Van harte(boer) Welkom

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Van harte(boer) Welkom"

Transcriptie

1

2 Van harte(boer) Welkom Als consument of vrijwilliger help jij ons mee het verschil te maken. Welkom in onze wereld van korte voedselketens en de agro-ecologische landbouw. "Koken is eens zo leuk en verrassend!" (Voedselteam Kempenhof )

3 De beweging Samen met tweeduizend gezinnen ijvert vzw Voedselteams sinds 1996 voor een kortere voedselketen. We doen dit door de directe verkoop van voedingswaren, van boer tot op jouw bord, op verschillende wijzen te ondersteunen. "Het voelt voor mij sowieso niet goed om aardbeien in de winter te willen eten." (Voedselteam Leopoldsburg) Agro-ecologische landbouw kan een belangrijke bijdrage leveren in het oplossen aan de sociale-, de ecologische- en de voedselcrisis. Samen met consumenten zetten we ons in voor dit landbouwmodel: - Fair Trade met de lokale partners - Meer milieu, minder voedselkilometers, minder verpakking en minder verspilling - Vergeten groenten en gerechten lekker leren koken op het ritme van de seizoenen - Meer op mensenmaat: interactie tussen consumenten en producenten herstellen Een Voedselteam is meer dan een manier van aankopen. Het is een filosofie! Een team plaatst voeding via verschillende activiteiten in een nieuw daglicht, biedt een bredere blik op landbouw, stimuleert sociale contacten in de buurt... "De glimlach waarmee dit voedsel gecultiveerd en bereid wordt, voedt ons meer dan we durven vermoeden" (Voedselteam Zoutleeuw) We verwoorden ook de belangen en bezorgdheden van de korte keten op politiek niveau in beleidsadviezen en opinies. En dit liefst samen met zoveel mogelijk andere partners uit het middenveld. "De korte keten is de enige (bio)logische weg die echt duren blijft. Zowel langs productieals consumptiezijde!" (Jos Arits, Boerderij De Taemhoeve, Neeroeteren)

4 De Boer Om de korte keten efficiënt te organiseren in de provincie, werken we samen met Hartenboer. Een actief netwerk van Limburgse boeren die hun stiel op een duurzame manier uitoefenen. Hun inzet en overtuiging om op een eerlijke manier te werken aan lekkere producten overtuigen ons iedere dag! (Voedselteam Kempenhof) Ook de Fair Trade producten van Oxfam-wereldwinkels en de vleesvervangers van Maya Hasselt kan je in ons gamma terugvinden. Groenten en fruit zijn er op ieders maat. Daarom kan dit aanbod aangevuld worden met partners uit een andere regio. De herkomst hiervan is steeds transparant en kan je terugvinden op de webwinkel. Het logistieke werk van Hartenboer gebeurt in samenwerking met Arbeidscentrum De Wroeter. De bestelling wordt door hun deelnemers samengesteld en afgeleverd. Zo help jij dus zinvolle arbeid creëren en ondersteun je de sociale economie. Via jouw Voedselteam heb je dus aandacht voor natuur én mens. "Het is ook knap om te zien hoe professioneel een sociale werkplaats tegenwoordig bezig is!" (Voedselteam Peer) Hartenboeren zijn ook sterk begaan met dierenwelzijn. Vrije uitloop of stallen met voldoende licht en ruimte. Met de inzet van lokale voeders -vaak een gesloten kring op het bedrijf- plegen ze geen roofbouw op het Zuiden. "Hartenboer maakt het leven eenvoudiger! Met een wekelijks pakket groenten, stel je makkelijk een menu samen." (Voedselteam Borgloon)

5 "Als je deze mensen gepassioneerd bezig ziet, kan je niet anders dan respect hebben voor de manier van werken en voor de producten van hun werk." (Voedselteam Leopoldsburg) Van Dichtbij Seizoensgebonden Rechtstreeks van de Boer Aan een eerlijke Prijs Duurzaam geproduceerd Lekker!

6 Enkele Hartenboeren hebben eveneens een hoevewinkel of kan je terugvinden op een Limburgse markt: Jouw Lidmaatschap Als lid maak je deel uit van een lokaal team. Je koopt samen verse groenten, fruit, vlees, brood, zuivel... aan bij de Limburgse Hartenboeren. Je kan vlot een login bekomen voor onze webwinkel nadat de lokale teamverantwoordelijke je de principes en de werking heeft uitgelegd. De regioverantwoordelijke brengt jullie graag in contact. "Na het eerste kennismakingsgesprek wordt in ons team ieder lid meer dan een naam." (Teamverantwoordelijke Kempenhof) Jouw team Ieder team bestaat uit minimum twaalf bestellende gezinnen. Pas dan kunnen de gereden kilometers optimaal renderen. Ieder team is uniek. De werking wordt ingevuld op basis van de lokale verlangens. Eénmaal per jaar kan je tijdens een evaluatievergadering de andere leden leren kennen en wordt de werking van het team geëvalueerd. Bestellingen plaats je op de webwinkel met jouw unieke code. Wekelijks wordt jouw bestelling in samenwerking met Arbeidscentrum De Wroeter door hun deelnemers samengesteld en afgeleverd in een depot, waar jij het kan ophalen. Wanneer je je engageert, verwachten we dat je regelmatig producten afneemt. Enkel zo kan je ons helpen om onze doelstellingen te verwezenlijken. "Uit ons team zijn mooie vriendschappen gegroeid. Wij komen minstens 1 x per jaar bij elkaar tijdens een gezellige receptie. We springen regelmatig voor elkaar in de bres." (Voedselteam Peer) Gaan je ambities verder dan de lokale organisatie? Ook op nationaal vlak bieden we je een platform waarop je jouw engagement kleur kan geven. Een actie op poten zetten, in een regionaal werkgroepje zetelen, campagnemateriaal maken, lokale reporter worden of foto's voor de website aanleveren... De regioverantwoordelijke helpt je graag verder op weg. "Ik plaats mijn bestelling en ik haal ze af. Wegens gezondheidsproblemen kan ik niet meer engagement opnemen en dat vind ik wel spijtig." (Voedselteam Hechtel)

7 "Ik sta regelmatig op een plaatselijke beurs en vertel graag over mijn aangename manier van winkelen via Voedselteams. Maar het liefst laat ik af en toe eens proeven van die lekkere dingen! Dat overtuigt vanzelf! (Voedselteam Peer)

8 Bestellen Stap 1: Maak je interesse in Voedselteams bekend door te mailen naar Stap 2: Je krijgt de gegevens van de teamverantwoordelijke van het nabijgelegen Voedselteamdepot en neemt daar contact mee op. Stap 3: Je krijgt een login met naam en paswoord per mail toegestuurd waarmee je inlogt op de webwinkel Stap 4: Selecteer in de webwinkel onder productgroepen de producten en vul de gewenste aantallen in. Stap 5: Klik op "in winkelwagentje". Stap 6: Klaar met bestellen? Bevestig met de knop "bestel nu" en vervolgens "ja". - Bestellingen wijzigen, aanpassen of verwijderen kan tot donderdag middernacht. Ook na wijziging bevestig je twee maal. - Op vrijdag krijg je een bevestigingsmail met een overzicht van jouw bestelling. Zonder deze bevestiging, werd jouw bestelling niet geregistreerd. - Quiches, vers bio-vlees en gevogelte worden niet iedere week geleverd. Let bij je bestelling dus ook op de leverdatum die verschijnt op je bestelbon. - bij je bestelling zit steeds een leverbon zodat je kan controleren of je bestelling volledig is. - Voor sommige producten wordt de prijs per gewicht bepaald. De webwinkel zal hier een foutief bedrag weergeven. Om de werkelijke richtprijs te weten, moet je de bestelde hoeveelheid (in gram) vermenigvuldigen met de verpakkingseenheid. Vanzelfsprekend staat het juiste bedrag en gewicht op je leveringsbon. Met vragen of problemen kan je steeds terecht bij op hartenboer@dewroeter.be

9 "Er worden ook recepten uitgewisseld of info gegeven als ik een groente niet ken." (Voedselteam Bocholt)

10 Afhalen - We werken zoveel als mogelijk met retourverpakking. De blauwe en bruine bakken en koelboxen blijven ter plekke en worden de week nadien weer opgehaald. Breng dus zeker je eigen boodschappentas mee! - Glaswerk met statiegeld en drankkratten worden aangerekend en terugbetaald nadat je het terug in het depot hebt afgeleverd en aangeduid op de leeggoedlijst. - Eénmaal per maand breng je je leeggoed naar het depot. Hiervoor ontvang je een herinneringsmail met leeggoedlijst. - Kan je door omstandigheden je bestelling niet tijdig afhalen, neem dan telefonisch contact op met je depotverantwoordelijke. De contactgegevens kan je achteraan terugvinden. - Betalen gebeurt makkelijk via een automatische domiciliëring. De nodige formulieren vind je bij je eerste bestelling - Je bestelling vind je in een grote blauwe plooibak met een etiket met jouw naam. Brood en gebak worden apart in een bruine bak geleverd. Ook deze producten dragen een naametiket. - Alle koelproducten worden geleverd in een HACCP goedgekeurde koelbox. - Niet of verkeerd geleverde producten of problemen met bestelling meld je binnen 7 dagen aan Christel Meelberghs op hartenboer@dewroeter.be Betalen - Voedselteams vzw vraagt jaarlijks 15 Euro lidgeld per gezin. Door dit bedrag te storten, help je ons mee om goede ondersteuning te bieden aan bestaande teams, nieuwe voedselteams in jouw provincie op te richten, zinvolle activiteiten te organiseren... " Het is ook een eenvoudige manier van winkelen. Hoef ik niet aan te schuiven aan de kassa." (Een Voedselteamlid uit Overpelt )

11 "Het afhaalpunt ligt op weg naar huis, ideaal!" (Voedselteam Leopoldsburg)

12 Via een open en eerlijke communicatie groeien we samen naar een steeds beter systeem. Met vragen kan je steeds bij de volgende contactpersonen terecht: Jouw contactpersonen De Teamverantwoordelijke:... Tel.: Is de contactpersoon voor Voedselteams en Hartenboer. Organiseert de jaarlijkse vergadering van het Voedselteam. Neemt deel aan de Algemene Vergadering van Voedselteams vzw. Int jaarlijks het lidgeld voor Voedselteams vzw. De Depotverantwoordelijke:... Tel.: Kijkt toe op toegankelijkheid en hygiëne van de depotruimte Ziet er op toe da alle producten worden afgehaald Stelt eventueel een beurtrol van depothouders op Neemt bestellingen op van mensen zonder internetaansluiting of vakantiegangers Depotadres:... Afhaaldag en -uur:... Regioverantwoordelijke Voedselteams Limburg kan je bereiken op Jouw contactpersoon bij het organiseren van jaarvergaderingen en evenementen. Verantwoordelijke Hartenboer Limburg kan je bereiken op Jouw contactpersoon bij vragen over producten, distributie en facturering. of Opgelet! Geef ook jouw adres(wijziging) en mailadres tijdig door aan Voedselteam-, hartenboer- én teamverantwoordelijke.

13 "Voedselteams, dat is......meer groente, meer variatie en minder afval" (Voedselteam Kuringen)

14 Deel jouw heerlijke recepten en jouw engagement voor de korte keten! Eénmaal je onze werking hebt leren kennen, wordt deze brochure voor jou overbodig. Deel hem met je buren, vrienden of familie door er een origineel recept in achter te laten: Recept Ingrediënten: Bereiding: Smakelijke groeten!

15 "woe et om mins en natteur dreijt! Woe de kieëz gèèr van de boor noa den teijer 'geit'!" (Stichting Ommersteyn, Dilsen-Stokkem)

16 Adres: Tiensesteenweg Leuven Tel.: 0489/ Website: Fotografie: Ben Antoniw - Layout: Ruth Sleurs -

Inloggen. Klik op de bol Webwinkel en vul je gebruikersnaam en wachtwoord in. Handleiding Klant

Inloggen. Klik op de bol Webwinkel en vul je gebruikersnaam en wachtwoord in. Handleiding Klant Inloggen Zodra de BV van je team je als klant in de Webwinkel heeft ingegeven, krijg je als klant een gebruikersnaam en wachtwoord per mail toegestuurd. Hiermee kan je inloggen in de webwinkel via de homepagina

Nadere informatie

Handleiding Voedselteamleden

Handleiding Voedselteamleden Wijzigingen in de handleiding tov vorige versie 19/04/2007 Wijzigingen persoonlijke gegevens aan de bestelverantwoordelijke vragen, producten zuivel kunnen met decimalen besteld worden. 15/06/2007 Uitbreiding

Nadere informatie

Denk mee: lokaal, ecologisch en fair eten van de boer naar je bord

Denk mee: lokaal, ecologisch en fair eten van de boer naar je bord Denk mee: lokaal, ecologisch en fair eten van de boer naar je bord De zaak van de grond Groeiende beweging voor toegang tot grond voor bioboeren Publieke gronden voor lokale voedselstrategieen Wijnegem

Nadere informatie

Het koken en eten mag je zelf doen, maar ik begeleid je daarbij. Stap voor stap.

Het koken en eten mag je zelf doen, maar ik begeleid je daarbij. Stap voor stap. Het koken en eten mag je zelf doen, maar ik begeleid je daarbij. Stap voor stap. EET PALEO 3 Inhoudsopgave Inleiding 6 Mijn Paleo verhaal 8 De 7 stappen in het kort 12 Stap 1 Richt je op de praktijk 14

Nadere informatie

IK DOE MEE! WORD EEN BEETJE BOER

IK DOE MEE! WORD EEN BEETJE BOER IK DOE MEE! WORD EEN BEETJE BOER Op het coöperatief boslandbouwbedrijf Pomona zorgen Wase consumenten samen met boeren voor 80% van hun eigen lokale, gezonde en duurzame voeding. Coöperanten investeren

Nadere informatie

IK DOE MEE! WORD EEN BEETJE BOER

IK DOE MEE! WORD EEN BEETJE BOER IK DOE MEE! WORD EEN BEETJE BOER Op het coöperatief boslandbouwbedrijf Pomona zorgen Wase consumenten samen met boeren voor 80% van hun eigen lokale, gezonde en duurzame voeding. Coöperanten investeren

Nadere informatie

Streekproducten en eten uit de buurt

Streekproducten en eten uit de buurt Spreekbeurt of werkstuk Streekproducten en eten uit de buurt Inhoud Stap 1. Ga zelf op onderzoek uit Stap 2. Streekproducten of gewoon producten uit de buurt Stap 3. Waarom zijn streekproducten zo bijzonder?

Nadere informatie

Handleiding voor de aankoop van Adobe Creative Cloud voor medewerkers en studenten

Handleiding voor de aankoop van Adobe Creative Cloud voor medewerkers en studenten Handleiding voor de aankoop van Adobe Creative Cloud voor medewerkers en studenten Voorwaarden Om gebruik te kunnen maken van het aanbod van 64,99 EUR/jaar voor Adobe Creative Cloud heeft de Arteveldehogeschool

Nadere informatie

Smoothiegoodness De introductie

Smoothiegoodness De introductie Smoothiegoodness De introductie Hoera!! Hier begint jouw groene smoothieavontuur. Dit betekent een geweldige stap vooruit in je gezondheid en energieniveau, fantastisch dat je eraan gaat beginnen. Misschien

Nadere informatie

Handleiding flexmedewerker. Goedkeuren van elektronisch werkurenbriefje

Handleiding flexmedewerker. Goedkeuren van elektronisch werkurenbriefje Handleiding flexmedewerker Goedkeuren van elektronisch werkurenbriefje Inleiding Je bent via ASA aan het werk bij één van onze opdrachtgevers. Daarbij hoort het wekelijks invullen van je werkurenbriefje.

Nadere informatie

Met het hele gezin gezond het nieuwe jaar in

Met het hele gezin gezond het nieuwe jaar in Met het hele gezin gezond het nieuwe jaar in LINDA AMMERLAAN KINDERVOEDINGSCOACH Inleiding Wie ben ik? Als moeder van 2 kinderen weet ik hoe lastig het is om in deze tijd je kinderen gezond te laten opgroeien.

Nadere informatie

Handleiding ticketkoper AntigoneCloud Editie. CC de Velinx - Tongeren. Handleiding ticketkoper Antigone Cloud Editie

Handleiding ticketkoper AntigoneCloud Editie. CC de Velinx - Tongeren. Handleiding ticketkoper Antigone Cloud Editie Handleiding ticketkoper AntigoneCloud Editie CC de Velinx - Tongeren 1 1. Handleiding voor de ticketkoper Beste ticketkoper, Bedankt om uw bestelling te plaatsen bij CC de Velinx - Tongeren. Deze handleiding

Nadere informatie

EEN NETWERK VOOR DE RECHTSTREEKSE VERKOOP VAN LOKALE EN AMBACHTELIJKE PRODUCTEN

EEN NETWERK VOOR DE RECHTSTREEKSE VERKOOP VAN LOKALE EN AMBACHTELIJKE PRODUCTEN I WAT? Wat is Boeren & Buren? EEN NETWERK VOOR DE RECHTSTREEKSE VERKOOP VAN LOKALE EN AMBACHTELIJKE PRODUCTEN Groenten en fruit, vlees, brood, zuivelproducten, ambachtelijk bier geproduceerd op gemiddeld

Nadere informatie

Antigone Cloud Editie

Antigone Cloud Editie Handleiding ticketkoper Antigone Cloud Editie Handleiding ticketkoper Antigone Cloud Editie 1 1. Handleiding voor de ticketkoper Beste ticketkoper, Bedankt voor uw interesse in het culturele programma

Nadere informatie

Biopakket reglement 1. OMSCHRIJVING

Biopakket reglement 1. OMSCHRIJVING Biopakket reglement 1 1. OMSCHRIJVING Het biopakket is een gevarieerd assortiment van biologische groenten en/of fruit. De abonnee is een klant die zich ertoe verbindt wekelijks of tweewekelijks een biopakket

Nadere informatie

Handleiding ticketkoper Antigone Cloud Editie

Handleiding ticketkoper Antigone Cloud Editie Handleiding ticketkoper Antigone Cloud Editie CC Nova - Wetteren Handleiding ticketkoper Antigone Cloud Editie 1 1. Handleiding voor de ticketkoper Beste ticketkoper, Bedankt dat je kiest voor cultuurcentrum

Nadere informatie

Concentra Selfservice. Veel gestelde vragen 1 ALGEMEEN... 3. Welke internet browser gebruiken?... 3 2 REGISTRATIE EN MIJN KLANTGEGEVENS...

Concentra Selfservice. Veel gestelde vragen 1 ALGEMEEN... 3. Welke internet browser gebruiken?... 3 2 REGISTRATIE EN MIJN KLANTGEGEVENS... Concentra Selfservice Veel gestelde vragen 1 ALGEMEEN... 3 Welke internet browser gebruiken?... 3 2 REGISTRATIE EN MIJN KLANTGEGEVENS... 4 Mijn straat is niet gekend... 4 De knop bevestig postcode werkt

Nadere informatie

Handleiding. Aan de slag! Ga naar ga naar

Handleiding. Aan de slag! Ga naar ga   naar Handleiding Ga naar ga www.vanhoeckel-aantafel.nl naar www.testaantafel.nl Handleiding Aan Tafel Selecteer je leverdag Voordat je begint met bestellen, kies je een leverdag. De leverdagen zijn aangegeven

Nadere informatie

Advies en verkoop versproducten

Advies en verkoop versproducten Advies en verkoop versproducten Een gastvrije en vriendelijke verkoper draagt veel bij aan de omzet in een winkel. Vriendelijk zijn kost geen cent. Een deskundige verkoper(ster), een vakspecialist, die

Nadere informatie

Standaard Boekhandel Pakketservice

Standaard Boekhandel Pakketservice Aan de slag met Standaard Boekhandel Pakketservice Bestel je schoolboeken online in 7 stappen. Plaats je bestelling zo snel mogelijk, en zeker vóór 6 juli. Zo kunnen we je garanderen dat je al je boeken

Nadere informatie

FAQ s module online inschrijven

FAQ s module online inschrijven Ledenbeheer - ClubDESK FAQ s module online inschrijven Gent l 16 juli 2015 Hieronder kunnen jullie een antwoord vinden op de meest gestelde vragen die gesteld worden over de module online inschrijven.

Nadere informatie

AANDACHT: Na het versturen van je gegevens krijg je van ons dadelijk een bevestigingsmail.

AANDACHT: Na het versturen van je gegevens krijg je van ons dadelijk een bevestigingsmail. Producten bestellen Online winkelen en bestellen bij Festarent is eenvoudig en veilig.. Hoe producten bestellen? Om te kunnen bestellen, heb je een 'account' nodig. Deze account bevat je persoonlijke gegevens,

Nadere informatie

Standaard Boekhandel Pakketservice

Standaard Boekhandel Pakketservice Aan de slag met Standaard Boekhandel Pakketservice Bestel je schoolboeken online in 7 stappen. Plaats je bestelling zo snel mogelijk, en zeker vóór 6 juli. Zo kunnen we je garanderen dat je al je boeken

Nadere informatie

HelloFresh Unboxed. Foodbox bestellen

HelloFresh Unboxed. Foodbox bestellen HelloFresh Unboxed Ook wij vieren deze zomer een beetje vakantie. Al is onze vakantie nog best ver weg. In september kijken wij uit naar twee heerlijke weken Italië. Het vooruit kijken is ook echt genieten.

Nadere informatie

OVEREENKOMST PROEFABONNEMENT

OVEREENKOMST PROEFABONNEMENT OVEREENKOMST PROEFABONNEMENT Tussen de ondergetekenden : 1. DEN DIEPEN BOOMGAARD V.Z.W. met maatschappelijke zetel gelegen te 1850 Grimbergen, Rijkenhoekstraat 80 en ondernemingsnummer 0421.285.252; (abo@diepenboomgaard.be)

Nadere informatie

Registreren, Inloggen en mijn gegevens aanpassen.

Registreren, Inloggen en mijn gegevens aanpassen. Inhoudsopgave Registreren, Inloggen en mijn gegevens aanpassen.... 3 Registreren... 3 Inloggen... 6 Mijn gegevens aanpassen.... 7 Het bestellen van boodschappen.... 8 1. De zoekfunctie.... 9 2. Ons assortiment....

Nadere informatie

Kinderen zijn de consumenten van de toekomst. Als ze jong vertrouwd raken met het bestaan. van voedselproductieketens en de herkomst van

Kinderen zijn de consumenten van de toekomst. Als ze jong vertrouwd raken met het bestaan. van voedselproductieketens en de herkomst van Kinderen zijn de consumenten van de toekomst. Als ze jong vertrouwd raken met het bestaan van voedselproductieketens en de herkomst van ons eten, zullen ze deze kennis later bewuster laten meewegen bij

Nadere informatie

lift met Femma in de stel Femma voor in dertig seconden

lift met Femma in de stel Femma voor in dertig seconden met Femma in de stel Femma voor in dertig seconden lift 1 met Femma in de lift Ken jij Femma al? Met die vraag beginnen veel promotionele gesprekjes. Soms is het antwoord ja, maar vaak ook neen. Meestal

Nadere informatie

Instructieboek Koken. Voor de Mpower-coach

Instructieboek Koken. Voor de Mpower-coach Instructieboek Koken Voor de Mpower-coach juni 2014 Mpower-coach Instructieboek Versie 1.2014 blz. 2 Inhoud: Inhoudsopgave blz. 3 Mpower-coach blz. 5 Thema koken : blz. 7 Module 0: Beginnen met koken blz.

Nadere informatie

LESPROGRAMMA LES 1. INTRODUCTIELES

LESPROGRAMMA LES 1. INTRODUCTIELES LESPROGRAMMA LES 1. INTRODUCTIELES Inhoud In de introductieles gaat u met de leerlingen aan de slag met het thema duurzaam en eerlijk eten. Samen met de leerlingen bekijkt u drie filmpjes die uitleggen

Nadere informatie

ik deel daar wordt iedereen beter van eten

ik deel daar wordt iedereen beter van eten daar wordt iedereen beter van eten 1 Achtergrond 2 Onderzoek en Reflectie 3 Acties 4 Activiteiten in het Schooljaar ikdeel.be Een project van Met de steun van De Vlaamse overheid kan niet verantwoordelijk

Nadere informatie

STAPPENPLAN TICKETKOPER programmatie 17-18

STAPPENPLAN TICKETKOPER programmatie 17-18 STAPPENPLAN TICKETKOPER programmatie 17-18 Antigone Cloud Editie - 1 - Beste ticketkoper, Bedankt voor je interesse in het cultuuraanbod van CC De Kruisboog. Dit stappenplan helpt je verder bij het reserveren

Nadere informatie

FairTradeGemeente? FairTradeGemeente 23/01/2012. Focus: duurzame ontwikkeling N - Z. Een campagne van:

FairTradeGemeente? FairTradeGemeente 23/01/2012. Focus: duurzame ontwikkeling N - Z. Een campagne van: FairTradeGemeente Een campagne van: FairTradeGemeente? Een TITEL die aangeeft dat die bepaalde gemeente én haar inwoners eerlijke handel en lokale, duurzame productie en consumptie een warm hart toedragen

Nadere informatie

INHOUD WELKOM WAT ZIT ER IN JOUW HELLOFRESH BOX? BEZORGING AAN HUIS OVER ONZE VERPAKKINGEN ONZE EXTRA BOXEN JOUW LIDMAATSCHAP BEHEREN

INHOUD WELKOM WAT ZIT ER IN JOUW HELLOFRESH BOX? BEZORGING AAN HUIS OVER ONZE VERPAKKINGEN ONZE EXTRA BOXEN JOUW LIDMAATSCHAP BEHEREN h! s e r F o l l e H j i b Welkom INHOUD 3 4 6 7 8 10 11 12 WELKOM WAT ZIT ER IN JOUW HELLOFRESH BOX? BEZORGING AAN HUIS OVER ONZE VERPAKKINGEN ONZE EXTRA BOXEN JOUW LIDMAATSCHAP BEHEREN HELLOFRESH TEGEN

Nadere informatie

Handleiding Bibbank: hoe registreer ik me als bibliotheek? Inhoud

Handleiding Bibbank: hoe registreer ik me als bibliotheek? Inhoud Meta4Books 1 Handleiding Bibbank: hoe registreer ik me als bibliotheek? Inhoud Handleiding Bibbank: hoe registreer ik me als bibliotheek?... 1 1. Eerste registratie van een Gebruiker... 2 2. Aanmelden

Nadere informatie

Handleiding: Hoe inschrijven via het internet?

Handleiding: Hoe inschrijven via het internet? Coördinatie Erfgoeddag p/a FARO. Vlaams steunpunt voor cultureel erfgoed vzw T +32 (0)2 213 10 60 F +32 (0)2 213 10 99 E info@erfgoeddag.be W www.erfgoeddag.be Handleiding: Hoe inschrijven via het internet?

Nadere informatie

UW PERSOONLIJK DOSSIER ONLINE HANDLEIDING

UW PERSOONLIJK DOSSIER ONLINE HANDLEIDING UW PERSOONLIJK DOSSIER ONLINE HANDLEIDING U wenst uw pensioendossier te raadplegen, veranderingen aan te brengen in uw gegevens (rekeningnummer, adres, ) of vooraf ingevulde formulieren voor een aanvullende

Nadere informatie

Regio Hollands Midden Aanmelding en inschrijving medewerkers RSW

Regio Hollands Midden Aanmelding en inschrijving medewerkers RSW Regio Hollands Midden Aanmelding en inschrijving medewerkers RSW Let op! Het inschrijven van medewerkers aan de RSW van RHM bestaat uit twee (2) delen. Om dit proces wat te vergemakkelijken is deze handleiding

Nadere informatie

Jong & Duurzaam. Klimaat Dieet

Jong & Duurzaam. Klimaat Dieet Jong & Duurzaam Klimaat Dieet Wie zijn wij en waarom zijn we hier? Wij zijn Wij zijn Werkgroep Jong & Duurzaam Eefke Wij zijn De jongerenvertegenwoordigers Wij zijn 1. 2. 3. 4. Klimaat dieet Duurzame Kleding

Nadere informatie

Over Smaak. Willen we datgene veranderen wat we willen veranderen, dan moet het hele systeem van producent tot consument op de schop.

Over Smaak. Willen we datgene veranderen wat we willen veranderen, dan moet het hele systeem van producent tot consument op de schop. Over Smaak Willen we datgene veranderen wat we willen veranderen, dan moet het hele systeem van producent tot consument op de schop. Frank van Oirschot Oprichter online supermarkt Smaak Wat is het? Smaak

Nadere informatie

Kempische steenweg 293, bus 2 3500 Hasselt Belgium. Euro-Twice N.V. Handleiding: Registratie. van defecte toestellen. www.eurotwice.be ... Versie 1.

Kempische steenweg 293, bus 2 3500 Hasselt Belgium. Euro-Twice N.V. Handleiding: Registratie. van defecte toestellen. www.eurotwice.be ... Versie 1. . Euro-Twice N.V. Kempische steenweg 293, bus 2 3500 Hasselt Belgium Handleiding: Registratie van defecte toestellen op www.eurotwice.be Versie 1.03............................ 0. Inhoud: 1. Inleiding

Nadere informatie

C-MINE CULTUURCENTRUM Handleiding online abonnementen en/of losse tickets bestellen

C-MINE CULTUURCENTRUM Handleiding online abonnementen en/of losse tickets bestellen C-MINE CULTUURCENTRUM Handleiding online abonnementen en/of losse tickets bestellen STAP 1: website Surf naar www.c-minecultuurcentrum.be en klik rechts onder online ticketing op Bestel hier je ticket

Nadere informatie

Een uur voor mijn buur. http://genk.elas.letsplaza.net/ Handleiding elas 2.0

Een uur voor mijn buur. http://genk.elas.letsplaza.net/ Handleiding elas 2.0 Een uur voor mijn buur http://genk.elas.letsplaza.net/ Handleiding elas 2.0 0 Inhoud Wat vooraf gaat 2 Wat is elas? 3 Werking elas 3 Loginscherm 3 Paswoord aanpassen 4 Paswoord vergeten 4 Het hoofdscherm

Nadere informatie

HANDLEIDING WEBWINKEL VEEAKKER-NATUURPUNT

HANDLEIDING WEBWINKEL VEEAKKER-NATUURPUNT HANDLEIDING WEBWINKEL VEEAKKER-NATUURPUNT Inleiding Deze handleiding biedt een rode draad over de werking van de nieuwe webwinkel van Veeakker, zoals deze door leden van Natuurpunt gebruikt kan worden

Nadere informatie

Handleiding: Hoe een activiteit inschrijven?

Handleiding: Hoe een activiteit inschrijven? Coördinatie Erfgoeddag p/a FARO. Vlaams steunpunt voor cultureel erfgoed vzw T +32 (0)2 213 10 60 F +32 (0)2 213 10 99 E info@erfgoeddag.be W www.erfgoeddag.be Handleiding: Hoe een activiteit inschrijven?

Nadere informatie

Voedselteams en voedselstrategie

Voedselteams en voedselstrategie Voedselteams en voedselstrategie Voedselteams in cijfers Voedselteams is een vzw 3 VTE tewerkstelling 200.000 jaarbudget 120 lokale groepen 85 producenten doel Kleinschalige duurzame landbouw Lokale economie

Nadere informatie

Toekomst van uw biologische boerderijwinkel.

Toekomst van uw biologische boerderijwinkel. Toekomst van uw biologische boerderijwinkel. Naam: William Ton (1604410) Docent: Rob van den Idsert Specialisatie: Concept Periode: 2015-D Datum: 27-05-2015 Toekomst van uw biologische boerderijwinkel.

Nadere informatie

Inleiding Het spel Algemeen doel van het spel

Inleiding Het spel Algemeen doel van het spel Brochure Inleiding Boerenbusiness van grond tot mond, is ontwikkeld door jonge vrijwilligers van verschillende kinderboerderijen in Vlaanderen. Ze verdiepten zich in het thema Voedsel, ontwikkelden er

Nadere informatie

Handleiding ticketkoper Antigone Cloud Editie

Handleiding ticketkoper Antigone Cloud Editie Handleiding ticketkoper Antigone Cloud Editie CC Nova - Wetteren Handleiding ticketkoper Antigone Cloud Editie 1 1. Handleiding voor de ticketkoper Beste ticketkoper, Bedankt om uw bestelling te plaatsen

Nadere informatie

1. INLEIDING p. 2. 2. MAAK EEN NIEUWE GEBRUIKERSACCOUNT AAN p. 3. a. KLIK OP NOG GEEN ACCOUNT? REGISTREER JE NU! p. 3. b. IK BEN KVLV-LID p.

1. INLEIDING p. 2. 2. MAAK EEN NIEUWE GEBRUIKERSACCOUNT AAN p. 3. a. KLIK OP NOG GEEN ACCOUNT? REGISTREER JE NU! p. 3. b. IK BEN KVLV-LID p. INHOUDSTAFEL 1. INLEIDING p. 2 2. MAAK EEN NIEUWE GEBRUIKERSACCOUNT AAN p. 3 a. KLIK OP NOG GEEN ACCOUNT? REGISTREER JE NU! p. 3 b. IK BEN KVLV-LID p. 5 c. IK BEN GEEN LID p. 6 d. BEN JE ERKEND KVLV-VORMINGSWERKER?

Nadere informatie

Registreren van je vereniging zonder dat je al bent geregistreerd op de website

Registreren van je vereniging zonder dat je al bent geregistreerd op de website Handleiding Talententicket Inhoudstabel Registreren van je vereniging zonder dat je al bent geregistreerd op de website... 1 Registreren van je vereniging wanneer je al bent geregistreerd op de website...

Nadere informatie

Zuivel is belangrijk. Melk is goed voor... ELK!

Zuivel is belangrijk. Melk is goed voor... ELK! tweede leerjaar 2 Zuivel is belangrijk Melk is goed voor... ELK! Plaats de passende leeftijd bij elke tekening. Kies uit: 6 tot 12 jaar, 1 tot 3 jaar, 0 jaar, meer dan 60 jaar, 12 tot 18 jaar, 6 maanden

Nadere informatie

Duurzaamheid op School Aanbod 2013-3014. Basisscholen

Duurzaamheid op School Aanbod 2013-3014. Basisscholen Duurzaamheid op School Aanbod 2013-3014 Basisscholen Milieuzorg op School 2013-2014 Vanaf dit schooljaar worden duurzame ondersteund door de stad. projecten op school gerichter Alle basisscholen kunnen

Nadere informatie

Handleiding Bibbank: hoe registreer ik me als boekhandel?

Handleiding Bibbank: hoe registreer ik me als boekhandel? Meta4Books 1 Handleiding Bibbank: hoe registreer ik me als boekhandel? Inhoud Handleiding Bibbank: hoe registreer ik me als boekhandel?... 1 1. Eerste registratie van een Gebruiker... 2 2. Aanmelden van

Nadere informatie

In een notendop. 1 De Visie van het Netwerk Stadslandbouw Antwerpen. Het Netwerk stadslandbouw Antwerpen is

In een notendop. 1 De Visie van het Netwerk Stadslandbouw Antwerpen. Het Netwerk stadslandbouw Antwerpen is 1 De Visie van het Netwerk Stadslandbouw Antwerpen In een notendop Het Netwerk stadslandbouw Antwerpen is Een netwerk van lokale boeren en andere betrokken partners Een aanspreekpunt voor Stadslandbouw

Nadere informatie

Inleiding tot de catalogus. 10mm. foto

Inleiding tot de catalogus. 10mm. foto Inleiding tot de catalogus 10mm foto Inhoud Registreren... 4 Je gezinsleden aan je profiel koppelen... 8 Je gebruikersprofiel... 9 Verlengen... 11 Materialen opzoeken en reserveren... 12 Registreren Om

Nadere informatie

Stel je gezond weekmenu samen

Stel je gezond weekmenu samen Stel je gezond weekmenu samen Leer je maaltijden op een gezonde manier plannen Lotte De Clercq Auteur: Lotte De Clercq Coverontwerp: Lotte De Clercq ISBN: 978-94-6342-735-7 Uitgeverij mijnbestseller.nl

Nadere informatie

Brochure dasspelden groothandel

Brochure dasspelden groothandel Groothandel aanbod 2014 Brochure dasspelden groothandel Aanbod dasspelden groothandel Businessme.nl Postbus 86 2900AB Capelle aan den IJssel info@businessme.nl KVK: 50942662 BTW: 823011641B01 2 Inhoudsopgave

Nadere informatie

Profielpagina Wanneer je voor het eerst inlogt, kom je binnen op je profielpagina:

Profielpagina Wanneer je voor het eerst inlogt, kom je binnen op je profielpagina: Afhangen thuis Thuis of op het werk kun je op de website www.afhangbord.nl inloggen om bijvoorbeeld de baanbezetting te bekijken of de ledenlijst te bekijken. En je kunt nadat je bent ingelogd op deze

Nadere informatie

bewaar en koester uw herinneringen... stappenplan fotoprints & fotoposters online te bestellen zonder downloaden van software

bewaar en koester uw herinneringen... stappenplan fotoprints & fotoposters online te bestellen zonder downloaden van software www.fotodc.be Open ma.-vrijd.: 10u00 tot 12u00 13u30 tot 18u00 zaterdag: 9u00 tot 12u00 Gesloten : donderdagvoormiddag, zaterdagnamiddag & zondag bewaar en koester uw herinneringen... stappenplan fotoprints

Nadere informatie

Loopbaancheques telefonisch bestellen (via www.vdab.be)

Loopbaancheques telefonisch bestellen (via www.vdab.be) Loopbaancheques telefonisch bestellen (via www.vdab.be) U wil graag geholpen worden om de cheques te bestellen? Bel dan naar Sara op 03/239.54.67. 1. Samengevat: Te voorziene tijd: 10 minuten Houd uw Rijksregisternummer

Nadere informatie

Succes: jouw eigen formule Oefeningen Opgedragen aan iedereen die bereid is om te groeien

Succes: jouw eigen formule Oefeningen Opgedragen aan iedereen die bereid is om te groeien Succes: jouw eigen formule Oefeningen Opgedragen aan iedereen die bereid is om te groeien Praktijk Sterre Groenendijk Je bent welkom om dit ebook naar anderen te sturen, mits je het in zijn geheel stuurt

Nadere informatie

Handleiding Femma printshop Bestel je Femmaflyers

Handleiding Femma printshop Bestel je Femmaflyers Handleiding Femma printshop Bestel je Femmaflyers De Femma printshop is een webshop waar je zelf flyers kan maken en bestellen in de huisstijl van Femma. Femma bepaalt de inhoud hiervan, maar de webshop

Nadere informatie

Kennistest 5 Gezondheid

Kennistest 5 Gezondheid Kennistest 5 Gezondheid Invultest Hebben we tijdens het winkelen ook gedacht aan onze gezondheid? Een kleine quiz... Yoghurtdrank en fruitkaasjes zijn even gezond als gewone melk. Wie veel sport, kiest

Nadere informatie

Aankopen in groep Wat mag en wat kan niet?

Aankopen in groep Wat mag en wat kan niet? Aankopen in groep Wat mag en wat kan niet? Versie 2 December 2015 Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen Aankopen in groep Wat mag en wat kan niet? 1 consumenten afhaalpunt 4 MAX. 7

Nadere informatie

Chocomelk. van eerlijke handel, biologische landbouw en lokale boeren! www.oww.be. Handel, uit respect.

Chocomelk. van eerlijke handel, biologische landbouw en lokale boeren! www.oww.be. Handel, uit respect. Chocomelk van eerlijke handel, biologische landbouw en lokale boeren! > Handel, uit respect. We slaan de brug tussen boeren uit Noord & Zuid! www.oww.be > Kiezen Kiezen voor nóg meer duurzaamheid Oxfam

Nadere informatie

2. INLOGGEN INLOGGEN'

2. INLOGGEN INLOGGEN' 1. DIGITALEWEEK.BE Alle activiteiten die tijdens de Digitale Week plaatsvinden, worden verzameld op de website van de Digitale Week. De deadline om activiteiten in te voeren is 7 maart 2014. 2. INLOGGEN

Nadere informatie

Handleiding Lumap Webshop

Handleiding Lumap Webshop A) Hoe zoek ik artikelen op?. Log in op de Lumap Webshop www.lumap.be met jouw persoonlijke login gegevens. 2. Kies hier of je de prijzen inclusief btw of exclusief btw wenst te zien. 3. Via de zoekbalk

Nadere informatie

Het ganse jaar DIRECTE KASSAKORTINGEN met de MPC kortingskaart www.mpc.be

Het ganse jaar DIRECTE KASSAKORTINGEN met de MPC kortingskaart www.mpc.be Het ganse jaar DIRECTE KASSAKORTINGEN met de MPC kortingskaart www.mpc.be Nieuwsbrief 12 December 2011 indien de mail niet leesbaar is click hier Geachte leden, nieuwslezers of handelaars, met onze maandelijkse

Nadere informatie

Handleiding VWB extra.net

Handleiding VWB extra.net Handleiding VWB extra.net Deze handleiding is bedoeld voor zowel individuele leden (t.e.m. punt 6) als voor de verantwoordelijken van de clubs (punt 7 t.e.m. 18). Dit zijn de personen die de club kunnen

Nadere informatie

OVEREENKOMST ABONNEMENT

OVEREENKOMST ABONNEMENT OVEREENKOMST ABONNEMENT Tussen de ondergetekenden : 1. DEN DIEPEN BOOMGAARD V.Z.W. met maatschappelijke zetel gelegen te 1850 Grimbergen, Rijkenhoekstraat 80 en ondernemingsnummer 0421.285.252; (abo@diepenboomgaard.be)

Nadere informatie

My.tentoo tel. 02/

My.tentoo  tel. 02/ Handleiding My.tentoo www.tentoo.be info@tentoo.be tel. 02/725.70.00 MY.TENTOO VOOR UITVOERDERS INHOUD 1. Wat doe je bij de eerste keer inloggen op my.tentoo?... 2 2. Wat moet je doen voor je begint te

Nadere informatie

Kleinschalige voedselinitiatieven in Nederland. Almanak

Kleinschalige voedselinitiatieven in Nederland. Almanak Kleinschalige voedselinitiatieven in Nederland Almanak Almanak kleinschalige initiatieven Van en voor iedereen die zich sterk maakt voor duurzaam voedsel Dit is een dummy met een paar pagina s van de

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding Welkom op de website van Hulshoff Voorraadbeheer. Onderliggende gebruikershandleiding is van toepassing op het bestellen van gebruikt meubilair, via de webapplicatie, uit de centrale

Nadere informatie

1 Toegang tot de "interne sollicitantencockpit"

1 Toegang tot de interne sollicitantencockpit 1 Toegang tot de "interne sollicitantencockpit" De interne sollicitantencockpit is bereikbaar via de website van het provinciebestuur op www.vlaamsbrabant.be/vacatures. Het is ABSOLUUT ESSENTIEEL dat je

Nadere informatie

Handleiding e-commerce. 1. Inloggen

Handleiding e-commerce. 1. Inloggen Handleiding e-commerce 1. Inloggen Lees hier de handleiding om van onze e-commerce gebruik te maken! Ga eerst en vooral naar onze website www.dessomville.be en klik in de rechterbovenhoek op Klantenzone.

Nadere informatie

Atlantis Handelshuis is de groothandel in (H)Eerlijk(e) Waar. Wij vermarkten producten uit de regio met een zo kort mogelijke en transparante

Atlantis Handelshuis is de groothandel in (H)Eerlijk(e) Waar. Wij vermarkten producten uit de regio met een zo kort mogelijke en transparante Atlantis Handelshuis is de groothandel in (H)Eerlijk(e) Waar. Wij vermarkten producten uit de regio met een zo kort mogelijke en transparante (voedsel)keten binnen de regio. Met onze partners laten wij

Nadere informatie

APICS module Gevaarlijke Goederen. Voor aangevers GG

APICS module Gevaarlijke Goederen. Voor aangevers GG APICS module Gevaarlijke Goederen Voor aangevers GG 16 mei 2014 Inhoudstafel Hoofdstuk 1: Toegang APICS loket... 3 Stap 1A: Bedrijf registreren... 4 Stap 1B: Functionaliteit aanvragen... 8 Stap 2: Toegang

Nadere informatie

Nieuwsbrief HealthyFresh.nl week 19-2014

Nieuwsbrief HealthyFresh.nl week 19-2014 Nieuwsbrief HealthyFresh.nl week 19-2014 Deze week in de nieuwsbrief: Inhoud HealthyFresh Boxen... 2 Bewaaradvies producten... 3 Adviesrecepten voor de HealthyBox, Combibox en ProefBox... 5 HealthyFresh.nl

Nadere informatie

Handleiding voor Sollicitanten. Hoe solliciteer ik online bij OCMW Gent? Handleiding sollicitanten.doc Pagina 1 van 1

Handleiding voor Sollicitanten. Hoe solliciteer ik online bij OCMW Gent? Handleiding sollicitanten.doc Pagina 1 van 1 Handleiding voor Sollicitanten Hoe solliciteer ik online bij OCMW Gent? Handleiding sollicitanten.doc Pagina 1 van 1 Inleiding In 2012 maakt het OCMW Gent de overstap naar online solliciteren. Het sollicitatieformulier

Nadere informatie

Betaalbaar bio in 6 stappen

Betaalbaar bio in 6 stappen Betaalbaar bio in 6 stappen Biologisch eten duur? Veel mensen denken dat biologisch eten niet in hun budget past. Ik heb dat ook heel lang gedacht. Tot ik ontdekte dat je door anders boodschappen te doen

Nadere informatie

Luisteren: muziek (B1 nr. 1)

Luisteren: muziek (B1 nr. 1) OPDRACHTEN LUISTEREN: MUZIEK www.nt2taalmenu.nl nt2taalmenu is een website voor mensen die Nederlands willen leren én voor docenten NT2. Iedereen die Nederlands wil leren, kan gratis online oefenen. U

Nadere informatie

Avontuurlijk lokaal HERONTDEK BIJ EETBA[A]R DE BELEGDE BOTERHAM!

Avontuurlijk lokaal HERONTDEK BIJ EETBA[A]R DE BELEGDE BOTERHAM! Avontuurlijk lokaal HERONTDEK BIJ EETBA[A]R DE BELEGDE BOTERHAM! Bij ons kan je terecht voor gezonde, duurzame, catering met een focus op groenten. Groenten van bij ons die een reis rond de wereld maken.

Nadere informatie

duurzaam eten November 2010 Kim Paulussen Marcel Temminghoff

duurzaam eten November 2010 Kim Paulussen Marcel Temminghoff Voeding in 2020 Gezond en duurzaam eten November 2010 Kim Paulussen Marcel Temminghoff 1 Inleiding 2 Resultaten 3 Samenvatting 1 Inleiding Achtergrond en opzet onderzoek Aanleiding: het Voedingscentrum

Nadere informatie

De site mmmakkelijk.nl werkt net zo makkelijk als de titel doet vermoeden. Toch is het handig om nog wat uitleg te krijgen.

De site mmmakkelijk.nl werkt net zo makkelijk als de titel doet vermoeden. Toch is het handig om nog wat uitleg te krijgen. De site mmmakkelijk.nl werkt net zo makkelijk als de titel doet vermoeden. Toch is het handig om nog wat uitleg te krijgen. De volgende onderwerpen komen aan bod: mmmakkelijk.nl Basis uitgangspunten recepten

Nadere informatie

BIBLIOTHEEKNET. VLAAMS-BRABANT Inleiding tot de catalogus

BIBLIOTHEEKNET. VLAAMS-BRABANT Inleiding tot de catalogus BIBLIOTHEEKNET VLAAMS-BRABANT Inleiding tot de catalogus Registreren... 4 INHOUD Je gezinsleden aan je profiel koppelen... 8 Je gebruikersprofiel... 9 Verlengen... 11 Materialen opzoeken en reserveren...

Nadere informatie

BIBLIOTHEEKNET. VLAAMS-BRABANT Inleiding tot de catalogus

BIBLIOTHEEKNET. VLAAMS-BRABANT Inleiding tot de catalogus BIBLIOTHEEKNET VLAAMS-BRABANT Inleiding tot de catalogus vlaamsbrabant.bibliotheek.be september 201 INHOUD In het kader van de vervulling van onze taak van openbaar belang nemen wij uw relevante persoonlijke

Nadere informatie

BIBLIOTHEEKNET. VLAAMS-BRABANT Inleiding tot de catalogus

BIBLIOTHEEKNET. VLAAMS-BRABANT Inleiding tot de catalogus BIBLIOTHEEKNET VLAAMS-BRABANT Inleiding tot de catalogus INHOUD Registreren... 4 Je gezinsleden aan je profiel koppelen... 8 Je gebruikersprofiel... 9 Verlengen... 11 Materialen opzoeken en reserveren...

Nadere informatie

HANDLEIDING. ORANJE FONDS COLLECTE ONLINE

HANDLEIDING. ORANJE FONDS COLLECTE ONLINE HANDLEIDING ORANJE FONDS COLLECTE ONLINE www.oranjefondscollecteonline.nl Inleiding Het Oranje Fonds is heel enthousiast over de nieuwe mogelijkheid van het online collecteren. Wat fijn dat je met jouw

Nadere informatie

COACHFRIEND. Werkboek. (voeg hier je profielfoto toe)

COACHFRIEND. Werkboek. (voeg hier je profielfoto toe) COACHFRIEND Werkboek (voeg hier je profielfoto toe) Van : Email : Mobiel : Skype/Lync : Leeftijd : Beroep : Opleiding: (Kruis je keuze aan) Universitair/ HBO/ MBO Dit document is vertrouwelijk en mag niet

Nadere informatie

De Liemers Helpt Partner Handleiding v1.1. De Liemers Helpt. Partner handleiding

De Liemers Helpt Partner Handleiding v1.1. De Liemers Helpt. Partner handleiding De Liemers Helpt Partner handleiding Je kunt de actuele versie van onze handleiding downloaden op: http://www.deliemershelpt.nl/partner-worden/partner-worden.html Registreren Om een account aan te maken

Nadere informatie

Deze ongevallen worden gedekt, binnen de grenzen van de door ons afgesloten verzekering.

Deze ongevallen worden gedekt, binnen de grenzen van de door ons afgesloten verzekering. VEEL GESTELDE VRAGEN EN ANTWOORDEN. Hoeveel mag ik aanrekenen als babysitter? * Eén uurtarief : 4 euro/uur 5 euro/ uur vanaf 1/1/19 Overnachting (van 22 tot 8 uur + ontbijt): 20 euro 25 euro vanaf 1/1/19

Nadere informatie

Lekker Lokaal resultaten producentenbevraging

Lekker Lokaal resultaten producentenbevraging Lekker Lokaal resultaten producentenbevraging Turnhout 25 oktober 2017 Lekker Lokaal is een project van Oud-Turnhout en Turnhout in samenwerking met RURANT, Innovatiesteunpunt en Regionaal Landschap Grote

Nadere informatie

Handleiding i-school. Ik zoek info over: Mij registreren in i-school. Inloggen op i-school. Mijn kind inschrijven. Aanvragen Gekkoo Fonds

Handleiding i-school. Ik zoek info over: Mij registreren in i-school. Inloggen op i-school. Mijn kind inschrijven. Aanvragen Gekkoo Fonds Handleiding i-school Met deze handleiding hoopt Gekkoo je snel op weg te helpen om je kinderen in te schrijven voor een activiteit van Gekkoo. Je vindt in deze handleiding zowel hulp terug bij het inschrijfplatform

Nadere informatie

Werkboekje. Brood op de plank 2 e Klassen 2012. Dit boekje is van..klas.

Werkboekje. Brood op de plank 2 e Klassen 2012. Dit boekje is van..klas. Werkboekje Brood op de plank 2 e Klassen 2012 Dit boekje is van..klas. WERKEN IN DE BINDELMEERCATERING INLEIDING De komende week zullen jullie gaan werken in de keuken van het Bindelmeer College. Jullie

Nadere informatie

Bel 078 15 50 10. Surf www.citycareplus.be

Bel 078 15 50 10. Surf www.citycareplus.be In alle comfort thuis wonen CARE - voor mantelzorgers & zorgbehoevenden... die genieten van hun moment Bel 078 15 50 10 Surf www.citycareplus.be City Care Plus is een eigentijdse, onafhankelijke organisatie

Nadere informatie

Eclipse Cards b.v.b.a Industriezone Ter Straten Ter Stratenweg 30 BE 2520 Ranst Oelegem info@eclipse-cards.be info@eclipse-cards.

Eclipse Cards b.v.b.a Industriezone Ter Straten Ter Stratenweg 30 BE 2520 Ranst Oelegem info@eclipse-cards.be info@eclipse-cards. Eclipse Cards b.v.b.a Industriezone Ter Straten Ter Stratenweg 30 BE 2520 Ranst Oelegem info@eclipse-cards.be info@eclipse-cards.nl Handleiding Website & E-Commerce Gemaakt dr.: Van der Stee Klem Datum:

Nadere informatie

Hoe online inschrijven voor Jeugdaanbod en Jeugdopvang?

Hoe online inschrijven voor Jeugdaanbod en Jeugdopvang? Hoe online inschrijven voor Jeugdaanbod en Jeugdopvang? Ga naar www.gemeente.be en klik helemaal op de knop. Of ga rechtstreek naar http://scherpenheuvel-zichem.ticketgang.eu 1. Een gezin-account aanmaken:

Nadere informatie