Zondag 26 november Laatste zondag kerkelijk jaar Tubbergen Mevr. R. van der Kaap-Busscher Enschede

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Zondag 26 november Laatste zondag kerkelijk jaar Tubbergen Mevr. R. van der Kaap-Busscher Enschede"

Transcriptie

1 93 e jaargang no.3 Preekbeurten Tubbergen/Bruinehaar Zondag 26 november Laatste zondag kerkelijk jaar Tubbergen Mevr. R. van der Kaap-Busscher Enschede Zondag 3 december 1 e Advent Bruinehaar 9.00 Ds. Karsten-Van Staveren Dedemsvaart H. Avondmaal. Tubbergen Ds. Karsten-Van Staveren Dedemsvaart H. Avodmaal. Zondag 10 december 2 e Advent Tubbergen Mevr. T Lambers Heerspink Zondag 17 december 3 e Advent Bruinehaar 9.00 Ds. M. Bassa Voorst Tubbergen Ds. M. Bassa Voorst Zondag 24 december 4 e Advent en Kerstavond Tubbergen Leiding kindernevendienst Bruinehaar Mevr. Van de Kaap-Busscher Maandag 25 december 1 e Kerstdag Tubbergen Mevr. Van de Kaap-Busscher Vanuit de kerkenraad. - In verband met de wet Bescherming persoonsgegevens staat vanaf heden alleen het algemeen gedeelte van de Ringsproak op de site. - De beroepingscommissie was unaniem in hun voordracht van het predikantenechtpaar Johan en Gerlinde van den Berg. Tijdens de gemeenteavond van 1 november heeft de commissie verslag gedaan van de gevolgde procedure. - Voorafgaand aan de gemeenteavond is het predikantenechtpaar voorgegaan in de dankdienst voor gewas en arbeid. Tijdens gemeenteavond hebben zij zich voorgesteld en gingen zij in gesprek met de aanwezige gemeenteleden. Na hun vertrek konden stemgerechtigde leden een stem uitbrengen over het eventuele beroep van beide predikanten naar Tubbergen. Van de 77 uitgebrachte stemmen, waren er 73 voor, 1 onleesbaar en 3 blanco.

2 Er zal met hen een arbeidsvoorwaardengesprek plaatsvinden en daarna zal de kerkenraad besluiten of er een beroep uitgebracht gaat worden. Een mogelijke komst van het echtpaar zal in de zomervakantie zijn. - Er zijn diverse vacatures binnen de kerkenraad. De komende weken zullen diverse leden worden benaderd met de vraag of zij de helpende hand willen bieden. Gemeenteavond. Naast het gesprek met dominee Johan en Gerlinde van den Berg konden gemeenteleden vragen stellen. - Eén gemeentelid stelde de vraag of de mensen bij het kerkbezoek wat dichter bij elkaar willen gaan zitten. Zo creëer je wat meer een saamhorigheidsgevoel. - Een ander onderwerp dat ter sprake kwam was de fusie van basisschool de Marke met de Wiekslag. Er is gesproken over de christelijke identiteit op de Wiekslag. Een afvaardiging van de kerkenraad heeft hierover twee keer per jaar een gesprek met de directie van de Wiekslag. - Dhr. G. Hendriksen deelde namens de Fundatie mee dat zij de directie van de Wiekslag willen aanbieden om alle schoolverlaters van groep 8 een bijbel cadeau te doen. Dit was ook het geval op de Marke. Namens de kerkenraad, Jutta Spijkers-Hagedoorn Giften De onderstaande giften zijn in de maand oktober 2017 voor het college van kerkrentmeesters binnengekomen: Gift via Mevr. R. Harmsen 20, Gift via mevr. T. Vrielink 10, Gift via dhr. D. Hans 10, Gift voor kerkradio 10, Gift via mevr. Flims 20, Gift via mevr. C. Plegt 20, Gift via dhr. J. Kerkvliet 5,00 Hartelijk dank voor uw giften namens het college van Kerkrentmeesters.

3 SNERT- en HANDWERKARTIKELEN VERKOOP op zaterdag 25 november van tot uur in De Delle. U bent van harte welkom. U kunt genieten van een heerlijke kop warme snert met roggebrood en spek. Daarnaast is er weer ingevroren snert te koop. Altijd handig om in huis te hebben. Voor leuke, lieve en grappige sinterklaas en/of kerst cadeaus zijn er mooie handgemaakte artikelen te koop. U komt toch ook? Benefiet commissie en Vrouwenvereniging Kerkdienst op Delta FM zondag 3 december Delta FM zendt op zondag 3 december om uur een eerder opgenomen kerkdienst van onze gemeente uit. Delta FM is via de radio te beluisteren op FM en ook via de kabel op Caiway TV kanaal 66 en radiokanaal Voorafgaande aan de kerkdienst wordt gedurende anderhalf uur geestelijke muziek uitgezonden. Toneel Zang en Vriendschap zaterdag 2 december Zaterdag 2 december voert de toneelvereniging Manderveen Op Planken in samenwerking met Zang en Vriendschap de klucht Bed, bad en brood van Anne Terwisscha uit. De uitvoering wordt deze keer niet in De Delle gehouden maar in het Kulturhus in Manderveen (Manderveenseweg 70). De aanvang is uur en de zaal is open vanaf uur. Donateurs van Zang en Vriendschap hebben gratis toegang, overige belangstellenden betalen 7,50 euro entree. Houd 2 december dus vrij en geniet van een ontspannen avond! Adventsviering voor onze senioren Donderdag 21 december hopen we weer onze jaarlijkse adventsmiddag te houden in de Delle. We beginnen om uur met het vieren van een liturgie. Aansluitend gaan we aan tafel voor een gezellige broodmaaltijd. U kunt zich opgeven bij: Diny Hendriksen Janna Toenhake Ria Harmsen Namens vrouwengroepen van Manderveen en Tubbergen van harte uitgenodigd.

4 A Celtic Christmas concert in de PKN kerk in Tubbergen op 2 de kerstdag. Een tijdje geleden werden de beheerders benaderd door een muziekgroep met de vraag of onze kerk te huur was voor een kerstconcert op 2 de kerstdag. Omdat er dan geen gewone diensten zijn was dat geen probleem. Uiteraard is er gekeken of zo n concert passend is in een kerk en dat is zeker het geval. Het trio Merain organiseert vanaf begin december een serie van 9 kerstconcerten in verschillende kerken en musea door heel Nederland, en de laatste zal dus op 2 de kerstdag in onze kerk zijn. Het trio Merain (zang, harp en viool) bewerkte zelf op stijlvolle wijze kerstliederen en instrumentale muziek voor deze bijzondere concertserie. Merain is een bekend trio dat geregeld te gast is bij Radio 4 en ook al 2 cd s heeft uitgebracht. Meer informatie over het concert en voor het bestellen van kaarten kunt u terecht op de website: De organisatie ligt volledig in handen van Merain en er zijn dus geen toegangskaarten bij de PKN te verkrijgen. De Baby Box Een Mission Possible project Een geweldige manier om exact die hulp te geven die de ontvangers nodig hebben. De Baby Box dozen bevatten niet alleen verzorgingsproducten en kleding voor de baby maar ook educatief materiaal voor de moeder. Medische zorg en voorlichting over opvoeden van kinderen, zorg, hygiene en voeding zijn een belangrijk onderdeel van het project. En door dit programma komen zij, vaak voor het eerst, in aanraking met het Evangelie. De Baby box dozen worden uitgedeeld in Bulgarije en Rusland. In Rusland zijn de ontvangers vooral jonge moeders die zijn opgegroeid in een weeshuis of in een gebroken gezin. Zij hebben nauwelijks voorlichting gehad. In Bulgarije gaat het vooral om Roma-vrouwen die vaak al op erg jonge leeftijd voor de eerste keer moeder zijn geworden. U kunt deelnemen aan dit project door het overmaken van elk willekeurig bedrag ovv Baby Box project". Kijk voor meer informatie op Met vriendelijke groet,

5 Bert Dokter Mission Possible Nederland NL07 RABO De diaconiecollectes september 3-9 Boodschappenmand. 64, JOP 71, Kindernevendienst. 42, ZWO kleine kring. 69,70 oktober: Israelzondag. 46, Edukans. 46, Werelddiaconaat. 34, Ned. Bijbelgenootschap. 85, Hervormingsdag. 42,80 Ook is er een gift van 25,00 binnen gekomen tbv kerkradio. ADVERTENTIE: Verhuur Bovenwoning Het college van diakenen van de protestantse gemeente te Tubbergen biedt per direct te huur aan: een bovenwoning met berging, staande en gelegen aan de Uelserweg 11 A te Tubbergen. De kale huurprijs bedraagt 550,-- per maand.

6 De gunning wordt voorbehouden aan de diaconie. Geïnteresseerden kunnen zich melden op onderstaand adres. Informatie is verkrijgbaar bij ing. L. ten Hooven, rentmeester van het Kantoor der Kerkelijke Goederen, telefoonnummer of via Het Kantoor der Kerkelijke Goederen is een rentmeesterskantoor ten dienste van de Nederlandse hervormde kerk Kunstwerk De Marke. Bij de bouw van de nieuwe Marke aan de Bizetstraat, is er een kunstwerk gerealiseerd dat vanaf het begin het schoolplein heeft gesierd. Het kon worden aangeschaft, omdat er gebruik kon worden gemaakt van de zg. Nederlandse regeling die inhoudt dat bij nieuwbouw, verbouw of koop van rijksgebouwen door of in opdracht van de Rijksgebouwendienst, kunst zal worden toegepast. Bij de sluiting van de school afgelopen zomer, is overeengekomen dat het beeld wordt geschonken aan de protestantse kerk van Tubbergen. Het heeft nu een mooi plekje gekregen achter de kerk. Dat het kunstwerk altijd een grote rol heeft gespeeld voor de P.C. school De Marke blijkt wel uit de omschrijving zoals die op de website van de school staat en hieronder staat afgedrukt. Ons kunstwerk Op de speelplaats van onze school is in 1984 een kunstwerk geplaatst. Het is gemaakt door Ariane Stam en beeldt drie woorden uit die we als school erg belangrijk vinden, n.l. geborgenheid, vriendschap en ontwikkeling. Een ontwikkeling die voor ieder mens anders is. Immers, ieder mens heeft z n eigen karakter, creativiteit en ideeën. Ieder mens is uniek.

7 Twee karakters proberen zich, vanuit een gezamenlijke (geborgen) basis te ontwikkelen, aanvankelijk gehecht aan elkaar, later meer individueel. Beiden gaan hun eigen weg, zonder de basis te vergeten. Wanneer u goed kijkt en voelt, merkt u dat het ene karakter zich makkelijker ontwikkelt dan het andere. Elke vorm van ontwikkeling kent ook meerdere kanten; het is niet in één adem te vertellen; het beeld is dan ook aan alle kanten anders, veelzijdig en uniek als ieder mens. Het beeld is gemaakt van brons en mag door iedereen worden aangeraakt. Het is dagelijks te zien op de speelplaats tussen het grote en het kleine plein. Kinderoppas Renske van den Berg Roy en Jerinna Ellenkamp Dagmar Slag Kindernevendienst Deurdienst Elske Woudstra Mevr. Van Leeuwen 3-12 Helma Holsbrink Mevr. Roelofs Ineke Overmars Dhr. Ranter Hermien Voortman Mevr. Toenhake n.v.t Mevr. Vrielink n.v.t Mevr. Woudstra Bloemendienst Tubbergen Bruinehaar Fam. Roelofs-Woudstra n.v.t Mevr.LScherphof-Grobbe Fam. Wim Spalink Fam. J.G. Schipper-Leferink n.v.t Mevr. Schrameijer-Peddemors Dhr. J. Spalink Fam. J.G. Smoes-Kosters n.v.t.

Koffiegeld De opbrengst van de blauwe varkentjes voor de koffie in de tweede helft van 2017 was 202,05. Alle gulle gevers hartelijk dank hiervoor.

Koffiegeld De opbrengst van de blauwe varkentjes voor de koffie in de tweede helft van 2017 was 202,05. Alle gulle gevers hartelijk dank hiervoor. 93 e jaargang no. 5 januari 2018 Preekbeurten Tubbergen/Bruinehaar Zondag 28 januari Bruinehaar 9.00 Ds. Y Hulstijn Rijssen Tubbergen 10.30 Ds. Y Hulstijn Rijssen Zondag 4 februari Tubbergen 10.00 Dhr.

Nadere informatie

Zondag 16 december 3 e adventszondag Bruinehaar 9.00 Proponent D. Maassen van den Brink Tubbergen Proponent D. Maassen van den Brink

Zondag 16 december 3 e adventszondag Bruinehaar 9.00 Proponent D. Maassen van den Brink Tubbergen Proponent D. Maassen van den Brink 94 e jaargang no.1. Preekrooster Tubbergen Zondag 25 november Tubbergen 10.00 Ds Scheer-Weijenberg Zondag 2 december 1 e adventszondag Bruinehaar 9.00 Ds Scheer-Weijenberg Tubbergen 10.30 Ds Scheer-Weijenberg

Nadere informatie

Zondag 10 februari Bruinehaar 9.00 Ds. Scheer-Weijenberg Heilig Avondmaal Tubbergen Ds. Scheer-Weijenberg Heilig Avondmaal

Zondag 10 februari Bruinehaar 9.00 Ds. Scheer-Weijenberg Heilig Avondmaal Tubbergen Ds. Scheer-Weijenberg Heilig Avondmaal 94 e jaargang no.5 Ringsproak, 2019 nummer 5 (1 februari 8 maart) Preekrooster Zondag 3 februari Tubbergen 10.00 Ds. Hiemstra Almelo Zondag 10 februari Bruinehaar 9.00 Ds. Scheer-Weijenberg Heilig Avondmaal

Nadere informatie

Heilig Avondmaal. m.m.v. Zang &Vriendschap

Heilig Avondmaal. m.m.v. Zang &Vriendschap 93 e jaargang no.7 2018 Zondag 25 maart Palmzondag Tubbergen 10.00 ds. Y.J. Hulstijn, Palmpaasontbijt Donderdag 29 maart Witte Donderdag Tubbergen 19.30 ds. GJ Lambers-Heerspink Delden, Heilig Avondmaal

Nadere informatie

94 e jaargang no.4 HOOFDARTIKEL

94 e jaargang no.4 HOOFDARTIKEL 94 e jaargang no.4 HOOFDARTIKEL Een heel bekend kinderlied voor de tijd van advent is het liedje Jezus zegt dat Hij hier van ons verwacht. Het lied gaat verder met de tekst dat wij zijn als kaarsjes brandend

Nadere informatie

Zondag 30 juni Bruinehaar 9.00 Ds. E. Scheer-Weijenberg (Heilig Avondmaal) Tubbergen Ds. E. Scheer-Weijenberg (Heilig Avondmaal)

Zondag 30 juni Bruinehaar 9.00 Ds. E. Scheer-Weijenberg (Heilig Avondmaal) Tubbergen Ds. E. Scheer-Weijenberg (Heilig Avondmaal) 94 e jaargang no.9 Preekrooster Zondag 16 juni Tubbergen 10.00 Ds. J. Meijer Borne Zondag 23 juni Bruinehaar 9.00 Ds. R. Visser Uelsen Tubbergen 10.30 Ds. R. Visser Uelsen Zondag 30 juni Bruinehaar 9.00

Nadere informatie

Zondag 11 augustus Tubbergen Ds. E. Scheer-Weijenberg en Pastoor Pikkemaat Buitendienst Zondag 18 augustus Tubbergen Ds. C.

Zondag 11 augustus Tubbergen Ds. E. Scheer-Weijenberg en Pastoor Pikkemaat Buitendienst Zondag 18 augustus Tubbergen Ds. C. 94 e jaargang no.9 juli 19 Preekrooster Zondag 21 juli Tubbergen 10.00 Mevr. H. Veldhuis. Zondag 28 juli Bruinehaar 9.00 Ds. E. Scheer-Weijenberg Tubbergen 10.30 Ds. E. Scheer-Weijenberg Zondag 4 augustus

Nadere informatie

Zondag 9 april Tubbergen Ds. H. Marsman Palmpaasontbijt. Donderdag 13 april Tubbergen Ds. H. Marsman Witte Donderdag Heilig Avondmaal

Zondag 9 april Tubbergen Ds. H. Marsman Palmpaasontbijt. Donderdag 13 april Tubbergen Ds. H. Marsman Witte Donderdag Heilig Avondmaal 92 e jaargang no. 7 Tubbergen Preekrooster. Zondag 19 maart Bruinehaar 9.00 Ds. H. Marsman Tubbergen 10.30 Ds. H. Marsman Zondag 26 maart Tubbergen 10.00 Dhr. S. Visser Almelo Zondag 2 april Bruinehaar

Nadere informatie

93 e jaargang no.4. Preekbeurten Tubbergen/Bruinehaar

93 e jaargang no.4. Preekbeurten Tubbergen/Bruinehaar 93 e jaargang no.4 Preekbeurten Tubbergen/Bruinehaar Zondag 24 december 4 e Advent en Kerstavond Tubbergen 10.00 Leiding kindernevendienst Bruinehaar 19.30 Mevr. Van de Kaap-Busscher Maandag 25 december

Nadere informatie

Preekbeurten Tubbergen/Bruinehaar

Preekbeurten Tubbergen/Bruinehaar 92 e jaargang no.11 Preekbeurten Tubbergen/Bruinehaar Zondag 30 juli Bruinehaar 09.00 Ds. P.J.M.A. van Ool, Tynaarlo Tubbergen 10.30 Ds. P.J.M.A. van Ool, Tynaarlo Zondag 6 augustus Tubbergen 10.00 Dhr.

Nadere informatie

Zondag 30 september Tubbergen Ds. J. Droogendijk Vroomshoop

Zondag 30 september Tubbergen Ds. J. Droogendijk Vroomshoop 93 e jaargang no. 11. Preekrooster Tubbergen Zondag 9 september Bruinehaar 9.00 Ds. H. Marsman Rolde Tubbergen 10.30 Ds. H. Marsman Rolde Zondag 16 september Tubbergen 10.00 Ds. Scheer-Weijenberg Zondag

Nadere informatie

Verantwoording sectie 5 Bij een van mijn bezoeken heb ik 30 meegekregen. In overleg heeft het bedrag een diaconale bestemming gekregen.

Verantwoording sectie 5 Bij een van mijn bezoeken heb ik 30 meegekregen. In overleg heeft het bedrag een diaconale bestemming gekregen. Verantwoording sectie 5 Bij een van mijn bezoeken heb ik 30 meegekregen. In overleg heeft het bedrag een diaconale bestemming gekregen. Bij de kerkdiensten zondag 10 mei 2015, 6e zondag van Pasen Deze

Nadere informatie

Verantwoording sectie 6 Bij een van mijn bezoeken heb ik een bedrag van 70 meegekregen. In overleg is het bestemd voor diaconie en kerk.

Verantwoording sectie 6 Bij een van mijn bezoeken heb ik een bedrag van 70 meegekregen. In overleg is het bestemd voor diaconie en kerk. Verantwoording sectie 6 Bij een van mijn bezoeken heb ik een bedrag van 70 meegekregen. In overleg is het 50-50 bestemd voor diaconie en kerk. Geboren sectie 3 maar voor ons extra bijzonder! Op 29 juni

Nadere informatie

Preekrooster. 94 e jaargang no.6. Zondag 3 maart Tubbergen Ds. Zomer Staphorst

Preekrooster. 94 e jaargang no.6. Zondag 3 maart Tubbergen Ds. Zomer Staphorst 94 e jaargang no.6 Preekrooster Zondag 3 maart Tubbergen 10.00 Ds. Zomer Staphorst Zondag 10 maart 1 e van 40 dagen Bruinehaar 9.00 Ds. Scheer-Weijenberg Tubbergen 10.30 Ds. Scheer-Weijenberg Woensdag

Nadere informatie

Preekrooster. 94 e jaargang no.7 (paasnummer) Zondag 14 april 6 e van de 40 dagen Palmpaasontbijt en Jeugddienst Tubbergen Ds.

Preekrooster. 94 e jaargang no.7 (paasnummer) Zondag 14 april 6 e van de 40 dagen Palmpaasontbijt en Jeugddienst Tubbergen Ds. 94 e jaargang no.7 (paasnummer) Preekrooster Zondag 14 april 6 e van de 40 dagen Palmpaasontbijt en Jeugddienst Tubbergen 10.00 Ds. Scheer-Weijenberg Donderdag 18 april Witte Donderdag Heilig Avondmaal

Nadere informatie

Zondag 25 september Tubbergen Ds. Marsman Startzondag. (Let op: er is geen ochtenddienst)

Zondag 25 september Tubbergen Ds. Marsman Startzondag. (Let op: er is geen ochtenddienst) 92 e jaargang no.1 Zondag 25 september Tubbergen 17.00 Ds. Marsman Startzondag. (Let op: er is geen ochtenddienst) Zondag 2 oktober Bruinehaar 09.00 Ds. Hulstijn Rijssen. Tubbergen 10.30 Ds. Hulstijn Rijssen.

Nadere informatie

Geboren Heilige Doop Bij de kerkdiensten

Geboren Heilige Doop Bij de kerkdiensten Geboren sectie 5 Dankbaar en blij Op 9 september is Tijn Jacob geboren, zoon van Roy Nijeboer & Sandra Drenthen, broertje van Luan (Hardenbergerweg 207, 7679 VK Langeveen). Heilige Doop De eerstkomende

Nadere informatie

In Memoriam (sectie 1) Jan Dams 10 januari 1942-25 oktober 2014

In Memoriam (sectie 1) Jan Dams 10 januari 1942-25 oktober 2014 In Memoriam (sectie 1) Jan Dams 10 januari 1942-25 oktober 2014 Na een periode van afnemende gezondheid is op zaterdag 25 oktober een einde gekomen aan het aardse leven van Jan Dams. Meer dan een jaar

Nadere informatie

De liturgische kleur op deze zondagen is het groen van hoop, groei en toekomst.

De liturgische kleur op deze zondagen is het groen van hoop, groei en toekomst. Heilige Doop De eerstkomende doopdienst is op zondag 6 december 2015 in Tubbergen. Aan de doopbediening gaat de doopvoorbereiding vooraf. Ouders die hun kindje willen laten dopen nemen daartoe voor 15

Nadere informatie

ds. Jan Bos, Oldenzaal

ds. Jan Bos, Oldenzaal In memoriam Jetze Wignand Op woensdag 17 november j.l. overleed Jetze Wignand. Hij woonde met zijn vrouw in de Eeshof en werd 91 jaar. Jetze was een Fries van geboorte. Hij kwam uit een groot gereformeerd

Nadere informatie

de pelgrims thuis. Wij blijven vreemdelingen die zich hier niet vestigen. Christenen zijn geen zwervers meer, wij zijn pelgrims geworden.

de pelgrims thuis. Wij blijven vreemdelingen die zich hier niet vestigen. Christenen zijn geen zwervers meer, wij zijn pelgrims geworden. Meditatie À Dieu! De HEER zei tegen Abram: Trek weg uit je land, verlaat je familie, verlaat ook je naaste verwanten, en ga naar het land dat ik je zal wijzen. (Genesis 12,1) De Eeuwige stuurt mensen op

Nadere informatie

FINANCIEEL VERSLAG van de DIACONIE PROTESTANTSE GEMEENTE. te Tubbergen. over het boekjaar Postadres: Ds. Hattinkstraat CL TUBBERGEN

FINANCIEEL VERSLAG van de DIACONIE PROTESTANTSE GEMEENTE. te Tubbergen. over het boekjaar Postadres: Ds. Hattinkstraat CL TUBBERGEN FINANCIEEL VERSLAG 2016 van de DIACONIE PROTESTANTSE GEMEENTE te Tubbergen over het boekjaar 2016 Postadres: Ds. Hattinkstraat 4 7651 CL TUBBERGEN 16 november 2017 14140/2016/1312/GH/mh Pagina -2- College

Nadere informatie

De Heer zorgt voor mij, zoals een herder voor zijn schapen zorgt Psalm 23:1a ( Bijbel in Gewone Taal, 2013)

De Heer zorgt voor mij, zoals een herder voor zijn schapen zorgt Psalm 23:1a ( Bijbel in Gewone Taal, 2013) In Memoriam Johan Hindriksen 28 november 1935-6 juni 2015 De Heer zorgt voor mij, zoals een herder voor zijn schapen zorgt Psalm 23:1a ( Bijbel in Gewone Taal, 2013) gedoopt. Johan, vernoemd naar zijn

Nadere informatie

91 e jaargang no.9. Druk, druk, druk...

91 e jaargang no.9. Druk, druk, druk... 91 e jaargang no.9 Druk, druk, druk... Dan iets voor u die zegt: Vandaag of morgen gaan wij naar die en die stad. Daar blijven we een jaar, we zullen er handeldrijven en geld verdienen. U weet niet eens

Nadere informatie

KERKBLAD BEUSICHEM-ZOELMOND MEI 2018 ZATERDAG 19 MEI 2018

KERKBLAD BEUSICHEM-ZOELMOND MEI 2018 ZATERDAG 19 MEI 2018 KERKBLAD BEUSICHEM-ZOELMOND MEI 2018 ZATERDAG 19 MEI 2018 FEESTMARKT PAGINA 8 VR. 18 MEI A.S. 19.00 UUR KINDER-SPONSORLOOP KINDEREN RENNEN RONDOM KERK BEUSICHEM, GEZELLIG VOOR OUDERS EN BELANGSTELLENDEN!

Nadere informatie

91 e jaargang no.10. Zondag 3 juli Ds Harleman Deventer. Zondag 10 juli Bruinehaar Ds. H. Marsman Tubbergen Ds. H.

91 e jaargang no.10. Zondag 3 juli Ds Harleman Deventer. Zondag 10 juli Bruinehaar Ds. H. Marsman Tubbergen Ds. H. 91 e jaargang no.10 Zondag 3 juli Tubbergen 10.00 Ds Harleman Deventer Zondag 10 juli Bruinehaar 09.00 Ds. H. Marsman Tubbergen 10.30 Ds. H. Marsman Zondag 17 juli Tubbergen 10.00 Dhr. Visser Almelo Zondag

Nadere informatie

KERKBLAD BEUSICHEM-ZOELMOND APRIL 2018

KERKBLAD BEUSICHEM-ZOELMOND APRIL 2018 KERKBLAD BEUSICHEM-ZOELMOND APRIL 2018 ZONDAG 15 APRIL JEUGDDIENST! Pag. 7 PANNENKOEKENACTIE 2018 Lees verder op pagina 7 MAANDAG 16 APRIL GEMEENTE- AVOND! Pag. 10 WWW.KERKBEUSICHEMZOELMOND.NL KOPIJ KERKBLAD

Nadere informatie

In Memoriam Gerrit Boers 2 september 1946 12 augustus 2013

In Memoriam Gerrit Boers 2 september 1946 12 augustus 2013 Verantwoording sectie 3 Via contactdame Dinie Peddemors ontving ik een envelop met inhoud. Ik heb die een diaconale bestemming gegeven. sectie 8 Senioren-ouderling Janny van der Veen heeft 10 ontvangen

Nadere informatie

Liturgie voor Zondag 7 januari 2018, Epifanie

Liturgie voor Zondag 7 januari 2018, Epifanie Liturgie voor Zondag 7 januari 2018, Epifanie Voorganger Organist Lector Ontvangst Gert Scholten Hanneke Muntjewerf Sonja Bastiaan Ineke van der Woude Orgelspel Gemeente gaat staan na het aansteken van

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Lichtbron mei Lichtbron-inspiratie

Nieuwsbrief De Lichtbron mei Lichtbron-inspiratie Nieuwsbrief De Lichtbron 11 18 mei 2018 Lichtbron-inspiratie Kliederkerk in de Lier Afgelopen dinsdag was op NPO2 in het programma Met hart en ziel de Kliederkerk in de Lier te zien. http://www.uitzendinggemist.net/aflevering/434434/met_hart_en_ziel.html

Nadere informatie

PROFIELSCHETS PROTESTANTSE GEMEENTE TUBBERGEN

PROFIELSCHETS PROTESTANTSE GEMEENTE TUBBERGEN PROFIELSCHETS PROTESTANTSE GEMEENTE TUBBERGEN 2 Burgerlijke gemeente Tubbergen Tubbergen is een gemeente in het noordoosten van Twente, in de provincie Overijssel. De gemeente telt ruim 21.000 inwoners

Nadere informatie

Welkom. in de PKN Gereformeerde Kerk Giessendam-Neder-Hardinxveld

Welkom. in de PKN Gereformeerde Kerk Giessendam-Neder-Hardinxveld Welkom in de PKN Gereformeerde Kerk Giessendam-Neder-Hardinxveld Welkom Welkom in de Gereformeerde Kerk Giessendam-Neder-Hardinxveld, aangesloten bij de Protestantse Kerk in Nederland. Wij zijn één van

Nadere informatie

Plaatselijke regeling ten behoeve van het leven en werken van de

Plaatselijke regeling ten behoeve van het leven en werken van de Plaatselijke regeling ten behoeve van het leven en werken van de Hervormde gemeente Rijsoord te Ridderkerk. Inhoud. Paragraaf Inhoud 1 Samenstelling van de kerkenraad 2.1. Verkiezing van ambtsdragers algemeen

Nadere informatie

BEGROTING van de DIACONIE PROTESTANTSE GEMEENTE. te Tubbergen. over het boekjaar Postadres: Ds. Hattinkstraat CL TUBBERGEN

BEGROTING van de DIACONIE PROTESTANTSE GEMEENTE. te Tubbergen. over het boekjaar Postadres: Ds. Hattinkstraat CL TUBBERGEN BEGROTING 2017 van de DIACONIE PROTESTANTSE GEMEENTE te Tubbergen over het boekjaar 2017 Postadres: Ds. Hattinkstraat 4 7651 CL TUBBERGEN 21 februari 2017 14140/2017/GH/mh Pagina -2- ALGEMENE INFORMATIE

Nadere informatie

FINANCIEEL VERSLAG van de DIACONIE PROTESTANTSE GEMEENTE. te Tubbergen. over het boekjaar Postadres: Ds. Hattinkstraat CL TUBBERGEN

FINANCIEEL VERSLAG van de DIACONIE PROTESTANTSE GEMEENTE. te Tubbergen. over het boekjaar Postadres: Ds. Hattinkstraat CL TUBBERGEN FINANCIEEL VERSLAG 2015 van de DIACONIE PROTESTANTSE GEMEENTE te Tubbergen over het boekjaar 2015 Postadres: Ds. Hattinkstraat 4 7651 CL TUBBERGEN 13 januari 2017 14140/2015/1379/GH/mh Pagina -2- College

Nadere informatie

FINANCIEEL VERSLAG van de DIACONIE PROTESTANTSE GEMEENTE. te Tubbergen. over het boekjaar Postadres: Ds. Hattinkstraat CL TUBBERGEN

FINANCIEEL VERSLAG van de DIACONIE PROTESTANTSE GEMEENTE. te Tubbergen. over het boekjaar Postadres: Ds. Hattinkstraat CL TUBBERGEN FINANCIEEL VERSLAG 2017 van de DIACONIE PROTESTANTSE GEMEENTE te Tubbergen over het boekjaar 2017 Postadres: Ds. Hattinkstraat 4 7651 CL TUBBERGEN 18 oktober 2018 14140/2017/1312/GH/mh Pagina -2- College

Nadere informatie

Liturgie voor de morgendienst op zondag 10 december 2017 tweede advent PG Schagen

Liturgie voor de morgendienst op zondag 10 december 2017 tweede advent PG Schagen Liturgie voor de morgendienst op zondag 10 december 2017 tweede advent PG Schagen Voorganger: Organist : Lector: Ontvangst pastor L. Kooiman Jan Zwart Jan Bruin Henk van Zanten Orgelspel Advent en aansteken

Nadere informatie

BELEIDSPLAN. Protestantse Gemeente Tubbergen

BELEIDSPLAN. Protestantse Gemeente Tubbergen BELEIDSPLAN 1 Protestantse Gemeente Tubbergen 2016-2021 2 Voorwoord. De kerkenraad van de Protestantse Gemeente Tubbergen is blij het beleidsplan voor de periode 2016-2021 te kunnen presenteren. Het belangrijkste

Nadere informatie

KERKBLAD BEUSICHEM-ZOELMOND JUNI 2018

KERKBLAD BEUSICHEM-ZOELMOND JUNI 2018 KERKBLAD BEUSICHEM-ZOELMOND JUNI 2018 24 JUNI 10.00 UUR SLOTZONDAG KERK BEUSICHEM ZO. 10 JUNI A.S. 19.00 UUR ROCKSOLID STARTAVOND NA EEN AFWEZIGHEID VAN BIJNA 2 JAAR GAAT ROCK SOLID WEER BEGINNEN! WWW.KERKBEUSICHEMZOELMOND.NL

Nadere informatie

Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1.

Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1. Weekbrief Wijkgemeente 1 Hervormd Woudenberg zondag 20 januari 2019 Drop Content Blocks Here Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1. De kerkdiensten

Nadere informatie

92 e jaargang no.5. Diensten Tubbergen / Bruinehaar. Zondag 22 januari Bruinehaar 9.00 Ds. H. Marsman Tubbergen Ds. H.

92 e jaargang no.5. Diensten Tubbergen / Bruinehaar. Zondag 22 januari Bruinehaar 9.00 Ds. H. Marsman Tubbergen Ds. H. 92 e jaargang no.5 Diensten Tubbergen / Bruinehaar Zondag 22 januari Bruinehaar 9.00 Ds. H. Marsman Tubbergen 10.30 Ds. H. Marsman Zondag 29 januari Tubbergen 10.00 Mevr. H. Meijberg Ootmarsum Zondag 5

Nadere informatie

Plaatselijke regeling

Plaatselijke regeling PKN-Gemeente Het Anker Plaatselijke regeling Inhoud Bijlage 1 Hoofdstuk Titel Bladzijde 1 De samenstelling van de kerkenraad 1 1.1 Aantal ambtsdragers 2 1.2 Predikanten en kerkelijk werkers 2 1.3 Werkgroepen

Nadere informatie

Plaatselijke regeling ten behoeve van het leven en werken van de Protestantse Gemeente te Bijlmermeer

Plaatselijke regeling ten behoeve van het leven en werken van de Protestantse Gemeente te Bijlmermeer Plaatselijke regeling ten behoeve van het leven en werken van de Protestantse Gemeente te Bijlmermeer Inhoud 1 Samenstelling van de kerkenraad 2. Verkiezing van ambtsdragers in de gemeente 2.1 Verkiezing

Nadere informatie

Plaatselijke regeling voor het leven en werken van de Protestantse Gemeente te Cuijk

Plaatselijke regeling voor het leven en werken van de Protestantse Gemeente te Cuijk PROTESTANTSE GEMEENTE CUIJK Postbus 116 5430 AC Cuijk Rek.nr. 11.05.05.645 Email: scriba.pkncuijk@gmail.com www.protestantsekerkcuijk.nl Plaatselijke regeling voor het leven en werken van de Protestantse

Nadere informatie

Liturgie voor Zondag 25 februari 2018

Liturgie voor Zondag 25 februari 2018 Liturgie voor Zondag 25 februari 2018 Voorganger Organist Lector Ontvangst Ds. W. Nijkamp Jan Zwart Janny de visser Henk van Zanten Orgelspel Woord van welkom Gemeente gaat staan na het aansteken van de

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Lichtbron 7 t/m 14 december Lichtbron-inspiratie Of hoe dat heet

Nieuwsbrief De Lichtbron 7 t/m 14 december Lichtbron-inspiratie Of hoe dat heet Nieuwsbrief De Lichtbron 7 t/m 14 december 2018 Lichtbron-inspiratie Of hoe dat heet Gelukkig dat het licht bestaat en dat het met me doet en praat en dat ik weet dat ik er vandaan kom, van het licht of

Nadere informatie

Medewerkenden aan deze dienst zijn:

Medewerkenden aan deze dienst zijn: Zondagsbrief voor zondag 2 december 2018-1 e advent Hartelijk welkom in deze dienst in de Dorpskerk. Medewerkenden aan deze dienst zijn: Voorganger: ds. Kaj van der Plas Ouderling: Erna Dros Diaken: Jan

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Lichtbron 25 mei 18

Nieuwsbrief De Lichtbron 25 mei 18 Nieuwsbrief De Lichtbron 25 mei 18 Lichtbron-inspiratie Ik vond het mooi om na afloop van de Pinksterdienst in het Hofpark te merken dat de gemeenteleden van de verschillende kerken zo genoten hebben van

Nadere informatie

In Memoriam Marinus Winkels 9 juli 1942 8 april 2015. Tot het laatst toe betrokken bij alles wat hem dierbaar was.

In Memoriam Marinus Winkels 9 juli 1942 8 april 2015. Tot het laatst toe betrokken bij alles wat hem dierbaar was. Geboren sectie 2 Een klein groot gelukje, een stukje van ons allebei, dat ben jij Op 28 april 2015 is geboren Noor, dochter van Hans & Jolanda Kuiphuis, zusje van Lot, Boskampstraat 11, 7651 AL Tubbergen.

Nadere informatie

Collecte Noodhulp 17 februari 2019

Collecte Noodhulp 17 februari 2019 Nieuwsbrief De Lichtbron 15-22 februari 2019 Lichtbron-inspiratie Onze diepste angst is niet dat we ontoereikend zijn. Onze diepste angst is dat we oneindig machtig zijn. Het is ons licht, niet onze duisternis

Nadere informatie

Juli Augustus 2019 EEN ZWALUW

Juli Augustus 2019 EEN ZWALUW Juli Augustus 2019 EEN ZWALUW Als ik mijn fiets bij een huis wil neerzetten, word ik gewaarschuwd. Het is verstandig om mijn fiets niet op die ene plek neer te zetten. De vogelpoep op de grond maakt de

Nadere informatie

Geboren Heilige Doop Bij de kerkdiensten

Geboren Heilige Doop Bij de kerkdiensten Geboren sectie 6 Een sprookje over een wonder, mooi en zacht, een wonder dat de liefde ons bracht. Een mensje, teer en klein. Ons meisje waar wij zo gelukkig mee zijn. Jurgen en Annemieke Hendriksen (Mensmanstraat

Nadere informatie

Schoonmaken kerkgebouw Vrijdag 27 juni wordt de kerk voor ons weer schoongemaakt door Helma Verburg, Ritha Mulder en Marie Louise van Dalen.

Schoonmaken kerkgebouw Vrijdag 27 juni wordt de kerk voor ons weer schoongemaakt door Helma Verburg, Ritha Mulder en Marie Louise van Dalen. NIEUWSBRIEF VAN DE GEREFORMEERDE SIONKERK AMEIDE JAARGANG 3 nr.24 13-06-2014 Zondag 15 juni 2014 10.00 uur Ds. T. Boer uit Brakel 18.00 uur Ds. W. van Herwijnen uit Zwijndrecht Ouderling van dienst v.m.

Nadere informatie

Uit: De Orthodoxe Ketter van Peter Rollins (Hoofdstuk 12, Uitgeverij Skandalon)

Uit: De Orthodoxe Ketter van Peter Rollins (Hoofdstuk 12, Uitgeverij Skandalon) 94 e jaargang no.8 Hoofdartikel Tubbergen HOOFDARTIKEL De Ierse theoloog Peter Rollins houdt ervan om je uit je comfortzone te halen. In de geest van Jezus parabels schrijft hij verhalen, die hij toelicht

Nadere informatie

91 e jaargang no.8. Preekrooster Mei. Zondag 1 mei Tubbergen 10.00 u ds. H. Marsman

91 e jaargang no.8. Preekrooster Mei. Zondag 1 mei Tubbergen 10.00 u ds. H. Marsman 91 e jaargang no.8 Preekrooster Mei Zondag 1 mei Tubbergen 10.00 u ds. H. Marsman Donderdag 5 mei Tubbergen gez. Ochtendgebed 10.30 u Predikanten Kleine Ring Hemelvaartsdag Zondag 8 mei Bruinehaar 09.00

Nadere informatie

JAARKALENDER Jeugdwerk. Kerken Klarenbeek, Voorst, Wilp

JAARKALENDER Jeugdwerk. Kerken Klarenbeek, Voorst, Wilp JAARKALENDER Jeugdwerk Kerken Klarenbeek, Voorst, Wilp 2016-2017 Voorwoord Hier is de jaarkalender voor het jeugd- en jongerenwerk van de drie kerken van Klarenbeek, Voorst en Wilp. Met deze kalender willen

Nadere informatie

Zondag 21 febr. Bruinehaar Ds. Lambers Heerspink, Delden Tubbergen Ds. Lambers Heerspink, Delden

Zondag 21 febr. Bruinehaar Ds. Lambers Heerspink, Delden Tubbergen Ds. Lambers Heerspink, Delden 91 e jaargang no.6 Kerkdiensten (preekrooster) Zondag 21 febr. Bruinehaar 09.00 Ds. Lambers Heerspink, Delden Tubbergen 10.30 Ds. Lambers Heerspink, Delden Zondag 28 febr. Tubbergen 10.00 Ds. Marsman dienst

Nadere informatie

3. RSIN of fiscaal nummer: 001005649

3. RSIN of fiscaal nummer: 001005649 1. Formele naam kerkelijke gemeente Protestantse Gemeente te Haarlem De Protestantse Gemeente te Haarlem maakt deel uit van de Protestantse Kerk Nederland. 2. Onderdelen Protestantse Gemeente te Haarlem

Nadere informatie

Gebed/gedicht over Verbonden met God en de ander

Gebed/gedicht over Verbonden met God en de ander Gebed/gedicht over Verbonden met God en de ander Een arm om je heen als je moe bent of koud. Een mens die je troost en die veel van je houdt. Een hand in jouw hand als je niet durft te gaan. Een stem die

Nadere informatie

Agenda 19 maart gespreksochtend in de Lichtbron, aanvang uur 29 maart gespreksavond bij Henk en Ria Jongerius, Heulweg 103, aanvang 19.

Agenda 19 maart gespreksochtend in de Lichtbron, aanvang uur 29 maart gespreksavond bij Henk en Ria Jongerius, Heulweg 103, aanvang 19. Nieuwsbrief De Lichtbron 15 22 maart 2019 Lichtbron-inspiratie Geloof Geloof krijgen we van God Altijd slechts zoveel Als we voor de dag van vandaag nodig hebben. Het geloof is het dagelijks brood dat

Nadere informatie

Beleidsplan. van de Protestantse Gemeente te Gemert-Boekel

Beleidsplan. van de Protestantse Gemeente te Gemert-Boekel Beleidsplan van de Protestantse Gemeente te Gemert-Boekel 2013-2017 Inhoud 1 Beleidsvoornemens... 2 2 Algemene beschrijving van de gemeente... 2 3 Prioriteiten voor de komende jaren... 3 4 Werkvelden...

Nadere informatie

14e Editie - november & december 2017 Activiteitenkalender

14e Editie - november & december 2017 Activiteitenkalender 14e Editie - november & december 2017 Activiteitenkalender Voorwoord De herfst is aangebroken. De bomen verkleuren en laten ons zien hoe mooi zij kunnen zijn met hun rode, gele en bruine bladeren. Het

Nadere informatie

Geboren Zondag 30 maart ZOMERTIJD!! 40-Dagen, op water en brood?

Geboren Zondag 30 maart ZOMERTIJD!! 40-Dagen, op water en brood? Geboren sectie 1 With arms wide open Op 11 december 2013 is Sepp Jan geboren. Hij is het broertje van Vincent en Tirza, en zoon van Rob Rolefes & Mariska van Dijk, Van Dieststraat 29, 7651 BH Tubbergen.

Nadere informatie

Verkiezingsprotocol van de Hervormde gemeente te Lienden 2014.

Verkiezingsprotocol van de Hervormde gemeente te Lienden 2014. Verkiezingsprotocol van de Hervormde gemeente te Lienden 2014. Protocol voor het verkiezen van ambtsdragers en kerkrentmeesters in de Hervormde gemeente te Lienden zoals bedoeld in artikel 2.1.2 van de

Nadere informatie

Jaargang 37 Uitgave juni. Protestantse Gemeente van Rijnwaarden

Jaargang 37 Uitgave juni. Protestantse Gemeente van Rijnwaarden k Jaargang 37 Uitgave juni Protestantse Gemeente van Rijnwaarden Informatie Protestantse Gemeente van Rijnwaarden Postadres : Markt 15, 6915 AH, Lobith Scriba : Mevr. T. Edink, Dahliastraat 14, 6915 SV,

Nadere informatie

(2 de Advent ) Organist: mevr. M. Kok uur Nevendienst: Tieneke, Hannah en Sippie Oldholtpade

(2 de Advent ) Organist: mevr. M. Kok uur Nevendienst: Tieneke, Hannah en Sippie Oldholtpade 8de jaargang 6 december 2015 Nummer: 20 Kerkdiensten: Zondag 6 december Voorganger: ds. G.P. den Hollander (2 de Advent ) Organist: mevr. M. Kok 10.00 uur Nevendienst: Tieneke, Hannah en Sippie Oldholtpade

Nadere informatie

DECEMBER 2016 JANUARI 2017 TRIMENZO HET GROTENHUIS

DECEMBER 2016 JANUARI 2017 TRIMENZO HET GROTENHUIS DECEMBER 2016 JANUARI 2017 TRIMENZO HET GROTENHUIS Het Grotenhuis Binnenweg 2 7391 GP Twello TRIMENZO Hallo Allen, Voor u ligt weer een veelzijdig programma-overzicht. voor de maanden December 2016 en

Nadere informatie

20 december 2015, 10.00 u.

20 december 2015, 10.00 u. Liturgie 20 december 2015, 10.00 u. Grote Kerk op de Markt Vierde advent. Kleur: paars Voorganger: Organist: Pastor Jos van der Steen Caroline Schaap m.m.v. de cantorij olv Wijnand Kramer Lector: Annemarie

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Lichtbron 26 april 10 mei Lichtbron-inspiratie Gebed in de morgen

Nieuwsbrief De Lichtbron 26 april 10 mei Lichtbron-inspiratie Gebed in de morgen Nieuwsbrief De Lichtbron 26 april 10 mei 2019 Lichtbron-inspiratie Gebed in de morgen Een nieuwe dag breekt vragend open, de schepping ademt weer in licht, raakt zichtbaar door uw geest bewogen: Gij schrijft

Nadere informatie

Collecten: De eerste collecte is bestemd voor diaconie kerstpakketten actie. De tweede collecte is bestemd voor in stand houden van de eredienst.

Collecten: De eerste collecte is bestemd voor diaconie kerstpakketten actie. De tweede collecte is bestemd voor in stand houden van de eredienst. Zondagsbrief voor zondag 17 december 2017-3 e advent Hartelijk welkom in deze dienst in de Dorpskerk. Medewerkenden aan deze dienst zijn: Voorganger: ds. Kaj van der Plas Ouderling: José Groenboom Diaken:

Nadere informatie

Zondagsbrief voor zondag 23 december e advent

Zondagsbrief voor zondag 23 december e advent Zondagsbrief voor zondag 23 december 2018-4 e advent Hartelijk welkom in deze dienst in de Dorpskerk. Medewerkenden aan deze dienst zijn: Voorganger: ds. Kaj van der Plas Ouderling: Sytske Koopmans Diaken:

Nadere informatie

Plaatselijke regeling van de protestantse gemeente te Feanwâlden en Feanwâldsterwâl.

Plaatselijke regeling van de protestantse gemeente te Feanwâlden en Feanwâldsterwâl. Plaatselijke regeling van de protestantse gemeente te Feanwâlden en Feanwâldsterwâl. Vaststelling Deze plaatselijke regeling is vastgesteld door de kerkenraad op 7 april 2011 en is vanaf de dag na het

Nadere informatie

KERKBLAD BEUSICHEM-ZOELMOND

KERKBLAD BEUSICHEM-ZOELMOND KERKBLAD BEUSICHEM-ZOELMOND JULI-AUGUSTUS 2018 BARBECUE ZATERDAG 1 SEPTEMBER 18.00 UUR! PAGINA 8 GOEDE VAKANTIETIJD EN DENK AAN: DE (T)OP SURVIVAL DAGEN VOOR DE KINDEREN. VOOR INFORMATIE KIJK OP PAGINA

Nadere informatie

Medewerkenden aan deze dienst zijn:

Medewerkenden aan deze dienst zijn: Zondagsbrief voor zondag 9 december 2018-2 e advent Hartelijk welkom in deze dienst in de Dorpskerk. Medewerkenden aan deze dienst zijn: Voorganger: ds. Kaj van der Plas Ouderling: Kees-Jan Antuma Diaken:

Nadere informatie

JAARVERSLAG ZWO 2015 VOORWOORD. Samenstelling van de ZWO-commissie 2015

JAARVERSLAG ZWO 2015 VOORWOORD. Samenstelling van de ZWO-commissie 2015 JAARVERSLAG ZWO 2015 VOORWOORD Voor u ligt het jaarverslag van de ZWO over het jaar 2015. Het geeft zicht op alle activiteiten en financiële inkomsten en uitgaven die het afgelopen jaar op het terrein

Nadere informatie

Dubbelmonde. Met vriendelijke groet Ada, Yvonne en Esther

Dubbelmonde. Met vriendelijke groet Ada, Yvonne en Esther 22e Editie - maart & april 2019 Activiteitenkalender Dubbelmonde Voorwoord Zoals u waarschijnlijk heeft gelezen of gehoord is Dordrecht het decor voor The Passion op 18 april. The Passion vertelt het verhaal

Nadere informatie

Historische ontwikkeling van de gemeente. Karakter en beeld van de gemeente. 1. Diakonie Beleidsplan Wijkgebouw.

Historische ontwikkeling van de gemeente. Karakter en beeld van de gemeente. 1. Diakonie Beleidsplan Wijkgebouw. Beleidsplan Protestantse Gemeente Ransdorp-Holysloot 2013 2018 Inhoudsopgave P 2 I Proloog Historische ontwikkeling van de gemeente Karakter en beeld van de gemeente P 3 II Wie en wat willen wij zijn?

Nadere informatie

Plaatselijke regeling ten behoeve van het leven en werken in de Protestantse Gemeente te Wijhe

Plaatselijke regeling ten behoeve van het leven en werken in de Protestantse Gemeente te Wijhe Plaatselijke regeling ten behoeve van het leven en werken in de Protestantse Gemeente te Wijhe Inhoud Paragraaf Inhoud 1. Samenstelling van de Kerkenraad 2. Verkiezingen 2.1. Verkiezing van ambtsdragers

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Overdenking. Hervormde gemeente Bourtange. Verjaardagen & Jubilea

Nieuwsbrief. Overdenking. Hervormde gemeente Bourtange. Verjaardagen & Jubilea Hervormde gemeente Bourtange Nieuwsbrief November / December 2015 Jaargang 2 nr. 6 Marktplein 2a 9945 PH Bourtange hervgembourtange@gmail.com Overdenking KIJK NAAR DE VOGELS Grassprieten groeien naar het

Nadere informatie

Zondagsbrief Zondag 21 oktober 2018 Kleur: groen

Zondagsbrief Zondag 21 oktober 2018 Kleur: groen Zondagsbrief Zondag 21 oktober 2018 Kleur: groen Voorganger: Ouderling van dienst: Organist: Koster: Video wall: Crèche: ds. Karin van den Broeke, Wissenkerke Addie de Bree Connie van Hermon Ko Dees Karina

Nadere informatie

Regeling per 1 mei 2007 voor de wijze van werken van de Kerkenraad van Wijkgemeente 2 Noord van de Hervormde Gemeente Giessendam/ Neder-Hardinxveld.

Regeling per 1 mei 2007 voor de wijze van werken van de Kerkenraad van Wijkgemeente 2 Noord van de Hervormde Gemeente Giessendam/ Neder-Hardinxveld. Regeling per 1 mei 2007 voor de wijze van werken van de Kerkenraad van Wijkgemeente 2 Noord van de Hervormde Gemeente Giessendam/ Neder-Hardinxveld. Inhoud Paragraaf Inhoud 1 Samenstelling van de wijkkerkenraad

Nadere informatie

JAARVERSLAG ZWO 2013 VOORWOORD. Samenstelling van de ZWO-commissie 2013

JAARVERSLAG ZWO 2013 VOORWOORD. Samenstelling van de ZWO-commissie 2013 JAARVERSLAG ZWO 2013 VOORWOORD Voor u ligt het jaarverslag van de ZWO over het jaar 2013. Het geeft zicht op alle activiteiten die het afgelopen jaar op het terrein van Zending, Werelddiaconaat en Ontwikkelingssamenwerking

Nadere informatie

Inleiding door de burgemeester

Inleiding door de burgemeester Toespraken ter gelegenheid van de uitreiking van Koninklijke Onderscheidingen bij de Algemene Gelegenheid van 2012 (vrijdag 27 april 2012, in de Raadzaal van het gemeentehuis van Soest), uitgesproken door

Nadere informatie

Plaatselijke regeling ten behoeve van het leven en werken van de. Hervormde gemeente te Oud-Vossemeer.

Plaatselijke regeling ten behoeve van het leven en werken van de. Hervormde gemeente te Oud-Vossemeer. Plaatselijke regeling ten behoeve van het leven en werken van de Hervormde gemeente te Oud-Vossemeer. Inhoud Paragraaf Inhoud 1 Samenstelling van de kerkenraad 2.1. Verkiezing van ambtsdragers algemeen

Nadere informatie

Zondag 20 december 2015

Zondag 20 december 2015 Welkom Aansteken 4de adventskaars Zondag 20 december 2015 Zuiderkerkgemeente Voorganger: Dr. H. Nobel Organist: mevr. W. Misker Paars Paars is de kleur van het stil worden, van bezinning en gebed. Het

Nadere informatie

Plaatselijke regeling ten behoeve van het leven en werken van de. Protestantse Gemeente te Bellingwolde.

Plaatselijke regeling ten behoeve van het leven en werken van de. Protestantse Gemeente te Bellingwolde. Plaatselijke regeling ten behoeve van het leven en werken van de Protestantse Gemeente te Bellingwolde. 1. Samenstelling van de kerkenraad Overige artikelen 1.1. Aantal ambtsdragers De kerkenraad bestaat

Nadere informatie

Zondagsbrief. Zondag 9 december 2018 Jaargang 14, nr. 10. Schriftlezingen: Mal. 2 : 17 3 : 5 Matth. 3 : 1-12 Vincent Hensen-Oosterdijk

Zondagsbrief. Zondag 9 december 2018 Jaargang 14, nr. 10. Schriftlezingen: Mal. 2 : 17 3 : 5 Matth. 3 : 1-12 Vincent Hensen-Oosterdijk Zondagsbrief Gemeentenieuws uit de Protestantse Gemeente Appingedam Zondag 9 december 2018 Jaargang 14, nr. 10 Nicolaïkerk Tweede zondag van Advent Aanvang dienst: 9.30 uur Voorganger: ds. G.J. Gardenier

Nadere informatie

Thema: Alleen door los te laten kom je (te) boven

Thema: Alleen door los te laten kom je (te) boven Zondag 9 april 2017 6e zondag 40 dagentijd Thema: Alleen door los te laten kom je (te) boven Orgelspel Begroeting (ouderling van dienst) De gemeente gaat staan Intochtslied: Lied 552 Stilte om ons voor

Nadere informatie

Activiteitenplan 2013-2017 Diaconie Protestantse Gemeente te Borne

Activiteitenplan 2013-2017 Diaconie Protestantse Gemeente te Borne Activiteitenplan -2017 Diaconie Protestantse Gemeente te Borne Inleiding De diaconie heeft binnen de Protestantse Gemeente Borne(PGB) 3 belangrijke taken waar zij verantwoordelijkheid in draagt (bron:website

Nadere informatie

Elke werkdag 9.00-9.10 uur De Ruimte. Morgengebed in de stilteruimte. Elke werkdag 19.45-19.55 uur De Ruimte. Avondgebed in de stilteruimte.

Elke werkdag 9.00-9.10 uur De Ruimte. Morgengebed in de stilteruimte. Elke werkdag 19.45-19.55 uur De Ruimte. Avondgebed in de stilteruimte. Week 2 Zondag 10 januari 10.00 uur Grote Kerk. Kerkdienst, voorganger ds. Jeroen Jeroense, bevestiging ambtsdragers. 10.00 uur The Meeting. 10-R-uur. 10.15 uur Tertzio. Kerkdienst, voorganger ds. Dick

Nadere informatie

GEEF ÓM JE KERK GÉÉF VOOR JE KERK

GEEF ÓM JE KERK GÉÉF VOOR JE KERK Januari 2019 Maartenskerkgemeente Doorn GEEF ÓM JE KERK GÉÉF VOOR JE KERK OREN EN OGEN VAN DE KERK IN DE STRAAT Sonja Bloemers DOOR JOU DOET GOD ZIJN WERK Fred Ekhart GELOVEN DOE JE SAMEN Hester van der

Nadere informatie

In Memoriam Hendrika Bies-Greveling - Riek - 1 oktober 1926 22 oktober 2015

In Memoriam Hendrika Bies-Greveling - Riek - 1 oktober 1926 22 oktober 2015 Verantwoording sectie 5 Bij een van mijn bezoeken ontving ik een biljet van 20. In overleg heeft het bedrag een diaconale bestemming gekregen. sectie 2 Via contactdame Ria van Nuil heb ik een envelop met

Nadere informatie

WIJKNIEUWS NOORD-OOST WIJKKERK ALLER ERF

WIJKNIEUWS NOORD-OOST WIJKKERK ALLER ERF WIJKNIEUWS NOORD-OOST WIJKKERK ALLER ERF Uitgave Wijkkerk Aller Erf Verschijning Streven 1 x per maand WIJKPREDIKANT: KERKELIJK WERKER: JOHN BOOGAARD VANAF 23 APRIL A.S... Web publicatie Dik Kleyne Vormgeving

Nadere informatie

Welkom in de Sint Jacobskerk. Wij wensen u een gezegende kerkdienst

Welkom in de Sint Jacobskerk. Wij wensen u een gezegende kerkdienst Welkom in de Sint Jacobskerk Wij wensen u een gezegende kerkdienst Sint Jacobskerk Derde zondag van epifanie Sint Jacobskerk Voorganger Ouderling v dienst Lector: Organist : ds. L. Wüllschleger : mw. Gerdi

Nadere informatie

DE INFORMATIEGIDS VAN DE PROTESTANTSE GEMEENTE TUBBERGEN

DE INFORMATIEGIDS VAN DE PROTESTANTSE GEMEENTE TUBBERGEN DE INFORMATIEGIDS VAN DE PROTESTANTSE GEMEENTE TUBBERGEN 1 2 Voorwoord Alle belangrijke informatie uit onze gemeente is verzameld in deze gids. De informatiegids is ook op de website geplaatst en wordt

Nadere informatie

ANBI gegevens gemeente

ANBI gegevens gemeente ANBI gegevens gemeente Algemene gegevens Protestantse Gemeente te, behorende tot de Protestantse Kerk Nederland. A. Algemene gegevens Protestantse Gemeente te Naam ANBI: Protestantse Gemeente te Telefoonnummer

Nadere informatie

Orde van Dienst. voor zondag 6 april Vijfde zondag in de Veertigdagentijd 'Wonen overal even thuis' Thema: Bij het graf van een vriend

Orde van Dienst. voor zondag 6 april Vijfde zondag in de Veertigdagentijd 'Wonen overal even thuis' Thema: Bij het graf van een vriend aan barmhartigheid Protestantse Gemeente Nuenen werken Orde van Dienst voor zondag 6 april 2014 Vijfde zondag in de Veertigdagentijd 'Wonen overal even thuis' Thema: Bij het graf van een vriend Voorganger:

Nadere informatie

Verantwoording sectie 6 Bij een van mijn bezoeken heb ik een biljet van 20 meegekregen. In overleg krijgt het bedrag een diaconale bestemming.

Verantwoording sectie 6 Bij een van mijn bezoeken heb ik een biljet van 20 meegekregen. In overleg krijgt het bedrag een diaconale bestemming. Verantwoording sectie 6 Bij een van mijn bezoeken heb ik een biljet van 20 meegekregen. In overleg krijgt het bedrag een diaconale bestemming. In Memoriam Jan Herman Hindriksen - Jan - 11 april 1940 9

Nadere informatie

Kracht en liefde worden ons gegeven

Kracht en liefde worden ons gegeven Liturgie voor het ochtendgebed op zondag 31 december 2017 Kracht en liefde worden ons gegeven Lezers: Organiste : Ontvangst Annemarie Voorbraak Wijnand Kramer Jan Prij Hanneke Muntjewerf Ineke van der

Nadere informatie