JAARVERSLAG Het jaarverslag 2012 bevat: - sociaal jaarverslag - financieel jaarverslag - statistische gegevens

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "JAARVERSLAG 2012. Het jaarverslag 2012 bevat: - sociaal jaarverslag - financieel jaarverslag - statistische gegevens"

Transcriptie

1 JAARVERSLAG 2012 Het jaarverslag 2012 bevat: - sociaal jaarverslag - financieel jaarverslag - statistische gegevens

2 SOCIAAL JAARVERSLAG

3 2012 Jaarverslag Stichting Dierenambulance Amersfoort en Omstreken

4 2 Inhoudsopgaves Algemene Informatie... 3 Statutaire naam... 3 Vestigingsplaats... 3 Rechtsvorm... 3 Oprichting... 3 Omschrijving van de doelstelling... 3 Bestuur... 4 Samenstelling bestuur... 4 Vergaderdata... 5 Bestuursverslag... 6 Inleiding... 6 Samenwerking/Overleg... 6 Fondsenwerving... 8 Collecte... 8 Donateurs... 8 Vereniging samenwerkende dierenambulances Veluwe, Eem en Vallei... 9 Ritten Public Relations (PR) Vrijwilligers en verder Begroting Financieel jaarverslag KvK Eemland Alarmnummer ING rekening: Stichting Dierenambulance Amersfoort en omstreken heeft het CBF-Certificaat voor kleine goede doelen Mail: info@dierenambulanceamersfoort.nl Website:

5 3 Algemene Informatie Statutaire naam Stichting Dierenambulance Amersfoort en omstreken (hierna te noemen de Stichting ) Vestigingsplaats Amersfoort Rechtsvorm Stichting Oprichting De Stichting werd op 4 augustus 1997 opgericht bij notariële akte. De Stichting komt voort uit de Vereniging tot Bescherming van Dieren afdeling Amersfoort en omstreken. Omschrijving van de doelstelling De Stichting heeft ten doel het bevorderen van het welzijn van dieren in het algemeen en meer in het bijzonder van gewonde, zieke of vermiste dieren, en voorts al wat met een en ander rechtstreeks of zijdelings verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn, alles in de ruimste zin van het woord. De Stichting tracht haar doel onder andere te verwezenlijken door: het vervoeren en/of verzorgen van gewonde, zieke of gevonden dieren; het onderbrengen van dieren bij een dierenarts, asiel of opvangcentrum; het verstrekken van informatie in de ruimste zin van het woord. KvK Eemland Alarmnummer ING rekening: Stichting Dierenambulance Amersfoort en omstreken heeft het CBF-Certificaat voor kleine goede doelen Mail: info@dierenambulanceamersfoort.nl Website:

6 4 Bestuur Het bestuur van de Stichting bestaat uit vijf leden. Elk bestuurslid wordt benoemd voor een periode van maximaal vijf jaar. Voor het herbenoemen van bestuursleden geldt dat een bestuurslid aantreedt voor een periode van 5 jaren. Een aftredend bestuurslid is terstond twee maal aansluitend herbenoembaar. Vacatures in het bestuur worden zo spoedig mogelijk ingevuld. Het bestuur ontvangt geen bezoldiging voor haar werkzaamheden anders dan een redelijke vergoeding voor gemaakte kosten. Het bestuur van de stichting waakt tegen verstrengeling van belangen tussen die van de stichting en die van bestuursleden. Bij strijdigheid van belangen dienen betrokken bestuursleden zich van besluitvorming te onthouden. De stichting heeft geen toezichthoudend orgaan. Samenstelling bestuur Per 1 juli 2012 is er een wijziging doorgevoerd binnen het bestuur t.a.v. het voorzitterschap. De functie van voorzitter is ten gevolge van een vertrek naar het buitenland door voorgaande voorzitter overgenomen door de heer M. Hendriks. De heer Loer heeft begin 2012 de werkzaamheden van vrijwilligerscoordinator op zich genomen. Functie Persoon Aangetreden Voorzitter: de heer M. Hendriks Secretaris: de heer R.F.P.G. van Hout Penningmeester: de heer N.G.J. van Boekel Algemeen bestuurslid: de heer M. Loer Algemeen bestuurslid: mevrouw E.C. Floor Langs deze weg wil de Stichting de heer Wiers bedanken voor zijn inzet in de afgelopen jaren waar hij zich als bestuursvoorzitter en vrijwilliger heeft ingezet voor de dieren in Amersfoort en Leuden en de ontwikkeling die de stichting in die periode heeft meegemaakt. KvK Eemland Alarmnummer ING rekening: Stichting Dierenambulance Amersfoort en omstreken heeft het CBF-Certificaat voor kleine goede doelen Mail: info@dierenambulanceamersfoort.nl Website:

7 5 Vergaderdata Statutair voorgeschreven: de bestuursvergaderingen worden gehouden te Amersfoort, tenzij het bestuur anders beslist; ieder kalenderkwartaal wordt tenminste één vergadering gehouden. In 2012 is op de volgende data vergaderd: 16 januari 27 februari 26 maart 21 mei 8 augustus 26 september 31 oktober 20 december Alle vergaderingen vonden plaats in het kantoor van de Stichting aan de Hellestraat in Amersfoort of bij een van de bestuursleden thuis. Als belangrijkste onderwerpen zijn in de bestuursvergaderingen besproken: Jaarrekening 2011, halfjaarcijfers 2012 en begroting 2013; Organisatie jaarlijkse collecte; Werving en behoud van vrijwilligers; Kwaliteitsbewaking en permanente opleiding van vrijwilligers; Samenwerking omliggende dierenambulances; Nieuwe dierenambulance; Start dierenpolitie en de consequenties voor de Stichting; Samenwerking met Dierenbescherming Contract met gemeente Amersfoort KvK Eemland Alarmnummer ING rekening: Stichting Dierenambulance Amersfoort en omstreken heeft het CBF-Certificaat voor kleine goede doelen Mail: info@dierenambulanceamersfoort.nl Website:

8 6 Bestuursverslag Inleiding Belangrijk dit jaar was de aankoop, inrichting en inzetten van een nieuwe ambulance bus. Deze is medio 2012 de weg opgegaan waarmee onze oude ambulance van de weg gehaald werd. Daarnaast stond 2012 voor de stichting in het teken van gesprekken met de gemeente Amersfoort en de Dierenbescherming om tot een nadere samenwerking te komen. Deze gespreken lopen door in Door middel van diverse donaties en giften is de stichting in de gelegenheid gesteld om een aantal werkjassen aan te schaffen. Naar verwachting zullen deze medio 2013 in gebruik worden genomen. Dergelijke vernieuwing heeft als doel om ook hiermee meer professie uit te stralen. Samenwerking/Overleg Net als in voorgaande jaren is ook in 2012 weer met een groot aantal organisaties samengewerkt en/of overleg gevoerd. Regionale en lokale samenwerking is van groot belang voor de Stichting om haar werk goed te kunnen doen. Zo is in 2012 samengewerkt/overlegd met: Amivedi; Brandweer; De Apenhof, Barneveld; Dierenambulances in omliggende regio s; Dierenartsen in het werkgebied; Dierenbescherming Utrecht-Amersfoort; Diergeneeskundig centrum De Vallei Woudenberg; Federatie Dierenambulances Nederland (FDN); Politie, milieupolitie en dierenpolitie; Stichting Egelopvang Nederland; Stichting Eekhoornopvang Nederland; Vogelopvang Woudenberg. Gemeenten: Met de gemeente Amersfoort liepen in 2012 gesprekken om tot een dienstverleningsovereenkomst te komen in samenwerking met de dierenbescherming. Eind 2012 waren deze gesprekken in een afrondende fase. Doel is de overeenkomst in plaats van de huidige subsidie te laten komen en de plichten van beide partijen goed vast te leggen. Daarnaast is er met de gemeente Leusden gesproken over het voortzetten van de huidige overeenkomst. Dierenbescherming Utrecht-Amersfoort (DB): Met de dierenbescherming is besproken over hun nieuwe locatie welke begin 2013 opgeleverd wordt en een ruimte voor de dierenambulance in dit gebouw. Daarnaast zijn er gesprekken geweest samen met de gemeente Amersfoort. Eind oktober 2012 heeft de stichting in samenwerking met de gemeente Amersfoort en Dierenbescherming een grootschalige vangactie uitgevoerd in de Amersfoortse wijk Kruiskamp. Het doel hiervan was om de daar gesignaleerde zwerfkatten te laten neutraliseren en vaccineren. Dit alles ter bestrijding van ziektes en/of territoriale drift aan/richting gesocialiseerde dieren KvK Eemland Alarmnummer ING rekening: Stichting Dierenambulance Amersfoort en omstreken heeft het CBF-Certificaat voor kleine goede doelen Mail: Website:

9 7 (huiskatten). Helaas is met een vangst van slechts 3 katten deze actie geen succes te noemen. Vanuit de met de gemeente en dierenbescherming gehouden evaluatie is besloten mocht dergelijke actie nogmaals worden geïnitieerd dat het uitdragen van de filosofie beter moet, we ons meer moeten richten op één populatie en wellicht een kleinschaligere aanpak. KvK Eemland Alarmnummer ING rekening: Stichting Dierenambulance Amersfoort en omstreken heeft het CBF-Certificaat voor kleine goede doelen Mail: info@dierenambulanceamersfoort.nl Website:

10 8 Fondsenwerving In 2012 zijn alle advocatenkantoren in de regio aangeschreven en is de stichting enkele keren aanwezig geweest op bijeenkomsten. De stichting heeft enkele grote giften ontvangen. De gemeente Leusden heeft in 2012 opnieuw een vergoeding uitbetaald aan de Stichting voor het transporteren van gewonde en gevonden dieren. Ook heeft de stichting in 2012 weer veel gehad aan de bijdragen van de donateurs van de stichting. Collecte In 2011 heeft ook weer de jaarlijkse collecte plaatsgevonden, die zoals altijd georganiseerd werd door een groep vrijwilligers en gecoördineerd door de penningmeester. De opbrengst van de collecte bedroeg ruim 6.616,-. Dit is minder dan Dit kwam deels door een minder aantal collectanten, maar ook door een opzettende trend dat mensen minder contact geld in huis hebben. De verwachting is dat dit de komende jaren nog meer zichtbaar gaat worden. Donateurs Men wordt aangemerkt als vaste donateur van de Stichting Dierenambulance Amersfoort e.o. als men jaarlijks minimaal 20,- overmaakt. Aan het eind van 2012 had de Stichting ruim 180 donateurs. Dit aantal is nagenoeg ongewijzigd gebleven sinds Nieuwe donateurs melden zich vaak als we tijdens een oproep bij hen langskomen, maar kunnen zich ook opgeven op de webpagina van de stichting: Mensen die niet beschikken over internet, en toch donateur wensen te worden, kunnen een brief sturen aan Stichting Dierenambulance Amersfoort e.o., Postbus 967, 3800 AZ Amersfoort. KvK Eemland Alarmnummer ING rekening: Stichting Dierenambulance Amersfoort en omstreken heeft het CBF-Certificaat voor kleine goede doelen Mail: Website:

11 9 Vereniging samenwerkende dierenambulances Veluwe, Eem en Vallei Op 16 januari 2011 is de Vereniging Samenwerkende Dierenambulances Veluwe, Eem en Vallei opgericht. Deelnemende dierenambulances (leden) in de vereniging zijn: Dierenambulance Amersfoort; Dierenambulance Gelderse Vallei; Dierenambulance Nijkerk; Dierenambulance Woudenberg. Doelstelling van de vereniging is het bevorderen van de samenwerking tussen de leden, het creëren van een integrale werkwijze richting welstand en het verlenen van ondersteunende diensten aan deze leden. Mogelijk aanwezige kosten om dit doel, voor de vereniging, te bereiken worden in beginsel opgevangen door het ontvangen van o.a. contributie van de leden. In 2012 heeft deze samenwerking geleid tot het op structurele basis overnemen van diensten van andere ambulances. Zo heeft de stichting afgesproken om wekelijks enkele nachtdiensten over te nemen van Nijkerk en v.v. Ervaring zijn goed en zorgen ervoor dat de dierenambulances minder diensten te vullen hebben. Daarnaast is binnen de vereniging gesproken over de mogelijkheden om opleidingen samen te laten lopen en zijn er ideeën uitgewisseld over materialen. KvK Eemland Alarmnummer ING rekening: Stichting Dierenambulance Amersfoort en omstreken heeft het CBF-Certificaat voor kleine goede doelen Mail: Website:

12 10 Ritten In 2012 zijn we totaal ongeveer 3100 keer op pad geweest om dieren te vervoeren of assistentie te verlenen. Daarnaast hebben we in ongeveer 1200 gevallen telefonisch adviess gegeven of mensen doorverwezen. Daarmee hebben we in ca 600 ritten minder gehad dan in Dit is grotendeels terug te leiden op een grote daling in het aantal vervoerde vogels. Waar we in 2011 nog ca 2000 vogels vervoerd hebben, was dit aantal in 2012 gedaald naar caa Los van huisdieren hebben we veel gewonde vogelss vervoerd. In totaal zijnn we bijna 1000 keer naar de Vogelopvang Woudenberg gereden. Over het hele jaar hebben wee ongeveer r 4700 keer de telefoon aangenomen Amersfoort Leusden Overige gemeenten In Amersfoort hebben we 2136 ritten gereden. In 2011 waren dit er e nog In Leusden zagen we ook een afname. Waar we in 2011 nog 540 ritten hadden was dit in 2012 slechts 271. Een groot deel van de ritten in overigee gemeentes is terug te leiden op onze samenwerking met de Dierenambulance Nijkerk. KvK Eemland Alarmnummer ING rekening: Stichting Dierenambulance Amersfoort en omstreken heeft het CBF-Certificaat voor kleinee goede doelen Mail: info@dierenambulanceamersfoort.nl Website:

13 11 Om onze meldingen te kunnen specificeren naar diersoort maken wij bij de Dierenambulance onderscheid tussen gezelschapsdieren en natuurdieren. In onderstaande grafieken worden de dieren weergegeven waarover we zijn gebeld (telefonisch advies en/of e ritten) ). De grafieken zijn uitgesplitstt in enerzijds de gezelschapsdieren en anderzijds de natuurdieren. Hoewel het grootste deel van onze ritten betrekking heeft op gezelschapsdieren en vogels, konijnen en egels zijn we ook een aantal speciale gevallen tegen gekomen. g Zo hebben we de brandweer geassisteerd bij het uit het water halen van schapen, hebben we een salamader uit het huis van een melder verwijdert en hebben we een melding gehad overr een schorpioen. Gezelschapsdieren. Hond Kat Vogels Konijnen Overig Dit overzicht geeft duidelijk weer dat bij gezelschapsdieren een groot deel onze tijd naarr katten uit gaat. In totaal hebben we in in 1017 gevallen een telefoontjee gehad dat betrekking heeft op een kat. Voor honden was dit aantal 651. In totaal zijn er 1863 meldingen over gezelschapsdieren in behandeling genomen. KvK Eemland Alarmnummer ING rekening: Stichting Dierenambulance Amersfoort en omstreken heeft het CBF-Certificaat voor kleinee goede doelen Mail: info@dierenambulanceamersfoort.nl Website:

14 12 Wilde dieren Konijnen en e Hazen Vleermuizen Egel Duif Merel Kouw Mus Overige dieren Overige vogels Het overgrote deel van de telefoontjes en ritten met betrekking tot wilde dieren ging overr vogels. Totaal hebben we 2101 meldingen gehad over wilde dieren. In 1838 gevallenn betrof het hier vogels. Daarnaast 70 meldingen over konijnen, 1133 over egels, 13 over vleermuizen en 61 meldingen betroffen andere diersoorten. Public Relations (PR) In 2012 is het kwartaalboekje nog steeds het meest gebruikte externe communicatiemiddel richting de donateurs, sponsors en andere belangstellenden. Met dit medium informeert de Stichting de ontvangers over haar werkzaamheden en activiteiten. Een aantal organisaties, vaste donateurs, collectanten en vrijwilligers van de Stichting krijgt vier keer per jaar een uitgave van het kwartaalboekje toegezonden. Deze uitgave wordt met gesloten beurs gedrukt door drukkerij Kroonland BV te Hoogezand. De drukkerij regelt de acquisitie van adverteerders. Van deze opbrengsten wordt de uitgave gedrukt. Voorr verspreiding zorgt de Stichting zelf. De periodieke uitgaven worden opgestuurd naar vrijwilligers, donateurs, gemeente, etc. en verder uitgedeeld door de medewerkers op de dierenambulance, c.q. achtergelaten bij contacten n.a.v. een melding of bij externe PR-activiteiten (bijvoorbeeld evenementen en voorlichting). In 2012 is de voorlichting beperkt gebleven tot enkele losse bijeenkomsten waar vrijwilligers van de stichting inclusief dierenambulance op bezoek zijn bij basisscholen n. In 2012 is de deelname aan markten en beurzen beperkt gebleven. De stichting is wel aanwezig geweest bij de Groen Dag in Amersfoort in stadspark Schothorst. Deze open dag werd georganiseerd door de Gemeente Amersfoort om aandacht te vragen voor dee natuur en het milieu in de stad. Tijdens deze dag hebben wij mett een vijftal vrijwilligers voorlichtingg en informatie gegeven aan het publiek. Kinderen konden een kijkje nemen in dee dierenambulance. KvK Eemland Alarmnummer ING rekening: Stichting Dierenambulance Amersfoort en omstreken heeft het CBF-Certificaat voor kleinee goede doelen Mail: info@dierenambulanceamersfoort.nl Website:

15 13 Vrijwilligers De Stichting blijft in feite draaiende door een flink aantal trouwe, hardwerkende en betrokken vrijwilligers. Weliswaar is er sprake van een groot verloop in vrijwilligers, maar toch is er ook een vaste kern die zich jaar op jaar inzet voor de Dierenambulance Amersfoort. Deze kern wordt dan ook door ons als bestuur enorm gewaardeerd. Ondanks dat het werven van nieuwe vrijwilligers één van de speerpunten was, is het helaas niet gelukt om het vrijwilligersbestand noemenswaardig te vergroten. Zoals gezegd is er sprake van een groot verloop, waardoor nieuw geworven vrijwilligers de plaats innamen van oud-gedienden die de Stichting vaarwel zeiden. Als gevolg hiervan heeft de dierenambulance een aantal keren stil gestaan doordat er op dat moment geen rijder/bijrijder beschikbaar was. Toch is deze stilstand beperkt gebleven doordat sommige vrijwilligers zich nog eens extra wilden inzetten om juist die stilstand te voorkomen. Om de inzet van de dierenambulance de komende jaren te verhogen is het werven van nieuwe vrijwilligers in 2013 speerpunt nummer één. Daarnaast is het van belang om geworven vrijwilligers vast te houden en hen te blijven enthousiasmeren voor het werk. Stilstand is namelijk geen optie meer nu er een contract met de gemeente is afgesloten. Verder wordt van de vrijwilligers een professionele houding verwacht, met name in de omgang met mensen die een melding doen. Het bestuur is alle vrijwilligers uiteraard erg dankbaar voor hun inzet het afgelopen jaar. We hebben in de zomer met de vrijwilligers een 'high tea' gedaan bij De Mof in Leusden-Zuid, met aansluitend een boswandeling onder leiding van een gids. Aan het einde van het jaar was er een gezellig samenzijn waarbij vrijwilligers een professionele foto van zichzelf konden laten maken (eventueel samen met hun huisdier). Zoals elk jaar heeft de Stichting opnieuw een kerstkaart gegeven/gestuurd aan de vrijwilligers van de stichting en aan de dierenambulance gerelateerde instellingen en verder Belangrijkste punten voor 2013 zullen zijn het afronden van het contract met de gemeente Amersfoort en de Dierenbescherming. Daarnaast is het inhuizen in de nieuwe locatie van de dierenbescherming een belangrijk punt. In de toekomst hoort hier mogelijk het inrichten van een meldingscentrale bij. Het is en blijft voor de stichting van levensbelang om voldoende gemotiveerde en getrainde vrijwilligers beschikbaar te hebben. Dit zal dus ook voor 2013 een belangrijk speerpunt blijven. Ook willen we ons meer bezighouden met het werven van donateurs. Er moet uiteindelijk meer geld binnen komen dan eruit gaat. Uiteraard blijft onze belangrijkste doelstelling om ook in 2012 en de jaren daarna 24 uur per dag, zeven dagen per week beschikbaar te zijn voor de dieren en hun eigenaren in Amersfoort, Leusden en bijbehorende randgemeenten. KvK Eemland Alarmnummer ING rekening: Stichting Dierenambulance Amersfoort en omstreken heeft het CBF-Certificaat voor kleine goede doelen Mail: Website:

16 14 Begroting 2013 De nieuwe ambulance heeft beperkte impact op de begroting. Het gemiddelde dieselverbruik (de grootste kostenpost van de stichting) zal lager zijn, maar de dieselprijzen blijven hoog. Omdat de nieuwe ambulance goedkoper was dan de vorige zijn de afschrijvingskosten lager. We verwachten in 2013 inkomsten van de gemeente Amersfoort, maar omdat dit niet 100% zeker is, is dit bedrag niet meegenomen in de begroting. Hierdoor geeft de begroting voor 2013 wederom een tekort weer. Desalniettemin kunnen we dankzij legaten in het verleden als basis de komende jaren werken aan onze doelstellingen en hiermee een bijdrage blijven leveren aan een prettige leefomgeving voor dieren en dierenvrienden in en uit de gemeenten Amersfoort en Leusden. Het jaarverslag van de Stichting Dierenambulance Amersfoort e.o. is openbaar en kan op onze website worden bekeken. KvK Eemland Alarmnummer ING rekening: Stichting Dierenambulance Amersfoort en omstreken heeft het CBF-Certificaat voor kleine goede doelen Mail: Website:

17 accountants I belastingadviseurs maatschapsleden Rob Vink AA Els Erkens AA FINANCIEEL JAARVERSLAG VIER accountants en belastingadviseurs I Uraniumweg 56a/b, 3812 RK Amersfoort I tel I fax info@vieraccountants.nl I Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing, deze zijn onder nummer gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel in Almere.

18 31 december december 2011 Vaste activa Materiële vaste activa Vlottende activa Voorraden Vorderingen Debiteuren 0 50 Omzetbelasting Overige vorderingen Liquide middelen Totaal Bijlage bij jaarverslag 2012 van Stichting Dierenambulance Amersfoort en Omstreken

19 31 december december 2011 Reserves en fondsen Continuïteitsreserve Bestemmingsreserve 0 0 Herwaarderingsreserve 0 0 Overige reserves Kortlopende schulden Crediteuren Omzetbelasting Overige schulden Totaal Bijlage bij jaarverslag 2012 van Stichting Dierenambulance Amersfoort en Omstreken

20 gerealiseerd begroot gerealiseerd Baten Baten uit eigen fondswerving Subsidies van overheden Rentebaten en baten uit beleggingen Overige baten Som der baten Lasten Besteed aan doelstelling Kosten eigen fondsenwerving Kosten beheer en administratie Som der lasten Resultaat Resultaat bestemming 2012: Onttrekking aan overige reserves Bijlage bij jaarverslag 2012 van Stichting Dierenambulance Amersfoort en Omstreken

21 ACTIVA Materiële vaste activa Aan- Boek- (Des)Investe- Afschrij- Boekschaf- waarde ringen vingen waarde waarde Bedrijfsmiddelen Collectebussen In gebruik voor de doelstelling Volkswagen (89-VGS-2) Volkswagen (4-VVV-25) Mobiele telefoons Dierenbrancard Mobiel pinapparaat Bakfiets Beamer Totaal materiële vaste activa Afschrijvingspercentages 25%-33,3% De Volkswagen 89-VGS-2 is in 2012 verkocht. De hiermee behaalde boekwinst is ten gunste van het resulaat over 2012 gebracht. Voorraad Voorraad kleding Debiteuren Debiteuren 0 50 Een voorziening voor dubieuze debiteuren wordt niet noodzakelijk geacht. Bijlage bij jaarverslag 2012 van Stichting Dierenambulance Amersfoort en Omstreken

22 Overige vorderingen Vooruitbetaalde kosten Nog te ontvangen rente Liquide middelen ING Bank,.777 rekening-courant ING Bank,.777 zakelijke spaarrekening Rabobank,.406 rekening-courant Rabobank,.076 spaarrekening Kas PASSIEF Reserves en fondsen Continuïteitsreserve Saldo per 1 januari Bij: uit overge reserevs Saldo per 31 december Ten behoeve van de continiïteit van de activiteiten is een reserve gevormd ter grootte van ca. een half jaar van de lasten, exclusief de afschrijvingen. Overige reserves Saldo per 1 januari Naar continuïteitsreserve Uit resultaatbestemming Saldo per 31 december De overige reserves staan, binnen het kader van de doelstelling, ter vrije besteding van het bestuur. De overige reserves kunnen mede dienen ter dekking van toekomstige tekorten op de exploitatie, voor zover de continuïteitsreserve daarvoor niet toereikend mocht bljken Bijlage bij jaarverslag 2012 van Stichting Dierenambulance Amersfoort en Omstreken

23 Overige schulden Accountant Bijlage bij jaarverslag 2012 van Stichting Dierenambulance Amersfoort en Omstreken

24 Baten gerealiseerd begroot gerealiseerd Baten uit eigen fondswerving Collecte (jaarlijks en vast) Donaties en giften Nalatenschappen Verkoop goederen Rentebaten en baten uit beleggingen Rente spaarrekeningen Overige baten Ontvangen bijdragen ritten Diversen Lasten Besteed aan doelstelling Kosten ambulance Brandstof Onderhoud Verzekering Overige autokosten Inrichting ambulance Vrijwilligers Kleding Begeleiding en overige kosten Verzekering vrijwilligers Bijlage bij jaarverslag 2012 van Stichting Dierenambulance Amersfoort en Omstreken

25 gerealiseerd begroot gerealiseerd Afschrijvingen Afschrijving op activa in gebruik voor de doelstelling Boekwinst Overige kosten Kosten publiciteit Telefoonkosten ambulance Diverse kosten Totaal besteed aan doelstelling Kosten fondswerving Public relations Afschrijving activa tbv fondsenwerving Overige kosten tbv fondsenwerving Kosten beheer en administratie Algemene kosten Kantoorbenodigdheden Porti Telefoon Accountant Contributies Huisvestingskosten Drukwerk/kopieerkosten Incassokosten bijdragen Kosten pinapparatuur Diverse kosten Bijlage bij jaarverslag 2012 van Stichting Dierenambulance Amersfoort en Omstreken

26 Op grond van eerder vermelde specificatie kunnen de volgende percentage's berekend worden: - Bestedingspercentage lasten: Totaal van bestedingen aan de doelstelling/ totale lasten - Bestedingspercentage baten: Totaal van bestedingen aan de doelstelling/ totale baten gerealiseerd begroot gerealiseerd % % % Bestedingspercentage lasten 80,89 83,65 78,29 Bestedingspercentage baten 96,35 103,30 75,20 - percentage kosten fondsenwerving: kosten eigen fondsenwerving/ Baten uit eigen fondsenwerving Percentage kosten fondsenwerving 12,34 9,70 4,97 Bijlage bij jaarverslag 2012 van Stichting Dierenambulance Amersfoort en Omstreken

27 Aan het bestuur van Stichting Dierenambulance en Omstreken te Amersfoort Beoordelingsverklaring Opdracht Wij hebben de op pagina.. tot en met.. in dit financieel jaarverslag opgenomen jaarrekening 2012 van de Stichting Dierenambulance Amersfoort en Omstreken te Amersfoort beoordeeld. Het bestuur van de stichting is verantwoordelijk voor het opmaken van de jaarrekening in overeenstemming met de richtlijn verslaggeving fondsenwervende instellingen. Het is onze verantwoordelijkheid een beoordelingsverklaring inzake de jaarrekening te verstrekken. Werkzaamheden Wij hebben onze beoordeling verricht in overeenstemming met Nederlands recht, waaronder de Nederlandse Standaard 2400 Opdrachten tot het beoordelen van financiële overzichten. De in dit kader uitgevoerde werkzaamheden bestonden in hoofdzaak uit het inwinnen van inlichtingen bij functionarissen van de entiteit en het uitvoeren van cijferanalyses met betrekking tot de financiële gegevens. Door de aard en de omvang van onze werkzaamheden kunnen deze slechts resulteren in een beperkte mate van zekerheid omtrent de getrouwheid van de jaarrekening. Deze mate van zekerheid is lager dan die welke aan een controleverklaring kan worden ontleend. Conclusie Op grond van onze beoordeling is ons niets gebleken op basis waarvan wij zouden moeten concluderen dat de jaarrekening welke een eigen vermogen per 31 december 2012 vertoont van en een resultaat over 2012 van negatief geen getrouw beeld geeft van de grootte en de samenstelling van het vermogen van de Stichting Dierenambulance Amersfoort en Omstreken per 31 december 2012 en van het resultaat over 2012 in overeenstemming met de richtlijn 650 verslaggeving fondsenwervende instellingen. Amersfoort 30 oktober 2013 VIER Accountants en Belastingadviseurs A.E.M. Erkens Accountant-Administratieconsulent Bijlage bij jaarverslag 2012 van Stichting Dierenambulance Amersfoort en Omstreken

Jaarverslag. Stichting Dierenambulance Amersfoort en Omstreken

Jaarverslag. Stichting Dierenambulance Amersfoort en Omstreken 2013 Jaarverslag Stichting Dierenambulance Amersfoort en Omstreken 2 Inhoudsopgave Algemene Informatie... 3 Statutaire naam... 3 Vestigingsplaats... 3 Rechtsvorm... 3 Oprichting... 3 Omschrijving van de

Nadere informatie

JAARVERSLAG Het jaarverslag 2013 bevat: - sociaal jaarverslag - financieel jaarverslag

JAARVERSLAG Het jaarverslag 2013 bevat: - sociaal jaarverslag - financieel jaarverslag JAARVERSLAG 2013 Het jaarverslag 2013 bevat: - sociaal jaarverslag - financieel jaarverslag SOCIAAL JAARVERSLAG Jaarverslag 2013 Met opmaak: Lettertype: 10 pt Stichting Dierenambulance Amersfoort en Omstreken

Nadere informatie

Jaarverslag. Met opmaak: Lettertype: 10 pt. Stichting Dierenambulance Amersfoort en Omstreken

Jaarverslag. Met opmaak: Lettertype: 10 pt. Stichting Dierenambulance Amersfoort en Omstreken Jaarverslag 2014 Met opmaak: Lettertype: 10 pt Stichting Dierenambulance en Omstreken 2 Inhoudsopgave Algemene Informatie... 3 Statutaire naam... 3 Vestigingsplaats... 3 Rechtsvorm... 3 Oprichting... 3

Nadere informatie

Strikt Vertrouwelijk Accountantsrapport 2012 CMTC-OVM Bitterschoten 15 3831 PC LEUSDEN. Kenmerk : 0350 Datum: 28 mei 2013

Strikt Vertrouwelijk Accountantsrapport 2012 CMTC-OVM Bitterschoten 15 3831 PC LEUSDEN. Kenmerk : 0350 Datum: 28 mei 2013 accountants I belastingadviseurs maatschapsleden Rob Vink AA Els Erkens AA Strikt Vertrouwelijk Accountantsrapport 2012 CMTC-OVM Bitterschoten 15 3831 PC LEUSDEN Kenmerk : 0350 Datum: 28 mei 2013 VIER

Nadere informatie

Sociaal jaarverslag 2006. Statutaire naam Stichting Dierenambulance Amersfoort en omstreken. Vestigingsplaats Amersfoort. Rechtsvorm Stichting

Sociaal jaarverslag 2006. Statutaire naam Stichting Dierenambulance Amersfoort en omstreken. Vestigingsplaats Amersfoort. Rechtsvorm Stichting 1 Sociaal jaarverslag 2006 Statutaire naam Stichting Dierenambulance Amersfoort en omstreken Vestigingsplaats Amersfoort Rechtsvorm Stichting Oprichting De Stichting Dierenambulance Amersfoort e.o. werd

Nadere informatie

De jaarrekening over 2013 van: CMTC-OMV Bitterschoten PC LEUSDEN

De jaarrekening over 2013 van: CMTC-OMV Bitterschoten PC LEUSDEN accountants I belastingadviseurs maatschapsleden Rob Vink AA Els Erkens AA De jaarrekening over 2013 van: CMTC-OMV Bitterschoten 15 3831 PC LEUSDEN VIER accountants en belastingadviseurs I Uraniumweg 56a/b,

Nadere informatie

IP e VAN ZWOL 1 WIJ NTJ ES ACCOUNTANTS & BELASTINGADVISEURS STICHTING DIERGENEESKUNDE IN ONTWIKKELINGSSAMENWERKING

IP e VAN ZWOL 1 WIJ NTJ ES ACCOUNTANTS & BELASTINGADVISEURS STICHTING DIERGENEESKUNDE IN ONTWIKKELINGSSAMENWERKING IP e VAN ZWOL 1 WIJ NTJ ES Rapport: Uitgebracht aan: STICHTING DIERGENEESKUNDE IN ONTWIKKELINGSSAMENWERKING te UTRECHT Inzake: Financieel verslag 2012 Van Zwol Wijntjes Accountants en Adviseurs B.V. Amsterdamseweg

Nadere informatie

Stichting Dierenambulance Amersfoort en Omstreken. Loes van Overeemlaan 8, 3818 GZ Amersfoort Postbus 967, 3800 AZ Amersfoort

Stichting Dierenambulance Amersfoort en Omstreken. Loes van Overeemlaan 8, 3818 GZ Amersfoort Postbus 967, 3800 AZ Amersfoort Jaarverslag 2017 en Omstreken Loes van Overeemlaan 8, 3818 GZ Postbus 967, 3800 AZ Ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 41190700 INHOUD Bestuursverslag 2 Doelstelling,

Nadere informatie

Jaarverslag. Met opmaak: Lettertype: 10 pt. Stichting Dierenambulance Amersfoort en Omstreken

Jaarverslag. Met opmaak: Lettertype: 10 pt. Stichting Dierenambulance Amersfoort en Omstreken Jaarverslag 2015 Met opmaak: Lettertype: 10 pt Stichting Dierenambulance en Omstreken 2 Inhoudsopgave Algemene Informatie... 3 Statutaire naam... 3 Vestigingsplaats... 3 Rechtsvorm... 3 Oprichting... 3

Nadere informatie

D.G.V. JAARVERSLAG 2012

D.G.V. JAARVERSLAG 2012 31/12/2012 D.G.V. JAARVERSLAG 2012 Stichting Diergeneeskundig Vervoer Gelderse Vallei JAARVERSLAG 2012 2 Stichting Diergeneeskundig Vervoer Gelderse vallei Regio Ede / Veenendaal Alarmnummer 06-53367018

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2009. Het jaarverslag 2009 bevat: - sociaal jaarverslag - financieel jaarverslag - statistische gegevens

JAARVERSLAG 2009. Het jaarverslag 2009 bevat: - sociaal jaarverslag - financieel jaarverslag - statistische gegevens JAARVERSLAG 2009 Het jaarverslag 2009 bevat: - sociaal jaarverslag - financieel jaarverslag - statistische gegevens SOCIAAL JAARVERSLAG 2009 Jaarverslag Wiers, Wim Stichting Dierenambulance Amersfoort

Nadere informatie

Stichting Corantijn Utrechtseweg 73 3818 EB Amersfoort. Rapport inzake de jaarrekening 2009

Stichting Corantijn Utrechtseweg 73 3818 EB Amersfoort. Rapport inzake de jaarrekening 2009 Utrechtseweg 73 3818 EB Amersfoort Rapport inzake de jaarrekening 2009 Inhoudsopgave Pagina Accountantsrapport Beoordelingsverklaring 1 Algemeen 2 Resultaten 3 Financiële positie 4 Staat van herkomst en

Nadere informatie

Jaarrekening. van. Stichting WAG Kootwijkerbroek - Stroe. Kootwijkerbroek

Jaarrekening. van. Stichting WAG Kootwijkerbroek - Stroe. Kootwijkerbroek Jaarrekening 2017 van Stichting WAG Kootwijkerbroek - Stroe te Kootwijkerbroek Inhoudsopgave 1 Bestuursverslag en ondertekening door bestuur 3 2 Balans per 31 december 2017 5 3 Staat van baten en lasten

Nadere informatie

RAPPORT 2015 STICHTING A.C.N.S. PROJECTHULP OCHTEN

RAPPORT 2015 STICHTING A.C.N.S. PROJECTHULP OCHTEN RAPPORT 2015 STICHTING A.C.N.S. PROJECTHULP 1 INHOUD Pagina. ACCOUNTANTSRAPPORT 1. Opdracht 3. FINANCIEEL VERSLAG Jaarrekening 1. Balans per 31 december; 4. 2. Staat van baten en lasten; 6. 3. Grondslagen

Nadere informatie

Jaarrekening. van. Stichting WAG Kootwijkerbroek - Stroe. Kootwijkerbroek

Jaarrekening. van. Stichting WAG Kootwijkerbroek - Stroe. Kootwijkerbroek Jaarrekening 2016 van Stichting WAG Kootwijkerbroek - Stroe te Kootwijkerbroek Inhoudsopgave 1 Bestuursverslag en ondertekening door bestuur 3 2 Balans per 31 december 2016 5 3 Staat van baten en lasten

Nadere informatie

Jaarrekening Stichting Pandilla Ontwikkelingshulp Grensweg RK Beek en Donk

Jaarrekening Stichting Pandilla Ontwikkelingshulp Grensweg RK Beek en Donk Jaarrekening 2013 Stichting Pandilla Ontwikkelingshulp Grensweg 4 5741 RK Beek en Donk Jaarrekening 2013 Stichting Pandilla Ontwikkelingshulp Grensweg 4 5741 RK Beek en Donk Inhoudsopgave Pagina Accountantsverklaring

Nadere informatie

Stichting Volg de Wens. Jaarrekening 2016

Stichting Volg de Wens. Jaarrekening 2016 Stichting Volg de Wens Jaarrekening 2016 31 oktober 2017 Balans per 31 december 2016 2015 ACTIVA Vaste activa - Immateriële vaste activa 0 0 - Materiële vaste activa 0 0 - Financiële vaste activa 0 0 Vlottende

Nadere informatie

vwgnijllof Rapport aan het Bestuur van Stichting Actiefonds Mijnen Ruimen, Nijmegen registeraccountants b.v.

vwgnijllof Rapport aan het Bestuur van Stichting Actiefonds Mijnen Ruimen, Nijmegen registeraccountants b.v. vwgnijllof registeraccountants b.v. Rapport aan het Bestuur van Stichting Actiefonds Mijnen Ruimen, Nijmegen inzake jaarrekening 2013 vwgnijhof Inhoudsopgave Rapport 1 Beoordelingsverklaring 1 2 Algemeen

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting Vrienden van El-Shadai

Jaarverslag Stichting Vrienden van El-Shadai Jaarverslag Stichting Vrienden van El-Shadai Over het jaar Stichting Vrienden van El-Shadai Krabbescheer 18 8265 JD Kampen Bankrekeningnummer: NL34 RABO 0155 5775 49 KVK: 08212101 Website: www.el-shadai.nl

Nadere informatie

Stichting Dierenambulance Alphen aan den Rijn en omstreken. Alphen aan den Rijn. Jaarrekening 2017

Stichting Dierenambulance Alphen aan den Rijn en omstreken. Alphen aan den Rijn. Jaarrekening 2017 Stichting Dierenambulance Alphen aan den Rijn en omstreken Alphen aan den Rijn Jaarrekening 2017 INHOUDSOPGAVE 1 Algemeen 2 BIJLAGEN JAARREKENING 1 Balans per 31 december 2017 3 2 Rekening van baten en

Nadere informatie

Inhoudsopgave. ii Stichting Vrienden van Bandra East Heeswijk-Dinther

Inhoudsopgave. ii Stichting Vrienden van Bandra East Heeswijk-Dinther Jaarrekening 2017 ii Inhoudsopgave Jaarverslag 1 Bestuurssamenstelling 2 Adresgegevens 2 RSIN/Fiscaal nummer 2 Bankgegevens 2 Vaststelling jaarrekening voorgaand boekjaar 2 Jaarrekening Balans per 31 december

Nadere informatie

Materiële vaste activa Gebouwen 125.485 286.809 Muziekinstrumenten 18.683 173 Vervoermiddelen 2.936 -

Materiële vaste activa Gebouwen 125.485 286.809 Muziekinstrumenten 18.683 173 Vervoermiddelen 2.936 - Bijlage 4.2 bij rapport d.d. 30 september 2013 4.2 GECONSOLIDEERDE BALANS PER 31 DECEMBER () A C T I V A 31-12- 31-12- VASTE ACTIVA Materiële vaste activa Gebouwen 125.485 286.809 Muziekinstrumenten 18.683

Nadere informatie

NEDERLANDSE FEDERATIE VOOR NEFROLOGIE TE UTRECHT. Rapport inzake jaarstukken maart 2019

NEDERLANDSE FEDERATIE VOOR NEFROLOGIE TE UTRECHT. Rapport inzake jaarstukken maart 2019 NEDERLANDSE FEDERATIE VOOR NEFROLOGIE TE UTRECHT Rapport inzake jaarstukken 2018 13 maart 2019 INHOUDSOPGAVE Pagina BEOORDELINGSVERKLARING 1 Opdracht 4 2 Algemeen 5 3 5 JAARREKENING 1 Balans per 31 december

Nadere informatie

Stichting Leergeld Tilburg Postbus 178 5004 AD TILBURG. Betreft: Financieel verslag 2013

Stichting Leergeld Tilburg Postbus 178 5004 AD TILBURG. Betreft: Financieel verslag 2013 Stichting Leergeld Tilburg Postbus 178 5004 AD TILBURG Betreft: Financieel verslag 2013 Inhoudsopgave Behorende bij het financieel verslag 2013 de dato 11 april 2014 van Stichting Leergeld Tilburg, Postbus

Nadere informatie

Per TOTAAL ACTIEF , ,83

Per TOTAAL ACTIEF , ,83 Per Balans 31 december 2017 2017 2016 MATERIËLE VASTE ACTIVA 2:020 Bedrijfsgebouwen en -terreinen 961.003,03 1.013.943,28 2:041 Inventaris 944,58 6.796,79 2:042 Vervoermiddelen 2.794,00 Totaal: 1:010 -

Nadere informatie

Stichting De Doelen Steunfonds Kruisstraat CT Rotterdam. Jaarverslag 2018

Stichting De Doelen Steunfonds Kruisstraat CT Rotterdam. Jaarverslag 2018 Stichting De Doelen Steunfonds Kruisstraat 2 3012 CT Rotterdam Jaarverslag 2018 INHOUDSOPGAVE Pagina ACCOUNTANTSRAPPORT 1 Algemeen 2 2 Resultaat 3 3 Fiscale positie 3 4 Opdracht 4 5 Beoordelingsverklaring

Nadere informatie

MOEDER TERESA STICHTING ULFT Hulp aan de allerarmsten Tel.:

MOEDER TERESA STICHTING ULFT Hulp aan de allerarmsten Tel.: MOEDER TERESA STICHTING ULFT Hulp aan de allerarmsten Tel.: 0315-685640 Fax: 0315-327300 Banknummer: 36.38.53.545 Nijverheidsweg 13B Gironummer: 1183103 7071 CH Commerz Bank Emmerich: Kto-nr.: 753115100

Nadere informatie

Stichting Corantijn Utrechtseweg EB Amersfoort. Rapport inzake de jaarrekening 2010

Stichting Corantijn Utrechtseweg EB Amersfoort. Rapport inzake de jaarrekening 2010 Utrechtseweg 73 3818 EB Amersfoort Rapport inzake de jaarrekening 2010 Inhoudsopgave Pagina Accountantsrapport Beoordelingsverklaring 1 Algemeen 2 Resultaten 3 Financiële positie 4 Staat van herkomst en

Nadere informatie

Financieel verslag 2014. Stichting Muziektent Bennekom. Bennekom

Financieel verslag 2014. Stichting Muziektent Bennekom. Bennekom Financieel verslag 2014 Stichting Muziektent Bennekom Bennekom INHOUDSOPGAVE Pagina Jaarverslag Statutaire naam, vestigingsplaats en rechtsvorm 3 Omschrijving van de doelstelling 3 Bestuursverslag 3 Samenstelling

Nadere informatie

JAARREKENING 2017 NEDERLANDS KANKERFONDS VOOR DIEREN

JAARREKENING 2017 NEDERLANDS KANKERFONDS VOOR DIEREN JAARREKENING 2017 NEDERLANDS KANKERFONDS VOOR DIEREN Balans 31-12-2017 31-12-2016 ACTIVA Vorderingen Te ontvangen rente 92,34 245,17 Debiteuren 3.439,75 4.773,88 Te ontvangen donaties collectebussen 763,00

Nadere informatie

1 Grondslagen voor de financiële verslaggeving

1 Grondslagen voor de financiële verslaggeving 5 december 2018, pag. 1 1 Grondslagen voor de financiële verslaggeving St. Livingstone werkt met een gebroken boekjaar. Overal waar het jaar 2018 genoemd wordt, is bedoeld de periode van 1 oktober 2017

Nadere informatie

Rapport Stichting Steunfonds Hospice Groep Haarlem Haarlem. Inzake de jaarrekening 2013

Rapport Stichting Steunfonds Hospice Groep Haarlem Haarlem. Inzake de jaarrekening 2013 Rapport Stichting Steunfonds Hospice Groep Inzake de jaarrekening 2013 Inhoudsopgave Pagina 1. Accountantsrapport 1.1 Opdracht 3 1.2 Beoordelingsverklaring 3 1.3 Algemeen 4 1.4 Resultaten 5 2. Bestuursverslag

Nadere informatie

Jaarverslaggeving 2017 Stichting Kledingbank Zuid-Hollandse Eilanden te Dirksland

Jaarverslaggeving 2017 Stichting Kledingbank Zuid-Hollandse Eilanden te Dirksland Jaarverslaggeving 2017 Stichting Kledingbank Zuid-Hollandse Eilanden te Dirksland Inschrijving Handelsregister Kamer van Koophandel Dossiernummer 66648033 I N H O U D S O P G A V E Pagina A. ACCOUNTANTSRAPPORTAGE

Nadere informatie

FINANCIEEL VERSLAG STICHTING SUPPORT METROPOLE ORKEST. tot Stichting Steun Metropole Orkest

FINANCIEEL VERSLAG STICHTING SUPPORT METROPOLE ORKEST. tot Stichting Steun Metropole Orkest FINANCIEEL VERSLAG STICHTING SUPPORT METROPOLE ORKEST tot 9-2-2017 Stichting Steun Metropole Orkest 2 Inhoud Jaarverslag 4 Jaarrekening 6 Balans per 31 december 2017 6 Staat van Baten en lasten over 2017

Nadere informatie

1 Grondslagen voor de financiële verslaggeving

1 Grondslagen voor de financiële verslaggeving Pag. 1 Jaarrekening 1 Grondslagen voor de financiële verslaggeving St. Livingstone werkt met een gebroken boekjaar. Overal waar het jaar 2017 genoemd wordt, is bedoeld de periode van 1 oktober 2016 t/m

Nadere informatie

JAARREKENING 2013. Apolloweg 22-a. 8938 AT Leeuwarden

JAARREKENING 2013. Apolloweg 22-a. 8938 AT Leeuwarden JAARREKENING 2013 Stichting Dierenambulance Leeuwarden e.o. Apolloweg 22-a 8938 AT Leeuwarden INHOUDSOPGAVE PAGINA 1 JAARREKENING 3 1.1 Balans per 31 december 2013 4 1.2 Winst- en Verliesrekening over

Nadere informatie

Financieel verslag 2014 Stichting Dierenambulance Woudenberg en Omstreken te Woudenberg. DE VRIES & NELL Accountants en Belastingadviseurs B.V.

Financieel verslag 2014 Stichting Dierenambulance Woudenberg en Omstreken te Woudenberg. DE VRIES & NELL Accountants en Belastingadviseurs B.V. Financieel verslag 2014 Stichting Dierenambulance Woudenberg en Omstreken te Woudenberg DE VRIES & NELL Accountants en Belastingadviseurs B.V. DE VRIES & NELL Accountants en Belastingadviseurs B.V. INHOUDSOPGAVE

Nadere informatie

Financieel jaarverslag 2014

Financieel jaarverslag 2014 Financieel jaarverslag 2014 2014 was wederom een financieel goed maar uitdagend jaar voor de Stichting Roeivalidatie. Door nieuwe investeringen, de verdere stijging van de kosten van huisvesting, de daling

Nadere informatie

Inhoudsopgave. ii Stichting Vrienden van Bandra East Heeswijk-Dinther

Inhoudsopgave. ii Stichting Vrienden van Bandra East Heeswijk-Dinther Jaarrekening 2016 ii Stichting Vrienden van Bandra East Inhoudsopgave Jaarverslag 1 Bestuurssamenstelling 2 Adresgegevens 2 RSIN/Fiscaal nummer 2 Bankgegevens 2 Vaststelling jaarrekening voorgaand boekjaar

Nadere informatie

Stichting Present Utrecht Vliegend Hertlaan 4a 3526 KT UTRECHT JAARVERSLAG 2013. RAPPORT Inzake jaarverslag 2013 05-03-2014-1

Stichting Present Utrecht Vliegend Hertlaan 4a 3526 KT UTRECHT JAARVERSLAG 2013. RAPPORT Inzake jaarverslag 2013 05-03-2014-1 Stichting Present Utrecht Vliegend Hertlaan 4a 3526 KT JAARVERSLAG 2013 RAPPORT Inzake jaarverslag 2013 05-03-2014-1 Stichting Present Utrecht JAARVERSLAG 2013 INHOUD Paginanummer 1. Accountantsrapport

Nadere informatie

Stichting ChildTRAC Nederland Rosmalen JAARREKENING 2013

Stichting ChildTRAC Nederland Rosmalen JAARREKENING 2013 Rosmalen JAARREKENING 2013 hulshof kroonen & groen Inhoudsopgave ACCOUNTANTSRAPPORT Pagina Samenstellingsverklaring 3 Algemeen 4 BESTUURSVERSLAG 5 JAARREKENING Balans per 31 december 2013 7 Staat van baten

Nadere informatie

Financieel verslag 2013 Stichting Dierenambulance Woudenberg en Omstreken te Woudenberg. DE VRIES & NELL Accountants en Belastingadviseurs B.V.

Financieel verslag 2013 Stichting Dierenambulance Woudenberg en Omstreken te Woudenberg. DE VRIES & NELL Accountants en Belastingadviseurs B.V. Financieel verslag 2013 Stichting Dierenambulance Woudenberg en Omstreken te Woudenberg DE VRIES & NELL Accountants en Belastingadviseurs B.V. DE VRIES & NELL Accountants en Belastingadviseurs B.V. INHOUDSOPGAVE

Nadere informatie

HET BESTUUR VAN STICHTING DE EIJKELKAMP FOUNDATION Niiverheidsstraat 3D.69B? EM Giesbeek BETREFT: FINANCIEEL VERSLAG

HET BESTUUR VAN STICHTING DE EIJKELKAMP FOUNDATION Niiverheidsstraat 3D.69B? EM Giesbeek BETREFT: FINANCIEEL VERSLAG HET BESTUUR VAN Niiverheidsstraat 3D.69B? EM Giesbeek BETREFT: FINANCIEEL VERSLAG 2015-1 - RAPPORT BETREFFENDE FINANCIEEL VERSLAG 2015 INHOUDSOPGAVE PAGINA Algemeen 1. Statutaire doelstelling 3. 2. Bestuur

Nadere informatie

FINANCIEEL JAARVERSLAG 2013

FINANCIEEL JAARVERSLAG 2013 FINANCIEEL JAARVERSLAG 2013 Stichting Terima Kasih Vier-Morgenweg 6 (postadres) 6721 MS Bennekom KvK Utrecht nr. 50028235 Bankrekeningnr. NL05RABO 010.84.45.771 W.www.stichtingterimakasih.nl E. info@stichtingterimakasih.nl

Nadere informatie

MOEDER TERESA STICHTING ULFT Hulp aan de allerarmsten Tel.:

MOEDER TERESA STICHTING ULFT Hulp aan de allerarmsten Tel.: MOEDER TERESA STICHTING ULFT Hulp aan de allerarmsten Tel.: 0315-685640 Fax: 0315-327300 Banknummer: 36.38.53.545 Nijverheidsweg 13B Gironummer: 1183103 7071 CH Commerz Bank Emmerich: Kto-nr.: 753115100

Nadere informatie

Stichting Dierenambulance Amersfoort en Omstreken

Stichting Dierenambulance Amersfoort en Omstreken Stichting Dierenambulance Amersfoort en Omstreken Beleidsdocument 2014 2019 Versie 2.0 Inhoudsopgave 1. Statutaire Doelstellingen van de stichting slide 3 2. Huidige organisatiestructuur slide 4 3. Thema

Nadere informatie

Stichting Vrienden van Hospice Dignitas

Stichting Vrienden van Hospice Dignitas Rapportage t.b.v. Stichting Vrienden van Hospice Dignitas Wilhelminalaan 4 1623 MA HOORN over het boekjaar 2013 INHOUDSOPGAVE Rapport Bladzijde Algemeen 3 Samenstellingsverklaring 4 Resultaten 5 Kasstroomoverzicht

Nadere informatie

Sien gevestigd te Gorinchem. Verkorte Jaarrekening 2014

Sien gevestigd te Gorinchem. Verkorte Jaarrekening 2014 Sien gevestigd te Gorinchem Verkorte Jaarrekening 2014 Inhoudsopgave Pagina Accountantsverslag Samenstellingsverklaring 3 Jaarrekening Balans per 31 december 2014 4 Staat van baten en lasten over 2014

Nadere informatie

Stichting Voedselbank Hoogezand e.o.

Stichting Voedselbank Hoogezand e.o. Stichting Voedselbank Hoogezand e.o. Jaarrekening Inhoudsopgave 1 Algemeen 2 Jaarrekening 2.1 Balans per 31 december 2.2 Resultatenrekening 2.3 Grondslagen van waardering en resultaatbepaling 2.4 Toelichting

Nadere informatie

Stichting Voedselbank Hoogezand e.o.

Stichting Voedselbank Hoogezand e.o. Stichting Voedselbank Hoogezand e.o. Jaarrekening Inhoudsopgave 1 Algemeen 2 Jaarrekening 2.1 Balans per 31 december 2.2 Resultatenrekening 2.3 Grondslagen van waardering en resultaatbepaling 2.4 Toelichting

Nadere informatie

Stichting Dierenambulance Noord-Kennemerland. Jaarverslag over 2014

Stichting Dierenambulance Noord-Kennemerland. Jaarverslag over 2014 Stichting Dierenambulance Noord-Kennemerland Jaarverslag over 2014 Accountantskantoor Hoogland 37 074 770 KVK www.hooglandaccountants.nl Kooimeerstaete Louise Henriëttestraat 25 1814 XC Alkmaar 072 511

Nadere informatie

Stichting Impact World Tour

Stichting Impact World Tour Stichting Impact World Tour te Bleskensgraaf Rapport inzake de jaarrekening 216 Inhoudsopgave Jaarrekening Pagina Verslag over 216 2 Balans per 31 december 216 3 Staat van Baten en Lasten over 216 4 Grondslagen

Nadere informatie

Online administraties & Financieel professionals

Online administraties & Financieel professionals Online administraties & Financieel professionals 2017 Stichting Cultura Venray Schoutenstraatje 8 5801 BS Venray Inhoudsopgave Accountantsverslag Hoofdstuk Samenstellingsverklaring 2 Jaarrekening Balans

Nadere informatie

Stichting Passie voor Haïti

Stichting Passie voor Haïti Jaarrekening 2014 Blz. INHOUDSOPGAVE 1 RAPPORT Algemeen 2 Organisatiestructuur 2 JAARSTUKKEN 2014 Jaarrekening Balans per 31 december 2014 3 Programma verantwoording (staat van baten en lasten) 4 Toelichting

Nadere informatie

Jaarrekening 2014. Stichting Gehandicapten Platform. 's-hertogenbosch

Jaarrekening 2014. Stichting Gehandicapten Platform. 's-hertogenbosch Jaarrekening 2014 Stichting Gehandicapten Platform te 's-hertogenbosch Inhoudsopgave 1. Algemeen 3 2. Balans per 31 december 2014 5 3. Resultatenrekening over 2014 6 4. Grondslagen voor de waardering en

Nadere informatie

Jaarverslaggeving 2013 van Stichting Are & Bee Connections Almere

Jaarverslaggeving 2013 van Stichting Are & Bee Connections Almere Jaarverslaggeving 2013 van Stichting Are & Bee Connections Almere Inhoudsopgave A rapport Pagina 1 Opdracht 1 2 Samenstellingsverklaring 1 3 Algemeen 1 4 Vaststelling jaarrekening boekjaar 2013 2 5 Baten-

Nadere informatie

RAPPORT. Jaarrekening 2014 Stichting Voedselbank Walcheren te Middelburg

RAPPORT. Jaarrekening 2014 Stichting Voedselbank Walcheren te Middelburg RAPPORT Jaarrekening 2014 Stichting Voedselbank Walcheren te Middelburg INHOUDSOPGAVE Pagina ACCOUNTANTSRAPPORT 1 Opdracht 3 2 Samenstellingsverklaring 3 3 Algemeen 4 4 Resultaat 5 5 Financiële positie

Nadere informatie

Stichting Vrienden van Hospice De Patio

Stichting Vrienden van Hospice De Patio Stichting Vrienden van Hospice De Patio Dordrecht Jaarverslaggeving 2011 Inhoudsopgave Pagina Jaarrekening 1. Balans per 31 december 2011 (na resultaatbestemming) 3 2. Staat van baten en lasten over 2011

Nadere informatie

ProstaatKankerStichting.nl Postbus AK BUSSUM JAARREKENING 2012

ProstaatKankerStichting.nl Postbus AK BUSSUM JAARREKENING 2012 Postbus 443 1400 AK BUSSUM JAARREKENING 2012 INHOUDSOPGAVE Pagina ALGEMEEN 1 SAMENSTELLINGSVERKLARING 3 JAARREKENING Balans per 31 december 2012 4 Staat van baten en lasten over 2012 5 Grondslagen van

Nadere informatie

RAPPORT INZAKE JAARREKENING 2017 STICHTING HOEKSTRAAT 11 BUNSCHOTEN

RAPPORT INZAKE JAARREKENING 2017 STICHTING HOEKSTRAAT 11 BUNSCHOTEN RAPPORT INZAKE JAARREKENING 2017 STICHTING HOEKSTRAAT 11 INHOUDSOPGAVE Pagina BESTUURSRAPPORTAGE 1 Bestuursverslag over 2017 4 ACCOUNTANTSRAPPORTAGE JAARREKENING 1 Balans per 31 december 2017 7 2 Staat

Nadere informatie

Rapport inzake jaarstukken 2017

Rapport inzake jaarstukken 2017 STICHTING DUSHI VRIEND Rapport inzake jaarstukken 2017 14 februari 2018 Stichting Dushi Vriend Inhoudsopgave Jaarverslag van het bestuur 3 Jaarrekening 2017 5 Balans per 31 december 2017 5 Staat van Baten

Nadere informatie

Stichting Contactgroep GIST Postbus RD Utrecht. Rapport inzake de jaarrekening 2013

Stichting Contactgroep GIST Postbus RD Utrecht. Rapport inzake de jaarrekening 2013 Postbus 8152 3503 RD Utrecht Rapport inzake de jaarrekening 2013 Inhoudsopgave Pagina Accountantsrapport Samenstellingsverklaring 1 Algemeen 2 Resultaten 3 Jaarrekening Balans per 31 december 2013 4 Staat

Nadere informatie

Daamen administratie dienstverlening. Jaarrekening Monumentenstichting Baet & Borgh De Tuut AA APPELTERN

Daamen administratie dienstverlening. Jaarrekening Monumentenstichting Baet & Borgh De Tuut AA APPELTERN Daamen administratie dienstverlening Jaarrekening 2016 Monumentenstichting Baet & Borgh De Tuut 1 6629 AA APPELTERN J.M.J. Daamen, Jan van Galenstraat 28, 6651 ZK DRUTEN Telefoon 0487 51 29 74 Fax 084

Nadere informatie

Stichting Geen Dak. Tytsjerkstreradiel. Jaarverslag 2014. Stichting Geen Dak. Elingsloane 17a Postbus 88 9251 MN Burgum

Stichting Geen Dak. Tytsjerkstreradiel. Jaarverslag 2014. Stichting Geen Dak. Elingsloane 17a Postbus 88 9251 MN Burgum Stichting Geen Dak Elingsloane 17a Postbus 88 9251 MN Burgum T (06) 539 32 668 E stichtinggeendak@ outlook.com I www.geendak.nl Stichting Geen Dak Tytsjerkstreradiel Jaarverslag 2014 1 Inhoudsopgave Voorwoord...

Nadere informatie

Pink Fee. Bureau voor financieel en organisatie advies. Stichting Het Dagelijks Bestaan Jaarrekening 2012/2013

Pink Fee. Bureau voor financieel en organisatie advies. Stichting Het Dagelijks Bestaan Jaarrekening 2012/2013 Pink Fee Bureau voor financieel en organisatie advies Stichting Het Dagelijks Bestaan Jaarrekening 2012/2013 Inhoudsopgave Pagina Opdracht 3 Balans per 31 augustus 2013 4 Winst- en verliesrekening over

Nadere informatie

Stichting Boelie Fonds T.a.v. het bestuur Eibergsestraat 80 7481 HM HAAKSBERGEN Jaarrekening over de periode 1 januari 2013 t/m 31 december 2013

Stichting Boelie Fonds T.a.v. het bestuur Eibergsestraat 80 7481 HM HAAKSBERGEN Jaarrekening over de periode 1 januari 2013 t/m 31 december 2013 Stichting Boelie Fonds T.a.v. het bestuur Eibergsestraat 80 7481 HM HAAKSBERGEN Jaarrekening over de periode 1 januari 2013 t/m 31 december 2013 Ooms belastingadviesbureau Ampèrestraat 9 1817 DE Alkmaar

Nadere informatie

Stichting Sociaal/Medische Hulpverlening aan Oost-Europa. Jaarrekening 2012

Stichting Sociaal/Medische Hulpverlening aan Oost-Europa. Jaarrekening 2012 Stichting Sociaal/Medische Hulpverlening aan Oost-Europa Jaarrekening 2012 INHOUDSOPGAVE JAARREKENING Pagina 1. Balans per 31 december 2012 1 2. Staat van baten en lasten over 2012 2 3. Grondslagen voor

Nadere informatie

Vereniging Sociaal Verhaal. Noordwal EA DEN HAAG JAARREKENING 2016

Vereniging Sociaal Verhaal. Noordwal EA DEN HAAG JAARREKENING 2016 Vereniging Sociaal Verhaal Noordwal 10 2513 EA DEN HAAG JAARREKENING 2016 INHOUDSOPGAVE JAARREKENING 2016 JAARVERSLAG 1 JAARREKENING A. Balans per 31 december 2016 2 B. Staat van baten en lasten 2016 4

Nadere informatie

Jaarrekening 1 januari 2012 tot en met 31 december 2012 Stichting Hospice Dronten

Jaarrekening 1 januari 2012 tot en met 31 december 2012 Stichting Hospice Dronten Jaarrekening 1 januari 2012 tot en met 31 december 2012 Stichting Hospice Dronten Accountants Belastingadviseurs Jaarrekening 1 januari 2012 tot en met 31 december 2012 14 februari 2013 Stichting Hospice

Nadere informatie

Jaarverslag 2014 Assen, juni 2015 1

Jaarverslag 2014 Assen, juni 2015 1 Jaarverslag 2014 Assen, juni 2015 1 Inhoud Inhoud...2 1.Jaarverslag...3 2.Jaarrekening 2014...5 3. Overige gegevens...11 2 1. Jaarverslag 1.1. Algemene informatie Stichting Vrienden Leonardo Assen Boomgaard

Nadere informatie

FINANCIEEL JAARVERSLAG

FINANCIEEL JAARVERSLAG 2017 Berlicum FINANCIEEL JAARVERSLAG Inhoud Jaarverslag... 2 Algemeen... 3 Bestuur verslag 2017... 4 Jaarrekening... 6 Balans per 31 december 2017... 7 Staat van baten en lasten 2017... 8 Waarderingsgrondslagen...

Nadere informatie

Stichting Passie voor Haïti

Stichting Passie voor Haïti Jaarrekening 2015 Blz. INHOUDSOPGAVE 1 RAPPORT Algemeen 2 Organisatiestructuur 2 JAARSTUKKEN 2015 Jaarrekening Balans per 31 december 2015 3 Programma verantwoording (staat van baten en lasten) 4 Toelichting

Nadere informatie

Stichting Filmhuis Gouda

Stichting Filmhuis Gouda Stichting Filmhuis Gouda Rapport inzake de jaarrekening Gouda, 9 maart 2015 Dit rapport heeft 9 pagina s V.6.0222/ 0 Inhoudsopgave Rapport Balans per 31 december Staat van baten en lasten over Staat van

Nadere informatie

Stichting TRI, Torah Resources International. Veenendaal JAARREKENING KvK nummer ANBI erkend en geregistreerd

Stichting TRI, Torah Resources International. Veenendaal JAARREKENING KvK nummer ANBI erkend en geregistreerd Stichting TRI, Torah Resources International te Veenendaal JAARREKENING 2016 KvK nummer 27196602 ANBI erkend en geregistreerd Fiscaal nummer 816325741 1 JAARREKENING 2016 Inhoudsopgave Pagina 1 Verslag

Nadere informatie

Stichting Initiatiefgroep Taalmethode p/a Doddegras 1 3902 AN Veenendaal. Rapport inzake de jaarrekening 2012

Stichting Initiatiefgroep Taalmethode p/a Doddegras 1 3902 AN Veenendaal. Rapport inzake de jaarrekening 2012 p/a Doddegras 1 3902 AN Veenendaal Rapport inzake de jaarrekening 2012 Inhoudsopgave Pagina Accountantsrapport Algemeen 1 Resultaten 2 Jaarrekening Balans per 31 december 2012 3 Winst-en-verliesrekening

Nadere informatie

Jaarrekening Stichting Children of Mexico te Amsterdam

Jaarrekening Stichting Children of Mexico te Amsterdam Jaarrekening 2015 Stichting Children of Mexico te Amsterdam BALANS PER 31 DECEMBER (na verwerking van het resultaat) ACTIVA 31 december 2015 31 december 2014 Vlottende activa Liquide middelen (1) TRIODOS

Nadere informatie

Stichting Gilles de la Tourette Lelienhuyze PG 's Hertogenbosch

Stichting Gilles de la Tourette Lelienhuyze PG 's Hertogenbosch Lelienhuyze 59 5221 PG 's Hertogenbosch Rapport inzake de jaarrekening 2015 Op al onze diensten zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing die u op verzoek kosteloos worden toegezonden NonProfit Support

Nadere informatie

FINANCIEEL VERSLAG Stichting Vrienden van de Leonardo School Ede e.o. te Ede

FINANCIEEL VERSLAG Stichting Vrienden van de Leonardo School Ede e.o. te Ede FINANCIEEL VERSLAG 2012 Stichting Vrienden van de Leonardo School Ede e.o. te Ede INHOUDSOPGAVE RAPPORT Pagina 1. Algemeen 3. 2. Samenstellingsverklaring 4. JAARREKENING 1. Grondslagen voor de financiële

Nadere informatie

Stichting Stéphanos. Jaarrapport 2014

Stichting Stéphanos. Jaarrapport 2014 Stichting Stéphanos Jaarrapport 2014 INHOUDSOPGAVE Pagina A Balans per 31 december 2014 3 B Staat van baten en lasten over 2014 4 C Grondslagen van waardering en resultaatbepaling 5 D Toelichting op de

Nadere informatie

4. Financieel jaarverslag 2018

4. Financieel jaarverslag 2018 4. Financieel jaarverslag 2018 4.1. Verslag van de penningmeester Inkomsten De inkomsten uit subsidie zijn in 2018 ruim 18.000 euro lager geweest dan begroot, maar dit werd meer dan gecompenseerd door

Nadere informatie

JAARVERSLAG Het jaarverslag 2010 bevat: - sociaal jaarverslag - financieel jaarverslag

JAARVERSLAG Het jaarverslag 2010 bevat: - sociaal jaarverslag - financieel jaarverslag JAARVERSLAG 2010 Het jaarverslag 2010 bevat: - sociaal jaarverslag - financieel jaarverslag SOCIAAL JAARVERSLAG 2010 Jaarverslag Stichting Dierenambulance Amersfoort en Omstreken 2 Inhoudsopgave Algemene

Nadere informatie

Stichting Educatief en Cultureel Centrum Maaslanden. Jaarrekening 2018

Stichting Educatief en Cultureel Centrum Maaslanden. Jaarrekening 2018 Stichting Educatief en Cultureel Centrum Maaslanden INHOUDSOPGAVE Pagina Accountantsrapportage Samenstellingsverklaring 3 Algemeen 4 Jaarstukken 2018 Jaarrekening 5 Balans per 31 december 2018 6 Staat

Nadere informatie

Stichting Cultuurfonds Ede gevestigd te Ede. Rapport inzake de jaarrekening 16 mei 2017 tot en met 31 december 2017

Stichting Cultuurfonds Ede gevestigd te Ede. Rapport inzake de jaarrekening 16 mei 2017 tot en met 31 december 2017 Stichting Cultuurfonds Ede gevestigd te Ede Rapport inzake de jaarrekening 16 mei 2017 tot en met 31 december 2017 Inhoudsopgave Pagina ACCOUNTANTSRAPPORT Beoordelingsverklaring 1 Algemeen 3 Resultaten

Nadere informatie

Stichting Charlotte s'jacob Fonds. Financieel jaarverslag

Stichting Charlotte s'jacob Fonds. Financieel jaarverslag Stichting Charlotte s'jacob Fonds Financieel jaarverslag 2017 INHOUDSOPGAVE PAGINA 1 ACCOUNTANTSRAPPORT 1 Beoordelingsverklaring 3 2 JAARREKENING 1 Balans per 31 december 2017 5 2 Staat van Baten en Lasten

Nadere informatie

Inhoudsopgave 1. Algemeen 3 2. Balans per 31 december Resultatenrekening over Grondslagen voor de waardering en van de resultaatbe

Inhoudsopgave 1. Algemeen 3 2. Balans per 31 december Resultatenrekening over Grondslagen voor de waardering en van de resultaatbe Jaarrekening 2017 Stichting Gehandicapten Platform te 's-hertogenbosch Inhoudsopgave 1. Algemeen 3 2. Balans per 31 december 2017 5 3. Resultatenrekening over 2017 6 4. Grondslagen voor de waardering en

Nadere informatie

FINANCIEEL JAARVERSLAG 2017

FINANCIEEL JAARVERSLAG 2017 STICHTING STADSPIJPERS VAN 's-hertogenbosch FINANCIEEL JAARVERSLAG 2017 INHOUDSOPGAVE Algemeen 1 Jaarrekening Balans per 31 december 2 Exploitatierekening 3 Toelichting algemeen 4 Toelichting op de balans

Nadere informatie

Stichting Filmhuis Gouda

Stichting Filmhuis Gouda Stichting Filmhuis Gouda Rapport inzake de jaarrekening Gouda, Dit rapport heeft 9 pagina s V.6.0222/ 0 Inhoudsopgave Rapport Balans per 31 december 2 Staat van baten en lasten over 3 Staat van herkomst

Nadere informatie

J A A R R E K E N I N G 2012. Stichting People's Trust Nederland

J A A R R E K E N I N G 2012. Stichting People's Trust Nederland J A A R R E K E N I N G 2012 Stichting People's Trust Nederland blad 2 Inhoudsopgave blad: I Jaarverslag bestuur 3 en 4 II Jaarrekening 1. Grondslagen van de financiële verslaggeving 5 en 6 2. Balans per

Nadere informatie

Stichting Filmhuis Gouda

Stichting Filmhuis Gouda Stichting Filmhuis Gouda Rapport inzake de jaarrekening Gouda, 28 maart 2016 Dit rapport heeft 9 pagina s Inhoudsopgave Rapport Balans per 31 december 2 Staat van baten en lasten over 3 Staat van herkomst

Nadere informatie

JAARVERSLAGGEVING 2010 VAN STICHTING HESTER TE DEN HAAG

JAARVERSLAGGEVING 2010 VAN STICHTING HESTER TE DEN HAAG JAARVERSLAGGEVING 2010 VAN STICHTING HESTER TE DEN HAAG INHOUDSOPGAVE Pagina JAARREKENING 1 Balans per 31 december 2010 3 2 Staat van baten en lasten over 2010 4 3 Grondslagen voor waardering en resultaatbepaling

Nadere informatie

Stichting Impact World Tour

Stichting Impact World Tour Stichting Impact World Tour te Bleskensgraaf Rapport inzake de jaarrekening 2014 Inhoudsopgave Jaarrekening Pagina Verslag over 2014 2 Balans per 31 december 2014 3 Staat van Baten en Lasten over 2014

Nadere informatie

Financieel jaarverslag Stichting Leergeld Emmen e.o. te Emmen

Financieel jaarverslag Stichting Leergeld Emmen e.o. te Emmen Financieel jaarverslag 2016 te Emmen Inhoudsopgave. Blz. Algemeen 3 JAARREKENING Balans per 31 december 2016 4 Staat van Baten en Lasten over 2016 6 Toelichting 7 Algemeen Postbus 97 Telefoon: 06-27 28

Nadere informatie

Rapport: Uitgebracht aan: Stichting Andeweg Mediterranean Training for the Deaf-Nederland. Voorburg. Inzake het jaarbericht over 2012

Rapport: Uitgebracht aan: Stichting Andeweg Mediterranean Training for the Deaf-Nederland. Voorburg. Inzake het jaarbericht over 2012 Rapport: Uitgebracht aan: Stichting Andeweg Mediterranean Training for the Deaf-Nederland Voorburg Inzake het jaarbericht over 2012 datum: 5 mei 2013 KvK: 41159371 INHOUD pagina Jaarrekening. Balans per

Nadere informatie

Stichting Kontaanoo Putten. Jaarrapport 2014/2015

Stichting Kontaanoo Putten. Jaarrapport 2014/2015 Putten Jaarrapport 2014/2015 INHOUDSOPGAVE Pagina ALGEMEEN 1 Opdracht 3 2 Samenstellingsverklaring 3 3 Algemeen 5 4 Vergelijking van baten en lasten over 2012/2013 6 FINANCIEEL VERSLAG 1 Bestuursverslag

Nadere informatie

OPERAM JAARREKENING FINANCIEEL JAARVERSLAG 2017

OPERAM JAARREKENING FINANCIEEL JAARVERSLAG 2017 OPERAM JAARREKENING FINANCIEEL JAARVERSLAG 2017 1 Balans per 31 december 2017 Activa Vaste activa Rekening 2017 Rekening 2016 Materiële vaste activa 192 384 Vlottende activa Voorraden 0 0 Vorderingen 1.262

Nadere informatie

RAPPORT Stichting Dekat di Hati inzake: Financieel Verslag 2014. Inzake: Jaarverslag 2014

RAPPORT Stichting Dekat di Hati inzake: Financieel Verslag 2014. Inzake: Jaarverslag 2014 RAPPORT Stichting Dekat di Hati inzake: Financieel Verslag 2014 Inzake: Jaarverslag 2014 JAARVERSLAG BESTUURSVERSLAG STICHTING DEKAT Dl HATI OVER 2014 Maart 2011 is de Stichting Dekat di Hati opgericht

Nadere informatie

Stichting Stéphanos. Jaarrapport 2015

Stichting Stéphanos. Jaarrapport 2015 Stichting Stéphanos Jaarrapport 2015 INHOUDSOPGAVE Pagina A Balans per 31 december 2015 3 B Staat van baten en lasten over 2015 4 C Grondslagen van waardering en resultaatbepaling 5 D Toelichting op de

Nadere informatie

Stichting Stéphanos. Jaarrapport 2017

Stichting Stéphanos. Jaarrapport 2017 Stichting Stéphanos Jaarrapport 2017 Pagina 1 INHOUDSOPGAVE A Balans per 31 december 2017 3 B Staat van baten en lasten over 2017 4 C Grondslagen van waardering en resultaatbepaling 5 D Toelichting op

Nadere informatie

Stichting Stéphanos. Jaarrekening 2018

Stichting Stéphanos. Jaarrekening 2018 Stichting Stéphanos Jaarrekening 2018 Pagina 1 INHOUDSOPGAVE A Balans per 31 december 2018 3 B Staat van baten en lasten over 2018 4 C Grondslagen van waardering en resultaatbepaling 5 D Toelichting op

Nadere informatie

Jaar vers lag Dieren Welzijns Organisatie

Jaar vers lag Dieren Welzijns Organisatie Jaar vers lag 2016 Dieren Welzijns Organisatie Inhoudsopgave 1. Voorwoord blz. 3 2. Algemene informatie blz. 4 3. Interne organisatie blz. 5 4. Algemene bestuurs leden blz. 5 5. Gebeurtenissen over het

Nadere informatie