Algemene Voorwaarden huur appartement

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Algemene Voorwaarden huur appartement"

Transcriptie

1 (zie ligging-situatieschets achteraan) Huuraanvragen Alle huuraanvragen dienen te gebeuren per . Zie rubriek contact om uw bericht op te stellen en te verzenden. We brengen geen reserverings- of administratiekosten in rekening. Reservatie en betaling: procedure Na ontvangst van een betaling, zij het voorschot of volledige betaling, afhankelijk van het tijdstip van reservatie voor uw vakantieappartement, zullen wij aannemen dat u de bepalingen en voorwaarden hieronder beschreven, aanvaardt. Reservatie minder dan 6 weken voor aanvang huurperiode: de volledige huurprijs en de waarborg dienen betaald te worden. In de bevestigings wordt alles gedetailleerd, een optie vastgelegd op de gevraagde huurperiode en de som is te betalen binnen de 7 dagen. Daarna vervalt uw optie op reservatie. Reservatie meer dan 6 weken voor aanvang huurperiode: de volledige huurprijs en de borg worden bevestigd in een , een optie wordt vastgelegd voor de gevraagde huurperiode. Binnen de 7 dagen is een voorschot van 30 % te betalen van de volledige huurprijs. De resterende 70 % van de volledige huurprijs en de waarborg zijn te betalen uiterlijk 6 weken voor aanvang van de huurperiode. Bij tijdige en volledige betaling van de 70 % en de waarborg is de huur bevestigd. Indien er na een herinnerings geen betaling wordt ontvangen, zal de reserveringsoptie geannuleerd worden en het voorschot wordt niet terugbetaald. Waarborgsom De waarborgsom ter dekking van eventuele schade: 400. De borg dient betaald te worden samen met de laatste schijf van uw huurreservatie. Belangrijk: Houdt u er rekening mee alle schade die kan ontstaan tijdens uw verblijf direct te melden aan de eigenaar / contactpersoon. Bankgegevens: Bank: Belfius Bank Rekeninghouder: PR Mojacar IBAN: BE Swift Code: GKCCBEBB Annuleringsvoorwaarden: De reservering kan enkel schriftelijk geannuleerd worden met een . Zie rubriek contact om uw bericht op te stellen en te verzenden of bericht naar prm.mojacar@skynet.be Het voorschot van 30% wordt niet terugbetaald.

2 41-30 dagen annuleren voor aankomst: 50% van de totale huurprijs wordt terugbetaald. Minder dan 30 dagen annuleren voor aankomst: geen terugbetaling huurprijs, enkel de waarborg. Alle terugbetalingen zullen gebeuren na aftrek van eventuele kosten bv zoals o.a. bankkosten effectief door de bank aangerekend. Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen of annulering van een reservering te maken als gevolg van omstandigheden buiten onze controle. U zal hiervan natuurlijk op de hoogte gebracht worden en een oplossing zal gezocht worden indien het binnen onze mogelijkheden ligt. Reisverzekering Een reisverzekering is aan te bevelen om eventuele noodsituaties en mogelijke annuleringen van uw vakantie te dekken. Opmerking: de eigenaar/contactpersoon is in geen geval verantwoordelijk voor verlies of beschadiging van persoonlijke bezittingen die zich bevinden in de eigendom tijdens uw verblijf. Privacy huurder De eigenaar / contactpersoon respecteert de privacy van de huurder. De persoonsgegevens van de huurder zijn essentieel om de reserveringsservice te kunnen bieden. Behoudens uitdrukkelijke toestemming van de huurder, worden zij niet aan derden doorgegeven en uitsluitend gebruikt om de reservering af te handelen. Aankomst en vertrek voorwaarden: Aankomst niet vóór 15:00, tenzij na afspraak - vooraf schriftelijk overeen te komen. Opmerkingen over reiniging of onderhoud moet onmiddellijk worden gemeld, zodat ze meteen kunnen behandeld en opgelost worden. Meet en Greet voorwaarden: Sleutels Vooraf, na schriftelijke afspraak: - kunnen voor het vertrek bekomen worden van de eigenaar / contactpersoon; - terplaatse: tijdens de kantooruren maandag tot vrijdag 10:00-14:00 en 17:00-20:00 zaterdag 10:00-14:00 Indien de bovenstaande 2 opties niet geschikt zijn voor uw wensen, dan dient dit besproken te worden met de eigenaar / contactpersoon en kan het zijn dat er een vergoeding aangerekend wordt van 30. Dwz buiten de kantooruren: maandag tot en met zondag tot middernacht. We zullen je ofwel ontmoeten aan het appartement of op een andere geschikte ontmoetingsplek in Mojacar (op afspraak) en U wordt dan begeleid naar uw vakantieverblijf, zodat u veilig aankomt. Als u gekozen hebt voor deze dienst, zullen wij u een telefoonnummer geven, om een geschatte aankomsttijd te bevestigen.

3 Randvoorwaarden aantal personen: Houdt u er rekening mee dat indien de maximaal toegestane bezetting/capaciteit voor deze accommodatie overschreden wordt nl. 6 personen, dan hebben wij het recht om de reservering direct te annuleren en u geen toegang te verlenen. De annulering van de boeking is meteen een feit. Geen geld wordt terugbetaald. De normen ivm de borg blijven van toepassing. Randvoorwaarden gebruik appartement/urbanisatie/interne orde: indien de interne reglementen van de gemeenschap niet gerespecteerd worden bv zoals aangeduid ivm respecteren van de periodes van stilte/rust rond het zwembad e.a. zoals de siesta van tot 17.00, de nachtelijke rust, dan kan dit ook aanleiding geven tot het annuleren van de boeking met onmiddellijke ingang. Geen geld wordt terugbetaald. De normen ivm de borg blijven van toepassing. Vertrek vóór 10 uur, tenzij na afspraak - vooraf schriftelijk overeen te komen. Bij vertrek dient de huurder de vakantiewoning in behoorlijke staat en minimaal stofzuigschoon achter te laten. De huurder dient de inboedel van het vakantieappartement op de oorspronkelijke plek terug te plaatsen. Zorg ervoor alle ramen en deuren, luiken en luifel te sluiten voor het vertrek. Airco op OFF aub. Sleutels: gelieve de sleutels af te geven aan de eigenaar/contactpersoon, of zoals afgesproken. Vertrekt u buiten de normale kantooruren, zorg er dan voor dat de sleutels in de brievenbus van het appartement gedeponeerd worden in de residentie (ingang midden vooraan, bus nr 76). Bij het niet ontvangen van de sleutels wordt er een bedrag ingehouden van 50. Schade: de huurder is aansprakelijk voor alle schade aan de gehuurde eigendom, zij het veroorzaakt door hem/haar, de medehuurders en/of gasten (appartement, terrein, installaties) en alle voorzieningen. De huurder dient alle schade te melden aan de eigenaar/contactpersoon, zie rubriek contact om uw bericht op te stellen en te verzenden of bericht naar prm.mojacar@skynet.be. De waarborg van 400, - is vereist, echter is het bedrag van schade niet beperkt tot dit bedrag. Voor elk schadebedrag ontvangt u een factuur met in bijlage het bewijs van de herstelling of vervangingsaankoop. De volledige of gedeeltelijke waarborg zal binnen 7 dagen na uw vertrekdatum worden teruggestort. De waarborg zal niet in zijn geheel terugbetaald worden als u zich niet houdt aan deze punten: Afval - Verwijder alle afval/rommel uit het appartement en deponeer in de afvalcontainers Koelkast aub lege koelkast en vriezer Keuken - afwas van alle keuken en voorwerpen aub op oorspronkelijke plek terugplaatsen. Vertrek vóór 10:00, behalve indien anders afgesproken. Eindschoonmaak is voor het normaal schoonmaken van de woning. Indien het appartement niet verzorgd wordt achtergelaten, met inbegrip van het terugplaatsen van gebruikte voorwerpen, zullen de kosten worden ingehouden van de waarborg (12 per uur).

4 Inrichting van het appartement informatie gebruik, andere nuttige info (zie ook inventarislijst in bijlage): TV installatie: de TV heeft een toegang tot TV Vlaanderen. Het abonnement is het basisabonnement incl radio en enkele 100den vrije zenders. Wifi: er is een wifi toegang aanwezig in het appartement. U wordt gevraagd om de toegangscode geheim te houden. De toegangscode zal u medegedeeld worden door de eigenaar / contactpersoon. Airconditioning: Om een adequaat gebruik van de airconditioning systemen te garanderen, aub ervoor zorgen dat alle ramen en deuren gesloten zijn wanneer de eenheden in werking zijn. Schakel de AC uit bij het verlaten van het appartement. Beschadiging of verlies van de afstandsbediening zal worden afgetrokken van uw borg. - AAN : zet de on/off knop op ON. Selecteer de overeenstemmende functie : MODE HEAT of COOL; SUBMODE HI of LO. - UIT : zet de on/off knop op OFF. Overmatig gebruik van Airco kan afzonderlijk aangerekend worden, mits voorleggen factuur. Het elektriciteitsgebruik wordt dagelijks gerapporteerd, kan op afstand gevolgd worden. Ter info : normale prijs is EUR 40 per week in de winterperiode/laag- en hoogseizoen. Bedlinnen / handdoeken: worden voorbereid voor de hoeveelheid mensen die aanwezig zullen zijn in het appartement. Strandhanddoeken zijn voorzien. Bij een reservering van minimaal 2 weken, is er een supplementair set aanwezig, die de huurder toelaten om de bedlinnen en handdoeken (kleine en grote) te verwisselen. Bij reservering voor langere periodes kan, in samenspraak met de eigenaar/contactpersoon, een gebruikte set opgehaald en tijdig gebruiksklaar teruggebracht. Bedlinnen / handdoeken laagseizoen : een originele set van bedlinnen en handdoeken is voorzien bij aankomst in functie van de aangemelde personen. Nadien staat de huurder in voor alle was/reiniging en strijk, indien van toepassing, incl. opmaak bedden. Gebruik geen handdoeken of andere voorwerpen eigen aan het appartement buiten het appartement of terras. Schoonmaak / opmaak bedden: Bij aankomst is het appartment gepoetst; de bedden zijn opgemaakt en de handdoeken liggen klaar, beide in functie van het aantal aangemelde personen. Als u tijdens uw verblijf extra schoonmaak wenst, wekelijkse opmaak van bedden, dan kan deze dienst verzorgd worden, volgens de beschikbaarheid van de dienstdoende personen, tegen een vergoeding van 12 per uur. Gelieve contact op te nemen met de eigenaar/contactpersoon. Gebruik van de toestellen: inductiekookplaat, oven, vaatwas, frigo/diepvriezer, wasmachine, droogkast, en andere, bij twijfel, gelieve contact op te nemen met eigenaar/contactpersoon. Baby: er is o.a. een baby reis bed, babystoel, plaspotje, aangepast eetgerief, etc aanwezig.

5 Afval: Het is belangrijk, in een warm klimaat, om het afval regelmatig mee te nemen naar de hiervoor voorziene afvalcontainers rond het Parque Comercial of gelegen aan de hoofdweg langs het strand van Mojacar Playa, en dit liefst op dagelijkse basis. Dit zal helpen bij mogelijk ongewenst bezoek van insecten of ongedierte (mieren, vliegen, kakkerlakken etc) in uw vakantieverblijf. Indien er afval/rommel wordt achtergelaten in het appartement bij vertrek, zullen wij een bedrag van 30 inhouden van uw borg. Afvoer en sanitair: De huurder draagt zorg voor het sanitair en zal in geen geval in afvoeren, gootstenen, lavabo s, douche, WC (vloei)stoffen gieten of aanbrengen die inox en aantasten, verstoppingen veroorzaken of de goede werking verstoren van afvoersystemen en putten. Gebeurlijke kosten worden volledig verhaald op de huurder. Wind en zonneluifel: bij wind de zonneluifel niet uitrollen aub gezien het risico van plooien en vervormen van de draagarmen zonneluifel. Roken niet toegestaan in het appartement: Dit is een niet-rokers appartement. Roken is uitzonderlijk toegestaan buiten op het terras. Let wel op met de droogte. Brandschade is voor rekening van de huurders/verblijvers. Huisdieren zijn niet toegestaan Verantwoordelijkheid ouders / begeleiders Ouders / begeleiders zijn verantwoordelijk voor de veiligheid van hun kinderen tijdens het verblijf in het gehuurde goed inclusief tuin en in en rond het zwembad. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid wegens hun nalatigheid, ongepaste benadering. Aansprakelijkheid eigenaar / contactpersoon : De eigenaar / contactpersoon kan niet persoonlijk verantwoordelijk geacht worden voor de dood, letsel, ongevallen, brand, inbraak of enige andere schade door welke oorzaak dan ook, tenzij kan worden aangetoond dat het te wijten is aan de nalatigheid van hen. De maximale aansprakelijkheid in elke vordering tov de eigenaar/contacpersoon zal worden beperkt tot de huur van de vakantie. Wet van toepassing : Alle aangelegenheden die voortvloeien uit de voorwaarden van deze reservering zullen behandeld worden in de gerechtsinstanties van Vera. Bijlage: Ligging-situatieschets

6 Ligging-situatieschets Algemene Voorwaarden huur appartement

Algemene Voorwaarden huur appartement

Algemene Voorwaarden huur appartement (zie ligging-situatieschets achteraan) Huuraanvragen Alle huuraanvragen dienen te gebeuren per e-mail. Zie rubriek contact om uw bericht op te stellen en te verzenden. We brengen geen reserverings- of

Nadere informatie

Algemene huurvoorwaarden: *Reservering en annulering. *Betaling

Algemene huurvoorwaarden: *Reservering en annulering. *Betaling Algemene huurvoorwaarden: *Reservering en annulering 1. Een aanvraag voor reservering van een vakantiewoning geschiedt via de site www.paraísorioreal.com, per email of telefonisch. Bevestiging wordt verstuurd

Nadere informatie

Algemene huurvoorwaarden 2013-2014

Algemene huurvoorwaarden 2013-2014 Algemene huurvoorwaarden 2013-2014 Deze algemene huurvoorwaarden vormen onderdeel van de huurovereenkomst tussen huurder en verhuurder. Met het ondertekenen van de huurovereenkomst gaat huurder akkoord

Nadere informatie

Algemene huurvoorwaarden vakantiehuisverhuur

Algemene huurvoorwaarden vakantiehuisverhuur Algemene huurvoorwaarden vakantiehuisverhuur Begripsbepalingen 1. De huurder: degene (m/v) die op zijn of haar naam het vakantiehuis huurt. 2. De verhuurder: de eigenaar van het vakantiehuis of diens vertegenwoordiger.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Bremheuvel ST BALLUM Algemeen. Prijzen

Algemene voorwaarden. Bremheuvel ST BALLUM Algemeen. Prijzen Algemene voorwaarden Bremheuvel 358 Algemeen Deze algemene voorwaarden zijn bindend. Zowel voor de eigenaren van vakantiebungalow Buyten als voor degene die een huurovereenkomst voor vakantiebungalow Buyten

Nadere informatie

Huisregels vakantiehuis Ons Petit Paradis

Huisregels vakantiehuis Ons Petit Paradis Huisregels vakantiehuis Ons Petit Paradis Algemene reserverings- en huurvoorwaarden Om iedereen tevreden te houden hebben we een aantal regels bedacht. Om misverstanden te voorkomen, is het verstandig

Nadere informatie

Algemene Huurvoorwaarden huis in Somogyviszlo

Algemene Huurvoorwaarden huis in Somogyviszlo Algemene Huurvoorwaarden huis in Somogyviszlo Art. 1. Algemeen A) Door betaling van de eerste termijn van de huursom verklaart de huurder zich akkoord met deze huurvoorwaarden. B) De vakantiewoning mag

Nadere informatie

HUUROVEREENKOMST VAKANTIEWONING ZEE EN POLDER. LOMBAARDSIJDELAAN 153, HUIS 73, WESTENDE (hierna de Vakantiewoning )

HUUROVEREENKOMST VAKANTIEWONING ZEE EN POLDER. LOMBAARDSIJDELAAN 153, HUIS 73, WESTENDE (hierna de Vakantiewoning ) HUUROVEREENKOMST VAKANTIEWONING ZEE EN POLDER LOMBAARDSIJDELAAN 153, HUIS 73, WESTENDE (hierna de Vakantiewoning ) BVBA El Niro, gevestigd te Schrieksesteenweg 74, 2221 Booischot, BTW BEO 842 830 921,

Nadere informatie

1. TOEPASSING... 2 2. BEGRIPSOMSCHRIJVINGEN... 2. 2.1 Gehuurde... 2. 2.2 Verhuurder... 2. 2.3 Hoofdhuurder... 2 3 BOEKEN... 2. 3.1 Offerte...

1. TOEPASSING... 2 2. BEGRIPSOMSCHRIJVINGEN... 2. 2.1 Gehuurde... 2. 2.2 Verhuurder... 2. 2.3 Hoofdhuurder... 2 3 BOEKEN... 2. 3.1 Offerte... HUURVOORWAARDEN 5 STERRENVILLA INHOUDSOPGAVE 1. TOEPASSING... 2 2. BEGRIPSOMSCHRIJVINGEN... 2 2.1 Gehuurde... 2 2.2 Verhuurder... 2 2.3 Hoofdhuurder... 2 3 BOEKEN... 2 3.1 Offerte... 2 3.2 Boeking... 2

Nadere informatie

Onderstaande huurvoorwaarden hebben betrekking op stacaravan de Zeester en zijn altijd van toepassing op gedane boekingen.

Onderstaande huurvoorwaarden hebben betrekking op stacaravan de Zeester en zijn altijd van toepassing op gedane boekingen. Huurvoorwaarden Onderstaande huurvoorwaarden hebben betrekking op stacaravan de Zeester en zijn altijd van toepassing op gedane boekingen. 1. Toepassing Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle reserveringen

Nadere informatie

2.1 Algemene huurvoorwaarden Texelduinen

2.1 Algemene huurvoorwaarden Texelduinen 2.1 Algemene huurvoorwaarden Texelduinen I. Begripsbepalingen 1. Texelduinen: een particulier verhuurbureau dat bemiddelt bij de verhuur van vakantiehuis (-huizen) in opdracht van eigenaren van vakantiewoningen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden pagina 1 van 4. Algemene voorwaarden voor de huur van de boerderij Zwartenhoekse stee.

Algemene voorwaarden pagina 1 van 4. Algemene voorwaarden voor de huur van de boerderij Zwartenhoekse stee. Algemene voorwaarden pagina 1 van 4 Algemene voorwaarden voor de huur van de boerderij Zwartenhoekse stee. 1. Toepassing Deze voorwaarden vormen één geheel met de overige informatie op www.zwartenhoeksestee.nl

Nadere informatie

Bestemming en gebruik

Bestemming en gebruik De op deze website aangeboden appartement is privé eigendom en beheerd door HCM Hospitality. Diegene die de huur afsluit is aansprakelijk voor alle betalingen, tevens is hij aansprakelijk voor de door

Nadere informatie

ALGEMENE HUURVOORWAARDEN

ALGEMENE HUURVOORWAARDEN ALGEMENE HUURVOORWAARDEN Tussen de verhuurder en de huurder (zoals in de verhuurfiche benoemd) 1 ONDERWERP VAN DE HUUROVEREENKOMST 1.1 De verhuurder geeft in huur aan de huurder het vakantieverblijf, gelegen

Nadere informatie

A. Crebolder en/of A. van Foeken (nader te noemen v.o.f. Jelle s Plak ) zijn niet verantwoordelijk voor:

A. Crebolder en/of A. van Foeken (nader te noemen v.o.f. Jelle s Plak ) zijn niet verantwoordelijk voor: Algemene Voorwaarden vof Jelle's Plak ALGEMENE VOORWAARDEN v.o.f. JELLE s PLAK 2010. 1. Algemeen. A. Crebolder en/of A. van Foeken (nader te noemen v.o.f. Jelle s Plak ) zijn niet verantwoordelijk voor:

Nadere informatie

Het is de huurder niet toegestaan het gehuurde huis onder te verhuren.

Het is de huurder niet toegestaan het gehuurde huis onder te verhuren. NATUURLIJK LESBOS HUURVOORWAARDEN 2013 Art 01. ALGEMENE BEPALINGEN De huurder kan zich in geen enkel geval beroepen op enig recht langer te verblijven dan de overeengekomen huurperiode, dan alleen na overeenstemming

Nadere informatie

Algemene boekingsvoorwaarden Texelduinen Versie december 2018

Algemene boekingsvoorwaarden Texelduinen Versie december 2018 Algemene boekingsvoorwaarden Texelduinen Versie december 2018 I. Begripsbepalingen 1. Texelduinen: een particulier verhuurbureau dat bemiddelt bij de verhuur van vakantiehuis (-huizen) in opdracht van

Nadere informatie

Contract/algemene voorwaarde Vakantiehuis Kyje /2012

Contract/algemene voorwaarde Vakantiehuis Kyje /2012 1 Beheerder/contactpersoon Nederland: N. Wassenaar, de pas 35, 5397AA Lith Tel: 0412-482637 06-10109465 Rabobank: 115841652 t.n.v. N.Wassenaar Adres: Tsjechië, Kyje 53, 507 13 Kyje Contactpersoon: mevrouw

Nadere informatie

HUURVOORWAARDEN. De huurder heeft geen toelating om zijn rechten over te dragen of de vakantiewoning onder te verhuren aan derden.

HUURVOORWAARDEN. De huurder heeft geen toelating om zijn rechten over te dragen of de vakantiewoning onder te verhuren aan derden. 1. Onderwerp van het huurcontract 2. Overdracht en onderverhuring 3. Huurperioden 4. Reservatie en betaling 5. Huurwaarborg 6. Annulering 7. Aanvaarding in goede staat 8. Verbruikskosten 9. Schoonmaak

Nadere informatie

Algemene huurvoorwaarden

Algemene huurvoorwaarden Algemene huurvoorwaarden 2017-2018 Deze algemene huurvoorwaarden vormen onderdeel van de huurovereenkomst tussen huurder en verhuurder. Met het ondertekenen van de huurovereenkomst gaat huurder akkoord

Nadere informatie

VAKANTIEWONINGEN. 4-pers.of 6-pers. duplex. Week WE/MW Week WE/MW Week WE/MW Maandag - Woensdag 383,00 192,00 518,00 259,00 383,00 192,00

VAKANTIEWONINGEN. 4-pers.of 6-pers. duplex. Week WE/MW Week WE/MW Week WE/MW Maandag - Woensdag 383,00 192,00 518,00 259,00 383,00 192,00 VAKANTIEWONINGEN PERIODE VOORJAAR 08/01 30/03 PAASVAKANTIE 30/03 16/04 VOORJAAR 16/04 07/05 07/05 09/05 HEMELVAARTWEEKEND 09/05 14/05 DUUR Maandag - Woensdag 4-pers.of 6-pers. duplex 518,00 259,00 6-pers

Nadere informatie

in rust en ruimte genieten van het Franse Buitenleven FermePostel 2015 Huuvoorwaarden Graschamp Corrèze Frankrijk

in rust en ruimte genieten van het Franse Buitenleven FermePostel 2015 Huuvoorwaarden Graschamp Corrèze Frankrijk 1 Na reserveren verklaart u de volgende huurovereenkomst te zijn aangegaan met betrekking tot de vakantiewoning in gemeente AYEN, GRASCHAMP, nummer 12 gelegen in FRANKRIJK. Uitsluitend bestemd voor vakantieverblijf

Nadere informatie

HUURCONTRACT VAKANTIEWONING Villagio di Sunclass, C15 Tignale, Italia

HUURCONTRACT VAKANTIEWONING Villagio di Sunclass, C15 Tignale, Italia HUURCONTRACT VAKANTIEWONING Villagio di Sunclass, C15 Tignale, Italia contactadres: De Parken 9, 6652 GB Druten (f.diekstra@planet.nl) reknr. 67.21.58.817 t.n.v. F. Diekstra te Druten De verhuurder (Dhr.

Nadere informatie

vakantiewoning De Zeester / stacaravan Beach Paradise

vakantiewoning De Zeester / stacaravan Beach Paradise Huurovereenkomst vakantiewoning De Zeester / stacaravan Beach Paradise Haayse Bos Hofdijksweg 55, 3223 KC Ouddorp Ondergetekenden verklaren de volgende huurovereenkomst te zijn aangegaan met betrekking

Nadere informatie

Huisje Musje Knus logeren bij bos, duin en zee

Huisje Musje Knus logeren bij bos, duin en zee Algemene voorwaarden Huisje Musje Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op een tijdelijke huurovereenkomst tussen Ruurd H.H. Niepoth en/of Femke E. Stiemsma (hierna: verhuurder ) en de huurder

Nadere informatie

Algemene informatie en huurvoorwaarden Villa Marmont. 1 Aankomst en vertrek. 2 Reservering en betaling

Algemene informatie en huurvoorwaarden Villa Marmont. 1 Aankomst en vertrek. 2 Reservering en betaling Algemene informatie en huurvoorwaarden Villa Marmont 1 Aankomst en vertrek De door u gehuurde villa is beschikbaar vanaf 16:00 uur op de dag dat de huurperiode ingaat. In overleg en op basis van beschikbaarheid

Nadere informatie

Huurovereenkomst vakantiehuis Casa Mama, Petöfi Sándor Utca 24, 7751 Monyoród, Hongarije.

Huurovereenkomst vakantiehuis Casa Mama, Petöfi Sándor Utca 24, 7751 Monyoród, Hongarije. Huurovereenkomst vakantiehuis Casa Mama, Petöfi Sándor Utca 24, 7751 Monyoród, Hongarije. De ondergetekenden: a. verhuurder, b. huurder ; Verklaren te zijn overeengekomen als volgt: 1. VERHUUR EN HUUR

Nadere informatie

Tarieven 2016 TARIEVEN PLAATSEN. Accommodaties van 01/07 tot 31/08 Overige maanden. Kleine tent + 2 personen Euro 26 Euro 22

Tarieven 2016 TARIEVEN PLAATSEN. Accommodaties van 01/07 tot 31/08 Overige maanden. Kleine tent + 2 personen Euro 26 Euro 22 Tarieven 2016 TARIEVEN PLAATSEN Accommodaties van 01/07 tot 31/08 Overige maanden Kleine tent + 2 personen Euro 26 Euro 22 Grote tent/caravan/camper + 2 personen Euro 34 Euro 26 Extra persoon Euro 7 Euro

Nadere informatie

Andaluciacasas.eu. Namen en leeftijden van de overige personen Naam persoon 2 / Leeftijd Naam persoon 3/ Leeftijd Naam persoon 4/ Leeftijd

Andaluciacasas.eu. Namen en leeftijden van de overige personen Naam persoon 2 / Leeftijd Naam persoon 3/ Leeftijd Naam persoon 4/ Leeftijd Reserveringsformulier Naam Adres Postcode Woonplaats Telefoon Geboortedatum Mobiel Paspoort / identiteitsbewijs Nr. Gegevens huurperiode Gewenste aanvangsdatum Gewenste einddatum Aantal volwassenen Aantal

Nadere informatie

Een reservering is geldig vanaf het moment, dat Grezelou Maisons de Vacances de vereiste aanbetaling heeft ontvangen.

Een reservering is geldig vanaf het moment, dat Grezelou Maisons de Vacances de vereiste aanbetaling heeft ontvangen. Algemene voorwaarden van Grezelou Maisons de Vacances Artikel 1 Grezelou Maisons de Vacances kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor enige verstoring, wijziging of verhindering van het verblijf

Nadere informatie

Reservatie-aanvraag Los Robles

Reservatie-aanvraag Los Robles Reservatie-aanvraag Los Robles Wij wensen volgende vakantie-accommodatie te reserveren: Los Robles 9-3 Avenida del Mar Benahavis Espagna. Uw persoonlijke gegevens Naam en voornaam Straat Huisnummer Postcode

Nadere informatie

3. IN-DE-PLAATSSTELLING

3. IN-DE-PLAATSSTELLING Algemene voorwaarden van Domaine La Vigerie Nuyte Dordogne hieronder ook te verstaan de accommodaties Maison Larnolia, Maison Linchel en/ of bijbehorende faciliteiten en terreinen. TOEPASSING 1.Deze Algemene

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN 1 januari 2014 La Pommeraie ~ Le Bourg ~ 71550 Roussillon en Morvan ~ France (Bourgogne) mobiel: +31.6.54.21.57.94 ~ tel: +31.20.889.04.66 ~ info@lapommeraie.nl Onderstaand treft u

Nadere informatie

Verblijfsvoorwaarden studio:

Verblijfsvoorwaarden studio: Verblijfsvoorwaarden studio: 1. Onderwerp De verhuurder geeft in huur aan de huurder een studio, 1 ste verdiep middel, in de Troonstraat 49 te Oostende. De studio indeling bestaat in een inkom met op de

Nadere informatie

BEMIDDELINGSVOORWAARDEN

BEMIDDELINGSVOORWAARDEN BEMIDDELINGSVOORWAARDEN Artikel 1. Begripsbepalingen 1. Villagrande: het boekingskantoor dat bemiddelt bij de totstandkoming van de overeenkomst tot huur tussen de huurder en de accommodatieverschaffer;

Nadere informatie

Algemene voorwaarden CA.V. Partingoli, gevestigd en kantoorhoudend te San Vincenzo a Torri, Scandicci (FI), ITALIA

Algemene voorwaarden CA.V. Partingoli, gevestigd en kantoorhoudend te San Vincenzo a Torri, Scandicci (FI), ITALIA Algemene voorwaarden CA.V. Partingoli, gevestigd en kantoorhoudend te San Vincenzo a Torri, Scandicci (FI), ITALIA 1. Reserveringsvoorwaarden: - U kunt schriftelijk, telefonisch, via internet of middels

Nadere informatie

Huurvoorwaarden vakantiewoning Babillie

Huurvoorwaarden vakantiewoning Babillie Huurvoorwaarden vakantiewoning Babillie Het charmante landhuis biedt comfortabel logement voor 16 personen (max. 20 p) Beschrijving van de verhuurde gedeeltes van het landgoed Hoofdgebouw gelijkvloers

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Het is verstandig om deze voorwaarden aandachtig te lezen. Zowel u, als de verhuurder, vinden hierin de rechten en plichten. Middels uw reservering bij de verhuurder, bevestigt u met

Nadere informatie

Algemene voorwaarden verhuur bungalows, appartementen en safaritenten The Natural Curacao n.v. Toepassing

Algemene voorwaarden verhuur bungalows, appartementen en safaritenten The Natural Curacao n.v. Toepassing Algemene voorwaarden verhuur bungalows, appartementen en safaritenten The Natural Curacao n.v. Toepassing 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, reserveringen en overeenkomsten

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor verhuur Chalet Les Papooses

Algemene Voorwaarden voor verhuur Chalet Les Papooses Algemene Voorwaarden voor verhuur Chalet Les Papooses 1. Begripsbepalingen 1.1. (Hoofd)huurder: een natuurlijk persoon of rechtspersoon die met de verhuurder een huurovereenkomst sluit ten aanzien van

Nadere informatie

Huurovereenkomst vakantiehuisje Het Pothok voor bepaalde periode.

Huurovereenkomst vakantiehuisje Het Pothok voor bepaalde periode. Huurovereenkomst vakantiehuisje Het Pothok voor bepaalde periode. Huurder: Naam:. Adres:. PC/Woonplaats. Tel.nr.:. Email:. Periode: Aankomst Vertrek.. Huurprijs: 60.00 euro per nacht (minimum 2 nachten).

Nadere informatie

2.3. Elke boeking moet worden gegarandeerd met een geldige creditcard. Wij accepteren Euro/MasterCard, Visa en Maestro.

2.3. Elke boeking moet worden gegarandeerd met een geldige creditcard. Wij accepteren Euro/MasterCard, Visa en Maestro. ALGEMENE VOORWAARDEN Alle boekingen geaccepteerd door Holland City Apartments BV zijn onderworpen aan deze algemene voorwaarden. Deze voorwaarden dienen aanvaard te worden door de huurder en alle personen

Nadere informatie

Boekingsvoorwaarden. 1 Overeenkomst

Boekingsvoorwaarden. 1 Overeenkomst Haus Mühlenberg Boekingsvoorwaarden 1 Overeenkomst De overeenkomst tussen de huurder en verhuurder bestaat uit een huurovereenkomst met invulformulier en de onderhavige boekingsvoorwaarden. Indien hierna

Nadere informatie

Algemene huurvoorwaarden "Svea Stuga"

Algemene huurvoorwaarden Svea Stuga Algemene huurvoorwaarden "Svea Stuga" artikel 1 Reservering en prijzen 1.1 Een reservering is geldig vanaf het moment, dat de verhuurder de vereiste aanbetaling heeft ontvangen. 1.2 De prijzen van verhuurder

Nadere informatie

1. Gegevens verhuur : Aangeboden (zie plan appt Algemene Voorwaarden huur

1. Gegevens verhuur : Aangeboden (zie plan appt  Algemene Voorwaarden huur Urb. Parque Residencial Mojácar nr 76 Calle Lucerna 04638 Mojácar (Playa) Verhuurder: PRMojácar Johny De Smet (+32491254355, prm.mojacar@skynet.be) http://prmojacar.be/contact Huurder : Voornaam, familienaam:

Nadere informatie

VERHUURVOORWAARDEN 1. RESERVEREN

VERHUURVOORWAARDEN 1. RESERVEREN VERHUURVOORWAARDEN 1. RESERVEREN De voorreservering doet u door dit formulier in te vullen en ondertekend met een copie van uw ID-kaart op te sturen (per post of per email). Als de villa voor de gevraagde

Nadere informatie

Algemene voorwaarden huur Gõlyafèszkünk (Ons ooievaarsnest) Felsõszentmárton. Artikel 1. Algemeen en begripsbepalingen.

Algemene voorwaarden huur Gõlyafèszkünk (Ons ooievaarsnest) Felsõszentmárton. Artikel 1. Algemeen en begripsbepalingen. Algemene voorwaarden huur Gõlyafèszkünk (Ons ooievaarsnest) Felsõszentmárton Artikel 1. Algemeen en begripsbepalingen. 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op een tijdelijke huurovereenkomst

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Appartementsauerland.nl Laatst aangepast zondag, 19 juli :31

Algemene voorwaarden Appartementsauerland.nl Laatst aangepast zondag, 19 juli :31 Algemene voorwaarden Appartementsauerland.nl Huurvoorwaarden 1. Aankomst en vertrek De vrijdagen en maandagen gelden in principe als wisseldag. De door u gehuurde woning is beschikbaar vanaf 15.00 uur

Nadere informatie

3. IN-DE-PLAATSSTELLING

3. IN-DE-PLAATSSTELLING Huurvoorwaarden van Domaine La Vigerie Nuyte Dordogne hieronder ook te verstaan de accommodaties (Maison Larnolia en Maison Linchel) en/ of al bijbehorende faciliteiten en terreinen. TOEPASSING 1.Deze

Nadere informatie

Huurvoorwaarden Linushoeve:

Huurvoorwaarden Linushoeve: Algemene boekingsvoorwaarden Huurvoorwaarden Linushoeve: Wanneer u een boeking maakt verklaart u zich akkoord met de onderstaande huurvoorwaarden. Gelieve ze daarom door te nemen wanneer u wil boeken.

Nadere informatie

DOMEINE VAN MASSEMBRE ALGEMENE VOORWAARDEN

DOMEINE VAN MASSEMBRE ALGEMENE VOORWAARDEN DOMEINE VAN MASSEMBRE ALGEMENE VOORWAARDEN Adres: Massembre 84, 5543 Heer Bedrijfsnummer: 0877879593 BTW-nummer: BE 0877879593 Rekeningnummer: BE17 0688 9770 5321 1. Boekingen Massembre neemt alleen boekingen

Nadere informatie

zomervakantie 2019 vr 21/06 -> vr 05/07/ midweek (maandag om 16u tot vrijdag om 10u) 400

zomervakantie 2019 vr 21/06 -> vr 05/07/ midweek (maandag om 16u tot vrijdag om 10u) 400 RESERVERINGS- EN HUURVOORWAARDEN ART. 1 ALGEMEEN Deze reserveringsvoorwaarden zijn bindend zowel voor de verhuurder als voor de huurder. De verhuurder, de familie Eskens-Verschueren, verplicht zich contractueel

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden HelloTwello

Algemene Voorwaarden HelloTwello Algemene Voorwaarden HelloTwello 1. TOEPASSING 1.1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, reserveringen en overeenkomsten met betrekking tot de groepsaccommodatie en campingplaatsen

Nadere informatie

3. Auto s van personen met een handicap mogen wel binnenrijden via het straatje in de Hogestraat tussen huisnummer 6 en 8 en blijven staan.

3. Auto s van personen met een handicap mogen wel binnenrijden via het straatje in de Hogestraat tussen huisnummer 6 en 8 en blijven staan. algemeen 1. De lokalen van vzw lokalen jongens-chiro Sint Jan zijn gelegen in de Hogestraat nr 10 te 8870 Izegem, Kachtem en zijn te bereiken via het kleine straatje tussen Hogestraat 6 en 8 of via het

Nadere informatie

Algemene voorwaarden La Lègerie

Algemene voorwaarden La Lègerie Algemene voorwaarden La Lègerie 1. Boekingen La Legèrie neemt alleen boekingen in behandeling van personen vanaf 18 jaar. La Lègerie behoudt zich het recht voor om te allen tijde zonder opgaaf van redenen

Nadere informatie

Aangeboden (zie situatie- liggingsplan Algemene Voorwaarden huur):

Aangeboden (zie situatie- liggingsplan Algemene Voorwaarden huur): Urb. Parque Residencial Mojacar nr 76 Calle Lucerna 04638 Mojacar (Playa) Verhuurder: PRMojacar (+32491254355, prm.mojacar@skynet.be) Contactadres : Kievitlaan 1, 9400 Ninove http://prmojacar.be Huurder

Nadere informatie

in rust en ruimte genieten van het Franse Buitenleven FermePostel Huuvoorwaarden Graschamp Corrèze Frankrijk

in rust en ruimte genieten van het Franse Buitenleven FermePostel Huuvoorwaarden Graschamp Corrèze Frankrijk 1 Na reserveren verklaart u de volgende huurovereenkomst te zijn aangegaan met betrekking tot de vakantiewoning in gemeente AYEN, GRASCHAMP, nummer 12 gelegen in FRANKRIJK. Uitsluitend bestemd voor vakantieverblijf

Nadere informatie

Stichting Scouting Made

Stichting Scouting Made Stichting Scouting Made Huurovereenkomst scoutinggebouw t Knooppunt De ondergetekenden: en 1. Stichting Scouting Made, gevestigd te Made Contactpersoon: John van Kappel verhuur@scoutingmade.nl iban bank

Nadere informatie

Reserveringsvoorwaarden van Vakantie Verhuur Indonesia

Reserveringsvoorwaarden van Vakantie Verhuur Indonesia Reserveringsvoorwaarden van Vakantie Verhuur Indonesia Vakantie Verhuur Indonesia VOF bemiddelt professioneel voor u in de huur/verhuur van een vakantiewoning, waarmee de huiseigenaar met u een verhuurcontract

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN VIAGGI DA GUSTARE

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN VIAGGI DA GUSTARE ALGEMENE VOORWAARDEN VAN VIAGGI DA GUSTARE Reserveren U kunt schriftelijk, telefonisch of per e-mail reserveren. Als u een accommodatie wilt huren, nemen wij eerst contact op met de eigenaar om na te gaan

Nadere informatie

2. TOEPASSELIJK RECHT Op de overeenkomst tussen u en Groenendijk B.V. is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.

2. TOEPASSELIJK RECHT Op de overeenkomst tussen u en Groenendijk B.V. is uitsluitend Nederlands recht van toepassing. Reglementen - Algemene voorwaarden Groenendijk B.V. Per 1 januari 2019 1. toepassing 2. toepasselijk recht 3. boekingen 4. reisdocumenten 5. betalingen 6. prijzen 7. extra kosten 8. borgsom 9. aankomst

Nadere informatie

Reis en boekingsvoorwaarden

Reis en boekingsvoorwaarden Reis en boekingsvoorwaarden Artikel 1 INLEIDENDE BEPALING Artikel 1, lid 1 In deze Reisvoorwaarden wordt verstaan onder: 1-Verhuurbedrijf Texelvakanties, treedt bij elke dienstverlening nooit in eigen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Camping La Nozillière

Algemene voorwaarden Camping La Nozillière Algemene voorwaarden Camping La Nozillière 1. Boekingen Camping La Nozillière neemt alleen boekingen in behandeling van personen vanaf 18 jaar. Camping La Nozillière behoudt zich het recht voor om te allen

Nadere informatie

-1- Algemene voorwaarden huur en gebruik Alkenrode. Vakantiehuis en appartement Alkenrode. Elkenrade 11, 6289 NB te Elkenrade. (Versie augustus 2019)

-1- Algemene voorwaarden huur en gebruik Alkenrode. Vakantiehuis en appartement Alkenrode. Elkenrade 11, 6289 NB te Elkenrade. (Versie augustus 2019) -1- Algemene voorwaarden huur en gebruik Alkenrode Vakantiehuis en appartement Alkenrode Elkenrade 11, 6289 NB te Elkenrade (Versie augustus 2019) Toepassing Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing

Nadere informatie

Huurcontract Appartement Atlantic Wave (Bouganville 332)

Huurcontract Appartement Atlantic Wave (Bouganville 332) Huurcontract Appartement Atlantic Wave (Bouganville 332) Ondergetekenden verklaren de volgende huurovereenkomst te zijn aangegaan met betrekking tot het vakantiehuis in Costa de Antigua Caleta de Fuste

Nadere informatie

Algemene Huurvoorwaarden Les 7 Anges Pagina 1 van 3

Algemene Huurvoorwaarden Les 7 Anges Pagina 1 van 3 Algemene Huurvoorwaarden Les 7 Anges Pagina 1 van 3 Duur De duur van de huurperiode kan niet worden verlengd zonder voorafgaand akkoord van de verhuurder. Betaling De betaling dient gedaan te worden op

Nadere informatie

ALGEMENE HUURVOORWAARDEN BLOKHUT DE SCOUTBURCHT

ALGEMENE HUURVOORWAARDEN BLOKHUT DE SCOUTBURCHT ALGEMENE HUURVOORWAARDEN BLOKHUT DE SCOUTBURCHT 1. RESERVERING Reservering vindt plaats door het invullen en onderteken van de huurovereenkomst en is definitief na ontvangst van de aanbetaling. 2. HUUR

Nadere informatie

Algemene huur Voorwaarden van Kamperen met de auto.nl

Algemene huur Voorwaarden van Kamperen met de auto.nl Algemene huur Voorwaarden van Kamperen met de auto.nl adres: De Muninksplaat 6 B 8754HG Makkum FRL Telefoonnummer: 06 81195047 Email adres : info@kamperenmetdeauto.nl KvK Leeuwarden nummer: 52938018 Algemene

Nadere informatie

1: Bij het totstandkomen van de overeenkomst dient een aanbetaling van 50% van de totale overeengekomen reissom te worden voldaan.

1: Bij het totstandkomen van de overeenkomst dient een aanbetaling van 50% van de totale overeengekomen reissom te worden voldaan. Huurvoorwaarden Artikel 1: Algemene huurvoorwaarden Vakantiewoningen in Curacao De overeenkomst komt tot stand door aanvaarding door de huurder van het aanbod van Vakantiewoningen in Curacao. Na totstandkoming

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Vakantiehuizen La Ferme de Charel

Algemene voorwaarden Vakantiehuizen La Ferme de Charel Algemene voorwaarden Vakantiehuizen La Ferme de Charel Wij heten u van harte welkom in onze vakantiehuizen La Ferme de Charel en wij verzoeken u zich op de hoogte te stellen van deze Algemene Voorwaarden.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden verhuur

Algemene voorwaarden verhuur Algemene voorwaarden verhuur Artikel 1: Begripsbepalingen 1. Onder huurder wordt verstaan degene die door eigenaar te huur aangeboden woning gelegen aan de Boulevard de Wielingen 9-14 te Cadzand huurt

Nadere informatie

Wanneer u een boeking maakt verklaart u zich akkoord met de onderstaande huurvoorwaarden.

Wanneer u een boeking maakt verklaart u zich akkoord met de onderstaande huurvoorwaarden. Onze huurvoorwaarden Algemene boekingsvoorwaarden Wanneer u een boeking maakt verklaart u zich akkoord met de onderstaande huurvoorwaarden. Gelieve ze daarom even door te nemen wanneer u wil boeken. De

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Hotel The Dolphins. 1. TOEPASSING 2. RESERVERINGEN 3. WIJZIGINGEN IN DE OVEREENKOMST

Algemene voorwaarden Hotel The Dolphins. 1. TOEPASSING 2. RESERVERINGEN 3. WIJZIGINGEN IN DE OVEREENKOMST Algemene voorwaarden Hotel The Dolphins. 1. TOEPASSING 1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, reserveringen en overeenkomsten met betrekking tot alle kamers, die worden

Nadere informatie

Reserveren Naar aanleiding van een reserveringsaanvraag of mailcontact kunt u reserveren.

Reserveren Naar aanleiding van een reserveringsaanvraag of mailcontact kunt u reserveren. La-Bastide - Algemene voorwaarden Reserveren Naar aanleiding van een reserveringsaanvraag of mailcontact kunt u reserveren. Reserveringsopdracht en betaling Een reserveringsopdracht wordt door La-Bastide

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Mini Camping HelloTwello (versie )

Algemene Voorwaarden Mini Camping HelloTwello (versie ) Algemene Voorwaarden Mini Camping HelloTwello (versie 1.2. 02.02.2019) 1. TOEPASSING 1.1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, reserveringen en overeenkomsten met betrekking

Nadere informatie

STEFANSHOF HUUROVEREENKOMST VAKANTIEWONING

STEFANSHOF HUUROVEREENKOMST VAKANTIEWONING STEFANSHOF HUUROVEREENKOMST VAKANTIEWONING De verhuurder stelt de vakantiewoning ter beschikking van de huurders voor de periode zoals opgenomen in het reservatiedocument. De groep huurders duidt één persoon

Nadere informatie

Verblijfsvoorwaarden appartement:

Verblijfsvoorwaarden appartement: Verblijfsvoorwaarden appartement: 1. Onderwerp De verhuurder geeft in huur aan de huurder een appartement, 2de verdiep rechts, in de Troonstraat 49 te Oostende. De indeling van het appartement bestaat

Nadere informatie

Huurovereenkomst met de verhuurder

Huurovereenkomst met de verhuurder Huurovereenkomst met de verhuurder 1. Begripsbepalingen 1.1. (Hoofd)huurder: een natuurlijk persoon of rechtspersoon die met de verhuurder een huurovereenkomst sluit ten aanzien van het appartement. 1.2.

Nadere informatie

HUUROVEREENKOMST PENSTRAAT 211 WONING.

HUUROVEREENKOMST PENSTRAAT 211 WONING. HUUROVEREENKOMST PENSTRAAT 211 WONING. Huurder: Naam : Geboortedatum : Adres : Postcode : Plaats : Email adres : Telefoon : Eventuele contactgegevens in geval van nood: Verhuurder: Naam : SPF De Pen Adres

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Algemene voorwaarden Huize Terziet. Artikel 1. Algemene voorwaarden en begripsbepalingen

ALGEMENE VOORWAARDEN. Algemene voorwaarden Huize Terziet. Artikel 1. Algemene voorwaarden en begripsbepalingen ALGEMENE VOORWAARDEN Algemene voorwaarden Huize Terziet Artikel 1. Algemene voorwaarden en begripsbepalingen Artikel 2. Totstandkoming huurovereenkomst Artikel 3. Betalingscondities Artikel 4. Kosten Artikel

Nadere informatie

Boekingsbevestiging blokhuis Sudeck,

Boekingsbevestiging blokhuis Sudeck, Boekingsbevestiging blokhuis Sudeck, Vor dem Immesberge 16 Sudeck/Diemelsee Deze huur- en reserveringsvoorwaarden zijn voor. van toepassing ( personen). Opgesteld door Sauerlandhome; later te noemen als

Nadere informatie

Appartement in Budva, Montenegro

Appartement in Budva, Montenegro Appartement in Budva, Montenegro Samenvatting Stijlvolle appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers in Budva, Montenegro. Beschrijving Prachtige appartementen in het hart van het historische Budva, Montenegro.

Nadere informatie

Betreft: Huurovereenkomst voor studentenhuis La Hacienda Studio te Carawaraweg 3.

Betreft: Huurovereenkomst voor studentenhuis La Hacienda Studio te Carawaraweg 3. La Hacienda Studio Carawaraweg 3 Willemstad, Curacao Tel Nummer: 517 43 77 Datum: Betreft: Huurovereenkomst voor studentenhuis La Hacienda Studio te Carawaraweg 3. Huurder: Adres: Geboortedatum: Paspoort

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN Algemene voorwaarden 10 persoonsbungalow op park Lucany gevestigd in Lučany nad Nisou te Tsjechië.

ALGEMENE VOORWAARDEN Algemene voorwaarden 10 persoonsbungalow op park Lucany gevestigd in Lučany nad Nisou te Tsjechië. ALGEMENE VOORWAARDEN Algemene voorwaarden 10 persoonsbungalow op park Lucany gevestigd in Lučany nad Nisou te Tsjechië. Artikel 1. Artikel 2. Artikel 3. Artikel 4. Artikel 5. Artikel 6. Artikel 7. Artikel

Nadere informatie

De verhuurvoorwaarden Atelier Lulu Pied

De verhuurvoorwaarden Atelier Lulu Pied De verhuurvoorwaarden Atelier Lulu Pied Algemeen De voorwaarden voor verhuur van de gîtes staan op onze website en worden u samen met een routebeschrijving en voorwaarden voor het gebruik van het zwembad

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Chaletpark 't Werdje

Algemene voorwaarden Chaletpark 't Werdje Algemene voorwaarden Chaletpark 't Werdje 1.Toepassing algemene voorwaarden chaletverhuur 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle huurovereenkomsten welke, direct of indirect, worden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Camping La Nozillière

Algemene voorwaarden Camping La Nozillière Algemene voorwaarden Camping La Nozillière 1. Boekingen Camping La Nozillière neemt alleen boekingen in behandeling van personen vanaf 18 jaar. Camping La Nozillière behoudt zich het recht voor om te allen

Nadere informatie

1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de huurovereenkomsten van de vakantiewoningen.

1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de huurovereenkomsten van de vakantiewoningen. Algemene voorwaarden Verantwoordelijk Dumoulin Georges Rue des villas 74 (B) 4980 Trois-Ponts Tél.: +32(0)80 68 40 60 Fax: +32(0)80 68 40 52 info@gite-du-moulin.be Art. 1 Inleiding 1.1 Deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Algemene Voorwaarden B&B Aline Florentine

ALGEMENE VOORWAARDEN. Algemene Voorwaarden B&B Aline Florentine ALGEMENE VOORWAARDEN Algemene Voorwaarden B&B Aline Florentine B&B: Bed and Breakfast te Everberg. Een gast of (hoofd)gast: (natuurlijk) persoon, die in de B&B wil verblijven voor een bepaalde periode;

Nadere informatie

HUISREGLEMENT HUURVOORWAARDEN

HUISREGLEMENT HUURVOORWAARDEN HUISREGLEMENT HUURVOORWAARDEN ALGEMEEN Huurprijs per week (zaterdag 16.00 u. zaterdag 10.00 u.) volgens periode: zie www.lapelatiere.com Eindschoonmaak, rechtstreeks te regelen met de conciërge = 250 Waarborgsom

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Verantwoordelijk, eigenaar van het vakantiehuis La Maison du docteur Art. 1 Inleiding 1.1 1.2 1.3 Art. 2 Reservering 2.1 2.

Algemene voorwaarden Verantwoordelijk, eigenaar van het vakantiehuis La Maison du docteur Art. 1 Inleiding 1.1 1.2 1.3 Art. 2 Reservering 2.1 2. Algemene voorwaarden Verantwoordelijk, eigenaar van het vakantiehuis La Maison du docteur Coffigniez-Gettemans Yves & Françoise Rue du Lavoir, 7 (B)6960 Dochamps (Manhay) Tél./Fax: +32(0)84 22 23 69 GSM

Nadere informatie

HUURCONTRACT DOMAINE DES PRADIES Pradiès haut, Casseneuil (Fr)

HUURCONTRACT DOMAINE DES PRADIES Pradiès haut, Casseneuil (Fr) HUURCONTRACT DOMAINE DES PRADIES Pradiès haut, 47440 Casseneuil (Fr) Bij boeking van deze vakantiewoning dient u akkoord te gaan met het onderstaand huurcontract. 1. Onderwerp De verhuurder geeft in huur

Nadere informatie

1. Algemene Bepalingen 2. Reserveren/boeken

1. Algemene Bepalingen 2. Reserveren/boeken HUURVOORWAARDEN 1. Algemene Bepalingen i. Global Sun Estate (hierna genoemd GSE) bemiddelt bij de totstandkoming van een huurovereenkomst tussen eigenaar en huurder. De huurovereenkomst met bijhorende

Nadere informatie

Let op het betreft hier om een niet rokers / huisdier accommodatie

Let op het betreft hier om een niet rokers / huisdier accommodatie Let op het betreft hier om een niet rokers / huisdier accommodatie [Voorwaarden] Neemt vooraf goed kennis van de inhoud van deze voorwaarden. Zowel wij als u vinden hierin onze rechten en plichten. [Reserveren]

Nadere informatie

Huurcontract vakantiehuis Bouganville 332

Huurcontract vakantiehuis Bouganville 332 Huurcontract vakantiehuis Bouganville 332 Ondergetekenden verklaren de volgende huurovereenkomst te zijn aangegaan met betrekking tot het vakantiehuis in Costa de Antigua Caleta de Fuste gelegen aan Calle

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Villa Residencia.

Algemene voorwaarden Villa Residencia. Algemene voorwaarden Villa Residencia. Artikel 1 Inleidende bepaling 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle boekingen bij Villa Residencia. Indien en voor zover voor boekingen van bepaalde

Nadere informatie

3-Reissom; De gepubliceerde reissom geldt per vakantieobject per week, tenzij anders aangegeven.

3-Reissom; De gepubliceerde reissom geldt per vakantieobject per week, tenzij anders aangegeven. Algemene voorwaarden Artikel 1: INLEIDENDE BEPALING Artikel 1, lid 1 In deze Reisvoorwaarden wordt verstaan onder: 1-Villa Verhuur Texel, treedt bij elke dienstverlening nooit in eigen naam op, doch steeds

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Vakantiehuizen La Ferme de Charel

Algemene voorwaarden Vakantiehuizen La Ferme de Charel Algemene voorwaarden Vakantiehuizen La Ferme de Charel Wij heten u van harte welkom in onze vakantiehuizen La Ferme de Charel en wij verzoeken u zich op de hoogte te stellen van deze Algemene Voorwaarden.

Nadere informatie