Clubtentoonstelling Konijnen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Clubtentoonstelling Konijnen"

Transcriptie

1 Clubtentoonstelling 2013 Op 15 en 16 november is het weer zover. De jaarlijkse clubtentoonstelling. Dit jaar zijn er door 21 fokkers 179 dieren ingeschreven. Met 3 inschrijvingen meer dan in 2012 een aantal, dat we in vele jaren niet gehad hebben. We zitten dus nog steeds in een opgaande lijn. Ieder jaar sturen enkele leden/fokkers niet of niet meer in. Daar staan dan gelukkig weer enkele nieuwe leden tegenover. Zo houden we de club levend. Uiteindelijk hebben we dit jaar 1 inzender meer t.o.v mogen begroeten. Helemaal verheugend is het feit, dat we weer twee jeugdleden hebben. Konijnen Hoewel we in totaal 3 inschrijvingen meer hebben dan in 2012, zien we 13 konijnen minder in de kooien. Daarmee is het voor het eerst in de 70-jarige geschiedenis van onze vereniging, dat we meer kippen dan konijnen showen. Dus Konijnenfokker: als u dit leest en u bent nog geen lid van Nut & Sport Stolwijk. Kom erbij en zorg voor extra sportieve competitie binnen de groep konijnen! Geduldig wachten op de keuring De kampioen van J.L.M. Spanenburg Vanouds is de collectie Vlaamse Reuzen zeer uitgebreid op onze tentoonstellingen. Dat loopt helaas langzaam maar zeker ieder jaar met enkele dieren terug. Dit jaar zijn er drie kleurslagen, konijngrijs, ijzergrauw en wit. Waarbij vooral de konijngrijzen een uitstekende kwaliteit laten zien. Het is dat de pelsconditie bij veel dieren niet geheel optimaal is, anders had keurmeester De Vos het helemaal moeilijk om de beste uit te kiezen. De mooiste Vlaam, een jonge konijngrijze voedster van J.L.M. Spanenburg laat een geweldige kwaliteit zien en krijgt dan ook een F met 97 punten. Daarmee is dit dier kampioen van de tentoonstelling

2 Ook de Groot Lotharingers zien we steeds minder op onze show. Dit jaar maar 1. Deze voedster van C. Oosterom is door keurmeester De Vos met ZG 92 beloond. Tien Alaska s in de kooien. Fantastische dieren die van keurmeester De Zeeuw allen predicaat ZG of F krijgen. De mooiste is een oude voedster van A. Brand, met F 95,5. Deze zelfde fokker heeft ook een Alaska in de jeugdklasse, die een F 96 scoort. Na de Alaska s komen de Zwartgrannenkonijnen. Een nog erg jong ras. Ook hier een prachtige kwaliteit op een toch al heel mooi ras. De mooiste is een jonge ram van C. Slootjes. Keurmeester De Vos beloont deze prachtige vertegenwoordiger van het ras met een F 96.

3 De Tannen zijn met 33 vertegenwoordigers de grootste groep van de tentoonstelling. Al enige jaren leveren de Tannen ook de kampioen van de tentoonstelling. Ook dit jaar scoort bijna de helft van de Tannen een F. Keurmeester De Zeeuw beloont een jonge man van A. Groen met F 96,5. Dit diertje is net geen kampioen geworden, maar behaalt samen met een jonge ram van dezelfde fokker met eveneens F 96,5 wel de Jan van Eijk herinneringsbeker. Ook in de jeugdklasse behaalt A. Groen een F 96,5 met een jonge voedster. Deze is kampioen van de jeugdklasse. En om de kwaliteit van de Tannen en de fokkerskwaliteiten van A. Groen nog maar eens te onderstrepen behaalt A. Groen ook de collectieprijs bij de konijnen. Tenslotte wint een jong voedstertje met ZG 94,5 een beker voor haar baasje Johan van Bijsterveld als mooiste konijn van een jeugdlid. Het valt niet mee om de mooiste Tan te kiezen Na dit geweld van de Tannen komen de Hulstlanders. Van de 4 inzendingen beloont keurmeester De vos er drie met een F. Een jonge ram van G. Nijenhuis is mooiste met F 96.

4 Zes Rexdwergjes vertegenwoordigen de konijnen met bijzondere haarstructuur. In de kleurslagen castor en dalmatiner-zwart tonen deze konijntjes hun fluweelzachte vachtjes. Keurmeester De Vos keurt een dalmatiner-zwart voedstertje van R. Ansink is met ZG 94 als mooiste, waarbij hij in de jeugdklasse een jong castor voedstertje van G. Vermaas een F 95 geeft. Na de Rexdwergjes komen 6 Nederlandse Hangoordwergjes. Allen in de kleur madagascar. Een jong rammetje van A.J. van Blitterswijk is door keurmeester De Vos met een F 95,5 als mooiste aangewezen van deze prachtige klasse konijntjes. De rij van 88 konijnen wordt gesloten door een chinchillakleurig Kleurdwergje. Als enige vertegenwoordiger van dit ras krijgt dit diertje van keurmeester De Vos ook nog eens een O. En toch blijft het een mooi konijntje

5 Grote hoenders Een gestaag groeiende diergroep op onze show vormen de grote hoenders. Dit jaar zitten er 35 op onze show. Ze worden allemaal door keurmeester Blijenberg gekeurd. Brabanters in de kleur goud zwartgetoept openen de rij. Een zeldzaamheid in kippenland. Hoewel de dieren nog niet geheel doorgeruid zijn, tonen ze toch hoe mooi dit ras is. Een jonge haan van A. Hamberg wordt met een F 96 de mooiste. Deze haan wordt tevens de mooiste van de grote hoenders en wint samen met een andere Brabanterhaan en twee Brabanterhennen de collectieprijs. Een hen met F 96 van A. Hamberg wordt uitgeroepen tot op één na mooiste hen. De kampioen bij de grote hoenders

6 Vier Kraaikoppen in de kleurslagen zwart en koekoek laten zien dat onze show meer zeldzame rassen toont. Een koekoek hen van G. Vermaas wordt met ZG 95 als mooiste van het ras aangewezen en een zwarte haan, eveneens van G. Vermaas is de op één na mooiste haan met ZG 95. De Friese hoenders vormen de grootste groep binnen de grote hoenders. Vijftien Fryske Hinnen in de kleurslag Citroenpel. Enkele dieren laten het in de borsttekening of in de kamtanding wat afweten. Voor de rest ook hier een fantastische kwaliteit. Een jonge hen van Thom Maaijen wint met F 96 de beker voor het mooiste grote hoen van een jeugdlid. Dit dier wordt net geen kampioen, maar wel mooiste hen. Hiermee is maar weer eens aangetoond, dat ook jeugdleden topdieren weten voor te brengen! Te meer daar dezelfde jonge fokker met een andere hen met eveneens F 96 de prijs voor de op twee na mooiste hen wint. Vier zilverpatrijs Twentse hoenders laten door hun jonge leeftijd hun type nog niet helemaal zien. De haan krijgt op een skeletafwijking in de rug en een foutieve staartinplant helaas een O. De hennen zijn in type nog niet klaar, maar tonen met een prachtige kleur en pepering toch zeker al kwaliteit. Een jonge hen van G. de Vogel wordt met ZG 95 de mooiste. A. Schuman brengt twee witte Orpingtons in de kooi. Het is werkelijk fantastisch hoe hij deze witte dieren zo prachtig wit weet te showen. Beide dieren krijgen een ZG. Drie Shamo s in de kleur tarwe sluiten de rij bij de grote hoenders. Ook hier zijn de jonge dieren nog te jong om de raskenmerken ten volle naar voren te brengen. Het is dan ook niet vreemd, dat de oude hen van A.J.J. de Heij met ZG 95 wint.

7 Dwerghoenders Acht rassen dwerghoenders vertegenwoordigen deze diergroep. Hollandse Kuifhoenkrielen zijn met 6 inzendingen vertegenwoordigd in twee kleurslagen. De bekende kleur zwart witkuif en de minder bekende kleur khaki witkuif. Met name de kleur khaki witkuif toont een zeer goede kleur. Bij beide kleurslagen vindt keurmeester Maas-Sep de kwaliteit van de kuiven te wensen overlaten. De mooiste kuifhoenkriel is een khaki witkuif oude haan van G. de Vogel met predicaat ZG 93. De grootste collectie dwerghoenders vormen de Nederlandse Baardkuifkrielen. Zeventien diertjes in de kleurslagen goud zwartgezoomd en geel witgezoomd tonen de pracht van dit ras. Keurmeester Maas-Sep is zeer kritisch bij de beoordeling en ziet in veel goud zwartgezoomde dieren een dubbele zoom in met name de kuif. Van de twaalf dieren in deze kleur krijgen er slechts 3 een ZG, de rest komt niet verder dan een G. Een jonge hen geel witgezoomd krijgt wel een F 96 en wordt hiermee tevens de mooiste kriel. Haar fokker H. Brunt wordt hiermee voor de vijfde keer op rij kampioen bij de dwerghoenders met dit ras.

8 De kampioen van H. Brunt Vier Brabanterkrielen in de kleurslagen goud zwartgetoept en geel witgetoept worden door keurmeester Bleijenberg beoordeeld. De prachtige diertjes krijgen drie keer een ZG en 1 keer een F. Het Fraaie goud zwartgetoepte hennetje is van G. Vermaas en wordt tweede bij de hennen. Twee Groninger Meeuwkrielen in de kleur citroenpel worden gekeurd door keurmeester Bleijenberg. Het mooiste hennetje van G. de Vogel krijgt een ZG 93. Vier Twentse Hoenkrielen zijn vertegenwoordigd in de kleur geelpatrijs. De kleur op het dek bij de haantjes kan wat sprekender en de pepering bij de hennetjes is wat grof. Ondanks dat laten ze ook prima raskenmerken zien en wordt een hennetje van H. Brunt door keurmeester Bleijenberg beloond met een F 96 en daarmee de mooiste Twents Hoenkriel. Het haantje met ZG 95, ook van H. Brunt wordt de op één na mooiste haan bij de krielen. Drie Orpingtonkrielen laten zien hoe mooi een zwart kipje kan zijn. Keurmeester Maas-Sep, die zeer kritisch in haar beoordeling is, geeft het jonge haantje van A.J.L. Schuman een F 96. Dit wordt daarmee het mooiste haantje bij de krielen. Dertien gladvederige en twee krulvederige Chabo s zijn vertegenwoordigd in maar liefst tien kleurslagen. Ook hier weer kunnen we stellen, dat de keuring van keurmeester Maas-Sep wel erg kritisch is. Toch weet de combinatie Vermeulen met dit ras de collectieprijs bij de dwerghoenders in de wacht te slepen. Drie maal ZG 95 en een ZG 94 voor een jonge hen tarwe, een jonge haan zilvertarwe, een oude hen zwart witgepareld en een jonge hen zwart witgepareld, alle vier gladvederig, leveren hun fokkers een boerenkaas op. Het tarwekleurige hennetje wordt tevens mooiste Chabo.

9 Net als bij de grote hoenders sluiten ook bij de dwerghoenders vechters de rij. Vier Koshamo s in de kleur tarwe. Keurmeester Maas-Sep weet hier wel tot hoge predicaten te komen. De beide hennetjes krijgen een F 96 waarbij de 1F op twee na mooiste bij de hennetjes wordt en de jonge haan met ZG 95 op twee na mooiste bij de haantjes. Beide prijswinnaars zijn van A.J.J. de Heij.

10 Op vrijdagavond komen de fokkers en belangstellenden kijken hoe de dieren beoordeeld zijn en als de officiële opening plaatsvindt met de prijsuitreiking is ook de plaatselijke pers aanwezig. De kampioenen per diergroep ontvangen hun oorkonde, de collectiewinnaars ontvangen hun kaas, de winnaar van het mooiste konijn in de jeugdklasse en de Jan van Eijk herinneringsprijs ontvangt zijn bekers. Maar uiteraard worden eerst de bekers voor de jeugdleden uitgereikt. Het wordt vanaf het begin een gezellige en druk bezochte avond. De zaterdag is minder druk, maar niet minder gezellig. Met een hapje en een drankje worden de beoordelingen besproken en wordt enthousiast meegedaan met de zaalverloting. Na het opruimen op zaterdagavond gaan we met de opruimpploeg en de mensen van de Grote Haven traditioneel afsluiten met een erwtensoepmaaltijd met roggebrood en spek. Be kijken tevreden terug op een zeer geslaagde clubtentoonstelling. Johan van Bijsterveld, Jan Spanenburg en Thom Maaijen, trotse en verdiende kampioenen met hun kampioensdieren.

C A T A L O G U S. Pluimvee-en Konijnenfokkersvereniging "NUT en SPORT" STOLWIJK

C A T A L O G U S. Pluimvee-en Konijnenfokkersvereniging NUT en SPORT STOLWIJK Pluimvee-en Konijnenfokkersvereniging "NUT en SPORT" STOLWIJK 71e Clubtentoonstelling konijnen, hoenders en dwerghoenders 15 en 16 november 2013 C A T A L O G U S Verenigingsgebouw "De Grote Haven" Grote

Nadere informatie

C A T A L O G U S. Pluimvee-en Konijnenfokkersvereniging "NUT en SPORT" STOLWIJK

C A T A L O G U S. Pluimvee-en Konijnenfokkersvereniging NUT en SPORT STOLWIJK Pluimvee-en Konijnenfokkersvereniging "NUT en SPORT" STOLWIJK 70e Clubtentoonstelling konijnen, hoenders en dwerghoenders 16 en 17 november 2012 C A T A L O G U S Verenigingsgebouw "De Grote Haven" Grote

Nadere informatie

C A T A L O G U S. Pluimvee-en Konijnenfokkersvereniging "NUT en SPORT" STOLWIJK

C A T A L O G U S. Pluimvee-en Konijnenfokkersvereniging NUT en SPORT STOLWIJK Pluimvee-en Konijnenfokkersvereniging "NUT en SPORT" STOLWIJK 69e Clubtentoonstelling konijnen, hoenders en dwerghoenders 18 en 19 november 2011 C A T A L O G U S Verenigingsgebouw "De Grote Haven" Grote

Nadere informatie

C A T A L O G U S. Pluimvee-en Konijnenfokkersvereniging "NUT en SPORT" STOLWIJK

C A T A L O G U S. Pluimvee-en Konijnenfokkersvereniging NUT en SPORT STOLWIJK Pluimvee-en Konijnenfokkersvereniging "NUT en SPORT" STOLWIJK 68e Clubtentoonstelling konijnen, hoenders en dwerghoenders 19 en 20 november 2010 C A T A L O G U S Verenigingsgebouw "De Grote Haven" Grote

Nadere informatie

C A T A L O G U S. Pluimvee-en Konijnenfokkersvereniging "NUT en SPORT" STOLWIJK

C A T A L O G U S. Pluimvee-en Konijnenfokkersvereniging NUT en SPORT STOLWIJK Pluimvee-en Konijnenfokkersvereniging "NUT en SPORT" STOLWIJK 75e Clubtentoonstelling konijnen, hoenders en dwerghoenders 16 en 17 november 2018 C A T A L O G U S Verenigingsgebouw "De Grote Haven" Grote

Nadere informatie

C A T A L O G U S. Pluimvee-en Konijnenfokkersvereniging "NUT en SPORT" STOLWIJK

C A T A L O G U S. Pluimvee-en Konijnenfokkersvereniging NUT en SPORT STOLWIJK Pluimvee-en Konijnenfokkersvereniging "NUT en SPORT" STOLWIJK 72e Clubtentoonstelling konijnen, hoenders en dwerghoenders 20 en 21 november 2015 C A T A L O G U S Verenigingsgebouw "De Grote Haven" Grote

Nadere informatie

C A T A L O G U S. Pluimvee-en Konijnenfokkersvereniging "NUT en SPORT" STOLWIJK

C A T A L O G U S. Pluimvee-en Konijnenfokkersvereniging NUT en SPORT STOLWIJK C A T A L O G U S Pluimvee-en Konijnenfokkersvereniging "NUT en SPORT" STOLWIJK 74e Clubtentoonstelling konijnen, hoenders en dwerghoenders 17 en 18 november 2017 Verenigingsgebouw "De Grote Haven" Grote

Nadere informatie

Catalogus Jongdierendag. 16 september Georganiseerd door de 6 kleindiersportverenigingen uit de Krimpenerwaard

Catalogus Jongdierendag. 16 september Georganiseerd door de 6 kleindiersportverenigingen uit de Krimpenerwaard Catalogus Jongdierendag 16 september 2017 Georganiseerd door de 6 kleindiersportverenigingen uit de Krimpenerwaard Beste kleindierliefhebber, Graag presenteren wij de catalogus van de gezamenlijke jongdierendag

Nadere informatie

Catalogus. Jongdierendag. Georganiseerd door de 6 kleindiersportverenigingen uit de Krimpenerwaard

Catalogus. Jongdierendag. Georganiseerd door de 6 kleindiersportverenigingen uit de Krimpenerwaard Catalogus Jongdierendag Georganiseerd door de 6 kleindiersportverenigingen uit de Krimpenerwaard Bergambacht, 19 september 2015 CATALOGUS JONGDIERENDAG KRIMPENERWAARD Voor u ligt de catalogus van de jongdierendag

Nadere informatie

Pluimvee- en Konijnenfokkersvereniging "NUT en SPORT" Stolwijk

Pluimvee- en Konijnenfokkersvereniging NUT en SPORT Stolwijk Pluimvee- en Konijnenfokkersvereniging "NUT en SPORT" Stolwijk 72e clubtentoonstelling van konijnen, cavia s hoenders en dwerghoenders op 20 en 21 november 2015 in "De Grote Haven", Haastrecht Sluiting

Nadere informatie

C A T A L O G U S. Pluimvee-en Konijnenfokkersvereniging "NUT en SPORT" STOLWIJK

C A T A L O G U S. Pluimvee-en Konijnenfokkersvereniging NUT en SPORT STOLWIJK Pluimvee-en Konijnenfokkersvereniging "NUT en SPORT" STOLWIJK 73e Clubtentoonstelling konijnen, hoenders en dwerghoenders 18 en 19 november 2016 C A T A L O G U S Verenigingsgebouw "De Grote Haven" Grote

Nadere informatie

Pluimvee- en Konijnenfokkersvereniging "NUT en SPORT" Stolwijk

Pluimvee- en Konijnenfokkersvereniging NUT en SPORT Stolwijk Pluimvee- en Konijnenfokkersvereniging "NUT en SPORT" Stolwijk 74e clubtentoonstelling van konijnen, hoenders en dwerghoenders op 17 en 18 november 2017 in "De Grote Haven", Haastrecht Sluiting van de

Nadere informatie

Gatalogus. Jondierendag. í6 september ,ffi. jt)tli ;,,,r1 ri!ri';t" BCfganrbaCht

Gatalogus. Jondierendag. í6 september ,ffi. jt)tli ;,,,r1 ri!ri';t BCfganrbaCht Gatalogus Jondierendag í6 september 2017,ffi @@ jt)tli ;,,,r1 ri!ri';t" BCfganrbaCht KONIJNEN Zwart ram a 'l A Brand Oranje ram a 2F Van de Wel 7KF-222 7WL-117 Zwaft ram c 14 A Brand DUITSE HANGOOR Madagascar-bont

Nadere informatie

Deel 1 JANUARI Trotse eigenaars, top dieren en in het oog lopende fokprestaties

Deel 1 JANUARI Trotse eigenaars, top dieren en in het oog lopende fokprestaties Trotse eigenaars, top dieren en in het oog lopende fokprestaties Deel 1 JANUARI 2011 Een fotoverslag met medewerking van diverse Speciaalclubs en redactieleden van Aviculture Europe In het kader van het

Nadere informatie

Pluimvee- en Konijnenfokkersvereniging "NUT en SPORT" Stolwijk

Pluimvee- en Konijnenfokkersvereniging NUT en SPORT Stolwijk Pluimvee- en Konijnenfokkersvereniging "NUT en SPORT" Stolwijk 73e clubtentoonstelling van konijnen, hoenders en dwerghoenders op 18 en 19 november 2016 in "De Grote Haven", Haastrecht Sluiting van de

Nadere informatie

Nieuwe erkenningen op de Noordshow 2009

Nieuwe erkenningen op de Noordshow 2009 Nieuwe erkenningen op de Noordshow 2009 Foto's: Klaas van der Hoek, tekst: Aad Rijs. Op de KLN bondsshow voor de pluimveegroepen hebben de leden jaarlijks de gelegenheid nieuwe kleurslagen of rassen die

Nadere informatie

JUBILEUMSHOW van de WYANDOTTECLUB Met dank aan de Wyandotteclub

JUBILEUMSHOW van de WYANDOTTECLUB Met dank aan de Wyandotteclub JUBILEUMSHOW van de WYANDOTTECLUB Met dank aan de Wyandotteclub Op 4 en 5 oktober 2013 vierde de Wyandotteclub het 90-jarig jubileum met een mooie tentoonstelling in Amersfoort, waar alleen Wyandotten

Nadere informatie

Bestuur K.V.O. & Omstreken

Bestuur K.V.O. & Omstreken Met groot genoegen bieden wij u deze catalogus aan van onze 61ste clubtentoonstelling. We kunnen ook dit jaar opnieuw concluderen dat het weer prima gelukt is om er een mooie show van te maken. Als bestuur

Nadere informatie

KONIJNEN VLAAMSE REUS, KLEUR POOL, BLAUWOOG NED. HANGOORDWERG KLEURDWERG, KLEUR CAVIA'S NORMAALHAAR ENGELS GEKR KLEURDWERG,KLEURPATROON REX

KONIJNEN VLAAMSE REUS, KLEUR POOL, BLAUWOOG NED. HANGOORDWERG KLEURDWERG, KLEUR CAVIA'S NORMAALHAAR ENGELS GEKR KLEURDWERG,KLEURPATROON REX KONIJNEN VLAAMSE REUS, KLEUR Konijngrijs, ram jong 1 1F 96.5 J.J. van Dorst 3BD-102 Konijngrijs, voedster jong 2 1ZG 94.5 J.J. van Dorst 3BD-403 3 ZG 93.5 J.J. van Dorst 3BD-405 4 ZG 93.5 J.J. van Dorst

Nadere informatie

We denken dat u zoals vanouds, deze show niet zal willen missen, en dit dan ook te waarderen door enkele dieren in te zenden.

We denken dat u zoals vanouds, deze show niet zal willen missen, en dit dan ook te waarderen door enkele dieren in te zenden. Vraagprogramma Voorwoord Beste Kleindierliefhebbers, Voor u ligt het vraagprogramma van De Sportfokkers Neer e.o. Dit jaar organiseren we een Open Show in de Burg. Hannenhal te Baexem, een van de kerkdorpen

Nadere informatie

Vraagprogramma. Kleindierensport vereniging. Vessem en omstreken.

Vraagprogramma. Kleindierensport vereniging. Vessem en omstreken. Vraagprogramma Kleindierensport vereniging Vessem en omstreken. Open Tentoonstelling Waarin ondergebracht De Provinciale van Brabant & verenigingstentoonstelling K.V.V.e.o. 23, 24, 25 en 26 oktober 2014

Nadere informatie

V R A A G P R O G R A M M A

V R A A G P R O G R A M M A V R A A G P R O G R A M M A Met de inzendingsvoorwaarden voor de Verenigings Tentoonstelling, georganiseerd door "NUT & SPORT" te Woerden op 23 en 24 oktober 2009 in het Brediushonk, Kievitstraat 40 te

Nadere informatie

Predikaat Kooi Naam inzender Merk Punten Te koop

Predikaat Kooi Naam inzender Merk Punten Te koop Datum: 11/12/15 Catalogus Pagina: 1 Predikaat Kooi Naam inzender Merk Punten Te koop Hoenders Keurmeester: Oers F van (A) FRIES HOEN * Roodpel * Man jong G 1 J Santen van - v.d. Koppe 92.0 G 2 J Santen

Nadere informatie

KONIJNEN BELGISCHE HAAS, TAN FRANSE HANGOOR WENER, WIT RODE NIEUW ZEELANDER ENGELSE HANGOOR MEISSNER HANGOOR RIJNLANDER BELGISCHE HAAS, KLEUR

KONIJNEN BELGISCHE HAAS, TAN FRANSE HANGOOR WENER, WIT RODE NIEUW ZEELANDER ENGELSE HANGOOR MEISSNER HANGOOR RIJNLANDER BELGISCHE HAAS, KLEUR KONIJNEN FRANSE HANGOOR Konijngrijs 1 1ZG 94.0 P Lageweg 4JO 103 IJzergrauw 2 1ZG 93.5 P Lageweg 3JO 307 3 G 91.5 P Lageweg 4JO 135 Konijngrijs-bont 4 1ZG 94.0 P Lageweg 3JO 513 5 G 91.5 P Lageweg 4JO

Nadere informatie

ZIJDEHOENDAG 1 september 2007 in Barneveld

ZIJDEHOENDAG 1 september 2007 in Barneveld Trotse eigenaars, topdieren en in het oog lopende fokprestaties DEEL 1 ZIJDEHOENDAG 1 september 2007 in Barneveld Tekst en foto s : Monique de Vrijer De Zijdehoenclub heeft geen jongdierendag meer, maar

Nadere informatie

Jongdierendag V.P.K.V. Varsseveld

Jongdierendag V.P.K.V. Varsseveld HOENDERS HOUDAN bont 94 1ZG 1 M. Wisselink 92 G 2 M. Wisselink 93 ZG 3 M. Wisselink 94 ZG 4 M. Wisselink 95 ZG 5 M. Wisselink 96 1F 6 M. Wisselink NEW HAMPSHIRE Roodbruin 95 1ZG 7 B.G. Heusinkveld 94 ZG

Nadere informatie

VRAAGPROGRAMMA. voor de 22 e VKPV MANNELIJKE DIERENKEURING

VRAAGPROGRAMMA. voor de 22 e VKPV MANNELIJKE DIERENKEURING VRAAGPROGRAMMA voor de 22 e VKPV MANNELIJKE DIERENKEURING Open ééndagskeuring voor rammen, hanen en dwerghanen, te houden op zaterdag 15 maart 2014 in de Veenendaalhal, Nijverheidslaan 8 te Veenendaal.

Nadere informatie

18 januari Clubdag. en ENPKV Nijverdal

18 januari Clubdag. en ENPKV Nijverdal 18 januari 2014 Clubdag Nut en enoegen Vriezenveen en ENPKV Nijverdal Clubgebouw PV de Luchtbode te Vriezenveen SIERDUIVEN BASRA WAMDUIF Keurmeester: Nieuwenhuis W.(C) Blauw 94 1 Aal J. Rood ABS 2 Aal

Nadere informatie

Geachte sportvrienden, Van harte welkom op de 60 e JUBILEUM Fivelshow in manege Eemsrakkers Hoofdweg 38, 9905 PD te Holwierde.

Geachte sportvrienden, Van harte welkom op de 60 e JUBILEUM Fivelshow in manege Eemsrakkers Hoofdweg 38, 9905 PD te Holwierde. VRAAGPROGRAMMA 1 Geachte sportvrienden, Van harte welkom op de 60 e JUBILEUM Fivelshow in manege Eemsrakkers Hoofdweg 38, 9905 PD te Holwierde. De Fivelshow wordt gehouden op een mooie en ruime locatie,

Nadere informatie

NEDERLANDSE JAVAKRIELENFOKKERS OP BEZOEK AAN DE DISTRICTSHOW DE STER MEEUWEN IN BELGIE.

NEDERLANDSE JAVAKRIELENFOKKERS OP BEZOEK AAN DE DISTRICTSHOW DE STER MEEUWEN IN BELGIE. NEDERLANDSE JAVAKRIELENFOKKERS OP BEZOEK AAN DE DISTRICTSHOW DE STER MEEUWEN IN BELGIE. Tekst en foto s: Adri (comb. Goorden-Hermsen) Donderdagavond 8 december vertrokken we vanuit Nederland naar de districtshow

Nadere informatie

Friese Hoenders seizoen 12-13

Friese Hoenders seizoen 12-13 Friese Hoenders seizoen 12-13 Net als voorgaande jaren heeft de FTC getracht in beeld te brengen hoe onze F riese hoenders en krielen ervoor staan. Dit aan de hand van het getoonde materiaal op de clubshow

Nadere informatie

CATALOGUS JONGDIERENDAG

CATALOGUS JONGDIERENDAG CATALOGUS JONGDIERENDAG 22 september 2018 in de manege "De Stroomruiters" te VOORWOORD Welkom op de open Jongdierendag van de Kleindierenvereniging Midden Drenthe (KMD). Voor de negende achtereenvolgende

Nadere informatie

JAVACLUBDAG 2006 bij Intratuin Barneveld

JAVACLUBDAG 2006 bij Intratuin Barneveld Trotse eigenaars, topdieren en in het oog lopende fokprestaties DEEL 1 JAVACLUBDAG 2006 bij Intratuin Barneveld Tekst: Jan en Cor Kerkhof. Bron: Javabode 2006-4. Foto s: Dirk de Jong. Op zaterdag 26 augustus

Nadere informatie

Gevraagd worden: Hoenders Dwerghoenders, Serama s Konijnen Cavia s - Sierduiven OorspronkelijkeDuivenrassen

Gevraagd worden: Hoenders Dwerghoenders, Serama s Konijnen Cavia s - Sierduiven OorspronkelijkeDuivenrassen Gevraagd worden: Hoenders Dwerghoenders, Serama s Konijnen Cavia s - Sierduiven OorspronkelijkeDuivenrassen 1938 2013 75 JAAR Op 21 22 en 23 November 2013 Afrikalaan 1 3 Vroomshoop Beste sportvrienden

Nadere informatie

GALLINOVA 9 en 10 november 2012 in de Markthal in Barneveld Foto's: Ko Smidt

GALLINOVA 9 en 10 november 2012 in de Markthal in Barneveld Foto's: Ko Smidt Trotse eigenaars, top dieren en in het oog lopende fokprestaties Deel 2 GALLINOVA 9 en 10 november 2012 in de Markthal in Barneveld Foto's: Ko Smidt Een prachtige show met heel veel verschillende rassen,

Nadere informatie

VRAAGPROGRAMMA OPEN TENTOONSTELLING WAALWIJK EN OMSTREKEN Waarbij ondergebracht: Clubshow Waalwijk en Omstreken

VRAAGPROGRAMMA OPEN TENTOONSTELLING WAALWIJK EN OMSTREKEN Waarbij ondergebracht: Clubshow Waalwijk en Omstreken VRAAGPROGRAMMA OPEN TENTOONSTELLING WAALWIJK EN OMSTREKEN Waarbij ondergebracht: Clubshow Waalwijk en Omstreken 11-12-13-14 OKTOBER 2018 INKOOIEN 11-10-2018 Sluiting inzending 18-09-2018 Locatie: Manege

Nadere informatie

KONIJNEN. VLAAMSE REUS, KLEUR W. Lindeboom(C) NIEUW ZEELANDER, WIT W. Lindeboom(C) GROOT LOTHARINGER W. Lindeboom(C) WENER, KLEUR W.

KONIJNEN. VLAAMSE REUS, KLEUR W. Lindeboom(C) NIEUW ZEELANDER, WIT W. Lindeboom(C) GROOT LOTHARINGER W. Lindeboom(C) WENER, KLEUR W. KONIJNEN VLAAMSE REUS, KLEUR Konijngrijs 1ZG 1 R.R. Boldewijn 7EV-233 ZG 2 R.R. Boldewijn 7EV-335 G 3 R.R. Boldewijn 7EV-213 ZG 4 R.R. Boldewijn 7EV-216 1F 5 R.R. Boldewijn 7EV-388 GROOT LOTHARINGER O

Nadere informatie

Rechts: Mooiste Hoen en winnaar Gouden Tientje, Hollandse kuifhoen, hen, wit, U 97. Inzender: F. Oosterloo uit Smilde.

Rechts: Mooiste Hoen en winnaar Gouden Tientje, Hollandse kuifhoen, hen, wit, U 97. Inzender: F. Oosterloo uit Smilde. NOORDSHOW 8 t/m 11 januari 2014 Yokohama haan. Inzender: A. v.d. Meer. Foto s: Jan Schaareman Op de Noordshow, gehouden van 8 t/m 11 januari 2014 waren totaal 9179 dieren ingezonden. Bij de gevederde dieren

Nadere informatie

C L U B T E N T O O N S T E L L I N G 2013

C L U B T E N T O O N S T E L L I N G 2013 C L U B T E N T O O N S T E L L I N G 2013 KONIJNEN, CAVIA S, HOENDERS, DWERGHOENDERS, WATERVOGELS en SIERDUIVEN te houden op 6 t/m 8 november 2013 in de Molenschuur bij Molen De Lelie, Molenpad 7, 7731

Nadere informatie

Door: Ardjan Warnshuis (D)

Door: Ardjan Warnshuis (D) CHABO S Door: Ardjan Warnshuis (D) Foto: Udo Ahrens. Chabo s, vroeger ook wel Japanse krielen genoemd, zijn een oorspronkelijk krielenras dat vanuit Japan de wereld heeft veroverd. Dit krieltje met haar

Nadere informatie

JONGDIERENDAG COCHINCLUB IN TIEL (NL) Een verslag van Peter van den Top

JONGDIERENDAG COCHINCLUB IN TIEL (NL) Een verslag van Peter van den Top Trotse eigenaars, top dieren en in het oog lopende fokprestaties Deel 1 JONGDIERENDAG COCHINCLUB IN TIEL (NL) Een verslag van Peter van den Top In het clubgebouw van de plaatselijke pluimveevereniging

Nadere informatie

Keurmeester: G. Stoelhorst (A) keurde alle dieren in de A- en de C-klasse. Keurmeester: J. de Zeeuw (C) keurde alle dieren in de B-klasse

Keurmeester: G. Stoelhorst (A) keurde alle dieren in de A- en de C-klasse. Keurmeester: J. de Zeeuw (C) keurde alle dieren in de B-klasse Keurmeester: G. Stoelhorst (A) keurde alle dieren in de A- en de C-klasse Keurmeester: J. de Zeeuw (C) keurde alle dieren in de B-klasse Pred. Punten Ras Kleur Geslacht Oormerk Klasse Inzender ZG 92,5

Nadere informatie

VRAAGPROGRAMMA KLEINDIERENSHOW VRIJDAG 6 EN ZATERDAG 7 NOVEMBER

VRAAGPROGRAMMA KLEINDIERENSHOW VRIJDAG 6 EN ZATERDAG 7 NOVEMBER VRAAGPROGRAMMA KLEINDIERENSHOW VRIJDAG 6 EN ZATERDAG 7 NOVEMBER 2015 Tijdelijke Markthal - Baron van Nagellstraat 158 Industrieterrein De Harselaar - Barneveld TOEGANG GRATIS Gallinova, is een open tentoonstelling

Nadere informatie

Kleindierenshow Brabant

Kleindierenshow Brabant Vraagprogramma Kleindierenshow Brabant Georganiseerd door Kleindierensport Vereniging Vessem en omstreken Open Tentoonstelling Waarin ondergebracht De Provinciale KLN Tentoonstelling van Brabant & verenigingstentoonstelling

Nadere informatie

Jongdierendag SEPTEMBER 2018

Jongdierendag SEPTEMBER 2018 .VRAAGPROGRAMMA Jongdierendag 2018 GEORGANISEERD DOOR: Kleindierensportverenigingen: WAALWIJK EN OMSTREKEN Waalwijk 01 SEPTEMBER 2018 Boerderij: Familie.RAAIJMAKERS Baan 13 5171 NC KAATSHEUVEL Secretariaat:

Nadere informatie

hoenders foto s: Ruben Boonen, Andy Verelst & Cedric Van de Walle Het Vlaams Neerhof - oktober - november - december 2012

hoenders foto s: Ruben Boonen, Andy Verelst & Cedric Van de Walle Het Vlaams Neerhof - oktober - november - december 2012 hoenders De Belgische en Waasse kriel De laatste jaren zien we op meer regelmatige basis Belgische en Waasse krielen op onze tentoonstellingen verschijnen. Niet enkel de kwaliteit is fl ink omhoog gegaan,

Nadere informatie

Catalogus. Georganiseerd door de 6 kleindiersportverenigingen uit de Krimpenerwaard

Catalogus. Georganiseerd door de 6 kleindiersportverenigingen uit de Krimpenerwaard Catalogus Georganiseerd door de 6 kleindiersportverenigingen uit de Krimpenerwaard Bergambacht, 27 & 28 oktober 2017 Beste kleindierliefhebber, CATALOGUS KRIMPENERWAARDSHOW Voor u heeft u de catalogus

Nadere informatie

VRAAGPROGRAMMA EUREGIOSHOW

VRAAGPROGRAMMA EUREGIOSHOW VRAAGPROGRAMMA EUREGIOSHOW VOERENDAAL OPEN TENTOONSTELLING VOOR KONIJNEN, HOENDERS, DWERGHOENDERS, SERAMA S EN SIERDUIVEN 24 en 25 november 2018 Trefcentrum Kunderhoes Hogeweg 74 Kunrade-Voerendaal Tel.

Nadere informatie

Vraagprogramma Tentoonstelling K.C.P. S t r e v e n n a a r B e t e r te Winsum 5 en 6 oktober

Vraagprogramma Tentoonstelling K.C.P. S t r e v e n n a a r B e t e r te Winsum 5 en 6 oktober Vraagprogramma 2018 Tentoonstelling K.C.P. S t r e v e n n a a r B e t e r te Winsum 5 en 6 oktober Voor de open tentoonstelling van konijnen, hoenders, dwerghoenders, serama s op vrijdag 5 en zaterdag

Nadere informatie

Nut en Sport Oud-Beijerland

Nut en Sport Oud-Beijerland Nut & Sport 1928 Pluimvee- en Konijnenfokkersvereniging Nut en Sport Oud-Beijerland VRAAGPROGRAMMA 2017 Voor de Open tentoonstelling te houden op: 27 en 28 oktober 2017 op de Kleindierenhof aan de Karel

Nadere informatie

26 SEPTEMBER 2014 TE FRANEKER DEELNEMERS: ORGANISATIE: N&S FRANEKER E.O.

26 SEPTEMBER 2014 TE FRANEKER DEELNEMERS: ORGANISATIE: N&S FRANEKER E.O. 26 SEPTEMBER 2014 TE FRANEKER DEELNEMERS: BALK E.O. BOLSWARD E.O. D.V.S. NUT EN SPORT SNEEK E.O. HET RASKONIJN BALK BOLSWARD OUDEGA G.S. FRANEKER SNEEK LEEUWARDEN ORGANISATIE: N&S FRANEKER E.O. Beste Sportvrienden,

Nadere informatie

Tekst: Jan Willem Hondelink

Tekst: Jan Willem Hondelink KLEURSLAGEN GROTE WYANDOTTEN IN DE GEVARENZONE Tekst: Jan Willem Hondelink De Nederlandse Wyandotte Club is een grote vereniging met ruim 500 leden. 87% van deze leden fokt krielen, dus de krielen zijn

Nadere informatie

KONIJNEN VAN BEVEREN, KLEUR VLAAMSE REUS, KLEUR RODE NIEUW ZEELANDER FRANSE HANGOOR BELGISCHE HAAS, KLEUR RIJNLANDER BELGISCHE HAAS, TAN REX, WIT

KONIJNEN VAN BEVEREN, KLEUR VLAAMSE REUS, KLEUR RODE NIEUW ZEELANDER FRANSE HANGOOR BELGISCHE HAAS, KLEUR RIJNLANDER BELGISCHE HAAS, TAN REX, WIT KONIJNEN VLAAMSE REUS, KLEUR 1 ZG 93.5 J Jongsma 7WY 304 2 ZG 94.0 J Jongsma 7WY 401 FRANSE HANGOOR 3 F 95.5 S Luchtenveld 7AW 206 -bont 4 ZG 94.5 P Lageweg 7JO 102 5 ZG 93.5 S Luchtenveld 7AW 202 6 ZG

Nadere informatie

van de Veenendaalse Konijnen en Pluimveefokkers Vereniging

van de Veenendaalse Konijnen en Pluimveefokkers Vereniging Catalogus Jongdierdag van de Veenendaalse Konijnen en Pluimveefokkers Vereniging Opgericht 6 oktober 1936 op 16 september 2017 in de Veenendaalhal te Veenendaal KONIJNEN VLAAMSE REUS, WIT 95.0 1 E.D. Legemaat

Nadere informatie

Regionale tentoonstelling

Regionale tentoonstelling Kleinveebond De STER Meeuwen VRAAGPROGRAMMA Regionale tentoonstelling 42 ste Kleindiertentoonstelling 27-28-29 november 2015 Grote - en dwerghoenders Park - en watervogels Sierduiven Konijnen Cavia www.kleinveedestermeeuwen.hoenders.net

Nadere informatie

16 januari Clubdag. en ENPKV Nijverdal

16 januari Clubdag. en ENPKV Nijverdal 16 januari 2016 Clubdag Nut en enoegen Vriezenveen en ENPKV Nijverdal Clubgebouw PV de Luchtbode te Vriezenveen SIERDUIVEN ITALIAANSE MEEUW Keurmeester: Kleine B.(C) IJskleurig zwartgeband 1 95 1 Harmsel

Nadere informatie

DWERGHOENDERS HOLLANDSE KRIEL NEW HAMPSHIRE KRIEL BARNEVELDER KRIEL AUSTRALORP KRIEL MECHELS HOEN KRIEL BRAHMA KRIEL ORLOFF KRIEL WYANDOTTE KRIEL

DWERGHOENDERS HOLLANDSE KRIEL NEW HAMPSHIRE KRIEL BARNEVELDER KRIEL AUSTRALORP KRIEL MECHELS HOEN KRIEL BRAHMA KRIEL ORLOFF KRIEL WYANDOTTE KRIEL DWERGHOENDERS HOLLANDSE KRIEL Patrijs 94 1eZG 1 T.M.D. Koch 92 G 2 T.M.D. Koch 91 G 3 T.M.D. Koch 91 G 4 J. Vingerhoets 94 1eZG 5 T.M.D. Koch 92 G 6 T.M.D. Koch 91 G 7 T.M.D. Koch 93 ZG 8 J. Vingerhoets

Nadere informatie

Datum: 13/09/14 Catalogus Pagina: Predikaat Kooi Naam inzender Merk Punten Te koop. Hoenders Keurmeester: Meijering (A) FRIES HOEN

Datum: 13/09/14 Catalogus Pagina: Predikaat Kooi Naam inzender Merk Punten Te koop. Hoenders Keurmeester: Meijering (A) FRIES HOEN 1 Predikaat Kooi Naam inzender Merk Punten Te koop Hoenders Keurmeester: Meijering (A) FRIES HOEN * Roodpel V 1 J van Santen van de Kopp 90.0 G 2 J van Santen van de Kopp 91.0 * Roodpel V 3 J van Santen

Nadere informatie

HOENDERS BRAHMA WELSUMER. SUSSEX Keurmeester: M. van Pijkeren(B) DWERGHOENDERS. HOLLANDS KUIFHOENKRIEL Keurmeester: H. Hoving(A)

HOENDERS BRAHMA WELSUMER. SUSSEX Keurmeester: M. van Pijkeren(B) DWERGHOENDERS. HOLLANDS KUIFHOENKRIEL Keurmeester: H. Hoving(A) HOENDERS WELSUMER Roodporselein 92 G A A. Vinke 94 1ZG 701 A. Vinke 92 G 702 A. Vinke 93 2ZG 703 A. Vinke 92 G 704 A. Vinke SUSSEX BRAHMA Wit zwartcolumbia 92 G 731 Peter Kuijs 92 G 732 Peter Kuijs 93

Nadere informatie

De Java Kriel DOOR WILLY TOONEN P R ESENTATIE ZATERDAG 9 ME I L A NDELI JK K E URMEESTERS CON G RES

De Java Kriel DOOR WILLY TOONEN P R ESENTATIE ZATERDAG 9 ME I L A NDELI JK K E URMEESTERS CON G RES De Java Kriel DOOR WILLY TOONEN PRESENTATIE ZATERDAG 9 MEI 2015 LANDELIJK KEURMEESTERS CONGRES De Javakriel, een sierlijk en pittig, maar moeilijk dwerghoen. Waarom moeilijk? Massaal afpikken van kamdoorntjes

Nadere informatie

Trotse eigenaars, topdieren en in het oog lopende fokprestaties Deel 1

Trotse eigenaars, topdieren en in het oog lopende fokprestaties Deel 1 Trotse eigenaars, topdieren en in het oog lopende fokprestaties Deel 1 VANUIT AUSTRALIË De Canberra/Queanbeyan Poultry Club Show 2006 Door: Greg Davies Het doel van onze kleine club is het promoten en

Nadere informatie

VOOR DE OPEN TENTOON- STELLING BERGUM E.O. 17,18 EN 19 NOVEMBER 2011. Tytsjerksteradielshow. www.pkv-burgum-eo.nl

VOOR DE OPEN TENTOON- STELLING BERGUM E.O. 17,18 EN 19 NOVEMBER 2011. Tytsjerksteradielshow. www.pkv-burgum-eo.nl LET OP!! OOK DIT JAAR KANS OP IN- SCHRIJFGELD TERUG VOOR DE OPEN TENTOON- STELLING BERGUM E.O. 17,18 EN 19 NOVEMBER 2011 Tytsjerksteradielshow www.pkv-burgum-eo.nl PKV Bergum & Omstreken Pagina 1 November

Nadere informatie

Jongdierendag

Jongdierendag HOENDERS HOUDAN bont 93 ZG 1 M. Wisselink 95 ZG 2 M. Wisselink 92 G 3 M. Wisselink FAVEROLLES (FRANS TYPE) 96 F 25 T. ten Brinke 94 ZG 26 T. ten Brinke 93 ZG 27 T. ten Brinke 95 ZG 28 T. ten Brinke 94

Nadere informatie

WIERINGERLANDSHOW NOVEMBER 2006

WIERINGERLANDSHOW NOVEMBER 2006 DEEL 3 WIERINGERLANDSHOW NOVEMBER 2006 Tekst: Jan Willem Hondelink. Foto s: Rob van der Steen In november jl. werd de traditionele Wieringerlandshow gehouden. Naast een keur aan konijnen, cavia s, kleine

Nadere informatie

V O O R W O O R D. Bestuur K.V.O. & Omstreken

V O O R W O O R D. Bestuur K.V.O. & Omstreken V O O R W O O R D Met groot genoegen bieden wij u deze catalogus aan van onze 62ste clubtentoonstelling. We kunnen ook dit jaar opnieuw concluderen dat het weer prima gelukt is om er een mooie show van

Nadere informatie

Kleindierenvereniging Oost Achterhoek

Kleindierenvereniging Oost Achterhoek Kleindierenvereniging Oost Achterhoek Secr. En TT secr. G. Abbink, Hupselseweg 31, 7151 GN, Eibergen, 06-52466124, email info@kvoostachterhoek.nl TT. secr. G.H.J. Bonke, Scholtenhofmansbrink 47, 7152 JJ

Nadere informatie

Braekelclub Nederbraekel E-mail: marcvolkaert@skynet.be Web: www.braekelclub-nederbraekel.be In samenwerking met

Braekelclub Nederbraekel E-mail: marcvolkaert@skynet.be Web: www.braekelclub-nederbraekel.be In samenwerking met WEDSTRIJDREGLEMENT EUROPEES RASKAMPIOENSCHAP VOOR HET BRAKELHOEN en aanverwanten Zottegems hoen, Zingems hoen, Hoen van de Zwalmvallei 13-14 en 15 december 2013 georganiseerd door Braekelclub Nederbraekel

Nadere informatie

Verslag dierbespreking maart 2014 Jaarvergadering NSDH. (Hans Tenbergen)

Verslag dierbespreking maart 2014 Jaarvergadering NSDH. (Hans Tenbergen) Verslag dierbespreking maart 2014 Jaarvergadering NSDH. (Hans Tenbergen) Helaas werkte het door mij meegebrachte fototoestel die dag niet mee. Ik heb het verslag wat aangevuld met al bestaande foto s.

Nadere informatie

Vraagprogramma Krimpenerwaardshow

Vraagprogramma Krimpenerwaardshow Vraagprogramma Krimpenerwaardshow 9 t/m 10 december 2016 Bergambacht Afzender: Stichting Krimpenerwaardshow T.a.v. Thijs Overduin Scheepmakersstraat 3 2941 AV Lekkerkerk Beste kleindierliefhebber, Voor

Nadere informatie

van de Veenendaalse Konijnen en Pluimveefokkers Vereniging

van de Veenendaalse Konijnen en Pluimveefokkers Vereniging Catalogus Jongdierdag van de Veenendaalse Konijnen en Pluimveefokkers Vereniging Opgericht 6 oktober 1936 op 17 september 2016 in de Veenendaalhal te Veenendaal KONIJN VLAAMSE REUS, KLEUR Keurmeester:

Nadere informatie

Deze show mag u niet missen en schrijft u uw dier zo spoedig mogelijk in. Wij willen graag van harte welkom het en alvast veel succes gewenst.

Deze show mag u niet missen en schrijft u uw dier zo spoedig mogelijk in. Wij willen graag van harte welkom het en alvast veel succes gewenst. Voorwoord; Beste inzenders, Op 20, 21 en 22 november zijn wij voornemens om onze show weer te laten plaats vinden. Vorig jaar volop in de publiciteit vanwege de vogelgriep. Hopelijk dit jaar vanwege een

Nadere informatie

VRAAGPROGRAMMA VOERENDAAL

VRAAGPROGRAMMA VOERENDAAL VRAAGPROGRAMMA VOERENDAAL OPEN TENTOONSTELLING VOOR KONIJNEN, HOENDERS, DWERGHOENDERS, SERAMA S EN SIERDUIVEN 25 en 26 november 2017 Trefcentrum Kunderhoes Hogeweg 74 Kunrade-Voerendaal Tel. 045-5750481

Nadere informatie

Vraagprogramma Voor de Verenigingstentoonstelling van Pluimvee en Konijnsport Vereniging Lisse & Omstreken

Vraagprogramma Voor de Verenigingstentoonstelling van Pluimvee en Konijnsport Vereniging Lisse & Omstreken Vraagprogramma 2014 Voor de Verenigingstentoonstelling van Pluimvee en Konijnsport Vereniging Lisse & Omstreken Op vrijdag 3 en zaterdag 4 oktober 2014 Gevraagd worden Hoenders, Dwerghoenders, Serama s

Nadere informatie

vraagprogramma KDS Oost IJsselmonde Clubtentoonstelling 1, 2 en 3 november 2012 Kleindiersportvereniging

vraagprogramma KDS Oost IJsselmonde Clubtentoonstelling 1, 2 en 3 november 2012 Kleindiersportvereniging Kleindiersportvereniging 1 Voorwoord Beste sportvriend(in), Het is een cliché maar wat vliegt de tijd, alweer een jaar voorbij waarin van alles gebeurd. En als je om je heen vraagt hoe gaat het met je

Nadere informatie

Drukwerk VOOR DE OPEN TENTOON- STELLING BERGUM E.O. 12,13 EN 14 NOVEMBER 2009. Tytsjerksteradielshow

Drukwerk VOOR DE OPEN TENTOON- STELLING BERGUM E.O. 12,13 EN 14 NOVEMBER 2009. Tytsjerksteradielshow Wilt u ook lid worden van PKV Bergum en Omstreken? Vult u dan deze bon in. Naam :... Adres :... Postcode :...... Woonplaats :... Telefoonnr. :... Diergroep :... Drukwerk LET OP!! OOK DIT JAAR KANS OP IN-

Nadere informatie

Trotse eigenaars, top dieren en in het oog lopende fokprestaties Deel 1 Merelbeke (België) door Dirk de Jong

Trotse eigenaars, top dieren en in het oog lopende fokprestaties Deel 1 Merelbeke (België) door Dirk de Jong Trotse eigenaars, top dieren en in het oog lopende fokprestaties Deel 1 Merelbeke (België) door Dirk de Jong Provinciale Kampioenen: Parkvogels: Ronquièreskalkoen van Geert Roosens Watervogels: Carolina

Nadere informatie

CLUBSHOWS OP DE NOORDSHOW 2015

CLUBSHOWS OP DE NOORDSHOW 2015 CLUBSHOWS OP DE NOORDSHOW 2015 Boven: Plymouth Rock krielhen. Foto: B. den Blanken. Tijdens de Noordshow zijn er ook talloze stands van clubs en verenigingen waar de bezoekers meer informatie over de rassen

Nadere informatie

VRAAGPROGRAMMA KENNEMERLANDSHOW 2015.

VRAAGPROGRAMMA KENNEMERLANDSHOW 2015. VRAAGPROGRAMMA KENNEMERLANDSHOW 2015. 1 SPORTFOKKERSVERENIGING S.V.ZUID-KENNEMERLAND Opgericht 1970 Secretariaat P. Captein Biesheuvelplein 5 2064WL Spaarndam. Voorzitter Willem Smit Veldhof 14 2111 VR

Nadere informatie

KONIJNEN VAN BEVEREN, KLEUR VLAAMSE REUS, KLEUR RODE NIEUW ZEELANDER FRANSE HANGOOR BELGISCHE HAAS, KLEUR RIJNLANDER BELGISCHE HAAS, TAN REX, WIT

KONIJNEN VAN BEVEREN, KLEUR VLAAMSE REUS, KLEUR RODE NIEUW ZEELANDER FRANSE HANGOOR BELGISCHE HAAS, KLEUR RIJNLANDER BELGISCHE HAAS, TAN REX, WIT KONIJNEN VLAAMSE REUS, KLEUR 1 ZG 93.5 J Jongsma 7WY 304 2 ZG 94.0 J Jongsma 7WY 401 FRANSE HANGOOR 3 F 95.5 S Luchtenveld 7AW 206 -bont 4 ZG 94.5 P Lageweg 7JO 102 5 ZG 93.5 S Luchtenveld 7AW 202 6 ZG

Nadere informatie

Belgische Hoenderclub Nederland. Bulletin

Belgische Hoenderclub Nederland. Bulletin Belgische Hoenderclub Nederland Bulletin Nummer 3 Augustus 2017 1 Clubbulletin van de Speciaalclub Belgische Hoenderrassen Nederland. Bestuur: Hub Maar, voorzitter Wiel Ackermans, secretaris/penningmeester

Nadere informatie

WENER, KLEUR WENER, WIT. THüRINGER REX, KLEUR

WENER, KLEUR WENER, WIT. THüRINGER REX, KLEUR KONIJNEN VLAAMSE REUS, KLEUR Konijngrijs, ram oud 1 F 95.5 T Spijkerman 1WX - 222 Konijngrijs, ram jong 2 O 00.0 T Spijkerman 2WX - 116 3 ZG 94.5 T Spijkerman 2WX - 101 Konijngrijs, voedster jong 4 1F

Nadere informatie

2 e RAMMEN BEREN en HANENSHOW. Zaterdag 13 April 2013 OMMEN

2 e RAMMEN BEREN en HANENSHOW. Zaterdag 13 April 2013 OMMEN 2 e RAMMEN BEREN en HANENSHOW Zaterdag 13 April 2013 OMMEN De leukste mannelijke show is aanstaande Voor U ligt het vraagprogramma van de tweede Open rammen, beren en hanenshow georganiseerd door de OKPV

Nadere informatie

Voorwoord; Geachte inzender.

Voorwoord; Geachte inzender. Voorwoord; Geachte inzender. De WPKC wil u als inzender graag van harte welkom heten op haar Kleindierenshow in Zuidbroek. Vanuit het zuiden zijn we nu extra goed bereikbaar doordat een aantal instanties

Nadere informatie

Foto boven: Cochinkriel, hen, bobtail. Foto: Jogchum IJpma.

Foto boven: Cochinkriel, hen, bobtail. Foto: Jogchum IJpma. NIEUWE CREATIES NOORDSHOW JANUARI 2013 Foto boven: Cochinkriel, hen, bobtail. Op de KLN Bondsshow afdeling veren - ondergebracht bij de Noordshow te Zuidlaren in januari 2013, werd weer een groot aantal

Nadere informatie

VRAAGPROGRAMMA. Open tentoonstelling

VRAAGPROGRAMMA. Open tentoonstelling VRAAGPROGRAMMA Open tentoonstelling Geachte kleindierliefhebbers, Voor u ligt het vraagprogramma van de 62 e Fivelshow in manege Eemsrakkers te Holwierde. De Fivelshow wordt gehouden op een mooie en ruime

Nadere informatie

Vraagprogramma. van de. PEKLO open show. (LET OP! Gewijzigde TT datum!!) op Oktober Sluiting inschrijving 21 September 2017.

Vraagprogramma. van de. PEKLO open show. (LET OP! Gewijzigde TT datum!!) op Oktober Sluiting inschrijving 21 September 2017. Vraagprogramma van de PEKLO open show (LET OP! Gewijzigde TT datum!!) op 20-22 Oktober 2017 Sluiting inschrijving 21 September 2017. 1 Samenstelling van het bestuur Ere lid: Jan Pardijs Voorzitter: Freddie

Nadere informatie

Vraagprogramma Krimpenerwaardshow

Vraagprogramma Krimpenerwaardshow Vraagprogramma Krimpenerwaardshow 11 t/m 12 december 2015 Bergambacht Afzender: Stichting Krimpenerwaardshow T.a.v. Thijs Overduin Scheepmakersstraat 3 2941 AV Lekkerkerk Beste kleindierliefhebber, Trots

Nadere informatie

Trotse eigenaars, top dieren en in het oog lopende fokprestaties Deel 1

Trotse eigenaars, top dieren en in het oog lopende fokprestaties Deel 1 Trotse eigenaars, top dieren en in het oog lopende fokprestaties Deel 1 Sierduiven Brünner Kropper, zwart m/j. Pred. 97 punten. Inz. Comb. Olthof. Brünner Kropper, wit m/j. Pred. 97 punten. Inz. A. Oosterbroek.

Nadere informatie

UITSLAGEN. Verenigingstentoonstelling op 4- en 5 november KONIJNEN. Kleindierensportvereniging Oosterwolde e.o.

UITSLAGEN. Verenigingstentoonstelling op 4- en 5 november KONIJNEN. Kleindierensportvereniging Oosterwolde e.o. Kleindierensportvereniging Oosterwolde e.o. UITSLAGEN Verenigingstentoonstelling op 4- en 5 november 2016. KONIJNEN Vlaamse Reus 1. 1 ZG 94 M. v.d. Berg 4WY-314 j.l. 2. 1 ZG 93,5 M. v.d. Berg 6WY-408 j.l.

Nadere informatie

OPEN TENTOONSTELLING. 6 e RAMMEN, HANEN en CAVIA SHOW. Zaterdag 8 April 2017 OMMEN

OPEN TENTOONSTELLING. 6 e RAMMEN, HANEN en CAVIA SHOW. Zaterdag 8 April 2017 OMMEN OPEN TENTOONSTELLING 6 e RAMMEN, HANEN en CAVIA SHOW Zaterdag 8 April 2017 OMMEN Tentoonstellingsbestuur: N. Kouwen Voorzitter B. Klein Secretaris, PR H. Borger Penningmeester M. Dekkers Lid, PR activiteiten

Nadere informatie

Even pauze.! Enige van de aanwezige keurmeesters, v.l.n.r.: Verboom; Adr. De Mik; S. Boonstra en W. Voskamp. Foto: Klaas v.d. Hoek

Even pauze.! Enige van de aanwezige keurmeesters, v.l.n.r.: Verboom; Adr. De Mik; S. Boonstra en W. Voskamp. Foto: Klaas v.d. Hoek Even pauze.! Enige van de aanwezige keurmeesters, v.l.n.r.: Verboom; Adr. De Mik; S. Boonstra en W. Voskamp. Foto: Klaas v.d. Hoek 12 & 13 MEI 2006 CONGRES NEDERLANDSE PLUIMVEEKEURMEESTERS Tekst: Elly

Nadere informatie

HET BELGISCHE KRIELEN FESTIJN 2014

HET BELGISCHE KRIELEN FESTIJN 2014 Trotse eigenaars, top dieren en in het oog lopende fokprestaties Deel 1 HET BELGISCHE KRIELEN FESTIJN 2014 Door: Hans Heemskerk, voorzitter HBK en ZOBK. Foto s: Hans Puttenstein, Hans en Annemiek Heemskerk.

Nadere informatie