De Kangoo Express is leverbaar in verschillende uitvoeringen met onder meer: 3 lengtes (Compact, Express en Maxi) en talrijke configuraties,

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De Kangoo Express is leverbaar in verschillende uitvoeringen met onder meer: 3 lengtes (Compact, Express en Maxi) en talrijke configuraties,"

Transcriptie

1 Renault KANGOO express & Z.e. KANGOO Z.E. : 0 UITSTOOT, 100% PRAKTISCH drive the change

2

3 De Kangoo Express is leverbaar in verschillende uitvoeringen met onder meer: 3 lengtes (Compact, Express en Maxi) en talrijke configuraties, waaronder 3 zitplaatsen voorin. De Kangoo Z.E. is leverbaar in 2 lengtes en in een 2-zits en een 5-zits versie.

4

5 EDITORIAL renault kangoo express & Z.e. WIJ Werken Mee aan uw succes Uw auto is in de eerste plaats een stuk gereedschap, maar ook een visitekaartje voor uw bedrijf. Daarom is de Kangoo in een nieuw jasje gestoken. En er is nog meer. Renault heeft ook bijzondere aandacht besteed aan de kwaliteit en het comfortniveau. Alles om u thuis te laten voelen in uw auto en om u optimaal uw werk te kunnen laten verrichten. Met de nieuwe ENERGY-motoren met STOP & START technologie, die garant staan voor de beste verhouding tussen brandstofverbruik en CO 2 -uitstoot op de markt, rijdt u altijd tegen zo laag mogelijke kosten. Doormiddel van het standaard ESC (Electronic Stability Control) systeem met Hill- start assist en de Extended Grip -techniek, is de Kangoo ook inzetbaar op moeilijk begaanbaar terrein. Verder doet de Kangoo er alles aan om de kilometerkostprijs te beperken door middel van zuinige, krachtige motoren. Het onderhoudsinterval is teruggebracht naar km / 2 jaar voor alle ENERGY-motoren. Geavanceerde hulpsystemen zorgen voor zuinig en milieuvriendelijk rijden. Bovendien geven zij de betrouwbaarheid die u mag verwachten van een auto die is geproduceerd in een Franse fabriek die gespecialiseerd is in bedrijfswagens. Om u nog beter van dienst te kunnen zijn, hebben wij het toch al uitgebreide aanbod aangevuld met een nieuwe mogelijkheid, 3 zitplaatsen voorin. De Kangoo is leverbaar met radio s die beschikken over Bluetooth en een USB-aansluiting. Bovendien is er het multimediasysteem Renault R-Link waarmee u kunt navigeren, bellen en online services kunt gebruiken. De Kangoo Z.E. heeft een 100% elektrische motor, zonder dat dit ten koste gaat van de laadruimte of prestaties. Tot slot: de grille en het dashboard geven de Kangoo een moderne, robuuste uitstraling. Het krachtige ontwerp zorgt voor een verhoogde kwaliteitsbeleving. Als professionals begrijpen wij de zakelijke markt. Het succes van de Kangoo is tevens het succes van ons netwerk, van professionaliteit die u ten dienste staat. De Kangoo legt de lat hoog, net als u! HET TEAM VAN RENAULT BEDRIJFSWAGENS

6 kangoo REnault express & Z.e. De Kangoo in één oogopslag p. 08 Foto's van het gamma p jaar knowhow p. 18 Indeling, lading en aandrijving p. 20 Een netwerk tot uw dienst p. 28 Catalogus Kangoo Express & Z.E. p. 30 Renault R-Link technologie p. 32 Bescherming op alle niveaus p.34 Niet alleen een label, een belofte p. 36 OP DE COVER KANGOO EXPRESS Fotograaf Yannick Brossard

7

8 08 / 09 MAATWERK DE KANGOO EXPRESS IS ONTWORPEN VOLGENS DE NIEUWE HUISSTIJL VAN RENAULT EN BEANTWOORDT NOG BETER AAN DE BEHOEFTEN VAN DE ZAKELIJKE MARKT. 3 LENGTES, 3 UITRUSTINGSNIVEAUS, EEN UITGEBREID GAMMA ZUINIGE EN KRACHTIGE MOTOREN, WAARONDER EEN 100% ELEKTRISCHE VERSIE. ER IS ALTIJD EEN KANGOO DIE BIJ U PAST!

9 100% AFGESTEMD OP UW BEHOEFTEN Aanbod met drie zitplaatsen voorin*, leverbaar voor de Kangoo Express en Maxi. 2. Kangoo Z.E.: de eerste elektrische bedrijfswagen op de markt met een laadvermogen van 650 kg en een actieradius tussen de 80 en de 125 km. Rijdt soepel en kan in 6 tot 9 uur volledig opgeladen worden. 3. Een uitgebreid en gevarieerd productaanbod: 3 lengtes, een ruime keuze aan mogelijke configuraties, met of zonder ramen, met of zonder zijschuifdeur(en), asymmetrische achterdeuren of achterklep, dakklep. * Afhankelijk van de versie.

10 10 / 11 HIGH-TECH UITGERUST UW MOBIELE KANTOOR RICHT U ZELF IN. DE KANGOO IS VOORZIEN VAN DE LAATSTE SYSTEMEN EN TECHNIEKEN, VERSCHILLENDE INDELINGSMOGELIJKHEDEN IN HET INTERIEUR, SLIMME OPBERGRUIMTES EN EEN INGEBOUWD MULTIMEDIASYSTEEM. AAN ALLES IS GEDACHT OM UW WERK MAKKELIJKER EN COMFORTABELER TE MAKEN.

11 ENERGY-MOTOREN dci 75 & 90: 4,2 l/100 KM* Uitgebreid aanbod radio s: uitgerust met Bluetooth en een USB-aansluiting. Renault R-Link is het multimediasysteem van Renault, met internetverbinding en een navigatiesysteem met verkeersinformatie, een handsfree-functie en stemherkenning. 2. Energy dci 75 & 90 met STOP & START. Deze motoren zijn ongelofelijk zuinig, met een verbruik van 4,2 l / 100 km* en een uitstoot van 110 g CO 2 /km*. Het onderhoudsinterval is verschoven naar km / 2 jaar voor alle nieuwe dci-motoren Extended Grip en Hill-start assist: gekoppeld aan het ESC (Electronic Stability Control). Extended Grip geeft extra tractie in moeilijke rijomstandigheden (zand, modder en sneeuw), en met de Hill-start assist rijdt u makkelijker weg op een helling. 4. Eco-modus. Wordt eenvoudig met een knop geactiveerd en helpt naar gelang de rijstijl het verbruik en de CO 2 -uitstoot van de Kangoo Express terug te dringen, en bij de Kangoo Z.E. om de actieradius tot 10% te vergroten. *Combinatie verbruik en uitstoot gehomologeerd conform de geldende wetgeving.

12 12 / 13 DOELGERICHT WERKEN WAT IS, ELKE DAG OPNIEUW, HET BELANGRIJKST? SNEL EN EFFICIËNT RIJDEN, OM OVERAL OP TIJD TE KUNNEN LEVEREN!DE KANGOO HEEFT EEN UITSTEKEND NAVIGATIESYSTEEM DAT U DAARBIJ HELPT, OOK IN HET STADSCENTRUM. DE ZIJSCHUIFDEUREN EN DE 180 OPENENDE ACHTERDEUREN BIEDEN MAKKELIJK TOEGANG TOT DE LAADRUIMTE. LADEN, ADRES VINDEN, LOSSEN. EFFICIËNTER KAN NIET.

13 Een goede levering begint met het bepalen van de snelste route. Met Renault R-Link zoekt u uw bestemming, controleert u het bereik (Kangoo Z.E.), bepaalt u de handigste route zonder files en kondigt u handsfree uw komst aan. De Kangoo Z.E. is stil en milieuvriendelijk, dus het stadcentrum blijft altijd toegankelijk! Het gaat er allemaal in! In de Kangoo Express & Z.E. past tot 4 m³ lading en beschikt u standaard over een nuttig laadvermogen van 650 kg, tot 800 kg optioneel. In het dashboard zit een handige A4-opbergruimte voor uw documenten. Voor maximale wendbaarheid in de stad is de Kangoo Compact* de beste keuze. In deze versie past nog steeds tot 2,3 m³ lading. * Niet leverbaar in Z.E. versie.

14 14 / 15 BEHEERSTE ACTIVITEIT HET WAGENPARK VAN UW BEDRIJF IS EEN INVESTERING DIE VERSTANDIG BEHEERD MOET WORDEN. MET 3 LENGTES EN TALRIJKE OMBOUWMOGELIJKHEDEN EN CONFIGURATIES, BIEDT HET KANGOO- GAMMA ALLE OPLOSSINGEN OM EEN HOMOGEEN WAGENPARK SAMEN TE STELLEN. DAARBIJ KUNT U DE CO 2 -UITSTOOT EN HET VERBRUIK AANZIENLIJK VERLAGEN DOOR TE KIEZEN VOOR EFFICIENTE VERBRANDINGSMOTOREN GECOMBINEERD MET DE ELEKTRISCHE Z.E. VERSIE.

15 Dankzij het dienstenpakket van My Z.E. Connect services kunt u het opladen van uw Kangoo Z.E. programmeren en controleren. Via uw computer of smartphone kunt u op de hoogte worden gehouden van de voortgang, de resterende tijd, en het beschikbare rijbereik. Met zijn rijhulpsystemen en de 100% elektrische Z.E. versie, verbetert de Kangoo uw TCO (Total Cost of Ownership) en stelt hij u in staat om op uw dagelijkse trajecten uw verbruik te verminderen en/of uw bereik te vergroten.

16 Als boegbeeld van Renault is de Kangoo Z.E. in meerdere opzichten vooruitstrevend te noemen. Hij toont zijn onderscheidende karakter met zijn herkenbare design met blauw chroomkleurige accenten. Daarnaast helpt hij u om de ecologische voetafdruk (CO 2 footprint) van uw bedrijf te beperken. Hij straalt dagelijks uw milieuvriendelijke houding uit. Grote lading Alles is relatief, als de ruimte goed is ontworpen. Met zijn achterdeuren die 180 geopend kunnen worden en een laadlengte tot ruim 2 meter, biedt de Kangoo perspectieven.

17 16 / 17 INNOVATIEF EN PRAKTISCH DE KANGOO MAXI & MAXI Z.E. BIEDEN EEN ROYALE LAADCAPACITEIT. ZE ZIJN GESCHIKT VOOR EEN LAADGEWICHT TOT 650 KG, BIJ EEN LAADVOLUME VAN MAXIMAAL 4 M 3. ZE ZIJN LEVERBAAR MET EEN VOLLEDIG TUSSENSCHOT, OM UW VEILIGHEID EN DIE VAN UW LADING TE GARANDEREN. IN DE LAADRUIMTE ZITTEN MEERDERE BEVESTIGINGSPUNTEN.

18 genetic code 18 / 19 BedRiJFWAgenS IN HART EN NIEREN SINDS 1901 MAAKT RENAULT BEDRIJFSWAGENS DIE VOLDOEN AAN DE BEHOEFTEN VAN ONZE ZAKELIJKE KLANTEN. ZO ONTSTOND EEN LANGE LIJN INNOVATIEVE EN BETAALBARE BEDRIJFSWAGENS. ONZE 113 JAAR AAN KNOWHOW IS DOORGEDRONGEN TOT ALLE BEROEPSGROEPEN EN ALLE MARKTEN.

19 1901 : de wagen van de melkboer van Billancourt 1945 : de 1,000 kg 1945 : de Juvaquatre kleine bedrijfswagen Voor een melkboer die zijn paard wil vervangen, laat Louis Renault het chassis van een personenauto versterken en installeert er een platform en stoelen op. de eerste bedrijfswagen is geboren. Een direct success! Het is de voorganger van de bedrijfswagen zoals wij die vandaag de dag kennen: de Renault 1000 kg is robuust en veelzijdig, kan een zware lading vervoeren en is tegelijkertijd functioneel en niet te duur. Van 1945 tot 1965 zijn er exemplaren geproduceerd en is hij voortdurend verbeterd. De Juvaquatre is een andere succesvolle Renault bedrijfswagen van na de oorlog. deze lichte en zuinige kleine bestelwagen was vooral te zien op het platteland, want hij was bijzonder economisch in het gebruik : de Estafette 1961 : de R4 bestelwagen 1980 : eerste generatie Trafic en Master De Estafette betekent een echte innovatie. Het is de eerste bedrijfswagen van Renault met voorwielaandrijving, met een originele plaats voor de motor - plat onder het chassis - die zo een betere verdeling van het gewicht biedt en een cabinecomfort dat op dat moment nog ongekend was. Hij beschikt over zijschuifdeuren. De Estafette mag in de stad worden geparkeerd en is leverbaar in verschillende versies. De R4 bestelwagen betekent een keerpunt voor Renault-bedrijfswagens. Met een aangeboren gevoel voor service, bevat hij een grote innovatie: een dakklep, een luik in het dak, zodat spullen met een ongebruikelijke lengte toch vervoerd kunnen worden. Een succes dat zijn stempel heeft gedrukt! In de jaren 80 werd het concept van de Estafette tot het uiterste doorgedreven met de Trafic en de Master. Modellen die op alle vragen een antwoord hadden, met een ruime keuze aan lengtes, hoogtes en op- en ombouwmogelijkheden : de Renault Express 1997 : de Renault Kangoo 2011 : de Kangoo Z.E. Tegelijkertijd blijft Renault zijn concept van compacte bedrijfswagen ontwikkelen met de Renault Express. 12 jaar lang zal hij worden aangepast aan de behoeften van de zakelijke klanten: glasoppervlak, kaal platform, modulaire stoelen, enz. De Kangoo is een logisch vervolg op het verkoopsucces van de compacte bestelwagens van Renault. Deze kwieke bedrijfswagen van een nieuw type (de Ludospace) zorgt voor opschudding en combineert werk met het gezinsleven in het weekend. De 100 % elektrische bedrijfswagen van Renault wint de prestigieuze prijs international Van of the Year in 2012.

20 20 / 21 renault kangoo express & Z.e. IN DETAIL LAADRUIMTES DIE ZIJN AFGESTEMD OP ELKE BEHOEFTE, NIEUWE ZUINIGE EN KRACHTIGE MOTOREN, EN EEN ELEKTRISCHE VERSIE DIE DE INNOVATIE VAN DE TOEKOMST BELICHAAMT EN EEN DOORBRAAK OP HET GEBIED VAN DE BESCHERMING VAN HET MILIEU. DE KANGOO VERDIENT HET MEER DAN OOIT DAT WE HEM EENS GOED BEKIJKEN.

21 KANGOO compact 2,3 m 3 KANGOO EXprEss & Z.E. 3 m 3 KANGOO MAXI & MAXI Z.E. 4 m 3

22 22 / 23 OPTIMALE LAADCAPACITEIT

23 IN BENZINE, DIESEL OF ELEKTRISCHE VERSIE, AFHANKELIJK VAN DE SPECIFICATIES, BIEDT DE KANGOO EEN LAADCAPACITEIT VAN 2,3 M 3 TOT 4 M 3. HIJ IS MODULAIR, PRAKTISCH EN BIEDT SLIMME OPLOSSINGEN VOOR MEER LAADVOLUME EN LAADLENGTE. Het zakelijke leven versnelt... Er wordt steeds meer van u gevraagd, uw verwachtingen veranderen. De Kangoo heeft hier op alle vlakken rekening mee gehouden: De veelzijdigheid Een mannenavond, de volgende ochtend boodschappen doen... De Kangoo past zich snel aan... Hij is leverbaar met 3 zitplaatsen voorin*: een bestuurdersstoel en een 2-zitsbank met een opbergruimte onder de zitting, die een maximale inhoud heeft van 15 liter. De rugleuningen van de 2-zitsbank kunnen apart worden neergeklapt om dienst te doen als tafeltje. De dakklep zorgt voor nog meer ruimte in de hoogte. Een laadgigant In het interieur maken de talloze opbergruimtes het mogelijk om alle beschikbare ruimte optimaal te benutten. De opbergruimte in het dashboard is eenvoudig toegankelijk om uw A4-documenten in te leggen, en voor grotere spullen kunt u rekenen op de opbergplank boven de voorruit, het dashboardkastje of de centrale armsteun (afhankelijk van de versie), of op de ruimte onder de 2-zitsbank voorin (optioneel). De laadruimte biedt een royaal volume, dat varieert van 2,3 m 3 tot 4 m 3, afhankelijk van de versie. Door de talrijke uitrustingen wordt aan al uw behoeften tegemoetgekomen: de auto is leverbaar als gesloten bestel, met o.a. bescherming voor de vloer en/of de zijkanten, bevestigingssystemen, deuren met of zonder raam, een handige dakklep. Een laadvermogen tot 800 kg** afhankelijk van het type carrosserie en de specifi caties. Extreem toegankelijk Het kost geen enkele moeite om de zijschuifdeur(en) te openen of uw laadruimte vrij te maken via de 180 openende asymmetrische achterdeuren. Probleemloos in- en uitladen. De lage laaddrempel, tussen 57 cm en 60 cm van de grond, vereenvoudigt het laden en lossen van zware spullen. Talrijke openingen, een dakklep, achter- en/of zijdeuren met of zonder raam, een beter gebruik van de laadruimte... Altijd op u gericht. * Optie niet leverbaar voor de Kangoo Compact en Z.E. ** Laadvermogen van 800 kg niet leverbaar voor de Kangoo Z.E. Laadbreedte tot 1.22 m Laadhoogte tot 1.13 m Laadlengte tot 2.12 m Laadvolume tot 4 m 3 Laadvermogen tot 800 kg

24 24 / 25 EEN ZUINIGE MOTOR WINNEND DUO ROb WhItE Directeur, Renault Sport F1 GaspaR GascON Directeur, Engineering motoren Renault Bij Renault komt de technologische wedijver voort uit passie. Rob White, Technisch directeur van Renault Sport FI, ontwerpt met zijn team de Renault-motoren die een kwart van de Formule 1 -stallen aandrijven. Winnende motoren, al meer dan 35 jaar! 12 keer wereldkampioen. Voor de in serie geproduceerde modellen ontwikkelt Gaspar Gascon (Directeur Engineering motoren Renault), samen met zijn team, het nieuwe gamma ENERGY-motoren. Een heel andere wereld? Integendeel. Rob en Gaspar staan dagelijks in contact, wisselen van gedachten, ontwikkelen samen nieuwe ideeën, profiteren van elkaars knowhow met het enthousiasme van eeuwige pioniers. Het doel: het brandstofverbruik en de CO 2 -uitstoot met 35 % verminderen, de robuustheid in extreme omstandigheden testen en het dagelijks rijplezier naar het hoogste niveau tillen. Als twee engineering teams die dol zijn op innovatie hun krachten bundelen en hun knowhow delen, is de dynamiek twee keer zo groot. Zo worden motoren ontwikkeld die tot de beste ter wereld behoren.

25 DE BENZINE- OF DIESELMOTOREN VAN DE KANGOO BESCHIKKEN OVER EEN BUNDELING VAN INNOVATIES TEN BEHOEVE VAN HET PRESTATIEVERMOGEN EN DE ZUINIGHEID. DANKZIJ EEN COMBINATIE VAN TECHNOLOGIEËN, DIE ALLEMAAL GERICHT ZIJN OP DE VERBETERING VAN HET ENERGIERENDEMENT VAN DE MOTOR, ZORGEN ZE VOOR EEN ZEER LAAG BRANDSTOFVERBRUIK, ZONDER DAT DIT TEN KOSTE GAAT VAN HET RIJPLEZIER. ENERGY dci 75 & 90 STOP & START De zuinige en krachtige ENERGY dci 75 en dci 90 zijn afgestemd op zakelijk gebruik. Dankzij de nieuwe technologieën voor energieregeneratie en het afzetten van de motor (Stop & Start), kunnen ze een brandstofverbruik behalen van 4,2 l/100 km* met een CO 2 -uitstoot van slechts 110 g/km, waardoor de Kangoo de nummer één van zijn klasse is. Door dit brandstofverbruik, in combinatie met een onderhoudsinterval van km of 2 jaar**, kunnen de onderhoudskosten worden beperkt. ENERGY dci 110 STOP & START Comfort, reactievermogen en souplesse kenmerken de ENERGY dci 110, die een vermogen ontwikkelt van110 pk bij t/min, afgestemd op de meeste ladingen en de langste ritten. Het hoge koppel van 240 Nm is beschikbaar vanaf t/min: dit is bijzonder geschikt voor het wegrijden als de auto zwaar beladen is en voor acceleraties onder alle omstandigheden. Wat brandstofverbruik betreft; slechts 4,4 l/100 km* bij gecombineerd gebruik, met een CO 2 -uitstoot van 115 g/km. Benzinemotor ENERGY TCe 115 De ENERGY TCe 115 biedt goede prestaties op het gebied van vermogen, koppel en verbruik. Het betreft een 1,2 liter (1.197 cm 3 ) turbo motor met 4 cilinders en 16 kleppen, met directe inspuiting. Met zijn aluminium blok biedt hij een uitstekend acceleratievermogen. Hij heeft een vermogen van 115 pk en biedt een hoog maximaal koppel van 190 Nm, beschikbaar van tot t/min, waarvan 90% bij t/min. Zijn vermogen van 100 pk/liter is ongekend voor een 1,2 liter benzinemotor. Met deze prestaties blijft de Energy TCe 115 zuinig, met een verbruik van slechts 6,1 l /100 km* en een CO 2 -uitstoot van 140 g/km*. Tot slot is hij uitgerust met een distributieketting, onderhoudsvrij, waardoor de kilometerkostprijs aanzienlijk lager wordt. * Verbruik en uitstoot gehomologeerd conform de geldende wetgeving (Kangoo Express, 15" wielen, standaard laadvermogen). ** Bij de eerst bereikte termijn.

26 26 / 27 ELEKTRISCH VERMOGEN

27 RENAULT LEVERT INNOVATIE NIEUWE TROEVEN VOOR ZAKELIJKE KLANTEN. U VERKLEINT DE ECOLOGISCHE VOETAFDRUK VAN UW BEDRIJF, U VERBETERT UW IMAGO, U PROFITEERT VAN HET COMFORT EN DE RUST VAN ELEKTRISCH RIJDEN EN U VERLAAGT DE KILOMETERKOSTPRIJS. ZOVEEL VOLDOENING GEEFT DE KANGOO Z.E. Vergroot uw bereik Bij het gebruik toont de Kangoo Z.E. een gemiddeld bereik van 80 km in de winter en 125 km bij gematigd klimaat. Dit bereik varieert naargelang uw snelheid, het hoogteverschil van de wegen waarop wordt gereden, uw rijstijl en het gebruik van de verwarming of de airconditioning. Om uw actieradius te vergroten, biedt de Kangoo Z.E. u verschillende hulpmiddelen: allereerst de Eco-modus, waarmee de rijprestaties kunnen worden beperkt ten gunste van het bereik. Daarnaast wordt de batterij opgeladen als de auto afremt, dat wil zeggen zodra u uw voet van het gaspedaal haalt (opladen zichtbaar via de econometer op het instrumentenpaneel). De voorverwarmfunctie maakt het mogelijk om van een optimaal thermisch comfort te genieten en tegelijkertijd de capaciteit van uw batterij te behouden door de verwarming of ventilatie van uw auto op afstand in te stellen als deze nog wordt opgeladen. Eenvoudig opladen Om de batterij op te laden, sluit u uw auto 6 tot 9 uur aan (voor volledig opladen) op een oplaadpunt, op het terrein van uw bedrijf of thuis. U kunt Renault R-Link gebruiken om de oplaadpunten binnen uw actieradius en hun beschikbaarheid weer te geven. Profiteer van een uniek rijcomfort De Kangoo Z.E. is 100% elektrisch en biedt zakelijke rijders een unieke ervaring: een ontspannende stilte tijdens de rit. Aan het stuur merkt u een goed acceleratievermogen, met een maximaal koppel van 226 Nm dat direct beschikbaar is. Door de automatische versnellingsbak, waardoor niet geschakeld hoeft te worden, kunt u de Kangoo Z.E. besturen zonder dat u daaraan hoeft te denken, in stilte en zonder schokken. De topsnelheid komt overeen met de wettelijke beperkingen: 130 km/h. Geen geluid bij dagelijks gebruik, geen uitstoot*, 100% schoon een enorme innovatie. Verlaag uw kilometerkostprijs Door het huursysteem van de batterij, beschikt u gegarandeerd altijd over een perfect werkende batterij, met voldoende oplaadcapaciteit, altijd meer dan 75% van de oorspronkelijke capaciteit. De kilometerkostprijs - inclusief de huur van de batterij, het opladen en het onderhoud - ligt dicht bij die van een vergelijkbare auto met verbrandingsmotor vanaf km per jaar, en is concurrerend boven deze jaarlijkse afstand. Nieuw: dankzij het pack My Z.E. Inter@ctive kunt u het opladen vanop afstand starten, via uw computer, als de auto is aangesloten op een oplaadpunt. Een goede manier om geld te besparen als u het opladen in de daluren laat plaatsvinden. * In gebruik, zonder slijtageonderdelen. 1. Oplaadstopcontact 2. Elektrische motor 3. Lithium-ion accu

28 28 / 29 PROFESSIONALS ONDER ELKAAR DANKZIJ HET PRO+ NETWERK MET MEER DAN 350 VESTIGINGEN IN EUROPA, BIEDT RENAULT ZIJN ZAKELIJKE KLANTEN EEN PERSOONLIJKE ONTVANGST EN SERVICES OP MAAT. VERKOOP, ONDERHOUD, REPARATIE, AFTER-SALES SERVICE: EEN 100% PROFESSIONELE BEGELEIDING WAARMEE KOSTBARE TIJD WORDT BESPAARD.

29 EEN TEAM VAN GETRAINDE PROFESSIONALS Renault heeft Renault Pro+ opgericht om te voldoen aan de verwachtingen van zakelijke klanten. Zo beschikt u over een netwerk voor Sales en After- Sales dat 100% op bedrijven is gericht, waarbij al onze beloftes worden nageleefd. De klantbeloftes van Renault Pro+ ALLE EXPERTISE GEBUNDELD OP ÉÉN PLAATS Uw Renault Pro+ dealer heeft alle persoonlijke services ingevoerd waar u behoefte aan heeft. Alle werknemers binnen Renault Pro+ zijn door de Renault Academy opgeleid, zodat ze de kennis hebben om in te spelen op de behoeften binnen uw specifieke werkzaamheden. Ze adviseren u bij de keuze van uw nieuwe bedrijfswagen, inclusief op- en ombouw en kunnen u de meest geschikte accessoires, onderhouds- of financieringscontracten voorstellen. OPLOSSINGEN VOOR ZAKELIJKE KLANTEN Middelgrote en grote bedrijven, de Renault Pro+ dealer is uw partner bij het samenstellen en beheren van uw wagenpark. Renault, de nummer 1 op het gebied van verkoop aan bedrijven, biedt u een uitgebreid gamma, van personenauto's tot bedrijfswagens, bedrijfsuitvoeringen of open ombouwen om aan al uw verwachtingen te voldoen. Een uitgebreid aanbod bedrijfswagens, inclusief op- en ombouw. Een uitnodiging voor een proefrit zonder afspraak. Een sales-offerte op maat binnen 48 uur. Ruimere openingstijden van de werkplaats voor zakelijke klanten. Onderhoud zonder afspraak binnen 8 uur. Binnen 4 uur een gedetailleerde prijsopgave voor reparative. Vervangend vervoer op maat.

30 30/31

31 TECHNISCHE GEGEVENS ALLES OVER DE KANGOO, OM UW AUTO TE KUNNEN KIEZEN EN TE CONFIGUREREN... DUIK IN DE KANGOO EXPRESS & Z.E. CATALOGUS CARROSSERIEKLEUREN / De kleuren voor het Kangoo-gamma MOTOREN / Benzine, Diesel of Elektrisch UITRUSTINGEN / Interieur en essentiële uitrustingen AFMETINGEN / Alle belangrijke maten van uw bedrijfswagen CONFIGURATIES / De bedrijfswagen op maat voor uw werkzaamheden OPTIES / De opties die aan uw eisen voldoen ACCESSOIRES / De onmisbare uitrusting

32 / KANGOO EXPRESS & Z.E. CARROSSERIEKLEUREN DE KLEUREN VAN DE KANGOO EXPRESS & Z.E. KUNNEN OOK WORDEN AFGESTEMD OP UW EISEN. NAAST DE ONDERSTAANDE STANDAARDKLEUREN, KUNNEN WE OOK VOLDOEN AAN UW SPECIFIEKE WENSEN MET BETREKKING TOT KLEUREN. INFORMEER BIJ UW RENAULT DEALER NAAR DE MOGELIJKHEDEN. BLANC MINÉRAL BRUN MOKA (M) ROUGE VIF NOIR MÉTAL (M) GRIS TAUPE GRIS ARGENT (M) BLEU ÉTOILE (M) GRIS CASSIOPÉE (M) M: metaallak Foto's onder voorbehoud.

33 MOTOREN BENZINE, DIESEL OF ELEKTRISCH: ALLE GEGEVENS OM TE VERGELIJKEN EN EEN GOEDE KEUZE TE MAKEN. TECHNISCHE GEGEVENS KANGOO EXPRESS & KANGOO Z.E. MOTOREN TCe 115 dci 75 ENERGY dci 75 ENERGY dci 90 ENERGY dci 110 dci 90 dci 110 STOP & START STOP & START STOP & START Z.E. Cilinderinhoud (cm 3 ) n.v.t. Type inspuiting Direct - turbo Direct - Common Direct - Common Direct - Common Direct - Common Direct - Common Direct - Common Rail + turbo Rail + turbo Rail + turbo Rail + turbo Rail + turbo Rail + turbo n.v.t. Brandstof Euro loodvrij Diesel Diesel Diesel Diesel Diesel Diesel Elektrisch Aantal cilinders / kleppen per cilinder 4 / 16 4 / 2 4 / 2 4 / 2 4 / 2 4 / 2 4 / 2 n.v.t. Max. vermogen kw (DIN pk) bij tr/mn 85 (115) (75) (75) (90) (90) (110) (110) (60) Max. koppel Nm (bij tr/mn) 190 (2000) 180 (1750) 180 (1750) 200 (1750) 200 (1750) 240 (1750) 240 (1750) 226 (0) Roetfilter n.v.t. Ja Ja Ja Ja Ja Ja n.v.t. Uitlaatemissieniveau Euro 5b+ Euro 5b+ Euro 5b+ Euro 5b+ Euro 5b+ Euro 5b+ Euro 5b+ n.v.t. BESCHIKBAARHEID MOTOR / UITVOERING Express Compact Express Express Maxi VERSNELLINGSBAK Aandrijving Vóór Vóór Vóór Vóór Vóór Vóór Vóór Vóór Aantal versnellingen handgeschakeld Reductiebak (vergelijkbaar met automaat) BANDEN Standaardmontage Express Compact /70 R14-185/70 R Standaardmontage Express / Express Maxi 195/65 R15 195/65 R15 195/65 R15 195/65 R15 195/65 R15 195/65 R15 195/65 R15 195/65R15 95T DRAAICIRKEL Express Compact 9,6 - Express & Z.E. 10,7 Express Maxi & Maxi Z.E. 11,9 REMSYSTEEM ABS en noodstopbekrachtiging Standaard op alle versies Voorwielen Geventileerde schijfremmen Achterwielen Express Compact Trommelremmen Achterwielen Express Schijfremmen / Trommelremmen op dci 75 & ENERGY dci 75 Stop & Start Achterwielen Express Maxi, Z.E. & Maxi Z.E. Schijfremmen INHOUDEN Brandstoftank (L)/ batterij capaciteit (kwh) SPECIFIEK Z.E. Type batterij Litium-ion Gewicht batterij (kg) 260 Laadtijd van 0% tot 100% ongeveer 8 uur Laadtijd van 20% tot 80% ongeveer 4 u 30 m Stroomsterkte laden (A) 16 Gemiddeld verbruik in Wh / km) 155 Gemiddelde actieradius bij lage temperaturen (km) 80 Gemiddelde actieradius bij gematigde temperaturen (km) 125 KANGOO Z.E. - 3 REDENEN OM U TE OVERTUIGEN... Rijcomfort Aan het stuur van de Kangoo Z.E. beleeft u een 'serene' rijervaring. Allereerst dankzij de stilte die de 100% elektrische motor biedt. Daarnaast kunt u door de automatische versnellingsbak, de nieuwe Kangoo Z.E. besturen in stilte en zonder schokken. Gebruiksgemak Door het huursysteem van de batterij, beschikt u altijd over een perfect werkende batterij, met voldoende oplaadcapaciteit. In geval van een lege batterij is de hulpverlening bovendien inbegrepen. Het bereik van de Kangoo Z.E. kan variëren naargelang het type traject, de snelheid, het gebruik van de airconditioning en de verwarming en de rijstijl. Zo kunt u op een traject net buiten de stad rond de 80 km afleggen in de winter en 125 km met gematigd klimaat. Om het beheer van het bereik eenvoudiger te maken, beschikt u over een aantal hulpmiddelen: Eco-modus, voorverwarming van de auto of begeleiding naar het dichtstbijzijnde oplaadpunt met Renault R-Link. Lage kilometerkostprijs De kilometerkostprijs - inclusief de huur van de batterij, het opladen en het onderhoud - ligt dicht bij die van een vergelijkbare auto met verbrandingsmotor vanaf km per jaar, en is concurrerend boven deze jaarlijkse afstand. Nieuw: dankzij het pack My Z.E. Inter@ctive kunt u het opladen op afstand starten, via uw computer, als de auto is aangesloten op een oplaadpunt. Een goede manier om geld te besparen als u het opladen in de daluren laat plaatsvinden.

34 / KANGOO EXPRESS UITRUSTING KIES VOOR UW KANGOO HET UITRUSTINGSNIVEAU DAT BIJ U PAST. kangoo express générique STANDAARDUITRUSTING OP DE GÉNÉRIQUE 3-punts rolgordels vóór, in hoogte verstelbaar, met gordelspanner en spankrachtbegrenzer 4-sjorogen op vloer laadruimte 12V aansluiting middenconsole ABS en noodstopbekrachtiging Achterklep met raam, wisser, sproeier en verwarming Airbag bestuurder Bekleding stof 'Titane' Buitenspiegels van binnenuit handmatig verstelbaar, asferisch Centrale deurvergrendeling met FMafstandsbediening Dashboardkastje zonder klep Digitaal informatiedisplay in instrumentenpaneel Eco-mode (past de prestaties van de motor aan om de actieradius te optimaliseren) Eco-zone aanduiding bij toerenteller en schakelindicatie Elektronische stuurbekrachtiging ESC (Electronic Stability Control) met Extended Grip Control en Hill Start Assist Getint glas met hoog filterend vermogen Grote opbergvakken in de deuren vóór Halogeen koplampen van binnenuit verstelbaar Hardboard bescherming in laadruimte Hemelbekleding in cabine Hoofdsteunen vóór, in hoogte verstelbaar In hoogte verstelbaar stuurwiel Laadvolume 3,0 m 3 Onderbreking brandstoftoevoer bij aanrijding Opbergvak formaat A4 in dashboard Plafonnière, centraal geplaatst en geschakeld met deuren Radiovoorbereiding (antenne) Schakelindicator Schildbumpers vóór en achter, brede beschermstrips op de flanken en aan onderzijde achterdeuren Signaal vergeten verlichting Stalen wiel 'Bol' 15" Startonderbreking Toerenteller Tussenschot, halfhoog Vergrendelbare tankklep Verlichting achterzijde laadruimte Versterkte, inbraakwerende sloten Volwaardig reservewiel * De Générique uitvoering heeft zeer beperkte optiemogelijkheden

35 kangoo express/ comfort KANGOO EXPRESS = KANGOO EXPRESS GÉNÉRIQUE + Achterdeuren, asymmetrisch, 180 draaibaar meeruitrusting energy StoP & StArt Elektrisch verwarmde en verstelbare buitenspiegels Elektrisch bedienbare ramen bestuurder (met sneltoets) en bijrijder KANGOO EXPRESS COMFORT = KANGOO EXPRESS + 4-sjorogen aan zijkant laadruimte Elektrisch bedienbare ramen bestuurder (met sneltoets) en bijrijder Elektrisch verwarmde en verstelbare buitenspiegels In hoogte verstelbare bestuurdersstoel Klep voor dashboardkastje Opbergplank boven voorruit Ramen in achterdeuren, elektrische wisser/sproeier en achterruitverwarming Rubberen mat in laadruimte Zijschuifdeur rechts zonder raam Specifiek compact: Betonplex laadvloer Laadvolume 2,3 m 3 Stalen wiel 'Bol' 14" Tussenschot (flexibel), 30 cm hoog Zonder zijschuifdeur Specifiek (energy) dci 110: Airconditioning met pollenfilter (handmatig te bedienen) Specifiek maxi: Laadvolume 4 m 3 Volledig tussenschot met raam Zonder 4-sjorogen aan zijkant laadruimte

36 / KANGOO EXPRESS kangoo express Black Edition KANGOO EXPRESS BLACK EDITION = KANGOO EXPRESS COMFORT + Boardcomputer met tekstweergave Centraal opbergvak / armsteun Kap boven achterlicht in carrosseriekleur Mistlampen vóór R-Plug & Radio CD/MP3-speler met geintegreerd display, bluetooth en AUX-ingang (type:usb/mp3- speler) Volledig tussenschot met raam Wieldoppen Brigantin (Type Nervastella op ENERGY STOP & START) Zilverkleurige strip in voorbumper Zwarte koplampbehuizing Specifiek Maxi: Laadvolume 4 m 3

37 / KANGOO Z.E. UITRUSTING ONTDEK DE STANDAARDUITRUSTING VOOR DE KANGOO Z.E. kangoo Z.E. and Maxi Z.E. KANGOO Z.E.BELANGRIJKSTE STANDAARDUITRUSTING NIEUWE KANGOO Z.E. 3-punts rolgordels vóór, in hoogte verstelbaar, met gordelspanner en spankrachtbegrenzer 4 sjorogen op vloer laadruimte 12V aansluiting middenconsole ABS en noodstopbekrachtiging Achterdeuren, asymmetrisch, 180 draaibaar Airbag bestuurder Bandenreparatieset (zonder reservewiel) Boordcomputer Bekleding stof Titane Centrale deurvergrendeling met FM-afstandsbediening Dashboardkastje zonder klep Eco-mode Elektronische stuurbekrachtiging Elektische standverwarming Elektrisch bedienbare ramen bestuurder (met sneltoets) en bijrijder Elektrisch verstelbare buitenspiegels ESC (Electronic Stability Control) met Hill Start Assist Grote opbergvakken in de deuren vóór Getint glas met hoog filterend vermogen Halogeen koplampen van binnenuit verstelbaar Hemelbekleding in cabine Hoofdsteunen vóór, in hoogte verstelbaar In hoogte verstelbaar stuurwiel Laadkabel van 4 meter Laadvolume 3,0 m 3 Instrumentenpaneel met indicatie accustatus, actieradius & kw-verbruik Opbergvak formaat A4 in dashboard Oplaadaansluiting aan voorzijde onder logo Plafonnière, centraal geplaatst en geschakeld met deuren Radiovoorbereiding (antenne) Schildbumpers vóór en achter, brede beschermstrips op de flanken en aan onderzijde achterdeuren Signaal vergeten verlichting Stalen wiel 15" met Brigantin wieldoppen Startonderbreking Tussenschot, halfhoog Verlichting achterzijde laadruimte Versterkte, inbraakwerende sloten Wall -box oplaadkabel Zoemer vergeten verlichting Zwarte koplampbehuiziing KANGOO MAXI Z.E. = KANGOO Z.E. + Laadvolume 4 m 3 Volledig tussenschot met raam Volwaardig reservewiel KANGOO MAXI Z.E. 5 ZITPLAATSEN = KANGOO MAXI Z.E. + 3-punts rolgordels achter, met gordelspanner 3 hoofdsteunen achter, in hoogte verstelbaar Achterbank 1/3 2/3 neerklapbaar met 3 zitplaatsen Airbag passagier + zijairbags Bandenreparatieset (zonder reservewiel) Kunststoffen bescherming wielkasten in bagageruimte Raam in paneel linkerzijde Raam in paneel rechter achterzijde Ramen in achterdeuren, elektrische wisser/sproeier en achterruitverwarming Rubberen mat in bagageruimte Zijschuifdeur rechts met vast raam Zonder volledig tussenschot met raam

38 / KANGOO EXPRESS & Z.E. AFMETINGEN HOOGTE, BREEDTE, LAADVOLUME... EEN KLEINE BEDRIJFSWAGEN DIE IS GEMAAKT OM AAN AL UW BEHOEFTEN TE VOLDOEN. Kangoo Express Compact Kangoo Express & Kangoo Z.E. Kangoo Express Maxi & Kangoo Maxi Z.E. Kangoo Express Compact Kangoo Express & Z.E. Kangoo Express Maxi & Maxi Z.E. Kangoo Maxi Z.E. 5 zitplaatsen Laadvolume min./max. (dm 3 ) 2,300/2,800 3,000 / 3,500 4,000 / 4,600 1,300 / 3,400 AFMETINGEN (mm) A Wielbasis 2,313 2,697 3,081 3,081 B Totale lengte 3,898 4,282 4,666 4,666 C Overhang vóór D Overhang achter E Spoorbreedte vóór 1,521 1,521 1,521 1,521 F Spoorbreedte achter 1,533 1,533 1,533 1,533 G Totale breedte / met buitenspiegels 1,829 / 2,138 1,829 / 2,138 1,829 / 2,138 1,829 / 2,138 H Hoogte onbeladen 1,783 / 1,812 1,805 / 1,844 1,810 / 1,836 1,802 / 1,826 H1 Hoogte met geopende achterdeuren 1,833 / 1,863 1,872 / 1,934 1,893 / 1,920 1,878 / 1,902 J Laadhoogte 547 / / / / 586 K Bodemvrijheid onbeladen/beladen (Kangoo Express) (Kangoo Z.E.) / M Breedte op ellebooghoogte vóór / achter 1,510 / - 1,510 /- 1,510 / - 1,510 / 1,539 N Breedte tussen de portieren vóór / achter 1,464 /- 1,464 /- 1,464 / - 1,464 / 1,507 Q1 Hoogte laadruimte (Kangoo Express) (Kangoo Z.E.) 1,227 1,251 1,252 1,154 Y Breedte laadopening achter op 1 meter hoogte 1,141 1,141 1,141 1,141 Y1 Breedte laadopening achter op 0,1 meter hoogte 1,219 1,219 1,219 1,219 Y2 Breedte tussen de wielkasten (zonder bekleding) 1,218 1,218 1,218 -/ 1,145 /- Z Hoogte opening laadruimte achterzijde 1,129 1,129 1,129 1,129 Z1 Bruikbare lengte laadruimte 1,092 1,476 1,862 1,008 Z2 Lengte laadruimte tot aan tussenschot (let op: verplicht 30 cm hoog tussenschot) - met optie neer- en opklapbare passagiersstoel - met achterbank neergeklapt 1,347 2,118-1,731 2,502-2,115 2,886-1,328-2,210 Z3 Binnenlengte (pedaal/achter) ,716

39 CONFIGURATIES OP MAAT GEMAAKT VOOR UW WERKZAAMHEDEN. KANGOO EXPRESS COMPACT KANGOO EXPRESS & KANGOO Z.E. KANGOO EXPRESS MAXI & KANGOO MAXI Z.E. 1 OF 2 ZIJSCHUIFDEUREN ZONDER RAAM 1 1 OF 2 ZIJSCHUIFDEUREN MET RAAM ** 1 1 OF 2 ZIJSCHUIFDEUREN MET LAADRUIMTE MET RUITEN (Z.E.) BUMPER VOOR/ ACHTER EN ZWARTE BUITENSPIEGELKAPPEN ZWARTE KOPLAMPBEHUIZING EN ZILVERKLEURIGE STRIP IN VOORBUMPER (BLACK EDITION) ASYMMETRISCHE ACHTERDEUREN ZONDER RAAM ASYMMETRISCHE ACHTERDEUREN MET RAAM, RUITENWISSER, SPROEIER EN VERWARMING ACHTERKLEP MET RAAM* * Behalve Kangoo Express Maxi & Maxi Z.E. ** Slechts 1 zijschuifdeur mogelijk op de Kangoo Z.E. Raam in schuifdeur niet mogelijk.

40 / KANGOO EXPRESS & Z.E. OPTIES ILLUSTRATIES VAN DE BELANGRIJKSTE OPTIES Automatische airconditioning. 2. Handbediende airconditioning. 3. Radio CD Bluetooth & USB. 4. Radio Bluetooth & USB. 5. Het multimediasysteem met internetverbinding Renault R-Link biedt een navigatiesysteem met kaartweergave, een handsfree functie en spraakherkenning.

41 Elektrisch inklapbare buitenspiegels. 2. Dakklep. De Dakklep biedt de mogelijkheid om lange spullen te vervoeren. 3. Centrale armsteun. De armsteun is goed toegankelijk en biedt de passagiers een extra opbergruimte binnen handbereik en een comfortabele ondersteuning. 4. Drie zitplaatsen voorin (niet leverbaar op de Kangoo Z.E. en de Kangoo Maxi 5 zitplaatsen): een bestuurdersstoel en een bank voor twee passagiers, de middelste zitplaats is enigszins smaller en bestemd voor incidenteel gebruik. 5. Regen- en lichtsensor. De regensensor zorgt ervoor dat de ruitenwissers automatisch geactiveerd worden als het begint te regenen, waarbij de wissnelheid aangepast wordt aan de intensiteit van de regen.

42 Centrale armsteun. De armsteun is goed toegankelijk en biedt de passagiers een extra opbergruimte binnen handbereik en een comfortabele ondersteuning. 2. Het vak met radiodisplay biedt ook ruimte voor kleine artikelen zonder het display te blokkeren. 3. Achteruitrijcamera*. De weergave van de beelden op het scherm dat in de zonneklep is ingebouwd maakt uw manoeuvres gemakkelijker en zorgt ervoor dat u obstakels kunt vermijden. * Niet leverbaar voor de Kangoo Z.E.

43 Parkeersensoren achter. Tijdens het inparkeren neemt het systeem eventuele obstakels waar en laten steeds snellere piepjes u weten hoe ver u zich nog van het obstakel bevindt. 2. Cruisecontrol en snelheidsbegrenzer. Met de cruisecontrol kan een constante snelheid worden ingesteld; de snelheidsbegrenzer zorgt ervoor dat de ingestelde snelheid niet wordt overschreden. 3. Lichtmetalen wielen 15" Aria*. 4. Lichtmetalen wielen 16" Egeus*. * Niet leverbaar voor de Kangoo Z.E.

44 / KANGOO EXPRESS & Z.E. ACCESSOIRES OM AAN UW DAGELIJKSE ZAKELIJKE BEHOEFTEN TE VOLDOEN, BIEDT RENAULT U EEN UITGEBREID GAMMA ORIGINELE ACCESSOIRES DIE SPECIAAL ZIJN ONTWORPEN EN ONTWIKKELD VOOR UW KANGOO EXPRESS Stalen imperiaal. Deze stevige imperiaal past perfect op uw auto, is getest in een windtunnel en heeft een roestwerende coating. Hij is geschikt voor ladingen tot 100 kg (het max. laadvermogen is inclusief het gewicht van de imperiaal). Ter verhoging van het comfort zorgt een windscherm ervoor dat de aerodynamische geluiden beperkt blijven. Leverbaar afhankelijk van de lengte van de auto 2. In lengterichting geplaatste dakdragers. Deze dakdragers passen perfect op uw auto. Ze zijn vervaardigd uit gegalvaniseerd staal en zijn roestbestendig. Ze zijn ook ontworpen om de aerodynamische geluiden te beperken. Ze zijn zeer robuust en kunnen worden beladen met 95 kg (inclusief gewicht van de drager). 3. Standaard trekhaak. De trekhaak is bedoeld voor een permanent gebruik op de auto. Hij garandeert de veiligheid van het getrokken materiaal. Met een roestwerende coating is hij langdurig geschikt voor intensief gebruik. Er zijn ook 7- en 13-polige stekkers leverbaar uit het gamma Renault Accessoires. 4. Zwanenhalstrekhaak. De zwanenhalstrekhaak is ontworpen voor een intensief gebruik en voldoet perfect aan de behoeften van zakelijke rijders. Met een roestwerende coating is hij langdurig geschikt voor zakelijk gebruik. Met gereedschap kan hij eenvoudig worden verwijderd. Er zijn ook 7- en 13-polige stekkers leverbaar.

45 Compleet laadruimtepakket. De laadruimtebekleding is op maat gemaakt. Deze vormt een optimale bescherming van de laadruimte, zelfs bij intensief gebruik. Zo voorkomen ze herstelkosten van de auto bij inruil 2. Kunststof vloer. Deze kunststof bak op maat sluit perfect aan op de vloer van de laadruimte. Vervaardigd uit kunststof (ABS) en kan zeer eenvoudig worden schoongespoten. 3. Rasterwerk voor de ramen. Dit rasterwerk voorkomt diefstal en de bestuurder behoudt een goed zicht naar achteren. 4. Spatlappen. Deze spatlappen zijn leverbaar voor de vóór- en achterkant en beschermen de carrosserie tegen modderspatten en steenslag. 5. Bescherming van de portieren. Deze lijsten zijn leverbaar voor auto's met openslaande achterdeuren of een achterklep en beschermen de carrosserie efficiënt tegen kleine beschadigingen.

46 / KANGOO EXPRESS & Z.E. ACCESSOIRES OM AAN UW DAGELIJKSE ZAKELIJKE BEHOEFTEN TE VOLDOEN, BIEDT RENAULT U EEN UITGEBREID GAMMA ORIGINELE ACCESSOIRES DIE SPECIAAL ZIJN ONTWORPEN EN ONTWIKKELD VOOR UW KANGOO Stoelhoezen. Deze stoelhoezen beschermen de originele bekleding. Ze zijn van stof of TEP (stof met coating), op maat gemaakt en leverbaar i.c.m. airbags Stoffen mat en Rubbermat Novestra. Alle matten van Renault hebben originele Renault-voorbereidingen voor bevestiging. Ze garanderen optimale veiligheid. De stoffen en rubberen matten zijn zeer slijtvast en daardoor bijzonder geschikt voor zakelijk gebruik. De rubberen mat wordt met name aanbevolen voor gebruik waarbij de auto vies wordt. 4. Houder voor brandblusser. De brandblussers in het Renault-gamma kunnen in deze houder worden geplaatst. Hij is bevestigd op de grond aan de passagierskant en onderworpen aan crashtests om de veiligheid van de inzittenden te garanderen.

47 Parkeersensoren. De parkeersensoren zijn leverbaar voor de vóór- en achterzijde en vergemakkelijken manoeuvres. 2. Achteruitrijcamera. Deze achteruitrijcamera met een in de zonneklep van de bestuurder geïntegreerd scherm toont het beeld van wat er achter de auto gebeurt. Dit is met name handig als de auto is uitgerust met een tussenschot zonder raam. 3. Los GPS. Dit model heeft een 5 inch scherm en biedt twee technologieën in één: GPS en een Bluetooth handsfree kit. Hij bevat een kaart van Europa met levenslang gratis updates. Het pack bevat een jaarabonnement op de Live Services. 4. Autoradio. Radio Pioneer 4500 BT met verschillende aansluitmogelijkheden (jackaansluiting in het front, USB-poort, compatible met ipod /iphone, en Bluetooth ).

48 / KANGOO EXPRESS & Z.E. UITRUSTINGEN & OPTIES VOLLEDIGE LIJST MET UITRUSTINGEN EN OPTIES DIE LEVERBAAR ZIJN VOOR UW AUTO. ALLES VOOR EEN AUTO OP MAAT. UITRUSTING KANGOO EXPRESS & KANGOO Z.E. ACTIEVE EN PASSIEVE VEILIGHEID Générique Express Comfort Black Edition Kangoo (Maxi) Z.E. 3-punts rolgordels vóór, in hoogte verstelbaar, met gordelspanner en spankrachtbegrenzer ABS en noodstopbekrachtiging Achteruitrij camera met LCD scherm in zonneklep bestuurder Airbag bestuurder Airbag passagier ESC (Electronic Stability Control) met Extended Grip Control en Hill Start Assist (geen Extended Grip op Kangoo Z.E.) Bandenreparatieset (i.p.v. volwaardig reservewiel) / - Compact, Maxi / - Maxi s / - Maxi Z.E. Hemelbekleding in cabine Hoofdsteunen vóór, in hoogte verstelbaar Hoofdsteunen achter, in hoogte verstelbaar Mistlampen vóór - Onderbreking brandstof/stroomtoevoer bij aanrijding Regen- en lichtsensor (alléén i.c.m. mistlampen vóór) - - Volwaardig reservewiel / Maxi Z.E. - Snelheidsbegrenzer (ingesteld op 90 / 100 / 110 of 130 km/h. Slechts één max. snelheid mogelijk en niet uitschakelbaar) - Cruise control en -snelheidsbegrenzer (alléén i.c.m. Radio Renault en boordcomputer met tekstweergave) - Startonderbreking Versterkte, inbraakwerende sloten Zij-airbags (alléén i.c.m. airbag passagier en in hoogte verstelbare bestuurdersstoel) - Z.E. Voice voor waarschuwing van voetgangers, met 3 verschillende geluiden. Automatisch geactiveerd vanaf 1 km/u tot en met 30 km/u. Uitschakelbaar door bestuurder EXTERIEUR Metaallak en Renault Produit Spécifique (Contremarque) Parkeersensoren achterzijde - Schildbumpers vóór en achter, brede beschermstrips op de flanken en aan onderzijde achterdeuren Wieldoppen 15" Brigantin (Type 'Nervastella' op ENERGY STOP & START) - - Lichtmetalen wielen 15'' 'Aria' - / - Compact - - Lichtmetalen wielen 16'' 'Egeus' - - / - Maxi / - Maxi - - Zilverkleurige strip in voorbmuper Zwarte koplampbehuizing INTERIEUR Bekleding stof 'Titane' In hoogte verstelbare bestuurdersstoel (niet i.c.m. kunstlederen bekleding) - Geleiderail aan zijkant laadruimte met verplaatsbare bevestigingspunten / Maxi - / Maxi - / Maxi Z.E. - Kunststoffen bescherming onderzijde laadruimte (inclusief wielkasten en achterdeuren) - / - Compact Neerklapbare bijrijderssstoel (alleen i.c.m. centraal opbergvak / armsteun) Pianolak afwerking middenconsole (alleen bij R-Link i.c.m. automatisch geregelde airconditioning) Voorstoelen in lengterichting verstelbaar met verstelbare rugleuning INTERIEUR 'Opbergmogelijkheden' Beschermrek achter 2 e zitrij extra sjorogen aan zijkant laadruimte - / Maxi / Maxi / Maxi Z.E. Centraal opbergvak / armsteun - Klep voor dashboardkastje / Maxi Z.E. Opbergplank boven voorruit - Opbergvak formaat A4 in dashboard Rokerspakket (aansteker en verplaatsbare asbak) - INTERIEUR 'Besturing en Controle-instrumenten' Boardcomputer met tekstweergave Eco-mode (past de prestaties van de motor aan om de actieradius te optimaliseren. Uitschakelbaar) Eco-zone aanduiding bij toerenteller en schakelindicator - - Zoemer vergeten verlichting Kangoo Maxi Z.E. 5 zitplaatsen

49 UITRUSTING KANGOO EXPRESS & KANGOO Z.E. COMFORT Générique Express Comfort Black Edition Kangoo (Maxi) Z.E. 12V aansluiting middenconsole / (ENERGY) / (ENERGY) Airconditioning met pollenfilter (handmatig te bedienen) - dci 110 dci 110 Automatisch geregelde airconditioning met pollenfilter - - / - maxi - - Elektrisch bedienbare ramen bestuurder (met sneltoets) en bijrijder - / ENERGY Elektrisch verwarmde en verstelbare buitenspiegels - / ENERGY Elektrisch verwarmde, verstelbare en inklapbare buitenspiegels - - Elektrische standverwarming (tijdgeschakelde opwarming interieur tijdens connectiviteit met laadpunt) Getint glas met hoog filterend vermogen In hoogte verstelbaar stuurwiel Pollenfilter (alleen i.c.m. airconditioning) - / ENERGY dci 110 / ENERGY dci 110 Kangoo Maxi Z.E. 5 zitplaatsen Plafonnière centraal geplaatst en geschakeld met deuren Plafonnière centraal geplaatst en geschakeld met deuren met leesspot - - Rubberen mat in laadruimte - Spiegel in zonneklep bestuurder Vergrendelbaar logo oplaadpunt Vergrendelbare tankklep - - Verlichting achterzijde laadruimte AUDIO, NAVIGATIE EN COMMUNICATIE R-Link multimediasysteem met TomTom LIVE navigatie & internet - - Kaart Europa (i.p.v. Benelux) - - Radiovoorbereiding (antenne) R-Plug & Radio 2 x 15W tuner met geintegreerd display, bedieningssatelliet aan de stuurkolom, bluetooth en AUX-ingang (type:usb/mp3-speler) - - R-Plug & Radio 2 x 20W CD/MP3-speler met geintegreerd display, bedieningssatelliet aan de stuurkolom, bluetooth en - AUX-ingang (type:usb/mp3-speler) R-Plug & Radio+ 2 x 20W CD/MP3-speler met Bluetooth, bedieningssatelliet aan de stuurkolom, extern display en AUX-ingang (type: USB/MP3-speler) - - DEUREN EN RAMEN Achterdeuren, asymmetrisch, 180 graden draaibaar - Achterklep met raam, elektrische wisser/sproeier en achterruitverwarming / - Maxi / - Maxi / - Maxi Z.E. - Dakklep (type schuif) (niet i.c.m. een achterklep) - / - Maxi / - Maxi / - Maxi Z.E. - Extra getinte ramen achter Achterdeuren met ramen, elektrische wisser/sproeier en achterruitverwarming - Tussenschot, halfhoog - / - Maxi Z.E. - Tussenschot, volledig met raam / - Compact / / Maxi Z.E. Maxi - Tussenschot, volledig zonder raam / - Compact / Maxi - Zijschuifdeur rechts met vast raam - / - Compact Zijschuifdeur rechts zonder raam - / - Compact / Maxi Z.E. - Zijschuifdeur rechts en links zonder ramen - / - Compact - / Maxi Z.E. - Zijschuifdeur rechts met uitklapbaar raam Zijschuifdeur rechts en links met vast raam Zijschuifdeur rechts en links met uitklapbaar raam Ramen vóór handbediend te openen / - ENERGY Achterdeuren zonder ramen - - OVERIGE Bekabeling voor ombouw / - ENERGY / - ENERGY Informatiestekker uitgebreid / - ENERGY / - ENERGY Verhoogd laadvermogen - / - Compact & Maxi / Maxi - - Extra lange laadkabel Noodlaadkabel Trekhaak (met 7-polige stekkerdoos)

50 / KANGOO EXPRESS & Z.E. Z.E. BOX KRIJG OP EEN EENVOUDIGE MANIER TOEGANG TOT DE WERELD VAN HET ELEKTRISCHE RIJDEN MET DE Z.E. BOX. EEN COMPLEET AANBOD DIENSTEN BIJ DE AANKOOP VAN UW ELEKTRISCHE AUTO. Z.E. CAR Het nieuwe rijplezier! Ontdek alle troeven van het Renault Z.E. gamma : deze auto's zijn 100% elektrisch, 100% intelligent, 100% online, 100% leuk, en 0% uitstoot (1). Kies het model dat bij u past en geef het een persoonlijke touch. Z.E. BATTERIJ Kies de leaseformule die het beste bij u past, naargelang het aantal kilometer dat u per jaar rijdt en de contractduur die u wilt, en pas dit aan als uw behoeften veranderen (2). In het kader van het huurcontract van uw batterij, beschikt u gegarandeerd altijd over een perfect werkende batterij, met voldoende oplaadcapaciteit, altijd meer dan 75% van de oorspronkelijke capaciteit. Z.E. CHARGE Simpel en snel opladen met de verschillende oplaadsystemen waaruit u kunt kiezen. Profiteer van het feit dat Renault u in contact brengt met een erkende Z.E. Ready-partner voor het plaatsen van uw oplaadpunt thuis door een professional. Z.E. SERVICES Profiteer van een volledige dekking. Met 24 uur per dag en 7 dagen per week hulp bij pech - inclusief een lege batterij - een mobiliteitsoplossing voor uw lange ritten, de verlenging van de garantie en onderhoudscontracten; allemaal extra services om het elektrisch rijden gemakkelijk te maken voor u. (1) In gebruik, zonder slijtageonderdelen. (2) Tot 3 maanden voordat het huurcontract van uw batterij afloopt.

51 WIE BETER DAN RENAULT KAN UW RENAULT ONDERHOUDEN? GARANTIES Renault geeft op al zijn nieuwe auto's vanaf de afleverdatum een Fabrieksgarantie van 2 jaar zonder kilometerbeperking, waaronder ook gratis reparaties en hulpverlening vallen. Uw auto is tegen lakfouten en corrosie beschermd door verlengde garanties van respectievelijk 3 en 12 jaar*. Bovendien biedt Renault auto s met een lagere kilometerkostprijs die voordelig verzekerd kunnen worden, want de auto s van Renault zijn zo ontworpen dat reparatiekosten zo laag mogelijk blijven en ze zijn uitstekend beschermd tegen diefstal en inbraak (zeer goede resultaten bij de Danner - en Thatcham -tests). FINANCIERINGEN De financieringsmaatschappij RCI Financial Services van Renault biedt een uitgebreid assortiment aan financieringen. Uw Renault dealer kan u informeren over een financieringsoplossing op maat. RENAULT ROUTE SERVICE Renault Route Service is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar voor reparaties ter plaatse of om de auto naar de dichtstbijzijnde garage te slepen. SERVICECONTRACTEN Het GarantiePlus contract verlengt de oorspronkelijke garantietermijn tot 5 jaar of km en biedt een garantie op onderdelen en arbeidsloon, 7 dagen per week 24-uur-hulpverlening en vervangend vervoer als de auto stilstaat. Het Onderhoudscontract zorgt ervoor dat u zich 4 jaar lang of tot km geen zorgen hoeft te maken over onderhoud en reparaties dankzij de extra services die aan uw situatie zijn aangepast, zoals de dekking van kosten voor onderhoud en normale slijtage. SERVICES VAN DE RENAULT-DEALERORGANISATIE De services Renault Minute (onderhoud zonder afspraak) en Renault Minute Carrosserie (werkzaamheden aan de lak, koplampen, voorruit, carrosserie...) garanderen een optimale kwaliteit voor onderhoud en reparatie en dekken 1 jaar lang de uitgevoerde reparaties en originele Renault onderdelen. Via Renault Rent kunt u voor korte tijd een personenauto of bedrijfswagen huren. * Met uitzondering van het gamma nieuwe Master: plaatwerkgarantie 6 jaar.

52 NOTITIES

53

54 WE ZIJN AL 116 JAAR VAN MENING DAT AUTO S ALTIJD MOETEN STAAN VOOR VOORUITGANG, ENTHOUSISASME EN DUURZAME, BETAALBARE MOBILITEIT VOOR IEDEREEN. Renault BedRijfswagens: een BegRip dat als een Rode draad door de geschiedenis van Renault loopt en heeft BijgedRagen aan onze naamsbekendheid. onze creativiteit en innovatiekracht stellen ons in staat om BedRijfswagens te ontwikkelen die het hoogste niveau BeReiken op het gebied van BetRouwBaaRheid, duurzaamheid, lage kosten en veiligheid. dit zijn allemaal aspecten waar u naar op zoek Bent Bij de aanschaf van een BedRijfswagen. als europees marktleider is Renault toonaangevend op het gebied van BedRijfswagens. met het succes van de kangoo express, de nieuwe trafic en de nieuwe master zorgt Renault ervoor dat er voor elke specifieke klant een BedRijfswagen op maat is. DRIVE THE CHANGE

55

56 32 / 33 BLIJF VERBONDEN HET INGEBOUWDE MULTIMEDIASYSTEEM IS EEN ONMISBAAR HULPMIDDEL VOOR ZAKELIJKE KLANTEN DIE ALTIJD VERBONDEN WILLEN BLIJVEN. RENAULT R-LINK BIEDT EEN NAVIGATIESYSTEEM MET KAARTWEERGAVE, CONNECTED SERVICES, EEN HANDSFREE FUNCTIE, STEMBEDIENING EN ECO-SCORE OM UW VERBRUIK TE VERLAGEN.

57 Door te innoveren, benadert Renault de auto van uw dromen In de Kangoo, vormt Renault R-Link het middelpunt van alle verbindingen: navigatie, telefonie, multimedia en . U krijgt toegang tot al deze functies via de knop op het front van de radio in combinatie met de bedieningen onder het stuur. Om geen seconde te verliezen en in alle veiligheid te rijden, kunt via de functie spraakherkenning een adres invoeren, een app starten of een contactpersoon uit het adresboek bellen. Door te innoveren, maken we de auto s nog praktischer Een werkdag begint altijd met een rit. De Kangoo bevat, via Renault R-Link, een hoogwaardige navigatiefunctie: het TomTom navigatiesyteem met de LIVE Services* die de nauwkeurigste real time verkeersinformatie van de markt geven, waardoor de reistijd wordt verkort en het brandstofof energieverbruik (i.g.v. Kangoo Z.E.) wordt verlaagd. Bekijk ook de weergave van het bereik om uw ritten rustig voor te bereiden. Door te innoveren, bouwen we aan de toekomst om u te blijven verrassen Dagelijks uw brandstofverbruik beperken wordt eenvoudig dankzij het programma Driving Eco 2 en de persoonlijke adviezen; deze app van Renault R-Link analyseert uw rijstijl: accelereren, schakelen, remmen. Net als een coach, helpt het u door middel van aanwijzingen op het beeldscherm, om milieuvriendelijker te rijden. * Beschikbaarheid kan per land verschillen. 1. Touch screen met persoonlijke homepage. Kies uw snelkoppelingen om met één druk naar uw favoriete functies te gaan. 2. Losse muziekspelers. Verbind uw apparaat via Bluetooth of via de USB-poort van Renault R-Link om naar uw muziek te luisteren. 3. Telefonie. Om veiliger te bellen kunt u gebruik maken van handsfree bellen via Bluetooth en van de spraakherkenning om een nummer in te voeren of een contactpersoon uit uw telefoonboek te bellen Informatie over de auto. Verlaag uw brandstofverbruik met behulp van de coaching van Driving Eco 2. Raadpleeg uw trajectoverzichten en de slimme, persoonlijke tips. 5. Services. Gebruik de voorgeïnstalleerde apps ( , tweets, Renault Route Service, het weer). Krijg in uw Kangoo toegang tot de volledige Renault R-Link app-catalogus. Maak uw account aan in My Renault, ga naar de R-Link Store om kaarten of software-updates te downloaden en raadpleeg ook de Renault R-Link handleiding. 6. Systeeminstellingen. Pas de instellingen van Renault R-Link eenvoudig aan (taal, klok, geluid, enz.).

58 34 / 35 ONZE ABSOLUTE PRIORITEIT: IEDERS VEILIGHEID GARANDEREN HET VERANTWOORDELIJKSGEVOEL VAN RENAULT HOUDT CONCREET IN DAT WE U WILLEN LATEN PROFITEREN VAN DE MODERNSTE EN BESTE ACTIEVE EN PASSIEVE VEILIGHEIDSVOORZIENINGEN. DE KANGOO IS HIER EEN GOED VOORBEELD VAN, MET STANDAARD EEN NIEUW ELEKTRONISCH STABILITEITSPROGRAMMA; ESC, DAT EXTENDED GRIP EN HILL-START ASSIST COMBINEERT. VEILIGHEID VOOR ALLES.

59 VOORKOMEN Anticiperen op gevaar en de bestuurder altijd op de hoogte houden Met de technologieën van Renault kan de bestuurder in real time worden gewaarschuwd en geïnformeerd, waardoor rustiger en veiliger kan worden gereden. CORRIGEREN Geavanceerde technologieën die alles veranderen Renault heeft rijhulpsystemen ontwikkeld die onder alle omstandigheden een onberispelijk reactievermogen garanderen en zo helpen om de risico s in het verkeer en rijfouten te verminderen. BESCHERMEN Alle inzittenden, maar ook andere weggebruikers Dankzij de expertise op het gebied van onderzoek naar verkeersongevallen en innovatieve technologieën, biedt Renault een van de veiligste auto s op de markt. Onze prioriteit: in geval van een ongeluk maximale veiligheid garanderen om levens te redden Bescherming van de inzittenden: frontairbags, zijairbags (optioneel), veiligheidsgordels met gordelspanners en spankrachtbegrenzers (voorstoelen), anti-duiksysteem (stoelen bestuurder en voorste passagier, behalve bij neerklapbare stoel en 2-zitsbank voorin). 2. ABS: antiblokkeersysteem met elektronische remkrachtverdeler gekoppeld aan noodstopbekrachtiging om ervoor te zorgen dat de auto in de juiste koers blijft bij abrupt remmen. 3. Elektronisch Stabiliteits Programma (ESC - Electronic Stability Control): dit systeem van de nieuwste generatie combineert de antislipregeling met Extended Grip en Hill-start assist. Extended Grip is een hulpfunctie die de tractie van uw Kangoo verbetert onder lastige rijomstandigheden (op een gladde ondergrond: modder, sneeuw of zand). Hill-start assist is handig bij het wegrijden op steile hellingen, naar boven of naar beneden. 4. Cruisecontrol en snelheidsbegrenzer. Met dit systeem kan een constante of een maximale snelheid (begrenzer) worden ingesteld. Het wordt bediend met knoppen op het stuur om de gekozen snelheid bij te stellen. 5. Parkeerhulpsysteem: parkeersensoren of een achteruitrijcamera die het beeld op het scherm van de zonneklep weergeeft om uw manoeuvres te vereenvoudigen. BEWUST MAKEN EN HELPEN Actie ondernemen voor de veiligheid van iedereen Renault is een merk dat de mens centraal stelt en heeft zich bij talrijke maatschappelijke initiatieven ingezet voor de preventie en bewustmaking van gevaarlijke verkeerssituaties bij scholen en universiteiten, bij de allerjongsten en internationale instanties. Renault werkt ook mee aan de verhoging van de efficiency van hulpdiensten. De veiligheid van Renault in cijfers Meer dan 600 medewerkers van het bedrijf houden zich uitsluitend bezig met de veiligheid van de auto s. Elk jaar wordt 100 miljoen euro geïnvesteerd in onderzoek en ontwikkeling voor optimale veiligheid. Er worden 400 reële crashtests en virtuele simulaties per jaar uitgevoerd.

60 36/37 ONZE PRIORITEIT: UW TEVREDENHEID DE KWALITEIT VAN DE AUTO S IS EEN BELANGRIJKE FACTOR VOOR DE EFFICIENCY VAN UW BEDRIJF, HOE KLEIN OF GROOT DEZE OOK IS. RENAULT ZET AL HAAR KNOWHOW IN OM HAAR ZAKELIJKE KLANTEN ROBUUSTE, BETROUWBARE, DUURZAME EN AANTREKKELIJKE AUTO S TE BIEDEN.

61 Kwaliteit is een eis die in de genen van Renault zit. Vanaf de ontwerpafdeling tot de after-sales-service wordt gestreefd naar hoogstaande kwaliteit. Renault staat vandaag de dag bij de pers en onafhankelijke organisaties bekend om zijn prestaties op het gebied van betrouwbaarheid van zijn gamma personenauto s en bedrijfswagens. En de Renault-dealerorganisatie behoort tot de beste van de markt op het gebied van de kwaliteit van de service, zowel bij de verkoop als de after-sales. Kwaliteit blijft een strategische prioriteit voor de Groep en een waarde voor de service en het imago van onze merken. Professionaliteit, competentie, kennis, ervaring en stiptheid: Renault past deze waarden toe op elke levensfase van een auto om de klant de beste kwaliteit te bieden, zowel op het gebied van het product als de service, om ervoor te zorgen dat de klanten 100% tevreden zijn." Jean-Pierre Vallaude, Directeur Kwaliteit Renault Groep. RENAULT-KWALITEIT IN CIJFERS 9 van de 10 klanten bevelen Renault aan vanwege de kwaliteit van de service. (QVN enquête - Kwaliteit Nieuwe Auto - onderzoek uitgevoerd onder Renault-klanten die wereldwijd zijn ondervraagd in 2011.) medewerkers van de dealerorganisatie zijn getraind in het Plan d Excellence Renault. Dit plan structureert de kwaliteitsaanpak voor de service in de Renault-dealerorganisatie sinds Onze auto s laten we maanden en miljoenen kilometers rijden alvorens ze op de markt te brengen. Deze tests worden door Renault uitgevoerd op alle continenten.

62 RENAULT KANGOO DE NUMMER 1 VOLLEDIG GAMMA BEDRIJFSWAGENS OP ALLE INFORMATIE OVER DE RENAULT KANGOO & Z.E. OP

63

Renault Kangoo Maxi L2 Luxe Energy dci 110. Kleintransporter, 4 deurs. Antraciet (Bekleding stof antraciet)

Renault Kangoo Maxi L2 Luxe Energy dci 110. Kleintransporter, 4 deurs. Antraciet (Bekleding stof antraciet) pagina 1 van 5 Referentie Beschikbaarheid Levertermijn Carrosserie Exterieurkleur Interieurkleur Kilometerstand Stel zelf samen ca. 3/4 maanden Kleintransporter, 4 deurs NOG NIET GEKOZEN! Antraciet (Bekleding

Nadere informatie

Dakklep 265,00. Kunststoffen bescherming onderzijde laadruimte (inclusief wielkasten ) 115,00. Extra LED-dagrijverlichting 165,00

Dakklep 265,00. Kunststoffen bescherming onderzijde laadruimte (inclusief wielkasten ) 115,00. Extra LED-dagrijverlichting 165,00 pagina 1 van 5 Renault Kangoo L1 Comfort TCe 115 EDC EU6 Referentie Beschikbaarheid Levertermijn Carrosserie Exterieurkleur Interieurkleur Kilometerstand Stel zelf samen ca. 3/4 maanden Kleintransporter,

Nadere informatie

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 VERSIEPRIJZEN LOGAN VAN/PICK-UP Dacia Logan Van Motor Uitvoering CATALOGUSPRIJS BTW BPM* CONSUMENTENPRIJS Netto INCL. BTW en BPM 1.6 MPI 85 Euro 5 Logan

Nadere informatie

Renault KANGOO & KANGOO Z.E. 33

Renault KANGOO & KANGOO Z.E. 33 Renault KANGOO & KANGOO Z.E. 33 Prijslijst Juli 2017 KANGOO Z.E. 33: 0 uitstoot, 100% elektrisch Renault KANGOO DE KANGOO ZET DE MAATSTAF IN HET KLEINE BEDRIJFSWAGENSEGMENT. GEBOUWD VOLGENS DE HOOGSTE

Nadere informatie

Renault KANGOO & KANGOO Z.E. Prijslijst januari 2019

Renault KANGOO & KANGOO Z.E. Prijslijst januari 2019 Renault KANGOO & KANGOO Z.E. Prijslijst januari 2019 Renault KANGOO DE KANGOO ZET DE MAATSTAF IN HET KLEINE BEDRIJFSWAGENSEGMENT. GEBOUWD VOLGENS DE HOOGSTE KWALITEITSEISEN EN LEVERBAAR MET SCHONE EN ZUINIGE

Nadere informatie

KANGOO EXPRESS PRIJSLIJST JANUARI 2014 DRIVE THE CHANGE

KANGOO EXPRESS PRIJSLIJST JANUARI 2014 DRIVE THE CHANGE KANGOO EXPRESS nieuwe KANGOO EXPRESS PRIJSLIJST JANUARI 2014 DRIVE THE CHANGE BELANGRIJKSTE STANDAARDUITRUSTING KANGOO EXPRESS 3-punts rolgordels vóór, in hoogte verstelbaar, met gordelspanner en spankrachtbegrenzer

Nadere informatie

Renault KANGOO & KANGOO Z.E. 33

Renault KANGOO & KANGOO Z.E. 33 Renault KANGOO & KANGOO Z.E. 33 Prijslijst november 2017 KANGOO Z.E. 33: 0 uitstoot, 100% elektrisch Renault KANGOO DE KANGOO ZET DE MAATSTAF IN HET KLEINE BEDRIJFSWAGENSEGMENT. GEBOUWD VOLGENS DE HOOGSTE

Nadere informatie

Renault KANGOO & KANGOO Z.E.

Renault KANGOO & KANGOO Z.E. Renault KANGOO & KANGOO Z.E. Prijslijst maart 2016 KANGOO Z.E.: 0 uitstoot, 100% elektrisch Renault KANGOO DE KANGOO ZET DE MAATSTAF IN HET KLEINE BEDRIJFSWAGENSEGMENT. GEBOUWD VOLGENS DE HOOGSTE KWALITEITSEISEN

Nadere informatie

Renault Trafic L2H1 T29 dci 120 DC Dubbel Cabine Pack Lux Navigatie 36% VOORDEEL VOORRAAD. Gekozen opties

Renault Trafic L2H1 T29 dci 120 DC Dubbel Cabine Pack Lux Navigatie 36% VOORDEEL VOORRAAD. Gekozen opties pagina 1 van 6 Renault Trafic L2H1 T29 dci 120 DC Dubbel Cabine Pack Lux Navigatie 36% VOORDEEL VOORRAAD Referentie Beschikbaarheid Carrosserie Exterieurkleur Interieurkleur Kilometerstand Registratiedatum

Nadere informatie

KANGOO EXPRESS JANUARI 2012

KANGOO EXPRESS JANUARI 2012 KANGOO EXPRESS JANUARI 2012 BELANGRIJKSTE STANDAARDUITRUSTING - 3-punts rolgordels vóór, in hoogte verstelbaar, met gordelspanner en spankrachtbegrenzer - 4 sjorogen op vloer laadruimte - 12V aansluiting

Nadere informatie

RENAULT MASTER PRIJSLIJST JUNI 2014 DRIVE THE CHANGE

RENAULT MASTER PRIJSLIJST JUNI 2014 DRIVE THE CHANGE RENAULT MASTER PRIJSLIJST JUNI 2014 DRIVE THE CHANGE BELANGRIJKSTE STANDAARDUITRUSTING MASTER GESLOTEN BESTEL GESLOTEN BESTEL GÉNÉRIQUE 3-punts rolgordels vóór, bij buitenste plaatsen in hoogte verstelbaar

Nadere informatie

RENAULT KANGOO EXPRESS & Z.E. PRIJSLIJST JANUARI 2015 DRIVE THE CHANGE

RENAULT KANGOO EXPRESS & Z.E. PRIJSLIJST JANUARI 2015 DRIVE THE CHANGE RENAULT KANGOO EXPRESS & Z.E. PRIJSLIJST JANUARI 2015 DRIVE THE CHANGE RENAULT KANGOO EXPRESS DE KANGOO EXPRESS ZET DE MAATSTAF IN HET KLEINE BEDRIJFSWAGENSEGMENT. GEBOUWD VOLGENS DE HOOGSTE KWALITEITSEISEN

Nadere informatie

Renault Master L3H2 T35 dci 130 EU6 FWD VOORRAAD. Gekozen opties. Inclusief rijklaarmaakkosten Exclusief BTW Exclusief BPM UITRUSTING INTERIEUR

Renault Master L3H2 T35 dci 130 EU6 FWD VOORRAAD. Gekozen opties. Inclusief rijklaarmaakkosten Exclusief BTW Exclusief BPM UITRUSTING INTERIEUR pagina 1 van 6 Referentie Beschikbaarheid Carrosserie Exterieurkleur Interieurkleur Kilometerstand Registratiedatum Op voorraad Bedrijfswagen, 4 deurs Wit (Blanc Glacier) Grijs (Stof Carbon) ca. 5 km 25-06-2018

Nadere informatie

RENAULT MASTER PRIJSLIJST JUNI 2015 DRIVE THE CHANGE

RENAULT MASTER PRIJSLIJST JUNI 2015 DRIVE THE CHANGE RENAULT MASTER PRIJSLIJST JUNI 2015 DRIVE THE CHANGE BELANGRIJKSTE STANDAARDUITRUSTING MASTER GESLOTEN BESTEL GESLOTEN BESTEL GÉNÉRIQUE 3-punts rolgordels vóór, bij buitenste plaatsen in hoogte verstelbaar

Nadere informatie

MIJN RENAULT NIEUWE CLIO

MIJN RENAULT NIEUWE CLIO MIJN RENAULT NIEUWE CLIO MIJN UITRUSTINGEN EN ACCESSOIRES - MIJN PACKS NIEUWE CLIO Energy dci 90 Stop en Start Dynamique eco2 Mijn versnellingsbak : Handgeschakelde versnellingsbak Brandstof : Diesel Uitrustingsniveau

Nadere informatie

Renault Master L3H2 T35 dci 130 Navi Airco Parkeer 43% VOORDEEL NIEUW. Gekozen opties

Renault Master L3H2 T35 dci 130 Navi Airco Parkeer 43% VOORDEEL NIEUW. Gekozen opties pagina 1 van 6 Renault Master L3H2 T35 dci 130 Navi Airco Parkeer 43% VOORDEEL NIEUW Referentie Beschikbaarheid Levertermijn Carrosserie Exterieurkleur Interieurkleur Kilometerstand Registratiedatum Op

Nadere informatie

Renault BEDRIJFSWAGENS

Renault BEDRIJFSWAGENS Renault BEDRIJFSWAGENS Formula Edition #PowerYourTeam Stap over naar de Formule 1-klasse Welkom bij de Formula Edition, een speciale serie die is ontstaan uit de samenwerking tussen Renault Pro + en het

Nadere informatie

RENAULT MASTER PRIJSLIJST JANUARI 2014

RENAULT MASTER PRIJSLIJST JANUARI 2014 RENAULT MASTER PRIJSLIJST JANUARI 2014 MASTER DRIVE THE CHANGE BELANGRIJKSTE STANDAARDUITRUSTING MASTER Gesloten Bestel Générique 3-punts rolgordels vóór, bij buitenste plaatsen in hoogte verstelbaar 12V-aansluiting

Nadere informatie

RENAULT BEDRIJFSWAGENS PRODUCTCATALOGUS JANUARI 2014

RENAULT BEDRIJFSWAGENS PRODUCTCATALOGUS JANUARI 2014 RENAULT BEDRIJFSWAGENS PRODUCTCATALOGUS JANUARI 2014 DRIVE THE CHANGE WAAROM RENAULT? De mens is de toekomst van de auto. Al meer dan honderd jaar leidt hij onze innovatie. Nu de wereld aan het veranderen

Nadere informatie

RENAULT BEDRIJFSWAGENS PRODUCTCATALOGUS JANUARI 2014

RENAULT BEDRIJFSWAGENS PRODUCTCATALOGUS JANUARI 2014 RENAULT BEDRIJFSWAGENS PRODUCTCATALOGUS JANUARI 2014 DRIVE THE CHANGE WAAROM RENAULT? De mens is de toekomst van de auto. Al meer dan honderd jaar leidt hij onze innovatie. Nu de wereld aan het veranderen

Nadere informatie

Bijrijdersbank met ingebouwde multifunctionele tafel. Kunstlederen bekleding. Automatische airconditioning (monozone) Multifunctionele tablet houder

Bijrijdersbank met ingebouwde multifunctionele tafel. Kunstlederen bekleding. Automatische airconditioning (monozone) Multifunctionele tablet houder pagina 1 van 5 Referentie Beschikbaarheid Levertermijn Carrosserie Exterieurkleur Interieurkleur Kilometerstand Op voorraad bij leverancier ca. 1/2 maanden Bedrijfswagen, 4 deurs Wit (549 Wit) Antraciet

Nadere informatie

Renault KANGOO & KANGOO Z.E.

Renault KANGOO & KANGOO Z.E. Renault KANGOO & KANGOO Z.E. 100% afgestemd op uw wensen De Renault Kangoo is ontworpen volgens de nieuwe huisstijl van Renault en beantwoordt nog beter de behoeften van de zakelijke markt. Leverbaar

Nadere informatie

De ideale partner voor leveringen in het hart van de stad

De ideale partner voor leveringen in het hart van de stad Renault MASTER Z.E. De ideale partner voor leveringen in het hart van de stad Eenvoudig opladen Overal waar u zich bevindt, kunt u de Master Z.E. eenvoudig opladen. Zijn efficiënte elektromotor profiteert

Nadere informatie

RENAULT TRUCKS MASTER Z.E. renault-trucks.nl

RENAULT TRUCKS MASTER Z.E. renault-trucks.nl RENAULT TRUCKS MASTER Z.E. renault-trucks.nl RENAULT TRUCKS MASTER Z.E. De comfortabele Renault Trucks Master Z.E. is 100% elektrisch. De lichte bedrijfswagen is schoon en stil waardoor hij toegang heeft

Nadere informatie

De nieuwe Toyota PROACE

De nieuwe Toyota PROACE De nieuwe Toyota PROACE 2 Goede zaak Dankzij een even rijke als veelzijdige standaarduitrusting verenigt de nieuwe Toyota PROACE het nuttige met het aangename. Zoals maximaal rijcomfort en een laadvolume

Nadere informatie

Renault MASTER. Prijslijst juni 2016

Renault MASTER. Prijslijst juni 2016 Renault MASTER Prijslijst juni 2016 Renault MASTER DE RENAULT MASTER LEGT DE LAT HOOG. KRACHTIG, ZUINIG EN VEILIG. DE MOTOREN EN TALRIJKE INNOVATIES MAKEN DE DAGELIJKSE WERKZAAMHEDEN GEMAKKELIJKER. HET

Nadere informatie

PROACE Dubbele Cabine Prijzen & Specificaties. 1 juni 2016

PROACE Dubbele Cabine Prijzen & Specificaties. 1 juni 2016 PROACE Prijzen & Specificaties 1 juni 2016 Prijzen PROACE PROACE Dubbele 1 juni 2016 (vervolg) Cabine 1 juni 2016 PROACE (inhoud 4 m 3 ) Zitplaatsen Laadvermogen* Netto Cat.prijs excl. BTW ( ) Bedrag BPM

Nadere informatie

RENAULT TRUCKS MASTER RED EDITION

RENAULT TRUCKS MASTER RED EDITION RENAULT TRUCKS MASTER RED EDITION renault-trucks.nl RENAULT TRUCKS MASTER RED EDITION, DE BEDRIJFSWAGEN VOOR PROFESSIONALS De Red EDITION is verkrijgbaar in 4 lengte- en 3 hoogtematen met een laadvolume

Nadere informatie

Dacia Dokker Van C4-C1_B_Dokker_F67_V1.indd 1 30/04/ :13

Dacia Dokker Van C4-C1_B_Dokker_F67_V1.indd 1 30/04/ :13 Dacia Dokker Van Hij is zakelijk, net als u Laadvolume, rijcomfort, optimale toegankelijkheid, de Dacia Dokker Van beantwoordt aan alles om uw dagelijks werk te vergemakkelijken. Met hem stapelen de voordelen

Nadere informatie

exterieur accessoires

exterieur accessoires trafic 44 > 45 de vernieuwde trafic. nog steeds veelzijdig en ModeRn, MaaR nu nog comfortabeler en zuiniger. de trafic is leverbaar als gesloten bestel, dubbele cabine en platform cabine Met betrouwbare

Nadere informatie

NISSAN e-nv200 VAN STANDAARDUITRUSTING EN TECHNISCHE GEGEVENS GAMMA VISIA OPTIMA BUSINESS. 80 kw / 109 pk

NISSAN e-nv200 VAN STANDAARDUITRUSTING EN TECHNISCHE GEGEVENS GAMMA VISIA OPTIMA BUSINESS. 80 kw / 109 pk NISSAN e-nv200 VAN GAMMA VISIA OPTIMA BUSINESS 80 kw / 109 pk STANDAARDUITRUSTING EN TECHNISCHE GEGEVENS STANDAARDUITRUSTING VISIA 4D / 5D STIJL 15" Stalen velgen Asymmetrische achterdeuren Zijschuifdeur

Nadere informatie

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting Jimny 3 deurs 5 jaar garantie en assistance Compacte 4x4 Uitstekende terreincapaciteiten Laagste kostprijs per kilometer Uniek in zijn segment Krachtige motor Bekijk alle 4x4's van Suzuki Samenvatting

Nadere informatie

NISSAN NV200 VAN GAMMA 2016

NISSAN NV200 VAN GAMMA 2016 NISSAN NV200 VAN GAMMA 2016 GAMMA VISIA OPTIMA BUSINESS Motor Euro 5 1.6 L 110pk 1.5 dci 90pk 1.5 dci 110pk - STANDAARDUITRUSTING EN TECHNISCHE SPECIFICATIES STANDAARDUITRUSTING EN OPTIES VISIA EXTERIEUR

Nadere informatie

RENAULT MASTER COMBI PRIJSLIJST OKTOBER 2012

RENAULT MASTER COMBI PRIJSLIJST OKTOBER 2012 RENAULT MASTER COMBI PRIJSLIJST OKTOBER 2012 BELANGRIJKSTE STANDAARDUITRUSTING MASTER COMBI Master Combi 3-punts rolgordels met gordelspanner en spankrachtbegrenzer op alle Bank op rang 3 met 3 zitplaatsen,

Nadere informatie

PEUGEOT PK ALLURE

PEUGEOT PK ALLURE PEUGEOT 308 110PK ALLURE Prijs voertuig : * 15 900 * Excl. kosten van inschrijving en brandstof. vermelding verplicht vanaf 1.1.79 conform decreet 78993 van 4.10.78 Garantie Leeuwekeur Comfort (6 Maand)

Nadere informatie

De nieuwe Dacia Sandero en Sandero Stepway Gamma accessoires

De nieuwe Dacia Sandero en Sandero Stepway Gamma accessoires De nieuwe Dacia Sandero en Sandero Stepway Gamma accessoires GAMMA ACCESSOIRES I NIEUWE DACIA SANDERO EN SANDERO STEPWAY Precies wat nodig is voor langdurige bescherming en maximaal comfort. Simply a clever

Nadere informatie

Renault MASTER & MASTER Z.E. Prijslijst augustus 2018

Renault MASTER & MASTER Z.E. Prijslijst augustus 2018 Renault MASTER & MASTER Z.E. Prijslijst augustus 2018 Renault MASTER DE RENAULT MASTER LEGT DE LAT HOOG. KRACHTIG, ZUINIG EN VEILIG. DE MOTOREN EN TALRIJKE INNOVATIES MAKEN DE DAGELIJKSE WERKZAAMHEDEN

Nadere informatie

Renault MASTER & MASTER Z.E. Prijslijst januari 2019

Renault MASTER & MASTER Z.E. Prijslijst januari 2019 Renault MASTER & MASTER Z.E. Prijslijst januari 2019 Renault MASTER DE RENAULT MASTER LEGT DE LAT HOOG. KRACHTIG, ZUINIG EN VEILIG. DE MOTOREN EN TALRIJKE INNOVATIES MAKEN DE DAGELIJKSE WERKZAAMHEDEN GEMAKKELIJKER.

Nadere informatie

euro Het nieuw 6 e Porter gamma

euro Het nieuw 6 e Porter gamma Het nieuwe euro 6 Porter gamma euro 6 MEER VERMOGEN* MEER KOPPEL* Nieuwe krachtbron De nieuwe MultiTech Euro 6 krachtbron is het antwoord voor het Piaggio-gamma van benzine aangedreven bedrijfsvoertuigen,

Nadere informatie

DE NIEUWE DOBLÒ CARGO

DE NIEUWE DOBLÒ CARGO DE NIEUWE DOBLÒ CARGO Fiat Group Automobiles Netherlands B.V. Singaporestraat 92-100 1175 RA Lijnden De uitrusting van de modeluitvoeringen en de bijbehorende extra s kunnen - mede door afwijkende wetgeving

Nadere informatie

NISSAN e-nv200 EVALIA 40 kwh 5 OF 7 ZITPLAATSEN 100% ELEKTRISCH

NISSAN e-nv200 EVALIA 40 kwh 5 OF 7 ZITPLAATSEN 100% ELEKTRISCH NISSAN e-nv200 EVALIA 40 kwh 5 OF 7 ZITPLAATSEN 100% ELEKTRISCH GAMMA 80 kw / 109 pk STANDAARDUITRUSTING EN TECHNISCHE GEGEVENS STANDAARDUITRUSTING EV-UITRUSTING 6m EVSE laadkabel voor opladen aan het

Nadere informatie

RENAULT KANGOO II FAMILY PRIJSLIJST JANUARI 2012

RENAULT KANGOO II FAMILY PRIJSLIJST JANUARI 2012 RENAULT KANGOO II FAMILY PRIJSLIJST JANUARI 2012 Renault Netherlands Productmanagement Versie 01/11/2011 BELANGRIJKSTE STANDAARDUITRUSTING KANGOO II FAMILY KANGOO FAMILY 3-punts rolgordels vóór, in hoogte

Nadere informatie

Prijslijst per 1 april 2013. Fiat Doblò Combinato. Personenvervoer Euro-5

Prijslijst per 1 april 2013. Fiat Doblò Combinato. Personenvervoer Euro-5 Prijslijst per 1 april 2013 Fiat Doblò Combinato Personenvervoer Euro-5 2 consumentenprijzen DoblÒ combinato SincoM code Uitvoering DOBLO COMBINATO MAXI (5-persoons) Motortype Brandstof Vermogen kw/pk

Nadere informatie

Inspectierapport 1-KHN-29

Inspectierapport 1-KHN-29 Geïnspecteerd Door: Dennis Bartels Merk: Model: Type: Kenteken: Renault Megane 1.5 dci Bose 1KHN29 Tellerstand (km): 185338 Aantal deuren: 5 Voertuig lengte (m): Voertuig breedte (m): Meldcode: 9510 Voertuig

Nadere informatie

e-nv200 EVALIA 5/7 PLAATSEN

e-nv200 EVALIA 5/7 PLAATSEN NISSAN e-nv200 EVALIA 5/7 PLAATSEN GAMMA CONNECT EDITION 80kW / 109 pk STANDAARDUITRUSTING EN TECHNISCHE SPECIFICATIES STANDAARDUITRUSTING CONNECT EDITION COMFORT Bumpers in koetswerkkleur Automatische

Nadere informatie

RENAULT TRAFIC PASSENGER

RENAULT TRAFIC PASSENGER NIEUWE RENAULT TRAFIC PASSENGER PRIJSLIJST JANUARI 2015 DRIVE THE CHANGE RENAULT TRAFIC PASSENGER BELANGRIJKSTE STANDAARDUITRUSTING TRAFIC PASSENGER AUTHENTIQUE 80 liter tank 8 + 1 zitplaatsen 4 Handgrepen

Nadere informatie

Dacia Black Line. Série Limitée Black Line. Think big, pay little

Dacia Black Line. Série Limitée Black Line. Think big, pay little Dacia Black Line Série Limitée Black Line Think big, pay little Dacia Black Line Break the rules Waarom zou u tussen elegantie en prijs kiezen? De Serie Limitée Black Line Sandero en Logan MCV biedt u

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA MY11, 1 FEBRUARI 2012 CONSUMENTENPRIJS CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 2.2D WD 2.2D AT WD 3.0 V6 AT WD 38.995,00 16.612,00 8.195,00

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL CROSSLAND X.

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL CROSSLAND X. TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL CROSSLAND X. Per 14 maart 2017 TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL CROSSLAND X BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4,212 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 1,976 / 1,825

Nadere informatie

BIJ RENAULT GEVEN WE U GRAAG KORTING, ZODAT U OP UW BEURT KORTING KAN GEVEN AAN UW KLANTEN.

BIJ RENAULT GEVEN WE U GRAAG KORTING, ZODAT U OP UW BEURT KORTING KAN GEVEN AAN UW KLANTEN. BIJ RENAULT GEVEN WE U GRAAG KORTING, ZODAT U OP UW BEURT KORTING KAN GEVEN AAN UW KLANTEN. TOT - 10.365 OP RENAULT MASTER UITZONDERLIJKE CONDITIES OP ONZE BEDRIJFSVOERTUIGEN TOT 15 MEI. NIEUW: DE 100%

Nadere informatie

Renault Zoe Limited R110 incl. Batterij Camera Ex BTW. Zwart (Bekleding stof Noir intens) Gekozen opties

Renault Zoe Limited R110 incl. Batterij Camera Ex BTW. Zwart (Bekleding stof Noir intens) Gekozen opties pagina 1 van 6 Referentie Beschikbaarheid Carrosserie Exterieurkleur Interieurkleur Kilometerstand Registratiedatum Op voorraad Hatchback, 5 deurs Zwart (Noir Etoile) (Metallic) Zwart (Bekleding stof Noir

Nadere informatie

INTRODUCTIE. TOYOTA PROACE Truck

INTRODUCTIE. TOYOTA PROACE Truck PROACE Truck 2 2 INTRODUCTIE TOYOTA PROACE Truck De PROACE Truck is de sterke en zuinige compacte truck van Toyota. Hij is uitermate geschikt voor hoveniers, werkvoorzieningsschappen, gemeentewerken en

Nadere informatie

Vergelijk uitvoeringen

Vergelijk uitvoeringen Vergelijk uitvoeringen Auris Now 5- d Auris Aspiration 5- d Auris Dynamic 5-d Standaard Optioneel Niet mogelijk Promotion Verschillen per uitvoering Prijzen Hybrid 1.8 Hybrid Automaat 23.195,00 25.295,00

Nadere informatie

Citroën Jumpy dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading

Citroën Jumpy dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading Citroën Jumpy dubbele cabine perfecte combinatie van personen en lading Inhoud Snoeks dubbele cabines 4 Standaard dubbele cabine 6 Luxe dubbele cabine 8 Accessoires 10 Beschikbaarheid en Maatvoering 14

Nadere informatie

CONSUMENTENPRIJSLIJST. Technische specificaties OPEL ASTRA.

CONSUMENTENPRIJSLIJST. Technische specificaties OPEL ASTRA. CONSUMENTENPRIJSLIJST Technische specificaties OPEL ASTRA. Per 51 januari maart 2014 2017 5-deurs Sports Tourer BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4370 4702 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels

Nadere informatie

Hij is zakelijk, net als u.

Hij is zakelijk, net als u. Dacia Dokker Van Hij is zakelijk, net als u. Laadvolume, rijcomfort, optimale toegankelijkheid, de Dacia Dokker Van beantwoordt aan alles om uw dagelijks werk te vergemakkelijken. Met hem stapelen de voordelen

Nadere informatie

Bevestigingspunten aan zijkant in laadruimte. Volledig vast tussenschot met ruit en beschermgrille. Achteruitrijcamera + parkeersensoren achter

Bevestigingspunten aan zijkant in laadruimte. Volledig vast tussenschot met ruit en beschermgrille. Achteruitrijcamera + parkeersensoren achter pagina 1 van 6 Renault Master L1H1 T28 ENERGY dci 145 TT EU6 FWD Business HOOGSTE KORTING Referentie Beschikbaarheid Levertermijn Carrosserie Exterieurkleur Interieurkleur Kilometerstand Stel zelf samen

Nadere informatie

Configuratie. Swift 5 deurs. Samenvatting. 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik

Configuratie. Swift 5 deurs. Samenvatting. 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik Swift 5 deurs 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik Samenvatting Swift 5 deurs 1.2 benzine 4 A/T (), Tweewielaandrijving, 4 automaat

Nadere informatie

Renault Kangoo Maxi ZE

Renault Kangoo Maxi ZE Renault Kangoo Maxi ZE Groter, ruimer, verder Rij-impressie Zoekt u een bedrijfsauto of gezinsauto? Dan is groter en ruimer beter. Bijvoorbeeld de uiterst functionele Renault Kangoo. Moet het ook een elektrische

Nadere informatie

AFMETINGEN NIEUWE TRAFIC

AFMETINGEN NIEUWE TRAFIC BIJLAGEN AFMETINGEN NIEUWE TRAFIC BESTELWAGENS H1 H2 2 465 Nuttig laadvolume (m 3 ) L1H2 L2H2 5,2 7,2 6,0 8,6 Buitenafmetingen (mm) Totale lengte 4 999 4 999 5 399 5 399 Totale breedte zonder/met buitenspiegels:

Nadere informatie

Inspectierapport 3-ZDZ-33

Inspectierapport 3-ZDZ-33 Geïnspecteerd Door: Nick Galama Merk: Model: Volvo V40 Tellerstand (km): 218682 Aantal deuren: 5 Type: Kenteken: 2.0 D4 Summum Business 3ZDZ33 Meldcode: 0104 Chassisnummer: Autotype: YV1MVA851F2220104

Nadere informatie

NIEUWE NISSAN MICRA VISIA PACK CONNECT EDITION ACENTA TEKNA 1.2L 1.2L CVT 1.2L DIG-S 1.2L DIG-S CVT

NIEUWE NISSAN MICRA VISIA PACK CONNECT EDITION ACENTA TEKNA 1.2L 1.2L CVT 1.2L DIG-S 1.2L DIG-S CVT NIEUWE NISSAN MICRA GAMMA PACK CONNECT EDITION 1.2L 1.2L CVT 1.2L DIG-S 1.2L DIG-S CVT NIEUWE NISSAN MICRA VEILIGHEID ABS, EBD, NBAS ESP Bestuurders- en passagiersairbag Zij-airbags Window airbags 14"

Nadere informatie

Bevestigingspunten aan zijkant in laadruimte. Volledig vast tussenschot met ruit en beschermgrille. Achteruitrijcamera + parkeersensoren achter

Bevestigingspunten aan zijkant in laadruimte. Volledig vast tussenschot met ruit en beschermgrille. Achteruitrijcamera + parkeersensoren achter pagina 1 van 6 Renault Master L1H1 T33 ENERGY dci 145 TT EU6 FWD HOOGSTE KORTING Referentie Beschikbaarheid Levertermijn Carrosserie Exterieurkleur Interieurkleur Kilometerstand Stel zelf samen ca. 2/3

Nadere informatie

voor de in dit document beschreven modellen te allen tijde te wijzigen om technische of commerciële redenen.

voor de in dit document beschreven modellen te allen tijde te wijzigen om technische of commerciële redenen. Klantenservice ciao fiat PROFESSIONAL MOBILE ciao fiat professional mobile A pro like you www.fiatprofessional.be onderhoud en bescherming: een compleet gamma diensten FINANCE PACKAGES AND INSURANCE SERVICES

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO 5-DEURS 1 JANUARI 2013, MODELJAAR 12.5

PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO 5-DEURS 1 JANUARI 2013, MODELJAAR 12.5 PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO -DEURS 1 JANUARI 2013, MODELJAAR 12. PRIJZEN* CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCL. BTW PRIJS EXCL. BTW ENERGIELABEL CO2-EMISSIE 1.29,00 AT Z 2.000,00 1.,00 17.39,00 20.6,00 18.29,00

Nadere informatie

Renault TRAFIC Passenger. Prijslijst januari 2016

Renault TRAFIC Passenger. Prijslijst januari 2016 Renault TRAFIC Passenger Prijslijst januari 2016 DE RENAULT TRAFIC PASSENGER NODIGT U UIT OM OP PAD TE GAAN...EEN ROBUUST DESIGN, DYNAMISCHE LIJNEN EN ROYALE AFMETINGEN OM DE RIT NOG COMFORTABELER TE MAKEN.

Nadere informatie

Bevestigingspunten aan zijkant in laadruimte. Achteruitrijcamera + parkeersensoren achter

Bevestigingspunten aan zijkant in laadruimte. Achteruitrijcamera + parkeersensoren achter pagina 1 van 6 Renault Master L3H2 T35 ENERGY dci 145 TT EU6 FWD Dubbele Cabine HOOGSTE KORTING Referentie Beschikbaarheid Levertermijn Carrosserie Exterieurkleur Interieurkleur Kilometerstand Stel zelf

Nadere informatie

GEDURFD EN PRACHTIG STRAK DESIGN

GEDURFD EN PRACHTIG STRAK DESIGN GEDURFD EN PRACHTIG STRAK DESIGN De moderne gestalte van de HR-V vangt blikken en verovert harten. Met zijn robuuste verschijning en sportieve profiel is deze auto prachtig om te zien en een genot om in

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA MY11, 18 APRIL 2012 PRIJZEN CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 2.2D WD 2.2D AT WD 3.0 V6 AT WD 38.995,00 16.612,00 22.383,00 8.195,00 51.695,00

Nadere informatie

Inspectierapport 1-KZF-45

Inspectierapport 1-KZF-45 Geïnspecteerd Door: Bryan Drost Merk: Model: Volvo V60 Tellerstand (km): 138297 Aantal deuren: 5 Type: Kenteken: 2.4 D6 AWD Plug-In Hybrid Summum 1KZF45 Meldcode: 1025 Chassisnummer: Autotype: YV1GWAA50E1161025

Nadere informatie

Dacia Dokker Van. Prijslijst januari 2017 GROUPE RENAULT

Dacia Dokker Van. Prijslijst januari 2017 GROUPE RENAULT Dacia Dokker Van Prijslijst januari 2017 GROUPE RENAULT Belangrijkste standaarduitrusting DOKKER VAN BASIC Techniek en veiligheid 3-punts rolgordels vóór, in hoogte verstelbaar, met gordelspanner en spankrachtbegrenzer

Nadere informatie

Dacia Dokker Van. Prijslijst oktober 2017 GROUPE RENAULT

Dacia Dokker Van. Prijslijst oktober 2017 GROUPE RENAULT Dacia Dokker Van Prijslijst oktober 2017 GROUPE RENAULT Belangrijkste standaarduitrusting DOKKER VAN BASIC Techniek en veiligheid 3-punts rolgordels vóór, in hoogte verstelbaar, met gordelspanner en spankrachtbegrenzer

Nadere informatie

F I AT D O B L O C A R G O Prijslijst per 1 januari 2012

F I AT D O B L O C A R G O Prijslijst per 1 januari 2012 FIAT DOBLO CARGO Prijslijst per 1 januari 2012 FIAT DOBLO CARGO CONSUMENTENPRIJZEN SINCOM CODE Model Wielbasis Motor Type Vermogen kw/pk Ledig Gewicht* Laad Vermogen* excl. DOBLO CARGO 263.111.0.ACL CARGO

Nadere informatie

euro Het nieuw 6 e Porter gamma

euro Het nieuw 6 e Porter gamma Het nieuwe euro 6 Porter gamma euro 6 MEER VERMOGEN* MEER KOPPEL* Nieuwe krachtbron De nieuwe MultiTech Euro 6 krachtbron is het antwoord voor het Piaggio-gamma van benzine aangedreven bedrijfsvoertuigen,

Nadere informatie

RENAULT TRAFIC PASSENGER PRIJSLIJST OKTOBER 2012

RENAULT TRAFIC PASSENGER PRIJSLIJST OKTOBER 2012 RENAULT TRAFIC PASSENGER PRIJSLIJST OKTOBER 2012 BELANGRIJKSTE STANDAARDUITRUSTING TRAFIC PASSENGER AUTHENTIQUE 12V-aansluiting achterin Bestuurdersstoel type comfort (in hoogte, lengte en Stuurbekrachtiging

Nadere informatie

Inspectierapport 4-SHB-79

Inspectierapport 4-SHB-79 Geïnspecteerd Door: Alwin ter Schure Merk: Model: Type: Kenteken: Renault Megane 1.5 dci Bose 4SHB79 Tellerstand (km): 194967 Aantal deuren: 5 Voertuig lengte (m): Voertuig breedte (m): Meldcode: 7463

Nadere informatie

Inspectierapport GN-925-V

Inspectierapport GN-925-V Geïnspecteerd Door: Bryan Drost Merk: Model: Volvo V60 Tellerstand (km): 144478 Aantal deuren: 5 Type: Kenteken: 2.4 D6 AWD Plug-In Hybrid Pure Limited GN925V Meldcode: 8075 Chassisnummer: Autotype: YV1GWAA50D1128075

Nadere informatie

Renault Kadjar ,- Specificaties. Omschrijving. 1.5 dci Bose 110 PK. Panoramadak, Navi, Bose, LED, 19'', Camera, Winter-Pack

Renault Kadjar ,- Specificaties. Omschrijving. 1.5 dci Bose 110 PK. Panoramadak, Navi, Bose, LED, 19'', Camera, Winter-Pack Renault Kadjar 1.5 dci Bose 110 PK. Panoramadak, Navi, Bose, LED, 19'', Camera, Winter-Pack Specificaties Datum: 01-12-2016 Tellerstand: 47.330 km Brandstof: Diesel Transmissie: Handgeschakeld / 6 Vermogen:

Nadere informatie

Ruimte : Een extra grote

Ruimte : Een extra grote Hoogte 1050 mm Ruimte : Een extra grote kofferruimte! Altijd mobiel De M.GO is ontworpen om uw mobiliteit te vergroten, in de stad en op het platteland. De M.GO biedt u ruimte, rijplezier en maximale veiligheid.

Nadere informatie

Audi A Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S. Algemene informatie

Audi A Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi A5 Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S 53.220 U BESPAART: 6.820 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: A5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Antraciet

Nadere informatie

F I AT F I O R I N O prijslijst per 1 augustus 2011

F I AT F I O R I N O prijslijst per 1 augustus 2011 FIAT FIORINO prijslijst per 1 augustus 2011 FIAT FIORINO consumentenprijzen Gesloten Bestel Motor Type Code Model Benzinemotor 225.1L1.0.ACL Actual 1.4 8v Bz 1.4 Benzine 55 / 75 1045 635/500 8.595,- 10.228,-

Nadere informatie

F I AT D O B L O C A R G O Prijslijst per 1 augustus 2011

F I AT D O B L O C A R G O Prijslijst per 1 augustus 2011 FIAT DOBLO CARGO Prijslijst per 1 augustus 2011 FIAT DOBLO CARGO CONSUMENTENPRIJZEN SINCOM CODE Model Wielbasis Motor Type Vermogen kw/pk Ledig Gewicht* Laad Vermogen* excl. DOBLO CARGO 263.111.0.4 CARGO

Nadere informatie

F I AT F I O R I N O prijslijst per 1 mei 2012

F I AT F I O R I N O prijslijst per 1 mei 2012 FIAT FIORINO prijslijst per 1 mei 2012 FIAT FIORINO consumentenprijzen Gesloten Bestel BRANDSTOF Code Model Benzinemotor 225.1L1.0.ACL Actual 1.4 Benzine 55 / 75 1045 635/500 7.795,- 9.276,- 1.650,- 10.926,-

Nadere informatie

Inspectierapport V-818-JZ

Inspectierapport V-818-JZ Geïnspecteerd Door: Dennis Bartels Merk: Model: Opel Vivaro Tellerstand (km): 28962 Aantal deuren: 5 Type: Kenteken: Meldcode: Chassisnummer: Autotype: 1.6 Biturbo CDTI L2H1 Sport ECC V818JZ W0L1F7018GV660896

Nadere informatie

Technische Specificaties OPEL INSIGNIA.

Technische Specificaties OPEL INSIGNIA. Technische Specificaties OPEL INSIGNIA. 11 September 2017 Grand Sport Sports Tourer Country Tourer BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4897 4986 5004 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2093

Nadere informatie

NISSAN STANDAARDUITRUSTING EN TECHNISCHE GEGEVENS* MOTOREN EN UITVOERINGEN ACENTA OPTIMA BUSINESS. 1.5 dci 90pk. 1.5 dci 110pk - NV200 FRIDGE

NISSAN STANDAARDUITRUSTING EN TECHNISCHE GEGEVENS* MOTOREN EN UITVOERINGEN ACENTA OPTIMA BUSINESS. 1.5 dci 90pk. 1.5 dci 110pk - NV200 FRIDGE NISSAN NV200 FRIDGE MOTOREN EN UITVOERINGEN ACENTA OPTIMA BUSINESS 1.5 dci 90pk 1.5 dci 110pk - STANDAARDUITRUSTING EN TECHNISCHE GEGEVENS* * Technische gegevens op basis van een NV200 met enkele schuifdeur

Nadere informatie

PROACE Compact Prijzen & Specificaties. 1 juni 2016

PROACE Compact Prijzen & Specificaties. 1 juni 2016 PROACE Compact Prijzen & Specificaties 1 juni 2016 Prijzen PROACE PROACE Compact 1 juni Compact 2016 (vervolg) 1 juni 2016 PROACE Compact (inhoud 4,6 m 3 ) Zitplaatsen Laadvermogen* Netto Cat.prijs excl.

Nadere informatie

Volvo 940 Malmö, een eigen identiteit.

Volvo 940 Malmö, een eigen identiteit. Volvo 940 Malmö, een eigen identiteit. Een Volvo 940 Malmö staat borg voor kwaliteit die samen met zijn gedistingeerde uitstraling, een eigen identiteit weerspiegelt in een wereld waarin auto's steeds

Nadere informatie

NIEUWE RENAULT TRAFIC PRIJSLIJST JUNI 2014 DRIVE THE CHANGE

NIEUWE RENAULT TRAFIC PRIJSLIJST JUNI 2014 DRIVE THE CHANGE NIEUWE RENAULT TRAFIC PRIJSLIJST JUNI 2014 DRIVE THE CHANGE NIEUWE RENAULT TRAFIC EEN ROBUUST EN DYNAMISCH DESIGN, EEN COMPLEET NIEUW INTERIEUR, UNIEKE UITRUSTING EN NOG EFFICIËNTERE MOTOREN. DE NIEUWE

Nadere informatie

FIAT DOBLO. CARGO, Work-Up & Platform Cabine

FIAT DOBLO. CARGO, Work-Up & Platform Cabine FIAT DOBLO CARGO, Work-Up & Platform Cabine Prijslijst per 1 mei 2012 CONSUMENTENPRIJZEN Bedragen in euro SINCOM CODE Model Body Motor Type Vermogen kw/pk Ledig Gewicht* Laad Vermogen* excl. DOBLO CARGO

Nadere informatie

Inspectierapport HV-443-P

Inspectierapport HV-443-P Inspectierapport HV-443-P Geïnspecteerd Door: Bryan Drost Merk: Model: Type: Kenteken: Opel Corsa 1.0 Turbo Edition HV443P Tellerstand (km): 31331 Aantal deuren: 5 Voertuig lengte (m): Voertuig breedte

Nadere informatie

Prijslijst per 1 april 2013. FIAT Fiorino

Prijslijst per 1 april 2013. FIAT Fiorino Prijslijst per 1 april 2013 FIAT Fiorino 2 De Fiat Fiorino in het kort. consumentenprijzen Fiorino, Gesloten Bestel SINCOM CODE Model Brandstof Vermogen Kw/Pk CO 2 uitstoort Ledig gewicht* Laad vermogen*

Nadere informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.800 U BESPAART: 11.542 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Zwart

Nadere informatie

FordTransit prijslijst

FordTransit prijslijst Prijzenbladnr. 2817R Ingaande: 1 juli 2011 FordTransit prijslijst Ford official sponsor destinationfootball Feel the difference 1 Business Pack voor 500,- Business Pack bestaat uit: 5-inch kleurennavigatie

Nadere informatie

Swift 3 deurs. Samenvatting. Manueel of automaat Laag verbruik Lage CO 2

Swift 3 deurs. Samenvatting. Manueel of automaat Laag verbruik Lage CO 2 Swift 3 deurs Manueel of automaat Laag verbruik Lage CO 2 -uitstoot 5 jaar garantie en assistance Standaard ESP Standaard 7 airbags 0% JKP Samenvatting Swift 3 deurs 1.3 DDiS 5 M/T (), Tweewielaandrijving,

Nadere informatie

RENAULT MASTER PERSONENVERVOER

RENAULT MASTER PERSONENVERVOER NIEUWE RENAULT MASTER PERSONENVERVOER PRIJSLIJST JANUARI 2015 DRIVE THE CHANGE RENAULT MASTER COMBI & BUS DE MASTER COMBI EN BUS BIEDEN DE MOGELIJKHEID PERSONENVERVOER WEL HEEL AANGENAAM TE MAKEN. OPTIMAAL

Nadere informatie

Renault BEDRIJFSWAGENS

Renault BEDRIJFSWAGENS Renault BEDRIJFSWAGENS Renault Pro+ Expert in bedrijfswagens Renault is al meer dan een eeuw aanwezig op de markt voor lichte bedrijfswagens. Hierdoor kunnen wij onze zakelijke klanten innovatieve en op

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES SPARK

PRIJZEN EN SPECIFICATIES SPARK PRIJZEN EN SPECIFICATIES SPARK MY12, 1 FEBRUARI 2012 CONSUMENTENPRIJS CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL BiFuel LT 39,00 10.09,00 BiFuel 7.99,00 Zitcomfort Handmatig verstelbare

Nadere informatie

FordTransit prijslijst

FordTransit prijslijst Prijzenbladnr. 2761R Ingaande: 23 augustus 2010 FordTransit prijslijst Ford official sponsor destinationfootball Feel the difference 1 Business Pack voor 500,- Business Pack bestaat uit: 5-inch kleurennavigatie

Nadere informatie