Ontwikkeling, bouw en verkoop van raceonderdelen. Voorbereiding, transport en inzetten van racewagens

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Ontwikkeling, bouw en verkoop van raceonderdelen. Voorbereiding, transport en inzetten van racewagens"

Transcriptie

1 Ontwikkeling, Konzeption, opbouwen Aufbau und en Wartung onderhoud von van Rennfahrzeugen racewagens Ontwikkeling, bouw en verkoop van raceonderdelen Voorbereiding, transport en inzetten van racewagens Engineering / CAD / Berekeningen Datalogging / GPS / Telemetrie / Programmeren en evaluatie Motorenbouw / revisie / Vermogensbank Programmeren en optimaliseren van Motormanagment (ECU) Versnellingsbakrevisie en -herstellingen / Optimalisatie van versnellingsbakverhoudingen Opbouw van chassis en ophangingen / simulaties /service Ontwerpen en opbouw van remsystemen (met of zonder ABS) Ontwerpen en opbouw van tanksystemen (tank en bevoorrading) Instandhouding en herstelling van kabelbomen Laswerken en ontbraming Carrosserie / Composieten (Model en mallen)

2 35 jaar ervaring in de autosport Bernhard Mühlner bouwde zijn eerste racewagen al in 1978 en dit samen met zijn broers; een Volkswagen Golf GTI, die in nationale rally s uitkwam. De autosport liet hem niet los en in 1983 startte hij met een detailen groothandel voor auto-onderdelen en voorzag een groot aantal teams en rijders van specifieke onderdelen voor race- en rallywagens. Bovendien ondersteunde hij diverse rijders en teams in verschillende kampioenschappen, waaronder ETCC en DTM. Mühlner Motorsport GmbH zag in 1989 het levenslicht met Bernhard Mühlner in de rol van teammanager en wedstrijdingenieur. Hij nam vooral het technische luik van het team ter harte en de successen bleven niet uit. Het team won maar liefst vier kampioenschappen met wagens uit de eigen renstal, het Mühlner Motorsport Team. Sinds 1998 is Bernhard Mühlner zaakvoerder van de Belgische BVBA Mühlner Motorsport in Spa-Francorchamps, waarvan de activiteiten vlakbij het legendarische F1 GP-circuit in de Ardennen plaatsvinden. Na twaalf jaar trouwe dienst voor Opel, bouwde Mühlner tussen 2001 en 2004 vier VOLVO S60 voor het Duitse uithoudingskampioenschap en de 24 uur van de Nürburgring. Er volgden maar liefst 17 zeges in 32 wedstrijden en naast zeges in de klasse tijdens de 24 uur van de Nürburgring was de titel van vicekampioen in 2004 het hoogtepunt van het Volvo-tijdperk. Vanaf het voorjaar van 2004 zette Mühlner ook Porsche 911 in. Het team richtte hiervoor een aparte structuur op en naast de piste op en deze GT-activiteiten waren een bijkomende pilaar voor de toekomst van het team in De klasse-overwinningen tijdens de 24 uur van Spa in 2004 én 2005, met bovendien nog eens diverse successen in het Duitse uithoudingskampioenschap bewezen dat ook deze uitdaging perfect kon beantwoord worden. In 2006 zette Mühlner Motorsport twee gloednieuwe 997 Porsche 911 GT3 Cup voor de Porsche Michelin Supercup in. Deze serie vond tijdens de Europese Formule 1-races en een selectie van overzeese races plaats. Het eerste podium volgde al tijdens het tweede weekend van het seizoen in San Marino, tijdens de Grand Prix van Imola. Later werden de beide wagens tot uithoudingsmachines omgebouwd en kwamen ze in het uithoudingskampioenschap van de Nürburgring Nordschleife in actie. Er volgden opnieuw overwinningen in Groep H en tijdens de eerste uitgave van de 24 uur van Bahrein stond het team opnieuw op het podium, ondanks een ongeval en een aantal onvoorziene herstellingen als gevolg daarvan. De M-Service Division neemt de wagens van klanten onder handen en naast twee BMW M3 Silhouette die na de races door Mühlner onder handen genomen werden, volgden een hele reeks andere klanten dit voorbeeld. Naast de ex-mühlner Volvo en Opel gaat het dan in hoofdzaak over diverse Porsche-rijders die hun wagens aan de know-how van Mühlner Motorsport toevertrouwden.

3 Het seizoen 2007 startte met de 24 uur van Dubai. Daarnaast zette het Mühlner Motorsport Team maar liefst drie Porsche in het Duitse uithoudingskampioenschap in, waarin de rijders de successen opnieuw aan elkaar regen. Ook tijdens de 24- uursrace van de Nürburgring en Tokachi in Japan was het team aanwezig en last but not least was er de zege in GT3, voor het eerst in een apart klassement, tijdens de thuisrace van het team, de 24 uur van Spa. Deze zege was er één tegen een verzamelde Europese concurrentie en in zeer moeilijke omstandigheden. De M-Service groeide gestaag in 2007, met niet enkel een groeiend aantal klanten in de autosport, maar tevens een toenemend aantal toeleveringscontracten in de Europese automobielindustrie. Vanzelfsprekend maakte het Duitse Langstreckenmeisterschaft op de Nürburgring ook in 2008 van het programma van het Mühlner Motorsport Team deel uit. Het team zette er meerdere Porsche 911 GT3 Cup in de Porsche Cup Klasse in. In de ADAC GT Masters en het Europese FIA GT3-kampioenschap trad Mühlner 2008 voor het eerst aan en dat met respectievelijk drie en twee gloednieuwe Porsche 911 GT3 Cup S. In de ADAC GT Masters, het Duitse GT3-kampioenschap en equivalent van het Europese kampioenschap, won Mühlner Motorsport met Tim Bergmeister het rijderkampioenschap, terwijl het team de titel van vicekampioen binnenhaalde. In het Europese kampioenschap won Mühlner tot vijfmaal toe de merkencup en het toonde zich zo het vaakst het snelste Porsche-team. Het absolute hoogtepunt van het seizoen 2008 was echter de nieuwe dubbelzege tijdens de 24 Uur van Spa in de GT3-klasse. De 24 Uur van Spa zijn het hoogtepunt van het FIA GT-kampioenschap en Mühlner Motorsport kon er al voor de zevende maal een zege in de klasse binnenhalen en na 1996 (toerwagens) en 2004 was dit ook de derde dubbelzege voor het team in zijn thuisrace. In 2009 wilde Mühlner Motorsport Team meer van hetzelfde. Zowel het Duitse Langstreckenmeisterschaft, de ADAC GT Masters en de FIA GT3, alsmede de 24 uuren van Nürburgring en Spa stonden opnieuw op het programma. Al in 2010 was Mühlner Motorsport tijdens de tweede seizoenshelft actief in het UAE GT kampioenschap in Dubai en Abu Dhabi. Het team zette van januari tot april 2010 een Porsche 911 GT3 Cup S in, met de nodige successen. Datzelfde jaar werkte het team ook in Europa heel wat kampioenschappen af en het koos uiteraard voor continuïteit: de Porsche Sports Cup, het Duitse Langstreckenmeisterschaft, de ADAC GT Masters en het FIA GT3 European Championship. In hun thuisrace, de FIA 24 Uur van Spa, gaf het Mühlner Team alle fabrieksteams het nakijken, door de GT3-klasse te winnen. Naast de vertrouwde Porsche 911 GT3 Cup S zette Mühlner Motorsport in 2010 ook al drie exemplaren van de Porsche 911 GT3 R zeer succesvol in. De bilan na het seizoen was dan ook zeer behoorlijk: 9 zeges, 5 tweede en 3 derde plaatsen.

4 Ook het seizoen 2011 begon buiten Europa: in de eerste week van januari betwistte het team de testen voor de 24 Uur van Daytona in Florida. Van daar ging het rechtstreeks naar Dubai, voor de 34ste 24-uursrace in de historiek van het Mühlner Motorsport Team. Eind januari was er dan weer race-activiteit in Florida, met een deelname aan de 24 Uur van Daytona, meteen dus de 35ste etmaalrace van het team. In april van datzelfde jaar startte tijdens het paasweekend het raceseizoen in Europa met de ADAC GT Masters in Oschersleben. In 2011 werd ook deelgenomen aan het Duitse Langstrecken Meisterschaft en de Blancplain Endurance Series. Ook 2012 startte aan de andere kant van de Atlantische Oceaan, met twee Porsche 911 in Grand-Am specificatie, die aan de start verschenen van de 50ste editie van de 24 Uur van Daytona, meteen de 37ste deelname aan een race van die afstand. Met de deelname aan het FIA GT1 WK met twee Porsche 911 GT3 R in de kleuren van "EXIM BANK TEAM CHINA", zette Mühlner Motorsport in 2012 de stap naar het hoogste echelon van de GT Sport. Al bij de eerste race in Nogaro (Frankrijk) werden de eerste punten op het WK-conto ingeschreven. In Zolder, tijdens de tweede meeting, volgde meteen het succes: pole-positie, podium in de kwalificatierace en winst in de kampioenschapsrace. Naast de race-activiteiten, het onderhouden door de afdeling M-Service van een ontelbaar aantal Porsche voor klanten in de Clubsport, wordt ook al hard aan de toekomst gewerkt. Mühlner Motorsport heeft op diverse omlopen in Abu Dhabi, Bahrein, België, China, Duitsland, Dubai, Engeland, Frankrijk, Italië, Japan, Monaco, Nederland, Oostenrijk, Portugal, Rusland, Slowakije, Spanje, Tsjechië en de VS heel wat successen behaald. In zijn geheel behaalde het team 106 zeges en in 245 wedstrijden stond het team op het podium. Er werden acht kampioenschappen gewonnen en drie maal was het resultaat een vicekampioenschap. 234 rijders uit 30 landen droegen bij tot het succes van het team (Stand op ).

5 Van een naakte kas tot een winnende wagen Mühlner Motorsport bouwt racewagens startende van een naakte kas. Sommige van deze wagens waren voor klanten, maar de meeste zijn later door het Mühlner Race Team ingezet. Van het berekenen over het tekenen tot het ontwikkelen van onderdelen, bijna alles gebeurt inhouse. Of het nu gaat over bedrading, lassen, het draaien van onderdelen, als Mühlner het doet; staat ook de naam Mühlner op de onderdelen. Door gebruik te maken van een eigen vermogensbank kan Mühlner ook preciezer te werk gaan en meer optimale oplossingen voor motoren voorzien. Ook aërodynamisch wordt niets aan het toeval overgelaten. Alleen ervaring is zeker niet voldoende om tot een optimaal resultaat te komen. Daarom maakt het team gebruik van een windtunnel, een garantie voor betere resultaten. Het is ook belangrijk om alle data aangaande een wagen en de onderdelen ervan bij te houden en te gebruiken. Alleen zo kan de wagen op de gepaste tijdstippen gecontroleerd en gereviseerd worden en kunnen onderdelen tijdig vervangen worden. Dit draagt uiteraard bij tot de befaamde betrouwbaarheid van racewagens uit het atelier van Mühlner. Na één of twee seizoenen worden de wagens heropgebouwd en indien nodig aan nieuwe reglementeringen aangepast. Vervolgens verkoopt Mühlner de wagens aan klantenteams die niet enkel genieten van verdere technische ondersteuning, maar zij kunnen ook van verdere ontwikkelingen door het team gebruik maken. Of het nu gaat om de verkoop van reserveonderdelen, overdragen van kennis, regelmatige service, herstellingen of ondersteuning op het circuit; alles maakt deel uit van de diensten van het team.

6 Mühlner is een veelzijdige technische motorsportpartner M Service verzorgt ondersteuning voor klantenteams Naast de eigen raceactiviteiten in de Porsche Michelin Supercup en de uithoudingsracerij, is het team uit Spa-Francorchamps ook in andere domeinen van de racerij actief. Het recent opgerichte M-Service maakt wagens van klanten in het atelier raceklaar en zet ze, indien gewenst, ook op de piste in. In 2006 verzorgt M-Service niet enkel verschillende toerwagens en enkele Porsches GT, maar ook twee BMW Silhouettes die in de Belgische Belcar en BTCS kampioenschappen uitkomen. Daarnaast doen ook verscheidene deelnemers aan Porsche Clubsport competities een beroep op de diensten van M-Service. Het recent opgerichte M-Service maakt uiteraard van de bestaande infrastructuur en know-how van het Mühlner team gebruik. Daardoor wordt een verzekerde uitbating voor de bestaande onderzoeken op het gebied van versnellingsbak- en motorenbouw alsook voor de testbanken gegarandeerd. Dat maakt investeringen mogelijk, om steeds up-to-date te blijven. M-Service verdeelt eveneens Porsche-onderdelen, race-onderdelen en uitrusting van bekende merken. Deze service maakt de activiteiten van M- Service compleet. Mühlner is een veelzijdige technische partner van de automobieltoeleveringsindustrie. M-Service doet ontwikkelingswerk Sinds 2007 is M-Service ook een subcontractor voor de automobieltoeleveringsindustrie, met name op vlak van test- en ontwikkelingswerk. Insiders in de industrie waarderen het precieze werk, de geavanceerde methodes en flexibiliteit, niet toevallig de key-elementen van de autosport en de branche van test- en ontwikkelingswerk.

7 Marketing: Meedraaien in een kampioenschap als sponsor van het Mühlner team is een uitstekende marketing tool. Het biedt een waaier van advertentiemogelijkheden; zo bereiken de logo s op de wagen een zeer breed publiek. Maar ook meer specifiek gekozen doelgroepen kunnen verzorgd worden. Zakenpartners, stafmedewerkers of andere Vips kunnen op de races uitgenodigd worden en van een speciale behandeling in de Viparea genieten. Maar de gasten kunnen de autosport ook mee beleven. Mühlner M o t o r s p o r t b i e d t d i v e r s e i n c e n t i v e s a a n : v a n rijvaardigheidstrainingen over circuitdopen, alles is mogelijk, zowel voor één dag als gedurende een speciale speed week. Op vraag van de klant en de sponsor werkt Mühlner Motorsport ook voorstellen op maat uit. Natuurlijk zijn de wagens en piloten ook beschikbaar tijdens handtekeningsessies, handelsbeurzen en tentoonstellingen. Maar Mühlner Motorsport is zelf ook op verscheidene evenementen aanwezig en zorgt zo voor een perfecte synergie met uw eigen communicatieplan. Evenementen: EVENTS Naast de autosportactiviteiten verzorgt Mühlner Motorsport ook evenementen allerhande. Productvoorstellingen, presentaties, seminaries en trainingen behoren tot de mogelijkheden en worden met een professionele nauwkeurigheid door ervaren medewerkers gegeven. Deze evenementen kunnen aan de autoport gelinkt worden, al behoren golf of cultuur zeker ook tot onze ervaringsdomeinen. De meeste evenementen zijn alles omvattend. Mühlner Motorsport verzorgt een totaalpakket, gaande van de catering en logo s over relatiegeschenken enzovoort. Individuele aanpassingen zijn vanzelfsprekend mogelijk en kunnen besproken worden. Het materiaal voor deze evenementen is uiterst modern, om op alle vragen en noden van de klant een perfect antwoord te kunnen geven. Vanuit onze ervaring in de autosport weten wij dat alleen het gebruik van het beste materiaal tot resultaat leiden kan. Natuurlijk kan er geen evenement zonder een traditionele fototerugblik afgesloten worden. Dit fotomateriaal wordt u op CDrom, of via het internet bezorgd. Ook hier zijn de mogelijkheden up-to-date en uiteenlopend. Mühlner Full Service is ook beschikbaar voor shows en tentoonstellingen, standenbouw en alles wat ook maar onder één dak past. De afdeling Events organiseert alles voor u, gaande van de beursstand tot het aantrekkelijke personeel waarmee u werkt. Naast het professionalisme ligt de klemtoon vooral op een open en vriendelijke sfeer waarin de bezoekers en gasten zich perfect thuis voelen.

8 Press en PR: Mühlner Motorsport staat ook voor een professionele Pers en PR opvolging garant. Perscommuniqués zijn er voor en na het seizoen, maar ook tijdens het seizoen verzorgt het team met een persbericht na iedere meeting zijn perscontacten. Copyrightvrije foto s horen natuurlijk bij deze persberichten. Al deze communicatie vindt u ook op de website van het team, waar journalisten alles kunnen opzoeken en downloaden. De afdeling Mühlner media-marketingmotorsport is een onmisbare schakel in de professionele benadering van de activiteiten. Naast journalisten uit de auto(sport)branche, lokale en gespecialiseerde pers, kunnen ook waardevolle contacten van onze partners aan de mailinglijsten toegevoegd worden. De mediamensen, van zowel print, TV als internet, zijn ook welkom in onze pitbox of Viplocaties en kunnen zo ongestoord interviews van de rijders afnemen. Na afloop van ieder seizoen geven wij ook een overzicht van de mediacoverage per piloot of wagen: Contacts Print Internet TV Total Samenvatting: Mühlner Motorsport is de ideale all-round partner voor iedereen die zijn product of dienst in de kijker wil plaatsten. Op welke manier wij ook samenwerken, samen succesvol zijn, is ons doel. Mühlner Motorsport sprl Technopole des sports moteurs Rue Crufer 2-4 B Francorchamps - BELGIUM Fon: Fax:

Wie wat waar... SPA FRANCOR-

Wie wat waar... SPA FRANCOR- RACING EVENTS TRACKDAYS RACING COURSES SPONSOR EVENTS Wie wat waar... Wie zijn we? PGmotorsport komt voort uit de activiteiten van Paul Geeris Porsche Service en verzorgt in deze vorm alle aspecten rondom

Nadere informatie

Dylan Derdaele aan de start met ProSpeed-Porsche GT3-R in de Blancpain Endurance Series

Dylan Derdaele aan de start met ProSpeed-Porsche GT3-R in de Blancpain Endurance Series persbericht 003/2012 Dylan Derdaele Overpelt (B), 04.04.2012 Dylan Derdaele aan de start met ProSpeed-Porsche GT3-R in de Blancpain Endurance Series De 19-jarige belofte en tweevoudig kampioen in de Belcar

Nadere informatie

Ga een competitief partnership aan!

Ga een competitief partnership aan! Ga een competitief partnership aan! Een partnership aangaan in autosport en met een ervaren team als DVB RACING is uniek in zijn soort. Het aanbod en de mogelijkheden zijn quasi onuitputtelijk en de return

Nadere informatie

MARKETING REPORT IMPACT, MEDIA & VALUE

MARKETING REPORT IMPACT, MEDIA & VALUE MARKETING REPORT IMPACT, MEDIA & VALUE M.Schmetz & P.Grivegnee N 9 GPR Racing Visit : www.brcc.be HANDLEIDING Kalender 2013* FIA World Series - Zolder 19-20-21/04 Format van de wedstrijden Elk van de zes

Nadere informatie

Beste Sponsors, We kunnen met trots zeggen dat we derde zijn geëindigd! Na een geweldige prestatie van onze piloten en het ganse team.

Beste Sponsors, We kunnen met trots zeggen dat we derde zijn geëindigd! Na een geweldige prestatie van onze piloten en het ganse team. Beste Sponsors, In het weekend van 11-12 oktober hebben wij deelgenomen aan de 24h van Spa Francorchamps 2014. Dit was de 30 ste editie waardoor de opkomst groot was en de sfeer overal juist zat. We kunnen

Nadere informatie

PLACE PHOTO HERE, OTHERWISE DELETE BOX SPONSORDOSSIER SUPERBIKE IDM CLIENT

PLACE PHOTO HERE, OTHERWISE DELETE BOX SPONSORDOSSIER SUPERBIKE IDM CLIENT PLACE PHOTO HERE, OTHERWISE DELETE BOX SPONSORDOSSIER SUPERBIKE IDM CLIENT 30 mei 1 juni 2014 Voorwoord Beste sponsor, kandidiaat-sponsor Omwille van het grote succes van het IDM Superbike kampioenschap

Nadere informatie

RIBANK MAZDA MAX5 CUP SPONSORPLAN 2015 JEN RACINGTEAM

RIBANK MAZDA MAX5 CUP SPONSORPLAN 2015 JEN RACINGTEAM RIBANK MAZDA MAX5 CUP SPONSORPLAN 2015 JEN RACINGTEAM INTRODUCTIE JEN Racing Team JEN Racingteam is opgericht in 2013 door Jeroen Eijsten, Emile Kramers en Niels Quist. Vanaf 2014 nemen wij deel aan de

Nadere informatie

Weekend winnaars; 1. Cees Zandbergen. 2. Frans Smit. 3. Clemens Hecker. Overall winnaars; 1. Cees Zandbergen. 2. Frans Smit. 3.

Weekend winnaars; 1. Cees Zandbergen. 2. Frans Smit. 3. Clemens Hecker. Overall winnaars; 1. Cees Zandbergen. 2. Frans Smit. 3. Voor u ligt de nieuwsbrief van Dutch Truck Racing. Na de finaleraces zijn wij als bestuur alweer druk bezig met de voorbereidingen voor het volgende seizoen. Er is geëvalueerd met circuit Zandvoort en

Nadere informatie

Big-R Racing team. Gaat vol gas in 2017!

Big-R Racing team. Gaat vol gas in 2017! Big-R Racing team Gaat vol gas in 2017! Inleiding Motorsport is een tak van sport met zeer veel variatie. Zowel mens als machine zijn bepalend voor het winnen of verliezen. Daarbij zijn de weersomstandigheden

Nadere informatie

U als sponsor heeft de wens heeft zijn activiteiten te ondersteunen door zijn klanten toegang te geven tot de autosportwereld.

U als sponsor heeft de wens heeft zijn activiteiten te ondersteunen door zijn klanten toegang te geven tot de autosportwereld. Sponsorvoorstel Autosport blijft veel mensen fascineren. Voor de meeste mensen blijft het een moeilijk te vervullen wens deze te beoefenen. In Nederland zijn er minder dan 2000 mensen, mannen maar ook

Nadere informatie

Pennucci Racing Informatiepakket en mogelijkheden voor sponsoring.

Pennucci Racing Informatiepakket en mogelijkheden voor sponsoring. Pennucci Racing Informatiepakket en mogelijkheden voor sponsoring. Algemene informatie Pennucci Racing is een jong en enthousiast raceteam, met toch al behoorlijk wat ervaring in de racesport. Pennucci

Nadere informatie

Inhoudsopgave. 1. Wie, wat en waarmee. 2. Waarom sponsoren. 3. Relatie marketing. 4. Business to business 5. CV. 6. Het Team. 7.

Inhoudsopgave. 1. Wie, wat en waarmee. 2. Waarom sponsoren. 3. Relatie marketing. 4. Business to business 5. CV. 6. Het Team. 7. Inhoudsopgave 1. Wie, wat en waarmee 2. Waarom sponsoren 3. Relatie marketing 4. Business to business 5. CV 6. Het Team 7. De auto 8. Wat krijgt u als sponsor en wat kost het u? Wie, wat en waarmee. Wie

Nadere informatie

Lotus Sunbeam Racing; een bijzonder raceteam, dat zoekt naar enthousiaste sponsors die raceauto s met historie een warm hart toedragen!

Lotus Sunbeam Racing; een bijzonder raceteam, dat zoekt naar enthousiaste sponsors die raceauto s met historie een warm hart toedragen! Lotus Sunbeam Racing; een bijzonder raceteam, dat zoekt naar enthousiaste sponsors die raceauto s met historie een warm hart toedragen! De Talbot Sunbeam Lotus is als rallyauto gebouwd in 1981, heeft tot

Nadere informatie

Steven Dewulf. Weiderede9, B-9070 Destelbergen, België T: +32(0) M: +32 (0)

Steven Dewulf. Weiderede9, B-9070 Destelbergen, België T: +32(0) M: +32 (0) Steven Dewulf Weiderede9, B-9070 Destelbergen, België T: +32(0)9 248 08 42 M: +32 (0)498 16 67 86 racing@justcarsport.com Autosport als promotie platform Promotie voor uw bedrijf en haar diensten en producten

Nadere informatie

VAN DER HEIJDEN AUTOSPORT

VAN DER HEIJDEN AUTOSPORT VAN DER HEIJDEN AUTOSPORT In 4 jaar van een vader en zoon met een gereedschapskoffer en een auto naar een volledig team dat kan alleen met veel gezelligheid, inzet en goede resultaten. Deze goede resultaten

Nadere informatie

Inleiding 3. Doelstelling 4. Racing Evelin 5. In de Media 6. Jeugd Sport Fonds 7. Enjoy Racing 8. Mazda Max5 Cup 9. Specificaties Mazda MX 5 10

Inleiding 3. Doelstelling 4. Racing Evelin 5. In de Media 6. Jeugd Sport Fonds 7. Enjoy Racing 8. Mazda Max5 Cup 9. Specificaties Mazda MX 5 10 Sponsorplan Racing Evelin Inhoud Inleiding 3 Doelstelling 4 Racing Evelin 5 In de Media 6 Jeugd Sport Fonds 7 Enjoy Racing 8 Mazda Max5 Cup 9 Specificaties Mazda MX 5 10 Wedstrijdkalender Max5 Cup 11 Sponsormogelijkheden

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE WESTFIELD CUP 2013. Voorwoord WESTFIELD CUP. Beste autosportliefhebber,

SPONSORBROCHURE WESTFIELD CUP 2013. Voorwoord WESTFIELD CUP. Beste autosportliefhebber, Voorwoord SPONSORBROCHURE De Westfield Cup is alweer toe aan haar zesde jaar. In 2012 werd het kampioenschap gewonnen door Jan Stakenburg. De basis voor dit kampioenschap in de Westfield Cup van Stakenburg

Nadere informatie

Pool Positie! Plaats uw bedrijf in. www.spa-francorchamps.be

Pool Positie! Plaats uw bedrijf in. www.spa-francorchamps.be Plaats uw bedrijf in Pool Positie! Verras uw klanten Een adembenemend uitzicht Een prachtig kader Zalen tot 600m² groot Waarom naar het Circuit van Spa-Francorchamps komen, als het niet voor de unieke

Nadere informatie

T H E R A C E T R AC K O F T H E F U T U R E

T H E R A C E T R AC K O F T H E F U T U R E T H E R A C E T R AC K O F T H E F U T U R E Historische site Analyse van de situatie Nieuwe weg via diversificatie Cycling business unit Sustainability Vormingstraject Toeristisch traject CZ als multi-activiteiten

Nadere informatie

HVG Motorsport HVG Motorsport Seizoen 2011

HVG Motorsport  HVG Motorsport Seizoen 2011 Seizoen 2011 1. Inleiding Het begon allemaal als een geintje, een auto kopen om mee op trackdays te gaan rijden. Het liep al snel uit de hand. We wilden een steeds snellere en betrouwbaardere auto ontwikkelen,

Nadere informatie

Race-event sponsor concept

Race-event sponsor concept Racefactory is gespecialiseerd in het geven van race- en kartclinics. Waar een gewone belevenis bij alleen rijden blijft gaat Racefactory nog een stapje verder! Alle belevenissen zijn gegoten in een cursus

Nadere informatie

Presentatiemap Supercup1000 seizoen 2013. Jaco Boonen

Presentatiemap Supercup1000 seizoen 2013. Jaco Boonen Presentatiemap Supercup1000 seizoen 2013 Jaco Boonen # 95 Jaco Boonen info@jaco-racing.nl www.jaco-racing.nl 06-42968975 Inleiding Na een derde plaats in de talentcup600 te hebben behaald is het tijd voor

Nadere informatie

MAXIMUM SPEED #2 14,95 RACING EDITION

MAXIMUM SPEED #2 14,95 RACING EDITION MAXIMUM SPEED #2 14,95 RACING EDITION 11 EEN VAN DE MEEST OPVALLENDE MOMENTEN DIE WE HEBBEN GEZIEN VAN MAX VERSTAPPEN, HEBBEN WE EIGENLIJK NIET GEZIEN. HET WAS NIET TE VOLGEN OP TELEVISIE, MAAR WEL TE

Nadere informatie

RIBANK MAZDA MAX5 CUP SPONSORPLAN 2014 JEN RACINGTEAM

RIBANK MAZDA MAX5 CUP SPONSORPLAN 2014 JEN RACINGTEAM RIBANK MAZDA MAX5 CUP SPONSORPLAN 2014 JEN RACINGTEAM INTRODUCTIE JEN Racing Team JEN Racing Team is opgericht in 2013 door Jeroen Eijsten, Emile Kramers en Niels Quist. Na het behalen van onze racelicenhe

Nadere informatie

Fotografie: Daan Stots

Fotografie: Daan Stots The Stig kan trots op zijn: we hebben de eerste race van de Westfield Racing Cup gewonnen. Een droomdebuut dus. Ook voor de klasse, want die heeft in twee dagen bewezen een aanwinst te zijn voor de Nederlandse

Nadere informatie

Sponsor Prospectus Lorenzo van Riet karting

Sponsor Prospectus Lorenzo van Riet karting Sponsor Prospectus Lorenzo van Riet karting Betreft: Sponsoring Lorenzo van Riet Karting. Beste ondernemer, familie, vrienden en kennissen. Mijn naam is Lorenzo van Riet en ben op dit moment 13 jaar. Mijn

Nadere informatie

Sponsordocument Versie 2012 BVB Rallying

Sponsordocument Versie 2012 BVB Rallying Sponsordocument Versie 2012 BVB Rallying Wij stellen ons voor BVB Rallying is een jong, dynamisch en enthousiast rallyteam, bestaande uit rijder Martin van Brussel en navigatrice Pauline Hulshof, wat is

Nadere informatie

inhoud Wat doen wij Wie zijn wij Wat bieden wij Begroting Club van 50 Contact info

inhoud Wat doen wij Wie zijn wij Wat bieden wij Begroting Club van 50 Contact info info 2008 inhoud Wat doen wij Wie zijn wij Wat bieden wij Begroting Club van 50 Contact info WAT doen wij Motorclub Heerjansdam is een onderdeel van de Activiteiten Vereniging Heerjansdam (AVH). De motorclub

Nadere informatie

RIBANK MAZDA MAX5 CUP SPONSORPLAN 2015 JEN RACINGTEAM

RIBANK MAZDA MAX5 CUP SPONSORPLAN 2015 JEN RACINGTEAM RIBANK MAZDA MAX5 CUP SPONSORPLAN 2015 JEN RACINGTEAM INTRODUCTIE JEN Racing Team JEN Racingteam is opgericht in 2013 door Jeroen Eijsten, Emile Kramers en Niels Quist. Vanaf 2014 nemen wij deel aan de

Nadere informatie

Racen als The Kick Inside

Racen als The Kick Inside Racen als The Kick Inside Stuk voor stuk hadden we dezelfde ervaring, Hans Burg, Marco van den Brandhof en Ron en Tom Verheijen: in onze jeugd hadden we wel eens een bezoek gebracht aan een race-circuit,

Nadere informatie

SPONSORMAP. Wie zijn de Go Girls? Contact

SPONSORMAP. Wie zijn de Go Girls? Contact SPONSORMAP Wie zijn de Go Girls? De Go Girls zijn een aantal dames met dezelfde passie: motoren! In het najaar van 2008 besloten zij een team te vormen en deel te nemen aan de Z.A.C. -endurance (Zomer

Nadere informatie

Presentatiegids 2013. Kevin van Leuven. www.unitedracing.nl

Presentatiegids 2013. Kevin van Leuven. www.unitedracing.nl Presentatiegids 2013 Kevin van Leuven 34 www.unitedracing.nl Inhoudsopgave Blz. 1 Blz. 2 Blz. 3 Blz. 4-5 Blz. 6 Blz. 7 Blz. 8 Titelblad Inhoudsopgave Portofolio Kevin Carrière Doelstelling Stichting United

Nadere informatie

vrienden van Anne van Dam

vrienden van Anne van Dam www.annevandam.com Anne van dam Van zwembad naar golfbaan is 19 jaar en woont haar hele leven al in Arnhem. Vanaf jongs af aan is ze sportief en heeft ze talent voor vrijwel alle sporten. Op een vakantie

Nadere informatie

Informatiepakket Cruze Cup 2012

Informatiepakket Cruze Cup 2012 Informatiepakket 1 Cruze Cup 2012 Informatiepakket 2 Inhoud Cruze Cup... 3 De Chevrolet Cruze... 4 De Cruze Cup kit... 5 Gelijkheid... 6 Het kampioenschap... 7 Reglementen... 8 Sponsoring... 9 Kopen...

Nadere informatie

HET DEELNAMEFORMULIER FORMULE

HET DEELNAMEFORMULIER FORMULE HET DEELNAMEFORMULIER FORMULE 1 2015 Het algemeen reglement De regels Het formulier moet voor 1 maart 2015 ingeleverd worden bij één van de contactpersonen van PV de Continenten. Is dit niet tijdig gebeurd

Nadere informatie

Informatie & Tarieven 2013. competities. magazines. webinars. websites. boeken. events. e-zines. get elektorized

Informatie & Tarieven 2013. competities. magazines. webinars. websites. boeken. events. e-zines. get elektorized Informatie & Tarieven 2013 competities magazines webinars websites boeken events e-zines get elektorized The world s most comprehensive platform for electronics professionals with a passion Elektor is

Nadere informatie

adverteren Publicitaire mogelijkheden Internet Website Seizoen 2009-2010

adverteren Publicitaire mogelijkheden Internet Website Seizoen 2009-2010 adverteren www.rbihf.be www.kbijf.be www.hockeyref.be Publicitaire mogelijkheden Internet Website Seizoen 2009-2010 ROYAL BELGIAN ICE-HOCKEY FEDERATION KONINKLIJKE BELGSICHE IJSHOCKEY FEDERATIE FEDERATION

Nadere informatie

TheDune Racing. door mij financieel te steunen word uw naam bekend bij miljoenen bezoekers! #93 Ricardo van Duijn

TheDune Racing. door mij financieel te steunen word uw naam bekend bij miljoenen bezoekers! #93 Ricardo van Duijn door mij financieel te steunen word uw naam bekend bij miljoenen bezoekers! #93 Ricardo van Duijn 1 Inhoudsopgave INHOUDSOPGAVE 2 BIOGRAFIE 3 SEIZOEN 2012 TALENT CUP 600. 4 BUDGET OPSTELLING 2012* 4 UW

Nadere informatie

Introductie. Onze wagen. Technische gegevens

Introductie. Onze wagen. Technische gegevens Sponsordossier 2015 Introductie Na het succesvol debuutjaar 2014 waarin we als team zeer veel hebben bijgeleerd, plezier maakten, interessante mensen leerden kennen en prachtige ervaringen opdeden, gaan

Nadere informatie

SPORTIEF REGLEMENT ADPCR PORSCHE RS KLASSE 2013

SPORTIEF REGLEMENT ADPCR PORSCHE RS KLASSE 2013 SPORTIEF REGLEMENT ADPCR PORSCHE RS KLASSE 2013 Van toepassing is het Algemeen Reglement Autorensport Nationaal B, Bijlage1 Veiligheidsvoorschriften Rijder en Wagen en het Wedstrijdreglement Autorensport

Nadere informatie

Stephex Events stelt in avant-première de nieuwe data van zijn evenementen in 2017 voor!

Stephex Events stelt in avant-première de nieuwe data van zijn evenementen in 2017 voor! Stephex Events stelt in avant-première de nieuwe data van zijn evenementen in 2017 voor! Gekend als één van de mooiste hippische evenementen ter wereld, kan u zich ook dit jaar aan een tal van verrassingen

Nadere informatie

`SPORTIEF REGLEMENT ADPCR PORSCHE GT CUP 2015

`SPORTIEF REGLEMENT ADPCR PORSCHE GT CUP 2015 `SPORTIEF REGLEMENT ADPCR PORSCHE GT CUP 2015 Van toepassing is het Algemeen Reglement Autorensport Nationaal B, Bijlage 1. Veiligheidsvoorschriften Rijder en Wagen en het Wedstrijdreglement Autorensport

Nadere informatie

New Energy. Presentatiedossier RONDE VAN BELGIË NEW ENERGY 2014

New Energy. Presentatiedossier RONDE VAN BELGIË NEW ENERGY 2014 Presentatiedossier RONDE VAN BELGIË NEW ENERGY 2014 De Ronde van België De Ronde van België is een mythische regelmatigheidsrally bestemd voor liefhebbers van klassieke wagens. Deze wedstrijd vindt plaats

Nadere informatie

MEDIA OVEREENKOMST OVER EQUNEWS INLEIDING WAAROM? AANBOD. Optioneel! equnews organiseert het persmanagement van uw evenement.

MEDIA OVEREENKOMST OVER EQUNEWS INLEIDING WAAROM? AANBOD. Optioneel! equnews organiseert het persmanagement van uw evenement. MEDIA OVEREENKOMST INLEIDING OVER EQUNEWS Opgericht in 2010 is equnews vandaag één van Benelux s grootste online nieuwsmedia voor de paardensport. Dagelijks ontvangt de Belgische site een gemiddeld van

Nadere informatie

SINDS 2001 150.000 BEZOEKERS JAARLIJKS 120 COUREURS 5VERSCHILLENDE CIRCUITS 70 TV-UITZENDINGENLIFE!TV CIRCA 6.500.000 TV-KIJKERS

SINDS 2001 150.000 BEZOEKERS JAARLIJKS 120 COUREURS 5VERSCHILLENDE CIRCUITS 70 TV-UITZENDINGENLIFE!TV CIRCA 6.500.000 TV-KIJKERS 150.000 BEZOEKERS JAARLIJKS CIRCA 6.500.000 TV-KIJKERS 70 TV-UITZENDINGENLIFE!TV 80 TEAMS SBS6 MOTORSTV 5VERSCHILLENDE CIRCUITS PUBLIEKS 8EVENEMENTEN 120 COUREURS SLOWAKIJE / BELGIË / NEDERLAND FERRARI

Nadere informatie

succes unieke tool voor uw marketing en pr/communicatie Het team:

succes unieke tool voor uw marketing en pr/communicatie Het team: Inleiding: Palmares: Na een aantal jaren enkele rallyteams gesteund te hebben besloot Will Bruins om zelf te gaan rijden. Tijdens het afbouwen van een rally Opel Corsa A in najaar 2007 sloeg het noodlot

Nadere informatie

PEUGEOT 208 RALLY CUP

PEUGEOT 208 RALLY CUP PEUGEOT 208 RALLY CUP 2013 208rallycup.belux@kronosevents.be INLEIDING Peugeot Sport heeft een nieuwe Peugeot 208 in een competitieversie F.I.A. «R2» ontwikkeld. Door de ontwikkeling van deze 208 R2 kijkt

Nadere informatie

Sponsorplan Racingteam van Eck

Sponsorplan Racingteam van Eck 2013 Sponsorplan Racingteam van Eck BRL-V6 serie National Hotrod serie Versie 02 - december 2012 Inhoud Inleiding Doelstellingen, Stichting Opkikker BRL-V6, National Hotrod Het Team Sponsormogelijkheden

Nadere informatie

Coureur. Rijders profiel

Coureur. Rijders profiel Voorwoord Alles draait om snelheid Om goed te presteren in de motorsport is er meer nodig als alleen talent. Ook goede begeleiding en een ondersteunend team zijn een must. Maar zelfs als dat allemaal goed

Nadere informatie

Mercedes-Benz Silberpfeile zetten racetraditie voort (deel 3)

Mercedes-Benz Silberpfeile zetten racetraditie voort (deel 3) Nieuw hoofdstuk in rijke racehistorie Mercedes-Benz Mercedes-Benz Silberpfeile zetten racetraditie voort (deel 3) Wanneer op 14 maart in Bahrein het nieuwe Formule 1-seizoen van start gaat, beleeft ook

Nadere informatie

Het zal een jaar of twee geleden zijn. FISC EuroTour McTAR race-review

Het zal een jaar of twee geleden zijn. FISC EuroTour McTAR race-review McTAR race-review FISC EuroTour 2008 DOOR FRANK SORÉE Een historische race zonder Britse auto s is als een English Breakfast zonder eieren, niet voor te stellen dus. Speciaal voor deze beurs-special laat

Nadere informatie

Voorwoord. Formule 1 is een ware happening en vergt een strakke organisatie. Het rijden van een nationaal kartkampioenschap,

Voorwoord. Formule 1 is een ware happening en vergt een strakke organisatie. Het rijden van een nationaal kartkampioenschap, Voorwoord Het rijden in een kart mag met recht een kunst genoemd worden. Op het eerste gezicht lijkt het besturen van een kart misschien eenvoudig, maar er komen heel wat zaken bij kijken. Hard rijden

Nadere informatie

Stockcar F2 Supercup 2014

Stockcar F2 Supercup 2014 Stockcar F2 Supercup 2014 Pagina 1 Inhoudsopgave F2 Supercup..pagina 3 Samenwerking. pagina 4 1. Brisca F2 World of Shale 2. Samenwerking Nederland Wedstrijddata..pagina 5 Het kampioenschap.pagina 6 Reglement..pagina

Nadere informatie

HC WELTA vzw. Gegevens deelnemer : Naam : Telefoonnummer : Mail-adres : 10-jun-16 21u Groep A Frankrijk vs Roemenië 1 X 2.. /..

HC WELTA vzw. Gegevens deelnemer : Naam : Telefoonnummer : Mail-adres : 10-jun-16 21u Groep A Frankrijk vs Roemenië 1 X 2.. /.. Gegevens deelnemer : Naam : Telefoonnummer : Mail-adres : 10-jun-16 21u Groep A Frankrijk vs Roemenië 1 X 2 / 11-jun-16 15u Groep A Albanië vs Zwitserland 1 X 2 / 18u Groep B Wales vs Slowakije 1 X 2 /

Nadere informatie

BENELUX OPEN RACES. Circuit Park Zandvoort 27 & 28 May 2017 BIJZONDER WEDSTRIJDREGLEMENT. Nevenseries:

BENELUX OPEN RACES. Circuit Park Zandvoort 27 & 28 May 2017 BIJZONDER WEDSTRIJDREGLEMENT. Nevenseries: Circuit Park Zandvoort 27 & 28 May 2017 Nevenseries: KRONOS EVENTS // // ZANDVOORT 27 & 28 MAY 2017 Artikel 1. Omschrijving van de meeting. De «Benelux Open Races» hebben het statuut van OPEN meeting.

Nadere informatie

Regelement editie 2016 Versie 11 December

Regelement editie 2016 Versie 11 December 1. Reglement Belgian Twin Trophy Klasse Thunder De Belgian Twin Trophy (BTT) klasse Thunder is een Cup kampioenschap voor 2 cilinder motorfietsen met een maximale cilinder inhoud van 1000cc. Meer informatie

Nadere informatie

Rockanje Classic Races Sponsorpakket 2014

Rockanje Classic Races Sponsorpakket 2014 Rockanje Classic Races Sponsorpakket 2014 Rockanje Classic Races : De Rockanje Classic Races is een jaarlijks terugkerend evenement met internationale bekendheid. De Rockanje Classic Races zijn uniek aangezien

Nadere informatie

OPERATION 2CV RACING TEAM

OPERATION 2CV RACING TEAM STRIVING FOR CONTINUOUS IMPROVEMENT INSTEAD OF PERFECTION [Kim Collins] OPERATION 2CV RACING TEAM Contactpersoon: Pieter Franck Manebruggestraat 389 2100 Deurne Telefoon: +32 476 65 22 73 pieter@operation2cv.com

Nadere informatie

ProWein 2013: nog niet eerder zo internationaal

ProWein 2013: nog niet eerder zo internationaal ProWein 2013 Afsluitend persbericht / 26 maart 2013 ProWein 2013: nog niet eerder zo internationaal Op de toonaangevende internationale vakbeurs voor wijn en gedistilleerd presenteerden gedurende drie

Nadere informatie

Sponsorbrochure 2015

Sponsorbrochure 2015 Sponsorbrochure 2015 VWSC vzw Viersel Waterski Club P/A: Herentalse Steenweg 78 2270 Herenthout Website: www.waterskiracing.be facebook: Viersel waterski club Contactpersonen Jules Leysen Voorzitter Mail:

Nadere informatie

De uiting op de auto wordt op verschillende manieren onder de aandacht gebracht bij het publiek:

De uiting op de auto wordt op verschillende manieren onder de aandacht gebracht bij het publiek: INLEIDING Het server.biz raceteam is in de zomer van 2008 tot stand gekomen. Als ras echte autosportfanaten zijn Roy, Ming en Martijn al jaren van dichtbij betrokken bij nationale en internationale autosport.

Nadere informatie

KONINKLIJKE BELGISCHE FEDERATIE VAN SCHERMKRINGEN KWALIFICATIEKLASSEMENT IN FUNCTIE VAN DE EUROPESE EN DE WERELDKAMPIOENSCHAPPEN

KONINKLIJKE BELGISCHE FEDERATIE VAN SCHERMKRINGEN KWALIFICATIEKLASSEMENT IN FUNCTIE VAN DE EUROPESE EN DE WERELDKAMPIOENSCHAPPEN KONINKLIJKE BELGISCHE FEDERATIE VAN SCHERMKRINGEN KWALIFICATIEKLASSEMENT IN FUNCTIE VAN DE EUROPESE EN DE WERELDKAMPIOENSCHAPPEN Reglement voor het seizoen 2014-2015 Federaal Sportcomité KWALIFICATIEKLASSEMENT

Nadere informatie

TOUR DE FRANCE FANPARK

TOUR DE FRANCE FANPARK TOUR DE FRANCE FANPARK BELGIE EN NEDERLAND 2014 Village dedicated to Cycling and the Tour de France 2 DE GROOTSTE BELEVENIS De Tour de France is een wereldberoemd evenement. In omvang staat het op de derde

Nadere informatie

Uitstekend debuut voor Winteb Racing

Uitstekend debuut voor Winteb Racing Uitstekend debuut voor Het nieuwe Team maakte afgelopen weekend tijdens de Lente Races zijn debuut in het ONK Superbike. Het besluit om te gaan deelnemen aan het ONK DSBK werd genomen na de succesvol verlopen

Nadere informatie

Presentatie. www.vwfuncup.eu

Presentatie. www.vwfuncup.eu Presentatie Iedereen aan het stuur van de VW Fun Cup! Ben je beginneling of ervaren piloot, het maakt niet uit: een VW Fun Cup besturen staat gelijk met het ontdekken van de automobielsport op een veilig

Nadere informatie

Sponsorplan Marevista Racing

Sponsorplan Marevista Racing 2013 Westfield Cup Inhoud Inleiding pag. 4 Doelstelling pag. 5 Doe een Wens Stichting Nederland pag. 5 Marevista Racing pag. 6 De Westfield Cup pag. 7 Specificaties Westfield Cup Racer pag. 8 Dutch National

Nadere informatie

IN HET LAATSTE WEEKEINDE VAN AUGUSTUS

IN HET LAATSTE WEEKEINDE VAN AUGUSTUS 75 JAAR in autoraces ZANDVOORT BELEEF HET TIJDENS DE HISTORIC GRAND PRIX III III IN HET LAATSTE WEEKEINDE VAN AUGUSTUS draaien het circuit van Zandvoort en de Historische Auto Ren Club wederom drie dagen

Nadere informatie

Sponsor Informatie. 12 & 13 nov 2016 Amsterdam WWW.FITNESS- EXPO.NL

Sponsor Informatie. 12 & 13 nov 2016 Amsterdam WWW.FITNESS- EXPO.NL Sponsor Informatie 12 & 13 nov 2016 Amsterdam De ultieme plek om live in contact te komen met de gezondheids- en fitness wereld. Waardevolle ontmoetingen met bezoekers die zich bevinden in een wereld die

Nadere informatie

Europees Kampioenschappen Steppen 2011 Woudenberg en Utrecht

Europees Kampioenschappen Steppen 2011 Woudenberg en Utrecht Europees Kampioenschappen Steppen 2011 Woudenberg en Utrecht Pagina 1 van 6 Europese Kampioenschappen Steppen Geachte ondernemer hoofd communicatie, Op donderdag 28, vrijdag 29 en zaterdag 30 juli 2011

Nadere informatie

Pro Dutch Racing Nieuwsbrief mei 2016

Pro Dutch Racing Nieuwsbrief mei 2016 Pro Dutch Racing Nieuwsbrief mei 2016 Op koers voor Santa Pod Raceway Nog iets meer dan een week en dan staat op Santa Pod Raceway de eerste officiële krachtmeting voor Pro Dutch Racing op het programma.

Nadere informatie

MASCOTTE BOX EEN VERSNELLING VAN EMOTIES. MASCOTTE_BOX.indd 2 11/12/08 17:37:39

MASCOTTE BOX EEN VERSNELLING VAN EMOTIES. MASCOTTE_BOX.indd 2 11/12/08 17:37:39 MASCOTTE BOX EEN VERSNELLING VAN EMOTIES MASCOTTE_BOX.indd 2 11/12/08 17:37:39 HOE GEBRUIK IK DE MASCOTTE BOX? 1. Kies uit de folder de wagen die u wenst te ontdekken. 2. Handel af aan de hand van de geschenkbon.

Nadere informatie

AFKICKEN? GEEN SPRAKE VAN!

AFKICKEN? GEEN SPRAKE VAN! AFKICKEN? GEEN SPRAKE VAN! Nadat iedereen weer heeft kunnen afkicken van het EK voor senioren in Appelscha, gaan we komende week hopelijk genieten van het WK van de algemene Klasse, dat in het Duitse Bad

Nadere informatie

Max indd :03

Max indd :03 Max 9789045211866.indd 1 13-07-16 16:03 Abonneer u nu op de Karakter Nieuwsbrief. Ga naar www.karakteruitgevers.nl; www.facebook.com/karakteruitgevers; www.twitter.com/uitkarakter en: * ontvang regelmatig

Nadere informatie

Beste relatie, Met vriendelijke groet. Jos Op het Veld & Rolf Joosten Stichting Belaef Berg (Organisatie Rock am Roer)

Beste relatie, Met vriendelijke groet. Jos Op het Veld & Rolf Joosten Stichting Belaef Berg (Organisatie Rock am Roer) Beste relatie, De afgelopen jaren hebben wij op Uw steun mogen rekenen bij de organisatie van Rock am Roer. Rock am Roer is mede daardoor gestaag uitgegroeid van een evenement voor Berg, naar een evenement

Nadere informatie

Relatiemarketing. in de hoogste versnelling!

Relatiemarketing. in de hoogste versnelling! Relatiemarketing in de hoogste versnelling! Certainty: relatiemarketing in de hoogste versnelling! Certainty Events & Incentives en Certainty Racing Team zijn twee jonge en dynamische bedrijven die allerlei

Nadere informatie

Uitvoeringsregeling Nationale Ranglijst Badminton 2014-2015

Uitvoeringsregeling Nationale Ranglijst Badminton 2014-2015 Uitvoeringsregeling Nationale Ranglijst Badminton 2014-2015 Het bondsbestuur heeft op 12 juli 2014 de Uitvoeringsregeling Nationale Ranglijst 2014-2015 goedgekeurd. Deze uitvoeringsregeling treedt in op

Nadere informatie

U I T N O D I G I N G Belgisch Kampioenschap BMX 7 juli 2013

U I T N O D I G I N G Belgisch Kampioenschap BMX 7 juli 2013 U I T N O D I G I N G Belgisch Kampioenschap BMX 7 juli 2013 1. IEDEREEN WELKOM! Op 7 juli 2013 zal BMX Club Circuit Zolder voor de 2 de maal in zijn clubgeschiedenis, Belgisch grootste BMX-wedstrijd organiseren.

Nadere informatie

Race verslag Speed Challenge ONK race 14 juni 2009, Assen. Zaterdag 13 juni, kwalificatie training 1. Overleg met de monteurs voor de eerste training.

Race verslag Speed Challenge ONK race 14 juni 2009, Assen. Zaterdag 13 juni, kwalificatie training 1. Overleg met de monteurs voor de eerste training. Race verslag Speed Challenge ONK race 14 juni 2009, Assen. Zaterdag 13 juni, kwalificatie training 1. Overleg met de monteurs voor de eerste training. Om 1200 uur begon de eerste kwalificatie training.

Nadere informatie

Wijnimport Nederland naar regio

Wijnimport Nederland naar regio DO RESEARCH Wijnimport Nederland naar regio Sterke opmars wijn uit Chili Jeroen den Ouden 1-10-2011 Inleiding en inhoudsopgave Pagina I De invoer van wijn in Nederland 1 II De invoer van wijn naar herkomst

Nadere informatie

Nigel Blömer. MX Twente

Nigel Blömer. MX Twente Nigel Blömer MX Twente Geachte geinteresseerde Het seizoen 2009 zit er alweer bijna op waardoor het voor ons tijd wordt om de voorbereidingen voor 2010 in gang te gaan zetten waarop we zo vrij waren om

Nadere informatie

International Technical Services Eén dienstverlener. Voor alle liften.

International Technical Services Eén dienstverlener. Voor alle liften. International Technical Services Eén dienstverlener. Voor alle liften. ONDERSTEUNING International Technical Services ThyssenKrupp Liften 2 WELKOM IN DE Next Level is onze belofte om u perfecte oplossingen

Nadere informatie

Reglement. Editie 2017 Versie Nederlands

Reglement. Editie 2017 Versie Nederlands Reglement Editie 2017 Versie 02.01.2017 - Nederlands 1. International Road Racing Championship Het International Road Racing Championship (IRRC) is een kampioenschap die verreden wordt over 6 wedstrijden,

Nadere informatie

Vliegende Hollander Olivier Hart

Vliegende Hollander Olivier Hart Vliegende Hollander Olivier Hart Door: Carlo Senten Tijdens de Spa Six Hours galmde het ene na het andere compliment uit de luidsprekers over de Max from the Historic Motorsport. Dat bijzondere ventje

Nadere informatie

Reglement Editie 2013

Reglement Editie 2013 Reglement Editie 2013 1. Wat is International Road Racing Championship Het International Road Racing Championship (IRRC) is een kampioenschap die verreden wordt over 5 wedstrijden, zie kalender, die hernomen

Nadere informatie

Inleiding 3. Doelstelling 4. Evelin Dorssers 5. In de Media 6. Jeugd Sport Fonds 7. Enjoy Racing 8. Mazda Max5 Cup 9. Specificaties Mazda MX 5 10

Inleiding 3. Doelstelling 4. Evelin Dorssers 5. In de Media 6. Jeugd Sport Fonds 7. Enjoy Racing 8. Mazda Max5 Cup 9. Specificaties Mazda MX 5 10 Sponsorplan Evelin Dorssers Inhoud Inleiding 3 Doelstelling 4 Evelin Dorssers 5 In de Media 6 Jeugd Sport Fonds 7 Enjoy Racing 8 Mazda Max5 Cup 9 Specificaties Mazda MX 5 10 Wedstrijdkalender Max5 Cup

Nadere informatie

Website: www.racingteam-drv.nl U EN HET RACINGTEAM. Sponsorplan 2013 EEN TEAM MET SNELHEID

Website: www.racingteam-drv.nl U EN HET RACINGTEAM. Sponsorplan 2013 EEN TEAM MET SNELHEID U EN HET RACINGTEAM Sponsorplan 2013 Sponsorplan 2013 EEN TEAM MET SNELHEID Adres en Telefoonnummer: Aris de Waal, 0297-565732 Mob. 06-52 668 262 Karolus 3 3641 LJ Mijdrecht Email: aris@racingtteam-drv.nl

Nadere informatie

I T I O. Ster hippique. Recreatiedomein DE STER Sint-Niklaas 28, 29, 30 juli S U M M E R

I T I O. Ster hippique. Recreatiedomein DE STER Sint-Niklaas 28, 29, 30 juli S U M M E R E D N I T I O S U M M E R Ster hippique Recreatiedomein DE STER Sint-Niklaas 28, 29, 30 juli 2017 E D I T I O N S U M M E R STER HIPPIQUE Sfeer, gezelligheid, toegankelijkheid paardensport voor iedereen!

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Kooijman Racing. ONK Supersport 600. Inhoud:

Nieuwsbrief 7. Kooijman Racing. ONK Supersport 600. Inhoud: Kooijman Racing ONK Supersport 600 Nieuwsbrief 7 Inhoud: - Verslag GAMMA Racing Days - Kooijman Racing start niet in Spa-Francorchamps - ALS-dag in Assen 22 september - Caravan Verhuur Karsten helpt mee

Nadere informatie

verslagen van Regio West door Gerard Neijts

verslagen van Regio West door Gerard Neijts Verzamelde oude en nieuwe verhalen / verslagen van Regio West door Gerard Neijts Vierde jaargang Nr. 7 Pagina 2 Tekst en foto s zijn van Pim van der Veer Het Nationaal Oldtimer Festival op het circuit

Nadere informatie

Belgisch Kampioenschap BMX 2014

Belgisch Kampioenschap BMX 2014 Belgisch Kampioenschap BMX 2014 06 juli 2014 Massenhoven ONZE CLUBSPONSORS 2014 Een woord vooraf In 2011 was Massenhoven voor de tweede maal gastheer voor het Belgisch kampioenschap BMX. Een bijzonder

Nadere informatie

Euphony als hoofdsponsor 24 Uren van Zolder aan de start met 3 teams

Euphony als hoofdsponsor 24 Uren van Zolder aan de start met 3 teams Page 1 Euphony als hoofdsponsor 24 Uren van Zolder aan de start met 3 teams Als hoofdsponsor van de 24 Uren van Zolder voorziet Euphony een eigen ontvangstruimte voor 800 Euphony-VIP s. Naast de deelname

Nadere informatie

Boone en Grendel versterken hun koppositie!!

Boone en Grendel versterken hun koppositie!! Boone en Grendel versterken hun koppositie!! Met nog 6 wedstrijden te gaan en ruim 20 punten voorsprong lijkt onze droom steeds realistischer te worden, Nederlands kampioen BMW Ooperon Cup. Bij onze naaste

Nadere informatie

Sponsormap. Steeds meer bedrijven ontdekken de autosport als unieke marketing tool... u ook?

Sponsormap. Steeds meer bedrijven ontdekken de autosport als unieke marketing tool... u ook? Sponsormap Steeds meer bedrijven ontdekken de autosport als unieke marketing tool... u ook? Fanzonely: talent moet de kans krijgen zich te bewijzen Autosport is teamwork, passie en vastberadenheid. Fanzonely

Nadere informatie

Winteb Racing stormt de top tien binnen in de regen op Ten Kate Honda en Pirelli banden.

Winteb Racing stormt de top tien binnen in de regen op Ten Kate Honda en Pirelli banden. stormt de top tien binnen in de regen op Ten Kate Honda en Pirelli banden. Op het kletsnatte circuit van Oschersleben werd de eerste race van de dag voor het ONK Dutch Superbike onder moeilijke omstandigheden

Nadere informatie

Kracht door samenwerking. TIM Hapert

Kracht door samenwerking. TIM Hapert Kracht door samenwerking TIM Hapert TIM Hapert TIM HAPERT IS EEN ERKEND SPECIALIST IN HET BEWERKEN VAN GIET-, LAS- EN SMEED- STUKKEN. DAARBIJ GEVEN WIJ ONZE KLANTEN SUPPORT VANAF DE ONTWIKKELINGSFASE TOT

Nadere informatie

Onderzoek gunstige prijsligging.

Onderzoek gunstige prijsligging. Onderzoek gunstige prijsligging. BMW 3 Serie Model 320D. 22 Eu-Lidstaten. Jordy Reijers Marketing/Onderzoek P van. Prijs 1 Inhoud Opgave Onderzoek informatie over Eu landen Welke landen hanteren de euro?

Nadere informatie

Modelautorace in Duitsland

Modelautorace in Duitsland Modelautorace in Duitsland Florian Joos van 1Mb neemt deel aan toprace Althengstett - 10 januari 2016 1 Introductie Op 8, 9 en 10 januari nam ik deel aan een indoorrace met electrisch aangedreven afstandsbestuurde

Nadere informatie

208 Rally Trophy 2015 Technisch Reglement 1

208 Rally Trophy 2015 Technisch Reglement 1 TECHNISCH REGLEMENT 208 Rally Trophy Belux 2015 208 Rally Trophy 2015 Technisch Reglement 1 INHOUD ALGEMEEN... 3 ARTIKEL 1... 4 Definitie en identificatie van het toegelaten voertuig... 4 ARTIKEL 2...

Nadere informatie

Honda Moriwaki 250 Junior cup 2015

Honda Moriwaki 250 Junior cup 2015 rev. 28-11-2014 Honda Moriwaki 250 Junior cup 2015 Step up to Red Bull Rookies!! De Honda Moriwaki 250 Junior Cup In 2011 startte er in Nederland een nieuw inititatief voor jongeren van 12 tot 20 jr met

Nadere informatie

Stichting Racing Team Noord Nederland

Stichting Racing Team Noord Nederland Stichting Racing Team Noord Nederland Racing Team Noord Nederland Voorwoord: Geachte lezer, Voor u ligt de nieuwe presentatiemap van de Stichting Racing Team Noord Nederland. De inhoud van deze presentatiemap

Nadere informatie