

Nadere informatie

* *

* * *16.074696* 16.074696 OMGEVINGSVERGUNNING nr. 255661 Uitgebreide procedure Het College van burgemeester en wethouders van Uden heeft op 30 maart 2016 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen

Nadere informatie

Omgevingsvergunning HZ

Omgevingsvergunning HZ Burgemeester en wethouders van de gemeente Leek; Omgevingsvergunning HZ-14-07-157 gezien de op 31 juli 2014 ingediende aanvraag om omgevingsvergunning van: Sylvaphane Vastgoed B.V. Postbus 40 9356 ZG TOLBERT

Nadere informatie

Onderwerp Datum 28-09-2015

Onderwerp Datum 28-09-2015 Besluit omgevingsvergunning Pagina 1 van 5 BESLUIT OMGEVINGSVERGUNNING 1.1 Aanvraag Gezien de aanvraag omgevingsvergunning van: Naam : W.P. Kanters wonende/gevestigd : Merseloseweg 1335801 CC Venray ontvangen

Nadere informatie

Publiek. De overwegingen die aan dit besluit ten grondslag liggen worden verderop in dit document per activiteit vermeld.

Publiek. De overwegingen die aan dit besluit ten grondslag liggen worden verderop in dit document per activiteit vermeld. Publiek O M G E V I N G S V E R G U N N I N G (ontwerpbeschikking) Burgemeester en Wethouders hebben op 12 december 2013 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor de bouw van een woning.

Nadere informatie

Overige bijgevoegde documenten Onlosmakelijk onderdeel van deze vergunning zijn de bijgevoegde en als zodanig gewaarmerkte stukken.

Overige bijgevoegde documenten Onlosmakelijk onderdeel van deze vergunning zijn de bijgevoegde en als zodanig gewaarmerkte stukken. omgevingsvergunning realiseren van een zonnepark en handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening realiseren van een zonnepark en handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening Beschikking 261760

Nadere informatie

Overige bijgevoegde documenten Onlosmakelijk onderdeel van deze vergunning zijn de bijgevoegde en als zodanig gewaarmerkte stukken.

Overige bijgevoegde documenten Onlosmakelijk onderdeel van deze vergunning zijn de bijgevoegde en als zodanig gewaarmerkte stukken. omgevingsvergunning bouwen van een bedrijfsgebouw en handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening bouwen van een bedrijfsgebouw en handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening Beschikking 258760

Nadere informatie

Omgevingsvergunning. De omgevingsvergunning wordt verleend overeenkomstig de bij dit besluit behorende en als zodanig gewaarmerkte documenten.

Omgevingsvergunning. De omgevingsvergunning wordt verleend overeenkomstig de bij dit besluit behorende en als zodanig gewaarmerkte documenten. Omgevingsvergunning Poststuknummer: DA00107087 Burgemeester en wethouders hebben op 17 juli 2018 een aanvraag omgevingsvergunning ontvangen en in behandeling genomen voor het bouwen van 2 vrijstaande schuurwoningen

Nadere informatie

* *

* * omgevingsvergunning afwijken van het bestemmingsplan voor het aanleggen van een voetgangersbrug afwijken van het bestemmingsplan voor het aanleggen van een voetgangersbrug Beschikking ZD18.002800 *18.105330*

Nadere informatie

Beschikking van Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant

Beschikking van Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant Beschikking van Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant Directie Ecologie Ons kenmerk C2051681/2839992 op de op 20 oktober 2011 bij hen ingekomen aanvraag van Georgia-Pacific Nederland BV, om vergunning

Nadere informatie

ONTWERP. OMGEVINGSVERGUNNING Dorpsstraat 20 in Lattrop-Breklenkamp

ONTWERP. OMGEVINGSVERGUNNING Dorpsstraat 20 in Lattrop-Breklenkamp ONTWERP OMGEVINGSVERGUNNING Dorpsstraat 20 in Lattrop-Breklenkamp Zaaknummer : WABO-2017-1420) OLO nummer : 3326517 Documentnummer : Burgemeester en wethouders van Dinkelland beschikken op de aanvraag

Nadere informatie

ONTWERP-OMGEVINGSVERGUNNING

ONTWERP-OMGEVINGSVERGUNNING Hof van Tholen 2 4691 DZ Tholen Postbus 51 4690 AB Tholen telefoon: 140166 telefax: (0166) 66 35 53 e-mail: gemeente@tholen.nl website: www.tholen.nl bank: BNG 28.50.08.315 iban: NL14BNGH0285008315 bic:

Nadere informatie

- het (ver)bouwen van een bouwwerk. - het gebruik van gronden of bouwwerken in strijd met bestemmingsplan.

- het (ver)bouwen van een bouwwerk. - het gebruik van gronden of bouwwerken in strijd met bestemmingsplan. Besluit OMGEVINGSVERGUNNING OV-2015-003 Burgemeester en Wethouders hebben op 25 december 2014 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen van J.T. Bongers, Botsestraat 13, 6579 JA Kekerdom voor

Nadere informatie

Ontwerp omgevingsvergunning

Ontwerp omgevingsvergunning OPENBARE EN GEBOUWDE OMGEVING ons kenmerk 941097 behandeld door de heer N Bel Hadj doorkiesnummer +31 77 3596514 besluitdatum onderwerp ontwerpbesluit Ontwerp omgevingsvergunning Op 6 april 2016 hebben

Nadere informatie

Omgevingsvergunning. Gebleken is dat uw aanvraag voldoet en daarom verlenen wij u de omgevingsvergunning waarom u heeft gevraagd.

Omgevingsvergunning. Gebleken is dat uw aanvraag voldoet en daarom verlenen wij u de omgevingsvergunning waarom u heeft gevraagd. Omgevingsvergunning Burgemeester en Wethouders hebben op 11 februari 2015 een aanvraag omgevingsvergunning ontvangen voor het herbouwen van een bedrijfshal op het perceel aan Het Ambacht 12-14 in Westervoort.

Nadere informatie

8 juli 2014 Mevrouw B. Bartelds mei 2013 Projectomgevingsvergunning

8 juli 2014 Mevrouw B. Bartelds mei 2013 Projectomgevingsvergunning 8 juli 2014 Mevrouw B. Bartelds 2013-0068 0595 42 1140 2 mei 2013 Projectomgevingsvergunning (Adres) (Aanhef), Burgemeester en wethouders hebben op 2 mei 2013 een aanvraag voor een omgevingsvergunning

Nadere informatie

Ontwerpbesluit omgevingsvergunning uitgebreide procedure

Ontwerpbesluit omgevingsvergunning uitgebreide procedure Camping De Slangenbult t.a.v. dhr. R. Wijnands St. Isidorusstraat 12 7039 CW STOKKUM Gemeentehuis Postadres Bergvredestraat 10 6942 GK Didam Postbus 47 694Ũ BA Didam (0316)291 391 (0316)291 388 www.montferland.info

Nadere informatie

Dit besluit is voorbereid volgens de procedure van paragraaf 3.3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht;

Dit besluit is voorbereid volgens de procedure van paragraaf 3.3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht; Pagina 1 van 6 Burgemeester en Wethouders van de gemeente Leiderdorp Aanhef Van de heer B.D. Borreman, wonende Poortwacht 28 te Leiderdorp, is op 10 november 2014 een verzoek ontvangen waarbij om een eerste

Nadere informatie

Ontwerpomgevingsvergunning (Wet algemene bepalingen omgevingsrecht)

Ontwerpomgevingsvergunning (Wet algemene bepalingen omgevingsrecht) Kopie Pondera Consult, t.a.v. de heer J.W.F. Rijntalder, Welbergweg 49, 7556PE Hengelo Ov Nr. HZ_WABO 2014-0139 Ontwerpomgevingsvergunning (Wet algemene bepalingen omgevingsrecht) Voor de activiteit ro

Nadere informatie

Gebr. van Stiphout Projectontwikkeling B.V. Postbus AA SINT-OEDENRODE. Geachte heer Merks,

Gebr. van Stiphout Projectontwikkeling B.V. Postbus AA SINT-OEDENRODE. Geachte heer Merks, Gebr. van Stiphout Projectontwikkeling B.V. Postbus 32 5490 AA SINT-OEDENRODE Behandeld door : Wouters, R. Uw brief van : -- Doorkiesnummer : 040-2631674 Uw kenmerk : -- E-mailadres : r.wouters@nuenen.nl

Nadere informatie

en met toepassing van artikel 3.3 lid 3 van de Wabo de aanhoudingsplicht van artikel 3.3 van de Wabo te doorbreken.

en met toepassing van artikel 3.3 lid 3 van de Wabo de aanhoudingsplicht van artikel 3.3 van de Wabo te doorbreken. Besluit omgevingsvergunning Pagina 1 van 5 BESLUIT OMGEVINGSVERGUNNING 1.1 Aanvraag Gezien de aanvraag omgevingsvergunning van: Naam : Gemeentehuis Venray wonende/gevestigd : Postbus 500 5800 AM Venray

Nadere informatie

ontwerp OMGEVINGSVERGUNNING Echelpoelweg, gemeente Weerselo sectie P nr. 2012 en 1836

ontwerp OMGEVINGSVERGUNNING Echelpoelweg, gemeente Weerselo sectie P nr. 2012 en 1836 ontwerp OMGEVINGSVERGUNNING Echelpoelweg, gemeente Weerselo sectie P nr. 2012 en 1836 Zaaknummer: : 14.16391 OLO nummer: : 1526543 Documentnummer : U15.002356 Burgemeester en wethouders van Dinkelland

Nadere informatie

ONTWERP Omgevingsvergunning Zaaknummer

ONTWERP Omgevingsvergunning Zaaknummer ONTWERP Omgevingsvergunning Zaaknummer 1196903 1. Inleiding Op 23 mei 2018 hebben wij uw aanvraag om een omgevingsvergunning ontvangen voor het bouwen van een woning en garage en het maken van een uitweg

Nadere informatie

iiiiiiiiii iiini nil mi ooo 0«) Omgevingsvergunning

iiiiiiiiii iiini nil mi ooo 0«) Omgevingsvergunning iiiiiiiiii iiini nil mi ooo 0«) Zevenaar Omgevingsvergunning Burgemeester en wethouders hebben op 17 oktober 2013 een aanvraag om een omgevingsvergunning ontvangen voor het bouwen van een bedrijfshal en

Nadere informatie

Roes Verreiker Verhuur Tatelaarweg 11 6941 RB DIDAM

Roes Verreiker Verhuur Tatelaarweg 11 6941 RB DIDAM Roes Verreiker Verhuur Tatelaarweg 11 6941 RB DIDAM Behandeld door: B. Peters Telefoonnummer: 0316-291663 Ons kenmerk: 20150072/15uit02479 Behorend bij: Uw kenmerk: Uw brief van: Bijlage(n): Onderwerp:

Nadere informatie

Omgevingsvergunning UV 25091

Omgevingsvergunning UV 25091 Omgevingsvergunning UV 25091 Burgemeester en Wethouders hebben op 1 juli 2015 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor het gebruik van een veldschuur als. De aanvraag gaat over Belversestraat

Nadere informatie