Schouwverslag KVO-B Stepelo te Haaksbergen (gem. Haaksbergen)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Schouwverslag KVO-B Stepelo te Haaksbergen (gem. Haaksbergen)"

Transcriptie

1 Schouwverslag KVO-B Stepelo te Haaksbergen (gem. Haaksbergen) Deelnemers: Mevr. L. Benerink (gemeente), dhr. J. Hofhuis (brandweer), dhr. R. Frieling (VDZ), dhr. C. Kuster (parkmanager) en dhr. B. Hallink (MKB Nederland) Datum: Donderdag 7 mei 2009 van tot uur (dagschouw) tot uur (avondschouw) De werkgroepleden hebben gezamenlijk middels een (grotendeels) voetsurveillance bij daglicht het bedrijventerrein Stepelo verkend. De surveillance tijdens de avondschouw, waarbij de nadruk voornamelijk op de verlichting lag, werd grotendeels vanuit de auto gedaan. Alle relevante opmerkingen met betrekking tot veiligheid, schoon en heel zijn genoteerd. Kaart bedrijventerrein Stepelo te Haaksbergen:

2 Waarnemingen dagschouw 1. Op bedrijventerrein Stepelo is geen bewoning toegestaan. 2. De zichtlijnen op Stepelo zijn voldoende. Ten opzichte van de rooilijnen zijn enkele bedrijfspanden naar achteren geplaatst waardoor de overzichtelijkheid hier en daar wordt bemoeilijkt. 3. Stepelo kan via de N739 en vervolgens via de Noordsingel en de Metaalstraat vanuit westelijke en zuidelijke richting worden bereikt. Bij de entree op het bedrijventerrein zijn domecamera s opgesteld die de bewegingen vastleggen (SMC Tiel). Ook kan Stepelo via de oostzijde (buitengebied) worden bereikt, de Grintenbosweg. Via de noordzijde kan het terrein middels een verplicht fietspad worden bereikt, de Stepelerveldweg. 4. Op de Metaalstraat is de TNT brievenbus verplaatst en staat nu op het private terrein van de Texaco aan de Textielstraat. Eerder stond de brievenbus aan de openbare weg, de Metaalstraat waar deze de doorstroming van verkeer belemmerde. 5. De Metaalstraat is de hoofdader van bedrijventerrein Stepelo. 6. Ook op andere strategische plaatsen op Stepelo zijn camera s gesitueerd. 7. Het openbare groen op Stepelo is goed bijgehouden, laag en overzichtelijk. 8. Stepelo kent geen fiets- of voetpaden. 9. Bij de entree van Stepelo is een (duidelijke) uitgebreide legenda, een vijftal borden. Eén infobord per straat met een plattegrondbord in het midden. Elke straat correspondeert met een kleur. Deze kleur is ook terug te vinden in de huisnummerbordjes (met straatnaam) die voor de bedrijfspanden/ pandterreinen zijn geplaatst. 10. De plek van de infoborden is direct na de entree op het bedrijventerrein met parkeerhaventje waar net een personenauto in past. Dit zou de doorstroming bij de entree kunnen belemmeren. 11. Bij autobedrijf Carparc aan de Metaalstraat staat het huisnummerbordje (met straatnaam) Bouwstraat 1 aan de zijde van de Metaalstraat. 12. Bij de entree van Stepelo is de volgende bebording te zien: Cameratoezicht Stepelo, gesloten voor alle motorvoertuigen (bord C12) met onderbord uitgezonderd bestemmingsverkeer, voorrangsweg (bord B1) en daaronder een geel bord werk in uitvoering inrijden/betreden op eigen risico. De veelheid van de bebording kan de overzichtelijkheid beïnvloeden. 13. Het doel van het bord C12 met het onderbord bij de entree is het straatracen op het bedrijventerrein tegengaan. Dit valt of staat bij het handhaven hiervan. Een andere oplossing om straatracers te mijden bleek meer ingrijpend. Tijdens de schouw werden er verschillende malen personenauto s in de straten van Stepelo waargenomen die met aan redelijkheid grenzende waarschijnlijkheid het uiterlijk hadden van de auto s die door

3 straatracers worden bereden. Of de snelheid inderdaad werd overschreden, kon niet worden gemeten. 14. Reclamedoek van Hulshof Carwash, Metaalstraat, staat in gemeentelijke grond. 15. De vijver over de volle lengte van Stepelo mag door de brandweer als secundaire bluswatervoorziening worden gebruikt in geval van brand/calamiteiten. 16. In gebouw De Steupel aan de Bouwstraat zijn meerdere bedrijven gevestigd. 17. Bij de entree van De Steupel ligt een klinker los (privaat terrein). 18. Aan de Bouwstraat is een braakliggend perceel van een projectontwikkelaar alwaar het onkruid hoog is. Dit wordt volgens de parkmanager binnen afzienbare tijd verholpen. Het terrein wordt geklepeld. 19. Aan de achterzijde van De Steupel is een houten berging (schroten met kieren) met daarin brandgevaarlijke opslag zoals papier. 20. Bij bedrijf Ter Haar Fotostudio aan de Bouwstraat staan pallets tegen de pandwand hetgeen brandgevaar oplevert. 21. Bij bedrijf Lienesch staat een onafgesloten container dicht bij de pandwand. Deze container kan mede worden gebruikt om toegang te verschaffen tot andere (afgesloten) pandterreinen. 22. Bij bedrijf Lienesch nemen aan de noordzijde (is zijkant pand) hoge partijen bamboescheuten het zicht op het pand weg. Dit biedt het gilde uitgesproken kansen om de daar gesitueerde vensters te gebruiken voor een inbraak. 23. Bij bedrijf Teha aan de Bouwstraat is achter de slagboom en ruime tussendoorgang veel buitenopslag te bereiken. Ook hier zijn materialen tegen de pandwand geplaatst. 24. Aan het eind van de Bouwstraat (doodlopend) is een elektriciteitshuis gesitueerd dat is voorzien van graffiti. Aan de linkerzijde van dit gebouwtje is een bergingsvijver met schouwstrook die breed genoeg is om met een motorrijtuig te berijden. De strook komt uit op de N739, de provinciale weg van Hengelo (O) naar Haaksbergen. De slotboom die de strook moet beveiligen is aan één zijde gedemonteerd en dus is de schouwstrook open voor gebruik. 25. Aan het eind van de Bouwstraat is opslag van het bedrijf Teha dat middels eenvoudig bouwhekken is omheind. Tijdens de dagschouw is dit niet afgesloten. Er is veel opslag tegen de pandwand geplaatst. 26. Bij het bedrijfsverzamelgebouw (tussendoorgang) aan de Elektrostraat zijn pallets brandgevaarlijk tegen de pandwand geplaatst. 27. Bij een leegstaand pand aan de Elektrostraat liggen klinkers tegen de wand en staat een overvolle container aan de buitenzijde. Tevens blijkt het hek open. 28. Ter hoogte van pandnummer 9 aan de Metaalstraat wordt, gezien de sporen in het openbaar groen, regelmatig op het groen geparkeerd.

4 29. Tegenover pandnummer 9 is een braakliggend terrein gesitueerd. Hier staat het onkruid hoog. Achterop het terrein zijn twee crossauto s geparkeerd, kennelijk om ermee op het terrein te crossen. 30. Bij pand van Ter Huurne zijn hoge bosschages nabij het raam. Dit kan de overzichtelijkheid van het pand bemoeilijken en geeft het gilde een kans onopgemerkt te werken. 31. Bedrijventerrein Stepelo is uitgerust met ondergrondse brandkranen als primaire bluswatervoorziening. Aan zowel de Metaalstraat als de Textielstraat werd een aanduiding voor een brandkraan gevonden, echter hierbij werd niet het deksel die de brandkraan afdekt, waargenomen. 32. TKH Group Logistics heeft een redelijk goed overzichtelijk pandterrein met eigen pandbeveiliging en buitencamera s. 33. Bedrijf Ter Huurne, aan de zijde van de Elekrostraat, heeft het schoolvoorbeeld van buitenopslag (achterzijde oost). Opslag is ruim van pandwanden en hekwerken verwijderd. wel is één van de containers overvol. 34. Eén brandkraan, tegenover pand van de TKH Group aan de Elektrostraat, is nauwelijks toegankelijk door groenbegroeiing. De kraan aan de Elektrostraat tegenover het terrein dat wordt bebouwd, is een schoolvoorbeeld. Echter, op dit punt zijn een tweetal gerepareerde gaten in het hekwerk. Wellicht heeft het weinige groen op deze plek hiermee te maken. 35. Van de Elektrostraat de Stepelerveldweg, zijnde een verplicht fietspad, op, kan ook gedaan worden middels een motorrijtuig. De paal in het midden ontbreekt. De afsluiting die iets verderop staat is zonder weinig moeite te verwijderen. Bezoekers die via de Stepelerveldweg het terrein op komen, kunnen worden gespot door de domecamera aan de Elektrostraat. Deze draait continu van 0 naar 180 graden. 36. Nabij het pand (zijkant fietspad Stepelerveldweg) van de gemeente, Elektrostraat, is de begroeiing hoog. 37. Bij het pand van de gemeentewerf is een AED aan de muur bevestigd. 38. Bij bedrijf Ter Huurne (achterzijde west, ter hoogte van achterzijde Teha) staat de opslag wel heel dicht tegen het hekwerk waardoor inklimming wordt vergemakkelijkt. 39. Bij achterzijde van Teha staat een raamwerk aan buitenzijde tegen het hekwerk hetgeen inklimmen heel makkelijk maakt (ook andere buitenopslag buiten hekwerk). 40. Tegen achterzijde van pand Teha is een grote zeecontainer geplaatst. 41. Bij bedrijf Hulsegge Bandenservice, Elektrostraat, is in de gang naast het pand veel buitenopslag (ook brandgevaarlijk tegen pandwand). Buiten dat het rommelig is, geeft het de brandweer in geval van calamiteiten geen kans op een goede manier het pand te naderen. Ook staat er een trailer, onafgesloten en vol met banden. 42. PXFH08, personenauto met vier inzittenden die langzaam over bedrijventerrein Stepelo rijdt.

5 43. Buitenopslag bij Gamma, Metaalstraat, in de vorm van pallets tegen het hekwerk van het buurbedrijf maakt inklimmen wel heel gemakkelijk. 44. Bij Gamma ligt zwerfvuil, zowel op private als publieke grond. 45. Gamma is open van 9 tot 9 en dus ook verkeersbewegingen na reguliere kantoortijden op Stepelo. 46. De Textielstraat heeft zowel voorzijden bedrijfspanden, maar ook achterzijden. 47. Naast Gamma (tussen Noordsingel en Textielstraat) ligt groot terrein braak. 48. Niet omheinde achterzijde pand Moire Textielstraat is buitenopslag in de vorm van stenen (klinkerachtige), bigbags, pallets en enkele vloeistoffen in jerrycans. Een van deze jerrycans heeft een sticker van een brandbare stof. 49. Bij Metaalstraat 20C staan campers direct naast de pandwand. Er is zonder probleem toegang te krijgen tot het pandterrein aangezien de omheining niet volledig is. 50. Bosan aan de Metaalstraat is een nieuw pand en ziet er keurig uit. Enkel een overvolle container achter op het terrein. 51. Kennelijk racer ter hoogte van Bosan: 37LDZP. 52. Een nieuw bedrijfsverzamelgebouw aan de Metaalstraat. 53. Bedrijf Wilderink heeft tuin tot één meter in gemeentegrond. 54. Bedrijf Wilderink heeft aan zijde Textielstraat behoorlijke buitenopslag met pallets die hoog opgestapeld staan. Ook verschillende vloeistoffen, verf en kennelijk brandstoffen, direct tegen het hekwerk. 55. Bij Timmerfabriek Overbeek, Textielstraat, kan met zo langs het hekwerk het terrein op. 56. Het fietspad van Stepelo naar de Noordsingel is afgesloten met een paal waar hulpdiensten en gemeente een sleutel van hebben. 57. Bij Ten Voorde Metaal aan de Textielstraat staan de jaloezieën open na sluitingstijd. Binnen is inventaris waar te nemen. 58. Bij Haarhuis Assemblage aan de Textielstraat is hoge begroeiing en bosschages. 59. Aan de Textielstraat is een groot braakliggend terrein van een projectontwikkelaar. Hier staat een auto geparkeerd. 60. Naastgelegen aan het braakliggend terrein is Autoservice Stepelo gevestigd waar volgens schouwers parkeren een probleem is, maar dit is niet waargenomen tijdens deze schouw. 61. Bij pand van Bennie Eilers, Textielstraat, is buitenopslag nabij het hekwerk geplaatst. 62. Het pand van Klomp, Textielstraat, staat leeg en geeft een ietwat verpauperde aanblik. 63. Op de Textielstraat, nabij de Texaco, staat een vrachtauto geparkeerd op de openbare weg. Op dit punt is de regengoot langs de bitumen rijbaan iets verzakt.

6 64. Stepelo is aangewezen om te parkeren op openbare weg voor bussen en vrachtauto s. Dit staat wel vermeld bij de entree vanaf de Noordsingel, maar niet aan de zijde Metaalstraat. 65. Omstreeks uur gaat de openbare verlichting aan. De zon is onder omstreeks uur. Avondschouw 1. Stepelo voert gele straatverlichting in het publieke domein (Vraag: hoe is dit in combinatie met de camera s). 2. Rond bedrijf SW Techniek aan de Metaalstraat is het donker. 3. Bij bedrijf Teha achterin de Bouwstraat is het bouwhek wel toegedaan, echter niet goed afgesloten en dus zonder problemen toegang te verkrijgen. 4. Rond bedrijf Technocom,..straat, is het donker. 5. Bij bedrijf Timeprint, Textielstraat, is het donker. Ook voert men hier geen jaloezieën en is binnenkijken geen probleem. 6. Ook bij bedrijf D&S Reclame is zonder probleem naar binnen te kijken. 7. Bij bedrijf Bijkerk Professional aan de Metaalstraat is de verlichting rond het pand goed. 8. Rond het bedrijfsverzamelgebouw aan de Metaalstraat 2 is het aardedonker. 9. Bij bedrijf Goselink Forklift aan de Textielstraat is de bedrijfsnaam boven aan het pand goed verlicht, maar de deur eronder niet. Direct ernaast is bij Krooshoop Elektro gekozen de bedrijfsnaam niet te verlichten maar wel de toegangsdeur. 10. Bij Assemblagebedrijf Haaksbergen is geen licht, veel begroeiing en dus prima inbreken. 11. Bij drukkerij Moire aan de Textielstraat is het aardedonker binnen en buiten. 12. Bij bedrijf Wildering is de verlichting goed. 13. De openbare verlichting is op Stepelo niet overal eenduidig. 14. Het pand van Pots bij de entree van Stepelo is rondom en binnen donker. 15. Bij bedrijf TKH aan de Elektrostraat is de verlichting op eigen terrein goed. 16. Het pand en de gemeentewerf aan de Elektrostraat is rondom donker. 17. De achterzijde van pand terrein van bedrijf Ter Huurne is donker. 18. Pand van bedrijf Bellers Autoschade aan Elektrostraat is rondom donker. 19. De achterzijde en zijkant van bedrijf Teha, zijde Elektrostraat, is donker. Einde schouwverslag.

Schouwverslag bedrijventerrein Veesteeg Boven Leeuwen

Schouwverslag bedrijventerrein Veesteeg Boven Leeuwen Schouwverslag bedrijventerrein Veesteeg Boven Leeuwen THEMA Dagschouw Veesteeg 26-3-2015 Onderhoud en Beheer Het valt op dat de scheiding tussen privaat en publiek niet helder is. Op verschillende plaatsen

Nadere informatie

Schouw verslag. THEMA 2013 (dagschouw) d.d Verlichting openbare ruimte n.v.t. Groenonderhoud

Schouw verslag. THEMA 2013 (dagschouw) d.d Verlichting openbare ruimte n.v.t. Groenonderhoud Schouw verslag THEMA 2013 (dagschouw) d.d. 26-11-2013 Verlichting openbare ruimte n.v.t. Groenonderhoud Privaatgroen Bestratingsonderhoud Verkeersveiligheid Parkeerverbod openbare weg Goed. In sommige

Nadere informatie

SCHOUWVERSLAG 21 mei 2015 Verkeer, Groen en Veiligheid

SCHOUWVERSLAG 21 mei 2015 Verkeer, Groen en Veiligheid SCHOUWVERSLAG 21 mei 2015 Verkeer, Groen en VUTTER De Meerheuvel, De Bloemendaal, De Beverspijken Beverspijken Viaduct Essent Stroom Regelmatig glas op de weg. Graffiti (hangplek functie) Hek kapot /

Nadere informatie

SCHOUWVERSLAG Lammenschansdriehoek 2 mei 2017, uur

SCHOUWVERSLAG Lammenschansdriehoek 2 mei 2017, uur Op 2 mei 2017heeft er een schouwronde plaatsgevonden op bedrijventerrein Lammenschans Driehoek. We zijn gestart bij de Gamma en hebben eerst Lammenschans/Kanaalpark geschouwd om vervolgens door te lopen

Nadere informatie

SCHOUWVERSLAG 21 mei 2015 Verkeer, Groen en Veiligheid

SCHOUWVERSLAG 21 mei 2015 Verkeer, Groen en Veiligheid SCHOUWVERSLAG 21 mei 2015 Verkeer, Groen en Beste Collega-ondernemer, Op 21 mei 2015 hebben we op de Rietvelden en de Vutter voor het eerst een gezamenlijke schouw uitgevoerd met de RIVU commissies Verkeer,

Nadere informatie

Maatregelen- en doelenmatrix OV Roosevelt & Trekvliet Rood = gewijzigd Doorgestreept = vervallen

Maatregelen- en doelenmatrix OV Roosevelt & Trekvliet Rood = gewijzigd Doorgestreept = vervallen Maatregelen- en doelenmatrix OV Roosevelt & Trekvliet Rood = gewijzigd Doorgestreept = vervallen Onderwerp (afkomstig Bewegwijzering Bij de straatnaamcommissie nagaan of er wijzigen aangebracht kunnen

Nadere informatie

Bijlage 4 Aanvullende inventarisatie project KIJK

Bijlage 4 Aanvullende inventarisatie project KIJK Bijlage 4 Aanvullende inventarisatie project KIJK Vooraf: Tijdens het veldonderzoek zijn ook aanvullende opvallende elementen opgenomen die tijdens het veldbezoek zijn waargenomen op de kaartbladen ingetekend.

Nadere informatie

5 OPW website met links naar gemeente, politie en brandweer. X X 2014 2015 2016 Doel- stelling 4 Verhogen tevredenheid Onderhoud en Beheer

5 OPW website met links naar gemeente, politie en brandweer. X X 2014 2015 2016 Doel- stelling 4 Verhogen tevredenheid Onderhoud en Beheer Uitwerkingsschema geselecteerde maatregelen behorend bij de doelstelling 2 Half jaarlijkse terugkoppeling incidentencijfers naar KVO-B werkgroep en eventuele acties ondernemen in de KVO Werkgroep Nieuwsbrief/

Nadere informatie

Buurtschouw Herdersveld, 22 mei 2015

Buurtschouw Herdersveld, 22 mei 2015 Buurtschouw Herdersveld, 22 mei 2015 Inleiding Op 22 mei 2015 is de derde buurtschouw uitgevoerd. De twee eerdere zijn gehouden in januari 2014 en april 2013. In november 2014 is een enquête gehouden over

Nadere informatie

Verslaglegging De Rietvink Bewonersavonden ronde maart

Verslaglegging De Rietvink Bewonersavonden ronde maart Verslaglegging De Rietvink Bewonersavonden ronde maart Woensdag 25 maart sessie 1 Lichtrood De Blauwe Tram, 11 bewoners Opmerkingen Verkeer en parkeren De parkeerdruk is hoog. Bewoners hebben vaak zelf

Nadere informatie

Burgerschouw wijk 5 Middengebied (donderdag-ploeg)

Burgerschouw wijk 5 Middengebied (donderdag-ploeg) Burgerschouw wijk 5 Middengebied (donderdag-ploeg) 18-5-2017 Inleiding Op 18 mei 2017 heeft de 1e burgerschouw van 2017 in de wijk Middengebied (Westelijk gedeelte) plaatsgevonden. In overleg met de deelnemers

Nadere informatie

Areaal beheer 2012 Meldingen dorpsplatform Oudkarspel De Spoorstraat hebben wij niet beoordeeld omdat we deze straat als een apart project zien

Areaal beheer 2012 Meldingen dorpsplatform Oudkarspel De Spoorstraat hebben wij niet beoordeeld omdat we deze straat als een apart project zien Areaal beheer 2012 Meldingen dorpsplatform Oudkarspel De Spoorstraat hebben wij niet beoordeeld omdat we deze straat als een apart project zien Kruispunt Liefdelaan/Voorburggracht Nr. 1 Kruispunt Liefdelaan/Voorburggracht.

Nadere informatie

Aan het College van B & W Valkenswaard. Onderwerp: Vragen art. 41 inzake Karel Mollenstraat Noord. Datum: 14 april 2019.

Aan het College van B & W Valkenswaard. Onderwerp: Vragen art. 41 inzake Karel Mollenstraat Noord. Datum: 14 april 2019. Aan het College van B & W Valkenswaard Onderwerp: Vragen art. 41 inzake Karel Mollenstraat Noord Datum: 14 april 2019 Geachte college, In het verleden heb ik diverse keren contact gehad met de bewoners

Nadere informatie

Informatiebijeenkomst

Informatiebijeenkomst Informatiebijeenkomst Ondernemers De Houtwegen Heemskerk 19 September 2013 Agenda 16:30 17:00 Ontvangst met koffie 17:00 17:10 Opening 17:10 17:50 Keurmerk Veilig Ondernemen Cees van der Kolk 17:55 18:15

Nadere informatie

GEGEVENS VAN DE TE VERWACHTEN SITUATIE T.A.V. VERKEERSBEWEGINGEN EN PARKEREN

GEGEVENS VAN DE TE VERWACHTEN SITUATIE T.A.V. VERKEERSBEWEGINGEN EN PARKEREN GEGEVENS VAN DE TE VERWACHTEN SITUATIE T.A.V. VERKEERSBEWEGINGEN EN PARKEREN Locaties: Hunnenweg 26-30 en Noordenweg naast 41 te Voorthuizen gem. Barneveld Opdrachtgever : de heer A.P. Both Datum : 23-04-2012

Nadere informatie

Parkeren Energieweg 2 E

Parkeren Energieweg 2 E Parkeren Energieweg 2 E Norm: In 2006 is bouwvergunning verleend voor een bedrijfsverzamelgebouw bestaande uit 12 units. Deze units, elk ca. 2x90m2, bevatten magazijnruimte op de begane grond en opslag

Nadere informatie

Verslag en resultaten. Burgerschouw wijk 4 Souburg en Ritthem

Verslag en resultaten. Burgerschouw wijk 4 Souburg en Ritthem Verslag en resultaten Burgerschouw wijk 4 Souburg en Ritthem 21-3-2018 Inleiding Op 21 maart 2018 heeft de eerste burgerschouw van 2018 in de wijk Souburg en Ritthem plaatsgevonden. In overleg met de deelnemers

Nadere informatie

Dit wordt doorgegeven aan Onderhoud Enschede. Zij zullen dit binnenkort schoonmaken.

Dit wordt doorgegeven aan Onderhoud Enschede. Zij zullen dit binnenkort schoonmaken. Melding Actie Foto Tulpstraat. In het plantsoen ter hoogte van de Kamillestraat staat erg veel onkruid. Dit komt ook op meer plaatsen voor. Dit wordt doorgegeven aan Onderhoud Enschede. Zij zullen dit

Nadere informatie

SCHOUWVERSLAG Lammenschansdriehoek 11 oktober 2016, uur

SCHOUWVERSLAG Lammenschansdriehoek 11 oktober 2016, uur Op 11 oktober 2016 heeft er een schouwronde plaatsgevonden op bedrijventerrein Lammenschans Driehoek. We zijn gestart bij de Gamma en hebben eerst Kanaalpark aangedaan, om vervolgens af te sluiten met

Nadere informatie

VERSLAG Schouw Keurmerk Veilig Ondernemen

VERSLAG Schouw Keurmerk Veilig Ondernemen VERSLAG Schouw Keurmerk Veilig Ondernemen DATUM 20 mei 2011 LOCATIE TIJDSTIP Bedrijventerrein Zoutman 900 uur 1130 uur Deelnemers schouw aanwezig Leen Vonk Bodegraafse Bewakingsdienst V Wim van de Bildt

Nadere informatie

Resultaten Stresstest

Resultaten Stresstest Resultaten Stresstest Heesch - Bernheze (06-11-2018, 16:17) KVO Heesch centrum Route is een definitieve route Route is 2.17 kilometer lang Route 1 keer gelopen 5384 AN Heesch Aanwezigen Politie Ben Post

Nadere informatie

Perssamenvatting: In december 2010 heeft de gemeenteraad besloten om een parkeergarage op het Morspoortterrein te bouwen.

Perssamenvatting: In december 2010 heeft de gemeenteraad besloten om een parkeergarage op het Morspoortterrein te bouwen. B en W nr. 12.0381 d.d. 17-4-2012 Onderwerp Verkeersbesluit "Aanpassen infrastructuur t.b.v. de Morspoortgarage en instellen parkeerverbodszone Transvaal 1 Besluiten:Behoudens advies van de commissie 1.

Nadere informatie

Foto-rapportage schouw Theodorushaven, Noordland, Poort op 23 mei 2018

Foto-rapportage schouw Theodorushaven, Noordland, Poort op 23 mei 2018 Foto-rapportage schouw Theodorushaven, Noordland, Poort op 23 mei 2018 Karmel: Paaltjes verder naar sporthal Karmel plaatsen Weg naar de Karmel-sporthal etc. voor privé-verkeer vanaf de Halsterseweg naar

Nadere informatie

Ontwerp verkeersbesluit Herinrichting

Ontwerp verkeersbesluit Herinrichting Ontwerp verkeersbesluit Herinrichting Middenweg-Zuid - Fietsstraat Bij17-289 Burgemeester en wethouders van de gemeente Heerhugowaard Op grond van artikel 18, eerste lid, onder d, van de Wegenverkeerswet

Nadere informatie

Samenvatting Schouw 26 mei 2016

Samenvatting Schouw 26 mei 2016 Samenvatting Schouw 2 mei 201 Fysieke veiligheid bedrijven (inbraakgevoeligheid) Inbraakbestendigheid / staat en kwaliteit toegangspoorten. Opklimmogelijkheid om terrein te betreden. Uitpandige opslag

Nadere informatie

OPENBARE RUIMTE SCHOUWWAAIER. 2014_45544_Stadsleven_Schouwwaaier_DEF.indd :13

OPENBARE RUIMTE SCHOUWWAAIER. 2014_45544_Stadsleven_Schouwwaaier_DEF.indd :13 2016 OPENRE RUIMTE SHOUWWIER 2014_45544_Stadsleven_Schouwwaaier_EF.indd 1 02-03-16 12:13 OPENR OPENR Zwerfvuil en/of hondenpoep omen op verharding, beplanting en zwerfvuil in water Perfect: er is geen

Nadere informatie

Verslag en resultaten Burgerschouw wijk 5 Middengebied (donderdag-ploeg)

Verslag en resultaten Burgerschouw wijk 5 Middengebied (donderdag-ploeg) Verslag en resultaten Burgerschouw wijk 5 Middengebied (donderdag-ploeg) 5-4-2018 Inleiding Op 5 april 2018 heeft de 1e burgerschouw van 2018 in de wijk Middengebied (Westelijk gedeelte) plaatsgevonden.

Nadere informatie

HUISREGELS. Je bent zelf verantwoordelijk voor het openen en sluiten van je

HUISREGELS. Je bent zelf verantwoordelijk voor het openen en sluiten van je HUISREGELS SLEUTELS Elke huurder krijgt twee sleutels per unit. Extra sleutels bestellen is mogelijk, deze kosten 35,- per stuk, inclusief BTW. Bij verlies of diefstal brengen wij 250,- in rekening voor

Nadere informatie

Fietsparkeren in het centrum van Assen zaterdag 8 juli :30-15:00 uur

Fietsparkeren in het centrum van Assen zaterdag 8 juli :30-15:00 uur Fietsparkeren in het centrum van Assen zaterdag 8 juli 2017 13:30-15:00 uur Assen We hebben een ronde gemaakt langs de belangrijkste fietsparkeerplaatsen in het centrum van Assen. Fietsers voor de binnenstad

Nadere informatie

Resultaten Stresstest. Meldingen. Bedrijventerrein Zeiving-Zuid ( , 10:00) Omschrijving. Aanwezigen. Schouw

Resultaten Stresstest. Meldingen. Bedrijventerrein Zeiving-Zuid ( , 10:00) Omschrijving. Aanwezigen. Schouw Resultaten Stresstest Bedrijventerrein Zeiving-Zuid (12-05-2015, 10:00) Schouw Route is een definitieve route Route is 0 kilometer lang Route 1 keer gelopen 4214 KZ Vuren Aanwezigen Politie Fons Spee Gemeente

Nadere informatie

Resultaten Stresstest. Meldingen. Bedrijventerrein Koornwaard ( , 08:42) Omschrijving. Aanwezigen. Schouw

Resultaten Stresstest. Meldingen. Bedrijventerrein Koornwaard ( , 08:42) Omschrijving. Aanwezigen. Schouw Resultaten Stresstest Bedrijventerrein Koornwaard (22-06-2015, 08:42) Schouw Route is een definitieve route Route is 1.47 kilometer lang Route 1 keer gelopen 4161 BH Heukelum Aanwezigen Politie Frank Ebben

Nadere informatie

Notitie Bereikbaarheid en ontsluiting van de Hoogenhof in Malden

Notitie Bereikbaarheid en ontsluiting van de Hoogenhof in Malden Wijkplatform Hoogenhof Malden, gemeente Heumen Notitie Bereikbaarheid en ontsluiting van de Hoogenhof in Malden Waarom deze notitie De ontsluiting en bereikbaarheid van nagenoeg alle panden in de Hoogenhof

Nadere informatie

Artikel 2:5. Burgemeester en wethouders van Gouda. Gelet op de Algemene Plaatselijke Verordening Gouda 2009, verder te noemen APV 2009; besluiten:

Artikel 2:5. Burgemeester en wethouders van Gouda. Gelet op de Algemene Plaatselijke Verordening Gouda 2009, verder te noemen APV 2009; besluiten: Artikel 2:5 1. Burgemeester en wethouders van Gouda Gelet op de Algemene Plaatselijke Verordening Gouda 2009, verder te noemen APV 2009; besluiten: Gelet op het bepaalde in artikel 2:5 APV Gouda 2009 ten

Nadere informatie

B&W-Aanbiedingsformulier

B&W-Aanbiedingsformulier B&W.nr.: 07.0832 d.d. 7-8-2007 B&W-Aanbiedingsformulier Onderwerp Verkeersbesluit herinrichting Kennedylaan-Wagnerplein i.k.v. vestiging filiaal Hoogvliet Behoudens advies van de commissie VM BESLUITEN

Nadere informatie

BESCHRIJVING ONTWERP HERINRICHTING KAMERLINGH ONNESSTRAAT E.O.

BESCHRIJVING ONTWERP HERINRICHTING KAMERLINGH ONNESSTRAAT E.O. BESCHRIJVING ONTWERP HERINRICHTING KAMERLINGH ONNESSTRAAT E.O. EINSTEINSTRAAT De straat bestaat uit twee segmenten Wegprofiel huidige situatie tot rare bocht van noord naar zuid: 1,8 5,4 2,8 Parkeren op

Nadere informatie

Einde Autosnelweg. Woonerf

Einde Autosnelweg. Woonerf Autosnelweg min 60 - max 130 km/u Einde Autosnelweg max 80 km/u Autoweg min 50 - max 100 km/u Einde Autoweg min 50 - max 100 km/u Woonerf max 15 km/u - stapvoets Woonerf met snelheidsbeperking Einde woonerf

Nadere informatie

Verkeersbesluit aanpassingen verlengde Clusiuslaan en Gooimeerlaan (tunnel Poelgeest)

Verkeersbesluit aanpassingen verlengde Clusiuslaan en Gooimeerlaan (tunnel Poelgeest) B&W-nr.: 06.0342 d.d. 14-03-2006 Onderwerp Verkeersbesluit aanpassingen verlengde Clusiuslaan en Gooimeerlaan (tunnel Poelgeest) BESLUITEN Behoudens advies van de commissie VOCS 1. in te stemmen met het

Nadere informatie

Evaluatieverslag Legale Graffiti Oefenplaats Binck36

Evaluatieverslag Legale Graffiti Oefenplaats Binck36 Evaluatieverslag Legale Graffiti Oefenplaats Binck36 Inleiding In de december 2009 was de officiële opening van de Legale Graffiti Oefenplaats / LGO aan de Binckhorstlaan 36 / Binck36. De avond was een

Nadere informatie

MEMORANDUM. B 5.1 Inleiding. Datum : 2 mei 2013. Aan : - Kopie aan : - Van : Dhr. M. Koops, doorkiesnummer: (0572) 347 861

MEMORANDUM. B 5.1 Inleiding. Datum : 2 mei 2013. Aan : - Kopie aan : - Van : Dhr. M. Koops, doorkiesnummer: (0572) 347 861 Bijlage 5 Verkeer en Parkeren MEMORANDUM Datum : 2 mei 2013 Aan : - Kopie aan : - Van : Dhr. M. Koops, doorkiesnummer: (0572) 347 861 Onderwerp : Verkeerskundige consequenties van evenementen landgoed

Nadere informatie

Wanneer is een woonhuis met bedrijfsruimte nu goed?

Wanneer is een woonhuis met bedrijfsruimte nu goed? Wanneer is een woonhuis met bedrijfsruimte nu goed? Inleiding: Wonen naast je bedrijfsruimte juist nu aantrekkelijker. Dat geldt voor de winkel met bovenwoning, maar zeker ook voor het woonhuis met bedrijfsgebouw.

Nadere informatie

Verslag en resultaten Burgerschouw wijk 5 Middengebied (woensdag-ploeg)

Verslag en resultaten Burgerschouw wijk 5 Middengebied (woensdag-ploeg) Verslag en resultaten Burgerschouw wijk 5 Middengebied (woensdag-ploeg) 27-9-2017 Inleiding Op 27 september 2017 heeft de 2e burgerschouw in de wijk Middengebied (Oostelijk gedeelte) plaatsgevonden. Er

Nadere informatie

Beleidsregels plaatsen voorwerpen op of aan de weg in strijd met de publieke functie van de weg (artikel 2.1.5.1. Algemene Plaatselijke Verordening)

Beleidsregels plaatsen voorwerpen op of aan de weg in strijd met de publieke functie van de weg (artikel 2.1.5.1. Algemene Plaatselijke Verordening) Beleidsregels plaatsen voorwerpen op of aan de weg in strijd met de publieke functie van de weg (artikel 2.1.5.1. Algemene Plaatselijke Verordening) Status Geldend Wettelijk kader Gemeentewet, Algemene

Nadere informatie

DE RIJDENDE RECHTER. Bindend Advies. gegeven door mr. F.M.Visser, verder te noemen de rijdende rechter.

DE RIJDENDE RECHTER. Bindend Advies. gegeven door mr. F.M.Visser, verder te noemen de rijdende rechter. Zaaknummer: S20-19 Datum uitspraak: 2 mei 2013 Plaats uitspraak: Zaandam DE RIJDENDE RECHTER Bindend Advies In het geschil tussen G.B. Jonkman en M. Van der Wijk te Drachten verder te noemen: Jonkman,

Nadere informatie

B&W-Aanbiedingsformulier

B&W-Aanbiedingsformulier B&W.nr. 09.0011, d.d. 20 januari 2009 B&W-Aanbiedingsformulier Onderwerp Verkeersbesluit "Verkeerscirculatie Levendaal-West" Behoudens advies van de commissie BESLUITEN 1. In te stemmen met het ontwerp-verkeersbesluit

Nadere informatie

SCHOUWVERSLAG Lammenschansdriehoek 14 april 2015, 10.00-12.00 uur

SCHOUWVERSLAG Lammenschansdriehoek 14 april 2015, 10.00-12.00 uur Op 14 april 2015 heeft er een dagschouwronde plaatsgevonden op bedrijventerrein Lammenschans Driehoek. Voorheen bestond dit gebied uit twee aparte bedrijventerreinen te weten Lammenschans/Kanaalpark en

Nadere informatie

Brandweerkazerne Dordrecht

Brandweerkazerne Dordrecht opdrachtgever locatie ontwerp uitvoering functie Gemeente Dordrecht Leerpark, Dordrecht 2006 2010-2011 Brandweerkazerne Technische Dienst GHOR Leer- en werkplek Da Vinci College Brandweerkazerne Dordrecht

Nadere informatie

Schetsontwerp. Herstructurering Overhoeken I, II en Binnenbaan

Schetsontwerp. Herstructurering Overhoeken I, II en Binnenbaan Schetsontwerp Herstructurering Overhoeken I, II en Binnenbaan Presentatie definitief schetsontwerp - 19 maart 2015 INHOUD 1. GEFORMULEERDE KNELPUNTEN EN OPGAVEN - doorstroming van het verkeer - organisatie

Nadere informatie

Onderwerp : Opmerkingen inloopbijeenkomst 14 september 2016 over plannen instellen algeheel parkeerverbod bedrijventerrein De Aam

Onderwerp : Opmerkingen inloopbijeenkomst 14 september 2016 over plannen instellen algeheel parkeerverbod bedrijventerrein De Aam Registratienummer : 17int02878 Auteur : J. Rouw Datum : 29 juni 2017 Onderwerp : Opmerkingen inloopbijeenkomst 14 september 2016 over plannen instellen algeheel parkeerverbod bedrijventerrein De Aam Op

Nadere informatie

Dorpsteam Reeuwijk-Dorp Schouw 2015 Tempel en omgeving

Dorpsteam Reeuwijk-Dorp Schouw 2015 Tempel en omgeving Dorpsteam Reeuwijk-Dorp Schouw 2015 Tempel en omgeving Aansluiting Pootje Tempel aanbrengen van een markering op de weg, punaise In de huidige situatie is wegverloop niet logisch en herleidbaar: - bestaande

Nadere informatie

VERKEERSBEGRIPPEN. bij Verkeersexamen 2011. Overzicht van verkeersbegrippen, die belangrijk zijn voor kinderen. verkeersbegrip uitleg

VERKEERSBEGRIPPEN. bij Verkeersexamen 2011. Overzicht van verkeersbegrippen, die belangrijk zijn voor kinderen. verkeersbegrip uitleg VERKEERSBEGRIPPEN bij Verkeersexamen 2011 Overzicht van verkeersbegrippen, die belangrijk zijn voor kinderen. bestuurder Je bent bestuurder: - als je fietst - als je paardrijdt of loopt met je paard aan

Nadere informatie

Verkeerssituaties rondom Admiraalsplein. 27 september Situatie: Buiging in hoofdweg, verwarrende

Verkeerssituaties rondom Admiraalsplein. 27 september Situatie: Buiging in hoofdweg, verwarrende A Situatie: Buiging in hoofdweg, verwarrende inrichting en onduidelijke voorrangssituatie. Ideeën: C Dubbel fietspad aan zijde van de weg, wegverhoging verwijderen, haaientanden, duidelijkere verkeersborden.

Nadere informatie

Samenvatting Schouw 18 mei 2017

Samenvatting Schouw 18 mei 2017 Samenvatting Schouw 18 mei 2017 Fysieke veiligheid bedrijven (inbraakgevoeligheid) Inbraakbestendigheid / staat en kwaliteit toegangspoorten. Opklimmogelijkheid om terrein te betreden. Uitpandige opslag

Nadere informatie

Korte Checklist. 1. Organisatorische aspecten Zorg voor een brandveilige bedrijfsvoering!

Korte Checklist. 1. Organisatorische aspecten Zorg voor een brandveilige bedrijfsvoering! Korte Checklist 1. Organisatorische aspecten Zorg voor een brandveilige bedrijfsvoering! Er is een logboek aanwezig op het bedrijf / in de stallen. Hierin zijn o.a. certificaten (installaties, brandveiligheidsvoorzieningen)

Nadere informatie

Schouwverslag KVO B. De Vaart Deel 1, 2, 3 en juni 2011 Ondernemers, Gemeente, Politie, SBBA

Schouwverslag KVO B. De Vaart Deel 1, 2, 3 en juni 2011 Ondernemers, Gemeente, Politie, SBBA Schouwverslag KVO B De Vaart Deel 1, 2, 3 en 4 16 juni 2011 Ondernemers, Gemeente, Politie, SBBA Inleiding Een van de onderdelen van het KVO - B is een terugkerende inspectieronde over het terrein die

Nadere informatie

De meest genoemde probleem locaties of kruisingen zijn:

De meest genoemde probleem locaties of kruisingen zijn: Beschrijving van meest genoemde kruisingen. Doel van deze beschrijving is de actuele situatie weer te geven en een aantal oplossingen voor de geconstateerde problemen aan te dragen. Voorafgaand aan deze

Nadere informatie

Verkeersbesluit Verkeersmaatregelen Plan de Remise Haarlem

Verkeersbesluit Verkeersmaatregelen Plan de Remise Haarlem STAATSCOURANT Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814. Nr. 1259 10 januari 2017 Verkeersbesluit Verkeersmaatregelen Plan de Remise Haarlem Nr. 2016/144799 Burgemeester en wethouders

Nadere informatie

December preventietips

December preventietips December preventietips De maand december brengt extra risico s en gevaren met zich mee. In dit overzicht wijzen wij u op enkele van deze gevaren en geven wij tips en adviezen om schade te voorkomen. Door

Nadere informatie

Middenbeemster, Korenmolen De Nachtegaal

Middenbeemster, Korenmolen De Nachtegaal Inleiding In opdracht van Cultureel Erfgoed Noord-Holland heeft op 1 december 2010 een kort onderzoek plaatsgevonden naar de opbouw en datering van de lage voetmuur van de korenmolen De Nachtegaal, gelegen

Nadere informatie

Ontwikkelplan bedrijventerrein Kellen. Programma van eisen voor investeringsvriendelijke regelgeving

Ontwikkelplan bedrijventerrein Kellen. Programma van eisen voor investeringsvriendelijke regelgeving Ontwikkelplan bedrijventerrein Kellen Programma van eisen voor investeringsvriendelijke regelgeving Ontwikkelplan Kellen 1 Feiten en cijfers Kellen 2 Waarom is het goed ondernemen op Kellen? 3 Kernwaarden

Nadere informatie

BIZ bijeenkomst Zoutman 31 oktober 2011. Samen werken aan een Schoon, Heel en Veilig bedrijventerrein!

BIZ bijeenkomst Zoutman 31 oktober 2011. Samen werken aan een Schoon, Heel en Veilig bedrijventerrein! BIZ bijeenkomst Zoutman 31 oktober 2011 Samen werken aan een Schoon, Heel en Veilig bedrijventerrein! 1. Welkom en opening 2. Keurmerk Veilig Ondernemen 3. Voorstellen tijdelijk bestuur 4. Uitleg BIZ plan

Nadere informatie

MOBILITEITSTOETS. Ten behoeve van Heeswijk 120, 3417 GS Montfoort. Bedrijf Verhart Groen B.V. Loonbedrijf met houtsnipperopslag

MOBILITEITSTOETS. Ten behoeve van Heeswijk 120, 3417 GS Montfoort. Bedrijf Verhart Groen B.V. Loonbedrijf met houtsnipperopslag MOBILITEITSTOETS Ten behoeve van Heeswijk 120, 3417 GS Montfoort Bedrijf Verhart Groen B.V. Loonbedrijf met houtsnipperopslag Montfoort, 9 januari 2017 Inleiding: Voor het bedrijf is een projectvergunning

Nadere informatie

Verslag en resultaten. Burgerschouw wijk 5 Middengebied

Verslag en resultaten. Burgerschouw wijk 5 Middengebied Verslag en resultaten Burgerschouw wijk 5 Middengebied 04-10-2018 Inleiding Op donderdag 4 oktober 2018 heeft de tweede burgerschouw van 2018 in de wijk Middengebied tussen de Willem Klooslaan en de President

Nadere informatie

SCHOUWVERSLAG Lammenschansdriehoek 19 april 2016, uur

SCHOUWVERSLAG Lammenschansdriehoek 19 april 2016, uur Op 19 april 2016 heeft er een schouwronde plaatsgevonden op bedrijventerrein Lammenschans Driehoek. We zijn gestart bij de Gamma en hebben eerst De Veiling Vooruit aangedaan en om vervolgens af te sluiten

Nadere informatie

Toelichting herinrichting Voormalige Stadstimmertuin, gebied Oost.

Toelichting herinrichting Voormalige Stadstimmertuin, gebied Oost. Memo Datum 26 oktober 2015 Onderwerp Toelichting herinrichting Voormalige Stadstimmertuin, gebied Oost. In de Voormalige Stadstimmertuin gaat in functie het een en ander veranderen. In de zuidelijke school,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Karveel 37, 43 en 44

Nieuwsbrief Karveel 37, 43 en 44 Nieuwsbrief Karveel 37, 43 en 44 Informatie over het definitief ontwerp Met deze nieuwsbrief informeren wij u over het definitief ontwerp voor Karveel 37, 43 en 44. Op de informatiebijeenkomst van 29 november

Nadere informatie

Klankbordgroep Zandeweg/Kuivezand

Klankbordgroep Zandeweg/Kuivezand Klankbordgroep Zandeweg/Kuivezand Advies aan de gemeente 12 januari 2015 12 januari 2015 1 Doelen in volgorde van prioriteit 1 Veiligheid 2 Toegankelijkheid 3 Leefbaarheid 12 januari 2015 2 Doel 1: Veiligheid

Nadere informatie

Aanvullende regelgeving en belangrijke bestuursbesluiten

Aanvullende regelgeving en belangrijke bestuursbesluiten Aanvullende regelgeving en belangrijke bestuursbesluiten Goedkeuring benodigd! Voor alle wijzigingen of uitbreidingen aan bestaande bouwwerken of nieuwbouw van welke aard dan ook is schriftelijke goedkeuring

Nadere informatie

4 Instructie Schouwformulier KVU

4 Instructie Schouwformulier KVU 4 Instructie Schouwformulier KVU Doel Het gebied wordt aan een nadere inspectie onderworpen. Het schouwen leent zich bij uitstek om in te zoomen op de fysieke elementen die van invloed (kunnen) zijn op

Nadere informatie

Schoon en veilig wonen. Handleiding om portieken, trappen en tuinen netjes en schoon te houden

Schoon en veilig wonen. Handleiding om portieken, trappen en tuinen netjes en schoon te houden Schoon en veilig wonen Handleiding om portieken, trappen en tuinen netjes en schoon te houden 1 Rommel op de trap, viezigheid in de hal. Wie ruimt dat op? En wat mag je nou wel en niet in de hal of op

Nadere informatie

beeldkwaliteitplan Dreumel, Uitbreiding Bedrijventerrein Lageweg

beeldkwaliteitplan Dreumel, Uitbreiding Bedrijventerrein Lageweg beeldkwaliteitplan Dreumel, Uitbreiding Bedrijventerrein Lageweg Gemeente West Maas en Waal 5 oktober 2011 projectnummer 62188 I SAB ARNHEM BEELDKWALITEITPLAN, DREUMEL, UITBREIDING BEDRIJVENTERREIN LAGEWEG

Nadere informatie

Vraagprijs: ,- k.k.

Vraagprijs: ,- k.k. Weert, Boerhaavestraat 25-25a Woonhuis (125 m² woonoppervlakte) met naastgelegen kantoor-/ praktijkruimte (circa 113,21 m²), gelegen aan de Boerhaavestraat in Weert op zeer korte afstand van het centrum

Nadere informatie

1. Fort Advocaten N.V. De heer mr. Postbus KB Amsterdam

1. Fort Advocaten N.V. De heer mr. Postbus KB Amsterdam 1. Fort Advocaten N.V. De heer mr. Postbus 70091 1007 KB Amsterdam Per fax ingekomen d.d. 16-01-2014 Per brief geregistreerd onder nummer IN-14-09424 d.d. 17-01-2014 1.1. Cliënte is eigenaar van het perceel

Nadere informatie

Beyerinckstraat 31 - Deventer. Vraagprijs ,- k.k. MIQA Makelaardij, Holterweg 63, 7429 AE Deventer, ,

Beyerinckstraat 31 - Deventer. Vraagprijs ,- k.k. MIQA Makelaardij, Holterweg 63, 7429 AE Deventer, , - Vraagprijs 300.000,- k.k. Omschrijving - In de ruim opgezette woonwijk 'het Jeurlink' ligt deze uitstekend onderhouden eindwoning met SLAAPKAMER en BADKAMER op de begane grond. De woning ligt in een

Nadere informatie

datum 17 maart 2015 project Aviko Steenderen brandveiligheid vestiging Arnhem uw kenmerk - versie 001

datum 17 maart 2015 project Aviko Steenderen brandveiligheid vestiging Arnhem uw kenmerk - versie 001 datum 17 maart 2015 project Aviko Steenderen brandveiligheid vestiging Arnhem betreft uw kenmerk - verwerkt door OL BR ons kenmerk F.2014.0682.03.N001 versie 001 contactpersoon ing. P.A. (Patries) Robijn

Nadere informatie

gemeente Harderwijk Beeldkwaliteitplan Uitbreiding Lorentzhaven

gemeente Harderwijk Beeldkwaliteitplan Uitbreiding Lorentzhaven gemeente Harderwijk Beeldkwaliteitplan Uitbreiding Lorentzhaven februari 2010 gemeente Harderwijk Beeldkwaliteitplan Uitbreiding Lorentzhaven inhoud 1. Inleiding 2. Het ruimtelijk plan voor de uitbreiding

Nadere informatie

B&W-Aanbiedingsformulier

B&W-Aanbiedingsformulier B&W.nr.: 07.0447 d.d. 24-04-2007 B&W-Aanbiedingsformulier Onderwerp Verkeersbesluit tijdelijke herinrichting Bargelaan BESLUITEN Behoudens advies van de commissie VM 1. in te stemmen met het ontwerp-verkeersbesluit

Nadere informatie

Wij verzoeken de ondernemer of de bedrijfsleider de vragenlijst in te vullen.

Wij verzoeken de ondernemer of de bedrijfsleider de vragenlijst in te vullen. Enquête 3-meting in het kader van het Keurmerk Veilig Ondernemen - Bedrijventerreinen (KVO-B) op de bedrijventerreinen Hoogeind, De Weijer, Groot Schooten en BZOB in de gemeente Helmond Voordat u begint:

Nadere informatie

Nota van zienswijzen en ambtshalve aanpassingen bestemmingsplan Servicebioscoop.

Nota van zienswijzen en ambtshalve aanpassingen bestemmingsplan Servicebioscoop. Nota van zienswijzen en ambtshalve aanpassingen bestemmingsplan Servicebioscoop. Februari 2015 1. Inleiding Het ontwerpbestemmingsplan Servicebioscoop is op 17 december 2014 bekend gemaakt. In de bekendmaking

Nadere informatie

Schouw Dorpsraad Dirksland eind september 2015

Schouw Dorpsraad Dirksland eind september 2015 Schouw Dorpsraad Dirksland eind september 2015 In de Secretarieweg de groenstrook verplaatsen naar de weg dus met de bomen geïntegreerd en het voetpad verplaatsen naar de ruimte tussen de groenstrook en

Nadere informatie

10. 11. 12. 13. 14. 15. 18.

10. 11. 12. 13. 14. 15. 18. 1. Op de fietspad en fietsstrook mogen alleen fietsers en snorfietsers rijden. 2. Alarmnummer is 112. 3. Rijbewijs is 10 jaar geldig. 4. Alle betrokkenen bij een aanrijding moeten blijven wachten. (Plaats

Nadere informatie

s-heerenhoek ruimtelijke problematiek in beeld

s-heerenhoek ruimtelijke problematiek in beeld s-heerenhoek ruimtelijke problematiek in beeld 1 s-heerenhoek ruimtelijke problematiek in beeld Bebouwing Prins Hendrikstraat Prins Hendrikstraat Hoek Molendijk, Cingeldijk Hoek Molendijk, Cingeldijk In

Nadere informatie

INRICHTING BEHEER EN ONDERHOUD

INRICHTING BEHEER EN ONDERHOUD INRICHTING BHR N ONDRHOUD 4 Voorbeelden van opzet langs de circuits doel; zo veel mogelijk representatieve gevel aan voorzijde, geen grote onbebouwde gaten aan ring. 47 57 28 11 28 1 28 16 8 16 4 Ak =

Nadere informatie

GEMEENTE WIJCHEN. Landschappelijke inpassing Graafseweg 916 en 916a Wijchen

GEMEENTE WIJCHEN. Landschappelijke inpassing Graafseweg 916 en 916a Wijchen GEMEENTE WIJCHEN Landschappelijke inpassing Graafseweg 916 en 916a Wijchen 1 INLEIDING 1.1 Aanleiding Aanleiding voor het opstellen van het voorliggend landschapsplan voor het perceel Graafseweg 916 te

Nadere informatie

Gemeente Papendrecht - Verkeersbesluit 'Aanpassingen Burgemeester Keijzerweg - Molenlaan'

Gemeente Papendrecht - Verkeersbesluit 'Aanpassingen Burgemeester Keijzerweg - Molenlaan' STAATSCOURANT 31 Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814. Nr. 38027 december 2014 Gemeente Papendrecht - Verkeersbesluit 'Aanpassingen Burgemeester Keijzerweg - Molenlaan' Burgemeester

Nadere informatie

Meedhuizen Verwerking vragenlijst op de Droomavond 19 juni

Meedhuizen Verwerking vragenlijst op de Droomavond 19 juni Meedhuizen Verwerking vragenlijst op de Droomavond 19 juni 29-06-2018 Vragenlijsten Veiligheid - voetganger pag. 6 - fietser - automobilist Parkeren pag. 12 Groen pag. 16 Routes en Toegankelijkheid pag.

Nadere informatie

Burgerschouw wijk 5 Middengebied (woensdag-ploeg)

Burgerschouw wijk 5 Middengebied (woensdag-ploeg) Burgerschouw wijk 5 Middengebied (woensdag-ploeg) 10-5-2017 Inleiding Op 10 mei 2017 heeft de 1e burgerschouw van 2017 in de wijk Middengebied (Oostelijk gedeelte) plaatsgevonden. Er kon een nieuwe deelnemer

Nadere informatie

Uitkomsten enquête - Verkeer in de Stad - Denk en Doe Mee-panel

Uitkomsten enquête - Verkeer in de Stad - Denk en Doe Mee-panel Uitkomsten enquête - Verkeer in de Stad - Denk en Doe Mee-panel 2 Onderzoek Het is te druk op de fietspaden in de grote steden. Oorzaak? Steeds meer fietsers en snelheidsverschillen door de komst van e-bikes,

Nadere informatie

1) Verkeersborden plaatsen (Woonwijk, 30 Km, Pas op spelende kinderen!, fietspad)

1) Verkeersborden plaatsen (Woonwijk, 30 Km, Pas op spelende kinderen!, fietspad) Besprekingsverslag van de bespreking met Klaassen Vastgoedontwikkeling / Site Woondiensten en de gemeente Doetinchem naar aanleiding van onze brief van 14 december 2009 inzake de huidige status van het

Nadere informatie

Stedenbouwkundig advies reclamemast Facilitypoint Gemeente Hardinxveld-Giessendam

Stedenbouwkundig advies reclamemast Facilitypoint Gemeente Hardinxveld-Giessendam Stedenbouwkundig advies reclamemast Facilitypoint 2 Studiegebied voor het beoogde Facilitypoint tussen de Peulenlaan en de A15 Stedenbouwkundig advies reclamemast Facilitypoint STEDENBOUWKUNDIG ADVIES

Nadere informatie

Met deze nieuwbouw en uitbreiding zijn voor de gemeente Oostzaan de volgende vragen relevant:

Met deze nieuwbouw en uitbreiding zijn voor de gemeente Oostzaan de volgende vragen relevant: Notitie Referentienummer Datum Kenmerk RK-3 8 juli 2013 PN.:330609 Betreft Parkeren nieuwbouw Noorderschool te Oostzaan 1 Inleiding Aan De Haal 44 in het noorden van de gemeente Oostzaan wordt de bestaande

Nadere informatie

profielenboek versie 2017 duurzaam bedrijventerrein Noord BAANSTEE

profielenboek versie 2017 duurzaam bedrijventerrein Noord BAANSTEE profielenboek versie 2017 duurzaam bedrijventerrein BAANSTEE Noord bedrijventerrein Baanstee Noord - toekomstige impressie Baanstee Noord Baanstee Oost Baanstee West 4 N24 de Koog 02 profielenboek versie

Nadere informatie

Beeldkwaliteitsplan bij Inrichtingsplan woonkavel Voorstraat Velddriel. Gemeente Maasdriel

Beeldkwaliteitsplan bij Inrichtingsplan woonkavel Voorstraat Velddriel. Gemeente Maasdriel Beeldkwaliteitsplan bij Inrichtingsplan woonkavel Voorstraat Velddriel status: definitief datum: 17 november 2014 projectnummer: 202630R.2015 adviseurs: Wle / Jke Gemeente Maasdriel Image 2010 2013 GOOGLE

Nadere informatie

BESLUITEN. Aanpassingen ten behoeve van nieuwbouw ROC Lammenschanspark. B&W-nr.: d.d

BESLUITEN. Aanpassingen ten behoeve van nieuwbouw ROC Lammenschanspark. B&W-nr.: d.d B&W-nr.: 06.0986 d.d. 08-08-2006 Onderwerp Aanpassingen ten behoeve van nieuwbouw ROC Lammenschanspark BESLUITEN 1. in te stemmen met het ontwerp verkeersbesluit Aanpassingen t.b.v. nieuwbouw ROC Lammenschanspark

Nadere informatie

Welstandsambitie Gezien de aard van de ontwikkeling en de zichtbaarheid van de locatie is dit gebied aangemerkt als een bijzonder welstandsgebied.

Welstandsambitie Gezien de aard van de ontwikkeling en de zichtbaarheid van de locatie is dit gebied aangemerkt als een bijzonder welstandsgebied. Het voormalige bedrijfspand is verreweg het grootste pand op dit bedrijventerrein. Het perceel heeft de oppervlakte van bijna 1,5 hectare, en is maar liefst voor de helft bebouwd. Met deze omvang vormt

Nadere informatie

Wittenoordseweg 8, 3927 CE Renswoude. Vraagprijs 469.000,- k.k.

Wittenoordseweg 8, 3927 CE Renswoude. Vraagprijs 469.000,- k.k. Vraagprijs 469.000,- k.k. Kenmerken Vraagprijs : 469.000,00 Soort : Woonhuis Type woning : Vrijstaande woning Aantal kamers : 6 kamers waarvan 4 slaapkamer(s) Inhoud woning : 600 m 3 Perceel oppervlakte

Nadere informatie

Uiterste inzenddatum: 12 mei 2010

Uiterste inzenddatum: 12 mei 2010 Enquête 1-meting in het kader van het Keurmerk Veilig Ondernemen Bedrijventerreinen (KVO-B) op het bedrijvenpark Ruyven te Delfgauw. Voordat u begint: Wij verzoeken de ondernemer of de bedrijfsleider de

Nadere informatie

Beeldkwaliteit Werklandschap Overasselt e fase, deelgebied bedrijven. Gelders Genootschap 1

Beeldkwaliteit Werklandschap Overasselt e fase, deelgebied bedrijven. Gelders Genootschap 1 Beeldkwaliteit Werklandschap Overasselt 2017 1e fase, deelgebied bedrijven Gelders Genootschap 1 1 INLEIDING AANLEIDING Op een locatie aan de noordzijde van de kern Overasselt zal de ontwikkeling van een

Nadere informatie

Herinrichting J.J. Allanstraat Zuideinde Vogelbuurt. Presentatie bewonersbijeenkomst Noord (J.J. Allanstraat)

Herinrichting J.J. Allanstraat Zuideinde Vogelbuurt. Presentatie bewonersbijeenkomst Noord (J.J. Allanstraat) Herinrichting J.J. Allanstraat Zuideinde Vogelbuurt Presentatie bewonersbijeenkomst Noord (J.J. Allanstraat) Inhoud 1. Terugblik 2. Resultaten 3. Algemene thema s 4. Gebiedsspecifieke thema s 5. Vervolg

Nadere informatie

Beantwoording van de ontvangen reacties n.a.v. inloopavond kruispunt Geversstraat - De Kempenaerstraat d.d. 3 april 2018

Beantwoording van de ontvangen reacties n.a.v. inloopavond kruispunt Geversstraat - De Kempenaerstraat d.d. 3 april 2018 Beantwoording van de ontvangen reacties n.a.v. inloopavond kruispunt - De Kempenaerstraat d.d. 3 april 2018 Reactie Probleem Voorgestelde oplossing(en) Wel/niet kansrijk Nader te onderzoeken 1 Hoge rijsnelheden

Nadere informatie

Borchwerf 16, Roosendaal

Borchwerf 16, Roosendaal VRAAGPRIJS: 750.000,-- K.K. Op het bedrijventerrein Borchwerf I op een goed bereikbare zichtlocatie gelegen bedrijfsruimte met bedrijfswoning. Het betreft een grotendeels verhuurde bedrijfsruimte op een

Nadere informatie