nieuwe locatie! Cirque Plus gratis circusfestival 20, 21, 22 juli 13 Tuin Grootseminarie Brugge (ingang Peterseliestraat)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "nieuwe locatie! Cirque Plus gratis circusfestival 20, 21, 22 juli 13 Tuin Grootseminarie Brugge (ingang Peterseliestraat)"

Transcriptie

1 nieuwe locatie! Cirque Plus gratis circusfestival 20, 21, 22 juli 13 Tuin Grootseminarie Brugge (ingang Peterseliestraat)

2 Van harte welkom op Cirque Plus! Midden in de historische binnenstad van Brugge is er een weide waarop koeien grazen. Weinig mensen kennen deze groene long omdat ze de besloten tuin van het bisschoppelijk seminarie vormt. Al eeuwen wacht die tuin op een circusfestival en dit jaar is het eindelijk zover: Cirque Plus staat er drie dagen lang! Na zes edities barstte het circusfestival in het Entrepot uit zijn voegen en we hopen dat het in deze nieuwe potgrond nog verder kan bloeien. Het is niet omdat we in de tuin van het Grootseminarie neerstrijken dat ons programma religieus geïnspireerd is. Maar de talrijke circusartiesten zijn wel een beetje bovenaards, sommige zelfs goddelijk in hetgeen ze doen. En ze brengen zeker de blijde boodschap, zo blij dat er veel kan worden gelachen. Zelfs de koeien zullen de tijd van hun leven hebben. Maar we hopen natuurlijk in de eerste plaats u te verrassen. Geniet ervan!

3 Praktisch 20, 21 en 22 juli Tuin open om 13u30, programma start om 14u. Alle voorstellingen zijn gratis en vinden plaats in de tuin van het Grootseminarie, toegang via de rode poort in de Peterseliestraat. HOOFD- PROGRAMMA In&Uit Brugge [Concertgebouw], t Zand 34 Meer informatie facebook.com/cirqueplusbrugge Brugge Plus: Infostand in de tuin van het Grootseminarie tijdens Cirque Plus Vervoer Fietsenstallingen aanwezig op het terrein. Bushaltes: Kruispoort (lijnen 6 & 16) of Sasplein (lijnen 4 & 43). Foto s Spictacle, Corne Sparidaens, Eddy Maus, Vincent d Eaubonne, Marta GC v.u.: Filip Strobbe, Wollestraat 53, 8000 Brugge

4 Compagnie Sacékripa Marée Basse (F) za 20, zo 21 en ma 22 juli om 14u30 en 17u30 In een kleine circustent, op het moment van de marée basse (bij eb, tussen twee bewegingen in) ontmoeten we twee acrobaten. Het zijn ietwat burleske personages die hortend en stotend maar toch zeer precies in hun bewegingen objecten manipuleren. Een mooie, intieme voorstelling die bijna letterlijk op de huid van het publiek zit. Vanaf 8 jaar. Opgelet! Er is een beperkte capaciteit voor deze voorstelling. Reserveren kan t.e.m. do 18 juli via info@bruggeplus.be of de dag zelf aan de infostand op het terrein.

5 15Feet6 Dynamite & Poetry (B) za 20 juli om 14u 15Feet6 is een internationaal circuscollectief van vier artiesten met verschillende achtergronden en opleidingen. Voor de creatie van Dynamite & Poetry gingen ze aan de slag met een bascule, een Chinese mast en een hoop ideeën die om één of andere reden nooit eerder het daglicht zagen... Het resultaat is een acrobatische performance met een absurd kantje. Explosief circus voor jong en oud.

6 Compagnie Pol & Freddy Le Cirque Démocratique de la Belgique (B) za 20 juli om 14u50, zo 21 juli om 15u50 en ma 22 juli om 16u Le Cirque Démocratique de la Belgique is heel erg Belgisch en dus heel erg democratisch: je kunt stemmen en meebeslissen over zowel vorm als inhoud. Deze cabaretvoorstelling kan door jouw keuze alle mogelijke vormen aannemen, van een jongleernummer met een 24-delig servies tot een 4 m hoge duik in een zwembadje van 30 cm diep. Een humoristisch onderzoek naar de grenzen van de democratie en de dictatoriale neigingen van de meerderheid.

7 Circ Panic L home que perdía els botons (E / CAT) za 20 juli om 16u10 In L home que perdía els botons (de man die zijn knopen verloor) zie je een man en een hoge mast die zowel horizontaal als verticaal kan bewegen. Meer is er niet nodig voor een poëtische en acrobatische voorstelling die je 40 minuten lang in de ban zal houden.

8 Le Cirque Ilya Les Frères Panini: épisode 2 (F) za 20 en zo 21 juli om 17u10 en ma 22 juli om 17u20 Het circus van Bénito et Giovanni is weer helemaal terug! De ingrediënten van hun nieuwste meesterwerk? Een hoop Chinese borden, een reuzen-gokspel, wat gejongleer, enkele acrobatische kunstjes en een wel heel speciale gast. Episode 2 bevat zelfs een streepje opera. Maar waar is de diva gebleven?

9 Compañía PakiPaya Shake Shake Shake (B) za 20 en zo 21 juli om 18u30 In zijn zoektocht naar de ideale partner neemt de überknappe Tony een nietsvermoedende figurante mee op sleeptouw in een doldwaze voorstelling met een Chinese mast en een trapeze in de hoofdrol. Extravagant en ook een beetje van lotje getikt circus op de maat van aanstekelijke disco beats. Deze voorstelling is ook te zien tijdens Uitwijken: ma 15 juli: Hoeve De grendel, Brugse steenweg, Koolkerke di 16 juli: Rustenburgpark, Rustenburgstraat, Sint-Pieters wo 17 juli: Frederick Sanderpark, Sint-Andries do 18 juli: Speelplein Patria, J. Roelofstraat, Ver-Assebroek Telkens om 19u (bar open om 18u30)

10 Grootseminarie Open piste Woesh Tombs Creatius Co. Quoi?Fuur Schminkstand Teatro Metamorfoso infostand fietsparking voorstellingen voorstellingen bij regenweer

11 ingang Peterseliestraat EHBO eten en drinken toiletten toiletten

12 Vaivén Circo Do not disturb (E) za 20 en zo 21 juli om 19u40 en ma 22 juli om 19u55 Een dag uit het schijnbaar saaie leven van vier fabrieksarbeiders. Ze werken hard aan de assemblage van een grote machine. Probleem: ze hebben geen flauw idee van wat het eindresultaat moet zijn. Wat je te zien krijgt is een aanstekelijke mix van acrobatie, dans, humor en manipulatie van prachtige decorstukken.

13 Carré Curieux Entre Nous (work in progress) (B) zo 21 juli om 14u Entre Nous vertelt een verhaal over vriendschap en liefde, maar dan zonder de romantiek. Wel met hetzelfde vertrouwen en dezelfde broosheid. Twee zingende jongens brengen een luchtige, harmonieuze voorstelling rond een nog onbekende discipline, de vrije mast.

14 Compagnie Lady Cocktail Les filles du 2ème (B) zo 21 juli om 14u45 Een humoristische voorstelling met luchtacrobatiek. Hoe reageert de bijna psychopatische Mademoiselle Betty op de vele fouten van haar medewerkers, de hyperkinetische gekke Paule en de verstrooide Sara? Laat je helemaal meeslepen door deze drie charismatische personages hoog in de lucht.

15 Productiegroep Woesh Bokx (B) ma 22 juli om 14u Vier artiesten laten het beste van zichzelf zien. Trampoline, bascule, jongleren en acrobatie komen aan bod in een voorstelling die zich afspeelt op en in de bokx. Samen gaan de vier op verkenning in de wereld rond de bokx en ontdekken ze dat hun eigen kleine wereldje maar een glimp is van de grote wereld rondom hen.

16 Los Caneca Los Caneca Show (E / CAT) ma 22 juli om 14u50 Twee clowns ontsnapt uit het circus. Hun missie? Iedereen aan het lachen brengen. Alle middelen zijn goed: jongleren, dansen, magie en een hoop positieve energie. Een heerlijk klassieke straattheatervoorstelling met heilzame werking op de kaak- en buikspieren.

17 Magmanus Company Magmanus Show (S) ma 22 juli om 18u40 Je ziet het op TV en je leest het in hun boeken: Scandinaviërs zijn de absolute meesters van de thriller. Maar ook in het circuswereldje veroveren ze de laatste jaren stilaan de ereplaatsen. In de voorstelling van het Zweedse Magmanus Company ontmoet je een kleine nerveuze acrobaat en een reusachtige domme, maar vertederende jongleur. Samen brengen ze een warm circusspektakel waar je mond van verbazing openvalt. Jongleren à la Bollywood, angstaanjagende sprongen op de baskuul en evenwichtskunsten in alle richtingen.

18 Tombs Creatius Company Colors de Monstre (E / CAT) doorlopend van 14u tot 19u Elk jaar nodigen we graag opmerkelijke uitvinders van speeltuigen uit. Dit keer zijn het de monsterlijke spelletjes van Tombs Creatius Company. Mooie houten, van monstermotiefjes voorziene interactieve games voor jong en oud. Je kan ze allemaal op eigen euh houtje ontdekken.

19 Circusdrome Teatro Metamorfoso (NL) za 20, zo 21 en ma 22 juli van 14u tot 15u30, 16u tot 17u30, 18u tot 19u Voor uw ogen transformeert de bloedmooie Ludmilla in een angstaanjagende gorilla. Nostalgisch kermisvermaak dat zijn weerga niet kent! Het Teatro Metamorfoso speelt in op de onuitroeibare behoefte van de mens om zich mee te laten slepen in het sentiment. We willen ergens in geloven. Daarbij blijkt de waarheid een rekbaar begrip. De leugen is zo gewoon geworden, dat zij zich in onze genen heeft vastgezet. We genieten ervan en de leugenaar krijgt applaus. Vanaf 8 jaar.

20 De Eigenlijke Eigenaar van Brugge Productions en Zonen (B) doorlopend De presentatie van het festival is in handen van de Eigenlijke Eigenaar van Brugge en zijn vlam van het moment, Ginette uit Parijs.

21 Open piste en workshops Circusatelier Woesh (B) Open piste circustechnieken za 20, zo 21 en ma 22 juli van 14u tot 17u Circusatelier Woesh neemt je mee in de wondere circuswereld. Probeer verschillende circustechnieken uit zoals jongleren, diabolo, ton- en ballopen,... Workshops koorddansen, doek en trapeze za 20, zo 21 en ma 22 juli van 14u tot 18u Wie de kunst van het koorddansen (ook wel slackline genoemd) wil proberen of zich wil wagen aan acrobatie met een doek of de trapeze kan zich inschrijven aan de infostand voor een workshop. Aangepaste kledij is aangeraden (lange broek zonder knopen of rits). Maximum 15 personen per groep. De juiste uren worden de dag zelf aangekondigd aan de infostand.

22 Cirque Plus make-over Gekke kapsels en schmink za 20, zo 21 en ma 22 juli van 14u tot 15u30 en van 16u tot 17u30 Skriewer Qoui?Fuur De kappers van dit kapsalon bezorgen je met hun funky spullen en geschifte haardrogers de coupe van je leven. Stoere hanenkammen, fragiele bloemstukjes, racebanen, krullen, toeters en bellen niets is onmogelijk voor dit wacko kapsalon! De plaatsen zijn beperkt, vraag dus snel een ticketje aan één van de kappers. Schminkstand Laat je onder handen nemen door onze ervaren grimeurs voor een complete make-over.

23 t Gele Eendje Circuswinkel doorlopend Circuswinkel t Gele Eendje brengt circusmateriaal mee. Je kan (bijna) alles ter plaatse kopen of gewoon even uitproberen. Diabolo s vliegen er door de lucht, je jongleert met drie (of meer) balletjes, je balanceert op een eenwieler of je loopt blootsvoets over gebroken glas.

24 Zaterdag 20 juli 14u00 14u35 15Feet6 Dynamite & Poetry 14u30 15u15 Cie. Sacékripa Marée Basse 14u50 15u50 Cie. Pol & Freddy Le Cirque Démocratique 16u10 16u50 Circ Panic L home que perdía els botons 17u10 18u10 Le Cirque Ilya Les Frères Panini: épisode 2 17u30 18u15 Cie. Sacékripa Marée Basse 18u30 19u20 Cia. PakiPaya Shake Shake Shake 19u40 20u30 Vaivén Circo Do not disturb Zondag 21 juli 14u00 14u25 Carré Curieux Entre Nous 14u30 15u15 Cie. Sacékripa Marée Basse 14u45 15u30 Cie. Lady Cocktail Les filles du 2ème 15u50 16u50 Cie. Pol & Freddy Le Cirque Démocratique 17u10 18u10 Le Cirque Ilya Les Frères Panini: épisode 2 17u30 18u15 Cie. Sacékripa Marée Basse 18u30 19u20 Cia. PakiPaya Shake Shake Shake 19u40 20u30 Vaivén Circo Do not disturb Maandag 22 juli 14u00 14u35 Productiegroep Woesh Bokx 14u30 15u15 Cie. Sacékripa Marée Basse 14u50 15u40 Los Caneca Los Caneca Show 16u00 17u00 Cie. Pol & Freddy Le Cirque Démocratique 17u20 18u20 Le Cirque Ilya Les Frères Panini: épisode 2 17u30 18u15 Cie. Sacékripa Marée Basse 18u40 19u35 Magmanus Company Magmanus Show 19u55 20u45 Vaivén Circo Do not disturb Ook niet te missen tijdens Cirque Plus: Tombs Creatius Company Colors de Monstre Circusdrome Teatro Metamorfoso Woesh open piste en workshops Quoi?Fuur en schminkstand t Gele Eendje circuswinkel

ZOMER AGENDA BRUGGE. Cirque Plus. gratis circusfestival. 19, 20, 21 juli 14. Tuin Grootseminarie Brugge (ingang Peterseliestraat)

ZOMER AGENDA BRUGGE. Cirque Plus. gratis circusfestival. 19, 20, 21 juli 14. Tuin Grootseminarie Brugge (ingang Peterseliestraat) ZOMER AGENDA BRUGGE Cirque Plus gratis circusfestival 19, 20, 21 juli 14 Tuin Grootseminarie Brugge (ingang Peterseliestraat) Cirque Plus 2014 Midden in de historische binnenstad van Brugge bevindt zich

Nadere informatie

16 JULI 2012 SITE HET ENTREPOT

16 JULI 2012 SITE HET ENTREPOT CIRQUE PLUS GRATIS CIRCUSFESTIVAL 14-15-16 JULI 2012 SITE HET ENTREPOT BINNENWEG 4, BRUGGE VAN HARTE WELKOM OP CIRQUE PLUS Wanneer we aan circus denken, komt nog altijd het beeld van een klassieke circustent,

Nadere informatie

De Sint komt op bezoek en kinderen kunnen hun Pietenstreken bovenhalen in de circusworkshop! 2 Wanneer: 6/12/2017 vanaf 14:00

De Sint komt op bezoek en kinderen kunnen hun Pietenstreken bovenhalen in de circusworkshop! 2 Wanneer: 6/12/2017 vanaf 14:00 Sintfeest De Sint komt op bezoek en kinderen kunnen hun Pietenstreken bovenhalen in de circusworkshop! 2 6/12/2017 vanaf 14:00 Inschrijven verplicht - Individueel (kinderen vergezeld van ouder): inschrijven

Nadere informatie

Circus, altijd een feest!

Circus, altijd een feest! In deze brochure vind je alle informatie over de verschillende soorten initiatie die we geven voor circusleken, circusliefhebbers en voor circusfanaten. Onze begeleiders geven een initiatie bij jou thuis,

Nadere informatie

Circus Tico. Brochure 2010

Circus Tico. Brochure 2010 Circus Tico Brochure 2010 Overzicht Aanbod Vormingen Jeugdwerk en werkveld Kampen Initiaties Circusstage Combi Kampen Straattheater Initiatie Technieken Circus Overal Circusspel Specifieke Initiaties Kleuterinitiatie

Nadere informatie

STAD BRUSSEL STELT VOOR

STAD BRUSSEL STELT VOOR STAD BRUSSEL STELT VOOR HOPLA! Voor de 9e keer start het feest van de circuskunsten in het hart van de stad. Van maandag 13 tot zondag 19 april 2015 staan feestelijke voorstellingen in zalen en circustenten

Nadere informatie

voorstellingen om 15 uur en om 20 uur

voorstellingen om 15 uur en om 20 uur SIRK 2de EDITIE CIRCUSTHEATER VAN DE BOVENSTE PLANK 27, 28 EN 29 DECEMBER 2013 voorstellingen om 15 uur en om 20 uur SOEVEREIN ARENA LOMMEL PROGRAMMA* MARCEL ET SES DROLES DE FEMMES Frankrijk On the top

Nadere informatie

Workshop: CircusKermisland

Workshop: CircusKermisland Workshop: CircusKermisland Er is een circuswereld bij ons in het dorp opgeslagen. Je kan er leuke shows gaan bekijken. Maar je kan er ook gaan rondlopen in circuskermisland. Een paradijs van spelletjes

Nadere informatie

exit -12 n 45 T Cultuurtips voor kinderen JULI AUGUSTUS 2013

exit -12 n 45 T Cultuurtips voor kinderen JULI AUGUSTUS 2013 exit -12 n 45 Cultuurtips voor kinderen JULI AUGUSTUS 2013 T 050 44 20 04 exitonder12@bruggeplus.be www.exitondertwaalf.be Vul de woorden in. Elk woord bestaat uit de letters van het vorige woord plus

Nadere informatie

Allurepark t Eekhoornnest 2015

Allurepark t Eekhoornnest 2015 Allurepark t Eekhoornnest 2015 Bij slecht weer kan het programma wijzigen. Deelname aan het programma is voor eigen risico. Voor vragen kunt u contact opnemen met de receptie. Alle activiteiten vinden

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomervakantie week 32 6 augustus Tm 13 augustus

Recreatieprogramma. Zomervakantie week 32 6 augustus Tm 13 augustus Recreatieprogramma Zomervakantie week 32 6 augustus Tm 13 augustus Welkom op Cambiance Duinhoeve. Allereerst willen wij iedereen een hele fijne en gezellige vakantie toewensen! Deze vakantie zijn er diverse

Nadere informatie

Hooggeëerd publiek! Welkom bij het circus Bartiméus!

Hooggeëerd publiek! Welkom bij het circus Bartiméus! Circus Bartiméus Hooggeëerd publiek! Welkom bij het circus Bartiméus! Geniet van alle foto s, clowntjes en werkjes. En zie alle prachtige kinderen van het SO die een geweldige week hebben gehad! Maandag

Nadere informatie

Sint-Pieters molenwijk

Sint-Pieters molenwijk BUURTSPORT Sint-Pieters molenwijk Gratis sportactiviteiten in de wijk Goedkope sportuitstappen Begeleiding door buurtsportanimatoren Voor kinderen tussen 8 en 14 jaar Gratis verzekering en water JE BENT

Nadere informatie

5 lessen voor maar 5!!!

5 lessen voor maar 5!!! Aanbod naschoolse activiteiten Brede school Heemse 5 lessen voor maar 5!!! Toneelspelen Ontdek t! Lijkt het je leuk om op een podium te staan? Je in te leven in een ander? Een persoon of een typetje te

Nadere informatie

een uitvinding voor het circus

een uitvinding voor het circus lesbrieven leerlingenbestand Lesbrief 4: een uitvinding voor het circus Verhaal deel 1: Wat al gebeurd is Verhaal deel 2: Een uitvinding voor het circus Opdrachtomschrijving: Bedenk een uitvinding voor

Nadere informatie

Circus Hagelslag. Geschreven door Jean Diederen

Circus Hagelslag. Geschreven door Jean Diederen Circus Hagelslag Geschreven door Jean Diederen 1 2011 Jean Diederen Oorspronkelijke titel: Circus Hagelslag Jean Diederen Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen

Nadere informatie

Antwerpen januari 2016 Antwerpen februari 2016

Antwerpen januari 2016 Antwerpen februari 2016 Vlaamse overheid Antwerpen januari 2016 Antwerpen februari 2016 01 vr 08:07 5.06 01:53 0.21 16 za 08:07 5.32 02:30-0.03 01 ma 08:50 4.82 02:45 0.17 16 di 09:42 5.05 03:47 0.03 20:34 4.98 14:44 0.04 20:38

Nadere informatie

Oostende januari 2013 Oostende februari 2013

Oostende januari 2013 Oostende februari 2013 Vlaamse overheid Oostende januari 2013 Oostende februari 2013 01 di 03:06 4.51 09:46 0.22 16 wo 03:52 4.75 10:39-0.17 01 vr 04:03 4.73 10:54 0.04 16 za 04:59 4.49 11:40 0.23 15:27 4.61 21:57 0.47 16:22

Nadere informatie

Oostende januari 2016 Oostende februari 2016

Oostende januari 2016 Oostende februari 2016 Vlaamse overheid Oostende januari 2016 Oostende februari 2016 01 vr 05:39 4.14 - - 16 za 05:21 4.47 - - 01 ma 06:23 3.95 00:26 0.92 16 di 07:05 4.20 01:06 0.64 18:11 4.09 12:23 0.55 17:59 4.47 12:13 0.17

Nadere informatie

Animatie. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Wat gezellig dat je er bent, er is hier van alles te beleven. Mijn naam is Lukkie de Leeuw en ik woon hier. Samen met mijn vrienden van het animatieteam proberen we jullie vakantie

Nadere informatie

Rotterdamse bedrijven maken Circusstad Straatdag. 3-7 mei rotterdam

Rotterdamse bedrijven maken Circusstad Straatdag. 3-7 mei rotterdam Rotterdamse bedrijven maken Circusstad Straatdag CIRCUSSTAD STRAATDAG SUPPORTED BY YOU? Op zaterdag 29 april 2017 herovert Stichting Rotterdam Circusstad samen met Rotterdamse bedrijven de straat, tijdens

Nadere informatie

Algemene informatie: Wat? Sport en spel voor groot en klein! Het volledige aanbod vind je vanaf nu ook op

Algemene informatie: Wat? Sport en spel voor groot en klein! Het volledige aanbod vind je vanaf nu ook op Algemene informatie: Voor wie? Voor kinderen vanaf het 1 ste kleuter t.e.m. 2 e secundair. Wat? Sport en spel voor groot en klein! Het volledige aanbod vind je vanaf nu ook op www.anzegem.be/vrije-tijd/sport/sportkamp

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF FEBRUARI

NIEUWSBRIEF FEBRUARI NIEUWSBRIEF FEBRUARI 1 1 IN DE KIJKER: Filiaal Eine 2 NIEUWS FILMVERTONING Jef Cornelis maakte tussen 1963 en 1997 voor de BRT tientallen films, kunstenaarsdocumentaires, en kunstprogramma's. Zijn werk

Nadere informatie

MEMORY WOORDEN 1.1. TaalCompleet A1 Memory Woorden 1 1

MEMORY WOORDEN 1.1. TaalCompleet A1 Memory Woorden 1 1 MEMORY WOORDEN 1.1 TaalCompleet A1 Memory Woorden 1 1 ik jij hij zij wij jullie zij de baby het kind ja nee de naam TaalCompleet A1 Memory Woorden 1 2 MEMORY WOORDEN 1.2 TaalCompleet A1 Memory Woorden

Nadere informatie

PAROCHIALE BERICHTEN SINT-FRANCISCUS VAN ASSISIË VORMSELCATECHESE. De vormelingen samen met Guy en Sabine rond de spaghetti-tafel.

PAROCHIALE BERICHTEN SINT-FRANCISCUS VAN ASSISIË VORMSELCATECHESE. De vormelingen samen met Guy en Sabine rond de spaghetti-tafel. PAROCHIALE BERICHTEN SINT-FRANCISCUS VAN ASSISIË VORMSELCATECHESE De vormelingen samen met Guy en Sabine rond de spaghetti-tafel. Samen schilderen en knutselen. Aandachtig voor de Jezus-film. Nog even

Nadere informatie

Kom je ook naar De Droomboom?

Kom je ook naar De Droomboom? De Droomboom... wie is dat eigenlijk? De Droomboom bestaat uit een groepje vrijwillige ouders die zich sinds 2012 inzetten om activiteiten te organiseren buiten de schooltijd voor voornamelijk kinderen

Nadere informatie

- Reuzebellenblaas 15.30-16.30 Vrij experimenteren met de muziekmobiel Circustechnieken 16.30-17.30 Workshops:

- Reuzebellenblaas 15.30-16.30 Vrij experimenteren met de muziekmobiel Circustechnieken 16.30-17.30 Workshops: Vrij spel Hindernissenparcours Kies een spel uit de spelwijzer & vraag het aan! Vrij spel Hindernissenparcours Kies een spel uit de spelwijzer & vraag het aan! Vrij spel Hindernissenparcours Kies een spel

Nadere informatie

KrokusKiXs jaar

KrokusKiXs jaar 2018 KrokusKiXs 3-12 jaar ikoen Balen Kinderopvang krokusvakantie bij Kikoen Balen Kikoen Balen biedt opvang van 6u30 tot 18u30 aan kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Geef voor de middagpauze een lunchpakket

Nadere informatie

M a a k v a n j u l l i e B e d r i j f s - o f G r o e p s u i t j e e e n c r e a t i e v e b e l e v i n g

M a a k v a n j u l l i e B e d r i j f s - o f G r o e p s u i t j e e e n c r e a t i e v e b e l e v i n g M a a k v a n j u l l i e B e d r i j f s - o f G r o e p s u i t j e e e n c r e a t i e v e b e l e v i n g # A R T P U B N L W W W. A R T P U B. N L A R T P U B O N S V E R H A A L ArtPub is hét creatieve

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Dancing queens and kings!

NIEUWSBRIEF. Dancing queens and kings! NIEUWSBRIEF Dancing queens and kings! De disco was weer een feestje! Dansen, meezingen, lekker stoer doen of heerlijk kletsen, in polonaise de aula door, bij de DJ s checken of je lievelingsliedje nog

Nadere informatie

Uitwijken. Cultuur op toer in 4 Brugse wijken! september 2012 gratis ZA 8 & ZO 9 SEPTEMBER SINT-ANDRIES ZA 15 & ZO 16 SEPTEMBER SINT-MICHIELS

Uitwijken. Cultuur op toer in 4 Brugse wijken! september 2012 gratis ZA 8 & ZO 9 SEPTEMBER SINT-ANDRIES ZA 15 & ZO 16 SEPTEMBER SINT-MICHIELS Uitwijken Cultuur op toer in 4 Brugse wijken! september 2012 gratis WOORD VOORAF ZA 8 & ZO 9 SEPTEMBER SINT-ANDRIES grasplein Lege Weg (Koude Keuken) ZA 15 & ZO 16 SEPTEMBER SINT-MICHIELS grasveld Sint-Michielslaan

Nadere informatie

Informatie- en prijsbrochure Sarakasi vzw 2015

Informatie- en prijsbrochure Sarakasi vzw 2015 Informatie- en prijsbrochure Sarakasi vzw 2015 1. Korte omschrijving van de missie van Sarakasi Sarakasi probeert op allerhande manieren kinderen en volwassenen in de wijde omgeving van Dendermonde met

Nadere informatie

ANTWERPEN januari 2017 ANTWERPEN februari 2017

ANTWERPEN januari 2017 ANTWERPEN februari 2017 ANTWERPEN januari 2017 ANTWERPEN februari 2017 01 zo 05:33 5,52 - - 16 ma 06:15 5,64 00:41-0,15 01 wo 06:31 5,54 01:05-0,15 16 do 07:08 5,47 01:28-0,10 17:49 5,62 12:28-0,24 18:35 5,75 13:15-0,45 18:51

Nadere informatie

MEIVAKANTIE. Zomervakantie Meivakantie

MEIVAKANTIE. Zomervakantie Meivakantie Hoera, weer een heerlijk dagje Thialf! Voor de jongste kinderen is er een luchtkussen, pannaveldje, schminken, broodjes bakken en nog meer spelletjes. Dit wil je niet missen! Zorg voor sportieve kleding

Nadere informatie

OOSTENDE januari 2017 OOSTENDE februari 2017

OOSTENDE januari 2017 OOSTENDE februari 2017 OOSTENDE januari 2017 OOSTENDE februari 2017 01 zo 02:40 4,53 09:18 0,24 16 ma 03:25 4,71 10:10-0,10 01 wo 03:39 4,72 10:31 0,01 16 do 04:28 4,57 11:11 0,10 14:59 4,65 21:31 0,43 15:51 4,75 22:27 0,36

Nadere informatie

Talent in Bloei bij de Brandsma-akker

Talent in Bloei bij de Brandsma-akker Talent in Bloei bij de Brandsma-akker Nieuwsbrief 2 Alle workshops van Talent in Bloei zijn gericht op jouw ontwikkeling; je leert er allerlei nieuwe dingen die van pas komen op school. Daarnaast kun je

Nadere informatie

FESTIVALAANBOD 4220142014INHOUDSOPGAVE. 1. Droomjurken... pagina 1. 2. Pleinspektakel... pagina 2. 3. Bencha Theater - Katumbar...

FESTIVALAANBOD 4220142014INHOUDSOPGAVE. 1. Droomjurken... pagina 1. 2. Pleinspektakel... pagina 2. 3. Bencha Theater - Katumbar... FESTIVALAANBOD 4220142014INHOUDSOPGAVE 1. Droomjurken... pagina 1 2. Pleinspektakel... pagina 2 3. Bencha Theater - Katumbar... pagina 3 4. Cirque Magnifique... pagina 4 5. Light Horse... pagina 5 6. Bencha

Nadere informatie

Plattegrond van de expositie

Plattegrond van de expositie Begane grond 1e verdieping Plattegrond van de expositie Welkom in het Musée de Flandre! Ik heet Dirk en ik ben doedelzakspeler. Moeilijkheidsniveaus Gemakkelijk Iets moeilijker Moeilijk En jij, hoe heet

Nadere informatie

3 OKTOBER 2015 in de SILICOWIJK 4 OKTOBER 2015 in de VOORDUINEN

3 OKTOBER 2015 in de SILICOWIJK 4 OKTOBER 2015 in de VOORDUINEN { MOBIEL CULTUURDORP } 3 OKTOBER 2015 in de SILICOWIJK 4 OKTOBER 2015 in de VOORDUINEN WORKSHOP Als een vis in het water WORKSHOP Beestige sleutelhangers EXPO Propere Waste SFEER De Bibmobiel ETEN, DRINKEN

Nadere informatie

BENCHA THEATER. Marc van Laere Producties

BENCHA THEATER. Marc van Laere Producties BENCHA THEATER Bencha Theater maakt theatrale, kleurrijke en originele acts en voorstellingen in de stijl van het nieuwe circus. Spectaculaire balans- en luchtacrobatiek versmelten met dans en muziek.

Nadere informatie

Eerste editie Uitgave december 2013. Den Tutter EINDEJAARSBROCHURE MIDDENSTAND EINDHOUT VZW

Eerste editie Uitgave december 2013. Den Tutter EINDEJAARSBROCHURE MIDDENSTAND EINDHOUT VZW Eerste editie Uitgave december 2013 Den Tutter EINDEJAARSBROCHURE MIDDENSTAND EINDHOUT VZW Honda garage Lavrysen is opgericht in 1971. Door onze meer dan 40 jaar Honda ervaring kan u rekenen op: Tuinaanleg

Nadere informatie

Brammetje Baas De Bazenklas circusworkshops

Brammetje Baas De Bazenklas circusworkshops workshops Brammetje Baas De Bazenklas circusworkshops Workshops voor leerlingen door Brammetje zelf gegeven! 1 Theater in School Brammetje Baas de Theatervoorstelling is een nieuw verhaal over Brammetje.

Nadere informatie

Stads strand. Winkelcentrum Het Rond Houten. 27 juni t/m 26 juli elke dag open!

Stads strand. Winkelcentrum Het Rond Houten. 27 juni t/m 26 juli elke dag open! Stads strand Winkelcentrum Het Rond Houten 27 juni t/m 26 juli elke dag open! Heerlijk zand, mooie strandtent en te gekke events! ACTIVITEITEN OVERZICHT Stadsstrand 2015 Het is weer zover: het Stadsstrand

Nadere informatie

Geniet van vrije tijd. sport en cultuur voor klanten

Geniet van vrije tijd. sport en cultuur voor klanten Geniet van vrije tijd sport en cultuur voor klanten Een selectie uit de vrijetijdskalender Mei tot en met half juni 2016 1 11996491_OCMW_vrijetijdskalender_mei_juni.indd 1 2/05/16 08:20 Hoe werkt dit boekje?

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Museum Hof van Busleyden

Museum Hof van Busleyden meetings & events STAP BINNEN IN EEN VERRASSEND STADSPALEIS Museum Hof van Busleyden Welkom in het Museum Hof van Busleyden! Treed binnen in dit prachtig renaissance stadspaleis in Mechelen, de hoofdstad

Nadere informatie

Zondag 10 april Een organisatie van Westrand, de Dilbeekse jeugddienst en jeugdraad met Paas Je Rot.

Zondag 10 april Een organisatie van Westrand, de Dilbeekse jeugddienst en jeugdraad met Paas Je Rot. circusfeest Zondag 10 april 2016 Gratis* circusfeest voor alle leeftijden van 14u tot 17u15 Westrand - Cc Dilbeek Verrassende voorstellingen, wervelende workshops en spectaculaire shows www.westrand.be

Nadere informatie

SEKSUALITEIT EN INTIMITEIT WEEKEND ROTTERDAM

SEKSUALITEIT EN INTIMITEIT WEEKEND ROTTERDAM NIEUWSBRIEF HOME nr 4 maart - juni 2018 Leven is 10% wat je overkomt en 90% hoe je erop reageert SEKSUALITEIT EN INTIMITEIT Wie Liefde en Lust heeft gelezen weet dat Herman Cools vanuit zeer herkenbare

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

Programma FERME FESTIVAL Zondag 24 juni 2012 > 14.00 18.00 Fam. Vandeputte

Programma FERME FESTIVAL Zondag 24 juni 2012 > 14.00 18.00 Fam. Vandeputte Programma FERME FESTIVAL Zondag 24 juni 2012 > 14.00 18.00 Fam. Vandeputte Fam. Vandeputte (West-Vlaams rood rund) Steven en Nathalie Vandeputte - Van Wonterghem Artemeersstraat 4 8700 Aarsele (Tielt)

Nadere informatie

Hallo allemaal, Is het slecht weer? Kom dan toch gezellig langs, de activiteit gaat altijd door maar dan binnen.

Hallo allemaal, Is het slecht weer? Kom dan toch gezellig langs, de activiteit gaat altijd door maar dan binnen. Hallo allemaal, Welkom op ons gezellige vakantiepark midden in de Brabantse bossen. Wat gezellig dat jullie er allemaal zijn! Om het weekend compleet te maken staat het animatieteam klaar met een heleboel

Nadere informatie

Teambuilding workshops

Teambuilding workshops Teambuilding workshops Speciaal voor het bedrijfsleven heeft Quality Bookings een aantal educatieve en interactieve workshops ontwikkeld. Teambuilding en plezier staan voorop bij onze workshops. Graffiti

Nadere informatie

INFORMATIECENTRUM MAASVLAKTE 2

INFORMATIECENTRUM MAASVLAKTE 2 INFORMATIECENTRUM MAASVLAKTE 2 BELEEF DE MODERNSTE HAVEN VAN EUROPA De Rotterdams haven is uitgebreid met de modernste Europese toplocatie voor havenactiviteiten: Maasvlakte 2. Meer weten over het nieuwste

Nadere informatie

Hooggeëerd publiek. Twee eeuwen circus in Nederland. Nederlands Centrum voor Volkscultuur en Stichting Jaar van het Circus

Hooggeëerd publiek. Twee eeuwen circus in Nederland. Nederlands Centrum voor Volkscultuur en Stichting Jaar van het Circus 1 Nederlands Centrum voor Volkscultuur en Stichting Jaar van het Circus Hooggeëerd publiek Twee eeuwen circus in Nederland Het Jaar van het Circus is door het Nederlands Centrum voor Volkscultuur, de Vereniging

Nadere informatie

Klasnieuws 9. 26-30 oktober 2015

Klasnieuws 9. 26-30 oktober 2015 Klasnieuws 9 26-30 oktober 2015 Jongens meisjes, aan de kant, hier komt mama olifant. Grote oren, grote poten en een lange slurf van voren. Jongens meisjes, aan de kant, hier komt mama olifant! Onze muziekkoffer

Nadere informatie

Van 30 juli tot 17 augustus Circus Ravot. VANn 20 TOTt 30 AUGUSTUS KAMPING RAVOT

Van 30 juli tot 17 augustus Circus Ravot. VANn 20 TOTt 30 AUGUSTUS KAMPING RAVOT Van 30 juli tot 17 augustus Circus Ravot VANn 20 TOTt 30 AUGUSTUS KAMPING RAVOT EEN VAKANTIEDAG OP RAVOT: DAGVERLOOP aankomst 10u 10u15 10u30 12u 13u 13u30 15u30 16u vrij spel tussendoortje en water (fruit,

Nadere informatie

SPROOKJES. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Voorbeeld van hoe een programma er In een GROENE week uit zou kunnen zien

SPROOKJES. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Voorbeeld van hoe een programma er In een GROENE week uit zou kunnen zien Met otto, elle of izzi!... Voorbeeld van hoe een programma er In een GROENE week uit zou kunnen zien SPORT EN SPEL Iedere middag is er van alles te doen. Kijk snel wat we deze week gaan doen! Elke dag

Nadere informatie

Maatwerkentertainment

Maatwerkentertainment Maatwerkentertainment Tijdens seminars en congressen is het belangrijk uw gasten op een originele manier uw boodschap te communiceren. Wij hebben voor u een selectie gemaakt van de beste entertainment-acts

Nadere informatie

Hallo allemaal, Is het slecht weer? Kom dan toch gezellig langs, de activiteit gaat altijd door maar dan binnen.

Hallo allemaal, Is het slecht weer? Kom dan toch gezellig langs, de activiteit gaat altijd door maar dan binnen. Hallo allemaal, Welkom op ons gezellige vakantiepark midden in de Brabantse bossen. Wat gezellig dat jullie er allemaal zijn! Om het weekend compleet te maken staat het animatieteam klaar met een heleboel

Nadere informatie

Leuk dat je meedoet aan de Zomerspelen van dit jaar! Als je dit gele boekje goed leest, weet je alvast iets over de leuke week die je zult hebben.

Leuk dat je meedoet aan de Zomerspelen van dit jaar! Als je dit gele boekje goed leest, weet je alvast iets over de leuke week die je zult hebben. ZOMERSPELEN 2015 Leuk dat je meedoet aan de Zomerspelen van dit jaar! Als je dit gele boekje goed leest, weet je alvast iets over de leuke week die je zult hebben. De zomerspelenweek is dit jaar van 17

Nadere informatie

Jongerenprogramma zomer 2019

Jongerenprogramma zomer 2019 JobiN is de jongerenwerking van WVA vzw. De activiteiten die in dit boekje staan zijn voor jongeren van 15 tot 30 jaar met een (vermoeden van) beperking. Inschrijven doe je zo: Mailen naar inschrijvingen@wvavzw.be

Nadere informatie

Projectinformatie WEG. VO leerjaar 1 Circus Voortgezet Onderwijs

Projectinformatie WEG. VO leerjaar 1 Circus Voortgezet Onderwijs Projectinformatie WEG VO leerjaar 1 Circus Voortgezet Onderwijs BESTE LEERKRACHT Graag informeren wij u over het project Weg! waaraan uw school binnenkort mee doet. In dit document vindt u de volgende

Nadere informatie

SPROOKJES. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Dit is een voorbeeld boekje van een GROEN recreatiewerk programma.

SPROOKJES. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Dit is een voorbeeld boekje van een GROEN recreatiewerk programma. Met otto, elle of izzi!... Camping Vossenberg Centrumweg 17 8162 PT Epe Tel: 0578-613800 info@campingvossenberg.nl www.campingvossenberg.nl SPORT EN SPEL SPROOKJES Iedere dag (m.u.v. zaterdag) leuke sporten

Nadere informatie

BUITENKANS KALENDER MEI - JUNI. België Belgique p.b Brussel. Bogaarden. Bc 1583

BUITENKANS KALENDER MEI - JUNI. België Belgique p.b Brussel. Bogaarden. Bc 1583 België Belgique p.b. 1000 Brussel Bogaarden Bc 1583 BUITENKANS KALENDER MEI - JUNI 2 maandelijkse krant van Indivo - vzw De Lork Cellebroersstraat 16, 1000 Brussel Erkenningsnummer : p 209252 14e jaargang:

Nadere informatie

De legendarische party Elrow Town komt dit jaar voor het eerst naar Antwerpen op 30 juni 2018!

De legendarische party Elrow Town komt dit jaar voor het eerst naar Antwerpen op 30 juni 2018! Paga durante la estancia Reserv Home Win Get your funk on @ Elrow Town Antwerp! Get your funk on @ Elrow Town Antwerp! De legendarische party Elrow Town komt dit jaar voor het eerst naar Antwerpen op 30

Nadere informatie

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos!

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos! Animatie programma Welkom op vakantiepark Dierenbos! Mijn naam is Jibo en samen met het animatieteam sta ik klaar met allemaal leuke en gezellige activiteiten voor jong en oud. Wist je dat je onder professionele

Nadere informatie

onderwijs O Nation. Feestdag Opening Academisch Jaar Toetsing T Feestdag UvA+VU Herkansing VU Herkansing H UvA Geen onderwijs of toetsing V

onderwijs O Nation. Feestdag Opening Academisch Jaar Toetsing T Feestdag UvA+VU Herkansing VU Herkansing H UvA Geen onderwijs of toetsing V UvA / VU Academische kalender 2016-2017 IDEE-week 2016 (VU) - 24 augustus (wk 34) t/m 30 augustus 2016 (wk 35) Intreeweek 2016 (UvA) - 29 augustus t/m 2 september 2016 (week 35) ma 5 12 19 26 3 10 17 24

Nadere informatie

Recreatieprogramma 2018

Recreatieprogramma 2018 Recreatieprogramma 2018 Download gratis onze Scherpenhof-app in de App Store of Play Store. Recreatiepark en Jachthaven De Scherpenhof Opening van het seizoen Zondag 1 april 20:00 uur in de Wesley klein

Nadere informatie

Aanbod sportkampen Zomer 2010

Aanbod sportkampen Zomer 2010 Aanbod sportkampen Zomer 2010 Voor wie? Voor kinderen vanaf het 1 ste kleuter t.e.m. 2 e middelbaar. Waar? Prijs? Alle sportkampen gaan door in de sporthal van Anzegem. Er is busvervoer voorzien vanuit

Nadere informatie

- vry 3 juni - Mgr. Ladeuzeplein

- vry 3 juni - Mgr. Ladeuzeplein gratis - vry juni - Wenke Mast Dames en heren! Wij brengen voor u Circus & Co, een gloednieuw circusfestival dat groeide uit het tweejaarlijkse openluchttheaterfestival Leuven in Scène. In 2010 kende dit

Nadere informatie

Kalender KVLV, Vrouwen met vaart Kalender januari december 2017 KVLV Afdeling Everberg, Dalemstraat 13

Kalender KVLV, Vrouwen met vaart Kalender januari december 2017 KVLV Afdeling Everberg, Dalemstraat 13 Kalender 2017 januari 17 ma 16 zo 1 Nieuwjaar di 17 ma 2 wo 18 di 3 do 19 wo 4 vr 20 do 5 Hobbynamiddag za 21 vr 6 zo 22 za 7 ma 23 zo 8 di 24 ma 9 wo 25 di 10 do 26 wo 11 vr 27 Crea Club do 12 za 28 vr

Nadere informatie

De kinderkunstbende. Your star is born!

De kinderkunstbende. Your star is born! De kinderkunstbende Het wordt een bende. Een leuke, té gekke kunstbende! Ontdek nieuwe dingen, kijk wat je leuk vindt, waar je goed in bent, waar je superveel plezier in hebt. Misschien wel lekker dansen,

Nadere informatie

In ons Sloeberinfoblaadje van de maanden januari en februari willen we u info geven over het reilen en zeilen in de Sloeber.

In ons Sloeberinfoblaadje van de maanden januari en februari willen we u info geven over het reilen en zeilen in de Sloeber. Beste ouders, In ons Sloeberinfoblaadje van de maanden januari en februari willen we u info geven over het reilen en zeilen in de Sloeber. Maar eerst en vooral wensen we iedereen een mooi, gelukkig en

Nadere informatie

Roostervrij Aanstaande vrijdag hebben de groepen 1 tot en met 4 een roostervrije dag. We wensen jullie een fijn lang weekend toe.

Roostervrij Aanstaande vrijdag hebben de groepen 1 tot en met 4 een roostervrije dag. We wensen jullie een fijn lang weekend toe. Jaargang 5 nr 11 11 november 2014 Eilenbergstraat 258 5011 EC Tilburg 013-4551292 info@stelaertshoeve.nl www.stelaertshoeve.nl Nieuwsbrief voor ouders van basisschool Stelaertshoeve in MFA De Symfonie.

Nadere informatie

Flink en fris feest. t Is de moeite. want. In deze special edition: Special edition

Flink en fris feest. t Is de moeite. want. In deze special edition: Special edition t Is de moeite Special edition want Flink en fris feest In deze special edition: 2 à 3 maandelijks tijdschrift van Flink en Fris P309960 jaargang 2015-2016 Nummer 3 februari 2016 - Het programma - Wat

Nadere informatie

12-14 juni 2015. festival. www.tegekkekerk.nl. Paaskerk, Amstelveen. (te) GEKKE KERK

12-14 juni 2015. festival. www.tegekkekerk.nl. Paaskerk, Amstelveen. (te) GEKKE KERK Mathilde Santing Band (te) GEKKE KERK festival Bertolf Optredens Karsu, Mathilde Santing Band, Bertolf & Royal Parks, Jeroen Zijlstra Karsu Royal Parks Workshops Kleur je Kalm, Schrijven met Tjitske Jansen,

Nadere informatie

De Vlaamse middagen. Elke vrijdagmiddag leuke activiteiten. op de. Vlaamse Reus

De Vlaamse middagen. Elke vrijdagmiddag leuke activiteiten. op de. Vlaamse Reus De Vlaamse middagen Elke vrijdagmiddag leuke activiteiten op de Vlaamse Reus Op zoek naar ouders in het kader van OUDERPARTICIPATIE voor de Vlaamse Middagen Help ons onze vrijdagmiddag-activiteiten op

Nadere informatie

Foto. Mijn naam is: ... Mijn leeftijd is: Mijn adres is: Mijn woonplaats is: Mijn telefoonnummer is: Tijdens het Circus: Doe ik de act van:

Foto. Mijn naam is: ... Mijn leeftijd is: Mijn adres is: Mijn woonplaats is: Mijn telefoonnummer is: Tijdens het Circus: Doe ik de act van: Mijn naam is:. Mijn leeftijd is: Foto. Mijn adres is:. Mijn woonplaats is:. Tijdens het Circus: Doe ik de act van:. Wat ik leuk vind aan het circus is:. De leukste circusact vind ik:. Ben je wel eens in

Nadere informatie

KIDS KADABRA MAGIC SHOW

KIDS KADABRA MAGIC SHOW Pagina 1(8) KIDS KADABRA MAGIC SHOW De Kids Kadabra Magic Show is een interactieve goochelshow voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. De voorstelling zit boordevol Magic, Interactie en uiteraard Humor. Gedurende

Nadere informatie

LESMATERIAAL BOVENBOUW. Lespakket CliniClowns Geen kinderachtig effect. Vo or Groep 5-

LESMATERIAAL BOVENBOUW. Lespakket CliniClowns Geen kinderachtig effect. Vo or Groep 5- LESMATERIAAL BOVENBOUW Lespakket CliniClowns Geen kinderachtig effect Vo or 8 Groep 5- LESMATERIAAL CLINICLOWNS, GEEN KINDERACHTIG EFFECT _ GROEP 5-8 In deze handleiding staat de lesbeschrijving voor groep

Nadere informatie

UITWIJKEN. 4 feestweekends in 4 Brugse wijken! UITWIJKEN IN JOUW BUURT

UITWIJKEN. 4 feestweekends in 4 Brugse wijken! UITWIJKEN IN JOUW BUURT UITWIJKEN 4 feestweekends in 4 Brugse wijken! UITWIJKEN IN JOUW BUURT Woord vooraf Vorig jaar was Brugge het decor van een groot cultureel stadsfestival. Tijdens dit festival trokken we in september voor

Nadere informatie

Mei - juni Inhoud. Schoolfeest 13 mei 2017

Mei - juni Inhoud. Schoolfeest 13 mei 2017 P a g i n a 1 Mei - juni 2017 N i e u w s b r i e f 4 Eindredactie: Carolien Janssens Inhoud Schoolfeest 13 mei 2017 1 Ode aan de leesmoeders 2 Belangrijke data De nieuwe 3 vrijwilligersruimte Verloren

Nadere informatie

Animatie. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie de leeuw en samen met mijn vrienden van het animatieteam heb ik een leuk programma bedacht. Het is weer mooi weer, dus we doen ook leuke spellen buiten. Bij

Nadere informatie

De Energiemaatschappij

De Energiemaatschappij De Energiemaatschappij Energie. Geen mens kan zonder Energie geeft warmte, comfort, kracht om te groeien en te ontwikkelen. Nieuwe perspectieven te ontdekken, kansen te benutten. En dat is precies wat

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

JUBILEUMFEESTKRANT 12 t/m 20 OKTOBER 2013

JUBILEUMFEESTKRANT 12 t/m 20 OKTOBER 2013 JUBILEUMFEESTKRANT 12 t/m 20 OKTOBER 2013 STICHTING BALLETSCHOOL SCHAGEN BESTAAT 40 JAAR Op 10 december 2012 bestond onze Stichting Balletschool Schagen 40 jaar. De jubileumactiviteiten vinden zoals aangekondigd

Nadere informatie

Meisjes van Allure: White Lily:

Meisjes van Allure: White Lily: Meisjes van Allure: Zij verzorgen theatraal vermaak in diverse vormen. Zij kenmerken zich door sierlijkheid, vrouwelijke schoonheid, warmte en vooral veel plezier. Op basis van intuïtieve improvisatie

Nadere informatie

Gratis Wanneer: 19/7/2016 van 15:00 tot 17:00

Gratis Wanneer: 19/7/2016 van 15:00 tot 17:00 http://www.brusselbazaar.be/ Je zocht op: Cost of Activity: gratis Thema: Spel en ontmoeting Tweetalig voorlezen (NL en FR) 5/7/2016 Astridpark (vlakbij de speelplaats) 0 in het Nederlands 19/7/2016 Liverpoolpark

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Vrijdag 13 juli t/m vrijdag 20 juli. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf!

Recreatieprogramma. Vrijdag 13 juli t/m vrijdag 20 juli. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Recreatieprogramma Vrijdag 13 juli t/m vrijdag 20 juli Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Kijk snel verder voor het complete programma van het recreatieteam! LET OP! Bij

Nadere informatie

Nieuws uit de uiltjesklas

Nieuws uit de uiltjesklas Nieuws uit de uiltjesklas Schooljaar 2014-2015 Schooljaar 2014-2015 april mei juni 2015 Hallo allemaal, Eind april heb ik de uilenklas overgenomen van juf Katia. Dag na dag leerde ik de kleuters beter

Nadere informatie

+ 12. Zomer je mee?! Vrijetijdsaanbod +12 jaar Zomervakantie 2019

+ 12. Zomer je mee?! Vrijetijdsaanbod +12 jaar Zomervakantie 2019 Zomer je mee?! Vrijetijdsaanbod +1 jaar Zomervakantie 019 MA JULI DI WOE DO VRIJ WEEK 1 1-5 JULI WEEK 8-1 JULI WEEK 3 15-19 JULI Vlaamse Feestdag WEEK - 6 JULI +1 Driedaagse Speelplein Oranje Speelplein

Nadere informatie

ANIMATIEPROGRAMMA 26 juli tot 1 augustus 2019

ANIMATIEPROGRAMMA 26 juli tot 1 augustus 2019 Vrijdag 26 juli 2019 Park Molenheide heet u van harte welkom. Zaterdag 27 juli 2019 10.00-11.00 uur & 11.15-12.15 uur : Workshop : Fimo Wist je dat je met klei mooie dingen kan maken? Met Fimo, een soort

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SEPTEMBER

NIEUWSBRIEF SEPTEMBER NIEUWSBRIEF SEPTEMBER 1 1 2016-2017 2 NIEUWS BESTE STUDENT Het academieteam staat vanaf 2 september helemaal voor u klaar, uitgerust en enthousiast om u mee te nemen naar de ongemeen boeiende wereld van

Nadere informatie

Zomervakantie 4+ Zomervakantie 4+

Zomervakantie 4+ Zomervakantie 4+ Zomervakantie 4+ Maandag 9 juli BSO Bosrijk Aanwezig om:10.00 uur ophalen vanaf: 16.30 uur Activiteit: Boksworkshop Altijd al eens willen boksen? Grijp dan nu je kans. Jullie krijgen vandaag een boksworkshop

Nadere informatie

1. Lampenmakers - Het Zuidelijk Toneel & Parktheater - Toneel

1. Lampenmakers - Het Zuidelijk Toneel & Parktheater - Toneel 1. Lampenmakers - Het Zuidelijk Toneel & Parktheater - Toneel Speciaal voor het afscheid van de oud president-directeur van Philips organiseren de naaste medewerkers een groots feest. Echter, achter de

Nadere informatie

Zomervakantie 2016 12 juli 2016 5 augustus 2016

Zomervakantie 2016 12 juli 2016 5 augustus 2016 Zomervakantie 2016 12 juli 2016 5 augustus 2016 Beste, In dit boekje komt u alles te weten over speelpleinwerking Flapuit. Deze zomervakantie zijn we geopend van maandag 12 juli 2016 t.e.m. vrijdag 5 augustus

Nadere informatie

Wandelknooppunt fotozoektocht deel 2: Meetjeslandse Kreken

Wandelknooppunt fotozoektocht deel 2: Meetjeslandse Kreken Wandelknooppunt.be fotozoektocht 2017 3 de editie Wandelknooppunt fotozoektocht deel 2: Meetjeslandse Kreken Wandelnetwerk Meetjeslandse Kreken (Oost-Vlaanderen) Startpunt: knooppunt 83, Boerekreek Sportcentrum,

Nadere informatie

Onze kleuters trekken hun sportschoenen aan voor een portie kleuteratletiek, loopspelen en balsporten.

Onze kleuters trekken hun sportschoenen aan voor een portie kleuteratletiek, loopspelen en balsporten. Kleuterdriedaagse Sport en spel Onze kleuters trekken hun sportschoenen aan voor een portie kleuteratletiek, loopspelen en balsporten. Wie? Alle kleuters geboren in 2011 en 2012 Sportcomplex Het Veld:

Nadere informatie