Vraagprijs kosten koper

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Vraagprijs kosten koper"

Transcriptie

1 Keizerskroon 13 Breukelen Vraagprijs kosten koper

2 Inleiding Kindvriendelijk en op een rustige, autoluwe plek midden in de geliefde woonwijk Breockland in Breukelen ligt deze moderne vrijstaande woning met een heerlijke tuin op het Zuid-westen. De woning is voorzien van alle gemakken en luxe. Vrijstaand en zeer verrassend vrijstaand woonhuis (type: semibungalow) gelegen in de groen opgezette en kindvriendelijke woonwijk Broeckland nabij de oude dorpskern van het dorp Breukelen. Deze goed onderhouden woning beschikt tevens over een praktische garage en een fraai aangelegde zonnige tuin welke zeer zon gunstig is gelegen op het Zuid-Westen en grenzend aan een watertje. Gerwig Makelaardij O.G. - Alle informatie is, tenzij nadrukkelijk anders aangegeven, globaal en vrijblijvend; hieraan kunnen geen rechten worden verleend.

3 Indeling begane grond Entree, hal met toilet ruimte (v.v. zwevend closet en fonteintje) en garderoberuimte, trap naar de verdieping en een doorgang naar de garage. Doorgang naar de ruime, lichte woonkamer en woon/eetgedeelte, degelijke en moderne, woon-/eetkeuken voorzien van de nodige inbouwapparatuur en o.a. een hardstenen werkblad. De zeer ruime woonkamer is voorzien van een fraaie, leistenen vloer voorzien van vloerverwarming en een sfeervolle openhaard, schuifpui naar het terras en de tuin. Aangrenzend achter de keuken bevindt zich zeer verrassend een ruime slaapkamer met royale badkamer. De slaapkamer op de begane grond is zeer praktisch voor diegene die deze wens hebben. De slaapkamer heeft ook een deur naar de tuin/het terras. De royale badkamer beschikt over een ligbad (whirlpool/bubbelbad) een ruime inloopdouche, toilet en een wastafelmeubel, dit alles netjes betegeld, veel licht door een grote dakkoepel en alles zeer goed onderhouden. Gerwig Makelaardij O.G. - Alle informatie is, tenzij nadrukkelijk anders aangegeven, globaal en vrijblijvend; hieraan kunnen geen rechten worden verleend.

4 Gerwig Makelaardij O.G. - Alle informatie is, tenzij nadrukkelijk anders aangegeven, globaal en vrijblijvend; hieraan kunnen geen rechten worden verleend.

5 Slaapkamer en badkamer op de begane grond Garage: De aangebouwde garage is inpandig te bereiken en ideaal voor al uw berging, tevens is hier heel comfortabel de was en droogmachine opstelling gemaakt. Uiteraard biedt de garage ruimte voor een auto indien u deze liever niet op uw eigen oprit parkeert!. Gerwig Makelaardij O.G. - Alle informatie is, tenzij nadrukkelijk anders aangegeven, globaal en vrijblijvend; hieraan kunnen geen rechten worden verleend.

6 Verdieping: Overloop, Door het plaatsen van een zeer brede dakkapel op deze verdieping beschikt u hier over twee ruime slaapkamers, beide v.v. veel lichtinval. Deze verdieping beschikt ook over een eigen, zeer nette en moderne badkamer welke is gerealiseerd in 2013 en is voorzien van een inloopdouche, toilet en een wastafel met bijpassend ondermeubel voor extra berging. Op de overloop is nog een extra ruime bergkast en een kast waar zich de technische installaties zich bevinden (CV Ketel HR combi bj 2005). Gerwig Makelaardij O.G. - Alle informatie is, tenzij nadrukkelijk anders aangegeven, globaal en vrijblijvend; hieraan kunnen geen rechten worden verleend.

7 Omgeving Achterzijde Gerwig Makelaardij O.G. - Alle informatie is, tenzij nadrukkelijk anders aangegeven, globaal en vrijblijvend; hieraan kunnen geen rechten worden verleend.

8 Tuin De voortuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd, voor de garage is ruimte voor parkeren op eigen terrein, uiteraard is er in de straat voldoende ruimte voor openbaar parkeren. De achtertuin is speels aangelegd met hoogteverschil, bescheiden vijver en aparte zitjes. U heeft in de tuin veel privacy en al in het vroege voorjaar veel zon, doorlopend in de zomer met als groot pluspunt de middag/avond zon (tuin op het Zuid-Westen). De woning is volledig geïsoleerd en is voorzien van zonwering aan de achterzijde d.m.v. een groot elektrisch zonnescherm. Kortom: Een zeer verrassend woonhuis geschikt voor een jong gezin met kinderen, maar ook zeker zeer geschikt voor senioren door de aanwezigheid van alle voorzieningen op de begane grond, en dit alles op korte afstand van het dorp maakt deze woning zeker een bezichtiging waard! Overige informatie Gebruiksoppervlakte woonfunctie: 131 m² Perceeloppervlakte: 344 m² Inhoud: ca. 464 m³ Aanvaarding in overleg. Vraagprijs kosten koper Gerwig Makelaardij O.G. - Alle informatie is, tenzij nadrukkelijk anders aangegeven, globaal en vrijblijvend; hieraan kunnen geen rechten worden verleend.

9 Toestandsdatum: Kadastraal object Kadastrale aanduiding: BREUKELEN-NIJENRODE C 3044 Grootte: 3 a 44 ca Coördinaten: Omschrijving kadastraal object: WONEN Locatie: Keizerskroon RS BREUKELEN UT Uittreksel Kadastrale Kaart Uw referentie: Gerwig Makelaardij 25 6 Helmbloem Keizerskroon m 5 m 25 m Deze kaart is noordgericht Perceelnummer Huisnummer Vastgestelde kadastrale grens Voorlopige kadastrale grens Administratieve kadastrale grens Bebouwing Overige topografie Voor een eensluidend uittreksel, Apeldoorn, 5 april 2017 Schaal 1:500 Kadastrale gemeente Sectie Perceel BREUKELEN-NIJENRODE C 3044 Aan dit uittreksel kunnen geen betrouwbare maten worden ontleend. De Dienst voor het kadaster en de openbare registers behoudt zich de intellectuele

10 MEETRAPPORTT Keizerskroon 13 Breukelen Meetcertificaat type A; op locatie ingemeten Certificaatnummer: Conform de branchebrede meetinstructie op basis van de NEN 2580 normering

11 Toelichting op het meetrapport In opdracht van De Compagnie Makelaardij Loenen is door het MeetLoket een meetrapport opgesteld waarin de netto gebruiksoppervlakten en bruto inhoud zijn aangegeven. Het meetrapport is opgesteld conform de meetinstructies van de Branchebrede Meetinstructies met als basis de NEN 2580: 2007 (nl), Oppervlakten en inhouden van gebouwen - Termen, definities en bepalingsmethoden, inclusief correctieblad C1:2008 (nl) Verantwoording meetrapport NEN De meting heeft plaatsgevonden op 24 augustus 2016, waarbij de maatvoering van alle ruimten zijn nagemeten, genoteerd en gecontroleerd op gebruiksfunctie. - Indien de woningscheidende muur wordt gedeeld met een naastgelegen binnenruimte is voor de brutovloeroppervlakte-lijn het hart van de muur aangehouden. - Indien van toepassing is er op de verdieping rekening gehouden met een beperkte stahoogte < 1,50 meter, veroorzaakt door een schuine daklijn. Rekening houdend met de in dit rapport genoemde uitgangspunten en aannames zijn de volgende vloeroppervlakten vastgesteld: Gebruiksoppervlakte(n) Wonen Gebruiksoppervlakte(n) Overig inpandige ruimte (garage) Gebruiksoppervlakte(n) Gebouw gebonden buitenruimte (luifel entree) Gebruiksoppervlakte(n) Externe bergruimte(n) Bruto inhoud woning (inclusief garage à 51,90m2) Bruto inhoud bergruimte(n) 130,60 m2 17,14 m2 1,21 m2 4,26 m2 464,07 m3 14,23 m3 Doordat de garage een gezamenlijke bouwmuur heeft met de woning word deze als overig inpandige ruimte gezien. Rapport opgemaakt door het MeetLoket naar beste kennis en wetenschap, geheel te goeder trouw. Bussum, 27 augustus 2016

12 MEETWIJZEN & DEFINITIES Bij het bepalen van de vloeroppervlakte is uitgegaan van de norm zoals vermeld in de NEN 2580:2007 en het wijzigingsblad C1:2008. Hieronder volgt een beknopte uitleg van bovengenoemde norm, mits er sprake is van relevantie tot dit rapport. Voor de complete tekst kunt u de norm te raadplegen. Brutovloeroppervlakte (BVO) De brutovloeroppervlakte van een ruimte of van een groep van ruimten is de oppervlakte gemeten op vloerniveau langs de buitenomtrek van de opgaande scheidingsconstructies, die de desbetreffende ruimte of groep van ruimten omhullen. - Bij bepaling van de BVO wordt niet meegerekend een schalmgat of een vide met een oppervlakte die groter dan of gelijk is aan 4,0 m2; - Indien binnenruimte aan een nadere binnenruimte grenst, moet worden gemeten tot het hart van de desbetreffende scheidingsconstructie; - Indien een gebouwgebonden buitenruimte aan een binnenruimte grenst, moet het grondvlak van de scheidingsconstructie volledig worden toegerekend aan het BVO van de binnenruimte. Gebruiksoppervlakte (GO) De gebruiksoppervlakte van een ruimte of van een groep van ruimten is de oppervlakte gemeten op vloerniveau tussen de opgaande scheidingsconstructie die de desbetreffende ruimte of groep van ruimten omhullen. Bij de bepaling van de GO wordt niet meegerekend: - Een vide indien de oppervlakte daarvan groter is dan, of gelijk is aan 4,0 m2; - Constructieve delen zoals dragende binnen- en buitenmuren en (leiding)schachten en vrijstaande constructies zoals kolommen, indien de horizontale doorsnede daarvan groter is dan, of gelijk is aan 0,50 m2; - Ruimten met beperkte stahoogte; dit is de oppervlakte van vloeren, waarboven de netto-hoogte kleiner is dan 1,50 meter, met uitzondering van vloeren onder trappen. De gebruiksoppervlakte dient te worden onderverdeeld naar gebruiksfunctie, zoals: - ruimten met een specifieke woonfunctie; - ruimten met een specifieke berg- en stallingsfunctie die in exclusief gebruik zijn; - overige ruimten zoals gemeenschappelijke ruimten, fietsenkelder e.d. Buitenruimten De NEN 2580 kent diverse definities voor buitenruimten. Vanuit een praktisch oogpunt is in dit meetrapport de oppervlakte van buitenruimten zoals balkons en patio s vastgesteld op basis van de netto oppervlakte. Indien er in dit rapport een oppervlakte van een tuin wordt genoemd, is deze uitsluitend indicatief. Voor het exact vaststellen van de oppervlakte van het perceel dient u het kadaster of een landmeter te raadplegen.

13

14 3D Visualisatie / Plattegrond begane grond

15

16 3D Visualisatie / Plattegrond verdieping

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

32

33

34

35

36

37

38

39

40

41 Gerwig Makelaardij O.G. Pagina 1 Dannestraat AE Breukelen tel: VOORWAARDEN Bij overeenstemming De koop van een woning of appartementsrecht dient schriftelijk te worden aangegaan. Van een geldige koopovereenkomst is derhalve alleen sprake, wanneer hetgeen tussen koper en verkoper is overeengekomen, is vastgesteld in een koopcontract, dat door beide partijen is ondertekend. Ons kantoor, tenzij vooraf anders aangegeven, zorgt voor het opmaken van het (voorlopig) koopcontract.. Bij mondelinge overeenstemming ontvangen wij van de koper of diens makelaar op dezelfde dag, een bevestiging van hetgeen is overeengekomen, de naam van de notaris die de overdracht verzorgt alsmede de personalia van de koper per info@gerwig.nl dan wel per Fax: Bedenktijd Zodra beide partijen het koopcontract hebben ondertekend, ontvangen zij hiervan een kopie. Nadat de koper deze kopie met ontvangstbevestiging heeft ontvangen, heeft deze voor een periode van drie dagen het recht om de koopovereenkomst te ontbinden, zonder reden en zonder kosten. Deze termijn begint aan het begin van de dag na ontvangst van het genoemde afschrift. Minstens twee van de drie dagen mag geen zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag zijn. Er zijn geen wettelijke eisen voor de vorm waarin de koper aan de verkoper mee moet delen dat de koopovereenkomst wordt ontbonden. Het is echter wel verstandig deze ontbinding bewijsbaar te doen, bijvoorbeeld middels een fax- of bericht. Enkele voorwaarden INFORMATIE: koper dient voor het aangaan van een koopovereenkomst, de door ons kantoor aangeleverde stukken te bestuderen. In de koopakte wordt vermeld welke stukken door de koper zijn ontvangen. Koper verklaart door ondertekening van het contract met de inhoud van deze stukken bekend te zijn. 1

42 Gerwig Makelaardij O.G. Pagina 2 NOTARIS: Tenzij het door ons vooraf anders aangegeven, staat het de koper vrij de notaris die voor de eigendomsoverdracht en het passeren van de hypotheekakte zorgdraagt te kiezen. De koper kan gerust naar ons advies vragende. De kosten van de notaris zijn voor rekening van de koper tenzij anders afgesproken. VOORBEHOUDEN: Bij de verkoop van woningen wordt in veel gevallen een koopovereenkomst onder voorbehoud aangegaan. De meest voorkomende voorbehouden zijn die van Financiering, bouwtechnische keuring, bodemonderzoek, of een combinatie hiervan. Voor het voorbehoud van financiering staat een periode van vier weken, voor overige voorbehouden geldt een periode van twee weken. Genoemde perioden gaan in op de datum van de mondelinge overeenstemming. Bij het aangaan van een voorbehoud dient de koper aan te geven op grond waarvan de ontbinding ingeroepen kan worden. Indien gewenst kunnen wij de koper in contact brengen met financieel adviseurs, bouwkundigen, bodem- en overige deskundigen. ZEKERHEIDSSTELLING: Binnen vier weken na de datum waarop de schriftelijke overeenstemming is bereikt, dient de koper een bedrag ter grootte van 10% van de koopsom te storten op de bankrekening van de door de koper gekozen notaris. In de plaats hiervan staat het hem vrij om een bankgarantie te doen stellen, mits deze de verkoper dezelfde zekerheid biedt. EIGENAARS LASTEN: De eigenaars lasten, te denken valt aan de onroerende zaak belasting (eigenaars deel), waterschap, eventuele servicekosten of erfpachtcanon, komen vanaf de datum van de eigendomsoverdracht voor rekening van de koper. Deze kosten zullen door de notaris naar rato worden verrekend. OPLEVERING: In de huidige staat met alle daarbij behorende rechten, aanspraken, zichtbare en onzichtbare gebreken( voor zover niet bekend bij de verkoper), heersende en leidende erfdienstbaarheden, kwalitatieve rechten en vrij van hypotheken, beslagen en inschrijvingen daarvan. 2

43 Gerwig Makelaardij O.G. Pagina 3 AANSPRAKELIJKHEID: *1 Alhoewel zorgvuldigheid is betracht in deze brochure, wordt geen aansprakelijkheid door ons aanvaard voor enige onjuistheden van de gegevens. Wij adviseren u een eigen makelaar te raadplegen. De koper wordt in de gelegenheid gesteld om zelf onderzoek te doen naar diverse zaken zoals bouwkundige staat, milieu en bestemming. Indien de woning een oudere woning betreft dient de koper rekening te houden met onvoorziene gebreken en de eventuele daarmee gepaarde kosten. Om misverstanden te voorkomen raden wij een bouwkundige keuring door een expert in deze situatie altijd aan. *2 De woonoppervlakte is berekend conform de branche vastgestelde NEN 2580-norm. De oppervlakte kan derhalve van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) meetmethode. Wij doen onze uiterste best de juiste oppervlakte te berekenen en zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Doch willen wij benadrukken dat aan enige verschil tussen de opgegeven en de werkelijke grootte geen rechten kunnen worden ontleend. NUTSVOORZIENINGEN Koper dient minimaal twee weken voor de feitelijke levering zijn leveranciers van gas, water, elektra, etc aan te geven vanaf welke datum er op het nieuwe adres zal worden afgenomen. Indien de aanmelding door de nutsbedrijven niet op tijd wordt ontvangen, bestaat de kans dat er wordt afgesloten. U heeft op de dag van de eigendomsoverdracht in dat geval geen voorzieningen en opnieuw aansluiten brengt in de meeste gevallen hoge kosten met zich mee. Nadat de mutatie bij de nutsbedrijven bekend is gemaakt, wordt een formulier toegezonden waarop tijdens de inspectie, de meterstanden worden genoteerd. Dit formulier, dat door de koper en verkoper ondertekend wordt, dient binnen drie werkdagen na de overdracht teruggestuurd te worden. 3

MEETRAPPORT. NEN 2580 gecertificeerd. Certificaatnummer: L Conform de branchebrede meetinstructie op basis van de NEN 2580 normering

MEETRAPPORT. NEN 2580 gecertificeerd. Certificaatnummer: L Conform de branchebrede meetinstructie op basis van de NEN 2580 normering MEETRAPPORT NEN 2580 gecertificeerd Certificaatnummer: L1602115 Conform de branchebrede meetinstructie op basis van de NEN 2580 normering Grintbank 8 Laren Toelichting op het meetrapport 123 Meten heeft

Nadere informatie

Woning Lantsheer & Koning makelaars O.G. Schipperstraat 16 1234 AB Eindhoven. Op locatie gecontroleerd en ingemeten

Woning Lantsheer & Koning makelaars O.G. Schipperstraat 16 1234 AB Eindhoven. Op locatie gecontroleerd en ingemeten Adres Centrumlaan 321 Postcode, plaats 1234 AB, Eindhoven Object type Opdrachtgever Woning Lantsheer & Koning makelaars O.G. Schipperstraat 16 1234 AB Eindhoven Datum meetopname 28 augustus 2015 Datum

Nadere informatie

Woning Adres Muntkade 8A - 3 Postcode/Plaats 3531 AK Utrecht. Definitief. Object type

Woning Adres Muntkade 8A - 3 Postcode/Plaats 3531 AK Utrecht. Definitief. Object type Conform de branchebrede NVM cs meetinstructies op basis van de NEN 2580:2007 NL, Oppervlakten en inhouden van gebouwen Termen, definities en bepalings-methoden, inclusief het correctieblad NEN 2580:2007/C1:2008.

Nadere informatie

Definitief. Stenfert Makelaars Lambartus van Ingenstraat 1A 4051 BR Ochten. Object type Adres Kersengaard 9 Postcode/Plaats 4033JE Lienden

Definitief. Stenfert Makelaars Lambartus van Ingenstraat 1A 4051 BR Ochten. Object type Adres Kersengaard 9 Postcode/Plaats 4033JE Lienden Conform de branchebrede NVM cs meetinstructies op basis van de NEN 2580:2007 NL, Oppervlakten en inhouden van gebouwen Termen, definities en bepalings-methoden, inclusief het correctieblad NEN 2580:2007/C1:2008.

Nadere informatie

4101 WN, Culemborg. Woning Hiele & Dalsem Makelaardij De Molen 6a 3994 DB Houten. Op locatie gecontroleerd en ingemeten

4101 WN, Culemborg. Woning Hiele & Dalsem Makelaardij De Molen 6a 3994 DB Houten. Op locatie gecontroleerd en ingemeten Adres Berkeboom 47 Postcode, plaats 4101 WN, Culemborg Object type Opdrachtgever Woning Hiele & Dalsem Makelaardij De Molen 6a 3994 DB Houten Datum meetopname 17 maart 2016 Datum meetrapport 21 maart 2016

Nadere informatie

Puntenburgerlaan 1C 3812 CA Amersfoort. Definitief. Object type Adres Postcode/Plaats

Puntenburgerlaan 1C 3812 CA Amersfoort. Definitief. Object type Adres Postcode/Plaats N E N 2580 M E E T R A P P O R T Conform de branchebrede NVM cs meetinstructies op basis van de NEN 2580:2007 NL, Oppervlakten en inhouden van gebouwen Termen, definities en bepalings-methoden, inclusief

Nadere informatie

Berekend en gecontroleerd vanaf bronbestanden

Berekend en gecontroleerd vanaf bronbestanden Adres Klokjesbloemlaan 148 Postcode, plaats 3452 BH, Vleuten Object type Opdrachtgever Woning Aprilmakelaars Vedergraslaan 3 3452 CP Vleuten Datum meetopname - Datum meetrapport 3 september 2015 Meetstaat

Nadere informatie

Huizerweg 36-A. Blaricum. Object. Opdrachtgever

Huizerweg 36-A. Blaricum. Object. Opdrachtgever Huizerweg 36-A Blaricum Object Vrijstaande woning Opdrachtgever Floberg Makelaardij Huizen Datum meetopname 9 mei 2018 Datum meetrapport 11 mei 2018 Meetcertificaat type A Op locatie ingemeten Status Definitief

Nadere informatie

Meetrapport. Adres Ridderplantsoen 20-I. Datum meetopname 5 juli 2017 Datum meetrapport 6 juli 2017 Meetcertificaat type A Op locatie ingemeten Status

Meetrapport. Adres Ridderplantsoen 20-I. Datum meetopname 5 juli 2017 Datum meetrapport 6 juli 2017 Meetcertificaat type A Op locatie ingemeten Status Meetrapport Conform de Branchebrede NVM cs meetinstructies op basis van de NEN 2580:2007 NL, Oppervlakten en inhouden van gebouwen Termen, definities en bepalingsmethoden, inclusief het correctieblad NEN

Nadere informatie

Van Bossestraat 91 Hs. Amsterdam. Object. Opdrachtgever

Van Bossestraat 91 Hs. Amsterdam. Object. Opdrachtgever Van Bossestraat 91 Hs Amsterdam Object Benedenwoning Opdrachtgever Mevr. D. Jak Datum meetopname 15 februari 2018 Datum meetrapport 16 februari 2018 Meetcertificaat type A Op locatie ingemeten Status Definitief

Nadere informatie

Meetrapport. Prinsengracht 679

Meetrapport. Prinsengracht 679 Meetrapport Conform de Branchebrede NVM cs meetinstructies op basis van de NEN 2580:2007 NL, Oppervlakten en inhouden van gebouwen- Termen, definities en bepalingsmethoden, inclusief het correctieblad

Nadere informatie

UTRECHT LOGGERSTRAAT 54, NEN 2580 MEETRAPPORT. In opdracht van: Opgenomen door: Geproduceerd door:

UTRECHT LOGGERSTRAAT 54, NEN 2580 MEETRAPPORT. In opdracht van: Opgenomen door: Geproduceerd door: LOGGERSTRAAT 54, UTRECHT NEN 2580 MEETRAPPORT Conform de branchebrede NVM cs meetinstructies op basis van de NEN 2580:2007 NL, Oppervlakten en inhouden van gebouwen. Termen, definities en bepalings-methoden,

Nadere informatie

NEN 2580 MEETRAPPORT. Adres Graan voor Visch Datum Meetopname 17 december Datum Meetrapport 19 december 2018

NEN 2580 MEETRAPPORT. Adres Graan voor Visch Datum Meetopname 17 december Datum Meetrapport 19 december 2018 Object type Appartement Adres Graan voor Visch 17247 Postcode/Plaats 2132 ZC Hoofddorp Datum Meetopname 17 december 2018 Datum Meetrapport 19 december 2018 Meetcertificaat Type A Op locatie gecontroleerd

Nadere informatie

NEN2580 MEETRAPPORT. Pylsstraatje AK Weert. Onzelievevrouwestraat AC Weert

NEN2580 MEETRAPPORT. Pylsstraatje AK Weert. Onzelievevrouwestraat AC Weert NEN2580 MEETRAPPORT Pylsstraatje 4 6004 AK Weert Object type: Woning Datum Meetopname: 23 juli 2015 Opdrachtgever: Saelmans makelaardij Datum Meetrapport: 24 juli 2015 Onzelievevrouwestraat 1 Meetstaat

Nadere informatie

Definitief. Object type Adres Zandweg 94 Postcode/Plaats 3962 ED Wijk bij Duursted

Definitief. Object type Adres Zandweg 94 Postcode/Plaats 3962 ED Wijk bij Duursted N E N 2580 M E E T R A P P O R T Conform de branchebrede NVM cs meetinstructies op basis van de NEN 2580:2007 NL, Oppervlakten en inhouden van gebouwen Termen, definities en bepalings-methoden, inclusief

Nadere informatie

Nieuwe Ridderstraat 45 te Amsterdam

Nieuwe Ridderstraat 45 te Amsterdam 1 NEN2580 Meetcertificaat PROJECT: BEHANDELD DOOR: Formwise tekenburo Reyer Anslostraat 9-I 1054KT Amsterdam 020-6898425 DATUM: 8 mei 2015 STATUS: Definitief OPDRACHTGEVER: Buro Amsterdam BV Keizersgracht

Nadere informatie

NIEUWEGEIN DORSVLEGELWEIDE 4, NEN 2580 MEETRAPPORT. In opdracht van: Opgenomen door: Geproduceerd door:

NIEUWEGEIN DORSVLEGELWEIDE 4, NEN 2580 MEETRAPPORT. In opdracht van: Opgenomen door: Geproduceerd door: 1 DORSVLEGELWEIDE 4, NIEUWEGEIN NEN 2580 MEETRAPPORT Conform de branchebrede NVM cs meetinstructies op basis van de NEN 2580:2007 NL, Oppervlakten en inhouden van gebouwen. Termen, definities en bepalings-methoden,

Nadere informatie

Nieuwe Jonkerstraat 58 te Amsterdam

Nieuwe Jonkerstraat 58 te Amsterdam 1 NEN2580 Meetcertificaat PROJECT: BEHANDELD DOOR: Formwise tekenburo Reyer Anslostraat 9-I 1054KT Amsterdam 020-6898425 DATUM: 8 mei 2015 STATUS: Definitief OPDRACHTGEVER: Buro Amsterdam BV Keizersgracht

Nadere informatie

Definitief. Object type Adres C.F. Klaarstraat 207 Postcode/Plaats 7511 CZ Enschede

Definitief. Object type Adres C.F. Klaarstraat 207 Postcode/Plaats 7511 CZ Enschede N E N 2580 M E E T R A P P O R T Conform de branchebrede NVM cs meetinstructies op basis van de NEN 2580:2007 NL, Oppervlakten en inhouden van gebouwen Termen, definities en bepalings-methoden, inclusief

Nadere informatie

Nieuwe Ridderstraat 51 te Amsterdam

Nieuwe Ridderstraat 51 te Amsterdam 1 NEN2580 Meetcertificaat PROJECT: BEHANDELD DOOR: Formwise tekenburo Reyer Anslostraat 9-I 1054KT Amsterdam 020-6898425 DATUM: 8 mei 2015 STATUS: Definitief OPDRACHTGEVER: Buro Amsterdam BV Keizersgracht

Nadere informatie

N E N 2580 M E E T R A P P O R T

N E N 2580 M E E T R A P P O R T Conform de branchebrede NVM cs meetinstructies op basis van de NEN 2580:2007 NL, Oppervlakten en inhouden van gebouwen Termen, definities en bepalings-methoden, inclusief het correctieblad NEN 2580:2007/C1:2008.

Nadere informatie

Curaçaostraat 101 III te Amsterdam

Curaçaostraat 101 III te Amsterdam 1 NEN2580 Meetcertificaat PROJECT: Curaçaostraat 101 III te Amsterdam BEHANDELD DOOR: Formwise tekenburo Reyer Anslostraat 9 I 1054KT Amsterdam 020 6898425 DATUM: 26 september 2014 STATUS: Definitief OPDRACHTGEVER:

Nadere informatie

opdrachtgever Status Definitief Object type Adres Biltseweg 7 Postcode/Plaats 3735 MA Bosch en Duin

opdrachtgever Status Definitief Object type Adres Biltseweg 7 Postcode/Plaats 3735 MA Bosch en Duin N E N 25 80 M E E T R A P P O R T Conform de branchebrede NVM cs meetinstructies op basis van de NEN 2580:2007 NL, Oppervlakten en inhouden van gebouwen Termen, definities en bepalings-methoden, inclusief

Nadere informatie

N E N 2580 M E E T R A P P O R T

N E N 2580 M E E T R A P P O R T Conform de branchebrede NVM cs meetinstructies op basis van de NEN 2580:200 7 NL, Oppervlakten en inhouden van gebouwen Termen, definities en bepalings-methoden, inclusief het correctieblad NEN 2580:2007/C1:2008.

Nadere informatie

N E N 2580 M E E T R A P P O R T

N E N 2580 M E E T R A P P O R T N E N 2580 M E E T R A P P O R T Conform de branchebrede NVM cs meetinstructies op basis van de NEN 2580:2007 NL, Oppervlakten en inhouden van gebouwen Termen, definities en bepalings-methoden, inclusief

Nadere informatie

Definitief. Vlieg Makelaars OG Jan Oldenburglaan 16A 1861 JT Bergen. Object type Adres Postweg 4 Postcode/Plaats 1871 AA Schoorl

Definitief. Vlieg Makelaars OG Jan Oldenburglaan 16A 1861 JT Bergen. Object type Adres Postweg 4 Postcode/Plaats 1871 AA Schoorl N E N 2580 M E E T R A P P O R T Conform de branchebrede NVM cs meetinstructies op basis van de NEN 2580:2007 NL, Oppervlakten en inhouden van gebouwen Termen, definities en bepalings-methoden, inclusief

Nadere informatie

MEETRAPPORT. Conform de branchebrede meetinstructie op basis van de NEN 2580 normering. Object Adres. Frederik Hendriklaan CC Den Haag

MEETRAPPORT. Conform de branchebrede meetinstructie op basis van de NEN 2580 normering. Object Adres. Frederik Hendriklaan CC Den Haag Object Adres Opdrachtgever Datum Versie Status Certificaatnr. Frederik Hendriklaan 245 2582 CC Den Haag Frisia Makelaars A Definitief 20150379 MEETRAPPORT Conform de branchebrede meetinstructie op basis

Nadere informatie

Van Eysingalaan 348, Utrecht

Van Eysingalaan 348, Utrecht Van Eysingalaan 348, Utrecht Opgenomen door In opdracht van Object type Woning Adres Van Eysingalaan 348 3527VV, Utrecht Datum meetopname a april 2019 Datum meetrapport 4 april 2019 Meetcertificaat Type

Nadere informatie

Definitief. Object type Adres Volderstraat 16 Postcode/Plaats 3961BB Wijk bij Duurstede

Definitief. Object type Adres Volderstraat 16 Postcode/Plaats 3961BB Wijk bij Duurstede N E N 2580 M E E T R A P P O R T Conform de branchebrede NVM cs meetinstructies op basis van de NEN 2580:2007 NL, Oppervlakten en inhouden van gebouwen Termen, definities en bepalings-methoden, inclusief

Nadere informatie

Harpij 1, Nieuwegein Opgenomen door In opdracht van

Harpij 1, Nieuwegein Opgenomen door In opdracht van Harpij 1, Nieuwegein Opgenomen door In opdracht van Object type Woning Adres Harpij 1 3435XL, Nieuwegein Datum meetopname 18 februari 2019 Datum meetrapport 27 februari 2019 Meetcertificaat Type B Status

Nadere informatie

NEN 2580 MEETRAPPORT. Adres Irenestraat 13 Postcode/Plaats

NEN 2580 MEETRAPPORT. Adres Irenestraat 13 Postcode/Plaats NEN 2580 MEETRAPPORT Object type Woning Adres Irenestraat 13 Postcode/Plaats 9531 AP Borger Datum meetopname 14-4-2017 Datum meetrapport 19-4-2017 Meetrapportnummer VM-17-015 Meetcertificaat Type A Op

Nadere informatie

MEETRAPPORT. Conform de branchebrede meetinstructie op basis van de NEN 2580 normering. Object Adres. Veerpromenade 106 3353 HG Papendrecht

MEETRAPPORT. Conform de branchebrede meetinstructie op basis van de NEN 2580 normering. Object Adres. Veerpromenade 106 3353 HG Papendrecht Object Adres Opdrachtgever Datum Versie Status Certificaatnr. Veerpromenade 106 3353 HG Papendrecht De Meent Retail Investments C.V. 10-05-2016 1.0 Definitief 20160497 MEETRAPPORT Conform de branchebrede

Nadere informatie

Nonnenakker BV Weesp. Vraagprijs ,- k.k.

Nonnenakker BV Weesp. Vraagprijs ,- k.k. Nonnenakker 7 1383 BV Weesp Vraagprijs 299.500,- k.k. Nonnenakker 7, 1383 BV Weesp Op een uitstekende en kindvriendelijke locatie in de rustige woonwijk "Aetsveld" gelegen eengezinswoning (type middenwoning)

Nadere informatie

Wilhelminastraat 46A 4818 SH Breda. Definitief. MWStepanian. Object type Adres Postcode/Plaats

Wilhelminastraat 46A 4818 SH Breda. Definitief. MWStepanian. Object type Adres Postcode/Plaats N E N 2580 M E E T R A P P O R T Conform de branchebrede NVM cs meetinstructies op basis van de NEN 2580:2007 NL, Oppervlakten en inhouden van gebouwen Termen, definities en bepalings-methoden, inclusief

Nadere informatie

MEETRAPPORT. Conform de branchebrede meetinstructie op basis van de NEN 2580 normering. Object Adres. Laan van Nieuw-Oost-Indië 54 2593 BV Den Haag

MEETRAPPORT. Conform de branchebrede meetinstructie op basis van de NEN 2580 normering. Object Adres. Laan van Nieuw-Oost-Indië 54 2593 BV Den Haag Object Adres Opdrachtgever Datum Versie Status Certificaatnr. Alex Offices Bezuidenhoutseweg 239 2594 AM Den Haag +31 (0)70 753 00 88 info@alexoffices.nl www.alexoffices.nl Laan van Nieuw-Oost-Indië 54

Nadere informatie

Woning Adres laan Postcode/Plaats 1019 LJ Amsterdam. Definitief. Object type

Woning Adres laan Postcode/Plaats 1019 LJ Amsterdam. Definitief. Object type N E N 2 580 M E E T R A P P O R T Conform de branchebrede NVM cs meetinstructies op basis van de NEN 2580:200 7 NL, Oppervlakten en inhouden van gebouwen Termen, definities en bepalings-methoden, inclusief

Nadere informatie

NEN 2580 MEETRAPPORT A

NEN 2580 MEETRAPPORT A Object Adres Opdrachtgever Datum Versie Status Certificaatnr. AAA-Lex Offices Bezuidenhoutseweg 239 2594 AM Den Haag +31 (0)70 753 00 88 info@aaa-lexoffices.nl www.aaa-lexoffices.nl Molenstraat 18-a 2513

Nadere informatie

NEN 2580 MEETRAPPORT A

NEN 2580 MEETRAPPORT A Object Adres Opdrachtgever Datum Versie Status Certificaatnr. AAA-Lex Offices Bezuidenhoutseweg 239 2594 AM Den Haag +31 (0)70 753 00 88 info@aaa-lexoffices.nl www.aaa-lexoffices.nl Keizerstraat 62 Ton

Nadere informatie

Warmelo 64 Eindhoven

Warmelo 64 Eindhoven Warmelo 64 Eindhoven Goed onderhouden, zeer ruim halfvrijstaand woonhuis, prachtige hoekligging, met inpandige diepe garage, ruime woonkamer, speel-/werkkamer op de begane grond, fraaie voor- en

Nadere informatie

Frederica Zeijdelaarweg MB Weesp. Vraagprijs ,- k.k.

Frederica Zeijdelaarweg MB Weesp. Vraagprijs ,- k.k. Frederica Zeijdelaarweg 5 1382 MB Weesp Vraagprijs 595.000,- k.k. Frederica Zeijdelaarweg 5, 1382 MB Weesp In de rustige en kindvriendelijke wijk "Leeuwenveld'' gelegen verzorgde en in een lichte kleurstelling

Nadere informatie

MEETRAPPORT DE BEELDENMAKERS

MEETRAPPORT DE BEELDENMAKERS MEETRAPPORT DE BEELDENMAKERS Conform de branchebrede NVM cs meetinstructies op basis van de NEN 2580:2007 NL, Oppervlakten en inhouden van gebouwen Termen, definities en bepalingsmethoden, inclusief het

Nadere informatie

Diedenweg 85 I 6706 CK Wageningen. Definitief. Stenfert Makelaars Lambartus van Ingenstraat 1A 4051 BR Ochten. Object type Adres Postcode/Plaats

Diedenweg 85 I 6706 CK Wageningen. Definitief. Stenfert Makelaars Lambartus van Ingenstraat 1A 4051 BR Ochten. Object type Adres Postcode/Plaats N E N 2580 M E E T R A P P O R T Conform de branchebrede NVM cs meetinstructies op basis van de NEN 2580:2007 NL, Oppervlakten en inhouden van gebouwen Termen, definities en bepalings-methoden, inclusief

Nadere informatie

NEN2580 MEETRAPPORT. Object type Woning Datum NEN-meting 26 juni Postcode / Plaats 1013 GM Amsterdam Meetrapport code BG /1

NEN2580 MEETRAPPORT. Object type Woning Datum NEN-meting 26 juni Postcode / Plaats 1013 GM Amsterdam Meetrapport code BG /1 NEN2580 MEETRAPPORT Conform de branchebrede NVM cs meetinstructies op basis van de NEN 2580:2007 NL, Oppervlakten en inhouden van gebouwen Termen, definities en bepalings-methoden, inclusief het correctieblad

Nadere informatie

Object. Adres Venlosingel 108 Postcode, plaats. Opdrachtgever. Datum Meetrapport Certificaatnummer Woning.

Object. Adres Venlosingel 108 Postcode, plaats. Opdrachtgever. Datum Meetrapport Certificaatnummer Woning. Object Woning Adres Venlosingel 108 Postcode, plaats 6845 JC Arnhem Opdrachtgever Puntman Makelaardij Datum Meetrapport 12-04-2017 Certificaatnummer 69384 MEETCERTIFICAAT 3 TOELICHTING BIJ RAPPORT 4 Informatie

Nadere informatie

Woldberglaan 22 Eindhoven

Woldberglaan 22 Eindhoven Woldberglaan 22 Eindhoven Met aan de voorzijde vrij uitzicht over een plantsoen, ruim en goed onderhouden woonhuis met brede woonkamer, 4 grote slaapkamers, moderne badkamer en sfeervolle tuin met berging.

Nadere informatie

Opdrachtgever Thuis in Vastgoed Meetcertificaat Type A Op locatie gecontroleerd en. Postcode / Plaats 1019 NM Amsterdam Status Definitief

Opdrachtgever Thuis in Vastgoed Meetcertificaat Type A Op locatie gecontroleerd en. Postcode / Plaats 1019 NM Amsterdam Status Definitief Conform de branchebrede NVM cs meetinstructies op basis van de NEN 2580:2007 NL, Oppervlakten en inhouden van gebouwen Termen, definities en bepalings-methoden, inclusief het correctieblad NEN 2580:2007/C1:2008.

Nadere informatie

Object. Adres De Moerasorchidee 2 Postcode, plaats. Opdrachtgever. Datum Meetrapport Certificaatnummer Woning HN Zwartsluis

Object. Adres De Moerasorchidee 2 Postcode, plaats. Opdrachtgever. Datum Meetrapport Certificaatnummer Woning HN Zwartsluis Object Woning Adres De Moerasorchidee 2 Postcode, plaats 8064 HN Zwartsluis Opdrachtgever Bert Leistra ERA Makelaardij Datum Meetrapport 27-02-2017 Certificaatnummer 65409 MEETCERTIFICAAT 3 TOELICHTING

Nadere informatie

TE KOOP WILLEM II STRAAT 7, BEST

TE KOOP WILLEM II STRAAT 7, BEST TE KOOP WILLEM II STRAAT 7, BEST Zéér ruim bemeten, prima onderhouden en in degelijke bouwkwaliteit uitgevoerd, vrijstaand woonhuis met ruime oprit en grote tuin rondom. Rustige, gewilde woonomgeving,

Nadere informatie

Definitief. Object type Adres Willem van Weldammelaan 89 Postcode/Plaats 1082KT Amsterdam

Definitief. Object type Adres Willem van Weldammelaan 89 Postcode/Plaats 1082KT Amsterdam Conform de branchebrede NVM cs meetinstructies op basis van de NEN 2580:2007 NL, Oppervlakten en inhouden van gebouwen Termen, definities en bepalings-methoden, inclusief het correctieblad NEN 2580:2007/C1:2008.

Nadere informatie

Object. Adres Lupinevallei 22 Postcode, plaats Opdrachtgever Datum Meetrapport Certificaatnummer Woning

Object. Adres Lupinevallei 22 Postcode, plaats Opdrachtgever Datum Meetrapport Certificaatnummer Woning Object Woning Adres Lupinevallei 22 Postcode, plaats Opdrachtgever Datum Meetrapport 22-05-2017 Certificaatnummer 73829 5237 MB 's-hertogenbosch Bighelaardij INHOUD MEETCERTIFICAAT 3 TOELICHTING BIJ RAPPORT

Nadere informatie

NEN 2580 Meetrapport. Object. Adres Panheelstraat 5 Postcode, plaats. Opdrachtgever. Datum Meetrapport Certificaatnummer

NEN 2580 Meetrapport. Object. Adres Panheelstraat 5 Postcode, plaats. Opdrachtgever. Datum Meetrapport Certificaatnummer NEN 2580 Meetrapport Object Woning Adres Panheelstraat 5 Postcode, plaats 6845 MC Arnhem Opdrachtgever Puntman Makelaardij Datum Meetrapport 20-09-2018 Certificaatnummer 127145 Inhoud MEETCERTIFICAAT 3

Nadere informatie

TERBREGSEWEG 86 ROTTERDAM

TERBREGSEWEG 86 ROTTERDAM TERBREGSEWEG 86 TERBREGSEWEG 86 OMSCHRIJVING Karakteristiek en sfeervol herenhuis gelegen aan de Terbregseweg 86 te Terbregge in Rotterdam op een ruim perceel van 318 m2 eigen grond en grenzend aan een

Nadere informatie

De nabij gelegen dorpskern, grenzend aan het Dubbelsteynpark, biedt alle voorzieningen voor de dagelijkse boodschappen en gezelligheid.

De nabij gelegen dorpskern, grenzend aan het Dubbelsteynpark, biedt alle voorzieningen voor de dagelijkse boodschappen en gezelligheid. Gelegen aan het Dubbelsteynpark, in het centrum van de wijk Dubbeldam, staat deze goed onderhouden vrijstaande woning op 395 m² eigen grond. De woning heeft een mooie ligging met uitzicht op een deel van

Nadere informatie

Zibber B.V. heeft in opdracht opgesteld conform de NTA 2581:2011 waarin de gebruiksoppervlakten en vloeroppervlak zijn vast gesteld.

Zibber B.V. heeft in opdracht opgesteld conform de NTA 2581:2011 waarin de gebruiksoppervlakten en vloeroppervlak zijn vast gesteld. Object Adres Postcode, plaats Opdrachtgever Datum Meetrapport Certificaatnummer Woning Brouwersgracht 18, 8061 GN Hasselt Bert Leistra ERA Makelaardij 11-01-2017 61092 INHOUD MEETCERTIFICAAT 3 TOELICHTING

Nadere informatie

Opdrachtgever Vlieg Makelaars Meetcertificaat Type A Op locatie gecontroleerd en. Postcode / Plaats 1011 MJ Amsterdam Status Definitief

Opdrachtgever Vlieg Makelaars Meetcertificaat Type A Op locatie gecontroleerd en. Postcode / Plaats 1011 MJ Amsterdam Status Definitief Conform de branchebrede NVM cs meetinstructies op basis van de NEN 2580:2007 NL, Oppervlakten en inhouden van gebouwen Termen, definities en bepalings-methoden, inclusief het correctieblad NEN 2580:2007/C1:2008.

Nadere informatie

NEN 2580 MEETRAPPORT. NEN 2580 Meetrapport OBJECT: ADRES POSTCODE, PLAATS OPDRACHTGEVER DATUM MEETRAPPORT CERTIFICAATNUMMER

NEN 2580 MEETRAPPORT. NEN 2580 Meetrapport OBJECT: ADRES POSTCODE, PLAATS OPDRACHTGEVER DATUM MEETRAPPORT CERTIFICAATNUMMER NEN 2580 MEETRAPPORT OBJECT: ADRES POSTCODE, PLAATS OPDRACHTGEVER DATUM MEETRAPPORT CERTIFICAATNUMMER WONING Prins Hendrikkade 107 III 1011AJ, Amsterdam Makelaarsgroep Ameo 622017 11 INHOUND MEETCERTIFICAAT...

Nadere informatie

Object. Adres Suze groeneweg-erf 289 Postcode, plaats. Opdrachtgever. Datum Meetrapport Certificaatnummer Woning.

Object. Adres Suze groeneweg-erf 289 Postcode, plaats. Opdrachtgever. Datum Meetrapport Certificaatnummer Woning. Object Woning Adres Suze groeneweg-erf 289 Postcode, plaats 3315 XH Dordrecht Opdrachtgever RE/MAX Wittstaete Datum Meetrapport 05-06-2017 Certificaatnummer 76090 MEETCERTIFICAAT 3 TOELICHTING BIJ RAPPORT

Nadere informatie

NEN 2580 Meetrapport. Object. Adres Bohrstraat 33, Postcode, plaats. Opdrachtgever. Datum Meetrapport Certificaatnummer

NEN 2580 Meetrapport. Object. Adres Bohrstraat 33, Postcode, plaats. Opdrachtgever. Datum Meetrapport Certificaatnummer NEN 2580 Meetrapport Object Woning Adres Bohrstraat 33, Postcode, plaats 6533 DR Nijmegen Opdrachtgever Puntman Makelaardij Datum Meetrapport 05-02-2018 Certificaatnummer 100369 Inhoud MEETCERTIFICAAT

Nadere informatie

Object. Adres Tsjerkehofspaed 3 Postcode, plaats. Opdrachtgever. Datum Meetrapport Certificaatnummer Woning 8856 BZ PIETERSBIERUM

Object. Adres Tsjerkehofspaed 3 Postcode, plaats. Opdrachtgever. Datum Meetrapport Certificaatnummer Woning 8856 BZ PIETERSBIERUM Object Woning Adres Tsjerkehofspaed 3 Postcode, plaats 8856 BZ PIETERSBIERUM Opdrachtgever Popma BarteldBoerma Makelaars Datum Meetrapport 18-07-2017 Certificaatnummer 79223 MEETCERTIFICAAT 3 TOELICHTING

Nadere informatie

NEN 2580 Meetrapport. Object Adres Postcode, plaats Opdrachtgever Datum meetrapport Certificaatnummer

NEN 2580 Meetrapport. Object Adres Postcode, plaats Opdrachtgever Datum meetrapport Certificaatnummer Object Adres Postcode, plaats Opdrachtgever Datum meetrapport Certificaatnummer Woning Prinsenwal 1 1234 ZB Amsterdam Makelaardij Zibber 01-01-2018 12345 Inhoud Meetcertificaat Toelichting bij rapport

Nadere informatie

Oosteinde 112A DEN HAAG WONINGBROCHURE

Oosteinde 112A DEN HAAG WONINGBROCHURE Oosteinde 112A DEN HAAG WONINGBROCHURE DEN HAAG Oosteinde 112A Oosteinde 112A DEN HAAG Riante en sfeervolle 2 onder 1 kapwoning met parkeervoorziening op eigen terrein. Deze 5-kamer woning beschikt over

Nadere informatie

NEN 2580 Meetrapport. Object. Adres Alkmaarsingel 294 Postcode, plaats. Opdrachtgever. Datum Meetrapport Certificaatnummer

NEN 2580 Meetrapport. Object. Adres Alkmaarsingel 294 Postcode, plaats. Opdrachtgever. Datum Meetrapport Certificaatnummer NEN 2580 Meetrapport Object Woning Adres Alkmaarsingel 294 Postcode, plaats 6843 WS ARNHEM Opdrachtgever Puntman Makelaardij Datum Meetrapport 19-03-2018 Certificaatnummer 104427 Inhoud MEETCERTIFICAAT

Nadere informatie

Object. Adres Mr.P.J. Troelstraweg 178, Postcode, plaats. Opdrachtgever. Datum Meetrapport Certificaatnummer

Object. Adres Mr.P.J. Troelstraweg 178, Postcode, plaats. Opdrachtgever. Datum Meetrapport Certificaatnummer Object Woning Adres Mr.P.J. Troelstraweg 178, Postcode, plaats 8919 AD Leeuwarden Opdrachtgever Popma BarteldBoerma Makelaars Datum Meetrapport 25-08-2017 Certificaatnummer 83437 MEETCERTIFICAAT 3 TOELICHTING

Nadere informatie

Nieuwstad 14 A 1381 CC Weesp. Vraagprijs ,- k.k.

Nieuwstad 14 A 1381 CC Weesp. Vraagprijs ,- k.k. Nieuwstad 14 A 1381 CC Weesp Vraagprijs 895.000,- k.k. Nieuwstad 14 A, 1381 CC Weesp Wilt u sensationeel mooi wonen? Dat is mogelijk in dit grachtenhuis (gemeentelijk monument uit de 18e eeuw) met fantastisch

Nadere informatie

NEN 2580 Meetrapport. Object. Adres Halepaad 4 Postcode, plaats. Opdrachtgever. Datum Meetrapport Certificaatnummer

NEN 2580 Meetrapport. Object. Adres Halepaad 4 Postcode, plaats. Opdrachtgever. Datum Meetrapport Certificaatnummer NEN 2580 Meetrapport Object Woning Adres Halepaad 4 Postcode, plaats 9113 AX Walterswâld Opdrachtgever Makelaardij Roos Datum Meetrapport 08-06-2018 Certificaatnummer 114866 Inhoud MEETCERTIFICAAT 3 TOELICHTING

Nadere informatie

TE KOOP VUURDOORNSTRAAT 9, BEST

TE KOOP VUURDOORNSTRAAT 9, BEST TE KOOP VUURDOORNSTRAAT 9, BEST Een goed onderhouden en prima geïsoleerd, halfvrijstaand woonhuis, type twee-onder-één-kap, met voortuin, oprit, garage en achtertuin op het zuidwesten. De woning is gelegen

Nadere informatie

NEN 2580 Meetrapport. Object. Adres Boterdiep OZ 8 Postcode, plaats. Opdrachtgever. Datum Meetrapport Certificaatnummer

NEN 2580 Meetrapport. Object. Adres Boterdiep OZ 8 Postcode, plaats. Opdrachtgever. Datum Meetrapport Certificaatnummer NEN 2580 Meetrapport Object Woning Adres Boterdiep OZ 8 Postcode, plaats 9959 PM Onderdendam Opdrachtgever Chris Slager Makelaardij Datum Meetrapport 04-06-2018 Certificaatnummer 114674 Inhoud MEETCERTIFICAAT

Nadere informatie

Opdrachtgever Intermediair Wonen Meetcertificaat Type A Op locatie gecontroleerd en. Postcode / Plaats 1017 KA Amsterdam Status Definitief

Opdrachtgever Intermediair Wonen Meetcertificaat Type A Op locatie gecontroleerd en. Postcode / Plaats 1017 KA Amsterdam Status Definitief Conform de branchebrede NVM cs meetinstructies op basis van de NEN 2580:2007 NL, Oppervlakten en inhouden van gebouwen Termen, definities en bepalings-methoden, inclusief het correctieblad NEN 2580:2007/C1:2008.

Nadere informatie

PLUTOSTRAAT 12 ROTTERDAM

PLUTOSTRAAT 12 ROTTERDAM PLUTOSTRAAT 12 PLUTOSTRAAT 12 OMSCHRIJVING Goed onderhouden en compleet verbouwde zeskamer eengezinswoning MET OPBOUW en zonnige tuin voorzien van veranda en houten berging gelegen in de groene en kindvriendelijke

Nadere informatie

NEN 2580 Meetrapport

NEN 2580 Meetrapport NEN 2580 Meetrapport Object Woning Adres Boksbergenstraat 7-2 Postcode, plaats 6825 BB Arnhem Opdrachtgever Puntman Makelaardij Datum Meetrapport 06-02-2018 Certificaatnummer 100510 Inhoud MEETCERTIFICAAT

Nadere informatie

Object. Adres Franekerstraat 16, Postcode, plaats. Opdrachtgever. Datum Meetrapport Certificaatnummer Woning. 8913AN, Leeuwarden

Object. Adres Franekerstraat 16, Postcode, plaats. Opdrachtgever. Datum Meetrapport Certificaatnummer Woning. 8913AN, Leeuwarden Object Woning Adres Franekerstraat 16, Postcode, plaats 8913AN, Leeuwarden Opdrachtgever Popma BarteldBoerma Makelaars Datum Meetrapport 10-10-2016 Certificaatnummer 52934 MEETCERTIFICAAT 3 TOELICHTING

Nadere informatie

TE KOOP GEERT GROOTESTRAAT 76, EINDHOVEN

TE KOOP GEERT GROOTESTRAAT 76, EINDHOVEN TE KOOP GEERT GROOTESTRAAT 76, EINDHOVEN Recent zéér smaakvol gemoderniseerd, vrijstaand woonhuis met voortuin, ruime oprit, grote aangebouwde garage en fraai aangelegde, volop privacy biedende achtertuin

Nadere informatie

NEN 2580 Meetrapport. Object. Adres Mathaakveld 16, Postcode, plaats. Opdrachtgever. Datum Meetrapport Certificaatnummer

NEN 2580 Meetrapport. Object. Adres Mathaakveld 16, Postcode, plaats. Opdrachtgever. Datum Meetrapport Certificaatnummer NEN 2580 Meetrapport Object Woning Adres Mathaakveld 16, Postcode, plaats 3993 SR Houten Opdrachtgever Hiele en Dalsem Makelaardij Datum Meetrapport 16-04-2019 Certificaatnummer 150805 Inhoud Meetcertificaat

Nadere informatie

NEN 2580 Meetrapport. Object. Adres It Sinderlan 18 Postcode, plaats. Opdrachtgever. Datum Meetrapport Certificaatnummer

NEN 2580 Meetrapport. Object. Adres It Sinderlan 18 Postcode, plaats. Opdrachtgever. Datum Meetrapport Certificaatnummer NEN 2580 Meetrapport Object Woning Adres It Sinderlan 18 Postcode, plaats 8927 AK Leeuwarden Opdrachtgever Popma BarteldBoerma Makelaars Datum Meetrapport 16-07-2018 Certificaatnummer 120621 Inhoud MEETCERTIFICAAT

Nadere informatie

Maasstreek Makelaardij

Maasstreek Makelaardij Montfort, Bosring 36 Maasstreek Makelaardij Graaf 27 6101 CC Echt Tel. 0475-486565 Fax 0475-485444 www.maasstreek.nl info@maasstreek.nl Montfort, Bosring 36 Op een rustige en zeer goede locatie gelegen

Nadere informatie

Fotopresentatie Dalweg 35 te Arnhem. Vestibule en hal. Woonkamer en suite met doorloop naar de serre

Fotopresentatie Dalweg 35 te Arnhem. Vestibule en hal. Woonkamer en suite met doorloop naar de serre Fotopresentatie Vestibule en hal Woonkamer en suite met doorloop naar de serre Fotopresentatie Eetkamer Serre met toegang tot de zonnige tuin Fotopresentatie Keuken Overloop Fotopresentatie Slaapkamer

Nadere informatie

TE KOOP GEERT GROOTESTRAAT 76, EINDHOVEN

TE KOOP GEERT GROOTESTRAAT 76, EINDHOVEN TE KOOP GEERT GROOTESTRAAT 76, EINDHOVEN Recent zéér smaakvol gemoderniseerd, vrijstaand woonhuis met voortuin, ruime oprit, grote aangebouwde garage en fraai aangelegde, volop privacy biedende achtertuin

Nadere informatie

OOSTEINDSEWEG 40 BERGSCHENHOEK

OOSTEINDSEWEG 40 BERGSCHENHOEK OOSTEINDSEWEG 40 OOSTEINDSEWEG 40 OMSCHRIJVING Deze schitterende vrijstaande luxe ACHTKAMER-VILLA met vrijstaande ruime garage is gelegen aan een van de bekendste wegen die leiden naar de oude dorpskern

Nadere informatie

TE KOOP ROSHEUVEL 10, BEST

TE KOOP ROSHEUVEL 10, BEST TE KOOP ROSHEUVEL 10, BEST Prima onderhouden, karakteristiek vormgegeven en optimaal geïsoleerd woonhuis, type twee-onder-één-kap, met voortuin, oprit, inpandig bereikbare grote garage en fraai aangelegde

Nadere informatie

Leanderlaan 3 Eindhoven

Leanderlaan 3 Eindhoven Leanderlaan 3 Eindhoven Op mooie en groene woonlocatie in villawijk De Oude Gracht gelegen, ruime 2-1-kap woning met 4 ruime slaapkamers en brede garage. De lichte woning is gelegen in een doodlopende

Nadere informatie

TE KOOP ZAAGEIND 27, BEST

TE KOOP ZAAGEIND 27, BEST TE KOOP ZAAGEIND 27, BEST Perfect onderhouden, karakteristiek uitgevoerd en optimaal geïsoleerd woonhuis, type twee-onder-één-kap, met voortuin, oprit, inpandig bereikbare garage en mooie achtertuin op

Nadere informatie

Aardappelland 12 - Drachten Vraagprijs 285.000,-- kosten koper

Aardappelland 12 - Drachten Vraagprijs 285.000,-- kosten koper Aardappelland 12 - Drachten Vraagprijs 285.000,-- kosten koper Omschrijving Aardappelland 12 - Drachten Op fraaie locatie in de wijk Himsterhout gelegen, royale 2/1-kapwoning met ruime bijkeuken, grote

Nadere informatie

TE KOOP NAALDHEUVEL 11, BEST

TE KOOP NAALDHEUVEL 11, BEST TE KOOP NAALDHEUVEL 11, BEST Een recent luxe gemoderniseerd, uitstekend onderhouden en courant ingedeeld, vrijstaand-geschakeld woonhuis met o.a. voortuin, oprit met carport voor minimaal 2 auto s, garage,

Nadere informatie

MEETRAPPORT. Rapenburgerstraat VK Amsterdam. Woning Media Nederland

MEETRAPPORT. Rapenburgerstraat VK Amsterdam.   Woning Media Nederland MEETRAPPORT Conform de branchebrede NVM cs meetinstructies op basis van de NEN 2580:2012 NL; Oppervlakten en inhouden van gebouwen - Termen, definities en bepalings-methoden. Rapenburgerstraat 75 1011

Nadere informatie

De Meer 26 9 - Drachten Vraagprijs 215.000,-- kosten koper

De Meer 26 9 - Drachten Vraagprijs 215.000,-- kosten koper De Meer 26 9 - Drachten Vraagprijs 215.000,-- kosten koper Omschrijving De Meer 26 9 - Drachten Nabij winkelcentrum Noorderpoort, openbaar vervoer en het stadscentrum gelegen, 2/1-kapwoning met aangebouwde

Nadere informatie

MOLENLAAN 152 ROTTERDAM

MOLENLAAN 152 ROTTERDAM OMSCHRIJVING Ruime ZESKAMER-TWEE ONDER EEN KAPWONING op een unieke locatie gelegen doordat de diepe zonnige achtertuin grenst aan een waterpartij. De woning is voorzien van een eigen oprit met parkeren

Nadere informatie

ZWEERSLAAN 9 ROTTERDAM

ZWEERSLAAN 9 ROTTERDAM ZWEERSLAAN 9 ROTTERDAM ZWEERSLAAN 9 ROTTERDAM OMSCHRIJVING In park Duivesteyn gelegen VRIJSTAANDE VILLA op 1.125 m² EIGEN GROND. De woning biedt zeer veel privacy en is gelegen nabij het Lage Bergse Bos

Nadere informatie

Buitenveer AE Weesp. Vraagprijs ,- k.k.

Buitenveer AE Weesp. Vraagprijs ,- k.k. Buitenveer 34 1381 AE Weesp Vraagprijs 895.000,- k.k. Buitenveer 34, 1381 AE Weesp Direct aan het water, op werkelijk een van de meest unieke locaties van het historische centrum van Weesp, gelegen karakteristiek

Nadere informatie

LIJSTERLAAN 16 - DONGEN

LIJSTERLAAN 16 - DONGEN LIJSTERLAAN 16 - DONGEN Monseigneur Poelsstraat 1-A 5103 BD Dongen Telefoon 0162 32 16 16 m@kelaar.com LIJSTERLAAN 16 - DONGEN Prachtig gelegen, vrijstaande villa met zwembad en sauna. In de nabijheid

Nadere informatie

Bosvaren 16 ASSEN. Vraagprijs ,00 kosten koper

Bosvaren 16 ASSEN. Vraagprijs ,00 kosten koper Bosvaren 16 ASSEN Vraagprijs 315.000,00 kosten koper In de woonwijk Kloosterveen, nabij sportpark en basisscholen, in deelplan Kloosterbos gelegen ruime 2-onder-1 kapwoning met bijkeuken en aangebouwde

Nadere informatie