Gefeliciteerd met uw aankoop van een Sprinter fitness apparaat! Wij hopen dat u dit apparaat nog vele jaren met veel plezier gebruikt

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Gefeliciteerd met uw aankoop van een Sprinter fitness apparaat! Wij hopen dat u dit apparaat nog vele jaren met veel plezier gebruikt"

Transcriptie

1 B1 B-B1

2 Gefeliciteerd met uw aankoop van een Sprinter fitness apparaat! Wij hopen dat u dit apparaat nog vele jaren met veel plezier gebruikt Algemene beschrijving - Merk: Sprinter (G Fitness) - Naam (Referentie): B1 (referentie B-B1) - Maximaal gebruikersgewicht: 100 kg - Maximaal gebruik: 3 uur per week - CE norm: EN 957 Belangrijk Lees deze gebruiksaanwijzing zorgvuldig door voordat u het apparaat gaat gebruiken. Bewaar de gebruiksaanwijzing om deze indien nodig later te kunnen raadplegen. Gevaar - Een excessieve of slechte training kan uw gezondheid ernstig schaden. Raadpleeg daarom altijd eerst uw arts voor het begin van uw training. - De trainingsdata is accuraat, maar alleen de metingen van uw arts zijn betrouwbaar. - Train alleen als u zicht 100% fit voelt. Stop met trainen en neem direct contact op met een arts indien u zicht tijdens het trainen niet lekker voelt. Waarschuwing - Het gebruik door personen boven het maximale gebruikersgewicht is verboden. - Dit apparaat is niet bedoeld voor gebruik door meerdere personen tegelijk. - Dit apparaat is niet bedoeld voor gebruik door personen (waaronder kinderen) met verminderde lichamelijke, zintuiglijke of geestelijke vermogens, of die gebrek aan ervaring of kennis hebben, tenzij iemand die verantwoordelijk is voor hun veiligheid toezicht op hen houdt of hun heeft uitgelegd hoe het apparaat dient te worden gebruikt. - Houd toezicht op jonge kinderen om te voorkomen dat ze met het apparaat gaan spelen. Let op - Dit apparaat moet door volwassenen worden gemonteerd. - Gebruik geen accessoires of onderdelen van andere fabrikanten of die niet specifiek door Sprinter worden aanbevolen. Als u dergelijke accessoires of onderdelen gebruikt, vervalt de garantie. - De garantie vervalt eveneens indien er technische wijzigingen door een niet-erkende Sprinter service monteur aan dit apparaat zijn aangebracht. - Dit apparaat mag niet in of in de buurt van een vochtige ruimte worden gebruikt. - Dit apparaat is niet geschikt voor gebruik in de buitenlucht. - Plaats een mat onder het apparaat ter bescherming van de ondergrond. - Dit apparaat moet regelmatig worden nagelopen om het veiligheidsniveau in stand te houden. Gebruik dit apparaat nooit indien u twijfelt aan het goed functioneren ervan. - Het is noodzakelijk om elk defect onderdeel direct te vervangen en dit apparaat niet meer te gebruiken tot het volledig gerepareerd is. - Dit apparaat is uitsluitend bedoeld voor huishoudelijk gebruik. Bij (semi-) professioneel of onjuist gebruik en elk gebruik niet overeenkomstig de gebruiksaanwijzing vervalt het recht op garantie en aanvaardt Sprinter geen aansprakelijkheid voor eventueel hierdoor ontstane schade. - Zorg dat anderen (in het bijzonder kinderen) voldoende afstand houden tijdens de training. Houd handen en voeten uit de buurt van bewegende delen. - Afbeeldingen kunnen enigszins afwijken van het apparaat.

3 Voor het eerste gebruik 1. Verwijder alle onderdelen voorzichtig uit de verpakking. 2. Controleer of alle onderdelen aanwezig zijn en in goede staat verkeren (check list). 3. Monteer het product door de assemblage stappen zorgvuldig te volgen. 4. Mocht er een probleem zijn, neem dan contact op met het Sprinter service centrum. 5. Bewaar de verpakking in ieder geval 2 maanden. Mocht u de verpakking weggooien, houd dan rekening met afvalscheiding. Klaarmaken voor gebruik 1. Plaats dit apparaat op een stabiele, horizontale en vlakke ondergrond en zorg ervoor dat er voldoende ruimte rondom dit apparaat is voor een veilig gebruik. 2. Verwijder scherpe of hinderlijke objecten uit de buurt van dit apparaat. 3. Controleer of alle onderdelen goed zijn bevestigd (met name schroeven en moeren). 4. Stel dit apparaat naar eigen wensen in en zorg ervoor dat u een comfortabele positie heeft. Houd rekening met de maximale positie van instelbare delen. Het apparaat gebruiken 1. Het wordt sterk aangeraden geschikte (sport)kleding en schoenen te dragen. 2. Zorg voor een goede warming up: doe een lichte training en stretch oefeningen. 3. Gebruik dit apparaat twee tot drie keer per week. Houd altijd 1 dag tussen twee trainingssessies. 4. Zorg voor een cool down: doe een zeer lichte training en stretch oefeningen. 5. Luister naar uw lichaam. Schoonmaken en onderhoud Gebruik nooit schuursponzen, schurende schoonmaakmiddelen of agressieve vloeistoffen zoals benzine of aceton om dit apparaat schoon te maken. Maak de buitenkant schoon met een vochtige doek. Zweet is heel corrosief en moet onmiddellijk na de training worden afgeveegd (met name van elektronische onderdelen). Bewegende onderdelen moeten regelmatig worden gesmeerd. Opbergen Zorg ervoor dat alle onderdelen schoon en droog zijn voordat u het apparaat opbergt. Dit apparaat is verplaatsbaar en kan gemakkelijk worden opgeborgen. Zorg ten alle tijde dat kinderen geen toegang hebben tot dit apparaat. Garantie en service Als u service of informatie nodig heeft of als u een probleem hebt neem dan contact op met het Diadora service centrum. Zorg ten alle tijde dat u de factuur en het referentienummer van het apparaat paraat heeft voordat u contact opneemt met het service centrum. De factuur is tevens uw bewijs van garantie bewaar deze zorgvuldig. Dit apparaat kent een garantie van 5 jaar op het frame en 2 jaar op slijtage onderdelen. Milieu Gooi het apparaat aan het einde van zijn levensduur niet weg met het normale huisvuil, maar lever het in op een door de overheid aangewezen inzamel punt om het te laten recyclen. Op die manier levert u een bijdrage aan een schonere leefomgeving!

4 CHECK LIST!

5 ASSEMBLAGE!!!! FIG 1!! FIG 2! FIG 4 FIG 3!!! FIG 5 FIG 6

6 ASSEMBLAGE 1. Opvouwen / Ontvouwen (FIG 1) a. Trek de veiligheidspin uit het frame (11A). b. Open het opvouwbare frame en zet de veiligheidspin weer op zijn plaats. 2. Stabilisatoren (FIG 2) a. Maak de achterste stabilisator (3) met 2 ringen (6), 2 bouten (5) en 2 moeren (7) aan het hoofdframe (1) vast. b. Maak de voorste stabilisator (2) met 2 ringen (6), 2 bouten (5) en 2 moeren (7) aan het hoofdframe (1) vast 3. Pedalen (FIG 3) a. Maak de pedalen aan de crank vast. De rechterpedaal moet aan de rechtercrank worden bevestigd (beide hebben indicatie R) door met de klok mee te draaien. De linkerpedaal moet worden bevestigd door tegen de klok in te draaien. b. Bevestig de riemen aan de pedalen. De riemen kunnen aan de grootte van uw voeten worden aangepast. 4. Zadel en zadelstang (FIG 4) a. Verwijder de moeren (8) en ringen (9) van het zadel. Bevestig het zadel aan de zadelstang met de moeren en ringen. b. Zet de zadelstang in het frame en bevestig met de zadel verstelknop (13). De zadelstang kan in hoogte aan de lengte van de gebruiker worden aangepast. Let op dat de zadelstang niet de maximale (MAX) positie overschrijdt. 5. Stuurwiel en computer (FIG 5) a. Haal de moeren uit de computer. Bevestig de computer (15) op de stuurstang (4) met de moeren. b. Bevestig het stuurwiel (4) op de stuurstang (1) met 4 bouten (10) en 4 ringen (11). 6. Computer kabels (FIG 6) a. Bevestig de sensor kabel uit het frame met de computer (15). b. Check dat alle bouten en moeren goed vastgedraaid zijn voor elke training.

7 COMPUTER De computer heeft een LCD voor de weergave van alle trainingsdata. De computer kan worden gereset door de knop een tijdlang ingedrukt te houden. Mode Druk de knop om de trainingsdata te selecteren Scan Alle trainingsdata wordt automatisch 1 voor 1 weergegeven. Tijd (Time) Geeft de trainingstijd weer. Snelheid (Speed) Geeft de trainingssnelheid weer. Afstand (Distance) Geeft de afgelegde afstand weer. Calorieën (Calories) Is een schatting van de verbruikte calorieën. Hartslag (Pulse) De computer geeft de hartslag in slagen per minuut (BPM). De maximale toelaatbare hartslag is eenvoudig te berekenen: 220 minus uw leeftijd. Streeft u een specifiek doel na dan kunt u trainen volgens onderstaande tabel. Er zijn 4 verschillende trainingsniveau s: Performance (Prestatie verhogend), Fitness, Health/ Fat burning (Gezondheid/ Vetverbranding) en Warming up/ Cool down.

8 WARM UP / COOL DOWN Dijbeen Zit met uw voeten tegen elkaar en de knieën naar buiten. Breng uw voeten zo veel mogelijk naar uw lichaam. Duw uw knieën voorzichtig met uw ellebogen naar de grond. Positie 15 seconden vasthouden. Hamstring Zit met uw rechterbeen naar voren en uw linkervoet tegen de binnenkant van uw rechterdijbeen. Buig zo ver mogelijk naar uw rechterteen. Positie 15 seconden vasthouden. Relax en herhaal met linkerbeen. Hoofd Draai uw hoofd naar rechts. Breng uw hoofd weer terug naar het midden en breng uw kin naar het plafond. Draai uw hoofd naar links. Breng uw hoofd naar het midden en breng kin op uw borst Schouder Lift uw linkerschouder, houd voor een tel vast. Breng schouder weer naar beneden. Herhaal met rechterschouder. Kuit Leun tegen de muur met linkerbeen en armen naar voren. Houd je rechterbeen recht en buig je linkerbeen terwijl je de linkervoet op de grond houdt. Positie 15 seconden vasthouden. Herhaal met rechterbeen voor en linkerbeen recht. Achterbeen Sta recht en buig langzaam zo ver mogelijk naar uw tenen. Zorg ervoor dat schouders en rug ontspannen blijven. Positie 15 seconden vasthouden. Rug Breng beide armen vanaf zijkant boven uw hoofd. Strek uw rechterarm zoveel mogelijk naar het plafond. Even vasthouden en herhalen met uw linkerarm.

Index. 1. Veiligheidsinstructies Onderdelenlijst Gereedschap en onderdelen Explosietekening Montage...

Index. 1. Veiligheidsinstructies Onderdelenlijst Gereedschap en onderdelen Explosietekening Montage... Index 1. Veiligheidsinstructies... 2 2. Onderdelenlijst... 4 3. Gereedschap en onderdelen... 6 4. Explosietekening... 7 5. Montage... 8 6. Computer... 12 7. Gebruiksaanwijzing... 13 8. Warming-up...14

Nadere informatie

Dit toestel is niet geschikt voor kinderen. Houd uw handen bij de bewegende delen vandaan.

Dit toestel is niet geschikt voor kinderen. Houd uw handen bij de bewegende delen vandaan. GEBRUIKSAANWIJZING Inhoudsopgave: Veiligheidsaanwijzingen Onderdelenoverzicht Onderdelenlijst Montage overzicht Montage instructies Instructies voor de computer Aanwijzingen voor de warming-up 2 3 4 5

Nadere informatie

Index. 1. Veiligheidsinstructies Onderdelenlijst Gereedschap en onderdelen Explosietekening Montage...

Index. 1. Veiligheidsinstructies Onderdelenlijst Gereedschap en onderdelen Explosietekening Montage... Index. Veiligheidsinstructies... 3 2. Onderdelenlijst... 4 3. Gereedschap en onderdelen... 6 4. Explosietekening... 7 5. Montage... 8 6. Gebruiksaanwijzing... 2 7. Warming-up... 3 8. Onderhoud... 4 Handleiding

Nadere informatie

Kroon I-500/I600 Gebruiksaanwijzing

Kroon I-500/I600 Gebruiksaanwijzing Kroon I-500/I600 Gebruiksaanwijzing Onderdelen schema Voor uw gemak staan hieronder de verschillende onderdelen die gebruikt worden tijdens het monteren van deze hometrainer. Dit korte overzicht is bedoeld

Nadere informatie

Dit toestel is niet geschikt voor kinderen. Houd uw handen bij de bewegende delen vandaan.

Dit toestel is niet geschikt voor kinderen. Houd uw handen bij de bewegende delen vandaan. GEBRUIKSAANWIJZING Inhoudsopgave: Veiligheidsaanwijzingen 2 Onderdelenoverzicht 3 Onderdelenlijst 4 Montage overzicht 5 Montage instructies 6 Instructies voor de computer 9 Aanwijzingen voor de warming-up

Nadere informatie

Veiligheidsvoorwaarden

Veiligheidsvoorwaarden Veiligheidsvoorwaarden Belangrijk! De hometrainer is geproduceerd volgens de EN 957-1/5 klasse HC. Max. gebruikersgewicht is 120 kg De hometrainer moet alleen gebruikt worden waar het voor bedoeld is.

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding HTR 1.0 Hometrainer Gebruikershandleiding Voor vragen of ontbrekende onderdelen kunt u contact opnemen met Fitness Benelux: Fitness Benelux Uw partner in fitness T +31 (0)74-7600219 E service@fitnessbenelux.nl

Nadere informatie

RB 1.0 Ligfiets. Gebruikershandleiding

RB 1.0 Ligfiets. Gebruikershandleiding RB 1.0 Ligfiets Gebruikershandleiding INHOUDSOPGAVE Veiligheidsinstructies 3 Montage 4-7 Onderhoud van de ligfiets 8 Bedieningsgids 9-11 Trainingsrichtlijnen 12 Gedetailleerde tekening 13 Onderdelenlijst

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Voor vragen of ontbrekende onderdelen kunt u contact opnemen met Fitness Benelux: T

Gebruiksaanwijzing Voor vragen of ontbrekende onderdelen kunt u contact opnemen met Fitness Benelux: T Opvouwbare Opvouwbare Hometrainer Hometrainer Tablethouder Gebruiksaanwijzing Voor vragen of ontbrekende onderdelen kunt u contact opnemen met Fitness Benelux: Fitness Benelux Uw partner in fitness Twekkelerweg

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Fit For Fun CT10

Gebruiksaanwijzing Fit For Fun CT10 Gebruiksaanwijzing Fit For Fun CT10 Inhoud 2 1. Belangrijke informatie 1.1 Gezondheid 1.2 Veiligheid 2. Introductie 2.1 Inhoud verpakking 2.2 Belangrijke onderdelen 2.3 Specificaties 3. Fitness 3.1 Trainen

Nadere informatie

Kroon R-940. Handleiding en montageinstructies

Kroon R-940. Handleiding en montageinstructies Kroon R-940 Handleiding en montageinstructies Vergelijking tabel Hieronder staat een vergelijkingstabel van de verschillende onderdelen. Niet alle onderdelen worden gebruikt voor het in elkaar zetten van

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING EN WORK-OUTINSTRUCTIES BEWAAR DEZE HANDLEIDING VOOR TOEKOMSTIG GEBRUIK MODEL: E383 INHOUD: Belangrijke veiligheidsinformatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING EN WORK-OUTINSTRUCTIES BEWAAR DEZE HANDLEIDING VOOR TOEKOMSTIG GEBRUIK MODEL: E383 INHOUD: Belangrijke veiligheidsinformatie GEBRUIKERSHANDLEIDING EN WORK-OUTINSTRUCTIES MODEL: E383 INHOUD: Belangrijke veiligheidsinformatie Bouten meegeleverd Inleiding Overzicht van voorgemonteerde onderdelen Gereedschap Montage-instructies

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. www.flowfitness.nl

Gebruiksaanwijzing. www.flowfitness.nl Gebruiksaanwijzing www.flowfitness.nl Turner DMT10 minitrainer Copyright Flow Fitness B.V. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze gebruiksaanwijzing mag worden gebruikt of gereproduceerd in welke vorm

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Voor vragen of ontbrekende onderdelen kunt u contact opnemen met Fitness Benelux: T

Gebruiksaanwijzing Voor vragen of ontbrekende onderdelen kunt u contact opnemen met Fitness Benelux: T Opvouwbare Opvouwbare Hometrainer Hometrainer Tablethouder Gebruiksaanwijzing Voor vragen of ontbrekende onderdelen kunt u contact opnemen met Fitness Benelux: Fitness Benelux Uw partner in fitness Twekkelerweg

Nadere informatie

PHLILIPS HR2304/70. Gebruiksaanwijzing

PHLILIPS HR2304/70. Gebruiksaanwijzing PHLILIPS HR2304/70 Gebruiksaanwijzing HR2304 1 24 Nederlands Inleiding Gefeliciteerd met uw aankoop en welkom bij Philips! Als u volledig wilt profiteren van de ondersteuning die Philips biedt, registreer

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Proteus PEC Gemaakt door: -1-

Gebruiksaanwijzing. Proteus PEC Gemaakt door: -1- Gebruiksaanwijzing Gemaakt door: -1- 1. Het plaatsen van de batterijen De computer van de PEC-3425 werkt met behulp van batterijen. Plaats de batterijen in het compartiment achter de computer en sluit

Nadere informatie

Straightener HP8331. Register your product and get support at NL Gebruiksaanwijzing

Straightener HP8331. Register your product and get support at  NL Gebruiksaanwijzing Register your product and get support at www.philips.com/welcome Straightener HP8331 NL Gebruiksaanwijzing Nederlands Gefeliciteerd met uw aankoop en welkom bij Philips! Registreer uw product op www.philips.com/welcome

Nadere informatie

Straightener. Register your product and get support at HP4668/22. Gebruiksaanwijzing

Straightener.   Register your product and get support at HP4668/22. Gebruiksaanwijzing Register your product and get support at www.philips.com/welcome Straightener HP4668/22 NL Gebruiksaanwijzing abc h g f e d i j Nederlands Gefeliciteerd met uw aankoop en welkom bij Philips! Registreer

Nadere informatie

Infiniti ST-790 Computerhandleiding Introductie

Infiniti ST-790 Computerhandleiding Introductie Infiniti ST-790 Computerhandleiding Introductie Uw trainingsapparaat bevat een programmeerbare computer om uw vooruitgang weer te geven en u te helpen motiveren bij het bereiken van uw fitness doelen.

Nadere informatie

Lenigheidtrainingsschema - niveau 1

Lenigheidtrainingsschema - niveau 1 Lenigheidtrainingsschema - niveau 1 Oefening 1 - back cat Aandachtsgebied: onderste en bovenste rugspier Ga op uw knieën zitten. Zorg dat deze onder uw heupen staan. Uw tenen wijzen naar achteren. Plaats

Nadere informatie

Via onze website: Modelnummer: PFICVRW70114.0 Serienummer: www.fitnessbenelux.nl. E-mail: service@fitnessbenelux.nl

Via onze website: Modelnummer: PFICVRW70114.0 Serienummer: www.fitnessbenelux.nl. E-mail: service@fitnessbenelux.nl Modelnummer: PFICVRW70114.0 Serienummer: Via onze website: www.fitnessbenelux.nl E-mail: service@fitnessbenelux.nl Fitness Benelux Telefoonnummer: 074-7600200 1 Inhoudsopgave BELANGRIJKE VOORZORGSMAATREGELEN...

Nadere informatie

Computerhandleiding MX-851

Computerhandleiding MX-851 1 Knopfuncties INCLINE UP Met de INCLINE UP knop verhoogt u de hellingshoek van het loopvlak. Tevens kunt u met deze knop een programma selecteren en het niveau van een programma (L1-L3) instellen. INCLINE

Nadere informatie

ProForm Nell Hometrainer Gebruikershandleiding

ProForm Nell Hometrainer Gebruikershandleiding ProForm Nell Hometrainer Gebruikershandleiding Belangrijk! Lees alle voorzorgsmaatregelen en instructies in deze handleiding voor u dit apparaat in gebruik neemt. Bewaar deze handleiding voor naslag. De

Nadere informatie

Straightener. Register your product and get support at HP8290/00. Gebruiksaanwijzing

Straightener. Register your product and get support at  HP8290/00. Gebruiksaanwijzing Register your product and get support at www.philips.com/welcome Straightener HP8290/00 NL Gebruiksaanwijzing j k Nederlands Gefeliciteerd met uw aankoop en welkom bij Philips! Registreer uw product op

Nadere informatie

Styler. Register your product and get support at HP4681/00. Gebruiksaanwijzing

Styler.  Register your product and get support at HP4681/00. Gebruiksaanwijzing Register your product and get support at www.philips.com/welcome Styler HP4681/00 NL Gebruiksaanwijzing a h g b c f e d Nederlands Gefeliciteerd met uw aankoop en welkom bij Philips! Registreer uw product

Nadere informatie

Hair Styler HP8650 HP8651. Register your product and get support at NL Gebruiksaanwijzing

Hair Styler HP8650 HP8651. Register your product and get support at  NL Gebruiksaanwijzing Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hair Styler HP8650 HP8651 NL Gebruiksaanwijzing Nederlands Gefeliciteerd met uw aankoop en welkom bij Philips! Registreer uw product op

Nadere informatie

RACER DSP Gebruiksaanwijzing

RACER DSP Gebruiksaanwijzing RACEBIKE RACER DSP 1000 R A C E B I K E Gebruiksaanwijzing Copyright 2010 Flow Fitness B.V. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze gebruiksaanwijzing mag worden gebruikt of gereproduceerd in welke vorm

Nadere informatie

met Rugleuning en Tablethouder Gebruiksaanwijzing

met Rugleuning en Tablethouder Gebruiksaanwijzing Opvouwbare Opvouwbare Gebruiksaanwijzing INHOUDSOPGAVE Veiligheidsinstructies 3 Checklist 4 Montage 5-7 Technische tekening 8 Onderdelenlijst 9-10 Weerstand afstelling 11 De opvouwbare hometrainer waterpas

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. www.flowfitness.nl

Gebruiksaanwijzing. www.flowfitness.nl Gebruiksaanwijzing www.flowfitness.nl Copyright Flow Fitness B.V. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze gebruiksaanwijzing mag worden gebruikt of gereproduceerd in welke vorm of op welke wijze dan

Nadere informatie

Straightener. Register your product and get support at HP8355. Gebruiksaanwijzing

Straightener.  Register your product and get support at HP8355. Gebruiksaanwijzing Register your product and get support at www.philips.com/welcome Straightener HP8355 NL Gebruiksaanwijzing SONIC SONIC Nederlands Gefeliciteerd met uw aankoop en welkom bij Philips! Registreer uw product

Nadere informatie

Montage-en gebruiksinstrukties

Montage-en gebruiksinstrukties Sfera G240 Montage-en gebruiksinstrukties 1 - Haal het apparaat (fiets) uit de doos en controleer of u alle onderdelen heeft: (A) Hoofdonderdeel. (B) Stuur en stuurstang. (C) Zakje met 5 schroeven, moeren,

Nadere informatie

Curler. Register your product and get support at HP4684 HP4683. NL Gebruiksaanwijzing

Curler.  Register your product and get support at HP4684 HP4683. NL Gebruiksaanwijzing Register your product and get support at www.philips.com/welcome Curler HP4684 HP4683 NL Gebruiksaanwijzing a b c d e i h g f Nederlands Gefeliciteerd met uw aankoop en welkom bij Philips! Registreer uw

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Voor vragen of ontbrekende onderdelen kunt u contact opnemen met Fitness Benelux: T

Gebruiksaanwijzing Voor vragen of ontbrekende onderdelen kunt u contact opnemen met Fitness Benelux: T ibiking Opvouwbare Hometrainer Gebruiksaanwijzing Voor vragen of ontbrekende onderdelen kunt u contact opnemen met Fitness Benelux: Fitness Benelux Uw partner in fitness Twekkelerweg 263 7553 LZ Hengelo

Nadere informatie

Wij willen u bedanken dat u hebt gekozen voor een hometrainer van QualitySports en wensen u veel plezier en succes tijdens de training.

Wij willen u bedanken dat u hebt gekozen voor een hometrainer van QualitySports en wensen u veel plezier en succes tijdens de training. Beste klanten, Wij willen u bedanken dat u hebt gekozen voor een hometrainer van QualitySports en wensen u veel plezier en succes tijdens de training. Let op en volg de bijgevoegde Veiligheids-en montage-instructies,

Nadere informatie

Hairdryer HP4940/00. Register your product and get support at. Gebruiksaanwijzing

Hairdryer HP4940/00.  Register your product and get support at. Gebruiksaanwijzing Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hairdryer HP4940/00 NL Gebruiksaanwijzing 1 a b c d f e Nederlands Gefeliciteerd met uw aankoop en welkom bij Philips! Registreer uw product

Nadere informatie

Computerhandleiding X985 Computerhandleiding Infiniti X

Computerhandleiding X985 Computerhandleiding Infiniti X Computerhandleiding Infiniti 1. Wanneer de stroom is aangesloten, zullen alle segmenten van het LCD scherm oplichten en zal de computer een piepsignaal afgeven (1). Op het LCD scherm zal rechtsboven de

Nadere informatie

ibiking Opvouwbare Hometrainer Gebruiksaanwijzing

ibiking Opvouwbare Hometrainer Gebruiksaanwijzing ibiking Opvouwbare Hometrainer Gebruiksaanwijzing inhoudsopgave veiligheidsinstructies 3 checklist 4 Montage 5-7 technische tekening 8 Onderdelenlijst 9-10 Weerstand afstelling 11 de opvouwbare hometrainer

Nadere informatie

Lees eerst de volgende veiligheidsvoorschriften door voordat u begint met uw workout op deze elliptische trainer.

Lees eerst de volgende veiligheidsvoorschriften door voordat u begint met uw workout op deze elliptische trainer. VEILIGHEIDSVOORSCHRIFTEN Lees eerst de volgende veiligheidsvoorschriften door voordat u begint met uw workout op deze elliptische trainer. - Bewaar deze handleiding voor in de toekomst als u misschien

Nadere informatie

2012 Editie v1.0 EquestrianMassage.nl F.S.A. Tuinhof. Oefeningen voor een gezond lichaam en geest

2012 Editie v1.0 EquestrianMassage.nl F.S.A. Tuinhof. Oefeningen voor een gezond lichaam en geest 2012 Editie v1.0 EquestrianMassage.nl F.S.A. Tuinhof Oefeningen voor een gezond lichaam en geest De Soldaat Dit is de eerste van de vier warming up oefeningen waarbij het doel is de hartslag te verhogen

Nadere informatie

ibiking Opvouwbare Hometrainer ibiking Opvouwbare Hometrainer met Rugleuning Gebruiksaanwijzing NL

ibiking Opvouwbare Hometrainer ibiking Opvouwbare Hometrainer met Rugleuning Gebruiksaanwijzing NL ibiking Opvouwbare ibiking Opvouwbare Hometrainer Hometrainer Gebruiksaanwijzing NL INHOUDSOPGAVE Veiligheidsinstructies 3 Checklist 4 Montage 5-7 Technische tekening 8 Onderdelenlijst 9-10 Weerstand afstelling

Nadere informatie

VirtuFit Row 450 Roeitrainer. Gebruikershandleiding

VirtuFit Row 450 Roeitrainer. Gebruikershandleiding VirtuFit Row 450 Roeitrainer Gebruikershandleiding INHOUDSOPGAVE Veiligheidsinstructies 3 Montage instructies 4-7 Onderhoud van de roeitrainer 8 Probleemoplossingen 9 Bedieningsgids 10-12 Trainingsrichtlijnen

Nadere informatie

Hairdryer. Register your product and get support at. HP4935/00. Gebruiksaanwijzing

Hairdryer. Register your product and get support at.  HP4935/00. Gebruiksaanwijzing Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hairdryer HP4935/00 Gebruiksaanwijzing Nederlands Gefeliciteerd met uw aankoop en welkom bij Philips! Registreer uw product op www.philips.com/welcome

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Kroon I-900

Gebruiksaanwijzing Kroon I-900 Gebruiksaanwijzing Kroon I-900 Onderdelen: Vergelijkings tabel Voor uw gemak staat hieronder een vergelijkings tabel van de verschillende onderdelen. Niet alle onderdelen worden gebruikt voor het in elkaar

Nadere informatie

Computerhandleiding Kroon 088

Computerhandleiding Kroon 088 Computerhandleiding Kroon 088 A= Veiligheidssleutel B= Snelheid omlaag C= Start knop D= LCD scherm E= Incline up / down knop F= Stop / Enter knop G= Snelheid omhoog Knoppen START Druk op de START knop

Nadere informatie

Down: Verlaagt de waarde van de geselecteerde parameter: TIME,DISTANCE, enz. Tijdens de training zal de weerstand worden verlaagt.

Down: Verlaagt de waarde van de geselecteerde parameter: TIME,DISTANCE, enz. Tijdens de training zal de weerstand worden verlaagt. Computer. Toets Funties: Start/Stop: 1. Start en pauzeert trainingen. 2. Start Body Fat meeting 3. Houd deze knop 3 seconden ingedrukt, en alle functies worden gereset naar 0. Down: Verlaagt de waarde

Nadere informatie

Hairdryer. Register your product and get support at HP4935/00. Gebruiksaanwijzing

Hairdryer.  Register your product and get support at HP4935/00. Gebruiksaanwijzing Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hairdryer HP4935/00 NL Gebruiksaanwijzing Nederlands Gefeliciteerd met uw aankoop en welkom bij Philips! Registreer uw product op www.philips.com/welcome

Nadere informatie

Hairdryer. Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP4997/22. Gebruiksaanwijzing

Hairdryer. Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP4997/22. Gebruiksaanwijzing Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hairdryer HP4997/22 NL Gebruiksaanwijzing d e c b f a i g h Nederlands Gefeliciteerd met uw aankoop en welkom bij Philips! Registreer uw

Nadere informatie

Core Stability - serie 1

Core Stability - serie 1 Inleiding Schaatsers zijn vaak zeer eenzijdig ontwikkeld, omdat veel trainingen die we voor het schaatsen doen, vooral gericht zijn op het verbeteren van de beenspieren. Met Core Stability train je je

Nadere informatie

Hair Styler. Register your product and get support at HP4698/22. Gebruiksaanwijzing

Hair Styler.   Register your product and get support at HP4698/22. Gebruiksaanwijzing Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hair Styler HP4698/22 NL Gebruiksaanwijzing e f h g i j d c o p n m l b q k a r s t v u Nederlands Gefeliciteerd met uw aankoop en welkom

Nadere informatie

Het maximaal belastbare gewicht van de Mini Circle is 113 kg.

Het maximaal belastbare gewicht van de Mini Circle is 113 kg. GEBRUIKSAANWIJZING Onderstaand vindt u de afbeelding en plaats van de verschillende waarschuwingsstickers zoals u die op de aantreft. De vertaling vindt u onder de betreffende afbeelding. Lees voor gebruik

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing JBM

Gebruiksaanwijzing JBM Gebruiksaanwijzing -1- Computerknoppen SPEED Met behulp van de SPEED knoppen verhoogt of verlaagt u de snelheid. U kunt tijdens het trainen op elk moment de snelheid verhogen of verlagen. In het standaardmenu

Nadere informatie

2. De V-Beweging De V-Beweging of V-sit is een oefening waarmee je vrijwel alle buikspieren goed kunt trainen.

2. De V-Beweging De V-Beweging of V-sit is een oefening waarmee je vrijwel alle buikspieren goed kunt trainen. 1. De Halve Banaan De halve banaan is een van de meest populaire buikspieroefeningen. Het is voor beginners een prima oefening om uit te voeren. Hierbij kun je er zelf voor kiezen hoever je bovenlichaam

Nadere informatie

CANNIBAL I SPINNING FIETS

CANNIBAL I SPINNING FIETS CANNIBAL I SPINNING FIETS BEDIENING CONSOLE BELANGRIJK! Gelieve voor een maximale doeltreffendheid en veiligheid deze handleiding te lezen alvorens de spinning fiets te gebruiken. Hou deze handleiding

Nadere informatie

Straightener. Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8297. Gebruiksaanwijzing

Straightener. Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8297. Gebruiksaanwijzing Register your product and get support at www.philips.com/welcome Straightener HP8297 NL Gebruiksaanwijzing a b cd e g f h i Nederlands Gefeliciteerd met uw aankoop en welkom bij Philips! Registreer uw

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Voor vragen of ontbrekende onderdelen kunt u contact opnemen met Fitness Benelux: T

Gebruiksaanwijzing Voor vragen of ontbrekende onderdelen kunt u contact opnemen met Fitness Benelux: T HTR 2.0 Ergometer Hometrainer Gebruiksaanwijzing Voor vragen of ontbrekende onderdelen kunt u contact opnemen met Fitness Benelux: Fitness Benelux Uw partner in fitness Twekkelerweg 263 7553 LZ Hengelo

Nadere informatie

Straightener. Register your product and get support at HP8360/00. Gebruiksaanwijzing

Straightener.   Register your product and get support at HP8360/00. Gebruiksaanwijzing Register your product and get support at www.philips.com/welcome Straightener HP8360/00 NL Gebruiksaanwijzing Nederlands Gefeliciteerd met uw aankoop en welkom bij Philips! Registreer uw product op www.philips.com/welcome

Nadere informatie

4. Sluit de connectoren (L) aan, die zich aan de achterkant van de hoofdstructuur bevinden zoals wordt getoond in de figuur.

4. Sluit de connectoren (L) aan, die zich aan de achterkant van de hoofdstructuur bevinden zoals wordt getoond in de figuur. MONTAGE INSTRUCTIES 1. Haal de onderdelen uit de verpakking en controleer of alle onderdelen aanwezig zijn: (A) Hoofdstructuur; (B) Frame met zit; (C) Steunbuis voorzijde; (D) 2 bouten M8x70; (F) 4 schroeven

Nadere informatie

Hairdryer HP8270. Register your product and get support at Gebruiksaanwijzing

Hairdryer HP8270. Register your product and get support at   Gebruiksaanwijzing Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hairdryer HP8270 NL Gebruiksaanwijzing a 9 b c d e f g h Nederlands 1 Belangrijk Lees deze gebruiksaanwijzing zorgvuldig door voordat u

Nadere informatie

Nederlands Hometrainer Fit Bike Ride 3

Nederlands Hometrainer Fit Bike Ride 3 Nederlands Hometrainer Fit Bike Ride 3 Onderdelen lijst Figuur 1 Figuur 1. Monteer de voorste stabilisator (B) aan het hoofd frame (A) met de schroeven(p2), ringen(p3) en de moeren(p4). Figuur 2. Monteer

Nadere informatie

Dolphin V4. Functie knoppen De schermen Werkingsinstructies. Batterijen installatie:

Dolphin V4. Functie knoppen De schermen Werkingsinstructies. Batterijen installatie: Dolphin V4 Functie knoppen De schermen Werkingsinstructies Batterijen installatie: Plaats 2 AA of UM-3 batterijen in het batterijencompartiment. Zorg ervoor dat de batterijen juist geplaatst zijn; het

Nadere informatie

Oefeningen ter Verbetering van je Lichaamshouding

Oefeningen ter Verbetering van je Lichaamshouding Oefeningen ter Verbetering van je Lichaamshouding Verkeerde lichaamshoudingen veroorzaken klachten. Eén van de meest voorkomende verkeerde houdingen, wordt veroorzaakt door een naar vorend hangend hoofd,

Nadere informatie

FITNESS TRAMPOLINE GEBRUIKSHANDLEIDING

FITNESS TRAMPOLINE GEBRUIKSHANDLEIDING FITNESS TRAMPOLINE GEBRUIKSHANDLEIDING BELANGRIJK: Lees zorgvuldig alle instructies door, voordat je dit product gebruikt. Behoud deze handleiding voor toekomstig gebruik. De specificaties van dit product

Nadere informatie

Hairdryer. Register your product and get support at HP4962/22 HP4961/22. Gebruiksaanwijzing

Hairdryer. Register your product and get support at  HP4962/22 HP4961/22. Gebruiksaanwijzing Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hairdryer HP4962/22 HP4961/22 NL Gebruiksaanwijzing Nederlands Gefeliciteerd met uw aankoop en welkom bij Philips! Registreer uw product

Nadere informatie

Montage instructies hometrainer H246

Montage instructies hometrainer H246 Hometrainer H246 Montage instructies hometrainer H246 1.Haal het apparaat ( fiets ) uit de doos en controleer of u alle onderdelen heeft: ( A )Het hoofdonderdeel, ( B ) Stuur en stuurstang, ( C ) Zadelstang,

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding Model Nr. : PFIVEX33613.0 Serie Nr. : Noteer het serienummer in het veld hierboven. VRAGEN? Als u vragen heeft of er ontbreken onderdelen, graag contact opnemen met: Tel: 074 7600200

Nadere informatie

1. Veiligheidsinstructies Onderdelenlijst Controlelijst Explosietekening Montage Instellingen Display..

1. Veiligheidsinstructies Onderdelenlijst Controlelijst Explosietekening Montage Instellingen Display.. Index. Veiligheidsinstructies.3 2. Onderdelenlijst...5 3. Controlelijst...7 4. Explosietekening..8 5. Montage......9 6. Instellingen..7 7. Display..9 Handleiding FitBike Race Magnetic Basic FFIC009 www.focusfitness.nl

Nadere informatie

Straightener HP8333. Register your product and get support at NL Gebruiksaanwijzing

Straightener HP8333. Register your product and get support at  NL Gebruiksaanwijzing Register your product and get support at www.philips.com/welcome Straightener HP8333 NL Gebruiksaanwijzing e f d c b a Nederlands Gefeliciteerd met uw aankoop en welkom bij Philips! Registreer uw product

Nadere informatie

Computerhandleiding MX-900

Computerhandleiding MX-900 Computerhandleiding 1 Knopfuncties INCLINE UP Met de INCLINE UP knop verhoogt u de hellingshoek van het loopvlak. Tevens kunt u met deze knop een programma selecteren en het niveau van een programma (L1-L3)

Nadere informatie

Computerhandleiding MI-611

Computerhandleiding MI-611 Computerhandleiding 1 Knopfuncties INCLINE UP Met de INCLINE UP knop verhoogt u de hellingshoek van het loopvlak. Tevens kunt u met deze knop een programma selecteren en het niveau van een programma (L1-L3)

Nadere informatie

Computerhandleiding BodyCraft ECT-2500

Computerhandleiding BodyCraft ECT-2500 Computerhandleiding -1- SCHERMEN DISTANCE Dit scherm geeft de afgelegde afstand weer, of de afstand dat u nog dient af te leggen tijdens het trainen om uw doel te bereiken. De afstand wordt weergegeven

Nadere informatie

Simpele oefeningen voor een platte buik. Werk aan uw centrale spieren met deze oefeningen en verbeter uw kracht, houding en stabiliteit.

Simpele oefeningen voor een platte buik. Werk aan uw centrale spieren met deze oefeningen en verbeter uw kracht, houding en stabiliteit. Kom in actie >>> Voel je fit >> Simpele oefeningen voor een platte buik kaart 1 Werk aan uw centrale spieren met deze oefeningen en verbeter uw kracht, houding en stabiliteit. Sit-up >>> Back-Up >>> >>>

Nadere informatie

TIPS EN OEFENINGEN OM UW RUG STERK EN FIT TE MAKEN

TIPS EN OEFENINGEN OM UW RUG STERK EN FIT TE MAKEN TIPS EN OEFENINGEN OM UW RUG STERK EN FIT TE MAKEN Maximale ontspanning voor uw rug De rug is zo maximaal ontspannen. De armen liggen langs het lichaam. De knieën zijn 90 graden gebogen en liggen op een

Nadere informatie

Cambridge Health Plan Benelux BV

Cambridge Health Plan Benelux BV Wanneer doet u deze oefeningen? Doe deze minstens 3 keer per week en al vrij snel voelt u verandering in uw lichaam. Ook krijgt u meer zelfvertrouwen. Naast deze oefeningen zorgt een dagelijkse wandeling

Nadere informatie

Lees deze gebruiksaanwijzing voor gebruik aandachtig door. Veiligheidsaanwijzingen en instructies voor de gebruiker:

Lees deze gebruiksaanwijzing voor gebruik aandachtig door. Veiligheidsaanwijzingen en instructies voor de gebruiker: GEBRUIKSAANWIJZING Lees deze gebruiksaanwijzing voor gebruik aandachtig door. Veiligheidsaanwijzingen en instructies voor de gebruiker: De Let op opmerkingen zijn bedoeld voor de veiligheid van de gebruiker

Nadere informatie

HANDLEIDING VOOR DE INSTRUCTIES

HANDLEIDING VOOR DE INSTRUCTIES HANDLEIDING VOOR DE INSTRUCTIES LUXE SEMI-PRO 04/04/09 LEES DEZE HANDLEIDING VOOR GEBRUIK WAARSCHUWINGEN VOOR GEBRUIK SPRONGEN / Basis sprong / Controle sprong 3/ Op handen en voeten springen 4/ Knisprong

Nadere informatie

LifeSpan TR800 Loopband. Gebruikershandleiding. Versie 1.0

LifeSpan TR800 Loopband. Gebruikershandleiding. Versie 1.0 LifeSpan TR800 Loopband Gebruikershandleiding Versie 1.0 Veiligheidssleutel Wanneer u gebruik wilt maken van de loopband, dient u ervoor te zorgen dat de veiligheidssleutel op de computer is bevestigd.

Nadere informatie

Computerhandleiding MI-160

Computerhandleiding MI-160 1 De StrengthMaster loopband bevat 1 MANUAL programma, 6 voorgeprogrammeerde programma s (2 SPEED programma s, 3 INCLINE programma s en 1 DISTANCE programma) en 1 Heart Rate Control programma. Elk programma

Nadere informatie

Hairdryer. www.philips.com/welcome. Register your product and get support at HP8183 HP8182 HP8181 HP8180. Gebruiksaanwijzing

Hairdryer. www.philips.com/welcome. Register your product and get support at HP8183 HP8182 HP8181 HP8180. Gebruiksaanwijzing Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hairdryer HP8183 HP8182 HP8181 HP8180 NL Gebruiksaanwijzing Nederlands Gefeliciteerd met uw aankoop en welkom bij Philips! Registreer uw

Nadere informatie

Register your product and get support at www.philips.com/welcome. Hairdryer HP8260. NL Gebruiksaanwijzing

Register your product and get support at www.philips.com/welcome. Hairdryer HP8260. NL Gebruiksaanwijzing Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hairdryer HP8260 NL Gebruiksaanwijzing Nederlands 1 Inleiding Gefeliciteerd met uw aankoop en welkom bij Philips! Registreer uw product

Nadere informatie

Stoelyoga. Navorming PVI. Basishouding

Stoelyoga. Navorming PVI. Basishouding Stoelyoga Navorming PVI Basishouding Zit met je rug tegen de leuning van de stoel. Je voeten staan stevig op de grond, benen op heupwijdte. Laat je handen ontspannen op je bovenbenen rusten met de palmen

Nadere informatie

10 minuten training 1 Total Body

10 minuten training 1 Total Body 10 minuten training 1 Total Body Met deze 10 Minuten training train je het hele lichaam. Alle spiergroepen komen aan bod. Waarom 10 minuten trainingen? Voor veel mensen is het nog steeds moeilijk om een

Nadere informatie

Hairdryer. Register your product and get support at HP8203 HP8202 HP8201 HP8200. Gebruiksaanwijzing

Hairdryer. Register your product and get support at  HP8203 HP8202 HP8201 HP8200. Gebruiksaanwijzing Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hairdryer HP8203 HP8202 HP8201 HP8200 NL Gebruiksaanwijzing Nederlands Gefeliciteerd met uw aankoop en welkom bij Philips! Registreer uw

Nadere informatie

PHILIPS HD7546/20. Gebruiksaanwijzing

PHILIPS HD7546/20. Gebruiksaanwijzing PHILIPS HD7546/20 Gebruiksaanwijzing HD7546, HD7544 F1 G E D C H B A I 46 Nederlands Algemene beschrijving (fig. 1) A Aan/uitknop met lampje B Netsnoer C Koffiezetter D Waterniveauindicator E Waterreservoir

Nadere informatie

LDT-8850 Computerhandleiding

LDT-8850 Computerhandleiding LDT-8850 Computerhandleiding De computer is ontworpen voor gemotoriseerde loopbanden en wordt geïntroduceerd met de volgende onderwerpen: Knop functies De schermen Werkingsinstructies Knopfuncties Er zijn

Nadere informatie

Lenig worden. Inhoud: Inleiding Warming up Stretchen Cooling-down Poses. M.koning

Lenig worden. Inhoud: Inleiding Warming up Stretchen Cooling-down Poses. M.koning Lenig worden Inhoud: Inleiding Warming up Stretchen Cooling-down Poses M.koning Inleiding: Leniger worden, dat willen we allemaal wel. Maar hoe word je nou eigenlijk lening? En wat is de beste manier om

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing IMT

Gebruiksaanwijzing IMT Gebruiksaanwijzing -1- Het opstarten van de computer De loopband werkt met behulp van een adapter. Plaats de stekker van de adapter in het stopcontact en plug de pin van de adapter in de aansluiting aan

Nadere informatie

Sportop B800P Hometrainer. Gebruikershandleiding. Versie 1.0

Sportop B800P Hometrainer. Gebruikershandleiding. Versie 1.0 Sportop B800P Hometrainer Gebruikershandleiding Versie 1.0 Plug de adapter in de achterzijde van de hometrainer en sluit deze aan op het stroomnet. U hoort nu een lange piep en het LCD scherm zal oplichten.

Nadere informatie

LifeSpan TT-3i Loopband. Gebruikershandleiding. Versie 1.0

LifeSpan TT-3i Loopband. Gebruikershandleiding. Versie 1.0 LifeSpan TT-3i Loopband Gebruikershandleiding Versie 1.0 Veiligheidssleutel Wanneer u gebruik wilt maken van de loopband, dient u ervoor te zorgen dat de veiligheidssleutel op de computer is bevestigd.

Nadere informatie

Hairdryer. www.philips.com/welcome. Register your product and get support at HP8251 HP8250. Gebruiksaanwijzing

Hairdryer. www.philips.com/welcome. Register your product and get support at HP8251 HP8250. Gebruiksaanwijzing Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hairdryer HP8251 HP8250 NL Gebruiksaanwijzing b a c j d e f i h g Nederlands Gefeliciteerd met uw aankoop en welkom bij Philips! Registreer

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing ST-990 DUAL COLOR -1-

Gebruiksaanwijzing ST-990 DUAL COLOR -1- Gebruiksaanwijzing -1- 1. Wanneer de stroom is aangesloten, zullen alle segmenten van het LCD scherm oplichten en zal de computer een piepsignaal afgeven (1). Op het LCD scherm zal rechtsboven de diameter

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing elektrische sfeerhaard

Gebruiksaanwijzing elektrische sfeerhaard Gebruiksaanwijzing elektrische sfeerhaard Vega Gefeliciteerd met uw aankoop van deze elektrische inzethaard. Om vele jaren plezier te hebben van deze aanschaf, adviseren wij u deze gebruiksinstructie zorgvuldig

Nadere informatie

Hairdryer. Register your product and get support at HP4996/22. Gebruiksaanwijzing

Hairdryer.   Register your product and get support at HP4996/22. Gebruiksaanwijzing Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hairdryer HP4996/22 NL Gebruiksaanwijzing d c b e f g h a i Nederlands Gefeliciteerd met uw aankoop en welkom bij Philips! Registreer uw

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing.

Gebruiksaanwijzing. Gebruiksaanwijzing www.flowfitness.nl Copyright Flow Fitness B.V. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze gebruiksaanwijzing mag worden gebruikt of gereproduceerd in welke vorm of op welke wijze dan

Nadere informatie

Hairdryer HP8180. Register your product and get support at NL Gebruiksaanwijzing

Hairdryer HP8180. Register your product and get support at   NL Gebruiksaanwijzing Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hairdryer HP8180 NL Gebruiksaanwijzing Nederlands Gefeliciteerd met uw aankoop en welkom bij Philips! Registreer uw product op www.philips.com/welcome

Nadere informatie

Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8605. Gebruiksaanwijzing

Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8605. Gebruiksaanwijzing Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8605 NL Gebruiksaanwijzing HP8605 a b c d e f g h i j 10 sec. Nederlands 1 Gefeliciteerd Gefeliciteerd met uw aankoop en welkom bij Philips!

Nadere informatie

CROSSTRAINER. Gebruiksaanwijzing

CROSSTRAINER. Gebruiksaanwijzing CROSSTRAINER Gebruiksaanwijzing Copyright 2010 Flow Fitness B.V. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze gebruiksaanwijzing mag worden gebruikt of gereproduceerd in welke vorm of op welke wijze dan ook

Nadere informatie

Bij het instellen van het USER programma kunt u de UP en DOWN knoppen gebruiken om de weerstand van elk segment in te stellen.

Bij het instellen van het USER programma kunt u de UP en DOWN knoppen gebruiken om de weerstand van elk segment in te stellen. Computerhandleiding Knopfuncties START Druk op de START knop om een training te starten. STOP Wanneer er een programma actief is, kunt u de STOP knop indrukken om het programma te pauzeren. De functiewaarden

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. www.flowfitness.nl

Gebruiksaanwijzing. www.flowfitness.nl Gebruiksaanwijzing www.flowfitness.nl Copyright Flow Fitness B.V. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze gebruiksaanwijzing mag worden gebruikt of gereproduceerd in welke vorm of op welke wijze dan

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. E-8000P Crosstrainer

Gebruiksaanwijzing. E-8000P Crosstrainer E-8000P Crosstrainer 1 Het opstarten van de computer De computer werkt met behulp van een adapter. Plaats de stekker van de adapter in het stopcontact en plug de pin van de adapter in de opening aan de

Nadere informatie

Downloaded from www.vandenborre.be Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8655 HP8656. Gebruiksaanwijzing

Downloaded from www.vandenborre.be Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8655 HP8656. Gebruiksaanwijzing Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8655 HP8656 NL Gebruiksaanwijzing a b c d e f g h c d i j k Downloaded from www.vandenborre.be C 3 Downloaded from www.vandenborre.be

Nadere informatie