17-Daagse rondreis Ecuador Vulkanen, Kust en Jungle

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "17-Daagse rondreis Ecuador Vulkanen, Kust en Jungle"

Transcriptie

1 17-Daagse rondreis Ecuador Vulkanen, Kust en Jungle

2 17-Daagse rondreis Ecuador Vulkanen, Kust en Jungle Dag 1: Amsterdam Guayaquil Vertrek vanaf Amsterdam voor de vliegreis per KLM naar Guayaquil. Na aankomst op de luchthaven transfer naar het hotel. Ecuador is het kleinste land van de Andes; de naam verraadt de ligging, namelijk: op de evenaar! Het (vaste)land kan worden verdeeld in drie regio's: de kust, het Andes gebergte en de groene hooglanden met mysterieuze nevelwouden en het Amazonegebied. En op deze reis ziet u ze allemaal. Kortom: een goede indruk van dit Zuid-Amerikaanse land tijdens een zeer afwisselende reis waar zowel cultuur- als natuurliefhebbers aan hun trekken komen. Dag 2: Guayaquil Puerto Lopez Vanochtend maakt u kennis met Guayaquil, de grootste stad van Ecuador tijdens een stadsrondrit waarbij de belangrijkste bezienswaardigheden de revue passeren. Vervolgens rijdt u naar Puerto Lopez, een aan de kust gelegen vissersplaatsje. Dag 3: Puerto Lopez U maakt vandaag een dagexcursie naar Isla de la Plata, ook wel Klein Galápagos genoemd. Na de overtocht per boot zet u voet aan wal en begint een mooie natuurwandeling van 3 kilometer over dit onbewoonde eiland, dat deel uitmaakt van het Nationaal Park Machalilla. De ware attractie vormen de vogels: de blauwvoetgenten en nazca jan-vangenten. De vogels laten zich van dichtbij fotograferen. Met een beetje geluk ziet u ook de waved albatros die hier komt om te broeden. Dag 4: Puerto Lopez De excursie van vandaag neemt u mee naar het landgedeelte van het Machalilla National Park. Achter de kurkdroge, woestijnachtige kuststrook ligt een droog tropisch bos, waar verschillende soorten vetplanten en cactussen groeien. Er zijn diverse wandelmogelijkheden in dit natuurgebied. Dag 5: Puerto Lopez - Cuenca Vandaag zet u de reis voort naar Cuenca via de laaglanden van Guayas, een gebied dat wordt gekenmerkt door mangrovewoud en bananenplantages. Cuenca is een knusse stad, bezaaid met koloniale bouwwerken. Deze stad, gelegen aan de Tomebamba-rivier, werd door de UNESCO als werelderfgoed uitgeroepen. Het is heerlijk slenteren in de klinkerstraatjes. U verblijft hier 3 nachten. Dag 6: Cuenca Vanochtend maakt u een stadsexcursie in deze 3e stad van Ecuador. Velen vinden dit de mooiste stad van het land. U ziet de historische gebouwen langs de rivier, de bloemenmarkt en het hoofdplein met de oude en de nieuwe kerk. De middag is ter vrije besteding Dag 7: Cuenca De excursie van vandaag neemt u mee naar de dorpjes Paute, Gualaceo, Chordeleg en Sigsig waar vele lokale ambachten en kunsten zijn te zien die typisch zijn voor de regio: keramiek, mandenvlechten met Amerikaanse aloë vezels, goud- en zilverproductie en 'Panamáhoed'-wevers, de beroemde strohoed gemaakt van 'Paja Toquilla', een tropische palm soort.

3 Ook kunt u wandelen over een plaatselijke markt, genietend van de bedrijvige lokale koopmannen. In de loop van de middag bent u weer terug in Cuenca. Dag 8: Cuenca - Riobamba Op weg naar Riobamba wordt een bezoek gebracht aan de Ingapirca ruïnes dat ook wel de muur van de Inca betekent. Dit is het belangrijkste complex dat de Cañari s en Inca s in Ecuador hebben nagelaten. Voornamelijk worden de bezienswaardigheden gevormd door resten van de zonnetempel van Inti, die gelegen is in het midden van de akkertjes van de Cañari-indianen. Dag 9: Riobamba Baños Onderweg wordt vandaag een bezoek gebracht aan één van de beroemdste vulkanen van Ecuador, de Chimborazo. Deze hoogste berg van Ecuador met zijn 6310 m is met recht de 'Koning van de Andes'. Onderweg naar de top ziet u hoe indiaanse keuterboeren hun akkertjes bewerken en hun vee hoeden. Kijk niet vreemd op als u op de flanken van de Chimborazo de gracieuze lichtbruine viervoeter tegenkomt: de vicuña. Deze kleine lamasoort heeft zich op wonderbaarlijke wijze aangepast aan de barre klimatologische omstandigheden die heersen op een hoogte van 4500 tot 5000 meter. Een bijzonder beroep in deze contreien is dat van de hieleros die een paar keer per week ijs van de gletsjers halen en per muildier naar het dal brengen om de drankjes te koelen De eindbestemming van vandaag is Baños, een stadje dat haar naam dankt aan zijn vele bronnenbaden, waar u de komende 2 nachten verblijft. Dag 10: Baños Vandaag gaat u een kijkje nemen in Puyo City, een mooi plaatsje op ca. een uur rijden van Banos gelegen. Ook gaat u naar het Faunistic Reserve Fatima en ziet u de prachtige watervallen van Pailon del Diablo. Deze waterval is ongeveer 31 meter hoog en is een van de meest indrukwekkende watervallen in de regio. Dag 11: Baños - Papallacta Vroeg uit de veren! Vanochtend gaat u allereerst naar Saquisili om een kijkje te nemen op de lokale markt waar ook een aparte dierenmarkt bij is. In de vroege ochtend trekken de kooplui al trekkend aan koppige ezels, schapen en lama s er naar toe. Deze markt wordt alleen gehouden op donderdag en is de beroemdste dierenmarkt van het land. Vandaag gaat u naar het Nationaal Park Cotopaxi, de plek van de hoogste nog actieve vulkaan ter wereld (5897 m). De eindbestemming van vandaag is Papallacta, waar u uw intrek neemt in Termas Papallacta. Papallacta is een dorpje dat ten oosten ligt van Quito en bekend staat om de thermale heetwaterbronnen, die op wel 3300 meter boven zeeniveau liggen, in het ruige decor van de Paramobergen. Hier komt men om van de prachtige natuur te genieten, te relaxen en zich over te geven aan het Grote Welbehagen.

4 Dag 12: Papallacta - Amazonegebied Vandaag trekt u het Ecuadoriaanse Amazonegebied in. De Amazone staat bekend om zijn flora en fauna. U vindt hier onder andere vlinders, apen, papegaaien, luiaards en vleermuizen. Dag 13: Amazonegebied De ochtend in het teken van een uitgebreide en begeleide wandeling door de jungle. Middag vrij. Dag 14: Amazonegebied - Quito U zet vandaag de reis voort naar Quito. Bij aankomst in de namiddag/vroege avond maakt u gelijk kennis met de hoofdstad van het land tijdens een rondrit. De op 2850 meter gelegen stad ligt aan de voet van de vulkaan Pichincha. Quito heeft veel koloniale gebouwen, kerken en kloosters, veelal daterend uit de 16e en 17e eeuw. U verblijft de komende 2 nachten in het hotel. Dag 15: Quito Vandaag gaat u op weg naar het centrum van de wereld, het Equatorial Line Monument wat de scheidingslijn tussen het noordelijk en zuidelijk halfrond is. Dit is een zeldzame kans om met beide voeten in twee werelddelen te staan... Ook gaat u naar Otavalo. Er wordt afgedaald in de bergengte van Guayllabamba waar zich het gelijknamige dorp bevindt. Het omringende landschap is adembenemend met het witgetopte vulkaangebergte, het meer van San Pablo en het machtige Taita Imbabura-gebergte als decor. Otavalo staat synoniem aan de authentieke indianenmarkt. De traditioneel geklede bevolking komt van heinde en verre om ouderwetse ruilhandel te drijven en handgemaakte producten te slijten. Het kunstige weefwerk geniet wereldwijde faam; een aanrader om vanochtend een van de bontgekleurde textielwaren als souvenir op te pikken. Op de terugweg naar Quito bezoekt u ook nog een rozenplantage; wist u dat de rozen uit Ecuador tot de mooiste ter wereld worden gerekend en ook in Nederland worden geïmporteerd? Dag 16: Quito - Amsterdam Transfer naar de luchthaven van Quito voor de vlucht per KLM naar Amsterdam. Dag 17: Aankomst Amsterdam Aankomst op Schiphol in de loop van de middag. Reissom, bij deelname van 20 personen: Indeling in een tweepersoonskamer Toeslag éénpersoonskamer 2.995,- per persoon 620,- per persoon Inbegrepen: vliegreis Amsterdam-Guayaquil en Quito-Amsterdam per KLM luchthaven-en veiligheidsbelastingen, brandstofheffing vervoer per (mini)bus, exclusief voor dit gezelschap 15 hotelovernachtingen in een tweepersoonskamer, op basis van halfpension 4 lunches (op dag 3, dag 12, dag 13 en dag 15) excursies en entreegelden conform programma lokale belastingen premie Calamiteitenfonds, 2,50 per 9 personen

5 Niet inbegrepen: eventuele toekomstige brandstoftoeslagen op de vliegreis eventuele toekomstige brandstoftoeslagen op het lokaal vervoer overige, niet genoemde maaltijden fooien uitgaven van persoonlijke aard verzekeringen verplichte bijdrage Calamiteitenfonds 2,50 per boeking Dit voorstel kan altijd naar uw wensen worden aangepast. De prijs is afhankelijk van de vertrekdatum, beschikbaarheid en de groepsgrootte.

Majestic Ecuador Exclusieve rondreis van de Andes en de Amazone tot aan de Stille Oceaan.

Majestic Ecuador Exclusieve rondreis van de Andes en de Amazone tot aan de Stille Oceaan. Majestic Ecuador Exclusieve rondreis van de Andes en de Amazone tot aan de Stille Oceaan. 1 Dag 1: Brussel - Ibarra (D) Directe vlucht naar Quito met KLM (transfert per autocar naar Schiphol) en ontvangst

Nadere informatie

Ecuador - Compleet Lustrumreis 17 dagen 15 nachten

Ecuador - Compleet Lustrumreis 17 dagen 15 nachten Ecuador - Compleet Lustrumreis 17 dagen 15 nachten Deze Lustrumreis brengt jullie naar het kleurrijke Ecuador Jullie reis begint met een bezoek aan het nevelwoud waar jullie in een fantastische lodge overnachten.

Nadere informatie

23-Daagse rondreis Guatemala

23-Daagse rondreis Guatemala 23-Daagse rondreis Guatemala Dag 1, 06 januari 2017: Amsterdam (Madrid) - Guatemala City - Antigua Vertrek vanaf Amsterdam voor de vliegreis per Iberia naar Guatemala City via Madrid. Maar weinig landen

Nadere informatie

Reisroute: 1e dag / 23 september - Amsterdam-Quito-Otavalo (diner in hotel)

Reisroute: 1e dag / 23 september - Amsterdam-Quito-Otavalo (diner in hotel) Reisroute: Dag 1: Vliegreis Amsterdam Quito. Quito Otavalo (ca. 95 km). Dag 2: Otavalo Peguche Cotacachi Cuicocha Otavalo. Dag 3: Otavalo Quito (ca. 95 km). Dag 4: Quito Papallacta (ca. 60 km). Dag 5:

Nadere informatie

Majestic Ecuador Exclusieve rondreis van de Andes en de Amazone tot aan de Stille Oceaan.

Majestic Ecuador Exclusieve rondreis van de Andes en de Amazone tot aan de Stille Oceaan. Majestic Ecuador Exclusieve rondreis van de Andes en de Amazone tot aan de Stille Oceaan. 1 Dag 1: Brussel - Otavalo (D) Directe vlucht naar Quito met KLM (transfert per autocar naar Schiphol) en ontvangst

Nadere informatie

Majestic Ecuador Exclusieve rondreis van de Andes en de Amazone tot aan de Stille Oceaan.

Majestic Ecuador Exclusieve rondreis van de Andes en de Amazone tot aan de Stille Oceaan. Majestic Ecuador Exclusieve rondreis van de Andes en de Amazone tot aan de Stille Oceaan. 1 Dag 1: Brussel - Ibarra (D) Directe vlucht naar Quito met A/F (transfert per autocar naar Parijs) en ontvangst

Nadere informatie

Cultuur en natuur van Ghana

Cultuur en natuur van Ghana Ghana Rondreis in groep Cultuur en natuur van Ghana Accra - Ejisu - Nkoranza - Boabeng - Laranba - Mole National Park - Kintampo Falls - Techiman - Kumashi - Bosumtwimeer - Axim - Nzulezi - Elmina - Kakum

Nadere informatie

Majestic Ecuador Exclusieve rondreis van de Andes en de Amazone tot aan de Stille Oceaan.

Majestic Ecuador Exclusieve rondreis van de Andes en de Amazone tot aan de Stille Oceaan. Majestic Ecuador Exclusieve rondreis van de Andes en de Amazone tot aan de Stille Oceaan. 1 Dag 1: Brussel - Otavalo (D) Vertrek vanuit Brussel met overstap in Madrid. Bij aankomst ontvangst door de Nederlandstalige

Nadere informatie

Majestic Ecuador Exclusieve rondreis van de Andes en de Amazone tot aan de Stille Oceaan.

Majestic Ecuador Exclusieve rondreis van de Andes en de Amazone tot aan de Stille Oceaan. Majestic Ecuador Exclusieve rondreis van de Andes en de Amazone tot aan de Stille Oceaan. 1 Dag 1: Brussel - Otavalo (D) Directe vlucht naar Quito met KLM (transfert per autocar naar Schiphol) en ontvangst

Nadere informatie

Deze Lustrumreis door Ecuador begint b. poort van de Jungle! Hikend en tubend is het hier goed vertoeven. Vervolgens reis je

Deze Lustrumreis door Ecuador begint b. poort van de Jungle! Hikend en tubend is het hier goed vertoeven. Vervolgens reis je Onderwerp Reisvoorstel Ecuador www.clubtravellustrum.nl Reisduur 16 dagen T +31 (0)76 888 30 46 Deze Lustrumreis door Ecuador begint b in de kleurrijke hoofdstad Quito. Na een spectaculaire canopytour

Nadere informatie

Majestic Ecuador Exclusieve rondreis van de Andes en de Amazone tot aan de Stille Oceaan.

Majestic Ecuador Exclusieve rondreis van de Andes en de Amazone tot aan de Stille Oceaan. Majestic Ecuador Exclusieve rondreis van de Andes en de Amazone tot aan de Stille Oceaan. 1 Dag 1: Brussel - Otavalo (D) Vlucht naar Quito en ontvangst door de Nederlandstalige begeleider/ster. Vertrek

Nadere informatie

Majestic Ecuador Exclusieve rondreis van de Andes en de Amazone tot aan de Stille Oceaan.

Majestic Ecuador Exclusieve rondreis van de Andes en de Amazone tot aan de Stille Oceaan. Majestic Ecuador Exclusieve rondreis van de Andes en de Amazone tot aan de Stille Oceaan. 1 Dag1: Brussel-Otavalo (D) Vlucht naar Quito en ontvangst door de Nederlandstalige begeleider/ster. Vertrek richting

Nadere informatie

Family: Ecuador. Ecuador, 21 dagen

Family: Ecuador. Ecuador, 21 dagen Family: Ecuador Ecuador, 21 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Quito Dag 2 Quito Dag 3 Quito - Mitad del Mundo - Otavalo Dag 4 Otavalo Dag 5 Otavalo - Cayamba - Papallacta Hooglanden - Tena Dag 6 Tena

Nadere informatie

Dag tot dag beschrijving

Dag tot dag beschrijving Ecuador, 21 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Quito Dag 2 Quito Dag 3 Quito - Mitad del Mundo - Otavalo Dag 4 Otavalo Dag 5 Otavalo - Cayamba - Papallacta Hooglanden - Tena Dag 6 Tena - boottocht naar

Nadere informatie

Ecuador & Galapagos Eilanden

Ecuador & Galapagos Eilanden Page 1 Ecuador & Eilanden 17-daagse avontuurlijke familierondreis Ecuador is het meest afwisselende land van het Zuid Amerikaanse continent en een geweldige bestemming voor een familiereis. De hoofdstad

Nadere informatie

INDIAN SUMMER IN OOST CANADA VAN 3 TOT 14 OCTOBER 2012

INDIAN SUMMER IN OOST CANADA VAN 3 TOT 14 OCTOBER 2012 KNALPRIJS 2700 EURO BEGELEIDE NEDERLANDSTALIGE GROEPSREIS EIGEN ORGANISATIE INDIAN SUMMER IN OOST CANADA VAN 3 TOT 14 OCTOBER 2012 3 OCTOBER : TORONTO ******************* Aankomst in Toronto waar u op

Nadere informatie

Ontdek Ecuador 1/5. Posada del Quinde - standard room double met ontbijt

Ontdek Ecuador 1/5. Posada del Quinde - standard room double met ontbijt Ontdek Ecuador Je kan deze reis ook boeken met aansluitend een cruise op de Galapagos-eilanden. Kijk eens naar de ruime keuze aan cruiseschepen op onze website CLASSIC - 14 dagen Andes + 4 dag Amazone

Nadere informatie

15 DAGEN VULKANEN, JUNGLE, WILDLIFE, NATUUR, WATERVALLEN, STRAND, DOLFIJNEN...

15 DAGEN VULKANEN, JUNGLE, WILDLIFE, NATUUR, WATERVALLEN, STRAND, DOLFIJNEN... COSTA RICA MAART 2020 15 DAGEN VULKANEN, JUNGLE, WILDLIFE, NATUUR, WATERVALLEN, STRAND, DOLFIJNEN... Summer-themed tips and tricks for the whole family DAG 1 Vertrek vanuit Brussel of Amsterdam naar San

Nadere informatie

Fly & drive Andalusië

Fly & drive Andalusië Page 1 of 5 Fly & drive Andalusië In Spanje stichtten de Arabieren een rijk dat een hoge beschaving en een grote welvaart kende, waarbij de rest van Europa verbleekte. De belangrijkste gebeurtenissen in

Nadere informatie

17 DAGEN JAVA EN BALI PRIVÉ

17 DAGEN JAVA EN BALI PRIVÉ 17 DAGEN JAVA EN BALI PRIVÉ Vertrek van 01 November t/m 10 December 2016 en tussen 8 Januari en 14 Juni 2017 van Maandag t/m Vrijdag in de O klasse van Cathay Pacific Privé rondreis minimaal 2 deelnemers

Nadere informatie

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS!

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! REISSCHEMA 9-daagse reis DAG 1 ADDIS ABEBA-JIMMA Je wordt opgehaald bij het hotel of de luchthaven door de Engelstalige chauffeur en vertrekt richting het zuidwesten. De rit

Nadere informatie

Dag 1 Amsterdam - Quito Dag 2 Quito Dag 3 Quito - wandeling Cotocachi vulkaan - Otavalo vulkaan Dag 4 Otavalo - fietstocht Mojanda meer - Papallacta

Dag 1 Amsterdam - Quito Dag 2 Quito Dag 3 Quito - wandeling Cotocachi vulkaan - Otavalo vulkaan Dag 4 Otavalo - fietstocht Mojanda meer - Papallacta W a ndn del - & F i et s r ei s Ec u a d o r, 1 8 d a g en R ei s s c hema Dag 1 Amsterdam - Quito Dag 2 Quito Dag 3 Quito - wandeling Cotocachi vulkaan - Otavalo vulkaan Dag 4 Otavalo - fietstocht Mojanda

Nadere informatie

Welmanstudio Fotoreizen. Schotland 5 daagse reis in het voorjaar

Welmanstudio Fotoreizen. Schotland 5 daagse reis in het voorjaar Welmanstudio Fotoreizen Schotland 5 daagse reis in het voorjaar Welmanstudio Fotoreizen Programma Schotland, voorjaarsreis 2018 Schotland 5 daagse reis in het voorjaar Glens, Beinns en Lochs in een ruig

Nadere informatie

Voorbeeldreis Colombia actief Met Bogotá - Villa de Leyva Leticia - Cartagena en de trekking Ciudad Perdida

Voorbeeldreis Colombia actief Met Bogotá - Villa de Leyva Leticia - Cartagena en de trekking Ciudad Perdida Voorbeeldreis Colombia actief Met Bogotá - Villa de Leyva Leticia - Cartagena en de trekking Ciudad Perdida Deze reis vraagt enige zelfstandigheid zo moet er soms zelf taxi geregeld worden. Zo blijven

Nadere informatie

20 DGN JAVA / BALI. Vertrek 29 Januari en 26 Februari 2016. Groepsrondreis Minimaal 6 maximaal 12 deelnemers

20 DGN JAVA / BALI. Vertrek 29 Januari en 26 Februari 2016. Groepsrondreis Minimaal 6 maximaal 12 deelnemers 20 DGN JAVA / BALI Vertrek 29 Januari en 26 Februari 2016 Groepsrondreis Minimaal 6 maximaal 12 deelnemers 1 Dag 1 Amsterdam / Jakarta Vandaag vertrek richting Jakarta Dag 2 Jakarta / Bogor Bij aankomst

Nadere informatie

Natuur- en cultuurreis naar Georgië

Natuur- en cultuurreis naar Georgië Programma 15-daagse reis Natuur- en cultuurreis naar Georgië Dag 1 Dag 2 Dag 3 Dag 4 Dag 5 Dag 6 Dag 7 Dag 8 Vlucht Amsterdam Tbilisi, transfer; overnachting bij particulieren. s Ochtends een stadsexcursie

Nadere informatie

Op en om de evenaar (deel 2: Ecuador incl Galapagos)

Op en om de evenaar (deel 2: Ecuador incl Galapagos) Op en om de evenaar (deel 2: Ecuador incl Galapagos) Een beeldverslag van 30 dagen van het gevaarlijke zuiden van Colombia naar Quito, Cuenca, Guayaquil en Manta (inclusief een vijfdaags bezoek aan de

Nadere informatie

Dag 1 Amsterdam - Quito - Otavalo Dag 2 Otavalo Dag 3 Otavalo - Mitad del Mundo - Quito Dag 4 Quito Dag 5 Quito - Machachi, optionele excursie

Dag 1 Amsterdam - Quito - Otavalo Dag 2 Otavalo Dag 3 Otavalo - Mitad del Mundo - Quito Dag 4 Quito Dag 5 Quito - Machachi, optionele excursie Rondre is Ecu a dor, me t v e rle nging Ga la pa gos, 28 da ge n Re i ssc h e m a Dag 1 Amsterdam - Quito - Otavalo Dag 2 Otavalo Dag 3 Otavalo - Mitad del Mundo - Quito Dag 4 Quito Dag 5 Quito - Machachi,

Nadere informatie

COSTA RICA. Begeleide rondreis. 17 tot 27 juli 2019

COSTA RICA. Begeleide rondreis. 17 tot 27 juli 2019 COSTA RICA Begeleide rondreis 17 tot 27 juli 2019 Ontdek de rijke kust met haar actieve vulkanen en weelderige regenwouden. Ga op zoek naar de overweldigende fauna en flora die die kleine land rijk is:

Nadere informatie

PURA VIDA - COSTA RICA TIME BESTEMMING: COSTA RICA DATUM: 25/02/2012-08/03/2012 DOSSIERNUMMER: 3021

PURA VIDA - COSTA RICA TIME BESTEMMING: COSTA RICA DATUM: 25/02/2012-08/03/2012 DOSSIERNUMMER: 3021 DOSSIERNUMMER: 3021 dag 1 AMSTERDAM - SAN JOSÉ 25/02/2012 Vandaag begint uw reis met Personal Touch Travel. U wordt opgewacht op Schiphol om gezamelijk in te checken. Na de incheck vliegt u in 9 uur naar

Nadere informatie

14 daagse rondreis. Sri Lanka. Safari & meer

14 daagse rondreis. Sri Lanka. Safari & meer 14 daagse rondreis Sri Lanka Safari & meer Sri Lanka is een tropisch eiland op een unieke locatie in de wereld. De natuur is zo overweldigend dat het eiland in de oudheid de mooiste namen kreeg, zoals

Nadere informatie

Rondreis Ecuador, met verlenging Galapagos, 28 dagen

Rondreis Ecuador, met verlenging Galapagos, 28 dagen Rondreis Ecuador, met verlenging Galapagos, 28 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Quito - Otavalo Dag 2 Otavalo Dag 3 Otavalo - Mitad del Mundo - Quito Dag 4 Quito Dag 5 Quito - Machachi, optionele excursie

Nadere informatie

11- daagse studierondreis door Amerika

11- daagse studierondreis door Amerika 11- daagse studierondreis door Amerika Van San Francisco via Death Valley, Grand Canyon naar Las Vegas 8-18 februari 2014 Met onderweg bezoek aan o.a.: World Ag Expo, grote landbouwbeurs in Tulare Boerderijen

Nadere informatie

De Blauwe Vogel 1609

De Blauwe Vogel 1609 IJSLAND Avontuurlijk Reykjavik & omgeving De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier Geniet tijdens deze rondreis door IJsland van de rust in het adembenemende landschap van geisers, gletsjers, vulkanen

Nadere informatie

Sierra de Gredos 8 dagen

Sierra de Gredos 8 dagen Sierra de Gredos 8 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 895 Bienvenida in het Spaanse paradijs Ruim 100 kilometer westelijk van Madrid ligt de Sierra de Gredos, welke Nederlanders het Gredos-gebergte

Nadere informatie

Dag 1 Amsterdam/Düsseldorf - Colombo. Dag 2 Aankomst en transfer naar Indische Oceaan. Dag 3 Indische Oceaan - Wilpattu - Anuradhapura.

Dag 1 Amsterdam/Düsseldorf - Colombo. Dag 2 Aankomst en transfer naar Indische Oceaan. Dag 3 Indische Oceaan - Wilpattu - Anuradhapura. Dagprogramma Dag 1 Amsterdam/Düsseldorf - Colombo Vlucht van Amsterdam of Düsseldorf naar Colombo, waar je de volgende dag aankomt. Dag 2 Aankomst en transfer naar Indische Oceaan Aankomst in Colombo,

Nadere informatie

Ecuador & Galapagos, 21 dagen

Ecuador & Galapagos, 21 dagen Ecuador & Galapagos, 21 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Quito Dag 2 Quito Dag 3 Quito - Mitad del Mundo - Otavalo Dag 4 Otavalo Dag 5 Otavalo - Cayambe - Papallacta Hooglanden - Tena Dag 6 Tena - boottocht

Nadere informatie

TerraMundo Travels Ir. Driessenstraat 94 F 2312 KZ Leiden Tel:

TerraMundo Travels Ir. Driessenstraat 94 F 2312 KZ Leiden Tel: Dag 1 Quito Welkom in Ecuador! Aankomst en transfer naar het hotel in het koloniale centrum. De monumenten liggen op loopafstand. Dag 2 Quito Vrije dag & overnachting in Quito. Tips: Een stadswandeling

Nadere informatie

Arrangement. Exclusieve rondreis Peru. 15 dagen/13 nachten

Arrangement. Exclusieve rondreis Peru. 15 dagen/13 nachten Exclusieve rondreis Peru Groepsreizen, Incentives & Vakanties Arrangement Exclusieve rondreis Peru 15 dagen/13 nachten Peru, één van Zuid-Amerika s meest authentieke landen, herbergt een zeldzame mengeling

Nadere informatie

IJSLAND 2017 ZOMER FOTO AVONTUUR. Welmanstudio Houtduif KR Schagen Fotocursussen en Fotoreizen welmanstudio.nl

IJSLAND 2017 ZOMER FOTO AVONTUUR. Welmanstudio Houtduif KR Schagen Fotocursussen en Fotoreizen welmanstudio.nl IJSLAND 2017 ZOMER FOTO AVONTUUR ZOMER FOTO AVONTUUR Ontdek bijzondere fotomotieven in IJsland Ga mee en ontdek We willen je met dit Foto Avontuur kennis laten maken met onze passie voor het fotograferen

Nadere informatie

Ontdek Ecuador. dag 1 Aankomst vanuit België in Quito Transfer van Quito naar Otavalo in privé-wagen

Ontdek Ecuador. dag 1 Aankomst vanuit België in Quito Transfer van Quito naar Otavalo in privé-wagen Ontdek Ecuador Je kan deze reis ook boeken met aansluitend een cruise op de Galapagos-eilanden. Kijk eens naar de ruime keuze aan cruiseschepen op onze website www.ontdek-ecuador.be CLASSIC - 14 dagen

Nadere informatie

Baltische Landen: parels aan de Oostzee

Baltische Landen: parels aan de Oostzee Baltische Landen: parels aan de Oostzee Alle drie Baltische Landen hebben zich na hun onafhankelijkheid vanaf 1991 in sneltreinvaart ontwikkeld. In het statige Vilnius, ooit de hoofdstad van het Pools-

Nadere informatie

GROEPSREIS IJSLAND KLASSIEK - NEDERLANDSTALIGE BEGELEIDING

GROEPSREIS IJSLAND KLASSIEK - NEDERLANDSTALIGE BEGELEIDING GROEPSREIS IJSLAND KLASSIEK - NEDERLANDSTALIGE BEGELEIDING Dit is een klassieke rondreis met de perfecte mix van cultuur en natuur. Je reist onder Nederlands- of Franstalige begeleiding en volgt grotendeels

Nadere informatie

GRAND ZIMBABWE. Een 13 daagse internationale groepssafari min 4, max 12 mensen Tourcode: LA-JenGZ

GRAND ZIMBABWE. Een 13 daagse internationale groepssafari min 4, max 12 mensen Tourcode: LA-JenGZ GRAND ZIMBABWE Een 13 daagse internationale groepssafari min 4, max 12 mensen Tourcode: LA-JenGZ Ontdek de magie van Zimbabwe tijdens een safari door dit adembenemend mooie land. Trek naar de beroemdste

Nadere informatie

Product informatie. De Canada a la carte specialist

Product informatie. De Canada a la carte specialist De Canada a la carte specialist Product informatie QUEBEC IN BED & BREAKFAST vanaf 1614 14 dagen/12 nachten Dagelijks vertrek van 1 mei au 31 oktober 2016 Fly & Drive ROUTE DAG 1 : BRUSSEL MONTRÉAL Vertrek

Nadere informatie

Busreis Karinthie 15 t/m 25 mei 2017

Busreis Karinthie 15 t/m 25 mei 2017 Busreis Karinthie 15 t/m 25 mei 2017 Maandag Heenreis Nadat u een kopje koffie hebt gedronken in Zeddam beginnen we aan onze reis. Deze eerste dag rijden we naar Zuid Duitsland waar we de eerste nacht

Nadere informatie

Lissabon en de Algarve Werelderfgoed van ontdekkingsreizigers. 8-daagse vliegreis Verzorging halfpension Verblijf in 3 hotels Rondreis 1280 km

Lissabon en de Algarve Werelderfgoed van ontdekkingsreizigers. 8-daagse vliegreis Verzorging halfpension Verblijf in 3 hotels Rondreis 1280 km Lissabon en de Algarve Werelderfgoed van ontdekkingsreizigers 8-daagse vliegreis Verzorging halfpension Verblijf in 3 hotels Rondreis 1280 km Hoogtepunten van deze reis Lissabon en de Gouden Driehoek UNESCO-steden

Nadere informatie

DAG 1: Start reis en vertrek van Tokio naar Jigokudani

DAG 1: Start reis en vertrek van Tokio naar Jigokudani 1 Ontdek de wonderen van het landschap en het wilde leven van Japan! Het winterperspectief in het land van de rijzende zon zorgt voor een prachtige fotoreis. Berglandschappen en ijzige kusten zorgen voor

Nadere informatie

Angola Discovery Tour 26 mei 2018

Angola Discovery Tour 26 mei 2018 Angola Discovery Tour 26 mei 2018 Bent u op zoek naar een nieuwe vakantiebestemming in Afrika, een land met een rijke en indrukwekkende cultuur, ongerept maar volop in ontwikkeling? Reis dan mee met ANGO

Nadere informatie

ECUADOR & GALAPAGOS CRUISE

ECUADOR & GALAPAGOS CRUISE jessie@zeppelinreizen.be tel. : 0471 222 711 ECUADOR & GALAPAGOS CRUISE 20 DAGEN 1 Vluchten: IBERIA IB3207 BRUSSEL - MADRID 07u45 10u20 IB6453 MADRID - QUITO 12u35 16u45 IB6464 QUITO - MADRID 18u15 14u40

Nadere informatie

Hoogtepunten van Indonesië.

Hoogtepunten van Indonesië. Hoogtepunten van Indonesië. Jippie wij gaan een rondreis maken door Java en Bali. Om iedereen te laten zien wat wij mee gaan maken hebben we alles uitgewerkt zodat iedereen een beetje kan meegenieten in

Nadere informatie

Kenia & Tanzania Begeleide privé rondreis. Amboseli en Tanzania Exploration. Nairobi - Amboseli - Ngorongoro Karatu - Serengeti - Tarangire

Kenia & Tanzania Begeleide privé rondreis. Amboseli en Tanzania Exploration. Nairobi - Amboseli - Ngorongoro Karatu - Serengeti - Tarangire Kenia & Tanzania Begeleide privé rondreis Amboseli en Tanzania Exploration 10 dagen/7 nachten Nairobi - Amboseli - Ngorongoro Karatu - Serengeti - Tarangire PRIVERONDREIS MET ENGELSTALIGE GIDS DOOR KENIA

Nadere informatie

Spanje. Vlieg met ons mee naar Spanje!

Spanje. Vlieg met ons mee naar Spanje! Spanje Vlieg met ons mee naar Spanje! Vlieg met ons mee naar Spanje! Vlieg met ons mee naar Spanje - Zonnig, bruisend en spectaculair *Spaanse keuken *Heerlijke tapas *Sprankelende Cava *Indrukwekkend

Nadere informatie

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS!

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! DAG 1 AMSTERDAM of BRUSSEL-ADDIS ABEBA ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! 14-daagse rondreis Noord Historische route + Simien Mountains En route Vlucht naar Addis Abeba vanuit Amsterdam (met overstap) of Brussel

Nadere informatie

Kenia, Tanzania en Zanzibar

Kenia, Tanzania en Zanzibar Kenia, Tanzania en Zanzibar Begeleide privé rondreis Amboseli en Tanzania Exploration + Zanzibar Nairobi - Amboseli - Ngorongoro Karatu - Serengeti - Tarangire - Zanzibar 13 dagen/10 nachten PRIVERONDREIS

Nadere informatie

Aankomst op de luchthaven en aansluitend transfer naar Hotel Sol La Palma **** in Puerto Naos.

Aankomst op de luchthaven en aansluitend transfer naar Hotel Sol La Palma **** in Puerto Naos. Wandelprogramma La Palma: 09/10/2018 16/10/2018 Dag 1: Dinsdag 09/10/2018 TUI fly vlucht Brussel La Palma Aankomst op de luchthaven en aansluitend transfer naar Hotel Sol La Palma **** in Puerto Naos.

Nadere informatie

YOGAVAKANTIE ZUID-INDIA

YOGAVAKANTIE ZUID-INDIA YOGAVAKANTIE ZUID-INDIA 21 januari t/m 3 februari 2018 Op deze reis combineren we al het goede dat zuid-india te bieden heeft. Reis samen met yogadocenten Atul Mulji en Saskia Grootegoed van Mumbai helemaal

Nadere informatie

IJsland - Reykjavik, 4 dagen Stedentrip Reykjavik met Gullfoss, Geysir en Thingvellir, korte stopover op IJsland met Golden Circle excursie

IJsland - Reykjavik, 4 dagen Stedentrip Reykjavik met Gullfoss, Geysir en Thingvellir, korte stopover op IJsland met Golden Circle excursie Wandelreizen / Europa / IJsland Code 315030 LA individuele reis Niveau Accommodatie IJsland - Reykjavik, 4 dagen Stedentrip Reykjavik met Gullfoss, Geysir en Thingvellir, korte stopover op IJsland met

Nadere informatie

Kenia. De magie van Kenia. Groepsreis in internationaal gezelschap. Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid

Kenia. De magie van Kenia. Groepsreis in internationaal gezelschap. Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid Kenia Groepsreis in internationaal gezelschap De magie van Kenia Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid 13 dagen/10 nachten GROEPSREIS MET FRANSTALIGE GIDS IN KENIA Safari

Nadere informatie

Dag 5 Maandag of donderdag Kirkjubaejarklaustur - Fludir

Dag 5 Maandag of donderdag Kirkjubaejarklaustur - Fludir Dag 5 Maandag of donderdag Kirkjubaejarklaustur - Fludir Ontbijtbuffet en check out Vandaag staat er een onvergetelijke tocht doorheen het binnenland, 90% van de tijd rijden we op 4x4 pisten u krijgt dan

Nadere informatie

Dag 8 Yogyakarta Vrije dag lekker slenteren langs de Marlioboro inkopen doen en even lekker shoppen.

Dag 8 Yogyakarta Vrije dag lekker slenteren langs de Marlioboro inkopen doen en even lekker shoppen. PRIJS VANAF 979,00 P.P. 2-PERSOONS KAMER 20 Dagen Java en Bali vertrek 03 en 04 Juni 2015 Dag 1 Amsterdam/Jakarta Vertrek vanaf Schiphol naar Jakarta op Java in Indonesië Dag 2 Jakarta/Bogor Aankomst Jakarta

Nadere informatie

Proud member. donateurreis cambodja november eyecarefoundation.nl

Proud member. donateurreis cambodja november eyecarefoundation.nl Proud member donateurreis cambodja 11-27 november 2019 eyecarefoundation.nl 17-daagse donateurreis cambodja Deze indrukwekkende rondreis laat u kennis maken met het werk van Eye Care Foundation in Cambodja.

Nadere informatie

Ierland Compleet 16d

Ierland Compleet 16d Ierland Compleet 16d 05 aug 2015 Reisprogramma Dag 1 Vertrek vanuit Antwerpen naar Hoek van Holland voor de dagovertocht naar Harwich ( 14u30-20u00). Wij dineren op het schip rond 17u15 ( inbegrepen),

Nadere informatie

THE SPECIALIST FOR LATIN AMERICA

THE SPECIALIST FOR LATIN AMERICA THE SPECIALIST FOR LATIN AMERICA ECUADOR DE PRIMERA Prijs vanaf : 3.485 pp 11 dagen / 9 nachten Standaard hotels - Dubbele kamer SAMENVATING Ecuador is een van de kleinste landen van hele Latijns-Amerika.

Nadere informatie

Elk dag een nieuw avontuur! Groepsreis Zuid Oost Costa Rica 13 dagen

Elk dag een nieuw avontuur! Groepsreis Zuid Oost Costa Rica 13 dagen Groepsreis Zuid Oost Costa Rica 13 dagen Tijdens deze rondreis neemt onze gids u mee naar het zuidoostelijke gedeelte van Costa Rica. We bezoeken diverse nationale parken zoals Los Quetzales, Carara en

Nadere informatie

Natuur- en cultuurreis naar Georgië 2015

Natuur- en cultuurreis naar Georgië 2015 Programma 15-daagse reis Natuur- en cultuurreis naar Georgië 2015 Dag 1 Dag 2 Dag 3 Dag 4 Dag 5 Dag 6 Dag 7 Dag 8 Vlucht Amsterdam Tbilisi, transfer; overnachting bij particulieren. s Ochtends een stadsexcursie

Nadere informatie

Murcia: de Moorse oase van Zuid-Spanje

Murcia: de Moorse oase van Zuid-Spanje Murcia: de Moorse oase van Zuid-Spanje De regio Murcia in zuidoost Spanje is totaal onbekend bij de meeste vakantiegangers, maar daarom juist favoriet bij ons. Het is er nog 'echt' Spaans. Eeuwenoude steden,

Nadere informatie

14-daagse Avontuurlijk Suriname

14-daagse Avontuurlijk Suriname REIZEN - VOYAGES Tel.32-3-238.11.03 Fax.32-3-238.71.58 Bresstraat, 14 IATA : 08210381 2018 Antwerpen licentie : A 1275 BELGIUM www.coconuttravel.be/suriname/ info@coconuttravel.be www.coconuttravel.be

Nadere informatie

Ontdek Ecuador. dag 1 Aankomst vanuit België in Quito Transfer van Quito naar Otavalo in privé-wagen

Ontdek Ecuador. dag 1 Aankomst vanuit België in Quito Transfer van Quito naar Otavalo in privé-wagen Ontdek Ecuador Je kan deze reis ook boeken met aansluitend een cruise op de Galapagos-eilanden. Kijk eens naar de ruime keuze aan cruiseschepen op onze website www.ontdek-ecuador.be CLASSIC - 14 dagen

Nadere informatie

Mallorca Tramuntana 7 dagen

Mallorca Tramuntana 7 dagen Mallorca Tramuntana 7 dagen individuele wandelreis vanaf 519 Wandelen over de pelgrimspaden van Mallorca Mallorca is het grootste eiland van de Balearen, in het Spaans Islas Balearas. De hoofdstad is Palma

Nadere informatie

Hoogtepunten. 20-daagse individuele rondreis Holguín - Varadero

Hoogtepunten. 20-daagse individuele rondreis Holguín - Varadero 20-daagse individuele rondreis Holguín - Varadero Individuele rondreis met strandverlenging U ziet veel van het land op eigen gelegenheid Verblijf in 4 à 5-sterrenhotels Individuele rondreis met huurauto

Nadere informatie

Groepsafaris in Afrika. 4 landen beleving. Een 24 daagse groep safari (min. 4, max. 12 personen) (in internationaal gezelschap)

Groepsafaris in Afrika. 4 landen beleving. Een 24 daagse groep safari (min. 4, max. 12 personen) (in internationaal gezelschap) 4 landen beleving Een 24 daagse groep safari (min. 4, max. 12 personen) (in internationaal gezelschap) Inbegrepen: - Accommodaties en maaltijden zoals beschreven - Activiteiten vermeld in het programma

Nadere informatie

KUNST EN AMBACHTEN SAFARI IN OEGANDA, 15 DAGEN

KUNST EN AMBACHTEN SAFARI IN OEGANDA, 15 DAGEN KUNST EN AMBACHTEN SAFARI IN OEGANDA, 15 DAGEN 6 20 maart 2020 2599 EUR (exclusief vluchten) Highlights: Safari s in 3 nationale parken, workshops met gerenommeerde kunstenaars, lezing over kunstgeschiedenis

Nadere informatie

Rijk van Nijmegen 3 dagen

Rijk van Nijmegen 3 dagen Rijk van Nijmegen 3 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 179 Wandelvakantie door het rijk van Nijmegen! Het Rijk van Nijmegen is één van de groenste regio's in Nederland en een ronduit fantastisch wandelgebied.

Nadere informatie

singlereis wandelvakantie vanaf 1.054

singlereis wandelvakantie vanaf 1.054 Mallorca 8 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 1.054 Wandelen op wandelparadijs Mallorca Mallorca is één van de populairste vakantiebestemmingen in de Middellandse Zee. Hier vindt u werkelijk alles voor

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE PROGRAMMA FAN PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Identiteitskaart. TIJDZONE: In Spanje geldt dezelfde tijdzone als in België. VALUTA: In Spanje wordt betaald met de Euro. KLIMAAT: Vigo heeft een gematigd

Nadere informatie

Anaga kust, noord-oost Tenerife

Anaga kust, noord-oost Tenerife de Canarische Eilanden Met superlatieven moet je spaarzaam zijn, maar één geldt ongetwijfeld voor de Canarische Eilanden. Met een jaargemiddelde van 20 graden op zeeniveau hebben ze misschien wel het beste

Nadere informatie

Ecuador. programma van 30 oktober tot 13 november 2015

Ecuador. programma van 30 oktober tot 13 november 2015 Ecuador programma van 30 oktober tot 13 november 2015 Organisatie: Sunbird Travel Strandlaan 208 8670 St.-Idesbald/Koksijde T 058 51 13 51 F 058 51 33 20 bm@sunbird.be www.sunbird.be lic. A 6147 onder

Nadere informatie

EYE FOR DETAIL Routebeschrijving unieke 22-daagse fotoreis

EYE FOR DETAIL Routebeschrijving unieke 22-daagse fotoreis EYE FOR DETAIL Routebeschrijving unieke 22-daagse fotoreis Maroantsetra Masoala Oog voor detail Ontdek de schatten van het bijzondere eiland Madagascar. Neem deel aan deze unieke fotoreis door Madagascar,

Nadere informatie

dag 1 Aankomst vanuit België in Quito Transfer van Quito naar Otavalo in privé-wagen

dag 1 Aankomst vanuit België in Quito Transfer van Quito naar Otavalo in privé-wagen Je kan deze reis ook boeken met aansluitend een cruise in de Galapagos-eilanden. Kijk eens naar de ruime keuze aan cruiseschepen op www.ontdek-ecuador.be Dit is een voorbeeldreis!!! Volgorde van de reis,

Nadere informatie

Herbronnen aan de stroom

Herbronnen aan de stroom Senegal Individuele privé strandvakantie Herbronnen aan de stroom Dakar Thies Sowene Langue de Barbarie Gandiol Potou Saint-Louis - Dakar Boottocht met een traditionele vissersboot naar het vogeleiland,

Nadere informatie

dag 2 Acclimatisatie - we suggereren twee activiteiten die men op eigen krachten kan uitvoeren: Otavalo bezoek aan de Indianenmarkt op eigen krachten

dag 2 Acclimatisatie - we suggereren twee activiteiten die men op eigen krachten kan uitvoeren: Otavalo bezoek aan de Indianenmarkt op eigen krachten Je kan deze reis ook boeken met aansluitend een cruise in de Galapagos-eilanden. Kijk eens naar de ruime keuze aan cruiseschepen op www.ontdek-ecuador.be CLASSIC- 10 dagen Andes + 4 dag Amazone + 4 dag

Nadere informatie

Uitgebreide routebeschrijving

Uitgebreide routebeschrijving Reisknaller: Ecuador 13 dagen Tussen de vulkanen Reiscode: Groepsgrootte: Aantal dagen: WBV 12-24 13 Uitgebreide routebeschrijving Welkom Een korte reis, met enorm veel afwisseling, naar het meest diverse

Nadere informatie

Reisprogramma: Hemel op aarde extensie (Amritsar - Kashmir - Srinagar) 2014

Reisprogramma: Hemel op aarde extensie (Amritsar - Kashmir - Srinagar) 2014 Reisprogramma: Hemel op aarde extensie (Amritsar - Kashmir - Srinagar) 2014 Excursie vanuit Delhi. Vanuit Srinagar kunt u terugvliegen naar Delhi of uw reis per auto voortzetten naar Leh waar u aan kunt

Nadere informatie

Thailand (15-daagse rondreis) 1996 reisorganisatie: KRAS

Thailand (15-daagse rondreis) 1996 reisorganisatie: KRAS Thailand (15-daagse rondreis) 1996 reisorganisatie: KRAS Met Kras Stervakanties van 18 september 1996 t/m 2 oktober 1996 REISPROGRAMMA Dag 1 ( 18 september 1996) Vertrek per Balkan Bulgarian Airlines-lijndienst

Nadere informatie

Ontdek Ecuador 1/5. La Mirage Garden Hotel & Spa - standard room double met ontbijt en diner

Ontdek Ecuador 1/5. La Mirage Garden Hotel & Spa - standard room double met ontbijt en diner Ontdek Ecuador Je kan deze reis ook boeken met aansluitend een cruise op de Galapagos-eilanden. Kijk eens naar de ruime keuze aan cruiseschepen op onze website www.ontdek-ecuador.be CLASSIC - 14 dagen

Nadere informatie

Ontdek het Israël van toen en nu.

Ontdek het Israël van toen en nu. 2 9 / 1 0 0 5 / 11 / 2 0 1 9 8-daagse mannenreis: Stappen in Jeruzalem 2 9 / 1 0 0 5 / 11 / 2 0 1 9 T E L I S R A E LT R AV E L. N L Met elkaar maken we de thema reis: Stappen in Jeruzalem. In de Graftuin

Nadere informatie

Tanzania - Zanzibar, de Grote Trek

Tanzania - Zanzibar, de Grote Trek TANZANIA Tanzania -, de Grote Trek Privé rondreis met privéchauffeur/ranger Kant-en-Klaar - 11 dagen / 8 nachten REF: 194 REISBESCHRIJVING - - Lake Manyara - Karatu - Ngorongoro Krater - - Ngorongoro Conservation

Nadere informatie

5 dagen. Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Mae Hong Son en Chang Rai avontuur deluxe. Vertrek vanuit Chang Mai: dagelijks

5 dagen. Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Mae Hong Son en Chang Rai avontuur deluxe. Vertrek vanuit Chang Mai: dagelijks Vertrek vanuit Chang Mai: dagelijks 5 dagen Dag 1 Wij halen u 's morgens vroeg op bij uw hotel en brengen u naar het vliegveld van Chiang Mai voor de vlucht naar Mae Hong Son. Daar wacht de gids u op.

Nadere informatie

Vrijwilligerswerk in Antigua, Guatemala

Vrijwilligerswerk in Antigua, Guatemala EASY LANGUAGES Vrijwilligerswerk in Antigua, Guatemala Programma overzicht: Vanaf 18 jaar Vrijwilligerswerk in diverse sectoren Verblijf vanaf 4 weken Met of zonder Spaanse cursus Accommodatie in gastgezin

Nadere informatie

Aanbieding groep- en gezinsreizen 16 Daagse rondreis West Maleisiё

Aanbieding groep- en gezinsreizen 16 Daagse rondreis West Maleisiё Aanbieding groep- en gezinsreizen 16 Daagse rondreis West Maleisiё Tijdens deze rondreis maakt u kennis met veelzijdig Maleisiё. Uw rondreis begint in historisch Melaka, u bezoekt de bruisende hoofdstad

Nadere informatie

dag 1 Aankomst vanuit België in Quito Transfer van Quito naar Otavalo in privé-wagen

dag 1 Aankomst vanuit België in Quito Transfer van Quito naar Otavalo in privé-wagen Je kan deze reis ook boeken met aansluitend een cruise in de Galapagos-eilanden. Kijk eens naar de ruime keuze aan cruiseschepen op www.ontdek-ecuador.be Dit is een voorbeeldreis!!! Volgorde van de reis,

Nadere informatie

Natuur- en cultuurreis naar Georgië 2011

Natuur- en cultuurreis naar Georgië 2011 Programma 15-daagse reis Natuur- en cultuurreis naar Georgië 2011 Dag 1 Dag 2 Dag 3 Dag 4 Dag 5 Dag 6 Dag 7 Dag 8 Dag 9 Vlucht Amsterdam Tbilisi, transfer; overnachting bij particulieren. s Middags stadsexcursie

Nadere informatie

ERVAAR REIZEN. ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika. Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus

ERVAAR REIZEN. ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika. Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus Hartelijk dank voor uw belangstelling in Ervaar Reizen. Speciaal voor diegene die een fantastische

Nadere informatie

dag 1 Aankomst vanuit België in Quito Transfer van hotel naar luchthaven Quito in privé-wagen dag 2 Wandelen naar de vulkaan Pasochoa

dag 1 Aankomst vanuit België in Quito Transfer van hotel naar luchthaven Quito in privé-wagen dag 2 Wandelen naar de vulkaan Pasochoa Je kan deze reis ook boeken met aansluitend een cruise in de Galapagos-eilanden. Kijk eens naar de ruime keuze aan cruiseschepen op www.ontdek-ecuador.be WANDELREIS -9 dagen Andes + 4 dagen Amazone + 4

Nadere informatie

EILAND : M A L L O R C A 8 daagse verblijf + rondrit Hotel Apolo **** in Playa de Palma op basis van half pension

EILAND : M A L L O R C A 8 daagse verblijf + rondrit Hotel Apolo **** in Playa de Palma op basis van half pension 2018 EILAND : M A L L O R C A 8 daagse verblijf + rondrit Hotel Apolo **** in Playa de Palma op basis van half pension 2 dagexcursies inbegrepen met middagmaal 2 ½ dagexcursies inbegrepen zonder middagmaal

Nadere informatie

Na aankomst van de vlucht kan de huurauto worden opgehaald en rijdt men naar het hotel in Toronto.

Na aankomst van de vlucht kan de huurauto worden opgehaald en rijdt men naar het hotel in Toronto. Reisvoorstel Brides run Niagara Falls augustus 2011 Vluchtschema: 09 augustus TS 351 Amsterdam Toronto 09.30-11.45 15 augustus TS 350 Toronto Amsterdam 18.30-07.45* OF 09 augustus KL 691 Amsterdam Toronto

Nadere informatie

Vlieg-busrondreis Het mooiste van Kroatië BRHR03

Vlieg-busrondreis Het mooiste van Kroatië BRHR03 Vlieg-busrondreis Het mooiste van Kroatië BRHR03 Pagina 1 van 5 / 16-01-2015 De meest actuele prijzen van deze reis vind u op de website via de volgende link: http://www.oad.nl/core.sym/fe/aanbod/pakket.php?pakket_id=524

Nadere informatie

Studiereis Lanzarote & Fuerteventura. 21 september t/m 25 september 2008

Studiereis Lanzarote & Fuerteventura. 21 september t/m 25 september 2008 Studiereis Lanzarote & Fuerteventura 21 september t/m 25 september 2008 21 september 2008 s Ochtends in aller vroegte verzamelen we op Schiphol met 20 reisagenten voor de studiereis naar Lanzarote & Fuerteventura.

Nadere informatie

Tourtocht klassieke motoren Andalucía, Spanje 7 dagen/6 nachten. Verblijf in B & B Andalusian Summer

Tourtocht klassieke motoren Andalucía, Spanje 7 dagen/6 nachten. Verblijf in B & B Andalusian Summer Tourtocht klassieke motoren Andalucía, Spanje 7 dagen/6 nachten Verblijf in B & B Andalusian Summer De gezellige en sfeervolle Bed & Breakfast ligt in het groene hart van de regio Axarquia, net buiten

Nadere informatie