PERSBULLETIN: ONTDEK DE LEUKSTE EUROPESE KERSTMARKTEN MET VOYAGES-SNCF.COM

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "PERSBULLETIN: ONTDEK DE LEUKSTE EUROPESE KERSTMARKTEN MET VOYAGES-SNCF.COM"

Transcriptie

1 PERSBULLETIN: ONTDEK DE LEUKSTE EUROPESE KERSTMARKTEN MET VOYAGES-SNCF.COM DIEGEM, 02 DECEMBER 2014 Nog geen plannen gemaakt voor de kerstperiode? Ontdek de gezelligste kerstmarkten van Frankrijk in november en december met Voyages-sncf.com. Kuier langs de vele kerststalletjes, herontdek traditionele ambachten, beleef animaties voor kinderen en volwassenen, vermaak voor jong en oud. Een overzicht van de leukste Franse kerstmarkten: De mooiste kerstmarkten van Parijs Parijs is altijd prachtig, maar de lichtstad maakt haar naam pas écht waar tijdens de kerstperiode, wanneer de vele kerstmarkten met fonkelende lichtjes de pleinen doen schitteren in al hun glorie. Parijs is de place-to-be om een romantische kerst te beleven. In verschillende wijken van Parijs zoals Champs-Elysees, Saint-Germain-des-Prés, la Défense, Montparnasse en la place de la République vestigen zich tijdens de kerstperiode parels van kerstmarktjes. En Kerstmis zou niet compleet zijn zonder schaatsen! Dat kan op de schaatsbaan van Hôtel de Ville en het Grand Palais des glaces. De grote zaal van het Grand Palais is omgetoverd tot een gigantische ijsbaan, de grootste tijdelijke ijsbaan van Frankrijk! Schaatsen onder het grote glazen gewelf is een beleving waarbij schaatsers elke avond getrakteerd worden op een spetterende lichtshow. Voor jong en oud een fantastische ervaring. Le Grand Palais des glaces Van13 december 2014 tot 4 januari 2015 Nef du Grand Palais Open elke dag tot 02u00. Patinoire de l Hôtel de Ville Van 19 december 2014 tot 7 maart 2015, Elke dag open van 12u00 tot 22u00. Bezoek enkele niet te missen kerstmarkten in Parijs: De kerstmarkt Champs-Élysées Praktische informatie : Van 15 november 2014 tot 5 januari Vanaf de rotonde van Champs-Élysées tot aan Place de la Concorde De kerstmarkt la Défense Van 20 november tot 28 december Op het voorplein van de Arche de la Defense Dorp van de Kerstman van Saint-Germain-des-Prés Van 6 december 2014 tot 2 januari Rond de kerk Saint-Germain-des-Pré Trocadero-kerstmarkt Van 13 december 2014 tot 7 januari 2015 van 11u00 tot 20u00. Metrostation Trocadéro (lijn 6 en 9)

2 Kerstmarkt in Montparnasse Van 4 december tot 31 december Aan de voet van de Montparnassetoren. Metrostation Montparnasse Bienvenue (lijn 4, 6, 12, 13) Kerstmarkt Place de la République Place de la République metrostation République (lijn 3, 9, 5, 11) Naar Parijs gaan met de Thalys kan vanuit Brussel in 1h22. Historisch Lyon Het is aangenaam vertoeven in de met kerstlichtjes versierde historische straatjes van Lyon. Zeker tijdens het Licht festival van 5 tot 8 december in de historische binnenstad van Lyon. Het Licht festival is innovatief en betovered, en het beste van allemaal het is gratis. Geniet van één van de lokale lekkernijen waarmee Lyon gezegend is of flaneer langs de vele chaletjes op een van de belangrijkste kerstmarkten van Frankrijk. In Lyon is gezelligheid troef deze kerstperiode! 28 november tot 24 december, Place Carnot Naar Lyon met de TGV kan vanuit Brussel in ongeveer 3u20 De Santon kerstmarkt in Marseille Marseille bruist tijdens de kerst! De stad met oude haven en haar gezellige buurten is het decor van vele kleurrijke festiviteiten. De kerstmarkt die gehouden wordt op het Gabriel Peri-plein, is de ontmoetingsplaats van ambachtslieden en creatievelingen die zeepjes, sieraden, koekjes, decoraties, keramiek, kaarsen en houten speelgoed aanbieden. Het plein staat bol van de activiteiten tijdens de kerstperiode. Maak een wandeling, geniet van het marionettenspel of luister naar een van de vele verhalenvertellers. De Santon-kerstmarkt is een van de meest populaire markten van de regio en wordt al gehouden sinds Deze jaarlijks terugkerende traditie staat ook bekend vanwege de typische zeldzame Provençaalse beeldjes die er te vinden zijn. Voor verzamelaars vaak een must om hier op tijd bij te zijn. De Santon-kerstmarkt wordt met veel folklore, waaronder tamboerijnen, geopend. Santonbeurs in Marseille in 2014 Half november tot 31 december 2014 Naar Marseille met de TGV kan vanuit Brussel in 4u55

3 Bezoek de reuze-kribbe in Metz De kerstmarkten van Lotharingen zijn beroemd en die van Metz des te meer omdat dit de grootste in de omgeving is. Tijdens de kerstfestiviteiten lichten alle grote pleinen van de stad op, zoals Place St. Louis met de traditionele markt waar een charmant houten dorpje en een prachtige carrousel met paarden het plein sieren. Op Place de la République staat het grootste reuzenrad van Europa, 60 meter hoog, zodat de stad in kerstsferen nog beter te bewonderen is. Maar Metz biedt meer! Op slechts enkele schreden van Place de la République staat de 1000 m²-grote ijsbaan garant voor onvergetelijk amusement. Of bewonder de reuze-kribbe onder de immense kerstboom op het stationsplein. Of deponeer nog even met de kinderen het cadeaulijstje in de postbus van de kerstman op Place du forum. Op Place St-Jacques is de mooiste kerstdecoratie te vinden in een grote chalet tot aan de nok gevuld met versieringen die volledig gewijd zijn aan de schoonheid van de kerstboom. Wie al eerder in Metz is mag zeker de stoet van Sint-Nicolaas niet missen op 4 december. De beschermheilige van de kinderen én de Lotharingers deelt snoep uit aan de brave kindjes. Ingang van 22 november tot 28 december 2014 Open van 10u00 tot 20u00 de hele week Naar Metz met de trein kan vanuit Brussel in 3u46 Ijzig Rouen De kerstmarkt in Rouen staat ook wel bekend als ijzig Rouen. Deze kerstmarkt is anders dan andere kerstmarkten. De chaletjes met kerstspullen zijn slechts een klein deel van het entertainment. Een grote trekker is de ijsbaan op Place de l'hotel de Ville, een waar "bevroren meer" van 400 m². Hier kan geschaatst worden, maar het is ook de ontmoetingsplek met professionele schaatsers die klaarstaan voor het geven van tips. Geniet van schaatsdemonstraties of rodel een rondje op de rodelpiste van 35m. De kerstmarkt op Cathedral Square bestaat uit 52 chalets met ambachtslieden die sieraden aanbieden zoals lampen, kaarsen en andere kleine cadeautjes voor onder de boom te zetten. Bezoek ook de sneeuwtuin op het Marcel Duchamp-plein, voor het Museum voor Schone Kunsten. Daar worden kinderen getrakteerd op verhalen, optredens en creatieve workshops. De hele maand december staat Rouen in het teken van kersstactiviteiten zoals animatiewandelingen in verschillende delen van de stad, kerstverlichting, spelletjes, concerten en tentoonstellingen Van 27 november tot 28 december 2014 Dagelijks geopend 10u30 tot 7u30 (20uoo zaterdag) - Maandag 14u00 topt 19u00 Naar Rouen met de trein kan vanuit Brussel in 03u35 Amiens: de grootste kerstmarkt van Noord Frankrijk Amiens kent de grootste kerstmarkt van Noord Frankrijk. Wie Amiens bezoekt tegen eind november geniet van een heerlijke kerstsfeer met op de achtergrond het geluid van klokken en kerstliederen.

4 Bezoek 1 van de 135 versierde chalets en vind er dat ene originele en ambachtelijke geschenk. Ook hier is een glas glühwein nemen een must! Elk jaar wordt de stad ondergedompeld in de magische wereld van Jules Verne, de schrijver die er vele jaren heeft gewoond. Een van de activiteiten op het programma die niet te missen is, is een bezoek aan de kathedraal Notre-Dame. Tegen de avond vindt in dit majestueuze gebouw een licht geluidsshow plaats. Een uniek decor en een unieke ervaring in een van de mooiste kathedralen van Frankrijk! Wie Amiens op de gevoelige plaat wil vastleggen, maakt een ritje in het 50 meter hoge reuzerad op Place Gambetta. In een verwarmde cabine is er van bovenaf zicht op alle animaties zoals een rodelbaan, klimtoren, goochelshows en kerstvertellingen. Van 21 november tot 31 december 2014 Maandag 14u00 tot 19u30 Dinsdag tot vrijdag 10u30 tot 7u30 Het weekend 10u30 tot 7u30 Naar Amiens met de trein vanuit Brussel kan in 02u57 Christmas carols onder de Big Ben en London Eye De Londense kerstmarkten doen niet onder voor Franse en in Engeland zijn ze er vroeg bij! In november is de stad al helemaal verlicht met kerstlichtjes en zijn de winkeletalages in de kerstsfeer. Londen wordt ieder jaar in de winterperiode omgetoverd tot een magische en sprankelende stad. De vrolijke Christmas carols die uit de straten klinken geven zin om uit volle borst mee te zingen. Onder het London Eye staan talrijke kerststalletjes met unieke souveniers. Uiteraard maakt een ontmoeting met de kerstman op deze gezellige kerstmarkt de belevenis helemaal compleet. Praktische info: Van zaterdag 1 november 2014 tot zaterdag 3 januari 2015 Naar Londen met de trein vanuit Brussel Zuid kan in 02u01 Europese kerstmarkten binnen handbereik met Voyages-sncf.com Reizen door Europa was nog nooit zo eenvoudig. Wie zijn favoriete reis of uitstap wil plannen, kan terecht op Daar legt de reiziger slechts met enkele muisklikken zijn reis vast. Informatie en prijzen over trein- en huurwagens worden er in een handomdraai aangeboden. Meer informatie:

5 Noot voor de Redactie (niet voor publicatie): voor meer informatie en/of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met Aviareps Tourism, Dennis Adriaenssens dadriaenssens@aviareps.com. Tel: Over Voyages-sncf.com Voyages-sncf.com, een volle dochter van SNCF, is een key player binnen de Europese reisindustrie en een expert in treinreizen en Franse bestemmingen. In 2013 verkocht de groep 75 miljoen treintickets, goed voor een jaarlijkse omzet van 4 miljard euro, verspreid over meer dan 30 landen. De organisatie biedt werkgelegenheid aan 1000 mensen, van wie een derde exclusief voor de meertalige Europese verkoop werkt. Voyages-sncf.com kiest voor een duidelijke benadering richting haar klanten met 14 websites en mobiele applicaties, vijf informatiecentra en een geïntegreerde callcenter service.

Vanaf 14 november 2014. top 10. www.kerststad.nl www.dieweihnachtsstadt.de

Vanaf 14 november 2014. top 10. www.kerststad.nl www.dieweihnachtsstadt.de Vanaf 14 november 2014 top 10 world christmas destinations www.kerststad.nl www.dieweihnachtsstadt.de kerststad valkenburg www.kerststad.nl route d amuse www.route-damuse.nl Een gezellige wandeling door

Nadere informatie

Prijs in onder voorbehoud van prijswijzigingen! Programma is onder voorbehoud.

Prijs in onder voorbehoud van prijswijzigingen! Programma is onder voorbehoud. Brochure Hieronder kunt u informatie vinden over onze daguitstappen 2015 januari 2015 + informatie over onze city trip naar Parijs + onze algemene voorwaarden. Prijs in onder voorbehoud van prijswijzigingen!

Nadere informatie

PERSMAP VOYAGES-SNCF.COM. Perscontact: Morena KRCMAR m.krmcmar@open2europe.com Phone: ++33 (0)1 55 02 15 34

PERSMAP VOYAGES-SNCF.COM. Perscontact: Morena KRCMAR m.krmcmar@open2europe.com Phone: ++33 (0)1 55 02 15 34 PERSMAP VOYAGES-SNCF.COM Perscontact: Morena KRCMAR m.krmcmar@open2europe.com Phone: ++33 (0)1 55 02 15 34 Anne-Laure Delmotte a.delmotte@open2europe.com phone: +33 (0)1 55 02 14 52 Inhoudsopgave Het bedrijf:

Nadere informatie

Programma Gentse Winterfeesten

Programma Gentse Winterfeesten Programma Gentse Winterfeesten 2016-2017 Tijdens het eindejaar wordt de binnenstad van Gent ondergedompeld in een warme, winterse sfeer. Eindejaarsverlichting, kerstliederen, eindejaarskoopjes en gezelligheid

Nadere informatie

Prijs in onder voorbehoud van prijswijzigingen! Programma is onder voorbehoud.

Prijs in onder voorbehoud van prijswijzigingen! Programma is onder voorbehoud. Brochure Hieronder kunt u informatie vinden over onze daguitstappen 2015 januari 2015 + informatie over onze city trip naar Parijs + onze algemene voorwaarden. Prijs in onder voorbehoud van prijswijzigingen!

Nadere informatie

Hieronder kunt u informatie vinden over onze daguitstappen 2016 januari onze algemene voorwaarden.

Hieronder kunt u informatie vinden over onze daguitstappen 2016 januari onze algemene voorwaarden. Brochure Up to date Hieronder kunt u informatie vinden over onze daguitstappen 2016 januari 2016 + onze algemene voorwaarden. Prijs in onder voorbehoud van prijswijzigingen! Programma is onder voorbehoud.

Nadere informatie

NEW YORK C H R I S T M A S

NEW YORK C H R I S T M A S CHRISTMAS NEW YORK U L T I M A T E C H R I S T M A S G U I D E I N N E W Y O R K NEW YORK U L T I M A T E C H R I S T M A S C H R I S T M A S G U I D E I N N E W Y O R K I C E S K A T I N G M A R K E T

Nadere informatie

WAAR GAAN WE NAARTOE?

WAAR GAAN WE NAARTOE? WAAR GAAN WE NAARTOE? De familie Janssens wil op uitstap. Maar vader, moeder en de kinderen hebben hun eigen wensen! Kan je de familie helpen? Bekijk de brochures. Welke uitstap is goed voor iedereen?

Nadere informatie

Wij zorgen voor het decor, de ervaring creëert u zelf...

Wij zorgen voor het decor, de ervaring creëert u zelf... Wij zorgen voor het decor, de ervaring creëert u zelf... IN DE NATUUR Kamperen in de Dordogne: dat staat garant voor vakanties in de natuur met het gezin. Hier kunt u genieten van de kleine maar charmante

Nadere informatie

Wervelwindt. Kentalis Terwindt. Informatieblad van Kentalis Terwindt voor ouders/verzorgers, schooljaar , week 51

Wervelwindt. Kentalis Terwindt. Informatieblad van Kentalis Terwindt voor ouders/verzorgers, schooljaar , week 51 Wervelwindt Kentalis Terwindt Informatieblad van Kentalis Terwindt voor ouders/verzorgers, schooljaar 2016-2017, week 51 Vanuit het Management Het is bijna kerstvakantie en we zijn, na een fantastische

Nadere informatie

Kerstarrangementen. www.carlton.nl/debrug

Kerstarrangementen. www.carlton.nl/debrug Kerstarrangementen www.carlton.nl/debrug Bijzondere feestdagen... Carlton De Brug is gedurende het jaar al een zeer populaire familiebestemming maar zeker tijdens de feestdagen geniet u van een onvergetelijk

Nadere informatie

Night of the Proms Met Joss Stone, Melanie C & Emily Bear en meer 16 t/m 19 november 2017

Night of the Proms Met Joss Stone, Melanie C & Emily Bear en meer 16 t/m 19 november 2017 Night of the Proms Met Joss Stone, Melanie C & Emily Bear en meer 16 t/m 19 november 2017 Ben jij op zoek naar een te gekke avond uit met de grote artiesten en geweldig hits? Dan is Night of te Proms iets

Nadere informatie

Koopzondag, 13.12.2015 van 13 18 uur

Koopzondag, 13.12.2015 van 13 18 uur Foto: www.air-klick.de Welkom in de Advent Koopzondag, 13.12.2015 van 13 18 uur Foto: Romana Dombrowski Arrangement Advent in Münster : Wij boeken graag voor u 2 hotelovernachtingen incl. ontbijt, 1 tegoedbon

Nadere informatie

Actu-Molenbeek # 89 (4 december 2015)

Actu-Molenbeek # 89 (4 december 2015) Actu-Molenbeek # 89 (4 december 2015) Recent: Molenbeek stond in de schijnwerpers ten gevolge van de openbaarmaking van de deelname van verschillende Molenbekenaren aan de aanslagen van vrijdag 13 november

Nadere informatie

Brussels Evenementen Programma

Brussels Evenementen Programma The Radisson Blu EU Hotel presenteerd 2010 Brussels Evenementen Programma Brussels, zo veel te zien, zo veel te doen! Brussel als hoofdstad van Europa, de kleinste wereldstad, is een metropool. De stad

Nadere informatie

Coastal Classics & Balearic Isles. Crystal Serenity

Coastal Classics & Balearic Isles. Crystal Serenity Coastal Classics & Balearic Isles Crystal Serenity 9-daagse cruisevakantie Van Monte Carlo naar Barcelona Vertrekdatum 11 augustus 2018 EXCLUSIEF JUBILEUM AANBOD 20 JAAR SILVERJET Tijdens uw cruise van

Nadere informatie

Gentse Winterfeesten met het gekende en vernieuwde succesrecept

Gentse Winterfeesten met het gekende en vernieuwde succesrecept Gentse Winterfeesten met het gekende en vernieuwde succesrecept Van 8 december 2017 tot en met 7 januari 2018 staat de Gentse binnenstad opnieuw volledig in het teken van winterse gezelligheid en sfeer.

Nadere informatie

VTB infomoment - Jordanië. Overslaan en naar de inhoud gaan. UiT in Vlaanderen. Home Agenda Film Wedstrijden

VTB infomoment - Jordanië. Overslaan en naar de inhoud gaan. UiT in Vlaanderen. Home Agenda Film Wedstrijden Overslaan en naar de inhoud gaan UiT in Vlaanderen Home Agenda Film Wedstrijden Aanmelden Waar Postcode of gemeente Gebruik mijn huidige locatie Wat Zoeken Mijn zoekopdrachten Meld je aan om "Mijn zoekopdrachten"

Nadere informatie

ZOMER 2015 ZON- NAAR HET ZUIDEN VAN FRANKRIJK VANUIT BELGIË BESTEMMINGEN THALYS.COM

ZOMER 2015 ZON- NAAR HET ZUIDEN VAN FRANKRIJK VANUIT BELGIË BESTEMMINGEN THALYS.COM ZOMER 2015 ZON- BESTEMMINGEN THALYS.COM NAAR HET ZUIDEN VAN FRANKRIJK VANUIT BELGIË ONTDEK DEZE ZOMER HET ZUIDEN VAN FRANKRIJK. IN ONZE BESTEMMINGEN VINDT U VOOR IEDER WAT WILS. THALYS ZON BESTEMMINGEN

Nadere informatie

organiseert Een exclusieve kennismakingsreis met Milaan, van donderdag 13 t/m zaterdag 15 september 2018

organiseert Een exclusieve kennismakingsreis met Milaan, van donderdag 13 t/m zaterdag 15 september 2018 organiseert Een exclusieve kennismakingsreis met Milaan, van donderdag 13 t/m zaterdag 15 september 2018 Treed in de voetsporen van Leonardo da Vinci en Georgio Armani. Ga genieten van een hedendaagse

Nadere informatie

De mooiste kerstpaיּetten en de leukste kerstboצּel

De mooiste kerstpaיּetten en de leukste kerstboצּel De mooiste kerstpaיּetten en de leukste kerstboצּel Alstublieft Bedrijven of instellingen die voor een behapbaar budget willen scoren bij hun personeel met de mooiste kerstpaיּetten en de leukste kerstboצּel

Nadere informatie

Kerst en nieuwjaar vieren bij

Kerst en nieuwjaar vieren bij Kerst en nieuwjaar vieren bij KERST 2018 KERST 2018 INHOUD Live Cooking Kerstbrunch Kerst High Tea Live Cooking Kerstdiner Pagina 4-5 Kinderkerst Tokan Kerst menu Feestdagen activiteiten Pagina 6-7 Kerst

Nadere informatie

Good. times. let the. jingle. - k e r s t a r r a n g e m e n t e n -

Good. times. let the. jingle. - k e r s t a r r a n g e m e n t e n - let the Good times jingle - k e r s t a r r a n g e m e n t e n - Onbezorgd genieten van een gezellige kerst! De mooiste tijd van het jaar komt er weer aan. Samen met familie en vrienden genieten van het

Nadere informatie

ST JEAN DE LOSNE Basis Informatie

ST JEAN DE LOSNE Basis Informatie ST JEAN DE LOSNE Basis Informatie St Jean de Losne is een stadje gelegen in een omgeving met talrijke waterwegen. Op deze waterwegen zijn er veel binnenvaartschepen, maar de haven is ook de grootste plezierjachthaven

Nadere informatie

winter festijn helmond van 11 december 2015 tot 3 januari 2016 Havenpark en Helmond centrum

winter festijn helmond van 11 december 2015 tot 3 januari 2016 Havenpark en Helmond centrum b e l e e f 3 w e k e n h e t g e z e l l i g s t e w i n t e r e v e n e m e n t v a n h e t z u i d e n van 11 december 2015 tot 3 januari 2016 Havenpark en Helmond centrum Winter Helmond 2015 Tijdens

Nadere informatie

beleefwaalsbrabant.be 18 LOUVAIN-LA-NEUVE, EEN JONGE EN BRUISENDE STAD STADSRONDLEIDINGEN BEZOEK AAN HET HERGE MUSEUM MET AUDIOGIDS

beleefwaalsbrabant.be 18 LOUVAIN-LA-NEUVE, EEN JONGE EN BRUISENDE STAD STADSRONDLEIDINGEN BEZOEK AAN HET HERGE MUSEUM MET AUDIOGIDS LOUVAIN-LA-NEUVE, EEN JONGE EN BRUISENDE STAD Een jonge stad, met oog voor kunst gecombineerd bezoek aan de stad aan de hand van verschillende thema s (naar keuze) + bezoek van het Hergé-museum. toegankelijk

Nadere informatie

TGV DIENSTREGELINGEN TGV BRUSSEL-FRANKRIJK. Zoveel meer dan een treinticket. Geldig tot 13 december 2014

TGV DIENSTREGELINGEN TGV BRUSSEL-FRANKRIJK.  Zoveel meer dan een treinticket. Geldig tot 13 december 2014 TGV DIENSTREGELINGEN TGV BRUSSEL-FRANKRIJK www.nmbs-europe.com Geldig tot 13 december 2014 Zoveel meer dan een treinticket 5 uitstekende redenen om met TGV Brussel-Frankrijk te reizen 1. Frankrijk binnen

Nadere informatie

TGV BRUSSEL - FRANKRIJK

TGV BRUSSEL - FRANKRIJK BRUSSEL - FRANKRIJK SNEL, RECHTSTREEKS, DAGELIJKS,... EN HEEL HET JAAR DOOR www.nmbs-europe.com/ 14/12/14-12/12/15 Zoveel meer dan een treinticket 5 uitstekende redenen om met Brussel-Frankrijk te reizen

Nadere informatie

Agenda 2013. Versie 2 januari 2013. Betalingsmogelijkheden: Vooraf per bank. Telefonisch reserveren via: 070-211 6105

Agenda 2013. Versie 2 januari 2013. Betalingsmogelijkheden: Vooraf per bank. Telefonisch reserveren via: 070-211 6105 Versie 2 januari 2013 Agenda 2013 Online reserveren via: Betalingsmogelijkheden: www.salonbootdenhaag.nl ideal Vooraf per bank Telefonisch reserveren via: 070-211 6105 Type rondvaarten: Rondvaarten met

Nadere informatie

Zon- THALYS.COM VAN HARTE WELKOM. 5900 Brochure Soleil 2013 BNL.indd 1 01/02/13 11:06

Zon- THALYS.COM VAN HARTE WELKOM. 5900 Brochure Soleil 2013 BNL.indd 1 01/02/13 11:06 Zomer 2013 Zon- THALYS.COM Naar het zuiden van Frankrijk vanuit België bestemmingen VAN HARTE WELKOM 5900 Brochure Soleil 2013 BNL.indd 1 01/02/13 11:06 THALYS ZON Bestemmingen & Dienstregeling Zin in

Nadere informatie

Stanislas College SCR REIZENWEEK 2016

Stanislas College SCR REIZENWEEK 2016 Stanislas College SCR REIZENWEEK 2016 Inleiding Eén van de hoogtepunten van je schoolcarrière is ongetwijfeld de reizenweek in het derde leerjaar. In het schooljaar 2015-2016 vindt deze reizenweek plaats

Nadere informatie

Advent. Welkom in de. in Münster. 25 november tot 23 december VRIJDAG, 20.12.: MOONLIGHT-SHOPPING TOT 22 UUR. Kerstmarkten

Advent. Welkom in de. in Münster. 25 november tot 23 december VRIJDAG, 20.12.: MOONLIGHT-SHOPPING TOT 22 UUR. Kerstmarkten Welkom in de Advent Kerstmarkten in Münster 25 november tot 23 december 2013 VRIJDAG, 20.12.: MOONLIGHT-SHOPPING TOT 22 UUR MÜNSTER IN DE ADVENT EEN FEEST DER LICHTEN De adventstijd is in Münster elk jaar

Nadere informatie

Inhoud. Live Cooking Kerstbrunch 5. Kerst High Tea 7. Kerstdiner 9. Nieuwjaarsontbijt & Nieuwjaarsbrunch 10. Kerst - & Nieuwjaarsborrels 11

Inhoud. Live Cooking Kerstbrunch 5. Kerst High Tea 7. Kerstdiner 9. Nieuwjaarsontbijt & Nieuwjaarsbrunch 10. Kerst - & Nieuwjaarsborrels 11 Inhoud Live Cooking Kerstbrunch 5 Kerst High Tea 7 Kerstdiner 9 Nieuwjaarsontbijt & Nieuwjaarsbrunch 10 Kerst - & Nieuwjaarsborrels 11 Kerstarrangementen 13 Activiteiten in de omgeving 15 Verrassend feestelijk

Nadere informatie

Berlijn: een bijzondere ervaring

Berlijn: een bijzondere ervaring Berlijn: een bijzondere ervaring Een bezoek aan de stad Berlijn en omgeving is meer dan de moeite waard. De stad heeft vele bezienswaardigheden, is erg gezellig en bovendien kom je op plaatsen waar je

Nadere informatie

Kroniek vierdaagse tocht in Noord-Frankrijk van 6/09/2016 tot 9/09/2016

Kroniek vierdaagse tocht in Noord-Frankrijk van 6/09/2016 tot 9/09/2016 Kroniek vierdaagse tocht in Noord-Frankrijk van 6/09/2016 tot 9/09/2016 Dinsdag 6 september, vertrek om 7:00 uur aan de parking Nachtelenpark, iedreen op tijd... wachten op de bus. Bezoek aan Lille (Rijsel)

Nadere informatie

DISTRIBUTIEKANALEN APRIL 2018

DISTRIBUTIEKANALEN APRIL 2018 DISTRIBUTIEKANALEN DISTRIBUTIEKANALEN WWW.VOYAGES-SNCF.EU DE RESERVERINGSSITE VOOR REISBUREAUS Exclusief voor professionals uit de reissector 12 websites - 8 verschillende talen Lokaal commercieel team

Nadere informatie

Product informatie. De Canada a la carte specialist

Product informatie. De Canada a la carte specialist De Canada a la carte specialist Product informatie QUEBEC IN BED & BREAKFAST vanaf 1614 14 dagen/12 nachten Dagelijks vertrek van 1 mei au 31 oktober 2016 Fly & Drive ROUTE DAG 1 : BRUSSEL MONTRÉAL Vertrek

Nadere informatie

Luciano en Hans. Christiaan en Richard. Jena en Arianne. Bianca en Gerrit. Danielle en Jan. Jules en Martin

Luciano en Hans. Christiaan en Richard. Jena en Arianne. Bianca en Gerrit. Danielle en Jan. Jules en Martin Luciano en Hans Christiaan en Richard Jena en Arianne Bianca en Gerrit Danielle en Jan Jules en Martin Het was vroeg.6 uur verzamelen op station Utrecht Centraal. Vandaar gingen we via Rotterdam naar Brussel.

Nadere informatie

BIJZONDERE TREINREIS KAZACHSTAN OEZBEKISTAN

BIJZONDERE TREINREIS KAZACHSTAN OEZBEKISTAN BIJZONDERE TREINREIS KAZACHSTAN OEZBEKISTAN Op dit moment is de nieuwe dienstregeling voor 2018 nog niet officieel, in onderstaand overzicht zijn we uitgegaan van de nu bestaande regeling. Het kan zijn

Nadere informatie

INHOUD REIZEN NAAR PARIJS PARIJS 1STE ARRONDISSEMENT LOUVRE PALAIS-ROYAL PLACE VENDÔME 2DE ARRONDISSEMENT

INHOUD REIZEN NAAR PARIJS PARIJS 1STE ARRONDISSEMENT LOUVRE PALAIS-ROYAL PLACE VENDÔME 2DE ARRONDISSEMENT INHOUD REIZEN NAAR PARIJS Met de wagen 15 Met de trein 16 Met de bus 17 Met het vliegtuig 17 PARIJS Parijs voor altijd? 17 Geschiedenis 18 Eerste kennismaking 21 Internetsites 21 Reislectuur 22 Parijs

Nadere informatie

December In deze nieuwsbrief: Reggio onderwijs groep 6. Rots & water groep 1-2B. Terugblik Sinterklaasviering. Actie Serious request

December In deze nieuwsbrief: Reggio onderwijs groep 6. Rots & water groep 1-2B. Terugblik Sinterklaasviering. Actie Serious request In deze nieuwsbrief: Reggio onderwijs groep 6 Rots & water groep 1-2B Terugblik Sinterklaasviering Actie Serious request Kerstviering Dit thema kwamen de kinderen van groep 6 een viertal keer in het kookatelier.

Nadere informatie

Stephex Events stelt in avant-première de nieuwe data van zijn evenementen in 2017 voor!

Stephex Events stelt in avant-première de nieuwe data van zijn evenementen in 2017 voor! Stephex Events stelt in avant-première de nieuwe data van zijn evenementen in 2017 voor! Gekend als één van de mooiste hippische evenementen ter wereld, kan u zich ook dit jaar aan een tal van verrassingen

Nadere informatie

KERST & NIEUWJAAR 2015 ~ ARRANGEMENTEN CROWNE PLAZA MAASTRICHT

KERST & NIEUWJAAR 2015 ~ ARRANGEMENTEN CROWNE PLAZA MAASTRICHT 2015 ~ 2016 KERST & NIEUWJAAR ARRANGEMENTEN CROWNE PLAZA MAASTRICHT RUITERIJ 1 6221 EW MAASTRICHT 043-350 9191 WWW.CROWNEPLAZAMAASTRICHT.NL INFO@CPMAASTRICHT.NL Kerst Breng tijdens de feestdagen een bezoek

Nadere informatie

Ruimte voor jezelf. Coaching met paarden op Château Montchoix 16 tot en met 23 juni 2014. Vakantie met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling

Ruimte voor jezelf. Coaching met paarden op Château Montchoix 16 tot en met 23 juni 2014. Vakantie met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling Château Montchoix & Caballo Consultancy Ruimte voor jezelf Vakantie met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling Coaching in Frankrijk Een kasteel, bossen, paarden, zon. Ruimte en tijd voor jezelf, voor

Nadere informatie

Inhoud. Kerst Diner Dansant 4. Pre Kerstbrunch & Kerstbrunch 5. Kerstbuffet & Familiebuffet 7. Kerstarrangement 9

Inhoud. Kerst Diner Dansant 4. Pre Kerstbrunch & Kerstbrunch 5. Kerstbuffet & Familiebuffet 7. Kerstarrangement 9 Inhoud Kerst Diner Dansant 4 Pre Kerstbrunch & Kerstbrunch 5 Kerstbuffet & Familiebuffet 7 Kerstarrangement 9 Sylvester Gala & Nieuwjaarsontbijt buffet 10 Sylvester Gala arrangement 11 Kerst- & Nieuwjaarsborrels

Nadere informatie

Kijk ook op onze website: www.vvvbronckhorst.nl

Kijk ook op onze website: www.vvvbronckhorst.nl Eindejaarseditie Van 12 december 2009 tot 08 januari 2010 Zaterdag 12 december 2009 Bronkhorst Halle Kerst in Bronkhorst. Een oergezellig festijn met diverse activiteiten. Tijd: 11:00-18:00 uur. Kerstmarkt.

Nadere informatie

Kerstmarkt. Vrijdag 7 t/m zondag 30 december Een plek om te verwonderen en te bewonderen

Kerstmarkt. Vrijdag 7 t/m zondag 30 december Een plek om te verwonderen en te bewonderen Kerstmarkt Vrijdag 7 t/m zondag 30 december 2018 Een plek om te verwonderen en te bewonderen Winter Village Stadshart Amstelveen Van 29 november 2018 t/m 7 januari 2019 in Stadshart Amstelveen Van 29 november

Nadere informatie

Stedentrip Parijs Autitravel

Stedentrip Parijs Autitravel Stedentrip Parijs Autitravel 11 t/m 15 juni 2015 Reizigers: Roel van wissen, Sam Haley, Martijn Ambrosius, David van Arendonk, David Jockin, Rik van Keeken & Rick van den Oord Reisleiders: Lisanne Harmsen

Nadere informatie

individuele hotelfietsreis vanaf 578 La Route du Vin

individuele hotelfietsreis vanaf 578 La Route du Vin Zuid Elzas 7 dagen individuele hotelfietsreis vanaf 578 La Route du Vin Een weekje even helemaal er tussen uit, niet te ver, maar wel in een heel andere omgeving? Dat kan in de Elzas, op zijn Frans: Alsace!

Nadere informatie

MOOIERE WINTERS ZIJN NAUWELIJKS DENKBAAR

MOOIERE WINTERS ZIJN NAUWELIJKS DENKBAAR MOOIERE WINTERS ZIJN NAUWELIJKS DENKBAAR Sponsorbrochure 2016 Helpt u ons Winter Village Stadshart Amstelveen mede mogelijk te maken? Van 24 november 2016 tot en met 26 december 2016 is het weer zover.

Nadere informatie

ANDALUSIe. GEMAAKT DOOR Samantha

ANDALUSIe. GEMAAKT DOOR Samantha ANDALUSIe GEMAAKT DOOR Samantha ANDALUSIË Het mooie Andalusie, het land van de olijven, sinaasappels, zonnebloemen, mooie bergketens en valleien, leuke witte bergdorpen met mooie pleintjes, is een brug

Nadere informatie

Een informatie van de toeristische federatie van Belgisch luxemburg

Een informatie van de toeristische federatie van Belgisch luxemburg AT-Europe bvba Aan: Onderwerp: p.willems@ftlb.be RE: Een informatie van de toeristische federatie van Belgisch luxemburg Een informatie van de toeristische federatie van Belgisch luxemburg Juli maakt plaats

Nadere informatie

Kerstmarkt. 29 november 2017 t/m 7 januari Een plek om te verwonderen en te bewonderen

Kerstmarkt. 29 november 2017 t/m 7 januari Een plek om te verwonderen en te bewonderen Kerstmarkt 29 november 2017 t/m 7 januari 2018 Een plek om te verwonderen en te bewonderen Winter Village Stadshart Amstelveen Van 29 november 2017 t/m 7 januari 2018 in Stadshart Amstelveen Van 29 november

Nadere informatie

December Bloemschikken op maandag 19 december Bloemschikken

December Bloemschikken op maandag 19 december Bloemschikken December 2016 Bloemschikken Bloemschikken op maandag 19 december 2016 Op maandag 19 december 2016 gaan wij om 19.00 uur in buurthuis VanOns een kerststukje maken. U kunt bij dit kerststuk zelf kiezen in

Nadere informatie

Westzaanse Winter Fair Zaterdag 10 december 2016 van 16:00-23:00 uur

Westzaanse Winter Fair Zaterdag 10 december 2016 van 16:00-23:00 uur Westzaanse Winter Fair Zaterdag 10 december 2016 van 16:00-23:00 uur Een feest voor ons allemaal Een sprookjesachtige winter Westzaan vol twinkelende lichtjes, ijspret en warme vreugdevuren. Tijdens de

Nadere informatie

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema:

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Beste bewoner, familie, bezoeker, Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Reis door Europa In dit Zonneblad vind je een overzicht van al onze grote activiteiten.

Nadere informatie

fun 28 C vakantie Het eiland Noirmoutier een eiland waar alles mogelijk is! op de camping formules vakantie of weekend Microklimaat en water

fun 28 C vakantie Het eiland Noirmoutier een eiland waar alles mogelijk is! op de camping formules vakantie of weekend Microklimaat en water Het eiland Noirmoutier VENDÉE - FRANKRIJK domaine-le-midi.com fun vakantie op de camping 4 formules vakantie of weekend een eiland waar alles mogelijk is! Microklimaat en water 28 C Verkwikkende sfeer

Nadere informatie

Stad van 7 heuvels...

Stad van 7 heuvels... CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Stad van 7 heuvels... PROGRAMMA Dag 1 : België - Lissabon We vertrekken s ochtends voor onze vlucht naar Lissabon. Bij aankomst bezoeken we met onze gids allereerst de

Nadere informatie

MAANDMEMO december 2016

MAANDMEMO december 2016 MAANDMEMO december 2016 Beste Ouders, Hoewel Sint nog niet zijn hielen heeft gelicht, Komt 2017 al snel in zicht. De eerste helft van het schooljaar is al bijna omgevlogen, Maar de rest van het jaar laat

Nadere informatie

Feed your Body and Soul, Yogaretreat in Frankrijk

Feed your Body and Soul, Yogaretreat in Frankrijk Yogaretreat in Frankrijk! Vrijdag 20 mei t/m vrijdag 27 mei 2016 Een week lang ontspannen in de mooie streek Languedoc-Roussillon met dagelijks yoga?! Kom in mei naar onze yogaretreat in Frankrijk! Tijdens

Nadere informatie

Rietveld school art by night Donderdag 20 februari van 18.30 tot 20.30 uur

Rietveld school art by night Donderdag 20 februari van 18.30 tot 20.30 uur Badhoevedorp, 2 februari 2014 JUBILEUMNIEUWSBRIEF 4. Dit is alweer de vierde jubileumnieuwsbrief. Het jubileumjaar is voor de helft voorbij en we kunnen wederom terugkijken op een aantal geslaagde feestelijke

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, samen zijn we compleet

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, samen zijn we compleet Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, samen zijn we compleet Nieuws van de directeur Met de mooie voorspellingen in het vooruitzicht, wens ik u en de kinderen namens het team een prettige herfstvakantie.

Nadere informatie

Voorschriften van de tocht :

Voorschriften van de tocht : Ontdekkingstocht in de stad Malmedy 2014 Voorschriften van de tocht : In samenwerking met het Huis voor Toerisme heeft het Dienst voor Toerisme (Royal syndicat d intiative) een permanente wandeltocht georganiseerd

Nadere informatie

KERSTACTIVITEITEN 2010 SPECIAL - METROPOOL AMSTERDAM

KERSTACTIVITEITEN 2010 SPECIAL - METROPOOL AMSTERDAM KERSTACTIVITEITEN 2010 SPECIAL - METROPOOL AMSTERDAM Extra nieuwsbulletin voor de media: Kerstactiviteiten in de Metropool Amsterdam. Uitgave: December 2010. Deze uitgave verschijnt 1x per jaar Amsterdam

Nadere informatie

DE BEKRONING VAN DE BELGISCHE CHOCOLADE 2 4 MAART 2018 BRUSSEL TOUR & TAXIS

DE BEKRONING VAN DE BELGISCHE CHOCOLADE 2 4 MAART 2018 BRUSSEL TOUR & TAXIS DE BEKRONING VAN DE BELGISCHE CHOCOLADE 2 4 MAART 2018 BRUSSEL TOUR & TAXIS HTTP://BRUSSELS.SALON-DU-CHOCOLAT.COM NEEM DEEL AAN DE GROOTSTE EVENTS GEWIJD AAN CHOCOLADE EN CACAO TER WERELD EN IN BELGIË

Nadere informatie

Mysterieus en culinair Marrakech

Mysterieus en culinair Marrakech Mysterieus en culinair Marrakech 25/05 tot 29/05/2018 5 dagen, 4 nachten Beleef tijdens deze citytrip de sprookjesachtige Arabische sfeer van duizend-en-eennacht. Geen betere plaats om kennis te maken

Nadere informatie

Maandplanning december 2016 Jaarthema: Anders is leuk

Maandplanning december 2016 Jaarthema: Anders is leuk Maandplanning december 2016 Jaarthema: Anders is leuk Maandpunt: Ik ben uniek Mos: lichtje uit voor je de deur sluit! Activiteitenkalender kleuters - Donderdag 1 december: - Juf Els en juf Lise: Thema:

Nadere informatie

Geniet van een stijlvol kunststuk in uw woonkamer!

Geniet van een stijlvol kunststuk in uw woonkamer! Rembrandt 350 Geniet van een stijlvol kunststuk in uw woonkamer! De Rembrandt 350 is een buitengewoon orgel, vernoemd naar de Hollandse meester Rembrandt van Rijn. Dankzij het mooie klassieke meubel en

Nadere informatie

Verslag Campertrip Zuid Frankrijk 2012.

Verslag Campertrip Zuid Frankrijk 2012. Verslag Campertrip Zuid Frankrijk 2012. Zondag 10 juni 2012. Vanmorgen vertrokken en via Antwerpen, Brussel en Luxemburg zijn we, zonder tolwegen, lekker opgeschoten en doorgereden tot Arc et Senans. Hier

Nadere informatie

De kerstdagen bij Van der Valk Hotel Apeldoorn de Cantharel zijn ons zolang we

De kerstdagen bij Van der Valk Hotel Apeldoorn de Cantharel zijn ons zolang we KERST Een mooie kerst! De kerstdagen bij Van der Valk Hotel Apeldoorn de Cantharel zijn ons zolang we ons kunnen heugen, bijzonder dierbaar. Het zijn dagen die we graag met u delen. Het hotel is op zijn

Nadere informatie

Camping Caravaning. Pointe de Kerbihan. Bretagne Sud. Bretagne Sud. In LA TRINITE vanaf pasen tot de herfstzon

Camping Caravaning. Pointe de Kerbihan. Bretagne Sud. Bretagne Sud. In LA TRINITE vanaf pasen tot de herfstzon Bretagne www.camping-de-la-baie.fr Camping Caravaning La Trinité sur Mer Rivière de Crac h...de schoonheld van haar stranden, haar stranden van fijn zand, het milde klimaat, haar gastvrijheid, haar gastronomie,

Nadere informatie

Projectplan. Werktitel: Winterevent Door : Stichting Puur Brabants Datum : Augustus ! Pagina 1

Projectplan. Werktitel: Winterevent Door : Stichting Puur Brabants Datum : Augustus ! Pagina 1 Projectplan Werktitel: Winterevent 2017 Door : Stichting Puur Brabants Datum : Augustus 2017 Pagina 1 Inleiding Helmonder zijn is iets moois, iets om trots op te zijn. Helmond is een prachtige stad, er

Nadere informatie

Richard. Groenendijk. Mariska. van Kolck. Ben. Cramer L.A. The Voices. 14 december 2015 Spoorwegmuseum Utrecht

Richard. Groenendijk. Mariska. van Kolck. Ben. Cramer L.A. The Voices. 14 december 2015 Spoorwegmuseum Utrecht Richard Groenendijk Mariska van Kolck Ben Cramer L.A. The Voices 14 december 2015 Spoorwegmuseum Utrecht Het Lach voor een Dag Gala In 2015 wordt het eerste Lach voor een dag Gala gehouden in Het Spoorwegmuseum

Nadere informatie

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona BARCELONA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Stad van Gaudi PROGRAMMA Dag 1 : België - Barcelona We vertrekken s ochtends met een rechtstreekse vlucht naar Barcelona. Aankomst voorzien om 08u20. Onder

Nadere informatie

Met VLAS Lokeren op reis naar de Champagne, Van 19 tot 21/9/16

Met VLAS Lokeren op reis naar de Champagne, Van 19 tot 21/9/16 & Met VLAS Lokeren op reis naar de Champagne, Van 19 tot 21/9/16 De Champagnestreek is zeer gevarieerd en opgedeeld in 2 regio s nl. Marne en Haute Marne met als voornaamste steden Reims, Epernay en Châlons-en-

Nadere informatie

SINT LIDUINA COMMISSIE SCHIEDAM

SINT LIDUINA COMMISSIE SCHIEDAM SINT LIDUINA COMMISSIE SCHIEDAM NIEUWSBRIEF Nr. 12 20 september 2015 Liduinajaar 2015 Schiedam wat nog komt ooooooooooooooooooooooooooooooooooooo AGENDA september- december o LIDUINA WANDELINGEN aangeboden

Nadere informatie

REDENEN OM EEN WERELDERFGOED STAD TE BEZOEKEN

REDENEN OM EEN WERELDERFGOED STAD TE BEZOEKEN REDENEN OM EEN WERELDERFGOED STAD TE BEZOEKEN FEITEN EN CIJFERS Hoofdstad van het district Porto, stad die door UNESCO sinds 1996 als werelderfgoed erkend is Ligging:: zuidwesten van Europa, aan de Atlantische

Nadere informatie

Businesspakketten met langdurige en effectieve visibiliteit en bedrijfsevents in een gezellige winterambiance!

Businesspakketten met langdurige en effectieve visibiliteit en bedrijfsevents in een gezellige winterambiance! Businesspakketten met langdurige en effectieve visibiliteit en bedrijfsevents in een gezellige winterambiance! Vanaf 18 november 2017 staat de Hasseltse binnenstad weer 7 weken lang in het teken van Winterland

Nadere informatie

WWW.KERSTCIRCUS.NL EEN ONVERGETELIJKE REIS DOOR DE MAGISCHE WERELD VAN KERSTCIRCUS AHOY HOOGGEËERD PUBLIEK

WWW.KERSTCIRCUS.NL EEN ONVERGETELIJKE REIS DOOR DE MAGISCHE WERELD VAN KERSTCIRCUS AHOY HOOGGEËERD PUBLIEK HOOGGEËERD PUBLIEK Het GROOTSTE en LANGSTLOPENDE kerstcircus van Nederland Van 23 DECEMBER 2011 T/M 5 JANUARI 2012 vindt de 41E editie plaats Spectaculaire TOPACROBATEN, CLOWNS en adembenemende circusacts

Nadere informatie

Datum: Naam: Beschrijving: Plaats: Zaterdag 19 april

Datum: Naam: Beschrijving: Plaats: Zaterdag 19 april Pagina 1 van 5, versie 14 april 2014 Agenda BOB 2014 (versie 14 april 2014) Datum: Naam: Beschrijving: Plaats: 19 april se Paasmarkt 4 mei 10 mei 11 mei 18 mei 24 mei 25 mei 25 mei Donderdag 29 mei Vrijdag

Nadere informatie

Ecole PERL Paris. Mijn lessen. Talenschool dicht bij de Bastille. IN HET HARTJE VAN PARIJS. Vanaf: -

Ecole PERL Paris. Mijn lessen. Talenschool dicht bij de Bastille. IN HET HARTJE VAN PARIJS. Vanaf: - Ecole PERL Paris Talenschool dicht bij de Bastille. Vanaf: - Ecole PERL Paris De talenschool PERL ligt in een zeer mooi gebouw in het hartje van Parijs, op enkele meters van het kerkhof Père Lachaise en

Nadere informatie

Geschreven door Ger Wouters zaterdag 12 september :14 - Laatst aangepast zaterdag 12 september :33

Geschreven door Ger Wouters zaterdag 12 september :14 - Laatst aangepast zaterdag 12 september :33 Londen bruist. Londen is big. Londen is in beweging. Londen wekt indruk. Londen is een stad waar ik misschien best zou kunnen wonen. En dat terwijl ik van Amsterdam, wat een dorp is vergeleken met Londen,

Nadere informatie

Lotza's Studios Griekenland Santorini Finikia

Lotza's Studios Griekenland Santorini Finikia Lotza's Studios Griekenland Santorini Finikia 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Lotza's Studios - (Griekenland Santorini Finikia) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

E V E N E M E N T V A N B E T E K E N I S

E V E N E M E N T V A N B E T E K E N I S E V E N E M E N T V A N B E T E K E N I S In drie jaar tijd is er een prachtige Kerstboom opgetuigd met talloze zelfstandige evenementen. Wat wil de stichting Noordwijk Kerstdorp aan Zee? De komende jaren

Nadere informatie

voor jong en oud Zondag 20 december MAANDAG 21 december

voor jong en oud Zondag 20 december MAANDAG 21 december Programma voor jong en oud Zondag 20 december De door Bredanaars geschilderde verdwenen schilderijen Vang jouw verloren geraakte schilderij Vincent vertelt over herinneringen aan Brabant Verbeelding van

Nadere informatie

Spanje. Vlieg met ons mee naar Spanje!

Spanje. Vlieg met ons mee naar Spanje! Spanje Vlieg met ons mee naar Spanje! Vlieg met ons mee naar Spanje! Vlieg met ons mee naar Spanje - Zonnig, bruisend en spectaculair *Spaanse keuken *Heerlijke tapas *Sprankelende Cava *Indrukwekkend

Nadere informatie

INSPIREREND ST. PETERSBURG (MET BEZOEK

INSPIREREND ST. PETERSBURG (MET BEZOEK INSPIREREND ST. PETERSBURG (MET BEZOEK AAN QUILTFESTIVAL) 8 DAGEN N.t.b. oktober 2019 (derde of vierde week van oktober. Bekend uiterlijk in mei.) 799 EUR (exclusief vluchten) Highlights: Quiltfestival

Nadere informatie

weddings BY RENAISSANCE HOTELS

weddings BY RENAISSANCE HOTELS RENAISSANCE AMSTERDAM HOTEL Kattengat 1 Amsterdam, 1012SZ t. +31 (0) 20 621 2223 f. +31 (0) 20 627 5245 RenaissanceAmsterdam.nl Het historische Hart van Amsterdam ROMANTIEK IN DE STAD Bij Renaissance geloven

Nadere informatie

Zomeruitstappen WVA vzw Rijselstraat Ieper tel: mail:

Zomeruitstappen WVA vzw Rijselstraat Ieper tel: mail: Zomeruitstappen 2016 WVA vzw Rijselstraat 98 8900 Ieper tel: 057 21 55 35 mail: info@wvavzw.be 1 Inhoud Kaft....1 Inhoud...2 Algemene informatie.3 Dinsdag 19 juli: Planckendael...... 4 Dinsdag 26 juli:

Nadere informatie

CITYTRIP Krakau (Polen)

CITYTRIP Krakau (Polen) CITYTRIP Krakau (Polen) DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS met bezoek aan Auschwitz en Birkenau 1 Programma Krakau, een stad met een unieke sfeer en een schitterende authentieke binnenstad, werd in 1978 als eerste

Nadere informatie

Beleggerstip: Cube la Mer. Prijs ,- Excl. BTW en incl. complete inventaris

Beleggerstip: Cube la Mer. Prijs ,- Excl. BTW en incl. complete inventaris Beleggerstip: Cube la Mer Prijs 118.368,- Excl. BTW en incl. complete inventaris Omschrijving Nog nooit was investeren in een turn-key recreatiewoning zo interessant! Investeer 118.368,- INCLUSIEF compleet

Nadere informatie

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Stad van Gaudi PROGRAMMA Dag 1 : België - Barcelona We vertrekken s ochtends met een rechtstreekse vlucht Brussels Airlines naar Barcelona. Onder begeleiding van onze

Nadere informatie

Oud-Beijerland. Twee royale stadsvilla s in het centrum van Oud-Beijerland. Julianastraat 66 & 68. Antilopestraat 39 3064 LA Rotterdam

Oud-Beijerland. Twee royale stadsvilla s in het centrum van Oud-Beijerland. Julianastraat 66 & 68. Antilopestraat 39 3064 LA Rotterdam Oud-Beijerland Twee royale stadsvilla s in het centrum van Oud-Beijerland. Antilopestraat 39 3064 LA Rotterdam Julianastraat 66 & 68 Tel.: 010-442 75 62 http://wittewoningmakelaars.nl 1 Oud-Beijerland

Nadere informatie

Activiteitenplan en begroting. BIZ Ootmarsum 2017

Activiteitenplan en begroting. BIZ Ootmarsum 2017 BIZ Ootmarsum Activiteitenplan en begroting BIZ Ootmarsum 2017 Ruimtelijke kwaliteit voor een aantrekkelijke en veilige omgeving. Groen (bloembakken enz.), aankleding binnenstad & straatmeubilair e.d..

Nadere informatie

Welkom in Emma Ontmoeting & gezelligheid in Emma!

Welkom in Emma Ontmoeting & gezelligheid in Emma! Welkom in Emma Ontmoeting & gezelligheid in Emma! Programma juli 2019 Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand juli. U bent van harte welkom om hier aan deel te nemen. Ook mensen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 december 2015

Nieuwsbrief 18 december 2015 Nieuwsbrief 18 december 2015 De Waalse school ontmoet burgemeester Aboutaleb! Woensdagmiddag is door burgemeester Aboutaleb in de Centrale Bibliotheek de tentoonstelling 'Samen leven' geopend. In deze

Nadere informatie

Examen VMBO-KB 2009. Arabisch CSE KB. tijdvak 1 vrijdag 29 mei 9.00 11.00 uur. Bij dit examen hoort een uitwerkbijlage.

Examen VMBO-KB 2009. Arabisch CSE KB. tijdvak 1 vrijdag 29 mei 9.00 11.00 uur. Bij dit examen hoort een uitwerkbijlage. Examen VMBO-KB 2009 tijdvak 1 vrijdag 29 mei 9.00 11.00 uur Arabisch CSE KB Bij dit examen hoort een uitwerkbijlage. Beantwoord alle vragen in de uitwerkbijlage. Dit examen bestaat uit 37 vragen. Voor

Nadere informatie

24 november t/m 26 december The Village

24 november t/m 26 december The Village 24 november t/m 26 december 2016 The Village 24 november t/m 26 december 2016 Winter Village Stadshart Amstelveen Van 24 november t/m 26 december 2016 is het zover. Schaats- en kerstliefhebbers kunnen

Nadere informatie

Brocanteries Kalender 2018

Brocanteries Kalender 2018 Brocanteries Kalender 2018 Brocanterie Indoor Leuven (overdekt!) Brabanthal Leuven Research Park Haasrode - Brabantlaan 1 3001 Heverlee Datum: Zondag 11/02/2018 Aantal exposanten: 90 8 euro/lopende meter

Nadere informatie

Nieuwsbrief november/december 2015

Nieuwsbrief november/december 2015 Nieuwsbrief november/december 2015 4 december bezoekt Sint Kei 13 Vrijdag 4 december komt Sinterklaas een bezoekje brengen aan onze school. Alle kinderen worden om 8.30 uur verwacht op het schoolplein.

Nadere informatie