NIEUWSBRIEF. 5 e jaargang April/Mei 2017 nr. 4 Onder redactie van het secretariaat van CCN-Z

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "NIEUWSBRIEF. 5 e jaargang April/Mei 2017 nr. 4 Onder redactie van het secretariaat van CCN-Z"

Transcriptie

1 NIEUWSBRIEF 5 e jaargang April/Mei 2017 nr. 4 Onder redactie van het secretariaat van CCN-Z Gemeenteambtenaren komen op flitsbezoek Vrijdag 21 april bezocht een delegatie van gemeenteambtenaren de hobbyisten van Tolhuis. De delegatie werd naar verschillende positieve initiatieven in de wijk Dukenburg geleid door Marieke van Kan. Zij hadden voor elk bezoek 15 minuten tijd. In deze korte tijd werd de groep rondgeleid door de voorzitter Hans Veltmeijer. Bij aankomst net voor de middagpauze werd door het raam van het lokaal houtbewerking getuurd. Er zou daar een mooie modeltreinbaan zijn hadden ze gehoord. Helaas waren deze mannen net naar huis. Op naar het metaal lokaal waar een groepje nog druk bezig is met glas-in-lood en tiffany. Na een inleiding over het reilen en zeilen van het CCNZ kijken de delegatieleden rond in de lokalen en gaan in gesprek met de deelnemers. Zij zijn vol belangstelling en informeren naar de fijne kneepjes van het vak. Ondertussen wordt gezien dat er in elk lokaal veiligheid en calamiteiten instructies duidelijk zichtbaar hangen en overal de vluchtroutes staan aangegeven. Er wordt geïnformeerd naar de verhouding immigratiedeelnemers en Nederlanders. Al met al reageren de delegatieleden positief. Zo werd opgemerkt: bij binnenkomst voel je meteen de fijne sfeer, je voelt dat de mensen hier welkom zijn en met plezier hobbyen. Tot zo ver het bezoek. Nu het officiële rapport afwachten. Workshop Vilten Ingrid Bakker organiseerde eind maart een workshop vilten gedurende 4 avonden. Hiervoor gaven zich 3 vrouwen op, die het helemaal geweldig vonden dat het creatief centrum op de woensdagavond open is. Deze vrouwen nemen nog deel aan het arbeidsproces. Voor hen is het niet mogelijk om overdag te hobbyen. Na een korte inleiding gaan de vrouwen ijverig aan de slag.

2 De wol kammen, verschillende kleuren mengen en daarna met water en olijfzeep. Ja, en dan. Hoelang moet ik doorgaan, was de vraag. Dit blijkt altijd het meest moeilijke punt. Na uitleg en laten zien wat er gebeurt als te vroeg gestopt wordt gaan de vrouwen met hernieuwde ijver aan de slag. Daarna komt de volgende stap: het rollen van de wol in noppenfolie. 50x rollen in de lengte en in de breedte en dit moet 3x herhaald worden. Zo vaak? Ja, zo vaak is echt nodig om de wol te laten krimpen. Daarna de laatste stap, 50x rollen in een matje in de lengte en in de breedte en dat ook 3x. Dan is het lapje klaar. De vrouwen zijn verrast door het resultaat en vinden het fantastisch. De week erop komen zij terug met hun gevilte lapje. haarband te maken. Aan het eind van de workshop zijn de 3 vrouwen zo enthousiast dat zij zich inschrijven en doorgaan met hun nieuwe hobby. 2 e hands tafel bij Dit is Dukenburg Zondag 28 mei van tot uur vindt opnieuw Dit is Dukenburg plaats. Deze keer staat het CCN-Z er niet met een informatiestand. Op initiatief van Reina Veenbrink en na overleg met het beheer en Gerry Vermeer neemt dit jaar het centrum deel door er met een 2 e hands tafel te staan. René Penninx rijdt de hele handel er heen en hopelijk na een goede opbrengst aanmerkelijk minder weer terug. Natuurlijk neemt het centrum ook de gelegenheid te baat om zichzelf weer onder de aandacht te brengen bij het publiek. De een heeft er een eierwarmer van de gemaakt en een ander een etuitje. De volgende stap is het vilt verwerken zonder naden. Dit systeem kun je goed leren door een Uitbreiding van de avondhobby s Als je overdag geen mogelijkheid hebt is een avondhobby een uitgelezen uitkomst. De nieuwe mogelijkheden zijn naaien op de woensdagavond in lokaal 1 en in lokaal 4 mozaïeken of boetseren. Bij voldoende cursisten (5 à 6) per groep zullen de groepen starten. Geef u snel op bij een van de beheerders.

3 In memoriam Jan van Dijk ziek. Wij hopen dat zij herstellen en terug kunnen komen. Jubilarissen Tijdens de medewerkersvergadering werden 4 mensen in het zonnetje gezet. 1 e paasdag is Jan van Dijk plotseling overleden. Jan was sinds 1 jaar bestuurslid van het creatief centrum met WMO in portefeuille. Wij wensen familie en hen die dichtbij hem stonden veel sterkte. Ank weer terug Ank van Rens, begeleidster van veel groepen tekenen en schilderen en boetseren is na een lang ziekbed weer terug tot grote opluchting van de groepen. Zij moet nog wel rekening houden met wat zij aan kan en begint daarom in overleg met het beheer en bestuur op therapeutische basis. Langdurig zieken Eline Vroomans, begeleidster Boetseren op woensdag en vrijdag en Mies Peters, begeleidster Patchwork op vrijdag zijn langdurig Christ van Schijndel is 10 jaar verbonden als beheerder. Ank van Rens is ook 10 jaar verbonden als begeleidster tekenen/schilderen en boetseren.

4 Nieuwe vrijwilligers Angela Ardon komt de gelederen versterken als begeleidster speksteen bewerken. Zij vervangt Gerard Stensen, die tijdelijk zijn pensioen gedeeltelijk aan de wilgen hangt. Hij werkt met heel veel plezier bij Smit draad. Rita Kersten vervangt met veel plezier Eline Vroomans. Wij hopen dat Eline terug komt. Carla Dekkers geeft al 5 jaar patchwork en Loes de Haas 5 jaar mozaïeken. Afscheid Helaas hebben we tijdens de medewerkersvergadering ook afscheid genomen van Geert van Weert. Zij ontvingen allen een bos bloemen en een envelop uit de handen van de secretaris van bestuur.

5 Hij heeft 3 jaar Ipad cursussen verzorgd. Zijn andere vrijwilligersfunctie bij de schuldsanering slokt zoveel tijd, dat hij besloten heeft te stoppen bij het creatief centrum. Wij wensen hem veel succes en als dank voor bewezen diensten ontving hij een oorkonde, bloemen en envelop uit handen van de secretaris. Ook Elena Osipova, begeleidster naaien stopt. Omdat zij niet aanwezig kon zijn tijdens de vergadering nemen wij op een ander tijdstip afscheid. Ook zij zal bloemen, een oorkonde en een envelop als dank ontvangen. veilig werken is, kenmerkt dit bestuur zich ook vooral door de gemoedelijkheid en gezelligheid. Het creatief centrum is op zoek naar: een secretaris een 2 e secretaris, een penningmeester een bestuurslid WMO. Informatie over de inhoud van de functies kunt u vragen aan het beheer of aan de voorzitter of secretaris. Denkt u, dit is iets voor mij of kent u iemand die een van deze functies graag zou willen vervullen, neem dan contact op met het beheer. Ook de Nieuwsbrief ontvangen? Wilt u ook onze Nieuwsbrief ontvangen. Zorg dan dat onze beheerder jouw adres heeft. Een mailtje naar info@creatiefcentrumnijmegenzuid.nl met vermelding dat je de Nieuwsbrief wilt ontvangen is voldoende. Vacatures in het bestuur Bestuurslid zijn van het creatief centrum is een verantwoordelijke, maar ook een leuke en leerzame taak. Naast dat in het bestuur van alles wordt besproken om het creatief centrum op rolletjes te laten lopen en te zorgen dat het Vacature barmedewerkers Ook het gezicht zijn van het creatief centrum, als gastheer of vrouw, mensen van een natje en droogje voorzien tijdens de pauze? Altijd in voor een praatje? Wil je ook licht schoonmaak werk verrichten? Dan is barmedewerker bij het creatief centrum echt iets voor jou. Interesse of wil je meer informatie? Meld je dan bij het beheer.

6 Bij de volgende hobby s zijn vrije plaatsen: Vilten Maandag, 9.00 tot uur Tekenen en schilderen Dinsdag, tot uur Vilten Woensdag, tot uur Speksteen Woensdag, tot uur Glas-in-lood Woensdag, tot uur Textiele Werkvormen Donderdag, van 9.00 tot uur Creatief Allerlei Donderdag, tot uur Glas-in-lood Vrijdag, 9.00 tot uur Wist u dat.....?? begeleiders en deelnemers geen toegang hebben achter de bar. Heet water tappen kan bij de wasbakken of aan de barmedewerk(st)ers gevraagd worden. Consumpties worden met alle plezier voor je ingeschonken door de barmedewerkers. wij met z n allen voor onze eigen veiligheid moeten zorgen. Let er dan op dat er in ons Centrum geen obstakels liggen in gangen en bij vluchtdeuren. wij met zijn allen de lokalen schoonhouden? Laten we hier met zijn allen op letten! wij ons eerstvolgende hebben op zaterdag 13 mei. De daaropvolgende is 10 juni. Beiden van 11 tot 2 uur. Deelnemersbijdrage De deelnemersbijdrage voor het jaar 2017 is 72 voor 12 maanden en voor mensen met een minimum inkomen 48 per 12 maanden. U kunt zich bij de beheerders inschrijven en de deelnemersbijdrage bij voorkeur met pin betalen. Wat krijg ik voor mijn deelnemersbijdrage? Voor de deelnemersbijdrage mogen de deelnemers het hele jaar op 2 dagdelen per week aan hobby s

7 deelnemen. Voor deelname boven de twee hobby s of dagdelen per week dient per extra hobby een toeslag te worden betaald van 50% van het inschrijfgeld. Het deelnemen aan twee hobby s mag ook in twee verschillende groepen van dezelfde hobby zijn. Behalve bij het edelsmeden. We maken geen verschil tussen dag- en avondsessies. Bij deelname aan workshops buiten de normale lessen betaal je de kosten van de betreffende workshop. Alleen als je in het bezit bent van een geldige deelnemerpas 2017 heb je toegang tot het CCN-Z en krijg je korting bij Pro Art, Bernink en van de Venne in Nijmegen en De Hazelaar Art Supplies in Soest. Onze adressen zijn: Tolhuis PN Nijmegen Telefoon info@creatiefcentrumnijmegen-zuid.nl Internet:

NIEUWSBRIEF. FEEST! 30 jarig jubileum CCN-Z

NIEUWSBRIEF. FEEST! 30 jarig jubileum CCN-Z NIEUWSBRIEF 6 e jaargang - Januari 2018 nr. 1 Onder redactie van het secretariaat van CCN-Z. FEEST! 30 jarig jubileum CCN-Z Dit jaar bestaat het creatief centrum 30 jaar. Een heugelijk feit dat gevierd

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 5 e jaargang - sept nr. 8 Onder redactie van het secretariaat van CCN-Z.

NIEUWSBRIEF. 5 e jaargang - sept nr. 8 Onder redactie van het secretariaat van CCN-Z. NIEUWSBRIEF 5 e jaargang - sept. 2017 - nr. 8 Onder redactie van het secretariaat van CCN-Z. Expositie glasfusen De bibliotheek van Zwanenveld stelt een aantal vitrines ter beschikking voor exposities

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Workshop hanger van speksteen. Geachte Lezers,

NIEUWSBRIEF. Workshop hanger van speksteen. Geachte Lezers, NIEUWSBRIEF 7 e jaargang febr/mrt 2019 nr. 1 Onder redactie van het secretariaat van CCN-Z. Geachte Lezers, Ondanks dat we alweer halverwege februari zitten, wil ik iedereen toch nog een heel creatief

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 5 e jaargang - dec nr. 11 Onder redactie van het secretariaat van CCN-Z. Kerstmarkt 16 december

NIEUWSBRIEF. 5 e jaargang - dec nr. 11 Onder redactie van het secretariaat van CCN-Z. Kerstmarkt 16 december NIEUWSBRIEF 5 e jaargang - dec. 2017 - nr. 11 Onder redactie van het secretariaat van CCN-Z. Kerstmarkt 16 december Heb je plannen om dit jaar een of meerdere Kerstmarkten te bezoeken? Meer dan genoeg

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Wie heeft er goede ideeën? 5 e jaargang - juli-aug nr. 6-7 Onder redactie van het secretariaat van CCN-Z. Workshops en ideeën.

NIEUWSBRIEF. Wie heeft er goede ideeën? 5 e jaargang - juli-aug nr. 6-7 Onder redactie van het secretariaat van CCN-Z. Workshops en ideeën. NIEUWSBRIEF 5 e jaargang - juli-aug. 2017 - nr. 6-7 Onder redactie van het secretariaat van CCN-Z. Workshops en ideeën. Zowel vanuit de begeleiding als vanuit de deelnemers leven ideeën om workshops te

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 4 e jaargang - December 2016 nr. 12 Onder redactie van het secretariaat van CCN-Z.

NIEUWSBRIEF. 4 e jaargang - December 2016 nr. 12 Onder redactie van het secretariaat van CCN-Z. NIEUWSBRIEF 4 e jaargang - December 2016 nr. 12 Onder redactie van het secretariaat van CCN-Z. Kerstmarkt 2016 Dit jaar houden wij onze kerstmarkt op zaterdag 17 december. De hobbyisten in hebben voor

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 5 e jaargang - okt nr. 9 Onder redactie van het secretariaat van CCN-Z.

NIEUWSBRIEF. 5 e jaargang - okt nr. 9 Onder redactie van het secretariaat van CCN-Z. NIEUWSBRIEF 5 e jaargang - okt. 2017 - nr. 9 Onder redactie van het secretariaat van CCN-Z. Verslag van de Open Dag Zaterdag 16 september jl. hielden de hobbyisten van Tolhuis hun jaarlijkse Open Dag.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Een woordje vooraf

NIEUWSBRIEF. Een woordje vooraf NIEUWSBRIEF 6 e jaargang Mei 2018 nr. 3 Onder redactie van het secretariaat van CCN-Z. Een woordje vooraf In deze Nieuwsbrief staat het hout en de houtwerkplaats in het zonnetje. Nu ik zorg voor de continuïteit

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Kerstafbeeldingen e jaargang - November nr. 11 Onder redactie van het secretariaat van CCN-Z.

NIEUWSBRIEF. Kerstafbeeldingen e jaargang - November nr. 11 Onder redactie van het secretariaat van CCN-Z. NIEUWSBRIEF 4 e jaargang - November 2016 - nr. 11 Onder redactie van het secretariaat van CCN-Z.. Kerstafbeeldingen 2015 Kerstmarkt 2016 Heb je plannen om dit jaar een of meerdere Kerstmarkten te bezoeken?

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Een woordje vooraf. Met serieus spel zet je jezelf een bevredigende maaltijd voor. Wel zelf maken hè.

NIEUWSBRIEF. Een woordje vooraf. Met serieus spel zet je jezelf een bevredigende maaltijd voor. Wel zelf maken hè. NIEUWSBRIEF 6 e jaargang juli 2018 nr. 4 Onder redactie van het secretariaat van CCN-Z. Een woordje vooraf In deze Nieuwsbrief kun je lezen over patchwork en quilten. Ook heb ik een gesprek met Gerry Vermeer,

Nadere informatie

Jaarverslag Internet:

Jaarverslag Internet: Stichting Creatief Centrum Nijmegen-Zuid Tolhuis 44-44 6537 PN Nijmegen Telefoon 024-3452113 Jaarverslag 2018 E-mail: info@ccnz.nl - Internet: www.ccnz.nl Algemene informatie over Creatief Centrum Nijmegen-Zuid

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 5 e jaargang - nov nr 10 Onder redactie van het secretariaat van CCN-Z WIJKENFESTIVAL

NIEUWSBRIEF. 5 e jaargang - nov nr 10 Onder redactie van het secretariaat van CCN-Z WIJKENFESTIVAL NIEUWSBRIEF 5 e jaargang - nov. 2017. nr 10 Onder redactie van het secretariaat van CCN-Z WIJKENFESTIVAL 8 oktober 2017 vond het wijkenfestival plaats in het voormalig Mondial college aan de streekweg.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Een woordje vooraf

NIEUWSBRIEF. Een woordje vooraf NIEUWSBRIEF 6 e jaargang september 2018 nr. 5 Onder redactie van het secretariaat van CCN-Z. Een woordje vooraf De vakantie is voorbij en het nieuwe seizoen is begonnen. Het is weer gezellig druk op het

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. voeten van de vloer. In de ontmoetingsruimte

NIEUWSBRIEF. voeten van de vloer. In de ontmoetingsruimte NIEUWSBRIEF 6 e jaargang - Februari 2018 nr. 2 Onder redactie van het secretariaat van CCN-Z. Dank aan de organisatoren van het 30 jarig jubileum feest Het eten, de band tijdens het nieuwjaarsetentje en

Nadere informatie

Geachte Lezers, Inmiddels is het alweer lente, de tijd vliegt als je plezier hebt.

Geachte Lezers, Inmiddels is het alweer lente, de tijd vliegt als je plezier hebt. NIEUWSBRIEF 7 e jaargang April/Mei 2019 nr.2 onder redactie van het secretariaat van CCN-Z Geachte Lezers, Inmiddels is het alweer lente, de tijd vliegt als je plezier hebt. Ik ben druk bezig geweest met

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 5 e jaargang - Januari 2017 nr. 1 Onder redactie van het secretariaat van CCN-Z.

NIEUWSBRIEF. 5 e jaargang - Januari 2017 nr. 1 Onder redactie van het secretariaat van CCN-Z. NIEUWSBRIEF 5 e jaargang - Januari 2017 nr. 1 Onder redactie van het secretariaat van CCN-Z. Kerstmarkt 2016 Zaterdag 17 december hielden de hobbyisten van Creatief Centrum Nijmegen Zuid in Tolhuis de

Nadere informatie

Geachte Lezers, Er is al enige tijd een smoelenbord in de maak, naar verwachting zal deze na de zomerstop klaar zijn.

Geachte Lezers, Er is al enige tijd een smoelenbord in de maak, naar verwachting zal deze na de zomerstop klaar zijn. NIEUWSBRIEF 7 e jaargang juli/aug 2019 nr.3 onder redactie van het secretariaat van CCN-Z Geachte Lezers, Inmiddels alweer mijn derde nieuwsbrief tevens de laatste voor onze zomerstop. Aangezien de tijd

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 3 e jaargang - februari 2015 - nr. 2 Onder redactie van het secretariaat van CCN-Z.

NIEUWSBRIEF. 3 e jaargang - februari 2015 - nr. 2 Onder redactie van het secretariaat van CCN-Z. NIEUWSBRIEF 3 e jaargang - februari 2015 - nr. 2 Onder redactie van het secretariaat van CCN-Z. Een nieuwe start. Na de beschadigende brand van december zijn we al weer een paar weken met zijn allen aan

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Een woordje vooraf

NIEUWSBRIEF. Een woordje vooraf NIEUWSBRIEF 6 e jaargang november 2018 nr. 6 Onder redactie van het secretariaat van CCN-Z. Een woordje vooraf De blaadjes zijn (bijna) gevallen en de decembermaand met de Kerstmarkt komt er aan. Voor

Nadere informatie

Geachte Lezers, Het smoelenbord is klaar! Deze hangt in het halletje bij de ingang! Iedereen weer veel leesplezier. Groetjes Renée Rokers

Geachte Lezers, Het smoelenbord is klaar! Deze hangt in het halletje bij de ingang! Iedereen weer veel leesplezier. Groetjes Renée Rokers NIEUWSBRIEF 7 e jaargang Sept/Okt 2019 nr.4 onder redactie van het secretariaat van CCN-Z Geachte Lezers, De scholen zijn weer begonnen, de vakantie is weer voorbij! Ik hoop dat iedereen net als ik een

Nadere informatie

Kerstmarkt Verslag. van de hobbyisten in Creatief Centrum Nijmegen-Zuid. zaterdag 17 december 10 tot 3 uur.

Kerstmarkt Verslag. van de hobbyisten in Creatief Centrum Nijmegen-Zuid. zaterdag 17 december 10 tot 3 uur. Verslag Kerstmarkt 2016 van de hobbyisten in Creatief Centrum Nijmegen-Zuid Een warm welkom van de Kerstman zelf. Met speksteen show. zaterdag 17 december 10 tot 3 uur. De hobbyisten hadden zo n 85 prachtige

Nadere informatie

Beleidsplan Creatief Centrum Nijmegen-Zuid

Beleidsplan Creatief Centrum Nijmegen-Zuid Beleidsplan 2019 2021 Creatief Centrum Nijmegen-Zuid Creatief Centrum Nijmegen-Zuid Tolhuis 44-44 6537 PN Nijmegen Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 41057002 Fiscaal nummer: 008907043

Nadere informatie

Stagebedrijf: Klik hier als u tekst wilt invoeren. Leerroute: Klik hier als u tekst wilt invoeren. Naam: Klik hier als u tekst wilt invoeren.

Stagebedrijf: Klik hier als u tekst wilt invoeren. Leerroute: Klik hier als u tekst wilt invoeren. Naam: Klik hier als u tekst wilt invoeren. Stagebedrijf: Klas : Profiel: Leerroute: Naam: Uiterste inleverdatum: woensdag 12 december 2018 1 Inhoud Het begin van jouw succes!... 3 Afspraken en belangrijke punten:... 5 Logboek:... 6 Opdracht 1:...

Nadere informatie

Brei en haak café Breien en haken is weer helemaal in de mode. Overal in het land ontstaan weer breigroepjes. Wij gaan natuurlijk mee met deze trend.

Brei en haak café Breien en haken is weer helemaal in de mode. Overal in het land ontstaan weer breigroepjes. Wij gaan natuurlijk mee met deze trend. ACTIVITEITEN VOOR VOLWASSENEN Kringen, cursussen, en workshops Brei en haak café Breien en haken is weer helemaal in de mode. Overal in het land ontstaan weer breigroepjes. Wij gaan natuurlijk mee met

Nadere informatie

Nieuwsbrief Wijkkamer de Dommer En omgeving 30 september 2016

Nieuwsbrief Wijkkamer de Dommer En omgeving 30 september 2016 Nieuwsbrief Wijkkamer de Dommer En omgeving 30 september 2016 Wijkkamer.de.Dommer@ribw-nr.nl Dommer van Poldersveldtweg 73 Nijmegen Mail ons als je een bijdrage hebt! Nieuwe kunst in Wijkkamer de Dommer!

Nadere informatie

Nieuwsbrief Augustus 2014

Nieuwsbrief Augustus 2014 Nieuwsbrief Augustus 2014 Lieve Mensen, Wat een zomer hebben we hè? Ik hoor nu af en toe mensen puffen dat het wel wat minder mag.toch is het wel genieten hoor. De wens die ik koesterde om eindelijk weer

Nadere informatie

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn NIEUWSBRIEF Follow your it knows the way Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn Nieuwsbrief 2 20 februari 2015 VOORJAARSVAKANTIE Van maandag 23 februari 2015 t/m zondag 1 maart 2015 zijn er geen yogalessen

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 21. De Fairytale Fair

Nieuwsbrief nr. 21. De Fairytale Fair Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 21 12 e jaargang Vrijdag 17 juli 2015 De Fairytale

Nadere informatie

Veel leesplezier en wij wensen u alvast prettige feestdagen en een gelukkig 2018.

Veel leesplezier en wij wensen u alvast prettige feestdagen en een gelukkig 2018. - December 2017 - Beste lezers, Van harte welkom bij de nieuwe editie van de Flegapost. Het nieuwe werkjaar is weer van start gegaan en wij hebben er ongelofelijk veel zin in om er met de redactie een

Nadere informatie

** korting per aangebrachte cursist. CREATIEVE / WELLNESS VAKANTIE WEKEN VAN ARTFRIENDS 31 juli t/m 7 augustus 2010 7 t/m 14 augustus 2010

** korting per aangebrachte cursist. CREATIEVE / WELLNESS VAKANTIE WEKEN VAN ARTFRIENDS 31 juli t/m 7 augustus 2010 7 t/m 14 augustus 2010 Individuele en groeps deelname korting per aangebrachte cursist Gratis workshopdeelname: Creëer je eigen groep Voor een aantal cursussen en workshops kun je je individueel inschrijven. Voor die cursussen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen NIEUWSBRIEF Kerstvieringen Op woensdag hebben de groepen 3, 4 en 4/5 hun kerstviering gehad. De kerk was prachtig versierd en er stond een hele grote kerstboom. De kinderen zongen geweldig en luisterden

Nadere informatie

Dankbaarheid Dagboek. Succesvol in Balans. Dankbaarheid dagboek

Dankbaarheid Dagboek. Succesvol in Balans. Dankbaarheid dagboek Dankbaarheid Dagboek Succesvol in Balans Dankbaarheid dagboek Lieve creator van jouw leven, Dankbaarheid is super belangrijk voor geluk in jouw leven. Wie dankbaar is zal nog meer krijgen, en het zal overvloedig

Nadere informatie

Brei en haak café Breien en haken is weer helemaal in de mode. Overal in het land ontstaan weer breigroepjes. Wij gaan natuurlijk mee met deze trend.

Brei en haak café Breien en haken is weer helemaal in de mode. Overal in het land ontstaan weer breigroepjes. Wij gaan natuurlijk mee met deze trend. ACTIVITEITEN VOOR VOLWASSENEN Kringen, cursussen, en workshops Brei en haak café Breien en haken is weer helemaal in de mode. Overal in het land ontstaan weer breigroepjes. Wij gaan natuurlijk mee met

Nadere informatie

Beets 52, 1475 JD Beets. tel

Beets 52, 1475 JD Beets. tel 52, 1475 JD. tel. 0299 401458 Belangrijke data in november: 07 november Schoolontbijt 10 november Sint Maarten 14 november Oud papier 20 november Week van de 10 minuten gesprekken 24 november Schoonmaak

Nadere informatie

Jaargang 18

Jaargang 18 Riemslootnieuws 772 07-03-2019 Jaargang 18 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 NIEUWS VANUIT DE SCHOOL OPGELET OPGELET OPGELET OPGELET OPGELET OPGELET Nieuws OV (oudervereniging) Wij zoeken

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Verbouwing. Het pennetje. Nummer 3, september 2017

Nieuwsbrief. Verbouwing. Het pennetje. Nummer 3, september 2017 Nieuwsbrief Nummer 3, september 2017 Verbouwing 11 maart is GVO de Klup, tijdens NL doet, gestart met de verbouwing. Nu een aantal maanden later zijn we echt bijna klaar! Er is veel gebeurd. Verschillende

Nadere informatie

Riemslootnieuws Jaargang tel. nr KDV en BSO Dag en Dou

Riemslootnieuws Jaargang tel. nr KDV en BSO Dag en Dou Riemslootnieuws 712 21-09-2017 Jaargang 17 e-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 KDV en BSO Dag en Dou email: roezemoes@dagendou.nl KDV en BSO Flexkidz email: kdvappelscha@gmail.com www.comprix.nl

Nadere informatie

Nieuws van Alex december 2017

Nieuws van Alex december 2017 En overal waar wij zijn schijnt Zijn licht! Buiten is het donker. De nacht lijkt eindeloos, maar Jezus kwam ons redden en nu is er weer hoop. Hij kwam met licht en liefde. Hij kwam echt heel dichtbij.

Nadere informatie

R E I G E R B U L L E T I N Nieuwsbrief voor ouders en andere betrokkenen van basisschool Reigerlaan

R E I G E R B U L L E T I N Nieuwsbrief voor ouders en andere betrokkenen van basisschool Reigerlaan R E I G E R B U L L E T I N Nieuwsbrief voor ouders en andere betrokkenen van basisschool Reigerlaan schooljaar 2016-2017 nr. 5-23 december 2016 KOMENDE ACTIVITEITEN datum Vrijdag 23 december Maandag 26

Nadere informatie

Activiteitenfolder november 2015

Activiteitenfolder november 2015 Activiteitenfolder november 2015 Wat kunt u deze maand allemaal van ons verwachten? We openen onze deuren waarbij u een kijkje kan nemen achter de schermen van Prinsenhof. Daarnaast hebben we onze maandelijkse

Nadere informatie

Ik wens je veel succes met het vinden van een leuke stageplaats en veel plezier bij het stage lopen.

Ik wens je veel succes met het vinden van een leuke stageplaats en veel plezier bij het stage lopen. Beste leerling, Ben je dit schooljaar op zoek naar een leuke en leerzame maatschappelijke stageplaats? Kijk dan snel in deze folder. Je vindt er stageplaatsen dichtbij de natuur. Je kunt als stagiair meehelpen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Brandstichting. Herstelgroep. Goed nieuws. Veel hulp van buiten.

NIEUWSBRIEF. Brandstichting. Herstelgroep. Goed nieuws. Veel hulp van buiten. NIEUWSBRIEF Extra uitgave. December 2014 Onder redactie van het secretariaat van CCN-Z. Brandstichting. Zaterdagavond 13 december 2014 werd ons Centrum getroffen door een uitslaande brand die aanzienlijke

Nadere informatie

6 september 2016 NIEUWSBRIEF. nummer 2 seizoen

6 september 2016 NIEUWSBRIEF. nummer 2 seizoen 6 september 2016 NIEUWSBRIEF nummer 2 seizoen 2016-2017 nieuw bridgejaar gestart door: Sonja van Katwijk Bridgeclub Ermelo Fijn om de meesten van jullie na de vakantie weer terug te zien. Fijn dat de meeste

Nadere informatie

Rogstraat 22, 5361 GR Grave T 06 41 77 77 61. Cursusaanbod 2010-2011. Quiltkamer

Rogstraat 22, 5361 GR Grave T 06 41 77 77 61. Cursusaanbod 2010-2011. Quiltkamer Rogstraat 22, 5361 GR Grave T 06 41 77 77 61 info@an3na.nl www.an3na.nl Cursusaanbod 2010-2011 2011 Quiltkamer Alles voor patchwork & quilten Patchworkstoffen, materialen Cursussen, workshops BEE & little

Nadere informatie

Vrijdag 12 februari Studiedag (alle kinderen zijn deze dag vrij) Maandag 22 februari Deze week zijn de rapportgesprekken

Vrijdag 12 februari Studiedag (alle kinderen zijn deze dag vrij) Maandag 22 februari Deze week zijn de rapportgesprekken obs De Phoenix Week 6-2016 Beste ouder(s)/verzorger(s), De toetsweken zijn achter de rug en morgen zullen we met het gehele team de opbrengsten analyseren. Volgende week krijgen alle kinderen op vrijdag

Nadere informatie

Wiekendje. Vanuit het MT. In dit nummer: 14 april

Wiekendje. Vanuit het MT. In dit nummer: 14 april Basisschool Het Molenven Koninginnelaan 1c 5263 DP Vught info@molenven.nl jaarboekmolenven@hotmail.nl 14 april 2016 2015-2016 Interessante informatie: 17 april: Eerste Heilige Communie 18 april: Ouderavond

Nadere informatie

Nieuw Bestuur: Een nieuwe redactie. Ismes Huis Brede Haven TL Den Bosch

Nieuw Bestuur: Een nieuwe redactie. Ismes Huis Brede Haven TL Den Bosch Nieuwsbrief september 2016 Een nieuwe redactie In deze Nieuwsbrief Voorwoord Huub Bijeenkomst samen is leuker Meetingslijst Meer info over hulp op internet en meetings Ontspanning met Geert Gloudemans

Nadere informatie

** korting per aangebrachte cursist

** korting per aangebrachte cursist Individuele en groeps deelname Voor een aantal cursussen en workshops kun je je individueel inschrijven. Voor die cursussen en workshops is een planning of de dagen van de week waarop de cursus/workshop

Nadere informatie

CONCEPT Verslag van de algemene ledenvergadering van Atelier 78 van 21 maart 2017

CONCEPT Verslag van de algemene ledenvergadering van Atelier 78 van 21 maart 2017 CONCEPT Verslag van de algemene ledenvergadering van Atelier 78 van 21 maart 2017 Aanwezig waren 28 leden (inclusief bestuursleden) zie originele presentielijst in archief). Van 5 leden kwam bericht van

Nadere informatie

De gezamenlijke ouderenbonden KBO-PCOB willen u graag uitnodigen voor deze informatiemiddag. Tijd uur uur.

De gezamenlijke ouderenbonden KBO-PCOB willen u graag uitnodigen voor deze informatiemiddag. Tijd uur uur. Nieuwsbrief 33 van de Katholieke Belangen Organisatie voor senioren Voor u ligt de nieuwsbrief van de KBO afdeling Harderwijk van 20-02-2018. Uitnodiging: Informatiemiddag 12 maart in De Kiekmure, Tesselschadelaan

Nadere informatie

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3 Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3 Mededelingen van het Bestuur Nieuwe trainer herhaalde oproep Na lang zoeken is het ons eindelijk gelukt om een nieuwe trainer te vinden. Voor het seizoen 2013/2014

Nadere informatie

Beleidsplan. Hobbycentrum Nijmegen Oost. Professor Cornelissenstraat PJ Nijmegen

Beleidsplan. Hobbycentrum Nijmegen Oost. Professor Cornelissenstraat PJ Nijmegen Beleidsplan Hobbycentrum Nijmegen Oost Professor Cornelissenstraat 2 6524 PJ Nijmegen 024-3231330 info@hobbycentrumnijmegenoost.nl Bankrekeningnummer IBAN: NL38INGB0003136122 (t.a.v. Hobbycentrum Nijmegen-Oost

Nadere informatie

* NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF

* NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * VALENTINO Helaas hebben wij vorige week afscheid moeten nemen van ons manegepaard Valentino. Nadat hij opnieuw last kreeg van een peesblessure hebben wij helaas

Nadere informatie

Daarnaast zijn er ontwikkelingen in de parkbeheercommissie, waardoor er enige personen voor langere of kortere tijd zijn uitgevallen.

Daarnaast zijn er ontwikkelingen in de parkbeheercommissie, waardoor er enige personen voor langere of kortere tijd zijn uitgevallen. Nieuwsbrief 5 - Mei 2019 In dit nummer: Van de voorzitter TOZ clubkampioenschappen (tennis en padel) Open dag padel TOZ Trianon SeniorPlus toernooi TOZ VACATURES bij commissies binnen onze tennisvereniging

Nadere informatie

JANUARI 2017. Yogacollege Tilburg. Telefoon: 06-33610765. Info@yogacollegetilburg.nl. www.yogacollegetilburg.nl

JANUARI 2017. Yogacollege Tilburg. Telefoon: 06-33610765. Info@yogacollegetilburg.nl. www.yogacollegetilburg.nl JANUARI 2017 1 2 3 4 5 6 7 8 1e jaar groep A 9 10 11 12 13 14 15 2e jaar groep A 16 17 18 19 20 21 22 1e jaar groep B 23 24 25 26 27 28 29 Opleiding 2e jaar groep A 30 31 FEBRUARI 2017 1 2 3 4 5 1e jaar

Nadere informatie

Dinsdag 26 september Informatieavond groep 1, 2 en 3. Donderdag 5 oktober Studiedag / Dag van de leraar. Alle kinderen vrij

Dinsdag 26 september Informatieavond groep 1, 2 en 3. Donderdag 5 oktober Studiedag / Dag van de leraar. Alle kinderen vrij INFO Jaargang 24, Nummer 5, 26-9-2017 Maandag 25 september Directie aanwezig Dinsdag 26 september Directie aanwezig Informatieavond groep 1 t/m 3 Woensdag 27 september Donderdag 28 september Directie aanwezig

Nadere informatie

Cursus - en activiteitenoverzicht Samen doen! Doe je ook mee?

Cursus - en activiteitenoverzicht Samen doen! Doe je ook mee? Cursus - en activiteitenoverzicht 2018 2019 Samen doen! Doe je ook mee? VOORWOORD Hierbij vind je het overzicht van de activiteiten en cursussen in 2018 2019. Welzijn De Meierij organiseert activiteiten

Nadere informatie

De Binnenloper Sept 2019

De Binnenloper Sept 2019 Stichting Inloophuis De Zevensprong Markt 10, 3901 DN Veenendaal Banknr. NL76RABO0395187648 Sticht. Inloophuis De Zevensprong Www.inloophuisde7sprong.nl Email: sec.7sprong@live.nl 2e jaargang nummer september

Nadere informatie

Nieuwsbrief donderdag 29 maart Open Ochtend voor nieuwe ouders en hun kind(eren) Inschrijven van broertjes en zusjes op de LvB.

Nieuwsbrief donderdag 29 maart Open Ochtend voor nieuwe ouders en hun kind(eren) Inschrijven van broertjes en zusjes op de LvB. Nieuwsbrief donderdag 29 maart 2018 vrijdag 30 maart maandag 2 april woensdag 4 april Goede Vrijdag. Iedereen is vrij 2 e Paasdag. Iedereen is vrij Open Ochtend voor nieuwe ouders donderdag 5 april Theoretisch

Nadere informatie

Nieuwsbrief Cursusjaar

Nieuwsbrief Cursusjaar Nieuwsbrief Cursusjaar 2016-2017 Redactie: Team Prins Maurits In deze nieuwsbrief informatie: Startfeest Namenlijst Schoolgids en kalender Fotograaf Interne begeleider informatieavond Interne begeleider

Nadere informatie

Hallo Nummer 14. (schooljaar , 25 juni 2017 )

Hallo Nummer 14. (schooljaar , 25 juni 2017 ) Hallo Nummer 14 (schooljaar 2016-2017, 25 juni 2017 ) Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze Hallo o.a. : Wat er speelt binnen de groepen Wat er speelt binnen de school Nieuws van de oudervereniging Nieuws

Nadere informatie

Verslag Open Dag 2014

Verslag Open Dag 2014 Verslag Open Dag 2014 De op zaterdag 23 augustus gehouden Open Dag van het Creatief Centrum Nijmegen-Zuid heeft een mooi resultaat opgeleverd. Vanaf tien uur konden de bezoekers uit de wijk en omgeving

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9. Mededelingen.. 2014-2015 jaargang 7

Nieuwsbrief 9. Mededelingen.. 2014-2015 jaargang 7 Nieuwsbrief 9 2014-2015 jaargang 7 Mededelingen.. Welkom nieuwe leerlingen Na de kerstvakantie zijn Annelivia Kuijpers, Mila de Laat en Evi Koppens bij ons op school gekomen. Zij hebben een plaatsje gekregen

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor het seizoen 2014-2015

Nieuwsbrief voor het seizoen 2014-2015 Dorpshuis de Utwyk M. Smitstraat 27, 9072 AL Nij Altoenae. Tel (0518)402753 Nieuwsbrief voor het seizoen 2014-2015 We staan weer voor een nieuw seizoen en als bestuur en activiteitencommissie kijken we

Nadere informatie

Vrijwilligersbeleid Stichting Dorpshuis Alverna Oase

Vrijwilligersbeleid Stichting Dorpshuis Alverna Oase Vrijwilligersbeleid Stichting Dorpshuis Alverna Oase Aandacht voor de vrijwilligers en voor de taken Groeidocument versie 01-05- 2012 1 INHOUDSOPGAVE PAGINA 1. AANLEIDING / INLEIDING 3 2. DE VRIJWILLIGER

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI. RKBS De Troubadour INHOUD. Vervanging. Afscheidsavond groep 8. Gezinsavond. (www.troubadourschool.nl) AGENDA

NIEUWSBRIEF JULI. RKBS De Troubadour INHOUD. Vervanging. Afscheidsavond groep 8. Gezinsavond. (www.troubadourschool.nl) AGENDA INHOUD Vervanging Entreetoets Creatieve middagen Afscheid groep 8 Fusie Afsluitende viering Laatste bijeenkomst Musical Wisselochtend Kamp groep 7 en 8 Cartridges Gezinsavond Vakantie Overig nieuws NIEUWSBRIEF

Nadere informatie

VERJAARDAG JUF KARIN, GROEP

VERJAARDAG JUF KARIN, GROEP WEEKBRIEF 29ste jaargang nr. 37 24 juni 2016 www.prinsesbeatrixrenkum.nl Reijmerweg 92 6871 HG Renkum Tel. 0317-315130 0317-843525 JARIGEN 27-06 Veerle, groep 7 29-06 Yara, groep 6 30-06 Hannah, groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief ik zorg voor jou

Nieuwsbrief ik zorg voor jou Nieuwsbrief ik zorg voor jou Inleiding Voor je ligt de eerste nieuwsbrief speciaal ontwikkeld ter informatie voor iedereen die zorgt voor een naaste. Middels deze nieuwsbrief willen wij je informeren,

Nadere informatie

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 14 maandag 4 december 2017

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 14 maandag 4 december 2017 Nr. 14 maandag 4 december 2017 Belangrijke data Maandag 4 december: uithalen schoen door ouder(s), verzorger(s) op beide locaties. Maandag 4 december: groepen 5 t/m 8 surprises mee naar school Dinsdag

Nadere informatie

OPEN INLOOP ACTIVITEITEN DECEMBER 2016

OPEN INLOOP ACTIVITEITEN DECEMBER 2016 OPEN INLOOP ACTIVITEITEN DECEMBER 2016 MAC BRANDERSSTAD MAC BRANDERSSTAD Spinhuispad 19 (bijna tegenover het Wennekerpand) 3111 PX Schiedam Telefoon: 010-2463724 Openingstijden maandag t/m vrijdag van

Nadere informatie

workshops tbv de fancy fair

workshops tbv de fancy fair workshops tbv de fancy fair Zoals u in de nieuwsbrief heeft kunnen lezen organiseren de basisscholen Ichthus en de Achthoek te Wolphaartsdijk op woensdag 30 september 2009 een fancy fair. Om deze fancy

Nadere informatie

De eerste editie van de nieuwsbrief

De eerste editie van de nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 Jaargang 9 14-09-2018 www.olivijn.almere-speciaal.nl De eerste editie van de nieuwsbrief Belangrijke data voor de komende periode: 17 september, studiedag (alle kinderen vrij) 18 september,

Nadere informatie

Info Bron. Weekoverzicht Zaterdag en zondag. Dinsdag 16-2 Woensdag 17-2 Donderdag 18-2

Info Bron. Weekoverzicht Zaterdag en zondag. Dinsdag 16-2 Woensdag 17-2 Donderdag 18-2 Info Bron Amersfoort-Vathorst 11 februari 2016 Uitgave 24, jaargang 8 Colofon: Redactie: MT, Catherine van Dord en Astrid Vianen Redactieadres: Infobron@obsatlantis.nl InfoBron is een informatiebulletin

Nadere informatie

Nieuwsbrief december ACTIVITEITEN. Hallo lieve leden,

Nieuwsbrief december ACTIVITEITEN. Hallo lieve leden, Nieuwsbrief december ACTIVITEITEN Zondag 3: Maandag 4 Pup-up kaarten maken Woensdag 6 Gloeilamp versieren Donderdag 7 Pup-up kaarten maken Informatiebijeenkomst van Angela de diëtiste (avond) Zondag 10:

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2015

Nieuwsbrief september 2015 Nieuwsbrief september 2015 Dit is de nieuwsbrief van Praktijk de Regenboog. Via regelmatige nieuwsbrieven willen wij u als ouder, collega of andere geïnteresseerde op de hoogte houden van het laatste nieuws.

Nadere informatie

Slimhuishouden.nl. sslaap kamer. slaap kamer bad kamer trappen overloop. slaap kamer. slaap kamer. hal. zolder. woon kamer buiten boel.

Slimhuishouden.nl. sslaap kamer. slaap kamer bad kamer trappen overloop. slaap kamer. slaap kamer. hal. zolder. woon kamer buiten boel. nov 2016 45 maandag 7 dinsdag 8 woensdag 9 donderdag 10 vrijdag 11 zaterdag 12 Aankomst Sint zondag 13 s nov 2016 46 maandag 14 dinsdag 15 woensdag 16 donderdag 17 vrijdag 18 zaterdag 19 zondag 20 s nov

Nadere informatie

Week van de Opvoeding. Managementteam. Boordevol workshops en activiteiten in Amersfoort voor ouders, jongeren en kinderen

Week van de Opvoeding. Managementteam. Boordevol workshops en activiteiten in Amersfoort voor ouders, jongeren en kinderen Page 1 of 5 Subscribe Share Past Issues Hofbode 3-3 oktober 2012 Week van de Opvoeding Managementteam Op De Kinderhof werken wij met een managementteam. Dit team bestaat uit de directeur, Ineke Hoekstra,

Nadere informatie

Activiteiten Ontmoetingsplein Barendrecht

Activiteiten Ontmoetingsplein Barendrecht Januari - februari 2013 Activiteiten Ontmoetingsplein Barendrecht Ontmoetingen en activiteiten Heeft u behoefte aan ontspanning, ontmoeting en/of activiteiten? Laurens en KijkopWelzijn bieden met het Ontmoetingsplein

Nadere informatie

Geachte ouders, Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van de afgelopen week en de komende periode.

Geachte ouders, Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van de afgelopen week en de komende periode. Leeuwarden, 9 november 2018 Geachte ouders, Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van de afgelopen week en de komende periode. Wel en wee Afgelopen jaren was Nynke van der Wal onze buurtsportcoach.

Nadere informatie

VOORWOORD BUURTVERENIGING. NIEUWSBRIEF BERGBEEMDEN 5de JAARGANG Nr 1

VOORWOORD BUURTVERENIGING. NIEUWSBRIEF BERGBEEMDEN 5de JAARGANG Nr 1 BUURTVERENIGING NIEUWSBRIEF BERGBEEMDEN 5de JAARGANG Nr 1 Voorzitter Johan Janssen. Bergbeemden 27. Tel: 014/ 42.62.38 joannes.janssen2@telenet.be Schatbewaarder Hilde Jansen Bergbeemden 24. Bestuurslid

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Fontein

Nieuwsbrief CBS De Fontein j u l i 2 0 1 8 S c h o o l j a a r 2 0 1 7-2 0 1 8 n r. 1 0 Nieuwsbrief CBS De Fontein Nieuws van de directie Inhoud Beste ouders 1 Personeel/groepsverdeling 2 Summerevents 3 Ouderbetrokkenheid 4 Overblijven/Met

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nummer 3, Juni Beste vrijwilligers,

Nieuwsbrief. Nummer 3, Juni Beste vrijwilligers, Nieuwsbrief Nummer 3, Juni 2019 Beste vrijwilligers, Tijd om jullie weer eens bij te praten over het wel en wee van de afgelopen maanden, er is weer veel gebeurd! 2019 startte met een gezellige nieuwjaarsborrel/bingo.

Nadere informatie

Plannings- en kostenschema Artfriends creatieve cursussen, workshops en vakanties * Individuele en groeps deelname

Plannings- en kostenschema Artfriends creatieve cursussen, workshops en vakanties * Individuele en groeps deelname Plannings- en kostenschema Artfriends creatieve cursussen, workshops en vakanties Individuele en groeps deelname korting per aangebrachte cursist Gratis workshopdeelname: Creëer je eigen groep Voor een

Nadere informatie

Nieuwsbrief 31 juli t/m 6 augustus 2017

Nieuwsbrief 31 juli t/m 6 augustus 2017 Nieuwsbrief 31 juli t/m 6 augustus 2017 LINQUENDA THEATER Op MAANDAG 31 JULI komt er speciaal voor u een theatershow. Laat u verrassen met de show Terug naar vroeger van LINQUENDA Theatershows. Nodig hiervoor

Nadere informatie

Informatie van het Odensehuis

Informatie van het Odensehuis Deze informatie is bedoeld voor iedereen die regelmatig bij het Odensehuis komt. Dit zijn alle mensen die het Odensehuis bezoeken, deelnemen aan activiteiten of op andere wijze betrokken zijn: wekelijkse

Nadere informatie

Plannings- en kostenschema Artfriends creatieve cursussen, workshops en vakanties * Individuele en groeps deelname

Plannings- en kostenschema Artfriends creatieve cursussen, workshops en vakanties * Individuele en groeps deelname Plannings- en kostenschema Artfriends creatieve cursussen, workshops en vakanties Individuele en groeps deelname korting per aangebrachte cursist Gratis workshopdeelname: Creëer je eigen groep Voor een

Nadere informatie

Vrijwilligers gezocht. AVC Heracles heeft besloten een vrijwilligersbeleid te implementeren. Voor een aantal

Vrijwilligers gezocht. AVC Heracles heeft besloten een vrijwilligersbeleid te implementeren. Voor een aantal Vrijwilligerskrant Eenmalige uitgave voor alle leden van AVC Heracles Vrijwilligers gezocht V erenigen doe je met elkaar AVC Heracles heeft besloten een vrijwilligersbeleid te implementeren. Voor een aantal

Nadere informatie

Stichting HandbalSchool Brabant, Tilburg

Stichting HandbalSchool Brabant, Tilburg Nieuwsbrief 4, 3 mei 2014 Stichting HandbalSchool Brabant, Tilburg Secretariaat: Linge 23 5172 DP Kaatsheuvel handbalschoolbrabant@gmail.com www.handbalschoolbrabant.nl Geplande activiteiten 03-05-2014

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Wimilingen

Nieuwsbrief De Wimilingen Nieuwsbrief De Wimilingen NOVEMBER - DECEMBER 2018 Contactgegevens voor info en inschrijvingen: Contactpersoon: Marleen Dobbels Adres: Kruizemunt 15, 2160 Wommelgem Tel: 03 355 18 14 E-mail: marleen.dobbels@emmaus.be

Nadere informatie

Nieuwsbrief 16-12-2014

Nieuwsbrief 16-12-2014 Nieuwsbrief 16-12-2014 RECTIFICATIES Op de schoolkalender staat het volgende fout vermeld: - 11 februari: rapport mee gr. 1-7, moet zijn gr. 2-7. - 24 en 26 februari: rapportgesprekken gr. 1-7, moet zijn

Nadere informatie

Petanque Vereniging Jeu de Bouckles Bernhardstraat AN Boekel e jaargang september 2011 nr 26

Petanque Vereniging Jeu de Bouckles Bernhardstraat AN Boekel e jaargang september 2011 nr 26 Petanque Vereniging Jeu de Bouckles Bernhardstraat 74 5427 AN Boekel 0492 324508 9 e jaargang september 2011 nr 26 www.jeudebouckles.nl -------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

cursuskalender 2019/2020 WELKE CURSUS GA JIJ DOEN? Veenendaal

cursuskalender 2019/2020 WELKE CURSUS GA JIJ DOEN? Veenendaal cursuskalender 2019/2020 WELKE CURSUS GA JIJ DOEN? Veenendaal WELKOM IN DE CULTUURFABRIEK! ONTDEK HET ZELF Bij de Bibliotheek in De Cultuurfabriek ben je van harte welkom voor het volgen van een cursus,

Nadere informatie

IN MEMORIAM: Gea Wind

IN MEMORIAM: Gea Wind IN MEMORIAM: Gea Wind Gea kwam als jong meisje bij de korfbal. Al snel bleek dat ze wel talent had en dit resulteerde er uiteindelijk in dat ze met 16 jaar haar debuut maakte in het eerste. Op de korfbal

Nadere informatie

Batterijen inzamelen EINDSTAND

Batterijen inzamelen EINDSTAND Jaargang 15, nummer 40 Vrijdag 15-07-2016 Mailverkeer U heeft al eerder in de Houvast gelezen over problemen met het verzenden van mails door school. Ook andere scholen hebben hier last van. Om het probleem

Nadere informatie

Nieuwsbrief Wijkkamer de Dommer. Extra zomeropening huiskamer

Nieuwsbrief Wijkkamer de Dommer. Extra zomeropening huiskamer Nieuwsbrief Wijkkamer de Dommer En omgeving 24 juni 2016 Wijkkamer.de.Dommer@ribw-nr.nl Dommer van Poldersveldtweg 73 Nijmegen Mail ons als je een bijdrage hebt! Extra zomeropening huiskamer We willen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 35, Maart 2015 Stichting Eendenkooi Maaspoort

Nieuwsbrief 35, Maart 2015 Stichting Eendenkooi Maaspoort Nieuwsbrief 35, Maart 2015 Stichting Eendenkooi Maaspoort Voor U ligt de 1ste nieuwsbrief van het 10de jaargang. Waarin U kunt zien en lezen wat er in de maanden januari, februari en maart gebeurd is en

Nadere informatie

Activiteitenboekje maart-april 2016. Workshop koekjes bakken. Workshop Drumble Dance. Workshop eieren beschilderen

Activiteitenboekje maart-april 2016. Workshop koekjes bakken. Workshop Drumble Dance. Workshop eieren beschilderen Activiteitenboekje -april 2016 Workshop koekjes bakken Wegens groot succes gaan we ook dit keer weer gezellig koekjes bakken op de BSO. Als je zin hebt om mee te doen, geef je dan op voor deze workshop.

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

Afdeling Harderwijk-Hierden

Afdeling Harderwijk-Hierden Afdeling Harderwijk-Hierden Nieuwsbrief Januari 2014 Van de bestuurstafel Na de hernieuwde start op de ledenvergadering van september 2013 zet het bestuur zich met enthousiasme in om de afdeling Harderwijk-Hierden

Nadere informatie

Studenten feest brochure

Studenten feest brochure Studenten feest brochure Jouw feest bij Piecken! Heb je zin in een knallend feest in een super locatie kom dan naar Piecken. Wij beschikken over een uitgebreide licht en geluid installatie, top barmensen,

Nadere informatie