Schrijnwerkershof 5 te Bunnik

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Schrijnwerkershof 5 te Bunnik"

Transcriptie

1 Schrijnwerkershof 5 te Bunnik

2 Objectinformatie Schrijnwerkershof 5 te Bunnik Bent u op zoek naar een woning waar u geheel gelijkvloers kunt wonen dan is deze woning iets voor u! De geschakelde BUNGALOW met GARAGE heeft een voor- en besloten achtertuin op het zuiden en een perceel van 317 m 2. Ligging: De bungalow ligt in een rustige woonwijk, aan een verkeersarm plein, vlakbij de dorpskern en het treinstation van Bunnik. De Zeister bossen, het natuurgebied Rhijnauwen, Utrechts Medisch Centrum en universiteitscentrum De Uithof liggen op fietsafstand, alsmede het centrum van Utrecht en Zeist. Indeling Begane grond: Hal met meterkast, royale woonkamer met half open keuken en bergkast. Vanuit de woonkamer heeft u een mooi zicht op de tuin. Er is een gashaard, een zitkuil en een schuifpui naar de tuin. Daarnaast zijn er twee slaapkamers. De badkamer is in 2015 vernieuwd en voorzien van toilet, wastafel en inloopdouche. Aangrenzend aan de keuken is een bijkeuken met aansluitingen voor een gasfornuis, wasmachine en droger en de CV combiketel. De berging heeft een buitendeur en grenst aan de garage. Kadastrale gegevens : Gemeente Bunnik, sectie A, perceel 4402 en 5586 Perceeloppervlakte : 317 m 2 Woonopp. : 126 m 2 Inhoud woning : 500 m 3 Garage : 17,7 m 2 Onderhoud binnen : Onderhoud buiten : Goed Goed Bouwjaar : 1976 Tuin : ca. 140 m2 op het zuiden Verwarming : CV combiketel Remeha Calenta De door Halbertsma van den Boom en verkoper verstrekte vrijblijvende informatie dient uitsluitend gezien te worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het uitbrengen van een bod. Hoewel de informatie met de meeste zorg is samengesteld, wordt noch door Halbertsma van den Boom noch door diens opdrachtgever ingestaan c.q. aansprakelijkheid aanvaard voor de juistheid dan wel volledigheid van de verstrekte, nog te verstrekken of vermelde gegevens. Koopovereenkomst conform NVM model. In de koopakte wordt standaard een financieringsvoorbehoud opgenomen met een termijn van 3 weken na mondelinge overeenkomst. De hoogte van het financieringsvoorbehoud is koopsom plus 10% kosten tenzij koper en verkoper anders overeenkomen. Notaris ter keuze van de kopende partij. Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen van de kopende partij wordt door de kopende partij binnen vier weken na mondelinge overeenstemming, een waarborgsom (of bankgarantie) in handen van de notaris gestort groot 10% van de koopsom. Alle baten, lasten en verschuldigde canons waaronder begrepen heffingen die voortvloeien uit de akte van splitsing en/of reglement (indien van toepassing) komen voor rekening van de kopende partij vanaf de datum van notarieel transport. De lopende baten, lasten de dergelijke, met uitzondering van de onroerende zaakbelasting wegens het feitelijk gebruik, zullen tussen partijen naar rato worden verrekend.

3 Bijzonderheden : C.V. combiketel Remeha Calenta; Dakbedekking hoofddak in 2012 vernieuwd en is geïsoleerd; Kadastrale gegevens: gemeente Bunnik sectie A nummer 4402 groot 2 a en 90 ca en nummer 5586 groot 27 ca en 1/10 van nummer 4396 in zijn geheel groot 10 a en 95 ca (privé plein met parkeerplaatsen voor gasten). Servicekosten onderhoud binnenterrein 325,00 per jaar; De woning is voorzien van dubbele beglazing; Aan de achterzijde zijn de ramen voorzien van zonwering; De achtertuin heeft een houten berging met electra en een gaskachel en er is een afsluitbare achterom. De tuin is 10 m breed en aan een zijde 19 m diep en aan de andere zijde 10 m diep. Afmetingen : Zie plattegronden Aanvaarding : In overleg Vraagprijs : ,- kosten koper Voor meer informatie kunt u zich wenden tot onze website: Of contact opnemen met ons kantoor: Halbertsma van den Boom Lilianne Geenen De Meent 54A JK ODIJK Lilianne@HvdB-online.nl Tel: Fax: Odijk@HvdB-online.nl De door Halbertsma van den Boom en verkoper verstrekte vrijblijvende informatie dient uitsluitend gezien te worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het uitbrengen van een bod. Hoewel de informatie met de meeste zorg is samengesteld, wordt noch door Halbertsma van den Boom noch door diens opdrachtgever ingestaan c.q. aansprakelijkheid aanvaard voor de juistheid dan wel volledigheid van de verstrekte, nog te verstrekken of vermelde gegevens. Koopovereenkomst conform NVM model. In de koopakte wordt standaard een financieringsvoorbehoud opgenomen met een termijn van 3 weken na mondelinge overeenkomst. De hoogte van het financieringsvoorbehoud is koopsom plus 10% kosten tenzij koper en verkoper anders overeenkomen. Notaris ter keuze van de kopende partij. Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen van de kopende partij wordt door de kopende partij binnen vier weken na mondelinge overeenstemming, een waarborgsom (of bankgarantie) in handen van de notaris gestort groot 10% van de koopsom. Alle baten, lasten en verschuldigde canons waaronder begrepen heffingen die voortvloeien uit de akte van splitsing en/of reglement (indien van toepassing) komen voor rekening van de kopende partij vanaf de datum van notarieel transport. De lopende baten, lasten de dergelijke, met uitzondering van de onroerende zaakbelasting wegens het feitelijk gebruik, zullen tussen partijen naar rato worden verrekend.

4 Achteraanzicht Woonkamer Woonkamer Woonkamer

5 Eethoek Keuken Keuken Slaapkamer 1 Slaapkamer 2 Badkamer

6 Achtertuin Garage Entree Straatbeeld

7 Schrijnwerkershof 5 te Bunnik

8 Bussum, Meetrapport : A, T Objectgegevens : Schrijnwerkershof 5 Plaats : Bunnik Opdrachtgever : Halbertsma van den Boom Datum van inmeten : Soort Object : Middenwoning Bijzonderheden : Geen Gebruiksoppervlakte woonruimte 126 m2 Overige inpandige ruimte Garage 17,1 m2 Gebouwgebonden buitenruimte nvt nvt Externe bergruimte nvt nvt Inhoud: 500 m3 Ingemeten volgens de Meetinstructie; deze meetinstructie geeft een praktische handleiding om voor woningen de gebruiksoppervlakten, zoals gedefinieerd in de Nen 2580 en ondermeer toegepast in de basisregistratie gebouwen, te meten. De meetinstructie is een gezamenlijk initiatief van NVM, VBO, BAG en de waarderingskamer. Toelichtingsclausule NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Op al onze offertes, op alle opdrachten aan ons en op alle gesloten overeenkomsten zijn de algemene voorwaarden van toepassing zoals bijgesloten, gedeponeerd bij de KvK te Hilversum en te vinden op onze website is kvk geregistreerd onder nummer

9

10 Uittreksel Kadastrale Kaart Uw referentie: Schrijnwerkershof 5 Ambachtsrin Schrijnwerkershof m 5 m 25 m Deze kaart is noordgericht Perceelnummer Huisnummer Vastgestelde kadastrale grens Voorlopige kadastrale grens Administratieve kadastrale grens Bebouwing Overige topografie Voor een eensluidend uittreksel, Apeldoorn, 24 augustus 2016 De bewaarder van het kadaster en de openbare registers Schaal 1:500 Kadastrale gemeente Sectie Perceel BUNNIK A 4402 Aan dit uittreksel kunnen geen betrouwbare maten worden ontleend. De Dienst voor het kadaster en de openbare registers behoudt zich de intellectuele eigendomsrechten voor, waaronder het auteursrecht en het databankenrecht.

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20 Hypotheekadvies of Financieel advies? Vaak wordt er bij aankoop van een woning en het sluiten van de hypotheek, alleen gekeken naar de bruto en netto maandlasten. Helaas wordt vaak vergeten, uit te rekenen of u de hypotheek ook kunt betalen als u werkloos of arbeidsongeschikt raakt. En wie kan in het huis blijven wonen bij echtscheiding, overlijden of pensionering? De adviseurs van Halbertsma van den Boom maken voor iedere klant een financiële analyse, zodat het advies bij aankoop van een woning of het vernieuwen van de huidige hypotheek een advies op maat wordt. Een financieel advies dat is gebaseerd op uw Netto Besteedbare Inkomen. Wat doen onze adviseurs voor u? 1 Klantinventarisatie conform de Wet op het financieel toezicht (WFT) 2 Inventariseren van uw wensen en eisen met als resultaat uw hypotheekprofiel 3 Toetsen maximale hypotheek conform GHF-norm (gedragscode) 4 Is NHG (Nationale Hypotheek Garantie) haalbaar? 5 Onderzoeken of koopsubsidie of een starterslening mogelijk is 6 Het effect op uw Netto Besteedbare Inkomen uitrekenen (o.a. bij arbeidsongeschiktheid, werkloosheid en overlijden) 7 Vergelijken van productvoorwaarden en rentestanden 8 Vergelijken en berekenen diverse verzekeringen zoals overlijdensrisico- en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. 9 Opstellen rapportage waardoor u een keuze kunt maken uit uw hypotheek-mogelijkheden 10 Advies over uw schadeverzekeringen (woonhuis, inboedel, aansprakelijkheid, auto, etc.) Welke Praktische zaken voeren wij ook voor u uit? A Identiteit vaststellen B Aktes en offertes doornemen C Ontbindende voorwaarden bewaken D Voorbereiden transport op de geplande passeerdatum E Medisch akkoord overlijdensrisicoverzekeringen begeleiden F Overbrugging afsluiten, indien nodig G Taxatie voor u opdragen H Notaris informeren en controle hypotheekakte en nota van afrekening I Compleet dossier controle op basis van 4 ogen principe J Ook tijdens de looptijd van de hypotheek deze periodiek spiegelen aan de markt Halbertsma van den Boom is een onafhankelijk Keurmerk bedrijf waardoor wij bij zo goed als alle banken voor u kunnen bemiddelen. De voor u beste hypotheek is daarom via ons beschikbaar. De verschillen per bank zijn groot en dan niet alleen in rente maar ook in voorwaarden. Denk bijvoorbeeld aan: is er een verhuisregeling, hoeveel mag boetevrij worden afgelost? mag de bestaande overlijdensrisicoverzekering meegenomen worden? welke kortingsregelingen zijn beschikbaar? Rekening houdend met de antwoorden op deze vragen, kan de adviseur van Halbertsma van den Boom veel geld voor u besparen en de voor u beste hypotheek selecteren. Spreekt bovenstaande u aan of wilt u een second opinion op het advies dat u gekregen heeft? Maak dan een vrijblijvende afspraak via Het eerste gesprek is voor onze rekening. U bent van harte welkom! Johan van Rossum en Rens van den Boom Weteringsdijk LL Odijk T E Advies@HvdB-online.nl I F Tevens gevestigd: De Meent 54a 3984 JK Odijk T e Hogeweg AX Zeist T

21 Woonwensen Voornaam: Tussenv: Achternaam: Adres: Huisnr: Toevoeging: Postcode: Woonplaats: adres: Telefoon: Telefoon: Soort woning: 0 Appartement 0 Tussenwoning 0 Hoekwoning 0 Twee-onder- een kapwoning 0 Vrijstaande woning 0 Seniorenwoning 0 Anders, nl. Woonplaats: 0 Bunnik 0 Odijk 0 Werkhoven 0 Zeist 0 Driebergen 0 De Bilt 0 Bilthoven 0 Soesterberg 0 Anders, nl. Tuin: 0 Noord 0 Oost 0 Zuid 0 West 0 Geen voorkeur specifieke woonwensen: minimale perceeloppervlakte: Vanaf m2 Aantal slaapkamers: (exclusief woonkamer) Koopprijs: Van tot Waarom Halbertsma van den Boom? Halbertsma van den Boom beschikt over een team van specialisten. U wordt geadviseerd in verschillende vakgebieden, van aankoop, verkoop tot hypotheekadvies. De optimale combinatie voor het beste resultaat! Vrijblijvend een afspraak maken? 0 Verkoop 0 aankoop 0 hypotheekadvies U kunt het ingevulde formulier mailen naar: Odijk@HvdB-online.nl - Zeist@HvdB-online.nl

Herenstraat 48 Werkhoven

Herenstraat 48 Werkhoven Herenstraat 48 Werkhoven Objectinformatie Herenstraat 48 ter Werkhoven In het historische centrum van Werkhoven gelegen helft (kleinste gedeelte) van een tweeonder-éénkapwoning met zijtuin. Nummer 46 staat

Nadere informatie

Objectinformatie Singel 91 te Odijk

Objectinformatie Singel 91 te Odijk Singel 91 te Odijk Objectinformatie Singel 91 te Odijk Geschakelde patio-bungalow gelegen aan een verkeersarm plein. Er zijn o.a. 4 slaapkamers en een ruime woonkamer met open keuken. De patio-bungalow

Nadere informatie

De Meent 38 te Odijk

De Meent 38 te Odijk De Meent 38 te Odijk Objectinformatie De Meent 38 te Odijk Royaal, uitstekend afgewerkt en onderhouden 6 kamer appartement verdeeld over twee woonlagen gelegen in het centrum van Odijk. Aan de voorkant

Nadere informatie

Wulfert Floorlaan 32 te Driebergen

Wulfert Floorlaan 32 te Driebergen Wulfert Floorlaan 32 te Driebergen Hal Woonkamer Woonkamer Woonkamer / eethoek / keuken Eethoek / keuken Keuken Slaapkamer 1 Slaapkamer 2 Studeerkamer / slaapkamer 3 Badkamer Terras Terras Entree gebouw

Nadere informatie

Herenstraat 46 Werkhoven

Herenstraat 46 Werkhoven Herenstraat 46 Werkhoven Objectinformatie Herenstraat 46 te Werkhoven In het historische centrum van Werkhoven gelegen helft (grootste gedeelte) van een tweeonder-éénkapwoning met stenen berging en zijtuin.

Nadere informatie

Zeisterweg 37 te Odijk

Zeisterweg 37 te Odijk Zeisterweg 37 te Odijk Objectinformatie Zeisterweg 37 te Odijk Nabij het centrum gelegen geschakelde en goed onderhouden twee onder één kapwoning met aangebouwde garage, voor- en achtertuin met veel privacy.

Nadere informatie

Nassau van de Leklaan 15 te Werkhoven

Nassau van de Leklaan 15 te Werkhoven Nassau van de Leklaan 15 te Werkhoven Objectinformatie Nassau van de Leklaan 15 te Werkhoven Uitstekend onderhouden tussenwoning (in rijtje van drie) met vrijstaande stenen schuur, in de dorpskern van

Nadere informatie

Marie Struijslaan 2 Odijk

Marie Struijslaan 2 Odijk Marie Struijslaan 2 Odijk Objectinformatie Marie Struijslaan 2 Odijk Goed onderhouden HOEKwoning met voor- en diepe zonnige achtertuin (ca. 18 m1!) op het zuidwesten en een ruime vrijstaande houten berging.

Nadere informatie

Marie Struijslaan 2 Odijk

Marie Struijslaan 2 Odijk Marie Struijslaan 2 Odijk Objectinformatie Marie Struijslaan 2 Odijk Goed onderhouden HOEKwoning met voor- en diepe zonnige achtertuin (ca. 18 m1!) op het zuidwesten en een ruime vrijstaande houten berging.

Nadere informatie

Objectinformatie Singel 32 te Odijk

Objectinformatie Singel 32 te Odijk Singel 32 te Odijk Objectinformatie Singel 32 te Odijk Uitstekend onderhouden vrijstaande villa met zwembad en sauna, dubbele garage en eigen oprit. De woning is gelegen aan de Singel in Odijk op een rustige

Nadere informatie

Prinses Beatrixstraat 40 te Bunnik

Prinses Beatrixstraat 40 te Bunnik Prinses Beatrixstraat 40 te Bunnik Objectinformatie Prinses Beatrixstraat 40 te Bunnik Mooi gelegen op een gewilde locatie in de populaire Oranjebuurt, helft van dubbel woonhuis met o.a. fraai aangelegde

Nadere informatie

Objectinformatie Esdoorn 39 in Odijk

Objectinformatie Esdoorn 39 in Odijk Esdoorn 39 in Odijk Objectinformatie Esdoorn 39 in Odijk Bent u op zoek naar een uitgebouwde 2-onder-1-kapwoning met een lichte woonkamer voorzien van een gashaard, 4 slaapkamers en een fraai aangelegde

Nadere informatie

Vierhoeverwaard 7 Odijk

Vierhoeverwaard 7 Odijk Vierhoeverwaard 7 Odijk Objectinformatie Vierhoeverwaard 7 te Odijk Op een mooie locatie met uitzicht op de Kromme Rijn gelegen uitstekend onderhouden, onder architectuur gebouwde VRIJSTAANDE WONING met

Nadere informatie

Pelikaanweg 45 Werkhoven

Pelikaanweg 45 Werkhoven Pelikaanweg 45 Werkhoven Objectinformatie Pelikaanweg 45 Werkhoven De tijd komt dat we ons ruime en lichte huis moeten doorgeven aan een volgende generatie. 20 jaar hebben wij hier heel comfortabel gewoond:

Nadere informatie

Rijnzichtlaan 36 in Bunnik

Rijnzichtlaan 36 in Bunnik Rijnzichtlaan 36 in Bunnik Objectinformatie Rijnzichtlaan 36 in Bunnik In de geliefde Oranjewijk van Bunnik ligt de prachtige, bomenrijke Rijnzichtlaan met op nummer 36 een ruime HOEKWONING met vier slaapkamers.

Nadere informatie

Objectinformatie Singel 57 te Odijk

Objectinformatie Singel 57 te Odijk Singel 57 Odijk Objectinformatie Singel 57 te Odijk In een rustige omgeving, aan een zijarm van de Kromme Rijn gelegen alleskunner. Zeer ruime, luxe villa, zonnig en sfeervol familiehuis, ook 'werken bij

Nadere informatie

Marskramersbaan 24 te Bunnik

Marskramersbaan 24 te Bunnik Marskramersbaan 24 te Bunnik Objectinformatie Marskramersbaan 24 te Bunnik Een goed onderhouden en uitgebouwde geschakelde hoekwoning met garage op een perceel van 277 m2. De zonnige achtertuin is ca.

Nadere informatie

Beverweertseweg 5 in Werkhoven

Beverweertseweg 5 in Werkhoven Beverweertseweg 5 in Werkhoven Beverweertseweg 5 in Werkhoven Een verrassend RUIME EINDWONING met GROTE GARAGE, waar wonen en werken perfect gecombineerd kunnen worden! Denk aan bijvoorbeeld een kantoor,

Nadere informatie

Willem van Kouwenerf 8 te Bunnik

Willem van Kouwenerf 8 te Bunnik Willem van Kouwenerf 8 te Bunnik Objectinformatie Willem van Kouwenerf 8 te Bunnik Bent u op zoek naar een levensloopbestendige woning met veel ruimte op de begane grond welke mogelijkheden biedt voor

Nadere informatie

Veldwachter Willemslaan 15 Odijk

Veldwachter Willemslaan 15 Odijk Veldwachter Willemslaan 15 Odijk Objectinformatie Veldwachter Willemslaan 15 te Odijk Wonen in een vrijwel nieuwe 2-onder-1 kap woning in jaren 30 stijl! Een in 2005 gebouwde woning met vrijstaande stenen

Nadere informatie

Brasemlaan 21 te Odijk

Brasemlaan 21 te Odijk Brasemlaan 21 te Odijk Objectinformatie Brasemlaan 21 te Odijk Zoekt u een vrijstaande woning met een heerlijke en onderhoudsvriendelijk aangelegde tuin waar u zo in kunt dan is deze woning zeker een optie!

Nadere informatie

Pastoor E Aalbertszlaan 13 te Odijk

Pastoor E Aalbertszlaan 13 te Odijk Pastoor E Aalbertszlaan 13 te Odijk Objectinformatie Pastoor E Aalbertszlaan 13 te Odijk Licht en ruimte, dat vindt u in deze uitstekend onderhouden hoekwoning met vrijstaande berging, garage en fraai

Nadere informatie

Vierhoeverwaard 8 Odijk

Vierhoeverwaard 8 Odijk Vierhoeverwaard 8 Odijk Objectinformatie Vierhoeverwaard 8 Odijk Vrijstaande sfeervolle woning met aangebouwde stenen garage op een perceel van 636 m2. Het is een goed onderhouden,lichte woning met een

Nadere informatie

Nieuwendaal 38 Werkhoven

Nieuwendaal 38 Werkhoven Nieuwendaal 38 Werkhoven Objectinformatie Nieuwendaal 38 in Werkhoven Een behaaglijk, sfeervolle en ruime HALFVRIJSTAANDE 2-onder-1-kap woning met een mooi aangelegde en altijd groene voor-, zij- en achtertuin.

Nadere informatie

Objectinformatie Salamander 19 te Odijk

Objectinformatie Salamander 19 te Odijk Salamander 19 Odijk Objectinformatie Salamander 19 te Odijk Luxe 3-kamer appartement met balkon op het zuiden, gelegen op de 1e verdieping Indeling: Entree, hal, meterkast, berging voorzien van elektra,

Nadere informatie

Brugakker 15-03 Zeist

Brugakker 15-03 Zeist Brugakker 15-03 Zeist Objectinformatie Brugakker 15-03 Rustig gelegen aan de rand van Zeist, ligt deze geschakelde en uitgebouwde tussenwoning met serre, aangebouwde stenen berging en achtertuin op het

Nadere informatie

Koningin Emmastraat 26 te Bunnik

Koningin Emmastraat 26 te Bunnik Koningin Emmastraat 26 te Bunnik Objectinformatie Koningin Emmastraat 26 te Bunnik Mooi gelegen in de populaire Oranjebuurt, uitgebouwde, perfect onderhouden en afgewerkte tussenwoning met prachtige eetkeuken,

Nadere informatie

Vletweide 5 te Bunnik

Vletweide 5 te Bunnik Vletweide 5 te Bunnik Objectinformatie Vletweide 5 te Bunnik Ruime, uitstekend onderhouden en afgewerkte 5 kamer tussenwoning met een vrijstaande stenen berging, carport, zonnige achtertuin op het zuidoosten

Nadere informatie

Louise de Colignyplein 13 Zeist

Louise de Colignyplein 13 Zeist Louise de Colignyplein 13 Zeist Objectinformatie Louise de Colignyplein 13 In de fraaie, rustige en zeer kindvriendelijke wijk Hoge Dennen ligt dit jaren '30 herenhuis met een vrijstaande stenen berging.

Nadere informatie

Boulevard 22-10 Zeist

Boulevard 22-10 Zeist Boulevard 22-10 Zeist Objectinformatie Boulevard 22-10 te Zeist Uitstekend onderhouden royaal 3-kamer appartement met parkeerplaats en berging, gelegen in een kleinschalige appartementencomplex in het

Nadere informatie

ZWEERSLAAN 9 ROTTERDAM

ZWEERSLAAN 9 ROTTERDAM ZWEERSLAAN 9 ROTTERDAM ZWEERSLAAN 9 ROTTERDAM OMSCHRIJVING In park Duivesteyn gelegen VRIJSTAANDE VILLA op 1.125 m² EIGEN GROND. De woning biedt zeer veel privacy en is gelegen nabij het Lage Bergse Bos

Nadere informatie

Jan Meerdinkplein 5 te Zeist

Jan Meerdinkplein 5 te Zeist Jan Meerdinkplein 5 te Zeist Objectinformatie Jan Meerdinkplein 5 Op een unieke, rustige en kindvriendelijke locatie aan een fraai plein is gelegen deze karakteristieke jaren 50 middenwoning met uitbouw

Nadere informatie

MOLENLAAN 15 ROTTERDAM

MOLENLAAN 15 ROTTERDAM MOLENLAAN 15 Deze plattegrond kunt u vinden op: https://studiobreed.floorplanner.com/molenlaan-15 MOLENLAAN 15 OMSCHRIJVING Op zoek naar een karakteristieke woning met veel privacy in het gewilde Molenlaankwartier?

Nadere informatie

Te Koop. De Bruijnstraat AD Nieuwegein. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel

Te Koop. De Bruijnstraat AD Nieuwegein. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel Te Koop De Bruijnstraat 39 3438 AD Nieuwegein Aspekt ERA Makelaars Beverweide 2 3437 TJ Nieuwegein Tel. 030-6003940 E-mail: info@aspektmakelaars.nl De Bruijnstraat 39 te 3438 AD Nieuwegein Vraagprijs

Nadere informatie

Ede Wilterdinkstraat 5. Vraagprijs ,-- k.k.

Ede Wilterdinkstraat 5. Vraagprijs ,-- k.k. Een uitgebouwde hoekwoning met garage, berging en een heerlijke, zonnige en vrije tuin op het westen. De woning heeft een grote, lichte woonkamer, open keuken, bijkeuken, 3 slaapkamers met mogelijkheid

Nadere informatie

Te Koop. Achterdijk LA Werkhoven. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel

Te Koop. Achterdijk LA Werkhoven. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel Te Koop Achterdijk 77 3985 LA Werkhoven Aspekt ERA Makelaars Beverweide 2 3437 TJ Nieuwegein Tel. 030-6003940 E-mail: info@aspektmakelaars.nl Achterdijk 77 te 3985 LA Nieuwegein Vraagprijs : 695.000,--

Nadere informatie

Te Koop Burgemeester Norbruislaan 83, Utrecht

Te Koop Burgemeester Norbruislaan 83, Utrecht Te Koop Burgemeester Norbruislaan 83, Utrecht Burgemeester Norbruislaan 83, 3555 EE Utrecht Vraagprijs : 299.500,-- k.k. Kadastrale gegevens : Gemeente Zuilen, sectie B, nummer 2837 Inhoud : 324

Nadere informatie

Te Koop. Carillonlaan RG Nieuwegein. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel

Te Koop. Carillonlaan RG Nieuwegein. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel Te Koop Carillonlaan 6 3438 RG Nieuwegein Aspekt ERA Makelaars Beverweide 2 3437 TJ Nieuwegein Tel. 030-6003940 E-mail: info@aspektmakelaars.nl Carillonlaan 6 te 3438 RG Nieuwegein Vraagprijs : 300.000,--

Nadere informatie

Te Koop. Carillonlaan RJ Nieuwegein. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel

Te Koop. Carillonlaan RJ Nieuwegein. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel Te Koop Carillonlaan 96 3438 RJ Nieuwegein Aspekt ERA Makelaars Beverweide 2 3437 TJ Nieuwegein Tel. 030-6003940 E-mail: info@aspektmakelaars.nl Carillonlaan 96 te 3438 RJ Nieuwegein Vraagprijs : 215.000,--

Nadere informatie

Te Koop. Akkerbouw NT Houten. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel

Te Koop. Akkerbouw NT Houten. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel Te Koop Akkerbouw 6 3991 NT Houten Aspekt ERA Makelaars Beverweide 2 3437 TJ Nieuwegein Tel. 030-6003940 E-mail: info@aspektmakelaars.nl Akkerbouw 6 te 3991 NT Houten Vraagprijs : 272.500,-- k.k. Kadastrale

Nadere informatie

Bennekom Swammerdamlaan 17

Bennekom Swammerdamlaan 17 Een HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS met garage, berging en een vrije tuin. De woning heeft een zonnige woonkamer, dichte keuken, praktische bijkeuken, 4 slaapkamers en een badkamer. Mooie ligging nabij de

Nadere informatie

Te Koop. Vredebestlaan CG Nieuwegein. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel

Te Koop. Vredebestlaan CG Nieuwegein. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel Te Koop Vredebestlaan 15 3431 CG Nieuwegein Aspekt ERA Makelaars Beverweide 2 3437 TJ Nieuwegein Tel. 030-6003940 E-mail: info@aspektmakelaars.nl Vredebestlaan 15 te 3431 CG Nieuwegein Vraagprijs : 400.000,--

Nadere informatie

Te Koop. Limperslaan AX Nieuwegein. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel

Te Koop. Limperslaan AX Nieuwegein. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel Te Koop Limperslaan 7 3431 AX Nieuwegein Aspekt ERA Makelaars Beverweide 2 3437 TJ Nieuwegein Tel. 030-6003940 E-mail: info@aspektmakelaars.nl Limperslaan 7 te 3431 AX Nieuwegein Vraagprijs : 250.000,--

Nadere informatie

Randwijk Bredeweg 57. Vraagprijs ,-- k.k.

Randwijk Bredeweg 57. Vraagprijs ,-- k.k. Een leuk en gezellig VRIJSTAAND WOONHUIS met grote garage/berging en een kleine besloten tuin. De woning heeft een zonnige L-vormige woonkamer, nette eetkeuken, slaap- en badkamer op de begane grond, een

Nadere informatie

Te Koop. Nachtegaal AK Nieuwegein. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel

Te Koop. Nachtegaal AK Nieuwegein. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel Te Koop Nachtegaal 18 3435 AK Nieuwegein Aspekt ERA Makelaars Beverweide 2 3437 TJ Nieuwegein Tel. 030-6003940 E-mail: info@aspektmakelaars.nl Nachtegaal 18 te 3435 AK Nieuwegein Vraagprijs : 259.000,--

Nadere informatie

Te Koop. Marterweide TR Nieuwegein. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel

Te Koop. Marterweide TR Nieuwegein. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel Te Koop Marterweide 56 3437 TR Nieuwegein Aspekt ERA Makelaars Beverweide 2 3437 TJ Nieuwegein Tel. 030-6003940 E-mail: info@aspektmakelaars.nl Marterweide 56 te 3437 TR Nieuwegein Vraagprijs : 345.000,--

Nadere informatie

Te Koop. Druivegaarde GV Nieuwegein. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel

Te Koop. Druivegaarde GV Nieuwegein. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel Te Koop Druivegaarde 34 3436 GV Nieuwegein Aspekt ERA Makelaars Beverweide 2 3437 TJ Nieuwegein Tel. 030-6003940 E-mail: info@aspektmakelaars.nl Druivegaarde 34 te 3436 GV Nieuwegein Vraagprijs Kadastrale

Nadere informatie

Bennekom Alexanderweg 2. Vraagprijs ,-- k.k.

Bennekom Alexanderweg 2. Vraagprijs ,-- k.k. Een gezellig, VRIJSTAAND WOONHUIS met een diepe, zonnige en vrije achtertuin. Deze woning heeft een leuke woonkamer, eetkeuken, slaap- en badkamer op de begane grond, een praktische bijkeuken, serre en

Nadere informatie

Te Koop. Geindijk 3a 3434 NZ Nieuwegein. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel

Te Koop. Geindijk 3a 3434 NZ Nieuwegein. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel Te Koop Geindijk 3a 3434 NZ Nieuwegein Aspekt ERA Makelaars Beverweide 2 3437 TJ Nieuwegein Tel. 030-6003940 E-mail: info@aspektmakelaars.nl Geindijk 3a te 3434 NZ Nieuwegein Vraagprijs : 685.000,--

Nadere informatie

Te Koop Amaliastraat 14, Utrecht

Te Koop Amaliastraat 14, Utrecht Te Koop Amaliastraat 14, Utrecht Amaliastraat 14, 3522 AV Utrecht Vraagprijs : 525.000,-- k.k. Kadastrale gegevens : Gemeente Catharijne, sectie D, nummer 2980 Inhoud : 392 m³ Oppervlakte : wonen

Nadere informatie

Te Koop. Hoogstraat XJ UTRECHT. Aspekt ERA Makelaars Griftstraat GZ Utrecht Tel

Te Koop. Hoogstraat XJ UTRECHT. Aspekt ERA Makelaars Griftstraat GZ Utrecht Tel Te Koop Hoogstraat 29 3552 XJ UTRECHT Aspekt ERA Makelaars Griftstraat 122 3572 GZ Utrecht Tel. 030-2736020 E-mail: utrecht@aspektmakelaars.nl Hoogstraat 29 te 3552 XJ Utrecht Vraagprijs : 275.000,-

Nadere informatie

Te Koop. Kersegaarde GC Nieuwegein. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel

Te Koop. Kersegaarde GC Nieuwegein. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel Te Koop Kersegaarde 13 3436 GC Nieuwegein Aspekt ERA Makelaars Beverweide 2 3437 TJ Nieuwegein Tel. 030-6003940 E-mail: info@aspektmakelaars.nl Kersegaarde 13 te 3436 GC Nieuwegein Vraagprijs : 234.000,--

Nadere informatie

Wageningen Van der Waalsstraat 18 I

Wageningen Van der Waalsstraat 18 I Een aantrekkelijk, gezellig en zonnig appartement met berging. Het appartement heeft een ruime en lichte woonkamer, een heerlijke woonkeuken, balkon, 2 mooie slaapkamers, een ruime badkamer en veel vaste

Nadere informatie

Te Koop Gravin Sophialaan DB Nieuwegein

Te Koop Gravin Sophialaan DB Nieuwegein Te Koop Gravin Sophialaan 7 3434 DB Nieuwegein Aspekt ERA Makelaars Beverweide 2 3437 TJ Nieuwegein Tel. 030-6003940 E-mail: info@aspektmakelaars.nl Gravin Sophialaan 7 te 3434 DB Nieuwegein Vraagprijs

Nadere informatie

Te Koop. Olsterveste BE Nieuwegein. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel

Te Koop. Olsterveste BE Nieuwegein. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel Te Koop Olsterveste 13 3432 BE Nieuwegein Aspekt ERA Makelaars Beverweide 2 3437 TJ Nieuwegein Tel. 030-6003940 E-mail: info@aspektmakelaars.nl Olsterveste 13 te 3432 BE Nieuwegein Vraagprijs : 250.000,--

Nadere informatie

Arnhemse Bovenweg Zeist

Arnhemse Bovenweg Zeist Arnhemse Bovenweg 16-83 Zeist Objectinformatie Arnhemse Bovenweg 16-83 Een modern licht TWEEKAMERAPPARTEMENT van 63 m² in De Oldenborgh, gelegen op de 7de verdieping, met een prachtig uitzicht over het

Nadere informatie

Te Koop. Harplaan CN Nieuwegein. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel

Te Koop. Harplaan CN Nieuwegein. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel Te Koop Harplaan 27 3438 CN Nieuwegein Aspekt ERA Makelaars Beverweide 2 3437 TJ Nieuwegein Tel. 030-6003940 E-mail: info@aspektmakelaars.nl Harplaan 27 te 3438 CN Nieuwegein Vraagprijs : 300.000,- k.k.

Nadere informatie

Bennekom Edeseweg 92 1

Bennekom Edeseweg 92 1 Een sfeervol en karakteristiek 4-KAMERAPPARTEMENT met inpandige berging en een eigen parkeerplaats. Het appartement ziet er verzorgd uit met een mooie badkamer, toilet en een uitgebreide keuken. Zonnige

Nadere informatie

Bennekom Ericapark 34

Bennekom Ericapark 34 Leuke en knusse SEMI-BUNGALOW (hoekwoning, groot type) met inpandige berging. Ruim terras aan voorzijde en mogelijkheid voor terras aan achterzijde. Mogelijkheid om de woning aan achterzijde uit te bouwen.

Nadere informatie

Te Koop. Alblasserschans CA Nieuwegein. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel

Te Koop. Alblasserschans CA Nieuwegein. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel Te Koop Alblasserschans 22 3432 CA Nieuwegein Aspekt ERA Makelaars Beverweide 2 3437 TJ Nieuwegein Tel. 030-6003940 E-mail: info@aspektmakelaars.nl Alblasserschans 22 te 3432 CA Nieuwegein Vraagprijs

Nadere informatie

Te Koop. Putter RP Nieuwegein. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel

Te Koop. Putter RP Nieuwegein. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel Te Koop Putter 17 3435 RP Nieuwegein Aspekt ERA Makelaars Beverweide 2 3437 TJ Nieuwegein Tel. 030-6003940 E-mail: info@aspektmakelaars.nl Putter 17 te 3435 RP Nieuwegein Vraagprijs : 250.000,-- k.k.

Nadere informatie

Te Koop. Anijsgaarde HK Nieuwegein. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel

Te Koop. Anijsgaarde HK Nieuwegein. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel Te Koop Anijsgaarde 21 3436 HK Nieuwegein Aspekt ERA Makelaars Beverweide 2 3437 TJ Nieuwegein Tel. 030-6003940 E-mail: info@aspektmakelaars.nl Anijsgaarde 21 te 3436 HK Nieuwegein Vraagprijs : 519.000,--

Nadere informatie

Te Koop Keucheniusstraat 21, Utrecht

Te Koop Keucheniusstraat 21, Utrecht Te Koop Keucheniusstraat 21, Utrecht Keucheniusstraat 21, 3551 XC Utrecht Vraagprijs : 339.000,-- k.k. Kadastrale gegevens : Gemeente Lauwerecht, sectie B, nummer 3614 Inhoud : 317 m³ Woonoppervlakte

Nadere informatie

PEEK&POMPE. Apennijnen 87 Utrecht. M A K E L A A R S Objectinformatie INFO@PEEKENPOMPE.NL WWW.PEEKENPOMPE.NL T 030 752 33 33 F 030 752 33 30

PEEK&POMPE. Apennijnen 87 Utrecht. M A K E L A A R S Objectinformatie INFO@PEEKENPOMPE.NL WWW.PEEKENPOMPE.NL T 030 752 33 33 F 030 752 33 30 Objectinformatie Apennijnen 87 Utrecht CROESELAAN 393 3521 BZ UTRECHT T 030 752 33 33 F 030 752 33 30 INFO@PEEKENPOMPE.NL WWW.PEEKENPOMPE.NL KVK 30228652 NVM/VASTGOEDCERT Apennijnen 87 Utrecht In het groenrijke

Nadere informatie

Te Koop. Maaiersweide DK Nieuwegein. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel

Te Koop. Maaiersweide DK Nieuwegein. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel Te Koop Maaiersweide 8 3437 DK Nieuwegein Aspekt ERA Makelaars Beverweide 2 3437 TJ Nieuwegein Tel. 030-6003940 E-mail: info@aspektmakelaars.nl Maaiersweide 8 te 3437 DK Nieuwegein Vraagprijs : 250.000,--

Nadere informatie

Wageningen Thorbeckestraat 326. Vraagprijs 132.500,-- k.k.

Wageningen Thorbeckestraat 326. Vraagprijs 132.500,-- k.k. Een gezellig APPARTEMENT met inpandige berging in een kleinschalig en overzichtelijk appartementencomple. De woning heeft een zonnige woonkamer met toegang tot het balkon, een nette keuken voorzien een

Nadere informatie

Bennekom Nassaulaan 28

Bennekom Nassaulaan 28 Een leuk, ruim en uitgebouwd VRIJSTAAND WOONHUIS met grote garage, berging en vrije, zonnige achtertuin op het westen. De woning heeft een mooie uitstraling, grote woonkamer, tuinkamer of slaapkamer, nette

Nadere informatie

Te Koop Dorpsweg 25, Zijderveld

Te Koop Dorpsweg 25, Zijderveld Te Koop Dorpsweg 25, Zijderveld Dorpsweg 25, 4122 GE Zijderveld Vraagprijs : 489.000,-- k.k. Kadastrale gegevens : Gemeente Vianen, sectie H, nummer 483 Inhoud : 660 m³ Woonoppervlakte : 163 m²

Nadere informatie

Bennekom Grietjeshof 87

Bennekom Grietjeshof 87 Een ruime, speelse en lichte GEZINSWONING met aangebouwde bijkeuken/berging en een heerlijke, zonnige en besloten achtertuin op het westen. De woning heeft een mooie, lichte woonkamer met open haard en

Nadere informatie

Wageningen Bosweg 4. Vraagprijs ,-- k.k.

Wageningen Bosweg 4. Vraagprijs ,-- k.k. Een landelijk gelegen, vrijstaande SEMI-BUNGALOW met inpandig garage en een grote, vrijstaande berging. De woning heeft een zonnige woonkamer, woonkeuken, bijkeuken, werkkamer, slaapkamer met badkamer

Nadere informatie

HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS

HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS Een karaktervol en gezellig HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS, bouwjaar circa 1905, met een ruime garage, hoge carport (geschikt voor een caravan), houten schuur en prieel. Grondoppervlakte: 409 m². Zonnige

Nadere informatie

Bennekom Soetendaalseweg 29. Vraagprijs ,-- k.k.

Bennekom Soetendaalseweg 29. Vraagprijs ,-- k.k. Een leuke, geschakelde WONING met zeer grote garage met bergzolder, carport en leuke tuin. Grondoppervlakte: 365 m². De woning heeft een L-vormige woonkamer, eetkeuken, 3 slaapkamers en een grote badkamer.

Nadere informatie

Te Koop Graaf Albertsingel DJ Nieuwegein

Te Koop Graaf Albertsingel DJ Nieuwegein Te Koop Graaf Albertsingel 3 3434 DJ Nieuwegein Aspekt ERA Makelaars Beverweide 2 3437 TJ Nieuwegein Tel. 030-6003940 E-mail: info@aspektmakelaars.nl Graaf Albertsingel 3 te 3434 DJ Nieuwegein Vraagprijs

Nadere informatie

Te Koop. Sluyterslaan BK Nieuwegein. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel

Te Koop. Sluyterslaan BK Nieuwegein. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel Te Koop Sluyterslaan 449 3431 BK Nieuwegein Aspekt ERA Makelaars Beverweide 2 3437 TJ Nieuwegein Tel. 030-6003940 E-mail: info@aspektmakelaars.nl Sluyterslaan 449 te 3431 BK Nieuwegein Vraagprijs : 200.000,--

Nadere informatie

HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS

HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS Een gezellig en zonnig HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS met grote garage, parkeergelegenheid op eigen terrein en een vrije, besloten achtertuin. De woning heeft een lichte woonkamer, nette open keuken, bijkeuken,

Nadere informatie

Ede Arnhemseweg 10 H. Vraagprijs ,-- k.k.

Ede Arnhemseweg 10 H. Vraagprijs ,-- k.k. Ede Arnhemseweg 10 H Een aantrekkelijk en heerlijk ruim 4-KAMER APPARTEMENT (Penthouse) met berging en eigen parkeerplaats in het souterrain. Het appartement heeft een grote woonkamer met weids uitzicht,

Nadere informatie

Ede Raadhuisstraat 2. Vraagprijs: 274.500,- k.k.

Ede Raadhuisstraat 2. Vraagprijs: 274.500,- k.k. Ede Raadhuisstraat 2 Karakteristieke VRIJSTAANDE JAREN 30 WONING Met ruime, inpandige garage / berging Centraal gelegen aan de rand van het winkelcentrum van Ede De woning beschikt over authentieke details

Nadere informatie

Te Koop. Donkeregaarde ZC Nieuwegein. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel

Te Koop. Donkeregaarde ZC Nieuwegein. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel Te Koop Donkeregaarde 31 3436 ZC Nieuwegein Aspekt ERA Makelaars Beverweide 2 3437 TJ Nieuwegein Tel. 030-6003940 E-mail: info@aspektmakelaars.nl Donkeregaarde 31 te 3436 ZC Nieuwegein Vraagprijs : 294.000,-

Nadere informatie

Te Koop. Kleinebogerd NJ Tull en t Waal. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel

Te Koop. Kleinebogerd NJ Tull en t Waal. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel Te Koop Kleinebogerd 2 3999 NJ Tull en t Waal Aspekt ERA Makelaars Beverweide 2 3437 TJ Nieuwegein Tel. 030-6003940 E-mail: info@aspektmakelaars.nl Kleinebogerd 2 te 3999 NJ Tull en t Waal Vraagprijs

Nadere informatie

Te Koop. Lekboulevard GL Nieuwegein. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel

Te Koop. Lekboulevard GL Nieuwegein. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel Te Koop Lekboulevard 6 3434 GL Nieuwegein Aspekt ERA Makelaars Beverweide 2 3437 TJ Nieuwegein Tel. 030-6003940 E-mail: info@aspektmakelaars.nl Lekboulevard 6 te 3434 GL Nieuwegein Vraagprijs : 399.000,--

Nadere informatie

Te koop Schonberglaan 11a, Utrecht

Te koop Schonberglaan 11a, Utrecht Te koop Schonberglaan 11a, Utrecht Schonberglaan 11a, 3533 JC Utrecht Vraagprijs : 215.000,-- k.k. Kadastrale gegevens : Gemeente Utrecht, sectie S, nummer 1718 A-4 Inhoud : 149 m³ Oppervlakte :

Nadere informatie

Te Koop. Zwartkopplein BT Nieuwegein. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel

Te Koop. Zwartkopplein BT Nieuwegein. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel Te Koop Zwartkopplein 5 3435 BT Nieuwegein Aspekt ERA Makelaars Beverweide 2 3437 TJ Nieuwegein Tel. 030-6003940 E-mail: info@aspektmakelaars.nl Zwartkopplein 5 te 3435 BT Nieuwegein Vraagprijs : 225.000,--

Nadere informatie

WESSEL GANSFORTWEG 41

WESSEL GANSFORTWEG 41 OMSCHRIJVING Zeer gunstig gelegen ruime eengezinswoning in Schiebroek gelegen op 130 m2 EIGEN GROND. De woning is onlangs gerenoveerd en direct te betrekken. Aan de voorzijde is er een mooi vrij uitzicht

Nadere informatie

HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS

HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS Een ruim en gezellig HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS met garage, overdekt terras en zonnige, diepe tuin op het zuiden. De woning heeft een lichte woonkamer, nette open keuken, ruime badkamer en 5 slaapkamers.

Nadere informatie

Te Koop Graaf Woldemarlaan DM Nieuwegein

Te Koop Graaf Woldemarlaan DM Nieuwegein Te Koop Graaf Woldemarlaan 30 3434 DM Nieuwegein Aspekt ERA Makelaars Beverweide 2 3437 TJ Nieuwegein Tel. 030-6003940 E-mail: info@aspektmakelaars.nl Graaf Woldemarlaan 30 te 3434 DM Nieuwegein Vraagprijs

Nadere informatie

MOZARTLAAN 134 ROTTERDAM

MOZARTLAAN 134 ROTTERDAM MOZARTLAAN 134 ROTTERDAM MOZARTLAAN 134 ROTTERDAM OMSCHRIJVING Op een royaal perceel van 838 m² gelegen vrijstaande bungalow met garage, op de hoek van de Mozartlaan en de Tsjaikofskilaan welke toegang

Nadere informatie

Te Koop. Nederhoeve LG Nieuwegein. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel

Te Koop. Nederhoeve LG Nieuwegein. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel Te Koop Nederhoeve 29 3438 LG Nieuwegein Aspekt ERA Makelaars Beverweide 2 3437 TJ Nieuwegein Tel. 030-6003940 E-mail: info@aspektmakelaars.nl Nederhoeve 29 te 3438 LG Nieuwegein Vraagprijs : 339.000,--

Nadere informatie

Bennekom Van Hoffenlaan 58. Vraagprijs ,-- k.k.

Bennekom Van Hoffenlaan 58. Vraagprijs ,-- k.k. Een ruim VRIJSTAAND WOONHUIS met aangebouwde, grote garage. De woning heeft een zonnige woonkamer, een eetkeuken, 5 slaapkamers met mogelijkheid voor een 6 e kamer, provisiekelder, ruime garage en een

Nadere informatie

Te Koop Hugo Poortmanstraat AH IJsselstein

Te Koop Hugo Poortmanstraat AH IJsselstein Te Koop Hugo Poortmanstraat 5 3404 AH IJsselstein Aspekt ERA Makelaars Beverweide 2 3437 TJ Nieuwegein Tel. 030-6003940 E-mail: info@aspektmakelaars.nl Hugo Poortmanstraat 5 te 3404 AH IJsselstein Vraagprijs

Nadere informatie

Bennekom Ericapark 8 uitgebouwde SEMI-BUNGALOW (hoekwoning) bijkeuken / berging

Bennekom Ericapark 8 uitgebouwde SEMI-BUNGALOW (hoekwoning) bijkeuken / berging Aangenaam en rustig wonen in een leuke, uitgebouwde SEMI-BUNGALOW (hoekwoning) met inpandige bijkeuken / berging en een zonnig terras. De woning heeft een knusse en zonnige woonkamer, ruime slaapkamer,

Nadere informatie

Scherpenburgerwaard 5 te Odijk

Scherpenburgerwaard 5 te Odijk Scherpenburgerwaard 5 te Odijk Objectinformatie Scherpenburgerwaard 5 te Odijk Zoekt u een vrijstaande woning met garage en met vrij uitzicht over Krommerijn en weilanden dan is deze semi-bungalow iets

Nadere informatie

Te Koop Bladstraat 21, Utrecht

Te Koop Bladstraat 21, Utrecht Te Koop Bladstraat 21, Utrecht Bladstraat 21, 3572 HT Utrecht Vraagprijs : 349.000,-- k.k. Kadastrale gegevens : Gemeente Abstede, sectie B, nummer 2323 Inhoud : 271 m³ Woonoppervlakte : 71 m² +

Nadere informatie

Te Koop. Groeneweg VB Utrecht

Te Koop. Groeneweg VB Utrecht Te Koop Groeneweg 35 3531 VB Utrecht Groeneweg 35 3531 VB Utrecht Vraagprijs : 350.000,-- k.k. Kadastrale omschrijving : Gemeente Catharijne, sectie C, nummer 4127 Grond : 86 m², eigendom Inhoud

Nadere informatie

Bennekom Mariënhoven 70

Bennekom Mariënhoven 70 Een sfeervol, licht, zonnig en gezellig HOEKAPPARTEMENT (type maisonnette) met een mooie woonkamer, keuken, badkamer, 2 slaapkamers, een extra raam in de zuidgevel, heerlijk balkon op het westen en een

Nadere informatie

Te Koop Graaf Albertsingel DJ Nieuwegein

Te Koop Graaf Albertsingel DJ Nieuwegein Te Koop Graaf Albertsingel 1 3434 DJ Nieuwegein Aspekt ERA Makelaars Beverweide 2 3437 TJ Nieuwegein Tel. 030-6003940 E-mail: info@aspektmakelaars.nl Graaf Albertsingel 1 te 3434 DJ Nieuwegein Vraagprijs

Nadere informatie

Te Koop. Vloedwater MT Houten. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel

Te Koop. Vloedwater MT Houten. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel Te Koop Vloedwater 2 3991 MT Houten Aspekt ERA Makelaars Beverweide 2 3437 TJ Nieuwegein Tel. 030-6003940 E-mail: info@aspektmakelaars.nl Vloedwater 2 te 3991 MT Houten Vraagprijs : 325.000,-- k.k. Kadastrale

Nadere informatie

Bennekom Driestweg 10

Bennekom Driestweg 10 Bennekom Driestweg 10 Op een prachtige locatie, VRIJSTAANDE WONING met bijgebouw Centraal gelegen t.o.v. grote uitvalswegen A12, A1 en A30 Het perceel heeft de bestemming Bedrijventerrein Mogelijkheid

Nadere informatie

Te Koop Frederik van Eedenhove PV Nieuwegein

Te Koop Frederik van Eedenhove PV Nieuwegein Te Koop Frederik van Eedenhove 19 3438 PV Nieuwegein Aspekt ERA Makelaars Beverweide 2 3437 TJ Nieuwegein Tel. 030-6003940 E-mail: info@aspektmakelaars.nl Frederik van Eedenhove 19 te 3438 PV Nieuwegein

Nadere informatie

Berkt 94 te Veldhoven. Globale indeling. Begane grond:

Berkt 94 te Veldhoven. Globale indeling. Begane grond: Berkt 94 te Veldhoven Globale indeling Begane grond: Aan de voorzijde van de woning gelegen carport/parkeerplaats; Entree, ontvangsthal met meterkast, garderobe, trapopgang en toegang tot de bijkeuken

Nadere informatie