Het innovatieve CRM-pakket dat uw leven - en dat van uw klanten - verandert

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Het innovatieve CRM-pakket dat uw leven - en dat van uw klanten - verandert"

Transcriptie

1 Het innovatieve CRM-pakket dat uw leven - en dat van uw klanten - verandert

2 Hoe pakt u het aan om uw klant op zijn wenken te bedienen? Hoe geeft u hem het gevoel dat u hem door en door kent, dat u inspeelt op zijn wensen, nog voor hij ze heeft uitgesproken? Hoe motiveert u hem om telkens opnieuw voor u te kiezen? U rekent op uw team en op de goede wil van uw collega s; misschien wordt het tijd om ze met de gepaste tools te voorzien. Treed binnen in een wondere, nieuwe wereld van totale efficiëntie.

3 Waarom u niet langer zonder CRMpakket kunt Waarom is CRM (Customer Relationship Management) zo belangrijk? Omdat het gaat om het opbouwen en behouden van een sterke vertrouwensrelatie met uw klanten om hen tevreden te stellen. Klanten die telkens opnieuw voor u kiezen, omdat ze weten dat ze nergens beter bediend worden dan bij u. We nodigen u uit om kennis te maken met het begrip totale efficiëntie ; zijnde een maximaal resultaat verkrijgen met de beschikbare middelen. Het middel dat we u voorstellen om een maximum resultaat te bereiken, heet Efficy CRM. Bereid u voor: deze CRM-oplossing maakt een wereld van verschil, voor u, uw bedrijf, uw medewerkers en uw klanten. U zult er beslist baat bij hebben, want zonder klanten staat uw bedrijf nergens. Maar bent u er zich ook van bewust dat u met behulp van het juiste CRMpakket een zee van tijd en moeite bespaart, en terzelfdertijd uw klanten extra verwent?

4 Hoe Efficy CRM het verschil maakt Een bedrijf bestaat uit een dynamische verzameling elementen, die voortdurend evolueren en met elkaar in verband staan. Door deze elementen steeds opnieuw met elkaar te verbinden, creëert u een stevige en onverwoestbare kern. Wij noemen dit het corporate business memory. Het is te vergelijken met een atoom, bestaande uit een kleine, positief geladen atoomkern. Ziet u hoe de verschillende elementen, als een elektronenwolk, naadloos met elkaar verbonden zijn en zo een kleine, ondeelbare kern tot stand brengen? Dat is wat er gebeurt als u Efficy CRM gebruikt en als al uw medewerkers hun steentje bijdragen door hun informatie op te slaan in de centrale database. Op deze manier creëert u uw corporate business memory, het centrale geheugen van uw bedrijf. Efficy CRM is de lijm, die van uw bedrijf een stevige vestiging maakt. De reden hiervoor is eenvoudigweg dat Efficy CRM gecreëerd is vanuit dit perspectief: voor iedere bouwsteen bestaat er een aparte module, en al deze modules staan met elkaar in verbinding. Dat u alles kunt centraliseren, is meteen ook de grootste troef van dit pakket. Want dankzij deze centrale aanpak behalen uw medewerkers met een minimale inspanning een maximaal resultaat.

5 1. CONTACTEN EN BEDRIJVEN U laat geen steek meer vallen Hoe vaak gebeurt het niet dat een mailing bij de verkeerde persoon terechtkomt? Dat een sales medewerker naar een contactpersoon belt en te horen krijgt dat een van zijn collega s net dezelfde vraag heeft gesteld? Welk bedrijf heeft er niet te kampen met dubbele encoderingen, half of dubbel werk? Hoe vaak moet er iemand bellen om, nog maar eens, het BTW-nummer van een klant te noteren? Dergelijke vergissingen gebeuren voortdurend. U staat er misschien niet bij stil, maar ze zijn niet goed voor het imago van uw bedrijf en uw medewerkers verliezen er erg veel tijd mee. Dus: als er een oplossing bestaat waarmee u deze problemen kunt vermijden, waarom zou u nog langer aarzelen? Stel: u werkt aan een zaak met een bedrijf en uw collega heeft contact met één van haar filialen. Dankzij een dynamische koppeling kunt u beide entiteiten met elkaar verbinden en zo op de hoogte blijven van elkaars werk. Of heeft u een contactpersoon die bij verschillende bedrijven werkt? Geen probleem, u koppelt zoveel u wilt! Gedaan met het zoeken naar die ene post-it of dat visitekaartje, dat mysterieus is verdwenen. U hoeft niet meer te gaan klagen bij uw collega dat u weer eens bij de verkeerde persoon terechtkwam. Met Efficy CRM gaat het opslaan van gegevens zo makkelijk, dat het al snel een automatisme wordt. Of het nu gaat om klanten, prospects, leveranciers, distributeurs of partners; voor u het weet heeft u dankzij Efficy CRM een schat aan informatie in huis. U kunt alles opslaan wat u maar wilt (adressen, nummers, URL s, ...) en relevante informatie toevoegen, zoals de activiteiten en de aard van het bedrijf. Praktisch, niet alleen voor u, maar ook voor de collega, die uw klant in de toekomst misschien toegewezen krijgt. Dankzij de tabbladen krijgt u een duidelijk overzicht van de toegevoegde informatie per onderdeel zonder er naar te moeten zoeken. Gebeurde er iets belangrijks bij uw grootste klant terwijl u afwezig was? Efficy CRM laat het u dadelijk weten. In een oogwenk.

6 2. AGENDA EN TAKENLIJST Georganiseerd begonnen is half gewonnen Er wordt tegenwoordig heel wat gesproken over timemanagement. Het lijkt alsof we collectief lijden aan tijdsgebrek. Meer tijd kunnen we u niet geven, maar we kunnen u wel de mogelijkheid bieden om uw tijd zo efficiënt mogelijk te beheren en te organiseren: via de rijke context van de Efficy-dimensie. AGENDA Neem uw afspraken in de Efficy-dimensie op en link ze aan één of meerdere contacten, bedrijven, projecten, publicaties, opportuniteiten Deze contextuele diepgang laat u toe om over gegevens te beschikken die «spreken», zin hebben. U beschikt over een handig overzicht van uw eigen agenda en die van uw collega s. Het is dus makkelijk om vergaderingen of besprekingen in te plannen, de reservatie van beamers of andere hulpmiddelen vast te leggen en de beschikbaarheid van collega s te checken. Moet u naar een klant die niet naast de deur woont? Dan kunt u de duur van de reis apart in uw agenda inplannen, zodat uw collega s perfect weten hoe lang u afwezig bent. Takenlijst Gedaan met eindeloze to do -lijstjes die u telkens opnieuw in uw agenda kribbelt. De takenlijst van Efficy CRM biedt u een handig overzicht en toont u in een oogwenk welke taken u vandaag absoluut moet afwerken. U kunt prioriteiten toekennen, urgentiegraad en limietdatum toevoegen, taken koppelen aan contacten, bedrijven, projecten, documenten U hoeft dus niet langer een knoop in uw zakdoek te leggen, want voortaan vergeet u niets meer! U moet een flink aantal prospecten terugbellen vandaag? De CTI vereenvoudigt u het leven: een klik op het telefoonnummer van de contactpersoon vanuit de takenlijst, en het nummer wordt gevormd. Zo zal u merken dat u veel tijd wint! Goed om weten: ook collega s die niet over Efficy CRM beschikken, kunnen via Outlook de agenda raadplegen! Bent u het gewoon om te werken met Outlook of Lotus Notes? Geen paniek, deze agenda s worden moeiteloos met Efficy CRM gesynchroniseerd.

7 3. Klasseer uw s in de Efficy-dimensie is een handig en krachtig communicatiemiddel op voorwaarde dat we het op de juiste manier gebruiken. Hoe vaak hoort u niet iemand zuchten dat zijn s voor niets waren? Hoeveel s heeft u vandaag weer niet beantwoord? Met Efficy CRM kunt u al uw s, inclusief bijlagen, centraal opslaan en automatisch archiveren. Ongeacht de software die u reeds kent en gebruikt. U centraliseert uw inkomende en uitgaande elektronische berichten in Efficy CRM vanuit Outlook. In tegenstelling tot de lineaire klassering in de Outlook-dossiers, kadert Efficy CRM uw s in op een multidimensionele wijze. U kunt opnieuw zoveel contacten, bedrijven, dossiers, opportuniteiten... linken als u wenst. Vervolgacties kunt u snel en makkelijk inplannen, met vermelding van de inhoud van de oorspronkelijke . We gebruiken eigenlijk voortdurend: Efficy CRM houdt daar rekening mee. wordt gezien als een onafhankelijke entiteit; waar u zich ook bevindt binnen Efficy CRM, u vindt overal een instant knop waarmee u haast automatisch een mail kunt verzenden naar de juiste contactpersoon. Het is prettig om een persoonlijke tint te geven aan uw s. Dit kan met behulp van sjablonen, die u zelf instelt. Op deze manier kunt u bijvoorbeeld ook eenvoudige antwoorden op verzoeken genereren en versturen. En u kunt er zoveel maken als u wilt!

8 4. DOCUMENTEN Zie de bomen door het bos van harde schijven en directories Een bedrijf staat nooit stil. Medewerkers promoveren, verlaten uw bedrijf, veranderen van functie en al deze medewerkers hebben een schat aan informatie in de vorm van documenten. In veel bedrijven heeft iedereen zijn eigen methode om documenten te bewaren. Dat wil ook zeggen dat die schat aan informatie vaak verloren gaat, of dat collega s hard en lang moeten zoeken naar dat ene onmisbare document, dat ze zelf niet hebben aangemaakt. Met Efficy CRM is dat verleden tijd. Documenten worden centraal opgeslagen in de database en zijn altijd en overal te raadplegen. Efficy CRM zorgt voor een naadloze integratie met alle Office-programma s. Maak uw eigen sjablonen aan! Zo kunt u de huisstijl van uw bedrijf garanderen en tegelijkertijd beschikken over al uw opgeslagen gegevens in Efficy CRM (adressen, referenties, etc.). Maak het onderscheid tussen verschillende types van documenten: offertes, bestelbonnen, contracten, facturen... dankzij de herkenbare referentienummers en specifieke velden per type. U kunt uw documenten waterdicht beveiligen: onbevoegden krijgen geen toegang tot vertrouwelijke informatie. U kunt de veelvoudige zoekcriteria van Efficy CRM gebruiken voor een instant search, zodat u documenten razendsnel opspoort. Zit u (fysiek) niet in hetzelfde bureau, maar moet u toch dringend samen met enkele collega s aan een bepaald document werken? Eén antwoord: Efficy CRM! Per Fax verzenden Per verzenden Omzetten naar PDF

9 5. PRODUCTEN Een complete catalogus, up-to-date en toegankelijk Ongeacht de hoeveelheid of soort producten die u verkoopt, het zijn er altijd te veel om op uw duimpje te kennen. Hoe zit het met de laatste nieuwigheden, een tijdelijke promotie, een nieuwe techniek? Met Efficy CRM kunt u een uitgebreide productcatalogus aanleggen, waarin u in een mum van tijd alle bijzonderheden terugvindt: niet alleen eenheden, kortingen, prijsstructuren maar ook eigenschappen zoals maten, kleuren en andere specificaties. U kunt producten koppelen aan bedrijven, contacten, documenten en projecten en er een query of rapport over maken. De productenmodule helpt u bij het maken van uw offertes; u kunt ook makkelijk terugvinden aan welke bedrijven of personen een bepaald product werd verkocht en in welke offertes het product voorkomt. Een bepaald product kan deel uitmaken van een promotie: link het dan aan de overeenstemmende Marketing-module om uw klanten te laten profiteren van de lopende actie.

10 6. DOSSIERS Klasseren of projecten opvolgen: alles wordt beheerd, niets gaat verloren Efficy-dossiers kunnen meerdere gezichten hebben; ze kunnen eenvoudigweg dienen om informatie te groeperen ofwel om complexe projecten te beheren. En ook dat is de kracht van Efficy CRM: u kan het zo moeilijk of makkelijk maken als u wenst. Projecten opvolgen U doet «zaken», beheert «dossiers», boekt vooruitgang in «projecten». Om deze activiteiten te ondersteunen, is het met Efficy CRM mogelijk om uw eigen velden toe te voegen in de Dossiers: beschikbaar budget, vooruitgangsstatuut, begindatum, einddatum, verantwoordelijke Stel u een Dossier voor waar meerdere afdelingen aan werken: elk departement kan toegang hebben tot specifieke velden: commerciële informatie, financiële gegevens, vooruitgang van het project. Elke ondernemingstaak, elk binnenkomend of uitgaand bericht kan bewaard worden in het kader van één of meerdere Dossiers. Zo zult u dus in een oogopslag weten hoever men staat binnen elk project en wie wat doet. Klasseren De Dossiers kunnen ook dienen als themamappen. Zo zal een dossier «Offertes» al de uitgaande commerciële voorstellen bevatten; een dossier «HR» zal alle post, s en acties aangaande Human Resources groeperen, etc. Voor een betere visualisatie van uw dossiers, kunt u hoofd- en subdossiers creëren om een boomstructuur te bekomen zoals in Windows Explorer. Hoeveel documenten zweven er rond in de digitale ruimte van uw bedrijf, zonder ooit nog te worden gevonden of gebruikt? Denk eraan om hen op te slaan in Efficy CRM, waar u ze kunt linken aan zoveel Dossiers als u wilt. Zo worden al uw documenten opnieuw optimaal benut.

11 7. TIMESHEETS Correcte facturen maken goede vrienden! Het is telkens weer een uitdaging: alle activiteiten correct factureren aan klanten. Teveel factureren geeft ontevreden klanten en onderfactureren brengt uw bedrijf in gevaar. En dan hebben we het nog niet over de rompslomp van het inbrengen van de timesheets. Efficy CRM helpt u bij deze tijdrovende taak. Het ingeven van de bestede tijd aan elk dossier of project is snel en toch compleet, en vermeldt variabele kosten zoals kilometervergoeding, maaltijden... De dagelijkse of maandelijkse import van acties aanwezig in uw Agenda en Takenlijst bespaart u nog meer tijd want u hoeft uw bestaande prestaties onder vorm van acties niet opnieuw in te geven. Door de precisie bij het ingeven is er minder risico op fouten, bvb. op de duur, het dossier, enz. U geeft makkelijk aan wat al gefactureerd werd. Dankzij het veld «tijdsbudget» in de dossiers, kunt u de voorziene tijd vergelijken met de reëel gepresteerde tijd op elk project. Een teller geeft onmiddellijk aan of het budget is overschreden. Efficy CRM laat ook toe om meer uitgebreide tijdregistratie te voorzien, dankzij de automatische tellers op de acties en zelfs op de documenten bijvoorbeeld. Een simpele import in de timesheet op het eind van de dag en het is gebeurd.

12 8. MARKETING Voortaan schiet u met scherp Doet u aan marketing? Uiteraard. Maar doet u ook aan goede en efficiënte marketing? Richt u zich tot het juiste publiek, op het juiste tijdstip? Haalt u het maximum uit uw investering? Probeer het eens met Efficy CRM. U merkt dadelijk het verschil. En wel hierom: Een dringende mededeling? Een nieuw product, een nieuwsbrief of een belangrijke tip? Bepaal uw doelpubliek aan de hand van queries op de Efficy CRM database. Vervolgens kunt u met de Marketingmodule gemakkelijk s of brieven sturen naar uw geselecteerde contactpersonen. Efficy kan geïntegreerd worden in een externe mailingtool om een analyse van de efficiëntie van uw mailing weer te geven (aantal gelezen s, aantal clicks op hyperlinks etc.). In combinatie met een Extranet, kunt u met de Marketing-module inschrijvingsformulieren of enquêtes online plaatsen, waarvan de resultaten direct bewaard kunnen worden in de gegevensbank Efficy CRM. Geen efficiënte marketing zonder exacte en geüpdatete gegevens: via het Intranet kunnen de gecontacteerde personen hun coördinaten corrigeren zodat uw Efficy CRM database altijd goed geïnformeerd blijft. Het beheer van uw publicaties zal probleemloos verlopen: online inschrijving en uitschrijving, versturen van papieren of elektronische publicaties Beheer ook uw evenementen van A tot Z met de Marketing-module: van de uitnodiging tot het bedankingswoord en de inschrijving, bevestiging, herinnering

13 9. SALES Doe uw account managers en uw klanten plezier Het is algemeen geweten dat account managers het onderste uit de kan willen halen. Met Efficy CRM wordt dit mogelijk. Uw verkopers hebben zowel online als offline toegang tot de uitgebreide klanten- en productendatabase, waar ze ook zijn, onderweg, op kantoor of thuis. Efficy CRM creëert voor uw account managers extra verkoopsmogelijkheden: Een klant of prospect aan de lijn? In een mum van tijd kunnen ze alle activiteiten en documenten, die met het bedrijf in kwestie te maken hebben, opvragen en beheren. Ik bel u later terug want ik heb uw gegevens niet bij de hand, is een zinnetje dat voortaan geschrapt mag worden en vervangen door: Ik help u onmiddellijk verder. Beter nog: zelfs onderweg kan uw account manager de nieuwe informatie van het telefoongesprek meteen inbrengen, zonder het te moeten noteren en terug naar kantoor te rijden... Verkopen in real-time! U kunt deze informatie ook opvragen via uw PDA, Microsoft Outlook of de offline versie van Efficy. Het wordt erg makkelijk om het volledige verkoopsproces te beheren: leads worden omgezet in opportuniteiten en komen automatisch bij de juiste verkoper terecht. Zo kunt u de verschillende niveaus van het verkoopsproces automatiseren. U bent met andere woorden zeker van uw zaak. Geen sales zonder cijfers. De Efficy-rapporten tonen u onmiddellijk op elk moment de stand van zaken van de verkoop, wie uw best presterende verkoper is, welk verkoopscijfer er verwacht kan worden voor het laatste trimester etc. Hoe de prestaties van uw verkoper overeen te laten komen met de targets? Gebruik Efficy om de resultaten te verbeteren!

14 10. HELPDESK Een klacht: een uitstekende manier om een klant voor u te winnen Klachten, ze zullen er altijd zijn, en u doet er goed aan ze te benutten en er uw lessen uit te trekken. Als u ze op de juiste manier aanpakt, er de nodige informatie uit distilleert en uw kennis vervolgens in de praktijk brengt, kunnen klachten u erg veel opbrengen. Gebruik Efficy CRM om de kwaliteit van uw klantenservice te verhogen, zonder extra medewerkers in te schakelen. Efficy CRM beschikt over een online helpdesk, die vragen of klachten automatisch afhandelt. De klant kan inloggen op het support extranet en alle acties volgen die met zijn klacht te maken hebben. Efficy CRM zorgt er ook voor dat ieder verzoek om service onmiddellijk wordt doorgestuurd naar de juiste persoon of afdeling. Ook als het om een dringende vraag gaat, weet Efficy CRM raad en verbetert uw klantenservice aanzienlijk. En een tevreden klant is een klant die terugkomt Voor elk incident of elke vraag kan de klant een evaluatie achterlaten: of de hulp efficiënt was, of de verantwoordelijke vriendelijk was, enz. De klachten worden bewaard op de fiche van de klant en toegankelijk voor al uw medewerkers. Dit vermijdt dat uw collega van het marketingdepartement de volle laag krijgt bij een tevredenheidsenquête. Last but not least: dankzij de historiek van de interventies, vragen en antwoorden en evaluaties verbonden aan elke vraag van ondersteuning, kunnen er precieze rapporten opgeroepen worden ten opzichte van de prestaties van uw support team. U zult dus zien waar het schoentje wringt en hoe u uw klantenservice nog kunt verbeteren.

15 11. RAPPORTEN Meet, analyseer... en win! Efficy CRM helpt u om uw bedrijfsresultaten grondig onder de loep te nemen en prognoses te maken. Analyses, rapporten en grafieken maakt u voortaan zonder moeite. Om succesvol te zijn en te blijven, moet u uzelf voortdurend in vraag stellen. Hoe deed uw bedrijf het dit kwartaal, dit jaar? Welke trends waren er te herkennen? Hoe zijn de prognoses van uw inkomsten? Heeft u goede verkoopsresultaten geboekt? Met Efficy CRM krijgt u snel en makkelijk antwoord. Laat u verwennen door deze resoluut unieke functie: u kunt zich bijvoorbeeld abonneren op een rapport om iedere maandagochtend de laatste verkoopscijfers in uw mailbox te ontvangen voor uw salesmeeting. Is dat geen efficiënt begin van de week? Door uw rapporten te creëren met Crystal Reports, biedt u uw organisatie een duidelijke grafische weergave van de kerngegevens van uw business. Deze rapporten zijn ook makkelijk aanpasbaar aan de behoeften op dát moment.

16 12. EFFICY ON DEMAND Een praktische oplossing zonder zorgen Geen plaats op uw eigen servers? Geen zin om u bezig te houden met de installatie en het updaten van uw software? U kunt Efficy CRM huren en uw database laten hosten (ASP). Een ideale oplossing die u zal verlossen van alle zorgen en die de toegankelijkheid van uw gegevens garandeert, 24 op 24, waar u zich ook bevindt, betrouwbaar en aan een verminderde onderhoudskost. Efficy CRM volledig ondergebracht op onze servers Backup van uw gegevens Monitoring van de servers, 24/24-7/7 Software as a service Of u er voor kiest om Efficy CRM aan te kopen of on demand te huren, ons team zal u gedurende het volledige implementatieproject ondersteunen. Analyse van het businessproces Configuratie van de gegevensbank Import van de gegevens Voortdurende gebruikersopleiding Telefonische ondersteuning Assistentie bij uw queries op uw database

17 De totale efficiëntie van Efficy: 8 redenen om voor Efficy CRM te kiezen 1. Efficy CRM biedt u een kader, maar u blijft de baas: u kunt het pakket aanpassen aan de noden en behoeften van uw bedrijf en ook formulieren, velden en instellingen aanpassen. U kunt trouwens zelf velden aanmaken in ieder scherm! 2. De zero-maintenance structuur garandeert een lage Total Cost of Ownership. 3. Efficy CRM is snel en simpel te implementeren, makkelijk te onderhouden en eenvoudig te upgraden. 4. Efficy CRM is software die zowel online als offline toegankelijk is via een Intranet of op Internet. 5. Het pakket is makkelijk te integreren met andere bestaande softwaretoepassingen (Word, Excel, Outlook, Lotus Notes) maar ook met uw boekhoudpakket, ERP-systeem en andere. 6. Het product is volledig meertalig, met inbegrip van de lookupvelden. 7. Dankzij de snelle Google zoekfunctie per module en binnen alle afrollijsten op uw scherm, vindt u steeds de nodige informatie terug. 8. Efficy CRM is sterk geïnspireerd door het KISS-principe: dankzij een duidelijke webinterface en het gebruiksgemak zullen uw gebruikers snel aan het werk zijn. Een hoge return on investment, dus!

18 w w w.e ff i c y.c o m

Software voor het moderne verhuurkantoor.

Software voor het moderne verhuurkantoor. immotools Software voor het moderne verhuurkantoor. immotools is een gebruiksvriendelijk, uiterst compleet en onmisbaar software pakket in het moderne immokantoor. immotools garandeert u een optimaal beheer

Nadere informatie

NORA Document Management Software

NORA Document Management Software NORA Document Management Software Beheer en beheers uw document flow INHOUD NORA Eenvoudig documentenbeheer NORA: eenvoudig documentenbeheer 3 MODULES Dossier- en contactenbeheer 4 Documenten 5 Berichten

Nadere informatie

WinRIS. Marketing-, Sales- en Communicatiesysteem

WinRIS. Marketing-, Sales- en Communicatiesysteem WinRIS Marketing-, Sales- en Communicatiesysteem Inleiding WinRIS is een marketing, sales- en communicatiesysteem dat eigenhandig is ontwikkeld door WinRIS Nederland b.v. Het systeem wordt ook wel een

Nadere informatie

Hyarchis.Net MKB. Hyarchis.Net MKB voor efficiënte ondernemers. Stroomlijn al uw digitale- en papierstromen

Hyarchis.Net MKB. Hyarchis.Net MKB voor efficiënte ondernemers. Stroomlijn al uw digitale- en papierstromen Hyarchis.Net MKB Hyarchis.Net MKB voor efficiënte ondernemers Stroomlijn al uw digitale- en papierstromen Heeft uw bedrijf door alle uitpuilende archiefkasten soms meer weg van een papieropslag? Kunt u

Nadere informatie

HANDLEIDING IMPACTXRM MOBILE. IMPACTXRM NV Zuidleiestraat 12/1b 9880 Aalter 0032 (50)960070 info@impactxrm.com. Bijgewerkt 29/07/2015 Versie 1.2.

HANDLEIDING IMPACTXRM MOBILE. IMPACTXRM NV Zuidleiestraat 12/1b 9880 Aalter 0032 (50)960070 info@impactxrm.com. Bijgewerkt 29/07/2015 Versie 1.2. HANDLEIDING IMPACTXRM MOBILE IMPACTXRM NV Zuidleiestraat 12/1b 9880 Aalter 0032 (50)960070 info@impactxrm.com Bijgewerkt 29/07/2015 Versie 1.2.1 INHOUD INHOUD... 1 ALGEMEEN Filosofie... 2 INSTALLATIE...

Nadere informatie

AVEBE haalt online én offline informatie uit Microsoft Dynamics CRM

AVEBE haalt online én offline informatie uit Microsoft Dynamics CRM AVEBE haalt online én offline informatie uit Microsoft Dynamics CRM AVEBE ontwikkelt en verkoopt zetmeelproducten op wereldwijde schaal. Het verkoopteam werkte met een gefragmenteerde CRM (Customer Relationship

Nadere informatie

Samen werken aan de mooiste database

Samen werken aan de mooiste database Samen werken aan de mooiste database Inleiding Het is erg vervelend wanneer uw naam verkeerd gespeld wordt in een brief of wanneer u post ontvangt voor uw voorganger die al geruime tijd weg is. Dit soort

Nadere informatie

BIJLAGE BIJ DE HANDLEIDING NAVISION INCADEA DOSSIERBEHEER SALES REVIEW & TOOLS

BIJLAGE BIJ DE HANDLEIDING NAVISION INCADEA DOSSIERBEHEER SALES REVIEW & TOOLS Copyright BMW GROUP Belux / Revisie 0 BIJLAGE BIJ DE HANDLEIDING NAVISION INCADEA DOSSIERBEHEER SALES REVIEW & TOOLS Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel

Nadere informatie

Ontdek de voordelen van een VoIP-telefooncentrale

Ontdek de voordelen van een VoIP-telefooncentrale e Trotsr van e partn Ontdek de voordelen van een VoIP-telefooncentrale 3CX Phone System for Windows is een op software gebaseerde IP PBX die leverancier specifieke PBX Telefooncentrale vervangt. De IP

Nadere informatie

Activiteitenrapport in BRIO4YOU

Activiteitenrapport in BRIO4YOU Quick User Guide Activiteitenrapport in BRIO4YOU Inleiding Met het activiteitenrapport in BRIO4YOU kunt u meldingen die aan minstens één gebruiker gekoppeld zijn bewaren en beheren. Bijvoorbeeld: taken,

Nadere informatie

Toelichting bij onze werkwijze

Toelichting bij onze werkwijze Toelichting bij onze werkwijze GMI group Helpdesk Referentie: IDH_20120713_HDP_V2.0 Datum: 23 juli 2015 COLOFON TITEL Een toelichting bij onze werkwijze GMI group Helpdesk UITGEVER GMI group N.V. De Pintelaan

Nadere informatie

UNIT4 MULTIVERS EXTENDED

UNIT4 MULTIVERS EXTENDED UNIT4 MULTIVERS EXTENDED CRM Een white paper van UNIT4 2011 UNIT4 Software B.V. Stationspark 1000 3364 DA Sliedrecht T +31 (0)184 44 44 44 F +31 (0)184 44 44 45 I www.unit4.nl E info.nl@unit4.com De rol

Nadere informatie

Win aan competitiviteit

Win aan competitiviteit Win aan competitiviteit Sage CRM Saleslogix is een volledige oplossing ontworpen om uw commerciële, marketing en service teams de mogelijkheid te bieden om de relaties met uw klanten en prospecten te optimaliseren.

Nadere informatie

een formule met karakter!

een formule met karakter! Maak kennis met de Serenium formule : een formule met karakter! Ontdek de Serenium formule, onze beste oplossing op het vlak van service en bijstand. Als u voor Serenium kiest, wordt u uitstekend begeleid

Nadere informatie

Samen werken aan de mooiste database

Samen werken aan de mooiste database Samen werken aan de mooiste database Inleiding Het is erg vervelend wanneer in een zakelijke brief uw naam verkeerd gespeld wordt, of als u op de werkvloer steeds post ontvangt op naam van uw voorganger.

Nadere informatie

XDMS Tips & Tricks. Alle Tips & Tricks uit onze nieuwsbrieven verzameld. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder.

XDMS Tips & Tricks. Alle Tips & Tricks uit onze nieuwsbrieven verzameld. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder. XDMS Tips & Tricks Alle Tips & Tricks uit onze nieuwsbrieven verzameld. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder. +32 9 353 90 20 contact@xpower.be Overzicht Uw favorites

Nadere informatie

MEER TIJD. voor uw patiënt

MEER TIJD. voor uw patiënt MEER TIJD voor uw patiënt Het EMD (Elektronisch Medisch Dossier) is uitgegroeid tot een onmisbaar instrument in de huisartsenpraktijk. Het is daarom belangrijk dat u over een programma beschikt dat naadloos

Nadere informatie

Bosstraat 50 bus 3 3560 Lummen Tel.: 011 76 66 62 Fax 011 76 16 12 info@bestburo.be www.bestburo.be 1 van 42

Bosstraat 50 bus 3 3560 Lummen Tel.: 011 76 66 62 Fax 011 76 16 12 info@bestburo.be www.bestburo.be 1 van 42 Inhoud 1 Outlook: Aan de slag met Outlook... 3 1.1 Voor u begint... 3 1.1.1 Het Postvak IN... 3 1.1.2 De keyboard shortcuts... 3 2 Mappen... 4 2.1 Mappenstructuur... 4 2.1.1 Map Voltooid... 4 2.1.2 Snelle

Nadere informatie

Brochure AMF Marketing en verkoop

Brochure AMF Marketing en verkoop Brochure AMF Marketing en verkoop AMF Marketing en verkoop AMF Marketing en verkoop maakt onderdeel uit van de complete bedrijfssoftware AMF. AMF Bedrijfssoftware is modulair opgezet. U kunt hierdoor klein

Nadere informatie

MetaScope CRM-software met rendement

MetaScope CRM-software met rendement MetaScope CRM-software met rendement voor een efficiënte, servicegerichte organisatie houdt de organisatie op koers geeft grip op complexe organisaties en processen gebruiksvriendelijk snel operationeel

Nadere informatie

Team. Tijd. Tools. Functionaliteiten In de onderstaande afbeelding wordt aangegeven welke behoeften TeamPlayer voor u kan invullen.

Team. Tijd. Tools. Functionaliteiten In de onderstaande afbeelding wordt aangegeven welke behoeften TeamPlayer voor u kan invullen. TeamPlayer? TeamPlayer is een compleet en flexibel systeem voor tijdsregistratie en planning dat de grootste knelpunten in vele administraties aanpakt, daar waar de standaardsystemen nog te beperkt zijn.

Nadere informatie

Handleiding Activiteiten Microsoft CRM 2016

Handleiding Activiteiten Microsoft CRM 2016 Handleiding Activiteiten Microsoft CRM 2016 Revisie: versie 1.0 Datum: 23/03/2016 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Inleiding... 3 1.1 Algemeen... 3 1.2 Handleiding activiteiten... 3 1.3 Referentiedocumenten...

Nadere informatie

Classic. Voor elke ondernemer een passend pakket. Uw partij voor snelstart. Krijg snel grip op uw cijfers en start vandaag nog!

Classic. Voor elke ondernemer een passend pakket. Uw partij voor snelstart. Krijg snel grip op uw cijfers en start vandaag nog! pakketten en prijzen Voor elke ondernemer een passend pakket. Classic Uw partij voor snelstart. Krijg snel grip op uw cijfers en start vandaag nog! 2013 SnelStart Inhoud 2 Introductie...3 Onze software...4

Nadere informatie

Exact Online. Uw financiële cockpit op internet

Exact Online. Uw financiële cockpit op internet Exact Online Uw financiële cockpit op internet Eenvoudig online boekhouden Een onderneming staat of valt met haar financiële beleid. Met inzicht in de omzet, winst en cashflow nu en in de toekomst. Een

Nadere informatie

App4Broker : uw nieuwe app!

App4Broker : uw nieuwe app! App4Broker : uw nieuwe app! Pagina 1 van 20 Inhoudsopgave 1. U GEBRUIKT MYBROKER AL... 3 1.1. APP4BROKER DOWNLOADEN OP UW TABLET... 3 1.2. INSTALLATIE VAN HET CERTIFICAAT... 4 2. U HEEFT NOG NOOIT MET

Nadere informatie

IPMarketing. Krijg inzage in uw potentiële klanten door uw website te analyseren! Handleiding 3.0

IPMarketing. Krijg inzage in uw potentiële klanten door uw website te analyseren! Handleiding 3.0 Krijg inzage in uw potentiële klanten door uw website te analyseren! Handleiding 3.0 Voorwoord Welkom bij de handleiding van IP Marketing 3.0. Hier vindt u alle informatie over het gebruik van het vernieuwde

Nadere informatie

(580N) OUTLOOK 2010 - MODULAIR

(580N) OUTLOOK 2010 - MODULAIR (580N) OUTLOOK 2010 - MODULAIR Naast het standaard aanbod, biedt Cevora ook modulaire incompany-opleidingen van halve dagen aan. Binnen een incompany-opleiding zijn de inhouden van de verschillende standaardopleidingen

Nadere informatie

NORA Document Management Software

NORA Document Management Software NORA Document Management Software Beheer en beheers uw document flow INHOUD NORA Eenvoudig documentenbeheer NORA: eenvoudig documentenbeheer 3 MODULES Dossier- en contactenbeheer 4 Documenten 5 Berichten

Nadere informatie

Flexibiliteit en mobiliteit in één totaalpakket Panasonic UC Pro. Ultieme bereikbaarheid, waar u ook bent

Flexibiliteit en mobiliteit in één totaalpakket Panasonic UC Pro. Ultieme bereikbaarheid, waar u ook bent Flexibiliteit en mobiliteit in één totaalpakket Panasonic UC Pro Ultieme bereikbaarheid, waar u ook bent UC Pro biedt u een schat aan mogelijkheden Bellen Bel snel en nauwkeurig rechtstreeks vanaf uw pc

Nadere informatie

UNIT4 Multivers. Medium. Thuis in uw bedrijf

UNIT4 Multivers. Medium. Thuis in uw bedrijf UNIT4 Multivers Medium Thuis in uw bedrijf UNIT4 Multivers Medium UNIT4 Multivers Thuis in uw bedrijf Administratie. Iedere ondernemer heeft er mee te maken. Leuk is het niet altijd, wel noodzakelijk want

Nadere informatie

Handleiding. Social Media Management Software

Handleiding. Social Media Management Software Handleiding Social Media Management Software Wat is het en waarom gebruiken? 3 Hoe aanloggen? 4 Hoe een sociaal netwerk profiel toevoegen? 5 Hoe berichten toevoegen en klaarzetten om uit te voeren? 7 Hoe

Nadere informatie

«Nieuwigheden Sage BOB 50 3.0»

«Nieuwigheden Sage BOB 50 3.0» «Nieuwigheden Sage BOB 50 3.0» Voor het gebruik van de end-users Sage BOB 50 DE NIEUWIGHEDEN VAN DE VERSIE 3.0 VAN SAGE BOB 50 Het nieuwe beheer van het boekhoudplan Met de versie Sage BOB 50 3.0, innoveert

Nadere informatie

v.1.48 Genkgo Handleiding Genkgo Events Professioneel evenement management in Genkgo

v.1.48 Genkgo Handleiding Genkgo Events Professioneel evenement management in Genkgo v.1.48 Genkgo Handleiding Genkgo Events Professioneel evenement management in Genkgo Inhoud Voordat u begint...3 In dit document...3 Boom...3 Instellingen...4 Tenaamstelling... 4 Adres... 4 Contactgegevens...

Nadere informatie

Mitel MKB Bereikbaarheidsconcept

Mitel MKB Bereikbaarheidsconcept Mitel MKB Bereikbaarheidsconcept Betere bereikbaarheid, lagere kosten Goed en voordelig persoonlijk bereikbaar door: één persoonlijk nummer, voor uw vaste, mobiele en thuiswerktoestel slimme doorschakelingen,

Nadere informatie

CRM Accountancy. Flexibel, efficiënt & accuraat

CRM Accountancy. Flexibel, efficiënt & accuraat CRM Accountancy WINGS Software Flexibel, efficiënt & accuraat ACCOUNTANCY CRM INHOUDSOPGAVE INLEIDING 1.1. Wings CRM Accountancy algemeen 3 PRESTATIES 2.1. Wings CRM Accountancy login 4 2.1.1. Het inloggen

Nadere informatie

Klantgerichte ondernemingen. Werk als één team aan duurzame klantrelaties

Klantgerichte ondernemingen. Werk als één team aan duurzame klantrelaties Klantgerichte ondernemingen Werk als één team aan duurzame klantrelaties Werk samen met uw team aan duurzame relaties Samenwerking is de sleutel tot goed relatiemanagement. Als Verkoop en Marketing zaken

Nadere informatie

Speak Mailer. De voordelen

Speak Mailer. De voordelen Speak Mailer Speak Mailer is een krachtige en flexibele alles-in-één oplossing voor e-mail marketing. Met Speak Mailer kunt u op doelgerichte wijze uw relaties informeren over nieuwe ontwikkelingen en

Nadere informatie

Onze CRM oplossing. SalesManager Online. Hoe kunnen wij uw keten optimaliseren? SALESMANAGER ONLINE INTRODUCTIE

Onze CRM oplossing. SalesManager Online. Hoe kunnen wij uw keten optimaliseren? SALESMANAGER ONLINE INTRODUCTIE 1 SalesManager Online Onze CRM oplossing Hoe kunnen wij uw keten optimaliseren? SalesManager Online maakt het eenvoudig om uw klanten en relaties structureel en overzichtelijk te beheren en te bedienen.

Nadere informatie

RACKBOOST Hosted Exchange. Mobiel, veilig en eenvoudig. hosting support consulting

RACKBOOST Hosted Exchange. Mobiel, veilig en eenvoudig. hosting support consulting RACKBOOST Hosted Exchange Mobiel, veilig en eenvoudig hosting support consulting RACKBOOST Hosted Exchange RACKBOOST, SINDS 1999 TOONAANGEVEND RACKBOOST is sinds 1999 een toonaangevende Belgische leverancier

Nadere informatie

Met deze handleiding kunt u in alle rust de werking van het LeadQ lead management systeem in u opnemen.

Met deze handleiding kunt u in alle rust de werking van het LeadQ lead management systeem in u opnemen. Handleiding LeadQ Lite (60 dagen Pilot) Met deze handleiding kunt u in alle rust de werking van het LeadQ lead management systeem in u opnemen. Mocht u na het lezen van deze handleiding er toch nog niet

Nadere informatie

Elektronisch factureren

Elektronisch factureren Elektronisch factureren Inleiding Elektronisch Factureren in RADAR is mogelijk vanaf versie 4.0. Deze module wordt niet standaard meegeleverd met de RADAR Update maar is te bestellen via de afdeling verkoop

Nadere informatie

Microsoft. Uw klanten volledig in beeld

Microsoft. Uw klanten volledig in beeld Microsoft Dynamics CRM Uw klanten volledig in beeld 2 Microsoft Dynamics CRM Klantbehoud, klanttevredenheid en relatiebeheer zijn nog nooit zo belangrijk geweest. Ondernemend Nederland is sterk aan het

Nadere informatie

CaseMaster PM ProjectManagement

CaseMaster PM ProjectManagement CaseMaster PM ProjectManagement Projectmanagement De manier waarop u uw projecten organiseert, voorbereid, uitvoert en afrond bepaald uw succes. Projecten staan en vallen met planning. Effectief projecten

Nadere informatie

Hét complete Uitzendbureau in de Cloud. matcher

Hét complete Uitzendbureau in de Cloud. matcher Hét complete Uitzendbureau in de Cloud matcher Een processysteem in plaats van een administratiesysteem Meer dan twee keer zoveel tijd besteden aan sales en zo uw omzet verhogen. e-matcher maakt het mogelijk.

Nadere informatie

Klanthandleiding. gids voor. Een gebruiksaanwijzing voor DHL klanten

Klanthandleiding. gids voor. Een gebruiksaanwijzing voor DHL klanten Klanthandleiding gids voor DHL E-Billing Een gebruiksaanwijzing voor DHL klanten Versie Januari 2015 2 Klanthandleiding Klanthandleiding 3 inhoud DHL e-billing 4 Hoe online registreren? 5 Handleiding:

Nadere informatie

Gebruiken van Net2 Timesheet

Gebruiken van Net2 Timesheet Gebruiken van Timesheet Timesheet software Timesheet is een eenvoudig aanwezigheidsregistratie programma ontworpen om te werken met het toegangscontrole systeem. Gebruikers, Afdelingen en beheerders bestaand

Nadere informatie

Snel te implementeren. Inpasbaar in uw situatie

Snel te implementeren. Inpasbaar in uw situatie Everything4Office ProjectManager Software voor Project Management Snel te implementeren Inpasbaar in uw situatie Economisch zeer verantwoord Everything4Office Software, Tolnasingel 1, 2411 PV Bodegraven

Nadere informatie

Verkooporganisatie van Danica maakt verkoopkansen inzichtelijk met Microsoft Dynamics CRM 3.0

Verkooporganisatie van Danica maakt verkoopkansen inzichtelijk met Microsoft Dynamics CRM 3.0 Verkooporganisatie van Danica maakt verkoopkansen inzichtelijk met Microsoft Dynamics CRM 3.0 Om betere verkoopresultaten te behalen koos Danica voor Microsoft Dynamics CRM 3.0. Vanaf de invoering zijn

Nadere informatie

Marketing in onzekere tijden

Marketing in onzekere tijden [Esc] sluit dit document over dit document ROI=E² email dit document Een recessie betekent voor veel bedrijven bezuinigen op de uitgaven. In het bijzonder wordt de knip vaak geplaatst op de marketing-uitgaven.

Nadere informatie

DIS. Digital Information System

DIS. Digital Information System DIS Digital Information System Inhoud Digital Information System........................................ 4 ORGANI - Your Profit.................................................. 8 Digital Information

Nadere informatie

Uw productassortiment moeiteloos online én op papier met onze database publishing software.

Uw productassortiment moeiteloos online én op papier met onze database publishing software. Uw productassortiment moeiteloos online én op papier met onze database publishing software. De Guidance software pakketten maken het mogelijk om vanuit één centrale database zowel een webshop als catalogus

Nadere informatie

CaseMaster CRM Customer Relationship Management

CaseMaster CRM Customer Relationship Management CaseMaster CRM Customer Relationship Management CaseMaster CRM Meer omzet uit uw bestaande of nieuwe relaties halen of een klantprofiel samenstellen doormiddel van een analyse op het aankoopgedrag en vervolg

Nadere informatie

Bedrijfsbrede automatisering in de bouwsector. Peter Langenberg

Bedrijfsbrede automatisering in de bouwsector. Peter Langenberg Bedrijfsbrede automatisering in de bouwsector Peter Langenberg Mission Statement Bubbles-IT wil voor U een rendabele en onafhankelijke IT partner zijn met competitieve producten, afgestemd op uw bedrijf.

Nadere informatie

KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor totaalcommunicatie

KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor totaalcommunicatie KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor totaalcommunicatie Communicatiemogelijkheden nemen toe en groeien ook steeds meer naar elkaar toe. Dat biedt praktische voordelen en zakelijke kansen. Toegang tot de

Nadere informatie

WERKBOX WERKT MET JE MEE

WERKBOX WERKT MET JE MEE WERKBOX WERKT MET JE MEE Altijd je kantoor bij DE HAND Het Nieuwe Werken. We horen er veel over. Het staat voor slim en effectief werken. Voor het werken van nu dus. Wat betekent het in de praktijk? Flexibiliteit.

Nadere informatie

HANDLEIDING HVZ FLUVIA MAIL

HANDLEIDING HVZ FLUVIA MAIL HANDLEIDING HVZ FLUVIA MAIL RDS (Remote Desktop Services) Inloggen Surf naar https://mail.hvzfluvia.be/owa Druk op enter Dit scherm verschijnt: Vul in het vak domein\gebruiker je log-in gegevens in. Dit

Nadere informatie

IMPULSFONDS VOOR HET MIGRANTENBELEID

IMPULSFONDS VOOR HET MIGRANTENBELEID IMPULSFONDS VOOR HET MIGRANTENBELEID HANDLEIDING VOOR DE WEBAPPLICATIE Op deze pagina s vindt u de nodige informatie om te werken met de webapplicatie van het Impulsfonds. Wij raden u aan om deze pagina

Nadere informatie

Handleiding Resultaatmeetsysteem en Mezzedo

Handleiding Resultaatmeetsysteem en Mezzedo Handleiding Resultaatmeetsysteem en Mezzedo voor aanbieders (Versie 26 augustus 2014) 1 Inhoud Wat is het Resultaatmeetsysteem?... 3 Cliënten stimuleren mee te doen... 4 Over de handleiding... 4 Deel I

Nadere informatie

Team. Tijd. Tools. Eenvoudige, gebruiksvriendelijke en vlotte mobiele planning

Team. Tijd. Tools. Eenvoudige, gebruiksvriendelijke en vlotte mobiele planning Waarom? U beschikt over een onderneming van minstens 5 gebruikers en constateert dat u naast uw administratieve software meer en meer zaken moet bijhouden buiten deze software. biedt een volledig geautomatiseerd

Nadere informatie

Handleiding nieuwe Carsom.nl site

Handleiding nieuwe Carsom.nl site Handleiding nieuwe Carsom.nl site Handleiding Handleiding nieuwe site Haal meer uit uw werkplaats met Carsom.nl Inhoudsopgave 1 2 3 4 5 Inloggen in uw account 1 Uw bedrijfsprofiel wijzigen en beheren 3

Nadere informatie

Workanizr CRM Functionaliteiten

Workanizr CRM Functionaliteiten Workanizr CRM Functionaliteiten Relatiebeheer... 2 Beheren van bedrijfs- en relatiegegevens... 2 CRM op maat... 2 Categorisering... 2 Zoeken en filteren... 2 Zoekfunctie... 2 Filters... 3 Contacten en

Nadere informatie

Haal het beste uit uw gegevens met geïntegreerde Business Intelligence

Haal het beste uit uw gegevens met geïntegreerde Business Intelligence Exact Insights powered by QlikView Haal het beste uit uw gegevens met geïntegreerde Business Intelligence Met Exact Insights zet u grote hoeveelheden data moeiteloos om in organisatiebrede KPI s en trends.

Nadere informatie

1 Inleiding. 3 Handmatig... invoeren zaken basis 4 Verwerken... zaken 5 Afhandelen... van zaken. 7 Uitgebreidere... zaak opties

1 Inleiding. 3 Handmatig... invoeren zaken basis 4 Verwerken... zaken 5 Afhandelen... van zaken. 7 Uitgebreidere... zaak opties 2 Supportdesk Pro Introductie Inhoudsopgave I Supportdesk Pro 3 1 Inleiding... 3 2 Werkwijze... 3 II Zaken 4 1 Introductie... 4 2 Zaken beheren... 4 3 Handmatig... invoeren zaken basis 4 4 Verwerken...

Nadere informatie

CRM. Customer Relationship Managementnt

CRM. Customer Relationship Managementnt CRM Customer Relationship Managementnt Inhoud Relatiebeheer............................................................ 4 Algemene informatie................................................. 6 Marktinformatie........................................................

Nadere informatie

Handleiding inschrijvingsmodule raamovereenkomsten. Deel 1 : Inloggen als instelling

Handleiding inschrijvingsmodule raamovereenkomsten. Deel 1 : Inloggen als instelling Bisdom Antwerpen Vicariaat voor het onderwijs Handleiding inschrijvingsmodule raamovereenkomsten 1. INLEIDING Deel 1 : Inloggen als instelling Het inschrijven voor een raamovereenkomst gebeurt per instelling

Nadere informatie

U begrijpt dat een deel van uw administratie weinig geautomatiseerd is. TeamPlayer biedt nu voor u de oplossing.

U begrijpt dat een deel van uw administratie weinig geautomatiseerd is. TeamPlayer biedt nu voor u de oplossing. Waarom TeamPlayer? Wellicht heeft u reeds een administratief programma waarmee uw boekhouding, facturatie of bestellingen worden beheerd. Deze programma s schieten echter tekort als het gaat over nog andere

Nadere informatie

Hier volgen enkele tips om u op weg te helpen met veel voorkomende taken. Aan de slag reeks

Hier volgen enkele tips om u op weg te helpen met veel voorkomende taken. Aan de slag reeks Hier volgen enkele tips om u op weg te helpen met veel voorkomende taken. Aan de slag reeks 2 Microsoft Dynamics CRM 2013 & Microsoft Dynamics CRM Online najaar 2013 Eerst selecteert u het juiste werkgebied

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING

GEBRUIKERSHANDLEIDING IMPACTXRM CRM DOCUMENTS GEBRUIKERSHANDLEIDING IMPACTXRM NV Zuidleiestraat 12/1b 9880 Aalter 0032 (50)960070 info@impactxrm.com Herzien 21.04.2016 Inhoud Inhoud... 1 IMPACTXRM Documents Algemene informatie...

Nadere informatie

www.invallersonline.nl

www.invallersonline.nl Speciaal ontwikkeld voor scholenverenigingen! Geen verouderde, onoverzichtelijke en tijdrovende papieren lijsten met invallers meer, maar alles digitaal en altijd up-to-date. www.invallersonline.nl Informatiebrochure

Nadere informatie

OFFICE 365. Start Handleiding Leerlingen

OFFICE 365. Start Handleiding Leerlingen OFFICE 365 Start Handleiding Leerlingen Meer info: Naast deze handleiding is er zeer veel informatie reeds voorhanden op het internet of door op het vraagteken te klikken in de Office 365 omgeving. Ook

Nadere informatie

Registratie Data Verslaglegging

Registratie Data Verslaglegging Registratie Data Verslaglegging Registratie Controleren en corrigeren Carerix helpt organisaties in het proces van recruitment en detachering. De applicatie voorziet op een eenvoudige wijze in de registratie

Nadere informatie

Klachtenbeheer (Intranet)

Klachtenbeheer (Intranet) Klachtenbeheer (Intranet) Versie:1 1/17 1 INLEIDING...3 2 NAVIGATIE VAN DE APPLICATIE...3 3 FRONT-END (OP DE WEBSITE)...4 3.1 Het online melden van klachten... 4 3.2 Mijn meldingen... 5 4 BACK-END...6

Nadere informatie

DAVE. Migratie Cockpit A BUSINESS INTELLIGENCE ODYSSEY. Inleiding. Voorbereiding

DAVE. Migratie Cockpit A BUSINESS INTELLIGENCE ODYSSEY. Inleiding. Voorbereiding DAVE A BUSINESS INTELLIGENCE ODYSSEY Migratie Cockpit Inleiding De module Migratie zorgt ervoor dat u op een vlotte manier kan overstappen van Cockpit Boekhouding naar Dave Accounting. Dit betekent dat

Nadere informatie

Instructie SCAN-Office. uit. Automatisering helpt Agrarisch Natuurbeheer. Uitgevoerd door collectieven

Instructie SCAN-Office. uit. Automatisering helpt Agrarisch Natuurbeheer. Uitgevoerd door collectieven uit Instructie SCAN-Office Automatisering helpt Agrarisch Natuurbeheer Uitgevoerd door collectieven Stichting Collectieven Agrarisch Natuurbeheer, SCAN Uitgevoerd door: SCAN Gerard van Drooge Bert Wiekema

Nadere informatie

23-05-2013. E-Data : Digitale Post uitbreiding. E-Nota : Nieuwe functionaliteit Exporteren excasso. Hoofdidentiteit. Beste Online Pro Gebruikers,

23-05-2013. E-Data : Digitale Post uitbreiding. E-Nota : Nieuwe functionaliteit Exporteren excasso. Hoofdidentiteit. Beste Online Pro Gebruikers, Pagina 1 van 7 Hoofdidentiteit Van: "Maarten Heuvel - Online" Aan: Verzonden: dinsdag 21 mei 2013 18:25 Onderwerp: Online Pro 2013.0.0.71: 20 aanpassingen/uitbreidingen

Nadere informatie

Inleiding... 3. Het e-mailadres... 3. Hoe werkt e-mail?... 3. Je emailadres registreren... 4. Aanmelden bij Outlook... 7. Schermonderdelen...

Inleiding... 3. Het e-mailadres... 3. Hoe werkt e-mail?... 3. Je emailadres registreren... 4. Aanmelden bij Outlook... 7. Schermonderdelen... E-MAIL INHOUD Inleiding... 3 Het e-mailadres... 3 Hoe werkt e-mail?... 3 Je emailadres registreren... 4 Aanmelden bij Outlook... 7 Schermonderdelen... 8 Mailen... 10 Een mail lezen... 10 Een mail versturen...

Nadere informatie

Brochure AMF Financieel en fiscaal

Brochure AMF Financieel en fiscaal Brochure AMF Financieel en fiscaal AMF Financieel en fiscaal AMF Financieel en fiscaal maken onderdeel uit van de complete bedrijfssoftware AMF. AMF Bedrijfssoftware is modulair opgezet. U kunt hierdoor

Nadere informatie

Easy Business Tools. Beheer eenvoudig uw contacten! CRM - RELATIEBEHEER. www.easybusinesstools.com. www.easycomputing.com

Easy Business Tools. Beheer eenvoudig uw contacten! CRM - RELATIEBEHEER. www.easybusinesstools.com. www.easycomputing.com 1 Easy Business Tools Beheer eenvoudig uw contacten! www.easycomputing.com CRM-Relatiebeheer 2 Laat uw omzet groeien door een betere klantenopvolging! CRM, of Customers Relations Management, is een bekende

Nadere informatie

Whitepaper Mailtomarket

Whitepaper Mailtomarket Whitepaper Mailtomarket Inleiding Ik heb al een digitale nieuwsbrief moet ik dit lezen? Als u uw relaties directer en specifieker wilt benaderen met informatie die bij hen past, dan is e-mailmarketing

Nadere informatie

Aan de slag Uren registreren met WorkTimer (voor medewerkers)

Aan de slag Uren registreren met WorkTimer (voor medewerkers) Aan de slag Uren registreren met WorkTimer (voor medewerkers) Over dit document Binnen uw organisatie is gekozen om WorkTimer te gebruiken voor tijdregistratie. WorkTimer is een programma waarmee u eenvoudig

Nadere informatie

Standaard functies FashionBase ERP

Standaard functies FashionBase ERP FashionBase ERP biedt voor de bedrijfskledingbranche een totaaloplossing en een op de klant gericht informatiesysteem. U kunt ook inzage krijgen in uw voorraden, inkoopprijzen en winstgevigheid van uw

Nadere informatie

NIEUWIGHEDEN BEHEER VASTE ACTIVA 3.1

NIEUWIGHEDEN BEHEER VASTE ACTIVA 3.1 NIEUWIGHEDEN BEHEER VASTE ACTIVA 3.1 Versie 3.1 December 2004 DE WIZARD VOOR HET BEHEER VAN DE VASTE ACTIVA INLEIDING De grootte en het type onderneming bepalen grotendeels het type beheer dat toegepast

Nadere informatie

Wat is marketing. Hoe wordt marketing gebruikt in de praktijk. Product. Prijs

Wat is marketing. Hoe wordt marketing gebruikt in de praktijk. Product. Prijs Wat is marketing Marketing is het proces die je moet doorgaan om de behoeften van uw klanten te bevredigen. Eerst werd marketing gezien als het geheel van activiteiten die de ruil van producten of diensten

Nadere informatie

Handleiding gebruik Citymail

Handleiding gebruik Citymail Handleiding gebruik Citymail Versie : 4.0.1 Jaar : 2014 Auteur : Citymail BV / Charly Traarbach Citymail BV Copyright 1 Citymail BV, Nederland 2014 Niets uit dit document mag worden vermenigvuldigd en/of

Nadere informatie

Handleiding Webapplicatie Robin

Handleiding Webapplicatie Robin Handleiding Webapplicatie Robin (Versie 05) Inhoudstafel 1. Registratie van uw labo... 2 2. Persoonlijke account aanmaken... 4 3. Inloggen in uw labo account... 7 4. Wijziging labogegevens... 8 5. Inschrijven

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Ouder Login TSO De Kring

Gebruikershandleiding. Ouder Login TSO De Kring Gebruikershandleiding Ouder Login TSO De Kring Gebruikershandleiding ouder login Maakt u gebruik van of wilt u gebruik maken van de tussenschoolse opvang op PCBS De Kring, dan kunt u zich via de website

Nadere informatie

UNIT4 Multivers. Medium. Thuis in uw bedrijf

UNIT4 Multivers. Medium. Thuis in uw bedrijf UNIT4 Multivers Medium Thuis in uw bedrijf UNIT4 Multivers Medium UNIT4 Multivers Thuis in uw bedrijf Administratie. Iedere ondernemer heeft er mee te maken. Leuk is het niet altijd, wel noodzakelijk want

Nadere informatie

1 INLEIDING. 1.1 Inleiding. 1.2 Webbased. 1.3 Alle voordelen op een rij

1 INLEIDING. 1.1 Inleiding. 1.2 Webbased. 1.3 Alle voordelen op een rij 1 INLEIDING 1.1 Inleiding De cloud is een recent begrip en duidt op het opslaan en bewerken van informatie niet op je eigen pc, maar ergens op het internet (op een server). Het grote voordeel van het opslaan

Nadere informatie

Document Management System Aanvullende instructies voor het koppelen van documenten en het raadplegen ervan vanuit boekingen en lijsten.

Document Management System Aanvullende instructies voor het koppelen van documenten en het raadplegen ervan vanuit boekingen en lijsten. Document Management System Aanvullende instructies voor het koppelen van documenten en het raadplegen ervan vanuit boekingen en lijsten. Rel. 90-08 Inaras N.V. WWW.OCTOPUS.BE DOCUMENT MANAGEMENT SYSTEM

Nadere informatie

iomniwize: tip 1: Les- en methodefiches in uw agenda plannen, lessen verwijderen en uw eigen favoriete mappen instellen

iomniwize: tip 1: Les- en methodefiches in uw agenda plannen, lessen verwijderen en uw eigen favoriete mappen instellen 5 belangrijke verbeteringen aan iomniwize iomniwize: tip 1: Les- en methodefiches in uw agenda plannen, lessen verwijderen en uw eigen favoriete mappen instellen... 1 iomniwize: tip 2: Duidelijke navigatie

Nadere informatie

Handleiding. KMO-beheer CRM

Handleiding. KMO-beheer CRM Handleiding KMO-beheer CRM G. Verwilghensingel 6 - B-3500 Hasselt - t. 011 360 360 - f. 011 360 369 BTW BE 0441.752.054 - KBC 450-0622771-87 - www.adsolut.be 1. I N H O U D 1. Inhoud... 1 2. Doel van document...

Nadere informatie

Kassa systeem voor de detailhandel Infobrochure

Kassa systeem voor de detailhandel Infobrochure Kassa systeem voor de detailhandel Infobrochure Bizziware bvba Beverenstraat 131 8810 Lichtervelde (0495) 57 80 26 www.bizziware.be info@bizziware.be Algemeen Kassa Studio is het resultaat van jarenlange

Nadere informatie

SAGE BOB SOFTWARE VEREENVOUDIGT UW LEVEN!

SAGE BOB SOFTWARE VEREENVOUDIGT UW LEVEN! SAGE BOB SOFTWARE VEREENVOUDIGT UW LEVEN! Voorstelling van de nieuwe versie 3.3 We stellen u vandaag met trots de nieuwe versie 3.3 van BOB Software voor. Ons doel: uw gebruik van het programma vereenvoudigen

Nadere informatie

16 TIPS VOOR EEN SUCCESVOLLE E-MAIL MARKETINGCAMPAGNE

16 TIPS VOOR EEN SUCCESVOLLE E-MAIL MARKETINGCAMPAGNE 16 TIPS VOOR EEN SUCCESVOLLE E-MAIL MARKETINGCAMPAGNE 1. Bepaal uw e-mail marketing strategie Wat wilt u bereiken met uw e-mail marketingcampagne? Wilt u naamsbekendheid creëren, de verkoop van een product

Nadere informatie

Nieuw in Mamut Business Software en Mamut Online

Nieuw in Mamut Business Software en Mamut Online // Mamut Business Software Nieuw in Mamut Business Software en Mamut Online Inhoud Voorwoord 3 Nieuwe versie 3 Over updates naar een nieuwe versie 4 Nieuw in Mamut Business Software 7 Relatiebeheer 7 Verkoop

Nadere informatie

PANAS PREMIUM PARTNER

PANAS PREMIUM PARTNER Trotse partner van Ontdek de voordelen van een VoIP-telefooncentrale Met het 3CX Phone System kunt u bellen via Microsoft Windows op uw PC/laptop, uw bureautoestel of de mobiele app op uw smartphone. Vanaf

Nadere informatie

WHITE PAPER. Outlook versus Mailplus. Van Os Marketing www.vanosmarketing.nl info@vanosmarketing.nl 1

WHITE PAPER. Outlook versus Mailplus. Van Os Marketing www.vanosmarketing.nl info@vanosmarketing.nl 1 WHITE PAPER Outlook versus Mailplus 1 Introductie We spreken veel mensen die denken over het opzetten van een professionele e-mail nieuwsbrief. Ook spreken we veel mensen die al een nieuwsbrief versturen.

Nadere informatie

Zeon PDF Driver Trial

Zeon PDF Driver Trial Zakelijke software voor verkoop, dienstverlening en administratie Handleiding module Document Uitgaande correspondentie genereren Uitgaande correspondentie terugvinden Persoonlijk geadresseerde mailings

Nadere informatie

HANDLEIDING IMPACTXRM MOBILE. IMPACTXRM NV Zuidleiestraat 12/1b 9880 Aalter 0032 (50) Bijgewerkt Versie 1.3.

HANDLEIDING IMPACTXRM MOBILE. IMPACTXRM NV Zuidleiestraat 12/1b 9880 Aalter 0032 (50) Bijgewerkt Versie 1.3. MOBILE HANDLEIDING IMPACTXRM IMPACTXRM NV Zuidleiestraat 12/1b 9880 Aalter 0032 (50)960070 info@impactxrm.com Bijgewerkt 26.08.2016 Versie 1.3.4 INHOUD ALGEMEEN... 2 Filosofie... 2 INSTALLATIE... 3 Installatie

Nadere informatie

Microsoft Office 365. Handleiding

Microsoft Office 365. Handleiding Dit document omvat een effiëciente handleiding voor de webinterface van Microsoft Office 365. Het mailsysteem, contacten beheren, agenda onderhouden en het gebruiken van de cloudservice OneDrive zijn de

Nadere informatie