Belanghebbende kunnen geen rechten aan de inhoud van deze presentatie of genoemde gegevens in deze presentatie ontlenen.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Belanghebbende kunnen geen rechten aan de inhoud van deze presentatie of genoemde gegevens in deze presentatie ontlenen."

Transcriptie

1 - Sleutelklaar - Hoge potentie - Prachtig bedrijf - Multi functioneel Goed aanbod!!! Gelieve discreet met deze informatie om te gaan. Vrijblijvende informatie (conceptversie juli 2013). De adviseur: Alex Willemse a.willemse@klaassenbv.nl mobiel: Belanghebbende kunnen geen rechten aan de inhoud van deze presentatie of genoemde gegevens in deze presentatie ontlenen.

2 RESTAURANT & BOWLEN MET PASSIE (partycentrum & evenementen) OUD-LOOSDRECHTSEDIJK 167a 1231LV LOOSDRECHT CODE: ALWI 2536 LIGGING: OMZETINDICATIE: Loosdrecht ( t Gooi) op aanvraag VRAAGPRIJS INVENTARIS/GOODWILL: ,--- HUURPRIJS REGISTERGOED VRAAGPRIJS REGISTERGOED: VERPLICHTINGEN: WONING: BEDRIJFSOMSCHRIJVING: 7.850,-- p.mnd. (geen BTW van toepassing) n.v.t. Geen n.v.t. Partycentrum Grill-restaurant Bowling Aan de Oud-Loosdrechtsedijk ( t Gooi) is dit veelzijdige bedrijf gevestigd. Het bedrijf bestaat uit zaalverhuur, een Grill restaurant met ruim 150 zitplaatsen, 8 bowlingbanen, 3 bars, 2 pooltafels en is gelegen aan het water van Loosdrechtse Plassen waar diverse (ingehuurde) watersporten tot de mogelijkheden behoren. De zaak is dagelijks geopend van 13:00 tot 23:00 uur en op maandag en dinsdag gesloten. Op zondag gaat de zaak een uurtje eerder open. Om een complete indruk van deze zaak te geven verwijzen wij u graag door naar haar eigen website: Voor meer informatie over dit multifunctionele bedrijf, via horecamakelaar Alex Willemse via

3 Website : Type : Partycentrum Grillrestaurant Bowling en (bedrijfs-) evenementen Ligging : Aan de Oud-Loosdrechtsedijk te Loosdrecht ( t Gooi) aan het water. Terras : Er is een terras met circa 20 zitplaatsen. Aantal zitplaatsen : Het Grillrestaurant heeft ruim 150 zitplaatsen in een ruime opstelling. Bij de bowling zijn circa 64 zitplaatsen. Voor grote partijen is uitbreiding mogelijk. Omzetindicatie : Enkel in een onderhoud met de huidige exploitant worden jaarcijfers verstrekt. Koopprijs onroerend goed : Niet van toepassing. Huurprijs onroerend goed : Circa 7.850,-- vrij van BTW. Huurtermijn : Gelijk met de vigerende huurovereenkomst (feb 2011), 5+5 optie jaren. De verhuurder is een belegger uit Loosdrecht. Opmerking huurovereenk. : - Op de eerste verdieping zijn toiletten welke in gezamenlijk gebruik zijn bij deze zaak en bij Porto. - Bij de huur is inbegrepen de huur van de bowlingtechniek en afzuiginstallaties van het Grillrestaurant. Overname Inv./Goodwill : Vraagprijs voor deze prachtige zaak is ,--. Bij gelijkblijvende activiteiten is de koopsom vrijgesteld van BTW. Woning : Er is geen woning bij het gehuurde inbegrepen. Aanvaarding : In overleg.

4 Reden verkoop : Verkoper is tevens de exploitant van het naastgelegen Porto en verlangt naar een prettige samenwerking (verkoop onder voorbehoud gunning verkoper). Verkoper wil zich meer richten op Porto en rustiger aan doen. Vloeroppervlak : Conform de vergunning: Restaurant 326m² Terras 25m² Bowling BG 384m² Bowling 1 e 384m² Daarnaast zijn er nog diverse opslagruimte, pool-café, keuken etc. Parkeren : Ruim voldoende parkeerplaatsen in de omgeving. Voor de deur is een eigen parkeerplaats voor circa 16 auto s. Openingstijden : 7 dagen per week van 11:30 tot 22:00 uur. Opmerking openingstijden : Geen Status pand : Pand is in goede staat. Verhuurder zorgt voor gedegen onderhoud. Status inventaris : De volledige inventaris is in goede staat. De zaak is sleutelklaar te betrekken. U kunt gelijk van start. Status toiletgroepen : Toiletgroepen zijn in uitstekende staat. Status keuken : Keuken is in uitstekende staat. Status verkoopruimte : Verblijfplaatsen zijn in uitstekende staat. Installaties : Installaties als afzuiginstallatie en Bowlinginstallatie behoren tot het gehuurde. Onderhoud en reparatie zijn voor eigen rekening. Opmerking : Geen

5 Rechtsvorm uit KvK : Het betreft een verkoop uit een V.O.F.. Tot het moment van feitelijke overdracht zullen de baten, lasten en risico s voor de verkoper zijn. Koper zal ten aller tijde gevrijwaard zijn van schulden welke verkoper eventueel is aangegaan, tenzij uitdrukkelijk anders vermeld in een koopovereenkomst (nevencontacten). Opmerking KvK : Geen bijzonderheden. Brouwerij : Thans komt er Grolsch uit de tap. De zaak kan echter zonder verplichtingen overgedragen worden. Speelautomaten : Niet aanwezig Leveranciers : Voornamelijk Scheerder Amersfoort en Gepu Grootverbuik uit Utrecht. Leasecontracten : Alle inventaris is van de exploitant en behoort tot het aangebodene. Bruikleencontract : Sigarettenautomaat Huidige leveranciers (zonder verplichtingen) : In verband met discretie, verzoeken wij u bij het opvragen van nadere informatie dit slechts alleen na overleg met de horecamakelaar van Klaassen Horecamakelaardij B.V. te verrichten. Ook verzoeken wij u niet rechtstreeks contact op te nemen met de ondernemer(s), personeel, accountant, leveranciers of andere personen die een relatie met het bedrijf hebben. Wet Milieubeheer : Verkoper verklaart dat het bedrijf voldoet aan alle door de overheid gestelde eisen. Bestemmingsplan : Verkoper verklaart dat volgens het vigerend bestemmingsplan een exploitatie van een horecabedrijf is toegestaan. Inrichtingseisen : Verkoper verklaart dat het bedrijf voldoet aan de gestelde inrichtingseisen. Brandveiligheidseisen : Verkoper verklaart dat het bedrijf voldoet aan de gestelde eisen ten aanzien van de brandveiligheid.

6 Opmerking verg. : Geen bijzonderheden bekend. Kettingbeding : Onbekend. Personeel : Volgens artikel 7:662 e.v. BW gaan alle rechten en verplichtingen uit de arbeidsovereenkomst die op het tijdstip van overgang van de onderneming golden ten aanzien van de verkoper, automatisch over ten aanzien van de koper van de onderneming. De zaak kan zonder personeel overgedragen worden. Er zijn enkele toppers welke wel overgenomen kunnen worden. Deze worden in een nader gesprek graag toegelicht. Toegevoegde waarde : - Sleutelklaar bedrijf - Grote vaste gasten kring - Prachtige locatie - Goede bereikbaarheid - Ruime parkeergelegenheid - Veel kansen - Allround bedrijf: - Bowling - Restaurant - Café - Zaalverhuur - Party-locatie - Porto als buurman - Water met vele watersport en recreatiemogelijkheden Locatie : Loosdrecht onderdeel van de gemeente Wijdemeren inwoners (bron CBS nov 2012). Hilversum ( inwoners) en Bussum ( inwoners) liggen op fietsafstand. De Loosdrechtse Plassen zijn in de 14e eeuw uit veengebied door turfwinning ontstaan. Karakteristiek zijn de vele fraaie begroeide eilanden en legakkers. Het visen zwemwater is er schoon en U vindt er een uitzonderlijke fauna en flora. Langs de dijken rondom de plas staan nog authentieke boerderijen, afgewisseld met prachtige landhuizen, jachthavens, bungalowparken, café's, restaurants en partycentra. Loosdrecht is ook over het water goed te bereiken: via de grote Mijndense Sluis, de Raaisluis, de kleine Weersluis en Kraaienestersluis. In de vele jachthavens rondom de plassen zijn zeil- en surfscholen voor jong en oud. Bezit U zelf geen boot? Geen nood, U kunt verschillende soorten huren, zoals de

7 favoriete 16M2 en de Valk. Loosdrecht biedt voldoende aanlegmogelijkheden bij de recreatieeilanden en in de jachthavens voor alle soorten schepen. Langs de plassen is een uitgebreide handel in nieuwe en gebruikte boten; Loosdrecht staat daarom ook bekend als de "Bootboulevard" van Nederland. Vissen, een rondvaart maken, winkelen, tennissen, midgetgolfen, kunst kijken, flaneren of genieten van een concert, zijn geliefde bezigheden van de bezoekers in en om Loosdrecht. Culinair is er ook van alles te beleven. Een goede Hollandse pot, de Franse of Spaanse keuken; Loosdrecht heeft het. Locale specialiteiten zijn de Loosdrechtse paling of eend en het Loosdrechts "turfje". Er zijn hotels, pensions en appartementen en zomerhuizen in verschillende prijsklassen en caravan- en bungalowparken. In de naaste omgeving zijn campings te vinden. Loosdrecht heeft ook slechtweervoorzieningen. Zoals een overdekt zwembad, overdekte tennis- en squashbanen, maneges, een snooker- en bowlingcentrum en zelfs een kinderpartycentrum. Het eiland Robinson Crusoe in de Loosdrechtse plassen is ingericht voor minder valide watersporters. (Bron: ) Plattegrond:

8 Google earth : Diverse foto s:

9

10

11

12

13

14 Website:

15 Interesse? Welke stappen: 1. Mocht u naar aanleiding van deze brochure interesse hebben, verzoeken wij u eerst eens kennis te maken met het bedrijf door als gast er een kopje koffie te gaan drinken. Doorgaans stelt een verkoper het niet op prijs als hij/zij in de zaak op de voorgenomen verkoop wordt aangesproken. Wij verzoeken u dan ook dit niet te doen. 2. Vervolgens kunt u met de verkoop-adviseur van Klaassen Horecamakelaardij B.V. een afspraak maken om geheel vrijblijvend een bezichtiging te plannen en meer informatie op te vragen. Tevens kan er dan een kijkje achter de schermen genomen worden. 3. Mocht u voldoende informatie hebben en zou u een bieding uit willen brengen kan dit per , fax of schrijven. In deze bieding moet op zijn minst staan: - Uw persoonlijke gegevens als naam, telefoonnummer en adres - Op welk object u de bieding uitbrengt - Het bedrag - De gewenste overname datum - Financieringsvoorbehoud tot welke datum 4. Wanneer er overeenstemming is bereikt zal door de adviseur een concept koopakte worden opgesteld conform het model van Klaassen Horecamakelaardij BV. Standaard dient er na het tot stand komen van overeenstemming een waarborgsom te worden voldaan van 10% van de koopsom op een kwaliteitsrekening (stichting derden gelden). Indien er verkoop van vastgoed bij is betrokken zal dat verlopen via Klaassen Vastgoed welke aangesloten is bij de NVM- BOG. Note: De beschikbare informatie is grotendeels door de opdrachtgever en/of de eigenaar verstrekt; adviseur is er van uitgegaan dat deze correct was. Er heeft nog geen controle plaatsgevonden op juistheid van de gegevens en vergunningen. Belanghebbenden kunnen echter geen rechten aan de in deze brochure genoemde gegevens ontlenen. Niets uit dit rapport mag op welke wijze dan ook worden vermenigvuldigd en/of gekopieerd dan na schriftelijke toestemming van de adviseur. Deze informatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder het voorbehoud van gunning en goedkeuring door verkoper. Aan de in deze brochure vermelde maten kunnen geen rechten worden ontleend. De eventueel bijgevoegde indelingsplattegronden zijn indicatief. De indeling op tekening kan afwijken van de werkelijke indeling. Wij hopen met dit rapport voldoende te hebben geïnformeerd betreffende voormeld object. Inlichtingen of een eventuele bezichtiging uitsluitend in overleg met de heer: Alex Willemse via mobiel: KLAASSEN HORECAMAKELAARDIJ B.V. Hoofdkantoor: Graafsebaan NL Rosmalen Kantoor Midden Nederland: Amersfoortsestraat EA Amersfoort Telefoon Fax

Eiland 4 6107 CA Stevensweert

Eiland 4 6107 CA Stevensweert Eiland 4 6107 CA Stevensweert Gelieve discreet met deze informatie om te gaan. Vrijblijvende informatie (conceptversie 26-02- 2014). De adviseur: Corné Poirters. e-mail: c.poirters@klaassenbv.nl mobiel:

Nadere informatie

EETCAFÉ DE BUREN PAST. SPIERINGSSTRAAT 10-A 5401 GT UDEN redo5544

EETCAFÉ DE BUREN PAST. SPIERINGSSTRAAT 10-A 5401 GT UDEN redo5544 EETCAFÉ DE BUREN PAST. SPIERINGSSTRAAT 10-A 5401 GT UDEN redo5544 Gelieve de verstrekte informatie discreet behandelen. De adviseur: Remo van Doorn e-mail: r.vandoorn@klaassenbv.nl mobiel: 06-20002530

Nadere informatie

Belanghebbende kunnen geen rechten aan de inhoud van deze presentatie of genoemde gegevens in deze presentatie ontlenen.

Belanghebbende kunnen geen rechten aan de inhoud van deze presentatie of genoemde gegevens in deze presentatie ontlenen. - Sleutelklaar - Gezellig Restaurant - Prima uitgaansplek - Vrij van personeel Goed aanbod!!! Gelieve discreet met deze informatie om te gaan. Vrijblijvende informatie (conceptversie november 2013). De

Nadere informatie

Horecalocatie Vierlingsbeekseweg 5 5825 AS OVERLOON Redo5547

Horecalocatie Vierlingsbeekseweg 5 5825 AS OVERLOON Redo5547 Horecalocatie Vierlingsbeekseweg 5 5825 AS OVERLOON Redo5547 Gelieve de verstrekte informatie discreet behandelen. De adviseur: e-mail: r.vandoorn@klaassenbv.nl mobiel: 06-20002530 Belanghebbenden kunnen

Nadere informatie

Belanghebbende kunnen geen rechten aan de inhoud van deze presentatie of genoemde gegevens in deze presentatie ontlenen.

Belanghebbende kunnen geen rechten aan de inhoud van deze presentatie of genoemde gegevens in deze presentatie ontlenen. -Top locatie - t Gooi -Sleutelklaar -Goede naam!!! Goed aanbod!!! Gelieve discreet met deze informatie om te gaan Vrijblijvende informatie (concept versie december 2012) De adviseurs: Alex Willemse Sander

Nadere informatie

PRACHTIGE HORECALOCATIE STRATUMSEIND ER EINDHOVEN redo5541

PRACHTIGE HORECALOCATIE STRATUMSEIND ER EINDHOVEN redo5541 PRACHTIGE HORECALOCATIE STRATUMSEIND 103 5611 ER EINDHOVEN redo5541 Gelieve de verstrekte informatie discreet behandelen. De adviseur: Remo van Doorn e-mail: r.vandoorn@klaassenbv.nl mobiel: 06-20002530

Nadere informatie

Eeterij en Feesterij de Droom Langeweg, Code: BEHO 2038

Eeterij en Feesterij de Droom Langeweg, Code: BEHO 2038 Eeterij en Feesterij de Droom Langeweg, Code: BEHO 2038 Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073 521 61 66 Fax: 073 522 09 06 Internet: www.klaassenbv.nl E-mail:

Nadere informatie

Objectinformatie: Stadscafé meneer de Uil Veenendaal

Objectinformatie: Stadscafé meneer de Uil Veenendaal - Sleutelklaar - Zonnig terras - Prachtig bedrijf - Populaire zaak Goed aanbod!!! Objectinformatie: Stadscafé meneer de Uil Veenendaal Gelieve discreet met deze informatie om te gaan. Vrijblijvende informatie

Nadere informatie

Plein 15 Makkum Fr, Code: REAU2523

Plein 15 Makkum Fr, Code: REAU2523 Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073 521 61 66 Fax: 073 522 09 06 Internet: www.klaassenbv.nl E-mail: info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Rene Ausema Telefoon:

Nadere informatie

Rijksweg 2 Heel, Code: copo 0814

Rijksweg 2 Heel, Code: copo 0814 Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073 521 61 66 Fax: 073 522 09 06 Internet: www.klaassenbv.nl E-mail: info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Corné Poirters Telefoon:

Nadere informatie

Buorren 7 Langweer, Code:

Buorren 7 Langweer, Code: Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073 521 61 66 Fax: 073 522 09 06 Internet: www.klaassenbv.nl E-mail: info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Rene Ausema Telefoon:

Nadere informatie

CAFE t STRAOTJE Kerkstraat AH St. Oedenrode MIKL3860

CAFE t STRAOTJE Kerkstraat AH St. Oedenrode MIKL3860 CAFE t STRAOTJE Kerkstraat 18 5492 AH St. Oedenrode MIKL3860 Gelieve de verstrekte informatie discreet behandelen. De adviseur: e-mail: r.vandoorn@klaassenbv.nl mobiel: 06-20002530 Belanghebbenden kunnen

Nadere informatie

Gasthuissteeg 1 B Echt, Code: 1314

Gasthuissteeg 1 B Echt, Code: 1314 Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073 521 61 66 Fax: 073 522 09 06 Internet: www.klaassenbv.nl E-mail: info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Corné Poirters Telefoon:

Nadere informatie

Restaurant Roersingel 4 Roermond Code: PIBE 3187

Restaurant Roersingel 4 Roermond Code: PIBE 3187 Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073 521 61 66 Fax: 073 522 09 06 Internet: www.klaassenbv.nl E-mail: info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Piet van Benschop Telefoon:

Nadere informatie

Belanghebbende kunnen geen rechten aan de inhoud van deze presentatie of genoemde gegevens in deze presentatie ontlenen.

Belanghebbende kunnen geen rechten aan de inhoud van deze presentatie of genoemde gegevens in deze presentatie ontlenen. - Sleutelklaar - Gezellig Restaurant - Cafetaria met IJSSALON Goed aanbod!!! Gelieve discreet met deze informatie om te gaan. Vrijblijvende informatie (conceptversie juni 2015). De adviseur: Willem Stroet

Nadere informatie

Grootzand 24 Sneek, Code: REAU3540

Grootzand 24 Sneek, Code: REAU3540 Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073 521 61 66 Fax: 073 522 09 06 Internet: www.klaassenbv.nl E-mail: info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Rene Ausema Telefoon:

Nadere informatie

Lange Breestraat 3 te Dordrecht Code: PEKL 14.028

Lange Breestraat 3 te Dordrecht Code: PEKL 14.028 Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073 521 61 66 Fax: 073 522 09 06 Internet: www.klaassenbv.nl E-mail: info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Peter Klaassen Telefoon:

Nadere informatie

Buren 25 Piaam, Code:

Buren 25 Piaam, Code: Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073 521 61 66 Fax: 073 522 09 06 Internet: www.klaassenbv.nl E-mail: info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Rene Ausema Telefoon:

Nadere informatie

Grand-Café "In de Keulse Kar" Hinthamerstraat 101 's-hertogenbosch Code: MIKL

Grand-Café In de Keulse Kar Hinthamerstraat 101 's-hertogenbosch Code: MIKL Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073 521 61 66 Fax: 073 522 09 06 Internet: www.klaassenbv.nl E-mail: info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Michael Klaassen Telefoon:

Nadere informatie

Dagzaak Lunchroom LE Papillon Marikenstraat 44 Nijmegen CODE: PIBE 3140

Dagzaak Lunchroom LE Papillon Marikenstraat 44 Nijmegen CODE: PIBE 3140 Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073 521 61 66 Fax: 073 522 09 06 Internet: www.klaassenbv.nl E-mail: info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Piet van Benschop Telefoon:

Nadere informatie

Oostmahorn 29 Anjum, Code:

Oostmahorn 29 Anjum, Code: Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073 521 61 66 Fax: 073 522 09 06 Internet: www.klaassenbv.nl E-mail: info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Rene Ausema Telefoon:

Nadere informatie

De adviseur: Bart Brinkman bart@klaassenbv.nl mobiel: 06-53960241

De adviseur: Bart Brinkman bart@klaassenbv.nl mobiel: 06-53960241 Vrijblijvende informatie Gelieve discreet met deze informatie om te gaan De adviseur: Bart Brinkman bart@klaassenbv.nl mobiel: 06-53960241 Alle aanbiedingen zijn informatief. Door ons wordt geen aansprakelijkheid

Nadere informatie

Buitenhavenweg 180 te Schiedam Code: PEKL 15.023

Buitenhavenweg 180 te Schiedam Code: PEKL 15.023 Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073-521 61 66 Fax: 073-522 09 06 Internet: www.klaassenbv.nl E-mail: info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Peter Klaassen Telefoon:

Nadere informatie

ANEMOS. Luxe restaurant. Belanghebbende kunnen geen rechten aan de inhoud van deze presentatie of genoemde gegevens in deze presentatie ontlenen.

ANEMOS. Luxe restaurant. Belanghebbende kunnen geen rechten aan de inhoud van deze presentatie of genoemde gegevens in deze presentatie ontlenen. - Sleutelklaar - Begrip in t Gooi - Top locatie - Strand en Zon Goed aanbod!!! ANEMOS Luxe restaurant Gelieve discreet met deze informatie om te gaan Vrijblijvende informatie (conceptversie mei 2013) De

Nadere informatie

Cafetaria Het Pleintje Jupiterstraat AR Tilburg BEHO 2040

Cafetaria Het Pleintje Jupiterstraat AR Tilburg BEHO 2040 Cafetaria Het Pleintje Jupiterstraat 15 5042 AR Tilburg BEHO 2040 Onlangs heeft Klaassen Horecamakelaardij de goed lopende Cafetaria 't Pleintje in Tilburg in de verkoop gekregen. Deze locatie ligt aan

Nadere informatie

CAFETARIA "BLOEMENBUURT"

CAFETARIA BLOEMENBUURT CAFETARIA "BLOEMENBUURT" Gelieve discreet met deze informatie om te gaan Vrijblijvende informatie De adviseur: Bart Brinkman bart@klaassenbv.nl mobiel: 06-53960241 Alle aanbiedingen zijn informatief. Door

Nadere informatie

Restaurant Santorini Oude Kleefsebaan 94 Berg en Dal, Code: MIKL 3908

Restaurant Santorini Oude Kleefsebaan 94 Berg en Dal, Code: MIKL 3908 Restaurant Santorini Oude Kleefsebaan 94 Berg en Dal, Code: MIKL 3908 Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073 521 61 66 Fax: 073 522 09 06 Internet: www.klaassenbv.nl

Nadere informatie

Carolien s Diner Elisabethstraat 27 Uden, Code: ADJA 2279

Carolien s Diner Elisabethstraat 27 Uden, Code: ADJA 2279 Carolien s Diner Elisabethstraat 27 Uden, Code: ADJA 2279 Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073 521 61 66 Fax: 073 522 09 06 Internet: www.klaassenbv.nl E-mail:

Nadere informatie

Triomf Bar Kettingstraat 6 Den Haag, DESC 1406

Triomf Bar Kettingstraat 6 Den Haag, DESC 1406 Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073 521 61 66 Fax: 073 522 09 06 Internet: www.klaassenbv.nl E-mail: info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Dennis Schot Telefoon:

Nadere informatie

Kerkbuurt 87 te Sliedrecht Code: PEKL 15.002

Kerkbuurt 87 te Sliedrecht Code: PEKL 15.002 Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073-521 61 66 Fax: 073-522 09 06 Internet: www.klaassenbv.nl E-mail: info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Peter Klaassen Telefoon:

Nadere informatie

De adviseur: Bart Brinkman bart@klaassenbv.nl mobiel: 06-53960241

De adviseur: Bart Brinkman bart@klaassenbv.nl mobiel: 06-53960241 Vrijblijvende informatie Gelieve discreet met deze informatie om te gaan De adviseur: Bart Brinkman bart@klaassenbv.nl mobiel: 06-53960241 Alle aanbiedingen zijn informatief. Door ons wordt geen aansprakelijkheid

Nadere informatie

Hoofdstraat 35 Gorredijk, Code:

Hoofdstraat 35 Gorredijk, Code: Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073 521 61 66 Fax: 073 522 09 06 Internet: www.klaassenbv.nl E-mail: info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Rene Ausema Telefoon:

Nadere informatie

Kaaistraat 23 te Brielle Code: PEKL 11.028

Kaaistraat 23 te Brielle Code: PEKL 11.028 Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073-521 61 66 Fax: 073-522 09 06 Internet: www.klaassenbv.nl E-mail: info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Peter Klaassen Telefoon:

Nadere informatie

De adviseur: Bart Brinkman mobiel:

De adviseur: Bart Brinkman mobiel: Vrijblijvende informatie Gelieve discreet met deze informatie om te gaan De adviseur: Bart Brinkman bart@klaassenbv.nl mobiel: 06-53960241 Alle aanbiedingen zijn informatief. Door ons wordt geen aansprakelijkheid

Nadere informatie

Grieks Restaurant Grotestraat 161 Waalwijk Code: ADJA 2265

Grieks Restaurant Grotestraat 161 Waalwijk Code: ADJA 2265 Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073 521 61 66 Fax: 073 522 09 06 Internet: www.klaassenbv.nl E-mail: info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Ad Janse Telefoon: 06-10

Nadere informatie

Tolberterstraat 13 Leek, Code:

Tolberterstraat 13 Leek, Code: Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073 521 61 66 Fax: 073 522 09 06 Internet: www.klaassenbv.nl E-mail: info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Janscho van Abel Telefoon:

Nadere informatie

Restaurant á 110 m2 Stratumsedijk 23 a 5611 NA Eindhoven Code: ADJA 2274

Restaurant á 110 m2 Stratumsedijk 23 a 5611 NA Eindhoven Code: ADJA 2274 Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073 521 61 66 Fax: 073 522 09 06 Internet: www.klaassenbv.nl E-mail: info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Ad Janse Telefoon: 06-10

Nadere informatie

Herenwaard 2 te Rotterdam Code: PEKL 14.004

Herenwaard 2 te Rotterdam Code: PEKL 14.004 Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073 521 61 66 Fax: 073 522 09 06 Internet: www.klaassenbv.nl E-mail: info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Peter Klaassen Telefoon:

Nadere informatie

Kaaidijk 19 te Herkingen Code: PEKL pt

Kaaidijk 19 te Herkingen Code: PEKL pt Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073-521 61 66 Internet: www.klaassenbv.nl E-mail: info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Peter Klaassen Telefoon: 06-53 14 89 02

Nadere informatie

Hotel-Restaurant De Beukelaer Kerkstraat 2 Roggel

Hotel-Restaurant De Beukelaer Kerkstraat 2 Roggel Klaassen Vastgoedmakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073 521 61 66 Internet: E-mail: www.klaassenbv.nl info@klaassenbv.nl Horeca-adviseur: Eric Blokland Telefoon: 06-53 802 081

Nadere informatie

- Geweldige omgeving - Waanzinnig project - Goedee medespelers - Veel bezoekers

- Geweldige omgeving - Waanzinnig project - Goedee medespelers - Veel bezoekers - Geweldige omgeving - Waanzinnig project - Goedee medespelers - Veel bezoekers Goed aanbod!!! Gelieve discreet met deze informatie om te gaan Vrijblijvende informatie (concept versie oktober 2011) De

Nadere informatie

Italiaans restaurant Trinacria Dorpsstraat 17 Helmond, Code: MIKL

Italiaans restaurant Trinacria Dorpsstraat 17 Helmond, Code: MIKL Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073 521 61 66 Internet: E-mail: www.klaassenbv.nl info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Eric Blokland Telefoon: 06-53 802081 E-mail:

Nadere informatie

Raadhuislaan 60 te Rockanje Code: PEKL 15.027

Raadhuislaan 60 te Rockanje Code: PEKL 15.027 Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073-521 61 66 Fax: 073-522 09 06 Internet: www.klaassenbv.nl E-mail: info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Peter Klaassen Telefoon:

Nadere informatie

Hotel-Restaurant De Kanteneer Rijksweg 2, aan de N273 Heel bij Roermond

Hotel-Restaurant De Kanteneer Rijksweg 2, aan de N273 Heel bij Roermond Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073 521 61 66 Internet: E-mail: www.klaassenbv.nl info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Eric Blokland Telefoon: 06-53 802 081 E-mail:

Nadere informatie

VLAAMS FRITESHUIS LOKET 13 BURCHTSTRAAT RB NIJMEGEN REDO5567

VLAAMS FRITESHUIS LOKET 13 BURCHTSTRAAT RB NIJMEGEN REDO5567 VLAAMS FRITESHUIS LOKET 13 BURCHTSTRAAT 55 6511 RB NIJMEGEN REDO5567 De adviseur: e-mail: r.vandoorn@klaassenbv.nl mobiel: 06-20002530 Belanghebbende kunnen geen rechten aan de inhoud van deze presentatie

Nadere informatie

Ristorante Bellagio Kruisstraat 37 's-hertogenbosch

Ristorante Bellagio Kruisstraat 37 's-hertogenbosch Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073 521 61 66 Fax: 073 522 09 06 Internet: www.klaassenbv.nl E-mail: info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Michael Klaassen Telefoon:

Nadere informatie

Voorstraat 202 te Dordrecht Code: PEKL

Voorstraat 202 te Dordrecht Code: PEKL Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073-521 61 66 Fax: 073-522 09 06 Internet: www.klaassenbv.nl E-mail: info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Peter Klaassen Telefoon:

Nadere informatie

RESTAURANT BRASSERIE TE "MARINA PORT ZELANDE"

RESTAURANT BRASSERIE TE MARINA PORT ZELANDE RESTAURANT BRASSERIE TE "MARINA PORT ZELANDE" Gelieve discreet met deze informatie om te gaan Vrijblijvende informatie De adviseur: Bart Brinkman b.brinkman@klaassenbv.nl mobiel: 06-53960241 Alle aanbiedingen

Nadere informatie

RESTAURANT AAN DE HAVEN MET B&B MOGELIJKHEDEN

RESTAURANT AAN DE HAVEN MET B&B MOGELIJKHEDEN RESTAURANT AAN DE HAVEN MET B&B MOGELIJKHEDEN Vrijblijvende informatie Gelieve discreet met deze informatie om te gaan De adviseur: Bart Brinkman bart@klaassenbv.nl mobiel: 06-53960241 Alle aanbiedingen

Nadere informatie

Grieks restaurant Mykonos Witteweg 5 Plasmolen, Code: MIKL 3194

Grieks restaurant Mykonos Witteweg 5 Plasmolen, Code: MIKL 3194 Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073 521 61 66 Internet: E-mail: www.klaassenbv.nl info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Eric Blokland Telefoon: 06-53 802081 E-mail:

Nadere informatie

Horecabedrijf Fellenoord CB Boxtel Code: ADJA 2227

Horecabedrijf Fellenoord CB Boxtel Code: ADJA 2227 Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073 521 61 66 Fax: 073 522 09 06 Internet: www.klaassenbv.nl E-mail: info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Ad Janse Telefoon: 06-10

Nadere informatie

Grote Beerstraat 17 te Zwijndrecht Code: PEKL

Grote Beerstraat 17 te Zwijndrecht Code: PEKL Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073-521 61 66 Fax: 073-522 09 06 Internet: www.klaassenbv.nl E-mail: info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Peter Klaassen Telefoon:

Nadere informatie

Houttuinen 32 te Dordrecht Code: PEKL

Houttuinen 32 te Dordrecht Code: PEKL Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073 521 61 66 Fax: 073 522 09 06 Internet: www.klaassenbv.nl E-mail: info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Peter Klaassen Telefoon:

Nadere informatie

Eetcafé/cafétaria t Pleintje Spoorstraat 3 Tienray

Eetcafé/cafétaria t Pleintje Spoorstraat 3 Tienray Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073 521 61 66 Internet: E-mail: www.klaassenbv.nl info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Eric Blokland Telefoon: 06-53 802 081 E-mail:

Nadere informatie

Zeekant 89 te Hoek van Holland Code: PEKL 15.041

Zeekant 89 te Hoek van Holland Code: PEKL 15.041 Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073-521 61 66 Fax: 073-522 09 06 Internet: www.klaassenbv.nl E-mail: info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Peter Klaassen Telefoon:

Nadere informatie

Podiumzaal Trendy Kaffee t Stuupke Kerkstraat BC BOEKEL Redo5521

Podiumzaal Trendy Kaffee t Stuupke Kerkstraat BC BOEKEL Redo5521 Podiumzaal Trendy Kaffee t Stuupke Kerkstraat 24 5427 BC BOEKEL Redo5521 Gelieve de verstrekte informatie discreet behandelen. De adviseur: e-mail: r.vandoorn@klaassenbv.nl mobiel: 06-20002530 Belanghebbenden

Nadere informatie

Plein 44 Tiel, Code: MIKL 3884

Plein 44 Tiel, Code: MIKL 3884 Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073 521 61 66 Internet: E-mail: www.klaassenbv.nl info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Eric Blokland Telefoon: 06-53 802081 E-mail:

Nadere informatie

Voorstraat 1-3 te Oude-Tonge Code: PEKL

Voorstraat 1-3 te Oude-Tonge Code: PEKL Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073-521 61 66 Internet: www.klaassenbv.nl E-mail: info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Peter Klaassen Telefoon: 06-53 14 89 02

Nadere informatie

Restaurant Hapas Jodenstraat 49 Venlo Code: ROBO 3101

Restaurant Hapas Jodenstraat 49 Venlo Code: ROBO 3101 Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073 521 61 66 Fax: 073 522 09 06 Internet: www.klaassenbv.nl E-mail: info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Rob van den Borne Telefoon:

Nadere informatie

Botlekweg 180 te Botlek Rotterdam Code: PEKL

Botlekweg 180 te Botlek Rotterdam Code: PEKL Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073-521 61 66 Internet: E-mail: www.klaassenbv.nl info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Peter Klaassen Telefoon: 06-53 14 89 02

Nadere informatie

All Ways Wok Tolbrug 11 te Dordrecht

All Ways Wok Tolbrug 11 te Dordrecht Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073-521 61 66 Internet: www.klaassenbv.nl E-mail: info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Peter Klaassen Telefoon: 06-53 14 89 02

Nadere informatie

Eetcafé/cafétaria t Pleintje Spoorstraat 3 Tienray

Eetcafé/cafétaria t Pleintje Spoorstraat 3 Tienray Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073 521 61 66 Internet: E-mail: www.klaassenbv.nl info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Eric Blokland Telefoon: 06-53 802 081 E-mail:

Nadere informatie

ASSEN. Rolderstraat 11 9401AM ASSEN CODE: SASC 1530. HUURPRIJS: 1250,00 ex. BTW

ASSEN. Rolderstraat 11 9401AM ASSEN CODE: SASC 1530. HUURPRIJS: 1250,00 ex. BTW ASSEN CODE: SASC 1530 Rolderstraat 11 9401AM ASSEN HUURPRIJS: 1250,00 ex. BTW 01 Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073 521 61 66 Fax: 073 522 09 06 Internet: www.klaassenbv.nl

Nadere informatie

Boompjes 9 te Ouddorp Code: PEKL 15.044

Boompjes 9 te Ouddorp Code: PEKL 15.044 Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073-521 61 66 Fax: 073-522 09 06 Internet: www.klaassenbv.nl E-mail: info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Peter Klaassen Telefoon:

Nadere informatie

Eetcafé Ald Vors Broekhuizerweg 4 Broekhuizenvorst (Limburg)

Eetcafé Ald Vors Broekhuizerweg 4 Broekhuizenvorst (Limburg) Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073 521 61 66 Internet: E-mail: www.klaassenbv.nl info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Eric Blokland Telefoon: 06-53 802 081 E-mail:

Nadere informatie

Restaurant van Welderenstraat 58 Nijmegen Code: PIBE 3179

Restaurant van Welderenstraat 58 Nijmegen Code: PIBE 3179 Horecamakelaardij B.V. Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: Fax: Internet: E-mail: 073 521 61 66 073 522 09 06 www.klaassenbv.nl info@klaassenbv.nl Horecamakelaar:

Nadere informatie

Parallel Boulevard 4 te Noordwijk Code: PEKL

Parallel Boulevard 4 te Noordwijk Code: PEKL Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073-521 61 66 Internet: www.klaassenbv.nl E-mail: info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Peter Klaassen Telefoon: 06-53 14 89 02

Nadere informatie

Laurens Jzn. Costerstraat 7 B te Oud-Beijerland Code: PEKL 15.026

Laurens Jzn. Costerstraat 7 B te Oud-Beijerland Code: PEKL 15.026 Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073-521 61 66 Fax: 073-522 09 06 Internet: www.klaassenbv.nl E-mail: info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Peter Klaassen Telefoon:

Nadere informatie

Dam 41 te Arkel Kantoor-, winkel-, praktijk ruimte

Dam 41 te Arkel Kantoor-, winkel-, praktijk ruimte Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073-521 61 66 Internet: www.klaassenbv.nl E-mail: info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Peter Klaassen Telefoon: 06-53 14 89 02

Nadere informatie

Hotel Braams, Brink 9 Gieten, Code: JAAB1212

Hotel Braams, Brink 9 Gieten, Code: JAAB1212 Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073 521 61 66 Fax: 073 522 09 06 Internet: www.klaassenbv.nl E-mail: info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Janscho van Abel Telefoon:

Nadere informatie

Pastoriedijk 325 te Pernis-Rotterdam Code: PEKL 2492

Pastoriedijk 325 te Pernis-Rotterdam Code: PEKL 2492 Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073 521 61 66 Fax: 073 522 09 06 Internet: www.klaassenbv.nl E-mail: info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Peter Klaassen Telefoon:

Nadere informatie

Kloosterstraat 7 Linne, Code:

Kloosterstraat 7 Linne, Code: Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073 521 61 66 Fax: 073 522 09 06 Internet: www.klaassenbv.nl E-mail: info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Corné Poirters Telefoon:

Nadere informatie

CAFE "DE DRIE MUSKETIERS"

CAFE DE DRIE MUSKETIERS CAFE "DE DRIE MUSKETIERS" Gelieve discreet met deze informatie om te gaan Vrijblijvende informatie De adviseur: Bart Brinkman bart@klaassenbv.nl mobiel: 06-53960241 Alle aanbiedingen zijn informatief.

Nadere informatie

Hotel de Gouden Klok Foarstrjitte 6, Holwerd

Hotel de Gouden Klok Foarstrjitte 6, Holwerd VASTGOED & HORECA MAKELAARDIJ Klaassen vastgoed & horecamakelaardij B.V. Wiekenweg 53A, 3815 KL Amersfoort Telefoon: 033 258 13 30 Internet: www.klaassenbv.nl E-mail: info@klaassenbv.nl Bedrijfs-adviseur

Nadere informatie

Kerkbuurt 87 Sliedrecht, Code:

Kerkbuurt 87 Sliedrecht, Code: Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073 521 61 66 Fax: 073 522 09 06 Internet: www.klaassenbv.nl E-mail: info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Peter Klaassen Telefoon:

Nadere informatie

Restaurant Corfu Waalkade 49 Nijmegen, Code: MIKL 3906

Restaurant Corfu Waalkade 49 Nijmegen, Code: MIKL 3906 Restaurant Corfu Waalkade 49 Nijmegen, Code: MIKL 3906 Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073 521 61 66 Fax: 073 522 09 06 Internet: www.klaassenbv.nl E-mail: info@klaassenbv.nl

Nadere informatie

Hoofdstraat Oost 16 Uithuizen, Code: JAAB1221

Hoofdstraat Oost 16 Uithuizen, Code: JAAB1221 Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073 521 61 66 Fax: 073 522 09 06 Internet: www.klaassenbv.nl E-mail: info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Egbert van Keulen Telefoon:

Nadere informatie

Landschapscamping De Graspol Bakkerpad 17 Sint-Oedenrode CODE: (MIKL 3805)

Landschapscamping De Graspol Bakkerpad 17 Sint-Oedenrode CODE: (MIKL 3805) Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073 521 61 66 Fax: 073 522 09 06 Internet: www.klaassenbv.nl E-mail: info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Michael Klaassen Telefoon:

Nadere informatie

Slotplein 29 Capelle aan den IJssel, Code: E

Slotplein 29 Capelle aan den IJssel, Code: E Klaassen Horecamakelaardij B.V. Wiekenweg 53A,, 3815 KL Amersfoort Telefoon: 033 258 13 30 Fax: 073 522 09 06 Internet: www.klaassenbv.nl E-mail: info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Erik Meijer Telefoon:

Nadere informatie

Veersedijk 6 te Hendrik-Ido-Ambacht Code: PEKL 15.025

Veersedijk 6 te Hendrik-Ido-Ambacht Code: PEKL 15.025 Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073-521 61 66 Fax: 073-522 09 06 Internet: www.klaassenbv.nl E-mail: info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Peter Klaassen Telefoon:

Nadere informatie

Kerksingel 9 G te Berkel en Rodenrijs Code: PEKL 17026

Kerksingel 9 G te Berkel en Rodenrijs Code: PEKL 17026 Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073-521 61 66 Internet: www.klaassenbv.nl E-mail: info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Peter Klaassen Telefoon: 06-53 14 89 02

Nadere informatie

Café t Spykerke Stationsstraat 122 Waalwijk, Code: MIKL 3843

Café t Spykerke Stationsstraat 122 Waalwijk, Code: MIKL 3843 Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073 521 61 66 Internet: E-mail: www.klaassenbv.nl info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Michael Klaassen Telefoon: 06-53 298 925

Nadere informatie

Café t Tunneke St. Odastraat 9a Melderslo (Limburg)

Café t Tunneke St. Odastraat 9a Melderslo (Limburg) Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073 521 61 66 Internet: E-mail: www.klaassenbv.nl info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Eric Blokland Telefoon: 06-53 802 081 E-mail:

Nadere informatie

Cafe/biljart de Molen Kerkstraat 4 Cuijk (Haps)

Cafe/biljart de Molen Kerkstraat 4 Cuijk (Haps) Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073 521 61 66 Internet: E-mail: www.klaassenbv.nl info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Eric Blokland Telefoon: 06-53802081 E-mail:

Nadere informatie

Cafetaria Anders nog Iets Grotestraat EC Varik Code: ADJA 2259

Cafetaria Anders nog Iets Grotestraat EC Varik Code: ADJA 2259 Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073 521 61 66 Fax: 073 522 09 06 Internet: www.klaassenbv.nl E-mail: info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Ad Janse Telefoon: 06-10

Nadere informatie

Lunchroom Le Petit Francais Kerkstraat 10, 1271 RL Huizen

Lunchroom Le Petit Francais Kerkstraat 10, 1271 RL Huizen Klaassen Horecamakelaardij B.V. Wiekenweg 53a, 3815 KL Amersfoort Telefoon: 033 258 13 30 Fax: 073 522 09 06 Internet: www.klaassenbv.nl E-mail: amersfoort@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Alex Willemse Telefoon:

Nadere informatie

Badweg 20 te Dordrecht Code: PEKL

Badweg 20 te Dordrecht Code: PEKL Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073-521 61 66 Internet: www.klaassenbv.nl E-mail: info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Peter Klaassen Telefoon: 06-53 14 89 02

Nadere informatie

Café Marktzicht Terwaenen 52 Oss

Café Marktzicht Terwaenen 52 Oss Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073 521 61 66 Internet: E-mail: www.klaassenbv.nl info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Eric Blokland Telefoon: 0653802081 E-mail:

Nadere informatie