HURRICANE IRMA HHBH family recovery foundation. Beste vrienden van het Holland House!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "HURRICANE IRMA HHBH family recovery foundation. Beste vrienden van het Holland House!"

Transcriptie

1 HURRICANE IRMA 2017 HHBH family recovery foundation Beste vrienden van het Holland House! Op 6 september is Sint Maarten geraakt door een van de krachtigste orkanen ooit gemeten. We hebben hulp gevraagd voor onze personeelsleden, zodat zij zich ook snel zouden kunnen herstellen. Hiervoor is een stichting opgericht. De steun die u heeft gegeven, hebben wij als buitengewoon warm en genereus ervaren. Nu Kerstmis nadert en we aan het begin van een nieuw jaar staan zijn we verheugd u te melden dat het met het Holland House en het personeel erg goed gaat. Er is nog veel werk te doen maa de weg naar herstel is ingeslagen. We kijken uit naar een uitstekende en zonnige toekomst voor Holland House en St. Maarten! De afgelopen drie maanden waren intens! We vertellen u graag het verhaal. Paul Boetekees General Manager

2 Cees, ons hoofd onderhoud legt de laatste hand aan de orkaan beveiliging 20 augustus We zijn nog hard aan het werk om alles klaar te maken voor het nieuwe hoogseizoen 31 augustus Het ziet er naar uit dat Orkaan Irma heel dicht bij St. Maarten zal komen. Het wordt tijd om de planning uit de kast te halen en voor te bereiden. Misschien toch niet zo n slecht idee! Veiligheidstoespraak om iedereen te doordringen van de ernst van de situatie. Zowel gasten als personeel zijn hier bij Er worden special orkaan bestendige Kevlar netten gespannen voor de balkons. Dit zou voldoende moeten zijn. Een speciale tsunami deur in de kelder moet voorkomen dat het onderloopt.

3 5 september veel van onze vaste gasten loggen in op de webcam die op het hotel staat en zien de voorbereidingen live. Zandzakken voor de deur! De grote catamaran en drie andere boten die pal voor het hotel, liggen overleven de storm niet. Twee eindigen op het strand en een op de pier bij Bobby s Marina. 5 september Orkaan Irma is nu een van de krachtigste orkanen ooit gemeten. St. Maarten Stilte voor de storm. Een merkwaardige maar ook prachtige kleur lila trekt over het eiland.

4 6 september 2017 De kracht van de orkaan begint flink toe te nemen. Er staat een gigantische druk op de shutters ondanks de Kevlar-netten. We wachten op de storm. Eerst in de lobby, later op de kamers en gangen en uiteindelijk eindigen we in de kelder. We houden de moed er in!

5 Flinke schade aan het dak In het oog van de storm even de kelder uit om te kijken. Uiteindelijk nam de wind af en konden we naar buiten om te kijken wat de schade was. Overal lagen daken en puin. Het is ongelooflijk wat wind kan doen

6 7 september De generator werkt niet. Geen elektriciteit en geen water. Paul is op diverse media in Nederland om hulp te vragen. De veiligheid kwam in het nauw. Terwijl de Indiërs toekijken, worden de plunderaars steed efficiënter. Er komt een nieuwe orkaan aan. Hotelgasten helpen met de beveiliging Zonder elektra en geen internet. Marc maakt een handmatige berekening van orkaan Jose aan de hand van gegevens die we doorkrijgen via de telefoon. We maken ons op voor orkaan Jose. Later volgt ook nog orkaan Maria. 3 orkanen in 10 dagen!

7 Bijna alle hotels op St. Maarten zijn zwaar beschadigd. Dit is het Great Bay hotel Dit oude landingsvaartuig is inderdaad geland! Na drie dagen werkt de generator weer! Veel dank aan Cees en Dick. We kunnen weer koken! Ook het Maho hotel is zwaar beschadigd. Dit zal een flinke impact krijgen op het toerisme. De schade aan het dak is ongelooflijk.

8 We maken een groepsfoto om hulp te vragen. Alle personeelsleden hebben schade aan hun huizen, bezittingen en persoonlijke spullen. Eerste drankjes worden weer geserveerd aan de bar. Wederom kalmte voor de storm. Orkaan Maria komt er aan! Orkaan Maria passeert zuidelijk. Gelukkig. Het valt mee.

9 We zijn er klaar voor! We zetten een buitenkantoor op en beginnen de wederopbouw. De Chefs zijn druk bezig om een opname te maken van inventaris en menu s. We moeten zorgen dat we genoeg te eten hebben want alle bevoorrading op het eiland ligt plat. Gelukkig hebben we voor een paar weken eten in huis. Het zand is er nog voldoende. Het strandleven komt snel weer terug. Dit is onze nieuwe aanwinst! Lady heeft het hotel beschermd in de avond. We hebben haar elke dag te eten gegeven zodat ze bij ons zou blijven. Ze is er nog steeds! Zephir is de huisman. Aan het werk op het strand. Food & Beverage manager Jandery Jesse ruimt haar restaurant op. Al het personeel is hard aan het werk om het hotel zo snel mogelijk weer open te krijgen.

10 Chris en Paula maken de lekkerste pasta voor de staff. Iedereen is hard aan het werk en doet wat er moet gebeuren. De receptiemedewerkers helpen bij het schoonmaken van de lobby.

11 zelfs als ze alles kwijt zijn. Dit is Mabel. Ze werkt al meer dan 35 jaar bij het hotel als de housekeeping supervisor. Een tornado heeft haar huis tot aan de grond vernietigd. Ze is alles kwijt. We realiseerden ons al heel snel dat het personeel serieuze hulp nodig zou hebben. Vijf van onze mensen zijn alles kwijt. Veel hebben schade aan hun huis, en iedereen heeft waterschade aan bezittingen. De stichting HHBH family recovery foundation is opgericht. De hoteleigenaren hebben samen met u en vele anderen meer dan E 155.OOO euro gedoneerd in geld en goederen. Een waanzinnig mooi bedrag dat veel hulp heeft gegeven!

12 De eerste container met materiaal en hulpgoederen arriveert op St. Maarten De eigenaren van de Vilebrequin-winkel in het hotel stellen hun ruimte direct ter beschikking om een pop-up winkel te maken voor het personeel.

13 Gratis winkelen voor het personeel! Alle kleding (meer dan 2000 stuks) is uitgedeeld. In de tussentijd heeft de stichting goederen uitgedeeld zoals koelkasten, bedden, huisraad en bouwmaterialen en speelgoed. De dankbaarheid is enorm groot!

14 Na alle goederen te hebben uitgedeeld, was er nog veel kinderkleding en speelgoed over. We werden geattendeerd op een weeshuis op het eiland met 37 kinderen in de leeftijd van 1 tot 11 jaar die bij mevrouw Webster en haar dochter Jaqueline wonen. Ze hadden bijna geen kleding meer, een zeer oud koelkastje en een fornuis waarvan nog één pitje werkte. De stichting heeft flink geholpen met kleding, speelgoed en twee nieuwe koelkasten en een zespits gasfornuis. Little Natisha says Thank you

15 Sint Maarten is nog steeds prachtig. De heuvels zijn diep groen en de zee is azuurblauw. beat the crowd 2 december Het begint er allemaal weer op te lijken Er zijn 25 kamers bezet, bar en restaurant zijn open. Het strand ligt er mooi bij. De Front street heeft ook de winkels weer open. Nog even en we hebben 42 kamers en suites beschikbaar. Onze twee beroemde bougainvilleas bloeien als nooit tevoren!

16 Wine & liquors are stocked The beat goes on De lobby en bar zijn klaar voor een feestje! FRED YORK & FRIENDS - Jam sessions & talent discovery de eerste vrijdag van de maand! De vrijdagavond. Druk, gezellig, muziek, cocktails! Alle DJ s zijn van het eiland, dus dan maar zelf!

17 En dan krijgen we een belletje: Kunnen jullie de lunch verzorgen voor de Koning en de Koningin? tuurlijk!

18 Namens het personeel van het Holland House willen we u heel hartelijk danken voor uw donatie en uw steun. Het was hard nodig en we zijn u zeer dankbaar voor uw medeleven. De gebouwen zijn weliswaar beschadigd, het eiland zelf is nog even mooi als altijd. Het is tijd om terug te keren.we zullen u in elk geval Koninklijk onthalen! DANK VOOR UW STEUN!!! We kijken ernaar uit u te mogen verwelkomen.

De auto met bedden komt aan.

De auto met bedden komt aan. ONE Op dit moment vangen wij 80 mensen op. We hebben tientallen bedden bijgekocht. We koken de hele dag door, liters soep, aardappelpuree, vlees, pannekoeken en ga zo maar door. De situatie is zeer ernstig.

Nadere informatie

OFFICIËLE TROUWLOCATIE GEMEENTE HEEMSKERK

OFFICIËLE TROUWLOCATIE GEMEENTE HEEMSKERK OFFICIËLE TROUWLOCATIE GEMEENTE HEEMSKERK Je trouwdag is een heel belangrijke dag, daar hoort een bijzondere locatie bij Tussen Heemskerk en de duinen ligt het landgoed van Château Marquette als een oase

Nadere informatie

Voor jongeren in het praktijkonderwijs. Storm raast over de Filipijnen

Voor jongeren in het praktijkonderwijs. Storm raast over de Filipijnen PrO -weekkrant Week 46 november 2013 Voor jongeren in het praktijkonderwijs 11-17 november 2013 Eenvoudig Communiceren Storm raast over de Filipijnen Foto: ANP Foto: ANP Het land de Filipijnen in Azië

Nadere informatie

Gemiddelde reistijd Vlucht 9:00 uur indien u een rechtstreekse vlucht heeft. Een vlucht met tussenstop of overstap duurt uur. Transfer 0:30.

Gemiddelde reistijd Vlucht 9:00 uur indien u een rechtstreekse vlucht heeft. Een vlucht met tussenstop of overstap duurt uur. Transfer 0:30. Dolphin Suites Algemeen Dolphin Suites heeft in maart 2009 haar deuren geopend. Een modern design hotel geheel toegankelijk voor mensen met een beperking. Het hotel bestaat uit 12 ruime suites, 1 studio

Nadere informatie

680,000. Lagos. Ref: ST846 (49) 340sm 2427sm 3 0 JA

680,000. Lagos. Ref: ST846 (49) 340sm 2427sm 3 0 JA Lagos 680,000 Ref: ST846 (49) De percelen zijn 10 minuten rijden naar Lagos gelegen in een prachtige, groene omgeving, op een 5- sterren golfresort direct aan zee waardoor u van vrij uitzicht op de golfbaan

Nadere informatie

Panorama Villas Griekenland Kreta Agios Nikolaos

Panorama Villas Griekenland Kreta Agios Nikolaos Panorama Villas Griekenland Kreta Agios Nikolaos 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Panorama Villas - (Griekenland Kreta Agios Nikolaos) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Nieuwsbrief. * September 2017 *

Nieuwsbrief. * September 2017 * Nieuwsbrief * September 2017 * Voorwoord Lieve allemaal, Ik ben alweer een half jaar in Tanzania. Wat gaat de tijd snel en wat is er veel gebeurd. In deze nieuwsbrief informeer ik jullie over alle ontwikkelingen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Hart voor Hongarije Nummer 7 november 2011

Nieuwsbrief Hart voor Hongarije Nummer 7 november 2011 Bij deze de nieuwsbrief vanuit Hongarije Elke maand willen wij u d.m.v. een nieuwsbrief op de hoogte houden van alle ontwikkelingen in Hongarije en Nederland m.b.t. de stichting De brief sluiten we af

Nadere informatie

Marcia s Nieuwsbrief MADAGASCAR Januari 2018

Marcia s Nieuwsbrief MADAGASCAR Januari 2018 INLEIDING In deze Nieuwsbrief: AVA en de BOMEN AVA en de SCHUTTING Ava en de LATRINES en het POMPHUIS AVA en de DOJO / het PODIUM AVA in de STAD AVA langs het STRAND Aan het WERK INHOUD - CENTRE LAMBAHOANY

Nadere informatie

ROFFELTJE. Directie. Spechtstraat 49, 3853 VA, Ermelo, Aangeraakt...

ROFFELTJE. Directie. Spechtstraat 49, 3853 VA, Ermelo, Aangeraakt... ROFFELTJE > Directie Aangeraakt... In een wereld bol van spanning, vol met harde oorlogstaal, kan opeens een droom je raken, net zo als een zonnestraal. Even wijken alle wolken van frustratie en van haat,

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting jij bent TOV! 2015. Auteur: Wendy Verkerk- Klein

Jaarverslag Stichting jij bent TOV! 2015. Auteur: Wendy Verkerk- Klein Jaarverslag Stichting jij bent TOV! 2015 Auteur: Wendy Verkerk- Klein Voorwoord Voor u ligt het eerste jaarverslag van TOV te Tiel. Februari 2015 is stichting Jij bent TOV opgericht waardoor we dit jaar

Nadere informatie

Mascha Pijnenborg. Naast een nieuwe outfit, hoort daar ook een natuurlijk ook nieuwe fiets bij. Deze fiets kon ik begin januari op gaan halen!

Mascha Pijnenborg. Naast een nieuwe outfit, hoort daar ook een natuurlijk ook nieuwe fiets bij. Deze fiets kon ik begin januari op gaan halen! Nieuwsbrief Mascha Pijnenborg Uitgave 1, 2011 Nieuw jaar, nieuwe ploeg, nieuwe fiets Een nieuw jaar is begonnen! Mijn oude ploeg bestaat nu écht niet meer en ik start nu officieel bij het nieuwe Dolmans

Nadere informatie

Bellevue 4, EEG Blvd. 62, Belnem

Bellevue 4, EEG Blvd. 62, Belnem Bellevue 4, EEG Blvd. 62, Belnem US$ 208 vanaf prijs, per nacht Belnem - 2 Slaapkamers - 2 Badkamer(s) - Zwembad Specificaties Buurt Belnem Adres Bellevue 4, EEG Blvd. 62 Slaapkamers 2 Badkamers 2 Zwembad

Nadere informatie

Feestje bij Beachclub LEEF. Herinner je gister, Droom van morgen maar LEEF vandaag

Feestje bij Beachclub LEEF. Herinner je gister, Droom van morgen maar LEEF vandaag Feestje bij Beachclub LEEF Herinner je gister, Droom van morgen maar LEEF vandaag Beachclub LEEF Bedankt voor je interesse in onze Beachclub. Beachclub LEEF ligt middenin een van de meest prachtige en

Nadere informatie

De verkiezingsgekte op aruba

De verkiezingsgekte op aruba Update Aruba 25 September 2017 Op het moment van het schrijven van deze update zijn de verkiezingen voor een nieuw parlement afgelopen vrijdag 22 september voorbij. Dat ik hierover schrijf komt, omdat

Nadere informatie

Dit is een gatentoets die een selectie van teksten bevat die geleerd zijn in de cursus Nederlands voor buitenlanders. Er zijn 100 opgaven.

Dit is een gatentoets die een selectie van teksten bevat die geleerd zijn in de cursus Nederlands voor buitenlanders. Er zijn 100 opgaven. Dit is een gatentoets die een selectie van teksten bevat die geleerd zijn in de cursus Nederlands voor buitenlanders. Er zijn 100 opgaven. U hebt voor deze toets maximaal een uur. Wacht tot u mag beginnen

Nadere informatie

Quotes TFG & FRIENDS 2015

Quotes TFG & FRIENDS 2015 Xander de Buisonje: Rob de Nijs: The Future Group & Friends! Alleen de naam al! Het was een warm bad top organisatie en fijne sferen. Ik kus jullie! Zoveel liedjes uit het verleden, op het feest van de

Nadere informatie

Stads strand. Winkelcentrum Het Rond Houten. 27 juni t/m 26 juli elke dag open!

Stads strand. Winkelcentrum Het Rond Houten. 27 juni t/m 26 juli elke dag open! Stads strand Winkelcentrum Het Rond Houten 27 juni t/m 26 juli elke dag open! Heerlijk zand, mooie strandtent en te gekke events! ACTIVITEITEN OVERZICHT Stadsstrand 2015 Het is weer zover: het Stadsstrand

Nadere informatie

Milieuramp op Sint-Maarten

Milieuramp op Sint-Maarten N.B. Het kan zijn dat elementen ontbreken aan deze printversie. Milieuramp op Sint-Maarten Milieuramp Door de orkaan Irma lekt bij Sint-Maarten diesel in zee en is koraal zwaar beschadigd. Het duurt jaren

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. april 2019 BOUW. Lieve vrienden van St. Zo Mooi Wonen,

NIEUWSBRIEF. april 2019 BOUW. Lieve vrienden van St. Zo Mooi Wonen, Lieve vrienden van St. Zo Mooi Wonen, Voor jullie ligt de 7 e editie van de nieuwsbrief over de ontwikkelingen rondom ons woonhuis. De oplevering was begin april een feit en de meeste bewoners zijn inmiddels

Nadere informatie

TSUNAMI S EEN KRACHTIGE NATUURRAMP NATUURRAMPEN. Hallo! WERKBOEK VOOR LEERLINGEN INHOUD. Vul hier je naam in. Vul hier je groep in.

TSUNAMI S EEN KRACHTIGE NATUURRAMP NATUURRAMPEN. Hallo! WERKBOEK VOOR LEERLINGEN INHOUD. Vul hier je naam in. Vul hier je groep in. EEN KRACHTIGE NATUURRAMP ERKBOEK VOOR LEERLINGEN Vul hier je naam in. INHOUD at is een tsunami? 2 Vul hier je groep in. Hoe ontstaat een tsunami? 3 aar komen tsunami s voor? 4 De gevolgen van een tsunami

Nadere informatie

REIZENSYLVIE stelt voor

REIZENSYLVIE stelt voor REIZENSYLVIE stelt voor Groepscruise Oost-Middellandse Zee In samenwerking met : Periode : 05/06/2012-17/6/2012 Het begint met een tijdloze reis aan boord van een ruim, middelgroot schip. Het eindigt met

Nadere informatie

Kareltje. Sjonnie. van pepernoot tot oliebol. Te kst en za ng Job Schuring Illustraties Eva Poppink Muziek Paul Hock en Ronald Schmitz

Kareltje. Sjonnie. van pepernoot tot oliebol. Te kst en za ng Job Schuring Illustraties Eva Poppink Muziek Paul Hock en Ronald Schmitz Kareltje en Sjonnie van pepernoot tot oliebol Te kst en za ng Job Schuring Illustraties Eva Poppink Muziek Paul Hock en Ronald Schmitz Inhoud Intro De intocht December is de allermooiste maand Joachim

Nadere informatie

w w w. k i n d e r e n i n n o o d. n l

w w w. k i n d e r e n i n n o o d. n l S t i c h t i n g K i n d e r e n i n N o o d w w w. k i n d e r e n i n n o o d. n l Transport naar Hongarije Wij hadden een transport gepland naar de Roemeense plaats Buzău en hoorden een week van tevoren,

Nadere informatie

SPONSOR mogelijkheden

SPONSOR mogelijkheden SPONSOR mogelijkheden Deze brochure biedt informatie en de mogelijkheden om uw organisatie extra exposure te geven en zo een belangrijke bijdrage te leveren aan het zomerse Giesbeach Festival Giesbeach

Nadere informatie

Musicians Round House Griekenland Corfu Vatos

Musicians Round House Griekenland Corfu Vatos Musicians Round House Griekenland Corfu Vatos 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Musicians Round House - (Griekenland Corfu Vatos) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Dubai on a budget, Yes you can! De tips van Reisblog Reischick

Dubai on a budget, Yes you can! De tips van Reisblog Reischick Dubai on a budget De afgelopen weken heb ik veel taglijstjes ingevuld, zodat jullie mij een beetje leren kennen als blogster en wat ik heel leuk vind, deze taglijsten zijn ook veel meer gelezen dan dat

Nadere informatie

Reisverslag september 2014

Reisverslag september 2014 Opnieuw zijn we bijna 3 weken ter plaatse geweest om de hulp die we een 30-tal gezinnen met gehandicapte kinderen na de watersnood bieden te coördineren, te financieren en te organiseren. Na het water

Nadere informatie

WAT IS EEN OVERBLIJFKRACHT?

WAT IS EEN OVERBLIJFKRACHT? WAT IS EEN OVERBLIJFKRACHT? Op basisschool De Achtbaan hebben kinderen de mogelijkheid om op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag over te blijven. Dit gebeurt onder leiding van twee coördinatoren. Dit

Nadere informatie

Bij de prille start van de zomer berichten we jullie graag over de laatste ontwikkelingen in Nepal sinds de aardbevingen en onze activiteiten.

Bij de prille start van de zomer berichten we jullie graag over de laatste ontwikkelingen in Nepal sinds de aardbevingen en onze activiteiten. NIEUWSBRIEF NUMMER 3 JUNI 2015 Bij de prille start van de zomer berichten we jullie graag over de laatste ontwikkelingen in Nepal sinds de aardbevingen en onze activiteiten. Hoe gaat het nu met de kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2018

Nieuwsbrief december 2018 Nieuwsbrief december 2018 Putu Ari en Komang. Deze keer willen wij onze twee medewerkers op Bali, Putu Ari en Komang, in het zonnetje zetten. Wij kennen hen al bijna 20 jaar. Zij werken al meer dan 10

Nadere informatie

! Vraag vrijblijvend een op maat gesneden offerte aan!

! Vraag vrijblijvend een op maat gesneden offerte aan! Prijzen vanaf 260,- 7 dagen inclusief ontbijt exclusief vlucht *laagseizoen Brochure 2014 Costa Blanca, dé bestemming om te genieten van een geweldige fietsvakantie Vraag vrijblijvend een op maat gesneden

Nadere informatie

De eerste woorden die op mijn kaartjes staan zijn: GOED ZOT! We zijn goed bezig met het uitvoeren van ons programma.

De eerste woorden die op mijn kaartjes staan zijn: GOED ZOT! We zijn goed bezig met het uitvoeren van ons programma. Nieuwjaarstoespraak Pieter Muyldermans PRO Hoeilaart 22 jan 2016 Goede avond allemaal, Mijn speech staat op dit kaartje, maar het is niet daarom dat het snel gedaan zal zijn. De eerste woorden die op mijn

Nadere informatie

EEN TROUWLOCATIE OM JA TEGEN TE ZEGGEN

EEN TROUWLOCATIE OM JA TEGEN TE ZEGGEN EEN TROUWLOCATIE OM JA TEGEN TE ZEGGEN INHOUDSOPGAVE Bruiloft 3 Een trouwlocatie om JA tegen te zeggen 4 Toost & Taart 5 Culinaire verwennerij 6 Avondfeest 8 Bed and Breakfast 10 De perfecte dag 11 BRUILOFT

Nadere informatie

Casa los Quemados Spanje La Palma Los Quemados

Casa los Quemados Spanje La Palma Los Quemados Casa los Quemados Spanje La Palma Los Quemados 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Casa los Quemados - (Spanje La Palma Los Quemados) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

TOUROPERATOR: HOTEL BESCHRIJVING - ZOMER : Korumar Hotel De Luxe Hotel Bouwjaar : 1990

TOUROPERATOR: HOTEL BESCHRIJVING - ZOMER : Korumar Hotel De Luxe Hotel Bouwjaar : 1990 1 TOUROPERATOR: HOTEL BESCHRIJVING - ZOMER 2012 Hotel Naam : Korumar Hotel De Luxe Hotel Bouwjaar : 1990 Officiële categorie : Vijf Sterren De Luxe Adres : Gazi Begendi Mevkii 09400 Kusadasi / Aydin Telefoon

Nadere informatie

NIEUWS Alles werd door vier sterke mannen van Serafim met de hand ingeladen. Alle donateurs van harte bedankt!

NIEUWS Alles werd door vier sterke mannen van Serafim met de hand ingeladen. Alle donateurs van harte bedankt! 17 december 2009 Het laatste "kersttransport" dit jaar naar Roemenië, vanuit IJsselstein. Het was koud en er lag behoorlijk wat sneeuw en de Serafimcrew was zwaar onderbezet. De lading voornamelijk huishoudelijke

Nadere informatie

Agapitos Villas & Guesthouses Griekenland Pilion Agios Ioannis

Agapitos Villas & Guesthouses Griekenland Pilion Agios Ioannis Agapitos Villas & Guesthouses Griekenland Pilion Agios Ioannis 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Agapitos Villas & Guesthouses - (Griekenland Pilion Agios Ioannis) - 4 sterren

Nadere informatie

A December to Remember

A December to Remember A December to Remember December 2017 every day live jazz music Half Moon Lounge Monday - Thursday 5:00pm - 8:00pm Piano Friday 5:00pm - 8:00pm Jazz band Saturday - Sunday 1:00pm - 5:00pm Piano Maandag

Nadere informatie

stichting Van Mens tot Mens

stichting Van Mens tot Mens stichting Van Mens tot Mens Datum donderdag 24 april 2014 Jaargang 8, nummer 1 www.vanmenstotmens.com Giro 2879507 Nistelrode (IBAN: NL30 INGB 0002 879507) Nieuws vanuit de stichting Om u op de hoogte

Nadere informatie

UNIEK VANONS LANDMARK POP-UP IEDEREEN PANORAMA VERRASSEND ETEN RETAIL CONCERTEN VERNIEUWEND BESTEMMING FOOD TRUCKS GELIEFD OP ZEE EIGENTIJDS DUURZAAM

UNIEK VANONS LANDMARK POP-UP IEDEREEN PANORAMA VERRASSEND ETEN RETAIL CONCERTEN VERNIEUWEND BESTEMMING FOOD TRUCKS GELIEFD OP ZEE EIGENTIJDS DUURZAAM OPENING 2015 2 WAAROM IS DE PIER ZO SPECIAAL INNOVATIEF LANDMARK CULTUREEL ERFGOED VANONS VERNIEUWEND VOORCULTUUR IEDEREEN PANORAMA VERRASSEND EIGENTIJDS BAKEN AMBACHTELIJK GELIEFD UNIEK CONCERTEN REUZENRAD

Nadere informatie

Vraag 1b. Wat was de oorzaak van deze ramp? Vraag 1a. In welke provincie was de Watersnoodramp van 1953? ...

Vraag 1b. Wat was de oorzaak van deze ramp? Vraag 1a. In welke provincie was de Watersnoodramp van 1953? ... Naam: DE WATERSNOOD- RAMP Het is 31 januari 1953. Het stormde vreselijk In Zeeland. Toch waren de meeste mensen gewoon rustig naar bed gegaan. Zij werden in hun slaap overvallen door een zware stormvloed.

Nadere informatie

Bennekomseweg 24 6717 LM Ede 0318-750300 www.reehorst.nl

Bennekomseweg 24 6717 LM Ede 0318-750300 www.reehorst.nl Bennekomseweg 24 6717 LM Ede 0318-750300 www.reehorst.nl ALLES ONDER 1 DAK! ReeHorst is een multifunctionele locatie midden op de Veluwe. Of u nu voor een zakelijke bijeenkomst, een feest, een theatervoorstelling

Nadere informatie

stichting Van Mens tot Mens

stichting Van Mens tot Mens stichting Van Mens tot Mens Datum donderdag 30 mei 2013 Jaargang 7, nummer 1 www.vanmenstotmens.com Giro 2879507 Nistelrode Nieuws vanuit de stichting Om iedereen op de hoogte te houden van de ontwikkelingen

Nadere informatie

Een nieuw leven. Een maand eerder. Zondag 25 juli

Een nieuw leven. Een maand eerder. Zondag 25 juli Een maand eerder Zondag 25 juli Een nieuw leven Het lijkt me zo leuk om naar Aruba te verhuizen. Simon krijgt daar een topbaan en ik kan mijn leven weer op orde brengen. Ik kan gaan doen wat ik wil. Een

Nadere informatie

!!! Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand. Dag 1, Krabie

!!! Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand. Dag 1, Krabie Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand Dag 1, Krabie Krabi, in Zuid Thailand, aan de kust van de Andamanse Zee vlakbij het Than Bok Khorani National park is bekend om zijn karst rots formaties

Nadere informatie

Verslag van activiteiten Stichting Afric Sanaga in 2011-2012 -2013

Verslag van activiteiten Stichting Afric Sanaga in 2011-2012 -2013 Verslag van activiteiten Stichting Afric Sanaga in 2011-2012 -2013 2011 Leerlingen luiden 2011 in met Schoolmaaltijd Na de kerstvakantie in januari 2011 werd op basisschool Mahoussi het nieuwe jaar goed

Nadere informatie

TOV! Meer dan een kribbe? Nieuwsbrief december. Geplande activiteiten. Belangrijke mededeling

TOV! Meer dan een kribbe? Nieuwsbrief december. Geplande activiteiten. Belangrijke mededeling Nieuwsbrief juni.docx Nieuwsbrief december TOV! Weerstraat 26, 4001LD Tiel, www.toveten.nl T: 0344-751223 info@toveten.nl Dit is wat wij hem hebben horen verkondigen en wat we u verkondigen: God is licht,

Nadere informatie

Estalagem da Ponta do Sol Portugal Madeira Ponta do Sol

Estalagem da Ponta do Sol Portugal Madeira Ponta do Sol Estalagem da Ponta do Sol Portugal Madeira Ponta do Sol 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Estalagem da Ponta do Sol - (Portugal Madeira Ponta do Sol) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

ROFFELTJE. Directie Verschil mag er zijn. Spechtstraat 49, 3853 VA, Ermelo,

ROFFELTJE. Directie Verschil mag er zijn. Spechtstraat 49, 3853 VA, Ermelo, ROFFELTJE > Directie Verschil mag er zijn Schouders hoeven niet even breed te zijn om dezelfde last te kunnen dragen. Benen hoeven niet even lang te zijn om dezelfde weg te kunnen lopen. Neuzen hoeven

Nadere informatie

In het hotel op de kamer tellen we alle twins, het zijn er 69.

In het hotel op de kamer tellen we alle twins, het zijn er 69. Op zondag 12 februari 2017 gaan we op pad om de eerste twinknuffels uit te delen in Chennai de hoofdstad van de deelstaat Tamil Nadu India. Onze caretaker van het hotel heeft het adres van het Children

Nadere informatie

A UNIQUE DINING EXPERIENCE! 100% SURROUNDED BY NATURE 100% PRIVATE 100%... ON A LAKE

A UNIQUE DINING EXPERIENCE! 100% SURROUNDED BY NATURE 100% PRIVATE 100%... ON A LAKE A UNIQUE DINING EXPERIENCE! 100% SURROUNDED BY NATURE 100% PRIVATE 100%... ON A LAKE JUNI - SEPTEMBER 2018 - WAASMUNSTER THE BEST WAY TO SAY THANK YOU! Dinner on a Lake is een uniek culinair totaalconcept

Nadere informatie

Veelgestelde vragen 1. Kan ik een fles wijn of een speciale attentie bestellen, die dan bij aankomst op de kamer klaarstaan? 2. Hoe kan ik van de luchthaven naar het hotel geraken? 3. Kunnen er in het

Nadere informatie

inhoud Zee, strand en duin 1. Zand 2. Zon en wind 3. Het duin 4. Dieren in het duin 5. Eb en vloed 6. De jutter 7. Schelpen 8.

inhoud Zee, strand en duin 1. Zand 2. Zon en wind 3. Het duin 4. Dieren in het duin 5. Eb en vloed 6. De jutter 7. Schelpen 8. Zee, strand en duin inhoud Zee, strand en duin 3 1. Zand 4 2. Zon en wind 5 3. Het duin 6 4. Dieren in het duin 7 5. Eb en vloed 8 6. De jutter 9 7. Schelpen 10 8. De zeehond 11 9. Naar het strand 12 10.

Nadere informatie

Cyprus Village Houses Tochni Cyprus Cyprus Tochni

Cyprus Village Houses Tochni Cyprus Cyprus Tochni Cyprus Village Houses Tochni Cyprus Cyprus Tochni 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Cyprus Village Houses Tochni - (Cyprus Cyprus Tochni) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Een terugblik op (bijna) twee jaar Barbara Foundation The Gambia.

Een terugblik op (bijna) twee jaar Barbara Foundation The Gambia. Speciale editie December 2015 Nummer: 005 Barbara Foundation The Gambia Een beter leven voor de kinderen in Gambia Een terugblik op (bijna) twee jaar Barbara Foundation The Gambia. Het is alweer jaren

Nadere informatie

Nieuwsbrief Januari 2017

Nieuwsbrief Januari 2017 Nieuwsbrief Januari 2017 We zijn er weer, na een korte kerstvakantie gaan we er weer tegenaan. Wat zal 2017 ons brengen? Als het aan Esperanza ligt: heel veel. Ondanks het koude weer is het in de nieuwe

Nadere informatie

Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar

Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Alahuar - (Spanje Alicante Vall de Laguar) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Plezier in Kroatië 21 T/M 30 AUGUSTUS

Plezier in Kroatië 21 T/M 30 AUGUSTUS Plezier in Kroatië 21 T/M 30 AUGUSTUS Nono Ban, Braç Kroatië Even voorstellen: Jos Deborah Evelyn Mark Danny Helianthe PAGINA 1 Paulina Paul Tamara PAGINA 2 Vrijdag 21 september Het was zo ver! Alle koffers

Nadere informatie

BULGARIJE 05/06-09/06/2012 JETAIR

BULGARIJE 05/06-09/06/2012 JETAIR BULGARIJE 05/06-09/06/2012 JETAIR FORMALITEITEN : Voor Belgische onderdanen volstaat identiteitskaart (geldig tijdens uw verblijf) LOKALE MUNT : De Bulgaarse munt is de LEV. U kunt geld afhalen aan geldautomaat

Nadere informatie

Hacienda Encanto del Rio Hotel Spanje Ibiza San Carlos

Hacienda Encanto del Rio Hotel Spanje Ibiza San Carlos Hacienda Encanto del Rio Hotel Spanje Ibiza San Carlos 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hacienda Encanto del Rio Hotel - (Spanje Ibiza San Carlos) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Flexitarisch restaurant swych opent de deuren

Flexitarisch restaurant swych opent de deuren Flexitarisch restaurant swych opent de deuren Gastronomie aan de Amstel in NH Collection Doelen In het onlangs gerenoveerde hotel NH Collection Doelen kunnen liefhebbers van de flexitarische keuken vanaf

Nadere informatie

Huizen voor Sint Maarten, Rotary Huizen-Gooimeer. Huizen voor Sint Maarten 1

Huizen voor Sint Maarten, Rotary Huizen-Gooimeer. Huizen voor Sint Maarten 1 Huizen voor Sint Maarten, Rotary Huizen-Gooimeer Huizen voor Sint Maarten 1 6 September 2017: Orkaan Irma raast met 396 km/uur over Sint Maarten Huizen voor Sint Maarten 2 Impact Huizen voor Sint Maarten

Nadere informatie

Namens het gehele team van SBO Wending wensen wij u een fijne vakantie!

Namens het gehele team van SBO Wending wensen wij u een fijne vakantie! Geachte ouders en verzorgers, Nieuwsbrief 7 schooljaar 2014-2015 Laatste nieuwsbrief schooljaar 2014-2015 Volgende week is de laatste schoolweek van het schooljaar. Voor de schoolverlaters is het de afsluiting

Nadere informatie

Als opening gingen we met z n alle naar buiten om de vlag in de mast te hijsen.

Als opening gingen we met z n alle naar buiten om de vlag in de mast te hijsen. Verslag van de prokkel middag: Op vrijdag 10 juni was het dan zover, onze prokkel middag Om half 1 kwam iedereen aan bij van der Valk en verzamelde wij in de bar. Even lekker wat drinken en een koekje

Nadere informatie

Gerhard Caubo stopt als voorzitter van Canilos.

Gerhard Caubo stopt als voorzitter van Canilos. Nieuwsbrief juni 2014 Vrienden van Canilos, Hier onze nieuwste nieuwsbrief. Dit zijn de onderwerpen: Gerhard Caubo stopt als voorzitter van Canilos. Canilos Snuffelwinkel. Benefietdiner voor de kettinghonden.

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Joris Foundation

Nieuwsbrief van de Joris Foundation Nieuwsbrief van de Joris Foundation Lieve familie en vrienden van ons maar ook van Joris, 5 oktober j.l. was het Joris zijn geboortedag. Hij zou 30 jaar geworden zijn. Het was die dag ook precies 8 maanden

Nadere informatie

't Bölsterke. Algemene informatie. Versiergroep weer aan de slag voor Sinterklaassfeer op De Bolster!

't Bölsterke. Algemene informatie. Versiergroep weer aan de slag voor Sinterklaassfeer op De Bolster! 't Bölsterke Basisschool de Bolster Keelkampstraat 66 6361 XG Nuth Postbus 22051 6360 AB Nuth tel. 045-5650101 e-mail: info.bolster@innovo.nl Algemene informatie 4 23 nov 2018 181123 volgnummer 13 Versiergroep

Nadere informatie

HO, HO, HO. FEESTDAGEN BIJ BLEYENBERG!

HO, HO, HO. FEESTDAGEN BIJ BLEYENBERG! HO, HO, HO. FEESTDAGEN BIJ BLEYENBERG! It s the most wonderful time of the year! En zeker bij Bleyenberg. Speciaal voor jou hebben wij verschillende arrangementen samengesteld deze feestdagen. December.

Nadere informatie

Welkom in Denemarken augustus Velkommen in Denemarken Stichting Tendens - Arnhem Pagina 1

Welkom in Denemarken augustus Velkommen in Denemarken Stichting Tendens - Arnhem Pagina 1 Welkom in Denemarken 9-16 augustus 2019 Velkommen in Denemarken Stichting Tendens - Arnhem Pagina 1 Op vakantie met Jan Ramona Karel Erik Helena Paul Velkommen in Denemarken Stichting Tendens - Arnhem

Nadere informatie

Noach bouwt een ark Genesis 6-8

Noach bouwt een ark Genesis 6-8 2 Noach bouwt een ark Genesis 6-8 Het is niet fijn meer op de aarde. De mensen maken ruzie, ze vechten en ze zijn God vergeten. Maar er is één man die anders is. Dat is Noach. Op een dag praat God met

Nadere informatie

My little place on the hill Griekenland Kefalonia Korianna

My little place on the hill Griekenland Kefalonia Korianna My little place on the hill Griekenland Kefalonia Korianna 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren My little place on the hill - (Griekenland Kefalonia Korianna) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

De cultuur in New Delhi Chaos, drukte en armoede

De cultuur in New Delhi Chaos, drukte en armoede De cultuur in New Delhi Chaos, drukte en armoede Bart geeft uitleg over het klimaat in India en hij gaat met correspondent Lucas Waagmeester naar de kruidenmarkt van Delhi. Kruiden zijn een belangrijk

Nadere informatie

Billy s Playground - waar het spelen tot leven komt!

Billy s Playground - waar het spelen tot leven komt! Billy s Playground - waar het spelen tot leven komt! Billy s Playground Altijd een feest voor kinderen en ouders Een ongelofelijk gevarieerd programma, vol muziek, dans, spel, sport, mode, kunst, ontspanning

Nadere informatie

WINTER-WONDERLAND.NL/JAARBEURS

WINTER-WONDERLAND.NL/JAARBEURS MAGISCHE WINTERWONDERLAND WINTERSE SFEREN EDITIE NOORDPOOL Beleef uw WinterWonderLand deze winter in de Beleef magische uw feest sferen in van de magische de Noordpool! winterse sferen van WinterWonderland.

Nadere informatie

weddings BY RENAISSANCE HOTELS

weddings BY RENAISSANCE HOTELS RENAISSANCE AMSTERDAM HOTEL Kattengat 1 Amsterdam, 1012SZ t. +31 (0) 20 621 2223 f. +31 (0) 20 627 5245 RenaissanceAmsterdam.nl Het historische Hart van Amsterdam ROMANTIEK IN DE STAD Bij Renaissance geloven

Nadere informatie

VvP NIEUWSBRIEF Jaargang 03, Jaar 2017

VvP NIEUWSBRIEF Jaargang 03, Jaar 2017 VvP NIEUWSBRIEF Jaargang 03, Jaar 2017 22e Algemene Ledenvergadering bij Avila op 23 Februari 2017 Dit jaar wordt onze jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (ALV) wederom in het Koetshuis van het Avila

Nadere informatie

Over Michiel. Over BAUT

Over Michiel. Over BAUT Over BAUT Creatief, dynamisch, divers, toegankelijk en vooral: lekker eten. Dat is BAUT, op elke locatie weer. Een pop-up restaurant waar je niet alleen kan eten, maar waar je ook terecht kan voor exposities

Nadere informatie

Stichting Vrienden van Anathalaya vukfkky; Friends of Anathalaya Foundation

Stichting Vrienden van Anathalaya vukfkky; Friends of Anathalaya Foundation Stichting Vrienden van Anathalaya vukfkky; Friends of Anathalaya Foundation Bijltje 1 tel. +31 (0)228-32.04.89 Rekening Algemeen 911.30.12 1602 KP Enkhuizen e-mail: info@anathalaya.nl Rekening Sponsorproject

Nadere informatie

Spreekopdrachten thema 7 Werken

Spreekopdrachten thema 7 Werken Spreekopdrachten thema 7 Werken Opdracht 2 bij 7.2 ** Knip de volgende pagina door. Je bent leidinggevende in een restaurant. Vandaag is de eerste werkdag van een nieuwe werknemer. Leg uit wat hij moet

Nadere informatie

Juliana s. voor uw mooiste herinnering Last Minute Wedding Deal

Juliana s. voor uw mooiste herinnering Last Minute Wedding Deal Juliana s voor uw mooiste herinnering Last Minute Wedding Deal Juliana s voor uw mooiste herinnering Uw mooiste herinnering beleeft u bij Juliana s Juliana s is gelegen in de kustplaats Julianadorp aan

Nadere informatie

CHILI een VERGETEN BEVING

CHILI een VERGETEN BEVING TALCAHUANO centrum: ZONA CERO CHILI een VERGETEN BEVING 27 feb 2010-03:34 uur CALETA el MORRO COMPLEET VERWOEST Grootste aardbeving van de laatste 50 jaar. 8.8 op de schaal van Richter. 15 min later: Tsunami

Nadere informatie

www.kindereninnood.nl

www.kindereninnood.nl www.kindereninnood.nl Goederen voor een ziekenhuis in Cluj-Napoca (Roemenië) Stichting Kinderen in Nood voerde actie om goederen te verzamelen voor een reumatologisch ziekenhuis in de Roemeense plaats

Nadere informatie

Sweet Emotions Prikkel je zintuigen tijdens de Horecava

Sweet Emotions Prikkel je zintuigen tijdens de Horecava Sweet Emotions Prikkel je zintuigen tijdens de Horecava Zoete Emoties proeven, het is de eerste gedachte bij de naam van Sweet Emotions en de combinatie met de Horecava. Sweet Emotions is alleen veel meer

Nadere informatie

Can Pere Spanje Ibiza Santa Eularia

Can Pere Spanje Ibiza Santa Eularia Can Pere Spanje Ibiza Santa Eularia 1. Algemene informatie Eliza was here - Can Pere - /spanje/ibiza/santa_eularia/can_pere.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Can Pere - (Spanje Ibiza Santa Eularia)

Nadere informatie

VvP NIEUWSBRIEF Jaargang 11 Jaar 2017

VvP NIEUWSBRIEF Jaargang 11 Jaar 2017 VvP NIEUWSBRIEF Jaargang 11 Jaar 2017 Jubileumfeest bij landhuis Jan Thiel op 1-12-2017 Eindelijk is het dan zo ver, 1 december de dag dat de VvP haar 20-jarig bestaan viert en waar we allen al zolang

Nadere informatie

JUAN -LES -PINS FRANKRIJK. Nice/vliegveld. Juan -les -Pins. Antibes. Cannes. Côte d Azur

JUAN -LES -PINS FRANKRIJK. Nice/vliegveld. Juan -les -Pins. Antibes. Cannes. Côte d Azur JUAN -LES -PINS Côte d Azur FRANKRIJK Nice/vliegveld Monaco Juan -les -Pins Antibes Cannes Juan-Les-Pins Côte d Azur Frankrijk Côte d Azur Juan-les-Pins Boulevard Juan-Les-Pins Côte d Azur Frankrijk Welkom

Nadere informatie

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N René op vakantie 10-17 mei 2013 P U T T E N Begeleider Theo Vrijdag 10 mei Vertrek naar Landal Tegen 12 uur rijdt de Tendens bus de Ranonkelweg in en René straalt als hij mij ziet. Na de lunch nemen we

Nadere informatie

Kunt u deze niet goed lezen? Schakel dan afbeeldingen voor deze in of bekijk de online versie. In deze nieuwsbrief

Kunt u deze  niet goed lezen? Schakel dan afbeeldingen voor deze  in of bekijk de online versie. In deze nieuwsbrief Van: Watoto Foundation Onderwerp: Nieuwsbrief Watoto Foundation december 2016 Datum: 13-12-2016 08:27:46 Kunt u deze e-mail niet goed lezen? Schakel dan afbeeldingen voor deze e-mail in of bekijk de online

Nadere informatie

Het jaarlijks Kerstfeest

Het jaarlijks Kerstfeest Het jaarlijks Kerstfeest Voor het tweede opeenvolgende jaar was LLT voor het kerstfeest te gast bij restaurant Den Eyck in Kasterlee. Dit jaar, op 17 december 2011, waren de weergoden ons gunstiger gezind.

Nadere informatie

PROGRAMMA BRUSSEL VAN 23-09-2011 TOT 25-09-2011

PROGRAMMA BRUSSEL VAN 23-09-2011 TOT 25-09-2011 PROGRAMMA BRUSSEL VAN 23-09-2011 TOT 25-09-2011 Beste vrienden en ladies hierbij het defintieve programma voor Brussel. Vrijdag 23-09-2011 Check-in in het hotel vanaf 16.00 u. Charlotte en ikzelf zullen

Nadere informatie

TOETSTAAK 2: EEN WEEKENDJE WEG...

TOETSTAAK 2: EEN WEEKENDJE WEG... TOETSTAAK 2: EEN WEEKENDJE WEG... Vaardigheid: lezen. Doelstelling: de cursist kan op beschrijvend niveau relevante gegevens selecteren uit - informatieve teksten zoals een folder, een catalogus en een

Nadere informatie

Van Beuningenstraat 19 2582KE Den Haag 725.000,- k.k. Family House Wij zijn verliefd! Gelegen midden in het gewilde Statenkwartier, aan de Van Beuningenstraat 19, op loopafstand van de Fred, het

Nadere informatie

Finca Son Sama Spanje Mallorca Llucmajor

Finca Son Sama Spanje Mallorca Llucmajor Finca Son Sama Spanje Mallorca Llucmajor 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Finca Son Sama - (Spanje Mallorca Llucmajor) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja Airco:

Nadere informatie

Surf- en zeilstage Moliets

Surf- en zeilstage Moliets Surf- en zeilstage Moliets Voor 38-40 personen van 22/05 2016 29/05 2016 26-01-2016 Samengesteld door: Hans van Mourik & Olmo van Beurden Beste heer/mevrouw, SurfaWhile Bedankt voor uw aanvraag voor een

Nadere informatie

Hieronder vind je wat informatie over Stichting Dinka zelf. Leuk als je dat eerst even gaat doornemen voordat je het interview leest.

Hieronder vind je wat informatie over Stichting Dinka zelf. Leuk als je dat eerst even gaat doornemen voordat je het interview leest. Omdat ik in September 3 maanden naar Tanzania ga via Stichting The EFshellp vond ik het belangrijk om meer te weten te komen waar ik terecht kom. Femke en ik zullen 1,5 maand lang verblijven bij Dinka

Nadere informatie

Villa Ramos euros/week

Villa Ramos euros/week Villa Ramos Villa Ramos ligt op het eiland Santorini en is een zeldzame schat, met een eigen toegang tot het strand en op slechts enkele minuten van het dorp Oia. Villa Ramos heeft wat huizen op de caldera

Nadere informatie

Deze keer in de nieuwsbrief

Deze keer in de nieuwsbrief Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2017-2018 vrijdag 29juni Deze keer in de nieuwsbrief Minimaregeling Gemeente Barneveld Hét zomercadeautje..

Nadere informatie

Villa's Ioanina euros/week

Villa's Ioanina euros/week Villa's Ioanina Met een oppervlakte van 24.000 mâ² en uitzicht op zee, is Villas Ioanina gelegen in het gebied van Agia Irini, in het westelijke deel van het eiland Paros. Bestaande uit 9 afzonderlijke

Nadere informatie