Gebruiks- & Montage handleiding

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Gebruiks- & Montage handleiding"

Transcriptie

1 Gebruiks- & Montage handleiding MNL-WALL Ultrasone Luchtbevochtiger 0.5L bevochtigingsunit MNL-WALL 1.0

2 1. Inleiding Bedankt dat u heeft gekozen voor de MNL-WALL Ultrasone Luchtbevochtiger De MNL-WALL 1.0 is speciaal ontwikkeld voor het vernevelen van omgekeerd osmosewater direct in de ruimte door middel van de ingebouwde mistverdeelpijp. De jarenlange ervaring van MicroNevel met luchtbevochtiging heeft geleid tot de ontwikkeling van deze compacte ultrasone luchtbevochtiger. De MNL-WALL 1.0 is robuust, betrouwbaar en blinkt uit in eenvoud bij installatie en bediening. Om een veilig, juist en economisch gebruik van de MNL-WALL 1.0 te garanderen, dient men aan alle aanwijzingen en veiligheidsinstructies in deze handleiding aandacht te schenken en deze op te volgen. Wanneer u vragen heeft, waarop u in deze documentatie geen of onvoldoende antwoorden vindt, neem dan contact op met uw verkoper of uw installateur. 2. Algemene veiligheidsinstructies Controleer bij het uitpakken, dus vóór gebruik, of het apparaat geen zichtbare beschadiging heeft. Gebruik het apparaat alleen binnenshuis en bevestigd aan een muur, overeenkomstig deze montagehandleiding. Houdt het apparaat en de leidingen buiten het bereik van kinderen, dieren en onbevoegde personen. Beschadigde of geknikte leidingen kunnen lekkage veroorzaken. Laat minimaal 30cm ruimte vrij rondom het apparaat. De lucht moet vrij kunnen worden aangezogen en uitgeblazen. Verzeker u ervan wanneer u het vertrek voor langere tijd verlaat, dat het apparaat is uitgeschakeld. Verwijder de stekker uit de wandcontactdoos. Monteer het apparaat nooit direct voor, onder of boven een wandcontactdoos, zonder voorgaand leiding onderzoek. Steek geen voorwerpen in het apparaat. Bedek nooit de lucht aan- of afvoeropeningen van het apparaat. Hierdoor kan lekkage ontstaan. Bij onderhoud en na gebruik de stekker uit de wandcontactdoos verwijderen. Wanneer u op het zicht waarneemt, of vermoedt dat een risicoloos gebruik van de MNL-WALL 1.0 niet meer mogelijk is, moet deze direct buiten gebruik worden gesteld en moet de stekker uit de wandcontactdoos worden verwijderd. Neem hierna direct contact op met uw installateur. Dit kan het geval zijn bij de volgende omstandigheden: De MNL-WALL 1.0 is beschadigd. De MNL-WALL 1.0 functioneert niet meer correct. Aansluitingen of leidingen zijn lek of beschadigd. Zonder schriftelijke toestemming van MicroNevel mogen aan de MNL-WALL 1.0 géén wijzigingen worden aangebracht.

3 3. Montage Controleer voor het boren van de gaten in de muur, dat er op de plaats van het boren geen elektrische leidingen of buizen in de muur zitten. Gebruik hiervoor eventueel een leidingszoeker. LET OP! Voor een juiste en veilige werking van het apparaat is het absoluut vereist dat deze waterpas hangt. Gebruik hiervoor een waterpas bij het aftekenen van de horizontale boorlijn. Boor 2 gaten van 8mm op een horizontale lijn, met een afstand tussen de gaten van 57cm. Zorg ervoor dat deze gaten op een hoogte van minimaal 150cm komen, waarbij de ideale hoogte 180cm is. Tevens dient er aan alle zijden van het apparaat ook altijd minimaal 30cm vrije ruimte over te blijven. Druk nu de pluggen in de boorgaten, draai de schroeven er in en laat deze ± 13mm uitsteken. Hang het apparaat op aan de schroeven. 4. Aansluiting water LET OP! De MNL-WALL 1.0 moet gevoed worden met osmose water van < 50μS/cm. Bij het niet toepassen van omgekeerd osmose water kunnen de trilelementen van de drop-ins ernstige schade oplopen en wordt de levensduur sterk verkort. Tevens vervalt dan de garantie op de trilelementen en ventielen! Aan de onderzijde van de MNL-WALL 1.0 bevinden zich 2 zogenaamde push-fit leidingsaansluitpunten. De kleinste (1 /4 inch) is voor de watertoevoer en de grotere (3/8 inch) is voor de waterafvoer. Knip of snij de watertoevoerleiding vrij van bramen op de juiste lengte en druk deze stevig (± 5mm) in de juiste push-fit aansluiting. Doe het zelfde met de waterafvoerleiding. Als de leidingen voldoende ver zijn ingestoken, kunnen deze niet verder worden ingevoerd. De waterafvoerleiding dient vrij te kunnen uitstromen in een drukloze PVC afvoer van minimaal 32mm. Let er hierbij op dat de afvoerslang niet doorhangt waardoor er een zogenaamd waterslot gaat ontstaan. Als beide leidingen zijn aangesloten verdient het aanbeveling deze netjes en deugdelijk weg te werken. Let er hierbij op dat de leidingen niet knikken. Het wegwerken kan bijvoorbeeld in een holle buisleiding of met behulp van afdekstrips. 5. Aansluiting Voedingsspanning De MNL-WALL 1.0 werkt geheel op laagspanning en mag uitsluitend worden gebruikt met de meegeleverde voedingsadapter. Sluit de ronde stekker van de adapter nu aan op de connector aan de linkerzijde van het apparaat. Plaats de stekker in de wandcontactdoos en de MNL-WALL is nu gereed voor gebruik. De meegeleverde adapter is geschikt voor spanningen van VAC en heeft de volgende keurmerken;

4 6.1 Bediening handmatig aan/uit schakelaar STAND BY LEVEL I LEVEL II WATER timer schakelaar TIMER 0.5h 1h 2h 4h aan/uit schakelaar Zodra de stekker in de wandcontactdoos is geplaatst, licht het lampje STAND BY rood op. Dit als indicatie dat er spanning aanwezig is. Tevens wordt in het display onder het bedieningspaneel de temperatuur weergegeven. Door nu op de knop aan/uit te drukken licht het lampje STAND BY groen op en wordt ook de extra luchtinlaat aan de onderzijde van het apparaat geopend. Tevens wordt het uitlaatventiel geopend zodat eventueel nog aanwezig water kan weglopen. De MNL-WALL 1.0 is gereed om te gaan vernevelen. Door nu nogmaals op de aan/uit knop te drukken licht het lampje LEVEL I groen op, wordt het waterreservoir gevuld en begint het apparaat te vernevelen in stand I. Door deze handeling te herhalen licht het lampje LEVEL II groen op en vernevelt het apparaat nu in stand II. Door nu nogmaals op de aan/uit knop te drukken, zullen de beschermstrippen voor de luchtinlaat licht gaan oscilleren. Hiermee kan soms nog net wat meer lucht ter verneveling worden verkregen. Als er vanuit deze positie nogmaals op de aan/uit knop word gedrukt, gaat het lampje STAND BY knipperen. De MNL-WALL 1.0 stopt nu met vernevelen en het inwendige waterreservoir wordt geleegd. Na ca. 1 minuut licht het lampje STAND BY rood op en de extra luchtinlaat aan de onderzijde sluit zich. De weergave van de temperatuur blijft zichtbaar. timer schakelaar De MNL-WALL 1.0 is standaard uitgerust met een timer functie. Hiermee kunnen tijden van 0.5h 7.5h worden geselecteerd. Druk één of meerdere keren op de timer knop om de gewenste tijd te selecteren. De lampjes op de onderste rij lichten groen op corresponderend met de geselecteerde tijd(en). Als er meerdere lampjes tegelijkertijd oplichten, dienen de onderling corresponderende tijden bij elkaar te worden opgeteld. Bijvoorbeeld; als de lampjes 1h en 2h samen oplichten is er een totaaltijd van 3 uur geselecteerd. De MNL-WALL 1.0 schakelt automatisch uit zodra de ingestelde tijd is verstreken. water lampje De MNL-WALL 1.0 monitort constant de gesteldheid van het water. Als dit lampje begint te knipperen, dient de omgekeerde osmose installatie of andere toegepaste waterzuiveringsinstallatie nagekeken te worden. Dit kan betekenen dat bijvoorbeeld de filters en/of het membraan vervangen moeten worden. Zorg dat dit op de kortst mogelijke termijn gebeurd om de MNL-WALL 1.0 veilig en juist te kunnen blijven gebruiken.

5 6.2 Bediening afstandsbediening aan/uit schakelaar LEVEL I / LEVEL II timer schakelaar Door op de knop aan/uit te drukken licht het lampje STAND BY groen op en wordt ook de extra luchtinlaat aan de onderzijde van het apparaat geopend. Tevens wordt het uitlaatventiel geopend zodat eventueel nog aanwezig water kan weglopen. De MNL-WALL 1.0 is gereed om te gaan vernevelen. Met de knop LEVEL I / LEVEL II wordt het gewenste vernevel niveau in gesteld. De timer knop op de afstandsbediening heeft dezelfde functies als de timer knop op het bedieningspaneel van de MNL-WALL 1.0 LET OP! Bij de eerste ingebruikname, of bij ingebruikname nadat het apparaat langere tijd niet heeft verneveld, kan het gebeuren dat het vullen van het waterreservoir de eerste minuten schijnbaar wat ongecontroleerd verloopt. Dit verschijnsel zal hierna afnemen. 7. Onderhoud WAARSCHUWING! Schakel altijd eerst het apparaat uit, verwijder de netstekker uit de wandcontactdoos en sluit tenslotte de watertoevoer af. De MNL-WALL zelf behoeft geen bijzonder onderhoud, maar het is wel aan te raden het apparaat regelmatig van buiten te reinigen. Neem het apparaat af met een zachte licht vochtige doek. Tevens verdient het aanbeveling om alle ventilatieopeningen van eventueel opgehoopt stof te ontdoen. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld een stofzuiger voorzien van een borstel-opzet-mondje met zachte haren. Om storing aan, of beschadiging van de MNL-WALL 1.0 te voorkomen, is het zeer belangrijk dat de waterzuiveringsinstallatie of het waterfilter goed worden onderhouden. Raadpleeg voor de juiste onderhoudsinterval de handleiding van de betreffende installatie.

6 8. Garantie Op de MNL-WALL 1.0 wordt, vanaf datum aankoop 12 maanden garantie verleend op materiaal en constructiefouten. De totale garantie is nooit langer dan de aankoopdatum plus 12 maanden. Deze garantie is echter uitsluitend geldig bij gebruik van osmose water van < 50 μsiemens/cm. Uitgezonderd van de garantie zijn schades die ontstaan zijn door verkeerde of ondeugdelijke montage, door reparaties met onderdelen die niet origineel bij het apparaat horen, door gebruik van geweld, door slag en breuk als ook door het vernevelen van water dat de maximale waarde van 50 μsiemens/cm overschrijd. 9. Technische specificaties Afmetingen (h x d x b) 205 x 130 x 615 mm Gewicht 2,6 Kg Voeding middels meegeleverde adapter 36VDC 2.7A Meegeleverde voedingsadapter VAC Hz Maximaal opgenomen vermogen 85 Watt Waterdruk aanvoer 0,5-5 bar Water-toevoerleiding 1/4 inch (push-fit) Water-afvoerleiding 3/8 inch (push-fit) Opbrengst bij vrije uitblaas 13,2 Liter/24uur Druppelgrootte < 5 µm Omgevingstemperatuur 0,5 C tot 40 C Luchtverplaatsing vrije uitblaas ongeremd luchtvolume 18 m³/h Maximaal Geluidsniveau 28 db(a) (1 meter) Aansturing Handmatig / Timer / Hygrostaat* (optioneel) 10. Leveromvang 1 MNL-WALL Voedingsadapter 1 Afstandsbediening (incl. 2 stuks AAA batterijen) 1 Wand-demontage instructie

Gebruikers handleiding

Gebruikers handleiding Gebruikers handleiding MNL-BLUE S Ultrasone Luchtbevochtiger 0.5L bevochtigingsunit MNL-BLUE S 1. Inleiding Bedankt dat u heeft gekozen voor de MNL-BLUE S Ultrasone Luchtbevochtiger De MNL-BLUE S is speciaal

Nadere informatie

Gebruikers handleiding

Gebruikers handleiding Gebruikers handleiding MNL-BLUE M/L Ultrasone Luchtbevochtiger 2Ltr. / 4Ltr. bevochtigingsunit MNL-BLUE M/L / 1. Inleiding Bedankt dat u heeft gekozen voor de MNL-BLUE M/L Ultrasone Luchtbevochtiger De

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding Ultra-Mist ST2 Luchtbevochtiger 3L, 5L en 8.5 liter bevochtigingsunits (ULM-ST2 3L / ULM-ST2 5L / ULM-ST2 8.5L) 1. Inleiding Bedankt dat u heeft gekozen voor de Ultra-Mist ST2. De

Nadere informatie

Installatie handleiding

Installatie handleiding Installatie handleiding Ultra-Mist ST2.2 Luchtbevochtiger 3L, 5L en 8.5 liter bevochtigingsunits (ULM-ST2.2 3L / ULM-ST2.2.2 5L / ULM-ST2.2.2 8.5L) -1- Inhoud: 1. Inleiding 1.1 Toepassingen 1.2 Opstelling

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 APCR-2300 STEKKERBLOK SCHAKELAAR

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 APCR-2300 STEKKERBLOK SCHAKELAAR GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 APCR-2300 STEKKERBLOK SCHAKELAAR A B C A: LED-indicator B: Verbindingsknop C: Kinderbeveiliging 1 [1] Plaatsen stekkerblok schakelaar Plaats de stekker van het stekkerblok in

Nadere informatie

Luchtbevochtiging voor directe ruimte en ULO

Luchtbevochtiging voor directe ruimte en ULO Luchtbevochtiging voor directe ruimte en ULO Luchtkwaliteit zoals ter plekke vereist Voor computerruimte, clean- room, kantoor of. laboratorium, simpelweg overal waar bevochtiging essentieel is voor de

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 APA2-2300R AFSTANDSBEDIENING EN STEKKERDOOS SCHAKELAARS

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 APA2-2300R AFSTANDSBEDIENING EN STEKKERDOOS SCHAKELAARS GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 APA2-2300R AFSTANDSBEDIENING EN STEKKERDOOS SCHAKELAARS A C B 1 2 1 2 G D E A: LED-indicator B: Kinderbeveiliging C: LED-indicator D: Aan/uit-toetsen E: Groeptoets (kanaal 1 en

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.1 AC-1000 STEKKERDOOSSCHAKELAAR

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.1 AC-1000 STEKKERDOOSSCHAKELAAR GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.1 AC-1000 STEKKERDOOSSCHAKELAAR A B C * Verlichting: Aan / Uit * Afbeelding van de YCT-102 (niet altijd inbegrepen, check de specificaties op de verpakking) A: Indicator (spannings-

Nadere informatie

ACD-1000 STEKKERDOOS SCHAKELAAR

ACD-1000 STEKKERDOOS SCHAKELAAR GEBRUIKSAANWIJZING* v. 1.1 ACD-1000 STEKKERDOOS SCHAKELAAR *Op www.klikaanklikuit.nl vindt u altijd de meest recente gebruiksaanwijzingen Gefeliciteerd met de aankoop van dit KlikAanKlikUit product. U

Nadere informatie

AFR-060 FITTING SCHAKELAAR

AFR-060 FITTING SCHAKELAAR GEBRUIKSAANWIJZING* v. 1.0 AFR-060 FITTING SCHAKELAAR *Op www.klikaanklikuit.nl vind u altijd de meest recente gebruiksaanwijzingen COMPATIBILITEIT Deze ontvanger werkt met alle KlikAanKlikUit zenders

Nadere informatie

www.klikaanklikuit.nl

www.klikaanklikuit.nl www.klikaanklikuit.nl START-LINE ONTVANGER APCR-2300 LEES ALTIJD EERST DEZE HANDLEIDING versie 2.0 Op www.klikaanklikuit.nl vindt u altijd de meest recente gebruiksaanwijzingen STEKKERBLOK SCHAKELAAR Lees

Nadere informatie

STAKA. Handleiding elektrische bediening. Dakluiken Flachdachausstiege Roof access hatches Trappes de toit

STAKA. Handleiding elektrische bediening. Dakluiken Flachdachausstiege Roof access hatches Trappes de toit STAKA Handleiding elektrische bediening Algemeen Deze handleiding geeft u de juiste instructies voor een correcte aansluiting en een goede bediening van de elektrische bedieningsset van Staka. De installatie

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 AGDR-3500 TUIN STEKKERDOOS SCHAKELAAR ZWAAR

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 AGDR-3500 TUIN STEKKERDOOS SCHAKELAAR ZWAAR GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 AGDR-3500 TUIN STEKKERDOOS SCHAKELAAR ZWAAR D C B A * * Afbeelding van de YCT-102 (niet altijd inbegrepen, check de specificaties op de verpakking) A: Indicator (spannings- en

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 ACD-1000 STEKKERDOOS SCHAKELAAR

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 ACD-1000 STEKKERDOOS SCHAKELAAR GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 ACD-1000 STEKKERDOOS SCHAKELAAR Gefeliciteerd met de aankoop van dit KlikAanKlikUit product. U hebt een kwalitatief hoogwaardig product in handen waarvan u veel plezier en comfort

Nadere informatie

ACM-LV24 MINI 12-24V LED DIMMER

ACM-LV24 MINI 12-24V LED DIMMER GEBRUIKSAANWIJZING* v. 1.0 ACM-LV24 MINI 12-24V LED DIMMER *Op www.klikaanklikuit.nl vindt u altijd de meest recente gebruiksaanwijzingen Gefeliciteerd met de aankoop van dit KlikAanKlikUit product. U

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.1 AC-300 STEKKERDOOS DIMMER/SCHAKELAAR

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.1 AC-300 STEKKERDOOS DIMMER/SCHAKELAAR GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.1 AC-300 STEKKERDOOS DIMMER/SCHAKELAAR A B C * Verlichting: Aan / Uit / Dimmen * Afbeelding van de YCT-102 (niet altijd inbegrepen, check de specificaties op de verpakking) A: Indicator

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING WAND AFZUIGKAPPEN

GEBRUIKSAANWIJZING WAND AFZUIGKAPPEN GEBRUIKSAANWIJZING WAND AFZUIGKAPPEN 2 GARANTIE Op het apparaat is 24 maanden garantie vanaf koopdatum. Uitgesloten van garantie zijn: verlichting, schade en gevolgschade ontstaan door een gebrekkig gemonteerde

Nadere informatie

AGDR-300 TUIN STEKKERDOOS DIMMER/SCHAKELAAR. 2x 3x

AGDR-300 TUIN STEKKERDOOS DIMMER/SCHAKELAAR. 2x 3x 2x 3x [5] De stekkerdoos schakelt ter bevestiging 2x in en uit. De code van de zender is in het geheugen van de stekkerdoos opgeslagen en het product is klaar voor gebruik. Er kunnen maximaal 6 verschillende

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 AGDR-300 TUIN STEKKERDOOS DIMMER/SCHAKELAAR

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 AGDR-300 TUIN STEKKERDOOS DIMMER/SCHAKELAAR GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 AGDR-300 TUIN STEKKERDOOS DIMMER/SCHAKELAAR D C B A * * Afbeelding van de YCT-102 (niet altijd inbegrepen, check de specificaties op de verpakking) A: Indicator (spannings- en

Nadere informatie

Montage-instructie. Screens. V599 Ritz V599R Ritz V599 Ritz XL

Montage-instructie. Screens. V599 Ritz V599R Ritz V599 Ritz XL Montage-instructie Screens V599 Ritz V599R Ritz V599 Ritz XL Inhoud 1. screenkap met doek en motor 2. zijgeleiders a. achterprofiel b. inlager voorzien van neopreen (of ritslager) c. voorprofiel 3. montageset

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 APA3-1500R AFSTANDSBEDIENING EN STEKKERDOOS SCHAKELAARS

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 APA3-1500R AFSTANDSBEDIENING EN STEKKERDOOS SCHAKELAARS GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 APA3-1500R AFSTANDSBEDIENING EN STEKKERDOOS SCHAKELAARS Waar moet u op letten? Het KlikAanKlikUit systeem De set APA3-1500R is eenvoudig uit te breiden met andere KlikAanKlikUit

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 ACM DRIEVOUDIGE INBOUWSCHAKELAAR

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 ACM DRIEVOUDIGE INBOUWSCHAKELAAR GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 ACM-3500-3 DRIEVOUDIGE INBOUWSCHAKELAAR A C B C D E Voorbeeldtoepassing (afstandsbediening niet inbegrepen) A: LED-indicator B: Verbindingsknop C: Bevestigingspunten D: Klemschroeven

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 AGDR-3500 STEKKERDOOS SCHAKELAAR BUITEN

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 AGDR-3500 STEKKERDOOS SCHAKELAAR BUITEN GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 AGDR-3500 STEKKERDOOS SCHAKELAAR BUITEN Gefeliciteerd met de aankoop van dit KlikAanKlikUit product. U hebt een kwalitatief hoogwaardig product in handen waarvan u vele jaren

Nadere informatie

AFR-100 FITTING DIMMER

AFR-100 FITTING DIMMER GEBRUIKSAANWIJZING* v. 1.0 AFR-100 FITTING DIMMER *Op www.klikaanklikuit.nl vind u altijd de meest recente gebruiksaanwijzingen COMPATIBILITEIT Deze ontvanger werkt met alle KlikAanKlikUit zenders met

Nadere informatie

AGDR-3500 STEKKERDOOS SCHAKELAAR BUITEN

AGDR-3500 STEKKERDOOS SCHAKELAAR BUITEN GEBRUIKSAANWIJZING* v. 1.1 AGDR-3500 STEKKERDOOS SCHAKELAAR BUITEN *Op www.klikaanklikuit.nl vindt u altijd de meest recente gebruiksaanwijzingen Gefeliciteerd met de aankoop van dit KlikAanKlikUit product.

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING EIGENSCHAPPEN VOOR HET GEBRUIK

GEBRUIKSAANWIJZING EIGENSCHAPPEN VOOR HET GEBRUIK Hartelijk dank voor de aankoop van dit product van JB Systems. Lees deze gebruiksaanwijzing zeer zorgvuldig door, om volledig van alle mogelijkheden te kunnen profiteren. EIGENSCHAPPEN Gebruikersvriendelijke

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 AFR-060 FITTING-ONTVANGER

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 AFR-060 FITTING-ONTVANGER GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 AFR-060 FITTING-ONTVANGER A B C * Verlichting: Aan / Uit * Afbeelding van de YCT-102 (niet inbegrepen) A: Fitting voor gloeilamp B: Zoekmode-knop C: Indicator 1 [1] Uitschakelen

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing elektrische sfeerhaard

Gebruiksaanwijzing elektrische sfeerhaard Gebruiksaanwijzing elektrische sfeerhaard Vega Gefeliciteerd met uw aankoop van deze elektrische inzethaard. Om vele jaren plezier te hebben van deze aanschaf, adviseren wij u deze gebruiksinstructie zorgvuldig

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING

GEBRUIKERSHANDLEIDING GEBRUIKERSHANDLEIDING 360 Turbo Luchtverwarmer NL Cat. Nr.: 25963 Lees deze handleiding alvorens het product te gebruiken. Waarschuwing 1. Deze verwarmer is alleen voor algemene verwarming binnenshuis.

Nadere informatie

AGDR-300 STEKKERDOOS DIMMER

AGDR-300 STEKKERDOOS DIMMER GEBRUIKSAANWIJZING* v. 1.1 AGDR-300 STEKKERDOOS DIMMER *Op www.klikaanklikuit.nl vindt u altijd de meest recente gebruiksaanwijzingen Gefeliciteerd met de aankoop van dit KlikAanKlikUit product. U hebt

Nadere informatie

Gumax Terrasverwarmer

Gumax Terrasverwarmer Gumax Terrasverwarmer De energiezuinige terrasverwarmer op infraroodbasis zonder rode gloed Handleiding Model PAH-2011-1 3200 watt Lees alle instructies zorgvuldig door alvorens dit apparaat te installeren

Nadere informatie

Gumax Terrasverwarmer

Gumax Terrasverwarmer Gumax Terrasverwarmer De energiezuinige terrasverwarmer op infraroodbasis zonder rode gloed Montage Handleiding Model PAH-2011-1 3200 watt Lees alle instructies zorgvuldig door alvorens dit apparaat te

Nadere informatie

Installatie, gebruik en onderhoud handleiding

Installatie, gebruik en onderhoud handleiding Nummer: HL020 HAKVOORT PROFESSIONAL BV Installatie, gebruik en onderhoud handleiding Blast- chilling Inhoudsopgave Instructies voor de gebruiker... 4 Bedieningsinstructies voor snelkoeler (fig. 1)... 4

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 HDR-105 HALOGEEN DIMMER/SCHAKELAAR MET TRANSFORMATOR

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 HDR-105 HALOGEEN DIMMER/SCHAKELAAR MET TRANSFORMATOR GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 HDR-105 HALOGEEN DIMMER/SCHAKELAAR MET TRANSFORMATOR A C B F G D E Bedien uw Halogeenverlichting met één van de vele KlikAanKlikUit-zenders (niet inbegrepen). Voorzijde A: Aansluiting

Nadere informatie

AGDR-300 STEKKERDOOS DIMMER

AGDR-300 STEKKERDOOS DIMMER GEBRUIKSAANWIJZING* v. 1.0 AGDR-300 STEKKERDOOS DIMMER *Op www.klikaanklikuit.nl vind u altijd de meest recente gebruiksaanwijzingen Gefeliciteerd met de aankoop van dit KlikAanKlikUit product. U hebt

Nadere informatie

Handleiding. AirQlean H luchtfiltersysteem voor montage aan het plafond

Handleiding. AirQlean H luchtfiltersysteem voor montage aan het plafond Handleiding AirQlean H luchtfiltersysteem voor montage aan het plafond ... Copyright 2014 QleanAir Scandinavia 2 DEEL 1 Informatie over de veiligheid 1.1. Inleiding Dit hoofdstuk bevat informatie over

Nadere informatie

PA3-1000R AFSTANDSBEDIENING EN STEKKERDOOS SCHAKELAARS. Afstandsbediening A: Zend-indicator B: Aan / uit knoppen C: Huiscode-schuif

PA3-1000R AFSTANDSBEDIENING EN STEKKERDOOS SCHAKELAARS. Afstandsbediening A: Zend-indicator B: Aan / uit knoppen C: Huiscode-schuif D C E A B F Afstandsbediening A: Zend-indicator B: Aan / uit knoppen C: Huiscode-schuif Schakelaar D: Spanningsindicator E: Kinderbeveiliging F: Letter-/cijfercodeschijf 1 [1] Instellen ontvang -code Draai

Nadere informatie

Montage-instructie. Screens. V599R Ritz V599 Ritz XL

Montage-instructie. Screens. V599R Ritz V599 Ritz XL Screens V599 Ritz V599R Ritz V599 Ritz XL V540 Ritz Inhoud 1. screenkap met doek en motor 2. zijgeleiders a. achterprofiel b. inlage voorzien van neopreen (ofwel ritsgeleider) c. voorprofiel 3. montageset

Nadere informatie

MONTAGE HANDLEIDING ROLLUIK

MONTAGE HANDLEIDING ROLLUIK MONTAGE HANDLEIDING ROLLUIK Montage-instructies voor cassetteschermen ALVORENS U VAN UW ROLLUIK KUNT GAAN GENIETEN DIENT U EERST HET ROLLUIK TE MONTEREN INHOUD VERPAKKING VERPAKKING 1 1. PANTSER IN KAST

Nadere informatie

GEBRUIKSHANDLEIDING versie 1.1 AWMR-230 MINI INBOUW SCHAKELAAR

GEBRUIKSHANDLEIDING versie 1.1 AWMR-230 MINI INBOUW SCHAKELAAR GEBRUIKSHANDLEIDING versie 1.1 AWMR-230 MINI INBOUW SCHAKELAAR D A C * B * Afbeelding van de AYCT-102 (niet inbegrepen) A: Zoekmodus-knop B: Aansluiting wandschakelaar C: Aansluiting verlichting D: Indicator

Nadere informatie

EM8670-R2 Draadloze buitensirene

EM8670-R2 Draadloze buitensirene EM8670-R2 Draadloze buitensirene EM8670 R2 - Draadloze buitensirene 2 NEDERLANDS Inhoudsopgave 1.0 Introductie... 2 2.0 Instellingen... 3 2.1 Antisabotage schakelaar... 3 2.2 Schakelaar instellingen...

Nadere informatie

HANDLEIDING SCOREBORDEN OPTIE 7 Versie 2.0 / augustus 2011

HANDLEIDING SCOREBORDEN OPTIE 7 Versie 2.0 / augustus 2011 HANDLEIDING SCOREBORDEN OPTIE 7 Versie 2.0 / augustus 2011 1.0 Inleiding Hartelijk gefeliciteerd met de aanschaf van een scorebord optie 7 van Data Display. We hopen dat er veel plezier aan beleefd zal

Nadere informatie

Elektrische convectoren BMS (standaard) BMT (met timer) BMH (met beugel)

Elektrische convectoren BMS (standaard) BMT (met timer) BMH (met beugel) Dendermondesteenweg 268 B - 9070 Destelbergen tel.: 09 / 228 32 31 fax: 09 / 228 63 51 www.thermelec.be Elektrische convectoren BMS (standaard) BMT (met timer) BMH (met beugel) 1 1. VEILIGHEIDSVOORSCHRIFTEN

Nadere informatie

ClimateBooster Handleiding

ClimateBooster Handleiding ClimateBooster Handleiding Meer comfort met minder energie. Inleiding Energie besparen Met de ClimateBooster kunt u de aanvoertemperatuur van uw verwarmingsinstallatie verlagen en bespaart u ca. 10% energie

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING ADB-17

GEBRUIKSAANWIJZING ADB-17 GEBRUIKSAANWIJZING ADB-17 ADB-17 De ADB-17 is een draadloze deurbel die bij diverse toepassingen kan worden gebruikt. Zo kan de ADB-17 worden gebruikt als (nieuwe) deurbel of hulpbel bij zieken en hulpbehoevenden.

Nadere informatie

Montage-instructie. Rolluik RV40 - RV41

Montage-instructie. Rolluik RV40 - RV41 Montage-instructie Rolluik RV40 - RV41 Inhoud verpakking 1 1. pantser in kast 2. bediening a. handbediening: koord- of bandopwinder b. elektrisch: schakelaar + stekker c. afstandbediend: afstandbediening

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 SUN-500 GORDIJN/ZONWERING SCHAKELAAR

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 SUN-500 GORDIJN/ZONWERING SCHAKELAAR GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 SUN-500 GORDIJN/ZONWERING SCHAKELAAR A B C D E * * Afbeelding van de YCT-102 (niet inbegrepen) A: Lettercodeschijf B: Cijfercodeschijf C: Klemschroeven D: Bevestigingsnokjes E:

Nadere informatie

installatiehandleiding CO2 SENSOR MCOHome MH9-CO2-WD MH9-CO2-WA

installatiehandleiding CO2 SENSOR MCOHome MH9-CO2-WD MH9-CO2-WA installatiehandleiding CO2 SENSOR MCOHome MH9-CO2-WD MH9-CO2-WA V02022017 MCOHOME CO2 Monitor MH9-CO2-WD MH9-CO2-WA Introductie De MCOHome CO2 Monitor is een Z-Wave compatibele lucht kwaliteit detector,

Nadere informatie

Montage handleiding CL200T:

Montage handleiding CL200T: Montage handleiding CL200T: Inhoudsopgave: A Onderdelen lijst B Assemblage -b1- Rail op lengte maken -b2- Rail assembleren -b3- Carriers monteren -b4- Muur/plafond steunen monteren -b5- Motor monteren

Nadere informatie

Montage-instructie. Ritzscreen V540 V599 V599R V599 L V599 XL

Montage-instructie. Ritzscreen V540 V599 V599R V599 L V599 XL Montage-instructie Ritzscreen V540 V599 V599R V599 L V599 XL Montage-instructie Ritzscreen V540 - V599 - V599R - V599 L - V599 XL Inhoud 1. screenkap met doek en motor 2. zijgeleiders a. achterprofiel

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING FD-100

GEBRUIKSAANWIJZING FD-100 GERUIKSAANWIJZING FD-100 Hi A A Hi flitslicht tijdens bellen Hi Hi : belvolume instelling A A: belmelodie a : belmelodie b : belmelodie c doorvoer stopcontact meegeleverd snoer voor verlengfunctie deurknop:

Nadere informatie

COMPACTE DRAADLOZE SCHAKELAAR

COMPACTE DRAADLOZE SCHAKELAAR START-LINE ACC-2300 GEBRUIKERSHANDLEIDING Item 70181 Versie 5.0 Op www.klikaanklikuit.nl vindt u altijd de meest recente gebruiksaanwijzingen COMPACTE DRAADLOZE SCHAKELAAR Lees deze eenvoudige instructies.

Nadere informatie

PERFECTCOOL Gebruikershandleiding

PERFECTCOOL Gebruikershandleiding PERFECTCOOL Gebruikershandleiding Gelieve deze handleiding zorgvuldig door te nemen voor ingebruikname of installatie van uw mobiele airconditioner. Bewaar deze handleiding goed voor hulp bij onderhoud

Nadere informatie

Model EF-2000W Handleiding

Model EF-2000W Handleiding Thermic Dynamics Eco Class Heater Model EF-2000W Handleiding Waarschuwingen Dit apparaat is bedoeld voor gebruik in huishoudens en dient niet gebruikt te worden voor andere doeleinden, zoals in een niet-huiselijke

Nadere informatie

Montage-instructie. Ritzscreen V599R V599 XL

Montage-instructie. Ritzscreen V599R V599 XL Ritzscreen V599 V599R V599 XL V540 Inhoud 1. screenkap met doek en motor 2. zijgeleiders a. achterprofiel b. inlage voorzien van neopreen (ofwel ritsgeleider) c. voorprofiel 3. montageset 4. bediening

Nadere informatie

LED Inbouwspot WDS 3 G e b r u i k s a a n w i j z i n g Belichten www.auga.nl www.auga.nl

LED Inbouwspot WDS 3 G e b r u i k s a a n w i j z i n g Belichten www.auga.nl www.auga.nl LED Inbouwspot WDS 3 G e b r u i k s a a n w i j z i n g Belichten www.auga.nl www.auga.nl 1 Wij danken u voor de aankoop van dit product en wensen u veel waterplezier. Technische specificaties 1 Stroomkabel:

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 AFR-100 FITTING DIMMER/SCHAKELAAR

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 AFR-100 FITTING DIMMER/SCHAKELAAR GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 AFR-100 FITTING DIMMER/SCHAKELAAR A B C * * Afbeelding van de YCT-102 (niet inbegrepen) A: Fitting voor gloeilamp B: Zoekmodus-knop C: Indicator 1 [1] Draai de fitting-ontvanger

Nadere informatie

L N L N. Fig.3 L N L N. Fig.4

L N L N. Fig.3 L N L N. Fig.4 SILET DESIG L L Fig.3 L L Fig.4 L L Ls Fig.5 L L Ls Fig.6 T (min) Fig.7 SILET CRZ L L Ls Fig.8 L L Fig.9 T (min) Fig.10 HR (%) CT-12/14 12 V 50Hz 230 V 50Hz TIME-DELAY FUSE 125 ma MAX. L SILET-100 CZ

Nadere informatie

www.klikaanklikuit.nl START-LINE ONTVANGER AFR-060 LEES ALTIJD EERST DEZE HANDLEIDING versie 2.0 Op www.klikaanklikuit.nl vindt u altijd de meest recente gebruiksaanwijzingen FITTING SCHAKELAAR Lees voordat

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing CallBarrier

Gebruiksaanwijzing CallBarrier Gebruiksaanwijzing CallBarrier INHOUD blz Inleiding... 3 Werking van de CallBarrier... 4 Installatie van de CallBarrier... 5 Omschrijving toets en indicaties CallBarrier... 6 Uitleg van de opties... 7

Nadere informatie

AC-TRSP-2.7/3.5 SPLIT AIRCONDITIONER INSTALLATIEHANDLEIDING

AC-TRSP-2.7/3.5 SPLIT AIRCONDITIONER INSTALLATIEHANDLEIDING AC-TRSP-2.7/3.5 SPLIT AIRCONDITIONER INSTALLATIEHANDLEIDING Installatiehandleiding Tronix Split Airconditioner Gefeliciteerd met uw aankoop van deze Tronix airconditioner. U beschikt hiermee over een airconditioner

Nadere informatie

Bestnr Toerentalregelaar voor ventilator

Bestnr Toerentalregelaar voor ventilator Bestnr. 53 73 73 Toerentalregelaar voor ventilator Alle rechten, ook vertalingen, voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een automatische gegevensbestand, of openbaar

Nadere informatie

Professional Supplies BORDENWARMKAST. Modelnr.: *688.050 - *688.050 - *688.050. CaterChef 60

Professional Supplies BORDENWARMKAST. Modelnr.: *688.050 - *688.050 - *688.050. CaterChef 60 Professional Supplies Modelnr.: *688.050 - *688.050 - *688.050 CaterChef 120 CaterChef 60 CaterChef 30 GEBRUIKSAANWIJZING Lees deze instructies aandachtig door alvorens het apparaat te gebruiken. 688050-51-52

Nadere informatie

MINI INBOUW SCHAKELAAR

MINI INBOUW SCHAKELAAR START-LINE AWS-3500S GEBRUIKERSHANDLEIDING Item 70230 Versie 1.0 Op www.klikaanklikuit.nl vindt u altijd de meest recente gebruiksaanwijzingen MINI INBOUW SCHAKELAAR Lees deze eenvoudige instructies. Bij

Nadere informatie

Montagehandleiding Knikarmschermen Onlinezonneschermen.nl

Montagehandleiding Knikarmschermen Onlinezonneschermen.nl Montagehandleiding Knikarmschermen Onlinezonneschermen.nl Controleer de montagehoogte Controleer of u voldoende montagehoogte op uw gevel heeft om het scherm te plaatsen Boven de muursteun (montage steun)

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 ALED-003 DRAADLOZE LED SPOT

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 ALED-003 DRAADLOZE LED SPOT GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 ALED-003 DRAADLOZE LED SPOT OMSCHRIJVING Deze LED spot met ingebouwde ontvanger is draadloos en dus overal te bevestigen. Met een KlikAanKlikUit zender naar keuze kunt u het lampje

Nadere informatie

START SET DRAADLOOS SCHAKELEN

START SET DRAADLOOS SCHAKELEN START-LINE GEBRUIKERSHANDLEIDING Op www.klikaanklikuit.nl vindt u altijd de meest recente gebruiksaanwijzingen Lees deze eenvoudige instructies. Bij onjuiste installatie vervalt de garantie op dit product.

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING DTX_600

GEBRUIKSAANWIJZING DTX_600 GEBRUIKSAANWIJZING DTX_600 INTRODUCTIE De DTX-600 is een draadloze uitbreidings-handset die gebruikt kan worden samen met de Profoon DTX-600 serie draadloze telefoons. Met losse DTX-600 handsets kunt

Nadere informatie

HOOFDVRIJE AFZUIGKAPPEN

HOOFDVRIJE AFZUIGKAPPEN GEBRUIKSAANWIJZING HOOFDVRIJE AFZUIGKAPPEN 2 GARANTIE Op het apparaat is 24 maanden garantie vanaf koopdatum. Uitgesloten van garantie zijn: verlichting, schade en gevolgschade ontstaan door een gebrekkig

Nadere informatie

Woonhuisventilator type: Compact-10P

Woonhuisventilator type: Compact-10P Gebruikershandleiding Compact-10P Gebruikershandleiding Woonhuisventilator type: Compact-10P Deze handleiding is bedoeld voor de gebruikers en de installateurs van het mechanisch ventilatiesysteem van

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING EILAND AFZUIGKAPPEN

GEBRUIKSAANWIJZING EILAND AFZUIGKAPPEN GEBRUIKSAANWIJZING EILAND AFZUIGKAPPEN 2 GARANTIE Op het apparaat is 24 maanden garantie vanaf koopdatum. Uitgesloten van garantie zijn: verlichting, schade en gevolgschade ontstaan door een gebrekkig

Nadere informatie

Montage-instructie. Rolpoort. RV55 - RV77 - Vision Door

Montage-instructie. Rolpoort. RV55 - RV77 - Vision Door Montage-instructie Rolpoort RV55 - RV77 - Vision Door Inhoud verpakking 1 1. pantser 2. kap met as 3. geleiders 4. ophangveren 5. afdekdopjes 6. bediening a. elektrisch: schakelaar + stekker b. afstandbediend:

Nadere informatie

Montagehandleiding Screens screenstotaalshop.nl 1. Instructie plaatsen screen. 1.1 Aftekenen montage gaten

Montagehandleiding Screens screenstotaalshop.nl 1. Instructie plaatsen screen. 1.1 Aftekenen montage gaten Montagehandleiding Screens screenstotaalshop.nl 1. Instructie plaatsen screen Neem het screen uit de verpakking. Om beschadiging van het screen te voorkomen raden wij u aan hierbij geen mes te gebruiken.

Nadere informatie

ACD-300 STEKKERDOOS DIMMER

ACD-300 STEKKERDOOS DIMMER GEBRUIKSAANWIJZING* v. 1.1 ACD-300 STEKKERDOOS DIMMER *Op www.klikaanklikuit.nl vindt u altijd de meest recente gebruiksaanwijzingen Gefeliciteerd met de aankoop van dit KlikAanKlikUit product. U hebt

Nadere informatie

Afzuigkap Gebruiksaanwijzing

Afzuigkap Gebruiksaanwijzing Afzuigkap Gebruiksaanwijzing Inhoudsopgave 1.Opmerkingen 2.Functies 3..Installatie 4..Opmerkingen over installatie 5..Veiligheidswaarschuwingen 6 Gebruik 7 Onderhoud 1 Opmerkingen 1. Bedankt voor het kiezen

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 ACD-300 STEKKERDOOS DIMMER

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 ACD-300 STEKKERDOOS DIMMER GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 ACD-300 STEKKERDOOS DIMMER Gefeliciteerd met de aankoop van dit KlikAanKlikUit product. U hebt een kwalitatief hoogwaardig product in handen waarvan u veel plezier en comfort

Nadere informatie

HQ-CHARGER UUR SUPER COMPACTE ACCULADER VOOR AAA/AA ACCU'S

HQ-CHARGER UUR SUPER COMPACTE ACCULADER VOOR AAA/AA ACCU'S NEDERLANDS GEBRUIKSAANWIJZING HQ-CHARGER51 1-2 UUR SUPER COMPACTE ACCULADER VOOR AAA/AA ACCU'S LEES VÓÓR HET OPLADEN DE INSTRUCTIES Gebruikershandleiding Lees deze handleiding a.u.b. zorgvuldig. Deze handleiding

Nadere informatie

Woonhuisventilator type: Compact-8/14p

Woonhuisventilator type: Compact-8/14p Gebruikershandleiding Compact-8/14P Gebruikershandleiding Woonhuisventilator type: Compact-8/14p Deze handleiding is bedoeld voor de gebruikers en de installateurs van het mechanisch ventilatiesysteem

Nadere informatie

www.klikaanklikuit.nl START-LINE ONTVANGER ACDB-7000C LEES ALTIJD EERST DEZE HANDLEIDING versie 2.0 Op www.klikaanklikuit.nl vindt u altijd de meest recente gebruiksaanwijzingen DRAADLOZE DEURBEL ONTVANGER

Nadere informatie

Accu voor ZB19Z. Handleiding. (zwembadrobot Pieter)

Accu voor ZB19Z. Handleiding. (zwembadrobot Pieter) Accu voor ZB19Z (zwembadrobot Pieter) Handleiding Lees deze handleiding voordat u de robot gaat gebruiken. Bewaar deze handleiding zodat u deze later nog kunt raadplegen. Inhoudsopgave 1. Veiligheidswaarschuwing...1

Nadere informatie

15.4-Inch TFT LCD. Overhead Monitor

15.4-Inch TFT LCD. Overhead Monitor 15.4-Inch TFT LCD Overhead Monitor Gebruikshandleiding Veiligheidswaarschuwingen - Lees de gebruiksaanwijzing voordat u de monitor monteert en/of in gebruik neemt. - Monteer de monitor op een locatie waar

Nadere informatie

www.klikaanklikuit.nl START-LINE ONTVANGER ACD-1000 LEES ALTIJD EERST DEZE HANDLEIDING versie 2.0 Op www.klikaanklikuit.nl vindt u altijd de meest recente gebruiksaanwijzingen STEKKERDOOS SCHAKELAAR Lees

Nadere informatie

AT Multifunctioneel luchtbehandelingsapparaat

AT Multifunctioneel luchtbehandelingsapparaat AT-5461 Multifunctioneel luchtbehandelingsapparaat Veiligheid Lees en bewaar deze instructies. Dit apparaat kan worden gebruikt door kinderen vanaf 8 jaar oud en door personen met verminderde lichamelijke,

Nadere informatie

Elektrische muurbeugel

Elektrische muurbeugel E HANDLEIDING Elektrische muurbeugel IR ontvanger programmeren: (AB = afkorting voor afstandsbediening) STAP 1: Druk en houd voor 5 seconden ingedrukt totdat de LED gaat knipperen en aan blijft, dan druk

Nadere informatie

Alfamix (wasmachines) Handleiding

Alfamix (wasmachines) Handleiding Hot-fill systeem voor wasmachines Montage- en gebruikershandleiding Tot 90% van het energieverbruik van een wasmachine is elektriciteit gebruikt bij het opwarmen van warm water. De Alfamix laat toe om

Nadere informatie

GEBRUIKSHANDLEIDING versie 1.1 AC-3500 STEKKERDOOS SCHAKELAAR

GEBRUIKSHANDLEIDING versie 1.1 AC-3500 STEKKERDOOS SCHAKELAAR GEBRUIKSHANDLEIDING versie 1.1 AC-3500 STEKKERDOOS SCHAKELAAR A B C * * Afbeelding van de AYCT-102 (niet altijd inbegrepen, check de specificaties op de verpakking) A: Indicator (spannings- en verbindstatus)

Nadere informatie

NETBOX-LIVE HANDLEIDING Evolution

NETBOX-LIVE HANDLEIDING Evolution NETBOX-LIVE HANDLEIDING Evolution Hoofdstuk 1 Veiligheidsinstructies 1. Lees voor gebruik de handleiding aandachtig door en bewaar deze. 2. Volg alle waarschuwingen op in verband met de persoonlijke veiligheid.

Nadere informatie

ES-S7B. Buitensirene.

ES-S7B. Buitensirene. ES-S7B Buitensirene www.etiger.com Inhoud van de verpakking 1 x ES-S7B 1 x 12V adapter 1 x back-upbatterij (ingebouwd) 1 x siliconen frame Schroeven, pluggen en siliconen doppen Documentatie Belangrijke

Nadere informatie

The Perfect Bookshelf Montagegids. Bedankt voor uw aankoop. Wij hopen dat u helemaal tevreden bent met uw Perfect Bookshelf.

The Perfect Bookshelf Montagegids. Bedankt voor uw aankoop. Wij hopen dat u helemaal tevreden bent met uw Perfect Bookshelf. Montagehandleiding Bedankt voor uw aankoop. Wij hopen dat u helemaal tevreden bent met uw Perfect Bookshelf. Aarzel niet om contact met ons op te nemen: info@ +32 (0) 491 13 49 28 Scan deze code met uw

Nadere informatie

DROOGPLATEAU. Handleiding

DROOGPLATEAU. Handleiding DROOGPLATEAU PRGHO Handleiding Rhima-webshop.nl 1 Rhima-webshop.nl Rhima-webshop.nl 2 Rhima-webshop.nl Inhoudsopgave Pagina 1. Belangrijke informatie. 4 2. Algemeen. 5 3. Installeren. 6 4. Instructie voor

Nadere informatie

Handleiding installatie

Handleiding installatie Handleiding installatie LED it Beam LED it Beam Indusigns Amsterdam Cruquiusweg 78A 1019 AJ Amsterdam 0651164951 info@indusigns.nl STAP 1: Belangrijke voorbereiding! Lees deze handleiding aandachtig door

Nadere informatie

MONTAGEHANDLEIDING WINDBEVEILIGING EOLIS 2

MONTAGEHANDLEIDING WINDBEVEILIGING EOLIS 2 MONTAGEHANDLEIDING WINDBEVEILIGING EOLIS 2 Windbeveiliging Eolis 2 VOEDING 230 V - 50 Hz Pulsschakelaar Centralis IB INLEIDING Deze montagehandleiding bevat instructies voor de montage van de windbeveiliging

Nadere informatie

HQ-CHARGER71 HQ 2-3 UUR COMPACT AA/AAA ACCULADER MET LCD DISPLAY

HQ-CHARGER71 HQ 2-3 UUR COMPACT AA/AAA ACCULADER MET LCD DISPLAY NEDERLANDS GEBRUIKSAANWIJZING HQ-CHARGER71 HQ 2-3 UUR COMPACT AA/AAA ACCULADER MET LCD DISPLAY LEES VÓÓR HET OPLADEN DE INSTRUCTIES Gebruikershandleiding Lees deze handleiding a.u.b. zorgvuldig. Deze handleiding

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING v. 2.0 AWMR-230 MINI INBOUWSCHAKELAAR

GEBRUIKSAANWIJZING v. 2.0 AWMR-230 MINI INBOUWSCHAKELAAR GEBRUIKSAANWIJZING v. 2.0 AWMR-230 MINI INBOUWSCHAKELAAR Waar moet u op letten? De AWMR-230 is een ontvanger die draadloos te bedienen is met minimaal 1 en maximaal 6 KlikAanKlikUit zenders naar keuze.

Nadere informatie

Langere rails dienen te worden ondersteund om doorbuigen te voorkomen. Monteer de rail met 2 personen.

Langere rails dienen te worden ondersteund om doorbuigen te voorkomen. Monteer de rail met 2 personen. Lamelgordijnen Montage- en Bedieningsinstructie Dank voor uw aankoop bij MaatStudio.nl. Met een goede montage en gebruik zult u jarenlang plezier van uw aankoop beleven. Het is van belang onderstaande

Nadere informatie

LED it Beam Indusigns Amsterdam Cruquiusweg 78A 1019 AJ Amsterdam

LED it Beam Indusigns Amsterdam Cruquiusweg 78A 1019 AJ Amsterdam LED it Beam Indusigns Amsterdam Cruquiusweg 78A 1019 AJ Amsterdam 0651164951 info@indusigns.nl STAP 1: Belangrijke voorbereiding! 1 Lees deze handleiding aandachtig door voordat u de lamp gaat installeren

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Woonhuisventilator MVS

Gebruikershandleiding Woonhuisventilator MVS Gebruikershandleiding Woonhuisventilator MVS type: MVS-8p MVS-8/14P Deze handleiding is bedoeld voor de gebruikers en de installateurs van het mechanisch ventilatiesysteem van het type MVS-8P en MVS-8/14P.

Nadere informatie

Handleiding. New LaundryPure. goed voor uw kleding. goed voor uw gezondheid. goed voor uw beurs. goed voor het milieu. voor de

Handleiding. New LaundryPure. goed voor uw kleding. goed voor uw gezondheid. goed voor uw beurs. goed voor het milieu. voor de Handleiding voor de New LaundryPure goed voor uw kleding goed voor uw gezondheid goed voor uw beurs goed voor het milieu Lees goed deze gebruiksaanwijzing door voor de juiste aansluiting en werking. Juli

Nadere informatie

Smoke Alarm FERION 1000 O

Smoke Alarm FERION 1000 O Smoke Alarm FERION 1000 O nl Smoke Alarm Inhoudsopgave nl 3 Inhoudsopgave 1 Graphics 4 2 Inleiding 6 3 Montage 7 4 Onderhoud 9 5 Technische specificaties 10 6 Klantenservice 12 Bosch Sicherheitssysteme

Nadere informatie