Schippersstraat PE Rotterdam Vraagprijs ,- k.k.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Schippersstraat PE Rotterdam Vraagprijs ,- k.k."

Transcriptie

1 Schippersstraat PE Rotterdam Vraagprijs ,- k.k.

2 Omschrijving Schippersstraat Rotterdam Zeer ruime woning gelegen in het gewilde complex le Medi in Rotterdam Delfshaven. Het betreft een ruime 6-kamer woning verdeeld over de begane grond, eerste- en tweede verdieping met als extra pluspunt de aangrenzende atelier-/werkruimte en eigen parkeerplaats! De woning beschikt o.a. over een luxe woonkeuken voorzien van complete inbouwapparatuur, royale living op de eerste verdieping met toegang tot het dakterras en 4 slaapkamers. De van oorsprong eenvoudige volkswijk Bospolder is de laatste jaren een interessante locatie voor mensen die een royale stadswoning in een stedelijke omgeving zoeken. Alle stadse voorzieningen van het centrum van Rotterdam liggen in de nabije omgeving. De woning maakt onderdeel uit van het complex Le Medi. Alle woningen Van Le Medi zijn gelegen in 5 blokken om een gemeenschappelijk binnenplein. Het plein is te bereiken via autovrije straatjes met elk een toegangspoort. De poorten worden 's avonds gesloten waardoor er extra veiligheid en rust wordt gecreëerd en daardoor dus ook zeer kindvriendelijk te noemen. De architectuur en stedenbouwkundige opzet van de woningen is geïnspireerd op de architectuur van de landen rond de Middellandse Zee. De woning is direct gelegen tegenover het 'Dakpark' van een kilometer lang. Onder het Dakpark zijn verschillende winkel- en bedrijfsruimten te vinden. Alle stadse voorzieningen zijn op loop- en fietsafstand bereikbaar. Op donderdag en zaterdag kunt u de nabij gelegen Visserijplein Markt bezoeken. Indeling: Begane grond: Entree/hal met meterkast, toiletruimte voorzien van standaard sanitair en ruime berging met aansluiting wasmachine- en droger en deur naar de garage. Ideaal als u veel boodschappen heeft gedaan aangezien de garage direct aansluit op de berging. Royale woonkeuken in hoekopstelling voorzien van moderne kleurstelling zwart/wit en volledige Siemens inbouwapparatuur. Vanuit de hal toegang tot de atelier-/werkruimte met eigen entree aan de voorzijde. Deze ruimte is thans ingericht als living, maar zeer geschikt als werkruimte. Deur aan de achterzijde met toegang tot de garage.

3 1e verdieping: Royale living voorzien van hoogglans natuurstenen vloer en deur naar het dakterras (ZW). Slaapkamer 1 gelegen aan de voorzijde met openslaande deuren naar Frans balkon, vaste kastenwand en laminaat vloer (in plavuizen look). 2e verdieping: Overloop en kast met opstelplaats cv-combiketel. Slaapkamer 2 gelegen aan de voorzijde Slaapkamer 3 gelegen aan de achterzijde voorzien van kastenwand en laminaatvloer (grijs look). Slaapkamer 4 eveneens gelegen aan de achterzijde en ook voorzien van laminaatvloer (in grijs look). Standaard badkamer met douchehoek, wastafel en 2e toilet. Bijzonderheden: Verwarming en warm water middels cv-combiketel Bouwjaar 2008 Actieve VvE; Bijdrage VvE 67,- per maand Zeer geschikte woning voor wonen en werken aan huis Atelier-/werkruimte met eigen entree en toegang tot de garage Garage direct achter de woning gelegen Luxe keuken met complete inbouwapparatuur Rustig gelegen in Le Medi waar de zon altijd schijnt Oplevering in overleg Interesse in dit huis? Landhuis Makelaardij behartigt de belangen van de verkopende partij. Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in! Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door ons kantoor geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden.

4 Foto s

5 Foto s

6 Foto s

7 Foto s

8 Foto s

9 Foto s

10 Kenmerken Vraagprijs ,- k.k. Soort Eengezinswoning Type Tussenwoning Aantal kamers 6 (waarvan 4 slaapkamers) Inhoud 550 m 3 Perceeloppervlakte 0 m 2 Woonoppervlakte 158 m 2 Soort bouw Bestaande bouw Bouwjaar 2008 Ligging n.v.t. Tuin Zonneterras Garage Parkeerkelder Isolatie Volledig geïsoleerd Verwarming C.v.-ketel Locatie Schippersstraat PE Rotterdam

11

12 Belangrijke vragen over bezichtigingen, onderhandelingen, koopovereenkomsten en meer Wanneer ben ik in onderhandeling? U kunt niet afdwingen dat u in onderhandeling bent. U bent pas in onderhandeling als de verkoper reageert op uw bod, dus als de verkoper een tegenvoorstel doet. Ook kan de verkopend makelaar uitdrukkelijk aangeven dat hij met u in onderhandeling is. U bent niet in onderhandeling als de verkopende makelaar aangeeft dat hij over uw bod met de verkoper zal overleggen. Indien er veel belangstelling is voor de woning behoudt verkoper zich het recht voor om met meerdere partijen in onderhandeling te gaan. Mag een makelaar doorgaan met bezichtigen als er al over een bod onderhandelt wordt? Dat mag. Een onderhandeling hoeft nog niet tot een koop te leiden. De verkoper kan daarnaast wellicht graag willen weten of er meer belangstelling is. De eerste bieder hoeft nog niet de beste te zijn. Daarom gaan de bezichtigingen door. De verkopende makelaar zal aan belangstellende doorgeven dat hij, zoals dat heet, onder bod is. Een belangstellende mag dan wel een bod uitbrengen, maar krijgt daar geen antwoord op tot de onderhandeling met de eerste bieder beëindigd is. De makelaar zal geen mededelingen doen over de hoogte van biedingen. Kan een verkoper de vraagprijs van een woning tijdens de onderhandeling verhogen? Ja, een verkoper mag dit doen. Als de vraagprijs alleen een uitnodiging is tot het doen van een bod, dan kan de verkoper ook besluiten de vraagprijs te verlagen of te verhogen. Mag een makelaar tijdens de onderhandelingen het systeem van verkoop wijzigen? Dat mag. Een van de partijen mag de onderhandeling beëindigen. Soms zijn er zoveel belangstellenden die de vraagprijs bieden of benaderen, dat het moeilijk is te bepalen wie de beste koper is. In dat geval kan de verkopende makelaar (uiteraard in overleg met de verkoper) besluiten de lopende onderhandeling af te breken en de biedprocedure te wijzigen. De makelaar kiest vervolgens bijvoorbeeld voor een inschrijvingsprocedure. Alle bieders hebben dan een gelijke kans om het hoogste bod uit te brengen. Als ik de vraagprijs bied, is de woning dan voor mij? Nee. Ook al biedt u de vraagprijs, dan heeft u nog niet het recht de woning te kopen. De verkoper beslist of hij een bod accepteert (ook al is dit de vraagprijs. Wanneer komt de koop tot stand? Tijdens een onderhandeling doen partijen vaak over en weer biedingen. Als de verkopende partij een bod aanvaardt, dan is er sprake van een koop. Als de verkoper een tegenvoorstel doet, kan de koper door dit te aanvaarden de koop tot stand brengen. Andersom kan dat ook. Als de potentiële koper een tegenvoorstel doet dat afwijkt van het bod dat de verkopende partij eerder heeft gedaan, dan vervalt het eerdere bod van de verkopende partij.

13 Als verkoper en koper het mondeling eens worden over de prijs, opleveringsdatum en de ontbindende voorwaarden, dan is er een overeenstemming. De verkopende makelaar legt de koop schriftelijk vast in een koopakte. Hierin worden ook de ontbindende voorwaarden opgenomen. Let op: u krijgt als koper niet automatisch een ontbindende voorwaarde voor de financiering. Bij uw bod moet u vermelden dat dit onder voorbehoud van financiering is. Wanneer is een koopovereenkomst rechtsgeldig? Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ondertekende koopovereenkomst. Onderzoeksplicht van kopers Als koper van een huis heb je ten alle tijden een onderzoeksplicht. Dit wil zeggen dat u als koper verplicht bent om gedegen onderzoek te doen naar bijvoorbeeld het inwinnen van informatie bij de gemeente, uw financiële mogelijkheden of de bouwkundige staat van de woning. Bedenktijd na aankoop van een woning De koper die een natuurlijke persoon is en niet handelt in de uitoefening van een beroep of bedrijf heeft bedenktijd om de koopovereenkomst te ontbinden. De bedenktijd duurt drie dagen en begint om 0.00 uur van de dag die volgt op de dag dat de door partijen ondertekende koopovereenkomst (in kopie) aan koper ter hand gesteld is. Ontbindende voorwaarden voor de financiering De gemiddelde termijn van het financieringsvoorbehoud betreft vaak tussen de 6 en 8 weken. Binnen deze termijn dient de hypotheekverstrekker aan koper(s) een finaal akkoord te geven. Een finaal akkoord houdt in, dat de hypotheekverstrekker bevestigd aan koper dat zij definitief de hypotheek willen verstrekken. Mocht dit binnen de bepaalde termijn, welke tevens is vastgelegd in de koopakte, niet ontvangen zijn van de bank, dan kan uitstel voor de ontbindende voorwaarden financiering worden gevraagd.

14 De 10 meest gestelde vragen over de aankoopmakelaar Een NVM-makelaar behartigt alleen úw belang De meeste mensen weten niet dat een makelaar alleen voor de koper óf verkoper van hetzelfde huis mag optreden. De NVM ziet daar gelukkig streng op toe. Toch raden wij u aan ook zelf goed op te letten als u een huis gaat kopen of verkopen. Aankoopmakelaar of verkoopmakelaar? Een NVM-makelaar werkt bij de transactie van een huis nooit voor twee partijen tegelijk. Dat zou namelijk niet correct zijn. Vergelijkt u het maar eens met twee mensen die een juridisch geschil hebben. Dan neemt elke partij een eigen advocaat in de arm. Met een makelaar is het eigenlijk net zo. Als hij al voor de verkoper werkt, kan hij u onmogelijk eerlijk adviseren over de aankoop van uw huis. En andersom geldt dat natuurlijk ook. Afhankelijk of u een makelaar nodig heeft voor het kopen of verkopen van een huis, spreken we van een aankoopmakelaar of verkoopmakelaar. Natuurlijk kan een NVM-makelaar de ene keer aankoopmakelaar zijn en de andere keer verkoopmakelaar. Want zowel van aankoop als verkoop heeft hij veel verstand. Maar hij zal dit dus nooit doen bij één en hetzelfde huis. Waar moet u op letten? een NVM-aankoopmakelaar behartigt alleen de belangen van de koper een NVM-verkoopmakelaar werkt alleen voor de verkoper een NVM-makelaar werkt dus nooit voor beide partijen tegelijk Alles wat u over een aankoopmakelaar moet weten 1. Wat bespaar ik als ik een huis koop met behulp van een eigen aankoopmakelaar? Door deskundigheid, ervaring en marktkennis bespaart een aankoopmakelaar voor u duizenden euro s, tijd en problemen. De kosten van een eigen makelaar verdient u terug in: - een lagere kooprijs dan uzelf zou kunnen realiseren - inzicht in de waarde van de woning - essentiële informatie over de woning, zoals: erfdienstbaarheden, vereniging van eigenaars, bouwkundige staat (moet er wel of niet bouwkundig worden gekeurd, onder welke voorwaarden en met welke omschrijving), bestemmingsplan e.d. - het op het juiste moment in de onderhandelingen naar voren brengen van de voorwaarden van de koop, overname roerende zaken, transportdatum etc. - tijdwinst door deskundige afwikkeling van alle zaken. 2. Bezichtigen kan ik zelf, maar kan ik een makelaar inschakelen die voor mij onderhandelt? In overleg met uw aankoopmakelaar zal dit zeker tot de mogelijkheden behoren. Op het moment dat u uw droomhuis heeft gevonden, zal uw makelaar de woning gaan opnemen en u informeren en adviseren over de belangrijke aspecten. Vanaf dat moment kan uw makelaar het aankooptraject oppakken en begeleiden.

15 3. Wanneer moet ik mijn aankoopmakelaar betalen? Het inschakelen van een aankoopmakelaar is meestal op basis van no cure no pay. Als er uiteindelijk geen koopovereenkomst wordt gesloten, rekent u er in principe niets af. Overleg als u een aankoopmakelaar inschakelt over het tijdstip van betaling. De meeste makelaars zullen met u afrekenen op de datum dat u eigenaar van de woning wordt. Werkelijk gemaakte kosten (bijvoorbeeld van een bouwkundige keuring) worden uiteraard wel in rekening gebracht. 4. Kan ik de kosten van mijn aankoopmakelaar meefinancieren? Ja, dat is mogelijk. (Deze kosten zijn echter niet aftrekbaar). De hoogte van het te verstrekken hypotheekbedrag dient uiteraard wel toereikend te zijn. 5. Kan mijn aankoopmakelaar taxeren voor de financiering van mijn woning? Nee, de taxatie voor de financiering dient te geschieden door een makelaar/taxateur die onafhankelijk is, dus een makelaar die niet betrokken is geweest bij de aan- of verkoop van de woning. U kunt natuurlijk wel uw aankoopmakelaar vragen om een taxatie te regelen. 6. Kan ik mijn aankoopmakelaar inschakelen voor de aankoop van een huis dat niet te koop staat bij een NVM-makelaar? Ja, dat kan. Bij iedere woning die te koop wordt aangeboden, kan een aankoopmakelaar voor u bemiddelen. 7. Kan ik een eerste bezichtiging alleen doen? Natuurlijk kan dat. De eerste indruk is belangrijk. Als het huis u bevalt, belt u met een NVMaankoopmakelaar om een afspraak te maken voor een tweede bezichtiging. Uw aankoopmakelaar bezichtigt het pand dan met u en met de verkopend makelaar. Vervolgens bespreekt uw aankoopmakelaar alles met betrekking tot het pand met u en bepaalt u gezamenlijk het te volgen traject. 8. Als er een verkoopmakelaar is, heb ik dan toch een aankoopmakelaar nodig? De makelaar die de woning in de verkoop heeft, behartigt de belangen van de verkoper. Hij of zij mag u dus niet helpen bij het te volgen onderhandelingstraject. U doet er goed aan om zelf een aankoopmakelaar in te schakelen. Uw aankoopmakelaar is een deskundige, heeft kennis van de plaatselijke markt en het belangrijkste: hij behartigt úw belangen. Ondanks de informatieplicht van de verkopende partij, heeft de koper ook een onderzoeksplicht. Uw aankoopmakelaar kan u daar nader over informeren. 9. Kan de aankoopmakelaar ook de hypotheek regelen? Uw aankoopmakelaar is (meestal) geen hypotheekadviseur, maar kan indien u dat wenst- wel een afspraak voor u maken bij een hypotheekadviseur. 10. Wat doet de aankoopmakelaar nog meer? Op de dag van de overdracht (transport bij de notaris) zal uw aankoopmakelaar regelen dat u samen met hem of haar uw nieuwe huis kunt inspecteren. Is deze inspectie niet in orde dan zal uw aankoopmakelaar actie ondernemen voordat de akte wordt getekend bij de notaris. Meestal worden tijdens deze inspectie ook de meterstanden voor gas, licht en water opgenomen. Zijn er

16 problemen nadat u de sleutel van uw nieuwe huis heeft ontvangen, dan kunt u altijd terecht bij uw aankoopmakelaar. Indien nodig zal hij of zij contact opnemen met de verkoper (via de verkopend makelaar) en de problemen voor u trachten op te lossen. Meer weten? Neem gerust contact op met een eigen NVM-makelaar, zij helpen u graag verder. Of kijk voor meer informatie op

17 Begrippen Bankgarantie: Een garantie van een Nederlandse bank dat de koper zijn verplichtingen uit de koopakte zal nakomen voor het bedrag dat genoemd is. Bedenktijd: Na het sluiten van de koopovereenkomst heeft de koper een wettelijke bedenktijd van drie dagen. De bedenktijd gaat in nadat de koper en de verkoper de koopakte hebben ondertekend en de koper (een kopie van) de akte heeft ontvangen. Beroepsaansprakelijkheidsverzekering: Een verzekering die NVM-makelaars hebben afgesloten ten behoeve van de aansprakelijkheid voor vermogensschade bij derden die rechtstreeks voortvloeit uit fouten die begaan worden bij de uitoefening van hun beroep. Bestemmingsplan: Een door de gemeenteraad vastgesteld inrichtingsprogramma voor een bepaald gebied. Hierin staat o.a. welke bestemming een bepaald perceel heeft en eventueel hoe bepaalde grond en de opstallen die erop staan moeten worden gebruikt. Het bestemmingsplan bestaat uit een plankaart, bebouwingsvoorschriften, toelichting en een exploitatieopzet. Op de plankaart kan een koper bekijken welke bestemming een perceel heeft. In de bebouwingsvoorschriften staan bouwmogelijkheden en bestemmingen in dat gebied aangegeven en verder omschreven, bijvoorbeeld goothoogten, inhoud van bouwwerken, rooilijnen, bebouwingsintensiteit, enz. Bod: Het bedrag dat door een partij wordt geboden op een pand. Dit kan gekoppeld zijn aan: ontbindende voorwaarden, een opleveringsdatum en eventuele over te nemen roerende zaken. Certificering: Iedereen mag zich makelaar noemen, maar alleen als aan bepaalde vakbekwaamheidseisen is voldaan kan een makelaar zich officieel door KEMA laten certificeren. Alleen VastgoedCert gecertificeerde makelaars kunnen lid worden van de NVM vakgroep Wonen. Courtage: De vergoeding voor de diensten die een makelaar van de NVM u verleent. De hoogte van de courtage spreekt u af met uw NVM-makelaar bij de opdrachtverstrekking. Erfpacht: Het recht om de onroerende zaak van iemand anders (bijvoorbeeld de gemeente) te gebruiken tegen betaling van een canon (een vast bedrag per maand of jaar). Eigenwoningforfait: Het bedrag dat u als eigenaar van een woning in uw belastingaangifte bij uw inkomen moet tellen (een vast percentage van de WOZ-waarde). Hypotheekakte: In dit document staan alle afspraken over de hypotheek tussen de koper en de financieringsinstelling. Het wordt uiteindelijk door de notaris aangeboden aan het Kadaster en in een speciaal daarvoor bestemd register ingeschreven. Kadaster: Een instantie die openbare registers beheert. Het Kadaster geeft onder andere informatie over: het grondoppervlak, of er een bevel tot bodemsanering is, of een pand op de monumentenlijst staat, wie de eigenaar is en welk kadastraal nummer het heeft.

18 Koopakte: In dit document worden de afspraken vastgelegd die verkoper en koper hebben gemaakt over de koop. Kosten koper: Hieronder worden de volgende kosten verstaan: - notariskosten voor de akte van levering - kosten van het Kadaster - overdrachtsbelasting Makelaarskosten en hypotheekkosten vallen hier niet onder. Levering: De levering is opgesplitst in twee delen. Bij de juridische levering wordt het perceel op naam van de koper gezet (door het tekenen van de akte van levering bij de notaris). De feitelijke levering vindt plaats bij het overdragen van de sleutels. Nationale Hypotheek Garantie (NHG): Een waarborgfonds dat borg staat wanneer de geldlener de rente en aflossing van zijn hypothecaire geldlening niet meer betaalt. U kunt een hypothecaire geldlening afsluiten met Nationale Hypotheek Garantie. Dit scheelt u in het rentepercentage en de hoogte van het hypotheekbedrag. Voor het krijgen van een financiering met NHG is een koopsomgrens vastgesteld. Boven deze koopsom kunt u geen financiering met NHG verkrijgen. NVM-beëdiging: Om aangesloten te kunnen zijn bij de NVM moeten makelaars, nadat hun vakbekwaamheid is vastgesteld, een eed (belofte) afleggen bij de NVM. Bij het afleggen van deze eed beloven zij hun vak eerlijk, betrouwbaar en onafhankelijk uit te oefenen. NVM-Erecode: Gedragsregels die door de NVM voor haar leden zijn opgesteld. De NVM-Erecode is het uitgangspunt voor het werken in de praktijk van alledag. NVM-leden worden getoetst op naleving van de NVM- Erecode. NVM-netwerk: Een computersysteem waarin alle woningen geregistreerd staan die door de NVMmakelaars worden verkocht. Ontbindende voorwaarden: Voorwaarden die in de koopovereenkomst kunnen worden opgenomen. Indien een voorwaarde in vervulling gaat kan de overeenkomst (meestal kosteloos) worden ontbonden. Een ontbindende voorwaarde kan onder meer betrekking hebben op de financiering, het verkrijgen van een verblijfsvergunning, het verkrijgen van de Nationale Hypotheek Garantie of de uitkomst van een bouwkundig advies. Optie: Het begrip optie wordt vaak gebruikt in de zin van bepaalde toezeggingen die gedaan zijn

19 door de verkopende makelaar aan een belangstellende (koper). Bijvoorbeeld wanneer u als koper verzoekt om het huis voor u te reserveren. De verkoper is echter niet verplicht op dit verzoek in te gaan. Overdrachtsbelasting: Een belasting die wordt geheven ten laste van de koper van een onroerende zaak (bijvoorbeeld een huis). Recht van overpad: Het recht (erfdienstbaarheid) dat de eigenaar van een stuk grond heeft om over de grond van een ander te gaan. De ander heeft de plicht dit toe te staan en het pad in stand te houden. Dit recht hangt aan een onroerende zaak en blijft bij de verkoop in stand. Roerende goederen: Dit zijn zaken die niet aan de onroerende zaak zijn verbonden en die de koper mogelijk kan overnemen van de verkoper, al dan niet tegen een vergoeding. Taxatie: Het uitbrengen van een waardeoordeel over bijvoorbeeld een pand door een daartoe bevoegd persoon, zoals uw NVM-makelaar. Bijvoorbeeld bij verkoop of verbouwing van een woning, voor de aanvraag van een hypotheek of in het kader van de Wet Waardering Onroerende Zaken. Transport: De juridische eigendomsoverdracht bij de notaris. Vereniging van Eigenaars: De vereniging van alle mede-eigenaren van een appartementengebouw. Hiervan bent u volgens de wet automatisch lid als u eigenaar bent van een appartementsrecht in het gebouw. De VvE behartigt de gemeenschappelijke belangen in en rond het appartementencomplex. In de splitsingsakte is aangegeven welk aandeel u als eigenaar hebt in het gehele gebouw. Vrij op naam (v.o.n.): Dit houdt in dat er voor de koper geen bijkomende kosten zijn om de woning op zijn naam te krijgen. Eventuele hypotheekkosten en de kosten van een makelaar blijven wel voor rekening van de koper. Waarborgsom Een bedrag dat gestort wordt door de koper (meestal bij de notaris) als zekerheid dat hij aan zijn betalingsverplichtingen zal voldoen. Zoekopdracht: Een opdracht tot het begeleiden bij het zoeken en kopen van een huis. Ook wel aankoopopdracht genoemd. Hiervoor mag de makelaar een courtage rekenen. Welke diensten in deze opdracht zijn inbegrepen hangt af van wat de makelaar en de opdrachtgever met elkaar afspreken.

20

21 Zoekt u iets anders? Stuur dan een mail naar ons kantoor info@landhuismakelaardij.nl Wij houden u graag op de hoogte van ons actuele woningaanbod. Zodra er een nieuwe woning op onze site wordt aangemeld, wordt u hiervan automatisch op de hoogte gesteld. Uiteraard geheel vrijblijvend!

Zijdewindestraat NL Rotterdam Vraagprijs ,- k.k.

Zijdewindestraat NL Rotterdam Vraagprijs ,- k.k. Zijdewindestraat 53 3014 NL Rotterdam Vraagprijs 325.000,- k.k. Landhuis NVM Makelaardij Aelbrechtskade 51 3022 HL Rotterdam Tel: 010-4768080 E-mail: info@landhuismakelaardij.nl Website: www.landhuismakelaardij.nl

Nadere informatie

Ogierssingel CN Rotterdam Vraagprijs ,- k.k.

Ogierssingel CN Rotterdam Vraagprijs ,- k.k. Ogierssingel 35 3076 CN Rotterdam Vraagprijs 215.000,- k.k. Landhuis NVM Makelaardij Aelbrechtskade 51 3022 HL Rotterdam Tel: 010-4768080 E-mail: info@landhuismakelaardij.nl Website: www.landhuismakelaardij.nl

Nadere informatie

Omschrijving. Stinsenweg 30 Roden. Algemene informatie. Stinsenweg 30 9301 WK Roden

Omschrijving. Stinsenweg 30 Roden. Algemene informatie. Stinsenweg 30 9301 WK Roden Omschrijving Algemene informatie 9301 WK Wonen in een groene omgeving, nabij bos en fietspaden, het kan in deze tussenwoning op een groot perceel van 269 m2 eigen grond. In een heerlijk groene woonomgeving

Nadere informatie

Kerkegaard 1, Eefde Vraagprijs 229.000,-- k.k.

Kerkegaard 1, Eefde Vraagprijs 229.000,-- k.k. Kerkegaard 1, Eefde Vraagprijs 229.000,-- k.k. Hoewel deze wooninfo met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, blijft de mogelijkheid bestaan dat er fouten en/of onvolledigheden in de omschrijving

Nadere informatie

Een NVM-makelaar behartigt alleen uw belang

Een NVM-makelaar behartigt alleen uw belang Een NVM-makelaar behartigt alleen uw belang De meeste mensen weten niet dat een makelaar alleen voor de koper óf verkoper van hetzelfde huis mag optreden. De NVM ziet daar gelukkig streng op toe. Toch

Nadere informatie

Heerestraat 54a Roden

Heerestraat 54a Roden Omschrijving Algemene informatie Heerestraat 54a 9301 AH RODEN Op het ruime balkon, gelegen op het zuid-westen is het heerlijk genieten van de zon en het uitzicht over de Zonnehof. Dit appartement is licht

Nadere informatie

Begrippen en uitleg. Makelaarsplaats (085) /5

Begrippen en uitleg. Makelaarsplaats (085) /5 Asbest Asbest is in het verleden veel toegepast in de bouw. Sinds 1 juli 1993 is het gebruik van asbesthoudende materialen in Nederland echter verboden. Woningen die voor die datum zijn gebouwd kunnen

Nadere informatie

Schieweg 118 C2 - Rotterdam

Schieweg 118 C2 - Rotterdam Schieweg 118 C2 - Rotterdam Koopsom 269.500,- k.k. Omschrijving Schieweg 118 C2 - Rotterdam TURNKEY 4 kamer appartement (104m2) in Rotterdam Noord mét dakterras (20m2)! De belangrijkste steekwoorden voor

Nadere informatie

Van 's-gravesandestraat 26 b - Schiedam

Van 's-gravesandestraat 26 b - Schiedam Van 's-gravesandestraat 26 b - Schiedam Vraagprijs 134.500,- k.k. Omschrijving Van 's-gravesandestraat 26 b - Schiedam Op een rustige locatie in Schiedam-Oost bieden wij u deze royale drie kamer bovenwoning

Nadere informatie

Robijnstraat 31 a - Rotterdam

Robijnstraat 31 a - Rotterdam Robijnstraat 31 a - Rotterdam Vraagprijs 179.500,- k.k. Omschrijving Robijnstraat 31 a - Rotterdam In deze rustige straat in het gewilde Kleiwegkwartier bieden wij u een goed onderhouden dubbele bovenwoning

Nadere informatie

Van Beuningenstraat 7 1R - Rotterdam

Van Beuningenstraat 7 1R - Rotterdam Van Beuningenstraat 7 1R - Rotterdam Vraagprijs 247.500,- k.k. Omschrijving Van Beuningenstraat 7 1R Rotterdam In een verkeersluw straatje in het hart van Blijdorp gelegen royaal 3 (voorheen 5) kamerappartement

Nadere informatie

Ten Busschekamp 34 - Zwolle

Ten Busschekamp 34 - Zwolle Ten Busschekamp 34 - Zwolle Koopsom 150.000,= k.k. Omschrijving Ten Busschekamp 34 - Zwolle Ruime tussenwoning in Zwolle Zuid met stenen berging en achtertuin op het zuidwesten met achterom. Het betreft

Nadere informatie

Sprengpad 31 - Zwolle

Sprengpad 31 - Zwolle Sprengpad 31 - Zwolle Vraagprijs 217.500,= k.k. Omschrijving Sprengpad 31 - Zwolle Deze royale, stijlvolle gebouwde tussenwoning is gelegen aan één van de mooiste lanen van Stadshagen.. Dit deel van Stadshagen

Nadere informatie

Vleerdamsedijk 11 h - Rockanje Vraagprijs 595.000,= v.o.n. Omschrijving Riant penthouse op de 2e en 3e woonlaag in het prachtige appartementencomplex Residentie Walesteyn. Het appartement dient nog afgewerkt

Nadere informatie

Goudsesingel 43 C - Rotterdam

Goudsesingel 43 C - Rotterdam Goudsesingel 43 C - Rotterdam Vraagprijs 175.000,- k.k. Omschrijving Goudsesingel 43 C - Rotterdam Vraagprijs 175.000,- k.k. Gelegen in een levendig, maar toch ook rustig gedeelte van Rotterdam- Centrum,

Nadere informatie

Doggerstraat 14 c - Rotterdam

Doggerstraat 14 c - Rotterdam Doggerstraat 14 c - Rotterdam Vraagprijs 109.500,- k.k. Omschrijving Doggerstraat 14 c - Rotterdam Zeer centraal gelegen ruim 3-kamerappartement (ca. 60m2) met kunststof kozijnen met dubbele beglazing,

Nadere informatie

Bonenburgerlaan 25 Heerde

Bonenburgerlaan 25 Heerde Noord Bonenburgerlaan 25 Heerde Vraagprijs: 370.000,- k.k. Aanvaarding in overleg Deze informatiebrochure is met zorg samengesteld. Voor eventuele onjuistheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid. Noord

Nadere informatie

TE KOOP. Marktstraat 1C, Neede

TE KOOP. Marktstraat 1C, Neede Marktstraat 1C, Neede TE KOOP Wormgoor Makelaars Grotestraat 32, Eibergen Postbus 145 7150 AC Eibergen Tel: 0545-475 075 E-mail: info@wormgoor.net Internet: www.wormgoor.net MARKTSTRAAT 1C, NEEDE In het

Nadere informatie

Brochure. Eksterplein 8 te Vaassen. Vraagprijs ,- k.k. Aanvaarding: in overleg

Brochure. Eksterplein 8 te Vaassen. Vraagprijs ,- k.k. Aanvaarding: in overleg Brochure Eksterplein 8 te Vaassen Vraagprijs 189.000,- k.k. Aanvaarding: in overleg Uitstekend onderhouden, moderne tussenwoning met tuin, berging en een royaal dakterras gelegen in een rustige en kindvriendelijke

Nadere informatie

Peppellaan BC Tiel Vraagprijs ,- k.k.

Peppellaan BC Tiel Vraagprijs ,- k.k. 4005 BC Vraagprijs 182.500,- k.k. Dolron Rivierenland Makelaars Prinses Beatrixlaan 21 4001 AG Tel: 0344-62 22 20 Fax: 0344-63 57 55 E-mail: info@dolronrivierenland.nl Website: www.dolronrivierenland.nl

Nadere informatie

Rozenlaan Rotterdam

Rozenlaan Rotterdam Rozenlaan 143 - Rotterdam Vraagprijs 200.000,- k.k. Omschrijving Rozenlaan 143 Rotterdam Vraagprijs 200.000,- k.k. Zeer royale en nette jaren '30-bovenwoning gelegen aan een leuke straat in het gezellige

Nadere informatie

Oude Binnenweg 44 B - Rotterdam

Oude Binnenweg 44 B - Rotterdam Oude Binnenweg 44 B - Rotterdam Vraagprijs 179.500,- k.k. Omschrijving Oude Binnenweg 44 B Rotterdam Vraagprijs 179.500,- k.k. Op de tweede etage gelegen drie/vier kamer appartement aan de gezellige winkelstraat,

Nadere informatie

Elzenblad 5 - Oostvoorne Vraagprijs 385.000,= v.o.n. Omschrijving In rustige wijk (alleen bestemmingsverkeer) gelegen levensloopbestendige patiobungalow met carport en inpandige berging. Woonkamer met

Nadere informatie

Parkstraat 32 - Grou

Parkstraat 32 - Grou Parkstraat 32 - Grou Sfeervolle karakteristieke woning met dakterras tegenover het park in het centrum van Grou. De goed onderhouden woning is voorzien van isolerende beglazing en wordt cv verwarmd(nieuwe

Nadere informatie

Brochure. Vraagprijs 199.000,-- k.k. Aanvaarding: in overleg. Hoofdweg 69 te Emst WWW.DEHAAN-MAKELAARS.NL

Brochure. Vraagprijs 199.000,-- k.k. Aanvaarding: in overleg. Hoofdweg 69 te Emst WWW.DEHAAN-MAKELAARS.NL Brochure Hoofdweg 69 te Emst Vraagprijs 199.000,-- k.k. Aanvaarding: in overleg EMST, HOOFDWEG 69 In het centrum van Emst wordt u aangeboden een eenvoudige vrijstaande woning met garage en berging gelegen

Nadere informatie

Hoefbladstraat 9 Terneuzen. Vraagprijs: ,- k.k.

Hoefbladstraat 9 Terneuzen. Vraagprijs: ,- k.k. Hoefbladstraat 9 Terneuzen Vraagprijs: 205.000,- k.k. Ligging Aanvaarding Vraagprijs Woonwijk In overleg 205.000,= k.k. Aantal kamers 5 Slaapkamers 4 Bouwjaar 1983 Perceel - oppervlakte Woonoppervlakte

Nadere informatie

Brochure. Ganskamer 32 te Epe. Vraagprijs ,- k.k. Aanvaarding: in overleg

Brochure. Ganskamer 32 te Epe. Vraagprijs ,- k.k. Aanvaarding: in overleg Brochure Ganskamer 32 te Epe Vraagprijs 165.000,- k.k. Aanvaarding: in overleg Nette hoekwoning met royale vrijstaande berging. Gelegen in een kindvriendelijke woonomgeving aan een rustige weg. De totale

Nadere informatie

Brochure. Pastoorsweg 49 te Vaassen. Vraagprijs ,- k.k. Aanvaarding: in overleg

Brochure. Pastoorsweg 49 te Vaassen. Vraagprijs ,- k.k. Aanvaarding: in overleg Brochure Pastoorsweg 49 te Vaassen Vraagprijs 269.000,- k.k. Aanvaarding: in overleg Aan de rand van de bebouwde kom en het buitengebied van Vaassen bieden wij aan een 2-onder-1- kap woning met aangebouwde

Nadere informatie

Praam 253 A M S T E L V E E N

Praam 253 A M S T E L V E E N Praam 253 A M S T E L V E E N Heerlijk lichte hoekwoning met zes kamers en keurige tuin gelegen in kindvriendelijke wijk nabij winkelcentrum Waardhuizen. Ind. Entree, hal, meterkast, toilet, woonkamer

Nadere informatie

Brochure. Grotenkampstede 12 te Vaassen. Vraagprijs ,- k.k. Aanvaarding: in overleg

Brochure. Grotenkampstede 12 te Vaassen. Vraagprijs ,- k.k. Aanvaarding: in overleg Brochure Grotenkampstede 12 te Vaassen Vraagprijs 169.000,- k.k. Aanvaarding: in overleg Goed onderhouden tussenwoning met vrijstaande stenen berging gelegen in de kindvriendelijke woonwijk 'de Oosterhof'.

Nadere informatie

Breitnerstraat 19 Terneuzen. Vraagprijs 82.500,= k.k.

Breitnerstraat 19 Terneuzen. Vraagprijs 82.500,= k.k. Breitnerstraat 19 Terneuzen Vraagprijs 82.500,= k.k. Ligging Aanvaarding Vraagprijs Woonwijk In overleg 82.500,= k.k. Aantal kamers 4 Bouwjaar Ca. 1966 Service kosten Appartement+garage Woonoppervlakte

Nadere informatie

Jacques Veltmanstraat 50-1 AMSTERDAM

Jacques Veltmanstraat 50-1 AMSTERDAM Jacques Veltmanstraat 50-1 AMSTERDAM Verzorgd en ruim 3-kamerappartement van ca. 57 m2, gelegen op de tweede verdieping van een goed onderhouden appartementencomplex in een rustige wijk in Amsterdam- West.

Nadere informatie

Brochure. Fazantstraat 26 te Vaassen. Vraagprijs ,- k.k. Aanvaarding: in overleg

Brochure. Fazantstraat 26 te Vaassen. Vraagprijs ,- k.k. Aanvaarding: in overleg Brochure Fazantstraat 26 te Vaassen Vraagprijs 152.500,- k.k. Aanvaarding: in overleg VAASSEN, FAZANTSTRAAT 26 STARTERS OPGELET! Zoekt u een leuke, goed onderhouden tussenwoning? Dan is dit uw kans! In

Nadere informatie

Schoutstraat 7 Sluiskil. Vraagprijs ,= k.k.

Schoutstraat 7 Sluiskil. Vraagprijs ,= k.k. Schoutstraat 7 Sluiskil Vraagprijs 285.000,= k.k. Ligging Aanvaarding Vraagprijs Woonwijk In overleg 285.000,= k.k. Aantal kamers 5 Bouwjaar Ca. 1965 Perceeloppervlakte Woonoppervlakte 740 m 2 170 m 2

Nadere informatie

TE KOOP. Valkenburg, Wethouder Paulssenlaan 4B. Op uitstekende locatie gelegen tussenwoning met tuin, op loopafstand van het centrum en Geulstrand.

TE KOOP. Valkenburg, Wethouder Paulssenlaan 4B. Op uitstekende locatie gelegen tussenwoning met tuin, op loopafstand van het centrum en Geulstrand. TE KOOP Valkenburg, Wethouder Paulssenlaan 4B Op uitstekende locatie gelegen tussenwoning met tuin, op loopafstand van het centrum en Geulstrand. Vraagprijs: 250.000,00 k.k. bezoekadres : broekhem 9 a

Nadere informatie

Brochure. Merelstraat 7 te Vaassen. Vraagprijs ,- k.k. Aanvaarding: in overleg

Brochure. Merelstraat 7 te Vaassen. Vraagprijs ,- k.k. Aanvaarding: in overleg Brochure Merelstraat 7 te Vaassen Vraagprijs 149.000,- k.k. Aanvaarding: in overleg VAASSEN, MERELSTRAAT 7 Royale tussenwoning met een ruime vrijstaande stenen berging gelegen aan rustige straat in een

Nadere informatie

Branderf 0 ong - Heenvliet Vraagprijs 129.000,= k.k. Omschrijving Bouwgrond. Unieke kans om te bouwen op historische grond. Kadastrale grootte 240 m2. Inclusief bouwplan voor een hedendaagse woning. Voor

Nadere informatie

Brochure. Fazantstraat 43 te Vaassen. Vraagprijs ,- k.k. Aanvaarding: in overleg

Brochure. Fazantstraat 43 te Vaassen. Vraagprijs ,- k.k. Aanvaarding: in overleg Brochure Fazantstraat 43 te Vaassen Vraagprijs 150.000,- k.k. Aanvaarding: in overleg VAASSEN, FAZANTSTRAAT 43 In een gezellige woonwijk wordt u aangeboden een goed onderhouden hoekwoning met royale berging

Nadere informatie

Brochure. Vraagprijs 395.000,- v.o.n. per woning Aanvaarding: in overleg. Tongerenseweg 46 en 48 te Epe WWW.DEHAAN-MAKELAARS.NL

Brochure. Vraagprijs 395.000,- v.o.n. per woning Aanvaarding: in overleg. Tongerenseweg 46 en 48 te Epe WWW.DEHAAN-MAKELAARS.NL Brochure Tongerenseweg 46 en 48 te Epe Vraagprijs 395.000,- v.o.n. per woning Aanvaarding: in overleg WWW.DEHAAN-MAKELAARS.NL Twee vrijstaande woningen op een prachtige locatie, op korte afstand van het

Nadere informatie

Revelingseweg 65 Wapenveld

Revelingseweg 65 Wapenveld Revelingseweg 65 Wapenveld Vraagprijs: 349.000,- k.k. Aanvaarding in overleg Deze Deze informatiebrochure is met is met zorg zorg samengesteld. Voor Voor eventuele onjuistheden aanvaarden wij wij geen

Nadere informatie

Brochure. Teunis van Lohuizenstraat 3 te Vaassen. Vraagprijs ,- k.k. Aanvaarding: in overleg

Brochure. Teunis van Lohuizenstraat 3 te Vaassen. Vraagprijs ,- k.k. Aanvaarding: in overleg Brochure Teunis van Lohuizenstraat 3 te Vaassen Vraagprijs 149.000,- k.k. Aanvaarding: in overleg VAASSEN, TEUNIS VAN LOHUIZENSTRAAT 3 In een gezellige woonwijk van Vaassen wordt u aangeboden een goed

Nadere informatie

Dominee Raamshof 7 Hoek. Vraagprijs ,= k.k.

Dominee Raamshof 7 Hoek. Vraagprijs ,= k.k. Dominee Raamshof 7 Hoek Vraagprijs 199.000,= k.k. Ligging Aanvaarding Vraagprijs Woonwijk In overleg 199.000= k.k. Aantal kamers 5 Bouwjaar Ca. 1983 Perceel oppervlakte Woonoppervlakte Ca. 225 m 2 Ca.

Nadere informatie

Havingastate 9 D, 8925 AZ te Leeuwarden Vraagprijs ,-- K.K.

Havingastate 9 D, 8925 AZ te Leeuwarden Vraagprijs ,-- K.K. Havingastate 9 D, 8925 AZ te Leeuwarden Vraagprijs 229.500,-- K.K. Prachtig gelegen 3 kamerappartement gesitueerd in het mooie gebouw Havingaherne gelegen in Camminghaburen. Het appartement is in 2000

Nadere informatie

Brochure. Jan Hamerstraat 55 te Vaassen. Vraagprijs ,- k.k. Aanvaarding: in overleg

Brochure. Jan Hamerstraat 55 te Vaassen. Vraagprijs ,- k.k. Aanvaarding: in overleg Brochure Jan Hamerstraat 55 te Vaassen Vraagprijs 149.000,- k.k. Aanvaarding: in overleg W W W.DEHAAN -MAKELAARS.NL VAASSEN, JAN HAMERSTRAAT 55 De woning is gelegen in een rustige woonwijk, op korte afstand

Nadere informatie

Zuiderlaan 26 HOOGEZAND

Zuiderlaan 26 HOOGEZAND Makelaardij van Santen de Hoog B.V. Zuiderlaan 26 HOOGEZAND Vraagprijs 159.000,00 kosten koper Zuiderlaan 26 9601 BE Makelaardij van Santen de Hoog B.V. Markant helft van dubbel woonhuis op historische

Nadere informatie

Stroveer 5 - Rotterdam

Stroveer 5 - Rotterdam Stroveer 5 - Rotterdam Vraagprijs 114.500,- k.k. Omschrijving Stroveer 5 - Rotterdam Vraagprijs 114.500,- k.k Op korte loopafstand van het bruisende centrum gelegen 2-kamerappartement op de begane grond

Nadere informatie

Vosbergerweg 7 Heerde

Vosbergerweg 7 Heerde Kenmerk 1 Kenmerk 2 Woonplaats, adres Kenmerk 3 Kenmerk 4 Kenmerk 5 Vraagprijs: 000.000,k.k. 6 Kenmerk Vosbergerweg 7 Heerde Vraagprijs: 325.000,-- k.k. Aanvaarding in overleg Deze informatiebrochure is

Nadere informatie

Vraagprijs: ,- k.k.

Vraagprijs: ,- k.k. Groeneweg 2 Heerde Vraagprijs: 395.000,- k.k. Aanvaarding in overleg Deze Deze informatiebrochure is met is met zorg zorg samengesteld. Voor Voor eventuele onjuistheden aanvaarden wij wij geen geen aansprakelijkheid.

Nadere informatie

Prunusstraat 1 Terneuzen. Vraagprijs ,= k.k.

Prunusstraat 1 Terneuzen. Vraagprijs ,= k.k. Prunusstraat 1 Terneuzen Vraagprijs 125.000,= k.k. Ligging Aanvaarding Vraagprijs Woonwijk In overleg 125000,= k.k. Aantal kamers 4 Aantal slaapkamers 3 Bouwjaar Ca. 1958 Perceel oppervlakte Woonoppervlakte

Nadere informatie

Diezestraat 2 Terneuzen. Vraagprijs ,= k.k.

Diezestraat 2 Terneuzen. Vraagprijs ,= k.k. Diezestraat 2 Terneuzen Vraagprijs 149.000,= k.k. Ligging Aanvaarding Vraagprijs Woonwijk In overleg 149.000,= k.k. Aantal kamers 4 Slaapkamers.3 Bouwjaar Ca. 1973 Perceel oppervlakte Ca. 157 m 2 Woonoppervlakte

Nadere informatie

Te Koop. Prunusstraat 13 te Opheusden

Te Koop. Prunusstraat 13 te Opheusden Te Koop Prunusstraat 13 te Opheusden OBJECT: Omschrijving Prunusstraat 13, 4043 NT Opheusden Deze zeer ruime uitgebouwde hoekwoning met garage ligt in een leuke wijk met veel groen en op loopafstand van

Nadere informatie

Leeuwerikstraat 50, 1221 LG Hilversum Vraagprijs 189.000,- k.k.

Leeuwerikstraat 50, 1221 LG Hilversum Vraagprijs 189.000,- k.k. Leeuwerikstraat 50, 1221 LG Hilversum Vraagprijs 189.000,- k.k. ID Makelaars B.V. Soestdijkerstraatweg 86 1213 XH, HILVERSUM Tel: 035-6424474 Fax: 035-6472411 E-mail: info@idmakelaars.nl Omschrijving Leeuwerikstraat

Nadere informatie

Rossinistraat 23 Terneuzen. Vraagprijs ,= k.k.

Rossinistraat 23 Terneuzen. Vraagprijs ,= k.k. Rossinistraat 23 Terneuzen Vraagprijs 115.000,= k.k. Ligging Aanvaarding Vraagprijs Woonwijk In overleg 115.000,= k.k. Aantal kamers 4 Slaapkamers.3 Bouwjaar Ca. 1967 Perceel oppervlakte Ca. 143 m 2 Woonoppervlakte

Nadere informatie

Bosjesweg 50 - Sluiskil

Bosjesweg 50 - Sluiskil Bosjesweg 50 - Sluiskil Bosjesweg 50 Sluiskil Goed onderhouden hoekwoning Gelegen in een rustige en kindvriendelijke woonwijk Vraagprijs: 89.000,- k.k. Aanvaarding in overleg Indeling: Hal, meterkast,

Nadere informatie

TE KOOP Achtergracht 134, Weesp

TE KOOP Achtergracht 134, Weesp TE KOOP Achtergracht 134, Weesp Op unieke locatie in het historische centrum van Weesp ligt deze verrassende en zeer goed onderhouden stadswoning uit de jaren 30. De zonnige achtertuin met achterom ligt

Nadere informatie

Vroesenkade 165 - Rotterdam

Vroesenkade 165 - Rotterdam Vroesenkade 165 - Rotterdam Vraagprijs 164.500,- k.k. Omschrijving Vroesenkade 165 - Rotterdam Vraagprijs 164.500,- k.k. Kenmerken Vraagprijs Soort Type Aantal kamers : 164.500,- k.k. : Eengezinswoning

Nadere informatie

Evertsenlaan 79 Terneuzen. Vraagprijs 130.000,= k.k.

Evertsenlaan 79 Terneuzen. Vraagprijs 130.000,= k.k. Evertsenlaan 79 Terneuzen Vraagprijs 130.000,= k.k. Ligging Aanvaarding Vraagprijs centraal In overleg 135000,= k.k. Aantal kamers 4 verdieping 4e Servicekosten incl. bijdrage reservefonds Woonoppervlakte

Nadere informatie

ZEILMARKT 35 TE VLISSINGEN

ZEILMARKT 35 TE VLISSINGEN ZEILMARKT 35 TE VLISSINGEN Zwaan Makelaars Dorpsplein 25 4371 AB Koudekerke Tel: 0118-553288 E-mail: info@zwaanmakelaars.nl Internet: www.zwaanmakelaars.nl ZEILMARKT 35 TE VLISSINGEN Mooi afgewerkt en

Nadere informatie

Gaternisseweg 2 Schoondijke. Vraagprijs ,= k.k.

Gaternisseweg 2 Schoondijke. Vraagprijs ,= k.k. Gaternisseweg 2 Schoondijke Vraagprijs 255.000,= k.k. Ligging Aanvaarding Vraagprijs Landelijk In overleg 255.000,= k.k. Aantal kamers 4 Aantal slaap- 3 kamers Bouwjaar Perceel- jaren `60 Ca. 1800 m 2

Nadere informatie

BOXTEL Kleine Beemd 71.

BOXTEL Kleine Beemd 71. BOXTEL Kleine Beemd 71. Moderne uitgebouwde tussenwoning met verhoogde nok, carport, schuur en een ca.20meter diepe achtertuin. De woning is gelegen op een gewilde locatie met alle voorzieningen inclusief

Nadere informatie

Vrijstaande woning Enkweg VH Wijhe

Vrijstaande woning Enkweg VH Wijhe Vrijstaande woning Enkweg 38 8131 VH Wijhe VOORWOORD Bedankt voor uw interesse in deze woning. In deze brochure treft u de meest relevante informatie aan over de woning alsmede over de omgeving. Het is

Nadere informatie

Hooglandstraat Rotterdam

Hooglandstraat Rotterdam Hooglandstraat 113 - Rotterdam Koopsom 275.000,- k.k. Omschrijving Hooglandstraat 113 - Rotterdam Koopsom 275.000,- k.k. Casco volledig gerenoveerd DRIELAAGS PAND MET TUIN, gelegen in een leuk en rustig

Nadere informatie

SCHIJNDEL Aloysiusstraat 5

SCHIJNDEL Aloysiusstraat 5 SCHIJNDEL Aloysiusstraat 5 Ruim en modern hoekappartement met balkon, schuur en eigen parkeerplaats op een mooie, rustige locatie met een vrij uitzicht. Het appartement ligt op de tweede verdieping van

Nadere informatie

Brochure. Gruttostraat 5 te Epe. Vraagprijs ,- k.k. Aanvaarding: in overleg

Brochure. Gruttostraat 5 te Epe. Vraagprijs ,- k.k. Aanvaarding: in overleg Brochure Gruttostraat 5 te Epe Vraagprijs 159.000,- k.k. Aanvaarding: in overleg EPE, GRUTTOSTRAAT 5 Gelegen in de wijk Haverkamp/Vegtelarij tussenwoning met stenen berging. Het betreft een voormalig huurwoning

Nadere informatie

Wolphaertsbocht 84 f - Rotterdam

Wolphaertsbocht 84 f - Rotterdam Wolphaertsbocht 84 f - Rotterdam Huurprijs 660,- p.m. Omschrijving Wolphaertsbocht 84 f Rotterdam Huurprijs 660,- p.m. BIJZONDERHEDEN - Bouwjaar 2001 - Woning staat op eigen grond - Woonoppervlak is ca.

Nadere informatie

Gentsebreedstraat 9 -Philippine. Vraagprijs ,= k.k.

Gentsebreedstraat 9 -Philippine. Vraagprijs ,= k.k. Gentsebreedstraat 9 -Philippine Vraagprijs 189.000,= k.k. Ligging Aanvaarding Vraagprijs centraal In overleg 189.000,= k.k. Aantal kamers 4 Bouwjaar Ca. 1900 Perceel oppervlakte Woonoppervlakte 373 m

Nadere informatie

TE KOOP. MIDDELBURG - Oud Arnemuidsvoetpad 48. VRAAGPRIJS : k.k.

TE KOOP. MIDDELBURG - Oud Arnemuidsvoetpad 48. VRAAGPRIJS : k.k. TE KOOP MIDDELBURG - Oud Arnemuidsvoetpad 48 VRAAGPRIJS : 189.000 k.k. ALGEMENE INFORMATIE Laat u verrassen tijdens uw bezoek aan deze uitgebouwde en sfeervolle woning. De achteraanbouw geeft deze woning

Nadere informatie

Vogelkersstraat 42, 8924 EC te Leeuwarden Vraagprijs: ,-- K.K.

Vogelkersstraat 42, 8924 EC te Leeuwarden Vraagprijs: ,-- K.K. Vogelkersstraat 42, 8924 EC te Leeuwarden Vraagprijs 125.000,-- K.K. RUIME tussenwoning voorzien van 5 ruime slaapkamers! De woning is eenvoudig uitgevoerd en er zijn aandachtspunten voor onder andere

Nadere informatie

Dijkstraat Terneuzen

Dijkstraat Terneuzen Dijkstraat 58-60 Terneuzen Dijkstraat 58-60 - Terneuzen Karakteristieke tussenwoning met Franse kap op 98 m² grond. De woning is gelegen in het centrum van Terneuzen, op loopafstand van het winkelcentrum,

Nadere informatie

Vraagprijs ,-- Kosten Koper

Vraagprijs ,-- Kosten Koper BOXTEL De Beiaard 7. Heerlijk wonen in het oude centrum van Boxtel met de gezellige markt om de hoek en een sfeervol uitzicht naar de fraaie oude Petruskerk en groen. Deze woning betreft een ruim 3-kamer

Nadere informatie

Waalstraat 120-II Amsterdam Vraagprijs: 275.000 k.k.

Waalstraat 120-II Amsterdam Vraagprijs: 275.000 k.k. Waalstraat 120-II Amsterdam Vraagprijs: 275.000 k.k. Waalstraat 120-II Heerlijk licht en sfeervol 3-kamer appartement (64 m²) op de tweede verdieping met een royale living en een zonnig balkon op het westen!

Nadere informatie

TE KOOP. Valkenburg, Goudenregenstraat 5. Tussenwoning met tuin en achterom. Vraagprijs: ,00 k.k.

TE KOOP. Valkenburg, Goudenregenstraat 5. Tussenwoning met tuin en achterom. Vraagprijs: ,00 k.k. TE KOOP Valkenburg, Goudenregenstraat 5 Tussenwoning met tuin en achterom. Vraagprijs: 119.500,00 k.k. bezoekadres : broekhem 9 a - valkenburg telefoon : 043-6099906 internet : www.propper.nl postadres

Nadere informatie

Steenuil 62, 6245 RH Eijsden

Steenuil 62, 6245 RH Eijsden Steenuil 62, 6245 RH Eijsden Huurprijs 875,- p.m. Omschrijving Op begane grond gelegen 2 slaapkamer appartement met terras en eigen parkeerplaats. Indeling: - entree/hal, meterkast - toilet met fonteintje

Nadere informatie

Beethovenhof 32 Terneuzen. Vraagprijs ,= k.k.

Beethovenhof 32 Terneuzen. Vraagprijs ,= k.k. Beethovenhof 32 Terneuzen Vraagprijs 135.000,= k.k. Ligging Aanvaarding Vraagprijs Woonwijk In overleg 135.000,= k.k. Aantal kamers 5 Bouwjaar Ca. 1966 Ca. 155 m 2 Perceel oppervlakte Woonoppervlakte Ca.

Nadere informatie

TE KOOP. Het Heydenrijck 106, Groenlo

TE KOOP. Het Heydenrijck 106, Groenlo Het Heydenrijck 106, Groenlo TE KOOP Wormgoor Makelaardij B.V. Grotestraat 32, Eibergen Postbus 145 7150 AC Eibergen Tel: 0545-475 075 Fax: 0545-474 805 E-mail: info@wormgoor.net Internet: www.wormgoor.net

Nadere informatie

Vylainlaan 24. 329.000,= k.k. Vraagprijs. Aantal kamers 4. Bouwjaar Ca. 1977. Perceel oppervlakte. 905 m 2. 153 m 2. Woonoppervlakte.

Vylainlaan 24. 329.000,= k.k. Vraagprijs. Aantal kamers 4. Bouwjaar Ca. 1977. Perceel oppervlakte. 905 m 2. 153 m 2. Woonoppervlakte. Vylainlaan 24 Heikant Vraagprijs 329.000,= k.k. Ligging Aanvaarding Vraagprijs Landelijk In overleg 329.000,= k.k. Aantal kamers 4 Bouwjaar Ca. 1977 Perceel oppervlakte Woonoppervlakte 905 m 2 153 m 2

Nadere informatie

JANNEWEKKEN 1 13 TE ZIERIKZEE

JANNEWEKKEN 1 13 TE ZIERIKZEE JANNEWEKKEN 1 13 TE ZIERIKZEE Sinke Komejan Makelaars Taxateurs Zierikzee Havenpark 3 4301 JG Zierikzee Tel: 0111-451500 E-mail: zierikzee@sinke.nl Internet: www.sinke.nl JANNEWEKKEN 1 13 TE ZIERIKZEE

Nadere informatie

Rozenlaan 54 A - Rotterdam

Rozenlaan 54 A - Rotterdam Rozenlaan 54 A - Rotterdam Omschrijving Rozenlaan 54 A - Rotterdam Wat een heerlijk benedenhuis is dit! Aan de recent geheel vernieuwde Rozenlaan ligt dit geheel gelijkvloerse appartement met een zonnige

Nadere informatie

Vraagprijs: k.k.

Vraagprijs: k.k. Timberwolfstraat 9 4758 AJ Standdaarbuiten Vraagprijs: 189.000 k.k. OMSCHRIJVING Aan rustige weg, in de dorpskern van Standdaarbuiten, gelegen vrijstaand woonhuis met vrijstaande garage en diepe op het

Nadere informatie

Valkenburg, Pastoor Sartonstraat 6. In rustige wijk, op loopafstand van het centrum, gelegen hoekwoning met tuin.

Valkenburg, Pastoor Sartonstraat 6. In rustige wijk, op loopafstand van het centrum, gelegen hoekwoning met tuin. TE KOOP Valkenburg, Pastoor Sartonstraat 6 In rustige wijk, op loopafstand van het centrum, gelegen hoekwoning met tuin. Indeling: Souterrain: geheel onderkelderd: kelder met opstelling van c.v. ketel

Nadere informatie

Prinses Wilhelminastraat 22 - Grou

Prinses Wilhelminastraat 22 - Grou Prinses Wilhelminastraat 22 - Grou Op een prachtige locatie gelegen twee-onder-éénkapwoning met garage. Vanuit de woning is er zowel uitzicht over het Pikmeer als over het Prinses Margrietkanaal! De woning

Nadere informatie

Schaepmanstraat 37 te 4384 CT Vlissingen

Schaepmanstraat 37 te 4384 CT Vlissingen Schaepmanstraat 37 te 4384 CT Vlissingen Vraagprijs 71.000,= k.k. In de geliefde wijk Paauwenburg gelegen appartement op de derde verdieping met een mooi uitzicht. Dingemanse Makelaars Seisdam 8-10 4331

Nadere informatie

Stuurboord 27, 1276 CN te Huizen INFORMATIEBROCHURE GOED ONDERHOUDEN RUIME MIDDENWONING MET ROYALE ACHTERTUIN EN STENEN BERGING

Stuurboord 27, 1276 CN te Huizen INFORMATIEBROCHURE GOED ONDERHOUDEN RUIME MIDDENWONING MET ROYALE ACHTERTUIN EN STENEN BERGING INFORMATIEBROCHURE GOED ONDERHOUDEN RUIME MIDDENWONING MET ROYALE ACHTERTUIN EN STENEN BERGING STUURBOORD 27 TE HUIZEN De locatie Deze goed onderhouden ruime middenwoning is gelegen in een groene, kindvriendelijke

Nadere informatie

Nieuwendijk 71 Axel. Vraagprijs ,= k.k.

Nieuwendijk 71 Axel. Vraagprijs ,= k.k. Nieuwendijk 71 Axel Vraagprijs 235.000,= k.k. Ligging Aanvaarding Vraagprijs Woonwijk In overleg 235.000,= k.k. Aantal kamers 5 Aantal slaapkamers 4 Bouwjaar Ca. 1985 Perceel oppervlakte Woonoppervlakte

Nadere informatie

Singel 22 Biervliet. Vraagprijs ,= k.k.

Singel 22 Biervliet. Vraagprijs ,= k.k. Singel 22 Biervliet Vraagprijs 189.500,= k.k. Ligging Aanvaarding Vraagprijs Woonwijk In overleg 189.500,= k.k. Aantal kamers 4 Bouwjaar Ca. 1950 Perceeloppervlakte Woonoppervlakte Ca. 339 m2 Ca. 85 m

Nadere informatie

Tussenwoning Tuurweide CV Wijhe

Tussenwoning Tuurweide CV Wijhe Tussenwoning Tuurweide 16 8131CV Wijhe VOORWOORD Bedankt voor uw interesse in deze woning. In deze brochure treft u de meest relevante informatie aan over de woning alsmede over de omgeving. Het is natuurlijk

Nadere informatie

Inleiding Leuke bungalow op mooie locatie, gelegen op loopafstand van de Kreek en de kinderboerderij.

Inleiding Leuke bungalow op mooie locatie, gelegen op loopafstand van de Kreek en de kinderboerderij. Kortenaerlaan 21 Terneuzen Vraagprijs 265.000,= k.k. Ligging Aanvaarding Vraagprijs woonwijk In overleg 265.000,= k.k. Aantal kamers 5 Bouwjaar Ca. 1966 Perceel oppervlakte Woonoppervlakte 611 m 2 119

Nadere informatie

P R O S P E C T U S WERKENDAM BAKKERSKILSTRAAT 38. KOOPSOM ,-- k.k. OPLEVERING IN OVERLEG

P R O S P E C T U S WERKENDAM BAKKERSKILSTRAAT 38. KOOPSOM ,-- k.k. OPLEVERING IN OVERLEG P R O S P E C T U S WERKENDAM BAKKERSKILSTRAAT 38 KOOPSOM 120.000,-- k.k. OPLEVERING IN OVERLEG Pagina 1 T E K O O P Bakkerskilstraat 38 4251 ZM WERKENDAM Koopsom 120.000,-- k.k. oplevering in onderling

Nadere informatie

Paul Krugerstraat ML Vlissingen Vraagprijs: ,- k.k.

Paul Krugerstraat ML Vlissingen Vraagprijs: ,- k.k. Badhuisstraat 183 4382 AM Vlissingen 0118-764036 info@krijgerdieleman.nl www.krijgerdieleman.nl Paul Krugerstraat 393 4382 ML Vlissingen Vraagprijs: 79.500,- k.k. Paul Krugerstraat 393, 4382 ML Vlissingen

Nadere informatie

TE KOOP. Valkenburg, Henri Hermansstraat 6. Halfvrijstaand woonhuis met 5 slaapkamers, inrit, garage, buitenberging en tuin

TE KOOP. Valkenburg, Henri Hermansstraat 6. Halfvrijstaand woonhuis met 5 slaapkamers, inrit, garage, buitenberging en tuin TE KOOP Valkenburg, Henri Hermansstraat 6 Halfvrijstaand woonhuis met 5 slaapkamers, inrit, garage, buitenberging en tuin Vraagprijs: 142.500,00 k.k. bezoekadres : broekhem 9 a - valkenburg telefoon :

Nadere informatie

Te Koop. Margraten, Haegerhofstraat 57. Bouwjaar : 2010 Woon opp. : 160 m² Perceel opp. : 248 m² Inhoud : 548 m³

Te Koop. Margraten, Haegerhofstraat 57. Bouwjaar : 2010 Woon opp. : 160 m² Perceel opp. : 248 m² Inhoud : 548 m³ Te Koop Margraten, Haegerhofstraat 57 Bouwjaar : 2010 Woon opp. : 160 m² Perceel opp. : 248 m² Inhoud : 548 m³ Vraagprijs: : 285.000,- k.k. www.pooters-makelaardij.nl info@pooters-makelaardij.nl 043-3627674

Nadere informatie

Greppelmos 21 - Zwolle

Greppelmos 21 - Zwolle Greppelmos 21 - Zwolle Vraagprijs 217.500,= k.k. Omschrijving Greppelmos 21 - Zwolle Zoekt u een woning dat nét even wat anders is qua indeling? Dan is deze woning wellicht een bezichtiging waard! Zeer

Nadere informatie

Brochure. Vraagprijs 59.000,-- k.k. Aanvaarding: in overleg. Koeweg 17-321 te Epe WWW.DEHAAN-MAKELAARS.NL

Brochure. Vraagprijs 59.000,-- k.k. Aanvaarding: in overleg. Koeweg 17-321 te Epe WWW.DEHAAN-MAKELAARS.NL Brochure Koeweg 17-321 te Epe Vraagprijs 59.000,-- k.k. Aanvaarding: in overleg EPE, KOEWEG 17-321 Op een van de mooiste plekjes gelegen uitstekend onderhouden recreatie chalet met houten berging op een

Nadere informatie

Wieb Zandberg Makelaardij, Taxaties en Advies. Veel gestelde vragen

Wieb Zandberg Makelaardij, Taxaties en Advies. Veel gestelde vragen Wieb Zandberg Makelaardij, Taxaties en Advies Veel gestelde vragen www.wiebzandberg.nl info@wiebzandberg.nl 0566 65 0070 2 wiebzandberg.nl INLEIDING Aan elke aankoop kleven risico's. Bij de aankoop of

Nadere informatie

Heerestraat Roden Vraagprijs ,- k.k.

Heerestraat Roden Vraagprijs ,- k.k. Vraagprijs 219.000,- k.k. Bennink Makelaars Statenlaan 2 -B 9301 RL Roden Tel: 050-5017272 E-mail: info@benninkmakelaars.nl Omschrijving In het centrum van Roden gelegen 3-kamer appartement. Het appartement

Nadere informatie

Uitgebouwde hoekwoning Leenstrastraat BS Wijhe

Uitgebouwde hoekwoning Leenstrastraat BS Wijhe Uitgebouwde hoekwoning Leenstrastraat 5 8131 BS Wijhe VOORWOORD Bedankt voor uw interesse in deze woning. In deze brochure treft u de meest relevante informatie aan over de woning alsmede over de omgeving.

Nadere informatie

BOXTEL Baroniestraat 46-04

BOXTEL Baroniestraat 46-04 BOXTEL Baroniestraat 46-04 Modern en instapklaar hoekappartement met drie kamers, lift en een eigen parkeerplaats op het afgesloten binnenterrein. Het appartement ligt op de eerste verdieping van dit kleinschalige

Nadere informatie

BOXTEL Breukelsestraat 134

BOXTEL Breukelsestraat 134 BOXTEL Breukelsestraat 134 Ruim uitgebouwde hoekwoning met een dakterras van 30m². De karakteristieke hoekwoning ligt op een goede locatie op loopafstand van NS station en alle overige voorzieningen in

Nadere informatie