DORPSJOURNAAL. Kopij inleveren voor zondag uur.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "DORPSJOURNAAL. Kopij inleveren voor zondag uur."

Transcriptie

1 46e jaargang no dec-30 dec 2017 Kopij inleveren voor zondag uur. METROPEELORKEST MET KERSTSFEER a.s. ZATERDAG 23 DECEMBER C o l o fo n Het dorpsjournaal wordt uitgegeven door Dorpscoöperatie Samen1Westerbeek Informatie: secretariaat@samen1westerbeek.nl Kopij inleveren: Vóór zondag 19:00 uur Via adres: fra.giesbers@home.nl Het dorpsjournaal is een mededelingenblad voor de inwoners van het kerkdorp Westerbeek. Het is bedoeld voor kerkberichten, berichten voor organisaties, clubs, verenigingen, enz. Oplage 300 exemplaren De redactie behoudt het recht op het plaatsen van aangeleverde kopij. Het dorpsjournaal wordt ook gepubliceerd op en Kosten voor plaatsing van advertenties en/of (familie) berichten: Hele pagina: 10,- Halve pagina: 5,- Een derde pagina: 3,50 Een vierde pagina: 2,50 Een vijfde pagina: 2,- De incidentele gebruiker wordt verzocht om binnen 14 dagen na plaatsing te betalen. Het bedrag overmaken op bankrekeningnummer: NL35RABO t.n.v. S1W Bezoek-/Postadres PMMvdK: Lepelstraat 13a 5845 BK SINT ANTHONIS Tel.nr.: info@parochiemariamoedervandekerk.nl Contactadres van de Parochie A. Peters Pastoraal team B.g.g. pastoraal team spoedsituaties Belangrijke telefoonnummers Alarmnummer bij spoed (ambulance, brandweer, politie) Politie Brandweer Ambulance Huisarts Maasziekenhuis Pantein Huisartsenpost e AED bij gemeenschapshuis De Schans 2 e AED Schepersstraat 1a Zie voor alle diensten in de parochie: KERSTTIJD 4e Zondag van de Advent Zondag 24 december, uur: Herdertjesviering (gezinsviering) Hoogfeest van Kerstmis Maandag 25 december, Eerste Kerstdag, uur : gezongen Eucharistieviering, m.m.v. het herenkoor uit Oploo. Int. overleden ouders Wim Derkx en Dina Derkx -Cremers Int. Antoon Peters en Hanneke Peters -Lemmen en zoon Jan Int. Jans Teurlinx-Simons Int. Pierre van Lankveld Int. Jan Lenkens Lector: Maria van den Oever -Nooijen Feest van de H. Familie Weekeinde 30/31 december : géén vier in g in W est er b eek. ADVENTSACTIE 2017 Armoedehulp dicht bij huis Voor de Adventsactie 2017 zamelen we geld in voor de Parochiële Caritas Instelling (= PCI). Ook in de parochie Maria, Moeder van de Kerk, zijn er mensen die armoedehulp nodig hebben. Van oudsher kloppen mensen in nood aan bij de kerk. Begin 2016 heeft de bisschop deze PCI opgericht, waarin de bestaande armenfondsen zijn opgenomen. De PCI is voor haar inkomsten aangewezen op giften die u kunt aftrekken voor de inkomstenbelasting. Uw gift kunt u rechtstreeks overmaken op: NL 11 RABO t.n.v. PCI, o.v.v. Adventsactie Achter in onze kerk staat bovendien een collectebus. Bij voorbaat dank voor uw gift! NAMENS DE PAROCHIE MARIA, MOEDER VAN DE KERK, EN IN HET BIJZONDER DE DEEL - PAROCHIE WESTERBEEK, WORDT U EEN GEZEGEND KERSTFEEST TOEGEWENST!

2 PAGINA 2 Bezoeken kerststal Als u (met uw kinderen) graag de kerststal wilt bezoeken in onze kerk, dan bent u daarvoor van harte welkom tijdens en na de Herdertjesviering op zondag 24 december. Op Eerste Kerstdag is er een gezongen mis, om uur. Een aantal parochianen heeft weer hard gewerkt om een mooi geheel te maken van de stal en het groen. We bedanken hen daar hartelijk voor. Kom hun werk bewonderen! WEDEROM EEN GROOT SUCCES! De kinderen van de basisschool "De Zonnewijzer" hebben maar liefst 291 zakjes = 1164 worstenbroodjes verkocht!!! Onze grote dank gaat uit naar alle kinderen, de ouders en het team van basisschool "De Zonnewijzer" die zich ingezet hebben voor de actie worstenbrood4all " van Be4all. Mede dankzij jullie hulp kunnen we een mooie en veilige speelplaats maken. Ook dank aan alle mensen voor hun donatie aan Be4all en aan de kopers van de worstenbroodjes; dat ze jullie heerlijk mogen smaken! Wanyala nabi = Heel erg bedankt! Wij wensen jullie fijne kerstdagen en een voorspoedig 2018 Een warme groet, bestuur Be4all KBO-Senioren expo Vrijdag 19 januari gaan we met de KBO's van de gemeente Sint Anthonis naar de senioren expo in Veldhoven. De kosten zijn 8,50 pp. Dit is voor de entree en busreis. Als u interesse heeft kunt u zich tot vrijdag 29 december aanmelden en betalen bij Theo Beckers van Haandelstraat 38. De bus vertrekt om 9.00 bij de kerk in Oploo. Voor de mensen die op eigen gelegenheid willen gaan zijn er nog enkele vrijkaartjes. Deze kunt u zolang de voorraad strekt ophalen bij Theo Beckers. KBO Wandelen en Fietsen Op woensdag 20 december sluiten we het fietsseizoen af. We fietsen bij goed weer een korte route; die eindigt om ongeveer u. bij Dinges. Ook al fiets je deze middag niet mee, dan ben je toch van harte welkom om u. Om het jaar af te sluiten met een worstenbroodje en een drankje. (eigen rekening) Vanaf woensdag 3 januari wordt in de wintermaanden bij droogweer gewandeld. Voor meer informatie kunt u terecht bij: Tien Voesten of Martien van den Oever.

3 PAGINA 3 Familie Loeffen Familie Kocken-Winnen Na een korstondig ziekbed is zaterdagavond van ons heengegaan De plechtige uitvaart zal worden gehouden in de parochiekerk van de H.Nicolaas te Haps, vrijdag 22 december 10.30, waarna aansluitend de begrafenis zal plaatsvinden op de R.K. begraafplaats aldaar. 16 december 2017 Stevensstraat 52a 5843AC Westerbeek Piet Loeffen Levenspartner van Marietje Kocken Wij wensen Marietje en verdere familieleden erg veel sterkte. Tarieven en grafrechten 2018 Het parochiebestuur heeft de tarieven en grafrechten vastgesteld die in de parochie gaan gelden per 1 januari Binnenkort worden die gepubliceerd op de website In verband met de aankomende feestdagen is onze cafetaria gesloten op zondag 24 december. Ook de beide kerstdagen is de cafetaria gesloten. Ons café is beide kerstdagen geopend vanaf uur! Oudjaarsavond is de cafetaria geopend tot uur. Het café is oudjaarsavond gesloten. Op 1 januari gaan we weer open om uur, zowel café als cafetaria! Namens alle medewerkers van café Dinges wensen wij iedereen een heel gezellig kerstfeest en een heerlijk en gezond 2018! Graag tot in het nieuwe jaar! K.B.O. KIENEN Voor alle leden maar ook niet-leden 0p woensdag 20 december wordt onze maandelijkse KIENMIDDAG georganiseerd. Om uur beginnen we met de kaartverkoop en om uur met het kienen. De kaarten kosten 6,00 inclusief de koffie. De leden mogen ook vrienden, familie en kennissen meebrengen. En natuurlijk zijn er altijd leuke prijzen te winnen. Daarnaast gaan we voor gezelligheid en ontspanning.

4 PAGINA 4 KBO-WESTERBEEK KERSTVIERING Ook dit jaar had het bestuur van KBO- Westerbeek voor de leden een prima programma samengesteld. Traditioneel was er het optreden van Blijf JONG onze eigen volksdansgroep en werden leuke kerstverhalen verteld door Maria die we van Riek mochten gebruiken. Volgens onze uitstekende artiest, die zorgde voor een zeer gezellige sfeer met leuke sketches en liedjes, deed Maria niet onder voor Riek. Evenals voorgaande jaren had café Dinges weer een hapjesmaaltijd samengesteld waar we weer veel complimenten over kregen. Al met al een sfeervolle kerstviering, lekker eten en drinken genoeg en de afsluiting met inmiddels ook de traditionele lotjestrekking voor de zeer mooie eigen gemaakte kerststukken. Waar mogelijk zullen leden van het bestuur ook nog de langdurige zieken leden gaan bezoeken met een mooi kerststukje. Het bestuur wenst u allen een sfeervolle kerst en een gezond Ps. Mocht u de leeftijd van 50 gepasseerd zijn, dan bent u in 2018 welkom als lid van de KBO-Westerbeek. U ondersteunt het ouderenwerk in Westerbeek en kunt zelf naar gelieve deelnemen aan diverse activiteiten die ook voor 2018 weer op stapel staan. K E R S T S F E E R m e t h e t M E T R O P E E L O R K E S T Zin in Kerstmis? Gezellige dagen? Wie wil er niet genieten van vrolijke Kerstklanken? Zaterdag 23 december verzorgt het M E T R O P E E L O R K E S T een KERST optreden in de kerk van Westerbeek, aanvang uur. Voor alle duidelijkheid, het is géén eucharistieviering. De kerkdeuren worden vanaf uur geopend. Wij nodigen u van harte uit om deze KERSTSFEER met ons te vieren. Gratis entree.

5 PAGINA 5 Dorpscoöperatie Samen 1 Westerbeek wenst U fijne feestdagen! Beste inwoners van Westerbeek Omdat André en Wilma Vermeulen per 1 januari zelf stoppen met hun bakkerij/winkel, gaan wij met de SPAR vanaf woensdag 3 januari, verder met Bakker RON uit Deurne, die de laatste 6 jaar bij bakkerij Vermeulen diverse soorten broodproducten heeft geleverd. Bakker RON s diverse ambachtelijke broden, speltbroden en speltproducten zijn zeer bekend in Oploo en naastgelegen dorpen. De gebruikelijke acties, zoals de brood dag op donderdag blijft bij ons ook doorgaan net zoals de gebruikelijke besteldag die u wenst. Wij blijven natuurlijk ook de producten van bakkerij de Haas in onze winkel verkopen Er volgt voor 3 januari nog een brief met verdere informatie. Wij wensen André en Wilma in de toekomst veel geluk en gezondheid toe! Wij wensen u prettige feestdagen en een voorspoedig en muzikaal 2018 toe! Jos & Truus Jaegers Openingstijden van Spar Jaegers voor de feestdagen Zaterdag 23 dec.geopend van 8.00u tot 17.00u Zondag 24 dec. Geopend van 9.00u tot 16.00u Zondag 31 dec. Geopend van 9.00u tot 13.00u Wij wensen iedereen hele fijne feestdagen toe en de beste wensen voor 2018 Het Spar-team

6 PAGINA 6 DE TWISSE TUSSTÈKERS P R O N K Z ITTINGEN De pronkzittingen komen al snel dichterbij! Op 10 januari (KBO), 13, 19 en 20 januari zijn ze er weer. Het belooft weer een mooi programma te worden en om dit een beetje goed te kunnen plannen willen we je vragen om je vóór 30 december op te geven. Als je je opgegeven hebt, ontvang je van ons een mailtje met verdere info en een uitnodiging voor het artiestenoverleg. Dit zal plaatsvinden op 2 januari. Je kunt je opgeven via opper@tusriek.nl. Succes met de voorbereidingen! Tas Op! Kaartverkoop pronkzittingen 3 januari 19:00 uur in De Schans Op woensdag 3 januari begint om 19:00 uur de kaartverkoop voor de Pronkzittingen 2018 die gehouden worden op 13,19 en 20 januari in de Plaggehut in Westerbeek. Alle artiesten zijn druk bezig met de voorbereidingen voor deze avonden die weer met veel humor en lachwerk gevuld zijn en nog veel meer!!. Op 1 van deze avonden zal bekend gemaakt worden wie op Carnavalsdinsdag in het onofficiële huwelijksbootje stappen en als eerste aan de boeremoes met worst mogen beginnen. Ook zal er iemand in het zonnetje gezet worden die al veel voor ons dorp gedaan heeft en daarom geëerd wordt met de titel Ere Tusstèker(in) van het jaar Dus zorg dat ook jij een kaartje weet te bemachtigen voor een van deze mooie avonden om samen met ons prinsenpaar prins Mark d'n 1e en z'n prinsin Eddie naar een geweldige pronkzitting te gaan kijken. 't makt nie uut wie ge bent, als ge mar feesten kent"! Tas Op! O P T O C H T S INT ANTHONIS Opgeven voor de optocht in St. Tunnis voor de wagens kan via aanmeldformulier te vinden op onze Website Dit aanmeldformulier kunt u tot en met 30 januari 2018 mailen naar optocht@uutlaot.nl Opgeven voor de loopgroepen, paren en enkelingen kan op zaterdag 10 februari tussen 12:00 en 14:00 uur op adres MFA Oelbroeck. Voor evt. informatie kunt u mailen naar optocht@uutlaot.nl Er mag GEEN glaswerk in de optocht worden meegenomen; hier wordt vooraf ook op gecontroleerd. Officieel eindigt de route van de optocht bij knooppunt Breestraat/Hoefstraat. Wagens kunnen dan via de Hoefstraat richting Bosweg wegrijden. B.v.d. voor jullie medewerking. Als er vragen zijn hoor ik het graag Judith Driessen Optochtcommissie"

7 PAGINA 7 BOEZELNIEUWS Zoals jullie weten komt de BOEZELPRONKZITTING er weer aan. Deze is op zondagmiddag 21 januari 2018, aanvang uur. Alle kinderen van groep 3 t/m groep 8 mogen meedoen. Misschien kun je in de kerstvakantie alvast iets leuks gaan bedenken! Je kunt je opgeven via onze website: We willen de opgave uiterlijk 8 januari binnen hebben. Alvast veel inspiratie en voorpret! De Boezelleiding. Boezels en Boezelleiding Wij wensen iedereen gezellige kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar.

8 PAGINA 8 DAPHNE GEERTS WINT VIERDE SELECTIEWEDSTRIJD NISTELRODE - Zondag 17 december werd in Nistelrode de vierde selectiewedstrijd dressuur voor paarden verreden. Daphne Geerts was hier zeer succesvol met haar zwarte paard Hollywood. Zij kregen mooie complimenten van de juryleden en wonnen de 1e prijs met 210,5 en 201,5 punten in de klasse M1. Voetbalvereniging Westerbeekse Boys wenst u prettige feestdagen en een gezond en sportief 2018 Westerbeekse Boys 1 - Merselo Trainingswinterstop De trainingswinterstop voor onze jeugdteams start op maandag 18 december Op maandag 15 januari 2018 starten de jeugdtrainingen weer tot en met Winterstop Oliebollenverkoop Beste inwoners van Westerbeek We gaan weer richting jaarwisseling Net als vorig jaar houdt volleybalvereniging VCP, een traditionele oliebollenverkoop, op oudejaarsdag: zondag 31 december. De actie is in samenwerking met Bakkerij Vermeulen, die de heerlijke oliebollen zal leveren. De oliebollen zullen huis-aan-huis verkocht worden. Tussen uur en uur zullen onze leden in Oploo en Westerbeek aan de deur komen. De opbrengst van de oliebollenactie komt volledig ten goede aan volleybalvereniging VCP. Wij hopen dat u onze vereniging wilt steunen. wo 20 dec Kienen KBO za 23 dec Kerstsfeer Metropeelorkest wo 27 dec KWIZZUT wo 3 jan Kaartverkoop Pronkzitting za 6 jan Mandarijnenactie WB za 6 jan Prijsuitr./feestavond KWIZZUT wo 10 jan Pronkzitting KBO vr 12 jan JOW za 13 jan Pronkzitting I vr 19 jan Pronkzitting II za 20 jan Pronkzittimg III zo 21 jan BOEZELpronkzitting vr 9 feb Sleuteloverdracht In Ledeacker (besloten) za 10 feb Carnavalsviering CSTT za 10 feb Aw Wieve Bal CSTT zo 11 feb Kinderoptocht CSTT zo 11 feb Optocht St Tunnis *zo 11 feb Jeugdavond CRAZY SUNDAY jaar CSTT ma 12 feb Snotneuzenbal CSTT ma 12 feb Groot Tusstèkersbal CSTT di 13 feb Boerenbruiloft CSTT di 13 feb Tuscrematiebal CSTT wo 14 feb Herringschelle CSTT za 17 feb JOW Fruitactie vr 9 mrt JOW vr 23 mrt toneelgroep Westerbeek GenRep za 24 mrt Toneeluitvoering zo 25 mrt Toneeluitvoering za 31 mrt Toneeluitvoering vr 6 apr JOW zo 29 apr JOW Battle of the Bands vr/za 18/19 mei JOW Overnachting vr 15 jun JOW

DORPSJOURNAAL. Kopij inleveren voor zondag uur.

DORPSJOURNAAL. Kopij inleveren voor zondag uur. 46e jaargang no. 51 17 dec-23 dec 2017 Kopij inleveren voor zondag 19.00 uur. E-mail: fra.giesbers@home.nl GEZAMENLIJK ZONNEDAK...ISOLATIESUBSIDIE...ZIE PAG. 3 C o l o fo n Het dorpsjournaal wordt uitgegeven

Nadere informatie

DORPSJOURNAAL. 47e jaargang no jan-20 jan januari...1e PRONKZITTINGSAVOND DE TWISSE TUSSTÈKERS

DORPSJOURNAAL. 47e jaargang no jan-20 jan januari...1e PRONKZITTINGSAVOND DE TWISSE TUSSTÈKERS 47e jaargang no. 03 14 jan-20 jan 2018 Kopij inleveren voor zondag 19.00 uur. E-mail: fra.giesbers@home.nl 13 januari...1e PRONKZITTINGSAVOND DE TWISSE TUSSTÈKERS Colofon Het dorpsjournaal wordt uitgegeven

Nadere informatie

DORPSJOURNAAL. Kopij inleveren voor zondag uur. *** KERMIS IN WESTERBEEK 5 T/M 8 JULI KERMIS IN WESTERBEEK ***

DORPSJOURNAAL. Kopij inleveren voor zondag uur.   *** KERMIS IN WESTERBEEK 5 T/M 8 JULI KERMIS IN WESTERBEEK *** 48e jaargang no. 28 7 juli - 13 juli 2019 Kopij inleveren voor zondag 19.00 uur. E-mail: fra.giesbers@gmail.com *** KERMIS IN WESTERBEEK 5 T/M 8 JULI KERMIS IN WESTERBEEK *** C o l o fo n Het dorpsjournaal

Nadere informatie

Kopij inleveren voor zondag uur.

Kopij inleveren voor zondag uur. 46e jaargang no. 4 22 jan-28 jan 2017 Kopij inleveren voor zondag 19.00 uur. E-mail: fra.giesbers@home.nl ALLE TEAMS VAN HARTE GEFELICITEERD Colofon Het dorpsjournaal wordt uitgegeven door Dorpscoöperatie

Nadere informatie

DORPSJOURNAAL. 47e jaargang no jan-27 jan ACTIE VOOR SERIOUS REQUEST door Devin, Noud en Wiebe

DORPSJOURNAAL. 47e jaargang no jan-27 jan ACTIE VOOR SERIOUS REQUEST door Devin, Noud en Wiebe 47e jaargang no. 04 21 jan-27 jan 2018 Kopij inleveren voor zondag 19.00 uur. E-mail: fra.giesbers@home.nl ACTIE VOOR SERIOUS REQUEST door Devin, Noud en Wiebe Co lo fon Het dorpsjournaal wordt uitgegeven

Nadere informatie

DORPSJOURNAAL. 46e jaargang no dec-16 dec 2017

DORPSJOURNAAL. 46e jaargang no dec-16 dec 2017 46e jaargang no. 50 10 dec-16 dec 2017 Kopij inleveren voor zondag 19.00 uur. E-mail: fra.giesbers@home.nl Website S1W vernieuwd...kijk eens rustig rond Co lo fon Het dorpsjournaal wordt uitgegeven door

Nadere informatie

3e Zondag van de vasten Weekeinde 23/24 maart: geen viering in Westerbeek. Zondag 24 maart, uur: Familiemis in de kerk van Sint Anthonis

3e Zondag van de vasten Weekeinde 23/24 maart: geen viering in Westerbeek. Zondag 24 maart, uur: Familiemis in de kerk van Sint Anthonis WIJ GAAN VOOR EEN SCHOON WESTERBEEK!! 48e jaargang no. 13 24 mrt - 30 mrt 2019 Kopij inleveren voor zondag 19.00 uur. E-mail: fra.giesbers@gmail.com C o l o fo n Het dorpsjournaal wordt uitgegeven door

Nadere informatie

Kopij inleveren voor zondag uur.

Kopij inleveren voor zondag uur. 44e jaargang no. 52 20 december 26 december 2015 Kopij inleveren voor zondag 19.00 uur. E-mail: fra.giesbers@home.nl B o e k o v e r a l l e m ensen van Westerbeek - T w i s t u i t e r s t e datum 30

Nadere informatie

Kopij inleveren voor zondag uur. T makt nie uut wie ge bent, als ge mar feesten kent!

Kopij inleveren voor zondag uur.   T makt nie uut wie ge bent, als ge mar feesten kent! 47e jaargang no. 07 /08 11 feb-24 feb 2018 Kopij inleveren voor zondag 19.00 uur. E-mail: fra.giesbers@home.nl T makt nie uut wie ge bent, als ge mar feesten kent! Co lo fon Het dorpsjournaal wordt uitgegeven

Nadere informatie

Kopij inleveren voor zondag uur.

Kopij inleveren voor zondag uur. 48e jaargang no. 10 3 mrt - 9 mrt 2019 Kopij inleveren voor zondag 19.00 uur. E-mail: fra.giesbers@gmail.com C o l o fo n Het dorpsjournaal wordt uitgegeven door Dorpscoöperatie Samen1Westerbeek Informatie:

Nadere informatie

ZONDAG 1 APRIL 45e PAASVUUR t Heitje

ZONDAG 1 APRIL 45e PAASVUUR t Heitje 47e jaargang no. 14 1 apr-7 apr 2018 Kopij inleveren voor zondag 19.00 uur. E-mail: fra.giesbers@home.nl ZONDAG 1 APRIL 45e PAASVUUR t Heitje C o l o fo n Het dorpsjournaal wordt uitgegeven door Dorpscoöperatie

Nadere informatie

Zondag 15 april uur : Doopviering Doop van Femke en Remco Toonen, dochter en zoon van Frans Toonen en Moniek Selten.

Zondag 15 april uur : Doopviering Doop van Femke en Remco Toonen, dochter en zoon van Frans Toonen en Moniek Selten. 47e jaargang no. 15 8 apr-14 apr 2018 Kopij inleveren voor zondag 19.00 uur. E-mail: fra.giesbers@home.nl DONDERDAG 5 APRIL JAARVERGADERING 20.00 UUR Co lo fon Het dorpsjournaal wordt uitgegeven door Dorpscoöperatie

Nadere informatie

DORPSJOURNAAL. 45e jaargang no dec-31 dec 2016

DORPSJOURNAAL. 45e jaargang no dec-31 dec 2016 45e jaargang no. 52 25 dec-31 dec 2016 Kopij inleveren voor zondag 19.00 uur. E-mail: fra.giesbers@home.nl C o l o fon Het dorpsjournaal wordt uitgegeven door Dorpscoöperatie Samen1Westerbeek Informatie:

Nadere informatie

Kopij inleveren voor zondag uur.

Kopij inleveren voor zondag uur. 42e jaargang no. 51 15 december 21 december 2013 Kopij inleveren voor zondag 19.00 uur. E-mail: fra.giesbers@home.nl INFORMATIE Het Dorpsjournaal is een mededelingenblad voor de deel parochie H. Hart van

Nadere informatie

Kopij inleveren voor zondag uur. *ma-vr 2-7 sep Donateursactie Metropeelorkest

Kopij inleveren voor zondag uur.   *ma-vr 2-7 sep Donateursactie Metropeelorkest C o l o fo n Het dorpsjournaal wordt uitgegeven door Dorpscoöperatie Samen1Westerbeek Informatie: secretariaat@samen1westerbeek.nl 48e jaargang no. 36 1 sep - 7 sep 2019 Kopij inleveren voor zondag 19.00

Nadere informatie

DORPSJOURNAAL. 47e jaargang no dec - 29 dec De entree is gratis! W e e ke n d 29/30 dece mber : geen viering in Westerbeek.

DORPSJOURNAAL. 47e jaargang no dec - 29 dec De entree is gratis! W e e ke n d 29/30 dece mber : geen viering in Westerbeek. 47e jaargang no. 52 23 dec - 29 dec 2018 Kopij inleveren voor zondag 19.00 uur. E-mail: fra.giesbers@home.nl C o l o fo n Het dorpsjournaal wordt uitgegeven door Dorpscoöperatie Samen1Westerbeek Informatie:

Nadere informatie

47e jaargang no okt - 13 okt 2018 DORPSJOURNAAL. Leefbaarheid vitale kernen donderdag 4 oktober 20.00uur

47e jaargang no okt - 13 okt 2018 DORPSJOURNAAL. Leefbaarheid vitale kernen donderdag 4 oktober 20.00uur 47e jaargang no. 41 7 okt - 13 okt 2018 Kopij inleveren voor zondag 19.00 uur. E-mail: fra.giesbers@home.nl Leefbaarheid vitale kernen donderdag 4 oktober 20.00uur Co lo fon Het dorpsjournaal wordt uitgegeven

Nadere informatie

Kopij inleveren voor zondag 19.00 uur. E-mail: fra.giesbers@home.nl. 30e Zondag door het jaar Weekeinde 24/25 oktober: géén viering in Westerbeek.

Kopij inleveren voor zondag 19.00 uur. E-mail: fra.giesbers@home.nl. 30e Zondag door het jaar Weekeinde 24/25 oktober: géén viering in Westerbeek. 44e jaargang no. 44 25 oktober 31 oktober 2015 Kopij inleveren voor zondag 19.00 uur. E-mail: fra.giesbers@home.nl WINTERTIJD, KO MENDE WEEK END, zo. 03.00 uur 0 2. 0 0 uur C ol of on Het dorpsjournaal

Nadere informatie

DORPSJOURNAAL. Kopij inleveren voor zondag uur.

DORPSJOURNAAL. Kopij inleveren voor zondag uur. 47e jaargang no. 27 2 juli-8 juli 2018 Kopij inleveren voor zondag 19.00 uur. E-mail: fra.giesbers@home.nl KERMIS IN WESTERBEEK...29 JUNI TOT EN MET 2 JULI C o l o fo n Het dorpsjournaal wordt uitgegeven

Nadere informatie

DORPSJOURNAAL. Kopij inleveren voor zondag uur. PRINSENBAL ZATERDAG 17 NOVEMBER UUR

DORPSJOURNAAL. Kopij inleveren voor zondag uur.   PRINSENBAL ZATERDAG 17 NOVEMBER UUR 19 47e jaargang no. 47 18 nov - 24 nov 2018 Kopij inleveren voor zondag 19.00 uur. E-mail: fra.giesbers@home.nl PRINSENBAL ZATERDAG 17 NOVEMBER 21.30 UUR Co lo fon Het dorpsjournaal wordt uitgegeven door

Nadere informatie

DORPSJOURNAAL. 47e jaargang no okt - 20 okt Kopij inleveren voor zondag uur.

DORPSJOURNAAL. 47e jaargang no okt - 20 okt Kopij inleveren voor zondag uur. 47e jaargang no. 42 14 okt - 20 okt 2018 Kopij inleveren voor zondag 19.00 uur. E-mail: fra.giesbers@home.nl C o l o fo n Het dorpsjournaal wordt uitgegeven door Dorpscoöperatie Samen1Westerbeek Informatie:

Nadere informatie

Kopij inleveren voor zondag uur. DE SCHOLEN ZIJN WEER BEGONNEN...LET OP ONZE KINDEREN

Kopij inleveren voor zondag uur.   DE SCHOLEN ZIJN WEER BEGONNEN...LET OP ONZE KINDEREN 48e jaargang no. 35 25 aug - 31 aug 2019 Kopij inleveren voor zondag 19.00 uur. E-mail: fra.giesbers@gmail.com DE SCHOLEN ZIJN WEER BEGONNEN...LET OP ONZE KINDEREN C o l o fo n Het dorpsjournaal wordt

Nadere informatie

DORPSJOURNAAL. 46e jaargang no nov-25 nov 2017

DORPSJOURNAAL. 46e jaargang no nov-25 nov 2017 46e jaargang no. 47 19 nov-25 nov 2017 Kopij inleveren voor zondag 19.00 uur. E-mail: fra.giesbers@home.nl EERSTE PRIJS MET HOGE SCORE VOOR DAPHNE GEERTS C o l o fo n Het dorpsjournaal wordt uitgegeven

Nadere informatie

EERSTE HEILIGE COMMUNIE

EERSTE HEILIGE COMMUNIE 47e jaargang no. 19 6 mei-12 mei 2018 Kopij inleveren voor zondag 19.00 uur. E-mail: fra.giesbers@home.nl ZONDAG 6 MEI EERSTE COMMUNIE...U BENT VAN HARTE WELKOM C o l o fo n Het dorpsjournaal wordt uitgegeven

Nadere informatie

DORPSJOURNAAL. 45e jaargang no sep-24 sep GRAS Westerbeek op 17 en 18 september. Ook dit jaar weer volop amusement voor het hele gezin!

DORPSJOURNAAL. 45e jaargang no sep-24 sep GRAS Westerbeek op 17 en 18 september. Ook dit jaar weer volop amusement voor het hele gezin! 45e jaargang no. 38 18 sep-24 sep 2016 Kopij inleveren voor zondag 19.00 uur. E-mail: fra.giesbers@home.nl GRAS WESTERBEEK OP 17 EN 18 SEPTEMBER C o lo fon Het dorpsjournaal wordt uitgegeven door Dorpscoöperatie

Nadere informatie

DORPSJOURNAAL GELOOFSBIJEENKOMST. 46e jaargang no. 6 5 feb-11 feb 2017

DORPSJOURNAAL GELOOFSBIJEENKOMST. 46e jaargang no. 6 5 feb-11 feb 2017 46e jaargang no. 6 5 feb-11 feb 2017 Kopij inleveren voor zondag 19.00 uur. E-mail: fra.giesbers@home.nl N O G T W E E A V O N D E N P R O N K Z I T T I N G Z O N D A G 5 F E B R U A R I B O E Z E L P

Nadere informatie

Kopij inleveren voor zondag uur. zondag 28 april JOW Battle of the bands vanaf 13.

Kopij inleveren voor zondag uur.   zondag 28 april JOW Battle of the bands vanaf 13. 48e jaargang no. 18 28 apr - 4 mei 2019 Kopij inleveren voor zondag 19.00 uur. E-mail: fra.giesbers@gmail.com zondag 28 april JOW Battle of the bands vanaf 13.00 uur Café Dinges C o l o fo n Het dorpsjournaal

Nadere informatie

DORPSJOURNAAL. Kopij inleveren voor zondag uur.

DORPSJOURNAAL. Kopij inleveren voor zondag uur. 48e jaargang no. 27 30 juni - 6 juli 2019 Kopij inleveren voor zondag 19.00 uur. E-mail: fra.giesbers@gmail.com A.S. VRIJDAG LAATSTE ACTIVITEIT JOW van dit seizoen Co lo fon Het dorpsjournaal wordt uitgegeven

Nadere informatie

Pastorie, tel , redactie, tel Kopij inleveren voor zondag uur.

Pastorie, tel , redactie, tel Kopij inleveren voor zondag uur. ZONDAG 10 NOVEMBER NAME IT ON SUNDAY 42e jaargang no. 43 20 okt 26 okt 2013 Pastorie, tel. 384252, redactie, tel. 384422 Kopij inleveren voor zondag 19.00 uur. E-mail: fra.giesbers@home.nl INFORMATIE Het

Nadere informatie

DORPSJOURNAAL. Kopij inleveren voor zondag uur.

DORPSJOURNAAL. Kopij inleveren voor zondag uur. 47e jaargang no. 13 25 mrt-31 mrt 2018 Kopij inleveren voor zondag 19.00 uur. E-mail: fra.giesbers@home.nl PALMPASENVIERING ZONDAG 25 MAART 10.30 UUR Co lo fon Het dorpsjournaal wordt uitgegeven door Dorpscoöperatie

Nadere informatie

Kopij inleveren voor zondag uur. 30e zondag door het jaar weekeinde 25/26 oktober: géén viering in Westerbeek

Kopij inleveren voor zondag uur.   30e zondag door het jaar weekeinde 25/26 oktober: géén viering in Westerbeek 43e jaargang no. 44 26 okt 1 nov 2014 Kopij inleveren voor zondag 19.00 uur. E-mail: fra.giesbers@home.nl INFORMATIE Het Dorpsjournaal is een mededelingenblad voor de deel parochie H. Hart van Jezus te

Nadere informatie

Kopij inleveren voor zondag uur. Op woensdag 18 juli hebben we onze maandelijkse kienmiddag.

Kopij inleveren voor zondag uur.   Op woensdag 18 juli hebben we onze maandelijkse kienmiddag. 47e jaargang no. 30 22 juli-28 juli 2018 Kopij inleveren voor zondag 19.00 uur. E-mail: fra.giesbers@home.nl 30 e WESTERBEEKSE OOGSTDAG ZONDAG 22 JULI 2018 C o l o fo n Het dorpsjournaal wordt uitgegeven

Nadere informatie

DORPSJOURNAAL. Kopij inleveren voor zondag uur. 4e Zondag van de Vasten Zaterdag 10 maart 19.

DORPSJOURNAAL. Kopij inleveren voor zondag uur.   4e Zondag van de Vasten Zaterdag 10 maart 19. 47e jaargang no. 11 11 mrt-17 mrt 2018 Kopij inleveren voor zondag 19.00 uur. E-mail: fra.giesbers@home.nl Zaterdag 10 maart 19.00 uur: Presentatieviering Eerste Communicanten C o l o fo n Het dorpsjournaal

Nadere informatie

Kopij inleveren voor zondag uur. Wie wordt de nieuwe prins van t Tusriek?

Kopij inleveren voor zondag uur.   Wie wordt de nieuwe prins van t Tusriek? 8 46e jaargang no. 46 12 nov-18 nov 2017 Kopij inleveren voor zondag 19.00 uur. E-mail: fra.giesbers@home.nl Wie wordt de nieuwe prins van t Tusriek? C o l o fo n Het dorpsjournaal wordt uitgegeven door

Nadere informatie

DORPSJOURNAAL. Kopij inleveren voor zondag uur. - Heeft u een auto en kunnen er mensen meerijden?

DORPSJOURNAAL. Kopij inleveren voor zondag uur.   - Heeft u een auto en kunnen er mensen meerijden? 45e jaargang no. 45 6 nov-12 nov 2016 Pagina 3 en 4 Kopij inleveren voor zondag 19.00 uur. E-mail: fra.giesbers@home.nl C o l o fon Het dorpsjournaal wordt uitgegeven door Dorpscoöperatie Samen1Westerbeek

Nadere informatie

Kopij inleveren voor zondag 19.00 uur. E-mail: fra.giesbers@home.nl. 1e zondag van de Vasten weekeinde 21/22 februari: géén viering in Westerbeek

Kopij inleveren voor zondag 19.00 uur. E-mail: fra.giesbers@home.nl. 1e zondag van de Vasten weekeinde 21/22 februari: géén viering in Westerbeek 44e jaargang no. 8 15 feb-21 feb 2015 Kopij inleveren voor zondag 19.00 uur. E-mail: fra.giesbers@home.nl C o l o f o n Het dorpsjournaal wordt uitgegeven door Dorpscoöperatie Samen1Westerbeek Informatie:

Nadere informatie

Kopij inleveren voor zondag 19.00 uur. E-mail: fra.giesbers@home.nl

Kopij inleveren voor zondag 19.00 uur. E-mail: fra.giesbers@home.nl 44e jaargang no. 45 1 november 7 november 2015 Kopij inleveren voor zondag 19.00 uur. E-mail: fra.giesbers@home.nl M U SIC F R OM EARTH, DIT W EEKEND IN STEVENSBEEK M.M.V. METROPEELOR K EST C o l o fon

Nadere informatie

DORPSJOURNAAL. woensdag 25 december, EERSTE KERSTDAG, uur: Herdertjesviering (Gezinsviering)

DORPSJOURNAAL. woensdag 25 december, EERSTE KERSTDAG, uur: Herdertjesviering (Gezinsviering) 43e jaargang no. 1 29 december 2013 4 januari 2014 Kopij inleveren voor zondag 19.00 uur. E-mail: fra.giesbers@home.nl INFORMATIE Het Dorpsjournaal is een mededelingenblad voor de deel parochie H. Hart

Nadere informatie

DORPSJOURNAAL. G e z e l l ig samen u i t eten 1 1 okto b e r 2015 H ERFS TDINER

DORPSJOURNAAL. G e z e l l ig samen u i t eten 1 1 okto b e r 2015 H ERFS TDINER 44e jaargang no. 42 11 oktober 17 oktober 2015 Kopij inleveren voor zondag 19.00 uur. E-mail: fra.giesbers@home.nl G e z e l l ig samen u i t eten 1 1 okto b e r 2015 H ERFS TDINER C ol of on Het dorpsjournaal

Nadere informatie

Kopij inleveren voor zondag uur. 33e Zondag door het jaar Weekeinde 14/15 november: géén viering in Westerbeek.

Kopij inleveren voor zondag uur.   33e Zondag door het jaar Weekeinde 14/15 november: géén viering in Westerbeek. 44e jaargang no. 46 8 november 14 november 2015 Kopij inleveren voor zondag 19.00 uur. E-mail: fra.giesbers@home.nl WOENSDAG 4 NOVEMBER K L EDINGINZAMELING DE ZONNEWIJZER C ol of on Het dorpsjournaal wordt

Nadere informatie

DORPSJOURNAAL. misdienaar: Gert Oostvogels lector: Hennie van Wanroij

DORPSJOURNAAL. misdienaar: Gert Oostvogels lector: Hennie van Wanroij 42e jaargang no. 52 22 december 28 december 2013 Kopij inleveren voor zondag 19.00 uur. E-mail: fra.giesbers@home.nl INFORMATIE Het Dorpsjournaal is een mededelingenblad voor de deel parochie H. Hart van

Nadere informatie

Kopij inleveren voor zondag uur. METROPEELORKEST PRESENTEERT PARKCONCERT zo 16 sep

Kopij inleveren voor zondag uur.   METROPEELORKEST PRESENTEERT PARKCONCERT zo 16 sep 47e jaargang no. 38 16 sep - 22 sep 2018 Kopij inleveren voor zondag 19.00 uur. E-mail: fra.giesbers@home.nl METROPEELORKEST PRESENTEERT PARKCONCERT zo 16 sep Co lo fon Het dorpsjournaal rdt uitgegeven

Nadere informatie

DORPSJOURNAAL. 44e jaargang no. 1 28 dec 2014-3 jan 2015

DORPSJOURNAAL. 44e jaargang no. 1 28 dec 2014-3 jan 2015 44e jaargang no. 1 28 dec 2014-3 jan 2015 Kopij inleveren voor ndag 19.00 uur. E-mail: fra.giesbers@home.nl C ol of on Het dorpsjournaal wordt uitgegeven door Dorpscoöperatie Samen1Westerbeek Informatie:

Nadere informatie

DORPSJOURNAAL. 43e jaargang no. 17 20 april - 26 april 2014

DORPSJOURNAAL. 43e jaargang no. 17 20 april - 26 april 2014 43e jaargang no. 17 20 april - 26 april 2014 Kopij inleveren voor zondag 19.00 uur. E-mail: fra.giesbers@home.nl INFORMATIE Het Dorpsjournaal is een mededelingenblad voor de deel parochie H. Hart van Jezus

Nadere informatie

Kopij inleveren voor zondag uur. 5e Zondag van Pasen. W eekeinde 28/29 april: geen viering in W esterbeek

Kopij inleveren voor zondag uur.   5e Zondag van Pasen. W eekeinde 28/29 april: geen viering in W esterbeek 47e jaargang no. 18 29 apr-5 mei 2018 Kopij inleveren voor zondag 19.00 uur. E-mail: fra.giesbers@home.nl ZONDAG 29 APRIL BATTLE OF THE BANDS vanaf 13.00 u JOW Co lo fon Het dorpsjournaal wordt uitgegeven

Nadere informatie

Kopij inleveren voor zondag uur.

Kopij inleveren voor zondag uur. 48e jaargang no. 16 14 apr - 20 apr 2019 Kopij inleveren voor zondag 19.00 uur. E-mail: fra.giesbers@gmail.com C o l o fo n Het dorpsjournaal wordt uitgegeven door Dorpscoöperatie Samen1Westerbeek Informatie:

Nadere informatie

Kopij inleveren voor zondag uur. misdienaar: Gert Oostvogels lector: Hennie van Wanroij

Kopij inleveren voor zondag uur.   misdienaar: Gert Oostvogels lector: Hennie van Wanroij 43e jaargang no. 45 2 nov-8 nov 2014 Kopij inleveren voor zondag 19.00 uur. E-mail: fra.giesbers@home.nl INFORMATIE Het Dorpsjournaal is een mededelingenblad voor de deel parochie H. Hart van Jezus te

Nadere informatie

DORPSJOURNAAL. Kopij inleveren voor zondag 19.00 uur. E-mail: fra.giesbers@home.nl

DORPSJOURNAAL. Kopij inleveren voor zondag 19.00 uur. E-mail: fra.giesbers@home.nl 44e jaargang no. 48 22 november 28 november 2015 Kopij inleveren voor zondag 19.00 uur. E-mail: fra.giesbers@home.nl Z o n d a g m iddag 22 november kom t S i n t e r k l a a s n a a r We s t e r b e e

Nadere informatie

DORPSJOURNAAL. JOZEFVIERING Zaterdag 17 MAART. 5e Zondag van de Vasten. Weekeinde 17 /18 maart: geen viering in Westerbeek.

DORPSJOURNAAL. JOZEFVIERING Zaterdag 17 MAART. 5e Zondag van de Vasten. Weekeinde 17 /18 maart: geen viering in Westerbeek. 47e jaargang no. 12 18 mrt-24 mrt 2018 Kopij inleveren voor zondag 19.00 uur. E-mail: fra.giesbers@home.nl Woensdag 14 maart samen eten bij Dinges Co lo fon Het dorpsjournaal wordt uitgegeven door Dorpscoöperatie

Nadere informatie

DORPSJOURNAAL. Pastorie, tel. 384252, redactie, tel. 384422 Kopij inleveren voor zondag 19.00 uur. E-mail: fra.giesbers@home.nl.

DORPSJOURNAAL. Pastorie, tel. 384252, redactie, tel. 384422 Kopij inleveren voor zondag 19.00 uur. E-mail: fra.giesbers@home.nl. 41e jaargang 2012 no. 48 25 november - 1 december 2012 Pastorie, tel. 384252, redactie, tel. 384422 Kopij inleveren voor zondag 19.00 uur. E-mail: fra.giesbers@home.nl ZONDAG 25 NOVEMBER BEZOEKT DE SINT

Nadere informatie

DORPSJOURNAAL. 47e jaargang no mrt-10 mrt 2018

DORPSJOURNAAL. 47e jaargang no mrt-10 mrt 2018 47e jaargang no. 10 4 mrt-10 mrt 2018 Kopij inleveren voor zondag 19.00 uur. E-mail: fra.giesbers@home.nl KBO bezoek technisch museum op donderdag 1 maart C o l o fo n Het dorpsjournaal wordt uitgegeven

Nadere informatie

5e Zondag van de Vasten Weekeinde 12/13 maart: géén viering in Westerbeek.

5e Zondag van de Vasten Weekeinde 12/13 maart: géén viering in Westerbeek. 45e jaargang no. 11 13 maart 19 maart 2016 Kopij inleveren voor zondag 19.00 uur. E-mail: fra.giesbers@home.nl B INNENKORT INFORMATIE OVER GLASVEZEL C o l o fon Het dorpsjournaal wordt uitgegeven door

Nadere informatie

Kopij inleveren voor zondag 19.00 uur. E-mail: fra.giesbers@home.nl

Kopij inleveren voor zondag 19.00 uur. E-mail: fra.giesbers@home.nl 43e jaargang no. 24 8 juni 14 juni 2014 Kopij inleveren voor zondag 19.00 uur. E-mail: fra.giesbers@home.nl INFORMATIE Het Dorpsjournaal is een mededelingenblad voor de deel parochie H. Hart van Jezus

Nadere informatie

DORPSJOURNAAL. 14e zondag door het jaar zaterdag 5 juli, uur: eucharistieviering int. voor het welzijn van alle parochianen

DORPSJOURNAAL. 14e zondag door het jaar zaterdag 5 juli, uur: eucharistieviering int. voor het welzijn van alle parochianen 43e jaargang no. 28 6 juli 12 juli 2014 Kopij inleveren voor zondag 19.00 uur. E-mail: fra.giesbers@home.nl INFORMATIE Het Dorpsjournaal is een mededelingenblad voor de deel parochie H. Hart van Jezus

Nadere informatie

Kopij inleveren voor zondag uur. 29e zondag door het jaar weekeinde 18/19 oktober: géén viering in Westerbeek

Kopij inleveren voor zondag uur.   29e zondag door het jaar weekeinde 18/19 oktober: géén viering in Westerbeek METROPEEL- ORKEST & zanggroep RELIGHT presenteren HERFST KLEUREN zaterdag 1 november in De Schans te Westerbeek 43e jaargang no. 42 12 okt 18 okt 2014 Kopij inleveren voor zondag 19.00 uur. E-mail: fra.giesbers@home.nl

Nadere informatie

Zondag 21 april u. Ontsteken van het Paasvuur. Lector: Maria van den Oever-Nooijen

Zondag 21 april u. Ontsteken van het Paasvuur. Lector: Maria van den Oever-Nooijen 48e jaargang no. 17 21 apr - 27 apr 2019 Kopij inleveren voor zondag 19.00 uur. E-mail: fra.giesbers@gmail.com Zondag 21 april 21.00 u. Ontsteken van het Paasvuur Co lo fon Het dorpsjournaal wordt uitgegeven

Nadere informatie

Pastorie, tel , redactie, tel Kopij inleveren voor zondag uur.

Pastorie, tel , redactie, tel Kopij inleveren voor zondag uur. 42e jaargang no. 17 21 april - 27 april 2013 20 jaar Pastorie, tel. 384252, redactie, tel. 384422 Kopij inleveren voor zondag 19.00 uur. E-mail: fra.giesbers@home.nl UW KERKBIJDRAGE 2013 rekening 140290745

Nadere informatie

DORPSJOURNAAL. Kopij inleveren voor zondag uur.

DORPSJOURNAAL. Kopij inleveren voor zondag uur. 47e jaargang no. 09 25 feb-2 mrt 2018 Kopij inleveren voor zondag 19.00 uur. E-mail: fra.giesbers@home.nl Onze kerk is uw steun meer dan waard...!! (lees de folder) C o l o fo n Het dorpsjournaal wordt

Nadere informatie

Kopij inleveren voor zondag uur. 14e Zondag door het jaar Weekeinde 8/9 juli: géén viering in Westerbeek

Kopij inleveren voor zondag uur.   14e Zondag door het jaar Weekeinde 8/9 juli: géén viering in Westerbeek 46e jaargang no. 28 9 juli-15 juli 2017 Zaterdag 8 juli, 20.30 uur Openluchttheater Oploo Kopij inleveren voor zondag 19.00 uur. E-mail: fra.giesbers@home.nl WIJ NODIGEN U VAN HARTE UIT! Co lo fon Het

Nadere informatie

Z o n d a g 27 maart PAASVUUR WESTERB E EK UUR

Z o n d a g 27 maart PAASVUUR WESTERB E EK UUR 45e jaargang no. 13 27 maart 2 april 2016 Kopij inleveren voor zondag 19.00 uur. E-mail: fra.giesbers@home.nl Z o n d a g 27 maart PAASVUUR WESTERB E EK 21.00 UUR C o l o fon Het dorpsjournaal wordt uitgegeven

Nadere informatie

DORPSJOURNAAL. 13e zondag door het jaar HOOGFEEST VAN PETRUS EN PAULUS weekeinde 28/29 juni: geen vieringen in Westerbeek

DORPSJOURNAAL. 13e zondag door het jaar HOOGFEEST VAN PETRUS EN PAULUS weekeinde 28/29 juni: geen vieringen in Westerbeek 43e jaargang no. 27 29 juni 5 juli 2014 Kopij inleveren voor zondag 19.00 uur. E-mail: fra.giesbers@home.nl INFORMATIE Het Dorpsjournaal is een mededelingenblad voor de deel parochie H. Hart van Jezus

Nadere informatie

Kopij inleveren voor zondag uur. 2e Zondag van de vasten Weekeinde 16/17 maart: geen viering in Westerbeek.

Kopij inleveren voor zondag uur.   2e Zondag van de vasten Weekeinde 16/17 maart: geen viering in Westerbeek. 48e jaargang no. 12 17 mrt - 23 mrt 2019 Kopij inleveren voor zondag 19.00 uur. E-mail: fra.giesbers@gmail.com C o l o fo n Het dorpsjournaal wordt uitgegeven door Dorpscoöperatie Samen1Westerbeek Informatie:

Nadere informatie

DORPSJOURNAAL. Jan & Anny van den Oever-Claessens. in Westerbeek

DORPSJOURNAAL. Jan & Anny van den Oever-Claessens. in Westerbeek 48e jaargang no. 19 5 mei - 11 mei 2019 in Westerbeek Kopij inleveren voor zondag 19.00 uur. E-mail: fra.giesbers@gmail.com D ODENHERDENKING ZATERDAG 4 MEI 18. 0 0 UUR Co lo fon Het dorpsjournaal rdt uitgegeven

Nadere informatie

DORPSJOURNAAL. Kopij inleveren voor zondag uur. Weekeinde 26/27 april: g een v i er i n g i n Wes t er -

DORPSJOURNAAL. Kopij inleveren voor zondag uur.   Weekeinde 26/27 april: g een v i er i n g i n Wes t er - 47e jaargang no. 17 22 apr-28 apr 2018 Kopij inleveren voor zondag 19.00 uur. E-mail: fra.giesbers@home.nl ZONDAG 29 APRIL BATTLE OF THE BANDS JOW C o l o fo n Het dorpsjournaal wordt uitgegeven door Dorpscoöperatie

Nadere informatie

4e Zondag van Pasen Weekeinde 16/17 april: géén viering in Westerbeek

4e Zondag van Pasen Weekeinde 16/17 april: géén viering in Westerbeek 45e jaargang no. 16 17 april 23 april 2016 Kopij inleveren voor zondag 19.00 uur. E-mail: fra.giesbers@home.nl LVCNET, OOK VOOR WESTERBEEK.... INSCHRIJFAVOND 27 APRIL C o lo fon Het dorpsjournaal wordt

Nadere informatie

41e jaargang 2012 no. 41 7 oktober - 13 oktober 2012. op pagina 2 een brief van het bisdom s-hertogenbosch. Vieringen

41e jaargang 2012 no. 41 7 oktober - 13 oktober 2012. op pagina 2 een brief van het bisdom s-hertogenbosch. Vieringen 41e jaargang 2012 no. 41 7 oktober - 13 oktober 2012 WERELD MISSIEDAG KINDEREN GIRO 11020 DEN HAAG DORPSJOURNAAL Pastorie, tel. 384252, redactie, tel. 384422 Kopij inleveren voor zondag 19.00 uur. E-mail:

Nadere informatie

Pastorie, tel. 384252, redactie, tel. 384422 Kopij inleveren voor zondag 19.00 uur. E-mail: fra.giesbers@home.nl

Pastorie, tel. 384252, redactie, tel. 384422 Kopij inleveren voor zondag 19.00 uur. E-mail: fra.giesbers@home.nl 42e jaargang no. 40 29 sep 5 okt 2013 Pastorie, tel. 384252, redactie, tel. 384422 Kopij inleveren voor zondag 19.00 uur. E-mail: fra.giesbers@home.nl INFORMATIE Het Dorpsjournaal is een mededelingenblad

Nadere informatie

DORPSJOURNAAL. 47e jaargang no juli-22 juli W e e k e n d 2 1 / 2 2 juli: geen viering in Westerbeek

DORPSJOURNAAL. 47e jaargang no juli-22 juli W e e k e n d 2 1 / 2 2 juli: geen viering in Westerbeek 47e jaargang no. 29 16 juli-22 juli 2018 Kopij inleveren voor zondag 19.00 uur. E-mail: fra.giesbers@home.nl 30 E WESTERBEEKSE OOGSTDAG TWISSE DORSERS Co lo fon Het dorpsjournaal wordt uitgegeven door

Nadere informatie

43e jaargang no mei 10 mei 2014 DORPSJOURNAAL. 3e zondag van Pasen zaterdag 3 mei, uur: Eucharistieviering

43e jaargang no mei 10 mei 2014 DORPSJOURNAAL. 3e zondag van Pasen zaterdag 3 mei, uur: Eucharistieviering 43e jaargang no. 19 4 mei 10 mei 2014 Kopij inleveren voor zondag 19.00 uur. E-mail: fra.giesbers@home.nl INFORMATIE Het Dorpsjournaal is een mededelingenblad voor de deel parochie H. Hart van Jezus te

Nadere informatie

Kopij inleveren voor zondag uur.

Kopij inleveren voor zondag uur. 43e jaargang no. 15 6 april-12 april 2014 Kopij inleveren voor zondag 19.00 uur. E-mail: fra.giesbers@home.nl INFORMATIE Het Dorpsjournaal is een mededelingenblad voor de deel parochie H. Hart van Jezus

Nadere informatie

4e Zondag van Pasen Weekeinde 16/17 april: géén viering in Westerbeek

4e Zondag van Pasen Weekeinde 16/17 april: géén viering in Westerbeek 45e jaargang no. 16 17 april 23 april 2016 Kopij inleveren voor zondag 19.00 uur. E-mail: fra.giesbers@home.nl LVCNET, OOK VOOR WESTERBEEK... INSCHRIJFAVOND 27 APRIL Colofon Het dorpsjournaal wordt uitgegeven

Nadere informatie

Zondag 15 april uur : Doopviering. Doop van Femke en Remco Toonen, Dochter en zoon van Frans Toonen en Moniek Selten.

Zondag 15 april uur : Doopviering. Doop van Femke en Remco Toonen, Dochter en zoon van Frans Toonen en Moniek Selten. 47e jaargang no. 16 15 apr-21 apr 2018 Kopij inleveren voor zondag 19.00 uur. E-mail: fra.giesbers@home.nl ZATERDAG 14 APRIL OUD IJZER ACTIE VANAF 9.00 UUR Co lo fon Het dorpsjournaal wordt uitgegeven

Nadere informatie

41e jaargang 2012 no september - 29 september 2012 DORPSJOURNAAL

41e jaargang 2012 no september - 29 september 2012 DORPSJOURNAAL 41e jaargang 2012 no. 39 23 september - 29 september 2012 DORPSJOURNAAL Pastorie, tel. 384252, redactie, tel. 384422 Kopij inleveren voor zondag 19.00 uur. E-mail: fra.giesbers@home.nl INFORMATIE Het Dorpsjournaal

Nadere informatie

Jhr. M.W.C. de Jongestraat KN Klazienaveen DI27 WO28 DO29 VR30 ZA31

Jhr. M.W.C. de Jongestraat KN Klazienaveen DI27 WO28 DO29 VR30 ZA31 WEEKBERICHT Jaargang 25 Nummer 16 16-12-2016 Jhr. M.W.C. de Jongestraat 26 7891 KN Klazienaveen 0591-312366 www.sthenricusschool.nl sthenricusschool@primenius.nl MA19 DI20 WO21 Agenda MA26 Directeur aanwezig

Nadere informatie

DORPSJOURNAAL. Vieringen zie voor de diensten in de parochie: www.parochiemariamoedervandekerk.nl. 44e jaargang no. 37 6 september 12 september 2015

DORPSJOURNAAL. Vieringen zie voor de diensten in de parochie: www.parochiemariamoedervandekerk.nl. 44e jaargang no. 37 6 september 12 september 2015 44e jaargang no. 37 6 september 12 september 2015 Kopij inleveren voor ndag 19.00 uur. E-il: fra.giesbers@home.nl 5 E N 6 S E P T E MBE R GAZONMAAIE R RACE WESTERBEEK 2015 C o l o fon Het dorpsjournaal

Nadere informatie

KERSTGEDACHTE Belangrijke Telefoonnummers:

KERSTGEDACHTE Belangrijke Telefoonnummers: KERSTGEDACHTE 2017 Kijk eens even rond in de wereld. Luister naar de reacties in je hart op wat je hoort en ziet. Misschien zeg je dan dat het een verschrikkelijke wereld is. Dat er geen God is die met

Nadere informatie

DORPSJOURNAAL. Pastorie, tel. 384252, redactie, tel. 384422 Kopij inleveren voor zondag 19.00 uur. E-mail: fra.giesbers@home.nl

DORPSJOURNAAL. Pastorie, tel. 384252, redactie, tel. 384422 Kopij inleveren voor zondag 19.00 uur. E-mail: fra.giesbers@home.nl 42e jaargang no. 13 24 maart - 30 maart 2013 Pastorie, tel. 384252, redactie, tel. 384422 Kopij inleveren voor zondag 19.00 uur. E-mail: fra.giesbers@home.nl INFORMATIE Het Dorpsjournaal is een mededelingenblad

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2015

Nieuwsbrief december 2015 Bijlage: Kennismaken met sport en cultuur Nieuwsbrief december Kleutergroepen: In een eerdere nieuwsbrief van dit jaar hebben we al aangegeven dat er in onze groep 1 erg veel leerlingen komen. Na intern

Nadere informatie

be all all Stichting BE4ALL IBAN: NL50RABO KVK Brabant NIEUWSBRIEF NUMMER 13 december 2015

be all all Stichting BE4ALL IBAN: NL50RABO KVK Brabant NIEUWSBRIEF NUMMER 13 december 2015 december 2015 Inhoud: Hetty Vijf jaar Be4all Vierdaagse en de Ronde Tafel Land van Cuijk Worstenbrood Boekenverkoop en natuurlijk... Heel veel foto s! Pagina 1 Lieve Be4all-sponsors, friends en iedereen

Nadere informatie

En dan Nog.. Even Dit

En dan Nog.. Even Dit En dan Nog.. Even Dit Enschede, 17 december 2014 Alle locaties Hoofdlocatie St. Jan Haaksbergerstraat 255 7545 GH Enschede Tel: 053 431 43 01 st.jan@skoe.nl Locatie Veldkamp Joh. Ter Horststraat 30 7513

Nadere informatie

De Schoolbel Lagere Schoolkrantje

De Schoolbel Lagere Schoolkrantje De Schoolbel Lagere Schoolkrantje G.V. Lagere School Sint-Lambertus Gildenstraat 24 3660 Oudsbergen Vrijdag 21 december 2018 Op school sloten we dit trimester af met enkele leuke, sfeervolle kerstactiviteiten:

Nadere informatie

21 december 2018 Nummer 9

21 december 2018 Nummer 9 21 december 2018 Nummer 9 Inhoud: Ouder- en schoolreisbijdrage Polderhof kerstviering Kerstmusical Carnaval 2019 Oude schoolshirts Muzelinck Kerstconcerten Herinnering ouder- en schoolreisbijdrage 2018-2019

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.7 3 december 2015

Nieuwsbrief nr.7 3 december 2015 Nieuwsbrief nr.7 3 december 2015 Vanuit de directie Sinterklaas Vandaag donderdag 3 december heeft de Sint en zijn pieten een bezoek gebracht aan de Vonder. In de speelzaal hebben de kinderen van de groepen

Nadere informatie

Bericht van de kerstcommissie

Bericht van de kerstcommissie Jaargang 17 Nummer 17, 19-12-2018 Bericht van de kerstcommissie Herinnering Beste ouders/verzorgers, Op donderdag 20 december vindt de kerstviering op onze school plaats. We vieren dit met een sfeervol

Nadere informatie

Kerstinfo. In deze Info onder andere: Kerstviering Het Kerstdiner Het goede doel Kerstkaarten. Woordje van de directeur.

Kerstinfo. In deze Info onder andere: Kerstviering Het Kerstdiner Het goede doel Kerstkaarten. Woordje van de directeur. Kerstinfo In deze Info onder andere: Kerstviering Het Kerstdiner Het goede doel Kerstkaarten Woensdag 13 december 2017. Jaargang 31 Volgende Info verschijnt op wo 10 januari 2018 De Uilenburcht Zesstedenweg

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

22.00 uur Nachtmis. Voorganger: Pastoor Schellens m.m.v. dames/herenkoor.

22.00 uur Nachtmis. Voorganger: Pastoor Schellens m.m.v. dames/herenkoor. HET TROMMELTJE MEDEDELINGENBLAD VLIERDEN NO. 45 20 december 2017 Kopij voor het volgende nummer: vóór maandag 1 jan. 18.00 u. naar Schooteindseweg 7A, of per e-mail sturen naar: hettrommeltje@gmail.com

Nadere informatie

55e JAARGANG NO 22 vrijdag 28 juni 2019

55e JAARGANG NO 22 vrijdag 28 juni 2019 OOS NUUTS PERIODIEK GENHOUTER NIEUWSBLAD Berichten, mededelingen en advertenties vóór maandagavond 20.00 uur digitaal bezorgen op: redactie@sint-hubertus-genhout.nl Bankrekening: NL17RABO0104906510 o.v.v.

Nadere informatie

Maandplanning december 2016 Jaarthema: Anders is leuk

Maandplanning december 2016 Jaarthema: Anders is leuk Maandplanning december 2016 Jaarthema: Anders is leuk Maandpunt: Ik ben uniek Mos: lichtje uit voor je de deur sluit! Activiteitenkalender kleuters - Donderdag 1 december: - Juf Els en juf Lise: Thema:

Nadere informatie

Activiteitenkrant december 2016 Zondag 11 december Kerstdiner bij Van der Valk

Activiteitenkrant december 2016 Zondag 11 december Kerstdiner bij Van der Valk Activiteitenkrant december 2016 Zondag 11 december Kerstdiner bij Van der Valk Aanvang: 16:00 uur Einde: 20:30 uur Zaal open vanaf 15:30 uur. Uw bijdrage: 15,00. Deze uitnodiging is alléén voor onze vaste

Nadere informatie

Ik wens de bewoners van de Liendert een muzikaal jaar waarin we met zijn allen veel zangplezier zullen hebben. Groetjes Ina

Ik wens de bewoners van de Liendert een muzikaal jaar waarin we met zijn allen veel zangplezier zullen hebben. Groetjes Ina Bij deze wens ik een ieder fijne feestdagen en een gezond 2017 toe Met vriendelijke groet Jan Akster Uitbater Leef3.nu een activiteit van Beweging 3.0 Ik wens u hele warme en leuke kerstdagen en een heel

Nadere informatie

Jaargang 02 nummer Informatieblad

Jaargang 02 nummer Informatieblad Jaargang 02 nummer 10 2013 Informatieblad Secretariaat: D. Goldenbeld. Meidoornstraat 16, 6011 RT ELL. 0495 551574 d.goldenbeld@ziggo.nl Agenda: 20 dec, 10 jan, Internetcafé John. 31 jan. Volgt Vervolg

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NR. 16 vrijdag 18 december 2015

NIEUWSBRIEF. NR. 16 vrijdag 18 december 2015 NR. 16 vrijdag 18 december 2015 Kerstfeest! Kerst is een tijd voor familie. Tijd voor gezelligheid, fijne kaarsjes in het donker, liefst even geen geruzie, tijd voor lekker uitgebreid eten. Het is mooi

Nadere informatie

Nieuwsbrief Stichting Buurtschap Strijp

Nieuwsbrief Stichting Buurtschap Strijp In dit nummer Geboren * Website www.leenderstrijp.com Overleden * School en winkel Leenderstrijp Nieuwe bewoners * Agenda Welzijn&Zorg * Carnaval 2015 De STRIEPER Nieuwsbrief Stichting Buurtschap Strijp

Nadere informatie

41e jaargang 2012 no. 34 19 augustus-26 augustus 2012 DORPSJOURNAAL

41e jaargang 2012 no. 34 19 augustus-26 augustus 2012 DORPSJOURNAAL 41e jaargang 2012 no. 34 19 augustus-26 augustus 2012 DORPSJOURNAAL Pastorie, tel. 384252, redactie, tel. 384422 Postadres: Parochiecentrum, Dorpsstraat 10b 5446 AN Wanroij www.parochiemariamoedervandekerk.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Nieuwsbrief 7 OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Agenda: vrij 1 dec. Bureau Halt verzorgt een les voor groep 8 Extra gymles voor groep 7 ma 4 dec. Surprises inleveren op school (gr. 5

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kerstviering. DVD Kerstviering. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Kerstviering. DVD Kerstviering. In dit nummer: 13 december 2017 Nieuwsbrief Kerstviering Het programma voor de kerstviering op woensdag 20 december ziet er in grote lijnen als volgt uit: 16.45 uur: kinderen komen aan in de eigen klas, ouders kunnen

Nadere informatie

Infobulletin Basisschool St. Petrus Boxtel, Tel: website: 19 december 2018

Infobulletin Basisschool St. Petrus Boxtel, Tel: website:   19 december 2018 Infobulletin Basisschool St. etrus Boxtel, Tel: 0411-672348 E-mail: info@st-petrus.nl website: www.st-petrus.nl Agenda 19 december 2018 19 dec. Kerstviering (verplicht) 21 dec. Kerstvakantie vanaf 12.00uur

Nadere informatie

Donderdag 28-jan 6:30 8:27 11:54 12:54 15:34 17:23 19:20

Donderdag 28-jan 6:30 8:27 11:54 12:54 15:34 17:23 19:20 Januari 2016 Vrijdag 1-jan 6:44 8:50 11:41 12:44 14:55 16:41 18:45 Zaterdag 2-jan 6:44 8:50 11:41 12:45 14:56 16:42 18:46 Zondag 3-jan 6:44 8:50 11:42 12:45 14:57 16:43 18:47 Maandag 4-jan 6:44 8:49 11:42

Nadere informatie

Zonnebrief 15 december 2016

Zonnebrief 15 december 2016 Zonnebrief 15 december 2016 Agenda Vrijdag 16 december 9.00 kennismaking eventuele nieuwe ouders Zaterdag 17 december Kerstloop Maandag 19 december Juf Yvonne afwezig Juf Esther afwezig i.v.m. een begrafenis

Nadere informatie