- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - Vrijdag, 28 augustus 2015

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - Vrijdag, 28 augustus 2015"

Transcriptie

1 - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - Vrijdag, 28 augustus 2015 BASISSCHOOL Willibrord Jaargang Nummer 1 ***Inhoud:*** Mededelingen Brede School Activiteiten Uitnodiging open avond schooltuinen De verjaardagspagina Nieuws over de skatebaan Na schooltijd : -Taalzee en rekentuin - Natuurmuseum - Kinderkoor ***Mededelingen*** Start schooljaar De start van het schooljaar is goed en rustig verlopen. We hebben er in de afgelopen weken wat leerlingen bij gekregen en er zijn in de zomervakantie ook wat leerlingen verhuisd, maar uiteindelijk zijn alle groepen goed gevuld en zijn we goed gestart met elkaar. In alle klassen wordt er hard gewerkt met de nieuwe leerstof en lijkt het erop dat iedereen al weer gewend is aan zijn of haar nieuwe juf en/of klasgenoten. Wij hopen dat iedereen een fijn en goed leerjaar tegemoet gaat! Informatie-avond groep 3 t/m 7 U bent al via Digiduif geïnformeerd, maar hierbij laten we nogmaals weten dat op dinsdag 2 september de informatie-avond wordt gehouden voor groep 3 t/m uur groepen 3 t/m 4/5 (op het hoofdgebouw) ; aansluitend koffie en thee uur groepen 5 t/m 7 (op het Roggeplein) U wordt verwacht in het klaslokaal van uw kind. Op deze avond krijgt u informatie over het lesprogramma en het materiaal en bijzonderheden m.b.t. de groep. Wij hopen op uw komst. Inloopweek groep 1-2 U kunt a.s. week een kijkje nemen in de groep van uw kind. U kunt u hiervoor opgeven door de intekenlijst, naast de deur van de klas, in te vullen.

2 Intern Begeleiding Bovenbouw Juf Tiny heeft eind vorig schooljaar onze school verlaten. We hadden hierdoor een vacature Intern Begeleider voor de groepen 5 t/m 8. I.v.m. de komst van de nieuwe directeur, Willem Lamers, is er door het bestuur van Agora besloten om de vacature van IB Bovenbouw op dit moment nog niet definitief in te vullen. Uiteraard hebben we wel IB nodig en is er besloten dat 2 collega s van Agora de Willibrord voorlopig komen ondersteunen. Het gaat om Lucienne Emmink (werkzaam op donderdag en vrijdag) en Annemarie van Son (werkzaam op donderdag). Wij zijn blij dat beide dames ons team komen versterken! Halfjaarkalender Vandaag hebben alle kinderen de halfjaarkalender in papieren versie ontvangen. Hierop kunt u alle belangrijke activiteiten terug vinden. Mochten er wijzigingen komen op deze kalender, dan wordt u daarover geïnformeerd via Digiduif of de Williweetjes. ***Brede School Activiteiten *** Brede School Activiteit bij de TSO Deze week is Corina Dekker, docent van sportbedrijf Zaanstad, gestart met sportieve pauze activiteiten tijdens de TSO vanuit de Brede School. Het gaat om een sportieve activiteit die op de donderdag, het liefst buiten op het schoolplein, plaats gaat vinden tijdens de overblijf. Bij slecht weer zal zij binnen een activiteit met de kinderen gaan doen. We krijgen deze activiteit voor de duur van 30 weken aangeboden. Met de vakanties eraf is dit dus bijna het hele schooljaar! Corina komt de ene week op het hoofdgebouw (Simon Claeszstraat) en de andere week op het Roggeplein. Wij wensen de TSO-kinderen en juf Corina een leuke sportieve tijd tijdens deze activiteiten! Brede School Activiteiten Vorige week is de flyer van de Brede School Rosmolenwijk verstuurd via Digiduif. De komende periode zijn er weer veel activiteiten te doen voor de kinderen uit de wijk. De inschrijfdatum is officieel verlopen, maar niet alle activiteiten zitten vol (behalve gitaarles en boksen). Voor veel kinderen is het interessant en leuk om ook na schooltijd met verschillende activiteiten bezig te zijn. Het doel van deze activiteiten is dat kinderen zich ook na schooltijd blijven ontwikkelen. Voor sommige ouders is de financiële bijdrage een beperking, maar u kunt dit altijd bespreken met juf Petra. Wij vinden het juist belangrijk dat iedereen mee kan doen aan deze activiteiten. U kunt zich vandaag of maandag nog opgeven voor een Brede School Activiteit.

3 ***Uitnodiging voor de open avond schooltuinen*** Aan de ouders/ verzorgers, belangstellenden. Hierbij nodigen wij u uit om het schooltuintje van uw kind te komen bewonderen, Waar al die zelf gekweekte groenten en bloemen vandaan komen. Op woensdag 2 september is het zover. Vanaf uur tot uur is de hele familie van harte welkom op de tuin. Op de avond worden verschillende schooltuinproducten verkocht, o.a: Pompoenen, Bloemen, Jam en Honing. Vriendelijke groet en tot ziens!! Annemieke en Jacqueline. N.B. Het is niet de bedoeling dat er op deze avond geoogst wordt.

4 *** De verjaardagspagina van de maand*** Op 1 Manal Aberkan 6A 1 Robbiel Pallees 6A 2 Jahvainley Berens 4B 7 Tiara Dekker 6C 10 Zachary-J Medar 6A 11 Safira Ben Abdeslam 8A 13 Topaz Abohadana 6A 13 Sam Landsaat 8A 14 Mohamed Essaguiar 5C 14 Tyrice Hoost 2C 17 Sophie van Dishoeck 2C 18 Elias Bakkali 5B 18 Oktay Cinkaya 8A 18 Jordy Winters 4A 19 Zarah Olgers 8A 20 Julia Ciszek 5A 20 Eren Sahan 3A 21 Luca de Lange 5B 25 Ali Enes Yanmaz 4A 26 Noor Landsaat 5A 27 Jafayo Reuvers 2D 27 Helin Yolcu 6A 28 Femke Oderkerk 4A 29 Jade Nieto 5C 29 Ka Yi Wu 4B 30 Adis Amiri 7A Traktatie tip Aardbeien muisjes

5 *** Nieuws over de skatebaan*** Informatie omtrent de skatebaan Jongeren uit de wijk zijn al anderhalf jaar aan het sparen voor een skatebaan in de buurt. Eindelijk hebben zij het geld bij elkaar om de baan te maken waardoor ze lekker kunnen skaten in hun eigen buurt. De skatebaan zal aangelegd worden tegenover de Noorderkerk in het Burg. In t Veldpark, langs de weg en het fietspad. Dit zal waarschijnlijk in november plaatsvinden. Afgelopen woensdag 26 augustus werd hierover een informatieavond gehouden waarbij buurtbewoners waren uitgenodigd. De jongeren en de gemeente waren hierbij aanwezig. De buurtbewoners werden in gelegenheid gesteld om vragen te stellen.

6 *** Na schooltijd*** Taalzee en rekentuin Na schooltijd nog even op taalzee of rekentuin? Uw kind kan ook thuis met zijn eigen gebruikersnaam en wachtwoord inloggen.

7 Op zondag 30 augustus wordt in Natuurmuseum E.Heimans te Zaandam door onze imker Flip Valk getoond hoe de honingoogst plaatsvindt. Van honingraat tot potje. De vers geoogste honing kan worden geproefd en is tevens te koop, voor zover de voorraad strekt. Aanwezige kinderen kunnen zich verkleden als imker. De imker vertelt allerlei wetenswaardigheden over zijn vak en over de bijen. Hoeveel bloemen hebben zij bezocht voor deze honingoogst? Hoeveel kilometers vliegen zij per dag om hun volk en voorraden te onderhouden? Uit hoeveel bijen bestaat een volk? In het Natuurmuseum is de nieuwe wisselexpositie Toverboerderij te bekijken. Jonge kinderen kunnen de boerderijdieren laten praten, met behulp van een toverstokje. Het museum is voor het publiek open op de zondagmiddagen vanaf uur tot uur. Meer info:

8 Help! Wie wil er met ons meezingen? Het Jozef Jeugdkoor heeft kinderen nodig! Alle kinderen tussen 7 en 14 jaar zijn welkom bij ons! We oefenen 2 x per maand in de Jozefkerk op maandagavond van en uur We zingen 1 x per maand tijdens de gezinsviering waarin kinderen een grote rol spelen. Onze gezinsvieringen hebben altijd een thema dat kinderen aanspreekt zoals, dierendag, herfst, kerstmis, palmpasen, zomer Wil je ook eens meedoen, meld je dan aan via info@jozefzaandam.nl of kom kijken op onze repetitie op 31 augustus

9 ***Peuterspeelzaal Willibrord*** Peuterspelen Willibrord van PeuterTuin Peuterspelen is de nieuwe naam voor de Peuterspeelzaal. Net als op de peuterspeelzaal staan ontwikkelingsstimulering en samen spelen centraal. Kinderen worden optimaal voorbereid om in te stromen in het basisonderwijs van Willibrord. De samenwerking tussen Peuterspelen Willibrord en basisschool Willibrord blijft gehandhaafd, zoals u dat van ons gewend was. Het pedagogisch klimaat, thema's, activiteiten en feesten worden zo veel mogelijk gezamenlijk afgestemd. Een warme overdracht en het organiseren van vroegtijdige ondersteuning voor peuters die dat nodig hebben, horen daar vanzelfsprekend bij. Wat en hoe bij Peuterspelen Peuterspelen is voor kinderen van 2-4 jaar, van werkende én niet werkende ouders. Kinderen komen 6 uur per week, verdeeld over 2 dagdelen. Kinderen met een VVE indicatie komen 12 uur per week, verdeeld over 3 of 4 dagdelen. Het Peuterspelen aanbod valt onder de Wet Kinderopvang. Het uurtarief is 6,90. Ouders die werken of worden toegeleid naar werk kunnen hiervoor een tegemoetkoming aanvragen via toeslagen.nl. Voor ouders die niet werken is een gemeentelijke, inkomensafhankelijke ouderbijdrage regeling van kracht. Het inschrijfformulier is op de website te downloaden of te verkrijgen bij school. Nieuw Wij hebben een nieuw telefoonnummer en mail adres gekregen. Ons telefoonnummer is en ons mail adres is willibrord@peutertuin.nu U kunt het mail adres ook gebruiken om door te geven als uw kind ziek is of om andere reden afwezig is. Stagiaire Wij zijn heel blij dat wij een nieuwe stagiaire krijgen. Mina Tougani zal bij ons op dinsdag en vrijdag in de groep komen. Wij wensen haar veel succes en vooral plezier bij ons!

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 2 september 2016 Jaargang 16 Nummer 1 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 2 september 2016 Jaargang 16 Nummer 1 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 2 september 2016 Jaargang 16 Nummer 1 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen ** Het schooljaar is begonnen ** Halfjaarkalender

Nadere informatie

Maandag 18 september t/m vrijdag 22 september

Maandag 18 september t/m vrijdag 22 september Maandag 18 september t/m vrijdag 22 september In deze weekbrief > Agenda > Verjaardagen leerlingen > Ouderkamer > Operajaar start met Opera in je klas! > Ouderbijdrage 2017-2018 > Schoolkalender in de

Nadere informatie

Lopend Vuurtje Nieuwsbrief September 2015

Lopend Vuurtje Nieuwsbrief September 2015 Inspectiebezoek Maandag 24 augustus was de inspecteur van het onderwijs op bezoek bij De Vuurvogel. Hij heeft lessen bezocht, gesproken met het team, ouders en kinderen en daarnaast allerlei zaken bekeken.

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 16 februari 2018 Jaargang 17 Nummer 11 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 16 februari 2018 Jaargang 17 Nummer 11 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 16 februari 2018 Jaargang 17 Nummer 11 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen ** De schoolfotograaf en de onderwijsstaking

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 8 september 2017 Jaargang 17 Nummer 01 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 8 september 2017 Jaargang 17 Nummer 01 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 8 september 2017 Jaargang 17 Nummer 01 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen ** We zijn weer begonnen Belangrijk: **

Nadere informatie

***Inhoud:*** woensdag, 20 december 2017 Jaargang 17 BASISSCHOOL Willibrord. Nummer wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord -

***Inhoud:*** woensdag, 20 december 2017 Jaargang 17 BASISSCHOOL Willibrord. Nummer wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - woensdag, 20 december 2017 Jaargang 17 BASISSCHOOL Willibrord Nummer 08 ***Inhoud:*** Mededelingen ** Kerstviering ** Bedankt ouders! ** Kerstinformatie

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 2 juni 2018 Jaargang 18 Nummer 17 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 2 juni 2018 Jaargang 18 Nummer 17 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 2 juni 2018 Jaargang 18 Nummer 17 BASISSCHOOL Willibrord Mededelingen ** Juf Shelley heeft een zoon ***Inhoud:*** ** Nieuwe gymleerkracht

Nadere informatie

WILLIWEETJES - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord -

WILLIWEETJES - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - WILLIWEETJES - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 12 januari 2018 Jaargang 17 BASISSCHOOL Willibrord Nummer 09 ***Inhoud:*** Mededelingen ** Voor iedereen het beste voor

Nadere informatie

Vrijdag, 12 september 2014 Jaargang 14 Nummer 02 BASISSCHOOL Willibrord

Vrijdag, 12 september 2014 Jaargang 14 Nummer 02 BASISSCHOOL Willibrord - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - Vrijdag, 12 september 2014 Jaargang 14 Nummer 02 BASISSCHOOL Willibrord Wat is er gebeurd met de opbrengst van Wandelen voor Water (Simavi)?

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 10 november 2018 Jaargang 18 Nummer 5 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 10 november 2018 Jaargang 18 Nummer 5 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 10 november 2018 Jaargang 18 Nummer 5 BASISSCHOOL Willibrord Mededelingen ** Personele zaken ** Ouderbijdrage ***Inhoud:*** ** Oudergesprekken

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 17 juni 2016 Jaargang 15 Nummer 19 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 17 juni 2016 Jaargang 15 Nummer 19 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 17 juni 2016 Jaargang 15 Nummer 19 BASISSCHOOL Willibrord Mededelingen ** TSO ** Rapporten en oudergesprekken ***Inhoud:*** Belangrijk:

Nadere informatie

Vrijdag, 5 juni 2015 Jaargang 14 Nummer 18 BASISSCHOOL Willibrord

Vrijdag, 5 juni 2015 Jaargang 14 Nummer 18 BASISSCHOOL Willibrord - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - Vrijdag, 5 juni 2015 Jaargang 14 Nummer 18 BASISSCHOOL Willibrord Inhoud: Groepsindeling + wenochtend Financieel verslag Ouderbijdrage 2013-2014

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 7 oktober 2017 Jaargang 17 Nummer 03 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 7 oktober 2017 Jaargang 17 Nummer 03 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 7 oktober 2017 Jaargang 17 Nummer 03 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen ** Kinderboekenweek Belangrijk: ** Bezoek

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 06. Belangrijke data: Operajaar. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam

ICBS De Windroos WEEKINFO 06. Belangrijke data: Operajaar. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam WEEKINFO 06 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 17-10-2017 Jaarvergadering OR Beste ouders/verzorgers, In deze info: Aanmelden voor Gras Jaarvergadering

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 29 juni 2018 Jaargang 18 Nummer 19 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 29 juni 2018 Jaargang 18 Nummer 19 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 29 juni 2018 Jaargang 18 Nummer 19 BASISSCHOOL Willibrord Mededelingen ** Inschrijving rapportgesprekken ***Inhoud:*** ** Het voortgangs-

Nadere informatie

***Inhoud:*** Mededelingen ** Start 2 e taalhuis klas ** Schoolreisjes en ouderbijdrage

***Inhoud:*** Mededelingen ** Start 2 e taalhuis klas ** Schoolreisjes en ouderbijdrage - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 22 maart Jaargang 19 Nummer 13 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen ** Start 2 e taalhuis klas ** Schoolreisjes en ouderbijdrage

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.1 We gaan weer beginnen Het komende schooljaar start het continurooster

Nieuwsbrief nr.1 We gaan weer beginnen Het komende schooljaar start het continurooster Nieuwsbrief nr.1 We gaan weer beginnen Maandag begint de school weer. We hopen dat alle kinderen en hun ouders een fijne vakantie hebben gehad en dat de kinderen net zo enthousiast zijn om weer op school

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 20 oktober 2018 Jaargang 18 Nummer 4 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 20 oktober 2018 Jaargang 18 Nummer 4 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 20 oktober 2018 Jaargang 18 Nummer 4 BASISSCHOOL Willibrord Mededelingen ** De verhuizing ** Ouders in de klas ***Inhoud:*** ** Personele

Nadere informatie

Nieuwsflits #1. september 2017

Nieuwsflits #1. september 2017 Nieuwsflits #1 september 2017 Belangrijke data: Maandag 4 september Woensdag 6 september Kennismakingsgesprekken groepen 3 tot en met 8. Maandag 18 september tot en met vrijdag Op voeten en fietsen projectweek!

Nadere informatie

Pedagogische werkwijze Peuterspelen Saenparel, januari 2018 Locatiemanager: Karin van den Hoek

Pedagogische werkwijze Peuterspelen Saenparel, januari 2018 Locatiemanager: Karin van den Hoek Het peuterspelen is voor 2-4 jarige kinderen van werkende en niet werkende ouders. Kinderen komen 6 uur per week, verdeeld over 2 dagdelen. Kinderen met een VVE indicatie komen 12 uur per week, verdeel

Nadere informatie

Hallo (Nummer 01, ) In deze Hallo vindt u informatie over:

Hallo (Nummer 01, ) In deze Hallo vindt u informatie over: Hallo (Nummer 01, 23-08- 2014) Beste ouders en leerlingen, In deze Hallo vindt u informatie over: De eerste lesdag en lesweken Overzicht van de werkdagen van de teamleden Voorstellen juf Manon, meester

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 28 oktober 2016 Jaargang 16 Nummer 5 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 28 oktober 2016 Jaargang 16 Nummer 5 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 28 oktober 2016 Jaargang 16 Nummer 5 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen ** Oudertevredenheidsonderzoek Belangrijk:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 31 augustus 2015

Nieuwsbrief 31 augustus 2015 Nieuwsbrief 31 augustus 2015 ALGEMEEN We zijn allemaal uitgerust en met veel plezier aan het nieuwe schooljaar begonnen. We heten alle nieuwe leerlingen en hun ouders van harte welkom op De Achtsprong.

Nadere informatie

Saenparel INFO

Saenparel INFO Saenparel INFO 04-02-2013-25-02-2013 Agenda: Ma 04-02 Rapport mee Wo 06-02 MR vergadering 13.00 uur Di t/m vr 12-02 t/m 15-02 Definitieve adviesgesprekken groep 8 Vr 15-02 Groep 3 t/m 8 middag vrij Ma

Nadere informatie

Nummer 6 december Van de directie

Nummer 6 december Van de directie Nummer 6 december 2016 Van de directie Kopje Koffie? Op donderdag 15 december kunt u om 08:45 uur een kopje koffie/thee drinken samen met andere ouders en de directeur van school. Actuele zaken worden

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 Schooljaar juni 2016

Nieuwsbrief 18 Schooljaar juni 2016 Nieuwsbrief 18 Schooljaar 15 16 8 juni 2016 AGENDA Activiteit maandag 6 t/m 10 t/m vrijdag juni gr 1 t/m 8 Toneelproject dinsdag 14 juni gr 6,7,8 Bezoek aan Kröller Muller woensdag 15 juni gr 8 Kennismakingsdag

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 8 december 2017 Jaargang 17 Nummer 07 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 8 december 2017 Jaargang 17 Nummer 07 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 8 december 2017 Jaargang 17 Nummer 07 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen **Kerstinformatie Tijdens schooltijd **Sinterklaas

Nadere informatie

MAANDMEMO oktober 2017

MAANDMEMO oktober 2017 MAANDMEMO oktober 2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), De bladeren beginnen al te kleuren en langzaam valt er steeds meer op de grond. We kunnen merken dat de herfst zijn intrede doet. Aankomende maand krijgen

Nadere informatie

Riebas/Nieuwsbrief. Jaargang 5 Nummer 14 Datum: 7 april 2016

Riebas/Nieuwsbrief. Jaargang 5 Nummer 14 Datum: 7 april 2016 R.K. Basisschool St.Willibrordus Schoolstraat 15 5561 AH Riethoven Telefoon 040 207 52 99 e-mail infostwillibrordus@skozok.nl internet www.bsstwillibrordus.nl TSO t Blusserke: e-mail info@blusserke.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 11 april 2017 Nr. 28

Nieuwsbrief Dinsdag 11 april 2017 Nr. 28 Nieuwsbrief Dinsdag 11 april 2017 Nr. 28 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Elke dinsdag om 8.15 uur is er Ouderkamer. Vrijdag 14 april Goede Vrijdag Groepen 1 t/m 4 vrij

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - dinsdag, 27 december 2016 Jaargang 16 Nummer 9 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - dinsdag, 27 december 2016 Jaargang 16 Nummer 9 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - dinsdag, 27 december 2016 Jaargang 16 Nummer 9 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen ** Kerstmis ** TSO Tijdens schooltijd **

Nadere informatie

Vacature vrijwilliger: overblijven met toegevoegde waarde

Vacature vrijwilliger: overblijven met toegevoegde waarde Jaargang 14 / nr 10 26 januari 2018 De volgende WiekenWeetjes verschijnt op 9 februari 2018. Berichten voor de volgende WiekenWeetjes uiterlijk 6 februari 2018 mailen naar info@wormerwieken.nl ICBS WormerWieken

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 30 juni 2017 Jaargang 16 Nummer 21 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 30 juni 2017 Jaargang 16 Nummer 21 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 30 juni 2017 Jaargang 16 Nummer 21 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen ** Inschrijven rapportgesprekken ** Het voortgangs

Nadere informatie

Inhoud. Van Juf Marian: Vanuit het team: Kalender: Activiteiten in de buurt: Van Juf Marian. Beste ouders en lieve kinderen,

Inhoud. Van Juf Marian: Vanuit het team: Kalender: Activiteiten in de buurt: Van Juf Marian. Beste ouders en lieve kinderen, 8-12-2017 Inhoud Van Juf Marian: Vanuit het team: Kalender: Activiteiten in de buurt: Van Juf Marian Beste ouders en lieve kinderen, Woensdag 29 november 2017, de dag van mijn afscheid na 42 jaar werken

Nadere informatie

Vanuit het team. Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! Verjaardagen: In dit nummer: Kind centrum De Vlechter

Vanuit het team. Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! Verjaardagen: In dit nummer: Kind centrum De Vlechter De Vlecht 18 december 2015 Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! In dit nummer: Vanuit het team 1 Groep 3/4 2 Groep 5/6 3 Sport en Bewegen 4 Afscheid juf José 5 MIKZ / Kerstcollage

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 1, 30 augustus 2019

Schooljaar Nummer 1, 30 augustus 2019 Schooljaar 2018-2019 Nummer 1, 30 augustus 2019 Kalender: 2-6 sept Ambitiegesprekken, u ontvangt hiervoor een uitnodiging via Parro 5 en 6 sept Schoolfotograaf 6 sept Voorlezen met (groot)ouders in de

Nadere informatie

Op woensdag 19 december nodigen we u en de kinderen van harte uit om samen kerst te vieren op school. Dit willen wij doen met het kerstdiner.

Op woensdag 19 december nodigen we u en de kinderen van harte uit om samen kerst te vieren op school. Dit willen wij doen met het kerstdiner. Beste ouders, verzorgers, Via deze weg wil ik allereerst alle collega s hartelijk bedanken voor hun extra inzet de afgelopen tijd. Meerdere collega s werken al weken extra dagen of vangen groepen leerlingen

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 27 november 2017 Jaargang 17 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 27 november 2017 Jaargang 17 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 27 november 2017 Jaargang 17 BASISSCHOOL Willibrord Nummer 06 ***Inhoud:*** Mededelingen ** Sinterklaas op bezoek ** Wij doen dit

Nadere informatie

Nieuwsbrief 28 augustus 2017

Nieuwsbrief 28 augustus 2017 Nieuwsbrief 28 augustus 2017 Every moment Matters Wij vliegen naar groep 3 aan de overkant Algemeen We zijn allemaal uitgerust en met veel plezier aan het nieuwe schooljaar begonnen. We heten alle nieuwe

Nadere informatie

Lopend Vuurtje Nieuwsbrief Januari 2016

Lopend Vuurtje Nieuwsbrief Januari 2016 We wensen iedereen 365 dagen om te dromen te gaan en te komen te ontvangen en te geven en tussenin: gelukkig en gezond te leven! Januari 4: Weer naar school Luizencontrole 11: Start Cito afname 14: Studiedag;

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 8 april Jaargang 15 Nummer 15 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 8 april Jaargang 15 Nummer 15 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 8 april Jaargang 15 Nummer 15 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen ** Ophalen van kinderen op schoolplein ** Sportdag

Nadere informatie

Lopend Vuurtje Nieuwsbrief januari 2015

Lopend Vuurtje Nieuwsbrief januari 2015 Weer een nieuw jaar! Wij, als team van Vuurvogel, wensen u en uw gezin een heel gelukkig nieuwjaar! de Januari 5: weer naar school 9: rapporten mee 13: GGD informatieavond 12: start CITO afname 21: start

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 23 november 2018 Jaargang 18 Nummer 6 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 23 november 2018 Jaargang 18 Nummer 6 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 23 november 2018 Jaargang 18 Nummer 6 BASISSCHOOL Willibrord Mededelingen ** Sinterklaas bezoekt onze school ***Inhoud:*** ** Instructie

Nadere informatie

1. Eerste schooldag. 2. Aanwezigheid directie. 3. Nieuwe collega s. Lijnbaan AG Zoetermeer

1. Eerste schooldag. 2. Aanwezigheid directie. 3. Nieuwe collega s. Lijnbaan AG Zoetermeer Lijnbaan 317 2728 AG Zoetermeer 079-342 20 57 Email: directie@debuut.unicoz.nl Website: www.debuut.unicoz.nl 22-08-2016 Nr. 01 1. Eerste schooldag Welkom allemaal! Het nieuwe schooljaar is weer begonnen.

Nadere informatie

Kwadijk 92, 1471 CE Kwadijk. Tel.: September/Oktober

Kwadijk 92, 1471 CE Kwadijk. Tel.: September/Oktober Kwadijk 92, 1471 CE Kwadijk. Tel.: 0299 621760 September/Oktober Belangrijke data in september: 18 september Ouderavond en informatieavond. 28 september Oud papier. 04 oktober NIO voor groep 8 in Warder.

Nadere informatie

VOORAF AGENDA EXTRA INFO

VOORAF AGENDA EXTRA INFO VOORAF Deze keer starten we met een terugblik op een zeer geslaagde zaterdag op SBO Diekmaat. We willen alle ouder(s)/verzorger(s) en teamleden die zaterdagmorgen 11 maart de mouwen hebben opgestroopt

Nadere informatie

Ouderinfo Voor ouders en kinderen van De Krommen Hoek

Ouderinfo Voor ouders en kinderen van De Krommen Hoek Nieuwsbrief 1 4 September 2018 Ouderinfo Voor ouders en kinderen van De Krommen Hoek Vaste rubrieken In dit nummer vinden jullie de vaste rubrieken: - Nieuws van de oudervereniging - Het TSO-rooster van

Nadere informatie

Fijn we kunnen weer naar school!

Fijn we kunnen weer naar school! Fijn we kunnen weer naar school! Na twee weken vakantie gingen de schooldeuren vanmorgen weer op de vertrouwde tijd open. Omdat het nog erg donker is, hoorde ik alleen de stemmen van de kinderen die zich

Nadere informatie

In deze Nieuwsbrief: Voorstellen Nieuwe kinderen Nieuws over meester René Communicatie Even opfrissen Jarige Bosrankers Activiteiten september 2017

In deze Nieuwsbrief: Voorstellen Nieuwe kinderen Nieuws over meester René Communicatie Even opfrissen Jarige Bosrankers Activiteiten september 2017 In deze Nieuwsbrief: Voorstellen Nieuwe kinderen Nieuws over meester René Communicatie Even opfrissen Jarige Bosrankers Activiteiten september 2017 Beste ouders en verzorgers, Welkom en even voorstellen.

Nadere informatie

***Inhoud:*** vrijdag, 5 februari 2016 Jaargang 15 Nummer 11 BASISSCHOOL Willibrord

***Inhoud:*** vrijdag, 5 februari 2016 Jaargang 15 Nummer 11 BASISSCHOOL Willibrord - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 5 februari 2016 Jaargang 15 Nummer 11 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen ** Inschrijving rapportgesprekken ** Biebbus

Nadere informatie

september 2014 Uit de directiekamer

september 2014 Uit de directiekamer september 2014 Uit de directiekamer De eerste nieuwsbrief van dit jaar en ook de eerste nieuwsbrief van mijn hand. Allereerst wil ik jullie allemaal hartelijk bedanken voor het ontzettend warme welkom!

Nadere informatie

Groep 8 leest voor aan de kleuters

Groep 8 leest voor aan de kleuters Groep 8 leest voor aan de kleuters Zegveld, 12 februari 2018 Beste ouder(s), verzorger(s) van onze Jorai leerlingen, Hierbij ontvangt u de nieuwe maandbrief van Jorai. De Heere onderwijst! We mogen vertrouwen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 Schooljaar juli 2016

Nieuwsbrief 20 Schooljaar juli 2016 Nieuwsbrief 20 Schooljaar 15 16 6 juli 2016 AGENDA Activiteit woensdag t/m vrijdag 6 t/m 8 juli groep 8 kamp donderdag 7 juli gr 1 t/m 8 2 e rapport mee zaterdag 9 juli ov & team Kledinginzameling dinsdag

Nadere informatie

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 3 // 8 september 2016

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 3 // 8 september 2016 KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar 2016-2017 // 17 e jaargang // nummer 3 // 8 september 2016 Website www.delangenoord.nl De Langenoord Afgelopen maandag hebben we inspectiebezoek

Nadere informatie

Kerkje. Beste ouders van groep 4/5 en 6,.. en beste ouders van groep 7 en 8,

Kerkje. Beste ouders van groep 4/5 en 6,.. en beste ouders van groep 7 en 8, OEC. BASISSCHOOL t Prisma locatie Overwhere GASINJETSTRAAT 1-3 1442 WN PURMEREND TEL 0299 421982 Email:locatieoverwhere@prismapurmerend.nl Website : www. prismapurmerend.nl Wat vindt u onder andere in

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 13 juli 2019 Jaargang 19 Nummer 20 BASISSCHOOL Willibrord

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 13 juli 2019 Jaargang 19 Nummer 20 BASISSCHOOL Willibrord - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 13 juli 2019 Jaargang 19 Nummer 20 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen ** Afscheidsavond groep 8 ** Afscheid van juf

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 19 mei 2018 Jaargang 18 Nummer 16 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 19 mei 2018 Jaargang 18 Nummer 16 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 19 mei 2018 Jaargang 18 Nummer 16 BASISSCHOOL Willibrord Mededelingen ** Schoolreisjes ***Inhoud:*** ** Uitvoering Turandot Belangrijk:

Nadere informatie

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Jaargang 2015-2016 nummer 18 Vrijdag 10 juni Agenda Vrijdag 10 juni Nieuwsbrief 18 Maandag 13 juni Ouderavond inloop vanaf 19.45 uur Woensdag 15 /m 17 juni Schoolkamp

Nadere informatie

brief over het overblijven Activiteiten overzicht zomervakantie Enschede Noord

brief over het overblijven Activiteiten overzicht zomervakantie Enschede Noord Nieuwsbrief Donderdag 19 Nummer 39 Nieuw op school Na de zomervakantie begint in groep 1A Emanuel Malki. Veel succes en plezier Emanuel! Terugblik op het schooljaar 2011 2012 Het jaar zit er weer op! Wat

Nadere informatie

Wilt u de nieuwsbrief overzichtelijk en duidelijk lezen, kijk dan op de website van de scholen. De nieuwsbrief wordt iedere woensdag verzonden.

Wilt u de nieuwsbrief overzichtelijk en duidelijk lezen, kijk dan op de website van de scholen. De nieuwsbrief wordt iedere woensdag verzonden. Nieuwsbrief d.d. 04-07-2018 Wilt u de nieuwsbrief overzichtelijk en duidelijk lezen, kijk dan op de website van de scholen. De nieuwsbrief wordt iedere woensdag verzonden. Door omstandigheden is de nieuwsbrief

Nadere informatie

Deze week wordt ook bekend of de mogelijke staking door gaat op dinsdag 12 december en de school gesloten is. Ik houd u op de hoogte.

Deze week wordt ook bekend of de mogelijke staking door gaat op dinsdag 12 december en de school gesloten is. Ik houd u op de hoogte. Nummer: 6 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Morgen is het zover, dan komt Sinterklaas aan op de Watermolen. Een spannende dag voor alle leerlingen. Mocht u willen kijken tijdens

Nadere informatie

Saenparel INFO

Saenparel INFO Saenparel INFO 25-02-2013-11-03-2013 Agenda: Ma t/m vr 04-03 t/m 08-03 Datamap gesprekken Wo 13-03 Geen gymles Ma t/m wo 25-03 t/m 27-03 Kamp groep 7/8 Do 28-03 Paasontbijt Vr en ma 29-03 en 01-04 Vrij

Nadere informatie

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij!

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Aqua-Pas Jaargang 26, nummer 6 6 december 2018 Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Op donderdag 10 januari zijn alle leerlingen vrij van school! Er is deze dag een extra studiedag voor het gehele

Nadere informatie

Stappenplan (zij-)instroom kleuters

Stappenplan (zij-)instroom kleuters Stappenplan (zij-)instroom kleuters Betrokken partijen (intern) - directeur Sylvio Noël - leerlingadministratie Martha Mataheru - (onder)bouwcoördinator (Tamara Verschoor) - nieuwsbriefopsteller Karla

Nadere informatie

Agenda voor oktober/november 2018

Agenda voor oktober/november 2018 Agenda voor oktober/november 2018 Jaargang 17 nummer 02 Almere, 18 oktober 2018 De jaarkalender vindt u op de website > tabblad Praktisch > Vakantie en vrije dagen > Jaarkalender Vr. 19 oktober Studiedag:

Nadere informatie

Basisschool klinkers. schooljaar 13 nummer november 2018

Basisschool klinkers. schooljaar 13 nummer november 2018 Basisschool klinkers. schooljaar 13 nummer 6. 12 november 2018 Ouderavond Vorige week maandag konden ouders en verzorgers een avond bezoeken op school, waarbij zij konden kiezen uit een aantal workshops.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum het IJzeren Kind oudereditie

Nieuwsbrief Kindcentrum het IJzeren Kind oudereditie Nieuwsbrief Kindcentrum het IJzeren Kind oudereditie Jaargang 2, no 2 09 september 2015 Beste ouders en verzorgers van kindcentrum het IJzeren Kind, Het nieuwe schooljaar is begonnen. Het is fijn om iedereen

Nadere informatie

Nieuwsbreker. Datum 27-08-2015

Nieuwsbreker. Datum 27-08-2015 Nieuwsbreker Datum 27-08-2015 Nummer 1 Papiermolen 18 Groepen 1 t/m 8, directie, 1541 RT Koog a/d Zaan Administratie Internet : www.de-golfbreker.nl Telefoon: 075 6157936 Email : info@de-golfbreker.nl

Nadere informatie

De jaarlijkse informatieavond is op donderdagavond 6 september.

De jaarlijkse informatieavond is op donderdagavond 6 september. Nieuwsbrief van R.K. Basisschool De Gouden Griffel. Jaargang 2018-2019, 27 augustus 2018, nummer 1. Zes weken zomervakantie zijn omgevlogen. Wij hopen dat u allemaal van een heerlijke vakantie hebt kunnen

Nadere informatie

Obs De Schakel Mendes da Costalaan 132 3431 AC Nieuwegein 030-6032593 info@obs-de-schakel.nl www.obs-de-schakel.nl

Obs De Schakel Mendes da Costalaan 132 3431 AC Nieuwegein 030-6032593 info@obs-de-schakel.nl www.obs-de-schakel.nl Obs De Schakel Mendes da Costalaan 132 3431 AC Nieuwegein 030-6032593 info@obs-de-schakel.nl www.obs-de-schakel.nl Nieuwsbrief 1 06-09-2013 Beste ouders Een nieuw schooljaar is begonnen. Gelukkig zijn

Nadere informatie

Woensdag 29 maart Donderdag 30 maart Vrijdag 31 maart Uiterlijke datum opgave Wandel4daagse Maandag 03 april

Woensdag 29 maart Donderdag 30 maart Vrijdag 31 maart Uiterlijke datum opgave Wandel4daagse Maandag 03 april INFO Jaargang 23, Nummer 26, 28-3-2017 Maandag 27 maart Dinsdag 28 maart Woensdag 29 maart Donderdag 30 maart Vrijdag 31 maart Uiterlijke datum opgave Wandel4daagse Maandag 03 april Dinsdag 04 april Woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 02 november 2017

Nieuwsbrief 5 02 november 2017 Nieuwsbrief 5 02 november 2017 GROEPSACTIVITEITEN Sinterklaas op De Toorts Dinsdag 5 december is het weer zover. We hopen dat de Sint onze school weer komt bezoeken. Deze dag is er geen inloop. We verwelkomen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 11, juli 2019

Nieuwsbrief 11, juli 2019 In deze Nieuwsbrief: - Beste ouders, verzorgers - Bericht van Bestuur - Afscheid collega s - Formatie schooljaar 2019-2020 - Vakanties en studiedagen - Verhuizing van groep 5 - TSO: wijziging abonnement

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis. jaargang 19, nummer 1 vrijdag 2 september Informatieavond. donderdag 8 september

Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis. jaargang 19, nummer 1 vrijdag 2 september Informatieavond. donderdag 8 september Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis jaargang 19, nummer 1 vrijdag 2 september 2016 Beste ouders, Na twee weken onderwijs lijkt alles weer normaal te gaan. Kinderen wennen aan hun nieuwe

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers, Welkom Wij verwelkomen deze maand Stijn Hijgenaar. Hij komt in groep 1-2A. Veel plezier bij ons op school.

Beste ouders/verzorgers, Welkom Wij verwelkomen deze maand Stijn Hijgenaar. Hij komt in groep 1-2A. Veel plezier bij ons op school. Stempelmakerstraat 20 1825DP Alkmaar 072-5616433 de.burijn@saksskb.nl www.burijn-saks.nl Nieuwsbrief, maart 2013 Beste ouders/verzorgers, Welkom Wij verwelkomen deze maand Stijn Hijgenaar. Hij komt in

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers,

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers, NIEUWSBRIEF Juli 2019 Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, nog een paar dagen en het is zomervakantie, dit is door heel de school te zien en te merken.

Nadere informatie

Het Vijfblaadje. Zomervakantie 19 augustus Start schooljaar

Het Vijfblaadje. Zomervakantie 19 augustus Start schooljaar 26 juni - nummer 39 Het Vijfblaadje Kalender juni en juli 27 juni Rapport 27 juni Rapport gesprekken facultatief 2 juli Kennismakingsochtend 2 juli Musical groep 8 voor belangstellenden om 19.00 uur 3

Nadere informatie

t Nieuwskwartier Post! Continurooster Schooltijden: Maandag, dinsdag en donderdag: Kijkochtend

t Nieuwskwartier Post! Continurooster Schooltijden: Maandag, dinsdag en donderdag: Kijkochtend Nummer 1 Augustus 2013 Jaargang 1 t Nieuwskwartier Post! Continurooster Schooltijden: Maandag, dinsdag en donderdag: 8.30 uur - 14.30 uur September 06 Kijkochtend 13 Verjaardagen juffen en meesters 16

Nadere informatie

Vrijdag e jaargang - nr. 20

Vrijdag e jaargang - nr. 20 Vrijdag 27 01-2017 18e jaargang - nr. 20 Wij leren met hoofd, hart en handen. In veiligheid, met vertrouwen en plezier! HERHAALDE OPROEP Wie vindt het leuk om te komen helpen bij de overblijf?! We zijn

Nadere informatie

Wiekendje. Vanuit het MT. In dit nummer: 26 juni 2015 2014-2015

Wiekendje. Vanuit het MT. In dit nummer: 26 juni 2015 2014-2015 Basisschool Het Molenven Wiekendje Koninginnelaan 1c 5263 DP Vught info@molenven.nl jaarboekmolenven@hotmail.nl 26 juni 2015 2014-2015 Interessante informatie: 1 juli: Zomerfeest 17.00 19.00 uur 3 juli:

Nadere informatie

De nieuwsbrief van de St. Theresiaschool, Bilthoven

De nieuwsbrief van de St. Theresiaschool, Bilthoven In deze weeksluiter : Van de directie: - Thema avond - Bijdrage TSO - Deurbeleid - Potloodadvies - Decemberavond VO - Fietsen Vanuit de : - Sintcommissie - Parochie - Mens De Bilt Jaarkalender Van de directie

Nadere informatie

Nieuwsbrief Montessorischool de Trinoom

Nieuwsbrief Montessorischool de Trinoom Nieuwsbrief Montessorischool de Trinoom Jaargang 16 Nummer 19 12 juni 2017 Nieuwlandstraat 241 2729 EB Zoetermeer Telefoon: (079)3431733 info@montessoridetrinoom.nl www.montessoridetrinoom.nl Agenda: 15

Nadere informatie

vakantierooster schooljaar 2015-2016

vakantierooster schooljaar 2015-2016 schooljaar 2014-2015 28 mei www.maxend.nl jaargang 17, nummer 18 e-mail:ria@maxend.nl agenda. 1,2 en 3 juni 18.00 uur wandeldriedaagse, georganiseerd door Stichting Jeugdbelangen. dinsdag 2 juni schoolfeest:

Nadere informatie

LOCATIE PARKWIJK 31 OKTOBER 2014 AGENDA:

LOCATIE PARKWIJK 31 OKTOBER 2014 AGENDA: LOCATIE PARKWIJK JAARGANG 14, NR. 5 31 OKTOBER 2014 SchOuderCom De komende nieuwsbrief willen we gaan verspreiden via SchOuderCom. Daarbij zullen we een splitsing maken tussen berichten die van belang

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a t Letterken Mededelingenblad van OBS t Smelleken Emmalaan 5, 5554 JM Valkenswaard Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092 Uitgave: 2 februari 2016 info@obstsmelleken.nl www.obstsmelleken.nl Belangrijke

Nadere informatie

jaargang 20, nummer 1 1 september 2017 Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis Informatieavond donderdag 7 september

jaargang 20, nummer 1 1 september 2017 Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis Informatieavond donderdag 7 september Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis jaargang 20, nummer 1 1 september 2017 Beste ouders, Inmiddels is de school weer gestart en zijn de lessen in volle gang. De leerlingen zijn enthousiast

Nadere informatie

In groep 1 zijn Kyan en Sam nieuw op school. We hopen dat zij een fijne schooltijd tegemoet gaan.

In groep 1 zijn Kyan en Sam nieuw op school. We hopen dat zij een fijne schooltijd tegemoet gaan. Nieuwsbrief 2 Maandag 10 september Schooljaar 2012-2013 Deze school is onderdeel van Stichting Nobego Fijn er te zijn! In deze nieuwsbrief Welkom St@mperiusschool Leeshulp groep 3-4 Schoolreizen en Schoolkamp

Nadere informatie

Geplande evenementen. Cito-toetsen en 10-minutengesprekken

Geplande evenementen. Cito-toetsen en 10-minutengesprekken Cito-toetsen en 10-minutengesprekken In de week van 21 januari starten de Cito-toetsen. De groepen 7 en 8 zijn al gestart in de week van 14 januari. Als school bereiden wij de kinderen hier zo optimaal

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen NIEUWSBRIEF Agenda 14 maart Maart 2016 Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen 15 maart Basisschool Sint Liborius Open dag voor nieuwe ouders van 09.00-15.00 uur 18 maart Techniek groep 8 22 maart De

Nadere informatie

MAANDMEDEDELINGEN BOMBARDON. december 2017

MAANDMEDEDELINGEN BOMBARDON. december 2017 MAANDMEDEDELINGEN BOMBARDON december 2017 Bereikbaarheid: ma, di, do, vr van 8.15 uur tot 16.30 uur woe van 8.15 uur tot 14.30 uur tel. 036-5373560 e-mail:administratie@bombardon.asg.nl website: www.bombardon.asg-almere.nl

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 8 januari 2016 Jaargang 15 Nummer 9 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 8 januari 2016 Jaargang 15 Nummer 9 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 8 januari 2016 Jaargang 15 Nummer 9 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen *** Een nieuw jaar *** Aanmelding van nieuwe

Nadere informatie

Beste ouders en/of verzorgers,

Beste ouders en/of verzorgers, Nieuwsbrief van Interconfessionele Basisschool Kaleidoscoop schooljaar 2018-2019, Website: www.icbkaleidoscoop.nl E-mail: info@icbkaleidoscoop.nl jaargang 9, nr..; 2 INHOUD: 1. Agenda komende weken 2.

Nadere informatie

Het Lepelaartje. Algemeen nieuws. Belangrijke data. Inschrijven op de Basisschool. Beste ouders/verzorgers,

Het Lepelaartje. Algemeen nieuws. Belangrijke data. Inschrijven op de Basisschool. Beste ouders/verzorgers, Algemeen nieuws Beste ouders/verzorgers, U heeft vast gemerkt dat wij druk bezig zijn met de voorbereiding voor volgend schooljaar. Intern wordt er het een en ander verhuisd en verplaatst zodat we volgend

Nadere informatie

21 mei. 20 mei. 27 mei. Entree toets groep 7. Agenda

21 mei. 20 mei. 27 mei. Entree toets groep 7. Agenda 1 Entree toets groep 7 Op 25 april 2013 was het dan eindelijk zover. De naam Koningin Beatrixschool heeft plaatsgemaakt voor CBS de Koning. Deze naam is uit 115 inzendingen gekozen, omdat de naam verwijst

Nadere informatie

20 april 2018

20 april 2018 1392 www.clarafabriciusschool.nl 20 april 2018 23 april 13.00 uur Herdenking (groep 4 t/m 8) bij het Indië-monument in Andelst 26 april 14.30 uur: Start meivakantie t/m 11 mei 27 april t/m 11 mei Meivakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019

Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019 Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019 Agenda 2 sept Eerste schooldag: opening op het schoolplein 3 sept Luizencontroleweek 3 sept 1 e OR overleg om 20.00 uur 9 sept Rondleiding voor toekomstige ouders om 9.00

Nadere informatie

Wij hopen u op deze vergadering te mogen verwelkomen. Aanmelden kan via

Wij hopen u op deze vergadering te mogen verwelkomen. Aanmelden kan via NUMMER 2 JAARGANG 30 16-09-2016 Belangrijke data Belangrijke data 19 september Inschrijven startgesprekken beide locaties 20 september Schoolreisje gr. 1/2, 5, 6, en 7 beide locaties 22 september Schoolreisje

Nadere informatie

De Paulusschool. gelooft in de KRACHT van elk kind! AKTUA 11 Vrijdag 26 augustus Vanuit de directie

De Paulusschool. gelooft in de KRACHT van elk kind! AKTUA 11 Vrijdag 26 augustus Vanuit de directie De Paulusschool gelooft in de KRACHT van elk kind! Dr. J.W. Paltelaan 5 079 316 48 34 www.paulus.unicoz.nl 2712 RN Zoetermeer 06-25342550 directie@paulus.unicoz.nl (groep 6a, 6b, 7a en 7b) AKTUA 11 Vrijdag

Nadere informatie

Jaargang 13, nummer 38 Vrijdag 13-06-2014

Jaargang 13, nummer 38 Vrijdag 13-06-2014 Jaargang 13, nummer 38 Vrijdag 13-06-2014 Ouderbedankochtend Vele ouders helpen op school mee met bijv. excursies, oudervereniging, medezeggenschapsraad, oud papier ophalen etc. Dinsdag 17 juni van 11

Nadere informatie